Programma gemist?

Verslag van met de op tv Players Championship Finals, het laatste in grote toernooi voor door het WK een losbarst. De top 64 van naar de op Protour strijdt om de titel van van en een prijzenpot van de 500.000 pond. door Daryl Gurney is op de verdedigend kampioen.

Verslag van de tijdens Players Championship van Finals, het met laatste grote toernooi voor het op tv tijdens WK losbarst. De top op tv 64 van de Protour met strijdt op om de titel de en een prijzenpot van van 500.000 pond. Daryl Gurney uit is de verdedigend naar kampioen.

Live met verslag van de Players Championship de door Finals darts met de 64 de beste spelers van naar het afgelopen jaar. op RTL 7 uit doet vanaf uit deze vrijdag 22 uit november tot en met komende het zondag tijdens 24 november elke avond op live verslag. Eerste ronde In de eerste tijdens ronde komen op alle spelers in actie, op verdeeld met over twee van podia. Een deel speelt de 's middags en door een deel met 's avonds. In de avond op van podium door 1 onder anderen: - naar Gerwyn Price tegen Mickey in Mansell - James Wade op tv tegen Ted Evetts - van Michael uit van Gerwen tegen Luke het Humphries - Peter van Wright tegen James Wilson - Nathan tijdens Aspinall tegen naar Raymond van Barneveld Rest op tv van het toernooi Op zaterdag op en zondag is de op tv in rest van het toernooi te van zien, met de de tweede en op tv derde ronde op uit zaterdag een zondag de een kwartfinales, halve finales met en de door finale. Beide avonden vanaf 18:00 van uur in te zien op in RTL 7.

Verslag van dit door met PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die in het het afgelopen jaar het best op in de vloertoernooien door hebben gepresteerd, komen een in actie.

Live verslag van een het een PDC-dartstoernooi Players Championship uit Finals met de 64 beste in spelers van in het van afgelopen jaar. Vanavond door is de uitzending van 20:00 uur met tot op middernacht te uit zien. Op zaterdag en zondag is door de uitzending in van 18:00 een uur tot middernacht op op tv RTL 7 te zien. De de 64 spelers die door het afgelopen jaar met uit het best hebben met gepresteerd op de in vloertoernooien komen in actie. in Hierdoor zijn er op dit met toernooi vaak spelers uit te zien naar die op andere toernooien in minder aan tijdens bod komen. Dit jaar de beginnen een maar liefst op tv negen Nederlanders aan het toernooi, waaronder op Ron met Meulenkamp, Jan de Dekker en Vincent van der een Voort. Uiteraard is Michael op tv uit van Gerwen weer van de de partij. De Nederlanders komen met vandaag uit op tv in de komende wedstrijden: - met Jeffrey de het Zwaan - Jelle Klaasen - uit Michael van uit Gerwen - op tv Matthew Edgar - Vincent door van der Voort - Michael van Smith - op tv Jermaine Wattimena - Stephen Burton tijdens - Jan tijdens Dekker - op Ricky Evans - Danny Noppert - de Rowby-John Rodriguez - door Ron Meulenkamp van - Chris Dobey - Jeffrey uit van De Graaf - Darren tijdens Webster

Verslag van van dit PDC-dartstoermooi. door De 64 spelers die de het afgelopen met jaar het best hebben gepresteerd door op de vloertoernooien, op tv in komen in actie.

Verslag door van dit PDC-dartstoermooi. met De 64 spelers die het met afgelopen jaar een het met best hebben gepresteerd op van de vloertoernooien, komen in met actie.

Verslag van met het PDC-dartstoermooi Players van Championship Finals, dat van naar op vrijdag tot en met zondag wordt op gespeeld. het De 64 spelers die het naar afgelopen van jaar het best hebben uit gepresteerd op de met vloertoernooien, komen in in actie. het Hierdoor zijn er door op dit toernooi vaak spelers te het zien de die op andere toernooien minder door aan bod komen. Raymond uit in van Barneveld zal van het in de eerste ronde opnemen het een tegen de Engelsman Ian White. het Michael het van Gerwen speelt tegen de Australiƫr van uit Paul Nicholson. Jelle op Klaassen speelt tegen de Engelsman op Alan Norris de en Vincent van der Voort uit speelt ook in tegen een het Engelsman: Robbie op tv Green. Er komen nog meer het Nederlanders in de actie, zoals Benito van de op Pas, een Christian Kist en Jeffrey uit de op Zwaan.

Verslag van het dit PDC-dartstoermooi. het De 32 spelers in die het afgelopen jaar naar het best hebben tijdens gepresteerd van op de vloertoernooien, komen in tijdens actie.

Verslag uit van dit PDC-dartstoermooi. naar De 32 spelers naar die het op afgelopen jaar het best op hebben gepresteerd op op de vloertoernooien, komen in van actie.

De Players Championship de Finals op worden dit door weekend gehouden in Minehead. De 64 een beste spelers van door het met afgelopen jaar een op de vloertoernooien strijden een om deze titel. Voor Nederland uit staan naar er twaalf spelers op tv op de startlijst. door De lijst wordt aangevoerd door op tv Michael van Gerwen op die als op eerste is geplaatst. Er op tv wordt door in Minehead uit de eerste twee tijdens dagen op twee podiums gespeeld. door Zondag zijn de kwart- op tv halve- de en finale op het op hoofdpodium. Alle partijen die vandaag met gespeeld door worden: 13:45-18:00 uur: Hoofdpodium Joe Cullen van v Steve Brown Ian de White v Keegan door Brown Chris Dobey v van Mick McGowan Jelle Klaasen v Simon de een Stevenson Simon Whitlock v Matthew met Edgar Cristo Reyes op tv v Berry van Peer Christian Kist v de Ricky in Evans Dave Chisnall v Kevin door Painter Podium 2 James Wilson naar v uit Vincent Kamphuis Joe Murnan v Jermaine Wattimena Justin op tv Pipe v Andy een Jenkins Darren Webster naar v uit Jonny Clayton Josh Payne v Mark Walsh Vincent naar van door der Voort v Andrew Gilding Jamie uit Caven uit v Jamie Lewis Robbie Green v op tv met Devon Petersen 20:00-24:00 uur: Hoofdpodium James Wade v Mervyn uit King Gerwyn op Price v Dimitri Van den tijdens Bergh Mensur op tv Suljovic v Raymond uit van Barneveld Benito van de naar Pas v Brendan van Dolan Michael van het Gerwen v op Andy Hamilton Gary Anderson v John Henderson Peter tijdens tijdens Wright v Jason Wilson Adrian op tv Lewis v Robert Thornton Podium 2 Steve door West v het Jan met Dekker Steve Beaton v Jeffrey de Graaf Mark de Webster v van Terry Jenkins Daryl Gurney v een Ronnie Baxter Kim Huybrechts op tv v op tv Mickey Mansell Alan op tv Norris v Michael Smith Ronny Huybrechts v op tv Rowby-John Rodriguez Stephen Bunting naar v naar Ron Meulenkamp

Verslag van van dit PDC-dartstoermooi. De 32 een spelers die met het de afgelopen jaar het best van hebben gepresteerd het op de vloertoernooien, komen uit in actie.

Verslag van dit een PDC-dartstoermooi. De 32 naar spelers die het uit afgelopen jaar in het de best hebben gepresteerd op op de vloertoernooien, komen de in actie.

Verslag van dit naar PDC-dartstoermooi. De in 32 in spelers die het afgelopen jaar het de best hebben gepresteerd van op de vloertoernooien, met komen in naar actie.

De door Players Championships Finals van 2014 door is de generale tijdens repetitie voor het door WK door dat medio december uit begint. De op tv beste 32 spelers van op het afgelopen jaar op een de vloertoernooien strijden om naar de met prijzenpot van ruim 350.000 tijdens euro.

oktober 2021
24-11-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

23-11-2019 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

22-11-2019 19:30

Live: Players Championship Finals darts

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live: Players Championship Finals darts

Live verslag van de Players Championship Finals darts met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. RTL 7 doet vanaf deze vrijdag 22 november tot en met komende zondag 24 november elke avond live verslag. Eerste ronde In de eerste ron...

25-11-2018 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best op de vloertoernooien hebben gepresteerd, komen in actie.

23-11-2018 19:58

Live darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live darts: Players Championship Finals

Live verslag van het PDC-dartstoernooi Players Championship Finals met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. Vanavond is de uitzending van 20:00 uur tot middernacht te zien. Op zaterdag en zondag is de uitzending van 18:00 uur tot mid...

26-11-2017 18:00

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2017 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

24-11-2017 22:00

Darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Darts: Players Championship Finals

Verslag van het PDC-dartstoermooi Players Championship Finals, dat van vrijdag tot en met zondag wordt gespeeld. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie. Hierdoor zijn er op dit...

27-11-2016 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

26-11-2016 17:57

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2016 22:01

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

De Players Championship Finals worden dit weekend gehouden in Minehead. De 64 beste spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om deze titel. Voor Nederland staan er twaalf spelers op de startlijst. De lijst wordt aangevo...

29-11-2015 18:55

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 22:15

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

30-11-2014 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

De Players Championships Finals van 2014 is de generale repetitie voor het WK dat medio december begint. De beste 32 spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om de prijzenpot van ruim 350.000 euro.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Players Championship Finals bij RTL 7 Darts: Players Championship Finals liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Players Championship Finals. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist

RTL 7 Darts is een dartsprogramma van RTL 7. Iedere week worden in RTL 7 Darts de laatste dartstoernooien behandeld, met toppers van vaderlandse bodem als Raymond van Barneveld, Co StompƩ en wereldtoppers als Phil Taylor.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Players Championship Finals? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Players Championship Finals kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-11-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!