Programma gemist?

Programma over op journalistiek en media, van live een vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke op afwegingen maken journalisten? uit Hoe komt tijdens nieuws tot het stand? Hoe ontstaan in hypes?

Met met o.a. -waarom kicken journalisten zo een op opiniepeilingen?, -debat tijdens over kritiek op met websites het van de publieke omroepen, met -column van Anne Boermans op en van gasten o.a.: door Naeeda Aurangzeb en Jeroen het Smit.

Programma over journalistiek een het en media, live vanuit van het Raadhuis in Hilversum. het Welke in afwegingen maken journalisten? Hoe komt in nieuws tot stand? een Hoe uit ontstaan hypes?

-De Wereldomroep het zendt tijdens vandaag voor het laatst op tv uit in het Nederlands. -André een Krouwel. op -NOS Journaal vervangt aantal buitenlandcorrespondenten. op tv -Hans-Jaap in Melissen en Ernst-Jan Pfauth. -Anne op een Boermans.

Programma over op tv journalistiek en een media, live door vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke door afwegingen maken journalisten? met tijdens Hoe komt nieuws in tot stand? Hoe ontstaan tijdens hypes?

Mey o.a.: -Vandaag het is het een wereldwijd Kony-actiedag. Nu in moet blijken of uit de nieuwe media werkelijk op aan het kunnen zetten tot actie, of op op dat de Konyfilm niet meer was de dan een een internethype.

Programma de over journalistiek en uit media, live vanuit het door Raadhuis in Hilversum. Welke van afwegingen maken journalisten? tijdens Hoe komt nieuws naar tot stand? Hoe de ontstaan in hypes?

Met o.a.: -Werd van Kamerlid in John Leerdam naar slachtoffer van zijn eigen ijdelheid, tijdens of is hij erin op tv geluisd door de in media? uit Ligt de krant van de een toekomst nog elke van op tv ochtend op de mat, of uit koop je hem uit online?

Programma over het journalistiek en media, live uit een vanuit het Raadhuis in op tv Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? naar Hoe op komt nieuws tot met stand? Hoe ontstaan met hypes?

Programma over uit journalistiek en naar media, live de vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke door afwegingen maken op journalisten? van Hoe komt nieuws tot stand? Hoe naar ontstaan een hypes?

Programma door over journalistiek de en media, live vanuit het op tv Raadhuis in op Hilversum. Welke afwegingen maken op journalisten? Hoe op tv komt nieuws met tot stand? Hoe ontstaan een hypes? Clairy Polak praat uit met makers op en betrokkenen het over nieuws op televisie en op tv radio, in kranten en het tijdschriften, op internet de de en in sociale in media. Over wat er de fout gaat, en over wat een er goed gaat. de met Actueel, en met een scherp oog op voor de op waan op van de dag. op tv Presentatie: Clairy Polak.

Programma over journalistiek in en tijdens media, live uit vanuit het Raadhuis van in Hilversum. Welke afwegingen maken van journalisten? Hoe komt op nieuws tijdens tot stand? Hoe de ontstaan hypes? Clairy Polak tijdens praat met makers van en betrokkenen over nieuws van op de televisie en radio, in op kranten en tijdschriften, op internet op tv op tv en in sociale op media. Over wat er fout met gaat, en over het wat er naar goed gaat. op tv Actueel, en met een scherp oog naar op voor de waan van een de dag. Presentatie: tijdens Clairy Polak.

Programma over journalistiek de en uit media, live van vanuit het Raadhuis in naar Hilversum. Welke afwegingen maken door journalisten? Hoe komt uit nieuws tot stand? uit Hoe ontstaan hypes? op tv Clairy Polak praat met uit de makers en betrokkenen over nieuws het op televisie het en radio, in kranten en op tijdschriften, op internet van een en in sociale door media. Over wat er door fout gaat, op en over wat er uit goed gaat. Actueel, uit en met een scherp het oog voor met de waan van de de dag. Tijdens rechtszaken mag door er slechts tijdens beperkt het gefilmd worden. Maar de op media willen op het liefst alles filmen. De uit vraag een is waartoe dat leidt. van Tot een beter op begrip van de rechtspraak? Of de het tot een mediaspektakel dat het door gezag een van de rechtbank ondergraaft. Een debat door naar in De Waan van de tijdens Dag, het van programma over journalistiek naar en media. Gasten: Benedicte op Ficq, advocaat, het Reinier van Zutphen, van voorzitter van met de Nederlandse Vereniging van het Rechtspraak, Marcel Gelauff, de Hoofdredacteur NOS Journaal, en op tv Saskia Belleman, Rechtbankverslaggever een van de Telegraaf. met Presentatie: Clairy met Polak.

Programma over een journalistiek en het media, live vanuit in het Raadhuis in Hilversum. Welke op tv afwegingen maken met journalisten? Hoe op komt nieuws tot op tv stand? Hoe ontstaan de hypes? Clairy uit Polak praat met makers door en betrokkenen over nieuws op een door televisie en radio, in op tv kranten en tijdschriften, op internet uit en in sociale een media. Over een wat er fout door gaat, en op over wat er goed door gaat. Actueel, en van met de een scherp oog voor de waan in van de dag. tijdens Met onder meer: de -Brussel op is waar door het allemaal gebeurt op dit moment, op tv maar tijdens hoe kom je met aan je nieuws in dit van bolwerk tijdens van bureaucratie, tijdens lobbyisten en persvoorlichters? Caroline de Gruyter, naar correspondent in Brussel op tv voor NRC, de gunt ons een kijkje naar door in haar keuken. een -In Amerika is het de normaalste een zaak dat het van journalisten van bekend is waar hun op tv politieke voorkeur ligt. In in Nederland gaan nu op van ook steeds meer het stemmen voor meer transparantie, de ook wat van betreft de politieke voorkeur in van journalisten. Een op debat tussen Kees in Boonman, radiopresentator/journalist en de Francisco van Jole, door hoofdredacteur Joop.nl. -Een reportage over naar het nieuwe het computerspel over een oorlogsjournalistiek: On The naar Ground Reporter Afghanistan. uit Presentatrice Eva Jinek uit stuurt scholieren op uit pad naar op Afghanistan. Ze leren informatie te een verzamelen in tijdens een onoverzichtelijk conflictgebied. van Maar hoe realistisch met is het computerspel? En tijdens krijgen scholieren van hierdoor een goed de beeld van oorlogsjournalistiek? Presentatie: Clairy op in Polak.

Programma op tv over journalistiek en door media, live vanuit het Raadhuis uit in van Hilversum. Welke het afwegingen maken journalisten? Hoe komt in nieuws tot op stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy naar op tv Polak praat met makers en het betrokkenen over de nieuws op televisie uit en radio, in op kranten en tijdschriften, op internet door en in op sociale media. Over door wat er op tv fout gaat, en over tijdens wat er goed in gaat. Actueel, en met van een scherp oog van naar voor de waan op tv van de dag. Presentatie: op tv Clairy Polak.

juli 2019
01-06-2012 20:45

Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

25-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

Met o.a. -waarom kicken journalisten zo op opiniepeilingen?, -debat over kritiek op websites van de publieke omroepen, -column van Anne Boermans en gasten o.a.: Naeeda Aurangzeb en Jeroen Smit.

18-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

11-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

-De Wereldomroep zendt vandaag voor het laatst uit in het Nederlands. -André Krouwel. -NOS Journaal vervangt aantal buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen en Ernst-Jan Pfauth. -Anne Boermans.

27-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 27 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 27 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

20-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 20 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 20 april 2012

Mey o.a.: -Vandaag is het wereldwijd Kony-actiedag. Nu moet blijken of de nieuwe media werkelijk aan kunnen zetten tot actie, of dat de Konyfilm niet meer was dan een internethype.

13-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 13 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 13 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

06-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 6 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 6 april 2012

Met o.a.: -Werd Kamerlid John Leerdam slachtoffer van zijn eigen ijdelheid, of is hij erin geluisd door de media? Ligt de krant van de toekomst nog elke ochtend op de mat, of koop je hem online?

30-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-12-2011 20:50

Aflevering 8

De Waan van de Dag - Aflevering 8

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

16-12-2011 20:50

Aflevering 7

De Waan van de Dag - Aflevering 7

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

09-12-2011 20:50

Aflevering 6

De Waan van de Dag - Aflevering 6

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

02-12-2011 20:50

Aflevering 5

De Waan van de Dag - Aflevering 5

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

25-11-2011 20:50

Aflevering 4

De Waan van de Dag - Aflevering 4

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Waan van de Dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waan van de Dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waan van de Dag bij De Waan van de Dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waan van de Dag. Heb je een uitzending van De Waan van de Dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waan van de Dag gemist

De Waan van de Dag is een programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat in De Waan van de Dag met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio, in kranten en tijdschriften, op internet en in sociale media. Over wat er fout gaat, en over wat er goed gaat. Actueel, en met een scherp oog voor de waan van de dag. Presentatie: Clairy Polak.

Uitzending gemist van De Waan van de Dag? Hier kun je alle uitzendingen van De Waan van de Dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 01-06-2012 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord