Programma gemist?

Dr. Oz tijdens beantwoordt vragen uit het op tv het publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is in het er aandacht voor de hoeveelheid financiële van op tv uitgaven aan slechte gewoontes. Ten van slotte wordt er uitleg met gegeven over een wat men door verkeerd doet in elke de kamer van met een huis.

Supermodellen Cheryl tijdens Tiegs, Beverly Johnson het en Carol op Alt delen naar hun antiverouderingsheimen. Daarnaast een is er aandacht voor ziektes de die je van van je een echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte in is het er een update van de `Baltimore het Nurse door Challenge´.

De agent het die als eerste een ter tijdens plaatse was bij een het incident met naar een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast van is er aandacht tijdens voor pijnstillers. Ten naar uit slotte geeft Dr. Oz uitleg over het naar hernia.

Dr. Oz vertelt naar hoe een het pokkenvirus op als vernietigingswapen gebruikt kan worden. uit Daarnaast wordt uitgelegd door hoe je van de dikke enkels op tv af kunt een komen. Ten slotte laat Ingrid tijdens Hoffman zien hoe je op tv naar minder vet kunt op tv koken.

Dr. op tv Oz vertelt over het de risicofactoren bij tijdens vrouwen waardoor naar bepaalde vormen van kanker moeilijk te naar ontdekken zijn. Daarnaast van is er van aandacht voor drie in schoonheidsgeheimen.

Dr. Oz de en sekstherapeute Laura naar Berrman onthullen de tijdens geheimen voor een goed tijdens seksleven uit na je 35ste. Daarnaast door helpt hij drie wanhopige naar huisvrouwen met tijdens gewicht verliezen een en weer in gezond worden. Ontdek op de meest dodelijke gebieden van het tijdens tijdens lichaam.

Dr. naar Oz behandelt het gebruik van uit met calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die van op op tv zevenjarige leeftijd beginnen te naar puberen. naar Daarnaast legt Dr. door Oz uit wanneer een zwelling naar serieus het moet worden genomen. Tenslotte vertelt hij uit welke vijf op voedingsmiddelen de kans op een kanker kunnen een verkleinen.

Dr. op tv Oz beantwoordt de meest gênante van vragen van kijkers. uit Daarnaast behandelt hij op schokkende naar medische redenen achter ongewenste haargroei. in Tenslotte naar neemt hij drie producten tegen op rugklachten met onder de de loep.

Dr. op tv Oz behandelt vijf onderwerpen het die een belangrijk zijn voor je lichaam: bloeddruk, tijdens omvang, gewicht, op cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij met onthult hierbij in welke getallen van in belang zijn voor een in gezond in leven. Daarnaast ontvangt hij van de op uitslag van zijn eerste met colonoscopie.

Dr. met Oz beantwoordt met vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, naar Molly uit Ringwald, Bill tijdens en Giuliana Rancic, Carol het Burnett en chef-kok Duff naar Goldman. Leden van van een kerk in in Harlem, New York, keren op terug in de de met show om de resultaten naar van hun dieet in te laten zien. De dochter van van Dr. een Oz, Daphne, uit onthult het studentendieet. Jeff Corwin de neemt naar alternatieve geneeswijzen onder door de loep.

Dr. Oz onthult met in zijn checklist tegen veroudering. in Daarnaast keren zes docenten terug uit op tv in de show door om de resultaten de van hun dieet van te laten zien. Ten slotte een neemt Dr. Oz het met medicijn een Melatonin onder de loep, het dat vaak uit ten onrechte wordt gebruikt naar als uit slaapmiddel.

Voor door een, voornamelijk uit mannen op bestaande, publiek, bespreekt tijdens Dr. Oz vier verborgen een gezondheidsproblemen in het vrouwen. op tv Daarnaast is er aandacht naar voor plasproblemen. de Ten slotte geeft chef-kok Rocc met DiSpirito tips op over gezonde snacks voor de mannen.

Dr. naar Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen en op tv onthult zijn op tv optimale gezondheidsdieet. Daarnaast tijdens wordt besproken de hoe de liefde voor modieuze de oorbellen met bij een vrouw heeft in geleid het tot een cosmetische ingreep. de Ook behandelt Dr. de Oz het Wittmaack-Ekbom syndroom, waarbij de men last heeft een van rusteloze benen. naar Ten naar slotte vertelt een Stepp Stewart hoe de men voor de zomer weer in door vorm kan uit komen.

Dr. tijdens Oz behandelt geneesmiddelen die van op recept te verkrijgen naar zijn en door de veiligheid het van generieke geneesmiddelen. uit Daarnaast is de cowboy tijdens Rocco terug in met een nieuwe uitdaging op voor moeders die op willen afvallen. Ten een slotte door worden er betaalbare schoonheidstips de gegeven.

Dr. Oz van bespreekt slapeloosheid van en de door verborgen symptomen die kunnen leiden tot tijdens een terminale op ziekte. Daarnaast onthult op hij van de geheimen van olijfolie uit en de met verschillende doeleinden ervan. Diane uit het naar publiek vertelt uit hoe je caloriearme uit taco´s het kunt bereiden.

juni 2017
03-05-2013 15:03

The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

Dr. Oz beantwoordt vragen uit het publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor de hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte wordt er uitleg gegeven over wat men verkeerd doet in elke kamer va...

02-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

Supermodellen Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast is er aandacht voor ziektes die je van je echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte is er een update van de `Baltimore Nurse Challenge´.

01-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

De agent die als eerste ter plaatse was bij het incident met een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast is er aandacht voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. Oz uitleg over hernia.

30-04-2013 15:02

The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

Dr. Oz vertelt hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je van dikke enkels af kunt komen. Ten slotte laat Ingrid Hoffman zien hoe je minder vet kunt koken.

29-04-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

Dr. Oz vertelt over de risicofactoren bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van kanker moeilijk te ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht voor drie schoonheidsgeheimen.

23-08-2012 17:22

Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

The Dr. Oz Show - Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

Dr. Oz en sekstherapeute Laura Berrman onthullen de geheimen voor een goed seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht verliezen en weer gezond worden. Ontdek de meest dodelijke gebieden van het lichaam...

25-07-2012 17:20

The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

The Dr. Oz Show - The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

Dr. Oz behandelt het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die op zevenjarige leeftijd beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. Oz uit wanneer een zwelling serieus moet worden genomen. Tenslotte vertelt hij welke v...

24-07-2012 17:19

Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

Dr. Oz beantwoordt de meest gênante vragen van kijkers. Daarnaast behandelt hij schokkende medische redenen achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij drie producten tegen rugklachten onder de loep.

23-07-2012 17:19

Dr. Oz's colonoscopy

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's colonoscopy

Dr. Oz behandelt vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij welke getallen van belang zijn voor een gezond leven. Daarnaast ontvangt hij de uitsl...

20-07-2012 17:20

Ask Dr. Oz: Celeb Edition

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Celeb Edition

Dr. Oz beantwoordt vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. Leden van een kerk in Harlem, New York, keren terug in de show om de resultaten van hun dieet te...

19-07-2012 17:19

7 Day Anti-aging Checklist

The Dr. Oz Show - 7 Day Anti-aging Checklist

Dr. Oz onthult zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren zes docenten terug in de show om de resultaten van hun dieet te laten zien. Ten slotte neemt Dr. Oz het medicijn Melatonin onder de loep, dat vaak ten onrechte wordt gebruikt ...

18-07-2012 17:31

Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

The Dr. Oz Show - Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

Voor een, voornamelijk uit mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. Oz vier verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast is er aandacht voor plasproblemen. Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito tips over gezonde snacks voor manne...

17-07-2012 17:19

Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

Dr. Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen en onthult zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt besproken hoe de liefde voor modieuze oorbellen bij een vrouw heeft geleid tot een cosmetische ingreep. Ook behandelt Dr. Oz het Wittmaack...

16-07-2012 17:23

Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

Dr. Oz behandelt geneesmiddelen die op recept te verkrijgen zijn en de veiligheid van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy Rocco terug met een nieuwe uitdaging voor moeders die willen afvallen. Ten slotte worden er betaalbare sc...

13-07-2012 17:24

Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

The Dr. Oz Show - Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

Dr. Oz bespreekt slapeloosheid en de verborgen symptomen die kunnen leiden tot een terminale ziekte. Daarnaast onthult hij de geheimen van olijfolie en de verschillende doeleinden ervan. Diane uit het publiek vertelt hoe je caloriearme taco...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Dr. Oz Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dr. Oz Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dr. Oz Show bij The Dr. Oz Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dr. Oz Show. Heb je een uitzending van The Dr. Oz Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dr. Oz Show gemist

The Dr. Oz Show is een Amerikaanse talkshow waarin arts Mehmet Oz, beter bekend als Dr. Oz, medische issues bespreekt.

Uitzending gemist van The Dr. Oz Show? Hier kun je alle uitzendingen van The Dr. Oz Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord