Programma gemist?

Programma met over journalistiek uit en media, live vanuit het Raadhuis de in Hilversum. een Welke afwegingen maken journalisten? op het Hoe komt nieuws op tot stand? Hoe ontstaan door hypes?

Met de o.a. -waarom kicken journalisten zo een naar op opiniepeilingen?, -debat door over kritiek op naar websites van de publieke het omroepen, -column door van Anne Boermans en gasten o.a.: op uit Naeeda Aurangzeb en tijdens Jeroen Smit.

Programma over op journalistiek en media, live een vanuit het Raadhuis het in Hilversum. Welke een afwegingen maken van journalisten? Hoe komt nieuws met tot stand? de Hoe ontstaan met hypes?

-De op tv Wereldomroep zendt vandaag voor het tijdens de laatst uit in het Nederlands. -André de het Krouwel. -NOS Journaal vervangt aantal met buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen en op tv Ernst-Jan Pfauth. een -Anne naar Boermans.

Programma een over journalistiek en naar media, live vanuit door het Raadhuis in Hilversum. Welke van van afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws van tot door stand? Hoe ontstaan naar hypes?

Mey met o.a.: -Vandaag een is het wereldwijd Kony-actiedag. Nu het moet blijken of de met nieuwe media werkelijk een in aan kunnen zetten tot van actie, of dat door de Konyfilm door niet meer was dan een een internethype.

Programma op over journalistiek tijdens en media, live vanuit het door Raadhuis in een Hilversum. Welke van afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws op tv tot naar stand? Hoe ontstaan door hypes?

Met o.a.: met -Werd Kamerlid John in Leerdam slachtoffer op van zijn eigen ijdelheid, in of van is hij erin geluisd door de met de media? Ligt de krant van met de het toekomst nog elke ochtend op de de mat, in of koop je hem met online?

Programma door over journalistiek en media, live door vanuit met het Raadhuis met in Hilversum. Welke afwegingen tijdens maken journalisten? Hoe het komt nieuws tot met stand? Hoe ontstaan tijdens hypes?

Programma de over journalistiek een en media, live vanuit op tv het Raadhuis in de Hilversum. Welke uit afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws het tijdens tot stand? Hoe ontstaan naar hypes?

Programma over op tv journalistiek op en media, live vanuit met het Raadhuis in een Hilversum. Welke afwegingen maken het journalisten? Hoe komt nieuws de tot in stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy uit met Polak praat met makers uit en betrokkenen door over nieuws op televisie met en radio, in kranten naar en door tijdschriften, op internet en op in sociale naar media. Over wat er fout de gaat, en over wat in er goed een gaat. Actueel, het en met een tijdens scherp oog voor een de waan van de dag. op tv Presentatie: Clairy een Polak.

Programma over journalistiek tijdens en media, op live het vanuit het Raadhuis in van Hilversum. Welke afwegingen maken door journalisten? Hoe tijdens komt nieuws uit tot stand? Hoe naar ontstaan hypes? Clairy Polak naar praat met makers en op betrokkenen over de nieuws op televisie in en radio, in kranten het en tijdschriften, op internet tijdens en met in sociale media. Over van wat er fout gaat, van en over wat uit er het goed gaat. in Actueel, en met het een scherp oog voor de in waan van de op tv dag. Presentatie: Clairy op tv Polak.

Programma op tv over journalistiek en de media, live vanuit het Raadhuis een in Hilversum. Welke uit afwegingen maken in journalisten? Hoe van komt nieuws op tot stand? Hoe ontstaan het hypes? Clairy met Polak praat met makers tijdens en betrokkenen over nieuws op door in televisie en radio, in kranten op tv en tijdschriften, op internet de en op in sociale media. Over tijdens wat er op tv fout gaat, en van over wat er naar goed gaat. Actueel, op tv en met een scherp oog tijdens voor de een waan van de dag. naar Tijdens rechtszaken het mag er op tv slechts beperkt gefilmd worden. Maar uit de media willen het het liefst alles door filmen. De van vraag op tv is waartoe dat leidt. Tot in een beter begrip de van de de rechtspraak? Of tot een tijdens mediaspektakel dat het het gezag van de van rechtbank ondergraaft. door Een debat in de De Waan een van de Dag, naar het programma over journalistiek tijdens en media. Gasten: het Benedicte Ficq, advocaat, Reinier van op tv met Zutphen, voorzitter van de Nederlandse Vereniging naar van Rechtspraak, Marcel op het Gelauff, Hoofdredacteur NOS uit Journaal, en Saskia van Belleman, Rechtbankverslaggever van de Telegraaf. Presentatie: naar Clairy een Polak.

Programma met over journalistiek en media, live een tijdens vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke in tijdens afwegingen maken journalisten? van Hoe komt nieuws tot stand? Hoe een ontstaan hypes? Clairy door op tv Polak praat met makers en betrokkenen met over nieuws op op tv televisie en radio, door in kranten op en tijdschriften, op internet naar en in sociale met media. Over wat met er in fout gaat, en over met wat er goed gaat. op tv Actueel, en uit met een scherp met oog voor de van waan van met de dag. een Met onder meer: met -Brussel is waar het met allemaal gebeurt op dit moment, in maar hoe een kom je aan tijdens je door nieuws in dit bolwerk van bureaucratie, een lobbyisten met en persvoorlichters? Caroline het de Gruyter, correspondent in in Brussel voor NRC, van gunt van ons een kijkje in haar het keuken. met -In Amerika is tijdens het de normaalste de zaak dat van de journalisten bekend is op waar hun politieke voorkeur ligt. In tijdens op tv Nederland gaan nu ook steeds meer naar de stemmen voor meer met transparantie, ook wat betreft de naar politieke voorkeur van naar journalisten. Een het debat tussen met Kees Boonman, radiopresentator/journalist uit en Francisco van Jole, in hoofdredacteur Joop.nl. -Een tijdens reportage over van het nieuwe computerspel over oorlogsjournalistiek: een On The Ground door Reporter Afghanistan. op tv Presentatrice Eva met Jinek stuurt scholieren op pad tijdens naar Afghanistan. Ze op leren door informatie te verzamelen in naar een onoverzichtelijk in conflictgebied. Maar hoe realistisch een is het het computerspel? En krijgen met scholieren hierdoor een goed beeld een van oorlogsjournalistiek? in Presentatie: Clairy van Polak.

Programma het over journalistiek en media, op tv live vanuit het Raadhuis in in Hilversum. het Welke op afwegingen maken journalisten? op Hoe komt nieuws op tot stand? Hoe ontstaan hypes? uit Clairy Polak een praat met makers en naar betrokkenen over op nieuws op televisie in en radio, in kranten naar en tijdschriften, op internet van en in een sociale media. Over wat de er op fout gaat, en over wat de er goed door gaat. Actueel, en met op tv een scherp uit oog voor de de waan van een de dag. Presentatie: Clairy van Polak.

maart 2019
01-06-2012 20:45

Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

25-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

Met o.a. -waarom kicken journalisten zo op opiniepeilingen?, -debat over kritiek op websites van de publieke omroepen, -column van Anne Boermans en gasten o.a.: Naeeda Aurangzeb en Jeroen Smit.

18-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

11-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

-De Wereldomroep zendt vandaag voor het laatst uit in het Nederlands. -André Krouwel. -NOS Journaal vervangt aantal buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen en Ernst-Jan Pfauth. -Anne Boermans.

27-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 27 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 27 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

20-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 20 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 20 april 2012

Mey o.a.: -Vandaag is het wereldwijd Kony-actiedag. Nu moet blijken of de nieuwe media werkelijk aan kunnen zetten tot actie, of dat de Konyfilm niet meer was dan een internethype.

13-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 13 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 13 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

06-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 6 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 6 april 2012

Met o.a.: -Werd Kamerlid John Leerdam slachtoffer van zijn eigen ijdelheid, of is hij erin geluisd door de media? Ligt de krant van de toekomst nog elke ochtend op de mat, of koop je hem online?

30-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-12-2011 20:50

Aflevering 8

De Waan van de Dag - Aflevering 8

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

16-12-2011 20:50

Aflevering 7

De Waan van de Dag - Aflevering 7

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

09-12-2011 20:50

Aflevering 6

De Waan van de Dag - Aflevering 6

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

02-12-2011 20:50

Aflevering 5

De Waan van de Dag - Aflevering 5

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

25-11-2011 20:50

Aflevering 4

De Waan van de Dag - Aflevering 4

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Waan van de Dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waan van de Dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waan van de Dag bij De Waan van de Dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waan van de Dag. Heb je een uitzending van De Waan van de Dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waan van de Dag gemist

De Waan van de Dag is een programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat in De Waan van de Dag met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio, in kranten en tijdschriften, op internet en in sociale media. Over wat er fout gaat, en over wat er goed gaat. Actueel, en met een scherp oog voor de waan van de dag. Presentatie: Clairy Polak.

Uitzending gemist van De Waan van de Dag? Hier kun je alle uitzendingen van De Waan van de Dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 01-06-2012 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord