Programma gemist?

Documentaireserie van tijdens Michiel Van uit Erp. In elke aflevering op tv komt een spraakmakend op tv Nederlands in misdrijf aan de orde. uit Hierbij ligt de nadruk met op het bijzondere verhaal uit met achter het delict, op de mensen die een erbij betrokken waren en de door dilemma's waar zij naar zich voor door gesteld zagen. een Wanneer is iemand eigenlijk de schuldig? Wie bepaalt door dat en is daar altijd door een in heldere lijn van in te trekken? Waarom vermoordt het een het 66-jarige vrouw zonder directe aanleiding op tv in het door holst van een de nacht haar echtgenoot en haar de een dochter met een bijl? Wat te de doen de als het verleden van een uit door de politie van doodgeschoten ex-militair heel tijdens anders in in elkaar blijkt tijdens te zitten met dan zijn familie altijd uit dacht. Wonderlijke verhalen van naar hartstocht, het wrok, spijt, jaloezie, goed en kwaad met en haat en van liefde worden een blootgelegd. op tv Waarin daders ook slachtoffers blijken te op tv zijn en waarin uit het de grens tussen goed en kwaad door niet naar altijd makkelijk te in trekken is. Afl.: van De kindermoorden. op tv Kim V., een jonge naar moeder, belt in verwarde een toestand 112. Ze zegt op tv dat iemand haar uit in twee kinderen heeft lekgestoken. In naar 2010 wordt ze zelf met voor de moord op veroordeeld tot vier een jaar gevangenisstraf met en tbs. Tot tijdens op de dag van de vandaag ontkent ze. door het Wie is Kim V? En het wat gebeurde er het op die fatale dag? tijdens De vader en tijdens het de stiefzus van Kim V. werpen op met hun licht op naar deze vragen. Beelden in van het verhoor van het Kim V. worden ter het verklaring aan uit deskundigen voorgelegd.

Documentaireserie van op Michiel Van in Erp. In elke op tv aflevering komt op tv een spraakmakend Nederlands misdrijf met aan de de orde. Hierbij ligt de nadruk op een het bijzondere verhaal de achter van het delict, met de mensen die het erbij betrokken waren in en de dilemma's waar zij de zich voor gesteld zagen. van Wanneer uit is iemand eigenlijk schuldig? in Wie bepaalt dat op tv en is in daar altijd een in heldere lijn in te trekken? op Waarom vermoordt een van 66-jarige vrouw zonder van directe aanleiding in naar het holst van de de de nacht haar in echtgenoot en haar dochter met met een bijl? Wat te op tv doen op als het verleden van van een van door de politie doodgeschoten ex-militair heel op tv anders in tijdens elkaar in blijkt te zitten dan de zijn familie de altijd dacht. Wonderlijke verhalen van het hartstocht, wrok, spijt, op tv jaloezie, goed en op tv kwaad en op tv haat en liefde worden blootgelegd. in Waarin tijdens daders ook tijdens slachtoffers blijken te op tv zijn en waarin de uit grens tussen goed en kwaad naar niet altijd door makkelijk te trekken uit is.

Documentaireserie van uit Michiel Van Erp. met In elke in aflevering komt een door spraakmakend Nederlands misdrijf aan in de orde. Hierbij ligt met uit de nadruk op het bijzondere verhaal op achter in het delict, naar de mensen die erbij betrokken met waren en met de dilemma's waar zij zich van door voor gesteld zagen. Wanneer is tijdens iemand van eigenlijk schuldig? Wie op tv bepaalt dat en is het daar altijd met een heldere lijn in te het trekken? de Waarom vermoordt een 66-jarige een vrouw zonder directe tijdens aanleiding in het holst van van de nacht haar het echtgenoot en haar op dochter met naar een bijl? in Wat te doen door als het verleden van een op door de politie een doodgeschoten ex-militair heel naar anders in elkaar op tv blijkt te zitten met dan zijn op familie het altijd dacht. Wonderlijke verhalen op van hartstocht, wrok, spijt, door jaloezie, het goed en kwaad en haat en de met liefde worden blootgelegd. Waarin daders door ook op tv slachtoffers blijken te zijn en waarin de de de grens tussen de goed en kwaad de niet altijd makkelijk op te trekken is. Afl.: De in bijlmoorden. op Een vrouw vermoordt in het op holst het van de nacht plotsklaps haar door man en dochter op tv met in een bijl. Wat heeft haar in tot deze daad gebracht? tijdens een De verhalen van verbijsterde op achterblijvers.

januari 2020
08-12-2011 20:30

De kindermoorden

Moordverhalen - De kindermoorden

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

01-12-2011 20:30

Aflevering 2

Moordverhalen - Aflevering 2

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

24-11-2011 20:30

De bijlmoorden

Moordverhalen - De bijlmoorden

Documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zi...

Moordverhalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordverhalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordverhalen bij Moordverhalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordverhalen. Heb je een uitzending van Moordverhalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordverhalen gemist

Moordverhalen is een documentaireserie van Michiel Van Erp. In elke aflevering van Moordverhalen komt een spraakmakend Nederlands misdrijf aan de orde. Hierbij ligt de nadruk op het bijzondere verhaal achter het delict, de mensen die erbij betrokken waren en de dilemma's waar zij zich voor gesteld zagen. Wanneer is iemand eigenlijk schuldig? Wie bepaalt dat en is daar altijd een heldere lijn in te trekken? Waarom vermoordt een 66-jarige vrouw zonder directe aanleiding in het holst van de nacht haar echtgenoot en haar dochter met een bijl? Wat te doen als het verleden van een door de politie doodgeschoten ex-militair heel anders in elkaar blijkt te zitten dan zijn familie altijd dacht. In Moordverhalen zie je wonderlijke verhalen van hartstocht, wrok, spijt, jaloezie, goed en kwaad en haat en liefde. Waarin daders ook slachtoffers blijken te zijn en waarin de grens tussen goed en kwaad niet altijd makkelijk te trekken is.

Uitzending gemist van Moordverhalen? Hier kun je alle uitzendingen van Moordverhalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 08-12-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!