Programma gemist?

Aflevering op 57 - op In een straat met door vervallen huizen uit klussen en wonen vier het koppels die van in korte tijd met naar een beperkt budget de op complete gebouwen moeten renoveren op en inrichten. door De stellen met worden getest tijdens op verschillende gebieden, zoals door creativiteit, planning en uit verkoop. De met twee deelnemers die de meeste overwaarde met uit behalen bij het een veilen van de door woningen, winnen de zware op klusstrijd.

Aflevering 56 - een In door een straat op met vervallen huizen op tv klussen en wonen vier op tv koppels die in een korte tijd met op een beperkt budget van de complete gebouwen moeten tijdens renoveren en inrichten. van De stellen een worden getest het op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning met en verkoop. tijdens De twee op tv deelnemers die de naar meeste overwaarde behalen bij uit het veilen van de met woningen, het winnen de zware op tv klusstrijd.

Aflevering 55 op tv - op tv In een straat met uit vervallen huizen de klussen en wonen vier koppels met die in korte tijd tijdens met een met beperkt door budget de complete in gebouwen moeten renoveren en inrichten. tijdens De naar stellen worden getest op verschillende op gebieden, zoals creativiteit, planning de de en verkoop. De twee deelnemers naar die de op meeste overwaarde behalen met bij het het veilen van de het woningen, winnen de zware het klusstrijd.

Aflevering van 54 - In een op tv straat met vervallen in huizen klussen door en wonen vier koppels die met in korte tijd door met met een beperkt budget de op complete gebouwen moeten op renoveren en inrichten. De door stellen worden getest door op verschillende met gebieden, zoals creativiteit, planning met en verkoop. een De twee deelnemers op die de meeste overwaarde van behalen uit bij het veilen de van de woningen, winnen de door met zware klusstrijd.

Aflevering 53 naar - de In een straat met vervallen huizen in klussen en in wonen naar vier koppels die in korte tijdens tijd met een door beperkt budget de complete uit met gebouwen moeten renoveren naar en inrichten. De stellen worden getest een op verschillende een gebieden, zoals creativiteit, planning op en van verkoop. De twee deelnemers die het een de meeste overwaarde behalen bij met het veilen van de met woningen, winnen een de op zware klusstrijd.

Aflevering 52 - tijdens In een met straat met met vervallen huizen klussen en het wonen vier koppels op tv die in korte tijd op met tijdens een beperkt het budget de complete op tv gebouwen moeten renoveren het en inrichten. De stellen van worden getest op verschillende gebieden, het zoals creativiteit, tijdens planning en verkoop. op De het twee deelnemers die van de meeste overwaarde behalen van bij het op veilen van de woningen, winnen de uit zware op tv klusstrijd.

Aflevering een 51 - In naar een straat met door vervallen huizen klussen en wonen het vier het koppels die in korte tijd door met een uit beperkt budget de uit complete gebouwen moeten renoveren tijdens op tv en inrichten. De stellen van worden getest in op verschillende gebieden, tijdens zoals creativiteit, planning en verkoop. De op tv twee deelnemers die uit de het meeste overwaarde behalen tijdens bij het uit veilen van de op tv woningen, winnen de zware een klusstrijd.

Aflevering op 49 - uit In een straat met naar vervallen huizen klussen de en wonen vier koppels op die in korte tijd op tv met een tijdens beperkt met budget de complete gebouwen de moeten renoveren en inrichten. op tv De met stellen worden getest het op verschillende gebieden, zoals creativiteit, naar planning naar en verkoop. De een twee deelnemers die de meeste met overwaarde behalen een bij het veilen uit van de woningen, winnen op de met zware klusstrijd.

Aflevering tijdens 47 - In een op straat naar met vervallen huizen klussen en een wonen vier koppels die tijdens in korte in tijd met een beperkt door de budget de complete gebouwen moeten een renoveren en door inrichten. De uit stellen worden getest op het verschillende gebieden, zoals tijdens creativiteit, planning en tijdens verkoop. De twee deelnemers door die in de meeste overwaarde behalen bij het in door veilen van de op woningen, winnen de op tv zware klusstrijd.

Aflevering 46 uit - In een straat op tv met vervallen huizen uit klussen en wonen naar vier op koppels die uit in korte tijd met een op beperkt in budget de complete gebouwen moeten naar renoveren en inrichten. De op tv van stellen worden getest op verschillende gebieden, van zoals creativiteit, tijdens planning en tijdens verkoop. De tijdens twee deelnemers die met de meeste overwaarde behalen bij het het veilen van de het woningen, winnen de in zware op klusstrijd.

Aflevering 45 in - de In een straat in met vervallen huizen klussen en wonen van op vier koppels die in korte tijd naar met een op tv beperkt budget de complete van gebouwen een moeten renoveren en met inrichten. De stellen worden tijdens getest op verschillende in gebieden, zoals met creativiteit, planning en met verkoop. De twee op deelnemers die de meeste overwaarde met behalen in bij het veilen de van de op tv woningen, winnen de in zware klusstrijd.

Aflevering 44 - van tijdens In een straat tijdens met vervallen huizen klussen en wonen tijdens vier op tv koppels die in korte de tijd met een beperkt op tv budget de met complete gebouwen moeten renoveren op en inrichten. De door stellen op worden getest tijdens op verschillende gebieden, zoals op creativiteit, planning en naar verkoop. De het twee deelnemers die de de meeste overwaarde behalen de bij het met veilen van de woningen, winnen de de naar zware klusstrijd.

Aflevering 43 - op tv In een in straat met vervallen huizen met klussen en wonen het tijdens vier koppels die in korte tijd met met een beperkt op budget de complete de gebouwen moeten renoveren naar op tv en inrichten. De stellen door worden getest op verschillende het gebieden, zoals creativiteit, planning de en verkoop. op tv De twee deelnemers de die de van meeste overwaarde behalen bij het de veilen op tv van de woningen, winnen het de zware het klusstrijd.

Aflevering 41 met - In een straat op tv met vervallen huizen met klussen en uit wonen naar vier koppels die in korte tijdens tijd met een in beperkt budget de de complete gebouwen moeten renoveren met en in inrichten. De stellen worden in getest op met verschillende gebieden, een zoals creativiteit, planning op en verkoop. De met twee deelnemers die de het meeste overwaarde behalen in bij het veilen van door de in woningen, winnen de zware naar klusstrijd.

Aflevering 40 - een In met een straat met op tv vervallen huizen tijdens klussen en wonen naar vier koppels die in korte tijd uit met een beperkt met budget de de complete gebouwen moeten renoveren van en inrichten. De met naar stellen worden getest op verschillende in gebieden, zoals creativiteit, planning van en verkoop. door De twee uit deelnemers die de naar meeste overwaarde behalen een bij het veilen van de tijdens woningen, winnen uit de zware op tv klusstrijd.

november 2018
20-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 57 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

16-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 56 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

15-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 55 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

14-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 54 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

13-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 53 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

09-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 52 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

08-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 51 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

06-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 49 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

01-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 47 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

31-07-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 46 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

30-07-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 45 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

26-07-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 44 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

25-07-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 43 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

23-07-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 41 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

19-07-2018 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 40 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Blok Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Blok Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Blok Australië bij Het Blok Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Blok Australië. Heb je een uitzending van Het Blok Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Blok Australië gemist

Het Blok Australië is een televisieprogramma dat in Australische bekend is als "The Block". Vier stellen verbouwen in Het Blok Australië naast hun dagelijkse werkzaamheden in de avonduren en weekeinden in 77 dagen elk één appartement. Er is in Het Blok Australië een budget per appartement van zo'n € 33.000, naar eigen inzicht te besteden. Elke twee weken moet één kamer opgeleverd worden die dan beoordeeld wordt door een vakjury die de beste met een prijs (meestal geld) beloont. Na 77 dagen dient de verbouwing klaar te zijn en worden de appartementen geveild. Alle stellen mogen de eventuele meerwaarde zelf houden. Winnaar wordt het stel met de hoogst bereikte meerwaarde, en krijgt nog eens € 50.000. Hierbij moeten de deelnemers ook nog een gezamenlijke opdracht vervullen.

Uitzending gemist van Het Blok Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Het Blok Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 185
  • Laatste uitzending op 20-08-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord