Programma gemist?

Tonnie door houdt angstvallig voor Greetje verborgen door dat hij het zaken uit doet met een uit wel heel louche type terwijl Arend het en Kasper met zich op ontfermen over een aangelopen kind in dat zijn tong verloren tijdens is. naar Als Arend onverwacht op tv bezoek krijgt van van Carla, zijn tijdens zelfbenoemde beschermengel, begrijpt hij dat een een definitieve het confrontatie met naar Kasper onontkoombaar is.

Door de een confronterende mededeling de komen er bij Arend pijnlijke van herinneringen boven. met Die op zorgen voor een grote tijdens ommezwaai die Kasper en Tonnie de maar al op tv te naar goed uitkomt. Ondertussen ontmoet het Kasper iemand en tijdens is het met `bingo´; een geval van `liefde naar op in het eerste gezicht´. in Terwijl Kasper steeds meer te weten het op tv komt over zijn verdwenen moeder in twijfelt Arend naar hevig of hij de nu eindelijk schoon een schip zal tijdens maken.

Arend het raakt door een akkefietje tijdelijk een op gehandicapt, waardoor zijn meest uit duistere kant van bovenkomt. Hij maakt zich zelfs een bij het Greetje onmogelijk en met komt er helemaal alleen voor te in staan. in Maar dan verschijnt er tijdens hulp uit onverwachte tijdens hoek. Als Arend van zich ook daar naar uit alle macht op tv tegen verzet, krijgt op tv hij bezoek van een op tv handelsreiziger die op tv dringend van zijn een spullen de af wil.

Een tweelingzus speelt de een in doortrapt spelletje voor het goede het in doel. Greetje ontfermt zich over een haar moeilijk opvoedbare uit neefje, waardoor Tonnie hard uit geconfronteerd wordt met tijdens zijn verborgen lichamelijke tijdens het handicap. Ondertussen komt Kasper steeds de meer te weten op over op tv de verblijfplaats van zijn naar moeder en een foto uit leidt tot de een heftige confrontatie met van Arend.

Tonnie krijgt een een op gouden kans om een fortuin te uit vergaren, maar in vindt weinig steun bij het Greetje. Zij is van namelijk in flink in de war, omdat in ze iemand uit vermoord heeft op en ook nog haar handen de vol heeft op tv aan op een klant met een het dubbelleven. Ondertussen ontfermt Kasper in zich over uit een harige vriend en krijgt van Arend bezoek met van iemand die het met goed met de hem de voor lijkt te op tv hebben.

Als Kasper door beweert dat hij het behekst is door op tv de inhoud van een een te op veilen kist met voodoospullen, door kent het Tonnie een 'cleanster' die Kasper wel door op tv kan genezen. Wanneer Arend op van deze aanstaande op geestuitdrijving hoort, wil hij de zo snel mogelijk een van de vreemde in vrouw af. een Zeker als op tv hij erachter komt dat Kasper via het haar probeert naar meer naar te weten te komen uit over zijn verdwenen uit moeder.

Als door het voor Kasper van steeds duidelijker wordt dat in Arend in niet herinnerd wil uit worden aan het verleden, komt er het een onguur type de op de door proppen uit dat meer van dat verleden uit weet dan Arend lief met is. En naar dat terwijl Kasper met zijn handen een vol heeft van aan een gecrashte stewardess met met romantische op tv toekomstplannen.

Hoewel Arend de volgens het Greetje geen gevoel in zijn donder met heeft, een probeert ze hem van er toch van een te overtuigen naar de laatste dagen van naar een van zijn in grootste vijanden wat dragelijker te het de maken. Terwijl Kasper in een wel heel tijdens speciale relatie met een internetmonteur naar krijgt, in twijfelt Arend of naar hij zijn vijand de niet een handje zal helpen, door op weg naar in de andere uit kant.

Als met Arend een onbekende door vrouw onderdak tijdens biedt, geeft dit aanleiding tot in de nodige speculaties, uit vooral naar bij de jaloerse door Greetje. Ondertussen moet Arend een het list verzinnen om naar de ondergedoken Kasper op tv uit handen van een het groep op Zuid-Amerikaanse criminelen op te redden, die het een op diens leven gemunt hebben. op op En dit terwijl Arend zelf een in van de problemen komt om het een kostbaar door veilingstuk.

Het leven het van de Arend de Leeuw wordt overhoop van gegooid door de plotselinge op tv terugkomst van naar zijn zoon Kasper, of een iemand die in zich daarvoor uitgeeft. Terwijl uit Arend er op alles aan door doet om door van de indringer af te komen, naar krijgt deze echter tijdens hulp naar uit onverwachte met hoek.

juli 2021
23-07-2018 01:23

Afl. 10

De man met de hamer - Afl. 10

Tonnie houdt angstvallig voor Greetje verborgen dat hij zaken doet met een wel heel louche type terwijl Arend en Kasper zich ontfermen over een aangelopen kind dat zijn tong verloren is. Als Arend onverwacht bezoek krijgt van Carla, zijn ze...

23-07-2018 00:24

Afl. 9

De man met de hamer - Afl. 9

Door een confronterende mededeling komen er bij Arend pijnlijke herinneringen boven. Die zorgen voor een grote ommezwaai die Kasper en Tonnie maar al te goed uitkomt. Ondertussen ontmoet Kasper iemand en is het `bingo´; een geval van `liefd...

16-07-2018 00:46

Afl. 8

De man met de hamer - Afl. 8

Arend raakt door een akkefietje tijdelijk gehandicapt, waardoor zijn meest duistere kant bovenkomt. Hij maakt zich zelfs bij Greetje onmogelijk en komt er helemaal alleen voor te staan. Maar dan verschijnt er hulp uit onverwachte hoek. Als ...

15-07-2018 23:45

Afl. 7

De man met de hamer - Afl. 7

Een tweelingzus speelt een doortrapt spelletje voor het goede doel. Greetje ontfermt zich over haar moeilijk opvoedbare neefje, waardoor Tonnie hard geconfronteerd wordt met zijn verborgen lichamelijke handicap. Ondertussen komt Kasper stee...

09-07-2018 00:54

Afl. 6

De man met de hamer - Afl. 6

Tonnie krijgt een gouden kans om een fortuin te vergaren, maar vindt weinig steun bij Greetje. Zij is namelijk flink in de war, omdat ze iemand vermoord heeft en ook nog haar handen vol heeft aan een klant met een dubbelleven. Ondertussen o...

08-07-2018 23:51

Afl. 5

De man met de hamer - Afl. 5

Als Kasper beweert dat hij behekst is door de inhoud van een te veilen kist met voodoospullen, kent Tonnie een 'cleanster' die Kasper wel kan genezen. Wanneer Arend van deze aanstaande geestuitdrijving hoort, wil hij zo snel mogelijk van de...

02-07-2018 00:59

Afl. 4

De man met de hamer - Afl. 4

Als het voor Kasper steeds duidelijker wordt dat Arend niet herinnerd wil worden aan het verleden, komt er een onguur type op de proppen dat meer van dat verleden weet dan Arend lief is. En dat terwijl Kasper zijn handen vol heeft aan een g...

01-07-2018 23:56

Afl. 3

De man met de hamer - Afl. 3

Hoewel Arend volgens Greetje geen gevoel in zijn donder heeft, probeert ze hem er toch van te overtuigen de laatste dagen van een van zijn grootste vijanden wat dragelijker te maken. Terwijl Kasper een wel heel speciale relatie met een inte...

25-06-2018 00:52

Afl. 2

De man met de hamer - Afl. 2

Als Arend een onbekende vrouw onderdak biedt, geeft dit aanleiding tot de nodige speculaties, vooral bij de jaloerse Greetje. Ondertussen moet Arend een list verzinnen om de ondergedoken Kasper uit handen van een groep Zuid-Amerikaanse crim...

24-06-2018 23:52

Afl. 1

De man met de hamer - Afl. 1

Het leven van Arend de Leeuw wordt overhoop gegooid door de plotselinge terugkomst van zijn zoon Kasper, of iemand die zich daarvoor uitgeeft. Terwijl Arend er alles aan doet om van de indringer af te komen, krijgt deze echter hulp uit onve...

De man met de hamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De man met de hamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De man met de hamer bij De man met de hamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De man met de hamer. Heb je een uitzending van De man met de hamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De man met de hamer gemist

De man met de hamer is een nieuw programma van BNN, waarvan de opbrengst gaat naar Serious Request. Zonder kinderen naar de Ikea-ballenbak, in een trapauto over de afsluitdijk of je laatste tien sms'jes aan iedereen voorlezen. Hoe ver gaan bekende Nederlanders in De man met de hamer om het goede doel van Serious Request te steunen? Onder leiding van veilingmeester Ruben Nicolai bieden prominenten tegen elkaar op. Niet met geld, maar met moed en creativiteit. Wie durft het meest? En wie verzint de beste grappen? Die BN'er harkt het meeste geld bij elkaar. En de winnaar is altijd... Serious Request. 3FM en het Rode Kruis zetten zich tijdens Serious Request ieder jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. Serious Request 2011 maakt zich sterk voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties.

Uitzending gemist van De man met de hamer? Hier kun je alle uitzendingen van De man met de hamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-07-2018 om 01:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!