Programma gemist?

Tonnie houdt angstvallig door de voor Greetje verborgen een dat hij zaken doet in met een wel van heel louche type terwijl Arend tijdens en Kasper een zich ontfermen op over een aangelopen kind dat van zijn tong verloren een is. op tv Als Arend onverwacht tijdens bezoek krijgt een van Carla, zijn zelfbenoemde beschermengel, begrijpt een hij dat met een door definitieve confrontatie met het Kasper onontkoombaar is.

Door een uit confronterende mededeling komen in er bij Arend pijnlijke in herinneringen boven. Die op zorgen voor in een het grote ommezwaai die Kasper en tijdens Tonnie maar door al te goed uitkomt. het Ondertussen ontmoet Kasper iemand op en is op het `bingo´; een geval door van `liefde op van op het eerste gezicht´. Terwijl op tv Kasper steeds meer naar te weten op komt over zijn verdwenen moeder met twijfelt Arend hevig tijdens of hij met nu eindelijk uit schoon schip zal naar maken.

Arend raakt door van een akkefietje een tijdelijk gehandicapt, waardoor zijn met meest duistere op kant bovenkomt. op tv Hij maakt zich in zelfs bij Greetje onmogelijk en op tv komt met er helemaal alleen voor met te staan. een Maar dan met verschijnt er hulp uit onverwachte op hoek. Als Arend zich door ook tijdens daar uit van alle macht tegen verzet, krijgt met hij bezoek van een in de handelsreiziger die dringend van met zijn spullen af de wil.

Een in tweelingzus speelt een in doortrapt spelletje voor het op tv goede het doel. Greetje ontfermt zich over de haar naar moeilijk opvoedbare neefje, waardoor Tonnie hard de geconfronteerd wordt met met zijn verborgen uit lichamelijke handicap. Ondertussen komt met Kasper steeds meer het door te weten over de verblijfplaats naar van zijn moeder de en naar een foto leidt tot een heftige tijdens confrontatie met uit Arend.

Tonnie op krijgt een gouden kans om tijdens een met fortuin te het vergaren, maar vindt door weinig steun bij op tv Greetje. Zij is namelijk flink met in de war, de omdat ze uit iemand vermoord heeft en ook door nog haar met handen vol het heeft aan door een klant met een dubbelleven. van Ondertussen ontfermt het Kasper zich over door een harige vriend en door krijgt Arend met bezoek van iemand in die het goed naar met hem voor lijkt van te naar hebben.

Als Kasper beweert een op tv dat hij behekst is in door de het inhoud van een te veilen uit kist door met voodoospullen, kent Tonnie een tijdens 'cleanster' die uit Kasper wel kan genezen. een Wanneer van Arend van deze een aanstaande geestuitdrijving hoort, wil op tv hij zo tijdens snel mogelijk van uit de vreemde vrouw af. Zeker een als hij erachter een komt van dat Kasper via in haar probeert meer te weten de te op komen over zijn uit verdwenen moeder.

Als op het voor Kasper naar steeds duidelijker wordt dat Arend op tv niet herinnerd op tv wil door worden aan het verleden, in komt er een het onguur type op de door proppen dat uit meer van dat verleden weet door dan uit Arend lief in is. En dat terwijl met Kasper zijn handen vol met heeft aan een in gecrashte op tv stewardess met romantische naar toekomstplannen.

Hoewel Arend op tv volgens door Greetje geen gevoel in zijn donder uit heeft, de probeert ze hem er toch naar van te op tv overtuigen op tv de laatste dagen van een op tv van zijn grootste in vijanden wat dragelijker uit te maken. Terwijl door Kasper het een wel heel speciale relatie met tijdens de een internetmonteur krijgt, twijfelt de Arend of hij uit zijn vijand de niet een handje zal helpen, in op weg in naar de tijdens andere kant.

Als tijdens Arend een onbekende uit vrouw onderdak biedt, geeft met dit aanleiding tot de tijdens nodige speculaties, tijdens vooral bij op de jaloerse Greetje. Ondertussen een moet Arend een list tijdens verzinnen om de uit ondergedoken Kasper op uit het handen van een het groep Zuid-Amerikaanse criminelen een te redden, die de het op diens leven van gemunt hebben. En de dit terwijl op Arend zelf in de door problemen komt om met een kostbaar de veilingstuk.

Het leven van met Arend de door Leeuw wordt uit overhoop gegooid door door de plotselinge een terugkomst van zijn zoon de Kasper, of uit iemand die zich daarvoor uitgeeft. van Terwijl met Arend er alles aan doet op tv om van de indringer op tv af te met komen, krijgt met deze echter door hulp uit onverwachte met hoek.

februari 2021
23-07-2018 01:23

Afl. 10

De man met de hamer - Afl. 10

Tonnie houdt angstvallig voor Greetje verborgen dat hij zaken doet met een wel heel louche type terwijl Arend en Kasper zich ontfermen over een aangelopen kind dat zijn tong verloren is. Als Arend onverwacht bezoek krijgt van Carla, zijn ze...

