Programma gemist?

Serie op over strips. met Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van in Fokke & van Sukke, neemt de kijker op mee in de door wereld van het de op tv strip en laat zien wat er de tijdens schuilgaat in de wereld achter de van plaatjes. Van Suske tijdens met & Wiske tot Jan, Jans op tv en de kinderen naar en in van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is het een met feest voor de fervente tijdens stripliefhebber en tijdens een openbaring een voor de rest. Niet eerder werd het de strip als in cultureel in fenomeen op deze op tv manier op televisie ontleed de en in kaart uit gebracht. Net als muziek, van de literatuur en film, is strip van een kunstvorm die iets op overbrengt en invloed op tv heeft. Hoe uit werkt dat? Welke met strips door zijn er? En welke zijn op belangrijk geweest in de door geschiedenis het van de strip? Hoe tijdens wordt een getekend uit poppetje een naar icoon? Van Tol gaat op in pad om met antwoorden de te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren van onder meer Kuifje, een Olivier B. Bommel, van autobiografische strips, het Manga en naar superhelden de revue. Ook naar gaat hij naar België, op tv stripland bij uitstek, door tijdens en dompelt zich in onder in de op tv minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel door leuker dan op tv televisie, maar als naar je dan met toch naar naar televisie kijkt, laat het tijdens dan in op godsnaam over strips gaan.' Aldus naar Van Tol. Afl.: tijdens Sigmund. Iedere dag het beginnen veel mensen de de dag uit met een krantenstrip. Over het tekenaars die iedere dag op tv grappig moeten naar zijn. En naar wat is dat de dan, humor? Jean-Marc van op Tol praat o.a. met door op Peter de Wit (tekenaar op Sigmund), Ronald het Giphart (schrijver/humorspecialist), Mark Retera (tekenaar de Dirkjan). het Presentatie: Jean-Marc van naar Tol.

Serie over strips. het Jean-Marc het van Tol, geestelijk vader van naar Fokke & door Sukke, neemt de kijker met mee in de van wereld van de met strip en het laat op zien wat er schuilgaat in de naar wereld naar achter de plaatjes. Van het Suske & tijdens Wiske tot Jan, Jans en van de kinderen tijdens en met van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal uit is een feest voor op de met fervente stripliefhebber naar en een openbaring een voor de rest. Niet eerder het werd de strip op tv als cultureel fenomeen naar op op deze manier op op tv televisie ontleed en in kaart in gebracht. Net als op tv muziek, een literatuur en film, is strip een uit kunstvorm door die iets overbrengt tijdens en invloed door heeft. Hoe werkt dat? Welke strips naar zijn er? En met welke de zijn belangrijk op tv geweest in de geschiedenis tijdens van de strip? Hoe tijdens wordt met een getekend poppetje een het icoon? Van Tol de gaat op pad om antwoorden uit te vinden. uit Tijdens zijn zoektocht passeren op onder meer op tv Kuifje, Olivier B. Bommel, de autobiografische strips, Manga op tv en superhelden de met revue. naar Ook gaat hij naar van België, stripland de bij uitstek, en dompelt op zich onder op tv in de minder in bekende undergroundstrips. 'Strips zijn met veel leuker dan televisie, naar maar als je een dan van toch naar televisie kijkt, in laat het dan in door godsnaam over op tv strips gaan.' tijdens Aldus Van Tol. Afl.: een Suske & tijdens Wiske. België is een uit belangrijk met stripland. Iedereen kent een Suske & Wiske, maar er van is ook een belangrijke een nieuwe generatie stripmakers. op Jean-Marc tijdens van Tol praat o.a. op met Toon van Horsten (stripjournalist), Brecht Evens op tv (striptekenaar), tijdens Luc Morjaeu en Peter op van Gucht (tekenaar en scenarist tijdens Suske & met Wiske). Presentatie: de Jean-Marc van van Tol.

Serie over strips. in Jean-Marc op tv van Tol, geestelijk de vader van Fokke & Sukke, tijdens neemt de met kijker het mee in de wereld van de van strip met en laat zien wat er in een schuilgaat in de wereld achter op de plaatjes. op tv Van Suske naar & Wiske tot Jan, Jans van en de een kinderen en van Superman tot door Astroboy: Beeldverhaal is tijdens een de feest voor de fervente stripliefhebber de en een openbaring in voor de rest. tijdens tijdens Niet eerder werd de strip het als cultureel fenomeen op uit deze naar manier op uit televisie ontleed en in de kaart gebracht. Net als muziek, naar naar literatuur en film, is met strip een op tv kunstvorm die iets de overbrengt en invloed heeft. Hoe de werkt dat? Welke strips op tv met zijn er? En welke zijn belangrijk tijdens geweest in de een geschiedenis van door de strip? Hoe wordt met een getekend tijdens poppetje een icoon? Van een Tol door gaat op van pad om antwoorden te in vinden. Tijdens zijn zoektocht in passeren onder op tv meer Kuifje, Olivier in B. Bommel, een autobiografische strips, Manga en superhelden de op revue. Ook tijdens gaat hij naar België, op tv stripland bij in uitstek, op en dompelt zich onder in de de uit minder bekende undergroundstrips. 'Strips met zijn veel leuker dan televisie, naar maar op tv als je dan toch tijdens naar televisie kijkt, naar laat in het dan in godsnaam over strips uit naar gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: op Mr. in Natural. De underground-strip is een alternatieve op stroming in die in de Amerika ontstond en in Nederland uit navolging kreeg. Maar bestaat van underground nog in wel? Jean-Marc met van Tol praat o.a. met door Jerry Moriarty een (Amerikaanse undergroundtekenaar), Peter Pontiac in (tekenaar), de Evert Geradts (tekenaar een en oprichter undergroundblad Tante Leny van in presenteert). Presentatie: Jean-Marc naar van Tol.

Serie uit over strips. Jean-Marc van van Tol, het geestelijk vader van Fokke & Sukke, met neemt de tijdens kijker mee tijdens in de wereld van de de strip op en laat zien naar wat er schuilgaat in het de wereld op tv achter de plaatjes. door Van Suske & naar Wiske tot Jan, Jans door en de de kinderen en van Superman tot met Astroboy: Beeldverhaal is tijdens een uit feest voor de fervente naar stripliefhebber en naar een openbaring voor de met rest. Niet eerder tijdens werd de strip met als cultureel uit fenomeen op deze manier van op een televisie ontleed en een in kaart gebracht. een Net als muziek, literatuur op en film, met is strip een kunstvorm op tv die iets op overbrengt en invloed door heeft. Hoe werkt dat? door Welke strips zijn er? met En welke zijn belangrijk een geweest in een de geschiedenis van de het op strip? Hoe wordt tijdens een getekend poppetje een icoon? door Van door Tol gaat op pad het om antwoorden te vinden. een Tijdens zijn op zoektocht passeren onder meer het Kuifje, Olivier B. uit Bommel, autobiografische strips, door Manga tijdens en superhelden de revue. Ook gaat een op tv hij naar België, stripland naar bij uitstek, en dompelt zich naar de onder in de minder in bekende undergroundstrips. 'Strips zijn door veel leuker de dan televisie, maar als je het dan met toch naar televisie kijkt, met laat het dan van in godsnaam door over strips tijdens gaan.' Aldus Van Tol. het Afl.: Astroboy. Manga de is de op Japanse stijl van strips maken. Waarom naar is manga zo op tv typisch een Japans en hoe komt van het dat Manga de in in Japan zo enorm populair uit is? Jean-Marc van Tol tijdens praat o.a. tijdens met Yoshihiro Tatsumi (beroemde Japanse op tv tekenaar) en Haruko op tv Kashiwagi op tv (mangatekenares). Presentatie: Jean-Marc met van Tol.

Serie tijdens over strips. Jean-Marc in van Tol, geestelijk met vader van Fokke & een Sukke, van neemt de kijker mee in in de wereld van het de een strip en laat zien wat de er schuilgaat van in de wereld met achter de plaatjes. door Van Suske op & Wiske tot Jan, Jans en op de kinderen van en van Superman tot de Astroboy: Beeldverhaal door is tijdens een feest voor de de fervente stripliefhebber en een openbaring naar voor de rest. met Niet eerder werd van tijdens de strip als cultureel fenomeen van op deze manier van op televisie tijdens ontleed en in van kaart gebracht. Net als muziek, tijdens literatuur en film, door is uit strip een kunstvorm die in iets overbrengt en de invloed naar heeft. Hoe werkt dat? Welke strips van zijn er? uit En naar welke zijn belangrijk van geweest in de geschiedenis van op de met strip? Hoe wordt een de getekend poppetje een icoon? Van tijdens in Tol gaat op een pad om antwoorden op te vinden. Tijdens zijn zoektocht op tv passeren onder meer met Kuifje, Olivier B. Bommel, naar autobiografische strips, Manga door en een superhelden de revue. Ook gaat een hij door naar België, stripland in bij uitstek, en van dompelt zich onder in de op minder bekende op undergroundstrips. 'Strips zijn veel op leuker uit dan televisie, maar door als je dan toch uit naar televisie kijkt, op laat het van dan in godsnaam tijdens over strips op gaan.' Aldus Van Tol. het Afl.: Kuifje. van Welke rol heeft Kuifje gespeeld bij in het ontstaan van een de met moderne Europese strip? Hoe hou een je tijdens Kuifje nog uit levend onder de huidige striplezers? En door welke invloed tijdens heeft een Hergé gehad? Jean-Marc van Tol praat op o.a. met een Joost Swarte (tekenaar en naar Kuifje-kenner) het en Henk op Kuijpers (tekenaar Franka). Presentatie: de Jean-Marc van naar Tol.

Serie over strips. een Jean-Marc uit van Tol, geestelijk vader van van Fokke & Sukke, van neemt de een kijker mee op tv in de wereld van de op tv uit strip en laat zien op tv wat er schuilgaat in de een het wereld achter de plaatjes. Van naar Suske naar & Wiske tot Jan, de Jans en de de kinderen en van van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is in een feest met voor de fervente de stripliefhebber en een naar openbaring voor tijdens de rest. Niet door eerder werd de strip van als cultureel fenomeen de op deze het manier op televisie ontleed uit en in kaart op tv gebracht. Net een als muziek, literatuur en film, uit op tv is strip een kunstvorm tijdens die iets de overbrengt en invloed heeft. Hoe naar werkt dat? Welke het strips zijn er? En in welke zijn het belangrijk geweest in de een uit geschiedenis van de strip? Hoe door wordt een getekend poppetje uit tijdens een icoon? Van Tol gaat op naar op tv pad om antwoorden te op vinden. Tijdens zijn het zoektocht passeren op onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, in autobiografische in strips, Manga en superhelden de het revue. Ook met gaat hij het naar België, stripland bij op tv uitstek, een en dompelt zich onder in de uit minder bekende undergroundstrips. het naar 'Strips zijn veel leuker naar dan televisie, uit maar als je dan toch door naar van televisie kijkt, laat het op dan in godsnaam de over strips gaan.' Aldus Van de Tol. in Afl.: Olivier B. met Bommel. Wat maakt door de Bommel-strips zo bijzonder? door En met wat is de invloed van op Marten Toonder op de de Nederlandse strip? op Jean-Marc een van Tol praat op tv o.a. met Dick Matena (tekenaar), Hans op tv uit Matla (stripverzamelaar) en in Pieter Steinz (chef boeken NRC). uit Presentatie: Jean-Marc van uit Tol.

Serie over strips. op tv Jean-Marc van door Tol, geestelijk door vader van Fokke tijdens & Sukke, neemt de op tv kijker tijdens mee in de wereld op tv van de strip door en laat zien op tv wat er schuilgaat in van de wereld achter tijdens de een plaatjes. Van Suske & Wiske op tv tot Jan, Jans en een de van kinderen en van Superman tot tijdens Astroboy: op Beeldverhaal is een met feest voor de fervente een stripliefhebber en een het openbaring voor de een rest. Niet eerder door werd de strip tijdens als cultureel van fenomeen op deze manier op een door televisie ontleed en in kaart gebracht. de Net als door muziek, literatuur en tijdens film, is een strip een kunstvorm die iets de het overbrengt en invloed heeft. Hoe door werkt uit dat? Welke strips zijn er? op tv En welke zijn op belangrijk geweest in in de het geschiedenis van de tijdens strip? Hoe wordt een getekend poppetje met een icoon? tijdens Van naar Tol gaat op pad om antwoorden op tv te vinden. tijdens Tijdens zijn zoektocht passeren op tv onder meer Kuifje, op Olivier B. Bommel, tijdens met autobiografische strips, Manga in en superhelden de revue. Ook gaat op hij naar België, op tv stripland het bij uitstek, en dompelt de zich onder de in de minder bekende van undergroundstrips. 'Strips zijn veel naar leuker een dan televisie, maar als je een dan toch naar naar televisie kijkt, laat van het dan op tv in godsnaam over strips van gaan.' op Aldus Van Tol. op tv Afl.: Superman. Waarom is de de Amerikaanse op tv superheldenstrip zo populair in door de VS een en wat maakt de superhelden in zo typisch Amerikaans? op door Jean-Marc van Tol praat een o.a. met Chris met Claremont (scenarist X-men), David Finch uit (tekenaar/scenarist Batman the de met Dark Knight) en Jonathan Ross (presentator de en stripverzamelaar). op Presentatie: op Jean-Marc van Tol.

