Programma gemist?

Seizoen tijdens 1 - Aflevering uit 37 - Australische op spelshow. Vier koppels op tv moeten vervallen huizen compleet renoveren met en inrichten. De een twee tijdens deelnemers die de meeste overwaarde met behalen de bij het veilen van de woningen, op tv winnen met de zware van klusstrijd.

Seizoen met 1 - uit Aflevering 36 - Australische spelshow. Vier koppels de tijdens moeten vervallen huizen compleet renoveren op en inrichten. De twee op deelnemers de die de meeste in overwaarde behalen bij het veilen met uit van de woningen, winnen de zware een van klusstrijd.

Seizoen 1 met - Aflevering 35 - uit Australische uit spelshow. Vier koppels de moeten vervallen huizen compleet tijdens renoveren en de inrichten. De twee de deelnemers die de meeste overwaarde een behalen bij het naar veilen door van de woningen, tijdens winnen de zware van klusstrijd.

Aflevering van 34 - In een in straat de met vervallen huizen klussen en naar wonen vier door koppels die in korte op tijd met een het beperkt budget de tijdens complete met gebouwen moeten renoveren en inrichten. De op tv stellen worden door getest op de verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning op en verkoop. De tijdens twee deelnemers op tv die de meeste overwaarde op tv behalen bij naar het veilen tijdens van de woningen, winnen met de zware op tv klusstrijd.

Aflevering met 33 - In het een straat met vervallen op tv huizen van klussen en wonen de vier koppels die in korte tijd op tv met een uit beperkt budget de een complete gebouwen moeten renoveren tijdens het en inrichten. De stellen worden met getest op verschillende op gebieden, met zoals creativiteit, planning en verkoop. De naar twee de deelnemers die de met meeste overwaarde behalen door bij het veilen van in de woningen, winnen in de zware tijdens klusstrijd.

Aflevering van 11 - In een straat naar met vervallen huizen de klussen uit en wonen vijf een koppels die in op tv korte tijd met een beperkt naar budget de complete door op gebouwen moeten renoveren en inrichten. uit De stellen worden getest van op verschillende gebieden, op in zoals creativiteit, planning uit en verkoop. De twee deelnemers die naar de in meeste overwaarde behalen een bij het met veilen van de woningen, winnen van de zware uit klusstrijd.

Aflevering op 32 - het In een straat naar met vervallen huizen klussen en in wonen vier koppels van die in korte tijdens tijd met een van beperkt budget de complete uit gebouwen een moeten renoveren het en inrichten. De met stellen worden getest op verschillende gebieden, de zoals op tv creativiteit, planning tijdens en verkoop. De twee deelnemers in die de meeste door overwaarde behalen bij het naar veilen met van de woningen, winnen de de zware het klusstrijd.

Aflevering 10 - tijdens uit In een straat met met vervallen huizen klussen en wonen uit vijf van koppels die in korte van tijd met met een beperkt budget de complete tijdens gebouwen moeten door renoveren en inrichten. De uit stellen van worden getest op verschillende gebieden, naar zoals creativiteit, tijdens planning met en verkoop. De uit twee deelnemers die door de meeste overwaarde behalen bij van het van veilen van de woningen, de winnen de zware met klusstrijd.

Aflevering op tv 31 - met In een straat met vervallen op huizen de klussen en wonen vier koppels die met naar in korte tijd met een op beperkt budget de complete met gebouwen moeten in renoveren en van inrichten. De in stellen worden getest uit op verschillende gebieden, door zoals creativiteit, planning van en verkoop. De twee deelnemers die naar de naar meeste overwaarde op tv behalen bij het uit veilen van de woningen, winnen de het zware tijdens klusstrijd.

Aflevering een 9 - in In een straat met vervallen huizen uit klussen op tv en wonen vijf koppels die met in korte tijd op met van een beperkt budget het de complete gebouwen een moeten renoveren en inrichten. tijdens De op stellen worden getest op verschillende gebieden, op tv zoals in creativiteit, planning en een verkoop. De twee deelnemers tijdens die de in meeste overwaarde behalen bij de het veilen van op de woningen, winnen in de het zware klusstrijd.

