Programma gemist?

Serie over tijdens strips. Jean-Marc van Tol, op geestelijk uit vader van Fokke & in Sukke, neemt de op tv kijker mee in op de wereld van de van strip en op tv laat zien uit wat er op schuilgaat in de op tv wereld achter de plaatjes. naar Van Suske & door Wiske tot Jan, naar Jans en de tijdens kinderen en van Superman tot door Astroboy: uit Beeldverhaal is een door feest voor de met fervente stripliefhebber en een tijdens openbaring voor de op rest. van Niet eerder werd de strip als tijdens cultureel naar fenomeen op deze manier met op televisie ontleed en de in kaart gebracht. in Net naar als muziek, literatuur en film, een is strip in een van kunstvorm die iets overbrengt en invloed van op heeft. Hoe werkt dat? Welke met strips zijn het er? En op tv welke zijn belangrijk geweest in naar de geschiedenis van het de strip? naar Hoe wordt een getekend het poppetje een in icoon? Van Tol naar gaat op pad op tv om antwoorden te vinden. Tijdens uit op tv zijn zoektocht passeren naar onder meer Kuifje, Olivier de B. Bommel, autobiografische strips, door Manga en superhelden met de revue. Ook gaat in hij naar België, van stripland met bij uitstek, en tijdens dompelt zich met onder in de minder op tv bekende undergroundstrips. 'Strips zijn met veel naar leuker dan televisie, maar het als je dan een toch naar van televisie kijkt, laat het dan in tijdens godsnaam tijdens over strips gaan.' Aldus naar Van Tol. Afl.: Sigmund. op tv Iedere de dag beginnen veel mensen op tv de dag met een door naar krantenstrip. Over tekenaars die van iedere dag grappig uit moeten zijn. En wat is een dat dan, met humor? Jean-Marc van Tol op tv de praat o.a. met Peter de het Wit (tekenaar met Sigmund), Ronald op tv Giphart (schrijver/humorspecialist), Mark uit Retera (tekenaar Dirkjan). Presentatie: de Jean-Marc van tijdens Tol.

Serie tijdens over strips. in Jean-Marc van Tol, van geestelijk vader van Fokke & Sukke, naar neemt de kijker de mee in de uit wereld van op de strip en een laat zien wat er door in schuilgaat in de wereld achter van de in plaatjes. Van Suske & Wiske tot door Jan, Jans in en het de kinderen en het van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is op tv een feest op voor de fervente stripliefhebber met en een openbaring van voor op tv de rest. naar Niet eerder werd de de strip als van cultureel fenomeen op deze manier op de televisie ontleed en op in een kaart gebracht. Net als muziek, met literatuur en film, op tv is strip een tijdens kunstvorm op tv die iets overbrengt de en invloed uit heeft. Hoe werkt op tv dat? Welke strips zijn de er? En welke uit zijn belangrijk in geweest in de uit geschiedenis van de het strip? Hoe wordt een getekend van poppetje door een icoon? Van met Tol gaat op pad het om antwoorden te vinden. Tijdens op tv zijn het zoektocht passeren onder meer van Kuifje, Olivier B. een Bommel, autobiografische in strips, Manga en superhelden de de revue. het Ook gaat hij naar op België, stripland bij in uitstek, en op dompelt zich onder uit in de op tv minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn op tv veel leuker uit dan televisie, door maar als je dan toch een naar op televisie kijkt, laat naar het dan in godsnaam over op tv strips gaan.' de Aldus Van Tol. Afl.: Suske op & Wiske. de België met is een belangrijk stripland. Iedereen tijdens kent Suske met & Wiske, maar er is naar ook een belangrijke tijdens nieuwe generatie op stripmakers. Jean-Marc van Tol van praat o.a. met een Toon Horsten (stripjournalist), uit Brecht op tv Evens (striptekenaar), Luc op Morjaeu en Peter van Gucht met (tekenaar en op tv scenarist Suske met & Wiske). uit Presentatie: Jean-Marc van met Tol.

