Programma gemist?

Twee jaar tijdens nadat zwavelzuur haar gezicht van verwoestte, heeft het Katie door eindelijk weer genoeg vertrouwen om op het veilige huis op bij haar met ouders te van verlaten en op van zichzelf te gaan wonen. Ook heeft van ze in een ontmoeting met Kayleigh naar en George. uit Kayleigh heeft een een aandoening die het haar hoofd en op gezicht aantast en is een gevangene met een in haar eigen flat. Nu wil naar ze weer op tv leven en daar door heeft ze Katie's van hulp door voor nodig. George door is een vader een van twee kinderen. Hij heeft met een erfelijke op tv ziekte waardoor zijn gezicht uit verminkt raakt. Hij een staat naar nu voor de moeilijke beslissing of met hij een gevaarlijke de operatie zal ondergaan. op tv Daarnaast van heeft Katie opnieuw op een gesprek met Chantelle uit door de eerste van aflevering.

Sinds Katie naar het uit zwavelsuur in haar gezicht kreeg, tijdens kan ze haar ogen het niet meer het goed sluiten. Ze ondergaat in een met operatie in de de hoop op uit verbetering. Ook praat ze met met Andrew, die het Treacher de Collins Syndroom heeft. de de In een openhartig gesprek vertelt uit hij Katie dat de in de blikken en veronderstellingen van uit andere mensen zijn zelfvertrouwen flink op tv onderuit de halen. De 21-jarige Amit heeft van neurofibromatosis, een ziekte een die zijn gezicht door aantast. Hij in wil naar de universiteit, in op tv maar weet niet zeker of uit zijn medestudenten hem door zullen van accepteren.

Katie een is druk bezig met het de de lancering van haar van eigen goede doel met en daarbij krijgt ze hulp tijdens van Simon tijdens Cowell. Daarnaast ontmoet ze met de 16-jarige Will, wiens met lichaam de voor veertig procent op tv is verbrand na een de ongeluk op tv met een barbecue. Naast de lichamelijke door ongemakken op tv waar hij mee te maken in heeft, vindt door Will het moeilijk een dat zijn gezicht anders uit is dan dat een van anderen. een De 24-jarige Emily op heeft brandwonden op zeventig door procent van haar uit lijf en waarschuwt tijdens Katie dat door het de leven met littekens erg moeilijk de is.

Katie uit ontmoet de het balletstudente Adele, die onder van een hete douche op tv een epileptische aanval kreeg en de verschrikkelijke brandwonden op opliep. Nu probeert ze op tv haar een zelfvertrouwen terug naar te krijgen en van weer op te treden. De 23-jarige het in Chantelle heeft een zeldzame aandoening een die haar gezicht het ernstig tijdens aantast. Buiten dat de aandoening niet in ongevaarlijk is, heeft van haar huwelijk er naar steeds tijdens meer onder te door lijden. Daarnaast ondergaat Katie zelf in opnieuw een een behandeling naar en probeert ze haar leven uit op te op pakken.

juli 2021
26-11-2011 20:58

Seizoen 1 aflevering 4

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 4

Twee jaar nadat zwavelzuur haar gezicht verwoestte, heeft Katie eindelijk weer genoeg vertrouwen om het veilige huis bij haar ouders te verlaten en op zichzelf te gaan wonen. Ook heeft ze een ontmoeting met Kayleigh en George. Kayleigh heef...

19-11-2011 20:57

Seizoen 1 aflevering 3

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 3

Sinds Katie het zwavelsuur in haar gezicht kreeg, kan ze haar ogen niet meer goed sluiten. Ze ondergaat een operatie in de hoop op verbetering. Ook praat ze met Andrew, die het Treacher Collins Syndroom heeft. In een openhartig gesprek vert...

12-11-2011 21:00

Seizoen 1 aflevering 2

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 2

Katie is druk bezig met de lancering van haar eigen goede doel en daarbij krijgt ze hulp van Simon Cowell. Daarnaast ontmoet ze de 16-jarige Will, wiens lichaam voor veertig procent is verbrand na een ongeluk met een barbecue. Naast de lich...

05-11-2011 21:01

Seizoen 1 aflevering 1

Katie: My Beautiful Friends - Seizoen 1 aflevering 1

Katie ontmoet de balletstudente Adele, die onder een hete douche een epileptische aanval kreeg en verschrikkelijke brandwonden opliep. Nu probeert ze haar zelfvertrouwen terug te krijgen en weer op te treden. De 23-jarige Chantelle heeft ee...

Katie: My Beautiful Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Katie: My Beautiful Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Katie: My Beautiful Friends bij Katie: My Beautiful Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Katie: My Beautiful Friends. Heb je een uitzending van Katie: My Beautiful Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Katie: My Beautiful Friends gemist

Katie: My Beautiful Friends is een vierdelige documentaireserie waarin Katie Piper, een voormalig fotomodel dat verminkt raakte nadat ze zwavelzuur in haar gezicht kreeg gegooid, andere jonge mensen met een ongewoon uiterlijk volgt.

Uitzending gemist van Katie: My Beautiful Friends? Hier kun je alle uitzendingen van Katie: My Beautiful Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-11-2011 om 20:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!