Programma gemist?

Documentaireserie op van Michiel Van Erp. In tijdens met elke aflevering komt in een spraakmakend Nederlands uit misdrijf aan de op tv orde. Hierbij ligt op de nadruk op het bijzondere tijdens verhaal achter tijdens het delict, de met mensen die erbij uit betrokken waren en de dilemma's op het waar zij zich voor van gesteld zagen. Wanneer een is iemand eigenlijk schuldig? tijdens Wie bepaalt naar dat en is tijdens daar altijd een heldere lijn de in te trekken? tijdens Waarom vermoordt een tijdens 66-jarige in vrouw zonder directe aanleiding in van het naar holst van de tijdens nacht haar echtgenoot met en haar uit dochter met een bijl? van Wat te doen als het met verleden van een met door het de politie doodgeschoten ex-militair heel uit anders in een elkaar blijkt te zitten van dan op zijn familie altijd dacht. Wonderlijke het op tv verhalen van hartstocht, wrok, spijt, jaloezie, van goed en kwaad de en haat en in liefde worden een blootgelegd. door Waarin daders ook van slachtoffers blijken te zijn tijdens en waarin de grens naar tussen goed en kwaad op door niet altijd makkelijk te een trekken is. Afl.: een De kindermoorden. in Kim V., een jonge moeder, van belt in verwarde met toestand 112. Ze zegt tijdens tijdens dat iemand haar uit twee kinderen heeft lekgestoken. op In 2010 wordt ze zelf uit voor de moord uit veroordeeld tot vier uit jaar gevangenisstraf en het tbs. het Tot op de dag op tv van vandaag ontkent in ze. uit Wie is Kim V? in En wat gebeurde op tv er op van die fatale dag? de De vader en de stiefzus van op tv Kim het V. werpen een hun licht op deze vragen. het Beelden van het het verhoor van Kim door V. worden ter tijdens verklaring aan deskundigen door voorgelegd.

Documentaireserie van naar Michiel Van Erp. tijdens In naar elke aflevering komt naar een spraakmakend Nederlands misdrijf aan in de orde. in Hierbij ligt het de nadruk op het uit bijzondere verhaal achter het de delict, de mensen in die erbij betrokken waren het en de dilemma's met waar zij op zich voor gesteld zagen. naar Wanneer is iemand met eigenlijk schuldig? Wie naar bepaalt dat en tijdens is daar altijd op met een heldere lijn op in te trekken? Waarom op tv vermoordt een 66-jarige door vrouw zonder directe aanleiding met in het holst op van tijdens de nacht haar echtgenoot de en haar dochter met op tv een bijl? Wat in te de doen als het een verleden van een op tv door de politie in doodgeschoten ex-militair heel anders in elkaar van blijkt tijdens te zitten uit dan zijn familie altijd dacht. van Wonderlijke verhalen van hartstocht, op tv wrok, spijt, jaloezie, van goed en kwaad van en haat in en liefde naar worden blootgelegd. op Waarin daders ook slachtoffers blijken op te zijn uit en waarin de naar grens tussen goed in en kwaad niet altijd op makkelijk te trekken de is.

Documentaireserie naar van Michiel Van uit Erp. In elke het aflevering komt een spraakmakend een Nederlands misdrijf uit aan de orde. Hierbij de ligt de naar nadruk op het naar bijzondere verhaal achter het op tv delict, de op tv mensen die erbij betrokken waren de en de dilemma's een waar de zij zich op voor gesteld zagen. in Wanneer is iemand eigenlijk schuldig? Wie tijdens in bepaalt dat en een is daar altijd een de heldere lijn met in te trekken? met Waarom vermoordt een 66-jarige vrouw op tv zonder directe aanleiding in uit door het holst van de met nacht haar echtgenoot op tv en haar dochter met naar een bijl? Wat te het van doen als het verleden op tv van een het door de politie doodgeschoten ex-militair heel uit anders uit in elkaar op tv blijkt te zitten dan zijn uit familie altijd dacht. Wonderlijke uit verhalen van in hartstocht, wrok, op tv spijt, jaloezie, naar goed en kwaad door en haat en liefde worden naar blootgelegd. Waarin van daders ook slachtoffers van blijken te zijn en een waarin de grens een tussen het goed en kwaad met niet altijd makkelijk naar te trekken is. door Afl.: De bijlmoorden. Een vrouw het vermoordt in uit het holst van uit de nacht plotsklaps haar man op en dochter met tijdens een bijl. het Wat heeft haar van tot deze daad van gebracht? een De verhalen van verbijsterde op achterblijvers.

juli 2020
08-12-2011 20:30

De kindermoorden

Moordverhalen - De kindermoorden

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

01-12-2011 20:30

Aflevering 2

Moordverhalen - Aflevering 2

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

24-11-2011 20:30

De bijlmoorden

Moordverhalen - De bijlmoorden

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

Moordverhalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordverhalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordverhalen bij Moordverhalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordverhalen. Heb je een uitzending van Moordverhalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordverhalen gemist

Moordverhalen is een documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering van Moordverhalen komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zij zich voor gesteld zagen. Wanneer is iemand eigenlijk schuldig? Wie bepaalt dat en is daar altijd een heldere lijn in te trekken? Waarom vermoordt een 66-jarige vrouw zonder directe aanleiding in het holst van de nacht haar echtgenoot en haar dochter met een bijl? Wat te doen als het verleden van een door de politie doodgeschoten ex-militair heel anders in elkaar blijkt te zitten dan zijn familie altijd dacht. In Moordverhalen zie je wonderlijke verhalen van hartstocht, wrok, spijt, jaloezie, goed en kwaad en haat en liefde. Waarin daders ook slachtoffers blijken te zijn en waarin de grens tussen goed en kwaad niet altijd makkelijk te trekken is.

Uitzending gemist van Moordverhalen? Hier kun je alle uitzendingen van Moordverhalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 08-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!