Programma gemist?

Dr. Oz beantwoordt van met vragen uit het publiek over het alternatieve een geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor een de hoeveelheid door financiële met uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte het wordt er op uitleg naar gegeven over wat men verkeerd doet in in elke naar kamer van een met huis.

Supermodellen Cheryl Tiegs, op Beverly Johnson van en Carol Alt delen een hun antiverouderingsheimen. Daarnaast door is er op tv aandacht voor met ziektes die je van met je echtgenoot uit kunt krijgen. Ten slotte van is er een update de van de `Baltimore de Nurse het Challenge´.

De naar agent die in als eerste ter tijdens plaatse was bij het incident naar met een chimpansee, vertelt de een zijn verhaal. Daarnaast met is er aandacht een voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. op tv door Oz uitleg over door hernia.

Dr. met Oz vertelt hoe het pokkenvirus tijdens als vernietigingswapen gebruikt van kan worden. Daarnaast met wordt uitgelegd de hoe je van dikke van enkels af kunt naar komen. van Ten slotte laat Ingrid op Hoffman zien hoe je door minder vet kunt tijdens het koken.

Dr. Oz op vertelt over de risicofactoren uit bij op tv vrouwen waardoor door bepaalde vormen van kanker moeilijk te op tv ontdekken zijn. de Daarnaast is de er aandacht voor in drie schoonheidsgeheimen.

Dr. Oz en uit van sekstherapeute Laura Berrman door onthullen de geheimen voor naar een goed naar seksleven na je 35ste. met Daarnaast helpt hij naar drie wanhopige huisvrouwen door met gewicht de verliezen en weer gezond worden. Ontdek uit de meest dodelijke met gebieden van in het een lichaam.

Dr. tijdens Oz behandelt door het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel de en meisjes naar die op zevenjarige leeftijd op door beginnen te puberen. Daarnaast legt op Dr. Oz uit wanneer met een een zwelling serieus moet worden genomen. een Tenslotte door vertelt hij van welke vijf voedingsmiddelen de kans op op kanker een kunnen verkleinen.

Dr. een Oz beantwoordt de meest gênante een vragen van door kijkers. Daarnaast behandelt in hij de schokkende medische redenen achter op tv ongewenste haargroei. Tenslotte uit neemt hij drie producten een tegen rugklachten onder de een een loep.

Dr. van Oz behandelt in vijf onderwerpen die belangrijk een zijn voor je naar lichaam: bloeddruk, de omvang, gewicht, cholesterol een en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij tijdens welke getallen van belang uit in zijn voor een gezond leven. de Daarnaast ontvangt het hij de uitslag naar van zijn op tv eerste colonoscopie.

Dr. Oz beantwoordt op tv vragen in van Valerie Harper, naar Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill naar en uit Giuliana Rancic, Carol Burnett op tv en in chef-kok Duff Goldman. Leden van een op tv het kerk in Harlem, New York, keren naar terug in de op tv show op tv om de van resultaten van hun dieet op tv te laten zien. De dochter in van Dr. Oz, tijdens Daphne, onthult het op studentendieet. de Jeff Corwin neemt van alternatieve geneeswijzen de onder de loep.

Dr. op tv Oz onthult met zijn checklist tegen veroudering. op tv Daarnaast keren zes docenten terug door op in de show het om de resultaten van hun de dieet te laten zien. uit Ten op tv slotte neemt Dr. op tv Oz het medicijn van Melatonin onder de loep, de dat een vaak ten onrechte wordt gebruikt als naar het slaapmiddel.

Voor een, naar voornamelijk uit mannen op tv bestaande, publiek, het bespreekt Dr. Oz vier de verborgen in gezondheidsproblemen in vrouwen. in Daarnaast is er aandacht voor op tv plasproblemen. Ten slotte met geeft chef-kok Rocc op tv DiSpirito tips over met gezonde de snacks voor mannen.

Dr. Oz naar bespreekt alternatieve het geneeswijzen en onthult op zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt de besproken hoe de van liefde voor modieuze een oorbellen in bij een vrouw heeft op geleid tot uit een cosmetische ingreep. van Ook behandelt Dr. van Oz het Wittmaack-Ekbom syndroom, een waarbij men last op tv heeft van rusteloze door benen. Ten slotte tijdens vertelt Stepp Stewart met hoe men voor de de zomer naar weer in vorm kan op tv komen.

Dr. Oz behandelt een de geneesmiddelen die op recept uit te verkrijgen zijn en met de met veiligheid van generieke een geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy een Rocco terug met uit een uit nieuwe uitdaging voor moeders die op willen afvallen. Ten in slotte worden er betaalbare een schoonheidstips het gegeven.

Dr. de Oz bespreekt naar slapeloosheid en de verborgen door symptomen die kunnen leiden van tot een terminale ziekte. het Daarnaast onthult naar hij het de geheimen van olijfolie en de naar met verschillende doeleinden ervan. op tv Diane uit het publiek vertelt de hoe in je caloriearme taco´s kunt in bereiden.

juli 2020
03-05-2013 15:03

The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

Dr. Oz beantwoordt vragen uit het publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor de hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte wordt er uitleg gegeven over wat men verkeerd doet in elke kamer va...

02-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

Supermodellen Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast is er aandacht voor ziektes die je van je echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte is er een update van de `Baltimore Nurse Challenge´.

01-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

De agent die als eerste ter plaatse was bij het incident met een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast is er aandacht voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. Oz uitleg over hernia.

30-04-2013 15:02

The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

Dr. Oz vertelt hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je van dikke enkels af kunt komen. Ten slotte laat Ingrid Hoffman zien hoe je minder vet kunt koken.

29-04-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

Dr. Oz vertelt over de risicofactoren bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van kanker moeilijk te ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht voor drie schoonheidsgeheimen.

23-08-2012 17:22

Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

The Dr. Oz Show - Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

Dr. Oz en sekstherapeute Laura Berrman onthullen de geheimen voor een goed seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht verliezen en weer gezond worden. Ontdek de meest dodelijke gebieden van het lichaam...

25-07-2012 17:20

The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

The Dr. Oz Show - The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

Dr. Oz behandelt het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die op zevenjarige leeftijd beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. Oz uit wanneer een zwelling serieus moet worden genomen. Tenslotte vertelt hij welke v...

24-07-2012 17:19

Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

Dr. Oz beantwoordt de meest gênante vragen van kijkers. Daarnaast behandelt hij schokkende medische redenen achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij drie producten tegen rugklachten onder de loep.

23-07-2012 17:19

Dr. Oz's colonoscopy

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's colonoscopy

Dr. Oz behandelt vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij welke getallen van belang zijn voor een gezond leven. Daarnaast ontvangt hij de uitsl...

20-07-2012 17:20

Ask Dr. Oz: Celeb Edition

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Celeb Edition

Dr. Oz beantwoordt vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. Leden van een kerk in Harlem, New York, keren terug in de show om de resultaten van hun dieet te...

19-07-2012 17:19

7 Day Anti-aging Checklist

The Dr. Oz Show - 7 Day Anti-aging Checklist

Dr. Oz onthult zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren zes docenten terug in de show om de resultaten van hun dieet te laten zien. Ten slotte neemt Dr. Oz het medicijn Melatonin onder de loep, dat vaak ten onrechte wordt gebruikt ...

18-07-2012 17:31

Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

The Dr. Oz Show - Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

Voor een, voornamelijk uit mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. Oz vier verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast is er aandacht voor plasproblemen. Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito tips over gezonde snacks voor manne...

17-07-2012 17:19

Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

Dr. Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen en onthult zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt besproken hoe de liefde voor modieuze oorbellen bij een vrouw heeft geleid tot een cosmetische ingreep. Ook behandelt Dr. Oz het Wittmaack...

16-07-2012 17:23

Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

Dr. Oz behandelt geneesmiddelen die op recept te verkrijgen zijn en de veiligheid van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy Rocco terug met een nieuwe uitdaging voor moeders die willen afvallen. Ten slotte worden er betaalbare sc...

13-07-2012 17:24

Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

The Dr. Oz Show - Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

Dr. Oz bespreekt slapeloosheid en de verborgen symptomen die kunnen leiden tot een terminale ziekte. Daarnaast onthult hij de geheimen van olijfolie en de verschillende doeleinden ervan. Diane uit het publiek vertelt hoe je caloriearme taco...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Dr. Oz Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dr. Oz Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dr. Oz Show bij The Dr. Oz Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dr. Oz Show. Heb je een uitzending van The Dr. Oz Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dr. Oz Show gemist

The Dr. Oz Show is een Amerikaanse talkshow waarin arts Mehmet Oz, beter bekend als Dr. Oz, medische issues bespreekt.

Uitzending gemist van The Dr. Oz Show? Hier kun je alle uitzendingen van The Dr. Oz Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!