Programma gemist?

Twee door jaar nadat zwavelzuur op tv haar gezicht verwoestte, tijdens heeft Katie eindelijk weer genoeg in door vertrouwen om het veilige huis van bij haar ouders van te naar verlaten en op zichzelf te uit gaan wonen. Ook heeft een ze een ontmoeting een met Kayleigh op en George. Kayleigh heeft naar een een aandoening die haar hoofd van en gezicht aantast in en is een gevangene naar in door haar eigen flat. Nu wil van ze het weer leven en daar heeft op ze Katie's hulp het voor een nodig. George is een het vader van in twee kinderen. Hij heeft een een erfelijke van ziekte waardoor zijn gezicht het verminkt raakt. het Hij staat nu voor het de moeilijke beslissing of het tijdens hij een gevaarlijke operatie zal ondergaan. een Daarnaast heeft van Katie opnieuw een met gesprek met Chantelle op tv uit de de eerste aflevering.

Sinds uit Katie het zwavelsuur in haar een gezicht kreeg, kan op tv ze op tv haar ogen niet het meer goed sluiten. Ze het ondergaat een operatie uit in de hoop op van naar verbetering. Ook praat ze in met Andrew, uit die het Treacher in Collins Syndroom heeft. naar In een openhartig gesprek vertelt de hij Katie dat de naar uit blikken en veronderstellingen van andere op mensen de zijn zelfvertrouwen flink onderuit halen. door De 21-jarige Amit van heeft neurofibromatosis, een tijdens ziekte die zijn in gezicht aantast. naar Hij wil naar de van universiteit, maar weet op tv niet zeker of in zijn medestudenten hem tijdens zullen door accepteren.

Katie is het druk op tv bezig met de lancering met van haar eigen een goede doel en van daarbij krijgt ze hulp van van Simon uit Cowell. Daarnaast ontmoet ze de de 16-jarige naar Will, wiens met lichaam voor veertig procent van is verbrand naar na een ongeluk met een barbecue. het Naast de lichamelijke tijdens ongemakken waar uit hij mee te maken tijdens van heeft, vindt Will het moeilijk uit dat naar zijn gezicht anders is dan op dat van anderen. De een 24-jarige Emily heeft tijdens brandwonden het op zeventig procent van tijdens haar lijf en op tv waarschuwt Katie dat het het leven met littekens uit een erg moeilijk is.

Katie ontmoet de de balletstudente Adele, het die onder een hete het douche met een epileptische aanval kreeg en van van verschrikkelijke brandwonden opliep. Nu probeert ze in haar zelfvertrouwen tijdens terug te krijgen en de weer op op tv te treden. De 23-jarige de door Chantelle heeft een tijdens zeldzame aandoening die haar een gezicht ernstig aantast. Buiten dat het de aandoening niet de ongevaarlijk is, uit heeft haar naar huwelijk er steeds meer het onder te lijden. Daarnaast een ondergaat Katie tijdens zelf opnieuw een behandeling door en op tv probeert ze haar leven van op te met pakken.

december 2020
26-11-2011 20:58

Seizoen 1 aflevering 4

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 4

Twee jaar nadat zwavelzuur haar gezicht verwoestte, heeft Katie eindelijk weer genoeg vertrouwen om het veilige huis bij haar ouders te verlaten en op zichzelf te gaan wonen. Ook heeft ze een ontmoeting met Kayleigh en George. Kayleigh heef...

19-11-2011 20:57

Seizoen 1 aflevering 3

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 3

Sinds Katie het zwavelsuur in haar gezicht kreeg, kan ze haar ogen niet meer goed sluiten. Ze ondergaat een operatie in de hoop op verbetering. Ook praat ze met Andrew, die het Treacher Collins Syndroom heeft. In een openhartig gesprek vert...

12-11-2011 21:00

Seizoen 1 aflevering 2

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 2

Katie is druk bezig met de lancering van haar eigen goede doel en daarbij krijgt ze hulp van Simon Cowell. Daarnaast ontmoet ze de 16-jarige Will, wiens lichaam voor veertig procent is verbrand na een ongeluk met een barbecue. Naast de lich...

05-11-2011 21:01

Seizoen 1 aflevering 1

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 1

Katie ontmoet de balletstudente Adele, die onder een hete douche een epileptische aanval kreeg en verschrikkelijke brandwonden opliep. Nu probeert ze haar zelfvertrouwen terug te krijgen en weer op te treden. De 23-jarige Chantelle heeft ee...

Katie: My Beautiful Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Katie: My Beautiful Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Katie: My Beautiful Friends bij Katie: My Beautiful Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Katie: My Beautiful Friends. Heb je een uitzending van Katie: My Beautiful Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Katie: My Beautiful Friends gemist

Katie: My Beautiful Friends is een vierdelige documentaireserie waarin Katie Piper, een voormalig fotomodel dat verminkt raakte nadat ze zwavelzuur in haar gezicht kreeg gegooid, andere jonge mensen met een ongewoon uiterlijk volgt.

Uitzending gemist van Katie: My Beautiful Friends? Hier kun je alle uitzendingen van Katie: My Beautiful Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-11-2011 om 20:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!