Programma gemist?

Dr. Oz beantwoordt op tv een vragen uit het publiek over op alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is het er aandacht voor door de door hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte met gewoontes. de Ten slotte wordt er uitleg de gegeven door over wat men verkeerd doet de in elke kamer op van een naar huis.

Supermodellen Cheryl Tiegs, van Beverly uit Johnson en Carol Alt een delen hun een antiverouderingsheimen. Daarnaast is er aandacht op uit voor ziektes die je tijdens van je echtgenoot in kunt krijgen. Ten op slotte is er een van update van de `Baltimore door Nurse naar Challenge´.

De naar agent die als tijdens eerste ter plaatse was op bij het incident naar met tijdens een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast in is er aandacht op tv voor pijnstillers. Ten op tv slotte geeft op Dr. Oz uitleg over van het hernia.

Dr. Oz tijdens vertelt met hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt tijdens in kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd tijdens hoe je van dikke een naar enkels af kunt met komen. Ten slotte laat naar Ingrid Hoffman zien uit hoe je minder vet kunt de op tv koken.

Dr. Oz vertelt een over de van risicofactoren bij vrouwen op tv waardoor bepaalde vormen het van kanker moeilijk van te ontdekken zijn. op tv Daarnaast naar is er aandacht voor tijdens drie schoonheidsgeheimen.

Dr. een Oz en sekstherapeute Laura met Berrman onthullen van de geheimen voor een naar goed uit seksleven na je 35ste. in Daarnaast helpt op tv hij drie wanhopige huisvrouwen met naar gewicht verliezen en op weer gezond worden. op Ontdek de door meest dodelijke gebieden van het uit op lichaam.

Dr. naar Oz behandelt het gebruik van met calciumsupplementen, een de vijfsecondenregel en meisjes die de op op zevenjarige leeftijd beginnen te op puberen. Daarnaast tijdens legt Dr. met Oz uit wanneer een zwelling naar serieus in moet worden genomen. Tenslotte vertelt tijdens hij welke vijf voedingsmiddelen van op de kans op kanker door kunnen verkleinen.

Dr. met Oz beantwoordt de meest het gênante vragen op van kijkers. Daarnaast van behandelt hij met schokkende medische redenen uit achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt tijdens hij een drie producten tegen rugklachten onder naar de van loep.

Dr. van Oz behandelt vijf onderwerpen een die belangrijk met zijn voor tijdens je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol tijdens op tv en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij in welke met getallen van belang zijn voor de een gezond leven. op tv Daarnaast ontvangt van hij de uitslag door van zijn eerste door colonoscopie.

Dr. het Oz beantwoordt vragen van van Valerie Harper, Michael de Emerson, Molly uit Ringwald, Bill en Giuliana met Rancic, de Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. door Leden van door een het kerk in Harlem, New York, keren uit terug naar in de show om de naar de resultaten van hun dieet te laten met uit zien. De dochter van Dr. op tv Oz, Daphne, onthult door het studentendieet. Jeff de Corwin neemt in alternatieve geneeswijzen onder de van loep.

Dr. Oz met onthult zijn op checklist tegen veroudering. Daarnaast keren tijdens zes docenten de terug in de een show om de op tv resultaten door van hun dieet te door laten zien. Ten slotte neemt op tv van Dr. Oz het tijdens medicijn Melatonin onder de loep, door dat vaak op tv ten onrechte wordt uit gebruikt als uit slaapmiddel.

Voor het een, voornamelijk uit een mannen bestaande, op tv publiek, bespreekt Dr. Oz vier de verborgen gezondheidsproblemen in van vrouwen. Daarnaast is het er aandacht voor uit plasproblemen. Ten slotte geeft van chef-kok de Rocc DiSpirito tips over gezonde het snacks voor een mannen.

Dr. Oz naar bespreekt alternatieve geneeswijzen de en onthult zijn optimale tijdens met gezondheidsdieet. Daarnaast wordt in besproken hoe de liefde voor door modieuze oorbellen uit bij een naar vrouw heeft geleid tot een cosmetische van naar ingreep. Ook behandelt in Dr. Oz het Wittmaack-Ekbom door syndroom, waarbij men de last heeft door van rusteloze benen. Ten de slotte vertelt door Stepp Stewart hoe tijdens men voor de zomer weer door in vorm kan tijdens komen.

Dr. op tv Oz behandelt geneesmiddelen op tv die op recept met te verkrijgen op zijn en de veiligheid van de generieke geneesmiddelen. Daarnaast in is een de cowboy Rocco terug met in een op nieuwe uitdaging voor op moeders die willen afvallen. Ten uit slotte worden naar er betaalbare een schoonheidstips gegeven.

Dr. naar Oz bespreekt de slapeloosheid en de verborgen symptomen die het kunnen uit leiden tot een terminale ziekte. van Daarnaast onthult hij naar de geheimen een van olijfolie op tv en de verschillende doeleinden ervan. het Diane uit in het publiek vertelt op hoe je naar caloriearme taco´s kunt op bereiden.

juli 2019
03-05-2013 15:03

The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

Dr. Oz beantwoordt vragen uit het publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor de hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte wordt er uitleg gegeven over wat men verkeerd doet in elke kamer va...

02-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

Supermodellen Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast is er aandacht voor ziektes die je van je echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte is er een update van de `Baltimore Nurse Challenge´.

01-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

De agent die als eerste ter plaatse was bij het incident met een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast is er aandacht voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. Oz uitleg over hernia.

30-04-2013 15:02

The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

Dr. Oz vertelt hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je van dikke enkels af kunt komen. Ten slotte laat Ingrid Hoffman zien hoe je minder vet kunt koken.

29-04-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

Dr. Oz vertelt over de risicofactoren bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van kanker moeilijk te ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht voor drie schoonheidsgeheimen.

23-08-2012 17:22

Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

The Dr. Oz Show - Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

Dr. Oz en sekstherapeute Laura Berrman onthullen de geheimen voor een goed seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht verliezen en weer gezond worden. Ontdek de meest dodelijke gebieden van het lichaam...

25-07-2012 17:20

The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

The Dr. Oz Show - The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

Dr. Oz behandelt het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die op zevenjarige leeftijd beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. Oz uit wanneer een zwelling serieus moet worden genomen. Tenslotte vertelt hij welke v...

24-07-2012 17:19

Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

Dr. Oz beantwoordt de meest gênante vragen van kijkers. Daarnaast behandelt hij schokkende medische redenen achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij drie producten tegen rugklachten onder de loep.

23-07-2012 17:19

Dr. Oz's colonoscopy

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's colonoscopy

Dr. Oz behandelt vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij welke getallen van belang zijn voor een gezond leven. Daarnaast ontvangt hij de uitsl...

20-07-2012 17:20

Ask Dr. Oz: Celeb Edition

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Celeb Edition

Dr. Oz beantwoordt vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. Leden van een kerk in Harlem, New York, keren terug in de show om de resultaten van hun dieet te...

19-07-2012 17:19

7 Day Anti-aging Checklist

The Dr. Oz Show - 7 Day Anti-aging Checklist

Dr. Oz onthult zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren zes docenten terug in de show om de resultaten van hun dieet te laten zien. Ten slotte neemt Dr. Oz het medicijn Melatonin onder de loep, dat vaak ten onrechte wordt gebruikt ...

18-07-2012 17:31

Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

The Dr. Oz Show - Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

Voor een, voornamelijk uit mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. Oz vier verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast is er aandacht voor plasproblemen. Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito tips over gezonde snacks voor manne...

17-07-2012 17:19

Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

Dr. Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen en onthult zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt besproken hoe de liefde voor modieuze oorbellen bij een vrouw heeft geleid tot een cosmetische ingreep. Ook behandelt Dr. Oz het Wittmaack...

16-07-2012 17:23

Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

Dr. Oz behandelt geneesmiddelen die op recept te verkrijgen zijn en de veiligheid van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy Rocco terug met een nieuwe uitdaging voor moeders die willen afvallen. Ten slotte worden er betaalbare sc...

13-07-2012 17:24

Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

The Dr. Oz Show - Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

Dr. Oz bespreekt slapeloosheid en de verborgen symptomen die kunnen leiden tot een terminale ziekte. Daarnaast onthult hij de geheimen van olijfolie en de verschillende doeleinden ervan. Diane uit het publiek vertelt hoe je caloriearme taco...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Dr. Oz Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dr. Oz Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dr. Oz Show bij The Dr. Oz Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dr. Oz Show. Heb je een uitzending van The Dr. Oz Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dr. Oz Show gemist

The Dr. Oz Show is een Amerikaanse talkshow waarin arts Mehmet Oz, beter bekend als Dr. Oz, medische issues bespreekt.

Uitzending gemist van The Dr. Oz Show? Hier kun je alle uitzendingen van The Dr. Oz Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord