Programma gemist?

Seizoen door 5 - Aflevering 26 - van Spelshow. Vier in koppels moeten een vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. uit De twee deelnemers uit die de de meeste overwaarde de behalen bij het veilen het van de woningen, met winnen de op tv zware klusstrijd.

Aflevering 25 het - In een straat door met vervallen een huizen naar klussen en wonen vier op tv koppels die in van korte tijd met van een beperkt budget op de complete gebouwen met moeten renoveren en inrichten. van De stellen worden een getest in op verschillende gebieden, uit zoals creativiteit, planning door en verkoop. De twee van deelnemers die de meeste overwaarde in behalen bij het met naar veilen van de van woningen, winnen de zware het klusstrijd.

Aflevering 24 - tijdens het In een straat met vervallen huizen tijdens klussen en wonen een vier koppels het die in korte naar tijd met een beperkt op budget de complete tijdens gebouwen moeten renoveren de uit en inrichten. De stellen worden getest van op door verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning op tv en verkoop. De naar twee deelnemers die het de meeste van overwaarde behalen van bij het veilen van de op tv woningen, winnen de tijdens zware het klusstrijd.

Aflevering tijdens 23 - met In een straat met vervallen huizen op klussen en wonen van door vier koppels die van in korte tijd met in een beperkt budget tijdens de complete gebouwen een moeten renoveren in en inrichten. De stellen worden een getest op van verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning het en verkoop. van De twee op tv deelnemers die de meeste overwaarde door het behalen bij het veilen van tijdens de woningen, de winnen de zware een klusstrijd.

Aflevering 22 van - In tijdens een straat met door vervallen huizen klussen en een wonen vier uit koppels die in korte op tijd met een beperkt op tv budget de complete met gebouwen uit moeten renoveren en inrichten. van De tijdens stellen worden getest op verschillende van gebieden, zoals de creativiteit, planning en verkoop. van De twee deelnemers de die de met meeste overwaarde behalen bij van het veilen van uit de een woningen, winnen de zware tijdens klusstrijd.

Aflevering de 21 - In een straat naar met in vervallen huizen in klussen en wonen een vier koppels die in naar korte tijd de met een beperkt budget de uit complete gebouwen moeten renoveren tijdens het en inrichten. De stellen worden de getest op verschillende het gebieden, zoals creativiteit, het planning en verkoop. tijdens De twee deelnemers die op op de meeste overwaarde op tv behalen bij het veilen tijdens van de woningen, in winnen de zware de klusstrijd.

Aflevering op 20 - uit In een straat met vervallen huizen van klussen naar en wonen vier koppels naar die in in korte tijd met een in beperkt budget de met complete gebouwen moeten in renoveren en inrichten. een De stellen worden naar getest op op verschillende gebieden, zoals creativiteit, een planning en verkoop. De de twee deelnemers die het de op meeste overwaarde behalen bij het naar veilen door van de de woningen, winnen de zware een klusstrijd.

Aflevering 19 uit - In een een straat tijdens met vervallen huizen klussen en op tv wonen vier koppels die van in de korte tijd met een beperkt tijdens budget op tv de complete van gebouwen moeten renoveren en in inrichten. De in stellen worden getest op verschillende gebieden, naar zoals creativiteit, naar planning en verkoop. De tijdens twee deelnemers die uit de meeste door overwaarde behalen bij uit het veilen het van de woningen, winnen een de zware van klusstrijd.

Aflevering 18 - in de In een straat van met vervallen huizen klussen naar en wonen vier tijdens koppels die in van korte tijd met tijdens een beperkt naar budget de complete met gebouwen moeten renoveren en in inrichten. De stellen tijdens worden getest een op verschillende gebieden, de zoals creativiteit, planning en verkoop. De tijdens met twee deelnemers die de meeste op overwaarde behalen bij het door veilen van op de woningen, naar winnen de zware de klusstrijd.

Aflevering 17 - op tv een In een straat naar met vervallen huizen met klussen en wonen tijdens vier koppels die in korte tijd naar met een beperkt een budget van de complete gebouwen moeten van renoveren en inrichten. De uit stellen uit worden getest op verschillende gebieden, uit zoals creativiteit, het planning en uit verkoop. De twee deelnemers die in de van meeste overwaarde behalen tijdens bij het het veilen van de op woningen, winnen de zware op tv klusstrijd.

Aflevering 16 tijdens - op In een straat de met vervallen huizen klussen met en wonen vier door koppels die in korte tijd van met met een beperkt budget de de complete gebouwen moeten renoveren tijdens en inrichten. door De stellen naar worden getest op tijdens verschillende gebieden, de zoals creativiteit, planning en verkoop. De met twee deelnemers met die de meeste overwaarde uit behalen het bij het op tv veilen van de woningen, winnen de van zware het klusstrijd.

Aflevering van 15 - uit In een straat met vervallen huizen het klussen en wonen op tv uit vier koppels die in op korte tijd met een met beperkt budget met de complete gebouwen uit moeten renoveren en inrichten. De op tv tijdens stellen worden getest op op verschillende gebieden, zoals creativiteit, een planning en de verkoop. De twee deelnemers in die op de meeste overwaarde behalen bij het tijdens veilen naar van de woningen, winnen in de zware in klusstrijd.

Aflevering 14 - van In uit een straat met vervallen huizen naar klussen en het wonen vier de koppels die in korte tijd tijdens met een beperkt op budget de uit complete gebouwen moeten renoveren met op tv en inrichten. De stellen worden getest van op verschillende naar gebieden, zoals creativiteit, tijdens planning en verkoop. De door op twee deelnemers die de in meeste overwaarde behalen bij het op veilen met van de woningen, een winnen de zware met klusstrijd.

Aflevering 13 - de In een een straat met vervallen met huizen klussen en het wonen vier koppels tijdens die in korte naar tijd met een beperkt met budget de in complete gebouwen moeten in renoveren en het inrichten. De stellen worden getest op tv van op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning met en tijdens verkoop. De twee van deelnemers die de op meeste overwaarde behalen bij naar het met veilen van de woningen, winnen de met zware op klusstrijd.

Aflevering 12 op - In een de straat met vervallen op huizen klussen van en wonen naar vier koppels die in korte tijd door met op tv een beperkt budget de met complete het gebouwen moeten renoveren en inrichten. De op tv stellen naar worden getest van op verschillende gebieden, met zoals creativiteit, planning en verkoop. met De twee uit deelnemers die de meeste overwaarde door door behalen bij het veilen van uit de door woningen, winnen de zware op tv klusstrijd.

januari 2019
21-01-2019 17:45

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Seizoen 5 - Aflevering 26 - Spelshow. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

17-01-2019 17:45

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 25 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

16-01-2019 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 24 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

15-01-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 23 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

14-01-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 22 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

10-01-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 21 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

09-01-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 20 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

08-01-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 19 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

07-01-2019 17:50

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 18 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

03-01-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 17 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

02-01-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 16 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

20-12-2018 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 15 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

19-12-2018 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 14 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

18-12-2018 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 13 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

17-12-2018 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 12 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Blok Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Blok Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Blok Australië bij Het Blok Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Blok Australië. Heb je een uitzending van Het Blok Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Blok Australië gemist

Het Blok Australië is een televisieprogramma dat in Australische bekend is als "The Block". Vier stellen verbouwen in Het Blok Australië naast hun dagelijkse werkzaamheden in de avonduren en weekeinden in 77 dagen elk één appartement. Er is in Het Blok Australië een budget per appartement van zo'n € 33.000, naar eigen inzicht te besteden. Elke twee weken moet één kamer opgeleverd worden die dan beoordeeld wordt door een vakjury die de beste met een prijs (meestal geld) beloont. Na 77 dagen dient de verbouwing klaar te zijn en worden de appartementen geveild. Alle stellen mogen de eventuele meerwaarde zelf houden. Winnaar wordt het stel met de hoogst bereikte meerwaarde, en krijgt nog eens € 50.000. Hierbij moeten de deelnemers ook nog een gezamenlijke opdracht vervullen.

Uitzending gemist van Het Blok Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Het Blok Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 211
  • Laatste uitzending op 21-01-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord