Programma gemist?

Dr. het Oz beantwoordt vragen tijdens uit het door publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is van in er aandacht voor door de hoeveelheid financiële met uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte het wordt tijdens er uitleg gegeven over wat in men verkeerd doet uit met in elke kamer met van een huis.

Supermodellen Cheryl Tiegs, van Beverly Johnson naar en Carol op Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast uit is van er aandacht voor ziektes naar die je van je het echtgenoot kunt uit krijgen. Ten slotte is van er naar een update van de `Baltimore het door Nurse Challenge´.

De met agent die als met eerste ter plaatse was bij een de het incident met een een chimpansee, vertelt zijn verhaal. naar Daarnaast in is er aandacht voor door pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. uit Oz uit uitleg over met hernia.

Dr. op tv Oz vertelt hoe het pokkenvirus het als op tv vernietigingswapen gebruikt met kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe een je van het dikke enkels af kunt op tv komen. tijdens Ten slotte laat Ingrid in Hoffman zien hoe je tijdens minder naar vet kunt de koken.

Dr. het Oz vertelt over de risicofactoren de bij op vrouwen waardoor bepaalde vormen van van kanker moeilijk te tijdens ontdekken naar zijn. Daarnaast is er aandacht de voor drie door schoonheidsgeheimen.

Dr. Oz een en sekstherapeute Laura door Berrman onthullen de een geheimen voor een in goed op seksleven na je 35ste. Daarnaast met helpt met hij drie wanhopige tijdens huisvrouwen met gewicht verliezen en op tv weer gezond uit worden. Ontdek de meest dodelijke op gebieden van uit het op lichaam.

Dr. Oz behandelt op het gebruik de van calciumsupplementen, naar de vijfsecondenregel en het meisjes die op op tv zevenjarige leeftijd beginnen te de puberen. op tv Daarnaast legt Dr. Oz de uit wanneer een uit zwelling serieus moet een worden genomen. Tenslotte vertelt het hij welke vijf het voedingsmiddelen de kans op de kanker op kunnen verkleinen.

Dr. Oz beantwoordt met de in meest gênante uit vragen van kijkers. Daarnaast behandelt hij uit schokkende medische redenen in achter ongewenste van haargroei. Tenslotte neemt hij naar drie producten tegen de rugklachten van onder de het loep.

Dr. uit Oz behandelt in vijf onderwerpen die op belangrijk zijn voor je op lichaam: bloeddruk, omvang, de gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. op tv Hij onthult hierbij tijdens welke getallen van in belang zijn voor een van gezond leven. op tv Daarnaast ontvangt hij een de uitslag uit van zijn het eerste colonoscopie.

Dr. naar Oz beantwoordt op tv vragen van Valerie Harper, Michael uit Emerson, Molly Ringwald, uit Bill en Giuliana tijdens Rancic, op tv Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. op tv op tv Leden van een kerk de in Harlem, New York, keren tijdens terug van in de show de om de resultaten van hun met dieet te door laten zien. De dochter op van Dr. Oz, tijdens Daphne, in onthult het het studentendieet. Jeff Corwin neemt alternatieve het geneeswijzen onder de uit loep.

Dr. Oz op onthult een zijn checklist tegen naar veroudering. Daarnaast keren zes docenten de terug in de op show om de resultaten met van hun dieet door te een laten zien. Ten op slotte neemt Dr. Oz het het medicijn Melatonin een onder de loep, uit dat vaak ten de onrechte uit wordt gebruikt als naar slaapmiddel.

Voor een, voornamelijk door uit op mannen bestaande, publiek, de bespreekt Dr. Oz in vier verborgen gezondheidsproblemen in in vrouwen. Daarnaast is er een aandacht de voor plasproblemen. in Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito een naar tips over gezonde snacks met voor mannen.

Dr. Oz bespreekt de alternatieve tijdens geneeswijzen en onthult met zijn optimale gezondheidsdieet. op tv Daarnaast wordt besproken hoe de naar liefde voor modieuze op tv oorbellen uit bij een vrouw heeft geleid door tot tijdens een cosmetische ingreep. een Ook behandelt Dr. Oz het de Wittmaack-Ekbom syndroom, met waarbij op tv men last heeft uit van rusteloze benen. Ten in slotte vertelt Stepp uit Stewart hoe men voor uit de zomer weer van in vorm kan een komen.

Dr. de Oz behandelt tijdens geneesmiddelen die op recept te verkrijgen tijdens op tv zijn en de veiligheid van van generieke geneesmiddelen. Daarnaast het is de cowboy Rocco tijdens terug met een uit nieuwe uitdaging van voor moeders die willen tijdens afvallen. Ten slotte tijdens worden er betaalbare op het schoonheidstips gegeven.

Dr. naar Oz bespreekt slapeloosheid tijdens en de door verborgen symptomen die kunnen leiden van tot een terminale met ziekte. Daarnaast het onthult hij de geheimen op tv van olijfolie en op de verschillende het doeleinden ervan. Diane uit het in publiek vertelt op tv hoe je caloriearme in taco´s kunt het bereiden.

november 2019
03-05-2013 15:03

The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

Dr. Oz beantwoordt vragen uit het publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor de hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte wordt er uitleg gegeven over wat men verkeerd doet in elke kamer va...

02-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

Supermodellen Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast is er aandacht voor ziektes die je van je echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte is er een update van de `Baltimore Nurse Challenge´.

01-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

De agent die als eerste ter plaatse was bij het incident met een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast is er aandacht voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. Oz uitleg over hernia.

30-04-2013 15:02

The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

Dr. Oz vertelt hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je van dikke enkels af kunt komen. Ten slotte laat Ingrid Hoffman zien hoe je minder vet kunt koken.

29-04-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

Dr. Oz vertelt over de risicofactoren bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van kanker moeilijk te ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht voor drie schoonheidsgeheimen.

23-08-2012 17:22

Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

The Dr. Oz Show - Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

Dr. Oz en sekstherapeute Laura Berrman onthullen de geheimen voor een goed seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht verliezen en weer gezond worden. Ontdek de meest dodelijke gebieden van het lichaam...

25-07-2012 17:20

The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

The Dr. Oz Show - The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

Dr. Oz behandelt het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die op zevenjarige leeftijd beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. Oz uit wanneer een zwelling serieus moet worden genomen. Tenslotte vertelt hij welke v...

24-07-2012 17:19

Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

Dr. Oz beantwoordt de meest gênante vragen van kijkers. Daarnaast behandelt hij schokkende medische redenen achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij drie producten tegen rugklachten onder de loep.

23-07-2012 17:19

Dr. Oz's colonoscopy

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's colonoscopy

Dr. Oz behandelt vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij welke getallen van belang zijn voor een gezond leven. Daarnaast ontvangt hij de uitsl...

20-07-2012 17:20

Ask Dr. Oz: Celeb Edition

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Celeb Edition

Dr. Oz beantwoordt vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. Leden van een kerk in Harlem, New York, keren terug in de show om de resultaten van hun dieet te...

19-07-2012 17:19

7 Day Anti-aging Checklist

The Dr. Oz Show - 7 Day Anti-aging Checklist

Dr. Oz onthult zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren zes docenten terug in de show om de resultaten van hun dieet te laten zien. Ten slotte neemt Dr. Oz het medicijn Melatonin onder de loep, dat vaak ten onrechte wordt gebruikt ...

18-07-2012 17:31

Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

The Dr. Oz Show - Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

Voor een, voornamelijk uit mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. Oz vier verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast is er aandacht voor plasproblemen. Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito tips over gezonde snacks voor manne...

17-07-2012 17:19

Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

Dr. Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen en onthult zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt besproken hoe de liefde voor modieuze oorbellen bij een vrouw heeft geleid tot een cosmetische ingreep. Ook behandelt Dr. Oz het Wittmaack...

16-07-2012 17:23

Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

Dr. Oz behandelt geneesmiddelen die op recept te verkrijgen zijn en de veiligheid van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy Rocco terug met een nieuwe uitdaging voor moeders die willen afvallen. Ten slotte worden er betaalbare sc...

13-07-2012 17:24

Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

The Dr. Oz Show - Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

Dr. Oz bespreekt slapeloosheid en de verborgen symptomen die kunnen leiden tot een terminale ziekte. Daarnaast onthult hij de geheimen van olijfolie en de verschillende doeleinden ervan. Diane uit het publiek vertelt hoe je caloriearme taco...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Dr. Oz Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dr. Oz Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dr. Oz Show bij The Dr. Oz Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dr. Oz Show. Heb je een uitzending van The Dr. Oz Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dr. Oz Show gemist

The Dr. Oz Show is een Amerikaanse talkshow waarin arts Mehmet Oz, beter bekend als Dr. Oz, medische issues bespreekt.

Uitzending gemist van The Dr. Oz Show? Hier kun je alle uitzendingen van The Dr. Oz Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!