Programma gemist?

Serie over strips. van Jean-Marc het van Tol, geestelijk vader van tijdens Fokke & door Sukke, neemt de het kijker mee in het de tijdens wereld van de strip naar en laat van zien wat er tijdens schuilgaat in de wereld achter de uit uit plaatjes. Van Suske & Wiske in tot naar Jan, Jans en de door kinderen en het van Superman tot met Astroboy: Beeldverhaal is een feest het voor de het fervente stripliefhebber en op een openbaring uit voor de rest. Niet op tv eerder werd de strip naar als cultureel fenomeen in op deze manier op een televisie ontleed en van in naar kaart gebracht. Net als van muziek, van literatuur en film, tijdens is strip een door kunstvorm die iets overbrengt en invloed door heeft. in Hoe werkt dat? Welke van strips zijn in er? En welke zijn naar belangrijk op tv geweest in de naar geschiedenis van de strip? Hoe wordt een een met getekend poppetje met een icoon? Van Tol gaat door op tijdens pad om antwoorden te vinden. Tijdens uit zijn zoektocht de passeren onder meer Kuifje, een Olivier B. Bommel, de autobiografische strips, met Manga uit en superhelden de met revue. Ook gaat hij naar België, een stripland met bij uitstek, en dompelt zich de onder door in de minder bekende een undergroundstrips. 'Strips zijn veel naar leuker dan televisie, van maar als je met dan toch naar naar televisie kijkt, laat in het dan in het godsnaam over strips in gaan.' Aldus Van naar het Tol. Afl.: Sigmund. Iedere de dag beginnen veel in mensen de dag met met een krantenstrip. Over tekenaars het die van iedere dag grappig moeten zijn. door op En wat is met dat dan, humor? Jean-Marc van met Tol praat o.a. met naar in Peter de Wit (tekenaar op Sigmund), Ronald Giphart door (schrijver/humorspecialist), Mark een Retera (tekenaar Dirkjan). Presentatie: Jean-Marc met van het Tol.

Serie de over strips. Jean-Marc van Tol, op tv geestelijk vader op van Fokke & het Sukke, uit neemt de kijker mee in door de wereld van het de strip in en laat naar zien wat er tijdens schuilgaat in de wereld in achter de plaatjes. een Van Suske uit & Wiske tot Jan, Jans en het het de kinderen en van Superman op tv tot Astroboy: Beeldverhaal op tv is een feest op tv voor de fervente stripliefhebber in en een openbaring van voor de door rest. Niet met eerder werd de strip als naar op tv cultureel fenomeen op het deze manier op het televisie ontleed en een in kaart gebracht. het Net als muziek, literatuur de en film, is strip tijdens een kunstvorm die op iets overbrengt en invloed met heeft. in Hoe werkt dat? van Welke strips zijn er? En tijdens de welke zijn belangrijk op geweest in de geschiedenis uit van de strip? Hoe in wordt in een getekend poppetje in een icoon? Van Tol gaat op op pad om door antwoorden met te vinden. Tijdens zijn uit zoektocht passeren onder meer Kuifje, de Olivier B. met Bommel, op autobiografische strips, Manga en superhelden de van revue. Ook het gaat hij naar op België, stripland met bij uitstek, en dompelt zich tijdens onder in de de minder bekende undergroundstrips. tijdens 'Strips met zijn veel leuker dan televisie, de naar maar als je dan toch in naar het televisie kijkt, laat het dan in tijdens godsnaam over een strips met gaan.' Aldus Van Tol. tijdens Afl.: Suske & Wiske. België tijdens is in een belangrijk stripland. in Iedereen kent Suske & van Wiske, maar met er is met ook een belangrijke nieuwe generatie stripmakers. het Jean-Marc van Tol het praat met o.a. met Toon Horsten (stripjournalist), door Brecht met Evens (striptekenaar), Luc Morjaeu en op Peter van de Gucht (tekenaar de en scenarist van Suske & Wiske). op tv Presentatie: Jean-Marc van op tv Tol.

Serie het over strips. Jean-Marc van Tol, van in geestelijk vader van Fokke & Sukke, in neemt op tv de kijker mee in de van met wereld van de op strip en laat zien met wat er de schuilgaat in de door wereld achter de plaatjes. Van een Suske & Wiske met tot Jan, op Jans en de kinderen het en van de Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is op naar een feest voor met de fervente stripliefhebber de en een openbaring voor de rest. tijdens door Niet eerder werd de strip als het cultureel fenomeen op uit deze manier in op televisie ontleed en op tv in de kaart gebracht. Net tijdens als muziek, literatuur en van film, de is strip een kunstvorm met die iets overbrengt op en invloed heeft. Hoe het werkt dat? Welke van strips zijn er? En in in welke zijn belangrijk uit geweest in de geschiedenis van de de strip? door Hoe wordt een getekend door poppetje een met icoon? Van Tol gaat op het pad om antwoorden uit te in vinden. Tijdens zijn zoektocht een passeren van onder meer Kuifje, Olivier B. het Bommel, autobiografische van strips, Manga van en superhelden de in revue. Ook gaat hij naar België, op tv de stripland bij uitstek, en dompelt in zich onder in de tijdens minder bekende uit undergroundstrips. 'Strips zijn met veel leuker dan op tv televisie, maar van als je dan toch naar de televisie kijkt, tijdens laat het dan in op een godsnaam over strips de gaan.' Aldus Van Tol. Afl.: Mr. op tv Natural. De in underground-strip is de een alternatieve tijdens stroming die in Amerika de ontstond en in op tv Nederland navolging kreeg. van Maar bestaat underground de nog wel? Jean-Marc van de Tol naar praat o.a. met Jerry Moriarty met (Amerikaanse undergroundtekenaar), Peter op tv Pontiac (tekenaar), Evert de Geradts (tekenaar van en oprichter undergroundblad Tante naar Leny presenteert). Presentatie: Jean-Marc in van van Tol.

Serie over strips. op Jean-Marc van naar Tol, geestelijk op tv vader van Fokke & Sukke, naar neemt de kijker op tv mee in door de wereld van de met op tv strip en laat zien wat door er schuilgaat in de het wereld achter tijdens de plaatjes. met Van Suske & Wiske tot naar Jan, Jans en door de kinderen met en van Superman tot van Astroboy: Beeldverhaal door is een in feest voor de tijdens fervente stripliefhebber en een openbaring op voor de de rest. Niet in eerder werd op de strip als cultureel fenomeen op met deze manier op op in televisie ontleed en in op kaart gebracht. de Net als muziek, literatuur van en film, is strip een naar op tv kunstvorm die iets van overbrengt en invloed heeft. Hoe naar werkt dat? naar Welke strips zijn er? En van welke zijn van belangrijk geweest het in de geschiedenis van de een strip? Hoe wordt in een een getekend poppetje een icoon? Van tijdens Tol tijdens gaat op pad om een antwoorden te vinden. Tijdens het zijn een zoektocht passeren onder meer het Kuifje, Olivier tijdens B. Bommel, autobiografische strips, Manga een en superhelden uit de van revue. Ook gaat hij met naar België, uit stripland bij uitstek, een en dompelt zich onder in door de een minder bekende undergroundstrips. 'Strips een zijn veel leuker dan van televisie, maar als je uit met dan toch naar op televisie kijkt, laat het dan tijdens in het godsnaam over strips gaan.' Aldus van Van naar Tol. Afl.: Astroboy. Manga is de de Japanse stijl van op tv strips maken. van Waarom een is manga zo typisch uit Japans en door hoe komt het tijdens dat Manga in Japan zo enorm het het populair is? Jean-Marc van Tol een praat tijdens o.a. met Yoshihiro Tatsumi (beroemde Japanse de tekenaar) de en Haruko Kashiwagi (mangatekenares). op Presentatie: Jean-Marc van van Tol.

Serie over strips. tijdens Jean-Marc een van Tol, geestelijk vader naar van Fokke & naar Sukke, neemt de kijker naar mee naar in de een wereld van de strip en laat uit zien wat van er schuilgaat in in de wereld de achter de plaatjes. uit Van Suske & Wiske uit tot een Jan, Jans en naar de kinderen en van van Superman tot Astroboy: naar Beeldverhaal is een feest voor naar met de fervente stripliefhebber en een het openbaring voor met de rest. met Niet eerder werd de strip als in naar cultureel fenomeen op in deze manier op televisie ontleed naar en in kaart uit gebracht. Net als met muziek, literatuur en tijdens film, is strip het een kunstvorm in die iets door overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt tijdens dat? Welke strips van zijn naar er? En van welke zijn belangrijk geweest naar in de op tv geschiedenis van de tijdens strip? Hoe wordt in een getekend poppetje een icoon? Van uit Tol gaat op tv op tijdens pad om antwoorden te naar vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren van onder meer Kuifje, door Olivier het B. Bommel, autobiografische van strips, Manga en superhelden naar de revue. de Ook gaat hij naar uit België, uit stripland bij uitstek, en tijdens dompelt zich onder in de de minder bekende undergroundstrips. met tijdens 'Strips zijn veel leuker op dan televisie, maar van als je in dan toch naar het televisie kijkt, laat met het dan in godsnaam tijdens over strips gaan.' tijdens Aldus Van Tol. Afl.: Kuifje. door Welke rol heeft met Kuifje uit gespeeld bij het ontstaan van het de moderne een Europese van strip? Hoe hou je Kuifje van nog een levend onder de huidige striplezers? tijdens En welke invloed op heeft de Hergé gehad? Jean-Marc van Tol praat uit o.a. met Joost op tv Swarte (tekenaar en in van Kuifje-kenner) en Henk Kuijpers op tv (tekenaar Franka). Presentatie: Jean-Marc in van door Tol.

Serie over strips. de Jean-Marc van door Tol, op geestelijk vader van Fokke & op tv Sukke, door neemt de kijker mee in de op tv wereld tijdens van de strip naar en laat met zien wat er een schuilgaat in de wereld de achter de plaatjes. met Van Suske & Wiske met tot in Jan, Jans en op tv de kinderen en van Superman in tot Astroboy: Beeldverhaal is uit een feest voor op de fervente stripliefhebber met en van een openbaring voor de rest. uit Niet eerder uit werd de strip een als naar cultureel fenomeen op van deze manier op televisie ontleed en het in kaart gebracht. naar Net als muziek, uit het literatuur en film, is in strip een kunstvorm op die iets overbrengt tijdens en invloed heeft. Hoe het werkt dat? Welke op tv strips zijn er? uit En welke het zijn belangrijk in geweest in de geschiedenis van door de strip? Hoe het wordt een een getekend poppetje de een icoon? Van Tol gaat op een het pad om antwoorden in te vinden. Tijdens zijn van zoektocht passeren onder meer tijdens Kuifje, Olivier een B. Bommel, autobiografische tijdens strips, Manga en superhelden de tijdens revue. met Ook gaat hij naar op België, stripland bij in uitstek, en een dompelt zich onder in in de minder een bekende undergroundstrips. uit 'Strips zijn veel leuker dan televisie, een maar als je een dan toch naar met tijdens televisie kijkt, laat op het dan in godsnaam van over strips gaan.' op tv Aldus Van Tol. van Afl.: Olivier B. Bommel. in Wat maakt het de Bommel-strips zo bijzonder? op En wat in is de invloed uit van Marten naar Toonder op de in Nederlandse strip? Jean-Marc van Tol in praat o.a. met tijdens Dick een Matena (tekenaar), Hans Matla (stripverzamelaar) een en Pieter Steinz naar (chef boeken NRC). op tv Presentatie: Jean-Marc van met Tol.

Serie over op strips. Jean-Marc van door Tol, geestelijk vader op van op Fokke & Sukke, neemt van de kijker mee door in de het wereld van de strip uit en laat zien wat er een schuilgaat door in de wereld achter de een van plaatjes. Van Suske & Wiske tot tijdens Jan, Jans en met van de kinderen en het van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is het een het feest voor de fervente uit stripliefhebber en een openbaring in op voor de rest. Niet eerder werd de de de strip als een cultureel fenomeen op deze manier met op televisie ontleed met en in uit kaart gebracht. Net als muziek, het literatuur en met film, is strip van een kunstvorm die tijdens iets door overbrengt en invloed heeft. Hoe de werkt op dat? Welke strips zijn tijdens er? En welke zijn een belangrijk geweest in de de een geschiedenis van de strip? Hoe wordt van een getekend door poppetje de een icoon? Van Tol gaat op op pad om antwoorden door de te vinden. Tijdens zijn zoektocht met passeren onder meer Kuifje, van Olivier B. Bommel, door autobiografische strips, van Manga en superhelden de een revue. op Ook gaat hij naar naar België, de stripland bij uitstek, en dompelt zich van onder uit in de minder de bekende undergroundstrips. 'Strips het zijn veel leuker uit dan televisie, maar als je uit dan toch naar een televisie kijkt, de laat het dan van in door godsnaam over strips gaan.' Aldus tijdens Van Tol. uit Afl.: Superman. Waarom is de van door Amerikaanse superheldenstrip zo populair door in de VS en wat de met maakt de superhelden zo een typisch Amerikaans? het Jean-Marc van Tol een praat o.a. met Chris Claremont (scenarist de met X-men), David Finch (tekenaar/scenarist op Batman the Dark door Knight) en Jonathan met Ross (presentator en tijdens stripverzamelaar). Presentatie: het Jean-Marc van Tol.

Jans en de naar kinderen,Serie op tv over strips. Jean-Marc van naar Tol, tijdens geestelijk vader van Fokke uit & Sukke, neemt de kijker een door mee in de de wereld van de op strip en laat in zien wat er schuilgaat in door de wereld achter op tv de op tv plaatjes. Van Suske & naar Wiske tot Jan, Jans en uit de kinderen tijdens en van Superman tot door met Astroboy: Beeldverhaal is een in feest voor de de fervente stripliefhebber en een openbaring tijdens voor de van rest. Niet van eerder werd in de strip als cultureel door fenomeen op deze tijdens manier op televisie ontleed en met in kaart gebracht. het Net naar als muziek, literatuur en film, een is strip een een kunstvorm de die iets overbrengt tijdens en invloed heeft. het Hoe werkt dat? Welke van strips zijn er? En van tijdens welke zijn belangrijk geweest in de op door geschiedenis van de strip? tijdens Hoe wordt een op tv getekend poppetje een icoon? de Van door Tol gaat op pad het om antwoorden te vinden. Tijdens tijdens zijn door zoektocht passeren onder meer naar Kuifje, naar Olivier B. Bommel, autobiografische op strips, Manga en superhelden uit de revue. Ook de gaat hij naar België, een stripland op bij uitstek, en dompelt zich door onder de in de minder bekende de undergroundstrips. 'Strips zijn met veel leuker dan televisie, het maar als tijdens je dan toch op tv naar door televisie kijkt, laat het een dan in godsnaam door over strips gaan.' Aldus Van van een Tol. Afl.: Jan, Jans en de de kinderen. Sommige een striptekenaars gebruiken hun eigen naar van leven als inspiratiebron. Hoe ver kun door tijdens je daarin gaan en hoe op tv eerlijk moet door je zijn? Jean-Marc van Tol tijdens praat o.a. uit met Jan met Kruis (Jan, Jans en naar de kinderen), tijdens Barbara Stok (Barbara Stok) met en Gerrit met de Jager (Familie van Doorzon en Zusje). met Presentatie: Jean-Marc van een Tol.

oktober 2020
17-12-2011 23:05

Sigmund

Beeldverhaal - Sigmund

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

10-12-2011 23:05

Suske & Wiske

Beeldverhaal - Suske & Wiske

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

03-12-2011 23:05

Mr

Beeldverhaal - Mr

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

26-11-2011 23:05

Astroboy

Beeldverhaal - Astroboy

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

19-11-2011 23:05

Kuifje

Beeldverhaal - Kuifje

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

12-11-2011 23:05

Olivier B

Beeldverhaal - Olivier B

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

05-11-2011 23:05

Superman

Beeldverhaal - Superman

Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Su...

29-10-2011 23:05

Jan

Beeldverhaal - Jan

Jans en de kinderen,Serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en d...

Beeldverhaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beeldverhaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beeldverhaal bij Beeldverhaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beeldverhaal. Heb je een uitzending van Beeldverhaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beeldverhaal gemist

Beeldverhaal is een serie over strips. Jean-Marc van Tol, geestelijk vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker in Beeldverhaal mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor de fervente stripliefhebber en een openbaring voor de rest. Niet eerder werd de strip als cultureel fenomeen op deze manier op televisie ontleed en in kaart gebracht. Net als muziek, literatuur en film, is strip een kunstvorm die iets overbrengt en invloed heeft. Hoe werkt dat? Welke strips zijn er? En welke zijn belangrijk geweest in de geschiedenis van de strip? Hoe wordt een getekend poppetje een icoon? Van Tol gaat op pad om antwoorden te vinden. Tijdens zijn zoektocht passeren onder meer Kuifje, Olivier B. Bommel, autobiografische strips, Manga en superhelden de revue. Ook gaat hij naar België, stripland bij uitstek, en dompelt zich onder in de minder bekende undergroundstrips. 'Strips zijn veel leuker dan televisie, maar als je dan toch naar televisie kijkt, laat het dan over strips gaan.' Aldus Van Tol.

Uitzending gemist van Beeldverhaal? Hier kun je alle uitzendingen van Beeldverhaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!