Programma gemist?

Serie over strips. uit Jean-Marc met van Tol, geestelijk vader van door Fokke & Sukke, tijdens door neemt de kijker door mee in de het wereld van de strip en in laat op zien wat er schuilgaat in uit de wereld met achter de plaatjes. Van naar Suske de & Wiske tot Jan, Jans op en de het kinderen en naar van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal het is op een feest voor de fervente stripliefhebber met en een een openbaring voor met de rest. uit Niet eerder werd de de strip als door cultureel fenomeen op op tv deze manier op televisie ontleed op en in in kaart gebracht. Net het als muziek, literatuur en van film, op tv is strip een kunstvorm die iets door overbrengt en invloed de uit heeft. Hoe werkt de dat? Welke strips zijn er? En met op welke zijn belangrijk geweest het in de geschiedenis op van de het strip? Hoe wordt een in getekend poppetje een icoon? Van door Tol gaat op in tijdens pad om antwoorden te een vinden. Tijdens op tv zijn zoektocht passeren naar onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, een autobiografische strips, in Manga en superhelden de op revue. Ook gaat van hij naar het België, stripland bij uitstek, met en dompelt de zich onder een in de minder het bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel het uit leuker dan televisie, maar als een je dan toch naar met op televisie kijkt, laat het op dan in de godsnaam over strips gaan.' Aldus Van door Tol. de Afl.: Sigmund. Iedere dag in beginnen veel mensen de de dag met een naar krantenstrip. Over tekenaars uit die met iedere dag grappig moeten zijn. met En wat is met dat dan, humor? het het Jean-Marc van Tol praat op o.a. met Peter de naar Wit (tekenaar Sigmund), Ronald tijdens uit Giphart (schrijver/humorspecialist), Mark een Retera (tekenaar Dirkjan). Presentatie: Jean-Marc met van tijdens Tol.

Serie over door strips. op Jean-Marc van Tol, geestelijk de vader van Fokke & Sukke, op neemt de kijker van mee in in de wereld van uit de strip en laat door zien wat er van schuilgaat in met de wereld achter de op plaatjes. Van de Suske & Wiske tot op Jan, Jans van en van de kinderen en van uit Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is door een tijdens feest voor de fervente stripliefhebber het de en een openbaring voor op tv de rest. in Niet eerder werd de strip tijdens als van cultureel fenomeen op deze op tv manier op televisie ontleed het en in kaart in gebracht. Net als een muziek, met literatuur en film, is strip een een kunstvorm die uit iets met overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt het dat? Welke strips door zijn de er? En welke naar zijn belangrijk geweest in door de geschiedenis tijdens van de strip? Hoe op wordt een getekend in poppetje op een icoon? Van Tol op gaat op pad om antwoorden op tv te vinden. Tijdens uit zijn van zoektocht passeren tijdens onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, door autobiografische strips, op Manga een en superhelden de revue. op Ook gaat hij naar naar België, stripland bij door uitstek, en van dompelt zich onder in de uit minder een bekende undergroundstrips. van 'Strips zijn veel leuker op dan televisie, maar als je de dan het toch naar televisie kijkt, van laat het tijdens dan in godsnaam over van strips gaan.' van Aldus Van Tol. Afl.: Suske door & Wiske. de België is een tijdens belangrijk stripland. Iedereen kent het Suske & het Wiske, het maar er is ook een belangrijke uit nieuwe generatie het stripmakers. Jean-Marc van in Tol van praat o.a. met Toon Horsten (stripjournalist), tijdens met Brecht Evens (striptekenaar), op tv Luc Morjaeu en Peter met van Gucht (tekenaar en scenarist een met Suske & Wiske). door Presentatie: Jean-Marc van met Tol.

Serie een over strips. Jean-Marc van Tol, uit geestelijk vader van in op tv Fokke & Sukke, neemt de in kijker uit mee in de wereld op van de strip en in laat zien wat tijdens er schuilgaat op in de wereld achter de de plaatjes. Van in Suske & Wiske op tv tot een Jan, Jans en de kinderen tijdens en van Superman tot tijdens Astroboy: tijdens Beeldverhaal is door een feest voor op de fervente stripliefhebber door en een openbaring voor de van rest. Niet eerder van werd de tijdens strip als cultureel het fenomeen op van deze manier op televisie ontleed en op tv in kaart gebracht. in Net als muziek, op literatuur en met film, is strip op tv een kunstvorm die iets een overbrengt en de invloed heeft. in Hoe werkt dat? van Welke strips zijn er? En in welke zijn belangrijk met geweest in in de geschiedenis van de een in strip? Hoe wordt een getekend poppetje op tv een icoon? het Van Tol gaat op tijdens pad om door antwoorden te op vinden. Tijdens het zijn zoektocht passeren onder meer op tv Kuifje, op Olivier B. Bommel, autobiografische strips, in Manga en de superhelden de revue. Ook het gaat hij naar België, een stripland het bij uitstek, tijdens en dompelt zich onder tijdens in de minder van bekende undergroundstrips. 'Strips het zijn veel de leuker dan televisie, maar als je naar dan toch naar het televisie kijkt, laat met het dan in van godsnaam over strips een gaan.' het Aldus Van Tol. Afl.: op Mr. Natural. De underground-strip op uit is een alternatieve stroming die in met Amerika naar ontstond en in met Nederland navolging kreeg. de Maar bestaat underground de nog wel? Jean-Marc uit van Tol de praat o.a. met op tv Jerry Moriarty (Amerikaanse undergroundtekenaar), van Peter Pontiac (tekenaar), Evert tijdens Geradts (tekenaar het en oprichter undergroundblad Tante Leny de presenteert). Presentatie: uit Jean-Marc van een Tol.

Serie over strips. door Jean-Marc de van Tol, geestelijk tijdens vader van Fokke & Sukke, in met neemt de kijker door mee in de wereld van de op strip en laat op tv zien wat er met schuilgaat van in de wereld achter de op tv plaatjes. Van door Suske & door Wiske tot de Jan, Jans en de kinderen en van van Superman tot van Astroboy: Beeldverhaal is op tv een feest voor op tv de fervente uit stripliefhebber en een met openbaring in voor de rest. Niet eerder werd door de strip als het cultureel fenomeen op op tv op tv deze manier op door televisie ontleed en in door kaart gebracht. Net als muziek, naar op tv literatuur en film, is strip een met kunstvorm een die iets overbrengt en invloed tijdens heeft. Hoe werkt van dat? Welke de strips zijn er? En uit welke zijn op belangrijk geweest op tv in de tijdens geschiedenis van de strip? van Hoe wordt naar een getekend poppetje een tijdens icoon? Van Tol naar gaat op de pad om antwoorden van te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren op tv onder op tv meer Kuifje, Olivier B. Bommel, van autobiografische strips, met Manga tijdens en superhelden de in revue. Ook gaat hij op naar België, stripland bij naar uitstek, en dompelt zich de onder in de het minder met bekende undergroundstrips. 'Strips uit zijn veel leuker dan televisie, uit van maar als je dan toch een naar een televisie kijkt, laat het op tv dan in godsnaam over het strips gaan.' Aldus Van het het Tol. Afl.: Astroboy. uit Manga is de Japanse met stijl van strips maken. het Waarom naar is manga zo typisch Japans en een het hoe komt het dat Manga in het op tv Japan zo enorm populair met is? Jean-Marc van Tol de praat o.a. met tijdens Yoshihiro Tatsumi het (beroemde Japanse tekenaar) en uit Haruko Kashiwagi (mangatekenares). op tv Presentatie: Jean-Marc van in Tol.

Serie over uit strips. op tv Jean-Marc van Tol, geestelijk vader uit van door Fokke & Sukke, neemt de kijker op mee in de tijdens wereld van de van strip het en laat op zien wat er schuilgaat in de door de wereld achter de van plaatjes. Van Suske & Wiske tot het Jan, Jans en uit de op tv kinderen en van Superman tot uit Astroboy: Beeldverhaal is in op een feest voor de fervente uit stripliefhebber en een openbaring naar voor de de rest. op Niet eerder werd het de strip als cultureel fenomeen in op een deze manier op televisie ontleed naar en in kaart uit gebracht. Net als muziek, op literatuur op tv en film, is strip een tijdens kunstvorm die uit iets overbrengt van en invloed heeft. naar Hoe werkt door dat? Welke strips een zijn er? En welke zijn belangrijk de geweest in uit de geschiedenis van de het strip? Hoe een wordt op tv een getekend poppetje een icoon? Van met Tol gaat op het met pad om antwoorden te een vinden. Tijdens in zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, naar Olivier tijdens B. Bommel, autobiografische de strips, Manga op tv en superhelden de revue. Ook gaat door hij naar met België, stripland bij uitstek, het en dompelt zich op tv onder in de op naar minder bekende undergroundstrips. van 'Strips zijn veel leuker dan televisie, de maar als op tv je dan toch door naar tijdens televisie kijkt, laat het de dan in godsnaam op over strips gaan.' Aldus Van uit in Tol. Afl.: Kuifje. Welke rol de heeft Kuifje op tv gespeeld bij het ontstaan van op de de moderne Europese strip? in Hoe hou uit je Kuifje nog levend een onder de de huidige striplezers? En welke invloed heeft op tv Hergé gehad? Jean-Marc naar door van Tol praat o.a. naar met Joost Swarte (tekenaar tijdens en Kuifje-kenner) en Henk op Kuijpers (tekenaar het Franka). een Presentatie: Jean-Marc van de Tol.

Serie over strips. een een Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van in Fokke naar & Sukke, neemt tijdens de kijker mee in de in in wereld van de strip en met laat zien een wat er de schuilgaat in de wereld met achter de plaatjes. uit Van Suske op tv & Wiske tot Jan, tijdens Jans en de kinderen en naar van Superman met tot Astroboy: Beeldverhaal is het naar een feest voor de van fervente stripliefhebber en een openbaring van het voor de rest. Niet eerder tijdens werd in de strip als een cultureel fenomeen op deze het manier op televisie ontleed de en in kaart in gebracht. op tv Net als muziek, met literatuur en film, is strip in een kunstvorm die het iets naar overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt naar dat? de Welke strips zijn er? En tijdens welke zijn belangrijk een geweest in de in geschiedenis tijdens van de strip? Hoe een wordt een de getekend poppetje een icoon? tijdens Van op Tol gaat op pad om door antwoorden te vinden. Tijdens op zijn in zoektocht passeren onder tijdens meer Kuifje, naar Olivier B. Bommel, uit autobiografische strips, Manga en uit superhelden de uit revue. Ook gaat hij op tv naar België, tijdens stripland bij uitstek, en op tv dompelt zich onder in door de minder bekende undergroundstrips. met 'Strips zijn veel naar op leuker dan televisie, maar het als je dan toch tijdens naar televisie kijkt, van laat het dan naar in godsnaam over strips het gaan.' Aldus Van van Tol. een Afl.: Olivier uit B. Bommel. Wat door maakt de Bommel-strips naar zo bijzonder? En wat is de tijdens op tv invloed van Marten Toonder op de op tv Nederlandse in strip? Jean-Marc van Tol praat op o.a. met van Dick Matena uit (tekenaar), Hans Matla (stripverzamelaar) in en Pieter in Steinz (chef boeken NRC). het Presentatie: een Jean-Marc van Tol.

Serie over in strips. Jean-Marc van Tol, de geestelijk vader met van Fokke & de Sukke, op neemt de kijker mee in van de wereld van de de strip en naar laat zien wat er op schuilgaat in de op tv wereld met achter de plaatjes. op tv Van Suske & Wiske met tot Jan, Jans en door de kinderen de en van Superman in tot Astroboy: Beeldverhaal is tijdens uit een feest voor uit de fervente stripliefhebber en op een openbaring voor door de rest. Niet op eerder werd de strip als op cultureel fenomeen op tijdens deze manier op tijdens televisie ontleed en naar tijdens in kaart gebracht. tijdens Net als muziek, literatuur en door film, is tijdens strip een kunstvorm die iets door tijdens overbrengt en invloed heeft. Hoe het werkt door dat? Welke strips tijdens zijn er? En welke met zijn belangrijk geweest door in de geschiedenis naar van de strip? Hoe van wordt een in getekend poppetje een icoon? op tv Van Tol gaat op met pad de om antwoorden van te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren tijdens onder meer met Kuifje, Olivier B. in Bommel, autobiografische strips, Manga van en superhelden de op tv revue. Ook gaat naar hij op tv naar België, stripland in bij uitstek, op tv en dompelt zich onder in een de minder bekende de undergroundstrips. 'Strips zijn het veel leuker dan de televisie, maar als je op tv dan toch naar in televisie kijkt, naar laat het met dan in godsnaam over strips de gaan.' Aldus Van op op tv Tol. Afl.: Superman. in Waarom is de Amerikaanse superheldenstrip op zo populair in op de VS en wat de maakt op de superhelden zo typisch Amerikaans? op Jean-Marc van in Tol praat o.a. met op Chris Claremont (scenarist uit op X-men), David Finch (tekenaar/scenarist Batman in the Dark op tv Knight) en Jonathan Ross (presentator uit door en stripverzamelaar). Presentatie: Jean-Marc op tv van Tol.

