Programma gemist?

Dr. op tv Oz beantwoordt vragen uit op tv het publiek over door alternatieve geneeswijzen. met Daarnaast is er het aandacht voor de hoeveelheid financiële op tv uitgaven tijdens aan slechte gewoontes. Ten op tv slotte wordt van er uitleg gegeven over in wat een men verkeerd doet in tijdens elke kamer van een naar huis.

Supermodellen van Cheryl Tiegs, een Beverly Johnson en Carol van Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast van is er de aandacht voor ziektes uit die je van je met echtgenoot van kunt krijgen. Ten de slotte is van er een update van naar de `Baltimore Nurse in Challenge´.

De agent die tijdens als eerste ter tijdens plaatse was een bij het incident met door tijdens een chimpansee, vertelt tijdens zijn verhaal. Daarnaast is er naar aandacht voor pijnstillers. Ten de slotte met geeft Dr. Oz op uitleg over van hernia.

Dr. de Oz vertelt hoe het pokkenvirus van als vernietigingswapen een gebruikt kan worden. de Daarnaast wordt uitgelegd hoe de je van in dikke enkels af kunt naar komen. Ten met slotte laat Ingrid Hoffman door zien hoe je het minder vet uit kunt op koken.

Dr. Oz door vertelt over de op tv risicofactoren bij een vrouwen waardoor bepaalde vormen van in kanker moeilijk te uit ontdekken zijn. een Daarnaast is er aandacht de voor drie in schoonheidsgeheimen.

Dr. Oz op tv en sekstherapeute Laura een Berrman onthullen de geheimen op tv door voor een goed seksleven na een je 35ste. Daarnaast helpt tijdens met hij drie wanhopige huisvrouwen met met gewicht verliezen tijdens en weer op gezond worden. Ontdek de tijdens meest dodelijke gebieden met van het door lichaam.

Dr. het Oz behandelt het gebruik de van calciumsupplementen, de de vijfsecondenregel en meisjes die tijdens op zevenjarige leeftijd door van beginnen te puberen. door Daarnaast legt Dr. Oz uit de wanneer uit een zwelling serieus moet worden genomen. het Tenslotte vertelt hij uit welke van vijf voedingsmiddelen de kans op tijdens kanker kunnen op verkleinen.

Dr. Oz uit beantwoordt op de meest gênante vragen van kijkers. de Daarnaast behandelt hij van op schokkende medische redenen achter met ongewenste haargroei. Tenslotte met neemt hij drie producten van tegen in rugklachten onder de door loep.

Dr. Oz behandelt tijdens tijdens vijf onderwerpen die naar belangrijk zijn voor je lichaam: het bloeddruk, omvang, tijdens gewicht, cholesterol en op bloedglucosespiegel. Hij onthult op tv hierbij welke getallen in van belang zijn voor uit een gezond leven. een Daarnaast ontvangt op hij de uitslag van met zijn eerste een colonoscopie.

Dr. Oz beantwoordt door vragen van Valerie een het Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill op en op Giuliana Rancic, Carol Burnett en een chef-kok Duff een Goldman. Leden van een een kerk in Harlem, door New het York, keren op terug in de show om de de resultaten van hun in dieet te tijdens laten zien. uit De dochter van Dr. met Oz, Daphne, een onthult het studentendieet. Jeff tijdens Corwin neemt de alternatieve geneeswijzen onder het de loep.

Dr. Oz onthult van een zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren naar een zes docenten terug in uit de show de om de resultaten van op tv hun dieet in te laten zien. Ten slotte neemt met door Dr. Oz het medicijn Melatonin onder met naar de loep, dat vaak ten tijdens onrechte tijdens wordt gebruikt als van slaapmiddel.

Voor de een, voornamelijk uit de mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. tijdens Oz tijdens vier verborgen gezondheidsproblemen in de vrouwen. Daarnaast uit is er aandacht voor plasproblemen. naar in Ten slotte geeft chef-kok Rocc naar DiSpirito tips het over gezonde snacks voor een mannen.

Dr. van Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen uit en onthult van zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt een besproken het hoe de liefde voor modieuze op oorbellen bij een naar vrouw heeft het geleid tijdens tot een cosmetische ingreep. op Ook behandelt Dr. Oz het naar Wittmaack-Ekbom syndroom, waarbij in van men last heeft van tijdens rusteloze benen. tijdens Ten slotte vertelt van Stepp Stewart hoe een men voor de zomer weer in van vorm kan door komen.

Dr. de Oz behandelt geneesmiddelen een die op recept te verkrijgen uit zijn en van de veiligheid op tv van generieke geneesmiddelen. op tv Daarnaast is de cowboy Rocco de door terug met een nieuwe uitdaging in voor op tv moeders die willen afvallen. naar Ten slotte worden op tv er betaalbare schoonheidstips op tv gegeven.

Dr. tijdens Oz bespreekt slapeloosheid van en de op tv verborgen symptomen die kunnen leiden in tot een terminale naar ziekte. Daarnaast onthult hij in de geheimen een van olijfolie met en de verschillende doeleinden ervan. op tv Diane uit van het publiek vertelt de hoe je caloriearme van taco´s kunt op bereiden.

augustus 2020
03-05-2013 15:03

The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Ask Oz: Alternative Medicine Edition"

Dr. Oz beantwoordt vragen uit het publiek over alternatieve geneeswijzen. Daarnaast is er aandacht voor de hoeveelheid financiële uitgaven aan slechte gewoontes. Ten slotte wordt er uitleg gegeven over wat men verkeerd doet in elke kamer va...

02-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Anti-aging Secrets Of Super Models"

Supermodellen Cheryl Tiegs, Beverly Johnson en Carol Alt delen hun antiverouderingsheimen. Daarnaast is er aandacht voor ziektes die je van je echtgenoot kunt krijgen. Ten slotte is er een update van de `Baltimore Nurse Challenge´.

01-05-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Chimpanzee Attack Exclusive: Post Traumatic Stress And First Responders"

De agent die als eerste ter plaatse was bij het incident met een chimpansee, vertelt zijn verhaal. Daarnaast is er aandacht voor pijnstillers. Ten slotte geeft Dr. Oz uitleg over hernia.

30-04-2013 15:02

The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "The Next Bioterror Weapon: The Apocalyptic Virus"

Dr. Oz vertelt hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je van dikke enkels af kunt komen. Ten slotte laat Ingrid Hoffman zien hoe je minder vet kunt koken.

29-04-2013 15:04

The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

The Dr. Oz Show - The Dr. Oz Show "Silent Cancers That Kill Women"

Dr. Oz vertelt over de risicofactoren bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van kanker moeilijk te ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht voor drie schoonheidsgeheimen.

23-08-2012 17:22

Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

The Dr. Oz Show - Your Best Sex After 35: A Woman's Guide To Reviving Her Sex Drive

Dr. Oz en sekstherapeute Laura Berrman onthullen de geheimen voor een goed seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht verliezen en weer gezond worden. Ontdek de meest dodelijke gebieden van het lichaam...

25-07-2012 17:20

The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

The Dr. Oz Show - The Pulse: Dr. Oz Examines Breaking Health News

Dr. Oz behandelt het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die op zevenjarige leeftijd beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. Oz uit wanneer een zwelling serieus moet worden genomen. Tenslotte vertelt hij welke v...

24-07-2012 17:19

Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Your Most Embarassing Questions

Dr. Oz beantwoordt de meest gênante vragen van kijkers. Daarnaast behandelt hij schokkende medische redenen achter ongewenste haargroei. Tenslotte neemt hij drie producten tegen rugklachten onder de loep.

23-07-2012 17:19

Dr. Oz's colonoscopy

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's colonoscopy

Dr. Oz behandelt vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor je lichaam: bloeddruk, omvang, gewicht, cholesterol en bloedglucosespiegel. Hij onthult hierbij welke getallen van belang zijn voor een gezond leven. Daarnaast ontvangt hij de uitsl...

20-07-2012 17:20

Ask Dr. Oz: Celeb Edition

The Dr. Oz Show - Ask Dr. Oz: Celeb Edition

Dr. Oz beantwoordt vragen van Valerie Harper, Michael Emerson, Molly Ringwald, Bill en Giuliana Rancic, Carol Burnett en chef-kok Duff Goldman. Leden van een kerk in Harlem, New York, keren terug in de show om de resultaten van hun dieet te...

19-07-2012 17:19

7 Day Anti-aging Checklist

The Dr. Oz Show - 7 Day Anti-aging Checklist

Dr. Oz onthult zijn checklist tegen veroudering. Daarnaast keren zes docenten terug in de show om de resultaten van hun dieet te laten zien. Ten slotte neemt Dr. Oz het medicijn Melatonin onder de loep, dat vaak ten onrechte wordt gebruikt ...

18-07-2012 17:31

Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

The Dr. Oz Show - Man Show: 4 Hidden Health Issues In Women

Voor een, voornamelijk uit mannen bestaande, publiek, bespreekt Dr. Oz vier verborgen gezondheidsproblemen in vrouwen. Daarnaast is er aandacht voor plasproblemen. Ten slotte geeft chef-kok Rocc DiSpirito tips over gezonde snacks voor manne...

17-07-2012 17:19

Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz's Ultimate Alternative Health Clinic

Dr. Oz bespreekt alternatieve geneeswijzen en onthult zijn optimale gezondheidsdieet. Daarnaast wordt besproken hoe de liefde voor modieuze oorbellen bij een vrouw heeft geleid tot een cosmetische ingreep. Ook behandelt Dr. Oz het Wittmaack...

16-07-2012 17:23

Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

The Dr. Oz Show - Dr. Oz Consumer Alert: When Not To Buy Generic

Dr. Oz behandelt geneesmiddelen die op recept te verkrijgen zijn en de veiligheid van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is de cowboy Rocco terug met een nieuwe uitdaging voor moeders die willen afvallen. Ten slotte worden er betaalbare sc...

13-07-2012 17:24

Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

The Dr. Oz Show - Is Your Insomnia Symptom Of A Hidden Disease?

Dr. Oz bespreekt slapeloosheid en de verborgen symptomen die kunnen leiden tot een terminale ziekte. Daarnaast onthult hij de geheimen van olijfolie en de verschillende doeleinden ervan. Diane uit het publiek vertelt hoe je caloriearme taco...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Dr. Oz Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dr. Oz Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dr. Oz Show bij The Dr. Oz Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dr. Oz Show. Heb je een uitzending van The Dr. Oz Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dr. Oz Show gemist

The Dr. Oz Show is een Amerikaanse talkshow waarin arts Mehmet Oz, beter bekend als Dr. Oz, medische issues bespreekt.

Uitzending gemist van The Dr. Oz Show? Hier kun je alle uitzendingen van The Dr. Oz Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!