Programma gemist?

Verslag van de de Players naar Championship Finals, van het laatste grote toernooi voor door het WK met losbarst. De met top 64 van de tijdens Protour strijdt om tijdens de titel en een prijzenpot uit van 500.000 pond. het Daryl Gurney een is de verdedigend naar kampioen.

Verslag van met de Players met Championship Finals, het laatste in grote toernooi tijdens voor het WK losbarst. een De top 64 door van de tijdens Protour strijdt om de naar titel en in een prijzenpot door van 500.000 pond. Daryl Gurney is een de uit verdedigend kampioen.

Live verslag door van naar de Players Championship Finals darts met het de uit 64 beste spelers van het de afgelopen jaar. RTL het 7 doet met vanaf deze vrijdag met 22 november tot en op met komende tijdens zondag 24 door november elke avond live het verslag. Eerste de ronde In de eerste ronde komen naar alle spelers op in actie, verdeeld over twee naar podia. Een deel op speelt door 's middags en tijdens een deel het 's avonds. In de de avond op uit podium 1 onder anderen: - door Gerwyn Price tegen Mickey in Mansell - naar James Wade tegen Ted Evetts - op Michael op tv van Gerwen tegen Luke een Humphries - Peter een Wright tegen James Wilson - door Nathan Aspinall tegen Raymond naar van uit Barneveld Rest van het toernooi Op uit zaterdag en zondag is de in met rest van het toernooi naar te zien, met in de tweede door en derde ronde op van zaterdag een zondag van de kwartfinales, halve op finales en door de finale. Beide avonden op vanaf 18:00 uur te de zien op het RTL 7.

Verslag van door dit tijdens PDC-dartstoermooi. De 64 het spelers die het afgelopen met jaar het op tv best op de door vloertoernooien hebben gepresteerd, komen een in actie.

Live de verslag van het van PDC-dartstoernooi Players Championship Finals uit met met de 64 beste een spelers van het naar afgelopen jaar. Vanavond is de uitzending het van uit 20:00 uur tot de middernacht te zien. Op uit zaterdag in en zondag is de uitzending van naar 18:00 uur tot op tv uit middernacht op RTL in 7 te zien. De 64 spelers op tv die het het afgelopen jaar van het best hebben gepresteerd op de van vloertoernooien het komen in actie. Hierdoor het zijn er op dit tijdens toernooi uit vaak spelers te zien die van op andere van toernooien minder aan bod op komen. Dit jaar in de beginnen maar liefst negen de Nederlanders aan het toernooi, van waaronder Ron Meulenkamp, met Jan Dekker en van Vincent van het der Voort. Uiteraard in is Michael van Gerwen weer met van de van partij. De Nederlanders komen vandaag op tv uit uit in de komende wedstrijden: - naar Jeffrey de Zwaan op tv - het Jelle Klaasen - Michael met van Gerwen - Matthew op tv Edgar - Vincent in van der Voort van - Michael Smith - Jermaine in Wattimena in - Stephen Burton de - Jan Dekker naar - Ricky Evans - Danny naar Noppert - Rowby-John op Rodriguez - Ron Meulenkamp - Chris uit Dobey - in Jeffrey op De Graaf - Darren de Webster

Verslag van dit een PDC-dartstoermooi. het De 64 spelers die een het afgelopen jaar het in best hebben gepresteerd van op op de vloertoernooien, komen in de actie.

Verslag in van dit op tv PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het op tv op tv afgelopen jaar het best hebben gepresteerd door een op de vloertoernooien, komen op tv in actie.

Verslag uit van het PDC-dartstoermooi Players in Championship Finals, dat van het van vrijdag tot en met een zondag wordt van gespeeld. De 64 spelers die van het tijdens afgelopen jaar het een best hebben gepresteerd op de in vloertoernooien, komen in met actie. Hierdoor zijn door er op dit met toernooi vaak op tv spelers te zien die op een andere het toernooien minder aan bod door komen. Raymond van Barneveld naar zal van het in de eerste ronde opnemen in tegen de Engelsman het Ian White. Michael op tv op tv van Gerwen speelt tegen de de Australiër Paul Nicholson. Jelle in Klaassen speelt tegen op tv de op Engelsman Alan naar Norris en Vincent van een der Voort speelt ook tegen op van een Engelsman: Robbie uit Green. Er komen nog meer met Nederlanders naar in actie, zoals het Benito van de Pas, Christian Kist door en in Jeffrey de een Zwaan.

Verslag van dit een een PDC-dartstoermooi. De 32 spelers naar die het de afgelopen jaar het best hebben in gepresteerd op de de vloertoernooien, komen op in actie.

Verslag van uit dit PDC-dartstoermooi. De de 32 naar spelers die het afgelopen naar jaar het best hebben op tv gepresteerd op tv op de vloertoernooien, komen in naar actie.

De op Players Championship Finals worden op tv dit weekend gehouden de in Minehead. De 64 de beste spelers van de het afgelopen van jaar op het de vloertoernooien strijden om deze met titel. door Voor Nederland staan het er twaalf spelers op in de startlijst. De lijst met wordt aangevoerd naar door Michael van van Gerwen die op als eerste is geplaatst. Er een wordt in door Minehead de eerste twee uit dagen op tv op twee op tv podiums gespeeld. Zondag zijn de kwart- tijdens halve- en op tv finale op tijdens het hoofdpodium. Alle partijen die in vandaag gespeeld van worden: 13:45-18:00 uur: Hoofdpodium Joe naar Cullen v Steve Brown Ian White v met Keegan Brown Chris het Dobey v op tv Mick McGowan Jelle Klaasen tijdens v Simon Stevenson Simon Whitlock naar v Matthew Edgar Cristo Reyes op tv v Berry van de Peer Christian Kist naar v Ricky in Evans Dave Chisnall v van Kevin Painter Podium 2 James Wilson uit v Vincent Kamphuis Joe naar Murnan v Jermaine Wattimena Justin tijdens Pipe v met Andy naar Jenkins Darren Webster v naar Jonny Clayton Josh Payne met v Mark Walsh Vincent van der in Voort door v Andrew Gilding Jamie naar Caven v Jamie Lewis Robbie op Green v Devon Petersen 20:00-24:00 uur: Hoofdpodium James in Wade door v Mervyn King Gerwyn uit Price v Dimitri van Van den in Bergh Mensur Suljovic v met Raymond van Barneveld Benito van de Pas met v van Brendan Dolan Michael een van Gerwen v Andy Hamilton Gary Anderson op v John Henderson Peter met Wright v Jason de Wilson Adrian op tv Lewis v Robert Thornton Podium in 2 Steve West v Jan van Dekker Steve Beaton een v Jeffrey uit de Graaf Mark Webster uit v Terry de Jenkins Daryl Gurney v het Ronnie Baxter Kim Huybrechts v Mickey tijdens Mansell Alan met Norris v Michael Smith Ronny Huybrechts v door Rowby-John Rodriguez Stephen Bunting met v Ron door Meulenkamp

Verslag een van dit PDC-dartstoermooi. door De 32 op spelers die het afgelopen de jaar het best hebben gepresteerd uit op de in vloertoernooien, komen in naar actie.

Verslag van naar dit PDC-dartstoermooi. met De 32 spelers die het op tv op tv afgelopen jaar het best de hebben gepresteerd op de een vloertoernooien, komen in in actie.

Verslag met van dit PDC-dartstoermooi. De het 32 uit spelers die het afgelopen in jaar het best hebben gepresteerd tijdens uit op de vloertoernooien, komen uit in actie.

De Players in Championships Finals van 2014 met is de generale tijdens repetitie voor met het tijdens WK dat medio december in begint. De beste 32 spelers naar van het op tv afgelopen jaar op op tv de vloertoernooien tijdens strijden om de prijzenpot in van ruim 350.000 van euro.

november 2020
24-11-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

23-11-2019 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

22-11-2019 19:30

Live: Players Championship Finals darts

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live: Players Championship Finals darts

Live verslag van de Players Championship Finals darts met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. RTL 7 doet vanaf deze vrijdag 22 november tot en met komende zondag 24 november elke avond live verslag. Eerste ronde In de eerste ron...

25-11-2018 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best op de vloertoernooien hebben gepresteerd, komen in actie.

23-11-2018 19:58

Live darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live darts: Players Championship Finals

Live verslag van het PDC-dartstoernooi Players Championship Finals met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. Vanavond is de uitzending van 20:00 uur tot middernacht te zien. Op zaterdag en zondag is de uitzending van 18:00 uur tot mid...

26-11-2017 18:00

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2017 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

24-11-2017 22:00

Darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Darts: Players Championship Finals

Verslag van het PDC-dartstoermooi Players Championship Finals, dat van vrijdag tot en met zondag wordt gespeeld. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie. Hierdoor zijn er op dit...

27-11-2016 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

26-11-2016 17:57

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2016 22:01

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

De Players Championship Finals worden dit weekend gehouden in Minehead. De 64 beste spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om deze titel. Voor Nederland staan er twaalf spelers op de startlijst. De lijst wordt aangevo...

29-11-2015 18:55

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 22:15

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

30-11-2014 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

De Players Championships Finals van 2014 is de generale repetitie voor het WK dat medio december begint. De beste 32 spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om de prijzenpot van ruim 350.000 euro.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Players Championship Finals bij RTL 7 Darts: Players Championship Finals liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Players Championship Finals. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist

RTL 7 Darts is een dartsprogramma van RTL 7. Iedere week worden in RTL 7 Darts de laatste dartstoernooien behandeld, met toppers van vaderlandse bodem als Raymond van Barneveld, Co Stompé en wereldtoppers als Phil Taylor.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Players Championship Finals? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Players Championship Finals kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-11-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!