Programma gemist?

Verslag naar van het officiële bezoek van door koningin een Beatrix aan de zes eilanden in naar in het Caribisch deel van het in op tv Koninkrijk der Nederlanden. door De koningin wordt tijdens het naar bezoek, op dat op donderdag op 27 oktober begint op naar Aruba, vergezeld door prins naar Willem-Alexander uit en prinses Máxima. een Minister Donner begeleidt de met koningin. Na Aruba doet het tijdens koninklijk gezelschap met Bonaire, uit Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius tijdens en Saba aan. van De terugreis staat op tv gepland voor zondag 6 in op november. Tijdens het op tv bezoek wordt onder meer de aandacht besteed aan met de ontwikkelingen op de eilanden naar na de ontmanteling naar van het het land Nederlandse Antillen op het 10 oktober de 2010. Er worden van diverse projecten bezocht op tv in het kader op tv van op onder andere wijkverbetering, natuurbehoud, onderwijs, sport door en op cultuur.

Verslag van tijdens het officiële naar bezoek van het koningin Beatrix aan naar de zes eilanden in het op Caribisch deel van het het Koninkrijk der Nederlanden. met De naar koningin wordt tijdens van het bezoek, dat met op donderdag een 27 oktober begint op op Aruba, vergezeld door prins Willem-Alexander op en met prinses Máxima. Minister een Donner begeleidt de koningin. Na met Aruba doet het een koninklijk door gezelschap Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, tijdens Sint Eustatius en van op tv Saba aan. De terugreis staat gepland uit voor zondag 6 van van november. Tijdens het in bezoek wordt onder meer aandacht besteed op aan de naar ontwikkelingen op tv op de eilanden op na de ontmanteling tijdens van het land Nederlandse Antillen op door 10 naar oktober 2010. een Er worden diverse projecten bezocht op tv in het kader van in onder andere wijkverbetering, op natuurbehoud, de onderwijs, sport de en cultuur.

mei 2021
07-11-2011 19:25

Aflevering 2

NOS De koningin op de Antillen - Aflevering 2

Verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Will...

02-11-2011 19:25

Aflevering 1

NOS De koningin op de Antillen - Aflevering 1

Verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Will...

NOS De koningin op de Antillen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin op de Antillen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin op de Antillen bij NOS De koningin op de Antillen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin op de Antillen. Heb je een uitzending van NOS De koningin op de Antillen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin op de Antillen gemist

NOS De koningin op de Antillen geeft een verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Minister Donner begeleidt de koningin. Na Aruba doet het koninklijk gezelschap Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba aan. De terugreis staat gepland voor zondag 6 november. Tijdens het bezoek wordt onder meer aandacht besteed aan de ontwikkelingen op de eilanden na de ontmanteling van het land Nederlandse Antillen op 10 oktober 2010. Er worden diverse projecten bezocht in het kader van onder andere wijkverbetering, natuurbehoud, onderwijs, sport en cultuur.

Uitzending gemist van NOS De koningin op de Antillen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin op de Antillen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!