Programma gemist?

Seizoen tijdens 6 - Aflevering 17 een - tijdens Australische spelshow. Vier koppels moeten vervallen huizen naar compleet renoveren uit en inrichten. De met twee deelnemers die de op meeste van overwaarde behalen tijdens bij het veilen van uit de woningen, winnen de zware een door klusstrijd.

Seizoen 6 - het Aflevering tijdens 16 - met Australische spelshow. Vier koppels met moeten vervallen huizen in compleet renoveren en inrichten. De twee in deelnemers die in de meeste overwaarde behalen met het bij het veilen van de tijdens woningen, met winnen de zware het klusstrijd.

Aflevering 15 naar - In naar Het Blok Australië gaan vier het op tv koppels in een tijdens straat met vervallen op huizen klussen en wonen. Ze moeten van in korte tijd tijdens met op een beperkt budget de complete uit gebouwen van renoveren en een inrichten!

Aflevering 14 op tv - In Het Blok door Australië uit gaan vier koppels in een tijdens tijdens straat met vervallen huizen klussen en de wonen. Ze het moeten met in korte tijd met met een beperkt budget de complete de gebouwen renoveren met en op inrichten!

Aflevering de 13 - In op tv Het Blok Australië gaan met vier koppels tijdens in een straat uit met vervallen in huizen klussen en wonen. Ze moeten op tv in korte tijd naar tijdens met een beperkt budget de uit complete gebouwen renoveren het en met inrichten!

Aflevering op 12 - In Het op Blok Australië door gaan vier koppels in op een straat met in vervallen huizen klussen en met op wonen. Ze moeten met in korte tijd met een beperkt met budget door de complete gebouwen renoveren en op tv tijdens inrichten!

Aflevering 11 - in In Het van Blok Australië de gaan vier door koppels in een in straat met vervallen huizen klussen en naar wonen. Ze het moeten in naar korte tijd met een naar beperkt budget de complete de gebouwen renoveren van en uit inrichten!

Aflevering 10 in - op tv In Het Blok van Australië gaan vier koppels in een op tv tijdens straat met vervallen een huizen klussen en wonen. met Ze moeten in korte tijd tijdens met een het beperkt budget de het complete gebouwen tijdens renoveren en het inrichten!

Aflevering door 9 - In Het van Blok tijdens Australië gaan vier op tv koppels in een straat tijdens met vervallen huizen klussen van en wonen. Ze moeten in een in korte tijd met een beperkt het budget de de complete gebouwen renoveren en een met inrichten!

Aflevering met 8 - door In Het Blok Australië in gaan vier koppels het in een tijdens straat met vervallen huizen klussen en een wonen. Ze met moeten tijdens in korte tijd uit met een beperkt budget op de complete gebouwen door renoveren en uit inrichten!

Aflevering in 7 - door In Het Blok Australië het gaan vier koppels naar in een straat door met vervallen huizen klussen het en wonen. Ze met moeten in in korte tijd door met een beperkt met budget de complete gebouwen in renoveren en het inrichten!

Aflevering op tv 6 - tijdens In Het Blok Australië gaan vier op koppels in uit een straat een met vervallen huizen klussen op tv en tijdens wonen. Ze moeten in in korte tijd met een door beperkt budget tijdens de complete gebouwen renoveren op en uit inrichten!

Aflevering 5 op - In Het met Blok uit Australië gaan vier koppels in van een van straat met vervallen huizen klussen naar en tijdens wonen. Ze moeten in korte van tijd met op een beperkt de budget de complete gebouwen renoveren en door tijdens inrichten!

Aflevering 4 van - In Het tijdens Blok door Australië gaan vier koppels in op tv een straat op tv met vervallen huizen klussen tijdens en wonen. Ze moeten op in korte in tijd met een beperkt met budget tijdens de complete gebouwen het renoveren en door inrichten!

Aflevering 3 met - In Het van Blok op Australië gaan vier koppels in een het straat met vervallen door op tv huizen klussen en wonen. Ze naar moeten in met korte tijd naar met een beperkt budget de met complete door gebouwen renoveren en uit inrichten!

maart 2019
20-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Australische spelshow. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

19-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Australische spelshow. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

18-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 15 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

14-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 14 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

13-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 13 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

12-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 12 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

11-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 11 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

07-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 10 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

06-03-2019 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 9 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

05-03-2019 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 8 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

04-03-2019 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 7 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

28-02-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 6 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

27-02-2019 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 5 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

26-02-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 4 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

25-02-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 3 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Blok Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Blok Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Blok Australië bij Het Blok Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Blok Australië. Heb je een uitzending van Het Blok Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Blok Australië gemist

Het Blok Australië is een televisieprogramma dat in Australische bekend is als "The Block". Vier stellen verbouwen in Het Blok Australië naast hun dagelijkse werkzaamheden in de avonduren en weekeinden in 77 dagen elk één appartement. Er is in Het Blok Australië een budget per appartement van zo'n € 33.000, naar eigen inzicht te besteden. Elke twee weken moet één kamer opgeleverd worden die dan beoordeeld wordt door een vakjury die de beste met een prijs (meestal geld) beloont. Na 77 dagen dient de verbouwing klaar te zijn en worden de appartementen geveild. Alle stellen mogen de eventuele meerwaarde zelf houden. Winnaar wordt het stel met de hoogst bereikte meerwaarde, en krijgt nog eens € 50.000. Hierbij moeten de deelnemers ook nog een gezamenlijke opdracht vervullen.

Uitzending gemist van Het Blok Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Het Blok Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 245
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord