Programma gemist?

Programma over op tv journalistiek op en media, live een vanuit het Raadhuis in Hilversum. de Welke afwegingen uit maken journalisten? Hoe komt op nieuws tot de stand? Hoe ontstaan het hypes?

Met o.a. -waarom uit kicken journalisten tijdens zo op een opiniepeilingen?, -debat in over kritiek op websites van van de publieke omroepen, -column tijdens van Anne Boermans van en door gasten o.a.: een Naeeda Aurangzeb en Jeroen in Smit.

Programma de over journalistiek en de media, live vanuit uit het Raadhuis van in Hilversum. Welke afwegingen maken een journalisten? Hoe tijdens komt nieuws tot in stand? Hoe naar ontstaan hypes?

-De Wereldomroep de zendt vandaag de voor het laatst uit op tv in het een Nederlands. -André Krouwel. tijdens -NOS Journaal vervangt aantal een buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen en op Ernst-Jan op tv Pfauth. -Anne het Boermans.

Programma door over journalistiek en de media, live op tv vanuit het Raadhuis door in Hilversum. Welke afwegingen op tv maken journalisten? Hoe op komt nieuws een tot stand? Hoe de ontstaan hypes?

Mey o.a.: -Vandaag van is het het wereldwijd Kony-actiedag. door Nu moet op tv blijken of de nieuwe media met werkelijk op aan kunnen zetten tot een actie, of dat van de Konyfilm het niet meer was dan door een internethype.

Programma over journalistiek met en media, op live met vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke tijdens het afwegingen maken journalisten? Hoe komt van nieuws tot stand? Hoe het ontstaan door hypes?

Met o.a.: -Werd in Kamerlid John Leerdam uit slachtoffer van zijn op eigen uit ijdelheid, of is de hij erin geluisd door door de media? Ligt de de krant tijdens van de toekomst uit nog elke ochtend op op tv de mat, op of koop je hem in online?

Programma met over journalistiek van en media, live vanuit het het Raadhuis in van Hilversum. Welke van afwegingen maken journalisten? Hoe komt tijdens nieuws een tot stand? Hoe ontstaan het hypes?

Programma een over journalistiek en naar media, live met vanuit het Raadhuis door in Hilversum. Welke afwegingen maken in journalisten? Hoe door komt nieuws het tot stand? Hoe naar ontstaan hypes?

Programma over door journalistiek van en media, live vanuit het Raadhuis met in Hilversum. op tv Welke afwegingen maken op tv journalisten? Hoe met komt nieuws van tot stand? Hoe de ontstaan hypes? Clairy Polak praat op tv met op makers en betrokkenen over nieuws op op tv televisie en van radio, een in kranten en tijdschriften, op een internet en in op sociale tijdens media. Over wat er door fout gaat, en over wat van met er goed gaat. uit Actueel, en met een van scherp oog voor met de waan van de op tv dag. Presentatie: Clairy de Polak.

Programma het over journalistiek en media, in live van vanuit het Raadhuis in met Hilversum. Welke door afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws met tot op stand? Hoe ontstaan hypes? naar Clairy Polak praat met uit makers van en betrokkenen tijdens over nieuws op televisie en door radio, in de kranten en tijdschriften, op een internet tijdens en in sociale een media. Over wat er fout gaat, in en over met wat er goed gaat. op Actueel, met en met een scherp van oog voor van de waan door van de dag. Presentatie: op Clairy Polak.

Programma over journalistiek op en media, live in naar vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke in afwegingen op tv maken journalisten? Hoe naar komt nieuws tot de stand? Hoe ontstaan van hypes? Clairy in Polak praat met op makers en betrokkenen over nieuws op naar televisie en door radio, in met kranten en tijdschriften, op op internet door en in sociale media. Over wat een tijdens er fout gaat, en over tijdens wat er goed gaat. op tv Actueel, op en met een een scherp oog voor het de waan op van de dag. Tijdens op rechtszaken mag een er slechts beperkt in gefilmd worden. Maar de op media willen het liefst op tv alles filmen. naar De vraag is waartoe van dat leidt. op tv Tot een beter begrip van in de de rechtspraak? Of met tot een mediaspektakel dat het tijdens gezag van de rechtbank een ondergraaft. Een op debat in De Waan met van van de Dag, het naar programma over journalistiek en media. een Gasten: door Benedicte Ficq, advocaat, Reinier van de Zutphen, in voorzitter van de Nederlandse Vereniging in van Rechtspraak, tijdens Marcel Gelauff, een Hoofdredacteur NOS Journaal, met en Saskia Belleman, Rechtbankverslaggever op tv van in de Telegraaf. Presentatie: door Clairy Polak.

Programma de over journalistiek de en media, live vanuit het Raadhuis op tv in Hilversum. de Welke afwegingen naar maken journalisten? Hoe komt op tv nieuws tot tijdens stand? Hoe ontstaan in hypes? Clairy Polak praat met op makers een en betrokkenen over nieuws op het televisie en in radio, in kranten en de tijdschriften, op op internet en in sociale op tv media. naar Over wat er tijdens fout gaat, en over met wat tijdens er goed gaat. Actueel, en met op een scherp het oog voor de een waan van de dag. van Met onder meer: tijdens -Brussel de is waar met het allemaal gebeurt op in dit moment, maar hoe kom een je een aan je nieuws het in dit bolwerk van bureaucratie, door het lobbyisten en persvoorlichters? Caroline de op tv Gruyter, van correspondent in Brussel met voor NRC, gunt ons van een kijkje in haar keuken. uit -In Amerika is het op tv het de normaalste een zaak dat van journalisten tijdens bekend is waar hun het politieke voorkeur ligt. In met Nederland het gaan nu ook steeds meer een een stemmen voor meer transparantie, door ook wat betreft de een politieke voorkeur van uit journalisten. Een in debat tussen Kees naar Boonman, radiopresentator/journalist in en Francisco van tijdens Jole, hoofdredacteur Joop.nl. -Een op reportage over naar het nieuwe computerspel over door oorlogsjournalistiek: On The Ground met Reporter Afghanistan. Presentatrice van Eva in Jinek stuurt scholieren op pad tijdens naar Afghanistan. met Ze leren informatie te verzamelen het in een onoverzichtelijk de conflictgebied. Maar hoe van realistisch op tv is het computerspel? En krijgen een scholieren op hierdoor een goed van beeld van oorlogsjournalistiek? Presentatie: Clairy door naar Polak.

Programma het over journalistiek en media, met live vanuit het op tv Raadhuis naar in Hilversum. Welke afwegingen maken uit journalisten? Hoe komt op tv nieuws het tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy uit Polak in praat met makers en betrokkenen met over nieuws op op tv televisie de en radio, in in kranten en tijdschriften, de op internet en op in sociale media. Over op wat er fout tijdens gaat, en over van wat een er goed gaat. Actueel, op en met een scherp uit oog voor door de waan van de een dag. met Presentatie: Clairy Polak.

oktober 2019
01-06-2012 20:45

Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

25-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

Met o.a. -waarom kicken journalisten zo op opiniepeilingen?, -debat over kritiek op websites van de publieke omroepen, -column van Anne Boermans en gasten o.a.: Naeeda Aurangzeb en Jeroen Smit.

18-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

11-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

-De Wereldomroep zendt vandaag voor het laatst uit in het Nederlands. -André Krouwel. -NOS Journaal vervangt aantal buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen en Ernst-Jan Pfauth. -Anne Boermans.

27-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 27 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 27 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

20-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 20 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 20 april 2012

Mey o.a.: -Vandaag is het wereldwijd Kony-actiedag. Nu moet blijken of de nieuwe media werkelijk aan kunnen zetten tot actie, of dat de Konyfilm niet meer was dan een internethype.

13-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 13 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 13 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

06-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 6 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 6 april 2012

Met o.a.: -Werd Kamerlid John Leerdam slachtoffer van zijn eigen ijdelheid, of is hij erin geluisd door de media? Ligt de krant van de toekomst nog elke ochtend op de mat, of koop je hem online?

30-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-12-2011 20:50

Aflevering 8

De Waan van de Dag - Aflevering 8

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

16-12-2011 20:50

Aflevering 7

De Waan van de Dag - Aflevering 7

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

09-12-2011 20:50

Aflevering 6

De Waan van de Dag - Aflevering 6

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

02-12-2011 20:50

Aflevering 5

De Waan van de Dag - Aflevering 5

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

25-11-2011 20:50

Aflevering 4

De Waan van de Dag - Aflevering 4

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Waan van de Dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waan van de Dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waan van de Dag bij De Waan van de Dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waan van de Dag. Heb je een uitzending van De Waan van de Dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waan van de Dag gemist

De Waan van de Dag is een programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat in De Waan van de Dag met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio, in kranten en tijdschriften, op internet en in sociale media. Over wat er fout gaat, en over wat er goed gaat. Actueel, en met een scherp oog voor de waan van de dag. Presentatie: Clairy Polak.

Uitzending gemist van De Waan van de Dag? Hier kun je alle uitzendingen van De Waan van de Dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 01-06-2012 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!