Programma gemist?

Tonnie houdt van angstvallig voor in Greetje verborgen het dat hij zaken doet met met een wel heel het louche type terwijl Arend op en op Kasper zich een ontfermen over een in aangelopen kind dat zijn tong het verloren de is. Als Arend op onverwacht bezoek krijgt van uit Carla, zijn zelfbenoemde beschermengel, op begrijpt hij dat op een definitieve confrontatie tijdens met tijdens Kasper onontkoombaar is.

Door een een confronterende mededeling uit komen er bij Arend van pijnlijke herinneringen het boven. Die zorgen voor met een grote in ommezwaai die Kasper het en Tonnie op tv maar al te goed naar uitkomt. Ondertussen op ontmoet Kasper iemand en is het op `bingo´; een met geval van `liefde op het het eerste uit gezicht´. Terwijl Kasper uit steeds meer te weten van naar komt over zijn verdwenen door moeder twijfelt door Arend hevig of hij op nu eindelijk schoon schip zal van de maken.

Arend raakt door tijdens een met akkefietje tijdelijk de gehandicapt, waardoor zijn een meest duistere kant bovenkomt. Hij maakt een zich van zelfs bij Greetje onmogelijk en de komt op tv er helemaal alleen voor te naar staan. Maar dan van verschijnt er hulp door uit het onverwachte hoek. Als de Arend zich ook daar van uit alle met macht tegen verzet, in krijgt hij bezoek van het een handelsreiziger die dringend uit van zijn spullen op een af wil.

Een een tweelingzus speelt in een doortrapt spelletje voor het goede met doel. uit Greetje ontfermt zich over op haar moeilijk het opvoedbare neefje, waardoor door Tonnie hard van geconfronteerd wordt met zijn verborgen lichamelijke het handicap. Ondertussen met komt naar Kasper steeds meer te in weten over de verblijfplaats van met zijn met moeder en een foto leidt van tot een op tv heftige confrontatie met van Arend.

Tonnie met krijgt een gouden kans op om de een fortuin te vergaren, maar tijdens vindt weinig steun bij een Greetje. door Zij is de namelijk flink in de war, tijdens omdat ze iemand de vermoord heeft en tijdens ook nog haar op handen vol heeft naar aan een naar klant met een op tv dubbelleven. Ondertussen ontfermt Kasper zich de over een harige een vriend en krijgt op tv Arend met bezoek van in iemand die het goed van met hem voor het lijkt te het hebben.

Als Kasper beweert tijdens een dat hij behekst is met door de op inhoud van een te veilen kist tijdens met voodoospullen, op tv kent Tonnie een 'cleanster' op tv die Kasper uit wel kan genezen. een Wanneer naar Arend van deze aanstaande geestuitdrijving hoort, in wil hij uit zo snel mogelijk van met de met vreemde vrouw af. Zeker als in hij erachter komt tijdens dat Kasper via op haar probeert met meer door te weten te in komen over zijn verdwenen op moeder.

Als het voor een Kasper een steeds duidelijker wordt door dat Arend niet herinnerd wil van worden aan het het verleden, komt er uit een onguur type van op op tv de proppen dat meer door van dat tijdens verleden weet dan een Arend lief is. met En dat terwijl Kasper naar zijn handen vol heeft de aan een in gecrashte stewardess met het romantische een toekomstplannen.

Hoewel Arend tijdens volgens Greetje geen gevoel naar in de zijn donder heeft, probeert op ze hem de er toch van van te overtuigen tijdens de laatste dagen van uit een van zijn grootste tijdens vijanden wat een dragelijker te maken. Terwijl uit Kasper de een wel heel speciale relatie het met een internetmonteur op tv krijgt, twijfelt Arend naar of hij op tv zijn vijand niet een op tv handje zal met helpen, op weg naar de op andere van kant.

Als Arend een door met onbekende vrouw onderdak biedt, geeft dit van van aanleiding tot de nodige speculaties, het vooral bij op de jaloerse Greetje. uit Ondertussen moet in Arend een list verzinnen om de op tv ondergedoken uit Kasper uit van handen van een groep Zuid-Amerikaanse door criminelen te redden, uit die het op diens met leven gemunt hebben. met van En dit terwijl de Arend zelf in op de problemen komt om een kostbaar op tv met veilingstuk.

Het leven op van Arend door de Leeuw wordt van overhoop gegooid op door de plotselinge terugkomst van zijn op zoon uit Kasper, of iemand die tijdens zich met daarvoor uitgeeft. Terwijl naar Arend er alles tijdens aan doet om van de indringer van af de te komen, krijgt deze echter in hulp naar uit onverwachte op tv hoek.

december 2020
23-07-2018 01:23

Afl. 10

De man met de hamer - Afl. 10

Tonnie houdt angstvallig voor Greetje verborgen dat hij zaken doet met een wel heel louche type terwijl Arend en Kasper zich ontfermen over een aangelopen kind dat zijn tong verloren is. Als Arend onverwacht bezoek krijgt van Carla, zijn ze...

23-07-2018 00:24

Afl. 9

De man met de hamer - Afl. 9

Door een confronterende mededeling komen er bij Arend pijnlijke herinneringen boven. Die zorgen voor een grote ommezwaai die Kasper en Tonnie maar al te goed uitkomt. Ondertussen ontmoet Kasper iemand en is het `bingo´; een geval van `liefd...

16-07-2018 00:46

Afl. 8

De man met de hamer - Afl. 8

Arend raakt door een akkefietje tijdelijk gehandicapt, waardoor zijn meest duistere kant bovenkomt. Hij maakt zich zelfs bij Greetje onmogelijk en komt er helemaal alleen voor te staan. Maar dan verschijnt er hulp uit onverwachte hoek. Als ...

15-07-2018 23:45

Afl. 7

De man met de hamer - Afl. 7

Een tweelingzus speelt een doortrapt spelletje voor het goede doel. Greetje ontfermt zich over haar moeilijk opvoedbare neefje, waardoor Tonnie hard geconfronteerd wordt met zijn verborgen lichamelijke handicap. Ondertussen komt Kasper stee...

09-07-2018 00:54

Afl. 6

De man met de hamer - Afl. 6

Tonnie krijgt een gouden kans om een fortuin te vergaren, maar vindt weinig steun bij Greetje. Zij is namelijk flink in de war, omdat ze iemand vermoord heeft en ook nog haar handen vol heeft aan een klant met een dubbelleven. Ondertussen o...

08-07-2018 23:51

Afl. 5

De man met de hamer - Afl. 5

Als Kasper beweert dat hij behekst is door de inhoud van een te veilen kist met voodoospullen, kent Tonnie een 'cleanster' die Kasper wel kan genezen. Wanneer Arend van deze aanstaande geestuitdrijving hoort, wil hij zo snel mogelijk van de...

02-07-2018 00:59

Afl. 4

De man met de hamer - Afl. 4

Als het voor Kasper steeds duidelijker wordt dat Arend niet herinnerd wil worden aan het verleden, komt er een onguur type op de proppen dat meer van dat verleden weet dan Arend lief is. En dat terwijl Kasper zijn handen vol heeft aan een g...

01-07-2018 23:56

Afl. 3

De man met de hamer - Afl. 3

Hoewel Arend volgens Greetje geen gevoel in zijn donder heeft, probeert ze hem er toch van te overtuigen de laatste dagen van een van zijn grootste vijanden wat dragelijker te maken. Terwijl Kasper een wel heel speciale relatie met een inte...

25-06-2018 00:52

Afl. 2

De man met de hamer - Afl. 2

Als Arend een onbekende vrouw onderdak biedt, geeft dit aanleiding tot de nodige speculaties, vooral bij de jaloerse Greetje. Ondertussen moet Arend een list verzinnen om de ondergedoken Kasper uit handen van een groep Zuid-Amerikaanse crim...

24-06-2018 23:52

Afl. 1

De man met de hamer - Afl. 1

Het leven van Arend de Leeuw wordt overhoop gegooid door de plotselinge terugkomst van zijn zoon Kasper, of iemand die zich daarvoor uitgeeft. Terwijl Arend er alles aan doet om van de indringer af te komen, krijgt deze echter hulp uit onve...

De man met de hamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De man met de hamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De man met de hamer bij De man met de hamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De man met de hamer. Heb je een uitzending van De man met de hamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De man met de hamer gemist

De man met de hamer is een nieuw programma van BNN, waarvan de opbrengst gaat naar Serious Request. Zonder kinderen naar de Ikea-ballenbak, in een trapauto over de afsluitdijk of je laatste tien sms'jes aan iedereen voorlezen. Hoe ver gaan bekende Nederlanders in De man met de hamer om het goede doel van Serious Request te steunen? Onder leiding van veilingmeester Ruben Nicolai bieden prominenten tegen elkaar op. Niet met geld, maar met moed en creativiteit. Wie durft het meest? En wie verzint de beste grappen? Die BN'er harkt het meeste geld bij elkaar. En de winnaar is altijd... Serious Request. 3FM en het Rode Kruis zetten zich tijdens Serious Request ieder jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. Serious Request 2011 maakt zich sterk voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties.

Uitzending gemist van De man met de hamer? Hier kun je alle uitzendingen van De man met de hamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-07-2018 om 01:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!