Programma gemist?

Programma naar over journalistiek uit en media, live door vanuit het Raadhuis in Hilversum. in Welke afwegingen maken journalisten? uit op Hoe komt nieuws tot stand? Hoe naar ontstaan tijdens hypes?

Met tijdens o.a. -waarom kicken journalisten tijdens zo van op opiniepeilingen?, -debat over van kritiek op websites van van de publieke uit omroepen, -column van door Anne Boermans en gasten van o.a.: naar Naeeda Aurangzeb en het Jeroen Smit.

Programma over op tv journalistiek en media, live uit vanuit van het Raadhuis in Hilversum. Welke in afwegingen maken journalisten? door Hoe komt nieuws tijdens naar tot stand? Hoe ontstaan een hypes?

-De Wereldomroep zendt de vandaag voor het van laatst uit door in het Nederlands. naar -André Krouwel. -NOS Journaal uit vervangt uit aantal buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap met Melissen en Ernst-Jan Pfauth. -Anne in naar Boermans.

Programma op over journalistiek en het media, live vanuit tijdens het Raadhuis in een Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? op tv Hoe komt nieuws de tot stand? Hoe naar op ontstaan hypes?

Mey de o.a.: -Vandaag naar is het wereldwijd op Kony-actiedag. Nu moet in blijken of de uit nieuwe media werkelijk aan kunnen in zetten tot actie, of een dat het de Konyfilm niet meer was een met dan een internethype.

Programma van over journalistiek en media, in live vanuit het Raadhuis het in op tv Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? van Hoe uit komt nieuws tot stand? Hoe door ontstaan de hypes?

Met een o.a.: -Werd Kamerlid John Leerdam naar door slachtoffer van zijn door eigen ijdelheid, of is hij van erin het geluisd door de het media? Ligt de in krant van de toekomst nog van elke ochtend op de door mat, of het koop je hem de online?

Programma over journalistiek de en media, met live vanuit het door Raadhuis in Hilversum. Welke uit afwegingen maken journalisten? in Hoe komt nieuws door op tot stand? Hoe ontstaan met hypes?

Programma over met journalistiek met en media, live vanuit het door Raadhuis tijdens in Hilversum. Welke afwegingen tijdens maken journalisten? Hoe komt op tv nieuws op tv tot stand? Hoe met ontstaan hypes?

Programma een over journalistiek en media, de live tijdens vanuit het Raadhuis naar in Hilversum. Welke op afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws met met tot stand? Hoe ontstaan hypes? naar Clairy Polak praat op tv met makers en met betrokkenen door over nieuws op televisie tijdens en radio, op tv in kranten en naar tijdschriften, op internet en in sociale de media. het Over wat het er fout gaat, naar en over wat op er goed gaat. naar Actueel, en met het een scherp oog voor in de waan van de door dag. Presentatie: Clairy met Polak.

Programma op over journalistiek en media, live op vanuit het een Raadhuis in Hilversum. Welke de afwegingen maken journalisten? op tv uit Hoe komt nieuws tot stand? Hoe uit ontstaan hypes? in Clairy Polak praat met op tv makers en betrokkenen van over nieuws op naar op televisie en radio, met in kranten en tijdschriften, het op internet en in sociale het media. Over het wat er fout met gaat, en over wat met er goed naar gaat. Actueel, en met in op een scherp oog de voor de waan van de dag. een Presentatie: Clairy tijdens Polak.

Programma over journalistiek een uit en media, live vanuit door het Raadhuis in op tv Hilversum. Welke afwegingen maken van journalisten? de Hoe komt nieuws tot uit stand? Hoe ontstaan een hypes? Clairy Polak praat met een makers en betrokkenen door over nieuws met op televisie en radio, van in kranten tijdens en tijdschriften, op internet tijdens en tijdens in sociale media. Over wat op tv er door fout gaat, en door over wat er goed door gaat. op Actueel, en met op tv een scherp oog voor het de waan van de dag. het Tijdens het rechtszaken mag op er slechts beperkt met gefilmd worden. Maar de media tijdens willen het het liefst alles filmen. De vraag met door is waartoe dat door leidt. Tot een op beter begrip van de met rechtspraak? Of tot een mediaspektakel uit dat op tv het gezag van de rechtbank op tv het ondergraaft. Een debat in van De Waan van de Dag, in in het programma over journalistiek en een media. Gasten: Benedicte Ficq, tijdens naar advocaat, Reinier van tijdens Zutphen, voorzitter van door de Nederlandse Vereniging van Rechtspraak, Marcel een Gelauff, Hoofdredacteur in NOS Journaal, en door Saskia op Belleman, Rechtbankverslaggever van de Telegraaf. uit Presentatie: Clairy in Polak.

Programma door over journalistiek en tijdens media, live vanuit de het Raadhuis in op Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? een Hoe door komt nieuws met tot stand? Hoe in ontstaan hypes? Clairy Polak praat met de makers en tijdens betrokkenen over nieuws op een televisie het en radio, in kranten met en tijdschriften, op het internet naar en in sociale media. een Over wat er fout gaat, uit en over wat door er goed de gaat. Actueel, en op met met een scherp oog voor de een waan van de een dag. Met onder meer: de op -Brussel is waar het allemaal het gebeurt op dit van moment, maar de hoe kom je aan je van nieuws in dit van bolwerk van van bureaucratie, op lobbyisten en persvoorlichters? Caroline de Gruyter, uit correspondent in de Brussel voor naar NRC, gunt ons uit een kijkje in haar door keuken. -In op Amerika is het de in normaalste zaak dat naar van journalisten bekend is van waar hun in politieke voorkeur uit ligt. In op tv Nederland gaan nu ook steeds van meer stemmen tijdens voor meer transparantie, ook door wat betreft de de politieke voorkeur in van journalisten. Een debat met tussen Kees Boonman, op tv radiopresentator/journalist en het Francisco van Jole, hoofdredacteur Joop.nl. het -Een tijdens reportage over het nieuwe met computerspel op tv over oorlogsjournalistiek: On met The Ground Reporter Afghanistan. op Presentatrice Eva de Jinek stuurt scholieren op pad naar het van Afghanistan. Ze leren informatie te uit verzamelen in een naar onoverzichtelijk van conflictgebied. Maar hoe een realistisch is het de computerspel? En krijgen een scholieren hierdoor een goed beeld van naar oorlogsjournalistiek? op Presentatie: Clairy door Polak.

Programma over in journalistiek en media, live uit vanuit naar het Raadhuis in de Hilversum. Welke afwegingen door maken journalisten? Hoe komt nieuws tijdens tot door stand? Hoe uit ontstaan hypes? Clairy Polak tijdens praat met makers tijdens en betrokkenen over door nieuws op televisie en radio, een in kranten en uit tijdschriften, naar op internet en op in sociale tijdens media. Over wat er van fout gaat, en over uit wat er goed op gaat. een Actueel, en met een scherp oog uit voor door de waan van de dag. door uit Presentatie: Clairy Polak.

augustus 2017
01-06-2012 20:45

Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

25-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 25 mei 2012

Met o.a. -waarom kicken journalisten zo op opiniepeilingen?, -debat over kritiek op websites van de publieke omroepen, -column van Anne Boermans en gasten o.a.: Naeeda Aurangzeb en Jeroen Smit.

18-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 18 mei 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

11-05-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

-De Wereldomroep zendt vandaag voor het laatst uit in het Nederlands. -André Krouwel. -NOS Journaal vervangt aantal buitenlandcorrespondenten. -Hans-Jaap Melissen en Ernst-Jan Pfauth. -Anne Boermans.

27-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 27 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 27 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

20-04-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 20 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 20 april 2012

Mey o.a.: -Vandaag is het wereldwijd Kony-actiedag. Nu moet blijken of de nieuwe media werkelijk aan kunnen zetten tot actie, of dat de Konyfilm niet meer was dan een internethype.

13-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 13 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 13 april 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

06-04-2012 20:55

Aflevering van vrijdag 6 april 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 6 april 2012

Met o.a.: -Werd Kamerlid John Leerdam slachtoffer van zijn eigen ijdelheid, of is hij erin geluisd door de media? Ligt de krant van de toekomst nog elke ochtend op de mat, of koop je hem online?

30-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-03-2012 20:50

Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

De Waan van de Dag - Aflevering van vrijdag 23 maart 2012

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes?

23-12-2011 20:50

Aflevering 8

De Waan van de Dag - Aflevering 8

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

16-12-2011 20:50

Aflevering 7

De Waan van de Dag - Aflevering 7

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

09-12-2011 20:50

Aflevering 6

De Waan van de Dag - Aflevering 6

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

02-12-2011 20:50

Aflevering 5

De Waan van de Dag - Aflevering 5

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

25-11-2011 20:50

Aflevering 4

De Waan van de Dag - Aflevering 4

Programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Waan van de Dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waan van de Dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waan van de Dag bij De Waan van de Dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waan van de Dag. Heb je een uitzending van De Waan van de Dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waan van de Dag gemist

De Waan van de Dag is een programma over journalistiek en media, live vanuit het Raadhuis in Hilversum. Welke afwegingen maken journalisten? Hoe komt nieuws tot stand? Hoe ontstaan hypes? Clairy Polak praat in De Waan van de Dag met makers en betrokkenen over nieuws op televisie en radio, in kranten en tijdschriften, op internet en in sociale media. Over wat er fout gaat, en over wat er goed gaat. Actueel, en met een scherp oog voor de waan van de dag. Presentatie: Clairy Polak.

Uitzending gemist van De Waan van de Dag? Hier kun je alle uitzendingen van De Waan van de Dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 01-06-2012 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord