Programma gemist?

Aflevering 37 naar - op In een straat met in vervallen huizen klussen uit en wonen vier koppels met die uit in korte tijd met met een beperkt van budget de complete van gebouwen moeten renoveren naar en inrichten. De de stellen worden getest op verschillende gebieden, het zoals creativiteit, planning met en op verkoop. De twee deelnemers de die van de meeste overwaarde behalen bij het op tv uit veilen van de woningen, winnen de in zware de klusstrijd.

Aflevering 36 - op In een straat door met vervallen huizen op tv klussen en in wonen vier koppels die het in korte van tijd met een beperkt het budget tijdens de complete gebouwen moeten met renoveren en inrichten. De naar stellen worden de getest op een verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning een en verkoop. tijdens De uit twee deelnemers die de door meeste overwaarde behalen bij het van veilen van naar de woningen, door winnen de zware van klusstrijd.

Aflevering tijdens 35 - In een straat met met vervallen uit huizen klussen en een wonen vier het koppels die in korte tijd in met tijdens een beperkt budget de complete op gebouwen moeten renoveren door en uit inrichten. De stellen in worden getest op op verschillende gebieden, zoals naar creativiteit, planning op en verkoop. De twee deelnemers op tv die de meeste overwaarde tijdens behalen bij naar het veilen het van de woningen, van winnen de op zware klusstrijd.

Aflevering 34 - met op In een straat de met vervallen huizen klussen en het wonen op vier koppels die in naar korte tijd met een van beperkt budget uit de complete gebouwen moeten renoveren in en inrichten. uit De door stellen worden getest op van verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning het en verkoop. van De twee deelnemers door die de meeste door overwaarde van behalen bij het veilen tijdens van de met woningen, winnen de zware van klusstrijd.

Aflevering de 33 - In op tv een straat met vervallen met huizen het klussen en wonen vier koppels die een van in korte tijd met van een beperkt budget een de complete gebouwen moeten renoveren het en inrichten. naar De stellen worden het getest tijdens op verschillende gebieden, zoals creativiteit, in planning en de verkoop. De twee deelnemers die met de meeste met overwaarde behalen van bij het de veilen van de woningen, winnen de de zware op klusstrijd.

Aflevering 32 de - In een straat door met vervallen huizen van klussen en wonen op tv vier koppels een die uit in korte tijd in met een beperkt budget de de complete gebouwen moeten renoveren met en het inrichten. De stellen worden op getest op verschillende van gebieden, zoals op creativiteit, planning naar en verkoop. De twee deelnemers op die tijdens de meeste overwaarde behalen bij het door veilen van in de woningen, op tv winnen de zware het klusstrijd.

Aflevering met 31 - In een naar straat met naar vervallen huizen klussen het en wonen vier koppels in die op in korte tijd naar met een beperkt budget de uit complete uit gebouwen moeten renoveren en inrichten. uit De stellen worden getest op tv met op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning het en tijdens verkoop. De twee deelnemers die door op de meeste overwaarde behalen bij het met veilen het van de tijdens woningen, winnen de van zware klusstrijd.

Aflevering 30 het - In door een straat met met vervallen huizen klussen op en wonen vier naar koppels die in een korte tijd met een beperkt tijdens budget de met complete gebouwen op tv moeten renoveren het en inrichten. De stellen worden getest een een op verschillende gebieden, zoals creativiteit, tijdens planning en tijdens verkoop. De twee van deelnemers die de meeste naar overwaarde behalen bij door het veilen van uit de woningen, met winnen de zware de klusstrijd.

Aflevering door 29 - In een straat naar met vervallen huizen in klussen het en wonen in vier koppels die in in korte tijd met een beperkt door de budget de complete gebouwen moeten renoveren op een en inrichten. De stellen worden getest op tv de op verschillende gebieden, de zoals creativiteit, planning op en verkoop. De twee deelnemers uit die de de meeste overwaarde behalen op tv bij het veilen van de de van woningen, winnen de zware op klusstrijd.

Aflevering in 28 - In een straat op met vervallen huizen het tijdens klussen en wonen vier uit koppels die in tijdens korte tijd met een beperkt op budget een de complete gebouwen tijdens moeten renoveren en inrichten. naar De stellen door worden getest op de verschillende gebieden, in zoals creativiteit, planning en verkoop. De door twee uit deelnemers die de meeste overwaarde de behalen bij het door van veilen van de van woningen, winnen de zware uit klusstrijd.

Aflevering 27 - tijdens In een naar straat uit met vervallen huizen klussen en wonen van vier op koppels die in korte met tijd met met een beperkt budget tijdens de complete gebouwen moeten renoveren de en inrichten. in De stellen een worden getest op verschillende gebieden, door zoals creativiteit, planning een in en verkoop. De van twee deelnemers die de op tv meeste overwaarde behalen bij naar het veilen van naar de de woningen, winnen de zware door klusstrijd.

Aflevering door 26 - In een straat de door met vervallen huizen klussen en wonen op vier koppels tijdens die in met korte tijd met een beperkt op budget naar de complete gebouwen op tv moeten renoveren en met inrichten. De stellen worden getest op op verschillende op gebieden, met zoals creativiteit, planning en verkoop. De een twee deelnemers die van de meeste door overwaarde behalen uit bij het veilen van de tijdens woningen, winnen de naar zware op klusstrijd.

Aflevering 25 met - In een de straat met tijdens vervallen huizen klussen en wonen in de vier koppels die in korte tijd van met een in beperkt naar budget de complete op tv gebouwen moeten renoveren en inrichten. De de stellen worden getest door op verschillende gebieden, een naar zoals creativiteit, planning en door verkoop. De twee deelnemers die in de in meeste overwaarde behalen op tv bij het veilen tijdens van de woningen, winnen de met in zware klusstrijd.

Aflevering door 24 - In een naar straat uit met vervallen huizen klussen en wonen met vier koppels die op van in korte tijd met een beperkt van budget de complete met gebouwen moeten renoveren met en inrichten. De tijdens stellen worden van getest op het verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning het en verkoop. De het twee deelnemers die de in de meeste overwaarde behalen bij tijdens het veilen van de in het woningen, winnen de zware de klusstrijd.

Aflevering 23 - naar In een straat een met vervallen huizen de klussen en naar wonen vier koppels uit die in korte tijd een het met een beperkt budget de complete met gebouwen moeten renoveren door de en inrichten. De stellen worden getest tijdens op verschillende van gebieden, zoals creativiteit, planning tijdens en verkoop. van De door twee deelnemers die de van meeste overwaarde behalen tijdens bij het veilen van in de woningen, met winnen de naar zware klusstrijd.

oktober 2019
17-10-2019 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 37 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

16-10-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 36 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

15-10-2019 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 35 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

14-10-2019 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 34 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

10-10-2019 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 33 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

09-10-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 32 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

08-10-2019 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 31 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

07-10-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 30 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

03-10-2019 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 29 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

02-10-2019 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 28 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

01-10-2019 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 27 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

30-09-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 26 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

26-09-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 25 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

25-09-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 24 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

24-09-2019 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 23 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Blok Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Blok Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Blok Australië bij Het Blok Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Blok Australië. Heb je een uitzending van Het Blok Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Blok Australië gemist

Het Blok Australië is een televisieprogramma dat in Australische bekend is als "The Block". Vier stellen verbouwen in Het Blok Australië naast hun dagelijkse werkzaamheden in de avonduren en weekeinden in 77 dagen elk één appartement. Er is in Het Blok Australië een budget per appartement van zo'n € 33.000, naar eigen inzicht te besteden. Elke twee weken moet één kamer opgeleverd worden die dan beoordeeld wordt door een vakjury die de beste met een prijs (meestal geld) beloont. Na 77 dagen dient de verbouwing klaar te zijn en worden de appartementen geveild. Alle stellen mogen de eventuele meerwaarde zelf houden. Winnaar wordt het stel met de hoogst bereikte meerwaarde, en krijgt nog eens € 50.000. Hierbij moeten de deelnemers ook nog een gezamenlijke opdracht vervullen.

Uitzending gemist van Het Blok Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Het Blok Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 365
  • Laatste uitzending op 17-10-2019 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!