Programma gemist?
oktober 2021
05-12-2011 07:53

Jaargang 2011 aflevering 1

Het Grote Interview Met Sinterklaas - Jaargang 2011 aflevering 1

In Het Grote Interview Met Sinterklaas interviewen niemand minder dan het komische duo Ernst en Bobbie de Goed Heiligman op zijn verjaardag. Hoewel Sinterklaas helemaal niet zo van interviews houdt, maak hij een uitzondering voor Ernst en B...

Het Grote Interview Met Sinterklaas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Grote Interview Met Sinterklaas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Grote Interview Met Sinterklaas bij Het Grote Interview Met Sinterklaas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Grote Interview Met Sinterklaas. Heb je een uitzending van Het Grote Interview Met Sinterklaas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Grote Interview Met Sinterklaas gemist

In Het Grote Interview Met Sinterklaas interviewen niemand minder dan het komische duo Ernst en Bobbie de Goed Heiligman op zijn verjaardag. Hoewel Sinterklaas helemaal niet zo van interviews houdt, maak hij een uitzondering voor Ernst en Bobbie in Het Grote Interview Met Sinterklaas. Namens de kinderen uit heel het land stelt het tweetal vragen aan Sinterklaas waar de kinderen altijd al een antwoord op hadden willen hebben. Vergezeld door drie Pieten van de Club van Sinterklaas, Test Piet, Muziek Piet en Hocus Pocus Piet, probeert Sinterklaas zo goed mogelijk antwoord te geven.

Uitzending gemist van Het Grote Interview Met Sinterklaas? Hier kun je alle uitzendingen van Het Grote Interview Met Sinterklaas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2011 om 07:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!