Programma gemist?

Programma uit over journalistiek en media, uit live vanuit het Raadhuis op tv van in Hilversum. Welke het afwegingen maken journalisten? van Hoe komt nieuws tot stand? Hoe van ontstaan tijdens hypes?

Met in o.a. -waarom het kicken journalisten zo op opiniepeilingen?, -debat naar over kritiek op in websites van uit de publieke op tv omroepen, -column van naar Anne Boermans op tv en gasten o.a.: Naeeda Aurangzeb en op Jeroen door Smit.

Programma over door journalistiek en media, uit live vanuit het Raadhuis het het in Hilversum. Welke afwegingen tijdens maken journalisten? Hoe door komt nieuws tot stand? in Hoe ontstaan de hypes?

-De de Wereldomroep zendt vandaag tijdens voor het laatst uit naar in het door Nederlands. -André Krouwel. -NOS tijdens Journaal vervangt aantal uit buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen en een in Ernst-Jan Pfauth. -Anne in Boermans.

Programma op tv over journalistiek tijdens en media, live van vanuit het Raadhuis in op Hilversum. Welke afwegingen van maken journalisten? tijdens Hoe komt nieuws tot een stand? Hoe een ontstaan hypes?

Mey de o.a.: -Vandaag naar is het wereldwijd Kony-actiedag. Nu moet naar blijken of de de nieuwe uit media werkelijk tijdens aan kunnen zetten tot actie, op of op tv dat de Konyfilm naar niet meer was dan een op internethype.

Programma een over journalistiek en een media, live uit vanuit het Raadhuis in tijdens Hilversum. Welke afwegingen naar maken journalisten? Hoe komt het nieuws tot het stand? Hoe ontstaan met hypes?

Met o.a.: het -Werd door Kamerlid John Leerdam slachtoffer van een zijn naar eigen ijdelheid, of is hij erin tijdens geluisd door de het media? Ligt het de krant van de naar toekomst nog van elke een ochtend op de mat, van of koop door je hem online?

Programma over tijdens journalistiek en media, door live vanuit in het Raadhuis in Hilversum. Welke met afwegingen maken journalisten? op tv Hoe komt in nieuws tot op tv stand? Hoe ontstaan met hypes?

Programma naar over journalistiek op tv en media, live vanuit het met Raadhuis in Hilversum. in Welke afwegingen maken uit journalisten? Hoe met komt nieuws door tot stand? Hoe ontstaan tijdens hypes?

Programma de over journalistiek en media, live op tv het vanuit het Raadhuis in met Hilversum. Welke afwegingen maken naar journalisten? met Hoe komt nieuws tot op stand? Hoe ontstaan op hypes? Clairy Polak praat de met makers op en betrokkenen op tv over nieuws op televisie een en radio, in kranten tijdens en tijdschriften, op op tv internet naar en in sociale media. in Over wat het er fout gaat, en over de wat er goed met gaat. Actueel, en met op tv een door scherp oog voor de uit waan van door de dag. uit Presentatie: Clairy Polak.

Programma op over journalistiek en met media, live vanuit het Raadhuis met in Hilversum. Welke op tv het afwegingen maken journalisten? Hoe in komt nieuws tot tijdens stand? Hoe in ontstaan hypes? Clairy Polak praat op met makers en op tv betrokkenen over nieuws op op televisie de en radio, in kranten en van tijdschriften, op van internet en in sociale tijdens in media. Over wat uit er fout gaat, en over wat naar er goed gaat. de het Actueel, en met een in scherp oog voor de in waan van door de dag. Presentatie: Clairy de Polak.

Programma het over journalistiek naar en media, live op vanuit het Raadhuis in Hilversum. in Welke afwegingen maken journalisten? een Hoe komt nieuws uit tot stand? Hoe tijdens ontstaan hypes? Clairy van Polak praat op met makers het en betrokkenen over door nieuws op uit televisie en radio, in in kranten en tijdschriften, op internet in en in door sociale media. Over wat uit er fout een gaat, en over wat tijdens er een goed gaat. Actueel, en een met een scherp oog op voor de met waan op van de dag. Tijdens met rechtszaken mag er slechts de beperkt gefilmd door worden. Maar de naar media willen een het liefst alles filmen. De naar vraag door is waartoe dat tijdens leidt. Tot een beter begrip een van de het rechtspraak? Of tot door een mediaspektakel dat op het gezag van de rechtbank op tv naar ondergraaft. Een debat in een De Waan van op de Dag, het programma naar over journalistiek uit en media. Gasten: naar Benedicte Ficq, van advocaat, Reinier van Zutphen, voorzitter van uit de Nederlandse Vereniging de van Rechtspraak, Marcel tijdens de Gelauff, Hoofdredacteur NOS op Journaal, en Saskia Belleman, Rechtbankverslaggever met van door de Telegraaf. Presentatie: Clairy de Polak.

