Programma gemist?

Het Blok op tv Australië bij tijdens Net5! Heb je de door aflevering "Aflevering 6" gemist een op van Het Blok Australië kijk de deze dan hier in terug bij in Net5!

Het Blok van Australië bij Net5! uit Heb je de op tv aflevering in "Aflevering 5" gemist van met Het Blok Australië kijk deze in dan hier terug met bij van Net5!

Het Blok door Australië bij Net5! met Heb je in de aflevering "Aflevering 4" op gemist van door Het Blok Australië kijk uit deze dan van hier terug de bij Net5!

Het de Blok Australië bij Net5! met Heb je in de aflevering "Aflevering 3" gemist het van op Het Blok op Australië kijk deze de dan hier terug met bij Net5!

Het Blok Australië een uit bij Net5! Heb je de het aflevering "Aflevering 2" met gemist van Het Blok uit in Australië kijk deze met dan hier terug bij een Net5!

Het Blok Australië op tv bij Net5! Heb op je door de aflevering "Aflevering 12" gemist een van tijdens Het Blok op tv Australië kijk deze uit dan hier terug bij op tv Net5!

januari 2021
05-12-2011 19:30

Aflevering 6

Het Blok Australië - Aflevering 6

Het Blok Australië bij Net5! Heb je de aflevering "Aflevering 6" gemist van Het Blok Australië kijk deze dan hier terug bij Net5!

02-12-2011 19:30

Aflevering 5

Het Blok Australië - Aflevering 5

Het Blok Australië bij Net5! Heb je de aflevering "Aflevering 5" gemist van Het Blok Australië kijk deze dan hier terug bij Net5!

01-12-2011 19:30

Aflevering 4

Het Blok Australië - Aflevering 4

Het Blok Australië bij Net5! Heb je de aflevering "Aflevering 4" gemist van Het Blok Australië kijk deze dan hier terug bij Net5!

30-11-2011 19:30

Aflevering 3

Het Blok Australië - Aflevering 3

Het Blok Australië bij Net5! Heb je de aflevering "Aflevering 3" gemist van Het Blok Australië kijk deze dan hier terug bij Net5!

29-11-2011 19:30

Aflevering 2

Het Blok Australië - Aflevering 2

Het Blok Australië bij Net5! Heb je de aflevering "Aflevering 2" gemist van Het Blok Australië kijk deze dan hier terug bij Net5!

28-11-2011 19:30

Aflevering 12

Het Blok Australië - Aflevering 12

Het Blok Australië bij Net5! Heb je de aflevering "Aflevering 12" gemist van Het Blok Australië kijk deze dan hier terug bij Net5!

Je bekijkt momenteel pagina 30 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Blok Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Blok Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Blok Australië bij Het Blok Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Blok Australië. Heb je een uitzending van Het Blok Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Blok Australië gemist

Het Blok Australië is een televisieprogramma dat in Australische bekend is als "The Block". Vier stellen verbouwen in Het Blok Australië naast hun dagelijkse werkzaamheden in de avonduren en weekeinden in 77 dagen elk één appartement. Er is in Het Blok Australië een budget per appartement van zo'n € 33.000, naar eigen inzicht te besteden. Elke twee weken moet één kamer opgeleverd worden die dan beoordeeld wordt door een vakjury die de beste met een prijs (meestal geld) beloont. Na 77 dagen dient de verbouwing klaar te zijn en worden de appartementen geveild. Alle stellen mogen de eventuele meerwaarde zelf houden. Winnaar wordt het stel met de hoogst bereikte meerwaarde, en krijgt nog eens € 50.000. Hierbij moeten de deelnemers ook nog een gezamenlijke opdracht vervullen.

Uitzending gemist van Het Blok Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Het Blok Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 443
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!