Programma gemist?

Programma een over journalistiek en media, op tv live vanuit het Raadhuis op tv in Hilversum. Welke in naar afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws naar tot stand? Hoe tijdens op tv ontstaan hypes?

Met o.a. uit -waarom naar kicken journalisten zo op opiniepeilingen?, op tv -debat over tijdens kritiek op websites van in de publieke een omroepen, -column van Anne een Boermans en gasten o.a.: uit Naeeda Aurangzeb van en Jeroen tijdens Smit.

Programma door over journalistiek en naar media, live vanuit het Raadhuis uit door in Hilversum. Welke afwegingen door maken journalisten? Hoe in komt nieuws naar tot stand? Hoe ontstaan het hypes?

-De op Wereldomroep zendt vandaag voor het de tijdens laatst uit in het van Nederlands. -André tijdens Krouwel. -NOS Journaal vervangt een aantal buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen met en Ernst-Jan Pfauth. op tv -Anne naar Boermans.

Programma over journalistiek uit en tijdens media, live vanuit het Raadhuis door in op tv Hilversum. Welke op tv afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws de tot stand? Hoe door ontstaan uit hypes?

Mey o.a.: -Vandaag met is het wereldwijd op Kony-actiedag. Nu met moet blijken of door de nieuwe op media werkelijk aan kunnen op zetten door tot actie, of in dat de Konyfilm niet een meer was dan de een internethype.

Programma naar over journalistiek en media, in live op vanuit het Raadhuis in Hilversum. het Welke afwegingen maken journalisten? de Hoe komt nieuws door tot stand? Hoe door naar ontstaan hypes?

Met de o.a.: -Werd Kamerlid John van Leerdam slachtoffer van in zijn met eigen ijdelheid, of in is hij erin geluisd door de tijdens media? Ligt de een krant van op tv de toekomst met nog elke ochtend op naar de mat, of het koop je hem met online?

Programma over uit journalistiek en media, live uit vanuit in het Raadhuis in Hilversum. van Welke afwegingen maken tijdens journalisten? Hoe een komt nieuws tot stand? Hoe de ontstaan een hypes?

Programma over journalistiek de en media, op live naar vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke een afwegingen maken in journalisten? Hoe een komt nieuws tot uit stand? Hoe ontstaan op hypes?

Programma over een journalistiek van en media, live vanuit de het Raadhuis op in Hilversum. Welke afwegingen maken het journalisten? Hoe naar komt nieuws tot stand? Hoe op ontstaan hypes? Clairy op tv Polak praat door met makers en een betrokkenen van over nieuws op televisie en het radio, in in kranten en tijdschriften, op internet op tv en met in sociale van media. Over wat op er fout gaat, en over wat uit er goed uit gaat. Actueel, en met in een met scherp oog voor de waan het van de in dag. Presentatie: met Clairy Polak.

Programma naar over journalistiek en op tv media, live vanuit het uit Raadhuis van in Hilversum. Welke afwegingen maken van journalisten? Hoe komt van nieuws tot stand? Hoe tijdens ontstaan hypes? Clairy op Polak praat naar met makers uit en betrokkenen over nieuws op uit een televisie en radio, in kranten en een tijdschriften, op naar internet en in een sociale naar media. Over wat naar er fout gaat, door en over wat er goed met gaat. uit Actueel, en met een scherp van oog voor de de waan van de dag. in met Presentatie: Clairy Polak.

Programma over journalistiek door en op tv media, live vanuit het Raadhuis een in Hilversum. Welke met afwegingen maken op journalisten? Hoe komt nieuws de tot stand? Hoe van ontstaan hypes? uit Clairy Polak praat met naar makers en betrokkenen het over nieuws op in een televisie en radio, in kranten en op tijdschriften, op internet naar en in van sociale media. het Over wat er in fout gaat, en in over wat er goed van gaat. Actueel, op en met een door scherp oog voor uit de waan van de dag. in Tijdens rechtszaken in mag er slechts tijdens beperkt gefilmd worden. Maar naar de een media willen het liefst alles de met filmen. De vraag met is waartoe dat leidt. Tot op een beter begrip van het de met rechtspraak? Of het tot een mediaspektakel met dat het gezag van de uit rechtbank op ondergraaft. Een debat tijdens in De Waan van de Dag, de het programma de over journalistiek uit en media. Gasten: Benedicte met Ficq, advocaat, Reinier van van Zutphen, naar voorzitter van de Nederlandse uit Vereniging een van Rechtspraak, Marcel Gelauff, Hoofdredacteur naar NOS Journaal, op en Saskia Belleman, Rechtbankverslaggever van een de door Telegraaf. Presentatie: Clairy tijdens Polak.

Programma over journalistiek van in en media, live vanuit uit het Raadhuis in Hilversum. met Welke door afwegingen maken journalisten? Hoe komt van nieuws met tot stand? Hoe op tv ontstaan hypes? Clairy Polak praat tijdens met op makers en betrokkenen over nieuws op op televisie en radio, uit in kranten in en tijdschriften, op internet van op en in sociale media. Over wat met op tv er fout gaat, en over de wat er goed gaat. uit uit Actueel, en met een scherp oog het voor het de waan van de het dag. Met onder tijdens meer: -Brussel op tv is waar het allemaal op gebeurt op dit in moment, maar tijdens hoe kom uit je aan je nieuws in de dit bolwerk de van bureaucratie, lobbyisten met en persvoorlichters? de Caroline de Gruyter, correspondent in in Brussel voor NRC, een gunt op tv ons een kijkje in haar op keuken. -In Amerika van is het de normaalste met zaak dat op van journalisten bekend is uit waar hun tijdens politieke voorkeur een ligt. In Nederland gaan uit nu op tv ook steeds meer stemmen voor in meer transparantie, ook naar wat betreft de politieke de voorkeur van de journalisten. Een van debat tussen Kees de Boonman, radiopresentator/journalist en van Francisco van Jole, door hoofdredacteur Joop.nl. -Een reportage in over het nieuwe naar computerspel over van oorlogsjournalistiek: On The Ground het Reporter Afghanistan. Presentatrice de Eva Jinek stuurt scholieren een op pad naar naar Afghanistan. Ze op leren informatie op tv te verzamelen in een uit onoverzichtelijk conflictgebied. Maar uit hoe realistisch is het uit computerspel? uit En krijgen scholieren hierdoor naar een goed beeld van het naar oorlogsjournalistiek? Presentatie: Clairy van Polak.

Programma over journalistiek naar en media, live in vanuit de het Raadhuis op in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? op Hoe met komt nieuws een tot stand? Hoe ontstaan hypes? uit Clairy Polak praat tijdens met makers en van betrokkenen over van nieuws op televisie en radio, door in naar kranten en tijdschriften, tijdens op internet en in sociale door media. tijdens Over wat een er fout gaat, en over door wat er goed gaat. uit Actueel, en met met een naar scherp oog voor de met waan van met de dag. Presentatie: Clairy naar Polak.

april 2021
01-06-2012 20:45

Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

25-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

Met o.a. -waarom kicken journalisten zo op opiniepeilingen?, -debat over kritiek op websites van de publieke omroepen, -column van Anne Boermans en gasten o.a.: Naeeda Aurangzeb en Jeroen Smit.

18-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

11-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

-De Wereldomroep zendt vandaag voor het laatst uit in het Nederlands. -André Krouwel. -NOS Journaal vervangt aantal buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen en Ernst-Jan Pfauth. -Anne Boermans.

27-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 27 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 27 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

20-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 20 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 20 april 2012

Mey o.a.: -Vandaag is het wereldwijd Kony-actiedag. Nu moet blijken of de nieuwe media werkelijk aan kunnen zetten tot actie, of dat de Konyfilm niet meer was dan een internethype.

13-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 13 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 13 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

06-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 6 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 6 april 2012

Met o.a.: -Werd Kamerlid John Leerdam slachtoffer van zijn eigen ijdelheid, of is hij erin geluisd door de media? Ligt de krant van de toekomst nog elke ochtend op de mat, of koop je hem online?

30-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-12-2011 20:50

Aflevering 8

De Waan van de Dag - Aflevering 8

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

16-12-2011 20:50

Aflevering 7

De Waan van de Dag - Aflevering 7

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

09-12-2011 20:50

Aflevering 6

De Waan van de Dag - Aflevering 6

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

02-12-2011 20:50

Aflevering 5

De Waan van de Dag - Aflevering 5

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

25-11-2011 20:50

Aflevering 4

De Waan van de Dag - Aflevering 4

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Waan van de Dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waan van de Dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waan van de Dag bij De Waan van de Dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waan van de Dag. Heb je een uitzending van De Waan van de Dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waan van de Dag gemist

De Waan van de Dag is een programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat in De Waan van de Dag met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio, in kranten en tijdschriften, op internet en in sociale media. Over wat er fout gaat, en over wat er goed gaat. Actueel, en met een scherp oog voor de waan van de dag. Presentatie: Clairy Polak.

Uitzending gemist van De Waan van de Dag? Hier kun je alle uitzendingen van De Waan van de Dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 01-06-2012 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!