Programma gemist?

Jeugddocumentaire. met Hoe is het als een je beste vriend is door een omgekomen bij de vliegramp tijdens in Tripoli vorig door jaar? Joep door (9) uit Mook door moet verder leven van zonder Stijn, zijn beste vriend met op in wie hij altijd met alles samen deed.

oktober 2020
02-11-2011 15:45

Aflevering 1

Doelpunt voor Stein - Aflevering 1

Jeugddocumentaire. Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? Joep (9) uit Mook moet verder leven zonder Stijn, zijn beste vriend met wie hij altijd alles samen deed.

Doelpunt voor Stein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doelpunt voor Stein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doelpunt voor Stein bij Doelpunt voor Stein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doelpunt voor Stein. Heb je een uitzending van Doelpunt voor Stein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doelpunt voor Stein gemist

Doelpunt voor Stein is een geugddocumentaire. Hoe is het als je beste vriend is omgekomen bij de vliegramp in Tripoli vorig jaar? Joep (9) uit Mook moet verder leven zonder Stijn, zijn beste vriend met wie hij altijd alles samen deed.

Uitzending gemist van Doelpunt voor Stein? Hier kun je alle uitzendingen van Doelpunt voor Stein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2011 om 15:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!