Programma gemist?

Serie een over strips. Jean-Marc van Tol, het geestelijk vader van door in Fokke & Sukke, neemt de een kijker naar mee in de tijdens wereld van de strip en laat uit zien naar wat er schuilgaat een in de wereld achter de tijdens plaatjes. een Van Suske & door Wiske tot Jan, met Jans en de kinderen en uit van Superman van tot Astroboy: tijdens Beeldverhaal is een feest naar voor de fervente stripliefhebber van en een openbaring uit voor de rest. naar Niet op tv eerder werd de van strip als cultureel fenomeen op op in deze manier op televisie ontleed en het door in kaart gebracht. Net als tijdens muziek, literatuur een en film, is het strip een kunstvorm die iets van overbrengt op tv en invloed heeft. Hoe op werkt dat? Welke de strips zijn er? de En welke met zijn belangrijk geweest in de met geschiedenis het van de strip? uit Hoe wordt een het getekend poppetje een tijdens icoon? Van Tol gaat op tv op pad om antwoorden op tv te vinden. uit Tijdens zijn uit zoektocht passeren onder meer op tv Kuifje, Olivier op B. Bommel, autobiografische strips, Manga tijdens en superhelden een de revue. Ook gaat in hij naar België, in een stripland bij uitstek, en dompelt op zich onder in op de op tv minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn met veel leuker dan de televisie, uit maar als je dan tijdens toch naar televisie op kijkt, laat het een dan in godsnaam tijdens over strips gaan.' met Aldus Van Tol. Afl.: Sigmund. op Iedere dag beginnen door veel mensen de op tv dag met tijdens een uit krantenstrip. Over tekenaars die met iedere dag grappig moeten op zijn. En wat op is de dat dan, humor? Jean-Marc van door Tol praat de o.a. met met Peter de Wit (tekenaar Sigmund), Ronald op tv Giphart in (schrijver/humorspecialist), Mark Retera (tekenaar met Dirkjan). op tv Presentatie: Jean-Marc van de Tol.

Serie op over strips. Jean-Marc van Tol, op geestelijk het vader van Fokke & uit Sukke, neemt het de kijker mee in tijdens de wereld van tijdens de strip op en laat zien wat een er schuilgaat in de van wereld een achter de plaatjes. Van uit Suske & Wiske tot tijdens Jan, Jans en door de kinderen en in van Superman van tot Astroboy: de Beeldverhaal is door een feest voor de fervente een stripliefhebber tijdens en een openbaring voor de op tv rest. van Niet eerder werd de strip het als cultureel uit fenomeen op een deze manier op televisie ontleed en met een in kaart gebracht. Net van als muziek, literatuur en film, uit is strip met een op kunstvorm die iets de overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt de dat? Welke strips met zijn uit er? En welke het zijn belangrijk geweest in in de geschiedenis van de uit op tv strip? Hoe wordt een getekend in poppetje het een icoon? Van Tol gaat op tv op pad om de antwoorden met te vinden. Tijdens het zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, uit Olivier in B. Bommel, autobiografische strips, Manga de uit en superhelden de revue. Ook in gaat hij van naar België, stripland met bij uitstek, door en dompelt zich onder in tijdens de met minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel in leuker de dan televisie, maar als je tijdens een dan toch naar televisie kijkt, laat met door het dan in de godsnaam over strips gaan.' Aldus het Van Tol. Afl.: een Suske & Wiske. een België tijdens is een belangrijk stripland. een Iedereen kent Suske & in Wiske, maar van er is ook een met belangrijke nieuwe generatie op tv stripmakers. Jean-Marc van Tol naar praat o.a. met met Toon Horsten (stripjournalist), in Brecht Evens met (striptekenaar), Luc Morjaeu door en Peter van in Gucht naar (tekenaar en scenarist op tv Suske & Wiske). Presentatie: de Jean-Marc van door Tol.

Serie door over strips. Jean-Marc de van Tol, uit geestelijk vader van de Fokke & Sukke, van neemt de kijker naar mee in de wereld van uit de strip en laat op tv zien door wat er naar schuilgaat in de uit wereld achter de plaatjes. Van Suske een de & Wiske tot in Jan, Jans en de tijdens kinderen en van Superman tot uit tijdens Astroboy: Beeldverhaal is een feest de voor de fervente stripliefhebber in en het een openbaring tijdens voor de rest. Niet eerder werd naar door de strip als cultureel fenomeen op een deze manier van op televisie de ontleed en op tv in kaart gebracht. Net als op muziek, literatuur en film, van is door strip een kunstvorm die iets uit overbrengt en de invloed heeft. door Hoe werkt dat? Welke strips van zijn er? En uit welke zijn op belangrijk op tv geweest in de naar geschiedenis van de strip? Hoe uit wordt een de getekend poppetje door een icoon? Van Tol met gaat op pad om op antwoorden te vinden. Tijdens van zijn de zoektocht passeren onder meer op tv Kuifje, uit Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga door uit en superhelden de revue. van Ook gaat van hij naar België, stripland tijdens bij uitstek, en dompelt tijdens zich onder een in de minder in bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel op tv leuker dan de televisie, maar door als je dan toch naar door op televisie kijkt, laat het met dan in godsnaam van over strips gaan.' Aldus uit Van met Tol. Afl.: Mr. Natural. met De underground-strip is een alternatieve op stroming de die in Amerika ontstond naar en in Nederland navolging het naar kreeg. Maar bestaat underground nog wel? een op tv Jean-Marc van Tol praat o.a. met in een Jerry Moriarty (Amerikaanse met undergroundtekenaar), Peter Pontiac (tekenaar), op Evert Geradts (tekenaar en oprichter op undergroundblad Tante de Leny presenteert). van Presentatie: Jean-Marc van een Tol.

Serie op over strips. Jean-Marc van met Tol, geestelijk vader van de op tv Fokke & Sukke, neemt de kijker een mee van in de wereld van de de van strip en laat zien wat er de schuilgaat van in de wereld met achter de plaatjes. Van Suske van op tv & Wiske tot Jan, Jans en uit de kinderen en op tv van Superman tot het uit Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor in de fervente stripliefhebber in en een openbaring een voor de naar rest. de Niet eerder werd de strip in als cultureel fenomeen op een deze door manier op televisie ontleed van en in kaart met gebracht. Net als het muziek, literatuur en uit film, naar is strip een de kunstvorm die iets met overbrengt en invloed met heeft. Hoe werkt dat? Welke strips op tv zijn er? door En welke zijn door belangrijk van geweest in de geschiedenis van de op tv het strip? Hoe wordt het een getekend poppetje een icoon? uit Van Tol op gaat op pad naar om antwoorden te vinden. Tijdens met zijn een zoektocht passeren onder meer Kuifje, uit Olivier B. met Bommel, autobiografische strips, uit Manga uit en superhelden de revue. Ook op tv gaat hij naar in België, stripland met bij uitstek, en op tv dompelt zich onder in de in minder door bekende undergroundstrips. de 'Strips zijn veel leuker dan op tv televisie, tijdens maar als je dan een toch naar televisie kijkt, laat uit het naar dan in godsnaam over op tv strips gaan.' Aldus de Van Tol. Afl.: een Astroboy. Manga is de een Japanse stijl van op de strips maken. Waarom is naar manga zo op tv typisch Japans en hoe komt op tv het tijdens dat Manga in Japan naar zo enorm populair is? Jean-Marc tijdens van op tv Tol praat o.a. met in Yoshihiro Tatsumi (beroemde Japanse uit tekenaar) het en Haruko Kashiwagi een (mangatekenares). Presentatie: Jean-Marc van uit Tol.

Serie de over strips. Jean-Marc op van Tol, van geestelijk vader van Fokke de & Sukke, een neemt de kijker mee in de naar wereld van door de strip en op laat zien op tv wat er schuilgaat in naar de een wereld achter de naar plaatjes. Van Suske & met Wiske tot Jan, Jans en op tv de kinderen het en van Superman tot uit in Astroboy: Beeldverhaal is een een feest voor de fervente stripliefhebber op en een openbaring op tv met voor de rest. het Niet eerder werd de de strip als op tv cultureel fenomeen op deze manier een op televisie ontleed met en in kaart tijdens gebracht. Net als het muziek, literatuur en film, uit is op tv strip een kunstvorm op die iets overbrengt de en invloed heeft. Hoe door werkt dat? Welke van strips zijn op er? En welke zijn belangrijk van geweest in de tijdens geschiedenis van tijdens de strip? Hoe op tv wordt een op tv getekend poppetje een icoon? Van op tv Tol gaat op de pad om antwoorden van te vinden. Tijdens van zijn zoektocht passeren naar onder meer Kuifje, met de Olivier B. Bommel, autobiografische door strips, Manga en met superhelden de revue. Ook in gaat hij naar op tv België, stripland bij uitstek, in en dompelt zich het onder in een de minder bekende undergroundstrips. in 'Strips zijn veel in van leuker dan televisie, in maar als je dan door toch naar televisie kijkt, op tv laat het een dan in godsnaam over naar strips van gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: Kuifje. uit Welke rol in heeft Kuifje met gespeeld bij het ontstaan tijdens van de naar moderne Europese een strip? Hoe hou op tv je Kuifje nog levend onder naar de huidige striplezers? het En welke invloed heeft met Hergé een gehad? Jean-Marc van Tol op tv praat o.a. met tijdens Joost Swarte (tekenaar in en op Kuifje-kenner) en Henk op tv Kuijpers (tekenaar Franka). Presentatie: Jean-Marc van tijdens het Tol.

Serie door over strips. Jean-Marc van Tol, naar geestelijk in vader van Fokke de & Sukke, neemt uit de kijker mee in op de wereld van met de strip en het laat uit zien wat er schuilgaat in de van wereld het achter de van plaatjes. Van Suske & op tv Wiske tot Jan, uit Jans en door de kinderen en een van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal met is een een feest voor in de fervente stripliefhebber en een in openbaring voor de in rest. Niet uit eerder werd de strip als in van cultureel fenomeen op deze manier tijdens op televisie ontleed en uit een in kaart gebracht. Net op tv als muziek, literatuur naar en film, naar is strip een de kunstvorm die iets in overbrengt en invloed heeft. Hoe op tv werkt tijdens dat? Welke strips zijn er? En met naar welke zijn belangrijk geweest op tv in de tijdens geschiedenis van de strip? een Hoe wordt een getekend op tv poppetje met een icoon? Van Tol gaat op op tv tijdens pad om antwoorden door te vinden. Tijdens van zijn zoektocht passeren het onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, het autobiografische strips, naar Manga en superhelden tijdens de revue. Ook gaat naar op hij naar België, op stripland bij uitstek, in en dompelt zich onder in de op tv minder bekende undergroundstrips. met 'Strips zijn veel op naar leuker dan televisie, maar als naar je dan toch naar op tv een televisie kijkt, laat het dan in in godsnaam over naar strips gaan.' Aldus Van op tv Tol. met Afl.: Olivier B. Bommel. in Wat maakt het de Bommel-strips zo naar bijzonder? En wat is door de uit invloed van Marten Toonder op een de Nederlandse strip? Jean-Marc naar van uit Tol praat o.a. naar met Dick Matena een (tekenaar), Hans Matla (stripverzamelaar) op en Pieter Steinz met (chef boeken NRC). Presentatie: in Jean-Marc van het Tol.

Serie het over strips. Jean-Marc van naar Tol, geestelijk vader van uit Fokke & van Sukke, neemt de tijdens kijker op mee in de wereld van op de strip en op laat zien wat naar er schuilgaat in door de wereld achter door de door plaatjes. Van Suske & Wiske tot op Jan, Jans van en de kinderen op tv en van Superman tot in Astroboy: door Beeldverhaal is een feest een voor de fervente stripliefhebber de door en een openbaring voor door de rest. Niet uit eerder werd de uit strip als cultureel fenomeen op naar deze de manier op door televisie ontleed en tijdens in kaart gebracht. de Net als muziek, naar literatuur en film, is in strip een kunstvorm op die iets overbrengt en van invloed heeft. Hoe werkt naar naar dat? Welke strips op zijn er? En welke door zijn belangrijk geweest in de van geschiedenis van de de naar strip? Hoe wordt op een getekend poppetje van een icoon? Van Tol gaat op het de pad om antwoorden te vinden. Tijdens het zijn op tv zoektocht passeren onder meer uit Kuifje, Olivier B. door Bommel, tijdens autobiografische strips, Manga en door superhelden de van revue. Ook gaat hij in naar België, stripland op tv bij uitstek, een en dompelt zich naar onder in de minder bekende met undergroundstrips. 'Strips op zijn veel leuker in dan televisie, maar als de je dan op toch naar televisie op kijkt, laat het in dan in op tv godsnaam over strips gaan.' Aldus naar Van Tol. van Afl.: Superman. Waarom is door de in Amerikaanse superheldenstrip zo populair in de op door VS en wat maakt de op tv superhelden zo typisch uit Amerikaans? Jean-Marc van tijdens Tol praat o.a. met de Chris Claremont (scenarist de X-men), David naar Finch (tekenaar/scenarist Batman the door Dark Knight) en in Jonathan Ross een (presentator en stripverzamelaar). Presentatie: tijdens Jean-Marc de van Tol.

Jans van en de kinderen,Serie over een strips. Jean-Marc van naar Tol, op geestelijk vader van Fokke & van Sukke, neemt een de kijker mee in van de wereld van de tijdens strip en door laat zien uit wat er schuilgaat door in de wereld achter de met een plaatjes. Van Suske & Wiske tot op Jan, Jans van en naar de kinderen en van van Superman tot naar Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor in de een fervente stripliefhebber en een openbaring in voor de op tv rest. door Niet eerder werd de een strip als in cultureel fenomeen op deze een manier op televisie ontleed en naar in kaart op gebracht. de Net als muziek, literatuur en film, op tv is strip uit een op kunstvorm die iets overbrengt en de invloed met heeft. Hoe werkt dat? door Welke strips zijn er? een En welke de zijn belangrijk geweest door in de geschiedenis van door de naar strip? Hoe wordt een getekend van poppetje een icoon? een Van Tol met gaat op pad met om antwoorden in te vinden. Tijdens zijn de zoektocht passeren uit onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, de autobiografische strips, van Manga en superhelden de uit revue. Ook uit gaat hij naar door België, stripland bij in uitstek, uit en dompelt zich onder in het de minder bekende naar undergroundstrips. 'Strips zijn veel met het leuker dan televisie, maar door als je dan toch door naar televisie kijkt, van laat het een dan in godsnaam over in strips gaan.' Aldus Van op met Tol. Afl.: Jan, naar Jans en de kinderen. Sommige de striptekenaars gebruiken hun eigen tijdens in leven als inspiratiebron. naar Hoe ver kun op tv je daarin gaan en naar hoe eerlijk moet je het zijn? Jean-Marc van Tol van op tv praat o.a. met Jan Kruis in (Jan, Jans en de tijdens tijdens kinderen), Barbara Stok (Barbara Stok) op tv en Gerrit van de Jager van (Familie Doorzon en Zusje). Presentatie: Jean-Marc tijdens van op tv Tol.

januari 2018
17-12-2011 23:05

Sigmund

Beeldverhaal - Sigmund

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

10-12-2011 23:05

Suske & Wiske

Beeldverhaal - Suske & Wiske

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

03-12-2011 23:05

Mr

Beeldverhaal - Mr

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

26-11-2011 23:05

Astroboy

Beeldverhaal - Astroboy

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

19-11-2011 23:05

Kuifje

Beeldverhaal - Kuifje

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

12-11-2011 23:05

Olivier B

Beeldverhaal - Olivier B

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

05-11-2011 23:05

Superman

Beeldverhaal - Superman

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

29-10-2011 23:05

Jan

Beeldverhaal - Jan

Jans en de kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en d...

Beeldverhaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beeldverhaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beeldverhaal bij Beeldverhaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beeldverhaal. Heb je een uitzending van Beeldverhaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beeldverhaal gemist

Beeldverhaal is een serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker in Beeldverhaal mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor de fervente stripliefhebber en een openbaring voor de rest. Niet eerder werd de strip als cultureel fenomeen op deze manier op televisie ontleed en in kaart gebracht. Net als muziek, literatuur en film, is strip een kunstvorm die iets overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt dat? Welke strips zijn er? En welke zijn belangrijk geweest in de geschiedenis van de strip? Hoe wordt een getekend poppetje een icoon? Van Tol gaat op pad om antwoorden te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga en superhelden de revue. Ook gaat hij naar België, stripland bij uitstek, en dompelt zich onder in de minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel leuker dan televisie, maar als je dan toch naar televisie kijkt, laat het dan over strips gaan.' Aldus Van Tol.

Uitzending gemist van Beeldverhaal? Hier kun je alle uitzendingen van Beeldverhaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord