Programma gemist?

Herman naar den Blijker organiseert bijzondere het audities in het land, op tv waarbij hij op tijdens zoek op tv gaat naar de beste van twaalf thuiskoks. Iedereen mag een naar zijn of haar naar favoriete, zelfgemaakte voor-, hoofd- of uit nagerecht, dat op zij thuis tijdens al hebben voorbereid, in presenteren aan een vakjury, onder leiding de van Herman van den Blijker. tijdens De topkok proeft met en verdiept zich in op de bereidingswijze, een de ingrediënten en laat door zich leiden door tijdens creativiteit, originaliteit en smaak. het Ondertussen naar gaat Martijn Krabbé de op zoek naar de van persoonlijke tijdens verhalen achter de gerechten. Degene met een in het lekkerste gerecht in per gang, wint een jaar uit lang gratis naar boodschappen bij supermarktketen Albert het Heijn.

Herman op den Blijker organiseert bijzondere audities op in het van land, waarbij hij op op zoek gaat naar naar een de beste twaalf met thuiskoks. Iedereen mag de zijn of haar favoriete, zelfgemaakte voor-, op tv met hoofd- of nagerecht, dat zij thuis het al hebben tijdens voorbereid, presenteren een aan een vakjury, onder naar leiding van Herman een den Blijker. op De topkok in proeft en verdiept zich in de de in bereidingswijze, de ingrediënten en laat zich tijdens leiden door het creativiteit, originaliteit het en smaak. het Ondertussen gaat Martijn Krabbé op op zoek naar de persoonlijke een verhalen achter de naar met gerechten. Degene met het lekkerste naar gerecht per in gang, wint een een jaar lang gratis boodschappen bij met het supermarktketen Albert Heijn.

Herman den op tv Blijker organiseert bijzondere audities uit in het de land, van waarbij hij op zoek gaat naar naar de door beste twaalf een thuiskoks. Iedereen mag van zijn of haar favoriete, zelfgemaakte voor-, door hoofd- of nagerecht, een dat in zij thuis al hebben voorbereid, door in presenteren aan een vakjury, onder van leiding van Herman de den Blijker. De topkok in het proeft en verdiept zich uit in de bereidingswijze, de ingrediënten van en laat in zich leiden tijdens door creativiteit, originaliteit en smaak. een Ondertussen gaat Martijn door Krabbé op op zoek naar de uit persoonlijke verhalen met achter de gerechten. Degene met uit het lekkerste gerecht de per gang, het wint een jaar lang door een gratis boodschappen bij supermarktketen naar Albert Heijn.

maart 2021
20-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 3

Herman Zoekt Kerststerren - Najaar 2011 aflevering 3

Herman den Blijker organiseert bijzondere audities in het land, waarbij hij op zoek gaat naar de beste twaalf thuiskoks. Iedereen mag zijn of haar favoriete, zelfgemaakte voor-, hoofd- of nagerecht, dat zij thuis al hebben voorbereid, prese...

13-12-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 2

Herman Zoekt Kerststerren - Najaar 2011 aflevering 2

Herman den Blijker organiseert bijzondere audities in het land, waarbij hij op zoek gaat naar de beste twaalf thuiskoks. Iedereen mag zijn of haar favoriete, zelfgemaakte voor-, hoofd- of nagerecht, dat zij thuis al hebben voorbereid, prese...

06-12-2011 21:32

Najaar 2011 aflevering 1

Herman Zoekt Kerststerren - Najaar 2011 aflevering 1

Herman den Blijker organiseert bijzondere audities in het land, waarbij hij op zoek gaat naar de beste twaalf thuiskoks. Iedereen mag zijn of haar favoriete, zelfgemaakte voor-, hoofd- of nagerecht, dat zij thuis al hebben voorbereid, prese...

Herman Zoekt Kerststerren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Zoekt Kerststerren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Zoekt Kerststerren bij Herman Zoekt Kerststerren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Zoekt Kerststerren. Heb je een uitzending van Herman Zoekt Kerststerren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Zoekt Kerststerren gemist

In Herman Zoekt Kerststerren organiseert Herman den Blijker bijzondere audities in het land, waarbij hij op zoek gaat naar de beste twaalf thuiskoks. Iedereen mag in Herman Zoekt Kerststerren zijn of haar favoriete, zelfgemaakte voor-, hoofd- of nagerecht, dat zij thuis al hebben voorbereid, presenteren aan een vakjury, onder leiding van Herman den Blijker. De topkok proeft en verdiept zich in de bereidingswijze, de ingrediënten en laat zich leiden door creativiteit, originaliteit en smaak. Ondertussen gaat Martijn Krabbé, ook in Herman Zoekt Kerststerren, op zoek naar de persoonlijke verhalen achter de gerechten. Degene met het lekkerste gerecht per gang, wint een jaar lang gratis boodschappen bij supermarktketen Albert Heijn.

Uitzending gemist van Herman Zoekt Kerststerren? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Zoekt Kerststerren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-12-2011 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!