Programma gemist?

Serie over van strips. Jean-Marc van Tol, van geestelijk vader de van Fokke & Sukke, van neemt de kijker door van mee in de wereld van in de strip en naar laat zien wat er van een schuilgaat in de wereld in achter de plaatjes. van Van Suske het & Wiske tot Jan, naar Jans en de van kinderen en van naar Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is tijdens met een feest voor de de fervente stripliefhebber met en een openbaring voor op de rest. een Niet eerder werd de de strip als cultureel fenomeen naar op op deze manier op televisie ontleed tijdens en in kaart door gebracht. Net een als muziek, literatuur en film, in met is strip een het kunstvorm die iets overbrengt en met invloed heeft. naar Hoe werkt dat? Welke tijdens strips zijn er? tijdens En welke zijn op belangrijk geweest in op tv de geschiedenis op van de uit strip? Hoe wordt een op tv getekend poppetje een icoon? met Van Tol in gaat op van pad om antwoorden te vinden. Tijdens tijdens zijn zoektocht passeren het onder meer Kuifje, het Olivier B. door Bommel, autobiografische uit strips, Manga en van superhelden de revue. Ook gaat met hij tijdens naar België, op tv stripland bij uitstek, met en dompelt zich onder in uit de door minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel het leuker dan een televisie, maar als je op tv dan toch naar op tv het televisie kijkt, laat het van dan in op tv godsnaam over strips gaan.' van Aldus Van Tol. Afl.: naar Sigmund. uit Iedere dag beginnen veel de mensen de dag met naar een de krantenstrip. Over tekenaars die iedere dag de grappig moeten zijn. op En wat is op tv dat dan, humor? in tijdens Jean-Marc van Tol praat van o.a. met Peter de op Wit (tekenaar Sigmund), een Ronald Giphart (schrijver/humorspecialist), op tv Mark Retera in (tekenaar Dirkjan). Presentatie: Jean-Marc van naar in Tol.

Serie over op tv strips. op Jean-Marc van Tol, tijdens geestelijk vader van in Fokke & Sukke, neemt van de kijker naar mee in de wereld van door de strip met en laat zien naar wat er schuilgaat in de de wereld achter een de van plaatjes. Van Suske & Wiske tot het de Jan, Jans en de kinderen op en van Superman tot van Astroboy: op tv Beeldverhaal is een feest voor op tv de op tv fervente stripliefhebber en een het openbaring voor de rest. een tijdens Niet eerder werd de strip als naar cultureel fenomeen het op deze manier naar op televisie ontleed en uit in kaart gebracht. door Net als op tv muziek, literatuur en film, op tv is van strip een in kunstvorm die iets de overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt op dat? Welke strips tijdens zijn er? het En op welke zijn belangrijk geweest op tv in de met geschiedenis van de met strip? Hoe wordt een uit getekend poppetje een naar icoon? Van Tol gaat op op pad op tv om antwoorden te vinden. in Tijdens op zijn zoektocht passeren onder meer door Kuifje, naar Olivier B. Bommel, autobiografische van strips, Manga en superhelden de naar revue. Ook op gaat tijdens hij naar België, stripland bij uitstek, uit naar en dompelt zich uit onder in de minder bekende undergroundstrips. tijdens 'Strips zijn veel de leuker dan de televisie, maar op als je dan toch naar een door televisie kijkt, laat het naar dan in godsnaam over strips uit gaan.' Aldus de Van Tol. Afl.: met Suske & door Wiske. België is een met belangrijk door stripland. Iedereen kent Suske & Wiske, met maar tijdens er is in ook een belangrijke nieuwe naar generatie stripmakers. Jean-Marc van Tol in praat van o.a. met een Toon Horsten (stripjournalist), naar Brecht Evens (striptekenaar), Luc Morjaeu en op tv Peter van Gucht een (tekenaar en scenarist tijdens Suske & naar Wiske). het Presentatie: Jean-Marc van het Tol.

Serie over op tv strips. een Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van uit Fokke & de Sukke, met neemt de kijker mee in een de de wereld van de strip en laat de op tv zien wat er door schuilgaat in de wereld achter de naar plaatjes. een Van Suske & Wiske een tot Jan, uit Jans en uit de kinderen en in van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is door van een feest voor de fervente stripliefhebber tijdens en in een openbaring voor de op tv rest. Niet van eerder werd naar de strip als cultureel fenomeen door op deze manier op de televisie ontleed en van in kaart door gebracht. in Net als muziek, literatuur en met film, is op strip een kunstvorm die op tv iets door overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt van dat? Welke op tv strips zijn tijdens er? En welke tijdens zijn belangrijk door geweest in de geschiedenis van een de door strip? Hoe wordt een door getekend poppetje een van icoon? Van de Tol gaat op pad om uit antwoorden te vinden. tijdens Tijdens zijn zoektocht passeren uit onder meer naar Kuifje, Olivier B. Bommel, van naar autobiografische strips, Manga en superhelden tijdens de revue. in Ook gaat van hij naar België, stripland bij uitstek, in en van dompelt zich onder in uit de minder bekende een undergroundstrips. 'Strips zijn veel uit met leuker dan televisie, het maar als je dan toch op tv naar televisie een kijkt, laat het dan in in godsnaam uit over strips van gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: op tv Mr. Natural. De op underground-strip is op een alternatieve stroming het die in van Amerika ontstond en in Nederland navolging van uit kreeg. Maar bestaat door underground nog wel? Jean-Marc van tijdens Tol praat o.a. met naar Jerry Moriarty tijdens (Amerikaanse undergroundtekenaar), Peter naar Pontiac (tekenaar), Evert uit Geradts (tekenaar en op oprichter undergroundblad Tante op tv Leny uit presenteert). Presentatie: Jean-Marc van het Tol.

Serie over strips. uit Jean-Marc van op tv Tol, geestelijk vader het van een Fokke & Sukke, neemt op de kijker mee in op de in wereld van de strip en in laat op tv zien wat er schuilgaat de in de wereld uit achter de plaatjes. de Van Suske & tijdens Wiske tot Jan, Jans en tijdens de in kinderen en van Superman uit tot Astroboy: Beeldverhaal het is een feest naar voor tijdens de fervente stripliefhebber en een in openbaring voor de rest. op van Niet eerder werd het de strip als cultureel op fenomeen op in deze manier op televisie ontleed op en in kaart een gebracht. een Net als muziek, literatuur in en film, is op strip een kunstvorm die iets een op tv overbrengt en invloed heeft. op tv Hoe werkt dat? Welke op tv strips tijdens zijn er? En welke zijn belangrijk de van geweest in de geschiedenis op van de strip? het Hoe wordt een getekend poppetje een een een icoon? Van het Tol gaat op op pad om antwoorden te vinden. de Tijdens naar zijn zoektocht passeren tijdens onder meer Kuifje, op Olivier B. Bommel, autobiografische tijdens strips, Manga en superhelden op de revue. tijdens Ook gaat op tv hij naar België, stripland bij het uitstek, tijdens en dompelt zich onder uit in de minder bekende op tv undergroundstrips. 'Strips zijn in veel op tv leuker dan televisie, maar het als je dan toch naar van tijdens televisie kijkt, laat het dan in in godsnaam over strips op tv gaan.' Aldus Van tijdens op tv Tol. Afl.: Astroboy. tijdens Manga is de Japanse stijl van door de strips maken. Waarom is manga door zo naar typisch Japans en hoe komt door het dat Manga in tijdens Japan zo enorm door populair is? Jean-Marc uit van Tol praat de o.a. met Yoshihiro naar het Tatsumi (beroemde Japanse tijdens tekenaar) en Haruko Kashiwagi (mangatekenares). in Presentatie: tijdens Jean-Marc van Tol.

Serie over strips. het Jean-Marc van Tol, van geestelijk uit vader van Fokke op & Sukke, neemt de in kijker mee in de tijdens wereld door van de strip naar en laat zien het wat er schuilgaat in de van wereld uit achter de door plaatjes. Van Suske in & Wiske tot Jan, Jans en tijdens een de kinderen en een van Superman tot Astroboy: naar Beeldverhaal is een feest voor met de fervente een stripliefhebber uit en een openbaring voor door de rest. op tv Niet eerder werd de met strip als de cultureel fenomeen op deze manier op op televisie op tv ontleed en in kaart de gebracht. Net als muziek, van literatuur en film, op tv op tv is strip een kunstvorm die iets met overbrengt en invloed de een heeft. Hoe werkt dat? van Welke strips op zijn er? En met welke zijn belangrijk een geweest in de geschiedenis van de uit strip? Hoe wordt met een van getekend poppetje met een icoon? Van Tol op gaat op pad om de antwoorden van te vinden. Tijdens op tv zijn zoektocht passeren onder meer op Kuifje, Olivier B. Bommel, de in autobiografische strips, Manga en superhelden tijdens de revue. Ook gaat op tv hij naar op tv België, stripland met bij uitstek, en op tv dompelt zich onder in van de minder naar bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel uit leuker dan in televisie, maar als in je door dan toch naar televisie het kijkt, laat het dan in in godsnaam over uit strips gaan.' Aldus het Van Tol. de Afl.: Kuifje. Welke rol uit heeft Kuifje gespeeld het bij het ontstaan het van de moderne in Europese strip? van Hoe hou je Kuifje op nog op levend onder de huidige striplezers? En uit welke invloed heeft met Hergé naar gehad? Jean-Marc op van Tol praat o.a. met in Joost Swarte (tekenaar op tv en Kuifje-kenner) uit en Henk Kuijpers tijdens (tekenaar Franka). het Presentatie: Jean-Marc van naar Tol.

Serie over strips. op tv de Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van door Fokke & Sukke, tijdens neemt van de kijker mee in de uit wereld van de door het strip en laat zien wat er met schuilgaat uit in de de wereld achter de naar plaatjes. Van Suske de & Wiske tot Jan, Jans en uit de kinderen en met van Superman een tot Astroboy: Beeldverhaal in is een op tv feest voor de fervente stripliefhebber tijdens en met een openbaring voor met de rest. Niet eerder werd naar de strip een als cultureel fenomeen het op deze naar manier op televisie ontleed en tijdens in kaart gebracht. in Net uit als muziek, met literatuur en film, is op strip een door kunstvorm die iets de overbrengt en invloed heeft. in Hoe werkt met dat? Welke strips zijn er? En in welke op zijn belangrijk geweest in de van geschiedenis van een de strip? Hoe met wordt een getekend op poppetje een icoon? op tv Van Tol op gaat op een pad om antwoorden te in vinden. Tijdens zijn met zoektocht passeren onder meer naar Kuifje, Olivier B. een Bommel, autobiografische strips, Manga op en op tv superhelden de revue. Ook gaat het hij naar op tv België, met stripland bij uitstek, het en dompelt zich onder in op de minder bekende undergroundstrips. op tv 'Strips zijn van veel leuker dan op televisie, van maar als je met dan toch naar op tv televisie kijkt, laat het door dan in godsnaam de over strips gaan.' Aldus Van met Tol. Afl.: Olivier de B. Bommel. Wat uit maakt van de Bommel-strips zo naar bijzonder? En wat is uit de invloed door van Marten Toonder in op de met Nederlandse strip? Jean-Marc van van Tol praat o.a. met een Dick Matena (tekenaar), Hans in Matla (stripverzamelaar) en de Pieter op tv Steinz (chef boeken met NRC). Presentatie: Jean-Marc op tv van Tol.

Serie over strips. een Jean-Marc van op tv Tol, uit geestelijk vader van Fokke het & Sukke, op neemt de kijker mee in de van wereld van naar de strip en de laat op zien wat er schuilgaat in de uit van wereld achter de plaatjes. Van Suske in & Wiske door tot Jan, Jans en naar de het kinderen en van Superman tot het in Astroboy: Beeldverhaal is een een feest voor de fervente op tv stripliefhebber en met een openbaring voor de rest. van door Niet eerder werd de strip met als cultureel fenomeen van op deze in manier op uit televisie ontleed en in kaart op tv gebracht. de Net als muziek, literatuur en film, met op tv is strip een kunstvorm die in iets in overbrengt en invloed heeft. Hoe door werkt dat? door Welke strips zijn er? En de op welke zijn belangrijk op tv geweest in de geschiedenis door van de strip? Hoe van wordt een getekend poppetje het een de icoon? Van Tol gaat op de pad om naar antwoorden te in vinden. Tijdens zijn zoektocht op passeren onder meer met Kuifje, uit Olivier B. Bommel, autobiografische op strips, Manga en superhelden door de revue. Ook gaat uit hij het naar België, het stripland bij uitstek, en in dompelt zich onder in door de met minder bekende undergroundstrips. 'Strips tijdens zijn veel door leuker dan televisie, maar als door je dan toch in naar in televisie kijkt, laat het dan naar in godsnaam over op tv strips gaan.' tijdens Aldus Van in Tol. Afl.: Superman. Waarom is van de Amerikaanse superheldenstrip zo op tv populair in de tijdens VS en wat met met maakt de superhelden zo typisch met Amerikaans? Jean-Marc van Tol door praat o.a. met het Chris Claremont in (scenarist X-men), door David Finch door (tekenaar/scenarist Batman the Dark tijdens Knight) en Jonathan Ross naar (presentator en het stripverzamelaar). Presentatie: Jean-Marc van van Tol.

Jans en op tv de kinderen,Serie door over strips. Jean-Marc een van Tol, het geestelijk vader van Fokke & van Sukke, neemt met de kijker mee in de naar wereld op tv van de strip en tijdens laat zien wat er van schuilgaat in de de wereld naar achter de plaatjes. de Van Suske & Wiske tot op tv Jan, de Jans en de een kinderen en van Superman tot op tv Astroboy: met Beeldverhaal is een feest van voor door de fervente stripliefhebber en een het openbaring op voor de rest. door Niet eerder werd de strip als door cultureel van fenomeen op deze op manier op televisie ontleed en van in kaart de gebracht. Net een als muziek, literatuur tijdens en film, is van strip een kunstvorm tijdens die iets overbrengt naar en invloed heeft. tijdens Hoe werkt op tv dat? Welke strips op tv zijn er? En welke zijn belangrijk de op tv geweest in de een geschiedenis van de strip? op Hoe wordt van een getekend poppetje een een icoon? Van Tol gaat op tv op uit pad om antwoorden te vinden. Tijdens op zijn zoektocht in passeren onder meer Kuifje, van Olivier een B. Bommel, autobiografische strips, Manga tijdens en superhelden op tv de revue. uit Ook gaat hij tijdens naar België, stripland naar bij uitstek, en van dompelt zich tijdens onder in de een minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn uit veel leuker dan televisie, in naar maar als je dan toch door naar televisie kijkt, laat door het in dan in godsnaam over door strips het gaan.' Aldus Van tijdens Tol. Afl.: Jan, Jans en een de kinderen. Sommige de striptekenaars gebruiken hun tijdens eigen leven van als inspiratiebron. Hoe ver de kun je daarin gaan op uit en hoe eerlijk moet je zijn? op Jean-Marc tijdens van Tol praat o.a. met op Jan Kruis van (Jan, Jans en de tijdens de kinderen), Barbara Stok met (Barbara Stok) en Gerrit de Jager een door (Familie Doorzon en Zusje). door Presentatie: Jean-Marc van met Tol.

oktober 2021
17-12-2011 23:05

Sigmund

Beeldverhaal - Sigmund

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

10-12-2011 23:05

Suske & Wiske

Beeldverhaal - Suske & Wiske

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

03-12-2011 23:05

Mr

Beeldverhaal - Mr

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

26-11-2011 23:05

Astroboy

Beeldverhaal - Astroboy

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

19-11-2011 23:05

Kuifje

Beeldverhaal - Kuifje

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

12-11-2011 23:05

Olivier B

Beeldverhaal - Olivier B

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

05-11-2011 23:05

Superman

Beeldverhaal - Superman

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

29-10-2011 23:05

Jan

Beeldverhaal - Jan

Jans en de kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en d...

Beeldverhaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beeldverhaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beeldverhaal bij Beeldverhaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beeldverhaal. Heb je een uitzending van Beeldverhaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beeldverhaal gemist

Beeldverhaal is een serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker in Beeldverhaal mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor de fervente stripliefhebber en een openbaring voor de rest. Niet eerder werd de strip als cultureel fenomeen op deze manier op televisie ontleed en in kaart gebracht. Net als muziek, literatuur en film, is strip een kunstvorm die iets overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt dat? Welke strips zijn er? En welke zijn belangrijk geweest in de geschiedenis van de strip? Hoe wordt een getekend poppetje een icoon? Van Tol gaat op pad om antwoorden te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga en superhelden de revue. Ook gaat hij naar België, stripland bij uitstek, en dompelt zich onder in de minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel leuker dan televisie, maar als je dan toch naar televisie kijkt, laat het dan over strips gaan.' Aldus Van Tol.

Uitzending gemist van Beeldverhaal? Hier kun je alle uitzendingen van Beeldverhaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!