Programma gemist?

Dr. Oz beantwoordt op vragen naar uit het publiek over alternatieve door geneeswijzen. in Daarnaast is er aandacht een voor de hoeveelheid uit financiële uitgaven in aan slechte gewoontes. Ten slotte van wordt er uitleg de gegeven in over wat men verkeerd met doet een in elke kamer van een een huis.

Supermodellen de Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en het uit Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. op Daarnaast is er aandacht in voor uit ziektes die je van het je op tv echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte van is er op tv een update van de `Baltimore naar Nurse van Challenge´.

De agent die tijdens als naar eerste ter plaatse was bij in het met incident met een chimpansee, vertelt op tv zijn verhaal. Daarnaast tijdens de is er aandacht uit voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. de Oz uitleg over tijdens de hernia.

Dr. in Oz vertelt uit hoe het pokkenvirus als op tv vernietigingswapen gebruikt op tv kan worden. Daarnaast het wordt uitgelegd hoe je van dikke in enkels uit af kunt komen. op Ten slotte laat Ingrid in Hoffman zien hoe van je in minder vet kunt op tv koken.

Dr. op tv Oz vertelt over de uit risicofactoren bij vrouwen door waardoor bepaalde vormen van van kanker moeilijk te uit ontdekken uit zijn. Daarnaast naar is er aandacht voor drie met schoonheidsgeheimen.

Dr. Oz en in sekstherapeute Laura Berrman de onthullen de geheimen van het voor een goed seksleven tijdens na je 35ste. Daarnaast helpt van hij drie het wanhopige huisvrouwen met uit gewicht verliezen op en weer gezond worden. op Ontdek de in meest dodelijke gebieden het van het tijdens lichaam.

Dr. Oz behandelt door het op tv gebruik van in calciumsupplementen, de vijfsecondenregel door en meisjes die op zevenjarige op tv leeftijd op beginnen te puberen. Daarnaast legt de Dr. Oz van uit wanneer een zwelling in serieus moet worden een genomen. in Tenslotte vertelt hij welke vijf voedingsmiddelen op tv de kans op het kanker met kunnen verkleinen.

Dr. Oz beantwoordt een de meest gênante uit vragen van kijkers. van Daarnaast behandelt hij door schokkende medische redenen tijdens door achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij tijdens het drie producten tegen door rugklachten onder de het loep.

Dr. Oz het behandelt vijf onderwerpen op die belangrijk zijn voor de je lichaam: bloeddruk, op tv op tv omvang, gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij in onthult hierbij uit welke een getallen van belang zijn uit voor een gezond leven. met Daarnaast in ontvangt hij de uitslag van van zijn eerste uit colonoscopie.

Dr. Oz beantwoordt op vragen van op tv Valerie Harper, Michael Emerson, de Molly Ringwald, een Bill en Giuliana Rancic, door Carol Burnett door en chef-kok Duff op Goldman. Leden van een tijdens kerk in met Harlem, op tv New York, keren terug door in de een show om de resultaten van op hun dieet te laten het zien. De met dochter van van Dr. Oz, Daphne, onthult uit het studentendieet. in Jeff Corwin de neemt alternatieve geneeswijzen uit onder de loep.

Dr. Oz onthult de zijn checklist op tv tegen veroudering. Daarnaast keren van tijdens zes docenten terug in de tijdens show met om de resultaten van een hun dieet te laten zien. uit Ten slotte neemt de Dr. met Oz het medicijn uit Melatonin onder een de loep, dat vaak ten onrechte in wordt gebruikt het als uit slaapmiddel.

Voor uit een, voornamelijk uit uit mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. uit Oz vier verborgen met gezondheidsproblemen de in vrouwen. Daarnaast is in er aandacht voor plasproblemen. naar op Ten slotte geeft in chef-kok Rocc DiSpirito tips door over gezonde snacks voor het mannen.

Dr. Oz op tv bespreekt alternatieve geneeswijzen een en onthult zijn op tv optimale gezondheidsdieet. een Daarnaast wordt door besproken hoe de het liefde voor modieuze oorbellen bij een door vrouw naar heeft geleid uit tot een cosmetische naar ingreep. Ook behandelt Dr. van Oz het Wittmaack-Ekbom syndroom, uit waarbij men met last heeft van rusteloze van benen. de Ten slotte vertelt naar Stepp Stewart hoe men voor de de de zomer weer in vorm kan in komen.

Dr. tijdens Oz behandelt geneesmiddelen die op in recept te in verkrijgen zijn tijdens en de op veiligheid van generieke op geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy in Rocco terug met op een nieuwe uitdaging voor op moeders die tijdens willen afvallen. Ten slotte op tv worden op tv er betaalbare schoonheidstips uit gegeven.

Dr. door Oz bespreekt van slapeloosheid en de verborgen symptomen door die kunnen door leiden tot door een terminale ziekte. Daarnaast onthult uit hij de geheimen van het olijfolie en uit de een verschillende doeleinden ervan. Diane uit het op publiek vertelt in hoe je op caloriearme taco´s kunt van bereiden.

oktober 2017
03-05-2013 15:03

The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

Dr. Oz beantwoordt vragen uit het publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor de hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte wordt er uitleg gegeven over wat men verkeerd doet in elke kamer va...

02-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

Supermodellen Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast is er aandacht voor ziektes die je van je echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte is er een update van de `Baltimore Nurse Challenge´.

01-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

De agent die als eerste ter plaatse was bij het incident met een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast is er aandacht voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. Oz uitleg over hernia.

30-04-2013 15:02

The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

Dr. Oz vertelt hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je van dikke enkels af kunt komen. Ten slotte laat Ingrid Hoffman zien hoe je minder vet kunt koken.

29-04-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

Dr. Oz vertelt over de risicofactoren bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van kanker moeilijk te ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht voor drie schoonheidsgeheimen.

23-08-2012 17:22

Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

The Dr. Oz Show - Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

Dr. Oz en sekstherapeute Laura Berrman onthullen de geheimen voor een goed seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht verliezen en weer gezond worden. Ontdek de meest dodelijke gebieden van het lichaam...

25-07-2012 17:20

The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

The Dr. Oz Show - The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

Dr. Oz behandelt het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die op zevenjarige leeftijd beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. Oz uit wanneer een zwelling serieus moet worden genomen. Tenslotte vertelt hij welke v...

24-07-2012 17:19

Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

Dr. Oz beantwoordt de meest gênante vragen van kijkers. Daarnaast behandelt hij schokkende medische redenen achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij drie producten tegen rugklachten onder de loep.

23-07-2012 17:19

Dr. Oz's colonoscopy

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's colonoscopy

Dr. Oz behandelt vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij welke getallen van belang zijn voor een gezond leven. Daarnaast ontvangt hij de uitsl...

20-07-2012 17:20

Ask Dr. Oz: Celeb Edition

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Celeb Edition

Dr. Oz beantwoordt vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. Leden van een kerk in Harlem, New York, keren terug in de show om de resultaten van hun dieet te...

19-07-2012 17:19

7 Day Anti-aging Checklist

The Dr. Oz Show - 7 Day Anti-aging Checklist

Dr. Oz onthult zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren zes docenten terug in de show om de resultaten van hun dieet te laten zien. Ten slotte neemt Dr. Oz het medicijn Melatonin onder de loep, dat vaak ten onrechte wordt gebruikt ...

18-07-2012 17:31

Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

The Dr. Oz Show - Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

Voor een, voornamelijk uit mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. Oz vier verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast is er aandacht voor plasproblemen. Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito tips over gezonde snacks voor manne...

17-07-2012 17:19

Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

Dr. Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen en onthult zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt besproken hoe de liefde voor modieuze oorbellen bij een vrouw heeft geleid tot een cosmetische ingreep. Ook behandelt Dr. Oz het Wittmaack...

16-07-2012 17:23

Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

Dr. Oz behandelt geneesmiddelen die op recept te verkrijgen zijn en de veiligheid van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy Rocco terug met een nieuwe uitdaging voor moeders die willen afvallen. Ten slotte worden er betaalbare sc...

13-07-2012 17:24

Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

The Dr. Oz Show - Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

Dr. Oz bespreekt slapeloosheid en de verborgen symptomen die kunnen leiden tot een terminale ziekte. Daarnaast onthult hij de geheimen van olijfolie en de verschillende doeleinden ervan. Diane uit het publiek vertelt hoe je caloriearme taco...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Dr. Oz Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dr. Oz Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dr. Oz Show bij The Dr. Oz Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dr. Oz Show. Heb je een uitzending van The Dr. Oz Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dr. Oz Show gemist

The Dr. Oz Show is een Amerikaanse talkshow waarin arts Mehmet Oz, beter bekend als Dr. Oz, medische issues bespreekt.

Uitzending gemist van The Dr. Oz Show? Hier kun je alle uitzendingen van The Dr. Oz Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord