Programma gemist?

Serie de over strips. Jean-Marc van Tol, op tv geestelijk vader in van Fokke & het Sukke, neemt uit de kijker mee uit in de wereld met van de strip en in laat zien de wat er schuilgaat in de de de wereld achter de een plaatjes. Van Suske & Wiske van tot Jan, Jans en van de met kinderen en van door Superman tot Astroboy: Beeldverhaal tijdens is een op tv feest voor de fervente het stripliefhebber en een een openbaring voor in de rest. Niet eerder werd uit de strip door als cultureel fenomeen op tijdens de deze manier op televisie ontleed op en in kaart naar gebracht. in Net als muziek, in literatuur en film, op is strip een naar kunstvorm die iets op overbrengt en invloed heeft. de Hoe werkt dat? Welke strips met het zijn er? En welke zijn met belangrijk geweest in de de geschiedenis van van de strip? Hoe wordt uit op een getekend poppetje een met icoon? Van met Tol gaat op pad om op tv antwoorden te vinden. Tijdens op tv een zijn zoektocht passeren een onder meer Kuifje, Olivier het B. Bommel, op tv autobiografische strips, Manga door en superhelden de revue. Ook de gaat hij naar België, tijdens de stripland bij uitstek, de en dompelt zich met onder in de minder bekende undergroundstrips. op tv 'Strips zijn met veel met leuker dan televisie, maar als je uit dan op tv toch naar televisie kijkt, laat naar het dan in op godsnaam de over strips uit gaan.' Aldus Van Tol. een Afl.: Sigmund. Iedere dag tijdens beginnen veel de mensen de dag met op een krantenstrip. in Over tekenaars die op tv iedere dag grappig moeten het zijn. En wat van is dat dan, humor? de uit Jean-Marc van Tol het praat o.a. met Peter de Wit een (tekenaar Sigmund), Ronald van Giphart (schrijver/humorspecialist), tijdens Mark Retera (tekenaar Dirkjan). het een Presentatie: Jean-Marc van het Tol.

Serie over strips. van met Jean-Marc van Tol, geestelijk vader met van Fokke van & Sukke, neemt de met kijker mee in uit de wereld van op tv de strip en tijdens laat zien wat er op tv schuilgaat uit in de wereld achter de van plaatjes. Van Suske de & Wiske met tot in Jan, Jans en de kinderen door en van Superman op tv tot Astroboy: Beeldverhaal tijdens is een uit feest voor in de fervente stripliefhebber en een van openbaring voor de een rest. Niet naar eerder werd de strip op als cultureel fenomeen op door deze manier op op televisie door ontleed en in kaart uit gebracht. Net als door muziek, een literatuur en film, is strip een met het kunstvorm die iets een overbrengt en invloed heeft. Hoe de werkt dat? tijdens Welke strips zijn er? En op tv welke op zijn belangrijk geweest in de de van geschiedenis van de strip? van Hoe wordt een getekend met poppetje de een icoon? Van Tol door gaat op pad om antwoorden van uit te vinden. Tijdens op zijn zoektocht passeren van onder meer Kuifje, Olivier uit B. Bommel, autobiografische strips, Manga op tv en superhelden de de revue. Ook gaat de hij naar België, met stripland bij naar uitstek, en dompelt zich op onder in de in minder bekende het undergroundstrips. 'Strips zijn veel op tv leuker het dan televisie, maar het als je dan toch in naar op tv televisie kijkt, laat op tv het dan in door godsnaam over strips gaan.' de Aldus Van Tol. uit Afl.: Suske & de Wiske. België is tijdens een belangrijk stripland. door Iedereen kent tijdens Suske & Wiske, maar er in is ook een belangrijke op tv nieuwe generatie in stripmakers. Jean-Marc van Tol in praat o.a. met op in Toon Horsten (stripjournalist), Brecht Evens (striptekenaar), uit uit Luc Morjaeu en Peter van Gucht in (tekenaar en door scenarist Suske de & Wiske). door Presentatie: Jean-Marc van van Tol.

Serie in over strips. met Jean-Marc van Tol, op tv geestelijk vader van Fokke de & Sukke, met neemt de kijker mee door in de wereld van van de strip en een laat zien met wat er schuilgaat in de naar wereld achter uit de plaatjes. een Van Suske & Wiske een tot Jan, in Jans en de kinderen en van van Superman het tot op Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor op de de fervente stripliefhebber en een op openbaring voor de in rest. op tv Niet eerder werd een de strip als tijdens cultureel fenomeen op deze met manier op televisie ontleed van en op in kaart gebracht. Net als muziek, tijdens literatuur en film, naar is uit strip een kunstvorm die op tv iets overbrengt van en invloed heeft. van Hoe werkt dat? van Welke strips zijn op tv er? En welke door zijn belangrijk met geweest in de geschiedenis van de het strip? de Hoe wordt een getekend met poppetje met een icoon? Van Tol op gaat op pad in om antwoorden te vinden. tijdens Tijdens zijn zoektocht het passeren naar onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, het autobiografische strips, Manga uit en in superhelden de revue. tijdens Ook gaat hij naar België, naar stripland bij uitstek, uit uit en dompelt zich onder het in de het minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn de veel leuker tijdens dan televisie, maar naar als je dan toch tijdens naar televisie kijkt, een laat met het dan in van godsnaam over strips gaan.' van Aldus Van Tol. Afl.: het Mr. Natural. de De underground-strip met is een alternatieve stroming de die in van Amerika ontstond en in Nederland met navolging kreeg. Maar door bestaat in underground nog wel? Jean-Marc op tv van Tol praat uit o.a. met uit Jerry Moriarty (Amerikaanse undergroundtekenaar), Peter in Pontiac de (tekenaar), Evert Geradts (tekenaar op tv en oprichter undergroundblad Tante Leny een op presenteert). Presentatie: Jean-Marc van met Tol.

Serie van over strips. Jean-Marc van met Tol, op geestelijk vader van een Fokke & Sukke, een neemt de kijker mee in tijdens de wereld een van de strip tijdens en laat op zien wat er op schuilgaat in de wereld achter de een plaatjes. de Van Suske & in Wiske tot Jan, Jans op en de kinderen en tijdens de van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal in is met een feest voor de door fervente stripliefhebber en naar een openbaring voor op tv de rest. Niet tijdens eerder werd de strip de als cultureel fenomeen uit op deze het manier op televisie ontleed op en in kaart op gebracht. Net als op muziek, op tv literatuur en film, is strip het een kunstvorm van die iets overbrengt in en invloed heeft. op Hoe werkt de dat? Welke strips zijn uit er? En uit welke zijn belangrijk geweest in de naar geschiedenis uit van de op strip? Hoe wordt naar een getekend poppetje met een icoon? Van door Tol gaat op met pad om antwoorden te vinden. met Tijdens zijn zoektocht passeren tijdens onder meer het Kuifje, Olivier op tv B. Bommel, een autobiografische strips, Manga en superhelden de door revue. Ook gaat van hij naar naar België, met stripland bij uitstek, en dompelt door zich onder in het de door minder bekende undergroundstrips. tijdens 'Strips zijn veel leuker dan televisie, met maar het als je dan door toch naar naar televisie kijkt, laat het door dan in tijdens godsnaam over strips gaan.' Aldus Van op in Tol. Afl.: Astroboy. Manga is door de op Japanse stijl van strips met maken. Waarom is een manga zo typisch op Japans en hoe komt het op tv dat tijdens Manga in Japan met zo enorm populair tijdens is? Jean-Marc van Tol praat op tv o.a. door met Yoshihiro tijdens Tatsumi (beroemde Japanse naar tekenaar) en Haruko Kashiwagi (mangatekenares). Presentatie: op tv Jean-Marc van het Tol.

Serie over strips. van op Jean-Marc van Tol, geestelijk vader het van Fokke & uit Sukke, tijdens neemt de kijker mee op in de wereld van van de strip en van laat zien wat naar er schuilgaat in met de wereld achter in de de plaatjes. Van Suske met & Wiske tot Jan, Jans en van een de kinderen en van Superman tot op tv naar Astroboy: Beeldverhaal is van een feest voor de fervente stripliefhebber door het en een openbaring voor op de rest. Niet eerder naar werd de strip naar als in cultureel fenomeen op deze manier op tv op de televisie ontleed en in kaart het gebracht. uit Net als muziek, op literatuur en film, is strip een de kunstvorm die iets een overbrengt en tijdens invloed heeft. Hoe werkt het het dat? Welke strips zijn een er? En welke de zijn belangrijk geweest in de het geschiedenis van van de op tv strip? Hoe wordt op een getekend poppetje een icoon? Van op Tol gaat door op pad om een antwoorden door te vinden. Tijdens zijn door zoektocht passeren onder meer tijdens Kuifje, in Olivier B. Bommel, autobiografische op strips, Manga en superhelden de op tv revue. Ook het gaat een hij naar België, in stripland bij uitstek, en dompelt een zich uit onder in de minder bekende undergroundstrips. naar 'Strips van zijn veel leuker dan door televisie, maar als je met dan toch op tv naar televisie kijkt, laat het het dan in tijdens godsnaam over naar strips op gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: Kuifje. tijdens Welke rol heeft tijdens tijdens Kuifje gespeeld bij het ontstaan van naar de van moderne Europese strip? van Hoe hou je Kuifje nog op uit levend onder de huidige op striplezers? En naar welke invloed heeft Hergé gehad? Jean-Marc het van uit Tol praat het o.a. met Joost Swarte op (tekenaar en Kuifje-kenner) en in Henk Kuijpers (tekenaar tijdens Franka). Presentatie: in Jean-Marc van in Tol.

Serie in over strips. een Jean-Marc van Tol, naar geestelijk vader van Fokke & Sukke, naar neemt de in kijker mee in de de naar wereld van de strip en het laat zien wat er op schuilgaat uit in de wereld achter de met plaatjes. in Van Suske & Wiske tot tijdens Jan, Jans door en de kinderen en van van Superman tot op tv Astroboy: uit Beeldverhaal is met een feest voor in de fervente stripliefhebber en een openbaring door het voor de rest. uit Niet eerder werd de strip uit als een cultureel fenomeen op deze de manier op op tv televisie ontleed en in kaart het gebracht. in Net als muziek, literatuur en film, op tv is strip tijdens een het kunstvorm die iets in overbrengt en invloed in heeft. Hoe werkt dat? Welke strips op zijn er? En uit welke in zijn belangrijk geweest in de in geschiedenis van van de strip? het Hoe wordt een getekend poppetje een een in icoon? Van Tol op gaat op tijdens pad om antwoorden te vinden. van Tijdens het zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, een Olivier B. Bommel, tijdens autobiografische strips, Manga uit en naar superhelden de tijdens revue. Ook gaat hij naar een België, stripland de bij uitstek, en op dompelt zich onder in de in een minder bekende undergroundstrips. uit 'Strips zijn veel leuker op dan televisie, tijdens maar als je dan toch door naar televisie kijkt, laat het het een dan in godsnaam over strips in van gaan.' Aldus Van in Tol. Afl.: Olivier het B. Bommel. Wat op tv maakt de Bommel-strips zo bijzonder? En op tv wat is door de invloed op tv van Marten Toonder op de het Nederlandse strip? naar Jean-Marc van Tol op praat o.a. met een Dick Matena (tekenaar), een Hans Matla in (stripverzamelaar) en Pieter Steinz (chef in boeken van NRC). Presentatie: Jean-Marc van naar Tol.

Serie naar over strips. Jean-Marc van een Tol, geestelijk op tv vader van Fokke & in Sukke, een neemt de kijker een mee in de wereld een van de strip het en laat zien van wat er schuilgaat het in de wereld achter de het plaatjes. in Van Suske & naar Wiske tot Jan, naar Jans en de kinderen en de van Superman tot met Astroboy: Beeldverhaal is uit het een feest voor de fervente stripliefhebber tijdens en een openbaring uit voor in de rest. de Niet eerder werd met de strip als cultureel fenomeen in op deze manier op een televisie ontleed de en op in kaart gebracht. Net als in muziek, literatuur en film, door is de strip een kunstvorm die iets op tv van overbrengt en invloed heeft. tijdens Hoe werkt dat? Welke strips uit naar zijn er? En welke zijn belangrijk door het geweest in de geschiedenis op van de strip? Hoe op wordt een getekend de poppetje een het icoon? Van Tol gaat op de pad op tv om antwoorden te vinden. Tijdens van zijn zoektocht uit passeren onder op meer Kuifje, Olivier met B. Bommel, autobiografische strips, Manga de en superhelden de van revue. uit Ook gaat hij met naar België, stripland bij naar uitstek, de en dompelt zich de onder in de minder bekende undergroundstrips. uit 'Strips zijn veel op leuker dan de televisie, maar als met je dan uit toch naar televisie de kijkt, laat het dan in naar godsnaam over strips met gaan.' het Aldus Van Tol. Afl.: een Superman. Waarom is de uit Amerikaanse in superheldenstrip zo populair in naar de op VS en wat de maakt de superhelden zo op typisch Amerikaans? Jean-Marc een van Tol praat van o.a. met Chris Claremont (scenarist naar uit X-men), David Finch (tekenaar/scenarist Batman op tv the Dark Knight) en op Jonathan naar Ross (presentator op tv en stripverzamelaar). Presentatie: Jean-Marc van tijdens Tol.

Jans een en de kinderen,Serie over strips. op Jean-Marc de van Tol, op tv geestelijk vader van Fokke op & Sukke, neemt de kijker tijdens mee in een de wereld in van de met strip en laat zien wat er van schuilgaat in met de op tv wereld achter de het plaatjes. Van Suske & Wiske tot in Jan, Jans en uit de kinderen en tijdens van Superman het tot Astroboy: Beeldverhaal uit is een feest in voor in de fervente stripliefhebber en een openbaring naar voor de de rest. Niet eerder uit werd de strip als op cultureel fenomeen de op deze naar manier op televisie een ontleed en in het kaart gebracht. Net naar als muziek, literatuur en film, een met is strip een kunstvorm van die iets overbrengt en uit invloed heeft. Hoe de werkt van dat? Welke strips zijn een er? En welke zijn op belangrijk door geweest in de geschiedenis van de naar strip? Hoe wordt een een getekend van poppetje een van icoon? Van op tv Tol gaat op pad om antwoorden tijdens met te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren op tv onder uit meer Kuifje, Olivier B. door Bommel, autobiografische tijdens strips, Manga en superhelden een de revue. Ook het gaat hij naar de België, stripland bij tijdens uitstek, het en dompelt zich onder in de de minder van bekende undergroundstrips. van 'Strips zijn veel leuker dan in televisie, door maar als je dan toch naar het televisie naar kijkt, laat het dan in in met godsnaam over strips gaan.' Aldus naar Van Tol. Afl.: van Jan, Jans door en de een kinderen. Sommige striptekenaars gebruiken hun de eigen leven als in inspiratiebron. Hoe ver kun het je het daarin gaan en door hoe eerlijk moet je met zijn? Jean-Marc het van Tol praat naar o.a. met Jan de Kruis (Jan, op tv Jans en de kinderen), Barbara op Stok (Barbara een Stok) en het Gerrit de Jager (Familie Doorzon in en Zusje). Presentatie: Jean-Marc op van door Tol.

december 2019
17-12-2011 23:05

Sigmund

Beeldverhaal - Sigmund

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

10-12-2011 23:05

Suske & Wiske

Beeldverhaal - Suske & Wiske

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

03-12-2011 23:05

Mr

Beeldverhaal - Mr

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

26-11-2011 23:05

Astroboy

Beeldverhaal - Astroboy

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

19-11-2011 23:05

Kuifje

Beeldverhaal - Kuifje

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

12-11-2011 23:05

Olivier B

Beeldverhaal - Olivier B

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

05-11-2011 23:05

Superman

Beeldverhaal - Superman

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

29-10-2011 23:05

Jan

Beeldverhaal - Jan

Jans en de kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en d...

Beeldverhaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beeldverhaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beeldverhaal bij Beeldverhaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beeldverhaal. Heb je een uitzending van Beeldverhaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beeldverhaal gemist

Beeldverhaal is een serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker in Beeldverhaal mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor de fervente stripliefhebber en een openbaring voor de rest. Niet eerder werd de strip als cultureel fenomeen op deze manier op televisie ontleed en in kaart gebracht. Net als muziek, literatuur en film, is strip een kunstvorm die iets overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt dat? Welke strips zijn er? En welke zijn belangrijk geweest in de geschiedenis van de strip? Hoe wordt een getekend poppetje een icoon? Van Tol gaat op pad om antwoorden te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga en superhelden de revue. Ook gaat hij naar België, stripland bij uitstek, en dompelt zich onder in de minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel leuker dan televisie, maar als je dan toch naar televisie kijkt, laat het dan over strips gaan.' Aldus Van Tol.

Uitzending gemist van Beeldverhaal? Hier kun je alle uitzendingen van Beeldverhaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!