Programma gemist?

Seizoen 5 uit - Aflevering 26 - het Spelshow. Vier een koppels moeten van vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. met De twee in deelnemers die de meeste in overwaarde de behalen bij het veilen van van de woningen, winnen een de zware uit klusstrijd.

Aflevering in 25 - In door een straat naar met vervallen huizen klussen en wonen naar vier naar koppels die tijdens in korte tijd met een op beperkt budget tijdens de complete op tv gebouwen moeten renoveren en inrichten. De op tv stellen worden getest met het op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning uit op tv en verkoop. De twee door deelnemers die de op tv meeste overwaarde in behalen bij het naar veilen van de door woningen, winnen de zware op klusstrijd.

Aflevering een 24 - In een straat van met vervallen een huizen op klussen en wonen de vier koppels die in korte tijdens tijd met een naar beperkt budget een de complete gebouwen moeten op tv renoveren tijdens en inrichten. De stellen worden uit getest op verschillende uit gebieden, naar zoals creativiteit, planning op en verkoop. De twee deelnemers naar die de in meeste overwaarde behalen bij het op tv veilen in van de woningen, winnen in de met zware klusstrijd.

Aflevering naar 23 - In een straat de een met vervallen huizen klussen en de wonen vier koppels die naar in de korte tijd met een in beperkt budget de op tv complete gebouwen moeten renoveren tijdens en inrichten. De van stellen worden getest een op de verschillende gebieden, zoals creativiteit, de planning uit en verkoop. De op tv twee deelnemers die in de meeste overwaarde behalen bij het op tv veilen van de met woningen, winnen op tv de op zware klusstrijd.

Aflevering de 22 - tijdens In een straat met op tv vervallen huizen klussen naar en wonen vier koppels die een in op tv korte tijd met in een beperkt budget uit de complete gebouwen moeten renoveren de en inrichten. De van stellen worden getest op tv in op verschillende gebieden, het zoals creativiteit, planning en verkoop. van De twee deelnemers die tijdens de meeste overwaarde met behalen bij tijdens het veilen van de op tv woningen, uit winnen de zware uit klusstrijd.

Aflevering de 21 - In van een straat in met vervallen huizen klussen door en wonen vier uit koppels die in korte tijd in met een een beperkt budget de complete op tv gebouwen de moeten renoveren van en inrichten. De stellen worden getest van op tijdens verschillende gebieden, naar zoals creativiteit, planning de en verkoop. De twee deelnemers die door de meeste overwaarde tijdens behalen bij het in het veilen van de woningen, uit winnen de zware op tv klusstrijd.

Aflevering op 20 - In een straat tijdens met vervallen naar huizen klussen en de wonen vier koppels die van in korte met tijd met uit een beperkt budget uit de complete gebouwen moeten met renoveren door en inrichten. De stellen worden van getest op verschillende door gebieden, zoals creativiteit, planning uit van en verkoop. De twee deelnemers die het de meeste overwaarde een behalen het bij het veilen van de tijdens tijdens woningen, winnen de zware op klusstrijd.

Aflevering 19 - van In een straat op met vervallen de huizen klussen en een wonen vier naar koppels die door in korte tijd met een door beperkt uit budget de complete gebouwen moeten met renoveren en inrichten. De in stellen worden getest tijdens op tv op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning een en verkoop. op De twee deelnemers die tijdens de meeste het overwaarde behalen bij het tijdens veilen van de uit woningen, winnen de op tv met zware klusstrijd.

Aflevering een 18 - In een straat met met vervallen huizen naar klussen en wonen in vier het koppels die in naar korte tijd met in een beperkt budget de uit complete gebouwen door moeten renoveren en het inrichten. De stellen in worden getest op verschillende naar gebieden, zoals op tv creativiteit, planning en verkoop. De op twee deelnemers die het de de meeste overwaarde behalen bij het tijdens veilen door van de woningen, een winnen de zware in klusstrijd.

Aflevering 17 - de In naar een straat met vervallen tijdens huizen klussen van en wonen vier door koppels die tijdens in korte tijd met op een beperkt budget de complete in een gebouwen moeten renoveren en in inrichten. De stellen worden door getest op in verschillende gebieden, zoals creativiteit, in planning een en verkoop. De twee in deelnemers die in de meeste overwaarde behalen het bij het veilen van de op tv woningen, winnen de de zware van klusstrijd.

Aflevering uit 16 - het In een straat een met vervallen huizen het klussen en wonen vier op koppels die in korte op tv tijd met een van beperkt budget de de complete een gebouwen moeten renoveren de en inrichten. De stellen in worden getest op naar verschillende gebieden, zoals het creativiteit, planning en verkoop. een De twee tijdens deelnemers die de meeste overwaarde het behalen door bij het veilen van de met woningen, door winnen de zware het klusstrijd.

Aflevering 15 op tv - In een straat op met vervallen huizen het klussen de en wonen vier koppels op tv die op tv in korte tijd met een beperkt uit budget de complete een gebouwen moeten renoveren op tv en inrichten. met De stellen naar worden getest op verschillende tijdens gebieden, zoals creativiteit, planning met en verkoop. De tijdens twee deelnemers die uit de in meeste overwaarde behalen de bij het veilen van de van woningen, winnen het de zware uit klusstrijd.

Aflevering een 14 - de In een straat met vervallen huizen op tv klussen en de wonen uit vier koppels die in korte tijd van met een beperkt naar budget uit de complete gebouwen moeten renoveren het op tv en inrichten. De stellen worden getest het in op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning het en uit verkoop. De twee deelnemers tijdens die de tijdens meeste overwaarde behalen bij met het veilen de van de woningen, winnen met de naar zware klusstrijd.

Aflevering 13 in - van In een straat met de vervallen huizen klussen en wonen het vier koppels de die met in korte tijd met op een beperkt budget de de complete gebouwen moeten een renoveren en inrichten. De van stellen worden getest het met op verschillende gebieden, zoals op creativiteit, planning en tijdens verkoop. De het twee deelnemers die door de meeste overwaarde op tv behalen bij het veilen van tijdens de de woningen, winnen de met zware klusstrijd.

Aflevering met 12 - In een straat uit met de vervallen huizen klussen door en wonen vier de koppels die in korte tijd op tv met op tv een beperkt budget de het complete gebouwen moeten op renoveren en op inrichten. De stellen op worden getest op met verschillende gebieden, zoals creativiteit, de planning en verkoop. De uit twee deelnemers die uit de meeste overwaarde tijdens behalen bij van het op veilen van de woningen, winnen uit de zware uit klusstrijd.

januari 2019
21-01-2019 17:45

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Seizoen 5 - Aflevering 26 - Spelshow. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

17-01-2019 17:45

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 25 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

16-01-2019 17:40

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 24 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

15-01-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 23 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

14-01-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 22 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

10-01-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 21 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

09-01-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 20 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

08-01-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 19 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

07-01-2019 17:50

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 18 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

03-01-2019 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 17 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

02-01-2019 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 16 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

20-12-2018 17:30

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 15 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

19-12-2018 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 14 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

18-12-2018 17:35

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 13 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

17-12-2018 17:25

Het Blok Australië

Het Blok Australië - Het Blok Australië

Aflevering 12 - In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Blok Australië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Blok Australië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Blok Australië bij Het Blok Australië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Blok Australië. Heb je een uitzending van Het Blok Australië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Blok Australië gemist

Het Blok Australië is een televisieprogramma dat in Australische bekend is als "The Block". Vier stellen verbouwen in Het Blok Australië naast hun dagelijkse werkzaamheden in de avonduren en weekeinden in 77 dagen elk één appartement. Er is in Het Blok Australië een budget per appartement van zo'n € 33.000, naar eigen inzicht te besteden. Elke twee weken moet één kamer opgeleverd worden die dan beoordeeld wordt door een vakjury die de beste met een prijs (meestal geld) beloont. Na 77 dagen dient de verbouwing klaar te zijn en worden de appartementen geveild. Alle stellen mogen de eventuele meerwaarde zelf houden. Winnaar wordt het stel met de hoogst bereikte meerwaarde, en krijgt nog eens € 50.000. Hierbij moeten de deelnemers ook nog een gezamenlijke opdracht vervullen.

Uitzending gemist van Het Blok Australië? Hier kun je alle uitzendingen van Het Blok Australië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 211
  • Laatste uitzending op 21-01-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord