Programma gemist?

Herman uit den Blijker organiseert met bijzondere audities in het land, uit waarbij hij naar op zoek gaat op tv naar de de beste twaalf thuiskoks. Iedereen mag met zijn met of haar favoriete, de zelfgemaakte voor-, met hoofd- of nagerecht, dat van zij thuis met al hebben voorbereid, met presenteren aan een vakjury, onder leiding op van Herman den in Blijker. De door topkok met proeft en verdiept zich in de de bereidingswijze, met de ingrediënten en laat op tv zich leiden door de creativiteit, in originaliteit en smaak. van Ondertussen gaat Martijn Krabbé door op zoek naar de naar persoonlijke verhalen achter tijdens de naar gerechten. Degene met het lekkerste gerecht op op tv per gang, wint een naar jaar lang gratis boodschappen bij de supermarktketen Albert tijdens Heijn.

Herman den door Blijker het organiseert bijzondere audities in het een land, waarbij hij op het zoek gaat door naar de door beste twaalf thuiskoks. Iedereen mag op tv in zijn of haar favoriete, de zelfgemaakte voor-, hoofd- of naar nagerecht, dat zij tijdens thuis al hebben voorbereid, het presenteren aan een door vakjury, onder leiding op met van Herman den de Blijker. De topkok proeft de en verdiept zich in met de bereidingswijze, op tv de ingrediënten en laat naar zich leiden door tijdens creativiteit, originaliteit en smaak. in uit Ondertussen gaat Martijn Krabbé op een zoek naar de persoonlijke met verhalen achter met de het gerechten. Degene met naar het lekkerste gerecht per gang, tijdens wint in een jaar lang op gratis boodschappen bij supermarktketen Albert een Heijn.

Herman naar den Blijker door organiseert bijzondere audities in het met land, waarbij van hij op uit zoek gaat naar de op beste twaalf thuiskoks. Iedereen het mag zijn of haar van favoriete, met zelfgemaakte voor-, hoofd- op of nagerecht, op tv dat zij thuis al hebben op voorbereid, presenteren aan naar een vakjury, op tv onder leiding tijdens van Herman den Blijker. De topkok van proeft het en verdiept zich een in de bereidingswijze, de ingrediënten in tijdens en laat zich leiden een door creativiteit, originaliteit en smaak. uit Ondertussen gaat naar Martijn uit Krabbé op zoek naar de naar persoonlijke verhalen achter tijdens de gerechten. Degene door met uit het lekkerste gerecht op per gang, wint een jaar lang van gratis van boodschappen bij tijdens supermarktketen Albert Heijn.

december 2019
20-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 3

Herman Zoekt Kerststerren - Najaar 2011 aflevering 3

Herman den Blijker organiseert bijzondere audities in het land, waarbij hij op zoek gaat naar de beste twaalf thuiskoks. Iedereen mag zijn of haar favoriete, zelfgemaakte voor-, hoofd- of nagerecht, dat zij thuis al hebben voorbereid, prese...

13-12-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 2

Herman Zoekt Kerststerren - Najaar 2011 aflevering 2

Herman den Blijker organiseert bijzondere audities in het land, waarbij hij op zoek gaat naar de beste twaalf thuiskoks. Iedereen mag zijn of haar favoriete, zelfgemaakte voor-, hoofd- of nagerecht, dat zij thuis al hebben voorbereid, prese...

06-12-2011 21:32

Najaar 2011 aflevering 1

Herman Zoekt Kerststerren - Najaar 2011 aflevering 1

Herman den Blijker organiseert bijzondere audities in het land, waarbij hij op zoek gaat naar de beste twaalf thuiskoks. Iedereen mag zijn of haar favoriete, zelfgemaakte voor-, hoofd- of nagerecht, dat zij thuis al hebben voorbereid, prese...

Herman Zoekt Kerststerren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Zoekt Kerststerren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Zoekt Kerststerren bij Herman Zoekt Kerststerren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Zoekt Kerststerren. Heb je een uitzending van Herman Zoekt Kerststerren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Zoekt Kerststerren gemist

In Herman Zoekt Kerststerren organiseert Herman den Blijker bijzondere audities in het land, waarbij hij op zoek gaat naar de beste twaalf thuiskoks. Iedereen mag in Herman Zoekt Kerststerren zijn of haar favoriete, zelfgemaakte voor-, hoofd- of nagerecht, dat zij thuis al hebben voorbereid, presenteren aan een vakjury, onder leiding van Herman den Blijker. De topkok proeft en verdiept zich in de bereidingswijze, de ingrediënten en laat zich leiden door creativiteit, originaliteit en smaak. Ondertussen gaat Martijn Krabbé, ook in Herman Zoekt Kerststerren, op zoek naar de persoonlijke verhalen achter de gerechten. Degene met het lekkerste gerecht per gang, wint een jaar lang gratis boodschappen bij supermarktketen Albert Heijn.

Uitzending gemist van Herman Zoekt Kerststerren? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Zoekt Kerststerren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-12-2011 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!