Programma gemist?

Serie van over strips. Jean-Marc van Tol, in een geestelijk vader van Fokke & een Sukke, neemt de op kijker mee in op tv de wereld van tijdens de strip en laat door zien wat er op van schuilgaat in de wereld achter naar de plaatjes. Van het Suske & Wiske tot de Jan, een Jans en de met kinderen en van de Superman tot Astroboy: in Beeldverhaal is een tijdens feest voor de fervente door stripliefhebber in en een openbaring op voor de rest. uit Niet eerder werd op de strip als cultureel fenomeen in op uit deze manier op televisie tijdens ontleed en in tijdens kaart gebracht. Net tijdens als muziek, literatuur op tv en film, is uit strip een kunstvorm die de iets overbrengt en een invloed heeft. de Hoe werkt dat? Welke strips tijdens zijn er? op En welke zijn een belangrijk geweest met in de geschiedenis van de door strip? op tv Hoe wordt een getekend van poppetje een icoon? naar Van op Tol gaat op door pad om antwoorden te vinden. op Tijdens zijn zoektocht passeren uit onder van meer Kuifje, Olivier B. Bommel, tijdens autobiografische strips, Manga uit en superhelden de in revue. Ook gaat van hij naar op tv België, stripland bij van uitstek, en dompelt zich op tv onder in van de minder bekende door undergroundstrips. het 'Strips zijn veel leuker dan een televisie, maar als tijdens je naar dan toch naar televisie kijkt, laat door het tijdens dan in godsnaam over tijdens strips gaan.' Aldus met Van Tol. Afl.: tijdens Sigmund. de Iedere dag beginnen veel mensen naar de dag met op een krantenstrip. Over in tekenaars die iedere naar dag grappig door moeten zijn. En wat in is de dat dan, humor? Jean-Marc op van Tol praat uit o.a. met Peter de Wit tijdens (tekenaar Sigmund), tijdens Ronald Giphart (schrijver/humorspecialist), tijdens Mark Retera (tekenaar Dirkjan). op Presentatie: Jean-Marc van door in Tol.

Serie over tijdens strips. Jean-Marc van tijdens Tol, geestelijk vader van naar door Fokke & Sukke, neemt de op tv kijker het mee in de wereld door van de strip in en laat zien wat er door schuilgaat in in de op wereld achter de plaatjes. Van op tv Suske & de Wiske tot Jan, de Jans en de kinderen in en van Superman op tv tot Astroboy: Beeldverhaal een is een feest op voor de fervente stripliefhebber het uit en een openbaring voor het de rest. Niet eerder uit werd de strip als op tv cultureel van fenomeen op deze manier met op op televisie ontleed en in kaart gebracht. met Net als op tv muziek, op tv literatuur en film, naar is strip een door kunstvorm die iets overbrengt naar en invloed heeft. in Hoe werkt van dat? Welke strips door zijn er? En het welke zijn belangrijk geweest in de naar geschiedenis met van de strip? Hoe wordt van een naar getekend poppetje een icoon? in Van een Tol gaat op pad op om antwoorden te uit vinden. Tijdens zijn zoektocht van passeren onder meer een Kuifje, Olivier B. van Bommel, in autobiografische strips, Manga en superhelden de de het revue. Ook gaat hij op tv naar België, stripland bij uitstek, tijdens en uit dompelt zich onder in de een uit minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn met veel leuker dan televisie, op tv maar door als je dan de toch naar uit televisie kijkt, laat het dan het in godsnaam tijdens over strips gaan.' een Aldus Van op tv Tol. Afl.: Suske in & Wiske. België met is een belangrijk stripland. op Iedereen kent Suske & Wiske, in maar er is door ook een een belangrijke nieuwe generatie van stripmakers. Jean-Marc van tijdens Tol praat tijdens o.a. met tijdens Toon Horsten (stripjournalist), Brecht Evens (striptekenaar), met Luc Morjaeu door en Peter van door Gucht (tekenaar en scenarist uit tijdens Suske & Wiske). Presentatie: Jean-Marc van tijdens naar Tol.

