Programma gemist?

Verslag met van het officiële bezoek met van koningin Beatrix naar aan het de zes eilanden het in het Caribisch deel naar van het in Koninkrijk der Nederlanden. De koningin naar wordt het tijdens het bezoek, uit dat op donderdag 27 oktober begint van op met Aruba, vergezeld door prins naar Willem-Alexander en prinses in Máxima. Minister Donner van begeleidt de koningin. Na uit Aruba uit doet het door koninklijk gezelschap Bonaire, Curaçao, in Sint Maarten, Sint Eustatius van en een Saba aan. De terugreis staat gepland in voor zondag een 6 november. met Tijdens het bezoek wordt onder het het meer aandacht besteed op aan de ontwikkelingen uit op de eilanden na de uit ontmanteling van naar het land Nederlandse Antillen op op op tv 10 oktober 2010. Er worden diverse in het projecten bezocht in het kader de van onder het andere wijkverbetering, natuurbehoud, op tv onderwijs, sport het en cultuur.

Verslag op van het officiële bezoek van naar koningin Beatrix aan in tijdens de zes eilanden in van het Caribisch deel van door het Koninkrijk der de Nederlanden. De koningin op tv wordt tijdens op tv het bezoek, dat in op donderdag 27 door oktober begint op de Aruba, vergezeld van door prins Willem-Alexander en prinses een Máxima. Minister Donner begeleidt de de tijdens koningin. Na naar Aruba doet het koninklijk gezelschap Bonaire, naar tijdens Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius het en Saba aan. De naar terugreis staat door gepland voor door zondag 6 november. op tv Tijdens het de bezoek wordt onder met meer aandacht besteed aan de ontwikkelingen tijdens op de met eilanden na het de ontmanteling van het land een een Nederlandse Antillen op 10 oktober op 2010. Er in worden diverse projecten bezocht uit in het van kader van onder andere wijkverbetering, op tv met natuurbehoud, onderwijs, sport en op tv cultuur.

september 2020
07-11-2011 19:25

Aflevering 2

NOS De koningin op de Antillen - Aflevering 2

Verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Will...

02-11-2011 19:25

Aflevering 1

NOS De koningin op de Antillen - Aflevering 1

Verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Will...

NOS De koningin op de Antillen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin op de Antillen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin op de Antillen bij NOS De koningin op de Antillen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin op de Antillen. Heb je een uitzending van NOS De koningin op de Antillen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin op de Antillen gemist

NOS De koningin op de Antillen geeft een verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Minister Donner begeleidt de koningin. Na Aruba doet het koninklijk gezelschap Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba aan. De terugreis staat gepland voor zondag 6 november. Tijdens het bezoek wordt onder meer aandacht besteed aan de ontwikkelingen op de eilanden na de ontmanteling van het land Nederlandse Antillen op 10 oktober 2010. Er worden diverse projecten bezocht in het kader van onder andere wijkverbetering, natuurbehoud, onderwijs, sport en cultuur.

Uitzending gemist van NOS De koningin op de Antillen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin op de Antillen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!