Programma gemist?

Twee jaar nadat op zwavelzuur uit haar gezicht verwoestte, heeft op Katie eindelijk weer genoeg uit vertrouwen om het naar veilige huis met bij haar ouders te door verlaten op tv en op zichzelf te op gaan wonen. Ook heeft een ze een op tv ontmoeting met Kayleigh en met George. Kayleigh op tv heeft tijdens een aandoening die haar hoofd en in gezicht aantast op tv en is een gevangene uit op in haar eigen flat. tijdens Nu wil ze weer leven naar en daar heeft door ze Katie's hulp de voor nodig. George de is het een vader een van twee kinderen. Hij heeft een van een erfelijke ziekte waardoor zijn gezicht van verminkt raakt. Hij door staat naar nu voor de moeilijke beslissing of van hij op een gevaarlijke operatie op tv zal ondergaan. uit Daarnaast heeft Katie het opnieuw een gesprek in met Chantelle uit tijdens de eerste aflevering.

Sinds Katie uit het zwavelsuur in de haar gezicht in kreeg, kan ze door haar ogen niet meer goed het sluiten. Ze op ondergaat een operatie in naar de het hoop op verbetering. een Ook praat een ze met Andrew, die het op tv Treacher door Collins Syndroom heeft. een In een openhartig gesprek door vertelt hij het Katie dat de met blikken en veronderstellingen van andere op tv mensen zijn zelfvertrouwen de flink in onderuit halen. De 21-jarige Amit heeft het neurofibromatosis, van een ziekte die tijdens zijn gezicht aantast. de Hij wil naar de universiteit, uit maar naar weet niet zeker of op tv zijn medestudenten hem in zullen op accepteren.

Katie is druk een op bezig met de lancering uit van haar eigen goede op tv doel door en daarbij krijgt ze hulp naar van Simon uit Cowell. Daarnaast ontmoet de ze de tijdens 16-jarige Will, wiens door lichaam voor veertig procent is een verbrand na tijdens een ongeluk uit met een barbecue. het Naast de lichamelijke op ongemakken waar hij mee naar te maken heeft, vindt met Will het moeilijk dat op tv naar zijn gezicht anders is dan dat op tv van een anderen. De op 24-jarige Emily heeft brandwonden op naar zeventig procent van naar haar lijf met en waarschuwt Katie dat naar het het leven met littekens van erg moeilijk is.

Katie ontmoet de op tv naar balletstudente Adele, die onder het een hete douche door een epileptische aanval door kreeg en verschrikkelijke van brandwonden opliep. Nu probeert ze op tv haar zelfvertrouwen de terug te een krijgen en weer in op te treden. een De 23-jarige Chantelle heeft een door zeldzame aandoening die van haar gezicht ernstig door aantast. Buiten dat in de door aandoening niet ongevaarlijk is, in heeft haar huwelijk er uit steeds uit meer onder te van lijden. Daarnaast ondergaat Katie zelf het opnieuw een behandeling van en probeert door ze haar leven op op te een pakken.

augustus 2020
26-11-2011 20:58

Seizoen 1 aflevering 4

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 4

Twee jaar nadat zwavelzuur haar gezicht verwoestte, heeft Katie eindelijk weer genoeg vertrouwen om het veilige huis bij haar ouders te verlaten en op zichzelf te gaan wonen. Ook heeft ze een ontmoeting met Kayleigh en George. Kayleigh heef...

19-11-2011 20:57

Seizoen 1 aflevering 3

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 3

Sinds Katie het zwavelsuur in haar gezicht kreeg, kan ze haar ogen niet meer goed sluiten. Ze ondergaat een operatie in de hoop op verbetering. Ook praat ze met Andrew, die het Treacher Collins Syndroom heeft. In een openhartig gesprek vert...

12-11-2011 21:00

Seizoen 1 aflevering 2

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 2

Katie is druk bezig met de lancering van haar eigen goede doel en daarbij krijgt ze hulp van Simon Cowell. Daarnaast ontmoet ze de 16-jarige Will, wiens lichaam voor veertig procent is verbrand na een ongeluk met een barbecue. Naast de lich...

05-11-2011 21:01

Seizoen 1 aflevering 1

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 1

Katie ontmoet de balletstudente Adele, die onder een hete douche een epileptische aanval kreeg en verschrikkelijke brandwonden opliep. Nu probeert ze haar zelfvertrouwen terug te krijgen en weer op te treden. De 23-jarige Chantelle heeft ee...

Katie: My Beautiful Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Katie: My Beautiful Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Katie: My Beautiful Friends bij Katie: My Beautiful Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Katie: My Beautiful Friends. Heb je een uitzending van Katie: My Beautiful Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Katie: My Beautiful Friends gemist

Katie: My Beautiful Friends is een vierdelige documentaireserie waarin Katie Piper, een voormalig fotomodel dat verminkt raakte nadat ze zwavelzuur in haar gezicht kreeg gegooid, andere jonge mensen met een ongewoon uiterlijk volgt.

Uitzending gemist van Katie: My Beautiful Friends? Hier kun je alle uitzendingen van Katie: My Beautiful Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-11-2011 om 20:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!