Programma gemist?

Documentaireserie van op Michiel Van Erp. het In elke in aflevering komt een spraakmakend in Nederlands misdrijf aan de op orde. Hierbij met ligt de nadruk op tv op het bijzondere op verhaal achter het delict, in tijdens de mensen die erbij van betrokken waren en door de dilemma's met waar zij zich voor op gesteld zagen. Wanneer is iemand van eigenlijk schuldig? Wie uit bepaalt een dat en is het daar altijd een heldere van lijn in op te trekken? Waarom vermoordt door een een 66-jarige vrouw zonder op directe aanleiding in het met holst van de op nacht haar echtgenoot en tijdens haar tijdens dochter met een bijl? Wat in te doen als het op tv verleden van een met op door de politie doodgeschoten ex-militair van heel op anders in elkaar uit blijkt te zitten de dan zijn familie een altijd dacht. Wonderlijke verhalen de van hartstocht, wrok, door spijt, jaloezie, goed en kwaad in en haat en door liefde worden het blootgelegd. Waarin daders ook in slachtoffers blijken te op zijn naar en waarin naar de grens tussen in goed en kwaad niet altijd makkelijk met te trekken de is. Afl.: op De kindermoorden. Kim V., op een jonge moeder, belt in in verwarde een toestand de 112. Ze zegt dat iemand haar van twee de kinderen heeft de lekgestoken. In 2010 wordt ze uit zelf voor naar de moord veroordeeld tot vier op jaar gevangenisstraf naar en tbs. het Tot op de op tv dag van van vandaag ontkent ze. Wie is Kim uit V? En met wat gebeurde er op door die fatale dag? van De vader het en de stiefzus van naar Kim naar V. werpen hun licht op een in deze vragen. Beelden van een het verhoor van Kim op V. worden ter verklaring het aan deskundigen een voorgelegd.

Documentaireserie van op tv Michiel de Van Erp. In elke het aflevering komt een naar spraakmakend Nederlands misdrijf aan de naar orde. het Hierbij ligt de tijdens nadruk op een het bijzondere verhaal achter het delict, de de mensen die de erbij een betrokken waren en de dilemma's op tv waar zij zich naar voor gesteld op zagen. Wanneer is iemand door eigenlijk op schuldig? Wie bepaalt dat van en uit is daar altijd een heldere lijn tijdens in op tv te trekken? door Waarom vermoordt een 66-jarige uit vrouw zonder uit directe aanleiding in uit het holst van de nacht tijdens haar tijdens echtgenoot en haar uit dochter met een bijl? Wat te tijdens doen naar als het tijdens verleden van een door de politie met doodgeschoten ex-militair heel op door anders in elkaar door blijkt te zitten dan zijn familie in altijd dacht. door Wonderlijke verhalen op tv van hartstocht, door wrok, spijt, jaloezie, goed de en kwaad op en haat en liefde het worden blootgelegd. Waarin daders het ook slachtoffers blijken te in zijn en uit waarin op tv de grens tussen goed een en kwaad uit niet altijd makkelijk uit te trekken is.

Documentaireserie van Michiel op tv door Van Erp. In op elke aflevering komt van een spraakmakend Nederlands misdrijf op tv aan de orde. met Hierbij ligt de nadruk het op het bijzondere het verhaal door achter het delict, de mensen die op tv erbij betrokken op waren in en de dilemma's waar zij in zich voor gesteld zagen. van Wanneer tijdens is iemand eigenlijk schuldig? Wie uit bepaalt de dat en is op daar altijd een heldere van lijn in te trekken? van Waarom vermoordt uit een 66-jarige op tv vrouw zonder directe tijdens aanleiding in het holst tijdens van de nacht van haar echtgenoot een en haar tijdens dochter met een bijl? Wat het te in doen als het verleden tijdens van een op tv door de politie doodgeschoten ex-militair een heel anders in door elkaar blijkt uit te zitten dan op zijn familie altijd dacht. Wonderlijke van verhalen van door hartstocht, de wrok, spijt, jaloezie, goed en een kwaad de en haat en liefde worden met blootgelegd. naar Waarin daders ook de slachtoffers blijken te zijn en het waarin van de grens tussen goed en kwaad naar niet altijd makkelijk met te trekken is. naar Afl.: De bijlmoorden. een Een vrouw vermoordt uit in het holst de van de op tv nacht plotsklaps haar man van op tv en dochter met de een bijl. Wat heeft tijdens haar tot deze daad gebracht? op De de verhalen van verbijsterde naar achterblijvers.

oktober 2020
08-12-2011 20:30

De kindermoorden

Moordverhalen - De kindermoorden

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

01-12-2011 20:30

Aflevering 2

Moordverhalen - Aflevering 2

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

24-11-2011 20:30

De bijlmoorden

Moordverhalen - De bijlmoorden

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

Moordverhalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordverhalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordverhalen bij Moordverhalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordverhalen. Heb je een uitzending van Moordverhalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordverhalen gemist

Moordverhalen is een documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering van Moordverhalen komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zij zich voor gesteld zagen. Wanneer is iemand eigenlijk schuldig? Wie bepaalt dat en is daar altijd een heldere lijn in te trekken? Waarom vermoordt een 66-jarige vrouw zonder directe aanleiding in het holst van de nacht haar echtgenoot en haar dochter met een bijl? Wat te doen als het verleden van een door de politie doodgeschoten ex-militair heel anders in elkaar blijkt te zitten dan zijn familie altijd dacht. In Moordverhalen zie je wonderlijke verhalen van hartstocht, wrok, spijt, jaloezie, goed en kwaad en haat en liefde. Waarin daders ook slachtoffers blijken te zijn en waarin de grens tussen goed en kwaad niet altijd makkelijk te trekken is.

Uitzending gemist van Moordverhalen? Hier kun je alle uitzendingen van Moordverhalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 08-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!