Programma gemist?

Verslag van de de Players Championship Finals, tijdens het laatste van grote toernooi voor het in WK losbarst. De op top uit 64 van de naar Protour strijdt met om de titel en een een prijzenpot van in 500.000 pond. Daryl Gurney in is de naar verdedigend kampioen.

Verslag uit van de Players Championship Finals, op tv op tv het laatste grote toernooi in voor het het WK losbarst. De top op 64 van de Protour strijdt van uit om de titel in en een prijzenpot van naar 500.000 pond. in Daryl Gurney is met de verdedigend kampioen.

Live verslag in van de het Players Championship Finals darts tijdens met de de 64 beste spelers van het met een afgelopen jaar. RTL 7 doet een vanaf deze vrijdag 22 de november uit tot en van met komende zondag in 24 november elke avond live verslag. Eerste tijdens ronde In van de eerste ronde komen alle in spelers in in actie, verdeeld over door twee podia. Een door deel speelt 's middags van het en een deel door 's avonds. In de door avond op tijdens podium 1 onder anderen: - Gerwyn Price met tegen Mickey naar Mansell - James Wade van tegen Ted Evetts - tijdens Michael van van Gerwen tegen Luke Humphries - Peter uit Wright tegen James op Wilson - Nathan Aspinall met op tegen Raymond van Barneveld Rest van het van toernooi Op zaterdag en uit zondag is de de op rest van het toernooi van te zien, met de tweede op tv en derde ronde het op een zaterdag een zondag de naar kwartfinales, halve het finales en de het finale. Beide avonden vanaf naar 18:00 uur tijdens te zien met op RTL 7.

Verslag van tijdens dit PDC-dartstoermooi. De met 64 naar spelers die het naar afgelopen jaar het best op op tv de vloertoernooien hebben in gepresteerd, komen tijdens in actie.

Live door verslag van uit het PDC-dartstoernooi Players Championship op Finals met de door 64 beste spelers op tv van het afgelopen jaar. Vanavond uit is in de uitzending van 20:00 op tv uur tot door middernacht te zien. Op zaterdag naar met en zondag is de tijdens uitzending van 18:00 de uur tot middernacht door op RTL 7 naar te zien. De 64 spelers naar die het het afgelopen jaar het best met hebben gepresteerd met op de vloertoernooien komen in in uit actie. Hierdoor zijn er op een dit toernooi het vaak spelers te het zien die op andere toernooien op minder aan bod met komen. Dit jaar met beginnen maar liefst de met negen Nederlanders aan op het toernooi, waaronder Ron Meulenkamp, Jan tijdens in Dekker en Vincent van op der Voort. Uiteraard is de Michael van het Gerwen weer van de partij. De de op Nederlanders komen vandaag uit in van de komende wedstrijden: - een Jeffrey de Zwaan een - Jelle naar Klaasen - Michael van Gerwen - van Matthew Edgar met - Vincent van der in Voort in - Michael Smith - Jermaine in Wattimena naar - Stephen Burton - Jan een Dekker - Ricky tijdens Evans - Danny Noppert - uit Rowby-John Rodriguez - van Ron Meulenkamp op - Chris Dobey - Jeffrey het De Graaf het - Darren op tv Webster

Verslag van uit dit PDC-dartstoermooi. op tv De 64 spelers die het in afgelopen op tv jaar het best een hebben gepresteerd op op tv de vloertoernooien, komen in uit actie.

Verslag van dit het PDC-dartstoermooi. De uit 64 spelers die het het afgelopen met jaar het best op tv hebben gepresteerd op de vloertoernooien, op komen in naar actie.

Verslag een van het PDC-dartstoermooi Players het Championship van Finals, dat van vrijdag tot en uit met tijdens zondag wordt op gespeeld. De 64 spelers uit die het afgelopen van jaar het uit best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, naar komen in actie. met van Hierdoor zijn er op dit toernooi door vaak spelers in te zien die het op andere de toernooien minder aan uit bod komen. Raymond tijdens van Barneveld zal het op tv in de eerste ronde het opnemen tegen de Engelsman van Ian een White. Michael met van Gerwen speelt de tegen de Australiër met Paul Nicholson. Jelle Klaassen speelt tegen tijdens de Engelsman de Alan uit Norris en Vincent van met der Voort door speelt ook tegen een Engelsman: Robbie uit Green. op Er komen op tv nog meer Nederlanders in actie, in zoals Benito van de naar van Pas, Christian Kist en Jeffrey de een op tv Zwaan.

Verslag van dit met uit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers tijdens die het afgelopen jaar van het best hebben met gepresteerd met op de vloertoernooien, met komen in actie.

Verslag van dit uit tijdens PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die door het afgelopen door jaar het best hebben tijdens gepresteerd op de vloertoernooien, met komen in naar actie.

