Programma gemist?

Programma door over journalistiek door en media, live op vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke op tv afwegingen van maken journalisten? Hoe komt uit nieuws tot stand? Hoe naar van ontstaan hypes?

Met o.a. door -waarom kicken journalisten naar zo op opiniepeilingen?, -debat van over op tv kritiek op van websites van de naar publieke omroepen, -column van door Anne Boermans en uit gasten o.a.: Naeeda Aurangzeb in en met Jeroen Smit.

Programma op over journalistiek met en media, live vanuit door het Raadhuis in in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? op Hoe komt nieuws tijdens tot van stand? Hoe ontstaan het hypes?

-De Wereldomroep zendt naar vandaag voor het in een laatst uit in met het Nederlands. -André met Krouwel. -NOS Journaal vervangt aantal op buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen in en Ernst-Jan door Pfauth. -Anne uit Boermans.

Programma over naar journalistiek en door media, live vanuit het uit Raadhuis in Hilversum. van Welke afwegingen maken in journalisten? Hoe komt op nieuws tot naar stand? Hoe ontstaan naar hypes?

Mey o.a.: -Vandaag in is door het wereldwijd Kony-actiedag. Nu de moet naar blijken of de nieuwe in media werkelijk aan kunnen zetten een tot actie, of een dat de door Konyfilm niet meer op was een dan een internethype.

Programma over in journalistiek en media, live naar vanuit tijdens het Raadhuis in tijdens Hilversum. Welke een afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws een tot stand? Hoe naar ontstaan uit hypes?

Met uit o.a.: -Werd Kamerlid John met Leerdam slachtoffer op tv van zijn eigen ijdelheid, in of is hij erin op tv geluisd door de tijdens media? Ligt tijdens de krant door van de toekomst nog elke met ochtend in op de mat, naar of koop naar je hem online?

Programma over op journalistiek en tijdens media, live vanuit het Raadhuis op in door Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? door Hoe komt nieuws op tot het stand? Hoe de ontstaan hypes?

Programma over uit journalistiek door en media, live vanuit het Raadhuis uit in Hilversum. met Welke afwegingen maken met journalisten? Hoe komt nieuws het tot stand? Hoe uit ontstaan tijdens hypes?

Programma over journalistiek tijdens en media, live in vanuit het Raadhuis tijdens in Hilversum. met Welke de afwegingen maken journalisten? Hoe het komt nieuws tot van stand? Hoe ontstaan hypes? naar Clairy Polak het praat met het makers en betrokkenen over nieuws op op televisie en op tv radio, in op tv kranten en tijdschriften, op internet de en in sociale in media. op Over wat er fout gaat, in door en over wat van er goed gaat. Actueel, en met het een scherp oog door voor de waan een van de dag. op tv Presentatie: Clairy van Polak.

Programma over journalistiek op en met media, live vanuit het op Raadhuis in Hilversum. Welke door afwegingen op maken journalisten? Hoe komt nieuws op tv tot stand? Hoe in ontstaan op hypes? Clairy de Polak praat met makers en betrokkenen het over nieuws het op televisie het en radio, in kranten het en in tijdschriften, op internet en in een sociale het media. Over wat er op tv fout gaat, en op over wat er naar goed gaat. door Actueel, en met een het scherp oog voor de waan het van de de dag. Presentatie: Clairy door Polak.

Programma van over journalistiek en door media, live vanuit het op Raadhuis in op Hilversum. Welke van afwegingen maken journalisten? uit Hoe komt nieuws tot op stand? Hoe ontstaan de hypes? Clairy tijdens Polak praat met makers en betrokkenen naar over een nieuws op televisie en van radio, in in kranten en tijdschriften, in op internet en in sociale tijdens tijdens media. Over wat naar er fout gaat, en over wat een er naar goed gaat. Actueel, en met met een scherp van oog met voor de waan met van de dag. Tijdens het rechtszaken mag er de slechts beperkt gefilmd worden. op Maar de media willen een het liefst op tv alles het filmen. De vraag is tijdens waartoe dat leidt. Tot een op beter tijdens begrip van de tijdens rechtspraak? Of tot uit een mediaspektakel dat op het gezag naar van de rechtbank ondergraaft. Een een debat in De Waan met van de de Dag, een het programma over journalistiek van en media. Gasten: Benedicte van Ficq, advocaat, Reinier van in door Zutphen, voorzitter van de uit Nederlandse Vereniging van Rechtspraak, tijdens Marcel Gelauff, Hoofdredacteur de NOS op Journaal, en Saskia door Belleman, Rechtbankverslaggever van het de Telegraaf. Presentatie: tijdens Clairy Polak.

Programma over het journalistiek door en media, live vanuit tijdens het Raadhuis de in Hilversum. Welke de afwegingen maken journalisten? Hoe komt een nieuws tot stand? op tv Hoe ontstaan hypes? op Clairy Polak praat met in makers en betrokkenen van uit over nieuws op televisie en door radio, tijdens in kranten en tijdschriften, met op internet en in tijdens sociale media. Over wat naar er fout gaat, in en over wat van van er goed gaat. het Actueel, en met een scherp het oog voor een de waan van de op tv dag. van Met onder meer: -Brussel is waar een het uit allemaal gebeurt uit op dit moment, maar hoe op kom je aan het je nieuws in van dit bolwerk van uit bureaucratie, lobbyisten en met persvoorlichters? op Caroline de Gruyter, een correspondent in Brussel voor NRC, naar gunt ons een kijkje een in het haar keuken. -In Amerika is de het de door normaalste zaak dat naar van door journalisten bekend is waar op tv hun politieke voorkeur ligt. door In Nederland gaan nu door ook steeds meer het naar stemmen voor meer van transparantie, ook wat de betreft de politieke in voorkeur van journalisten. Een debat het tussen Kees Boonman, radiopresentator/journalist door en door Francisco van Jole, hoofdredacteur Joop.nl. een -Een het reportage over in het nieuwe computerspel over oorlogsjournalistiek: On op The Ground Reporter het in Afghanistan. Presentatrice Eva Jinek in stuurt scholieren in op pad naar Afghanistan. Ze naar leren informatie op te verzamelen uit in een onoverzichtelijk conflictgebied. van Maar hoe realistisch uit is het computerspel? En krijgen tijdens scholieren hierdoor een van goed beeld van door oorlogsjournalistiek? uit Presentatie: Clairy op Polak.

Programma een over journalistiek in en media, live vanuit het Raadhuis uit in tijdens Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? naar Hoe een komt nieuws tot stand? door Hoe ontstaan de hypes? Clairy het Polak praat met makers en met betrokkenen over tijdens nieuws op televisie en met radio, in kranten en met tijdschriften, op naar internet en van in sociale media. Over naar wat er fout gaat, het en over naar wat van er goed gaat. in Actueel, en met een scherp uit oog door voor de waan van tijdens de dag. Presentatie: Clairy met Polak.

januari 2021
01-06-2012 20:45

Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

25-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

Met o.a. -waarom kicken journalisten zo op opiniepeilingen?, -debat over kritiek op websites van de publieke omroepen, -column van Anne Boermans en gasten o.a.: Naeeda Aurangzeb en Jeroen Smit.

18-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

11-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

-De Wereldomroep zendt vandaag voor het laatst uit in het Nederlands. -André Krouwel. -NOS Journaal vervangt aantal buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen en Ernst-Jan Pfauth. -Anne Boermans.

27-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 27 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 27 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

20-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 20 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 20 april 2012

Mey o.a.: -Vandaag is het wereldwijd Kony-actiedag. Nu moet blijken of de nieuwe media werkelijk aan kunnen zetten tot actie, of dat de Konyfilm niet meer was dan een internethype.

13-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 13 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 13 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

06-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 6 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 6 april 2012

Met o.a.: -Werd Kamerlid John Leerdam slachtoffer van zijn eigen ijdelheid, of is hij erin geluisd door de media? Ligt de krant van de toekomst nog elke ochtend op de mat, of koop je hem online?

30-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-12-2011 20:50

Aflevering 8

De Waan van de Dag - Aflevering 8

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

16-12-2011 20:50

Aflevering 7

De Waan van de Dag - Aflevering 7

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

09-12-2011 20:50

Aflevering 6

De Waan van de Dag - Aflevering 6

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

02-12-2011 20:50

Aflevering 5

De Waan van de Dag - Aflevering 5

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

25-11-2011 20:50

Aflevering 4

De Waan van de Dag - Aflevering 4

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Waan van de Dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waan van de Dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waan van de Dag bij De Waan van de Dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waan van de Dag. Heb je een uitzending van De Waan van de Dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waan van de Dag gemist

De Waan van de Dag is een programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat in De Waan van de Dag met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio, in kranten en tijdschriften, op internet en in sociale media. Over wat er fout gaat, en over wat er goed gaat. Actueel, en met een scherp oog voor de waan van de dag. Presentatie: Clairy Polak.

Uitzending gemist van De Waan van de Dag? Hier kun je alle uitzendingen van De Waan van de Dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 01-06-2012 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!