Programma gemist?

Serie over in strips. Jean-Marc van van Tol, geestelijk vader van met Fokke & Sukke, uit neemt het de kijker mee in een de wereld van de uit strip de en laat zien wat er van schuilgaat in de een wereld een achter de een plaatjes. Van Suske & Wiske tot van Jan, een Jans en de kinderen en tijdens naar van Superman tot de Astroboy: Beeldverhaal is een naar feest voor de fervente stripliefhebber de en een openbaring tijdens voor de een rest. een Niet eerder werd de een strip als cultureel op tv fenomeen op deze op manier op televisie ontleed en naar in kaart gebracht. in Net als van muziek, literatuur en film, met is strip een met kunstvorm die de iets overbrengt en invloed door heeft. Hoe naar werkt dat? Welke strips uit zijn tijdens er? En welke de zijn belangrijk door geweest in de op tv geschiedenis van de strip? Hoe van wordt tijdens een getekend poppetje een icoon? Van naar Tol een gaat op pad om antwoorden in te tijdens vinden. Tijdens zijn zoektocht door passeren onder van meer Kuifje, Olivier B. Bommel, door autobiografische het strips, Manga en superhelden naar de revue. van Ook gaat hij naar België, een stripland een bij uitstek, en dompelt met zich onder in met de minder met bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel een leuker dan een televisie, maar op als je dan toch in naar televisie in kijkt, laat het dan in naar godsnaam over strips uit gaan.' op Aldus Van Tol. Afl.: Sigmund. een door Iedere dag beginnen veel naar mensen de door dag met een het krantenstrip. Over tekenaars die iedere dag een een grappig moeten zijn. En wat is in dat dan, humor? door Jean-Marc van Tol uit praat o.a. van met Peter in de Wit uit (tekenaar Sigmund), Ronald Giphart (schrijver/humorspecialist), de Mark Retera (tekenaar tijdens Dirkjan). Presentatie: Jean-Marc een van in Tol.

Serie over strips. op tv met Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van naar Fokke & Sukke, uit van neemt de kijker mee in de de wereld tijdens van de strip in en laat zien wat op er schuilgaat in naar de wereld door achter de plaatjes. tijdens Van Suske & Wiske van tot Jan, Jans en op tv de kinderen en de van Superman een tot het Astroboy: Beeldverhaal is met een feest voor de fervente stripliefhebber in en een op tv openbaring naar voor de rest. Niet eerder werd op tv van de strip als cultureel uit fenomeen op deze manier op op televisie op ontleed en tijdens in kaart gebracht. Net als met muziek, op tv literatuur en film, op is strip een kunstvorm die iets tijdens overbrengt en met invloed heeft. Hoe werkt tijdens dat? in Welke strips van zijn er? En welke zijn belangrijk in een geweest in de geschiedenis van de in op tv strip? Hoe wordt van een getekend poppetje een icoon? Van in naar Tol gaat op pad om van antwoorden te vinden. Tijdens naar zijn van zoektocht passeren op tv onder meer Kuifje, Olivier de B. Bommel, autobiografische strips, Manga van en superhelden met de tijdens revue. Ook gaat hij door naar België, stripland door bij uitstek, en dompelt zich met onder in de door minder met bekende undergroundstrips. 'Strips in zijn veel leuker tijdens dan televisie, maar als in je dan toch van naar televisie in kijkt, laat het op tv dan in godsnaam de over strips op gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: het Suske door & Wiske. België een is een belangrijk stripland. de Iedereen kent naar Suske & Wiske, uit maar er is met ook een belangrijke het nieuwe generatie stripmakers. Jean-Marc de van Tol praat o.a. met op Toon een Horsten (stripjournalist), een Brecht Evens (striptekenaar), Luc Morjaeu en op Peter van Gucht in (tekenaar en scenarist op op Suske & Wiske). Presentatie: Jean-Marc van door uit Tol.

Serie het over strips. Jean-Marc van Tol, naar geestelijk vader van de door Fokke & Sukke, neemt door de kijker mee in tijdens de wereld een van de strip en laat met zien uit wat er schuilgaat in tijdens de wereld achter in de door plaatjes. Van Suske & Wiske in tot Jan, Jans en van de kinderen en van van de Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is tijdens een op feest voor tijdens de fervente stripliefhebber een en een openbaring het voor de rest. tijdens Niet eerder werd de strip een als cultureel naar fenomeen op deze de manier op televisie tijdens ontleed en in kaart van gebracht. naar Net als muziek, literatuur in en film, is strip uit een kunstvorm in die iets de overbrengt en invloed heeft. tijdens Hoe werkt dat? Welke strips in naar zijn er? En welke zijn tijdens belangrijk een geweest in de geschiedenis van de een strip? naar Hoe wordt een getekend op tv poppetje een icoon? van Van Tol door gaat op pad tijdens om antwoorden in te vinden. Tijdens zijn een zoektocht passeren onder van meer Kuifje, Olivier B. Bommel, het autobiografische de strips, Manga op en superhelden de revue. Ook gaat met hij naar België, een op stripland bij uitstek, door en dompelt zich op tv onder in de minder bekende undergroundstrips. naar op 'Strips zijn veel in leuker dan televisie, maar als in je dan in toch naar televisie kijkt, laat uit het dan op in godsnaam met over strips de gaan.' Aldus Van een Tol. Afl.: Mr. Natural. De underground-strip tijdens is een alternatieve de stroming die in met Amerika ontstond van en door in Nederland navolging kreeg. Maar op tv bestaat underground het nog wel? op Jean-Marc van Tol praat o.a. met met Jerry met Moriarty (Amerikaanse undergroundtekenaar), Peter Pontiac uit de (tekenaar), Evert Geradts (tekenaar door en oprichter van undergroundblad Tante Leny presenteert). met Presentatie: Jean-Marc van een Tol.

Serie door over strips. Jean-Marc van Tol, op tv geestelijk vader van uit Fokke & Sukke, met van neemt de kijker mee de in de wereld naar van de strip en laat door zien wat door er schuilgaat in de een wereld achter met de uit plaatjes. Van Suske & de Wiske tot Jan, Jans door en de kinderen met en van Superman tot met Astroboy: Beeldverhaal op is een feest van voor de fervente het stripliefhebber en in een openbaring voor op tv de rest. van Niet eerder werd de de strip als cultureel fenomeen met op op tv deze manier op uit televisie ontleed en in kaart gebracht. met Net als een muziek, literatuur en door film, het is strip een kunstvorm die iets uit overbrengt en uit invloed heeft. Hoe naar werkt dat? Welke de strips zijn op tv er? En welke zijn van belangrijk geweest op tv in de geschiedenis van de tijdens strip? Hoe wordt de een getekend poppetje met een icoon? Van op Tol tijdens gaat op pad een om antwoorden te vinden. met Tijdens zijn zoektocht passeren in een onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, naar autobiografische strips, Manga in en een superhelden de revue. Ook in gaat het hij naar België, stripland bij in uitstek, en tijdens dompelt zich onder in de het minder bekende undergroundstrips. het 'Strips het zijn veel leuker dan naar televisie, maar als je op tv dan toch uit naar uit televisie kijkt, laat door het dan in godsnaam een over strips de gaan.' Aldus Van Tol. het Afl.: Astroboy. met Manga is de Japanse stijl in van uit strips maken. Waarom op is manga zo typisch uit Japans en hoe komt het op dat Manga in door Japan zo uit enorm populair is? door Jean-Marc van Tol van praat in o.a. met Yoshihiro Tatsumi (beroemde Japanse met tekenaar) de en Haruko tijdens Kashiwagi (mangatekenares). Presentatie: Jean-Marc van met Tol.

Serie het over strips. door Jean-Marc van Tol, een geestelijk vader van Fokke naar & Sukke, met neemt de kijker mee in de in wereld van van de een strip en laat zien met wat er een schuilgaat in de wereld van achter de plaatjes. tijdens Van Suske uit & Wiske tot op Jan, Jans en de kinderen en de van Superman tot met Astroboy: Beeldverhaal is het een met feest voor de fervente het stripliefhebber en een op tv openbaring voor de rest. op tv Niet eerder werd op de strip als tijdens cultureel fenomeen op tijdens deze manier uit op televisie ontleed en tijdens van in kaart gebracht. Net op als muziek, literatuur en film, uit is strip in een van kunstvorm die iets van overbrengt en invloed heeft. op Hoe werkt dat? Welke in strips zijn er? met En welke zijn de belangrijk geweest naar in de een geschiedenis van de strip? Hoe een wordt uit een getekend poppetje een icoon? Van op tv Tol gaat van op pad om antwoorden naar te vinden. het Tijdens zijn zoektocht passeren een onder meer Kuifje, van Olivier B. Bommel, uit autobiografische tijdens strips, Manga naar en superhelden de revue. Ook gaat de hij naar België, naar een stripland bij uitstek, en dompelt door zich tijdens onder in de minder een bekende undergroundstrips. 'Strips zijn met veel leuker dan televisie, op het maar als je dan tijdens toch naar televisie kijkt, door laat het dan in tijdens godsnaam over strips op gaan.' Aldus Van het Tol. Afl.: tijdens Kuifje. de Welke rol heeft Kuifje gespeeld bij naar op het ontstaan van de op tv moderne Europese strip? naar Hoe hou je Kuifje tijdens nog levend op tv onder de huidige striplezers? En in welke invloed van heeft Hergé gehad? Jean-Marc met van Tol praat de o.a. met een Joost Swarte het (tekenaar en Kuifje-kenner) en Henk op op tv Kuijpers (tekenaar Franka). Presentatie: uit Jean-Marc van een Tol.

Serie tijdens over strips. Jean-Marc het van Tol, in geestelijk vader van Fokke & Sukke, uit neemt de kijker op tv mee in de op een wereld van de strip en laat tijdens zien wat er door schuilgaat in de van wereld achter het de plaatjes. Van Suske naar & op tv Wiske tot Jan, Jans en uit de op tv kinderen en met van Superman tot van Astroboy: Beeldverhaal is een op tv feest voor de tijdens fervente stripliefhebber en een naar openbaring voor de de rest. tijdens Niet eerder werd de strip op als een cultureel fenomeen op met deze manier op van televisie ontleed en in kaart op tv gebracht. naar Net als muziek, literatuur naar en film, is strip een van kunstvorm die iets uit overbrengt en met invloed heeft. van Hoe werkt dat? Welke strips een zijn er? En de welke zijn belangrijk uit geweest naar in de geschiedenis op tv van de het strip? Hoe wordt een getekend poppetje het op een icoon? Van Tol door gaat op uit pad om antwoorden te vinden. een Tijdens zijn door zoektocht passeren onder meer door Kuifje, Olivier met B. Bommel, autobiografische strips, Manga naar tijdens en superhelden de revue. Ook op tv gaat hij op tv naar België, stripland bij een uitstek, en naar dompelt zich onder in op de minder bekende van undergroundstrips. 'Strips zijn door veel uit leuker dan televisie, maar als je uit dan toch een naar televisie kijkt, met laat het tijdens dan in met godsnaam over strips gaan.' op Aldus Van Tol. Afl.: naar Olivier B. Bommel. op tv Wat van maakt de Bommel-strips zo bijzonder? in En wat is met de invloed van naar Marten Toonder op op de Nederlandse een strip? Jean-Marc van Tol praat tijdens o.a. met met Dick Matena (tekenaar), tijdens Hans Matla (stripverzamelaar) met en Pieter Steinz (chef van uit boeken NRC). Presentatie: Jean-Marc uit van Tol.

Serie een over strips. Jean-Marc uit van Tol, geestelijk vader naar van tijdens Fokke & Sukke, neemt de het kijker mee naar in de op tv wereld van de strip tijdens en laat zien wat er op schuilgaat tijdens in de door wereld achter de plaatjes. Van Suske van & op tv Wiske tot door Jan, Jans en de kinderen door en op tv van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is door op een feest voor naar de fervente stripliefhebber en de een openbaring voor door de rest. het Niet eerder werd de het strip als cultureel op tv fenomeen op deze in manier op televisie ontleed en op tv in op kaart gebracht. Net als de muziek, tijdens literatuur en film, is strip een met tijdens kunstvorm die iets overbrengt en invloed tijdens heeft. Hoe werkt door dat? Welke strips van zijn een er? En welke zijn van belangrijk geweest in uit de uit geschiedenis van de strip? Hoe wordt uit een getekend van poppetje een icoon? op Van uit Tol gaat op pad naar om antwoorden te vinden. de Tijdens zijn met zoektocht passeren onder het meer Kuifje, Olivier het B. Bommel, autobiografische door strips, Manga en superhelden de door door revue. Ook gaat hij naar in België, het stripland bij uitstek, op en dompelt zich onder in in de minder op bekende undergroundstrips. 'Strips zijn het veel leuker uit dan televisie, maar als je naar dan toch uit naar in televisie kijkt, laat het dan uit in godsnaam op tv over strips gaan.' de Aldus Van Tol. Afl.: naar Superman. Waarom is de de Amerikaanse superheldenstrip op zo populair in in de VS en wat van maakt de de superhelden zo typisch Amerikaans? van Jean-Marc van Tol het door praat o.a. met op Chris Claremont (scenarist de X-men), David Finch (tekenaar/scenarist Batman the van Dark Knight) door en een Jonathan Ross (presentator en de stripverzamelaar). Presentatie: het Jean-Marc van Tol.

Jans naar en de kinderen,Serie uit over strips. Jean-Marc een van Tol, op geestelijk vader van naar Fokke & Sukke, neemt tijdens de kijker mee in de tijdens wereld uit van de strip en van laat op zien wat er schuilgaat in een de wereld met achter de plaatjes. Van Suske in uit & Wiske tot Jan, Jans en van de met kinderen en met van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is uit op tv een feest voor tijdens de fervente stripliefhebber en een van openbaring voor de van rest. de Niet eerder werd door de strip als cultureel een fenomeen op met deze manier op een televisie ontleed en in kaart naar gebracht. Net op als muziek, door literatuur en film, is strip de een kunstvorm die iets op het overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt een dat? naar Welke strips zijn er? En naar welke zijn belangrijk met op geweest in de door geschiedenis van de de strip? Hoe wordt van een getekend poppetje naar een icoon? Van Tol gaat op door pad om op antwoorden het te vinden. Tijdens door zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, van Olivier tijdens B. Bommel, met autobiografische strips, Manga en in superhelden de revue. een Ook gaat hij op naar België, op tv stripland bij uitstek, de en dompelt zich onder naar in de minder bekende undergroundstrips. tijdens 'Strips zijn tijdens veel leuker dan op televisie, maar als je de dan op tv toch naar televisie kijkt, laat op door het dan in godsnaam over strips op tv gaan.' Aldus van Van Tol. naar Afl.: Jan, een Jans en de naar kinderen. Sommige striptekenaars gebruiken hun in eigen een leven als inspiratiebron. de Hoe ver kun je door daarin gaan en hoe tijdens eerlijk moet je van zijn? Jean-Marc van van Tol met praat o.a. met Jan een Kruis (Jan, Jans het en de kinderen), Barbara Stok op tv een (Barbara Stok) en Gerrit op de Jager door (Familie Doorzon en Zusje). Presentatie: tijdens Jean-Marc van een Tol.

juli 2017
17-12-2011 23:05

Sigmund

Beeldverhaal - Sigmund

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

10-12-2011 23:05

Suske & Wiske

Beeldverhaal - Suske & Wiske

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

03-12-2011 23:05

Mr

Beeldverhaal - Mr

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

26-11-2011 23:05

Astroboy

Beeldverhaal - Astroboy

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

19-11-2011 23:05

Kuifje

Beeldverhaal - Kuifje

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

12-11-2011 23:05

Olivier B

Beeldverhaal - Olivier B

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

05-11-2011 23:05

Superman

Beeldverhaal - Superman

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

29-10-2011 23:05

Jan

Beeldverhaal - Jan

Jans en de kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en d...

Beeldverhaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beeldverhaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beeldverhaal bij Beeldverhaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beeldverhaal. Heb je een uitzending van Beeldverhaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beeldverhaal gemist

Beeldverhaal is een serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker in Beeldverhaal mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor de fervente stripliefhebber en een openbaring voor de rest. Niet eerder werd de strip als cultureel fenomeen op deze manier op televisie ontleed en in kaart gebracht. Net als muziek, literatuur en film, is strip een kunstvorm die iets overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt dat? Welke strips zijn er? En welke zijn belangrijk geweest in de geschiedenis van de strip? Hoe wordt een getekend poppetje een icoon? Van Tol gaat op pad om antwoorden te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga en superhelden de revue. Ook gaat hij naar België, stripland bij uitstek, en dompelt zich onder in de minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel leuker dan televisie, maar als je dan toch naar televisie kijkt, laat het dan over strips gaan.' Aldus Van Tol.

Uitzending gemist van Beeldverhaal? Hier kun je alle uitzendingen van Beeldverhaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord