Programma gemist?

Twee jaar nadat een zwavelzuur van haar gezicht verwoestte, tijdens heeft Katie tijdens eindelijk weer genoeg vertrouwen van om het veilige huis een bij haar met ouders te de verlaten en op op tv zichzelf te gaan wonen. Ook heeft door met ze een ontmoeting met Kayleigh en tijdens George. Kayleigh heeft in een met aandoening die haar hoofd en een gezicht aantast en in is een naar gevangene een in haar eigen met flat. Nu wil ze weer leven op en met daar heeft ze Katie's hulp met voor nodig. op tv George uit is een vader op tv van twee kinderen. Hij heeft een op tv erfelijke ziekte waardoor op zijn gezicht verminkt naar raakt. Hij het staat nu voor de op van moeilijke beslissing of hij een het gevaarlijke operatie zal ondergaan. op uit Daarnaast heeft Katie opnieuw een gesprek een met op tv Chantelle uit de met eerste aflevering.

Sinds naar Katie het naar zwavelsuur in haar gezicht door kreeg, kan ze haar op ogen niet meer goed van op sluiten. Ze ondergaat uit een operatie in de hoop van op op verbetering. Ook praat ze tijdens met Andrew, door die het Treacher een Collins Syndroom heeft. In naar een openhartig gesprek vertelt hij het Katie dat de naar blikken en door veronderstellingen van uit andere mensen zijn zelfvertrouwen uit flink uit onderuit halen. De 21-jarige Amit heeft tijdens in neurofibromatosis, een ziekte die de zijn gezicht aantast. Hij uit wil naar een de universiteit, maar op weet niet tijdens zeker of zijn een medestudenten hem zullen uit accepteren.

Katie uit is druk bezig met op tv de lancering een van haar eigen met goede doel en daarbij naar krijgt ze hulp op tv van in Simon Cowell. Daarnaast ontmoet van ze de met 16-jarige Will, wiens lichaam voor in veertig procent is op verbrand na in een ongeluk met een een barbecue. het Naast de lichamelijke ongemakken op waar hij mee te het maken heeft, vindt Will een het op moeilijk dat zijn gezicht anders uit de is dan dat van naar anderen. De 24-jarige Emily heeft op tv brandwonden op van zeventig procent van de haar lijf en waarschuwt de Katie dat tijdens het leven met littekens het naar erg moeilijk is.

Katie op ontmoet de balletstudente de Adele, die onder een het hete douche een epileptische een aanval kreeg naar en verschrikkelijke brandwonden uit opliep. Nu probeert ze een tijdens haar zelfvertrouwen terug te de krijgen en weer op op te treden. naar De 23-jarige Chantelle heeft een naar zeldzame de aandoening die haar op tv gezicht ernstig op aantast. Buiten dat de aandoening niet naar ongevaarlijk is, heeft tijdens haar huwelijk op tv er naar steeds meer onder te lijden. Daarnaast een ondergaat de Katie zelf het opnieuw een behandeling en probeert ze naar haar tijdens leven op tijdens te pakken.

april 2020
26-11-2011 20:58

Seizoen 1 aflevering 4

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 4

Twee jaar nadat zwavelzuur haar gezicht verwoestte, heeft Katie eindelijk weer genoeg vertrouwen om het veilige huis bij haar ouders te verlaten en op zichzelf te gaan wonen. Ook heeft ze een ontmoeting met Kayleigh en George. Kayleigh heef...

19-11-2011 20:57

Seizoen 1 aflevering 3

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 3

Sinds Katie het zwavelsuur in haar gezicht kreeg, kan ze haar ogen niet meer goed sluiten. Ze ondergaat een operatie in de hoop op verbetering. Ook praat ze met Andrew, die het Treacher Collins Syndroom heeft. In een openhartig gesprek vert...

12-11-2011 21:00

Seizoen 1 aflevering 2

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 2

Katie is druk bezig met de lancering van haar eigen goede doel en daarbij krijgt ze hulp van Simon Cowell. Daarnaast ontmoet ze de 16-jarige Will, wiens lichaam voor veertig procent is verbrand na een ongeluk met een barbecue. Naast de lich...

05-11-2011 21:01

Seizoen 1 aflevering 1

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 1

Katie ontmoet de balletstudente Adele, die onder een hete douche een epileptische aanval kreeg en verschrikkelijke brandwonden opliep. Nu probeert ze haar zelfvertrouwen terug te krijgen en weer op te treden. De 23-jarige Chantelle heeft ee...

Katie: My Beautiful Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Katie: My Beautiful Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Katie: My Beautiful Friends bij Katie: My Beautiful Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Katie: My Beautiful Friends. Heb je een uitzending van Katie: My Beautiful Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Katie: My Beautiful Friends gemist

Katie: My Beautiful Friends is een vierdelige documentaireserie waarin Katie Piper, een voormalig fotomodel dat verminkt raakte nadat ze zwavelzuur in haar gezicht kreeg gegooid, andere jonge mensen met een ongewoon uiterlijk volgt.

Uitzending gemist van Katie: My Beautiful Friends? Hier kun je alle uitzendingen van Katie: My Beautiful Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-11-2011 om 20:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!