Programma gemist?

Serie over strips. met Jean-Marc van Tol, naar op geestelijk vader van Fokke van & Sukke, neemt de kijker tijdens met mee in de naar wereld van de strip en laat van zien op tv wat er schuilgaat in de de wereld het achter de plaatjes. Van Suske uit met & Wiske tot Jan, Jans van en de de kinderen en van naar Superman tot Astroboy: Beeldverhaal van is het een feest voor van de fervente stripliefhebber en een openbaring op tv voor de de rest. Niet in eerder werd door de strip als cultureel op tv fenomeen op deze met manier op televisie met ontleed en in kaart het gebracht. Net als van muziek, literatuur en film, het is strip tijdens een kunstvorm uit die iets overbrengt en naar invloed heeft. Hoe met werkt dat? Welke strips met zijn van er? En tijdens welke zijn belangrijk het geweest in de geschiedenis van op de van strip? Hoe wordt een getekend met poppetje een icoon? Van door Tol gaat op uit pad om antwoorden op te vinden. in Tijdens zijn zoektocht passeren het onder meer met Kuifje, Olivier door B. Bommel, autobiografische strips, van Manga en superhelden de op revue. Ook op gaat hij naar op tv België, stripland bij uitstek, op en naar dompelt zich onder in de in door minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn op veel leuker dan televisie, uit maar als op tv je dan toch naar op televisie kijkt, een laat het het dan in met godsnaam over strips op gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: van Sigmund. Iedere op dag beginnen veel op tv mensen de dag met een op tv krantenstrip. van Over tekenaars met die iedere dag grappig moeten naar zijn. En wat is naar op dat dan, humor? met Jean-Marc van Tol praat o.a. tijdens met Peter in de Wit (tekenaar naar Sigmund), Ronald Giphart (schrijver/humorspecialist), Mark naar Retera (tekenaar op Dirkjan). Presentatie: een Jean-Marc van van Tol.

Serie over het strips. Jean-Marc een van Tol, uit geestelijk vader van van Fokke & Sukke, neemt de in kijker mee in een de wereld van een de strip het en laat zien wat er op tv schuilgaat in door de wereld de achter de plaatjes. tijdens Van Suske & een Wiske tot van Jan, Jans en de kinderen en uit van op Superman tot uit Astroboy: Beeldverhaal is naar een feest voor tijdens de fervente stripliefhebber en een met openbaring voor de rest. met Niet eerder door werd de strip als in cultureel fenomeen op de de deze manier op televisie door ontleed en in kaart op gebracht. Net met als muziek, literatuur en een film, is strip een de van kunstvorm die iets overbrengt en van invloed heeft. Hoe werkt van dat? Welke strips de zijn er? En het welke zijn belangrijk door geweest in de de in geschiedenis van de strip? een Hoe wordt een getekend een poppetje een een icoon? Van Tol gaat met op pad in om antwoorden te vinden. in Tijdens zijn op zoektocht passeren in onder meer Kuifje, Olivier uit B. Bommel, autobiografische strips, van Manga naar en superhelden de revue. Ook door gaat hij naar naar België, stripland bij naar uitstek, en door dompelt zich onder in de de van minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn tijdens veel leuker dan televisie, van maar met als je dan toch naar naar met televisie kijkt, laat het dan in uit godsnaam door over strips gaan.' Aldus met Van Tol. door Afl.: Suske op & Wiske. België is een belangrijk naar stripland. Iedereen op tv kent Suske & een Wiske, in maar er is ook in een belangrijke van nieuwe generatie stripmakers. Jean-Marc van Tol op praat door o.a. met de Toon Horsten (stripjournalist), Brecht Evens in (striptekenaar), Luc Morjaeu en van de Peter van Gucht (tekenaar en het scenarist tijdens Suske & Wiske). Presentatie: door Jean-Marc van het Tol.

Serie over strips. van Jean-Marc van een Tol, geestelijk tijdens vader van uit Fokke & Sukke, neemt met de kijker mee in de tijdens wereld van de tijdens strip en in laat een zien wat er schuilgaat in uit de wereld achter van de door plaatjes. Van Suske & uit Wiske tot Jan, in Jans en de kinderen en in van op Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is van een tijdens feest voor de tijdens fervente stripliefhebber en een openbaring door het voor de rest. Niet eerder de werd de strip de als cultureel fenomeen van op deze manier naar op televisie ontleed en op tv de in kaart gebracht. Net als muziek, de literatuur het en film, is van strip een kunstvorm die iets van overbrengt in en invloed naar heeft. Hoe werkt dat? een Welke strips zijn er? En een welke zijn van belangrijk naar geweest in de geschiedenis van uit de strip? Hoe naar wordt een getekend op poppetje een icoon? Van tijdens Tol gaat in op naar pad om antwoorden te vinden. Tijdens in zijn op tv zoektocht passeren onder op meer Kuifje, de Olivier B. Bommel, uit autobiografische strips, Manga en in superhelden de revue. van Ook gaat hij naar met België, stripland bij een uitstek, de en dompelt zich onder in het de minder de bekende undergroundstrips. 'Strips een zijn veel met leuker dan televisie, maar als je het dan tijdens toch naar televisie kijkt, op laat het dan in tijdens godsnaam over een strips gaan.' Aldus naar Van Tol. Afl.: Mr. naar van Natural. De underground-strip is op een alternatieve stroming op tv die in Amerika op tv ontstond en in Nederland naar navolging kreeg. Maar bestaat met op underground nog wel? Jean-Marc een van Tol op praat o.a. met Jerry in Moriarty (Amerikaanse het undergroundtekenaar), Peter Pontiac (tekenaar), met Evert Geradts uit (tekenaar en oprichter undergroundblad Tante uit Leny van presenteert). Presentatie: Jean-Marc in van Tol.

Serie over strips. een Jean-Marc van Tol, van de geestelijk vader van Fokke van & Sukke, neemt de van kijker mee in tijdens de wereld het van de strip en het laat van zien wat er schuilgaat in uit de naar wereld achter de plaatjes. uit Van Suske & door Wiske tot Jan, Jans en van de in kinderen en van Superman tot naar Astroboy: in Beeldverhaal is een feest een voor de fervente in stripliefhebber en op een openbaring voor de de rest. Niet eerder in werd uit de strip als cultureel fenomeen op met een deze manier op televisie ontleed op en in kaart gebracht. de Net als door muziek, met literatuur en film, op is strip een kunstvorm die iets naar van overbrengt en invloed heeft. op tv Hoe werkt dat? uit Welke strips zijn er? de En welke door zijn belangrijk geweest de in de geschiedenis van op tv de strip? op tv Hoe wordt een het getekend poppetje een icoon? door Van Tol gaat een op pad om het antwoorden te vinden. met Tijdens een zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, met Olivier in B. Bommel, autobiografische tijdens strips, Manga en superhelden de de revue. Ook gaat met hij naar België, in stripland met bij uitstek, het en dompelt zich onder in de door minder uit bekende undergroundstrips. 'Strips op zijn veel leuker met dan televisie, maar als je op tijdens dan toch naar televisie door kijkt, laat het het dan in godsnaam over strips op gaan.' in Aldus Van Tol. Afl.: het Astroboy. de Manga is de op tv Japanse stijl van strips met maken. Waarom is manga zo van op typisch Japans en hoe naar komt het dat van Manga in Japan het zo enorm van populair is? Jean-Marc van op tv Tol praat o.a. met Yoshihiro naar in Tatsumi (beroemde Japanse tekenaar) en uit Haruko Kashiwagi (mangatekenares). Presentatie: met Jean-Marc van naar Tol.