Serie over een strips. Jean-Marc van uit Tol, geestelijk een vader van Fokke & door Sukke, neemt de de kijker mee de in de wereld in van de strip en in laat zien wat er op een schuilgaat in de van wereld achter de plaatjes. Van uit Suske uit & Wiske tot Jan, Jans en van de kinderen met en van van Superman tot het Astroboy: Beeldverhaal is naar een feest voor de van fervente stripliefhebber uit en een openbaring naar voor de rest. op Niet eerder werd de strip op als cultureel fenomeen op op op deze manier op televisie een ontleed en in op kaart gebracht. Net als muziek, op literatuur op en film, is strip van een kunstvorm in die iets overbrengt en invloed een uit heeft. Hoe werkt van dat? Welke strips zijn op er? En welke zijn belangrijk op het geweest in de geschiedenis van van de strip? Hoe wordt een een op tv getekend poppetje een met icoon? Van het Tol gaat op pad om met antwoorden te vinden. Tijdens in zijn met zoektocht passeren onder naar meer Kuifje, van Olivier B. Bommel, tijdens autobiografische strips, Manga en superhelden de op revue. Ook de gaat het hij naar België, een stripland bij uitstek, en op tv dompelt zich uit onder in de minder door bekende undergroundstrips. van 'Strips zijn veel in leuker dan televisie, maar uit als je in dan toch naar tijdens televisie kijkt, laat uit het dan in met godsnaam over strips gaan.' Aldus Van op Tol. Afl.: op Mr. Natural. De in underground-strip is een alternatieve met stroming een die in op Amerika ontstond en in Nederland navolging het met kreeg. Maar bestaat underground het nog wel? Jean-Marc van Tol in praat o.a. de met Jerry Moriarty (Amerikaanse een undergroundtekenaar), Peter met Pontiac (tekenaar), Evert Geradts tijdens (tekenaar en oprichter van undergroundblad naar Tante Leny presenteert). Presentatie: Jean-Marc met van op tv Tol.

Serie over met strips. Jean-Marc van naar Tol, op tv geestelijk vader van in Fokke & Sukke, neemt de de kijker mee in de de op tv wereld van de strip en laat uit het zien wat er met schuilgaat in de uit wereld achter de plaatjes. op Van Suske & Wiske op tot Jan, Jans in en de kinderen tijdens en van in Superman tot Astroboy: door Beeldverhaal is een feest voor een een de fervente stripliefhebber en een openbaring op voor een de rest. Niet eerder op tv werd de strip de als de cultureel fenomeen op deze manier uit op van televisie ontleed en in kaart gebracht. in Net het als muziek, literatuur en film, van op tv is strip een kunstvorm die iets het overbrengt en invloed in door heeft. Hoe werkt dat? van Welke strips op tv zijn er? En welke zijn belangrijk het geweest in een de geschiedenis van een de strip? Hoe wordt een een het getekend poppetje een icoon? de Van de Tol gaat op pad om in antwoorden te de vinden. Tijdens zijn zoektocht door passeren in onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, een autobiografische door strips, Manga en superhelden de de revue. Ook naar gaat van hij naar België, stripland tijdens bij uitstek, en de dompelt zich onder naar in de minder bekende undergroundstrips. door 'Strips zijn met veel leuker dan televisie, op tv maar als je een dan toch naar naar televisie kijkt, de laat het dan in met godsnaam door over strips door gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: Astroboy. in een Manga is de Japanse stijl van van strips maken. Waarom uit is manga zo in typisch Japans een en door hoe komt het dat Manga in de Japan van zo enorm populair is? Jean-Marc uit tijdens van Tol praat o.a. met Yoshihiro door op tv Tatsumi (beroemde Japanse tekenaar) en Haruko tijdens Kashiwagi (mangatekenares). Presentatie: tijdens Jean-Marc van van Tol.

Serie over strips. uit Jean-Marc van van Tol, geestelijk vader op van Fokke een & Sukke, neemt de kijker de op tv mee in de wereld van van de strip en laat een zien wat er het op tv schuilgaat in de wereld achter een de de plaatjes. Van Suske & het Wiske tot door Jan, Jans en de een kinderen en van een Superman tot tijdens Astroboy: Beeldverhaal is een uit feest voor de fervente stripliefhebber op tv op en een openbaring voor de rest. tijdens van Niet eerder werd de met strip als cultureel fenomeen op op tv deze manier op een televisie ontleed de en in van kaart gebracht. Net als door muziek, literatuur een en film, is strip een op tv kunstvorm die de iets overbrengt en van invloed heeft. Hoe werkt het dat? het Welke strips zijn de er? En welke zijn belangrijk door door geweest in de geschiedenis van de in strip? tijdens Hoe wordt een naar getekend poppetje een de icoon? Van Tol gaat het op de pad om antwoorden te door vinden. Tijdens op tv zijn zoektocht passeren onder meer van Kuifje, Olivier B. Bommel, naar autobiografische naar strips, Manga en uit superhelden de revue. Ook gaat naar hij naar door België, stripland door bij uitstek, en door dompelt zich onder in de de minder in bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel in naar leuker dan televisie, maar als je van dan toch door naar televisie kijkt, laat op tv het dan een in godsnaam van over strips gaan.' Aldus uit Van Tol. Afl.: Kuifje. op tv Welke rol heeft van Kuifje gespeeld in bij het het ontstaan van de moderne naar Europese strip? het Hoe hou je Kuifje nog op levend onder de de huidige striplezers? En op tv welke invloed het heeft Hergé gehad? Jean-Marc van van Tol in praat o.a. met door Joost Swarte naar (tekenaar en Kuifje-kenner) en Henk door Kuijpers (tekenaar Franka). met Presentatie: Jean-Marc van van op tv Tol.

Serie over tijdens strips. Jean-Marc van Tol, op tv geestelijk op tv vader van de Fokke & Sukke, neemt de tijdens kijker mee in het de wereld van op de het strip en laat zien wat door er naar schuilgaat in de wereld achter de een op tv plaatjes. Van Suske & Wiske uit tot Jan, Jans het en de kinderen naar en van Superman tot een Astroboy: Beeldverhaal tijdens is een door feest voor de fervente op stripliefhebber en van een openbaring voor de op rest. Niet op eerder werd de strip als op cultureel naar fenomeen op deze manier op met televisie door ontleed en in kaart tijdens gebracht. Net als uit muziek, literatuur het en film, is strip op een kunstvorm op die iets overbrengt en invloed op heeft. het Hoe werkt met dat? Welke strips zijn in er? En welke in zijn belangrijk geweest in de door het geschiedenis van de het strip? Hoe wordt een tijdens getekend poppetje een icoon? Van naar met Tol gaat op pad met om antwoorden door te vinden. Tijdens zijn zoektocht tijdens passeren onder meer Kuifje, de Olivier B. door Bommel, een autobiografische strips, Manga op tv en superhelden de naar revue. Ook gaat hij naar België, uit stripland naar bij uitstek, en dompelt de zich onder op tv in de de minder bekende undergroundstrips. naar 'Strips zijn veel leuker dan op televisie, maar als van je dan op toch naar televisie kijkt, een laat het dan in in op godsnaam over strips gaan.' Aldus met Van Tol. in Afl.: Olivier door B. Bommel. Wat maakt de de Bommel-strips zo op bijzonder? En wat is de in invloed van Marten naar Toonder op door de Nederlandse strip? Jean-Marc op het van Tol praat o.a. met Dick naar Matena op tv (tekenaar), Hans Matla (stripverzamelaar) van en Pieter een Steinz (chef boeken NRC). van Presentatie: Jean-Marc van met Tol.

Serie in over strips. Jean-Marc van tijdens Tol, van geestelijk vader van Fokke & Sukke, tijdens neemt de tijdens kijker mee in in de op wereld van de met strip en laat zien wat een er schuilgaat in door de de wereld achter de plaatjes. Van door Suske & op Wiske tot Jan, Jans tijdens en de kinderen en in van tijdens Superman tot met Astroboy: Beeldverhaal is een feest uit voor met de fervente stripliefhebber en het een openbaring voor de rest. in Niet eerder op tv werd de strip in als cultureel fenomeen op met deze manier op tijdens televisie ontleed en de in kaart gebracht. in Net als muziek, in in literatuur en film, in is strip een kunstvorm die iets naar in overbrengt en invloed heeft. Hoe uit werkt dat? Welke strips met zijn er? uit En een welke zijn belangrijk geweest in uit de in geschiedenis van de strip? Hoe het wordt een een getekend poppetje een met icoon? Van naar Tol gaat op pad om het antwoorden te vinden. Tijdens de zijn naar zoektocht passeren uit onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, door autobiografische strips, Manga de en superhelden de in revue. Ook van gaat hij naar België, met stripland bij uitstek, door en het dompelt zich onder in de het in minder bekende undergroundstrips. met 'Strips zijn veel leuker dan televisie, een maar als in je dan de toch naar televisie met kijkt, laat het dan tijdens in op godsnaam over strips gaan.' een Aldus Van Tol. Afl.: Superman. van Waarom is de een Amerikaanse superheldenstrip de zo in populair in de VS en wat in maakt de superhelden in zo typisch Amerikaans? met Jean-Marc van Tol door praat op tv o.a. met Chris de Claremont (scenarist X-men), David Finch in (tekenaar/scenarist Batman op the Dark Knight) naar en door Jonathan Ross (presentator en tijdens stripverzamelaar). Presentatie: Jean-Marc van de Tol.

Jans op en de het kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van Tol, met van geestelijk vader van van Fokke & Sukke, neemt de naar kijker mee op tv in de de wereld van de strip en uit laat zien wat er het schuilgaat in de uit wereld achter naar de plaatjes. Van naar Suske & in Wiske tot Jan, Jans en met op tv de kinderen en van op tv Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is uit een feest op voor de fervente stripliefhebber met en een door openbaring op tv voor de rest. tijdens Niet eerder werd de met strip als op tv cultureel fenomeen op deze op tv manier op televisie ontleed door en in met kaart gebracht. Net als op muziek, uit literatuur en film, is strip een tijdens kunstvorm die iets op overbrengt naar en invloed heeft. van Hoe werkt het dat? Welke strips zijn er? van En tijdens welke zijn belangrijk in geweest in de geschiedenis van de met strip? Hoe wordt de naar een getekend poppetje een een icoon? Van Tol gaat het op een pad om antwoorden te vinden. de Tijdens het zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, met Olivier B. een Bommel, op autobiografische strips, Manga en superhelden de op tv met revue. Ook gaat hij naar naar België, stripland bij uitstek, een en in dompelt zich onder in tijdens de van minder bekende undergroundstrips. door 'Strips zijn veel naar leuker dan televisie, maar als je van dan op toch naar televisie door kijkt, laat het door dan in godsnaam over naar strips gaan.' Aldus met Van Tol. Afl.: Jan, tijdens Jans en op tv de kinderen. Sommige van striptekenaars gebruiken hun door eigen leven het als inspiratiebron. Hoe ver kun een je tijdens daarin gaan en met hoe eerlijk moet je zijn? van Jean-Marc van Tol een praat o.a. in met Jan op Kruis (Jan, Jans en uit de kinderen), Barbara uit Stok (Barbara op Stok) en Gerrit de Jager tijdens (Familie Doorzon en het Zusje). een Presentatie: Jean-Marc van uit Tol.

maart 2019
17-12-2011 23:05

Sigmund

Beeldverhaal - Sigmund

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

10-12-2011 23:05

Suske & Wiske

Beeldverhaal - Suske & Wiske

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

03-12-2011 23:05

Mr

Beeldverhaal - Mr

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

26-11-2011 23:05

Astroboy

Beeldverhaal - Astroboy

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

19-11-2011 23:05

Kuifje

Beeldverhaal - Kuifje

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

12-11-2011 23:05

Olivier B

Beeldverhaal - Olivier B

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

05-11-2011 23:05

Superman

Beeldverhaal - Superman

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

29-10-2011 23:05

Jan

Beeldverhaal - Jan

Jans en de kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en d...

Beeldverhaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beeldverhaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beeldverhaal bij Beeldverhaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beeldverhaal. Heb je een uitzending van Beeldverhaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beeldverhaal gemist

Beeldverhaal is een serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker in Beeldverhaal mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor de fervente stripliefhebber en een openbaring voor de rest. Niet eerder werd de strip als cultureel fenomeen op deze manier op televisie ontleed en in kaart gebracht. Net als muziek, literatuur en film, is strip een kunstvorm die iets overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt dat? Welke strips zijn er? En welke zijn belangrijk geweest in de geschiedenis van de strip? Hoe wordt een getekend poppetje een icoon? Van Tol gaat op pad om antwoorden te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga en superhelden de revue. Ook gaat hij naar België, stripland bij uitstek, en dompelt zich onder in de minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel leuker dan televisie, maar als je dan toch naar televisie kijkt, laat het dan over strips gaan.' Aldus Van Tol.

Uitzending gemist van Beeldverhaal? Hier kun je alle uitzendingen van Beeldverhaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord