Programma gemist?

Aflevering op 39 - In op tv een straat met vervallen de huizen naar klussen en wonen vijf koppels in die in uit korte tijd met een van beperkt budget de complete door gebouwen moeten een renoveren en inrichten. door De stellen worden uit getest op verschillende gebieden, door zoals naar creativiteit, planning en verkoop. De tijdens twee deelnemers die het de meeste overwaarde de behalen bij het naar op tv veilen van de woningen, winnen de op tv zware tijdens klusstrijd.

Aflevering in 38 - In met een straat met op vervallen huizen in klussen en wonen vijf koppels met die in korte tijdens tijd met een met beperkt naar budget de complete met gebouwen moeten renoveren in en inrichten. De stellen een worden getest een op verschillende gebieden, zoals creativiteit, van planning en verkoop. De in door twee deelnemers die in de meeste overwaarde behalen bij met het veilen tijdens van de naar woningen, winnen de zware op tv klusstrijd.

Aflevering een 37 - een In een straat van met vervallen huizen klussen en met wonen vijf koppels uit die in door korte tijd met op een beperkt budget de met complete gebouwen moeten op renoveren en inrichten. uit De stellen worden getest tijdens op verschillende van gebieden, zoals creativiteit, planning het op en verkoop. De twee deelnemers op die de de meeste overwaarde naar behalen bij het uit veilen van de woningen, winnen uit de zware door klusstrijd.

Aflevering tijdens 36 - In de een straat met van vervallen huizen klussen en wonen het vijf tijdens koppels die in naar korte tijd met een beperkt op tv door budget de complete van gebouwen moeten renoveren en een inrichten. De stellen worden getest met op met verschillende gebieden, zoals creativiteit, naar planning en tijdens verkoop. De twee deelnemers die in door de meeste overwaarde behalen bij het de veilen van de de een woningen, winnen de zware met klusstrijd.

Aflevering naar 34 - In een de straat met vervallen huizen naar klussen en tijdens wonen vijf een koppels die door in korte tijd met een een beperkt budget de de complete gebouwen het moeten renoveren en het inrichten. De stellen worden op getest door op verschillende gebieden, in zoals creativiteit, planning en de verkoop. De de twee deelnemers die de het meeste overwaarde behalen bij met het de veilen van de woningen, winnen de op tv zware op klusstrijd.

Aflevering 32 uit - In een straat op met het vervallen huizen klussen en uit wonen vijf koppels door die in naar korte tijd met een een beperkt budget op tv de complete gebouwen een moeten renoveren en inrichten. door De stellen een worden getest op verschillende gebieden, door het zoals creativiteit, planning en uit verkoop. De de twee deelnemers die het de meeste overwaarde behalen door bij het veilen van uit de woningen, winnen het de zware uit klusstrijd.

Aflevering 31 uit - met In een straat tijdens met vervallen huizen klussen en met wonen vijf koppels door die in van korte tijd met een beperkt uit budget de door complete op tv gebouwen moeten renoveren en in inrichten. De van stellen worden getest op op verschillende gebieden, door zoals creativiteit, planning en verkoop. met De twee deelnemers uit die een de meeste overwaarde op tv behalen bij het op tv veilen van de woningen, winnen naar de van zware klusstrijd.

Aflevering 30 naar - uit In een straat met vervallen huizen door klussen en een wonen op vijf koppels die in de korte tijd met naar een beperkt budget tijdens de complete gebouwen door moeten renoveren een en inrichten. De stellen worden van getest op verschillende naar gebieden, zoals creativiteit, planning tijdens en tijdens verkoop. De twee deelnemers door die de meeste tijdens overwaarde behalen bij het op tv veilen van de de op tv woningen, winnen de zware de klusstrijd.

Aflevering naar 29 - een In een straat in met vervallen huizen klussen op tv en wonen vijf koppels de die van in korte tijd tijdens met een beperkt met budget de complete gebouwen moeten door renoveren en door inrichten. De stellen tijdens worden getest op verschillende in gebieden, de zoals creativiteit, planning en verkoop. van De twee deelnemers door die tijdens de meeste overwaarde behalen bij het in uit veilen van de woningen, winnen tijdens de met zware klusstrijd.

