Programma gemist?

Serie op tv over strips. Jean-Marc van op tv Tol, een geestelijk vader van op Fokke & Sukke, neemt naar de kijker mee van in de door wereld van de strip tijdens en laat zien wat er de op tv schuilgaat in de wereld de achter de plaatjes. Van op Suske & Wiske tot in een Jan, Jans en op de kinderen en van Superman tijdens tot de Astroboy: Beeldverhaal is de een feest voor de fervente stripliefhebber in en een van openbaring voor de rest. de naar Niet eerder werd de strip met als cultureel fenomeen met op met deze manier op televisie met ontleed en in kaart gebracht. in Net als muziek, tijdens literatuur en film, op is op tv strip een kunstvorm tijdens die iets in overbrengt en invloed van heeft. Hoe werkt dat? Welke door strips naar zijn er? En welke van zijn belangrijk geweest in met de het geschiedenis van de strip? tijdens Hoe wordt een getekend uit poppetje een een icoon? Van Tol gaat op het pad om een antwoorden tijdens te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren een onder meer op Kuifje, Olivier B. de Bommel, autobiografische van strips, Manga en superhelden met de revue. Ook gaat in hij van naar België, stripland bij van uitstek, en door dompelt zich onder in op de minder bekende het undergroundstrips. 'Strips uit zijn veel een leuker dan televisie, maar als je met dan uit toch naar naar televisie kijkt, laat in het dan in het godsnaam over strips gaan.' Aldus het Van Tol. door Afl.: Sigmund. in Iedere dag beginnen veel een mensen de dag met een uit krantenstrip. met Over tekenaars die de iedere dag grappig moeten de zijn. En het wat is dat dan, humor? in Jean-Marc op van Tol praat o.a. op tv met in Peter de Wit tijdens (tekenaar Sigmund), Ronald tijdens Giphart (schrijver/humorspecialist), Mark Retera (tekenaar Dirkjan). door Presentatie: Jean-Marc van naar tijdens Tol.

Serie met over strips. Jean-Marc van Tol, uit geestelijk vader van van Fokke op tv & Sukke, het neemt de kijker mee in de met wereld van de van door strip en laat zien wat er uit schuilgaat op in de wereld met achter de plaatjes. Van uit Suske & Wiske tot de Jan, door Jans en op tv de kinderen en van Superman tot op Astroboy: Beeldverhaal een is een feest in voor de fervente stripliefhebber met door en een openbaring voor de op rest. Niet eerder werd op de door strip als cultureel fenomeen op op een deze manier op met televisie ontleed en in de kaart gebracht. Net op tv als muziek, literatuur en film, van uit is strip een kunstvorm die iets met overbrengt en invloed de heeft. Hoe in werkt dat? Welke uit strips naar zijn er? En welke zijn belangrijk een geweest in tijdens de naar geschiedenis van de strip? Hoe op tv wordt een naar getekend poppetje een icoon? Van door Tol gaat het op pad om antwoorden tijdens te vinden. Tijdens een op zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, door Olivier B. het Bommel, autobiografische strips, Manga tijdens en superhelden de het revue. Ook gaat door op tv hij naar België, stripland bij uitstek, uit een en dompelt zich op onder in de minder bekende undergroundstrips. op 'Strips de zijn veel leuker dan televisie, in van maar als je dan naar toch naar televisie kijkt, naar laat het dan van in godsnaam over strips door van gaan.' Aldus Van Tol. een Afl.: Suske & Wiske. België op de is een belangrijk stripland. Iedereen naar kent Suske door & Wiske, het maar er is ook op tv een belangrijke nieuwe generatie stripmakers. naar tijdens Jean-Marc van Tol van praat o.a. met Toon op Horsten (stripjournalist), Brecht Evens door (striptekenaar), Luc Morjaeu een en naar Peter van Gucht van (tekenaar en scenarist Suske & het Wiske). Presentatie: van Jean-Marc van een Tol.

Serie over strips. op Jean-Marc van Tol, een het geestelijk vader van naar Fokke & Sukke, op tv neemt de kijker mee in de het wereld van de de strip en laat in de zien wat er schuilgaat in de de wereld van achter de plaatjes. Van van Suske & naar Wiske tot Jan, met Jans en de kinderen en met van van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is door een feest voor tijdens de uit fervente stripliefhebber een en een openbaring voor naar de rest. Niet eerder werd naar in de strip als door cultureel fenomeen op deze manier op op televisie uit ontleed en een in kaart gebracht. Net als muziek, uit op literatuur en film, tijdens is strip een de kunstvorm die iets overbrengt naar en invloed heeft. Hoe werkt op op tv dat? Welke strips zijn van er? En welke zijn belangrijk met door geweest in de geschiedenis van op de strip? Hoe door wordt een op getekend poppetje een op tv icoon? Van Tol gaat op tv op pad om antwoorden door te vinden. Tijdens in het zijn zoektocht passeren onder op tv meer Kuifje, Olivier B. Bommel, uit autobiografische strips, in Manga uit en superhelden de in revue. Ook gaat hij naar in België, stripland bij uitstek, door en dompelt de zich onder in het de minder bekende op undergroundstrips. 'Strips zijn veel in leuker naar dan televisie, maar als door je dan toch naar in in televisie kijkt, laat op het dan in het godsnaam over strips de gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: met Mr. Natural. De naar underground-strip is een alternatieve uit stroming die naar in Amerika met ontstond en in Nederland met navolging kreeg. een Maar bestaat underground nog op wel? Jean-Marc van Tol op praat tijdens o.a. met van Jerry Moriarty (Amerikaanse undergroundtekenaar), uit Peter Pontiac (tekenaar), uit Evert Geradts (tekenaar en in oprichter undergroundblad Tante op tv Leny presenteert). Presentatie: Jean-Marc een van op Tol.

Serie op over strips. in Jean-Marc van Tol, geestelijk een vader van met Fokke & Sukke, neemt een de kijker mee in in de wereld van de op tv met strip en laat met zien wat er schuilgaat in de naar van wereld achter de plaatjes. Van Suske in & Wiske tot op Jan, Jans en het de kinderen en met van Superman tot tijdens Astroboy: Beeldverhaal is de een feest een voor de fervente op tv stripliefhebber en naar een openbaring voor de rest. met Niet eerder werd in de strip als op tv cultureel fenomeen op een deze manier uit op uit televisie ontleed en in de kaart gebracht. op tv Net als muziek, literatuur het en film, is strip door een kunstvorm die iets een overbrengt tijdens en invloed uit heeft. Hoe werkt dat? op tv Welke strips in zijn er? En welke naar zijn belangrijk geweest in het de geschiedenis van de de strip? Hoe wordt de een een getekend poppetje een met icoon? Van de Tol gaat op de pad om antwoorden te vinden. Tijdens op tv het zijn zoektocht passeren een onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, in autobiografische met strips, Manga en superhelden de van revue. Ook uit gaat hij naar door België, naar stripland bij uitstek, de en dompelt zich onder door in de in minder bekende undergroundstrips. uit 'Strips zijn veel leuker dan een televisie, maar als je met de dan toch naar met televisie kijkt, laat het op dan in een godsnaam over strips met gaan.' Aldus Van op Tol. Afl.: Astroboy. Manga in is de Japanse stijl van uit strips maken. Waarom een op tv is manga zo typisch Japans en op tv hoe komt in het uit dat Manga in Japan zo enorm naar populair is? Jean-Marc op van Tol de praat o.a. uit met Yoshihiro Tatsumi (beroemde tijdens Japanse tekenaar) het en Haruko Kashiwagi (mangatekenares). Presentatie: naar Jean-Marc van van Tol.

Serie de over strips. het Jean-Marc van Tol, geestelijk vader op van Fokke & een Sukke, neemt op tv de kijker mee door in de wereld van de met strip en een laat met zien wat er schuilgaat van in de wereld achter de op tv uit plaatjes. Van Suske & Wiske tot door Jan, Jans en van naar de kinderen en uit van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal op tv is een naar feest voor de fervente stripliefhebber van en met een openbaring voor de op tv rest. Niet naar eerder werd de strip met als in cultureel fenomeen op het deze manier op televisie een ontleed en in kaart gebracht. een Net als muziek, naar literatuur en film, tijdens is de strip een een kunstvorm die iets met overbrengt en invloed heeft. Hoe uit werkt een dat? Welke strips zijn het er? En de welke zijn belangrijk geweest op in de geschiedenis van met de strip? Hoe wordt een een van getekend poppetje uit een icoon? Van Tol gaat op met pad op tv om antwoorden te vinden. tijdens Tijdens tijdens zijn zoektocht passeren naar onder meer Kuifje, Olivier naar B. Bommel, autobiografische met strips, Manga en superhelden in de de revue. Ook gaat op hij naar België, stripland door bij uitstek, en dompelt op tv zich uit onder in de uit minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel op tv leuker dan televisie, op tv tijdens maar als je van dan toch naar televisie kijkt, laat door het op dan in op tv godsnaam over strips op gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: Kuifje. op tv Welke rol heeft de Kuifje gespeeld tijdens bij het in ontstaan van de met moderne Europese strip? van Hoe hou je Kuifje naar nog levend onder de naar huidige striplezers? En op welke het invloed heeft een Hergé gehad? Jean-Marc van in Tol praat o.a. met op tv Joost Swarte tijdens (tekenaar en op tv Kuifje-kenner) en Henk Kuijpers (tekenaar Franka). door Presentatie: op tv Jean-Marc van met Tol.

Serie over strips. op de Jean-Marc van Tol, geestelijk met vader van Fokke & tijdens Sukke, neemt de met kijker mee in de in naar wereld van de strip door en laat zien op wat er schuilgaat met in de het wereld achter de in plaatjes. Van Suske met & Wiske tot van Jan, Jans en de kinderen door en van van Superman tot een Astroboy: Beeldverhaal is een door feest voor met de fervente stripliefhebber en een openbaring op tv voor de rest. het tijdens Niet eerder werd de uit strip als cultureel fenomeen van op met deze manier op televisie van ontleed en in kaart de gebracht. met Net als muziek, van literatuur en film, de is strip een kunstvorm die tijdens iets overbrengt op en invloed heeft. uit Hoe werkt dat? Welke naar strips zijn er? En een door welke zijn belangrijk geweest in in de geschiedenis van de uit strip? Hoe uit wordt een getekend poppetje de een icoon? uit Van Tol tijdens gaat op de pad om antwoorden te het vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren uit onder meer Kuifje, uit op tv Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga de en superhelden in de revue. Ook gaat het hij op naar België, van stripland bij uitstek, en een dompelt zich onder naar in de minder op tv bekende undergroundstrips. 'Strips zijn door veel leuker dan televisie, naar door maar als je dan toch naar door televisie kijkt, tijdens laat met het dan in godsnaam naar over strips met gaan.' Aldus Van de Tol. Afl.: Olivier B. van Bommel. Wat maakt de een Bommel-strips zo bijzonder? tijdens En van wat is de invloed van Marten met het Toonder op de door Nederlandse strip? Jean-Marc van Tol tijdens praat o.a. met in Dick Matena (tekenaar), het Hans het Matla (stripverzamelaar) en door Pieter Steinz (chef boeken NRC). Presentatie: van Jean-Marc van door Tol.

Serie over strips. een op Jean-Marc van Tol, geestelijk vader op tv van Fokke & Sukke, door neemt de door kijker mee tijdens in de wereld van uit de strip en laat de tijdens zien wat er schuilgaat in het de de wereld achter de plaatjes. Van Suske een & Wiske tot de Jan, van Jans en naar de kinderen en tijdens van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal door is een de feest voor de naar fervente stripliefhebber een en een openbaring voor de de rest. Niet eerder werd uit de strip de als cultureel fenomeen uit op deze manier op met televisie ontleed en op de in kaart gebracht. Net als muziek, in literatuur en door film, is een strip een het kunstvorm die iets overbrengt en invloed van heeft. Hoe werkt in dat? Welke strips op tv zijn er? En de op tv welke zijn belangrijk met geweest in de geschiedenis van de van strip? de Hoe wordt een met getekend poppetje een icoon? met Van Tol gaat op van pad om antwoorden in te vinden. de Tijdens naar zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, de Olivier op tv B. Bommel, autobiografische strips, Manga door en superhelden de op tv revue. Ook gaat uit op tv hij naar België, stripland op bij uitstek, en dompelt zich in met onder in de minder bekende undergroundstrips. van 'Strips zijn het veel leuker dan televisie, door op tv maar als je dan toch naar in televisie kijkt, de laat het dan in op godsnaam over tijdens strips op tv gaan.' Aldus Van Tol. uit Afl.: Superman. Waarom is tijdens de Amerikaanse superheldenstrip zo in populair van in de de VS en wat maakt met de superhelden zo typisch Amerikaans? naar Jean-Marc tijdens van Tol praat o.a. van met Chris de Claremont (scenarist het X-men), David Finch (tekenaar/scenarist op tv Batman the uit Dark Knight) en een Jonathan Ross (presentator en stripverzamelaar). in Presentatie: Jean-Marc van door Tol.

Jans het en de kinderen,Serie over strips. in Jean-Marc van Tol, uit geestelijk vader van door uit Fokke & Sukke, de neemt de kijker mee in de een wereld van de de strip en de laat zien met wat er schuilgaat met in de wereld achter een de plaatjes. Van met Suske & Wiske tot met Jan, Jans en de een de kinderen en van op tv Superman tot op tv Astroboy: Beeldverhaal is op tv een feest voor de fervente stripliefhebber tijdens en een openbaring tijdens voor de op rest. Niet eerder met werd door de strip als cultureel fenomeen op het de deze manier op televisie op tv ontleed en op in kaart gebracht. Net op tv als muziek, literatuur en met film, is naar strip een kunstvorm een die iets overbrengt en op tv invloed heeft. in Hoe werkt dat? door Welke strips zijn er? En uit welke zijn belangrijk de geweest in de het geschiedenis uit van de in strip? Hoe wordt een getekend op poppetje een icoon? met Van Tol gaat op uit uit pad om antwoorden te vinden. de Tijdens zijn zoektocht met passeren onder meer naar Kuifje, op Olivier B. Bommel, autobiografische strips, op Manga en superhelden van de revue. Ook met gaat hij naar België, tijdens stripland bij uitstek, tijdens uit en dompelt zich een onder in de minder bekende in undergroundstrips. 'Strips zijn veel uit leuker naar dan televisie, maar als op je de dan toch naar televisie kijkt, laat de het dan in het door godsnaam over strips op tv gaan.' Aldus Van met Tol. Afl.: Jan, Jans en van de kinderen. Sommige striptekenaars op gebruiken tijdens hun eigen met leven als inspiratiebron. Hoe ver met kun door je daarin gaan en hoe op tv eerlijk moet door je zijn? Jean-Marc van Tol de een praat o.a. met uit Jan Kruis (Jan, Jans en uit de kinderen), Barbara Stok op tv met (Barbara Stok) en Gerrit de in Jager (Familie Doorzon en uit op Zusje). Presentatie: Jean-Marc van door Tol.

september 2020
17-12-2011 23:05

Sigmund

Beeldverhaal - Sigmund

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

10-12-2011 23:05

Suske & Wiske

Beeldverhaal - Suske & Wiske

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

03-12-2011 23:05

Mr

Beeldverhaal - Mr

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

26-11-2011 23:05

Astroboy

Beeldverhaal - Astroboy

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

19-11-2011 23:05

Kuifje

Beeldverhaal - Kuifje

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

12-11-2011 23:05

Olivier B

Beeldverhaal - Olivier B

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

05-11-2011 23:05

Superman

Beeldverhaal - Superman

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

29-10-2011 23:05

Jan

Beeldverhaal - Jan

Jans en de kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en d...

Beeldverhaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beeldverhaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beeldverhaal bij Beeldverhaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beeldverhaal. Heb je een uitzending van Beeldverhaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beeldverhaal gemist

Beeldverhaal is een serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker in Beeldverhaal mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor de fervente stripliefhebber en een openbaring voor de rest. Niet eerder werd de strip als cultureel fenomeen op deze manier op televisie ontleed en in kaart gebracht. Net als muziek, literatuur en film, is strip een kunstvorm die iets overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt dat? Welke strips zijn er? En welke zijn belangrijk geweest in de geschiedenis van de strip? Hoe wordt een getekend poppetje een icoon? Van Tol gaat op pad om antwoorden te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga en superhelden de revue. Ook gaat hij naar België, stripland bij uitstek, en dompelt zich onder in de minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel leuker dan televisie, maar als je dan toch naar televisie kijkt, laat het dan over strips gaan.' Aldus Van Tol.

Uitzending gemist van Beeldverhaal? Hier kun je alle uitzendingen van Beeldverhaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!