Programma gemist?

Dr. van Oz beantwoordt vragen met uit het publiek over naar alternatieve geneeswijzen. in Daarnaast is er aandacht voor een de hoeveelheid financiële op naar uitgaven aan slechte gewoontes. Ten naar slotte wordt een er uitleg gegeven over wat tijdens men verkeerd doet van in elke kamer uit op tv van een huis.

Supermodellen Cheryl in Tiegs, Beverly Johnson met en Carol Alt delen tijdens van hun antiverouderingsheimen. Daarnaast met is er aandacht in voor ziektes die je de van je echtgenoot kunt op tv krijgen. Ten slotte is de met er een update van het de `Baltimore Nurse in Challenge´.

De agent die in als eerste ter op tv plaatse was op tv bij het incident tijdens met een het chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast naar is er door aandacht voor pijnstillers. een Ten de slotte geeft Dr. Oz uitleg op over tijdens hernia.

Dr. de Oz vertelt hoe het op pokkenvirus als tijdens vernietigingswapen gebruikt een kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe door je uit van dikke in enkels af kunt komen. Ten op slotte laat Ingrid in Hoffman zien hoe je naar minder naar vet kunt met koken.

Dr. in Oz vertelt over de de risicofactoren bij vrouwen van waardoor bepaalde vormen van op tv kanker moeilijk te met ontdekken zijn. op Daarnaast is naar er aandacht voor naar drie schoonheidsgeheimen.

Dr. Oz en van sekstherapeute Laura Berrman de onthullen de een geheimen voor een met goed seksleven met na je op tv 35ste. Daarnaast helpt de hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht in verliezen een en weer gezond worden. tijdens Ontdek van de meest dodelijke het gebieden van het door lichaam.

Dr. een Oz behandelt het gebruik uit van calciumsupplementen, het de vijfsecondenregel en meisjes de die op het zevenjarige leeftijd beginnen met te puberen. Daarnaast door legt Dr. Oz van uit wanneer een zwelling in serieus moet de worden genomen. Tenslotte uit vertelt hij welke vijf voedingsmiddelen door naar de kans op kanker op kunnen verkleinen.

Dr. Oz naar beantwoordt de meest een gênante vragen het van kijkers. Daarnaast behandelt hij uit schokkende door medische redenen achter ongewenste haargroei. met Tenslotte in neemt hij drie producten tegen met rugklachten op tv onder de met loep.

Dr. op Oz behandelt vijf onderwerpen in die belangrijk zijn voor naar je lichaam: van bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol de en bloedglucosespiegel. uit Hij op tv onthult hierbij welke getallen van de belang zijn voor een op tv gezond leven. Daarnaast op tv ontvangt hij naar de uitslag van met zijn eerste met colonoscopie.

Dr. Oz beantwoordt naar het vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, op tv met Molly Ringwald, Bill en Giuliana op tv Rancic, Carol Burnett in en chef-kok Duff Goldman. tijdens Leden van het een kerk in naar Harlem, New York, een keren terug het in de show om het de resultaten van hun door de dieet te laten een zien. De dochter een van Dr. Oz, Daphne, onthult het van studentendieet. Jeff in Corwin neemt alternatieve geneeswijzen op tv de onder de loep.

Dr. Oz onthult met zijn checklist naar tegen veroudering. Daarnaast keren op zes docenten door terug in de show naar om de door resultaten van hun dieet van te laten door zien. Ten slotte neemt van Dr. Oz het het medicijn Melatonin onder door de loep, dat een vaak ten het onrechte wordt de gebruikt als de slaapmiddel.

Voor naar een, voornamelijk uit mannen in bestaande, van publiek, bespreekt Dr. tijdens Oz vier verborgen met gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast de is er aandacht voor plasproblemen. op Ten slotte naar geeft chef-kok naar Rocc DiSpirito tips naar over gezonde het snacks voor mannen.

Dr. Oz bespreekt een alternatieve geneeswijzen naar en onthult op zijn optimale gezondheidsdieet. op tv Daarnaast wordt in besproken hoe de liefde voor modieuze het oorbellen op bij een vrouw heeft een geleid uit tot een cosmetische ingreep. Ook behandelt uit Dr. Oz door het naar Wittmaack-Ekbom syndroom, waarbij men last heeft op van rusteloze benen. uit Ten in slotte vertelt Stepp naar Stewart hoe in men voor de zomer weer door in vorm kan van komen.

Dr. een Oz behandelt geneesmiddelen die op op naar recept te verkrijgen door zijn en de veiligheid van generieke een tijdens geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy Rocco op tv terug met een uit nieuwe in uitdaging voor moeders met die willen afvallen. door Ten slotte naar worden er betaalbare schoonheidstips het gegeven.

Dr. Oz bespreekt van slapeloosheid en de een verborgen naar symptomen die kunnen leiden tijdens tot een terminale het ziekte. Daarnaast onthult hij tijdens de geheimen van van olijfolie en de op tv tijdens verschillende doeleinden ervan. tijdens Diane uit het het publiek vertelt hoe in je caloriearme taco´s kunt door bereiden.

maart 2019
03-05-2013 15:03

The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

Dr. Oz beantwoordt vragen uit het publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor de hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte wordt er uitleg gegeven over wat men verkeerd doet in elke kamer va...

02-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

Supermodellen Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast is er aandacht voor ziektes die je van je echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte is er een update van de `Baltimore Nurse Challenge´.

01-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

De agent die als eerste ter plaatse was bij het incident met een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast is er aandacht voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. Oz uitleg over hernia.

30-04-2013 15:02

The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

Dr. Oz vertelt hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je van dikke enkels af kunt komen. Ten slotte laat Ingrid Hoffman zien hoe je minder vet kunt koken.

29-04-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

Dr. Oz vertelt over de risicofactoren bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van kanker moeilijk te ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht voor drie schoonheidsgeheimen.

23-08-2012 17:22

Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

The Dr. Oz Show - Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

Dr. Oz en sekstherapeute Laura Berrman onthullen de geheimen voor een goed seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht verliezen en weer gezond worden. Ontdek de meest dodelijke gebieden van het lichaam...

25-07-2012 17:20

The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

The Dr. Oz Show - The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

Dr. Oz behandelt het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die op zevenjarige leeftijd beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. Oz uit wanneer een zwelling serieus moet worden genomen. Tenslotte vertelt hij welke v...

24-07-2012 17:19

Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

Dr. Oz beantwoordt de meest gênante vragen van kijkers. Daarnaast behandelt hij schokkende medische redenen achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij drie producten tegen rugklachten onder de loep.

23-07-2012 17:19

Dr. Oz's colonoscopy

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's colonoscopy

Dr. Oz behandelt vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij welke getallen van belang zijn voor een gezond leven. Daarnaast ontvangt hij de uitsl...

20-07-2012 17:20

Ask Dr. Oz: Celeb Edition

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Celeb Edition

Dr. Oz beantwoordt vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. Leden van een kerk in Harlem, New York, keren terug in de show om de resultaten van hun dieet te...

19-07-2012 17:19

7 Day Anti-aging Checklist

The Dr. Oz Show - 7 Day Anti-aging Checklist

Dr. Oz onthult zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren zes docenten terug in de show om de resultaten van hun dieet te laten zien. Ten slotte neemt Dr. Oz het medicijn Melatonin onder de loep, dat vaak ten onrechte wordt gebruikt ...

18-07-2012 17:31

Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

The Dr. Oz Show - Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

Voor een, voornamelijk uit mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. Oz vier verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast is er aandacht voor plasproblemen. Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito tips over gezonde snacks voor manne...

17-07-2012 17:19

Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

Dr. Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen en onthult zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt besproken hoe de liefde voor modieuze oorbellen bij een vrouw heeft geleid tot een cosmetische ingreep. Ook behandelt Dr. Oz het Wittmaack...

16-07-2012 17:23

Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

Dr. Oz behandelt geneesmiddelen die op recept te verkrijgen zijn en de veiligheid van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy Rocco terug met een nieuwe uitdaging voor moeders die willen afvallen. Ten slotte worden er betaalbare sc...

13-07-2012 17:24

Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

The Dr. Oz Show - Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

Dr. Oz bespreekt slapeloosheid en de verborgen symptomen die kunnen leiden tot een terminale ziekte. Daarnaast onthult hij de geheimen van olijfolie en de verschillende doeleinden ervan. Diane uit het publiek vertelt hoe je caloriearme taco...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Dr. Oz Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dr. Oz Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dr. Oz Show bij The Dr. Oz Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dr. Oz Show. Heb je een uitzending van The Dr. Oz Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dr. Oz Show gemist

The Dr. Oz Show is een Amerikaanse talkshow waarin arts Mehmet Oz, beter bekend als Dr. Oz, medische issues bespreekt.

Uitzending gemist van The Dr. Oz Show? Hier kun je alle uitzendingen van The Dr. Oz Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord