Programma gemist?

Programma op over journalistiek en het media, live vanuit op het Raadhuis in Hilversum. tijdens Welke het afwegingen maken journalisten? Hoe tijdens komt nieuws tot stand? Hoe in tijdens ontstaan hypes?

Met o.a. een -waarom door kicken journalisten zo op opiniepeilingen?, -debat met over het kritiek op tijdens websites van de publieke omroepen, het -column van Anne door Boermans en gasten naar o.a.: Naeeda op Aurangzeb en Jeroen het Smit.

Programma het over journalistiek met en media, live vanuit met het Raadhuis in Hilversum. Welke op afwegingen tijdens maken journalisten? door Hoe komt nieuws een tot stand? Hoe de ontstaan hypes?

-De Wereldomroep zendt uit vandaag voor de het laatst uit met in het Nederlands. -André uit Krouwel. -NOS met Journaal vervangt in aantal buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap op tv Melissen en Ernst-Jan Pfauth. tijdens -Anne van Boermans.

Programma van over journalistiek en media, met live vanuit het Raadhuis op tv met in Hilversum. Welke het afwegingen maken journalisten? een Hoe komt nieuws tot een stand? Hoe ontstaan de hypes?

Mey o.a.: -Vandaag het is het wereldwijd naar op tv Kony-actiedag. Nu moet blijken of met de nieuwe media werkelijk met aan kunnen op zetten tot actie, of door dat de op Konyfilm niet op meer was dan een naar internethype.

Programma over journalistiek op tv en media, live uit vanuit het Raadhuis tijdens in Hilversum. tijdens Welke afwegingen maken journalisten? uit Hoe komt met nieuws tot in stand? Hoe ontstaan uit hypes?

Met o.a.: op tv -Werd Kamerlid John een Leerdam slachtoffer van zijn de eigen in ijdelheid, of is van hij erin in geluisd door de media? Ligt van de krant naar van de de toekomst nog elke ochtend uit op de mat, of koop met je hem het online?

Programma over een journalistiek door en media, live vanuit het de Raadhuis in Hilversum. door Welke afwegingen maken met journalisten? Hoe komt met nieuws tot met stand? Hoe ontstaan op tv hypes?

Programma met over journalistiek en media, live in vanuit het met Raadhuis in Hilversum. tijdens Welke afwegingen maken door journalisten? Hoe een komt nieuws tot naar stand? Hoe ontstaan naar hypes?

Programma over in journalistiek en media, het live vanuit het met Raadhuis in op Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? van de Hoe komt nieuws tot stand? Hoe het ontstaan hypes? Clairy in Polak praat het met makers en betrokkenen naar over het nieuws op door televisie en radio, in kranten en met tijdschriften, met op internet en in tijdens sociale media. Over wat naar er fout het gaat, en over op wat er naar goed gaat. Actueel, en door met een scherp oog een voor op tv de waan door van de dag. Presentatie: naar Clairy Polak.

Programma van over journalistiek in en media, live vanuit op tv het Raadhuis in Hilversum. Welke het tijdens afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws door in tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy door Polak praat uit met makers en op betrokkenen over door nieuws op televisie en in radio, in kranten en uit tijdschriften, de op internet en in sociale tijdens media. door Over wat er fout gaat, op tv en met over wat er goed gaat. het Actueel, en met door een met scherp oog voor de waan naar de van de dag. uit Presentatie: Clairy Polak.

Programma een over journalistiek tijdens en media, live vanuit naar het Raadhuis in Hilversum. een Welke afwegingen maken de journalisten? Hoe tijdens komt nieuws tot uit stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy op tv Polak praat met op tv door makers en betrokkenen over nieuws op met de televisie en radio, de in kranten en tijdschriften, op tijdens internet en het in sociale media. in Over wat uit er fout gaat, en over wat naar er goed een gaat. Actueel, en met uit een op scherp oog voor uit de waan van de van dag. Tijdens rechtszaken mag tijdens van er slechts beperkt naar gefilmd worden. Maar de media willen op tv tijdens het liefst alles op tv filmen. De vraag is waartoe dat de leidt. Tot tijdens een op beter begrip van de tijdens rechtspraak? Of tot in een mediaspektakel in dat het gezag met van de rechtbank ondergraaft. door Een debat in De door Waan van van de Dag, het programma over het journalistiek en de media. Gasten: Benedicte Ficq, het advocaat, het Reinier van de Zutphen, voorzitter van de Nederlandse Vereniging tijdens van Rechtspraak, Marcel uit een Gelauff, Hoofdredacteur NOS met Journaal, en Saskia Belleman, Rechtbankverslaggever van op met de Telegraaf. Presentatie: Clairy naar Polak.

Programma de over journalistiek en media, met live vanuit het van Raadhuis in Hilversum. op tv Welke afwegingen van maken journalisten? Hoe komt in nieuws tot van stand? Hoe ontstaan hypes? van Clairy Polak de praat met makers en op betrokkenen over een nieuws op van televisie en radio, in kranten en op tv tijdschriften, op een internet een en in sociale met media. Over wat met er fout gaat, en over wat naar op er goed gaat. Actueel, op tv en met een scherp op tv oog met voor de waan van de van dag. Met onder de meer: -Brussel van is waar een het allemaal gebeurt op dit moment, naar maar hoe met kom je op tv aan je nieuws in dit de bolwerk op van bureaucratie, naar lobbyisten en persvoorlichters? Caroline van de Gruyter, correspondent met in Brussel voor op tv NRC, gunt ons een op kijkje uit in haar keuken. -In Amerika is van het de normaalste in zaak op tv dat van journalisten bekend is in waar hun naar politieke voorkeur ligt. In de Nederland een gaan nu ook steeds meer met stemmen het voor meer transparantie, ook tijdens wat betreft naar de politieke voorkeur van tijdens journalisten. naar Een debat tussen Kees het Boonman, radiopresentator/journalist tijdens en Francisco van Jole, op tv hoofdredacteur Joop.nl. -Een reportage op over het van nieuwe computerspel over oorlogsjournalistiek: de On de The Ground Reporter Afghanistan. Presentatrice uit Eva Jinek stuurt op scholieren op pad naar uit Afghanistan. Ze tijdens leren informatie te uit verzamelen met in een onoverzichtelijk conflictgebied. in Maar hoe realistisch is op het computerspel? naar En krijgen scholieren hierdoor naar een goed beeld naar van oorlogsjournalistiek? Presentatie: het Clairy naar Polak.

Programma over door journalistiek en op tv media, live vanuit het Raadhuis tijdens in Hilversum. uit Welke het afwegingen maken journalisten? Hoe van komt nieuws een tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy tijdens Polak praat met het makers en betrokkenen een over door nieuws op televisie het en radio, in kranten op tv en tijdschriften, op tijdens internet en tijdens in sociale media. Over wat met naar er fout gaat, en over wat op er goed gaat. het Actueel, en tijdens met met een scherp oog voor de naar waan een van de dag. door Presentatie: Clairy Polak.

september 2020
01-06-2012 20:45

Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

25-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

Met o.a. -waarom kicken journalisten zo op opiniepeilingen?, -debat over kritiek op websites van de publieke omroepen, -column van Anne Boermans en gasten o.a.: Naeeda Aurangzeb en Jeroen Smit.

18-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

11-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

-De Wereldomroep zendt vandaag voor het laatst uit in het Nederlands. -André Krouwel. -NOS Journaal vervangt aantal buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen en Ernst-Jan Pfauth. -Anne Boermans.

27-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 27 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 27 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

20-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 20 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 20 april 2012

Mey o.a.: -Vandaag is het wereldwijd Kony-actiedag. Nu moet blijken of de nieuwe media werkelijk aan kunnen zetten tot actie, of dat de Konyfilm niet meer was dan een internethype.

13-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 13 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 13 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

06-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 6 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 6 april 2012

Met o.a.: -Werd Kamerlid John Leerdam slachtoffer van zijn eigen ijdelheid, of is hij erin geluisd door de media? Ligt de krant van de toekomst nog elke ochtend op de mat, of koop je hem online?

30-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-12-2011 20:50

Aflevering 8

De Waan van de Dag - Aflevering 8

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

16-12-2011 20:50

Aflevering 7

De Waan van de Dag - Aflevering 7

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

09-12-2011 20:50

Aflevering 6

De Waan van de Dag - Aflevering 6

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

02-12-2011 20:50

Aflevering 5

De Waan van de Dag - Aflevering 5

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

25-11-2011 20:50

Aflevering 4

De Waan van de Dag - Aflevering 4

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Waan van de Dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waan van de Dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waan van de Dag bij De Waan van de Dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waan van de Dag. Heb je een uitzending van De Waan van de Dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waan van de Dag gemist

De Waan van de Dag is een programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat in De Waan van de Dag met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio, in kranten en tijdschriften, op internet en in sociale media. Over wat er fout gaat, en over wat er goed gaat. Actueel, en met een scherp oog voor de waan van de dag. Presentatie: Clairy Polak.

Uitzending gemist van De Waan van de Dag? Hier kun je alle uitzendingen van De Waan van de Dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 01-06-2012 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!