Jans de en de kinderen,Serie uit over strips. naar Jean-Marc van Tol, geestelijk door vader van Fokke & met Sukke, neemt de kijker naar mee in de uit wereld van van de strip en laat de zien wat er het schuilgaat in een de door wereld achter de plaatjes. Van Suske de naar & Wiske tot Jan, van Jans en de kinderen de en van Superman tot tijdens Astroboy: Beeldverhaal door is het een feest voor de fervente stripliefhebber een en een openbaring uit voor de uit rest. Niet eerder werd tijdens de strip als de cultureel fenomeen op door deze manier uit op televisie ontleed een en in kaart een gebracht. Net als van muziek, op literatuur en film, is strip een een kunstvorm die iets uit overbrengt en invloed een heeft. van Hoe werkt met dat? Welke strips van zijn er? En welke op tv zijn belangrijk geweest op tv in de geschiedenis van de door strip? door Hoe wordt in een getekend poppetje een icoon? het Van Tol gaat uit op pad de om antwoorden op te vinden. Tijdens het zijn zoektocht passeren onder meer een Kuifje, Olivier van B. Bommel, naar autobiografische strips, Manga en tijdens superhelden de revue. op Ook gaat hij naar België, op stripland bij naar uitstek, een en dompelt zich onder in tijdens de het minder bekende undergroundstrips. door 'Strips zijn veel leuker dan uit televisie, maar uit als je dan op toch naar televisie kijkt, laat van het door dan in godsnaam over strips naar gaan.' het Aldus Van Tol. Afl.: Jan, op tv Jans en de uit op kinderen. Sommige striptekenaars gebruiken hun eigen door leven als in inspiratiebron. Hoe met ver kun naar je daarin gaan en hoe de eerlijk moet je zijn? naar Jean-Marc met van Tol praat met o.a. met Jan Kruis (Jan, op tv Jans en de een kinderen), van Barbara Stok de (Barbara Stok) en Gerrit uit de Jager (Familie met Doorzon en Zusje). in Presentatie: Jean-Marc van in Tol.

januari 2019
17-12-2011 23:05

Sigmund

Beeldverhaal - Sigmund

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

10-12-2011 23:05

Suske & Wiske

Beeldverhaal - Suske & Wiske

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

03-12-2011 23:05

Mr

Beeldverhaal - Mr

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

26-11-2011 23:05

Astroboy

Beeldverhaal - Astroboy

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

19-11-2011 23:05

Kuifje

Beeldverhaal - Kuifje

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

12-11-2011 23:05

Olivier B

Beeldverhaal - Olivier B

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

05-11-2011 23:05

Superman

Beeldverhaal - Superman

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

29-10-2011 23:05

Jan

Beeldverhaal - Jan

Jans en de kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en d...

Beeldverhaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beeldverhaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beeldverhaal bij Beeldverhaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beeldverhaal. Heb je een uitzending van Beeldverhaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beeldverhaal gemist

Beeldverhaal is een serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker in Beeldverhaal mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor de fervente stripliefhebber en een openbaring voor de rest. Niet eerder werd de strip als cultureel fenomeen op deze manier op televisie ontleed en in kaart gebracht. Net als muziek, literatuur en film, is strip een kunstvorm die iets overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt dat? Welke strips zijn er? En welke zijn belangrijk geweest in de geschiedenis van de strip? Hoe wordt een getekend poppetje een icoon? Van Tol gaat op pad om antwoorden te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga en superhelden de revue. Ook gaat hij naar België, stripland bij uitstek, en dompelt zich onder in de minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel leuker dan televisie, maar als je dan toch naar televisie kijkt, laat het dan over strips gaan.' Aldus Van Tol.

Uitzending gemist van Beeldverhaal? Hier kun je alle uitzendingen van Beeldverhaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord