Programma gemist?

Aflevering 57 - tijdens In een op straat met door vervallen huizen klussen en door wonen vier koppels die met van in korte tijd naar met een beperkt budget de complete van gebouwen moeten de renoveren en in inrichten. De stellen worden het getest op verschillende tijdens gebieden, zoals creativiteit, van planning op tv en verkoop. De door twee deelnemers die de de meeste overwaarde behalen bij door het veilen van van de woningen, winnen van de op tv zware klusstrijd.

Aflevering 56 uit - een In een straat een met vervallen huizen klussen en wonen uit vier koppels die naar de in korte tijd met een van beperkt budget de tijdens complete gebouwen moeten tijdens renoveren van en inrichten. De stellen worden getest het op tijdens verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning de en verkoop. De met naar twee deelnemers die de meeste de overwaarde behalen bij het uit veilen van de van woningen, winnen de de op zware klusstrijd.

Aflevering de 55 - In een straat het uit met vervallen huizen door klussen en wonen vier koppels die uit in op tv korte tijd met een beperkt uit op tv budget de complete gebouwen moeten een renoveren en inrichten. een De stellen worden getest de op tijdens verschillende gebieden, zoals creativiteit, het planning op en verkoop. De met twee deelnemers die de meeste overwaarde in behalen bij van het veilen van de uit woningen, winnen de op tv zware door klusstrijd.

Aflevering op tv 54 - naar In een straat met vervallen een huizen door klussen en wonen met vier koppels die in de korte tijd met een beperkt naar budget uit de complete gebouwen op tv moeten renoveren en inrichten. op tv De op stellen worden getest op het verschillende gebieden, zoals creativiteit, naar planning en verkoop. De van het twee deelnemers die de meeste overwaarde op tv behalen bij naar het veilen van de door woningen, winnen een de zware tijdens klusstrijd.

Aflevering uit 53 - In een straat naar met vervallen het huizen op klussen en wonen op vier koppels die in korte op tijd met een op beperkt budget de de complete gebouwen moeten renoveren een en uit inrichten. De stellen worden getest een het op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning van en verkoop. naar De twee de deelnemers die de meeste overwaarde door behalen bij met het het veilen van de in woningen, winnen de zware naar klusstrijd.

Aflevering 52 - het In naar een straat met vervallen met huizen een klussen en wonen vier koppels die met in korte de tijd op tv met een beperkt budget de complete het in gebouwen moeten renoveren en inrichten. De de stellen een worden getest op verschillende een gebieden, met zoals creativiteit, planning met en verkoop. De een twee deelnemers die de meeste door overwaarde uit behalen bij het veilen van het de woningen, door winnen de zware naar klusstrijd.

Aflevering 51 - een In met een straat met op vervallen huizen in klussen en wonen vier koppels op die op in korte tijd met een beperkt op tv budget de de complete gebouwen het moeten renoveren en van inrichten. De stellen worden getest uit op tv op verschillende gebieden, zoals creativiteit, een planning uit en verkoop. De twee deelnemers die van de meeste overwaarde naar behalen een bij het veilen de van de woningen, winnen het de zware van klusstrijd.

Aflevering 49 - door In van een straat met vervallen huizen van klussen en door wonen vier door koppels die in korte van tijd op met een beperkt in budget de complete gebouwen moeten de renoveren en inrichten. De uit stellen worden op getest het op verschillende gebieden, zoals door creativiteit, planning en met verkoop. De twee deelnemers door die de meeste tijdens overwaarde tijdens behalen bij het veilen in van de woningen, door winnen de zware een klusstrijd.

Aflevering 47 - van In een van straat met door vervallen huizen klussen van en wonen op tv vier koppels die in korte door tijd een met een beperkt budget tijdens de complete de gebouwen moeten renoveren en inrichten. De op tv stellen worden getest de op verschillende gebieden, met zoals van creativiteit, planning en verkoop. De tijdens in twee deelnemers die de meeste het overwaarde behalen de bij het uit veilen van de woningen, winnen de door zware de klusstrijd.

Aflevering 46 - op tv In een door straat met vervallen naar huizen klussen naar en wonen vier de koppels die in de korte tijd met het een beperkt budget de in complete gebouwen moeten door renoveren en inrichten. De van stellen worden naar getest uit op verschillende gebieden, zoals door creativiteit, planning en verkoop. De de een twee deelnemers die de de meeste overwaarde behalen bij het door veilen van de een woningen, winnen de met uit zware klusstrijd.

Aflevering naar 45 - In een straat het uit met vervallen huizen tijdens klussen en wonen vier koppels in die in korte op tv tijd met een tijdens beperkt budget naar de complete op tv gebouwen moeten renoveren naar en inrichten. De in stellen worden getest op verschillende gebieden, van zoals creativiteit, planning door en verkoop. naar De twee deelnemers die een de uit meeste overwaarde behalen bij het tijdens veilen van de in woningen, tijdens winnen de zware uit klusstrijd.

Aflevering 44 - op naar In een straat de met vervallen huizen klussen en met wonen het vier koppels die in korte tijd van op met een beperkt op budget de complete het gebouwen moeten renoveren de en inrichten. De stellen naar worden getest met op verschillende gebieden, zoals uit creativiteit, planning en verkoop. De naar twee deelnemers een die de meeste overwaarde in uit behalen bij het uit veilen van de woningen, in winnen de zware in klusstrijd.

Aflevering op tv 43 - In een straat tijdens met vervallen huizen de op klussen en wonen door vier koppels die in korte tijd met op tv met een beperkt budget de in complete uit gebouwen moeten renoveren en inrichten. De een het stellen worden getest op tv op verschillende gebieden, zoals creativiteit, het planning het en verkoop. De twee een deelnemers die de meeste overwaarde naar behalen een bij het in veilen van de woningen, van winnen de zware met klusstrijd.

Aflevering een 41 - In de een straat een met vervallen huizen in klussen en wonen vier koppels op die de in korte tijd met een de beperkt budget de complete in gebouwen moeten het renoveren de en inrichten. De van stellen worden getest op verschillende een gebieden, zoals door creativiteit, planning een en verkoop. De door twee deelnemers die een de meeste overwaarde behalen bij een het veilen van van de in woningen, winnen de zware met klusstrijd.

Aflevering 40 naar - In naar een straat uit met vervallen huizen klussen en wonen een vier koppels door die in korte tijd de van met een beperkt budget de op complete gebouwen moeten renoveren het en inrichten. naar De stellen worden getest van de op verschillende gebieden, zoals het creativiteit, planning de en verkoop. De twee deelnemers op tv die een de meeste overwaarde behalen bij een het op veilen van de een woningen, winnen de op zware klusstrijd.

september 2018
20-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 57 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

16-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 56 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

15-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 55 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

14-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 54 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

13-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 53 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

09-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 52 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

08-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 51 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

06-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 49 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

01-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 47 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

31-07-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 46 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

30-07-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 45 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

26-07-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 44 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

25-07-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 43 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

23-07-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 41 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

19-07-2018 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 40 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Blok Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Blok Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Blok Australië bij Het Blok Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Blok Australië. Heb je een uitzending van Het Blok Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Blok Australië gemist

Het Blok Australië is een televisieprogramma dat in Australische bekend is als "The Block". Vier stellen verbouwen in Het Blok Australië naast hun dagelijkse werkzaamheden in de avonduren en weekeinden in 77 dagen elk één appartement. Er is in Het Blok Australië een budget per appartement van zo'n € 33.000, naar eigen inzicht te besteden. Elke twee weken moet één kamer opgeleverd worden die dan beoordeeld wordt door een vakjury die de beste met een prijs (meestal geld) beloont. Na 77 dagen dient de verbouwing klaar te zijn en worden de appartementen geveild. Alle stellen mogen de eventuele meerwaarde zelf houden. Winnaar wordt het stel met de hoogst bereikte meerwaarde, en krijgt nog eens € 50.000. Hierbij moeten de deelnemers ook nog een gezamenlijke opdracht vervullen.

Uitzending gemist van Het Blok Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Het Blok Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 185
  • Laatste uitzending op 20-08-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord