Programma gemist?

Documentaireserie van Michiel het Van Erp. uit In elke aflevering op komt een spraakmakend de Nederlands misdrijf aan met de orde. een Hierbij ligt de nadruk met op op het bijzondere verhaal achter het delict, het naar de mensen die in erbij betrokken waren en de van dilemma's waar zij zich de door voor gesteld zagen. met Wanneer is iemand eigenlijk schuldig? Wie door bepaalt dat op en is daar op tv altijd met een heldere lijn in te de trekken? van Waarom vermoordt een tijdens 66-jarige vrouw zonder directe aanleiding met in van het holst van de naar nacht haar echtgenoot en door haar dochter met met een bijl? Wat op tv te doen op tv als het verleden de van een door de politie op tv doodgeschoten ex-militair heel van anders het in elkaar blijkt in te zitten dan zijn familie in altijd in dacht. Wonderlijke verhalen van hartstocht, van tijdens wrok, spijt, jaloezie, goed en kwaad een tijdens en haat en liefde worden in blootgelegd. Waarin daders ook door slachtoffers de blijken te zijn op en waarin de in grens tussen goed en kwaad naar niet altijd makkelijk naar te trekken is. de een Afl.: De kindermoorden. Kim V., het een een jonge moeder, belt van in verwarde toestand 112. uit Ze zegt dat iemand in haar door twee kinderen heeft de lekgestoken. In 2010 wordt tijdens ze zelf voor de op moord veroordeeld tot vier tijdens jaar gevangenisstraf een en tbs. Tot op op met de dag van vandaag op ontkent ze. Wie is tijdens Kim V? op tv En wat gebeurde er op op het die fatale dag? De vader van en de stiefzus van op in Kim V. werpen hun door licht op deze vragen. in Beelden van het verhoor uit van met Kim V. het worden ter verklaring aan deskundigen tijdens voorgelegd.

Documentaireserie van Michiel naar Van een Erp. In elke aflevering komt in een spraakmakend Nederlands van misdrijf aan op de orde. Hierbij ligt in de nadruk op een het bijzondere naar verhaal achter het delict, in de door mensen die in erbij betrokken waren en de uit dilemma's waar zij in zich voor in gesteld zagen. Wanneer van is iemand eigenlijk schuldig? Wie van bepaalt dat en in door is daar altijd een met heldere lijn in te uit trekken? het Waarom vermoordt een de 66-jarige vrouw zonder directe aanleiding in in het door holst van de de nacht haar echtgenoot uit en haar dochter met met een bijl? Wat te tijdens doen als de het verleden van een door door door de politie doodgeschoten ex-militair uit heel anders in elkaar een blijkt te zitten de naar dan zijn familie altijd dacht. Wonderlijke door verhalen van tijdens hartstocht, wrok, in spijt, jaloezie, goed en kwaad op tv en haat door en liefde worden blootgelegd. op Waarin daders ook op slachtoffers uit blijken te naar zijn en waarin de grens het tussen goed en kwaad in niet altijd door makkelijk te de trekken is.

Documentaireserie uit van Michiel Van Erp. In het op elke aflevering komt een spraakmakend tijdens Nederlands misdrijf aan uit de van orde. Hierbij ligt de de nadruk op het bijzondere verhaal door achter het delict, tijdens de mensen die op erbij tijdens betrokken waren en op tv de dilemma's waar zij een zich voor gesteld het zagen. Wanneer is een iemand eigenlijk schuldig? Wie de op tv bepaalt dat en is daar met altijd een heldere op lijn in te trekken? een met Waarom vermoordt een 66-jarige vrouw naar zonder directe aanleiding in van tijdens het holst van de nacht op tv haar echtgenoot en met haar dochter met op tv een bijl? Wat te op tv op doen als het verleden van door een door de politie met doodgeschoten ex-militair heel op op tv anders in elkaar blijkt uit te zitten dan zijn een familie altijd dacht. Wonderlijke op uit verhalen van hartstocht, op tv wrok, spijt, jaloezie, op goed en kwaad de en haat en naar liefde worden blootgelegd. Waarin daders tijdens ook slachtoffers uit blijken te zijn en op waarin de grens door tussen goed en kwaad op tv niet altijd makkelijk het met te trekken is. Afl.: De bijlmoorden. op een Een vrouw vermoordt in op tv het holst van van de nacht plotsklaps haar man van en op tv dochter met een uit bijl. Wat heeft met haar tot deze daad naar gebracht? De verhalen van van op tv verbijsterde achterblijvers.

maart 2021
08-12-2011 20:30

De kindermoorden

Moordverhalen - De kindermoorden

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

01-12-2011 20:30

Aflevering 2

Moordverhalen - Aflevering 2

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

24-11-2011 20:30

De bijlmoorden

Moordverhalen - De bijlmoorden

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

Moordverhalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordverhalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordverhalen bij Moordverhalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordverhalen. Heb je een uitzending van Moordverhalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordverhalen gemist

Moordverhalen is een documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering van Moordverhalen komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zij zich voor gesteld zagen. Wanneer is iemand eigenlijk schuldig? Wie bepaalt dat en is daar altijd een heldere lijn in te trekken? Waarom vermoordt een 66-jarige vrouw zonder directe aanleiding in het holst van de nacht haar echtgenoot en haar dochter met een bijl? Wat te doen als het verleden van een door de politie doodgeschoten ex-militair heel anders in elkaar blijkt te zitten dan zijn familie altijd dacht. In Moordverhalen zie je wonderlijke verhalen van hartstocht, wrok, spijt, jaloezie, goed en kwaad en haat en liefde. Waarin daders ook slachtoffers blijken te zijn en waarin de grens tussen goed en kwaad niet altijd makkelijk te trekken is.

Uitzending gemist van Moordverhalen? Hier kun je alle uitzendingen van Moordverhalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 08-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!