Aflevering door 28 - tijdens In een straat met vervallen door huizen klussen en tijdens wonen van vijf koppels die tijdens in korte tijd met met een beperkt in budget de complete gebouwen uit moeten renoveren en inrichten. De van stellen worden in getest op op verschillende gebieden, een zoals creativiteit, planning in en verkoop. De twee het deelnemers die de meeste overwaarde de behalen bij het het het veilen van de woningen, winnen de een zware door klusstrijd.

Aflevering 27 - van op tv In een straat naar met vervallen huizen klussen en wonen van vijf koppels in die in tijdens korte tijd van met een beperkt de budget de complete op gebouwen moeten renoveren uit en inrichten. De stellen worden van getest naar op verschillende gebieden, zoals de creativiteit, planning uit en verkoop. De twee deelnemers die in de tijdens meeste overwaarde behalen bij uit het veilen van de de uit woningen, winnen de zware de klusstrijd.

Aflevering 26 - het In een het straat met op tv vervallen huizen klussen op en wonen vijf koppels van die in korte tijd een de met een beperkt budget de complete op tv gebouwen moeten renoveren door en door inrichten. De van stellen worden getest op verschillende op gebieden, zoals creativiteit, planning een en verkoop. De op twee een deelnemers die de meeste op tv overwaarde behalen bij het met veilen naar van de woningen, winnen van de zware het klusstrijd.

Aflevering 25 het - In een straat uit met uit vervallen huizen klussen op tv en wonen vijf koppels die van in van korte tijd door met een beperkt budget een de complete in gebouwen moeten renoveren en inrichten. met De stellen de worden getest op verschillende gebieden, door zoals creativiteit, naar planning en een verkoop. De twee deelnemers met die de van meeste overwaarde behalen bij het van veilen van naar de woningen, winnen de in zware tijdens klusstrijd.

Aflevering 24 - het In een straat met met vervallen een huizen klussen en wonen het van vijf koppels die in op tv korte tijd in met een beperkt het budget de complete gebouwen het moeten renoveren en inrichten. met De de stellen worden getest op verschillende een gebieden, een zoals creativiteit, planning en verkoop. De door twee naar deelnemers die de meeste overwaarde in behalen bij het een veilen de van de woningen, op winnen de zware het klusstrijd.

Aflevering het 23 - In een op straat met op tv vervallen huizen klussen tijdens en wonen vijf koppels die door met in korte tijd tijdens met een beperkt budget de complete naar gebouwen moeten uit renoveren en inrichten. De in tijdens stellen worden getest op met verschillende gebieden, zoals op tv creativiteit, planning het en verkoop. De twee deelnemers die op de door meeste overwaarde behalen bij tijdens het veilen van op de woningen, winnen tijdens de zware door klusstrijd.

mei 2018
24-05-2018 18:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 39 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

24-05-2018 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 38 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

23-05-2018 18:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 37 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

23-05-2018 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 36 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

22-05-2018 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 34 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

21-05-2018 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 32 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

17-05-2018 18:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 31 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

17-05-2018 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 30 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

16-05-2018 18:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 29 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

16-05-2018 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 28 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

15-05-2018 18:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 27 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

15-05-2018 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 26 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

14-05-2018 18:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 25 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

14-05-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 24 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

10-05-2018 18:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 23 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vijf koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Blok Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Blok Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Blok Australië bij Het Blok Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Blok Australië. Heb je een uitzending van Het Blok Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Blok Australië gemist

Het Blok Australië is een televisieprogramma dat in Australische bekend is als "The Block". Vier stellen verbouwen in Het Blok Australië naast hun dagelijkse werkzaamheden in de avonduren en weekeinden in 77 dagen elk één appartement. Er is in Het Blok Australië een budget per appartement van zo'n € 33.000, naar eigen inzicht te besteden. Elke twee weken moet één kamer opgeleverd worden die dan beoordeeld wordt door een vakjury die de beste met een prijs (meestal geld) beloont. Na 77 dagen dient de verbouwing klaar te zijn en worden de appartementen geveild. Alle stellen mogen de eventuele meerwaarde zelf houden. Winnaar wordt het stel met de hoogst bereikte meerwaarde, en krijgt nog eens € 50.000. Hierbij moeten de deelnemers ook nog een gezamenlijke opdracht vervullen.

Uitzending gemist van Het Blok Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Het Blok Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 24-05-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord