Programma gemist?

Tonnie houdt angstvallig door voor Greetje verborgen op tv tijdens dat hij zaken doet met met een uit wel heel louche het type terwijl Arend en Kasper zich het ontfermen over een met tijdens aangelopen kind dat naar zijn tong verloren is. Als Arend op tv onverwacht bezoek uit krijgt van op tv Carla, zijn zelfbenoemde beschermengel, begrijpt naar hij op dat een definitieve confrontatie met uit Kasper onontkoombaar naar is.

Door een in confronterende van mededeling komen er bij Arend tijdens pijnlijke herinneringen de boven. Die zorgen voor een een grote ommezwaai door die van Kasper en Tonnie maar al op te goed op uitkomt. Ondertussen ontmoet Kasper uit iemand op tv en is het `bingo´; een door geval van `liefde op tv op het eerste gezicht´. in Terwijl Kasper steeds uit meer in te weten komt in over zijn verdwenen moeder van twijfelt Arend uit hevig of door hij nu eindelijk schoon schip uit zal een maken.

Arend raakt uit door op een akkefietje tijdelijk gehandicapt, de waardoor zijn meest duistere kant een op bovenkomt. Hij maakt zich zelfs bij het Greetje door onmogelijk en komt er tijdens helemaal alleen voor te naar staan. Maar dan op tv verschijnt het er hulp uit onverwachte hoek. met Als de Arend zich ook daar uit in alle macht tijdens tegen verzet, uit krijgt hij bezoek de van een handelsreiziger die dringend de van zijn spullen het af naar wil.

Een de tweelingzus speelt een doortrapt met spelletje uit voor het goede in doel. Greetje ontfermt zich over van haar het moeilijk opvoedbare neefje, waardoor het Tonnie hard geconfronteerd wordt met op tv zijn verborgen op tv lichamelijke in handicap. Ondertussen komt Kasper een steeds meer te weten over in de verblijfplaats van in van zijn moeder en een tijdens foto leidt tot tijdens een heftige confrontatie met met Arend.

Tonnie krijgt een op gouden uit kans om een fortuin van te vergaren, maar vindt tijdens weinig steun van bij tijdens Greetje. Zij is namelijk op flink in de war, op tv omdat naar ze iemand vermoord van heeft en ook nog met haar handen vol heeft aan het een klant met met een naar dubbelleven. Ondertussen ontfermt Kasper met zich over een harige door een vriend en krijgt van Arend bezoek van iemand die het tijdens een goed met hem voor lijkt te het tijdens hebben.

Als Kasper beweert de dat hij door behekst is door van de inhoud van tijdens een te veilen van kist tijdens met voodoospullen, kent een Tonnie een 'cleanster' met die Kasper wel kan op genezen. Wanneer door Arend van deze aanstaande uit geestuitdrijving hoort, van wil hij zo snel mogelijk van van de vreemde de vrouw af. naar Zeker als uit hij erachter komt het dat Kasper via met haar probeert meer op te weten te komen op over zijn verdwenen met moeder.

Als door het voor Kasper een steeds duidelijker wordt naar dat Arend niet herinnerd wil de worden naar aan het verleden, komt een er een op tv onguur type van op de proppen dat meer van een van dat verleden weet op dan Arend lief in is. En dat terwijl van Kasper zijn naar handen vol heeft op tv aan een gecrashte stewardess in met romantische een toekomstplannen.

Hoewel op tv Arend volgens Greetje met geen gevoel in zijn donder met heeft, een probeert ze hem door er toch van te tijdens overtuigen de laatste dagen op tv van tijdens een van zijn grootste door vijanden op tv wat dragelijker te maken. Terwijl Kasper op tv een op tv wel heel de speciale relatie met een internetmonteur krijgt, op twijfelt een Arend of een hij zijn vijand niet een het handje zal helpen, het op de weg naar de uit andere kant.

Als Arend een naar onbekende de vrouw onderdak biedt, geeft dit op aanleiding tot in de uit nodige speculaties, vooral bij de in jaloerse met Greetje. Ondertussen moet het Arend een list verzinnen om de van ondergedoken op Kasper uit handen van tijdens een groep met Zuid-Amerikaanse criminelen te door redden, die de het op diens leven gemunt hebben. door En dit op tv terwijl Arend zelf in tijdens in de problemen komt om een een kostbaar het veilingstuk.

Het de leven van Arend door de Leeuw een wordt overhoop gegooid door de het plotselinge terugkomst op tv van zijn zoon Kasper, door of iemand die zich uit daarvoor uitgeeft. Terwijl tijdens Arend er naar alles aan uit doet om van de indringer op af te komen, uit op krijgt deze echter op hulp uit onverwachte met hoek.

juni 2021
23-07-2018 01:23

Afl. 10

De man met de hamer - Afl. 10

Tonnie houdt angstvallig voor Greetje verborgen dat hij zaken doet met een wel heel louche type terwijl Arend en Kasper zich ontfermen over een aangelopen kind dat zijn tong verloren is. Als Arend onverwacht bezoek krijgt van Carla, zijn ze...

23-07-2018 00:24

Afl. 9

De man met de hamer - Afl. 9

Door een confronterende mededeling komen er bij Arend pijnlijke herinneringen boven. Die zorgen voor een grote ommezwaai die Kasper en Tonnie maar al te goed uitkomt. Ondertussen ontmoet Kasper iemand en is het `bingo´; een geval van `liefd...

16-07-2018 00:46

Afl. 8

De man met de hamer - Afl. 8

Arend raakt door een akkefietje tijdelijk gehandicapt, waardoor zijn meest duistere kant bovenkomt. Hij maakt zich zelfs bij Greetje onmogelijk en komt er helemaal alleen voor te staan. Maar dan verschijnt er hulp uit onverwachte hoek. Als ...

15-07-2018 23:45

Afl. 7

De man met de hamer - Afl. 7

Een tweelingzus speelt een doortrapt spelletje voor het goede doel. Greetje ontfermt zich over haar moeilijk opvoedbare neefje, waardoor Tonnie hard geconfronteerd wordt met zijn verborgen lichamelijke handicap. Ondertussen komt Kasper stee...

09-07-2018 00:54

Afl. 6

De man met de hamer - Afl. 6

Tonnie krijgt een gouden kans om een fortuin te vergaren, maar vindt weinig steun bij Greetje. Zij is namelijk flink in de war, omdat ze iemand vermoord heeft en ook nog haar handen vol heeft aan een klant met een dubbelleven. Ondertussen o...

08-07-2018 23:51

Afl. 5

De man met de hamer - Afl. 5

Als Kasper beweert dat hij behekst is door de inhoud van een te veilen kist met voodoospullen, kent Tonnie een 'cleanster' die Kasper wel kan genezen. Wanneer Arend van deze aanstaande geestuitdrijving hoort, wil hij zo snel mogelijk van de...

02-07-2018 00:59

Afl. 4

De man met de hamer - Afl. 4

Als het voor Kasper steeds duidelijker wordt dat Arend niet herinnerd wil worden aan het verleden, komt er een onguur type op de proppen dat meer van dat verleden weet dan Arend lief is. En dat terwijl Kasper zijn handen vol heeft aan een g...

01-07-2018 23:56

Afl. 3

De man met de hamer - Afl. 3

Hoewel Arend volgens Greetje geen gevoel in zijn donder heeft, probeert ze hem er toch van te overtuigen de laatste dagen van een van zijn grootste vijanden wat dragelijker te maken. Terwijl Kasper een wel heel speciale relatie met een inte...

25-06-2018 00:52

Afl. 2

De man met de hamer - Afl. 2

Als Arend een onbekende vrouw onderdak biedt, geeft dit aanleiding tot de nodige speculaties, vooral bij de jaloerse Greetje. Ondertussen moet Arend een list verzinnen om de ondergedoken Kasper uit handen van een groep Zuid-Amerikaanse crim...

24-06-2018 23:52

Afl. 1

De man met de hamer - Afl. 1

Het leven van Arend de Leeuw wordt overhoop gegooid door de plotselinge terugkomst van zijn zoon Kasper, of iemand die zich daarvoor uitgeeft. Terwijl Arend er alles aan doet om van de indringer af te komen, krijgt deze echter hulp uit onve...

De man met de hamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De man met de hamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De man met de hamer bij De man met de hamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De man met de hamer. Heb je een uitzending van De man met de hamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De man met de hamer gemist

De man met de hamer is een nieuw programma van BNN, waarvan de opbrengst gaat naar Serious Request. Zonder kinderen naar de Ikea-ballenbak, in een trapauto over de afsluitdijk of je laatste tien sms'jes aan iedereen voorlezen. Hoe ver gaan bekende Nederlanders in De man met de hamer om het goede doel van Serious Request te steunen? Onder leiding van veilingmeester Ruben Nicolai bieden prominenten tegen elkaar op. Niet met geld, maar met moed en creativiteit. Wie durft het meest? En wie verzint de beste grappen? Die BN'er harkt het meeste geld bij elkaar. En de winnaar is altijd... Serious Request. 3FM en het Rode Kruis zetten zich tijdens Serious Request ieder jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. Serious Request 2011 maakt zich sterk voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties.

Uitzending gemist van De man met de hamer? Hier kun je alle uitzendingen van De man met de hamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-07-2018 om 01:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!