Programma gemist?

Verslag tijdens van het officiële van bezoek van koningin de Beatrix aan de zes eilanden uit in het Caribisch tijdens deel van de het Koninkrijk door der Nederlanden. De koningin het wordt tijdens het tijdens bezoek, dat uit op donderdag 27 oktober op tv begint op op Aruba, vergezeld door een prins Willem-Alexander en prinses in Máxima. Minister Donner begeleidt op de naar koningin. Na Aruba de doet het in koninklijk gezelschap Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, op Sint Eustatius het en Saba aan. De op tv terugreis op staat gepland het voor zondag 6 uit november. Tijdens het bezoek het wordt onder meer aandacht besteed door aan de naar ontwikkelingen op de eilanden op na de tijdens ontmanteling van het met land Nederlandse het Antillen op 10 oktober naar 2010. Er worden op tv diverse een projecten bezocht in het kader van op onder een andere wijkverbetering, natuurbehoud, de onderwijs, sport en door cultuur.

Verslag van in het officiële bezoek het van koningin tijdens Beatrix aan de de zes eilanden in door het Caribisch deel van het naar Koninkrijk door der Nederlanden. De koningin op wordt door tijdens het bezoek, dat op donderdag een uit 27 oktober begint een op Aruba, vergezeld door prins de Willem-Alexander en prinses Máxima. uit tijdens Minister Donner begeleidt de koningin. met Na uit Aruba doet het koninklijk gezelschap Bonaire, op Curaçao, Sint Maarten, een Sint Eustatius en het Saba het aan. De terugreis staat gepland naar naar voor zondag 6 een november. Tijdens het bezoek in wordt onder meer aandacht van besteed aan door de ontwikkelingen op de eilanden het naar na de ontmanteling van het land het Nederlandse Antillen op op tv van 10 oktober 2010. door Er worden diverse in projecten bezocht in het naar kader van met onder andere wijkverbetering, de natuurbehoud, onderwijs, sport en tijdens cultuur.

januari 2020
07-11-2011 19:25

Aflevering 2

NOS De koningin op de Antillen - Aflevering 2

Verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Will...

02-11-2011 19:25

Aflevering 1

NOS De koningin op de Antillen - Aflevering 1

Verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Will...

NOS De koningin op de Antillen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin op de Antillen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin op de Antillen bij NOS De koningin op de Antillen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin op de Antillen. Heb je een uitzending van NOS De koningin op de Antillen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin op de Antillen gemist

NOS De koningin op de Antillen geeft een verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Minister Donner begeleidt de koningin. Na Aruba doet het koninklijk gezelschap Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba aan. De terugreis staat gepland voor zondag 6 november. Tijdens het bezoek wordt onder meer aandacht besteed aan de ontwikkelingen op de eilanden na de ontmanteling van het land Nederlandse Antillen op 10 oktober 2010. Er worden diverse projecten bezocht in het kader van onder andere wijkverbetering, natuurbehoud, onderwijs, sport en cultuur.

Uitzending gemist van NOS De koningin op de Antillen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin op de Antillen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!