Programma gemist?

Serie in over strips. uit Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van een Fokke & met Sukke, tijdens neemt de kijker mee in de de met wereld van de strip en laat tijdens door zien wat er tijdens schuilgaat in de wereld achter de naar de plaatjes. Van Suske & Wiske tot met op Jan, Jans en de door kinderen en van Superman in tot Astroboy: Beeldverhaal de is een feest voor tijdens de op fervente stripliefhebber en een een openbaring voor de een rest. Niet in eerder werd de strip in als naar cultureel fenomeen op deze manier op een televisie het ontleed en in een kaart gebracht. Net als in muziek, literatuur en met film, de is strip een kunstvorm die iets naar overbrengt en op tv invloed heeft. Hoe werkt van dat? tijdens Welke strips zijn er? het En tijdens welke zijn belangrijk geweest het in de geschiedenis op van de strip? Hoe wordt op een een getekend poppetje een op icoon? Van Tol naar gaat op pad om antwoorden van te in vinden. Tijdens door zijn zoektocht passeren in onder meer Kuifje, een Olivier B. Bommel, autobiografische strips, een Manga en superhelden de van tijdens revue. Ook gaat hij naar België, de stripland het bij uitstek, van en dompelt zich onder in met de minder bekende undergroundstrips. uit 'Strips zijn in veel in leuker dan televisie, het maar als je dan naar toch naar televisie tijdens kijkt, laat het dan in tijdens godsnaam op tv over strips gaan.' Aldus op tv Van op tv Tol. Afl.: Sigmund. de Iedere dag beginnen veel mensen de uit de dag met een krantenstrip. Over naar tekenaars die iedere dag door grappig moeten op zijn. En een wat is dat dan, humor? het Jean-Marc van de Tol op praat o.a. met Peter de Wit de (tekenaar Sigmund), Ronald op Giphart in (schrijver/humorspecialist), Mark Retera (tekenaar Dirkjan). de Presentatie: Jean-Marc door van tijdens Tol.

Serie over strips. de door Jean-Marc van Tol, geestelijk vader de van Fokke naar & Sukke, neemt de op tv kijker mee in de op tv op tv wereld van de naar strip en laat zien wat er in schuilgaat in de uit wereld achter naar de plaatjes. Van van Suske & Wiske tot de naar Jan, Jans en de de kinderen en van op tv Superman tot Astroboy: Beeldverhaal het is een feest van voor van de fervente stripliefhebber en tijdens een openbaring voor de de rest. Niet eerder werd met de het strip als cultureel de fenomeen op in deze manier op de televisie ontleed en in kaart gebracht. van naar Net als muziek, literatuur en film, op tv is van strip een kunstvorm die iets in overbrengt en in invloed in heeft. Hoe werkt het dat? Welke strips zijn er? En op in welke zijn belangrijk geweest in een de het geschiedenis van de strip? Hoe wordt uit een getekend met poppetje tijdens een icoon? Van door Tol gaat op pad door om antwoorden te vinden. Tijdens uit zijn zoektocht de passeren op onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, op tv autobiografische strips, met Manga en superhelden de een revue. Ook gaat van hij naar met België, stripland een bij uitstek, op en dompelt zich onder in de naar in minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel een leuker van dan televisie, maar van als je dan toch op naar een televisie kijkt, laat op het dan in godsnaam op over strips een gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: het Suske & Wiske. het België is uit een belangrijk de stripland. Iedereen kent een Suske & Wiske, maar er is op in ook een belangrijke nieuwe generatie met stripmakers. Jean-Marc het van Tol het praat o.a. met Toon op Horsten (stripjournalist), Brecht Evens (striptekenaar), tijdens de Luc Morjaeu en Peter van Gucht het (tekenaar en scenarist met Suske & Wiske). in Presentatie: Jean-Marc op tv van met Tol.

Serie over op tv strips. Jean-Marc van op Tol, geestelijk vader tijdens van Fokke van & Sukke, neemt de kijker uit uit mee in de wereld van op de strip op en laat zien het wat er schuilgaat in de in wereld met achter de plaatjes. tijdens Van Suske de & Wiske tot Jan, Jans op en de kinderen en op van Superman naar tot Astroboy: Beeldverhaal is in een de feest voor de fervente stripliefhebber een en in een openbaring voor de de rest. naar Niet eerder werd de de strip als van cultureel fenomeen op deze manier uit op televisie ontleed en op in kaart tijdens gebracht. Net als muziek, door de literatuur en film, is strip met een kunstvorm op tv die iets overbrengt en op invloed heeft. Hoe werkt op dat? van Welke strips zijn uit er? En welke zijn belangrijk uit naar geweest in de geschiedenis van de door in strip? Hoe wordt een op tv getekend poppetje een icoon? de Van in Tol gaat op van pad om antwoorden te een vinden. Tijdens zijn tijdens zoektocht passeren tijdens onder meer Kuifje, in Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga de op tv en superhelden de revue. Ook op gaat hij naar tijdens België, stripland bij de uitstek, en dompelt zich door onder in van de minder naar bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel uit het leuker dan televisie, met maar als je in dan toch naar televisie kijkt, op tv laat het uit dan in godsnaam uit over strips gaan.' Aldus Van het Tol. in Afl.: Mr. met Natural. De underground-strip is in een alternatieve uit stroming die in Amerika ontstond tijdens en in Nederland navolging op tv kreeg. door Maar bestaat underground het nog wel? Jean-Marc van Tol het praat van o.a. met Jerry Moriarty op (Amerikaanse undergroundtekenaar), Peter Pontiac het (tekenaar), Evert de Geradts (tekenaar en oprichter uit undergroundblad Tante Leny tijdens presenteert). met Presentatie: Jean-Marc op tv van Tol.

Serie over de strips. door Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van van Fokke & door Sukke, neemt de met kijker mee in op de wereld van de naar strip en laat op zien wat op tv er schuilgaat in de met wereld achter de naar de plaatjes. Van Suske & het Wiske tot Jan, Jans en in de kinderen door en van tijdens Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is uit een een feest voor op de fervente stripliefhebber en op tv een openbaring voor de rest. in uit Niet eerder werd de strip uit als cultureel fenomeen op met deze manier door op televisie ontleed tijdens en in kaart gebracht. van op tv Net als muziek, literatuur naar en film, is strip van een kunstvorm die iets op tv overbrengt door en invloed heeft. Hoe van werkt dat? Welke strips uit zijn er? de En op welke zijn belangrijk geweest in de een geschiedenis van de de strip? het Hoe wordt van een getekend poppetje een icoon? het Van Tol gaat naar op met pad om antwoorden te vinden. Tijdens tijdens zijn zoektocht passeren tijdens onder door meer Kuifje, Olivier B. Bommel, door autobiografische strips, in Manga tijdens en superhelden de revue. Ook van gaat hij naar een België, met stripland bij uitstek, en dompelt in zich op onder in de minder uit bekende undergroundstrips. 'Strips zijn tijdens veel tijdens leuker dan televisie, de maar als je dan toch naar de televisie in kijkt, laat het dan in in godsnaam over door strips gaan.' tijdens Aldus Van Tol. naar Afl.: Astroboy. Manga is de de Japanse stijl tijdens van strips maken. Waarom op is de manga zo typisch Japans en op tv hoe komt met het een dat Manga in Japan zo enorm met populair is? Jean-Marc met van op Tol praat o.a. met Yoshihiro van Tatsumi (beroemde naar Japanse tekenaar) naar en Haruko Kashiwagi (mangatekenares). Presentatie: een Jean-Marc van tijdens Tol.

Serie over de strips. Jean-Marc van Tol, naar op geestelijk vader van Fokke & door Sukke, neemt in de kijker mee in de de in wereld van de het strip en laat uit zien wat er schuilgaat in de het wereld het achter de plaatjes. tijdens Van Suske & Wiske tot door Jan, Jans en van de het kinderen en van Superman naar tot Astroboy: Beeldverhaal uit is tijdens een feest voor de fervente stripliefhebber uit en een met openbaring voor de op rest. Niet eerder werd uit de strip als uit cultureel fenomeen tijdens op deze manier op tijdens televisie het ontleed en in in kaart gebracht. Net naar als muziek, literatuur en film, een is strip tijdens een kunstvorm die iets door overbrengt en naar invloed heeft. het Hoe werkt dat? van Welke strips naar zijn er? En welke van zijn belangrijk geweest in de door geschiedenis het van de op tv strip? Hoe wordt een getekend op poppetje een icoon? met Van Tol gaat op door pad om van antwoorden te in vinden. Tijdens zijn zoektocht op passeren de onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, tijdens autobiografische strips, door Manga en op superhelden de revue. Ook het gaat hij naar tijdens België, stripland bij uitstek, met en dompelt zich het onder in de uit naar minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel de leuker dan televisie, met maar als je het dan toch naar van naar televisie kijkt, laat uit het dan in uit godsnaam over strips met gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: Kuifje. uit op Welke rol heeft Kuifje gespeeld uit bij tijdens het ontstaan van de moderne Europese uit strip? Hoe hou naar met je Kuifje nog levend onder de uit huidige naar striplezers? En welke invloed heeft uit op Hergé gehad? Jean-Marc van Tol praat van o.a. met naar Joost van Swarte (tekenaar en Kuifje-kenner) en Henk naar Kuijpers door (tekenaar Franka). op tv Presentatie: Jean-Marc van het Tol.

Serie op tv over strips. Jean-Marc van naar Tol, geestelijk vader van door Fokke & Sukke, naar neemt de kijker op met mee in de wereld van de van strip en laat het zien wat er op tv uit schuilgaat in de wereld achter een de met plaatjes. Van Suske & Wiske uit tot Jan, uit Jans en de kinderen en tijdens van Superman tot de Astroboy: Beeldverhaal uit is een feest een voor met de fervente stripliefhebber en een door openbaring voor in de rest. Niet eerder door werd op de strip als cultureel fenomeen met op deze manier op met met televisie ontleed en in kaart gebracht. een Net als een muziek, literatuur en film, in is strip tijdens een kunstvorm die iets door overbrengt en op invloed heeft. Hoe in werkt dat? Welke door strips zijn het er? En welke uit zijn belangrijk geweest in de op geschiedenis door van de strip? uit Hoe wordt een getekend poppetje in op tv een icoon? Van Tol gaat op met pad met om antwoorden te vinden. Tijdens tijdens zijn zoektocht van passeren onder meer in Kuifje, Olivier B. Bommel, een autobiografische op strips, Manga en superhelden het de revue. door Ook gaat hij naar België, een tijdens stripland bij uitstek, en uit dompelt zich onder van in de minder bekende het undergroundstrips. van 'Strips zijn veel van leuker dan televisie, maar als door je in dan toch naar televisie het kijkt, laat het dan in in uit godsnaam over strips gaan.' Aldus Van tijdens Tol. Afl.: het Olivier met B. Bommel. Wat uit maakt de Bommel-strips in zo bijzonder? En wat is de de invloed van op tv Marten Toonder op tv op de de Nederlandse strip? Jean-Marc van Tol een praat door o.a. met Dick Matena (tekenaar), Hans naar door Matla (stripverzamelaar) en Pieter Steinz (chef door boeken NRC). Presentatie: met Jean-Marc van het Tol.

Serie over in strips. een Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van met Fokke & Sukke, op tv neemt in de kijker mee een in de wereld van de een door strip en laat met zien wat er schuilgaat naar in de naar wereld achter de plaatjes. Van Suske de & Wiske tot uit een Jan, Jans en de het kinderen en van Superman tot met Astroboy: Beeldverhaal is op een feest voor op de op tv fervente stripliefhebber en een tijdens openbaring voor de op rest. Niet het eerder werd de uit strip als tijdens cultureel fenomeen op deze tijdens manier op televisie ontleed en op in kaart het gebracht. Net tijdens als muziek, literatuur en film, de van is strip een met kunstvorm die iets overbrengt in en invloed de heeft. Hoe werkt dat? Welke naar strips zijn er? En met welke zijn belangrijk het geweest door in de geschiedenis van de met een strip? Hoe wordt een een getekend poppetje een een icoon? Van Tol de gaat op met pad om antwoorden door te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren op onder meer Kuifje, tijdens Olivier B. door Bommel, autobiografische strips, Manga met naar en superhelden de door revue. Ook gaat hij naar het België, stripland van bij uitstek, op en dompelt zich onder in de op minder bekende met undergroundstrips. 'Strips zijn van veel leuker dan televisie, de maar als op je dan toch van naar een televisie kijkt, laat het dan in uit godsnaam naar over strips gaan.' Aldus uit Van Tol. Afl.: de Superman. Waarom is de het Amerikaanse op tv superheldenstrip zo populair in op tv de VS met en wat maakt de naar superhelden zo op tv typisch Amerikaans? Jean-Marc van Tol naar praat o.a. met op tv Chris Claremont uit (scenarist naar X-men), David Finch (tekenaar/scenarist uit Batman the tijdens Dark Knight) en Jonathan naar Ross (presentator en naar stripverzamelaar). Presentatie: Jean-Marc van op Tol.

Jans en op tv de kinderen,Serie over door strips. Jean-Marc op tv van Tol, door geestelijk vader van Fokke & naar Sukke, neemt de op kijker mee in de een wereld met van de tijdens strip en laat door zien wat er schuilgaat door in de wereld uit achter de plaatjes. Van de Suske & de Wiske tot Jan, door Jans en de door kinderen en van een Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is tijdens op tv een feest voor een de fervente stripliefhebber en een naar openbaring voor de rest. op tv Niet eerder op werd de strip als tijdens cultureel tijdens fenomeen op deze van manier op televisie ontleed en een op tv in kaart gebracht. op tv Net als muziek, literatuur en naar film, is strip een de kunstvorm die iets een overbrengt en invloed een heeft. Hoe de werkt dat? Welke strips uit op tv zijn er? En welke zijn belangrijk naar geweest in op tv de geschiedenis van in de strip? Hoe wordt de een naar getekend poppetje een icoon? het Van Tol van gaat op pad om de antwoorden te vinden. Tijdens naar zijn zoektocht passeren op van onder meer Kuifje, het Olivier B. Bommel, autobiografische op tv strips, Manga en op tv superhelden de revue. Ook de gaat hij naar de België, stripland van bij uitstek, en dompelt zich op onder in de het minder in bekende undergroundstrips. 'Strips het zijn veel leuker dan televisie, een de maar als je dan toch naar met televisie kijkt, laat een het met dan in godsnaam over strips naar gaan.' Aldus Van op Tol. van Afl.: Jan, een Jans en de kinderen. tijdens Sommige striptekenaars gebruiken hun eigen van leven als inspiratiebron. in Hoe ver naar kun je daarin gaan de en hoe eerlijk uit moet je uit zijn? Jean-Marc van de Tol praat o.a. uit met Jan tijdens Kruis (Jan, Jans en de het kinderen), Barbara Stok de (Barbara Stok) en het van Gerrit de Jager (Familie tijdens Doorzon en Zusje). een Presentatie: Jean-Marc van tijdens Tol.

januari 2021
17-12-2011 23:05

Sigmund

Beeldverhaal - Sigmund

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

10-12-2011 23:05

Suske & Wiske

Beeldverhaal - Suske & Wiske

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

03-12-2011 23:05

Mr

Beeldverhaal - Mr

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

26-11-2011 23:05

Astroboy

Beeldverhaal - Astroboy

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

19-11-2011 23:05

Kuifje

Beeldverhaal - Kuifje

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

12-11-2011 23:05

Olivier B

Beeldverhaal - Olivier B

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

05-11-2011 23:05

Superman

Beeldverhaal - Superman

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

29-10-2011 23:05

Jan

Beeldverhaal - Jan

Jans en de kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en d...

Beeldverhaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beeldverhaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beeldverhaal bij Beeldverhaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beeldverhaal. Heb je een uitzending van Beeldverhaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beeldverhaal gemist

Beeldverhaal is een serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker in Beeldverhaal mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor de fervente stripliefhebber en een openbaring voor de rest. Niet eerder werd de strip als cultureel fenomeen op deze manier op televisie ontleed en in kaart gebracht. Net als muziek, literatuur en film, is strip een kunstvorm die iets overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt dat? Welke strips zijn er? En welke zijn belangrijk geweest in de geschiedenis van de strip? Hoe wordt een getekend poppetje een icoon? Van Tol gaat op pad om antwoorden te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga en superhelden de revue. Ook gaat hij naar België, stripland bij uitstek, en dompelt zich onder in de minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel leuker dan televisie, maar als je dan toch naar televisie kijkt, laat het dan over strips gaan.' Aldus Van Tol.

Uitzending gemist van Beeldverhaal? Hier kun je alle uitzendingen van Beeldverhaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!