Programma gemist?

Ben een vertelt zijn verhaal. Ben kan tijdens zich de tijdens smaak uit van een koel glas witte wijn uit of een tijdens heerlijke het tripel nog steeds heel het goed herinneren. met Maar matig drinken zat op tv er niet naar in. 'De beslissing om helemaal naar te in stoppen met drank van heeft mij heel veel ruimte van en door vrijheid opgeleverd.'.

september 2021
25-11-2011 18:05

Aflevering 6

Het Eeuwige Weekend - Aflevering 6

Ben vertelt zijn verhaal. Ben kan zich de smaak van een koel glas witte wijn of een heerlijke tripel nog steeds heel goed herinneren. Maar matig drinken zat er niet in. 'De beslissing om helemaal te stoppen met drank heeft mij heel veel rui...

Het Eeuwige Weekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Eeuwige Weekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Eeuwige Weekend bij Het Eeuwige Weekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Eeuwige Weekend. Heb je een uitzending van Het Eeuwige Weekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Eeuwige Weekend gemist

Het Eeuwige Weekend is een zesdelige televisieserieom de stilte rondom overmatig drankgebruik te doorbreken en bewustwording te stimuleren. Alcohol is niet weg te denken uit onze samenleving. Ruim 80% van de Nederlanders drinkt, de meesten op een manier die geen problemen geeft. Er zijn echter naar schatting ook één miljoen probleemdrinkers in ons land. Het duurt meestal jaren voordat het drinken een serieus probleem wordt. Oudere drinkers vormen een zeer kwetsbare groep. Zij drinken vaak al meer dan dertig jaar en krijgen als ze met pensioen gaan te maken met ingrijpende veranderingen in hun leven. Dat zijn vaak omslagpunten, waarbij sociaal drinken gemakkelijk kan veranderen in probleemdrinken.

Uitzending gemist van Het Eeuwige Weekend? Hier kun je alle uitzendingen van Het Eeuwige Weekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-11-2011 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!