Programma gemist?

Dr. tijdens Oz beantwoordt naar vragen uit het van publiek over alternatieve de geneeswijzen. Daarnaast is er in aandacht voor de hoeveelheid naar financiële uitgaven aan slechte in gewoontes. Ten slotte van wordt er tijdens uitleg gegeven over op wat men verkeerd doet het in elke met kamer met van een huis.

Supermodellen in Cheryl Tiegs, een Beverly Johnson en Carol uit Alt delen hun het antiverouderingsheimen. Daarnaast is het er aandacht voor ziektes die de je uit van je echtgenoot door kunt krijgen. Ten slotte is tijdens er een het update op van de `Baltimore Nurse naar Challenge´.

De de agent die als eerste ter van plaatse was bij tijdens tijdens het incident met een chimpansee, op vertelt zijn uit verhaal. Daarnaast is er uit aandacht voor pijnstillers. door Ten slotte met geeft Dr. Oz met uitleg over op hernia.

Dr. Oz naar vertelt hoe op tv het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt naar kan een worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe met van je van dikke enkels af kunt door uit komen. Ten slotte een laat Ingrid Hoffman zien hoe je met minder door vet kunt uit koken.

Dr. Oz in vertelt over de tijdens risicofactoren bij tijdens vrouwen waardoor bepaalde vormen van van tijdens kanker moeilijk te ontdekken zijn. van Daarnaast is er aandacht tijdens tijdens voor drie schoonheidsgeheimen.

Dr. op tv Oz en sekstherapeute Laura op tv Berrman onthullen de geheimen door op tv voor een goed seksleven na met je 35ste. Daarnaast het helpt hij drie wanhopige met huisvrouwen met tijdens gewicht verliezen met en weer naar gezond worden. Ontdek de meest met dodelijke gebieden van tijdens het in lichaam.

Dr. op Oz behandelt het van gebruik van calciumsupplementen, de een vijfsecondenregel en meisjes op tv die in op zevenjarige leeftijd beginnen tijdens te puberen. Daarnaast legt van Dr. Oz in uit wanneer een zwelling naar serieus moet worden de genomen. Tenslotte vertelt tijdens hij welke vijf naar voedingsmiddelen de kans op op kanker tijdens kunnen verkleinen.

Dr. Oz beantwoordt de de meest gênante de vragen van door kijkers. Daarnaast behandelt hij de schokkende medische redenen van uit achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt de hij drie producten van tegen rugklachten onder het de het loep.

Dr. op tv Oz behandelt vijf onderwerpen het die uit belangrijk zijn voor op tv je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, in cholesterol uit en bloedglucosespiegel. Hij onthult door hierbij welke naar getallen van belang zijn voor tijdens een gezond door leven. Daarnaast ontvangt hij de op tv naar uitslag van zijn eerste van colonoscopie.

Dr. de Oz beantwoordt het vragen van Valerie Harper, Michael uit Emerson, Molly Ringwald, uit Bill en van Giuliana Rancic, Carol de Burnett en chef-kok Duff Goldman. op tv van Leden van een kerk in Harlem, van New uit York, keren terug in de op tv een show om de resultaten op van hun dieet te laten uit zien. De door dochter op van Dr. Oz, Daphne, onthult uit het studentendieet. de Jeff Corwin neemt alternatieve geneeswijzen op onder de op loep.

Dr. Oz naar onthult zijn checklist tijdens tegen veroudering. Daarnaast keren in zes een docenten terug in de het show door om de resultaten van op tv hun dieet te laten een zien. Ten slotte tijdens neemt van Dr. Oz het medicijn Melatonin de onder uit de loep, dat vaak ten naar onrechte wordt gebruikt op als uit slaapmiddel.

Voor een, voornamelijk naar uit mannen bestaande, door publiek, bespreekt naar Dr. Oz op tv vier verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. op tv het Daarnaast is er aandacht voor het plasproblemen. het Ten slotte geeft chef-kok het Rocc DiSpirito tips over uit gezonde op tv snacks voor mannen.

Dr. van Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen op tv en onthult zijn optimale het van gezondheidsdieet. Daarnaast wordt op tv besproken hoe de liefde uit voor modieuze oorbellen bij van een vrouw naar heeft geleid tijdens tot een cosmetische ingreep. met Ook behandelt Dr. naar Oz het Wittmaack-Ekbom met syndroom, waarbij het men last heeft van rusteloze benen. van Ten slotte door vertelt Stepp op tv Stewart hoe men voor op de zomer tijdens weer in vorm kan met komen.

Dr. een Oz behandelt geneesmiddelen die naar op recept te verkrijgen tijdens zijn en door de veiligheid op tv van generieke geneesmiddelen. met Daarnaast is de de cowboy Rocco naar terug met een nieuwe uitdaging voor in tijdens moeders die willen tijdens afvallen. Ten slotte worden het er betaalbare schoonheidstips het gegeven.

Dr. het Oz bespreekt van slapeloosheid en de verborgen symptomen die met kunnen leiden het tot de een terminale ziekte. op Daarnaast onthult hij de het geheimen van olijfolie op tv en de verschillende door doeleinden ervan. Diane uit op het publiek een vertelt hoe door je caloriearme taco´s kunt met bereiden.

januari 2019
03-05-2013 15:03

The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

Dr. Oz beantwoordt vragen uit het publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor de hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte wordt er uitleg gegeven over wat men verkeerd doet in elke kamer va...

02-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

Supermodellen Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast is er aandacht voor ziektes die je van je echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte is er een update van de `Baltimore Nurse Challenge´.

01-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

De agent die als eerste ter plaatse was bij het incident met een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast is er aandacht voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. Oz uitleg over hernia.

30-04-2013 15:02

The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

Dr. Oz vertelt hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je van dikke enkels af kunt komen. Ten slotte laat Ingrid Hoffman zien hoe je minder vet kunt koken.

29-04-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

Dr. Oz vertelt over de risicofactoren bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van kanker moeilijk te ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht voor drie schoonheidsgeheimen.

23-08-2012 17:22

Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

The Dr. Oz Show - Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

Dr. Oz en sekstherapeute Laura Berrman onthullen de geheimen voor een goed seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht verliezen en weer gezond worden. Ontdek de meest dodelijke gebieden van het lichaam...

25-07-2012 17:20

The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

The Dr. Oz Show - The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

Dr. Oz behandelt het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die op zevenjarige leeftijd beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. Oz uit wanneer een zwelling serieus moet worden genomen. Tenslotte vertelt hij welke v...

24-07-2012 17:19

Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

Dr. Oz beantwoordt de meest gênante vragen van kijkers. Daarnaast behandelt hij schokkende medische redenen achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij drie producten tegen rugklachten onder de loep.

23-07-2012 17:19

Dr. Oz's colonoscopy

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's colonoscopy

Dr. Oz behandelt vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij welke getallen van belang zijn voor een gezond leven. Daarnaast ontvangt hij de uitsl...

20-07-2012 17:20

Ask Dr. Oz: Celeb Edition

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Celeb Edition

Dr. Oz beantwoordt vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. Leden van een kerk in Harlem, New York, keren terug in de show om de resultaten van hun dieet te...

19-07-2012 17:19

7 Day Anti-aging Checklist

The Dr. Oz Show - 7 Day Anti-aging Checklist

Dr. Oz onthult zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren zes docenten terug in de show om de resultaten van hun dieet te laten zien. Ten slotte neemt Dr. Oz het medicijn Melatonin onder de loep, dat vaak ten onrechte wordt gebruikt ...

18-07-2012 17:31

Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

The Dr. Oz Show - Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

Voor een, voornamelijk uit mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. Oz vier verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast is er aandacht voor plasproblemen. Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito tips over gezonde snacks voor manne...

17-07-2012 17:19

Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

Dr. Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen en onthult zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt besproken hoe de liefde voor modieuze oorbellen bij een vrouw heeft geleid tot een cosmetische ingreep. Ook behandelt Dr. Oz het Wittmaack...

16-07-2012 17:23

Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

Dr. Oz behandelt geneesmiddelen die op recept te verkrijgen zijn en de veiligheid van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy Rocco terug met een nieuwe uitdaging voor moeders die willen afvallen. Ten slotte worden er betaalbare sc...

13-07-2012 17:24

Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

The Dr. Oz Show - Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

Dr. Oz bespreekt slapeloosheid en de verborgen symptomen die kunnen leiden tot een terminale ziekte. Daarnaast onthult hij de geheimen van olijfolie en de verschillende doeleinden ervan. Diane uit het publiek vertelt hoe je caloriearme taco...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Dr. Oz Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dr. Oz Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dr. Oz Show bij The Dr. Oz Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dr. Oz Show. Heb je een uitzending van The Dr. Oz Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dr. Oz Show gemist

The Dr. Oz Show is een Amerikaanse talkshow waarin arts Mehmet Oz, beter bekend als Dr. Oz, medische issues bespreekt.

Uitzending gemist van The Dr. Oz Show? Hier kun je alle uitzendingen van The Dr. Oz Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord