Programma gemist?

Dr. op tv Oz beantwoordt naar vragen uit het publiek met over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is het er naar aandacht voor de hoeveelheid het financiële uitgaven door aan slechte gewoontes. Ten tijdens slotte op tv wordt er uitleg gegeven over wat uit men een verkeerd doet in elke kamer door van een van huis.

Supermodellen Cheryl Tiegs, naar Beverly een Johnson en Carol uit Alt delen hun antiverouderingsheimen. het Daarnaast is er in aandacht de voor ziektes die met je van je echtgenoot kunt het krijgen. Ten slotte naar is door er een update van de de `Baltimore Nurse door Challenge´.

De van agent die op tv als eerste ter in plaatse was bij het in incident met een het chimpansee, vertelt zijn verhaal. door Daarnaast is met er aandacht voor van pijnstillers. Ten slotte geeft naar Dr. Oz uitleg het over tijdens hernia.

Dr. door Oz vertelt hoe naar het pokkenvirus als door vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast het wordt op uitgelegd hoe je op van dikke enkels af kunt op tv van komen. Ten slotte in laat Ingrid Hoffman zien hoe tijdens je minder een vet kunt de koken.

Dr. Oz vertelt uit over de de risicofactoren bij op tv vrouwen waardoor bepaalde op tv vormen van kanker moeilijk te uit van ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht op tv voor drie uit schoonheidsgeheimen.

Dr. op Oz en sekstherapeute Laura op tv Berrman onthullen de geheimen naar voor een van goed tijdens seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt van hij drie het wanhopige huisvrouwen het met gewicht op tv verliezen en weer gezond worden. Ontdek het de van meest dodelijke gebieden van het door door lichaam.

Dr. een Oz behandelt het door gebruik van calciumsupplementen, de de vijfsecondenregel naar en meisjes die op zevenjarige uit leeftijd van beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. naar Oz de uit wanneer op tv een zwelling serieus het moet worden genomen. in Tenslotte vertelt hij door welke vijf voedingsmiddelen in de kans op kanker kunnen op tv verkleinen.

Dr. naar Oz beantwoordt uit de meest gênante vragen door van kijkers. Daarnaast behandelt op tv hij schokkende medische redenen van achter ongewenste op haargroei. van Tenslotte neemt hij drie producten op tv tegen rugklachten in onder de naar loep.

Dr. door Oz behandelt op vijf onderwerpen die belangrijk tijdens zijn voor je lichaam: bloeddruk, in omvang, gewicht, cholesterol tijdens op en bloedglucosespiegel. Hij onthult met hierbij welke getallen in van belang zijn de voor een gezond leven. Daarnaast in ontvangt tijdens hij de uitslag van in zijn eerste tijdens colonoscopie.

Dr. naar Oz beantwoordt vragen van de Valerie Harper, Michael Emerson, uit Molly Ringwald, door Bill en van Giuliana Rancic, Carol in Burnett en uit chef-kok Duff Goldman. Leden uit van een kerk in een Harlem, naar New York, keren met terug in de het show om de op tv resultaten van hun dieet op tv te laten zien. De het dochter van van Dr. Oz, een Daphne, onthult het studentendieet. met Jeff Corwin een neemt alternatieve geneeswijzen onder de de loep.

Dr. Oz uit onthult zijn checklist de tegen uit veroudering. Daarnaast keren zes docenten terug van in de uit show om naar de resultaten een van hun dieet te laten met zien. Ten slotte neemt in in Dr. Oz het medicijn een Melatonin onder de loep, de dat vaak ten onrechte tijdens wordt gebruikt een als uit slaapmiddel.

Voor van een, voornamelijk uit mannen door bestaande, publiek, bespreekt Dr. van een Oz vier verborgen gezondheidsproblemen op in vrouwen. Daarnaast is er het de aandacht voor plasproblemen. Ten slotte geeft door uit chef-kok Rocc DiSpirito tips over naar gezonde tijdens snacks voor mannen.

Dr. Oz naar bespreekt alternatieve geneeswijzen uit en onthult zijn een optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt door besproken hoe de de uit liefde voor modieuze oorbellen bij een naar door vrouw heeft geleid tot een in cosmetische ingreep. Ook de behandelt Dr. Oz naar het Wittmaack-Ekbom syndroom, naar waarbij het men last heeft van rusteloze het benen. Ten slotte vertelt een Stepp op tv Stewart hoe men een voor de zomer door weer in vorm kan in komen.

Dr. uit Oz behandelt geneesmiddelen die op een recept te verkrijgen door zijn en op tv de veiligheid van generieke het geneesmiddelen. van Daarnaast is de cowboy Rocco door terug met een in nieuwe uitdaging tijdens voor tijdens moeders die willen afvallen. van Ten slotte worden er betaalbare naar een schoonheidstips gegeven.

Dr. Oz bespreekt uit slapeloosheid en van de verborgen symptomen die in kunnen op leiden tot een terminale op tv ziekte. Daarnaast de onthult hij de geheimen op tv van olijfolie en de een verschillende doeleinden uit ervan. Diane uit het het op publiek vertelt hoe naar je caloriearme taco´s kunt van bereiden.

maart 2021
03-05-2013 15:03

The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

Dr. Oz beantwoordt vragen uit het publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor de hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte wordt er uitleg gegeven over wat men verkeerd doet in elke kamer va...

02-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

Supermodellen Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast is er aandacht voor ziektes die je van je echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte is er een update van de `Baltimore Nurse Challenge´.

01-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

De agent die als eerste ter plaatse was bij het incident met een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast is er aandacht voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. Oz uitleg over hernia.

30-04-2013 15:02

The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

Dr. Oz vertelt hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je van dikke enkels af kunt komen. Ten slotte laat Ingrid Hoffman zien hoe je minder vet kunt koken.

29-04-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

Dr. Oz vertelt over de risicofactoren bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van kanker moeilijk te ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht voor drie schoonheidsgeheimen.

23-08-2012 17:22

Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

The Dr. Oz Show - Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

Dr. Oz en sekstherapeute Laura Berrman onthullen de geheimen voor een goed seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht verliezen en weer gezond worden. Ontdek de meest dodelijke gebieden van het lichaam...

25-07-2012 17:20

The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

The Dr. Oz Show - The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

Dr. Oz behandelt het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die op zevenjarige leeftijd beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. Oz uit wanneer een zwelling serieus moet worden genomen. Tenslotte vertelt hij welke v...

24-07-2012 17:19

Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

Dr. Oz beantwoordt de meest gênante vragen van kijkers. Daarnaast behandelt hij schokkende medische redenen achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij drie producten tegen rugklachten onder de loep.

23-07-2012 17:19

Dr. Oz's colonoscopy

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's colonoscopy

Dr. Oz behandelt vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij welke getallen van belang zijn voor een gezond leven. Daarnaast ontvangt hij de uitsl...

20-07-2012 17:20

Ask Dr. Oz: Celeb Edition

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Celeb Edition

Dr. Oz beantwoordt vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. Leden van een kerk in Harlem, New York, keren terug in de show om de resultaten van hun dieet te...

19-07-2012 17:19

7 Day Anti-aging Checklist

The Dr. Oz Show - 7 Day Anti-aging Checklist

Dr. Oz onthult zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren zes docenten terug in de show om de resultaten van hun dieet te laten zien. Ten slotte neemt Dr. Oz het medicijn Melatonin onder de loep, dat vaak ten onrechte wordt gebruikt ...

18-07-2012 17:31

Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

The Dr. Oz Show - Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

Voor een, voornamelijk uit mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. Oz vier verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast is er aandacht voor plasproblemen. Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito tips over gezonde snacks voor manne...

17-07-2012 17:19

Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

Dr. Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen en onthult zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt besproken hoe de liefde voor modieuze oorbellen bij een vrouw heeft geleid tot een cosmetische ingreep. Ook behandelt Dr. Oz het Wittmaack...

16-07-2012 17:23

Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

Dr. Oz behandelt geneesmiddelen die op recept te verkrijgen zijn en de veiligheid van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy Rocco terug met een nieuwe uitdaging voor moeders die willen afvallen. Ten slotte worden er betaalbare sc...

13-07-2012 17:24

Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

The Dr. Oz Show - Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

Dr. Oz bespreekt slapeloosheid en de verborgen symptomen die kunnen leiden tot een terminale ziekte. Daarnaast onthult hij de geheimen van olijfolie en de verschillende doeleinden ervan. Diane uit het publiek vertelt hoe je caloriearme taco...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Dr. Oz Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dr. Oz Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dr. Oz Show bij The Dr. Oz Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dr. Oz Show. Heb je een uitzending van The Dr. Oz Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dr. Oz Show gemist

The Dr. Oz Show is een Amerikaanse talkshow waarin arts Mehmet Oz, beter bekend als Dr. Oz, medische issues bespreekt.

Uitzending gemist van The Dr. Oz Show? Hier kun je alle uitzendingen van The Dr. Oz Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!