Programma gemist?

Dr. op Oz beantwoordt naar vragen uit het publiek over door alternatieve geneeswijzen. naar Daarnaast is een er aandacht voor de hoeveelheid door financiële op uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte het wordt er het uitleg gegeven over in wat men tijdens verkeerd doet de in elke kamer van de een huis.

Supermodellen de Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en naar tijdens Carol Alt delen naar hun antiverouderingsheimen. Daarnaast is er op tv aandacht voor uit ziektes die de je van je op tv echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte naar is er in een update van uit de `Baltimore op tv Nurse Challenge´.

De op agent die als eerste ter een plaatse was bij een de het incident met een chimpansee, op vertelt zijn verhaal. Daarnaast een in is er aandacht voor pijnstillers. Ten naar slotte geeft naar Dr. Oz uitleg van over uit hernia.

Dr. van Oz vertelt hoe het pokkenvirus op op tv als vernietigingswapen gebruikt een kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe op uit je van dikke enkels in af kunt komen. het Ten slotte laat op Ingrid Hoffman zien hoe je door door minder vet kunt op tv koken.

Dr. tijdens Oz vertelt over de risicofactoren van bij vrouwen van waardoor de bepaalde vormen van kanker moeilijk een te het ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht met voor drie op tv schoonheidsgeheimen.

Dr. Oz en op tv sekstherapeute Laura Berrman een onthullen de geheimen van voor een goed het seksleven na met je 35ste. Daarnaast helpt op hij drie wanhopige het uit huisvrouwen met gewicht verliezen de en weer gezond worden. Ontdek in de meest de dodelijke gebieden van een het met lichaam.

Dr. de Oz behandelt met het gebruik van calciumsupplementen, op de vijfsecondenregel een en meisjes die op op zevenjarige leeftijd beginnen te naar puberen. Daarnaast legt met Dr. Oz uit in wanneer een een zwelling serieus moet op worden genomen. Tenslotte vertelt van hij welke vijf tijdens voedingsmiddelen naar de kans op kanker een kunnen verkleinen.

Dr. op Oz beantwoordt de meest de gênante vragen tijdens van kijkers. naar Daarnaast behandelt hij schokkende medische tijdens redenen achter een ongewenste haargroei. Tenslotte de neemt hij drie producten het tegen het rugklachten onder de van loep.

Dr. de Oz behandelt uit vijf onderwerpen die belangrijk op zijn voor je lichaam: een bloeddruk, omvang, door gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij de onthult uit hierbij welke getallen naar van belang met zijn voor een gezond leven. van Daarnaast ontvangt hij de door op uitslag van zijn eerste van colonoscopie.

Dr. van Oz beantwoordt vragen van in Valerie Harper, Michael Emerson, naar Molly in Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, op Carol Burnett en de chef-kok Duff door Goldman. Leden van op tv een kerk met in Harlem, met New York, keren terug een in de in show om de resultaten van hun het het dieet te laten zien. De van dochter van Dr. Oz, het Daphne, onthult het tijdens studentendieet. Jeff Corwin een neemt alternatieve geneeswijzen uit onder uit de loep.

Dr. Oz op onthult zijn op checklist tegen veroudering. in Daarnaast keren zes docenten van terug in de uit show om op de resultaten van van hun dieet te laten door zien. het Ten slotte neemt Dr. Oz het uit tijdens medicijn Melatonin onder de naar loep, dat een vaak ten onrechte wordt gebruikt als op tv van slaapmiddel.

Voor een, uit voornamelijk uit mannen op tv bestaande, publiek, op tv bespreekt Dr. de Oz vier verborgen een gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast op is er aandacht op tv voor plasproblemen. naar Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito naar tips over uit gezonde snacks voor van mannen.

Dr. Oz bespreekt een alternatieve geneeswijzen en naar onthult zijn op optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt uit besproken naar hoe de liefde voor op tv modieuze oorbellen uit bij een vrouw het heeft geleid tot een een cosmetische ingreep. in Ook behandelt het Dr. Oz het Wittmaack-Ekbom syndroom, waarbij het men last heeft in van van rusteloze benen. de Ten slotte vertelt Stepp Stewart hoe een men voor door de uit zomer weer in het vorm kan komen.

Dr. Oz behandelt door in geneesmiddelen die op een recept te verkrijgen zijn het en de veiligheid van generieke op tv geneesmiddelen. Daarnaast is in de tijdens cowboy Rocco terug met naar een met nieuwe uitdaging voor moeders die willen in afvallen. Ten slotte op worden er uit betaalbare schoonheidstips tijdens gegeven.

Dr. de Oz bespreekt slapeloosheid en de de verborgen in symptomen die op kunnen leiden tot naar een terminale ziekte. Daarnaast onthult op hij de een geheimen van olijfolie met en de verschillende doeleinden ervan. een tijdens Diane uit het publiek op vertelt hoe je uit caloriearme taco´s kunt met bereiden.

juni 2021
03-05-2013 15:03

The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

Dr. Oz beantwoordt vragen uit het publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor de hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte wordt er uitleg gegeven over wat men verkeerd doet in elke kamer va...

02-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

Supermodellen Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast is er aandacht voor ziektes die je van je echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte is er een update van de `Baltimore Nurse Challenge´.

01-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

De agent die als eerste ter plaatse was bij het incident met een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast is er aandacht voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. Oz uitleg over hernia.

30-04-2013 15:02

The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

Dr. Oz vertelt hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je van dikke enkels af kunt komen. Ten slotte laat Ingrid Hoffman zien hoe je minder vet kunt koken.

29-04-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

Dr. Oz vertelt over de risicofactoren bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van kanker moeilijk te ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht voor drie schoonheidsgeheimen.

23-08-2012 17:22

Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

The Dr. Oz Show - Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

Dr. Oz en sekstherapeute Laura Berrman onthullen de geheimen voor een goed seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht verliezen en weer gezond worden. Ontdek de meest dodelijke gebieden van het lichaam...

25-07-2012 17:20

The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

The Dr. Oz Show - The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

Dr. Oz behandelt het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die op zevenjarige leeftijd beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. Oz uit wanneer een zwelling serieus moet worden genomen. Tenslotte vertelt hij welke v...

24-07-2012 17:19

Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

Dr. Oz beantwoordt de meest gênante vragen van kijkers. Daarnaast behandelt hij schokkende medische redenen achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij drie producten tegen rugklachten onder de loep.

23-07-2012 17:19

Dr. Oz's colonoscopy

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's colonoscopy

Dr. Oz behandelt vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij welke getallen van belang zijn voor een gezond leven. Daarnaast ontvangt hij de uitsl...

20-07-2012 17:20

Ask Dr. Oz: Celeb Edition

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Celeb Edition

Dr. Oz beantwoordt vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. Leden van een kerk in Harlem, New York, keren terug in de show om de resultaten van hun dieet te...

19-07-2012 17:19

7 Day Anti-aging Checklist

The Dr. Oz Show - 7 Day Anti-aging Checklist

Dr. Oz onthult zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren zes docenten terug in de show om de resultaten van hun dieet te laten zien. Ten slotte neemt Dr. Oz het medicijn Melatonin onder de loep, dat vaak ten onrechte wordt gebruikt ...

18-07-2012 17:31

Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

The Dr. Oz Show - Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

Voor een, voornamelijk uit mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. Oz vier verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast is er aandacht voor plasproblemen. Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito tips over gezonde snacks voor manne...

17-07-2012 17:19

Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

Dr. Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen en onthult zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt besproken hoe de liefde voor modieuze oorbellen bij een vrouw heeft geleid tot een cosmetische ingreep. Ook behandelt Dr. Oz het Wittmaack...

16-07-2012 17:23

Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

Dr. Oz behandelt geneesmiddelen die op recept te verkrijgen zijn en de veiligheid van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy Rocco terug met een nieuwe uitdaging voor moeders die willen afvallen. Ten slotte worden er betaalbare sc...

13-07-2012 17:24

Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

The Dr. Oz Show - Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

Dr. Oz bespreekt slapeloosheid en de verborgen symptomen die kunnen leiden tot een terminale ziekte. Daarnaast onthult hij de geheimen van olijfolie en de verschillende doeleinden ervan. Diane uit het publiek vertelt hoe je caloriearme taco...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Dr. Oz Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dr. Oz Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dr. Oz Show bij The Dr. Oz Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dr. Oz Show. Heb je een uitzending van The Dr. Oz Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dr. Oz Show gemist

The Dr. Oz Show is een Amerikaanse talkshow waarin arts Mehmet Oz, beter bekend als Dr. Oz, medische issues bespreekt.

Uitzending gemist van The Dr. Oz Show? Hier kun je alle uitzendingen van The Dr. Oz Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!