Programma gemist?

Vooruitblik een op de Nederlandse 3D-film een 'Nova op Zembla'.

december 2021
04-12-2011 14:09

RTL 7 Versie

Sneak Preview: Nova Zembla - RTL 7 Versie

Nova Zembla is een historische dramafilm en is de eerste Nederlandse avondvullende 3D-film. Nova Zembla beschrijft de laatste ontdekkingsreis van Willem Barentsz en Jacob van Heemskerck waarbij ze met hun bemanning strandden op het eiland N...

23-11-2011 17:03

RTL 4 En RTL 5 Versie

Sneak Preview: Nova Zembla - RTL 4 En RTL 5 Versie

Vooruitblik op de Nederlandse 3D-film 'Nova Zembla'.

Sneak Preview: Nova Zembla gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sneak Preview: Nova Zembla de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sneak Preview: Nova Zembla bij Sneak Preview: Nova Zembla liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sneak Preview: Nova Zembla. Heb je een uitzending van Sneak Preview: Nova Zembla gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sneak Preview: Nova Zembla gemist

Nova Zembla is een historische dramafilm en is de eerste Nederlandse avondvullende 3D-film. Nova Zembla beschrijft de laatste ontdekkingsreis van Willem Barentsz en Jacob van Heemskerck waarbij ze met hun bemanning strandden op het eiland Nova Zembla en hier moesten overwinteren in Het Behouden Huys. Het verhaal wordt beleefd door de ogen van Gerrit de Veer en is gebaseerd op het dagboek dat hij destijds bijhield.

Uitzending gemist van Sneak Preview: Nova Zembla? Hier kun je alle uitzendingen van Sneak Preview: Nova Zembla kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-12-2011 om 14:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!