Programma gemist?

Tonnie op tv houdt angstvallig voor Greetje verborgen uit dat hij zaken naar doet met door een wel heel louche tijdens type terwijl op tv Arend en Kasper zich een ontfermen over de een aangelopen kind van dat zijn tong het verloren is. het Als Arend onverwacht op bezoek krijgt met van Carla, zijn zelfbenoemde beschermengel, begrijpt van door hij dat een definitieve confrontatie uit met Kasper onontkoombaar van is.

Door uit een confronterende mededeling komen er de bij Arend naar pijnlijke herinneringen boven. op Die zorgen voor uit een grote ommezwaai die met een Kasper en Tonnie maar in al te goed uitkomt. op Ondertussen ontmoet Kasper tijdens iemand en is op het `bingo´; op tv een geval van een `liefde op op het eerste gezicht´. Terwijl Kasper steeds tijdens meer te in weten uit komt over zijn tijdens verdwenen moeder twijfelt Arend hevig van of hij een nu eindelijk schoon de schip zal door maken.

Arend in raakt door op tv een akkefietje tijdelijk een gehandicapt, waardoor zijn meest duistere kant het bovenkomt. Hij van maakt door zich zelfs bij op Greetje onmogelijk en komt door er helemaal alleen voor te uit staan. Maar met dan verschijnt van er hulp met uit onverwachte hoek. tijdens Als Arend zich ook daar het uit de alle macht tegen verzet, krijgt tijdens hij bezoek in van een handelsreiziger die het dringend van zijn spullen de met af wil.

Een een tweelingzus speelt een doortrapt de spelletje voor in het goede op doel. Greetje ontfermt zich over in haar moeilijk opvoedbare neefje, tijdens waardoor Tonnie hard uit van geconfronteerd wordt met zijn verborgen lichamelijke tijdens handicap. op Ondertussen komt Kasper naar steeds meer op te weten over de verblijfplaats met van zijn moeder met en met een foto leidt tijdens tot een heftige confrontatie met van Arend.

Tonnie krijgt een uit gouden kans met om een fortuin de te vergaren, uit maar vindt weinig steun tijdens bij Greetje. op Zij is namelijk flink in een de war, omdat in ze iemand op vermoord heeft naar en ook nog haar in handen vol heeft aan de een met klant met een naar dubbelleven. Ondertussen ontfermt Kasper zich van over een harige een vriend en uit krijgt Arend bezoek van van iemand naar die het goed met uit hem voor naar lijkt te naar hebben.

Als Kasper beweert in dat hij behekst uit van is door de inhoud van de een te veilen in kist met voodoospullen, in kent op Tonnie een 'cleanster' die Kasper door wel kan genezen. de Wanneer uit Arend van deze naar aanstaande geestuitdrijving hoort, wil hij zo de snel mogelijk de van de vreemde vrouw een af. op tv Zeker als hij erachter komt in dat Kasper op tv via haar probeert meer een te weten met te komen over een zijn verdwenen naar moeder.

Als het voor naar Kasper steeds duidelijker tijdens wordt dat van Arend in niet herinnerd wil worden aan het op tv verleden, komt het er een onguur type naar op uit de proppen dat meer de van dat met verleden weet dan op Arend lief is. En dat de terwijl Kasper zijn op handen vol uit heeft aan een gecrashte uit op stewardess met romantische op tv toekomstplannen.

Hoewel Arend volgens op Greetje geen gevoel het in zijn donder op tv heeft, uit probeert ze hem er naar toch van te met overtuigen in de laatste dagen van een van de zijn grootste met vijanden wat dragelijker te het maken. uit Terwijl Kasper een wel het heel speciale relatie uit met een internetmonteur de krijgt, in twijfelt Arend of hij uit zijn vijand de niet een handje zal helpen, uit op weg in naar de andere uit kant.

Als op Arend een een onbekende vrouw onderdak biedt, op geeft dit aanleiding tot met de nodige door speculaties, vooral naar bij de jaloerse op tv Greetje. Ondertussen moet Arend een list met op verzinnen om de een ondergedoken Kasper uit handen van een een groep Zuid-Amerikaanse criminelen een te redden, die tijdens het op tv op diens leven door gemunt hebben. een En dit terwijl Arend op zelf in de problemen de komt om met een kostbaar door veilingstuk.

Het een leven van Arend de in Leeuw de wordt overhoop gegooid van door de plotselinge terugkomst van van zijn zoon Kasper, of de iemand die een zich daarvoor uitgeeft. Terwijl naar Arend op tv er alles aan doet om op van de tijdens indringer met af te komen, krijgt deze met echter hulp uit onverwachte op op hoek.

december 2019
23-07-2018 01:23

Afl. 10

De man met de hamer - Afl. 10

Tonnie houdt angstvallig voor Greetje verborgen dat hij zaken doet met een wel heel louche type terwijl Arend en Kasper zich ontfermen over een aangelopen kind dat zijn tong verloren is. Als Arend onverwacht bezoek krijgt van Carla, zijn ze...

23-07-2018 00:24

Afl. 9

De man met de hamer - Afl. 9

Door een confronterende mededeling komen er bij Arend pijnlijke herinneringen boven. Die zorgen voor een grote ommezwaai die Kasper en Tonnie maar al te goed uitkomt. Ondertussen ontmoet Kasper iemand en is het `bingo´; een geval van `liefd...

16-07-2018 00:46

Afl. 8

De man met de hamer - Afl. 8

Arend raakt door een akkefietje tijdelijk gehandicapt, waardoor zijn meest duistere kant bovenkomt. Hij maakt zich zelfs bij Greetje onmogelijk en komt er helemaal alleen voor te staan. Maar dan verschijnt er hulp uit onverwachte hoek. Als ...

15-07-2018 23:45

Afl. 7

De man met de hamer - Afl. 7

Een tweelingzus speelt een doortrapt spelletje voor het goede doel. Greetje ontfermt zich over haar moeilijk opvoedbare neefje, waardoor Tonnie hard geconfronteerd wordt met zijn verborgen lichamelijke handicap. Ondertussen komt Kasper stee...

09-07-2018 00:54

Afl. 6

De man met de hamer - Afl. 6

Tonnie krijgt een gouden kans om een fortuin te vergaren, maar vindt weinig steun bij Greetje. Zij is namelijk flink in de war, omdat ze iemand vermoord heeft en ook nog haar handen vol heeft aan een klant met een dubbelleven. Ondertussen o...

08-07-2018 23:51

Afl. 5

De man met de hamer - Afl. 5

Als Kasper beweert dat hij behekst is door de inhoud van een te veilen kist met voodoospullen, kent Tonnie een 'cleanster' die Kasper wel kan genezen. Wanneer Arend van deze aanstaande geestuitdrijving hoort, wil hij zo snel mogelijk van de...

02-07-2018 00:59

Afl. 4

De man met de hamer - Afl. 4

Als het voor Kasper steeds duidelijker wordt dat Arend niet herinnerd wil worden aan het verleden, komt er een onguur type op de proppen dat meer van dat verleden weet dan Arend lief is. En dat terwijl Kasper zijn handen vol heeft aan een g...

01-07-2018 23:56

Afl. 3

De man met de hamer - Afl. 3

Hoewel Arend volgens Greetje geen gevoel in zijn donder heeft, probeert ze hem er toch van te overtuigen de laatste dagen van een van zijn grootste vijanden wat dragelijker te maken. Terwijl Kasper een wel heel speciale relatie met een inte...

25-06-2018 00:52

Afl. 2

De man met de hamer - Afl. 2

Als Arend een onbekende vrouw onderdak biedt, geeft dit aanleiding tot de nodige speculaties, vooral bij de jaloerse Greetje. Ondertussen moet Arend een list verzinnen om de ondergedoken Kasper uit handen van een groep Zuid-Amerikaanse crim...

24-06-2018 23:52

Afl. 1

De man met de hamer - Afl. 1

Het leven van Arend de Leeuw wordt overhoop gegooid door de plotselinge terugkomst van zijn zoon Kasper, of iemand die zich daarvoor uitgeeft. Terwijl Arend er alles aan doet om van de indringer af te komen, krijgt deze echter hulp uit onve...

De man met de hamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De man met de hamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De man met de hamer bij De man met de hamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De man met de hamer. Heb je een uitzending van De man met de hamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De man met de hamer gemist

De man met de hamer is een nieuw programma van BNN, waarvan de opbrengst gaat naar Serious Request. Zonder kinderen naar de Ikea-ballenbak, in een trapauto over de afsluitdijk of je laatste tien sms'jes aan iedereen voorlezen. Hoe ver gaan bekende Nederlanders in De man met de hamer om het goede doel van Serious Request te steunen? Onder leiding van veilingmeester Ruben Nicolai bieden prominenten tegen elkaar op. Niet met geld, maar met moed en creativiteit. Wie durft het meest? En wie verzint de beste grappen? Die BN'er harkt het meeste geld bij elkaar. En de winnaar is altijd... Serious Request. 3FM en het Rode Kruis zetten zich tijdens Serious Request ieder jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. Serious Request 2011 maakt zich sterk voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties.

Uitzending gemist van De man met de hamer? Hier kun je alle uitzendingen van De man met de hamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-07-2018 om 01:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!