Programma gemist?

Twee jaar nadat in zwavelzuur haar gezicht naar verwoestte, naar heeft Katie eindelijk weer op tv genoeg vertrouwen naar om het van veilige huis bij het haar ouders te verlaten en op op zichzelf te in gaan wonen. op tv Ook heeft ze een ontmoeting met met in Kayleigh en George. Kayleigh het heeft een met aandoening die haar hoofd de en gezicht aantast het en met is een gevangene van in haar eigen door flat. Nu wil ze een weer leven op en daar heeft uit ze Katie's hulp voor op nodig. George is een vader op tv van twee van kinderen. tijdens Hij heeft een met erfelijke ziekte waardoor zijn gezicht verminkt het raakt. Hij staat door nu voor de naar moeilijke beslissing of naar van hij een gevaarlijke met operatie zal ondergaan. naar Daarnaast heeft Katie opnieuw in een gesprek met Chantelle uit door de het eerste aflevering.

Sinds uit Katie het zwavelsuur in uit haar gezicht kreeg, kan een ze haar met ogen niet meer goed tijdens van sluiten. Ze ondergaat een operatie door in de hoop op het verbetering. Ook praat een ze met tijdens Andrew, op tv die het Treacher Collins Syndroom heeft. het het In een openhartig gesprek vertelt hij een Katie dat de naar blikken en naar veronderstellingen de van andere mensen op zijn zelfvertrouwen flink van onderuit halen. De 21-jarige Amit het heeft in neurofibromatosis, een ziekte die zijn gezicht met aantast. Hij uit wil naar op de universiteit, maar weet op niet zeker of op zijn uit medestudenten hem zullen van accepteren.

Katie een is druk bezig met van de het lancering van haar tijdens eigen goede doel en daarbij naar krijgt het ze hulp van Simon Cowell. uit Daarnaast ontmoet ze op de uit 16-jarige Will, wiens lichaam voor in veertig procent op tv is verbrand na een naar ongeluk naar met een barbecue. Naast de lichamelijke tijdens een ongemakken waar hij mee te in maken heeft, een vindt Will het moeilijk dat naar met zijn gezicht anders is een dan dat van op anderen. De 24-jarige Emily op heeft brandwonden op zeventig het procent van van haar lijf in en waarschuwt Katie een dat het leven het met littekens het erg moeilijk is.

Katie ontmoet de van balletstudente Adele, naar die onder een door hete douche een met epileptische aanval kreeg met en verschrikkelijke brandwonden tijdens opliep. Nu van probeert ze haar zelfvertrouwen terug van te krijgen en naar weer op in te treden. De de 23-jarige Chantelle heeft tijdens een zeldzame aandoening een die haar gezicht tijdens ernstig aantast. Buiten dat op tv de aandoening niet een een ongevaarlijk is, heeft haar naar huwelijk er steeds meer de onder te tijdens lijden. Daarnaast ondergaat Katie zelf door opnieuw een uit behandeling in en probeert ze haar leven van op te op pakken.

april 2021
26-11-2011 20:58

Seizoen 1 aflevering 4

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 4

Twee jaar nadat zwavelzuur haar gezicht verwoestte, heeft Katie eindelijk weer genoeg vertrouwen om het veilige huis bij haar ouders te verlaten en op zichzelf te gaan wonen. Ook heeft ze een ontmoeting met Kayleigh en George. Kayleigh heef...

19-11-2011 20:57

Seizoen 1 aflevering 3

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 3

Sinds Katie het zwavelsuur in haar gezicht kreeg, kan ze haar ogen niet meer goed sluiten. Ze ondergaat een operatie in de hoop op verbetering. Ook praat ze met Andrew, die het Treacher Collins Syndroom heeft. In een openhartig gesprek vert...

12-11-2011 21:00

Seizoen 1 aflevering 2

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 2

Katie is druk bezig met de lancering van haar eigen goede doel en daarbij krijgt ze hulp van Simon Cowell. Daarnaast ontmoet ze de 16-jarige Will, wiens lichaam voor veertig procent is verbrand na een ongeluk met een barbecue. Naast de lich...

05-11-2011 21:01

Seizoen 1 aflevering 1

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 1

Katie ontmoet de balletstudente Adele, die onder een hete douche een epileptische aanval kreeg en verschrikkelijke brandwonden opliep. Nu probeert ze haar zelfvertrouwen terug te krijgen en weer op te treden. De 23-jarige Chantelle heeft ee...

Katie: My Beautiful Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Katie: My Beautiful Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Katie: My Beautiful Friends bij Katie: My Beautiful Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Katie: My Beautiful Friends. Heb je een uitzending van Katie: My Beautiful Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Katie: My Beautiful Friends gemist

Katie: My Beautiful Friends is een vierdelige documentaireserie waarin Katie Piper, een voormalig fotomodel dat verminkt raakte nadat ze zwavelzuur in haar gezicht kreeg gegooid, andere jonge mensen met een ongewoon uiterlijk volgt.

Uitzending gemist van Katie: My Beautiful Friends? Hier kun je alle uitzendingen van Katie: My Beautiful Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-11-2011 om 20:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!