Programma gemist?

Verslag van een de op tv Players Championship Finals, een het laatste grote naar toernooi voor het WK losbarst. De door top tijdens 64 van de Protour strijdt een om van de titel en een prijzenpot van van 500.000 pond. het Daryl Gurney op is de verdedigend door kampioen.

Verslag uit van de Players Championship tijdens Finals, het laatste grote op tv toernooi voor het de door WK losbarst. De top de 64 van een de Protour strijdt om de titel de en de een prijzenpot van op 500.000 pond. Daryl Gurney is met met de verdedigend kampioen.

Live uit verslag van de de Players Championship met Finals darts met de op 64 beste naar spelers van het afgelopen van jaar. RTL 7 in doet vanaf deze tijdens vrijdag 22 november tot naar en de met komende zondag 24 in november elke avond live verslag. Eerste met ronde In van de eerste op ronde komen alle spelers in in actie, verdeeld van over twee podia. het Een deel naar speelt 's middags naar en een deel 's avonds. een In de avond op tijdens podium naar 1 onder naar anderen: - Gerwyn Price tegen Mickey Mansell - door met James Wade tegen Ted Evetts - Michael tijdens van Gerwen naar tegen Luke Humphries - door Peter Wright tegen op James Wilson - op tv Nathan Aspinall tegen Raymond van van Barneveld Rest van het op tv op toernooi Op zaterdag en zondag met is de rest van uit het toernooi te zien, op met de tweede het en tijdens derde ronde op zaterdag uit een zondag de naar kwartfinales, halve op finales en de finale. in Beide avonden vanaf 18:00 de uur te het zien op RTL het 7.

Verslag in van dit PDC-dartstoermooi. uit De 64 spelers die de het afgelopen jaar naar het best op van de vloertoernooien tijdens hebben gepresteerd, komen in in actie.

Live verslag van tijdens het uit PDC-dartstoernooi Players Championship met Finals met de 64 van beste uit spelers van het afgelopen jaar. Vanavond met is de de uitzending van 20:00 uit uur naar tot middernacht te een zien. Op zaterdag en zondag is op de op tv uitzending van 18:00 uur tot in het middernacht op RTL 7 naar te zien. De 64 op tv spelers die het afgelopen jaar in in het best hebben gepresteerd op de het vloertoernooien komen in in actie. Hierdoor tijdens zijn het er op dit toernooi met vaak spelers te een zien die op tv op andere toernooien minder aan bod met de komen. Dit jaar beginnen door maar liefst negen uit Nederlanders aan het toernooi, van waaronder Ron Meulenkamp, Jan op tv Dekker op tv en Vincent op tv van der Voort. Uiteraard met is Michael van door Gerwen weer van de partij. De uit Nederlanders komen naar vandaag naar uit in de tijdens komende wedstrijden: - Jeffrey de naar Zwaan - het Jelle Klaasen - Michael van met Gerwen - van Matthew Edgar - Vincent van der op de Voort - Michael Smith - Jermaine naar Wattimena - Stephen met Burton - de Jan Dekker tijdens - Ricky Evans - Danny Noppert - met de Rowby-John Rodriguez - Ron Meulenkamp - Chris een door Dobey - Jeffrey van De Graaf - Darren in Webster

Verslag van dit op PDC-dartstoermooi. De 64 naar spelers die het tijdens uit afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op tv een op de vloertoernooien, op tv komen in actie.

Verslag naar van dit PDC-dartstoermooi. De naar 64 door spelers die het afgelopen jaar naar het best hebben naar gepresteerd op met de vloertoernooien, komen in de actie.

Verslag de van het PDC-dartstoermooi Players Championship op door Finals, dat van vrijdag het tot en met op zondag wordt gespeeld. De op 64 spelers die in het met afgelopen jaar het best hebben de gepresteerd op de het vloertoernooien, komen in op tv actie. Hierdoor van zijn er op dit een toernooi vaak spelers te door uit zien die op op andere toernooien minder aan door bod komen. Raymond van Barneveld zal op tv het het in de het eerste ronde opnemen tegen de in Engelsman Ian het White. Michael op tv van Gerwen speelt tegen door de Australiër Paul Nicholson. Jelle met Klaassen speelt tegen met de Engelsman Alan naar Norris en Vincent met van der Voort in speelt in ook tegen een Engelsman: in Robbie Green. Er komen tijdens nog met meer Nederlanders in met actie, zoals Benito van de een uit Pas, Christian Kist de en Jeffrey de naar Zwaan.

Verslag van een dit PDC-dartstoermooi. De 32 op tv spelers met die het afgelopen in jaar het tijdens best hebben gepresteerd op de naar vloertoernooien, komen in de actie.

Verslag het van dit PDC-dartstoermooi. De 32 een spelers die het in afgelopen jaar het met het best hebben gepresteerd het op de vloertoernooien, komen in van actie.

De Players uit Championship Finals worden dit tijdens weekend gehouden een in Minehead. de De 64 beste spelers in van het afgelopen jaar op uit op de vloertoernooien strijden in om deze titel. Voor een Nederland staan er naar twaalf spelers op uit de startlijst. uit De lijst wordt aangevoerd door uit naar Michael van Gerwen een die als eerste uit is geplaatst. Er in wordt in Minehead naar de eerste twee dagen met op twee podiums gespeeld. Zondag van zijn de een kwart- tijdens halve- en finale op tv op het hoofdpodium. Alle partijen die vandaag door gespeeld worden: 13:45-18:00 uur: Hoofdpodium Joe uit Cullen uit v Steve Brown Ian op White v het Keegan Brown Chris Dobey v Mick McGowan Jelle de door Klaasen v Simon Stevenson Simon Whitlock tijdens v een Matthew Edgar Cristo Reyes v Berry van een Peer Christian Kist v met Ricky Evans Dave Chisnall uit door v Kevin Painter Podium 2 James Wilson v het met Vincent Kamphuis Joe Murnan met v Jermaine Wattimena Justin Pipe v Andy het Jenkins Darren Webster de v Jonny het Clayton Josh Payne v uit Mark Walsh Vincent van der Voort in v Andrew Gilding Jamie naar Caven v de Jamie van Lewis Robbie Green v in Devon Petersen 20:00-24:00 uur: Hoofdpodium James Wade v Mervyn een King Gerwyn Price v met met Dimitri Van den Bergh Mensur Suljovic een v Raymond van Barneveld Benito door van de Pas door v de Brendan Dolan Michael van in Gerwen v Andy het Hamilton Gary Anderson v uit John Henderson Peter van Wright v Jason in Wilson Adrian Lewis v Robert Thornton Podium op 2 Steve West uit v Jan Dekker Steve Beaton naar v Jeffrey de Graaf Mark in Webster door v Terry Jenkins Daryl Gurney het v Ronnie Baxter Kim het Huybrechts op tv v Mickey Mansell Alan Norris v op Michael Smith Ronny Huybrechts v met tijdens Rowby-John Rodriguez Stephen Bunting v het Ron Meulenkamp

Verslag op van dit PDC-dartstoermooi. De naar 32 spelers die het in afgelopen een jaar het het best hebben gepresteerd op de uit vloertoernooien, komen in met actie.

Verslag de van dit PDC-dartstoermooi. De in 32 spelers met die het door afgelopen jaar het best hebben uit gepresteerd op de vloertoernooien, op tijdens komen in actie.

Verslag van uit dit een PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die uit het afgelopen naar jaar het best hebben op gepresteerd op de de vloertoernooien, komen in een actie.

De in Players Championships Finals van naar 2014 is de generale naar naar repetitie voor het WK dat tijdens medio december de begint. De beste 32 tijdens spelers van het van afgelopen jaar op op de vloertoernooien strijden om in de prijzenpot het van ruim 350.000 in euro.

december 2019
24-11-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

23-11-2019 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

22-11-2019 19:30

Live: Players Championship Finals darts

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live: Players Championship Finals darts

Live verslag van de Players Championship Finals darts met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. RTL 7 doet vanaf deze vrijdag 22 november tot en met komende zondag 24 november elke avond live verslag. Eerste ronde In de eerste ron...

25-11-2018 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best op de vloertoernooien hebben gepresteerd, komen in actie.

23-11-2018 19:58

Live darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live darts: Players Championship Finals

Live verslag van het PDC-dartstoernooi Players Championship Finals met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. Vanavond is de uitzending van 20:00 uur tot middernacht te zien. Op zaterdag en zondag is de uitzending van 18:00 uur tot mid...

26-11-2017 18:00

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2017 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

24-11-2017 22:00

Darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Darts: Players Championship Finals

Verslag van het PDC-dartstoermooi Players Championship Finals, dat van vrijdag tot en met zondag wordt gespeeld. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie. Hierdoor zijn er op dit...

27-11-2016 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

26-11-2016 17:57

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2016 22:01

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

De Players Championship Finals worden dit weekend gehouden in Minehead. De 64 beste spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om deze titel. Voor Nederland staan er twaalf spelers op de startlijst. De lijst wordt aangevo...

29-11-2015 18:55

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 22:15

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

30-11-2014 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

De Players Championships Finals van 2014 is de generale repetitie voor het WK dat medio december begint. De beste 32 spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om de prijzenpot van ruim 350.000 euro.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Players Championship Finals bij RTL 7 Darts: Players Championship Finals liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Players Championship Finals. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist

RTL 7 Darts is een dartsprogramma van RTL 7. Iedere week worden in RTL 7 Darts de laatste dartstoernooien behandeld, met toppers van vaderlandse bodem als Raymond van Barneveld, Co Stompé en wereldtoppers als Phil Taylor.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Players Championship Finals? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Players Championship Finals kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-11-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!