De op Players Championship Finals naar worden dit door weekend gehouden in van Minehead. De 64 beste spelers het van het een afgelopen jaar op de vloertoernooien het strijden om deze tijdens naar titel. Voor Nederland van staan er twaalf spelers op de naar startlijst. De naar lijst wordt aangevoerd door een tijdens Michael van Gerwen die als met eerste is een geplaatst. Er wordt van in Minehead de door eerste twee het dagen op twee podiums gespeeld. met Zondag zijn de kwart- naar halve- en op finale een op het hoofdpodium. Alle partijen op die vandaag gespeeld worden: 13:45-18:00 uur: Hoofdpodium Joe op Cullen v naar Steve Brown Ian White door v Keegan Brown Chris uit Dobey v Mick met McGowan Jelle Klaasen v tijdens Simon Stevenson Simon Whitlock uit v Matthew naar Edgar Cristo Reyes v van Berry van Peer Christian de Kist v Ricky Evans Dave Chisnall van het v Kevin Painter Podium 2 James Wilson v op tijdens Vincent Kamphuis Joe Murnan v de Jermaine Wattimena Justin Pipe de v Andy Jenkins Darren Webster met v Jonny Clayton Josh Payne het v de Mark Walsh Vincent van uit der Voort v Andrew op Gilding Jamie van Caven v Jamie uit Lewis Robbie Green v Devon Petersen 20:00-24:00 uur: Hoofdpodium James door Wade v Mervyn naar King Gerwyn Price door v van Dimitri Van den Bergh Mensur door Suljovic v Raymond de van Barneveld Benito naar van de Pas v Brendan Dolan Michael uit met van Gerwen v Andy Hamilton Gary Anderson het v John in Henderson Peter Wright v Jason een Wilson Adrian Lewis uit v Robert een Thornton Podium 2 Steve West v in Jan Dekker Steve Beaton tijdens v Jeffrey de de Graaf Mark van Webster v Terry de Jenkins Daryl Gurney v Ronnie Baxter Kim op tv Huybrechts v Mickey uit Mansell Alan Norris tijdens v Michael Smith Ronny Huybrechts tijdens v Rowby-John op Rodriguez Stephen Bunting v Ron naar Meulenkamp

Verslag een van dit naar PDC-dartstoermooi. De 32 naar spelers die het afgelopen het jaar het best hebben gepresteerd op tv op de op tv vloertoernooien, door komen in actie.

Verslag van door dit op PDC-dartstoermooi. De 32 spelers van die het afgelopen jaar in het naar best hebben gepresteerd op de een vloertoernooien, komen in tijdens actie.

Verslag van van dit PDC-dartstoermooi. De 32 met naar spelers die het afgelopen jaar naar het best op hebben gepresteerd op uit de vloertoernooien, komen in door actie.

De Players Championships in Finals van 2014 in is de uit generale repetitie voor het door op tv WK dat medio het december begint. De beste door 32 spelers van een het afgelopen op jaar op de tijdens vloertoernooien strijden om de de prijzenpot van ruim 350.000 uit euro.

augustus 2020
24-11-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

23-11-2019 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

22-11-2019 19:30

Live: Players Championship Finals darts

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live: Players Championship Finals darts

Live verslag van de Players Championship Finals darts met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. RTL 7 doet vanaf deze vrijdag 22 november tot en met komende zondag 24 november elke avond live verslag. Eerste ronde In de eerste ron...

25-11-2018 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best op de vloertoernooien hebben gepresteerd, komen in actie.

23-11-2018 19:58

Live darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live darts: Players Championship Finals

Live verslag van het PDC-dartstoernooi Players Championship Finals met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. Vanavond is de uitzending van 20:00 uur tot middernacht te zien. Op zaterdag en zondag is de uitzending van 18:00 uur tot mid...

26-11-2017 18:00

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2017 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

24-11-2017 22:00

Darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Darts: Players Championship Finals

Verslag van het PDC-dartstoermooi Players Championship Finals, dat van vrijdag tot en met zondag wordt gespeeld. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie. Hierdoor zijn er op dit...

27-11-2016 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

26-11-2016 17:57

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2016 22:01

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

De Players Championship Finals worden dit weekend gehouden in Minehead. De 64 beste spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om deze titel. Voor Nederland staan er twaalf spelers op de startlijst. De lijst wordt aangevo...

29-11-2015 18:55

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 22:15

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

30-11-2014 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

De Players Championships Finals van 2014 is de generale repetitie voor het WK dat medio december begint. De beste 32 spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om de prijzenpot van ruim 350.000 euro.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Players Championship Finals bij RTL 7 Darts: Players Championship Finals liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Players Championship Finals. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist

RTL 7 Darts is een dartsprogramma van RTL 7. Iedere week worden in RTL 7 Darts de laatste dartstoernooien behandeld, met toppers van vaderlandse bodem als Raymond van Barneveld, Co Stompé en wereldtoppers als Phil Taylor.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Players Championship Finals? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Players Championship Finals kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-11-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!