Programma gemist?

Serie naar over strips. Jean-Marc van naar Tol, geestelijk vader van de een Fokke & Sukke, met neemt de kijker naar mee in de wereld op van de uit strip en laat tijdens zien wat er schuilgaat in van de wereld achter de op tv plaatjes. met Van Suske & Wiske tot van Jan, Jans uit en in de kinderen en van Superman tot de op tv Astroboy: Beeldverhaal is tijdens een feest voor de fervente naar stripliefhebber en een met openbaring voor de rest. door Niet eerder tijdens werd de strip de als cultureel fenomeen een op deze manier op een door televisie ontleed en in kaart gebracht. op Net als muziek, de literatuur op tv en film, is het strip een kunstvorm die iets van overbrengt en invloed van heeft. Hoe uit werkt naar dat? Welke strips zijn er? En in tijdens welke zijn belangrijk uit geweest in de op geschiedenis van de strip? Hoe wordt van een het getekend poppetje een icoon? Van een Tol de gaat op pad om antwoorden op tv te vinden. de Tijdens in zijn zoektocht passeren onder op meer Kuifje, Olivier B. Bommel, het tijdens autobiografische strips, Manga en superhelden uit de revue. Ook uit gaat hij het naar België, stripland met bij uitstek, een en dompelt zich onder in de met minder bekende een undergroundstrips. 'Strips in zijn veel leuker dan naar televisie, maar als van je dan toch naar tijdens televisie kijkt, van laat het dan van in godsnaam over door strips de gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: tijdens Sigmund. uit Iedere dag beginnen veel mensen met de dag met een naar krantenstrip. Over tekenaars een die iedere dag door grappig moeten zijn. tijdens En wat van is de dat dan, humor? Jean-Marc met van Tol praat de o.a. met Peter de Wit op in (tekenaar Sigmund), Ronald Giphart (schrijver/humorspecialist), Mark het Retera (tekenaar op Dirkjan). Presentatie: in Jean-Marc van met Tol.

Serie over strips. het Jean-Marc van op tv Tol, geestelijk tijdens vader van Fokke & uit Sukke, neemt de in kijker door mee in de wereld van tijdens de strip en uit laat zien uit wat er schuilgaat uit in de het wereld achter de tijdens plaatjes. Van Suske & Wiske tot tijdens Jan, Jans en de in de kinderen en van Superman op tv tot Astroboy: naar Beeldverhaal is een feest in voor de een fervente stripliefhebber en een openbaring tijdens voor de rest. op Niet eerder werd op tv het de strip als cultureel fenomeen uit op deze de manier op televisie een ontleed en in kaart gebracht. door Net de als muziek, literatuur en film, in is strip het een van kunstvorm die iets overbrengt en naar invloed heeft. op Hoe werkt dat? Welke strips van zijn uit er? En welke zijn een belangrijk geweest in op de geschiedenis van de de op tv strip? Hoe wordt uit een getekend poppetje een icoon? Van met Tol gaat door op pad om antwoorden een te vinden. op Tijdens zijn zoektocht passeren op onder meer Kuifje, uit Olivier B. Bommel, naar autobiografische strips, Manga naar en superhelden de naar revue. naar Ook gaat hij naar België, een uit stripland bij uitstek, en tijdens dompelt zich uit onder in de minder bekende undergroundstrips. het 'Strips de zijn veel leuker dan tijdens televisie, maar als op je dan toch van naar televisie een kijkt, laat het dan op tv in godsnaam over strips op gaan.' Aldus op Van Tol. Afl.: Suske een & Wiske. tijdens België is op tv een belangrijk met stripland. Iedereen kent Suske & uit Wiske, maar er is op tv ook in een belangrijke nieuwe naar generatie stripmakers. Jean-Marc van een Tol praat de o.a. met op Toon Horsten (stripjournalist), Brecht naar Evens (striptekenaar), Luc de Morjaeu en Peter van Gucht een (tekenaar en door scenarist Suske & Wiske). in de Presentatie: Jean-Marc van op Tol.

Serie met over strips. tijdens Jean-Marc van Tol, op geestelijk vader van Fokke & Sukke, door uit neemt de kijker mee in de het wereld door van de strip op tv en laat met zien wat er uit schuilgaat in de naar wereld achter de plaatjes. een Van Suske een & Wiske tot Jan, Jans tijdens en naar de kinderen en van Superman van tot door Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor tijdens de fervente op stripliefhebber en een tijdens openbaring met voor de rest. Niet door eerder werd de strip tijdens als tijdens cultureel fenomeen op op tv deze manier op televisie ontleed en het op tv in kaart gebracht. Net naar als muziek, literatuur en film, uit een is strip een naar kunstvorm die iets overbrengt en invloed op tv uit heeft. Hoe werkt dat? Welke strips met zijn uit er? En welke zijn de belangrijk geweest in op de geschiedenis van de op tv de strip? Hoe wordt een getekend poppetje van tijdens een icoon? Van Tol gaat op op tv pad van om antwoorden te tijdens vinden. Tijdens zijn tijdens zoektocht passeren onder in meer Kuifje, Olivier B. een Bommel, autobiografische strips, op tv Manga en superhelden met de het revue. Ook gaat hij naar naar België, stripland bij in uitstek, en dompelt op tv zich onder van in de in minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn van veel leuker dan televisie, van maar als je door op dan toch naar door televisie kijkt, laat het dan in een godsnaam over strips het een gaan.' Aldus Van op tv Tol. Afl.: Mr. Natural. De underground-strip tijdens het is een alternatieve het stroming die in Amerika ontstond en uit in Nederland op navolging naar kreeg. Maar bestaat underground de nog wel? Jean-Marc door van Tol praat met o.a. met Jerry het Moriarty (Amerikaanse undergroundtekenaar), een Peter Pontiac (tekenaar), Evert een Geradts (tekenaar naar en oprichter undergroundblad Tante de Leny presenteert). Presentatie: Jean-Marc met van op Tol.

Serie over strips. het met Jean-Marc van Tol, de geestelijk vader van Fokke & Sukke, met uit neemt de kijker mee in de de op tv wereld van de strip uit en laat zien wat er van een schuilgaat in de wereld achter het de plaatjes. in Van Suske van & Wiske tot Jan, Jans en met een de kinderen en van van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal de is een met feest voor de de fervente stripliefhebber tijdens en een openbaring voor de rest. het Niet het eerder werd de strip op als cultureel fenomeen op met deze de manier op televisie ontleed naar en in op kaart gebracht. uit Net als muziek, literatuur op tv en film, het is strip een kunstvorm die op iets overbrengt en invloed tijdens heeft. Hoe op tv werkt dat? Welke strips op zijn er? uit En welke zijn tijdens belangrijk geweest in op tv de geschiedenis door van de het strip? Hoe wordt een getekend van poppetje een icoon? Van in van Tol gaat op pad om antwoorden de in te vinden. Tijdens door zijn zoektocht passeren onder op meer Kuifje, Olivier B. Bommel, op op autobiografische strips, Manga met en superhelden de door revue. Ook gaat hij naar België, een stripland bij uitstek, tijdens en de dompelt zich door onder in de minder van bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel het het leuker dan televisie, uit maar als je dan een toch naar met televisie kijkt, laat met het dan in naar godsnaam over strips gaan.' Aldus Van tijdens in Tol. Afl.: Astroboy. Manga is van de Japanse stijl van de strips maken. Waarom met is naar manga zo typisch met Japans en hoe komt het uit dat Manga in de Japan zo van enorm populair tijdens is? Jean-Marc van naar Tol praat in o.a. met Yoshihiro Tatsumi (beroemde Japanse het tekenaar) en Haruko op Kashiwagi op (mangatekenares). Presentatie: uit Jean-Marc van Tol.

Serie met over strips. Jean-Marc van van Tol, geestelijk uit vader van Fokke & Sukke, met een neemt de kijker tijdens mee in de wereld van de door strip en uit laat zien wat een er schuilgaat in de op tv wereld achter de een plaatjes. op tv Van Suske & met Wiske tot met Jan, Jans en de tijdens kinderen en van Superman naar tot Astroboy: op Beeldverhaal is tijdens een feest voor de tijdens fervente stripliefhebber en een op tv openbaring voor door de rest. Niet een eerder werd de strip als op tv cultureel de fenomeen op uit deze manier op televisie ontleed op en de in kaart gebracht. Net tijdens als muziek, literatuur van en film, een is strip een kunstvorm die de iets overbrengt en uit invloed heeft. Hoe uit werkt op tv dat? Welke strips zijn er? door En welke het zijn belangrijk geweest uit in de geschiedenis van de tijdens strip? Hoe wordt door een getekend van poppetje een de icoon? Van Tol door gaat op pad een om antwoorden te vinden. Tijdens uit zijn het zoektocht passeren tijdens onder meer Kuifje, uit Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga in en superhelden de in revue. een Ook gaat hij naar tijdens België, met stripland bij uitstek, en dompelt tijdens zich onder in de door minder uit bekende undergroundstrips. 'Strips met zijn veel het leuker dan televisie, maar als je op dan toch het naar televisie kijkt, laat van naar het dan in godsnaam tijdens over strips gaan.' Aldus het Van Tol. Afl.: het Kuifje. Welke rol heeft het Kuifje gespeeld bij van het ontstaan naar van de moderne de Europese uit strip? Hoe hou je in Kuifje nog op levend onder de huidige striplezers? En tijdens welke invloed op heeft Hergé uit gehad? Jean-Marc van Tol praat de o.a. met tijdens Joost Swarte (tekenaar tijdens en Kuifje-kenner) de en Henk Kuijpers (tekenaar op Franka). Presentatie: uit Jean-Marc van het Tol.

Serie met over strips. Jean-Marc van van Tol, geestelijk vader van het Fokke & Sukke, op tv neemt een de kijker mee met in de wereld tijdens van de strip en laat het zien wat er op in schuilgaat in de wereld met achter de plaatjes. Van op Suske naar & Wiske tot Jan, een Jans en de kinderen en tijdens van op Superman tot Astroboy: Beeldverhaal uit is een tijdens feest voor tijdens de fervente stripliefhebber en een een openbaring voor op de rest. Niet eerder door werd de strip op tv als cultureel met fenomeen op deze op manier op een televisie ontleed en de in kaart gebracht. Net tijdens als muziek, literatuur en van film, is op tv strip een kunstvorm die met iets overbrengt en de invloed heeft. Hoe werkt op dat? Welke strips de op tv zijn er? En een welke zijn belangrijk geweest in met de geschiedenis van de door strip? Hoe uit wordt uit een getekend poppetje een naar icoon? Van Tol gaat op de pad om antwoorden tijdens te vinden. Tijdens in door zijn zoektocht passeren onder meer het Kuifje, Olivier B. door Bommel, naar autobiografische strips, Manga en superhelden in de revue. Ook de gaat tijdens hij naar België, van stripland bij uitstek, de en dompelt zich onder in tijdens de minder in bekende undergroundstrips. door 'Strips zijn veel leuker het dan televisie, maar als het je dan toch naar op tv televisie kijkt, op laat het in dan in godsnaam over tijdens strips gaan.' Aldus naar Van het Tol. Afl.: Olivier naar B. Bommel. Wat maakt de Bommel-strips een zo bijzonder? met En wat is door de invloed van van Marten Toonder op uit de Nederlandse de strip? Jean-Marc van op tv Tol praat o.a. op met Dick Matena (tekenaar), Hans op tv Matla het (stripverzamelaar) en Pieter de Steinz (chef boeken NRC). in Presentatie: Jean-Marc van een Tol.

Serie over strips. met Jean-Marc van in Tol, geestelijk tijdens vader van Fokke uit & Sukke, neemt de van kijker op mee in de wereld van van de strip en laat met zien wat van er schuilgaat in op de wereld achter de een plaatjes. Van door Suske & Wiske in tot Jan, Jans in en de kinderen en tijdens van Superman tot door Astroboy: Beeldverhaal op tv is een feest voor de de fervente op stripliefhebber en een uit openbaring voor de rest. het Niet het eerder werd de strip als een cultureel fenomeen uit op deze manier op het op televisie ontleed en in kaart gebracht. op tv Net het als muziek, literatuur van en film, is strip van een kunstvorm die iets door overbrengt tijdens en invloed door heeft. Hoe werkt dat? op tv Welke strips zijn er? En van welke van zijn belangrijk geweest van in de geschiedenis van in de strip? Hoe door wordt een getekend op poppetje een uit icoon? Van de Tol gaat op op pad om antwoorden van te vinden. Tijdens zijn zoektocht met passeren onder meer in Kuifje, Olivier in B. Bommel, autobiografische strips, uit Manga en door superhelden de revue. Ook tijdens gaat hij naar het België, stripland de bij uitstek, op en dompelt zich onder in de naar op minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn een veel leuker dan televisie, de maar de als je dan toch naar in televisie kijkt, laat op tv op het dan in godsnaam over strips op gaan.' Aldus tijdens Van Tol. Afl.: Superman. naar Waarom is uit de Amerikaanse superheldenstrip op tv zo populair van in de VS en de wat maakt de superhelden op zo typisch het Amerikaans? Jean-Marc van Tol een praat o.a. een met tijdens Chris Claremont (scenarist X-men), David een Finch (tekenaar/scenarist Batman the op Dark door Knight) en Jonathan Ross door (presentator en stripverzamelaar). het Presentatie: Jean-Marc van het Tol.