Aflevering 30 - van In een op straat met vervallen een huizen van klussen en wonen vier koppels uit die op tv in korte tijd met met een beperkt budget de complete op tv gebouwen moeten renoveren de en tijdens inrichten. De tijdens stellen worden getest op verschillende naar gebieden, zoals creativiteit, naar planning op en verkoop. De tijdens twee deelnemers die de meeste het overwaarde behalen bij tijdens het de veilen van de woningen, naar winnen de zware tijdens klusstrijd.

Aflevering 29 - de In op tv een straat met vervallen huizen met klussen en wonen door uit vier koppels die op tv in korte tijd met een de beperkt budget de het complete gebouwen moeten renoveren de en door inrichten. De stellen worden getest door op een verschillende gebieden, zoals creativiteit, met planning en verkoop. een De twee op deelnemers die in de meeste overwaarde behalen bij het het veilen het van de door woningen, winnen de zware op tv klusstrijd.

Aflevering de 28 - In een met straat met vervallen uit huizen klussen en het wonen naar vier koppels die in naar korte tijd met naar een beperkt budget naar de complete gebouwen moeten renoveren tijdens op tv en inrichten. De op tv stellen worden getest op het verschillende gebieden, uit zoals creativiteit, planning op tv en verkoop. De van twee deelnemers die de meeste op overwaarde op behalen bij het veilen met van de woningen, een winnen de zware een klusstrijd.

Aflevering tijdens 27 - met In een straat met tijdens vervallen huizen klussen en op wonen vier koppels op tv die in op tv korte tijd een met een beperkt budget de een complete gebouwen moeten renoveren door en inrichten. op De stellen de worden getest op op tv verschillende gebieden, uit zoals creativiteit, planning en verkoop. De tijdens twee deelnemers tijdens die uit de meeste overwaarde behalen bij het op tv veilen van een de woningen, winnen naar de zware op tv klusstrijd.

Seizoen een 1 - het Aflevering 26 - Australische spelshow. Vier koppels op moeten op vervallen huizen compleet renoveren en de inrichten. De twee met op deelnemers die de meeste van overwaarde behalen bij het tijdens veilen van de woningen, op winnen de met zware door klusstrijd.

januari 2020
22-01-2020 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Australische spelshow. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

21-01-2020 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Australische spelshow. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

20-01-2020 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Australische spelshow. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

16-01-2020 16:55

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 34 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

15-01-2020 16:55

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 33 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

15-01-2020 12:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 11 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

14-01-2020 16:55

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 32 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

14-01-2020 12:20

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 10 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

13-01-2020 16:55

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 31 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

13-01-2020 12:20

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 9 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativit...

09-01-2020 17:00

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 30 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

08-01-2020 17:00

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 29 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

07-01-2020 17:05

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 28 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

06-01-2020 17:00

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 27 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

19-12-2019 17:20

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Australische spelshow. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 28. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Blok Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Blok Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Blok Australië bij Het Blok Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Blok Australië. Heb je een uitzending van Het Blok Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Blok Australië gemist

Het Blok Australië is een televisieprogramma dat in Australische bekend is als "The Block". Vier stellen verbouwen in Het Blok Australië naast hun dagelijkse werkzaamheden in de avonduren en weekeinden in 77 dagen elk één appartement. Er is in Het Blok Australië een budget per appartement van zo'n € 33.000, naar eigen inzicht te besteden. Elke twee weken moet één kamer opgeleverd worden die dan beoordeeld wordt door een vakjury die de beste met een prijs (meestal geld) beloont. Na 77 dagen dient de verbouwing klaar te zijn en worden de appartementen geveild. Alle stellen mogen de eventuele meerwaarde zelf houden. Winnaar wordt het stel met de hoogst bereikte meerwaarde, en krijgt nog eens € 50.000. Hierbij moeten de deelnemers ook nog een gezamenlijke opdracht vervullen.

Uitzending gemist van Het Blok Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Het Blok Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 415
  • Laatste uitzending op 22-01-2020 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!