Serie van over strips. Jean-Marc van van Tol, op tv geestelijk vader van Fokke & op tv Sukke, neemt de kijker het mee op tv in de door wereld van de strip en door laat tijdens zien wat er op schuilgaat in de wereld door achter de plaatjes. Van tijdens Suske het & Wiske tot Jan, Jans op tv en de kinderen door en van Superman door tot Astroboy: Beeldverhaal is van een feest in voor de fervente stripliefhebber met tijdens en een openbaring door voor de rest. het Niet eerder werd de strip als naar cultureel fenomeen in op deze manier uit op televisie ontleed en van in kaart gebracht. op het Net als muziek, literatuur van en film, is op tv strip een kunstvorm die een iets overbrengt en invloed uit heeft. Hoe werkt van een dat? Welke strips zijn er? En het welke in zijn belangrijk met geweest in de de geschiedenis van de strip? in Hoe wordt een een getekend poppetje met een icoon? Van Tol gaat het op pad om het antwoorden een te vinden. Tijdens zijn zoektocht tijdens passeren onder tijdens meer Kuifje, Olivier B. door Bommel, autobiografische in strips, Manga en naar superhelden de revue. naar Ook gaat in hij naar België, stripland met bij uitstek, een en dompelt zich onder in de in minder bekende tijdens undergroundstrips. 'Strips op tv zijn veel leuker dan van televisie, maar als je door het dan toch naar televisie kijkt, laat door het een dan in de godsnaam over strips gaan.' Aldus van Van de Tol. Afl.: Kuifje. op Welke rol heeft op Kuifje gespeeld bij het ontstaan van op de op tv moderne Europese strip? Hoe hou naar je Kuifje nog met van levend onder de door huidige striplezers? En uit welke invloed heeft Hergé gehad? Jean-Marc van het van Tol praat het o.a. met Joost Swarte van (tekenaar en in Kuifje-kenner) en Henk Kuijpers op (tekenaar Franka). Presentatie: met Jean-Marc van tijdens Tol.

Serie in over strips. Jean-Marc van Tol, met geestelijk vader van met Fokke & Sukke, uit neemt de door kijker mee in het de op wereld van de strip en het laat op tv zien wat er schuilgaat het in de wereld met achter de plaatjes. Van Suske van & Wiske tot op Jan, Jans een en de het kinderen en van Superman het tot Astroboy: uit Beeldverhaal is een feest voor het de fervente op tv stripliefhebber van en een openbaring met voor de rest. Niet eerder werd in de strip als de cultureel tijdens fenomeen op deze manier op door televisie ontleed het en in kaart door gebracht. Net als uit muziek, literatuur en film, door is strip een op tv kunstvorm die iets tijdens overbrengt en invloed een een heeft. Hoe werkt dat? Welke strips met zijn op tv er? En een welke zijn belangrijk de geweest in de geschiedenis van uit de strip? een Hoe wordt een getekend poppetje de een icoon? de Van op Tol gaat op pad om uit antwoorden te vinden. tijdens Tijdens zijn een zoektocht passeren onder meer met Kuifje, Olivier B. van Bommel, met autobiografische strips, Manga en superhelden de op tv de revue. Ook gaat hij van naar België, op tv stripland bij uitstek, en dompelt zich tijdens onder in een de minder bekende undergroundstrips. uit 'Strips tijdens zijn veel leuker dan een televisie, maar als je met dan het toch naar televisie kijkt, laat naar het uit dan in godsnaam over strips uit gaan.' Aldus op Van door Tol. Afl.: Olivier in B. Bommel. Wat maakt met de Bommel-strips zo bijzonder? op tv En wat tijdens is de invloed van Marten het Toonder op de van tijdens Nederlandse strip? Jean-Marc in van Tol praat door o.a. met Dick door Matena (tekenaar), Hans het Matla (stripverzamelaar) en een Pieter Steinz (chef boeken van NRC). Presentatie: Jean-Marc de van Tol.

Serie tijdens over strips. Jean-Marc van uit Tol, het geestelijk vader van Fokke & een Sukke, neemt uit de kijker mee in de een wereld de van de de strip en laat zien uit wat er schuilgaat in de tijdens wereld tijdens achter de plaatjes. de Van Suske & Wiske tot van Jan, Jans en op op tv de kinderen en met van Superman tot de Astroboy: Beeldverhaal is een feest op tv voor uit de fervente stripliefhebber en een openbaring in met voor de rest. Niet eerder werd een de strip op als cultureel fenomeen op naar het deze manier op televisie een ontleed en in het kaart gebracht. tijdens Net als muziek, literatuur met en film, is in strip een kunstvorm die iets door overbrengt en een invloed heeft. door Hoe werkt dat? Welke een strips door zijn er? En welke zijn belangrijk door door geweest in de geschiedenis van op tv de strip? op Hoe wordt een getekend het poppetje een icoon? in Van Tol gaat naar op pad om de antwoorden te vinden. op Tijdens zijn zoektocht in passeren onder in meer Kuifje, Olivier B. op Bommel, autobiografische strips, Manga de de en superhelden de revue. Ook uit gaat hij op tv naar België, het stripland bij uitstek, en dompelt tijdens zich onder in de door minder bekende een undergroundstrips. 'Strips zijn veel naar leuker dan uit televisie, maar van als je dan toch naar het televisie kijkt, in laat een het dan in godsnaam een over strips naar gaan.' Aldus Van Tol. door Afl.: Superman. Waarom is de naar Amerikaanse uit superheldenstrip zo populair in de van VS en wat het naar maakt de superhelden zo typisch Amerikaans? een Jean-Marc van tijdens Tol praat door o.a. met uit Chris Claremont (scenarist X-men), het David Finch (tekenaar/scenarist Batman the op door Dark Knight) en op tv Jonathan Ross (presentator op en stripverzamelaar). Presentatie: Jean-Marc van met Tol.

Jans op en de kinderen,Serie over door strips. de Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van met door Fokke & Sukke, neemt op de kijker door mee in de wereld de van de tijdens strip en laat zien wat er het schuilgaat in de een wereld in achter de plaatjes. Van met Suske & Wiske tijdens tot Jan, Jans in en de kinderen naar en van op Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is op een feest voor in een de fervente stripliefhebber van en een openbaring voor de rest. uit Niet in eerder werd de het strip als cultureel de fenomeen op deze de manier op televisie ontleed naar en in kaart de gebracht. Net door als muziek, literatuur en film, uit uit is strip een kunstvorm tijdens die iets overbrengt door en invloed uit heeft. Hoe werkt dat? Welke een strips zijn het er? En naar welke zijn belangrijk naar geweest in de geschiedenis van de uit strip? Hoe uit wordt een een getekend poppetje een icoon? het Van Tol tijdens gaat op pad naar om antwoorden in te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren door onder meer uit Kuifje, Olivier B. in Bommel, in autobiografische strips, Manga met en superhelden de revue. met Ook gaat hij naar België, in stripland bij van uitstek, en het dompelt zich uit onder in de minder bekende undergroundstrips. de 'Strips zijn veel op tv leuker van dan televisie, maar als je naar uit dan toch naar televisie kijkt, laat naar het met dan in godsnaam over uit strips gaan.' Aldus Van in Tol. Afl.: naar Jan, Jans en uit de de kinderen. Sommige striptekenaars gebruiken uit hun eigen van leven als inspiratiebron. door Hoe ver kun je de daarin gaan en hoe op tv eerlijk een moet je zijn? op tv Jean-Marc van Tol een praat o.a. met Jan Kruis een (Jan, op Jans en de kinderen), in Barbara Stok door (Barbara Stok) en Gerrit de Jager met (Familie Doorzon met en Zusje). Presentatie: van Jean-Marc uit van Tol.

juni 2020
17-12-2011 23:05

Sigmund

Beeldverhaal - Sigmund

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

10-12-2011 23:05

Suske & Wiske

Beeldverhaal - Suske & Wiske

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

03-12-2011 23:05

Mr

Beeldverhaal - Mr

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

26-11-2011 23:05

Astroboy

Beeldverhaal - Astroboy

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

19-11-2011 23:05

Kuifje

Beeldverhaal - Kuifje

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

12-11-2011 23:05

Olivier B

Beeldverhaal - Olivier B

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

05-11-2011 23:05

Superman

Beeldverhaal - Superman

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

29-10-2011 23:05

Jan

Beeldverhaal - Jan

Jans en de kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en d...

Beeldverhaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beeldverhaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beeldverhaal bij Beeldverhaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beeldverhaal. Heb je een uitzending van Beeldverhaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beeldverhaal gemist

Beeldverhaal is een serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker in Beeldverhaal mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor de fervente stripliefhebber en een openbaring voor de rest. Niet eerder werd de strip als cultureel fenomeen op deze manier op televisie ontleed en in kaart gebracht. Net als muziek, literatuur en film, is strip een kunstvorm die iets overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt dat? Welke strips zijn er? En welke zijn belangrijk geweest in de geschiedenis van de strip? Hoe wordt een getekend poppetje een icoon? Van Tol gaat op pad om antwoorden te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga en superhelden de revue. Ook gaat hij naar België, stripland bij uitstek, en dompelt zich onder in de minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel leuker dan televisie, maar als je dan toch naar televisie kijkt, laat het dan over strips gaan.' Aldus Van Tol.

Uitzending gemist van Beeldverhaal? Hier kun je alle uitzendingen van Beeldverhaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!