Programma gemist?

Tonnie door houdt angstvallig voor in Greetje verborgen dat hij de zaken naar doet met een wel heel louche in op type terwijl Arend en Kasper op tv zich een ontfermen over een aangelopen kind van dat zijn tong in verloren is. Als met Arend onverwacht uit bezoek krijgt van Carla, naar zijn de zelfbenoemde beschermengel, begrijpt hij de dat een de definitieve confrontatie met naar Kasper onontkoombaar is.

Door een met confronterende de mededeling komen er bij met Arend pijnlijke herinneringen boven. Die op tijdens zorgen voor een grote ommezwaai uit die het Kasper en Tonnie het maar al te goed uitkomt. Ondertussen het ontmoet in Kasper iemand en is het op tv `bingo´; een met geval van `liefde op op het in eerste gezicht´. van Terwijl Kasper steeds meer te weten uit tijdens komt over zijn verdwenen moeder tijdens twijfelt tijdens Arend hevig of hij nu het eindelijk schoon schip zal een door maken.

Arend het raakt door een op akkefietje tijdelijk gehandicapt, waardoor op zijn meest duistere de kant bovenkomt. Hij maakt uit zich naar zelfs bij Greetje onmogelijk op en komt er helemaal tijdens alleen voor te uit staan. het Maar dan verschijnt er het hulp in uit onverwachte hoek. Als van Arend zich ook daar uit op tv alle op macht tegen verzet, in krijgt hij bezoek van de een handelsreiziger die het dringend van zijn naar spullen af door wil.

Een het tweelingzus speelt een doortrapt spelletje op voor het een goede doel. Greetje ontfermt naar zich over naar haar van moeilijk opvoedbare neefje, waardoor Tonnie hard op tv naar geconfronteerd wordt met zijn in verborgen lichamelijke handicap. naar Ondertussen komt Kasper steeds meer de te weten de over de verblijfplaats van tijdens zijn moeder en van een foto leidt naar tot een heftige op tv confrontatie met het Arend.

Tonnie krijgt een de uit gouden kans om een een fortuin te vergaren, maar vindt naar het weinig steun bij Greetje. door Zij is namelijk flink in de de war, een omdat ze iemand vermoord op heeft en ook de nog haar handen in vol door heeft aan een klant tijdens met een dubbelleven. Ondertussen door ontfermt Kasper zich door over een het harige vriend en krijgt tijdens Arend bezoek op tv van iemand door die het een goed met hem voor lijkt op tv te in hebben.

Als van Kasper beweert dat met hij behekst is op tv door de een inhoud van een te tijdens veilen kist met op voodoospullen, kent op tv Tonnie een 'cleanster' die een Kasper wel kan genezen. Wanneer uit Arend van deze de op tv aanstaande geestuitdrijving hoort, wil hij zo van het snel mogelijk van op de vreemde vrouw af. Zeker als naar hij erachter komt van dat Kasper via het haar naar probeert meer te weten tijdens te komen over in zijn verdwenen op tv moeder.

Als de het voor Kasper steeds duidelijker op tv wordt tijdens dat Arend niet herinnerd op tv wil worden aan door het verleden, tijdens komt er in een onguur type in op de proppen dat meer van van door dat verleden weet dan Arend tijdens lief het is. En dat op tv terwijl Kasper zijn handen vol de heeft aan het een gecrashte stewardess met uit romantische naar toekomstplannen.

Hoewel Arend de volgens Greetje geen naar gevoel in zijn donder een heeft, probeert ze door hem er toch met van te overtuigen met met de laatste dagen van een met van zijn grootste van vijanden wat door dragelijker te maken. Terwijl tijdens Kasper een tijdens wel heel speciale op relatie met het een internetmonteur krijgt, een twijfelt Arend of hij zijn van vijand niet uit een handje zal in helpen, op het weg naar de andere in kant.

Als Arend een op tv onbekende vrouw van onderdak de biedt, geeft dit aanleiding tot naar de nodige speculaties, vooral met bij de jaloerse uit Greetje. Ondertussen moet uit Arend een list tijdens op verzinnen om de van ondergedoken Kasper uit handen de van een groep Zuid-Amerikaanse criminelen het te redden, die op naar het op diens leven tijdens gemunt hebben. En het dit terwijl naar Arend zelf in de problemen komt naar om een op tv kostbaar door veilingstuk.

Het op leven van de Arend de Leeuw wordt uit overhoop gegooid door de van plotselinge terugkomst in van zijn uit zoon Kasper, of iemand die van zich daarvoor uitgeeft. Terwijl de het Arend er alles aan met doet om van de indringer uit af te komen, naar krijgt deze echter op tv op tv hulp uit onverwachte tijdens hoek.

juli 2020
23-07-2018 01:23

Afl. 10

De man met de hamer - Afl. 10

Tonnie houdt angstvallig voor Greetje verborgen dat hij zaken doet met een wel heel louche type terwijl Arend en Kasper zich ontfermen over een aangelopen kind dat zijn tong verloren is. Als Arend onverwacht bezoek krijgt van Carla, zijn ze...

23-07-2018 00:24

Afl. 9

De man met de hamer - Afl. 9

Door een confronterende mededeling komen er bij Arend pijnlijke herinneringen boven. Die zorgen voor een grote ommezwaai die Kasper en Tonnie maar al te goed uitkomt. Ondertussen ontmoet Kasper iemand en is het `bingo´; een geval van `liefd...

16-07-2018 00:46

Afl. 8

De man met de hamer - Afl. 8

Arend raakt door een akkefietje tijdelijk gehandicapt, waardoor zijn meest duistere kant bovenkomt. Hij maakt zich zelfs bij Greetje onmogelijk en komt er helemaal alleen voor te staan. Maar dan verschijnt er hulp uit onverwachte hoek. Als ...

15-07-2018 23:45

Afl. 7

De man met de hamer - Afl. 7

Een tweelingzus speelt een doortrapt spelletje voor het goede doel. Greetje ontfermt zich over haar moeilijk opvoedbare neefje, waardoor Tonnie hard geconfronteerd wordt met zijn verborgen lichamelijke handicap. Ondertussen komt Kasper stee...

09-07-2018 00:54

Afl. 6

De man met de hamer - Afl. 6

Tonnie krijgt een gouden kans om een fortuin te vergaren, maar vindt weinig steun bij Greetje. Zij is namelijk flink in de war, omdat ze iemand vermoord heeft en ook nog haar handen vol heeft aan een klant met een dubbelleven. Ondertussen o...

08-07-2018 23:51

Afl. 5

De man met de hamer - Afl. 5

Als Kasper beweert dat hij behekst is door de inhoud van een te veilen kist met voodoospullen, kent Tonnie een 'cleanster' die Kasper wel kan genezen. Wanneer Arend van deze aanstaande geestuitdrijving hoort, wil hij zo snel mogelijk van de...

02-07-2018 00:59

Afl. 4

De man met de hamer - Afl. 4

Als het voor Kasper steeds duidelijker wordt dat Arend niet herinnerd wil worden aan het verleden, komt er een onguur type op de proppen dat meer van dat verleden weet dan Arend lief is. En dat terwijl Kasper zijn handen vol heeft aan een g...

01-07-2018 23:56

Afl. 3

De man met de hamer - Afl. 3

Hoewel Arend volgens Greetje geen gevoel in zijn donder heeft, probeert ze hem er toch van te overtuigen de laatste dagen van een van zijn grootste vijanden wat dragelijker te maken. Terwijl Kasper een wel heel speciale relatie met een inte...

25-06-2018 00:52

Afl. 2

De man met de hamer - Afl. 2

Als Arend een onbekende vrouw onderdak biedt, geeft dit aanleiding tot de nodige speculaties, vooral bij de jaloerse Greetje. Ondertussen moet Arend een list verzinnen om de ondergedoken Kasper uit handen van een groep Zuid-Amerikaanse crim...

24-06-2018 23:52

Afl. 1

De man met de hamer - Afl. 1

Het leven van Arend de Leeuw wordt overhoop gegooid door de plotselinge terugkomst van zijn zoon Kasper, of iemand die zich daarvoor uitgeeft. Terwijl Arend er alles aan doet om van de indringer af te komen, krijgt deze echter hulp uit onve...

De man met de hamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De man met de hamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De man met de hamer bij De man met de hamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De man met de hamer. Heb je een uitzending van De man met de hamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De man met de hamer gemist

De man met de hamer is een nieuw programma van BNN, waarvan de opbrengst gaat naar Serious Request. Zonder kinderen naar de Ikea-ballenbak, in een trapauto over de afsluitdijk of je laatste tien sms'jes aan iedereen voorlezen. Hoe ver gaan bekende Nederlanders in De man met de hamer om het goede doel van Serious Request te steunen? Onder leiding van veilingmeester Ruben Nicolai bieden prominenten tegen elkaar op. Niet met geld, maar met moed en creativiteit. Wie durft het meest? En wie verzint de beste grappen? Die BN'er harkt het meeste geld bij elkaar. En de winnaar is altijd... Serious Request. 3FM en het Rode Kruis zetten zich tijdens Serious Request ieder jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. Serious Request 2011 maakt zich sterk voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties.

Uitzending gemist van De man met de hamer? Hier kun je alle uitzendingen van De man met de hamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-07-2018 om 01:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!