Programma gemist?

Herman op den Blijker organiseert bijzondere audities van in het land, op tv waarbij tijdens hij op zoek gaat tijdens naar de de beste twaalf thuiskoks. op Iedereen mag zijn uit of haar op favoriete, zelfgemaakte voor-, hoofd- of nagerecht, tijdens dat zij een thuis al hebben tijdens voorbereid, presenteren het aan een vakjury, onder op tv leiding in van Herman den Blijker. De door topkok proeft in en verdiept zich in de op tv bereidingswijze, een de ingrediënten in en laat zich leiden tijdens door creativiteit, originaliteit en smaak. door door Ondertussen gaat Martijn Krabbé op met zoek naar uit de persoonlijke verhalen door achter de gerechten. Degene op tv met het lekkerste gerecht door per het gang, wint naar een jaar lang een gratis boodschappen bij supermarktketen met Albert Heijn.

Herman in den Blijker organiseert bijzondere tijdens audities in tijdens het land, waarbij op tv hij op zoek tijdens gaat naar een de beste twaalf thuiskoks. tijdens Iedereen mag zijn tijdens of haar favoriete, zelfgemaakte met voor-, hoofd- of door nagerecht, dat zij thuis van al hebben voorbereid, de van presenteren aan een vakjury, onder naar leiding van door Herman den Blijker. in De topkok proeft en verdiept uit zich in de van bereidingswijze, uit de ingrediënten en naar laat zich leiden door op creativiteit, originaliteit en van smaak. Ondertussen met gaat Martijn naar Krabbé op zoek naar de de persoonlijke de verhalen achter de gerechten. Degene met het het lekkerste gerecht op per gang, wint op tv een naar jaar lang gratis van boodschappen bij supermarktketen een Albert Heijn.

Herman den Blijker van de organiseert bijzondere audities naar in het land, met waarbij hij op zoek gaat uit naar de beste twaalf met thuiskoks. op Iedereen mag zijn of op tv haar favoriete, op tv zelfgemaakte voor-, hoofd- of de nagerecht, uit dat zij thuis al hebben voorbereid, naar presenteren aan een een vakjury, onder op leiding met van Herman den Blijker. het De topkok proeft en verdiept de zich in op tv de bereidingswijze, de ingrediënten met en laat de zich leiden door met creativiteit, originaliteit en smaak. tijdens Ondertussen op gaat Martijn Krabbé op van zoek het naar de persoonlijke verhalen achter de de gerechten. door Degene met het lekkerste gerecht met het per gang, wint een jaar door lang door gratis boodschappen bij op supermarktketen Albert Heijn.

oktober 2020
20-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 3

Herman Zoekt Kerststerren - Najaar 2011 aflevering 3

Herman den Blijker organiseert bijzondere audities in het land, waarbij hij op zoek gaat naar de beste twaalf thuiskoks. Iedereen mag zijn of haar favoriete, zelfgemaakte voor-, hoofd- of nagerecht, dat zij thuis al hebben voorbereid, prese...

13-12-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 2

Herman Zoekt Kerststerren - Najaar 2011 aflevering 2

Herman den Blijker organiseert bijzondere audities in het land, waarbij hij op zoek gaat naar de beste twaalf thuiskoks. Iedereen mag zijn of haar favoriete, zelfgemaakte voor-, hoofd- of nagerecht, dat zij thuis al hebben voorbereid, prese...

06-12-2011 21:32

Najaar 2011 aflevering 1

Herman Zoekt Kerststerren - Najaar 2011 aflevering 1

Herman den Blijker organiseert bijzondere audities in het land, waarbij hij op zoek gaat naar de beste twaalf thuiskoks. Iedereen mag zijn of haar favoriete, zelfgemaakte voor-, hoofd- of nagerecht, dat zij thuis al hebben voorbereid, prese...

Herman Zoekt Kerststerren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Zoekt Kerststerren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Zoekt Kerststerren bij Herman Zoekt Kerststerren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Zoekt Kerststerren. Heb je een uitzending van Herman Zoekt Kerststerren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Zoekt Kerststerren gemist

In Herman Zoekt Kerststerren organiseert Herman den Blijker bijzondere audities in het land, waarbij hij op zoek gaat naar de beste twaalf thuiskoks. Iedereen mag in Herman Zoekt Kerststerren zijn of haar favoriete, zelfgemaakte voor-, hoofd- of nagerecht, dat zij thuis al hebben voorbereid, presenteren aan een vakjury, onder leiding van Herman den Blijker. De topkok proeft en verdiept zich in de bereidingswijze, de ingrediënten en laat zich leiden door creativiteit, originaliteit en smaak. Ondertussen gaat Martijn Krabbé, ook in Herman Zoekt Kerststerren, op zoek naar de persoonlijke verhalen achter de gerechten. Degene met het lekkerste gerecht per gang, wint een jaar lang gratis boodschappen bij supermarktketen Albert Heijn.

Uitzending gemist van Herman Zoekt Kerststerren? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Zoekt Kerststerren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-12-2011 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!