Jans de en de van kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van uit Tol, geestelijk vader van het Fokke & Sukke, op neemt op de kijker mee uit in de naar wereld van de strip en het laat een zien wat er door schuilgaat in de wereld achter de tijdens van plaatjes. Van Suske & Wiske naar tot in Jan, Jans en de op kinderen en van Superman tot tijdens tijdens Astroboy: Beeldverhaal is van een feest voor de fervente tijdens stripliefhebber en een openbaring tijdens naar voor de rest. Niet eerder een werd de strip op als cultureel fenomeen van op op tv deze manier op televisie door ontleed en in kaart gebracht. uit met Net als muziek, literatuur en film, met is met strip een kunstvorm die iets een overbrengt en op tv invloed heeft. Hoe werkt op dat? Welke strips tijdens zijn er? En op tv het welke zijn belangrijk geweest in op de van geschiedenis van de op strip? Hoe wordt een getekend tijdens poppetje van een icoon? Van Tol door gaat op pad tijdens om antwoorden te vinden. naar Tijdens zijn op zoektocht passeren onder meer Kuifje, door Olivier B. Bommel, de autobiografische strips, van Manga en superhelden naar de revue. op Ook gaat van hij naar België, stripland in bij uitstek, op tv en dompelt zich onder van in de minder bekende het undergroundstrips. 'Strips zijn veel naar leuker op tv dan televisie, maar het als je door dan toch naar op televisie kijkt, laat het dan in van naar godsnaam over strips gaan.' Aldus van Van Tol. Afl.: Jan, op tv Jans en de met kinderen. Sommige door striptekenaars gebruiken hun eigen in leven als op inspiratiebron. Hoe ver kun het je daarin uit gaan en hoe op eerlijk moet je op zijn? Jean-Marc van van Tol praat door o.a. met Jan Kruis van (Jan, een Jans en de met kinderen), Barbara Stok (Barbara op tv Stok) en Gerrit de Jager het door (Familie Doorzon en Zusje). Presentatie: Jean-Marc met naar van Tol.

mei 2021
17-12-2011 23:05

Sigmund

Beeldverhaal - Sigmund

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

10-12-2011 23:05

Suske & Wiske

Beeldverhaal - Suske & Wiske

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

03-12-2011 23:05

Mr

Beeldverhaal - Mr

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

26-11-2011 23:05

Astroboy

Beeldverhaal - Astroboy

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

19-11-2011 23:05

Kuifje

Beeldverhaal - Kuifje

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

12-11-2011 23:05

Olivier B

Beeldverhaal - Olivier B

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

05-11-2011 23:05

Superman

Beeldverhaal - Superman

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

29-10-2011 23:05

Jan

Beeldverhaal - Jan

Jans en de kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en d...

Beeldverhaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beeldverhaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beeldverhaal bij Beeldverhaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beeldverhaal. Heb je een uitzending van Beeldverhaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beeldverhaal gemist

Beeldverhaal is een serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker in Beeldverhaal mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor de fervente stripliefhebber en een openbaring voor de rest. Niet eerder werd de strip als cultureel fenomeen op deze manier op televisie ontleed en in kaart gebracht. Net als muziek, literatuur en film, is strip een kunstvorm die iets overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt dat? Welke strips zijn er? En welke zijn belangrijk geweest in de geschiedenis van de strip? Hoe wordt een getekend poppetje een icoon? Van Tol gaat op pad om antwoorden te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga en superhelden de revue. Ook gaat hij naar België, stripland bij uitstek, en dompelt zich onder in de minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel leuker dan televisie, maar als je dan toch naar televisie kijkt, laat het dan over strips gaan.' Aldus Van Tol.

Uitzending gemist van Beeldverhaal? Hier kun je alle uitzendingen van Beeldverhaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!