Serie over strips. een Jean-Marc van door Tol, naar geestelijk vader van Fokke & Sukke, tijdens neemt de kijker met mee in de de wereld een van de naar strip en laat zien naar wat er naar schuilgaat in de wereld tijdens achter de plaatjes. de Van Suske & Wiske de tot Jan, op Jans en de kinderen tijdens en van Superman op tot met Astroboy: Beeldverhaal is een feest door voor de in fervente stripliefhebber en van een openbaring op voor de rest. Niet eerder in werd de strip als het cultureel fenomeen van op deze manier op met op televisie ontleed en in kaart gebracht. naar Net als muziek, op tv literatuur en tijdens film, is uit strip een kunstvorm die uit iets overbrengt en tijdens invloed heeft. met Hoe werkt dat? Welke strips uit zijn tijdens er? En welke zijn op tv belangrijk geweest in de de op tv geschiedenis van de strip? de Hoe wordt een getekend poppetje in een naar icoon? Van Tol gaat met op pad om antwoorden een te vinden. Tijdens uit zijn zoektocht in passeren het onder meer Kuifje, Olivier op B. Bommel, autobiografische uit strips, Manga en in superhelden de de revue. Ook gaat hij naar België, een stripland bij met uitstek, en dompelt zich op tv onder in op de minder bekende undergroundstrips. van 'Strips zijn veel met leuker dan televisie, uit maar als je op door dan toch naar televisie kijkt, laat naar het het dan in het godsnaam over strips gaan.' Aldus op tv Van Tol. Afl.: Mr. uit Natural. op De underground-strip is een van alternatieve stroming die in met een Amerika ontstond en door in Nederland navolging kreeg. Maar bestaat een underground nog tijdens wel? Jean-Marc van Tol naar praat o.a. met uit in Jerry Moriarty (Amerikaanse undergroundtekenaar), Peter Pontiac op (tekenaar), van Evert Geradts van (tekenaar en oprichter undergroundblad Tante naar Leny presenteert). Presentatie: in Jean-Marc van van Tol.

Serie tijdens over strips. Jean-Marc van Tol, de geestelijk door vader van in Fokke & Sukke, neemt naar de kijker mee in de door wereld van de door strip en de laat zien wat er op tv op schuilgaat in de wereld achter met de tijdens plaatjes. Van Suske & Wiske op tv tot met Jan, Jans en de van kinderen en van het Superman tot Astroboy: naar Beeldverhaal is een feest voor de de fervente van stripliefhebber en een openbaring een voor naar de rest. Niet de eerder werd op tv de strip als van cultureel fenomeen op deze manier met op met televisie ontleed en in in kaart gebracht. Net als muziek, door literatuur en film, naar is strip een uit kunstvorm die iets op overbrengt het en invloed heeft. tijdens Hoe werkt dat? met Welke strips zijn door er? En welke zijn op belangrijk geweest op in de geschiedenis tijdens van de met strip? Hoe wordt op tv een getekend poppetje een icoon? naar Van Tol gaat van op pad in om antwoorden van te vinden. Tijdens zijn tijdens zoektocht passeren onder meer van Kuifje, uit Olivier B. Bommel, autobiografische het strips, Manga en naar superhelden de revue. Ook gaat een hij uit naar België, het stripland bij uitstek, en dompelt op zich onder in met de minder bekende undergroundstrips. op tv 'Strips zijn een veel leuker dan televisie, door maar als je een dan de toch naar televisie kijkt, een laat het dan het in godsnaam over strips door in gaan.' Aldus Van op Tol. Afl.: Astroboy. Manga de is de Japanse uit stijl van strips maken. Waarom naar is manga tijdens zo typisch Japans naar en hoe komt het op dat tijdens Manga in de Japan zo enorm populair uit is? Jean-Marc van Tol de praat o.a. met van Yoshihiro Tatsumi (beroemde in Japanse tekenaar) en Haruko op tv tijdens Kashiwagi (mangatekenares). Presentatie: Jean-Marc tijdens van Tol.

Serie tijdens over strips. Jean-Marc van door Tol, geestelijk op vader van Fokke & Sukke, de uit neemt de kijker tijdens mee in de wereld van de met een strip en laat zien de wat er schuilgaat een in de wereld achter de op tv plaatjes. door Van Suske & Wiske uit tot naar Jan, Jans en van de kinderen en van Superman in tot Astroboy: naar Beeldverhaal is naar een feest voor de fervente stripliefhebber in en een openbaring naar voor uit de rest. Niet eerder werd van de op strip als cultureel een fenomeen op de deze manier op televisie het ontleed en in kaart de gebracht. het Net als muziek, literatuur en film, met is een strip een kunstvorm die de iets overbrengt en door invloed heeft. Hoe werkt het dat? tijdens Welke strips zijn naar er? En welke uit zijn belangrijk geweest in in de geschiedenis van in de strip? Hoe op tv wordt een de getekend poppetje een naar icoon? Van Tol gaat op van pad een om antwoorden te vinden. Tijdens door zijn zoektocht uit passeren onder meer Kuifje, door Olivier B. Bommel, de autobiografische strips, een Manga en superhelden de de revue. Ook gaat een op hij naar België, stripland bij tijdens uitstek, op tv en dompelt zich onder in van de minder bekende undergroundstrips. door 'Strips zijn veel met leuker dan televisie, het maar als je uit dan toch de naar televisie de kijkt, laat het op tv dan in godsnaam op tv over strips gaan.' Aldus van Van een Tol. Afl.: Kuifje. uit Welke rol heeft uit Kuifje gespeeld bij het ontstaan van in de moderne Europese een het strip? Hoe hou je de Kuifje nog levend onder de door huidige door striplezers? En welke invloed heeft door Hergé gehad? de Jean-Marc van Tol praat op tv o.a. van met Joost Swarte (tekenaar en op Kuifje-kenner) en Henk op Kuijpers (tekenaar Franka). de Presentatie: Jean-Marc van op tv de Tol.

Serie over in strips. Jean-Marc naar van Tol, uit geestelijk vader van Fokke & Sukke, van naar neemt de kijker mee in van de wereld van het de strip en tijdens laat het zien wat er schuilgaat tijdens in de de wereld achter de plaatjes. Van in Suske & Wiske tot van Jan, op Jans en de kinderen van en van Superman tot in Astroboy: Beeldverhaal naar is een de feest voor het de fervente stripliefhebber en het een openbaring voor de rest. uit Niet eerder werd op tv de op strip als cultureel naar fenomeen op deze tijdens manier op televisie tijdens ontleed en naar in kaart gebracht. tijdens Net als muziek, literatuur en de film, is strip een op tv kunstvorm door die iets overbrengt uit en invloed heeft. Hoe werkt naar dat? Welke naar strips zijn er? En naar welke zijn belangrijk naar geweest de in de geschiedenis van de op tv uit strip? Hoe wordt een op tv getekend poppetje een in icoon? Van door Tol gaat op pad een om antwoorden te vinden. naar Tijdens de zijn zoektocht passeren onder meer op Kuifje, Olivier naar B. Bommel, autobiografische in strips, Manga en superhelden met de revue. van Ook gaat hij naar op België, stripland bij uit uitstek, en dompelt van zich onder in op de minder bekende undergroundstrips. het in 'Strips zijn veel naar leuker dan televisie, maar als je naar naar dan toch naar televisie tijdens kijkt, laat het dan in in godsnaam over strips een de gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: op Olivier door B. Bommel. Wat maakt de Bommel-strips tijdens zo bijzonder? de En wat is door de invloed op tv van Marten Toonder op tv op de Nederlandse strip? Jean-Marc het van Tol praat door o.a. met Dick de Matena (tekenaar), van Hans het Matla (stripverzamelaar) en Pieter door Steinz (chef van boeken NRC). Presentatie: Jean-Marc van een Tol.

Serie over tijdens strips. Jean-Marc van Tol, een door geestelijk vader van Fokke & naar Sukke, naar neemt de kijker het mee in de wereld de van de het strip en laat zien wat de er schuilgaat met in de wereld door achter de een plaatjes. Van Suske & Wiske een tot Jan, op Jans en een de kinderen en het van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal het is door een feest voor tijdens de fervente stripliefhebber en een van openbaring op tv voor de rest. een Niet eerder werd de strip op tv als cultureel fenomeen de op deze op tv manier op in televisie ontleed en in kaart gebracht. op tv Net als muziek, een literatuur en het film, is strip een in kunstvorm op tv die iets naar overbrengt en invloed heeft. naar Hoe werkt dat? Welke strips naar zijn in er? En welke zijn belangrijk de door geweest in de door geschiedenis van de strip? Hoe het wordt een een getekend poppetje een icoon? tijdens Van uit Tol gaat op pad om naar antwoorden te vinden. tijdens Tijdens zijn zoektocht passeren door onder meer van Kuifje, Olivier B. Bommel, uit autobiografische strips, een Manga en superhelden van de revue. tijdens Ook gaat de hij naar België, stripland in bij uitstek, en dompelt zich naar met onder in de op minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn het veel leuker met dan televisie, met maar als je door dan toch naar televisie met kijkt, laat het dan in in godsnaam van over strips op tv gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: door Superman. Waarom is uit de in Amerikaanse superheldenstrip zo populair naar in de op VS en wat maakt de de superhelden naar zo typisch Amerikaans? naar Jean-Marc van Tol van praat o.a. met Chris Claremont tijdens (scenarist naar X-men), David Finch (tekenaar/scenarist Batman op the Dark tijdens Knight) en Jonathan van Ross (presentator en stripverzamelaar). met Presentatie: Jean-Marc van uit Tol.

Jans tijdens en de op kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van het Tol, geestelijk naar vader van Fokke naar & Sukke, op neemt de kijker mee in op de wereld van de de strip uit en laat zien uit wat er schuilgaat in de van wereld achter de het plaatjes. Van uit Suske naar & Wiske tot Jan, door Jans en door de kinderen en een van Superman tot Astroboy: uit Beeldverhaal is een tijdens feest voor de fervente uit stripliefhebber en een openbaring door voor van de rest. Niet eerder werd op de door strip als cultureel fenomeen tijdens op het deze manier op televisie een ontleed en in op tv kaart gebracht. Net als tijdens muziek, uit literatuur en film, is van strip een kunstvorm die iets naar overbrengt naar en invloed heeft. in Hoe werkt een dat? Welke strips zijn er? op tv En welke in zijn belangrijk geweest uit in de uit geschiedenis van de strip? op tv Hoe wordt het een getekend poppetje een icoon? met Van een Tol gaat op met pad om antwoorden met te vinden. Tijdens zijn tijdens zoektocht passeren onder meer Kuifje, door Olivier B. Bommel, op autobiografische in strips, Manga de en superhelden de revue. naar Ook gaat hij in naar België, door stripland bij uitstek, en dompelt zich een van onder in de minder de bekende undergroundstrips. 'Strips uit zijn veel leuker het dan televisie, maar als een je met dan toch naar televisie door kijkt, laat het dan in met godsnaam over naar strips gaan.' Aldus een Van Tol. op tv Afl.: Jan, Jans en de op kinderen. Sommige striptekenaars op tv gebruiken hun door eigen leven als met inspiratiebron. Hoe ver uit kun je daarin gaan op en tijdens hoe eerlijk een moet je zijn? Jean-Marc van in Tol praat o.a. in met Jan door Kruis (Jan, Jans en in de kinderen), Barbara Stok in (Barbara de Stok) en Gerrit op de Jager (Familie Doorzon en op tv uit Zusje). Presentatie: Jean-Marc van een Tol.

juli 2019
17-12-2011 23:05

Sigmund

Beeldverhaal - Sigmund

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

10-12-2011 23:05

Suske & Wiske

Beeldverhaal - Suske & Wiske

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

03-12-2011 23:05

Mr

Beeldverhaal - Mr

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

26-11-2011 23:05

Astroboy

Beeldverhaal - Astroboy

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

19-11-2011 23:05

Kuifje

Beeldverhaal - Kuifje

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

12-11-2011 23:05

Olivier B

Beeldverhaal - Olivier B

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

05-11-2011 23:05

Superman

Beeldverhaal - Superman

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

29-10-2011 23:05

Jan

Beeldverhaal - Jan

Jans en de kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en d...

Beeldverhaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beeldverhaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beeldverhaal bij Beeldverhaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beeldverhaal. Heb je een uitzending van Beeldverhaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beeldverhaal gemist

Beeldverhaal is een serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker in Beeldverhaal mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor de fervente stripliefhebber en een openbaring voor de rest. Niet eerder werd de strip als cultureel fenomeen op deze manier op televisie ontleed en in kaart gebracht. Net als muziek, literatuur en film, is strip een kunstvorm die iets overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt dat? Welke strips zijn er? En welke zijn belangrijk geweest in de geschiedenis van de strip? Hoe wordt een getekend poppetje een icoon? Van Tol gaat op pad om antwoorden te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga en superhelden de revue. Ook gaat hij naar België, stripland bij uitstek, en dompelt zich onder in de minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel leuker dan televisie, maar als je dan toch naar televisie kijkt, laat het dan over strips gaan.' Aldus Van Tol.

Uitzending gemist van Beeldverhaal? Hier kun je alle uitzendingen van Beeldverhaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord