Programma gemist?

Documentaireserie op van Michiel Van uit Erp. In uit elke aflevering komt een spraakmakend een Nederlands met misdrijf aan de orde. Hierbij ligt tijdens de in nadruk op het de bijzondere verhaal achter het delict, de de mensen die van erbij betrokken met waren en de dilemma's een waar in zij zich voor gesteld zagen. uit Wanneer op is iemand eigenlijk schuldig? Wie op bepaalt dat op tv en is daar met altijd een heldere naar lijn op in te trekken? op tv Waarom vermoordt een uit 66-jarige vrouw zonder directe met aanleiding in het naar holst van de tijdens nacht haar door echtgenoot en haar naar dochter met een in bijl? Wat te doen als het uit met verleden van een door op tv de politie de doodgeschoten ex-militair heel anders uit in elkaar het blijkt te zitten dan zijn familie uit in altijd dacht. Wonderlijke met verhalen van hartstocht, wrok, spijt, jaloezie, uit goed een en kwaad en haat en in liefde een worden blootgelegd. Waarin daders op ook op tv slachtoffers blijken te door zijn en waarin de grens op tv tussen goed en kwaad op tv niet altijd in makkelijk te met trekken is. Afl.: De kindermoorden. van Kim uit V., een op tv jonge moeder, belt in verwarde op toestand naar 112. Ze zegt dat iemand haar op tv twee kinderen tijdens heeft lekgestoken. In naar 2010 wordt ze een zelf voor de op tv moord tijdens veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf en tijdens tbs. Tot tijdens op de op dag van vandaag ontkent ze. uit het Wie is Kim V? door En wat gebeurde er met op die fatale dag? een De vader naar en de stiefzus van een een Kim V. werpen hun de licht op tijdens deze vragen. Beelden van van het verhoor van Kim op V. worden ter door verklaring aan deskundigen van voorgelegd.

Documentaireserie van Michiel naar Van uit Erp. In elke aflevering het komt een op spraakmakend Nederlands misdrijf aan de een met orde. Hierbij ligt de nadruk op in het bijzondere verhaal uit achter een het delict, de mensen door die erbij uit betrokken waren en de van dilemma's waar de zij zich voor de gesteld zagen. naar Wanneer is iemand eigenlijk op tv schuldig? Wie bepaalt een dat en is daar het altijd een de heldere lijn in te trekken? een Waarom vermoordt een op tv 66-jarige vrouw zonder naar directe aanleiding op in het tijdens holst van de nacht haar met echtgenoot en haar tijdens dochter met van een bijl? Wat van te doen uit als het verleden van een door door op tv de politie de doodgeschoten ex-militair heel anders in de elkaar naar blijkt te zitten dan zijn familie het van altijd dacht. Wonderlijke het verhalen van hartstocht, wrok, spijt, jaloezie, de goed naar en kwaad en tijdens haat en de liefde worden blootgelegd. Waarin daders ook in slachtoffers blijken een te de zijn en waarin de een grens tussen op tv goed en kwaad door niet altijd makkelijk op tv te trekken is.

Documentaireserie de van Michiel Van met Erp. In elke aflevering komt met een spraakmakend een Nederlands uit misdrijf aan de orde. Hierbij ligt op tv de nadruk de op het het bijzondere verhaal achter het uit delict, de mensen tijdens die erbij het betrokken waren en de dilemma's de waar op tv zij zich voor gesteld zagen. een Wanneer uit is iemand in eigenlijk schuldig? Wie bepaalt dat en door is daar altijd met een uit heldere lijn in te een trekken? Waarom vermoordt een uit 66-jarige vrouw zonder de op tv directe aanleiding in het holst van het op tv de nacht haar echtgenoot en met haar op dochter met een bijl? Wat op te doen van als het verleden het van een door de naar politie op doodgeschoten ex-militair heel anders uit in elkaar blijkt van te zitten dan het zijn familie altijd dacht. Wonderlijke met naar verhalen van hartstocht, uit wrok, spijt, jaloezie, in goed en kwaad en haat en tijdens liefde worden een blootgelegd. op tv Waarin daders ook slachtoffers blijken te uit zijn en een waarin de het grens tussen het goed en kwaad niet in altijd makkelijk te trekken een is. Afl.: naar De bijlmoorden. een Een vrouw vermoordt in met het holst van de nacht de het plotsklaps haar man en dochter met uit een bijl. Wat uit heeft haar een tot deze een daad gebracht? een De verhalen van verbijsterde een achterblijvers.

december 2021
08-12-2011 20:30

De kindermoorden

Moordverhalen - De kindermoorden

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

01-12-2011 20:30

Aflevering 2

Moordverhalen - Aflevering 2

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

24-11-2011 20:30

De bijlmoorden

Moordverhalen - De bijlmoorden

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

Moordverhalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordverhalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordverhalen bij Moordverhalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordverhalen. Heb je een uitzending van Moordverhalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordverhalen gemist

Moordverhalen is een documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering van Moordverhalen komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zij zich voor gesteld zagen. Wanneer is iemand eigenlijk schuldig? Wie bepaalt dat en is daar altijd een heldere lijn in te trekken? Waarom vermoordt een 66-jarige vrouw zonder directe aanleiding in het holst van de nacht haar echtgenoot en haar dochter met een bijl? Wat te doen als het verleden van een door de politie doodgeschoten ex-militair heel anders in elkaar blijkt te zitten dan zijn familie altijd dacht. In Moordverhalen zie je wonderlijke verhalen van hartstocht, wrok, spijt, jaloezie, goed en kwaad en haat en liefde. Waarin daders ook slachtoffers blijken te zijn en waarin de grens tussen goed en kwaad niet altijd makkelijk te trekken is.

Uitzending gemist van Moordverhalen? Hier kun je alle uitzendingen van Moordverhalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 08-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!