Programma gemist?

Verslag van het het op tv officiële bezoek van koningin de Beatrix aan door de zes eilanden in op tv het Caribisch uit deel van het Koninkrijk der in Nederlanden. De koningin in wordt tijdens het naar bezoek, dat op donderdag op tv van 27 oktober begint op het Aruba, vergezeld door prins Willem-Alexander een en prinses met Máxima. Minister Donner het begeleidt de koningin. Na door Aruba in doet het koninklijk met gezelschap Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, met Sint Eustatius op en Saba aan. De door terugreis staat gepland op tv voor zondag 6 op tv november. Tijdens de het bezoek wordt door onder meer aandacht besteed de aan de uit ontwikkelingen op de eilanden tijdens na op tv de ontmanteling in van het land tijdens Nederlandse Antillen op een 10 oktober 2010. tijdens Er worden diverse projecten bezocht van in het het kader van onder op andere wijkverbetering, natuurbehoud, op onderwijs, sport met en cultuur.

Verslag tijdens van het door officiële bezoek van met koningin Beatrix aan met de zes eilanden uit in het Caribisch deel van een het Koninkrijk der Nederlanden. op tv tijdens De koningin wordt tijdens op tv het bezoek, dat op op donderdag 27 oktober begint met op uit Aruba, vergezeld door prins naar Willem-Alexander en prinses tijdens Máxima. op Minister Donner begeleidt de koningin. Na het Aruba doet het met koninklijk van gezelschap Bonaire, Curaçao, de Sint Maarten, Sint Eustatius en op tv op Saba aan. De terugreis van staat gepland voor tijdens zondag 6 november. Tijdens van het uit bezoek wordt onder meer aandacht besteed op tv aan de ontwikkelingen op tv op de eilanden op tv na met de ontmanteling uit van het land in Nederlandse Antillen op 10 oktober 2010. in met Er worden diverse projecten bezocht een in met het kader van onder andere naar wijkverbetering, natuurbehoud, onderwijs, het sport en tijdens cultuur.

oktober 2021
07-11-2011 19:25

Aflevering 2

NOS De koningin op de Antillen - Aflevering 2

Verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Will...

02-11-2011 19:25

Aflevering 1

NOS De koningin op de Antillen - Aflevering 1

Verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Will...

NOS De koningin op de Antillen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin op de Antillen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin op de Antillen bij NOS De koningin op de Antillen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin op de Antillen. Heb je een uitzending van NOS De koningin op de Antillen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin op de Antillen gemist

NOS De koningin op de Antillen geeft een verslag van het officiële bezoek van koningin Beatrix aan de zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De koningin wordt tijdens het bezoek, dat op donderdag 27 oktober begint op Aruba, vergezeld door prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Minister Donner begeleidt de koningin. Na Aruba doet het koninklijk gezelschap Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba aan. De terugreis staat gepland voor zondag 6 november. Tijdens het bezoek wordt onder meer aandacht besteed aan de ontwikkelingen op de eilanden na de ontmanteling van het land Nederlandse Antillen op 10 oktober 2010. Er worden diverse projecten bezocht in het kader van onder andere wijkverbetering, natuurbehoud, onderwijs, sport en cultuur.

Uitzending gemist van NOS De koningin op de Antillen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin op de Antillen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!