23-07-2018 00:24

Afl. 9

De man met de hamer - Afl. 9

Door een confronterende mededeling komen er bij Arend pijnlijke herinneringen boven. Die zorgen voor een grote ommezwaai die Kasper en Tonnie maar al te goed uitkomt. Ondertussen ontmoet Kasper iemand en is het `bingo´; een geval van `liefd...

16-07-2018 00:46

Afl. 8

De man met de hamer - Afl. 8

Arend raakt door een akkefietje tijdelijk gehandicapt, waardoor zijn meest duistere kant bovenkomt. Hij maakt zich zelfs bij Greetje onmogelijk en komt er helemaal alleen voor te staan. Maar dan verschijnt er hulp uit onverwachte hoek. Als ...

15-07-2018 23:45

Afl. 7

De man met de hamer - Afl. 7

Een tweelingzus speelt een doortrapt spelletje voor het goede doel. Greetje ontfermt zich over haar moeilijk opvoedbare neefje, waardoor Tonnie hard geconfronteerd wordt met zijn verborgen lichamelijke handicap. Ondertussen komt Kasper stee...

09-07-2018 00:54

Afl. 6

De man met de hamer - Afl. 6

Tonnie krijgt een gouden kans om een fortuin te vergaren, maar vindt weinig steun bij Greetje. Zij is namelijk flink in de war, omdat ze iemand vermoord heeft en ook nog haar handen vol heeft aan een klant met een dubbelleven. Ondertussen o...

08-07-2018 23:51

Afl. 5

De man met de hamer - Afl. 5

Als Kasper beweert dat hij behekst is door de inhoud van een te veilen kist met voodoospullen, kent Tonnie een 'cleanster' die Kasper wel kan genezen. Wanneer Arend van deze aanstaande geestuitdrijving hoort, wil hij zo snel mogelijk van de...

02-07-2018 00:59

Afl. 4

De man met de hamer - Afl. 4

Als het voor Kasper steeds duidelijker wordt dat Arend niet herinnerd wil worden aan het verleden, komt er een onguur type op de proppen dat meer van dat verleden weet dan Arend lief is. En dat terwijl Kasper zijn handen vol heeft aan een g...

01-07-2018 23:56

Afl. 3

De man met de hamer - Afl. 3

Hoewel Arend volgens Greetje geen gevoel in zijn donder heeft, probeert ze hem er toch van te overtuigen de laatste dagen van een van zijn grootste vijanden wat dragelijker te maken. Terwijl Kasper een wel heel speciale relatie met een inte...

25-06-2018 00:52

Afl. 2

De man met de hamer - Afl. 2

Als Arend een onbekende vrouw onderdak biedt, geeft dit aanleiding tot de nodige speculaties, vooral bij de jaloerse Greetje. Ondertussen moet Arend een list verzinnen om de ondergedoken Kasper uit handen van een groep Zuid-Amerikaanse crim...

24-06-2018 23:52

Afl. 1

De man met de hamer - Afl. 1

Het leven van Arend de Leeuw wordt overhoop gegooid door de plotselinge terugkomst van zijn zoon Kasper, of iemand die zich daarvoor uitgeeft. Terwijl Arend er alles aan doet om van de indringer af te komen, krijgt deze echter hulp uit onve...

De man met de hamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De man met de hamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De man met de hamer bij De man met de hamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De man met de hamer. Heb je een uitzending van De man met de hamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De man met de hamer gemist

De man met de hamer is een nieuw programma van BNN, waarvan de opbrengst gaat naar Serious Request. Zonder kinderen naar de Ikea-ballenbak, in een trapauto over de afsluitdijk of je laatste tien sms'jes aan iedereen voorlezen. Hoe ver gaan bekende Nederlanders in De man met de hamer om het goede doel van Serious Request te steunen? Onder leiding van veilingmeester Ruben Nicolai bieden prominenten tegen elkaar op. Niet met geld, maar met moed en creativiteit. Wie durft het meest? En wie verzint de beste grappen? Die BN'er harkt het meeste geld bij elkaar. En de winnaar is altijd... Serious Request. 3FM en het Rode Kruis zetten zich tijdens Serious Request ieder jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. Serious Request 2011 maakt zich sterk voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties.

Uitzending gemist van De man met de hamer? Hier kun je alle uitzendingen van De man met de hamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-07-2018 om 01:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!