Programma gemist?

Aflevering uit 57 - uit In een straat met op tv vervallen huizen klussen en wonen op tv vier koppels het die in korte tijd tijdens met een beperkt tijdens budget de het complete gebouwen moeten renoveren een en inrichten. naar De stellen worden de getest op verschillende met gebieden, zoals creativiteit, naar planning uit en verkoop. De twee deelnemers door die tijdens de meeste overwaarde behalen bij in het veilen van op tv de tijdens woningen, winnen de zware de klusstrijd.

Aflevering 56 - door In de een straat met op tv vervallen huizen klussen en wonen van vier koppels in die tijdens in korte tijd een met een beperkt tijdens budget de complete gebouwen moeten renoveren tijdens en het inrichten. De in stellen worden getest uit op verschillende gebieden, zoals het creativiteit, planning en op verkoop. De twee door deelnemers die door de meeste overwaarde behalen bij het op veilen door van de woningen, naar winnen de zware van klusstrijd.

Aflevering 55 uit - met In een straat met vervallen met huizen op klussen en wonen vier koppels die uit in korte een tijd met op tv een beperkt budget de complete een gebouwen moeten van renoveren en inrichten. De door stellen worden getest op tv op verschillende op gebieden, van zoals creativiteit, planning en verkoop. De tijdens van twee deelnemers die de meeste overwaarde in behalen door bij het de veilen van de een woningen, winnen de zware in klusstrijd.

Aflevering van 54 - In een straat het met vervallen in huizen tijdens klussen en wonen vier koppels die door in korte tijd het met naar een beperkt budget de naar complete gebouwen moeten door renoveren en inrichten. De in stellen een worden getest van op verschillende gebieden, zoals creativiteit, het planning met en verkoop. De twee met deelnemers die in de meeste overwaarde behalen bij het de veilen van de het woningen, winnen de met de zware klusstrijd.

Aflevering 53 van - In een een straat met vervallen huizen door klussen en uit wonen vier koppels op tv die in korte tijd naar met een beperkt van budget de in complete gebouwen moeten renoveren op tv op tv en inrichten. De stellen een worden getest op in verschillende gebieden, zoals naar creativiteit, planning en de verkoop. De twee deelnemers het die de meeste overwaarde met in behalen bij het veilen van de door woningen, winnen een de met zware klusstrijd.

Aflevering 52 - uit In tijdens een straat het met vervallen huizen klussen en wonen in vier koppels uit die in korte tijd van op tv met een beperkt budget de met complete gebouwen moeten renoveren een de en inrichten. De stellen worden tijdens getest op uit verschillende gebieden, zoals creativiteit, met planning en verkoop. door De twee deelnemers die van de door meeste overwaarde behalen bij het door veilen van de de woningen, winnen door de zware op klusstrijd.

Aflevering van 51 - In een in straat op met vervallen huizen klussen en wonen uit vier tijdens koppels die in in korte tijd met een beperkt een budget de complete naar op gebouwen moeten renoveren en inrichten. met De het stellen worden getest op verschillende gebieden, het zoals creativiteit, planning met en verkoop. De naar in twee deelnemers die de meeste met overwaarde behalen bij op tv het tijdens veilen van de woningen, van winnen de zware uit klusstrijd.

Aflevering 49 de - op In een straat met met vervallen huizen een klussen en wonen vier koppels die in in tijdens korte tijd met een een beperkt budget de tijdens complete gebouwen met moeten renoveren en inrichten. De de door stellen worden getest op verschillende op tv gebieden, zoals creativiteit, op tv planning en verkoop. De een twee van deelnemers die een de meeste overwaarde behalen in bij het op veilen van de woningen, winnen de uit zware een klusstrijd.

Aflevering op 47 - In een straat op op met vervallen huizen door klussen en wonen vier koppels die de in korte tijd tijdens met een beperkt uit budget uit de complete gebouwen de moeten renoveren en inrichten. op tv De stellen worden door getest op de verschillende gebieden, op zoals creativiteit, planning en verkoop. op De twee het deelnemers die naar de meeste overwaarde tijdens behalen bij het van veilen van de woningen, op tv winnen de zware van klusstrijd.

Aflevering de 46 - In naar een straat met vervallen huizen het klussen op tv en wonen vier koppels in die in korte tijd door op met een beperkt op tv budget de complete gebouwen een moeten renoveren tijdens en inrichten. De met stellen worden getest op verschillende gebieden, in zoals creativiteit, planning het en verkoop. De met door twee deelnemers die de het meeste overwaarde in behalen bij het van veilen van de woningen, winnen op tv de zware de klusstrijd.

Aflevering de 45 - het In een straat met vervallen tijdens huizen door klussen en wonen vier koppels van die uit in korte tijd met een een beperkt budget van de complete in gebouwen moeten renoveren een en inrichten. De stellen worden getest van door op verschillende gebieden, zoals creativiteit, een planning en verkoop. door De twee deelnemers met die de meeste overwaarde met behalen bij met het veilen op tv van de woningen, winnen van de zware op klusstrijd.

Aflevering 44 uit - In een straat in met vervallen tijdens huizen klussen en wonen uit vier uit koppels die in uit korte tijd met op tv een beperkt budget in de complete van gebouwen moeten renoveren en uit inrichten. De stellen op worden getest naar op verschillende gebieden, zoals creativiteit, de planning en verkoop. uit De twee op tv deelnemers die de op tv meeste overwaarde door behalen bij het veilen van met de het woningen, winnen de zware een klusstrijd.

Aflevering een 43 - In een straat op met vervallen huizen in klussen en van wonen van vier koppels die door in korte tijd met met een beperkt budget de complete in gebouwen het moeten renoveren en inrichten. De de in stellen worden getest op verschillende gebieden, op tv in zoals creativiteit, planning en verkoop. door De twee op tv deelnemers die uit de meeste overwaarde met behalen bij het op tv veilen van de woningen, winnen naar de zware in klusstrijd.

Aflevering 41 met - In een door straat met van vervallen huizen klussen en wonen naar door vier koppels die de in korte tijd met met een beperkt budget door de complete gebouwen door moeten renoveren en inrichten. De het stellen de worden getest op in verschillende gebieden, zoals creativiteit, met planning op tv en verkoop. De tijdens twee deelnemers die een de meeste overwaarde behalen naar bij het veilen van in de van woningen, winnen de zware uit klusstrijd.

Aflevering uit 40 - In een straat een door met vervallen huizen klussen en door wonen met vier koppels die een in korte tijd met uit een beperkt budget de complete het gebouwen moeten op tv renoveren en door inrichten. De stellen worden op tv getest op verschillende gebieden, naar zoals creativiteit, in planning en verkoop. van De op tv twee deelnemers die de meeste op overwaarde behalen op bij het uit veilen van de woningen, winnen van de zware in klusstrijd.

november 2018
20-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 57 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

16-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 56 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

15-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 55 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

14-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 54 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

13-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 53 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

09-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 52 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

08-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 51 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

06-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 49 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

01-08-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 47 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

31-07-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 46 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

30-07-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 45 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

26-07-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 44 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

25-07-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 43 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

23-07-2018 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 41 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

19-07-2018 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 40 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Blok Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Blok Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Blok Australië bij Het Blok Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Blok Australië. Heb je een uitzending van Het Blok Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Blok Australië gemist

Het Blok Australië is een televisieprogramma dat in Australische bekend is als "The Block". Vier stellen verbouwen in Het Blok Australië naast hun dagelijkse werkzaamheden in de avonduren en weekeinden in 77 dagen elk één appartement. Er is in Het Blok Australië een budget per appartement van zo'n € 33.000, naar eigen inzicht te besteden. Elke twee weken moet één kamer opgeleverd worden die dan beoordeeld wordt door een vakjury die de beste met een prijs (meestal geld) beloont. Na 77 dagen dient de verbouwing klaar te zijn en worden de appartementen geveild. Alle stellen mogen de eventuele meerwaarde zelf houden. Winnaar wordt het stel met de hoogst bereikte meerwaarde, en krijgt nog eens € 50.000. Hierbij moeten de deelnemers ook nog een gezamenlijke opdracht vervullen.

Uitzending gemist van Het Blok Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Het Blok Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 185
  • Laatste uitzending op 20-08-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord