Programma gemist?

Verslag van de het het Players Championship Finals, het laatste grote op tv toernooi een voor het WK met losbarst. De top tijdens 64 van de op tv Protour strijdt van om de titel en een prijzenpot het van 500.000 op pond. Daryl uit Gurney is de een verdedigend kampioen.

Verslag van de van door Players Championship Finals, het laatste door grote toernooi een voor het WK de losbarst. De top 64 van de op tv de Protour strijdt om de op tv titel en door een prijzenpot van 500.000 pond. naar Daryl uit Gurney is de verdedigend uit kampioen.

Live verslag naar van van de Players Championship tijdens Finals darts met de 64 met beste spelers van het het afgelopen jaar. RTL door 7 op doet vanaf tijdens deze vrijdag 22 op november tot en met komende tijdens zondag 24 november tijdens elke avond live verslag. Eerste uit ronde In een de eerste ronde komen alle van spelers in actie, naar verdeeld in over twee podia. op Een deel speelt 's middags op en met een deel 's avonds. op In de avond op op tv podium 1 met onder anderen: - Gerwyn Price tijdens tegen door Mickey Mansell - uit James Wade tegen Ted op Evetts - Michael van Gerwen tegen een Luke Humphries - Peter van Wright de tegen James Wilson - Nathan het Aspinall tegen Raymond de van op Barneveld Rest van het toernooi Op zaterdag en van zondag op is de rest van het in toernooi door te zien, met de de tweede en derde uit ronde de op zaterdag een uit zondag de kwartfinales, halve naar finales en de de finale. Beide avonden vanaf met 18:00 uur te het zien in op RTL 7.

Verslag de van dit PDC-dartstoermooi. van De 64 spelers die het op afgelopen van jaar het best naar op de vloertoernooien hebben gepresteerd, op komen een in actie.

Live verslag van tijdens een het PDC-dartstoernooi Players Championship Finals het met de 64 naar beste spelers met van het afgelopen het jaar. Vanavond is de naar uitzending van 20:00 uur in het tot middernacht te op tv zien. Op zaterdag en zondag is op tv met de uitzending van 18:00 uur tot uit op middernacht op RTL 7 te zien. De van 64 spelers die uit het afgelopen jaar de het best van hebben gepresteerd op met de vloertoernooien komen in met actie. uit Hierdoor zijn in er op dit toernooi vaak het spelers te het zien die op andere op tv toernooien minder aan uit bod komen. Dit op tv jaar beginnen maar op tv liefst negen Nederlanders aan op het van toernooi, waaronder uit Ron Meulenkamp, Jan Dekker en door Vincent van met der Voort. Uiteraard van is Michael het van Gerwen weer van van de partij. De in Nederlanders komen vandaag uit in in de de komende wedstrijden: - Jeffrey de Zwaan - van Jelle Klaasen - Michael van van met Gerwen - met Matthew Edgar - Vincent op tv van der Voort - op tv Michael uit Smith - Jermaine Wattimena - Stephen Burton met - Jan op Dekker - Ricky tijdens Evans - Danny Noppert door - Rowby-John Rodriguez - Ron op tv Meulenkamp - met Chris Dobey - de Jeffrey uit De Graaf - Darren het Webster

Verslag van met dit PDC-dartstoermooi. De 64 op spelers die met het afgelopen jaar het de van best hebben gepresteerd op de het vloertoernooien, van komen in actie.

Verslag tijdens van dit PDC-dartstoermooi. De 64 een spelers op tv die het afgelopen jaar het tijdens best van hebben gepresteerd op de op tv vloertoernooien, komen uit in actie.

Verslag de van het PDC-dartstoermooi Players Championship in Finals, dat van met vrijdag op tot en naar met zondag wordt gespeeld. De 64 in spelers die op het een afgelopen jaar het best hebben een gepresteerd een op de vloertoernooien, de komen in actie. Hierdoor zijn er op op dit toernooi uit naar vaak spelers te zien op tv die op andere toernooien minder met aan bod komen. Raymond het op van Barneveld zal het op tv in de eerste ronde tijdens opnemen tegen de Engelsman met Ian naar White. Michael van op tv Gerwen speelt tijdens tegen de Australiër Paul Nicholson. een Jelle Klaassen speelt het tegen de een Engelsman Alan Norris en Vincent tijdens van der Voort uit een speelt ook tegen een Engelsman: Robbie uit Green. Er komen op nog uit meer Nederlanders in actie, zoals in Benito van de de Pas, Christian op Kist van en Jeffrey de met Zwaan.

Verslag van naar dit PDC-dartstoermooi. De op tv 32 een spelers die het afgelopen jaar met het best hebben gepresteerd de op in de vloertoernooien, komen in een actie.

Verslag van dit tijdens uit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers door die het afgelopen tijdens jaar het best hebben gepresteerd het op uit de vloertoernooien, in komen in actie.

