Programma gemist?

Verslag van van het naar officiële bezoek van koningin Beatrix aan naar de een zes eilanden in het Caribisch een deel het van het tijdens Koninkrijk der Nederlanden. De door koningin wordt de tijdens het bezoek, dat op de donderdag 27 de oktober begint op Aruba, op tv vergezeld door prins op Willem-Alexander met en prinses Máxima. tijdens Minister Donner begeleidt tijdens de koningin. Na het Aruba doet het koninklijk gezelschap Bonaire, door Curaçao, Sint tijdens Maarten, Sint een Eustatius en Saba aan. De de de terugreis staat gepland voor zondag met 6 november. Tijdens het van bezoek wordt uit onder meer aandacht door besteed aan de uit ontwikkelingen op de de eilanden na de uit ontmanteling van het op land de Nederlandse Antillen op 10 de oktober 2010. Er worden diverse met de projecten bezocht in het de kader van onder andere wijkverbetering, op tv natuurbehoud, naar onderwijs, sport door en cultuur.

Verslag het van het officiële uit bezoek van koningin Beatrix in aan door de zes eilanden in het het Caribisch deel van door het Koninkrijk der uit Nederlanden. met De koningin wordt tijdens het de bezoek, dat op donderdag naar 27 oktober het begint tijdens op Aruba, vergezeld naar door prins Willem-Alexander in en prinses Máxima. Minister Donner het begeleidt de op koningin. Na Aruba doet het in koninklijk gezelschap Bonaire, uit tijdens Curaçao, Sint Maarten, Sint in Eustatius en op Saba aan. De terugreis door staat gepland voor het zondag 6 november. in Tijdens het de bezoek wordt onder meer aandacht in besteed aan de naar ontwikkelingen op van de eilanden na de van ontmanteling op tv van het land Nederlandse Antillen op op 10 oktober 2010. door Er het worden diverse projecten op bezocht in het kader van in uit onder andere wijkverbetering, in natuurbehoud, onderwijs, sport met en cultuur.

juni 2020
07-11-2011 19:25

Aflevering 2

NOS De koningin op de Antillen - Aflevering 2

Verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Will...

02-11-2011 19:25

Aflevering 1

NOS De koningin op de Antillen - Aflevering 1

Verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Will...

NOS De koningin op de Antillen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin op de Antillen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin op de Antillen bij NOS De koningin op de Antillen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin op de Antillen. Heb je een uitzending van NOS De koningin op de Antillen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin op de Antillen gemist

NOS De koningin op de Antillen geeft een verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Minister Donner begeleidt de koningin. Na Aruba doet het koninklijk gezelschap Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba aan. De terugreis staat gepland voor zondag 6 november. Tijdens het bezoek wordt onder meer aandacht besteed aan de ontwikkelingen op de eilanden na de ontmanteling van het land Nederlandse Antillen op 10 oktober 2010. Er worden diverse projecten bezocht in het kader van onder andere wijkverbetering, natuurbehoud, onderwijs, sport en cultuur.

Uitzending gemist van NOS De koningin op de Antillen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin op de Antillen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!