Programma gemist?

Verslag van door de Players Championship Finals, het tijdens het laatste grote toernooi voor op het WK door losbarst. De top 64 door van door de Protour strijdt om de de titel uit en een prijzenpot van de 500.000 pond. op Daryl Gurney is een de verdedigend kampioen.

Verslag van met de Players op tv Championship Finals, het met laatste grote toernooi voor naar het WK het losbarst. De top op tv 64 van de Protour strijdt op om de titel naar van en een prijzenpot van 500.000 pond. een Daryl Gurney is het de verdedigend de kampioen.

Live het verslag van de Players Championship naar Finals darts de met de 64 op tv beste spelers van het door afgelopen op tv jaar. RTL 7 doet vanaf op tv deze vrijdag 22 de een november tot en met in komende zondag 24 met november elke avond live uit verslag. Eerste ronde In de de eerste ronde komen met alle spelers met in actie, verdeeld met over twee podia. Een deel uit de speelt 's middags de en een deel op tv 's avonds. In door de avond op podium van 1 onder naar anderen: - Gerwyn Price tegen een Mickey Mansell - James Wade tegen het Ted Evetts - uit Michael van naar Gerwen tegen Luke Humphries - door Peter in Wright tegen James Wilson - een Nathan Aspinall tegen Raymond van op Barneveld Rest van het uit toernooi Op zaterdag en door zondag tijdens is de in rest van het toernooi te zien, van op tv met de tweede en derde in ronde op zaterdag een de zondag de kwartfinales, met halve finales het en de finale. Beide het avonden vanaf van 18:00 uur te zien in op RTL door 7.

Verslag een van dit PDC-dartstoermooi. De 64 de spelers het die het afgelopen met jaar het best op door de door vloertoernooien hebben gepresteerd, komen in door actie.

Live verslag van op tv het PDC-dartstoernooi naar Players Championship Finals een met de naar 64 beste spelers van het het afgelopen jaar. Vanavond op is de uitzending naar van 20:00 uur de tot middernacht te de zien. Op zaterdag uit en op zondag is tijdens de uitzending van 18:00 uur naar tot middernacht met op RTL 7 te naar zien. De 64 spelers op die het met afgelopen jaar het de best hebben gepresteerd op de de vloertoernooien uit komen in een actie. Hierdoor zijn er op van dit toernooi op tv vaak spelers tijdens te zien die een op andere toernooien minder met aan bod op tv komen. Dit jaar het beginnen maar liefst negen door Nederlanders aan het toernooi, waaronder op tv Ron Meulenkamp, een Jan Dekker en tijdens Vincent door van der Voort. Uiteraard is een Michael van Gerwen met weer van de partij. De op tv Nederlanders komen het vandaag uit in op tv de komende wedstrijden: - de Jeffrey de Zwaan - uit Jelle Klaasen - door Michael van van Gerwen - Matthew door Edgar - Vincent van van der Voort - naar Michael Smith - de Jermaine Wattimena - Stephen Burton op van - Jan Dekker - van Ricky Evans - Danny Noppert tijdens - Rowby-John van Rodriguez - Ron Meulenkamp - Chris door met Dobey - Jeffrey De Graaf met - in Darren Webster

Verslag van op tv dit op PDC-dartstoermooi. De 64 spelers tijdens die het afgelopen jaar het tijdens best hebben gepresteerd het op op de vloertoernooien, komen in met actie.

Verslag met van dit van PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het het afgelopen een jaar het tijdens best hebben gepresteerd op de op tv vloertoernooien, de komen in actie.

Verslag van het in PDC-dartstoermooi van Players Championship Finals, dat op tv van vrijdag tot en het met zondag van wordt gespeeld. De in 64 spelers de die het afgelopen jaar het uit best hebben gepresteerd door op de vloertoernooien, naar komen in in actie. Hierdoor van zijn er op dit met toernooi uit vaak spelers te uit zien die op andere toernooien tijdens minder van aan bod komen. Raymond van Barneveld door zal het in in de de eerste ronde opnemen met tegen de Engelsman de Ian White. Michael van uit Gerwen speelt tegen door de Australiër het Paul Nicholson. Jelle Klaassen speelt tegen tijdens de Engelsman van Alan Norris de en Vincent van der Voort met speelt van ook tegen een in Engelsman: Robbie een Green. Er komen nog meer op tv Nederlanders in actie, zoals het Benito van de uit Pas, Christian Kist het en Jeffrey op de uit Zwaan.

Verslag het van dit tijdens PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het het de afgelopen jaar het best hebben in gepresteerd op de in vloertoernooien, komen op in actie.

Verslag van tijdens dit met PDC-dartstoermooi. De 32 het spelers die het afgelopen het jaar het best naar hebben gepresteerd op de van vloertoernooien, komen op in actie.

De Players tijdens Championship uit Finals worden dit weekend gehouden in een Minehead. De van 64 beste spelers van met het het afgelopen jaar op in de vloertoernooien met strijden om deze titel. Voor Nederland met staan er op twaalf spelers op de op door startlijst. De lijst wordt op tv aangevoerd door Michael in van Gerwen door die als eerste is een geplaatst. Er wordt de in Minehead in de eerste twee dagen op naar twee podiums gespeeld. uit Zondag zijn de kwart- uit halve- op tv en finale op het hoofdpodium. Alle op partijen die vandaag door gespeeld worden: 13:45-18:00 de uur: Hoofdpodium Joe Cullen een v Steve een Brown Ian White v Keegan Brown Chris Dobey in het v Mick McGowan Jelle een Klaasen v Simon Stevenson Simon met Whitlock v Matthew naar Edgar Cristo Reyes v Berry van door Peer Christian Kist tijdens v Ricky Evans Dave Chisnall naar het v Kevin Painter Podium 2 James naar Wilson v Vincent Kamphuis Joe Murnan met v naar Jermaine Wattimena Justin Pipe het v Andy Jenkins Darren in Webster v Jonny Clayton Josh Payne het v tijdens Mark Walsh Vincent van der een Voort v Andrew Gilding Jamie met Caven in v Jamie Lewis Robbie Green uit v Devon Petersen 20:00-24:00 uur: Hoofdpodium James de Wade met v Mervyn met King Gerwyn Price v Dimitri Van op den Bergh Mensur Suljovic tijdens v Raymond op van Barneveld Benito van de het Pas v naar Brendan Dolan Michael van Gerwen uit v de Andy Hamilton Gary Anderson uit v John Henderson Peter Wright v de Jason de Wilson Adrian Lewis v Robert Thornton Podium met 2 Steve West v Jan uit Dekker Steve Beaton v door Jeffrey op tv de Graaf Mark Webster v Terry uit Jenkins Daryl uit Gurney v Ronnie op Baxter Kim Huybrechts v Mickey een Mansell Alan Norris v de Michael Smith Ronny Huybrechts een v Rowby-John Rodriguez Stephen tijdens Bunting v Ron uit Meulenkamp

Verslag met van dit een PDC-dartstoermooi. De 32 spelers tijdens die het afgelopen jaar van het het best hebben gepresteerd op de het vloertoernooien, komen in met actie.

Verslag van op dit PDC-dartstoermooi. met De 32 spelers die van het afgelopen jaar het door het best hebben gepresteerd op met de vloertoernooien, komen in met actie.

Verslag van dit het PDC-dartstoermooi. De de 32 door spelers die het afgelopen jaar het het best hebben op gepresteerd op de van vloertoernooien, in komen in actie.

De Players Championships de Finals van 2014 op is op tv de generale repetitie voor het van WK dat medio op het december begint. De beste uit 32 spelers van het afgelopen uit jaar op de op vloertoernooien strijden een om de prijzenpot van de het ruim 350.000 euro.

februari 2020
24-11-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

23-11-2019 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

22-11-2019 19:30

Live: Players Championship Finals darts

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live: Players Championship Finals darts

Live verslag van de Players Championship Finals darts met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. RTL 7 doet vanaf deze vrijdag 22 november tot en met komende zondag 24 november elke avond live verslag. Eerste ronde In de eerste ron...

25-11-2018 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best op de vloertoernooien hebben gepresteerd, komen in actie.

23-11-2018 19:58

Live darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live darts: Players Championship Finals

Live verslag van het PDC-dartstoernooi Players Championship Finals met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. Vanavond is de uitzending van 20:00 uur tot middernacht te zien. Op zaterdag en zondag is de uitzending van 18:00 uur tot mid...

26-11-2017 18:00

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2017 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

24-11-2017 22:00

Darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Darts: Players Championship Finals

Verslag van het PDC-dartstoermooi Players Championship Finals, dat van vrijdag tot en met zondag wordt gespeeld. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie. Hierdoor zijn er op dit...

27-11-2016 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

26-11-2016 17:57

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2016 22:01

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

De Players Championship Finals worden dit weekend gehouden in Minehead. De 64 beste spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om deze titel. Voor Nederland staan er twaalf spelers op de startlijst. De lijst wordt aangevo...

29-11-2015 18:55

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 22:15

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

30-11-2014 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

De Players Championships Finals van 2014 is de generale repetitie voor het WK dat medio december begint. De beste 32 spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om de prijzenpot van ruim 350.000 euro.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Players Championship Finals bij RTL 7 Darts: Players Championship Finals liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Players Championship Finals. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist

RTL 7 Darts is een dartsprogramma van RTL 7. Iedere week worden in RTL 7 Darts de laatste dartstoernooien behandeld, met toppers van vaderlandse bodem als Raymond van Barneveld, Co Stompé en wereldtoppers als Phil Taylor.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Players Championship Finals? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Players Championship Finals kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-11-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!