Programma gemist?

Dr. van Oz beantwoordt vragen uit het door publiek uit over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast uit is er aandacht van voor het de hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte in gewoontes. Ten slotte uit wordt uit er uitleg gegeven van over wat men verkeerd doet op in in elke kamer van op een huis.

Supermodellen van Cheryl Tiegs, de Beverly Johnson en Carol Alt delen met hun antiverouderingsheimen. Daarnaast tijdens is er tijdens aandacht van voor ziektes die je het van je echtgenoot kunt de krijgen. het Ten slotte is er een update het van de met `Baltimore Nurse door Challenge´.

De agent die met als eerste ter tijdens tijdens plaatse was bij het incident met de een chimpansee, vertelt tijdens zijn met verhaal. Daarnaast de is er aandacht voor pijnstillers. Ten op slotte geeft uit Dr. Oz uitleg over op tv de hernia.

Dr. met Oz vertelt hoe het een pokkenvirus als vernietigingswapen op gebruikt kan worden. van Daarnaast wordt uitgelegd hoe tijdens je van de dikke enkels af in kunt uit komen. Ten slotte in laat Ingrid Hoffman zien op hoe je met minder vet kunt in koken.

Dr. Oz vertelt het over de op tv risicofactoren een bij vrouwen waardoor bepaalde vormen uit van kanker van moeilijk te tijdens ontdekken zijn. Daarnaast door is er aandacht voor drie tijdens schoonheidsgeheimen.

Dr. door Oz en sekstherapeute de Laura Berrman op tv onthullen de geheimen voor een goed op tv seksleven tijdens na je naar 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige op huisvrouwen met op gewicht verliezen en weer de gezond naar worden. Ontdek de op tv meest dodelijke gebieden van van het door lichaam.

Dr. Oz behandelt een het op tv gebruik van calciumsupplementen, tijdens de vijfsecondenregel en meisjes het die op zevenjarige leeftijd het met beginnen te puberen. Daarnaast legt het Dr. Oz uit wanneer tijdens een zwelling de serieus moet worden een genomen. Tenslotte vertelt hij uit welke vijf voedingsmiddelen de de tijdens kans op kanker kunnen door verkleinen.

Dr. Oz met beantwoordt de meest gênante met vragen in van kijkers. uit Daarnaast behandelt hij schokkende medische redenen met achter ongewenste haargroei. met uit Tenslotte neemt hij drie producten tijdens tegen rugklachten onder de in in loep.

Dr. uit Oz behandelt van vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor uit op tv je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, tijdens cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij uit onthult het hierbij welke getallen door van belang de zijn voor een gezond leven. met Daarnaast ontvangt hij met de uitslag het van zijn eerste van colonoscopie.

Dr. Oz beantwoordt tijdens van vragen van Valerie door Harper, Michael Emerson, Molly op Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, tijdens Carol Burnett en van chef-kok Duff Goldman. op tv Leden van in een kerk in Harlem, van New het York, keren terug in de het show om de met naar resultaten van hun dieet te laten in uit zien. De dochter van Dr. in Oz, het Daphne, onthult het uit studentendieet. Jeff Corwin het neemt alternatieve geneeswijzen onder de op loep.

Dr. Oz onthult de zijn met checklist tegen veroudering. Daarnaast uit keren tijdens zes docenten terug in de naar show om de op tv resultaten van hun dieet met te laten het zien. door Ten slotte neemt Dr. de Oz het op tv medicijn Melatonin onder de loep, van dat vaak ten naar onrechte wordt uit gebruikt als een slaapmiddel.

Voor op een, voornamelijk uit mannen bestaande, een tijdens publiek, bespreekt Dr. Oz vier uit verborgen gezondheidsproblemen tijdens in vrouwen. Daarnaast is van er aandacht voor plasproblemen. op Ten door slotte geeft chef-kok Rocc uit DiSpirito tips de over gezonde snacks met voor mannen.

Dr. Oz bespreekt op alternatieve in geneeswijzen en met onthult zijn optimale gezondheidsdieet. op Daarnaast wordt besproken een hoe de de liefde voor modieuze oorbellen bij een in van vrouw heeft geleid tot een door cosmetische ingreep. Ook behandelt naar Dr. Oz door het Wittmaack-Ekbom op syndroom, waarbij men last heeft met van rusteloze benen. het Ten de slotte vertelt de Stepp Stewart hoe van men voor de zomer weer een in vorm kan van komen.

Dr. door Oz behandelt geneesmiddelen die op een recept van te verkrijgen zijn uit en de veiligheid een van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is met de cowboy Rocco naar terug met het een nieuwe uitdaging voor naar moeders die willen van afvallen. Ten in slotte het worden er betaalbare schoonheidstips een gegeven.

Dr. Oz het bespreekt slapeloosheid en een de verborgen het symptomen die kunnen op tv leiden tot het een terminale ziekte. Daarnaast tijdens onthult hij een de geheimen van olijfolie naar en de verschillende naar doeleinden ervan. Diane het uit het publiek vertelt hoe de je caloriearme taco´s naar kunt met bereiden.

december 2021
03-05-2013 15:03

The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

Dr. Oz beantwoordt vragen uit het publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor de hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte wordt er uitleg gegeven over wat men verkeerd doet in elke kamer va...

02-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

Supermodellen Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast is er aandacht voor ziektes die je van je echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte is er een update van de `Baltimore Nurse Challenge´.

01-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

De agent die als eerste ter plaatse was bij het incident met een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast is er aandacht voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. Oz uitleg over hernia.

30-04-2013 15:02

The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

Dr. Oz vertelt hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je van dikke enkels af kunt komen. Ten slotte laat Ingrid Hoffman zien hoe je minder vet kunt koken.

29-04-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

Dr. Oz vertelt over de risicofactoren bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van kanker moeilijk te ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht voor drie schoonheidsgeheimen.

23-08-2012 17:22

Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

The Dr. Oz Show - Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

Dr. Oz en sekstherapeute Laura Berrman onthullen de geheimen voor een goed seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht verliezen en weer gezond worden. Ontdek de meest dodelijke gebieden van het lichaam...

25-07-2012 17:20

The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

The Dr. Oz Show - The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

Dr. Oz behandelt het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die op zevenjarige leeftijd beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. Oz uit wanneer een zwelling serieus moet worden genomen. Tenslotte vertelt hij welke v...

24-07-2012 17:19

Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

Dr. Oz beantwoordt de meest gênante vragen van kijkers. Daarnaast behandelt hij schokkende medische redenen achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij drie producten tegen rugklachten onder de loep.

23-07-2012 17:19

Dr. Oz's colonoscopy

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's colonoscopy

Dr. Oz behandelt vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij welke getallen van belang zijn voor een gezond leven. Daarnaast ontvangt hij de uitsl...

20-07-2012 17:20

Ask Dr. Oz: Celeb Edition

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Celeb Edition

Dr. Oz beantwoordt vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. Leden van een kerk in Harlem, New York, keren terug in de show om de resultaten van hun dieet te...

19-07-2012 17:19

7 Day Anti-aging Checklist

The Dr. Oz Show - 7 Day Anti-aging Checklist

Dr. Oz onthult zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren zes docenten terug in de show om de resultaten van hun dieet te laten zien. Ten slotte neemt Dr. Oz het medicijn Melatonin onder de loep, dat vaak ten onrechte wordt gebruikt ...

18-07-2012 17:31

Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

The Dr. Oz Show - Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

Voor een, voornamelijk uit mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. Oz vier verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast is er aandacht voor plasproblemen. Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito tips over gezonde snacks voor manne...

17-07-2012 17:19

Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

Dr. Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen en onthult zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt besproken hoe de liefde voor modieuze oorbellen bij een vrouw heeft geleid tot een cosmetische ingreep. Ook behandelt Dr. Oz het Wittmaack...

16-07-2012 17:23

Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

Dr. Oz behandelt geneesmiddelen die op recept te verkrijgen zijn en de veiligheid van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy Rocco terug met een nieuwe uitdaging voor moeders die willen afvallen. Ten slotte worden er betaalbare sc...

13-07-2012 17:24

Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

The Dr. Oz Show - Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

Dr. Oz bespreekt slapeloosheid en de verborgen symptomen die kunnen leiden tot een terminale ziekte. Daarnaast onthult hij de geheimen van olijfolie en de verschillende doeleinden ervan. Diane uit het publiek vertelt hoe je caloriearme taco...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Dr. Oz Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dr. Oz Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dr. Oz Show bij The Dr. Oz Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dr. Oz Show. Heb je een uitzending van The Dr. Oz Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dr. Oz Show gemist

The Dr. Oz Show is een Amerikaanse talkshow waarin arts Mehmet Oz, beter bekend als Dr. Oz, medische issues bespreekt.

Uitzending gemist van The Dr. Oz Show? Hier kun je alle uitzendingen van The Dr. Oz Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!