Programma over tijdens journalistiek en op media, live vanuit het Raadhuis op tv in Hilversum. op Welke afwegingen maken met journalisten? Hoe op tv komt nieuws het tot stand? Hoe ontstaan hypes? in Clairy Polak praat tijdens met makers en door betrokkenen over nieuws op tv op televisie en door radio, in kranten en uit uit tijdschriften, op internet en in met sociale media. Over wat het er fout gaat, van en met over wat er goed door gaat. Actueel, en met in met een scherp oog voor de de waan van de door dag. een Met onder meer: een -Brussel is waar het uit allemaal gebeurt op een dit moment, door maar hoe kom tijdens je aan je nieuws in dit de bolwerk een van bureaucratie, lobbyisten en persvoorlichters? van Caroline door de Gruyter, correspondent naar in Brussel het voor NRC, gunt naar ons een kijkje in haar door keuken. -In Amerika is een van het de normaalste zaak uit dat van journalisten bekend op tv is waar uit hun politieke de voorkeur ligt. In Nederland gaan nu op ook steeds door meer stemmen voor meer van transparantie, ook wat uit betreft uit de politieke van voorkeur van journalisten. Een debat tussen met Kees uit Boonman, radiopresentator/journalist en Francisco een van op Jole, hoofdredacteur Joop.nl. -Een reportage over het het nieuwe in computerspel de over oorlogsjournalistiek: On op The Ground Reporter Afghanistan. Presentatrice met Eva Jinek stuurt de scholieren op pad naar met Afghanistan. Ze leren met informatie te verzamelen met in een onoverzichtelijk het conflictgebied. door Maar hoe realistisch is op tv het op tv computerspel? En krijgen scholieren hierdoor een met naar goed beeld van oorlogsjournalistiek? een Presentatie: Clairy door Polak.

Programma op over journalistiek en media, live in vanuit het Raadhuis in in uit Hilversum. Welke afwegingen maken de journalisten? Hoe komt nieuws het tot stand? naar Hoe ontstaan de hypes? Clairy op Polak praat met makers en betrokkenen uit over door nieuws op televisie en van radio, in kranten met en tijdschriften, op internet het en door in sociale op tv media. Over wat door er fout gaat, en over wat met op tv er goed gaat. Actueel, en de met een scherp uit oog voor de door waan van van de dag. naar Presentatie: Clairy Polak.

mei 2020
01-06-2012 20:45

Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

25-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

Met o.a. -waarom kicken journalisten zo op opiniepeilingen?, -debat over kritiek op websites van de publieke omroepen, -column van Anne Boermans en gasten o.a.: Naeeda Aurangzeb en Jeroen Smit.

18-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

11-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

-De Wereldomroep zendt vandaag voor het laatst uit in het Nederlands. -André Krouwel. -NOS Journaal vervangt aantal buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen en Ernst-Jan Pfauth. -Anne Boermans.

27-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 27 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 27 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

20-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 20 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 20 april 2012

Mey o.a.: -Vandaag is het wereldwijd Kony-actiedag. Nu moet blijken of de nieuwe media werkelijk aan kunnen zetten tot actie, of dat de Konyfilm niet meer was dan een internethype.

13-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 13 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 13 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

06-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 6 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 6 april 2012

Met o.a.: -Werd Kamerlid John Leerdam slachtoffer van zijn eigen ijdelheid, of is hij erin geluisd door de media? Ligt de krant van de toekomst nog elke ochtend op de mat, of koop je hem online?

30-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-12-2011 20:50

Aflevering 8

De Waan van de Dag - Aflevering 8

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

16-12-2011 20:50

Aflevering 7

De Waan van de Dag - Aflevering 7

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

09-12-2011 20:50

Aflevering 6

De Waan van de Dag - Aflevering 6

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

02-12-2011 20:50

Aflevering 5

De Waan van de Dag - Aflevering 5

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

25-11-2011 20:50

Aflevering 4

De Waan van de Dag - Aflevering 4

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Waan van de Dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waan van de Dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waan van de Dag bij De Waan van de Dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waan van de Dag. Heb je een uitzending van De Waan van de Dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waan van de Dag gemist

De Waan van de Dag is een programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat in De Waan van de Dag met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio, in kranten en tijdschriften, op internet en in sociale media. Over wat er fout gaat, en over wat er goed gaat. Actueel, en met een scherp oog voor de waan van de dag. Presentatie: Clairy Polak.

Uitzending gemist van De Waan van de Dag? Hier kun je alle uitzendingen van De Waan van de Dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 01-06-2012 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!