Programma gemist?

Verslag in van het officiële bezoek op van tijdens koningin Beatrix aan de in zes eilanden in het Caribisch van het deel van het naar Koninkrijk der Nederlanden. De met koningin wordt tijdens naar het bezoek, dat op donderdag een 27 oktober begint op tv naar op Aruba, vergezeld door door prins Willem-Alexander op tv en prinses Máxima. Minister Donner begeleidt de de koningin. Na de in Aruba doet het koninklijk gezelschap Bonaire, van Curaçao, tijdens Sint Maarten, Sint Eustatius het en Saba op aan. De terugreis staat gepland tijdens voor uit zondag 6 november. tijdens Tijdens het bezoek het wordt onder meer aandacht uit besteed aan tijdens de ontwikkelingen op de op tv eilanden het na de ontmanteling van het in land Nederlandse tijdens Antillen op uit 10 oktober 2010. Er uit worden diverse projecten bezocht in tijdens het kader door van onder andere wijkverbetering, het natuurbehoud, onderwijs, een sport en door cultuur.

Verslag van het op officiële bezoek van uit koningin Beatrix tijdens aan de op zes eilanden in het op Caribisch deel van van het Koninkrijk der op Nederlanden. De koningin wordt in naar tijdens het bezoek, een dat op donderdag 27 door oktober begint op Aruba, uit vergezeld door prins Willem-Alexander in naar en prinses Máxima. van Minister Donner begeleidt de koningin. in Na Aruba doet het op koninklijk naar gezelschap Bonaire, Curaçao, een Sint Maarten, het Sint Eustatius en van Saba aan. De terugreis staat in gepland voor het zondag 6 november. naar Tijdens het bezoek wordt onder op tv meer aandacht op besteed aan de ontwikkelingen met het op de eilanden na uit de ontmanteling uit van het land op Nederlandse Antillen op 10 het oktober 2010. Er worden diverse naar projecten door bezocht in het kader met van onder andere wijkverbetering, tijdens natuurbehoud, onderwijs, sport in en op tv cultuur.

januari 2021
07-11-2011 19:25

Aflevering 2

NOS De koningin op de Antillen - Aflevering 2

Verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Will...

02-11-2011 19:25

Aflevering 1

NOS De koningin op de Antillen - Aflevering 1

Verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Will...

NOS De koningin op de Antillen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin op de Antillen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin op de Antillen bij NOS De koningin op de Antillen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin op de Antillen. Heb je een uitzending van NOS De koningin op de Antillen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin op de Antillen gemist

NOS De koningin op de Antillen geeft een verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Minister Donner begeleidt de koningin. Na Aruba doet het koninklijk gezelschap Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba aan. De terugreis staat gepland voor zondag 6 november. Tijdens het bezoek wordt onder meer aandacht besteed aan de ontwikkelingen op de eilanden na de ontmanteling van het land Nederlandse Antillen op 10 oktober 2010. Er worden diverse projecten bezocht in het kader van onder andere wijkverbetering, natuurbehoud, onderwijs, sport en cultuur.

Uitzending gemist van NOS De koningin op de Antillen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin op de Antillen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!