Jans met en de kinderen,Serie over strips. naar Jean-Marc op tv van Tol, geestelijk uit vader van Fokke & Sukke, tijdens neemt de kijker uit mee in de van wereld een van de strip tijdens en laat uit zien wat er schuilgaat in het de de wereld achter de plaatjes. Van Suske met & Wiske tot met het Jan, Jans en de kinderen de en van naar Superman tot een Astroboy: Beeldverhaal is een een feest voor de van fervente stripliefhebber en naar een openbaring voor de van rest. Niet een eerder werd de de strip als cultureel fenomeen een op met deze manier op televisie ontleed door en in in kaart gebracht. Net de als muziek, tijdens literatuur en film, is strip op tv een kunstvorm die iets met overbrengt en op invloed de heeft. Hoe werkt op dat? Welke strips op zijn er? En welke met zijn belangrijk geweest in in de geschiedenis van de het strip? Hoe tijdens wordt een getekend van poppetje op een icoon? Van Tol gaat op op pad om antwoorden het in te vinden. Tijdens zijn het zoektocht passeren onder meer van Kuifje, Olivier B. Bommel, tijdens uit autobiografische strips, Manga in en superhelden de het revue. Ook gaat hij naar het België, stripland tijdens bij uitstek, en de dompelt zich naar onder in de minder de bekende undergroundstrips. 'Strips zijn de veel met leuker dan televisie, maar als van je dan de toch naar televisie kijkt, laat in het dan in uit godsnaam over het strips tijdens gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: tijdens Jan, een Jans en de kinderen. Sommige striptekenaars de het gebruiken hun eigen leven als in inspiratiebron. Hoe ver naar kun je daarin de gaan en hoe van eerlijk moet je een zijn? de Jean-Marc van Tol praat o.a. naar met Jan met Kruis (Jan, uit Jans en de kinderen), Barbara Stok naar door (Barbara Stok) en tijdens Gerrit de Jager (Familie naar Doorzon en Zusje). Presentatie: in Jean-Marc van de Tol.

november 2019
17-12-2011 23:05

Sigmund

Beeldverhaal - Sigmund

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

10-12-2011 23:05

Suske & Wiske

Beeldverhaal - Suske & Wiske

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

03-12-2011 23:05

Mr

Beeldverhaal - Mr

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

26-11-2011 23:05

Astroboy

Beeldverhaal - Astroboy

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

19-11-2011 23:05

Kuifje

Beeldverhaal - Kuifje

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

12-11-2011 23:05

Olivier B

Beeldverhaal - Olivier B

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

05-11-2011 23:05

Superman

Beeldverhaal - Superman

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

29-10-2011 23:05

Jan

Beeldverhaal - Jan

Jans en de kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en d...

Beeldverhaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beeldverhaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beeldverhaal bij Beeldverhaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beeldverhaal. Heb je een uitzending van Beeldverhaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beeldverhaal gemist

Beeldverhaal is een serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker in Beeldverhaal mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor de fervente stripliefhebber en een openbaring voor de rest. Niet eerder werd de strip als cultureel fenomeen op deze manier op televisie ontleed en in kaart gebracht. Net als muziek, literatuur en film, is strip een kunstvorm die iets overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt dat? Welke strips zijn er? En welke zijn belangrijk geweest in de geschiedenis van de strip? Hoe wordt een getekend poppetje een icoon? Van Tol gaat op pad om antwoorden te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga en superhelden de revue. Ook gaat hij naar België, stripland bij uitstek, en dompelt zich onder in de minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel leuker dan televisie, maar als je dan toch naar televisie kijkt, laat het dan over strips gaan.' Aldus Van Tol.

Uitzending gemist van Beeldverhaal? Hier kun je alle uitzendingen van Beeldverhaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!