Programma gemist?

Verslag van de naar Players naar Championship Finals, het laatste grote in in toernooi voor het WK losbarst. De tijdens top 64 van in de Protour door strijdt om de titel door en een prijzenpot van van 500.000 een pond. Daryl Gurney is uit de verdedigend met kampioen.

Verslag op tv van de Players op tv Championship Finals, het laatste met grote toernooi voor een het WK losbarst. een De top 64 een van het de Protour strijdt om de in titel en een prijzenpot door met van 500.000 pond. op tv Daryl Gurney is de verdedigend tijdens kampioen.

Live het verslag van de van Players Championship Finals darts in met de op 64 beste spelers uit van het een afgelopen jaar. RTL 7 doet vanaf het deze vrijdag een 22 november op tv tot en de met komende zondag met 24 november elke de avond live verslag. Eerste ronde In op de eerste ronde door komen alle spelers in op tv actie, verdeeld op over twee podia. Een door deel speelt 's middags van en een de deel 's avonds. In de de de avond op podium 1 onder met anderen: - Gerwyn van Price tegen met Mickey Mansell - James Wade tegen naar Ted Evetts - Michael door van Gerwen op tv tegen naar Luke Humphries - Peter het Wright tegen James Wilson - Nathan uit Aspinall met tegen Raymond van Barneveld Rest van op tv het toernooi Op zaterdag en op zondag is de met rest tijdens van het toernooi op tv te zien, het met de tweede en derde het ronde in op zaterdag een zondag de met kwartfinales, halve naar finales en de uit finale. Beide uit avonden vanaf 18:00 uur van te zien op RTL van 7.

Verslag van dit uit PDC-dartstoermooi. De 64 uit spelers die naar het afgelopen met jaar het best uit op de vloertoernooien door hebben gepresteerd, tijdens komen in actie.

Live verslag door van op tv het PDC-dartstoernooi Players Championship Finals van met de 64 beste naar spelers op tv van het afgelopen jaar. in Vanavond is de uitzending het van met 20:00 uur op tot middernacht te zien. Op zaterdag uit het en zondag is de naar uitzending van 18:00 uur tot in uit middernacht op RTL 7 te zien. De van 64 tijdens spelers die het afgelopen uit jaar het op best hebben de gepresteerd op de van vloertoernooien komen in actie. Hierdoor de zijn op tv er op dit toernooi vaak in spelers te van zien die uit op andere toernooien minder aan op tv bod komen. Dit jaar met op beginnen maar liefst negen op tv Nederlanders aan het toernooi, op tv waaronder Ron Meulenkamp, een Jan Dekker en Vincent de van der Voort. in Uiteraard is met Michael van Gerwen weer uit van de uit partij. De Nederlanders komen vandaag door uit in de de komende wedstrijden: - Jeffrey met op tv de Zwaan - Jelle met Klaasen - Michael van Gerwen op - van Matthew Edgar - Vincent van van der Voort op - Michael Smith - Jermaine op tv Wattimena - Stephen Burton tijdens op tv - Jan Dekker - Ricky Evans - het Danny Noppert - op tv in Rowby-John Rodriguez - Ron Meulenkamp met - Chris Dobey - Jeffrey het op De Graaf - in Darren Webster

Verslag van de dit PDC-dartstoermooi. De 64 op spelers die door het uit afgelopen jaar het best hebben gepresteerd met op op tv de vloertoernooien, komen in op tv actie.

Verslag in van dit het PDC-dartstoermooi. De 64 spelers van die het afgelopen jaar uit het best hebben van gepresteerd op de naar vloertoernooien, komen met in actie.

Verslag van een het PDC-dartstoermooi Players tijdens Championship tijdens Finals, dat van een vrijdag tot en met zondag van wordt gespeeld. tijdens De 64 spelers met die het afgelopen tijdens jaar het best tijdens hebben gepresteerd op de met vloertoernooien, komen de in actie. tijdens Hierdoor zijn er op door dit toernooi vaak spelers te tijdens zien van die op andere toernooien naar minder aan bod komen. Raymond in van Barneveld zal de het met in de eerste het ronde opnemen het tegen de Engelsman op tv Ian White. Michael van op tv Gerwen speelt op tv tegen de Australiër de Paul Nicholson. Jelle uit Klaassen speelt tegen de tijdens Engelsman Alan door Norris en Vincent van uit der Voort speelt uit ook tegen een Engelsman: op Robbie Green. in Er komen op nog meer Nederlanders in actie, zoals tijdens Benito van de door Pas, op tv Christian Kist naar en Jeffrey de het Zwaan.

Verslag met van dit PDC-dartstoermooi. De van 32 spelers die het van afgelopen jaar met het best hebben gepresteerd met op de vloertoernooien, in komen in op tv actie.

Verslag de van dit PDC-dartstoermooi. De op 32 spelers die het op tv op afgelopen jaar het tijdens best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, naar uit komen in actie.

De in Players Championship Finals worden tijdens dit weekend tijdens gehouden in op Minehead. De 64 op beste spelers van een het afgelopen jaar door op de vloertoernooien op strijden om deze titel. Voor Nederland in staan er het twaalf van spelers op de startlijst. De lijst een een wordt aangevoerd door Michael van op tv Gerwen die als eerste met is geplaatst. Er tijdens wordt in Minehead naar de op tv eerste twee dagen op tijdens twee podiums gespeeld. van Zondag in zijn de kwart- halve- en in finale op het hoofdpodium. Alle van door partijen die vandaag gespeeld van worden: 13:45-18:00 uur: Hoofdpodium Joe een Cullen v Steve Brown Ian White met v de Keegan Brown Chris Dobey v Mick tijdens McGowan Jelle Klaasen v Simon naar Stevenson Simon Whitlock van v Matthew uit Edgar Cristo Reyes v Berry van van Peer Christian Kist v met Ricky Evans Dave Chisnall met v Kevin Painter Podium op tv tijdens 2 James Wilson v Vincent Kamphuis Joe naar Murnan v met Jermaine Wattimena Justin Pipe v Andy in Jenkins Darren in Webster v Jonny met Clayton Josh Payne v Mark met Walsh Vincent van der uit Voort v in Andrew Gilding Jamie Caven v Jamie de de Lewis Robbie Green v Devon op tv Petersen 20:00-24:00 uur: Hoofdpodium James Wade met v Mervyn King Gerwyn Price naar v Dimitri door Van den Bergh Mensur Suljovic met v Raymond van Barneveld Benito op door van de Pas v Brendan tijdens Dolan Michael van uit Gerwen v Andy uit Hamilton Gary Anderson v uit John Henderson Peter Wright v van Jason Wilson Adrian Lewis de v een Robert Thornton Podium 2 Steve de West v Jan Dekker Steve Beaton door v Jeffrey in de Graaf Mark Webster v Terry uit uit Jenkins Daryl Gurney v Ronnie tijdens Baxter Kim Huybrechts v Mickey van Mansell Alan Norris v Michael van Smith Ronny Huybrechts het v tijdens Rowby-John Rodriguez Stephen Bunting v Ron op tv Meulenkamp

Verslag met van dit PDC-dartstoermooi. De naar 32 spelers die het van afgelopen jaar het door best een hebben gepresteerd op de uit vloertoernooien, komen in met actie.

Verslag van naar dit de PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het een in afgelopen jaar het best hebben het gepresteerd op van de vloertoernooien, komen in tijdens actie.

Verslag van de dit PDC-dartstoermooi. een De 32 spelers die het in afgelopen jaar op het best hebben gepresteerd van het op de vloertoernooien, komen in een actie.

De naar Players Championships Finals van uit 2014 is de tijdens generale van repetitie voor het WK het dat medio december begint. in De op tv beste 32 spelers van het op afgelopen een jaar op de naar vloertoernooien strijden om de prijzenpot van een ruim 350.000 het euro.

juli 2021
24-11-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

23-11-2019 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

22-11-2019 19:30

Live: Players Championship Finals darts

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live: Players Championship Finals darts

Live verslag van de Players Championship Finals darts met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. RTL 7 doet vanaf deze vrijdag 22 november tot en met komende zondag 24 november elke avond live verslag. Eerste ronde In de eerste ron...

25-11-2018 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best op de vloertoernooien hebben gepresteerd, komen in actie.

23-11-2018 19:58

Live darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live darts: Players Championship Finals

Live verslag van het PDC-dartstoernooi Players Championship Finals met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. Vanavond is de uitzending van 20:00 uur tot middernacht te zien. Op zaterdag en zondag is de uitzending van 18:00 uur tot mid...

26-11-2017 18:00

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2017 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

24-11-2017 22:00

Darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Darts: Players Championship Finals

Verslag van het PDC-dartstoermooi Players Championship Finals, dat van vrijdag tot en met zondag wordt gespeeld. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie. Hierdoor zijn er op dit...

27-11-2016 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

26-11-2016 17:57

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2016 22:01

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

De Players Championship Finals worden dit weekend gehouden in Minehead. De 64 beste spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om deze titel. Voor Nederland staan er twaalf spelers op de startlijst. De lijst wordt aangevo...

29-11-2015 18:55

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 22:15

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

30-11-2014 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

De Players Championships Finals van 2014 is de generale repetitie voor het WK dat medio december begint. De beste 32 spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om de prijzenpot van ruim 350.000 euro.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Players Championship Finals bij RTL 7 Darts: Players Championship Finals liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Players Championship Finals. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist

RTL 7 Darts is een dartsprogramma van RTL 7. Iedere week worden in RTL 7 Darts de laatste dartstoernooien behandeld, met toppers van vaderlandse bodem als Raymond van Barneveld, Co Stompé en wereldtoppers als Phil Taylor.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Players Championship Finals? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Players Championship Finals kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-11-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!