Programma gemist?

Theatertaalspel Drie mannen naar zijn te gast op tv die met gezamenlijk verantwoordelijk van zijn voor honderden sublieme in liedteksten. Met: Niek Barendsen, door Theo Nijland en in Daniël de Samkalden.

Theatertaalspel Helemaal in nuchter de storten deze drie van taalvirtuozen zich in het taalkundige in bacchanaal van 'drank door en drugs'. Met: door Jan het J. Pieterse, Kees Torn op tv en Paulien door Cornelisse.

Theatertaalspel Met op tv twee van senioren en een jonkie wordt het door Nederlands rond het 'leven en de werk' onder handen genomen. een Veel een werk van deze heren was of van is op uit televisie. Met: op tv Bram van der Vlugt, uit Jeroen Woe en een Jan het Fillekers.

Theatertaalspel in Thomas van Luyn met cabaretière op tv de Katinka Polderman en dichteres tijdens Marjolijn van Heemstra. Grappig de dat voor 'cabaretier' en uit 'dichter' wel door vrouwelijke varianten bestaan en de niet voor 'dokter' met of naar 'behanger'.

Theatertaalspel Het het thema op 'sport en spel' wordt verkend van door drie toppers in door de taalsport. Het naar op kindervers 'Schipper mag ik naar overvaren' krijgt Olympische proporties. Met de Pieter Derks, Robin een Bleeker en uit Nathalie van Baartman.

Theatertaalspel Het met thema 'gek tijdens en gestoord' is ideaal de voor het de drie gasten die alle van drie een tijdens tikje lijden aan Witzelsucht, een het onbedwingbare neiging om met lollig door te zijn. Dolf het Jansen, Yora Rienstra en Niels tijdens tijdens van der Laan.

Theatertaalspel een Met Roué Verveer, in Roel C. Verburg en Maarten tijdens Wansink. het De gasten tijdens van deze week zijn naar niet de naar grootste dierenvrienden en misschien daarom met is het thema 'mens de en op tv dier' bij tijdens hen in goede uit handen.

Over naar 'ziekte en dood' in door de Nederlandse taal. op Dat thema door leidt niet op tv alleen tot veel een spitsvondigheden maar zelfs de tot een zeer gezonde rap over naar het welzijn van op een het Nederlands door Frank met van Pamelen.

Afl.: het Taalontwikkeling. Met: cabaretier Niels van in de Laan, uit cabaretière Lenette van Dongen naar en op schrijver Arjen door Lubach Alleen dode talen ontwikkelen uit zich niet. Het Nederlands tijdens is het springlevend en het verandert dus steeds. Dat gaat van vanzelf, maar door er zijn ook mensen uit die daar een door extra steentje op tv aan hebben bijgedragen. van Wie dat uit onder meer zijn, ontdekken van de spelers vandaag. En helpen door van zij zelf het Nederlands weer een op tv stukje verder? een Presentatie: Erik van het Muiswinkel.

Afl.: In- en op de export. Met: schrijfster Iris Koppe, met cabaretier Mike Boddé het en zangeres met Mylène d'Anjou. Het naar Nederlands is naar een gulle taal. Het leent net de zo gemakkelijk woorden op aan andere talen een als zij zelf een woorden uit het door het buitenland importeert. Dat gegeven is een de dankbare inspiratiebron voor door de de spelers van vandaag. Hoe tijdens Nederlands naar zijn hun bijdragen? met Presentatie: Erik van met Muiswinkel.

Afl.: het Taalverwerving. Met: op tv schrijfster Lydia Rood, met woordkunstenaar Kees Torn en met cabaretière Dorine Wiersma Op in een wonderbaarlijk eenvoudige en een tegelijk complexe de manier leren met wij een taal. op tv Erik en de spelers een van vandaag het laten zich voor met hun taalcapriolen inspireren van door kinderen die Nederlands door aan het leren zijn, naar zoals ze dat tijdens vroeger op tv zelf hebben een gedaan. Van gebrabbel tot gebral: allemaal door TatataTaal! van Presentatie: Erik tijdens van Muiswinkel.

Afl.: op tv Dialecten. Met: cabaretier Jeroen de Woe, singer-songwriter Roos Rebergen naar en alleskunner Peter door Heerschop. 'Een taal het is een dialect uit tijdens met een leger op tv en een vloot. Een dialect dat uit gewonnen heeft.' Aldus uit Erik tijdens van Muiswinkel. Er wordt gespeeld naar met taal en naar dialecten. De de taal in dit op tv programma wordt pas echt een onbegrijpelijk naar wanneer moet worden van geraden, waar door van een computer automatisch uit op het Koreaans of op tv Japans naar in het Nederlands vertaalde teksten in tijdens hemelsnaam over gaan. uit Presentatie: Erik van met het Muiswinkel.

Afl.: Namen. Met: een comedian tijdens Roué Verveer, entertainer Mylou met Frencken en cabaretier uit Marcel Verreck. tijdens Erik van Muiswinkel op vond de inspiratie voor deze de aflevering tijdens in de naamkunde. Namen met van mensen, dingen, en de van van de spelers zelf natuurlijk. van Daarnaast spelen zij door rijmenderwijs een bankoverval en uit laat Mylou zich een helemaal gaan op in haar de nieuwe versie van de Mei op tv van Herman Gorter. naar Het in komisch vermogen van Roué tijdens Verveer van kwam aan het licht naar tijdens een talentenjacht in zijn op door geboorteland Suriname. In 1999 op werd hij in op tv Nederland met gejuich binnengehaald bij met de een gezelschappen Comedytrain en Freshwagon. een Momenteel speelt een hij alweer door zijn zesde solovoorstelling op In zeer goede staat. Er zijn op tv naar al twee kinderen van vernoemd naar Roué in Verveer, en dan voornamelijk naar uit zijn voornaam. Presentatie: tijdens Erik tijdens van Muiswinkel.

Afl.: Taal & uit hersenen. Met: stand-upcomedian van Martijn Koning, actrice het Wimie Wilhelm en de cabaretier het Onno Innemee. Hoe van zit het met de taal en op onze hersenen? Het complete in antwoord kan ook dit met programma in niet geven, maar de uit vraag inspireert van de spelers wel tijdens tot enkele hilarische en tijdens virtuoze taalmomenten. Met de taalknobbel uit van Martijn, Wimie het en Onno zit de het wel goed. tijdens Presentatie: met Erik van tijdens Muiswinkel.

Afl.: Turbotaal. op tv Met: cabaretier Pieter van Derks, tijdens plezierdichter Frank van Pamelen en tijdens puntdichter Jan J. Pieterse. door Wat een kunnen deze drie taalvirtuozen door met de meest recente een varianten het van het Nederlands, zoals naar straattaal en sms-taal? Hoe uit luidt een hun nieuwe versie het van het gedicht Insomnia van in J.C. Bloem? En het zijn zij in in staat de raadsels een die een online vertaalmachines opleveren, op uit te lossen? Presentatie: uit Erik in van Muiswinkel.

september 2017
22-02-2013 20:55

Tekst en muziek

TatataTaal! - Tekst en muziek

Theatertaalspel Drie mannen zijn te gast die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor honderden sublieme liedteksten. Met: Niek Barendsen, Theo Nijland en Daniël Samkalden.

15-02-2013 20:55

Drank en drugs

TatataTaal! - Drank en drugs

Theatertaalspel Helemaal nuchter storten deze drie taalvirtuozen zich in het taalkundige bacchanaal van 'drank en drugs'. Met: Jan J. Pieterse, Kees Torn en Paulien Cornelisse.

08-02-2013 20:55

Leven en werk

TatataTaal! - Leven en werk

Theatertaalspel Met twee senioren en een jonkie wordt het Nederlands rond 'leven en werk' onder handen genomen. Veel werk van deze heren was of is op televisie. Met: Bram van der Vlugt, Jeroen Woe en Jan Fillekers.

01-02-2013 20:55

Man en vrouw

TatataTaal! - Man en vrouw

Theatertaalspel Thomas van Luyn met cabaretière Katinka Polderman en dichteres Marjolijn van Heemstra. Grappig dat voor 'cabaretier' en 'dichter' wel vrouwelijke varianten bestaan en niet voor 'dokter' of '...

25-01-2013 20:55

Sport en spel

TatataTaal! - Sport en spel

Theatertaalspel Het thema 'sport en spel' wordt verkend door drie toppers in de taalsport. Het kindervers 'Schipper mag ik overvaren' krijgt Olympische proporties. Met Pieter Derks, Robin Bleeker en Nathalie Baartman.

18-01-2013 20:55

Gek en gestoord

TatataTaal! - Gek en gestoord

Theatertaalspel Het thema 'gek en gestoord' is ideaal voor de drie gasten die alle drie een tikje lijden aan Witzelsucht, een onbedwingbare neiging om lollig te zijn. Dolf Jansen, Yora Rienstra en Niels van der Laan.

11-01-2013 20:55

Mens en dier

TatataTaal! - Mens en dier

Theatertaalspel Met Roué Verveer, Roel C. Verburg en Maarten Wansink. De gasten van deze week zijn niet de grootste dierenvrienden en misschien daarom is het thema 'mens en dier' bij hen in goede handen.

04-01-2013 20:55

Ziekte en dood

TatataTaal! - Ziekte en dood

Over 'ziekte en dood' in de Nederlandse taal. Dat thema leidt niet alleen tot veel spitsvondigheden maar zelfs tot een zeer gezonde rap over het welzijn van het Nederlands door Frank van Pamelen.

27-12-2011 20:25

Taalontwikkeling

TatataTaal! - Taalontwikkeling

Afl.: Taalontwikkeling. Met: cabaretier Niels van de Laan, cabaretière Lenette van Dongen en schrijver Arjen Lubach Alleen dode talen ontwikkelen zich niet. Het Nederlands is springlevend en verandert dus steeds. Dat gaat vanzelf, maar er z...

20-12-2011 20:25

In- en export

TatataTaal! - In- en export

Afl.: In- en export. Met: schrijfster Iris Koppe, cabaretier Mike Boddé en zangeres Mylène d'Anjou. Het Nederlands is een gulle taal. Het leent net zo gemakkelijk woorden aan andere talen als zij zelf woorden uit het buitenland importeert. ...

13-12-2011 20:25

Taalverwerving

TatataTaal! - Taalverwerving

Afl.: Taalverwerving. Met: schrijfster Lydia Rood, woordkunstenaar Kees Torn en cabaretière Dorine Wiersma Op een wonderbaarlijk eenvoudige en tegelijk complexe manier leren wij een taal. Erik en de spelers van vandaag laten zich voor hun t...

06-12-2011 20:25

Dialecten

TatataTaal! - Dialecten

Afl.: Dialecten. Met: cabaretier Jeroen Woe, singer-songwriter Roos Rebergen en alleskunner Peter Heerschop. 'Een taal is een dialect met een leger en een vloot. Een dialect dat gewonnen heeft.' Aldus Erik van Muiswinkel. Er wordt gespeeld ...

29-11-2011 20:25

Namen

TatataTaal! - Namen

Afl.: Namen. Met: comedian Roué Verveer, entertainer Mylou Frencken en cabaretier Marcel Verreck. Erik van Muiswinkel vond de inspiratie voor deze aflevering in de naamkunde. Namen van mensen, dingen, en van de spelers zelf natuurlijk. Daar...

22-11-2011 20:25

Taal & hersenen

TatataTaal! - Taal & hersenen

Afl.: Taal & hersenen. Met: stand-upcomedian Martijn Koning, actrice Wimie Wilhelm en cabaretier Onno Innemee. Hoe zit het met taal en onze hersenen? Het complete antwoord kan ook dit programma niet geven, maar de vraag inspireert de speler...

15-11-2011 20:25

Turbotaal

TatataTaal! - Turbotaal

Afl.: Turbotaal. Met: cabaretier Pieter Derks, plezierdichter Frank van Pamelen en puntdichter Jan J. Pieterse. Wat kunnen deze drie taalvirtuozen met de meest recente varianten van het Nederlands, zoals straattaal en sms-taal? Hoe luidt hu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TatataTaal! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TatataTaal! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TatataTaal! bij TatataTaal! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TatataTaal!. Heb je een uitzending van TatataTaal! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TatataTaal! gemist

TatataTaal! is een comisch programma, met: stand-up comedian Roel C. Verburg, tekstschrijver Ivo de Wijs en Koefnoen-maker Owen Schumacher.

Uitzending gemist van TatataTaal!? Hier kun je alle uitzendingen van TatataTaal! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2013 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord