Programma gemist?

Tonnie door houdt angstvallig voor op tv Greetje verborgen door dat hij zaken doet met een uit met wel heel louche door type terwijl Arend en Kasper zich op tv ontfermen over een met tijdens aangelopen kind dat zijn tong met verloren is. Als door Arend onverwacht bezoek van krijgt van een Carla, zijn van zelfbenoemde beschermengel, begrijpt hij dat met een definitieve confrontatie de met Kasper het onontkoombaar is.

Door het een confronterende mededeling komen er door bij Arend pijnlijke in herinneringen boven. Die de zorgen voor een het grote ommezwaai de die Kasper en in Tonnie maar al te met goed van uitkomt. Ondertussen in ontmoet Kasper iemand naar en is het `bingo´; een geval met van `liefde op met het op eerste gezicht´. de Terwijl Kasper steeds meer te in weten komt over zijn naar verdwenen door moeder twijfelt Arend tijdens hevig of hij nu de eindelijk schoon schip het zal in maken.

Arend door raakt door de een akkefietje tijdelijk gehandicapt, waardoor het zijn met meest duistere kant het bovenkomt. Hij maakt zich zelfs een bij Greetje onmogelijk en door van komt er helemaal uit alleen voor te staan. Maar dan tijdens verschijnt er hulp door met uit onverwachte hoek. uit Als Arend zich ook daar uit tijdens alle door macht tegen verzet, krijgt door hij bezoek naar van een het handelsreiziger die dringend een van zijn spullen af van wil.

Een tijdens tweelingzus speelt een doortrapt spelletje op voor uit het goede op tv doel. Greetje ontfermt zich over haar de de moeilijk opvoedbare neefje, waardoor naar Tonnie hard geconfronteerd wordt het met van zijn verborgen lichamelijke handicap. de Ondertussen komt een Kasper steeds meer met te weten over op de verblijfplaats van door zijn moeder en een foto door leidt tot een heftige een confrontatie met de Arend.

Tonnie in krijgt een gouden kans om met een fortuin te in vergaren, maar vindt uit weinig steun een bij Greetje. uit Zij is namelijk op tv flink in de war, door omdat ze iemand tijdens vermoord heeft en naar ook nog van haar handen vol heeft het aan een klant uit met uit een dubbelleven. Ondertussen ontfermt naar Kasper zich over op een harige vriend en uit krijgt op tv Arend bezoek van iemand door die het goed een met hem voor lijkt uit te tijdens hebben.

Als uit Kasper beweert dat hij behekst met op tv is door de inhoud van uit een te veilen kist in met voodoospullen, kent van tijdens Tonnie een 'cleanster' die Kasper wel in in kan genezen. Wanneer Arend uit van deze aanstaande geestuitdrijving hoort, naar wil hij zo uit snel mogelijk van een de vreemde vrouw met af. op Zeker als door hij erachter komt dat Kasper via op haar probeert meer met te naar weten te komen over tijdens zijn verdwenen op tv moeder.

Als naar het voor Kasper steeds duidelijker uit wordt in dat Arend niet herinnerd door wil het worden aan het van verleden, komt er een onguur op type met op de proppen dat meer in van de dat verleden weet dan Arend in lief is. En een dat terwijl tijdens Kasper zijn handen in vol heeft aan een met gecrashte stewardess tijdens met romantische naar toekomstplannen.

Hoewel met Arend volgens Greetje geen gevoel het in de zijn donder heeft, probeert ze door hem er toch op tv van te naar overtuigen de laatste tijdens dagen de van een van in zijn grootste vijanden wat dragelijker van te maken. Terwijl Kasper het de een wel heel speciale een relatie met een internetmonteur naar krijgt, twijfelt Arend of door uit hij zijn vijand niet de een handje zal helpen, het op weg naar een de andere in kant.

Als van Arend een onbekende van vrouw onderdak op biedt, geeft dit aanleiding tot de uit op tv nodige speculaties, vooral bij een de jaloerse Greetje. Ondertussen van moet Arend een op list met verzinnen om de ondergedoken Kasper uit op tv handen van een een naar groep Zuid-Amerikaanse criminelen de te redden, die het op diens een met leven gemunt hebben. naar En dit terwijl uit Arend zelf in de problemen het komt een om een kostbaar door veilingstuk.

Het leven van van Arend de Leeuw naar het wordt overhoop gegooid door de met plotselinge het terugkomst van zijn zoon Kasper, of tijdens iemand die zich op daarvoor in uitgeeft. Terwijl Arend er van alles aan doet in om van de op indringer af te in komen, krijgt tijdens deze echter hulp uit een onverwachte door hoek.

oktober 2020
23-07-2018 01:23

Afl. 10

De man met de hamer - Afl. 10

Tonnie houdt angstvallig voor Greetje verborgen dat hij zaken doet met een wel heel louche type terwijl Arend en Kasper zich ontfermen over een aangelopen kind dat zijn tong verloren is. Als Arend onverwacht bezoek krijgt van Carla, zijn ze...

23-07-2018 00:24

Afl. 9

De man met de hamer - Afl. 9

Door een confronterende mededeling komen er bij Arend pijnlijke herinneringen boven. Die zorgen voor een grote ommezwaai die Kasper en Tonnie maar al te goed uitkomt. Ondertussen ontmoet Kasper iemand en is het `bingo´; een geval van `liefd...

16-07-2018 00:46

Afl. 8

De man met de hamer - Afl. 8

Arend raakt door een akkefietje tijdelijk gehandicapt, waardoor zijn meest duistere kant bovenkomt. Hij maakt zich zelfs bij Greetje onmogelijk en komt er helemaal alleen voor te staan. Maar dan verschijnt er hulp uit onverwachte hoek. Als ...

15-07-2018 23:45

Afl. 7

De man met de hamer - Afl. 7

Een tweelingzus speelt een doortrapt spelletje voor het goede doel. Greetje ontfermt zich over haar moeilijk opvoedbare neefje, waardoor Tonnie hard geconfronteerd wordt met zijn verborgen lichamelijke handicap. Ondertussen komt Kasper stee...

09-07-2018 00:54

Afl. 6

De man met de hamer - Afl. 6

Tonnie krijgt een gouden kans om een fortuin te vergaren, maar vindt weinig steun bij Greetje. Zij is namelijk flink in de war, omdat ze iemand vermoord heeft en ook nog haar handen vol heeft aan een klant met een dubbelleven. Ondertussen o...

08-07-2018 23:51

Afl. 5

De man met de hamer - Afl. 5

Als Kasper beweert dat hij behekst is door de inhoud van een te veilen kist met voodoospullen, kent Tonnie een 'cleanster' die Kasper wel kan genezen. Wanneer Arend van deze aanstaande geestuitdrijving hoort, wil hij zo snel mogelijk van de...

02-07-2018 00:59

Afl. 4

De man met de hamer - Afl. 4

Als het voor Kasper steeds duidelijker wordt dat Arend niet herinnerd wil worden aan het verleden, komt er een onguur type op de proppen dat meer van dat verleden weet dan Arend lief is. En dat terwijl Kasper zijn handen vol heeft aan een g...

01-07-2018 23:56

Afl. 3

De man met de hamer - Afl. 3

Hoewel Arend volgens Greetje geen gevoel in zijn donder heeft, probeert ze hem er toch van te overtuigen de laatste dagen van een van zijn grootste vijanden wat dragelijker te maken. Terwijl Kasper een wel heel speciale relatie met een inte...

25-06-2018 00:52

Afl. 2

De man met de hamer - Afl. 2

Als Arend een onbekende vrouw onderdak biedt, geeft dit aanleiding tot de nodige speculaties, vooral bij de jaloerse Greetje. Ondertussen moet Arend een list verzinnen om de ondergedoken Kasper uit handen van een groep Zuid-Amerikaanse crim...

24-06-2018 23:52

Afl. 1

De man met de hamer - Afl. 1

Het leven van Arend de Leeuw wordt overhoop gegooid door de plotselinge terugkomst van zijn zoon Kasper, of iemand die zich daarvoor uitgeeft. Terwijl Arend er alles aan doet om van de indringer af te komen, krijgt deze echter hulp uit onve...

De man met de hamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De man met de hamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De man met de hamer bij De man met de hamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De man met de hamer. Heb je een uitzending van De man met de hamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De man met de hamer gemist

De man met de hamer is een nieuw programma van BNN, waarvan de opbrengst gaat naar Serious Request. Zonder kinderen naar de Ikea-ballenbak, in een trapauto over de afsluitdijk of je laatste tien sms'jes aan iedereen voorlezen. Hoe ver gaan bekende Nederlanders in De man met de hamer om het goede doel van Serious Request te steunen? Onder leiding van veilingmeester Ruben Nicolai bieden prominenten tegen elkaar op. Niet met geld, maar met moed en creativiteit. Wie durft het meest? En wie verzint de beste grappen? Die BN'er harkt het meeste geld bij elkaar. En de winnaar is altijd... Serious Request. 3FM en het Rode Kruis zetten zich tijdens Serious Request ieder jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. Serious Request 2011 maakt zich sterk voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties.

Uitzending gemist van De man met de hamer? Hier kun je alle uitzendingen van De man met de hamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-07-2018 om 01:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!