Programma gemist?

Aflevering met 51 - In een van straat met vervallen in huizen klussen op en wonen vier koppels tijdens die in door korte tijd met uit een beperkt budget de een complete gebouwen tijdens moeten renoveren en inrichten. De tijdens stellen worden op getest op een verschillende gebieden, zoals tijdens creativiteit, planning tijdens en verkoop. De twee deelnemers die door de uit meeste overwaarde behalen de bij het van veilen van de woningen, winnen de op zware uit klusstrijd.

Aflevering 50 naar - in In een straat uit met vervallen huizen klussen en door wonen vier koppels die de in korte door tijd van met een beperkt tijdens budget de complete gebouwen een moeten renoveren en inrichten. van De van stellen worden getest het op verschillende gebieden, zoals een creativiteit, planning en van verkoop. De op twee deelnemers die de tijdens meeste overwaarde behalen in bij het de veilen van de woningen, een winnen de zware in klusstrijd.

Aflevering 49 door - In een straat in met met vervallen huizen klussen en wonen op tv vier in koppels die in van korte tijd met een door beperkt budget de complete tijdens gebouwen moeten uit renoveren en inrichten. De een stellen worden in getest op verschillende naar gebieden, zoals creativiteit, naar planning en verkoop. De op tv twee deelnemers die op de meeste overwaarde door behalen door bij het met veilen van de woningen, op tv winnen de zware door klusstrijd.

Aflevering tijdens 48 - In een straat van met vervallen huizen een klussen uit en wonen vier in koppels die in met korte tijd met tijdens een beperkt een budget de complete gebouwen met moeten renoveren en inrichten. De uit stellen worden getest uit van op verschillende gebieden, van zoals creativiteit, planning en verkoop. De van tijdens twee deelnemers die de meeste overwaarde uit behalen bij het op tv veilen van de de woningen, van winnen de zware door klusstrijd.

Aflevering uit 46 - In een straat door met vervallen huizen in een klussen en wonen de vier koppels die tijdens in korte tijd door met een beperkt budget met de complete naar gebouwen moeten renoveren tijdens en inrichten. De stellen worden van getest op verschillende uit gebieden, zoals op tv creativiteit, planning en verkoop. op De twee door deelnemers die een de meeste overwaarde op tv behalen bij het uit veilen van de woningen, winnen door de zware door klusstrijd.

Aflevering 45 naar - In een straat uit met vervallen huizen uit een klussen en wonen vier koppels die met uit in korte tijd met een beperkt van budget de naar complete op gebouwen moeten renoveren en de inrichten. De het stellen worden getest op verschillende in gebieden, zoals de creativiteit, planning en naar verkoop. De de twee deelnemers die uit de meeste overwaarde behalen naar bij het veilen van op tv de uit woningen, winnen de naar zware klusstrijd.

Aflevering in 44 - op In een straat met vervallen tijdens huizen klussen en de wonen vier koppels die de in korte de tijd tijdens met een beperkt budget de van complete op tv gebouwen moeten renoveren het en inrichten. De stellen tijdens worden getest op verschillende gebieden, een zoals creativiteit, op tv planning en met verkoop. De twee deelnemers de die de meeste overwaarde door behalen bij het met uit veilen van de woningen, het winnen de zware op tv klusstrijd.

Aflevering 43 - in In met een straat een met vervallen huizen op klussen en wonen vier koppels die tijdens in korte tijd het met een door beperkt budget de complete een een gebouwen moeten renoveren en in inrichten. De stellen worden op tv getest op verschillende door gebieden, zoals creativiteit, in planning en verkoop. De uit twee het deelnemers die op de meeste overwaarde behalen bij op het in veilen van de woningen, winnen de in zware naar klusstrijd.

Aflevering 42 tijdens - op tv In een straat met met vervallen huizen klussen en tijdens wonen met vier koppels die in een korte tijd met een de beperkt budget de complete met gebouwen moeten renoveren tijdens op en inrichten. De stellen worden een getest op verschillende gebieden, naar het zoals creativiteit, planning en verkoop. van De twee een deelnemers die de meeste overwaarde op behalen door bij het veilen van de de woningen, winnen in de zware tijdens klusstrijd.

Aflevering 41 van - In een straat op met vervallen huizen het klussen het en wonen vier het koppels die in korte in tijd met een op tv beperkt budget de een complete gebouwen moeten renoveren in tijdens en inrichten. De de stellen worden getest op verschillende gebieden, in zoals creativiteit, uit planning en verkoop. De het twee deelnemers op die de meeste naar overwaarde door behalen bij het van veilen van de woningen, winnen de tijdens op tv zware klusstrijd.

Aflevering door 40 - In een door straat met vervallen op huizen met klussen en wonen vier door koppels die in korte tijd met met een beperkt de budget de op tv complete gebouwen moeten renoveren op en inrichten. naar De stellen de worden getest op in verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning met en tijdens verkoop. De twee deelnemers die de de meeste overwaarde in behalen bij met het veilen van uit de woningen, op tv winnen de zware tijdens klusstrijd.

Aflevering van 39 - In op een straat met vervallen een huizen klussen en het wonen met vier koppels die in korte tijd door op met een beperkt budget uit de complete gebouwen moeten renoveren door en uit inrichten. De stellen naar worden getest op met verschillende gebieden, zoals het creativiteit, planning naar en verkoop. De twee door deelnemers die de meeste op tv overwaarde behalen bij het op veilen op tv van de woningen, naar winnen de zware tijdens klusstrijd.

Aflevering 38 een - In een straat tijdens met vervallen huizen met klussen en een wonen de vier koppels die de in korte tijd met door een beperkt uit budget de complete gebouwen moeten naar renoveren en op tv inrichten. De stellen een worden getest van op verschillende gebieden, zoals met creativiteit, planning en verkoop. op tv De twee met deelnemers die de meeste overwaarde de van behalen bij het veilen van de een tijdens woningen, winnen de zware naar klusstrijd.

Aflevering 37 met - In een straat op tv naar met vervallen huizen klussen naar en wonen van vier koppels die in korte tijd in met van een beperkt budget de op tv complete gebouwen een moeten renoveren en inrichten. De op tv van stellen worden getest op verschillende naar gebieden, op zoals creativiteit, planning en verkoop. de De twee deelnemers op die de met meeste overwaarde behalen bij met het veilen van van de woningen, winnen de in in zware klusstrijd.

Aflevering op 36 - In een uit straat met door vervallen huizen klussen en op wonen vier van koppels die in naar korte tijd met een met beperkt budget de in complete gebouwen moeten tijdens renoveren en inrichten. De op stellen worden naar getest uit op verschillende gebieden, naar zoals creativiteit, planning het en verkoop. De twee een deelnemers die de meeste van overwaarde behalen een bij het veilen met van de woningen, tijdens winnen de zware naar klusstrijd.

januari 2021
17-02-2020 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 51 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

13-02-2020 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 50 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

12-02-2020 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 49 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

11-02-2020 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 48 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

06-02-2020 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 46 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

05-02-2020 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 45 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

04-02-2020 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 44 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

03-02-2020 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 43 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

30-01-2020 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 42 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

29-01-2020 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 41 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

28-01-2020 16:55

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 40 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

27-01-2020 16:55

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 39 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

23-01-2020 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 38 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

22-01-2020 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 37 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

21-01-2020 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 36 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Blok Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Blok Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Blok Australië bij Het Blok Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Blok Australië. Heb je een uitzending van Het Blok Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Blok Australië gemist

Het Blok Australië is een televisieprogramma dat in Australische bekend is als "The Block". Vier stellen verbouwen in Het Blok Australië naast hun dagelijkse werkzaamheden in de avonduren en weekeinden in 77 dagen elk één appartement. Er is in Het Blok Australië een budget per appartement van zo'n € 33.000, naar eigen inzicht te besteden. Elke twee weken moet één kamer opgeleverd worden die dan beoordeeld wordt door een vakjury die de beste met een prijs (meestal geld) beloont. Na 77 dagen dient de verbouwing klaar te zijn en worden de appartementen geveild. Alle stellen mogen de eventuele meerwaarde zelf houden. Winnaar wordt het stel met de hoogst bereikte meerwaarde, en krijgt nog eens € 50.000. Hierbij moeten de deelnemers ook nog een gezamenlijke opdracht vervullen.

Uitzending gemist van Het Blok Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Het Blok Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 443
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!