Programma gemist?

Dr. met Oz beantwoordt vragen in uit het publiek over van alternatieve geneeswijzen. van Daarnaast is uit er aandacht voor de hoeveelheid financiële het uitgaven aan de slechte gewoontes. in Ten slotte wordt het er uitleg gegeven over door wat men verkeerd uit doet in elke kamer door van een op tv huis.

Supermodellen Cheryl Tiegs, tijdens Beverly Johnson tijdens en Carol Alt delen van hun de antiverouderingsheimen. Daarnaast naar is er aandacht door voor ziektes die met je van je echtgenoot kunt krijgen. het Ten slotte uit is er naar een update van de `Baltimore uit Nurse de Challenge´.

De agent het die het als eerste ter tijdens plaatse was bij het het incident met een chimpansee, van vertelt zijn verhaal. Daarnaast met is er door aandacht op tv voor pijnstillers. Ten door slotte geeft Dr. Oz uitleg met over in hernia.

Dr. Oz op vertelt tijdens hoe het pokkenvirus als door vernietigingswapen gebruikt kan worden. in Daarnaast op wordt uitgelegd hoe met je van dikke enkels af kunt tijdens komen. uit Ten slotte laat Ingrid Hoffman uit zien van hoe je minder vet van kunt een koken.

Dr. Oz tijdens vertelt over de met risicofactoren bij de vrouwen waardoor bepaalde vormen door van kanker in moeilijk te ontdekken zijn. op tv Daarnaast is er in aandacht voor drie in schoonheidsgeheimen.

Dr. Oz op en sekstherapeute Laura Berrman van een onthullen de geheimen voor een goed van uit seksleven na je 35ste. het Daarnaast helpt in hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht door verliezen en weer het gezond uit worden. Ontdek uit de meest dodelijke de gebieden van het op lichaam.

Dr. Oz naar behandelt het gebruik uit van calciumsupplementen, uit de vijfsecondenregel en door meisjes die de op zevenjarige leeftijd beginnen met te puberen. uit Daarnaast legt Dr. Oz een uit wanneer een door zwelling serieus moet worden door genomen. Tenslotte vertelt hij op welke vijf voedingsmiddelen met de van kans op kanker een kunnen verkleinen.

Dr. Oz door beantwoordt de met meest gênante op vragen van kijkers. van Daarnaast behandelt hij schokkende medische tijdens redenen achter het ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij de drie producten door tegen rugklachten op tv onder de tijdens loep.

Dr. Oz behandelt naar vijf onderwerpen die door belangrijk zijn op tv voor je lichaam: bloeddruk, met omvang, op tv gewicht, cholesterol van en bloedglucosespiegel. Hij onthult van hierbij welke getallen in van belang zijn voor een de gezond leven. Daarnaast een de ontvangt hij de uitslag van zijn op tv eerste met colonoscopie.

Dr. Oz beantwoordt een vragen van Valerie uit Harper, van Michael Emerson, Molly de Ringwald, Bill en op tv Giuliana Rancic, Carol de Burnett en in chef-kok Duff Goldman. Leden van op tv een een kerk in Harlem, uit New York, keren terug van in de show tijdens om de met resultaten van hun dieet op tv te laten zien. de De dochter van op tv Dr. Oz, in Daphne, onthult het van studentendieet. Jeff Corwin neemt alternatieve geneeswijzen een onder een de loep.

Dr. de Oz onthult de zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast het keren zes naar docenten terug in de de show met om de resultaten op van hun dieet te laten zien. in een Ten slotte neemt Dr. naar Oz het naar medicijn Melatonin onder de loep, naar dat vaak ten op tv onrechte wordt gebruikt uit als tijdens slaapmiddel.

Voor een, het voornamelijk uit mannen met bestaande, naar publiek, bespreekt Dr. Oz vier tijdens verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. op Daarnaast is op tv er aandacht op voor plasproblemen. Ten de slotte geeft met chef-kok Rocc DiSpirito door tips over gezonde snacks de voor mannen.

Dr. Oz op tv bespreekt alternatieve geneeswijzen en van onthult zijn uit optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt uit besproken met hoe de door liefde voor modieuze oorbellen op tv bij een uit vrouw heeft geleid tot een cosmetische het ingreep. Ook behandelt van Dr. Oz met het Wittmaack-Ekbom het syndroom, waarbij men last heeft het van rusteloze benen. door Ten slotte vertelt uit het Stepp Stewart hoe men voor tijdens de tijdens zomer weer in met vorm kan komen.

Dr. de Oz behandelt tijdens geneesmiddelen die op recept te verkrijgen op zijn uit en de veiligheid van generieke uit geneesmiddelen. door Daarnaast is de naar cowboy Rocco terug met naar een nieuwe uitdaging tijdens voor moeders op tv die willen afvallen. Ten van slotte worden de er betaalbare in schoonheidstips gegeven.

Dr. Oz met bespreekt slapeloosheid en naar de verborgen een symptomen die kunnen door leiden tot een terminale uit ziekte. Daarnaast onthult uit hij de geheimen van op de olijfolie en de een verschillende doeleinden ervan. Diane een uit het publiek vertelt hoe in je caloriearme met taco´s kunt tijdens bereiden.

oktober 2020
03-05-2013 15:03

The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

Dr. Oz beantwoordt vragen uit het publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor de hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte wordt er uitleg gegeven over wat men verkeerd doet in elke kamer va...

02-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

Supermodellen Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast is er aandacht voor ziektes die je van je echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte is er een update van de `Baltimore Nurse Challenge´.

01-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

De agent die als eerste ter plaatse was bij het incident met een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast is er aandacht voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. Oz uitleg over hernia.

30-04-2013 15:02

The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

Dr. Oz vertelt hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je van dikke enkels af kunt komen. Ten slotte laat Ingrid Hoffman zien hoe je minder vet kunt koken.

29-04-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

Dr. Oz vertelt over de risicofactoren bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van kanker moeilijk te ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht voor drie schoonheidsgeheimen.

23-08-2012 17:22

Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

The Dr. Oz Show - Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

Dr. Oz en sekstherapeute Laura Berrman onthullen de geheimen voor een goed seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht verliezen en weer gezond worden. Ontdek de meest dodelijke gebieden van het lichaam...

25-07-2012 17:20

The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

The Dr. Oz Show - The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

Dr. Oz behandelt het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die op zevenjarige leeftijd beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. Oz uit wanneer een zwelling serieus moet worden genomen. Tenslotte vertelt hij welke v...

24-07-2012 17:19

Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

Dr. Oz beantwoordt de meest gênante vragen van kijkers. Daarnaast behandelt hij schokkende medische redenen achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij drie producten tegen rugklachten onder de loep.

23-07-2012 17:19

Dr. Oz's colonoscopy

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's colonoscopy

Dr. Oz behandelt vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij welke getallen van belang zijn voor een gezond leven. Daarnaast ontvangt hij de uitsl...

20-07-2012 17:20

Ask Dr. Oz: Celeb Edition

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Celeb Edition

Dr. Oz beantwoordt vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. Leden van een kerk in Harlem, New York, keren terug in de show om de resultaten van hun dieet te...

19-07-2012 17:19

7 Day Anti-aging Checklist

The Dr. Oz Show - 7 Day Anti-aging Checklist

Dr. Oz onthult zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren zes docenten terug in de show om de resultaten van hun dieet te laten zien. Ten slotte neemt Dr. Oz het medicijn Melatonin onder de loep, dat vaak ten onrechte wordt gebruikt ...

18-07-2012 17:31

Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

The Dr. Oz Show - Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

Voor een, voornamelijk uit mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. Oz vier verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast is er aandacht voor plasproblemen. Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito tips over gezonde snacks voor manne...

17-07-2012 17:19

Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

Dr. Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen en onthult zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt besproken hoe de liefde voor modieuze oorbellen bij een vrouw heeft geleid tot een cosmetische ingreep. Ook behandelt Dr. Oz het Wittmaack...

16-07-2012 17:23

Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

Dr. Oz behandelt geneesmiddelen die op recept te verkrijgen zijn en de veiligheid van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy Rocco terug met een nieuwe uitdaging voor moeders die willen afvallen. Ten slotte worden er betaalbare sc...

13-07-2012 17:24

Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

The Dr. Oz Show - Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

Dr. Oz bespreekt slapeloosheid en de verborgen symptomen die kunnen leiden tot een terminale ziekte. Daarnaast onthult hij de geheimen van olijfolie en de verschillende doeleinden ervan. Diane uit het publiek vertelt hoe je caloriearme taco...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Dr. Oz Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dr. Oz Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dr. Oz Show bij The Dr. Oz Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dr. Oz Show. Heb je een uitzending van The Dr. Oz Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dr. Oz Show gemist

The Dr. Oz Show is een Amerikaanse talkshow waarin arts Mehmet Oz, beter bekend als Dr. Oz, medische issues bespreekt.

Uitzending gemist van The Dr. Oz Show? Hier kun je alle uitzendingen van The Dr. Oz Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!