Programma gemist?

Programma over journalistiek op en met media, live vanuit het Raadhuis een in een Hilversum. Welke afwegingen een maken journalisten? Hoe komt van nieuws op tot stand? Hoe ontstaan met hypes?

Met o.a. -waarom in van kicken journalisten zo op opiniepeilingen?, -debat een over met kritiek op websites van de het publieke naar omroepen, -column van Anne Boermans in en gasten op o.a.: in Naeeda Aurangzeb en uit Jeroen Smit.

Programma op tv over journalistiek en media, live tijdens door vanuit het Raadhuis in Hilversum. van Welke afwegingen maken journalisten? op tv Hoe komt de nieuws tot door stand? Hoe ontstaan op tv hypes?

-De Wereldomroep op tv zendt een vandaag voor het laatst in uit in het Nederlands. naar -André Krouwel. -NOS Journaal uit vervangt door aantal buitenlandcorrespondenten. met -Hans-Jaap Melissen en Ernst-Jan in Pfauth. -Anne in Boermans.

Programma uit over journalistiek en media, live een vanuit het op tv Raadhuis in Hilversum. Welke tijdens afwegingen maken journalisten? van naar Hoe komt nieuws tot in stand? Hoe ontstaan op tv hypes?

Mey o.a.: op -Vandaag is het wereldwijd van Kony-actiedag. Nu van moet blijken op of de uit nieuwe media werkelijk aan naar kunnen zetten tot het actie, of dat de uit Konyfilm niet meer was een door dan een internethype.

Programma door over journalistiek en media, in live vanuit het naar Raadhuis in Hilversum. de Welke op tv afwegingen maken journalisten? Hoe komt uit nieuws tot een stand? Hoe ontstaan tijdens hypes?

Met een o.a.: -Werd Kamerlid John van Leerdam in slachtoffer van zijn eigen ijdelheid, de of is het hij erin geluisd door de van media? een Ligt de een krant van de toekomst uit nog elke ochtend op de op mat, of koop naar je hem de online?

Programma over met journalistiek en naar media, live vanuit uit het Raadhuis in op Hilversum. Welke afwegingen maken de journalisten? in Hoe komt nieuws tot stand? Hoe uit ontstaan tijdens hypes?

Programma over journalistiek van en met media, live van vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke door afwegingen maken journalisten? de Hoe komt op nieuws tot stand? Hoe het ontstaan het hypes?

Programma over op tv journalistiek door en media, live vanuit met het Raadhuis een in Hilversum. Welke afwegingen maken in journalisten? Hoe komt naar nieuws tot naar stand? Hoe op ontstaan hypes? Clairy Polak praat met het makers en betrokkenen op tv over nieuws op op tv tijdens televisie en radio, in de kranten en op tijdschriften, op internet en in van sociale media. naar Over wat er fout het gaat, en in over wat er met goed gaat. Actueel, en met met een scherp oog in een voor de waan met van de dag. met Presentatie: Clairy Polak.

Programma in over journalistiek en tijdens media, live vanuit het Raadhuis van het in Hilversum. Welke tijdens afwegingen maken journalisten? van Hoe komt nieuws van tot stand? Hoe in ontstaan hypes? Clairy Polak praat de met tijdens makers en betrokkenen over nieuws op door televisie en tijdens radio, in kranten het en tijdschriften, op internet tijdens op tv en in sociale media. Over een wat door er fout gaat, en over het wat door er goed gaat. Actueel, het en met een scherp oog in tijdens voor de waan van de dag. de Presentatie: Clairy in Polak.

Programma over journalistiek een en media, met live vanuit het op tv Raadhuis een in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? met Hoe de komt nieuws door tot stand? Hoe ontstaan hypes? uit Clairy Polak praat met uit makers en betrokkenen in over nieuws op op televisie en op tv radio, in het kranten en tijdschriften, op tv op internet van en in sociale media. Over uit wat van er fout gaat, op en over wat er goed uit gaat. Actueel, en naar met een een scherp oog voor de waan het de van de dag. met Tijdens rechtszaken mag er op slechts beperkt gefilmd worden. Maar van de media naar willen het liefst van alles filmen. met De vraag is waartoe dat uit leidt. Tot tijdens een beter begrip in van de rechtspraak? Of op tot een mediaspektakel op tv de dat het gezag van de rechtbank het ondergraaft. Een debat van in De Waan op van het de Dag, het programma tijdens over journalistiek en media. van Gasten: met Benedicte Ficq, advocaat, Reinier op tv van Zutphen, voorzitter van van de Nederlandse in Vereniging van Rechtspraak, Marcel met Gelauff, Hoofdredacteur met NOS Journaal, en Saskia door Belleman, Rechtbankverslaggever het van de Telegraaf. Presentatie: door Clairy de Polak.

Programma uit over journalistiek en met media, live vanuit het een Raadhuis in Hilversum. Welke uit afwegingen door maken journalisten? op tv Hoe komt nieuws tot op stand? Hoe ontstaan met hypes? Clairy Polak naar praat met naar makers en betrokkenen over nieuws op naar televisie en het radio, in het kranten en tijdschriften, door op internet en naar in sociale media. Over van wat er fout gaat, van en over wat van er goed op tv gaat. Actueel, en op tv met een een scherp oog voor de waan in van de dag. in Met onder door meer: -Brussel is in waar het allemaal op tv gebeurt op dit uit moment, maar de hoe kom je aan je in nieuws uit in dit bolwerk van het bureaucratie, lobbyisten een en persvoorlichters? Caroline de Gruyter, de het correspondent in Brussel voor op NRC, gunt ons een kijkje het in haar op tv keuken. -In Amerika door is het de normaalste door uit zaak dat van tijdens journalisten bekend is waar hun politieke op voorkeur ligt. door In Nederland op gaan nu ook steeds naar meer stemmen voor meer op tv op tv transparantie, ook wat betreft de de politieke voorkeur het van journalisten. Een door debat tussen Kees Boonman, door radiopresentator/journalist op tv en Francisco van Jole, hoofdredacteur tijdens Joop.nl. -Een reportage op tv over naar het nieuwe computerspel over een oorlogsjournalistiek: On The Ground Reporter in Afghanistan. Presentatrice van Eva Jinek stuurt scholieren van op pad naar naar Afghanistan. naar Ze leren op informatie te verzamelen op tv in een onoverzichtelijk conflictgebied. op tv Maar hoe realistisch het is het computerspel? En van krijgen scholieren hierdoor een een van goed beeld van oorlogsjournalistiek? Presentatie: Clairy uit uit Polak.

Programma over journalistiek met en naar media, live naar vanuit het Raadhuis in Hilversum. de Welke afwegingen naar maken journalisten? Hoe komt de nieuws tot stand? Hoe de ontstaan hypes? op tv Clairy Polak praat door met tijdens makers en betrokkenen in over nieuws op televisie en de radio, in kranten in en tijdschriften, in op internet en in sociale op media. van Over wat er fout een gaat, en de over wat er goed naar gaat. Actueel, tijdens en met een een scherp oog de voor de waan van de door dag. Presentatie: Clairy een Polak.

juli 2021
01-06-2012 20:45

Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

25-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

Met o.a. -waarom kicken journalisten zo op opiniepeilingen?, -debat over kritiek op websites van de publieke omroepen, -column van Anne Boermans en gasten o.a.: Naeeda Aurangzeb en Jeroen Smit.

18-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

11-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

-De Wereldomroep zendt vandaag voor het laatst uit in het Nederlands. -André Krouwel. -NOS Journaal vervangt aantal buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen en Ernst-Jan Pfauth. -Anne Boermans.

27-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 27 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 27 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

20-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 20 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 20 april 2012

Mey o.a.: -Vandaag is het wereldwijd Kony-actiedag. Nu moet blijken of de nieuwe media werkelijk aan kunnen zetten tot actie, of dat de Konyfilm niet meer was dan een internethype.

13-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 13 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 13 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

06-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 6 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 6 april 2012

Met o.a.: -Werd Kamerlid John Leerdam slachtoffer van zijn eigen ijdelheid, of is hij erin geluisd door de media? Ligt de krant van de toekomst nog elke ochtend op de mat, of koop je hem online?

30-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-12-2011 20:50

Aflevering 8

De Waan van de Dag - Aflevering 8

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

16-12-2011 20:50

Aflevering 7

De Waan van de Dag - Aflevering 7

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

09-12-2011 20:50

Aflevering 6

De Waan van de Dag - Aflevering 6

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

02-12-2011 20:50

Aflevering 5

De Waan van de Dag - Aflevering 5

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

25-11-2011 20:50

Aflevering 4

De Waan van de Dag - Aflevering 4

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Waan van de Dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waan van de Dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waan van de Dag bij De Waan van de Dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waan van de Dag. Heb je een uitzending van De Waan van de Dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waan van de Dag gemist

De Waan van de Dag is een programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat in De Waan van de Dag met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio, in kranten en tijdschriften, op internet en in sociale media. Over wat er fout gaat, en over wat er goed gaat. Actueel, en met een scherp oog voor de waan van de dag. Presentatie: Clairy Polak.

Uitzending gemist van De Waan van de Dag? Hier kun je alle uitzendingen van De Waan van de Dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 01-06-2012 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!