Programma gemist?

Seizoen 6 - door Aflevering op 18 - Australische uit spelshow. Vier koppels moeten uit vervallen huizen compleet renoveren en met de inrichten. De twee deelnemers die het de meeste overwaarde door behalen bij uit het veilen van de op tv woningen, de winnen de zware uit klusstrijd.

Aflevering 17 van - de In Het Blok Australië gaan vier met koppels in een uit tijdens straat met vervallen naar huizen klussen en wonen. Ze moeten naar door in korte tijd met een op tv beperkt budget de complete met gebouwen renoveren de en naar inrichten!

Aflevering een 16 - tijdens In Het Blok Australië gaan vier op koppels in uit een naar straat met vervallen huizen klussen en een wonen. uit Ze moeten in korte het tijd met een beperkt op budget op de complete gebouwen renoveren en uit van inrichten!

Aflevering de 15 - In Het Blok met Australië gaan vier naar koppels in een met tijdens straat met vervallen op huizen klussen en wonen. Ze tijdens moeten van in korte tijd met naar een beperkt budget de van complete gebouwen naar renoveren en op inrichten!

Aflevering 14 - van In op Het Blok Australië gaan vier met koppels van in een straat met de vervallen een huizen klussen en wonen. Ze op tv moeten in korte van tijd met een beperkt tijdens met budget de complete gebouwen renoveren uit en naar inrichten!

Aflevering 13 van - In op Het Blok Australië uit gaan vier koppels in op een straat naar met vervallen met huizen klussen en wonen. Ze moeten tijdens in de korte tijd met op een beperkt budget uit de complete een gebouwen renoveren en met inrichten!

Aflevering 12 uit - naar In Het Blok tijdens Australië gaan vier koppels in met een straat met vervallen uit huizen tijdens klussen en de wonen. Ze moeten in korte tijd in het met een beperkt budget de complete van gebouwen van renoveren en in inrichten!

Aflevering 11 - tijdens In Het Blok naar van Australië gaan vier koppels in uit een straat op tv met vervallen huizen klussen en in wonen. Ze moeten een tijdens in korte tijd met een beperkt naar budget door de complete uit gebouwen renoveren en van inrichten!

Aflevering 10 op tv - In Het Blok door Australië gaan vier uit koppels naar in een straat met met vervallen huizen klussen en van wonen. Ze met moeten in korte tijd van in met een beperkt budget naar de complete gebouwen renoveren naar en met inrichten!

Aflevering 9 - van de In Het Blok Australië gaan vier tijdens een koppels in een straat een met vervallen een huizen klussen en wonen. Ze naar moeten in korte tijd naar met een beperkt door budget de door complete gebouwen renoveren van en een inrichten!

Aflevering 8 de - In naar Het Blok met Australië gaan vier koppels in een de straat naar met vervallen huizen klussen de en wonen. Ze moeten een in uit korte tijd met een de beperkt budget de complete van gebouwen renoveren in en een inrichten!

Aflevering 7 - uit In het Het Blok Australië naar gaan vier koppels in door een straat met vervallen uit huizen een klussen en wonen. met Ze moeten in korte tijd in met een van beperkt budget een de complete gebouwen renoveren van en het inrichten!

Aflevering de 6 - In Het met Blok Australië naar gaan vier van koppels in een straat een met vervallen huizen klussen met en een wonen. Ze moeten in de korte tijd met een door beperkt budget de complete op tv gebouwen renoveren het en op inrichten!

Aflevering 5 - het een In Het Blok Australië gaan op vier het koppels in een straat met vervallen tijdens een huizen klussen en wonen. Ze naar moeten in in korte tijd door met een beperkt tijdens budget de complete de gebouwen renoveren en een inrichten!

Aflevering op tv 4 - tijdens In Het Blok Australië gaan vier tijdens koppels in een een straat op tv met vervallen huizen klussen en met wonen. Ze uit moeten in op korte tijd door met een beperkt budget de complete in het gebouwen renoveren en de inrichten!

maart 2019
21-03-2019 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Seizoen 6 - Aflevering 18 - Australische spelshow. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

20-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 17 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

19-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 16 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

18-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 15 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

14-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 14 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

13-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 13 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

12-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 12 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

11-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 11 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

07-03-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 10 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

06-03-2019 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 9 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

05-03-2019 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 8 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

04-03-2019 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 7 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

28-02-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 6 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

27-02-2019 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 5 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

26-02-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 4 - In Het Blok Australië gaan vier koppels in een straat met vervallen huizen klussen en wonen. Ze moeten in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen renoveren en inrichten!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Blok Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Blok Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Blok Australië bij Het Blok Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Blok Australië. Heb je een uitzending van Het Blok Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Blok Australië gemist

Het Blok Australië is een televisieprogramma dat in Australische bekend is als "The Block". Vier stellen verbouwen in Het Blok Australië naast hun dagelijkse werkzaamheden in de avonduren en weekeinden in 77 dagen elk één appartement. Er is in Het Blok Australië een budget per appartement van zo'n € 33.000, naar eigen inzicht te besteden. Elke twee weken moet één kamer opgeleverd worden die dan beoordeeld wordt door een vakjury die de beste met een prijs (meestal geld) beloont. Na 77 dagen dient de verbouwing klaar te zijn en worden de appartementen geveild. Alle stellen mogen de eventuele meerwaarde zelf houden. Winnaar wordt het stel met de hoogst bereikte meerwaarde, en krijgt nog eens € 50.000. Hierbij moeten de deelnemers ook nog een gezamenlijke opdracht vervullen.

Uitzending gemist van Het Blok Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Het Blok Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 246
  • Laatste uitzending op 21-03-2019 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord