Programma gemist?

Documentaireserie naar van Michiel Van Erp. In de elke aflevering komt de een naar spraakmakend Nederlands misdrijf uit aan de orde. met Hierbij ligt de nadruk door op het bijzondere door verhaal achter het uit delict, de mensen die het erbij betrokken het waren uit en de dilemma's het waar zij zich voor gesteld op tv zagen. Wanneer is iemand tijdens eigenlijk schuldig? Wie tijdens bepaalt dat en naar is daar altijd het een op tv heldere lijn in te trekken? op tv Waarom vermoordt een door 66-jarige uit vrouw zonder directe aanleiding in naar van het holst van de uit nacht haar echtgenoot en haar in dochter met de een bijl? Wat op tv te doen door als het verleden het van een door de tijdens politie op tv doodgeschoten ex-militair heel anders in elkaar door blijkt de te zitten dan naar zijn familie van altijd dacht. Wonderlijke verhalen van hartstocht, tijdens wrok, spijt, met jaloezie, goed de en kwaad en haat tijdens en een liefde worden blootgelegd. Waarin daders tijdens ook slachtoffers blijken naar te zijn van en waarin de grens op tv tussen goed en de kwaad niet een altijd makkelijk te trekken de is. op tv Afl.: De kindermoorden. Kim het V., een jonge moeder, op tv belt in verwarde toestand naar 112. Ze uit zegt de dat iemand haar twee kinderen heeft een lekgestoken. naar In 2010 wordt ze in zelf uit voor de moord veroordeeld tot vier uit jaar gevangenisstraf en op tv tbs. Tot uit op tijdens de dag van vandaag een ontkent ze. Wie is Kim tijdens V? En naar wat gebeurde er een op die fatale dag? op De vader met en de stiefzus het van Kim V. werpen de hun licht op tijdens tijdens deze vragen. Beelden van het verhoor met van Kim V. op worden ter verklaring naar aan deskundigen door voorgelegd.

Documentaireserie van Michiel naar Van Erp. In door elke het aflevering komt van een spraakmakend Nederlands misdrijf aan uit de orde. Hierbij een ligt de nadruk op naar een het bijzondere verhaal achter het de delict, de op tv mensen die erbij op betrokken waren en uit de dilemma's waar zij op tv zich voor gesteld uit zagen. Wanneer is met iemand met eigenlijk schuldig? Wie bepaalt een dat en is het daar altijd een met heldere lijn in in te trekken? een Waarom vermoordt een 66-jarige vrouw tijdens zonder de directe aanleiding in het holst van uit de tijdens nacht haar echtgenoot en haar de in dochter met een bijl? Wat te naar in doen als het verleden tijdens van een op door de politie doodgeschoten ex-militair uit heel anders naar in elkaar blijkt te een zitten dan zijn familie naar een altijd dacht. Wonderlijke verhalen van tijdens hartstocht, van wrok, spijt, jaloezie, goed en kwaad op tv en haat met en liefde worden met blootgelegd. met Waarin daders ook met slachtoffers blijken te zijn tijdens en waarin de grens tijdens tussen goed en in kwaad niet van altijd makkelijk in te trekken is.

Documentaireserie van Michiel op Van Erp. In de elke in aflevering komt een spraakmakend door Nederlands misdrijf aan de in orde. Hierbij van ligt van de nadruk op het de bijzondere verhaal achter het delict, het de op mensen die in erbij betrokken waren en de tijdens dilemma's waar op tv zij zich voor gesteld tijdens zagen. op Wanneer is iemand het eigenlijk schuldig? Wie bepaalt dat en een is daar altijd met in een heldere lijn in te trekken? in Waarom vermoordt naar een 66-jarige vrouw zonder in directe de aanleiding in het holst door van een de nacht haar echtgenoot op tv en haar met dochter met een bijl? op tv Wat te doen als het door verleden van een een door een de politie doodgeschoten ex-militair heel van door anders in elkaar blijkt door te zitten dan zijn naar familie een altijd dacht. Wonderlijke tijdens verhalen van hartstocht, door wrok, spijt, jaloezie, tijdens goed en kwaad en haat en met liefde worden blootgelegd. een uit Waarin daders ook slachtoffers naar blijken te zijn en waarin op tv de grens op tv tussen met goed en kwaad niet altijd makkelijk door te trekken is. met het Afl.: De bijlmoorden. op tv Een vrouw vermoordt in het het holst in van de nacht plotsklaps haar man op tv en dochter met de een bijl. Wat op heeft haar tot het naar deze daad gebracht? De verhalen in van verbijsterde van achterblijvers.

juni 2021
08-12-2011 20:30

De kindermoorden

Moordverhalen - De kindermoorden

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

01-12-2011 20:30

Aflevering 2

Moordverhalen - Aflevering 2

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

24-11-2011 20:30

De bijlmoorden

Moordverhalen - De bijlmoorden

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

Moordverhalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordverhalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordverhalen bij Moordverhalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordverhalen. Heb je een uitzending van Moordverhalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordverhalen gemist

Moordverhalen is een documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering van Moordverhalen komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zij zich voor gesteld zagen. Wanneer is iemand eigenlijk schuldig? Wie bepaalt dat en is daar altijd een heldere lijn in te trekken? Waarom vermoordt een 66-jarige vrouw zonder directe aanleiding in het holst van de nacht haar echtgenoot en haar dochter met een bijl? Wat te doen als het verleden van een door de politie doodgeschoten ex-militair heel anders in elkaar blijkt te zitten dan zijn familie altijd dacht. In Moordverhalen zie je wonderlijke verhalen van hartstocht, wrok, spijt, jaloezie, goed en kwaad en haat en liefde. Waarin daders ook slachtoffers blijken te zijn en waarin de grens tussen goed en kwaad niet altijd makkelijk te trekken is.

Uitzending gemist van Moordverhalen? Hier kun je alle uitzendingen van Moordverhalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 08-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!