Programma gemist?

Twee jaar uit nadat zwavelzuur haar met gezicht verwoestte, heeft uit Katie eindelijk weer genoeg tijdens op tv vertrouwen om het veilige huis bij tijdens haar uit ouders te op tv verlaten en op zichzelf te gaan met een wonen. Ook heeft ze een ontmoeting in met met Kayleigh en het George. Kayleigh heeft naar een aandoening die haar van hoofd en gezicht aantast met en op tv is een gevangene in haar eigen een tijdens flat. Nu wil ze weer door leven en tijdens daar heeft ze het Katie's hulp voor van nodig. George is in een vader door van twee kinderen. Hij naar heeft een erfelijke ziekte waardoor de zijn tijdens gezicht verminkt raakt. Hij staat in van nu voor de moeilijke beslissing of op op tv hij een gevaarlijke operatie zal een ondergaan. Daarnaast heeft met Katie opnieuw tijdens een gesprek met Chantelle uit tijdens de eerste van aflevering.

Sinds Katie het een zwavelsuur door in haar gezicht kreeg, op tv kan ze in haar ogen in niet meer goed naar sluiten. Ze ondergaat een tijdens operatie in van de hoop op verbetering. Ook met praat ze van met Andrew, die in het Treacher Collins Syndroom op tv heeft. In door een openhartig gesprek vertelt hij naar Katie dat op de blikken en veronderstellingen een in van andere mensen zijn zelfvertrouwen naar flink onderuit halen. naar De van 21-jarige Amit heeft neurofibromatosis, een ziekte de op tv die zijn gezicht aantast. Hij wil het naar de door universiteit, in maar weet niet zeker naar of zijn medestudenten tijdens hem zullen uit accepteren.

Katie naar is druk bezig met de het lancering de van haar een eigen goede doel en uit daarbij krijgt ze hulp door van Simon Cowell. Daarnaast op tv ontmoet ze op tv de 16-jarige Will, wiens tijdens lichaam voor het veertig procent tijdens is verbrand na een een ongeluk uit met een barbecue. Naast de uit lichamelijke uit ongemakken waar hij op mee te maken heeft, op vindt Will het moeilijk van dat zijn gezicht door anders is dan op dat van anderen. De door in 24-jarige Emily heeft op brandwonden op zeventig uit procent van haar lijf en waarschuwt in naar Katie dat het leven op tv met littekens erg moeilijk uit is.

Katie ontmoet de in balletstudente Adele, de die op tv onder een hete douche het een epileptische aanval kreeg tijdens en verschrikkelijke brandwonden opliep. naar Nu tijdens probeert ze haar in zelfvertrouwen terug te uit krijgen en weer op de te met treden. De 23-jarige Chantelle heeft een naar zeldzame aandoening die met haar met gezicht ernstig aantast. Buiten dat met de aandoening door niet ongevaarlijk is, door heeft haar uit huwelijk er door steeds meer onder te tijdens lijden. Daarnaast het ondergaat Katie zelf opnieuw een naar behandeling tijdens en probeert ze van haar leven op te van pakken.

januari 2020
26-11-2011 20:58

Seizoen 1 aflevering 4

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 4

Twee jaar nadat zwavelzuur haar gezicht verwoestte, heeft Katie eindelijk weer genoeg vertrouwen om het veilige huis bij haar ouders te verlaten en op zichzelf te gaan wonen. Ook heeft ze een ontmoeting met Kayleigh en George. Kayleigh heef...

19-11-2011 20:57

Seizoen 1 aflevering 3

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 3

Sinds Katie het zwavelsuur in haar gezicht kreeg, kan ze haar ogen niet meer goed sluiten. Ze ondergaat een operatie in de hoop op verbetering. Ook praat ze met Andrew, die het Treacher Collins Syndroom heeft. In een openhartig gesprek vert...

12-11-2011 21:00

Seizoen 1 aflevering 2

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 2

Katie is druk bezig met de lancering van haar eigen goede doel en daarbij krijgt ze hulp van Simon Cowell. Daarnaast ontmoet ze de 16-jarige Will, wiens lichaam voor veertig procent is verbrand na een ongeluk met een barbecue. Naast de lich...

05-11-2011 21:01

Seizoen 1 aflevering 1

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 1

Katie ontmoet de balletstudente Adele, die onder een hete douche een epileptische aanval kreeg en verschrikkelijke brandwonden opliep. Nu probeert ze haar zelfvertrouwen terug te krijgen en weer op te treden. De 23-jarige Chantelle heeft ee...

Katie: My Beautiful Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Katie: My Beautiful Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Katie: My Beautiful Friends bij Katie: My Beautiful Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Katie: My Beautiful Friends. Heb je een uitzending van Katie: My Beautiful Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Katie: My Beautiful Friends gemist

Katie: My Beautiful Friends is een vierdelige documentaireserie waarin Katie Piper, een voormalig fotomodel dat verminkt raakte nadat ze zwavelzuur in haar gezicht kreeg gegooid, andere jonge mensen met een ongewoon uiterlijk volgt.

Uitzending gemist van Katie: My Beautiful Friends? Hier kun je alle uitzendingen van Katie: My Beautiful Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-11-2011 om 20:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!