De in Players Championship door Finals worden dit weekend van gehouden in Minehead. De 64 op tv beste spelers de van het afgelopen het jaar in op de vloertoernooien strijden in om deze in titel. Voor Nederland staan er door twaalf spelers op de een startlijst. De lijst door wordt tijdens aangevoerd door Michael van Gerwen naar die als eerste in is uit geplaatst. Er wordt in Minehead in de eerste het twee dagen uit op twee podiums gespeeld. Zondag op zijn de kwart- een halve- en naar finale op op tv het hoofdpodium. Alle partijen die het vandaag gespeeld worden: 13:45-18:00 de uur: Hoofdpodium Joe Cullen v Steve naar op Brown Ian White v Keegan Brown Chris Dobey het v Mick tijdens McGowan Jelle Klaasen een v Simon Stevenson Simon Whitlock de v Matthew Edgar Cristo Reyes het v met Berry van Peer Christian Kist v het Ricky Evans Dave Chisnall op het v Kevin Painter Podium 2 James Wilson v uit uit Vincent Kamphuis Joe Murnan op v Jermaine Wattimena Justin Pipe door v Andy Jenkins Darren Webster v van Jonny Clayton Josh door Payne v Mark Walsh Vincent tijdens van der Voort met met v Andrew Gilding Jamie Caven een v Jamie Lewis Robbie Green v een Devon het Petersen 20:00-24:00 uur: Hoofdpodium James in Wade v Mervyn King Gerwyn Price v uit Dimitri het Van den Bergh Mensur Suljovic van v op Raymond van Barneveld Benito van de uit Pas de v Brendan Dolan Michael van Gerwen v uit Andy het Hamilton Gary Anderson v van John Henderson Peter Wright v een Jason Wilson Adrian Lewis v met Robert Thornton Podium 2 Steve naar West v naar Jan Dekker Steve Beaton de v Jeffrey tijdens de Graaf Mark Webster tijdens v Terry Jenkins Daryl Gurney op tv v naar Ronnie Baxter Kim Huybrechts v Mickey naar Mansell Alan Norris v door Michael Smith Ronny met Huybrechts v op tv Rowby-John Rodriguez Stephen Bunting v Ron het Meulenkamp

Verslag op van dit door PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het tijdens afgelopen een jaar het best uit hebben gepresteerd op de vloertoernooien, naar komen met in actie.

Verslag de van dit in PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het op tv afgelopen op jaar het best hebben gepresteerd op tv op met de vloertoernooien, komen in het actie.

Verslag van van dit PDC-dartstoermooi. De in 32 spelers die naar het de afgelopen jaar het best hebben gepresteerd door op op tv de vloertoernooien, komen in uit actie.

De Players op Championships Finals van 2014 het is de op generale repetitie voor het door naar WK dat medio door december begint. De beste 32 in spelers van met het afgelopen het jaar op de vloertoernooien strijden met om de prijzenpot van op tv ruim 350.000 de euro.

april 2021
24-11-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

23-11-2019 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

22-11-2019 19:30

Live: Players Championship Finals darts

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live: Players Championship Finals darts

Live verslag van de Players Championship Finals darts met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. RTL 7 doet vanaf deze vrijdag 22 november tot en met komende zondag 24 november elke avond live verslag. Eerste ronde In de eerste ron...

25-11-2018 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best op de vloertoernooien hebben gepresteerd, komen in actie.

23-11-2018 19:58

Live darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live darts: Players Championship Finals

Live verslag van het PDC-dartstoernooi Players Championship Finals met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. Vanavond is de uitzending van 20:00 uur tot middernacht te zien. Op zaterdag en zondag is de uitzending van 18:00 uur tot mid...

26-11-2017 18:00

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2017 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

24-11-2017 22:00

Darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Darts: Players Championship Finals

Verslag van het PDC-dartstoermooi Players Championship Finals, dat van vrijdag tot en met zondag wordt gespeeld. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie. Hierdoor zijn er op dit...

27-11-2016 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

26-11-2016 17:57

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2016 22:01

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

De Players Championship Finals worden dit weekend gehouden in Minehead. De 64 beste spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om deze titel. Voor Nederland staan er twaalf spelers op de startlijst. De lijst wordt aangevo...

29-11-2015 18:55

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 22:15

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

30-11-2014 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

De Players Championships Finals van 2014 is de generale repetitie voor het WK dat medio december begint. De beste 32 spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om de prijzenpot van ruim 350.000 euro.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Players Championship Finals bij RTL 7 Darts: Players Championship Finals liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Players Championship Finals. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist

RTL 7 Darts is een dartsprogramma van RTL 7. Iedere week worden in RTL 7 Darts de laatste dartstoernooien behandeld, met toppers van vaderlandse bodem als Raymond van Barneveld, Co Stompé en wereldtoppers als Phil Taylor.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Players Championship Finals? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Players Championship Finals kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-11-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!