Programma gemist?

Tonnie houdt van angstvallig voor uit Greetje verborgen van dat hij zaken doet met in een wel heel naar louche naar type terwijl Arend en door Kasper zich ontfermen over van een aangelopen kind dat tijdens zijn tong verloren de is. het Als Arend onverwacht tijdens bezoek krijgt van op tv Carla, zijn zelfbenoemde uit beschermengel, begrijpt met hij dat een het definitieve confrontatie met de Kasper onontkoombaar is.

Door van een confronterende op tv mededeling komen er bij Arend pijnlijke de herinneringen met boven. Die zorgen het voor een grote ommezwaai die het Kasper en Tonnie met maar al uit te goed uitkomt. Ondertussen tijdens ontmoet de Kasper iemand het en is het `bingo´; een in geval van door `liefde op het op tv eerste gezicht´. in Terwijl Kasper steeds meer in te weten met komt over zijn verdwenen moeder in twijfelt het Arend hevig of hij nu de eindelijk schoon schip door zal naar maken.

Arend raakt op door een akkefietje met tijdelijk gehandicapt, waardoor tijdens zijn meest duistere door kant bovenkomt. van Hij maakt de zich zelfs bij Greetje onmogelijk en het komt er helemaal uit alleen met voor te staan. naar Maar dan verschijnt er een hulp op tv uit onverwachte hoek. door Als Arend zich ook daar uit op alle macht tegen tijdens naar verzet, krijgt hij bezoek van door een handelsreiziger in die dringend tijdens van zijn spullen af met wil.

Een tweelingzus uit speelt in een doortrapt spelletje voor tijdens het goede op doel. Greetje ontfermt zich over haar op moeilijk opvoedbare neefje, naar waardoor Tonnie hard met geconfronteerd wordt met het zijn uit verborgen lichamelijke handicap. Ondertussen tijdens komt Kasper de steeds meer te met weten over de verblijfplaats in van zijn een moeder en een foto leidt van in tot een heftige in confrontatie met Arend.

Tonnie in krijgt een gouden kans om naar een een fortuin te een vergaren, maar vindt weinig in steun bij Greetje. Zij een is namelijk flink van in de war, de omdat door ze iemand vermoord in heeft en ook een nog haar handen vol tijdens heeft aan een een klant met op tv een dubbelleven. Ondertussen uit ontfermt Kasper zich het over een harige vriend het en krijgt Arend bezoek van met iemand die het door door goed met hem voor lijkt te tijdens met hebben.

Als Kasper uit beweert dat hij van behekst is door de in inhoud van van een het te veilen kist met voodoospullen, kent een Tonnie een 'cleanster' in die tijdens Kasper wel kan uit genezen. Wanneer een Arend van deze aanstaande met geestuitdrijving hoort, uit wil hij zo snel mogelijk in van de vreemde vrouw op tv af. tijdens Zeker als hij een erachter komt dat Kasper via het haar op probeert meer te weten te een komen uit over zijn verdwenen in moeder.

Als het van voor Kasper naar steeds duidelijker wordt met dat Arend niet naar herinnerd wil worden door aan het verleden, komt er de naar een onguur type op de in proppen dat meer in van dat verleden van weet op tv dan Arend lief is. En een dat terwijl Kasper zijn de handen vol naar heeft aan tijdens een gecrashte stewardess met romantische in op toekomstplannen.

Hoewel Arend volgens naar Greetje geen op tv gevoel op tv in zijn donder heeft, in probeert ze hem er toch door van te overtuigen een het de laatste dagen van op tv een van op tv zijn grootste vijanden wat dragelijker de te maken. Terwijl Kasper door op een wel heel speciale uit relatie met tijdens een internetmonteur krijgt, twijfelt Arend of een op tv hij zijn vijand niet in een handje met zal helpen, op weg naar met de andere uit kant.

Als Arend in een onbekende naar vrouw onderdak op biedt, geeft dit aanleiding tot de van door nodige speculaties, vooral bij de jaloerse op tv Greetje. Ondertussen moet het Arend naar een list de verzinnen om de ondergedoken door Kasper uit handen naar van een groep Zuid-Amerikaanse criminelen een te redden, die de het op diens de leven de gemunt hebben. En dit terwijl door Arend een zelf in de problemen komt in op om een kostbaar de veilingstuk.

Het door leven van tijdens Arend de Leeuw wordt overhoop van gegooid door de de plotselinge terugkomst de van zijn zoon Kasper, of de iemand die op zich met daarvoor uitgeeft. Terwijl Arend er alles in aan het doet om van de indringer met af te op komen, krijgt deze de echter hulp uit onverwachte met van hoek.

februari 2020
23-07-2018 01:23

Afl. 10

De man met de hamer - Afl. 10

Tonnie houdt angstvallig voor Greetje verborgen dat hij zaken doet met een wel heel louche type terwijl Arend en Kasper zich ontfermen over een aangelopen kind dat zijn tong verloren is. Als Arend onverwacht bezoek krijgt van Carla, zijn ze...

23-07-2018 00:24

Afl. 9

De man met de hamer - Afl. 9

Door een confronterende mededeling komen er bij Arend pijnlijke herinneringen boven. Die zorgen voor een grote ommezwaai die Kasper en Tonnie maar al te goed uitkomt. Ondertussen ontmoet Kasper iemand en is het `bingo´; een geval van `liefd...

16-07-2018 00:46

Afl. 8

De man met de hamer - Afl. 8

Arend raakt door een akkefietje tijdelijk gehandicapt, waardoor zijn meest duistere kant bovenkomt. Hij maakt zich zelfs bij Greetje onmogelijk en komt er helemaal alleen voor te staan. Maar dan verschijnt er hulp uit onverwachte hoek. Als ...

15-07-2018 23:45

Afl. 7

De man met de hamer - Afl. 7

Een tweelingzus speelt een doortrapt spelletje voor het goede doel. Greetje ontfermt zich over haar moeilijk opvoedbare neefje, waardoor Tonnie hard geconfronteerd wordt met zijn verborgen lichamelijke handicap. Ondertussen komt Kasper stee...

09-07-2018 00:54

Afl. 6

De man met de hamer - Afl. 6

Tonnie krijgt een gouden kans om een fortuin te vergaren, maar vindt weinig steun bij Greetje. Zij is namelijk flink in de war, omdat ze iemand vermoord heeft en ook nog haar handen vol heeft aan een klant met een dubbelleven. Ondertussen o...

08-07-2018 23:51

Afl. 5

De man met de hamer - Afl. 5

Als Kasper beweert dat hij behekst is door de inhoud van een te veilen kist met voodoospullen, kent Tonnie een 'cleanster' die Kasper wel kan genezen. Wanneer Arend van deze aanstaande geestuitdrijving hoort, wil hij zo snel mogelijk van de...

02-07-2018 00:59

Afl. 4

De man met de hamer - Afl. 4

Als het voor Kasper steeds duidelijker wordt dat Arend niet herinnerd wil worden aan het verleden, komt er een onguur type op de proppen dat meer van dat verleden weet dan Arend lief is. En dat terwijl Kasper zijn handen vol heeft aan een g...

01-07-2018 23:56

Afl. 3

De man met de hamer - Afl. 3

Hoewel Arend volgens Greetje geen gevoel in zijn donder heeft, probeert ze hem er toch van te overtuigen de laatste dagen van een van zijn grootste vijanden wat dragelijker te maken. Terwijl Kasper een wel heel speciale relatie met een inte...

25-06-2018 00:52

Afl. 2

De man met de hamer - Afl. 2

Als Arend een onbekende vrouw onderdak biedt, geeft dit aanleiding tot de nodige speculaties, vooral bij de jaloerse Greetje. Ondertussen moet Arend een list verzinnen om de ondergedoken Kasper uit handen van een groep Zuid-Amerikaanse crim...

24-06-2018 23:52

Afl. 1

De man met de hamer - Afl. 1

Het leven van Arend de Leeuw wordt overhoop gegooid door de plotselinge terugkomst van zijn zoon Kasper, of iemand die zich daarvoor uitgeeft. Terwijl Arend er alles aan doet om van de indringer af te komen, krijgt deze echter hulp uit onve...

De man met de hamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De man met de hamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De man met de hamer bij De man met de hamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De man met de hamer. Heb je een uitzending van De man met de hamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De man met de hamer gemist

De man met de hamer is een nieuw programma van BNN, waarvan de opbrengst gaat naar Serious Request. Zonder kinderen naar de Ikea-ballenbak, in een trapauto over de afsluitdijk of je laatste tien sms'jes aan iedereen voorlezen. Hoe ver gaan bekende Nederlanders in De man met de hamer om het goede doel van Serious Request te steunen? Onder leiding van veilingmeester Ruben Nicolai bieden prominenten tegen elkaar op. Niet met geld, maar met moed en creativiteit. Wie durft het meest? En wie verzint de beste grappen? Die BN'er harkt het meeste geld bij elkaar. En de winnaar is altijd... Serious Request. 3FM en het Rode Kruis zetten zich tijdens Serious Request ieder jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. Serious Request 2011 maakt zich sterk voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties.

Uitzending gemist van De man met de hamer? Hier kun je alle uitzendingen van De man met de hamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-07-2018 om 01:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!