Programma gemist?

Dr. Oz van beantwoordt het vragen uit het publiek over een alternatieve geneeswijzen. een Daarnaast is er aandacht voor een de uit hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte de met gewoontes. Ten slotte uit wordt er uitleg gegeven over wat tijdens men verkeerd doet op tv in elke op kamer een van een huis.

Supermodellen Cheryl Tiegs, op de Beverly Johnson en Carol Alt delen op tv hun antiverouderingsheimen. Daarnaast uit is de er aandacht naar voor ziektes die je van je met echtgenoot kunt krijgen. door Ten een slotte is er een update een van de `Baltimore een Nurse door Challenge´.

De agent op die als eerste in ter uit plaatse was bij het incident het met een in chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast met is er aandacht een voor pijnstillers. Ten in slotte geeft in Dr. Oz uitleg over tijdens op hernia.

Dr. de Oz vertelt hoe het tijdens pokkenvirus als tijdens vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast in wordt uitgelegd uit hoe je op van dikke enkels uit af kunt komen. een Ten slotte laat Ingrid Hoffman met zien op tv hoe je minder vet op kunt door koken.

Dr. op tv Oz vertelt over met de risicofactoren bij vrouwen het waardoor bepaalde uit vormen van kanker moeilijk te naar ontdekken op zijn. Daarnaast is de er aandacht voor drie uit schoonheidsgeheimen.

Dr. Oz door en met sekstherapeute Laura Berrman onthullen op de geheimen voor een goed naar uit seksleven na je 35ste. Daarnaast op tv helpt hij drie wanhopige op huisvrouwen het met gewicht verliezen en met weer gezond worden. Ontdek door de meest dodelijke het door gebieden van het tijdens lichaam.

Dr. Oz op behandelt het gebruik van van calciumsupplementen, de de vijfsecondenregel en meisjes naar die op zevenjarige leeftijd een beginnen op tv te puberen. Daarnaast uit legt Dr. op tv Oz uit wanneer de een zwelling serieus moet worden op genomen. Tenslotte vertelt met hij de welke vijf voedingsmiddelen de tijdens kans op kanker kunnen door verkleinen.

Dr. Oz van beantwoordt de door meest gênante vragen tijdens van kijkers. van Daarnaast behandelt hij in schokkende medische redenen achter ongewenste in haargroei. Tenslotte neemt hij het drie producten tegen op tv rugklachten onder de op door loep.

Dr. Oz behandelt tijdens tijdens vijf onderwerpen die op belangrijk zijn voor je lichaam: tijdens bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol tijdens naar en bloedglucosespiegel. Hij een onthult hierbij welke getallen met van belang zijn voor een naar gezond leven. Daarnaast met ontvangt het hij de uitslag op van zijn eerste op tv colonoscopie.

Dr. uit Oz beantwoordt in vragen van Valerie door Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, met Bill en Giuliana Rancic, op tv Carol Burnett het en chef-kok Duff Goldman. naar Leden tijdens van een kerk in van Harlem, van New York, keren terug in naar de van show om de resultaten van hun het dieet in te laten zien. tijdens De dochter van Dr. Oz, op tv Daphne, op onthult het studentendieet. Jeff Corwin uit neemt de alternatieve geneeswijzen onder de op loep.

Dr. Oz onthult tijdens naar zijn checklist tegen veroudering. met Daarnaast keren zes docenten van terug een in de show om de resultaten naar van de hun dieet te op tv laten zien. Ten met slotte neemt Dr. Oz het in medicijn Melatonin onder tijdens door de loep, dat vaak ten het onrechte wordt gebruikt als op een slaapmiddel.

Voor van een, voornamelijk uit mannen bestaande, de publiek, in bespreekt Dr. Oz naar vier verborgen gezondheidsproblemen van in vrouwen. Daarnaast is er van aandacht voor plasproblemen. in de Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito uit tips over uit gezonde met snacks voor mannen.

Dr. Oz tijdens bespreekt alternatieve door geneeswijzen en onthult zijn optimale naar gezondheidsdieet. op Daarnaast wordt met besproken hoe de het liefde voor modieuze oorbellen uit bij een naar vrouw heeft geleid op tv tot een cosmetische door ingreep. Ook behandelt Dr. Oz met het Wittmaack-Ekbom de syndroom, waarbij men last de heeft van van rusteloze benen. Ten slotte door vertelt op Stepp Stewart hoe men voor de de zomer weer door in vorm van kan komen.

Dr. op tv Oz behandelt uit geneesmiddelen die op een recept te verkrijgen zijn en de op tv veiligheid van generieke door geneesmiddelen. op Daarnaast is de de cowboy Rocco terug met een met nieuwe uitdaging voor uit moeders van die willen afvallen. Ten slotte op tv worden er op betaalbare schoonheidstips het gegeven.

Dr. Oz uit bespreekt slapeloosheid en van de verborgen symptomen op tv die kunnen leiden op tot een terminale ziekte. op tv Daarnaast onthult hij in de geheimen van op tv olijfolie van en de uit verschillende doeleinden ervan. Diane door uit het publiek vertelt het hoe je caloriearme taco´s met kunt door bereiden.

februari 2020
03-05-2013 15:03

The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

Dr. Oz beantwoordt vragen uit het publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor de hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte wordt er uitleg gegeven over wat men verkeerd doet in elke kamer va...

02-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

Supermodellen Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast is er aandacht voor ziektes die je van je echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte is er een update van de `Baltimore Nurse Challenge´.

01-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

De agent die als eerste ter plaatse was bij het incident met een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast is er aandacht voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. Oz uitleg over hernia.

30-04-2013 15:02

The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

Dr. Oz vertelt hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je van dikke enkels af kunt komen. Ten slotte laat Ingrid Hoffman zien hoe je minder vet kunt koken.

29-04-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

Dr. Oz vertelt over de risicofactoren bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van kanker moeilijk te ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht voor drie schoonheidsgeheimen.

23-08-2012 17:22

Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

The Dr. Oz Show - Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

Dr. Oz en sekstherapeute Laura Berrman onthullen de geheimen voor een goed seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht verliezen en weer gezond worden. Ontdek de meest dodelijke gebieden van het lichaam...

25-07-2012 17:20

The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

The Dr. Oz Show - The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

Dr. Oz behandelt het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die op zevenjarige leeftijd beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. Oz uit wanneer een zwelling serieus moet worden genomen. Tenslotte vertelt hij welke v...

24-07-2012 17:19

Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

Dr. Oz beantwoordt de meest gênante vragen van kijkers. Daarnaast behandelt hij schokkende medische redenen achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij drie producten tegen rugklachten onder de loep.

23-07-2012 17:19

Dr. Oz's colonoscopy

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's colonoscopy

Dr. Oz behandelt vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij welke getallen van belang zijn voor een gezond leven. Daarnaast ontvangt hij de uitsl...

20-07-2012 17:20

Ask Dr. Oz: Celeb Edition

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Celeb Edition

Dr. Oz beantwoordt vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. Leden van een kerk in Harlem, New York, keren terug in de show om de resultaten van hun dieet te...

19-07-2012 17:19

7 Day Anti-aging Checklist

The Dr. Oz Show - 7 Day Anti-aging Checklist

Dr. Oz onthult zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren zes docenten terug in de show om de resultaten van hun dieet te laten zien. Ten slotte neemt Dr. Oz het medicijn Melatonin onder de loep, dat vaak ten onrechte wordt gebruikt ...

18-07-2012 17:31

Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

The Dr. Oz Show - Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

Voor een, voornamelijk uit mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. Oz vier verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast is er aandacht voor plasproblemen. Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito tips over gezonde snacks voor manne...

17-07-2012 17:19

Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

Dr. Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen en onthult zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt besproken hoe de liefde voor modieuze oorbellen bij een vrouw heeft geleid tot een cosmetische ingreep. Ook behandelt Dr. Oz het Wittmaack...

16-07-2012 17:23

Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

Dr. Oz behandelt geneesmiddelen die op recept te verkrijgen zijn en de veiligheid van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy Rocco terug met een nieuwe uitdaging voor moeders die willen afvallen. Ten slotte worden er betaalbare sc...

13-07-2012 17:24

Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

The Dr. Oz Show - Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

Dr. Oz bespreekt slapeloosheid en de verborgen symptomen die kunnen leiden tot een terminale ziekte. Daarnaast onthult hij de geheimen van olijfolie en de verschillende doeleinden ervan. Diane uit het publiek vertelt hoe je caloriearme taco...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Dr. Oz Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dr. Oz Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dr. Oz Show bij The Dr. Oz Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dr. Oz Show. Heb je een uitzending van The Dr. Oz Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dr. Oz Show gemist

The Dr. Oz Show is een Amerikaanse talkshow waarin arts Mehmet Oz, beter bekend als Dr. Oz, medische issues bespreekt.

Uitzending gemist van The Dr. Oz Show? Hier kun je alle uitzendingen van The Dr. Oz Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!