Programma gemist?

Programma over journalistiek de en media, live door vanuit het tijdens Raadhuis in Hilversum. Welke in afwegingen een maken journalisten? uit Hoe komt nieuws door tot stand? Hoe ontstaan tijdens hypes?

Met o.a. -waarom het kicken journalisten op zo op op opiniepeilingen?, -debat over kritiek de op uit websites van de door publieke omroepen, -column van met Anne Boermans en gasten van o.a.: van Naeeda Aurangzeb en Jeroen op tv Smit.

Programma over naar journalistiek en media, live op tv vanuit de het Raadhuis in in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? naar Hoe komt van nieuws tot stand? Hoe in ontstaan het hypes?

-De tijdens Wereldomroep zendt vandaag voor naar het laatst op uit in het Nederlands. de -André Krouwel. het -NOS Journaal vervangt aantal van buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen en op Ernst-Jan het Pfauth. -Anne op Boermans.

Programma over naar journalistiek en op tv media, live vanuit het Raadhuis in in van Hilversum. Welke afwegingen het maken journalisten? Hoe in komt nieuws tot stand? de Hoe in ontstaan hypes?

Mey de o.a.: -Vandaag is het de wereldwijd met Kony-actiedag. Nu moet blijken of de tijdens nieuwe op tv media werkelijk aan het kunnen zetten tot van actie, of dat de de Konyfilm niet meer was een dan in een internethype.

Programma over journalistiek met en de media, live vanuit het Raadhuis op tv in Hilversum. op tv Welke op afwegingen maken journalisten? door Hoe komt nieuws tot een stand? Hoe ontstaan in hypes?

Met de o.a.: -Werd door Kamerlid John Leerdam met slachtoffer van zijn eigen ijdelheid, of naar tijdens is hij erin geluisd door de met media? Ligt de tijdens krant van uit de toekomst van nog elke ochtend op tv op de mat, op tv of koop je hem met online?

Programma over naar journalistiek en naar media, live vanuit het het Raadhuis in Hilversum. Welke tijdens op tv afwegingen maken journalisten? Hoe tijdens komt nieuws in tot stand? Hoe ontstaan naar hypes?

Programma over journalistiek een en media, een live vanuit op tv het Raadhuis in op tv Hilversum. Welke tijdens afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws naar op tv tot stand? Hoe ontstaan de hypes?

Programma het over journalistiek op en media, live vanuit het Raadhuis met in Hilversum. Welke op tv afwegingen maken de journalisten? Hoe op tv komt nieuws met tot stand? Hoe op tv ontstaan hypes? Clairy Polak praat met naar makers en een betrokkenen over in nieuws op televisie en radio, uit in tijdens kranten en op tv tijdschriften, op internet een en in sociale media. tijdens Over wat er een fout gaat, en uit over wat de er goed gaat. Actueel, en op met een scherp oog met voor de waan tijdens een van de dag. Presentatie: op tv Clairy Polak.

Programma over journalistiek naar en media, naar live het vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke een afwegingen in maken journalisten? Hoe komt nieuws op tv tot stand? Hoe op tv op ontstaan hypes? Clairy Polak door praat met makers en tijdens betrokkenen over met nieuws op televisie naar en radio, in kranten de en tijdschriften, op het internet en uit in sociale media. tijdens Over wat er fout gaat, in en over van wat er goed gaat. door Actueel, op tv en met in een scherp oog voor de in waan van de op dag. Presentatie: Clairy de Polak.

Programma over journalistiek naar tijdens en media, live vanuit uit het Raadhuis de in Hilversum. Welke het afwegingen maken journalisten? Hoe tijdens komt nieuws tot stand? van Hoe ontstaan hypes? Clairy het Polak praat met op tv makers en op tv betrokkenen over nieuws op naar televisie naar en radio, in op kranten en tijdschriften, op internet tijdens en in sociale in in media. Over wat er fout door gaat, en op over wat er goed gaat. met Actueel, door en met op tv een scherp oog voor de waan in uit van de dag. in Tijdens rechtszaken mag er slechts in beperkt gefilmd worden. naar Maar de media uit willen het liefst in alles op tv filmen. De vraag is tijdens waartoe dat de leidt. Tot een beter begrip het van uit de rechtspraak? Of tot van een mediaspektakel dat het naar gezag van in de rechtbank ondergraaft. Een debat tijdens in het De Waan van de Dag, uit op tv het programma over journalistiek naar en media. Gasten: Benedicte naar Ficq, een advocaat, Reinier van Zutphen, voorzitter van door van de Nederlandse Vereniging van op tv Rechtspraak, Marcel Gelauff, Hoofdredacteur de NOS Journaal, uit en Saskia Belleman, Rechtbankverslaggever door van de Telegraaf. tijdens Presentatie: Clairy van Polak.

Programma over journalistiek naar tijdens en media, live vanuit uit het Raadhuis in Hilversum. Welke uit afwegingen in maken journalisten? in Hoe komt nieuws tot stand? Hoe tijdens ontstaan hypes? Clairy door Polak praat uit met makers en betrokkenen door over nieuws op het televisie uit en radio, in kranten in en tijdschriften, op internet uit tijdens en in sociale media. van Over wat er door fout gaat, en over op wat er goed gaat. naar Actueel, en met met een in scherp oog voor de naar waan van de het dag. van Met onder meer: -Brussel is in waar het allemaal het gebeurt op dit in moment, maar met hoe kom je naar aan je van nieuws in dit bolwerk van een bureaucratie, lobbyisten en in persvoorlichters? Caroline de Gruyter, op tv correspondent in Brussel door voor het NRC, gunt ons van een kijkje in haar met keuken. -In Amerika naar is tijdens het de normaalste zaak de dat van journalisten in bekend is waar hun politieke met voorkeur in ligt. In Nederland gaan nu door ook steeds tijdens meer de stemmen voor meer transparantie, het ook wat in betreft de politieke de voorkeur van journalisten. Een debat tijdens tussen op Kees Boonman, radiopresentator/journalist een en Francisco van de Jole, hoofdredacteur Joop.nl. op -Een reportage over het door nieuwe computerspel over oorlogsjournalistiek: door On het The Ground Reporter Afghanistan. van Presentatrice Eva Jinek stuurt een scholieren op pad naar in de Afghanistan. Ze leren informatie te door verzamelen in een onoverzichtelijk door conflictgebied. Maar hoe in realistisch op is het computerspel? En uit krijgen scholieren hierdoor in een goed van beeld van oorlogsjournalistiek? Presentatie: Clairy het de Polak.

Programma door over journalistiek en tijdens media, live vanuit het Raadhuis van in Hilversum. Welke op afwegingen maken uit journalisten? Hoe komt een nieuws tot stand? de Hoe ontstaan hypes? Clairy in uit Polak praat met op tv makers en betrokkenen over nieuws op naar op tv televisie en radio, van in kranten en tijdschriften, op internet met en in sociale op tv media. Over het wat uit er fout gaat, met en over wat door er goed gaat. Actueel, tijdens en met in een scherp oog de voor de waan van de op dag. Presentatie: Clairy in Polak.

januari 2019
01-06-2012 20:45

Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

25-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

Met o.a. -waarom kicken journalisten zo op opiniepeilingen?, -debat over kritiek op websites van de publieke omroepen, -column van Anne Boermans en gasten o.a.: Naeeda Aurangzeb en Jeroen Smit.

18-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

11-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

-De Wereldomroep zendt vandaag voor het laatst uit in het Nederlands. -André Krouwel. -NOS Journaal vervangt aantal buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen en Ernst-Jan Pfauth. -Anne Boermans.

27-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 27 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 27 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

20-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 20 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 20 april 2012

Mey o.a.: -Vandaag is het wereldwijd Kony-actiedag. Nu moet blijken of de nieuwe media werkelijk aan kunnen zetten tot actie, of dat de Konyfilm niet meer was dan een internethype.

13-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 13 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 13 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

06-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 6 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 6 april 2012

Met o.a.: -Werd Kamerlid John Leerdam slachtoffer van zijn eigen ijdelheid, of is hij erin geluisd door de media? Ligt de krant van de toekomst nog elke ochtend op de mat, of koop je hem online?

30-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-12-2011 20:50

Aflevering 8

De Waan van de Dag - Aflevering 8

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

16-12-2011 20:50

Aflevering 7

De Waan van de Dag - Aflevering 7

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

09-12-2011 20:50

Aflevering 6

De Waan van de Dag - Aflevering 6

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

02-12-2011 20:50

Aflevering 5

De Waan van de Dag - Aflevering 5

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

25-11-2011 20:50

Aflevering 4

De Waan van de Dag - Aflevering 4

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Waan van de Dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waan van de Dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waan van de Dag bij De Waan van de Dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waan van de Dag. Heb je een uitzending van De Waan van de Dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waan van de Dag gemist

De Waan van de Dag is een programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat in De Waan van de Dag met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio, in kranten en tijdschriften, op internet en in sociale media. Over wat er fout gaat, en over wat er goed gaat. Actueel, en met een scherp oog voor de waan van de dag. Presentatie: Clairy Polak.

Uitzending gemist van De Waan van de Dag? Hier kun je alle uitzendingen van De Waan van de Dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 01-06-2012 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord