Programma gemist?

Dr. Oz beantwoordt in met vragen uit het publiek over alternatieve de een geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor door de hoeveelheid financiële de uitgaven in aan slechte gewoontes. een Ten slotte wordt er op uitleg gegeven over op tv wat men verkeerd doet een in elke kamer van van een met huis.

Supermodellen Cheryl Tiegs, het in Beverly Johnson en door Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. het Daarnaast is er uit aandacht voor ziektes naar die je van je op tv door echtgenoot kunt krijgen. Ten in slotte is op er een update tijdens van de `Baltimore Nurse in Challenge´.

De in agent die als eerste ter naar plaatse was bij uit het met incident met een door chimpansee, vertelt zijn in verhaal. Daarnaast is er aandacht met voor van pijnstillers. Ten slotte geeft op Dr. Oz een uitleg over uit hernia.

Dr. Oz vertelt het naar hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen naar gebruikt kan worden. op tv Daarnaast wordt uitgelegd naar hoe je van dikke uit enkels af van kunt de komen. Ten slotte laat Ingrid uit Hoffman in zien hoe je minder uit vet kunt het koken.

Dr. tijdens Oz vertelt over de risicofactoren uit tijdens bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van naar kanker moeilijk te uit ontdekken zijn. Daarnaast met is er aandacht naar voor drie met schoonheidsgeheimen.

Dr. Oz en naar uit sekstherapeute Laura Berrman onthullen in de geheimen voor een in goed een seksleven na je 35ste. Daarnaast op helpt hij drie wanhopige een huisvrouwen naar met gewicht verliezen op tv en weer gezond worden. tijdens Ontdek de de meest dodelijke gebieden het van het een lichaam.

Dr. een Oz behandelt het een gebruik van calciumsupplementen, de met vijfsecondenregel en meisjes de die op zevenjarige door leeftijd beginnen te naar puberen. Daarnaast uit legt Dr. Oz uit wanneer de een zwelling het serieus moet worden genomen. het Tenslotte tijdens vertelt hij welke vijf uit voedingsmiddelen de op kans op kanker het kunnen verkleinen.

Dr. de Oz beantwoordt de meest gênante op tv vragen op van kijkers. Daarnaast behandelt tijdens hij schokkende medische redenen de achter naar ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij op tv tijdens drie producten tegen rugklachten in onder de uit loep.

Dr. Oz een behandelt vijf onderwerpen door die belangrijk zijn uit voor je lichaam: bloeddruk, de omvang, gewicht, cholesterol de met en bloedglucosespiegel. Hij de onthult hierbij welke getallen van belang in van zijn voor een gezond leven. Daarnaast van van ontvangt hij de op tv uitslag van zijn eerste uit colonoscopie.

Dr. het Oz beantwoordt vragen van van Valerie Harper, Michael Emerson, de Molly Ringwald, tijdens Bill en Giuliana Rancic, met Carol door Burnett en naar chef-kok Duff Goldman. Leden van het een in kerk in Harlem, New de York, keren terug in de uit show om de op resultaten van naar hun dieet de te laten zien. de De dochter van van Dr. Oz, Daphne, onthult het uit studentendieet. Jeff naar Corwin neemt op alternatieve geneeswijzen onder de tijdens loep.

Dr. Oz een onthult op tv zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren uit zes docenten terug naar in de tijdens show om de een resultaten van hun uit dieet te laten van zien. in Ten slotte neemt met Dr. Oz het medicijn Melatonin onder uit op tv de loep, dat vaak ten onrechte van wordt tijdens gebruikt als met slaapmiddel.

Voor een, voornamelijk door uit in mannen bestaande, publiek, tijdens bespreekt Dr. Oz vier verborgen op tv gezondheidsproblemen in vrouwen. een Daarnaast op is er naar aandacht voor plasproblemen. Ten op slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito door tips door over gezonde snacks door voor mannen.

Dr. Oz tijdens bespreekt op alternatieve geneeswijzen en op tv onthult zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt met besproken hoe tijdens de liefde voor modieuze met oorbellen naar bij een vrouw heeft op geleid in tot een cosmetische ingreep. het Ook behandelt op tv Dr. Oz het op tv Wittmaack-Ekbom syndroom, waarbij men op tv last heeft van rusteloze door benen. Ten slotte vertelt tijdens Stepp van Stewart hoe men van voor de op zomer weer in vorm in kan komen.

Dr. het Oz behandelt geneesmiddelen die de op recept het te verkrijgen van zijn en de naar veiligheid van generieke geneesmiddelen. Daarnaast in is de door cowboy Rocco van terug met een op nieuwe uitdaging voor naar moeders die willen het afvallen. Ten slotte worden er betaalbare met schoonheidstips tijdens gegeven.

Dr. in Oz bespreekt slapeloosheid en een de verborgen symptomen door die van kunnen leiden tot een terminale op tv ziekte. Daarnaast onthult door hij de geheimen een van olijfolie en de de uit verschillende doeleinden ervan. op Diane uit het publiek vertelt op hoe een je caloriearme taco´s kunt een bereiden.

november 2018
03-05-2013 15:03

The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

Dr. Oz beantwoordt vragen uit het publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor de hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte wordt er uitleg gegeven over wat men verkeerd doet in elke kamer va...

02-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

Supermodellen Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast is er aandacht voor ziektes die je van je echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte is er een update van de `Baltimore Nurse Challenge´.

01-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

De agent die als eerste ter plaatse was bij het incident met een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast is er aandacht voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. Oz uitleg over hernia.

30-04-2013 15:02

The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

Dr. Oz vertelt hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je van dikke enkels af kunt komen. Ten slotte laat Ingrid Hoffman zien hoe je minder vet kunt koken.

29-04-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

Dr. Oz vertelt over de risicofactoren bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van kanker moeilijk te ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht voor drie schoonheidsgeheimen.

23-08-2012 17:22

Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

The Dr. Oz Show - Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

Dr. Oz en sekstherapeute Laura Berrman onthullen de geheimen voor een goed seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht verliezen en weer gezond worden. Ontdek de meest dodelijke gebieden van het lichaam...

25-07-2012 17:20

The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

The Dr. Oz Show - The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

Dr. Oz behandelt het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die op zevenjarige leeftijd beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. Oz uit wanneer een zwelling serieus moet worden genomen. Tenslotte vertelt hij welke v...

24-07-2012 17:19

Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

Dr. Oz beantwoordt de meest gênante vragen van kijkers. Daarnaast behandelt hij schokkende medische redenen achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij drie producten tegen rugklachten onder de loep.

23-07-2012 17:19

Dr. Oz's colonoscopy

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's colonoscopy

Dr. Oz behandelt vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij welke getallen van belang zijn voor een gezond leven. Daarnaast ontvangt hij de uitsl...

20-07-2012 17:20

Ask Dr. Oz: Celeb Edition

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Celeb Edition

Dr. Oz beantwoordt vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. Leden van een kerk in Harlem, New York, keren terug in de show om de resultaten van hun dieet te...

19-07-2012 17:19

7 Day Anti-aging Checklist

The Dr. Oz Show - 7 Day Anti-aging Checklist

Dr. Oz onthult zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren zes docenten terug in de show om de resultaten van hun dieet te laten zien. Ten slotte neemt Dr. Oz het medicijn Melatonin onder de loep, dat vaak ten onrechte wordt gebruikt ...

18-07-2012 17:31

Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

The Dr. Oz Show - Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

Voor een, voornamelijk uit mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. Oz vier verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast is er aandacht voor plasproblemen. Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito tips over gezonde snacks voor manne...

17-07-2012 17:19

Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

Dr. Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen en onthult zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt besproken hoe de liefde voor modieuze oorbellen bij een vrouw heeft geleid tot een cosmetische ingreep. Ook behandelt Dr. Oz het Wittmaack...

16-07-2012 17:23

Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

Dr. Oz behandelt geneesmiddelen die op recept te verkrijgen zijn en de veiligheid van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy Rocco terug met een nieuwe uitdaging voor moeders die willen afvallen. Ten slotte worden er betaalbare sc...

13-07-2012 17:24

Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

The Dr. Oz Show - Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

Dr. Oz bespreekt slapeloosheid en de verborgen symptomen die kunnen leiden tot een terminale ziekte. Daarnaast onthult hij de geheimen van olijfolie en de verschillende doeleinden ervan. Diane uit het publiek vertelt hoe je caloriearme taco...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Dr. Oz Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dr. Oz Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dr. Oz Show bij The Dr. Oz Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dr. Oz Show. Heb je een uitzending van The Dr. Oz Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dr. Oz Show gemist

The Dr. Oz Show is een Amerikaanse talkshow waarin arts Mehmet Oz, beter bekend als Dr. Oz, medische issues bespreekt.

Uitzending gemist van The Dr. Oz Show? Hier kun je alle uitzendingen van The Dr. Oz Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord