Programma gemist?

Verslag van de de Players Championship Finals, het van het laatste grote toernooi voor naar het uit WK losbarst. De top 64 van met de een Protour strijdt om de in titel en een prijzenpot tijdens uit van 500.000 pond. Daryl het Gurney is de verdedigend naar kampioen.

Verslag van van de door Players Championship Finals, het laatste uit grote toernooi voor in het WK losbarst. De een top 64 met van de Protour strijdt een van om de titel een en een prijzenpot van een 500.000 pond. Daryl Gurney met is in de verdedigend kampioen.

Live verslag van de de Players Championship van Finals darts uit met de 64 in beste spelers van uit het afgelopen jaar. RTL van 7 doet vanaf uit deze de vrijdag 22 het november tot en naar met komende zondag 24 naar november elke avond op live verslag. Eerste ronde In de eerste de ronde komen op tv alle spelers in actie, de door verdeeld over twee podia. Een uit deel speelt 's met middags en tijdens een deel 's avonds. In met tijdens de avond op podium 1 de onder anderen: - op Gerwyn Price tegen in Mickey Mansell - James tijdens Wade tegen Ted Evetts - uit Michael van Gerwen naar tegen Luke in Humphries - Peter op Wright tegen James uit Wilson - Nathan Aspinall tegen Raymond naar van Barneveld Rest naar van het toernooi Op zaterdag en van zondag is de door rest van tijdens het toernooi te zien, tijdens op tv met de tweede en derde op tv ronde uit op zaterdag een op zondag de kwartfinales, halve het finales en op de finale. Beide avonden vanaf de 18:00 uur de te zien op op RTL 7.

Verslag door van dit PDC-dartstoermooi. van De 64 spelers die het uit afgelopen de jaar het best op uit de vloertoernooien het hebben gepresteerd, komen op tv in actie.

Live verslag de van het naar PDC-dartstoernooi Players Championship Finals op tv met de 64 naar beste spelers van naar het met afgelopen jaar. Vanavond is de uitzending een van 20:00 uur uit tot tijdens middernacht te zien. Op het zaterdag uit en zondag is met de uitzending van 18:00 uur tot uit naar middernacht op RTL 7 te zien. De een 64 in spelers die in het afgelopen jaar het best hebben tijdens in gepresteerd op de een vloertoernooien komen in op actie. Hierdoor zijn er op dit het van toernooi vaak spelers uit te zien die op andere op tv toernooien minder op aan bod komen. Dit jaar van beginnen maar liefst met negen Nederlanders aan naar met het toernooi, waaronder Ron Meulenkamp, Jan een Dekker en in Vincent van der op tv Voort. Uiteraard in is Michael van in Gerwen weer van het de partij. De Nederlanders een komen vandaag uit in tijdens de komende een wedstrijden: - Jeffrey het de Zwaan - Jelle Klaasen - Michael in de van Gerwen - Matthew Edgar - in Vincent op van der Voort door - Michael Smith - Jermaine Wattimena in - Stephen op tv Burton - Jan tijdens Dekker - door Ricky Evans - de Danny Noppert - Rowby-John Rodriguez - naar Ron Meulenkamp van - Chris Dobey met - Jeffrey De Graaf - naar Darren tijdens Webster

Verslag op tv van dit PDC-dartstoermooi. het De 64 spelers die het het afgelopen jaar naar het best tijdens hebben gepresteerd op het de vloertoernooien, met komen in actie.

Verslag op van dit het PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die in het afgelopen in jaar het uit best hebben gepresteerd op de door vloertoernooien, komen in tijdens actie.

Verslag op tv van het PDC-dartstoermooi Players in Championship Finals, door dat van vrijdag het tot en met zondag wordt naar op gespeeld. De 64 op tv spelers die het afgelopen jaar het met een best hebben gepresteerd op de van vloertoernooien, komen in op tv actie. tijdens Hierdoor zijn er op dit toernooi met naar vaak spelers te zien die op een andere toernooien de minder aan van bod komen. Raymond van van Barneveld zal het op in de eerste ronde opnemen van tegen de de Engelsman Ian White. Michael het van in Gerwen speelt tegen door de Australiƫr Paul Nicholson. tijdens Jelle Klaassen speelt tegen door de Engelsman Alan naar uit Norris en Vincent van door der Voort speelt ook tegen op tv een een Engelsman: Robbie Green. een Er komen van nog meer Nederlanders in in actie, zoals Benito van in de Pas, Christian op Kist de en Jeffrey de naar Zwaan.

Verslag van van dit PDC-dartstoermooi. De naar 32 spelers door die het afgelopen tijdens jaar het best uit hebben gepresteerd op door de vloertoernooien, komen een in actie.

Verslag van tijdens dit PDC-dartstoermooi. De uit 32 spelers die het de afgelopen uit jaar het een best hebben gepresteerd met op de vloertoernooien, komen tijdens in actie.

De een Players Championship uit Finals worden dit naar weekend gehouden in Minehead. De 64 de beste naar spelers van het afgelopen jaar een uit op de vloertoernooien strijden om met deze titel. Voor Nederland op staan in er twaalf de spelers op de een startlijst. De lijst wordt naar aangevoerd door Michael met van Gerwen die als van eerste is geplaatst. in Er wordt in Minehead de de eerste op twee met dagen op twee naar podiums gespeeld. Zondag zijn de kwart- op halve- tijdens en finale op op tv het hoofdpodium. Alle partijen die door vandaag gespeeld van worden: 13:45-18:00 uur: Hoofdpodium Joe Cullen met v Steve Brown Ian White v naar Keegan tijdens Brown Chris Dobey v Mick McGowan Jelle op tv met Klaasen v Simon Stevenson Simon Whitlock uit v Matthew Edgar Cristo naar Reyes v Berry in van Peer Christian Kist op tv v Ricky Evans Dave naar Chisnall v Kevin naar Painter Podium 2 James Wilson v het de Vincent Kamphuis Joe Murnan v Jermaine Wattimena Justin van Pipe v Andy met Jenkins Darren Webster v op tv Jonny Clayton Josh Payne tijdens de v Mark Walsh Vincent van der een Voort v de Andrew Gilding Jamie Caven v Jamie naar Lewis Robbie Green v van Devon in Petersen 20:00-24:00 uur: Hoofdpodium James Wade in v Mervyn King Gerwyn Price op tv v met Dimitri Van den door Bergh Mensur Suljovic v tijdens Raymond van Barneveld Benito van de Pas op naar v Brendan Dolan Michael van Gerwen v tijdens Andy Hamilton Gary Anderson in v John naar Henderson Peter Wright door v Jason het Wilson Adrian Lewis v op Robert Thornton Podium 2 Steve West tijdens v Jan Dekker Steve Beaton op tv v Jeffrey uit de Graaf Mark Webster v Terry met Jenkins Daryl in Gurney v Ronnie Baxter Kim Huybrechts door naar v Mickey Mansell Alan Norris v een Michael Smith Ronny op Huybrechts v Rowby-John Rodriguez Stephen Bunting een v Ron tijdens Meulenkamp

Verslag op tv van dit naar PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het in afgelopen jaar op het best hebben in gepresteerd op de de vloertoernooien, komen met in actie.

Verslag van op tv dit PDC-dartstoermooi. De 32 van op spelers die het afgelopen door jaar het best hebben gepresteerd door op de een vloertoernooien, het komen in actie.

Verslag een van dit PDC-dartstoermooi. een De 32 spelers in die het met afgelopen jaar het best door hebben gepresteerd op de vloertoernooien, met komen in een actie.

De naar Players Championships Finals van 2014 op tv is op tv de generale repetitie voor het de WK een dat medio december begint. De het beste 32 spelers met naar van het afgelopen jaar op de met vloertoernooien strijden naar om de prijzenpot door van ruim 350.000 naar euro.

september 2020
24-11-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

23-11-2019 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

22-11-2019 19:30

Live: Players Championship Finals darts

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live: Players Championship Finals darts

Live verslag van de Players Championship Finals darts met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. RTL 7 doet vanaf deze vrijdag 22 november tot en met komende zondag 24 november elke avond live verslag. Eerste ronde In de eerste ron...

25-11-2018 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best op de vloertoernooien hebben gepresteerd, komen in actie.

23-11-2018 19:58

Live darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live darts: Players Championship Finals

Live verslag van het PDC-dartstoernooi Players Championship Finals met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. Vanavond is de uitzending van 20:00 uur tot middernacht te zien. Op zaterdag en zondag is de uitzending van 18:00 uur tot mid...

26-11-2017 18:00

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2017 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

24-11-2017 22:00

Darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Darts: Players Championship Finals

Verslag van het PDC-dartstoermooi Players Championship Finals, dat van vrijdag tot en met zondag wordt gespeeld. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie. Hierdoor zijn er op dit...

27-11-2016 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

26-11-2016 17:57

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2016 22:01

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

De Players Championship Finals worden dit weekend gehouden in Minehead. De 64 beste spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om deze titel. Voor Nederland staan er twaalf spelers op de startlijst. De lijst wordt aangevo...

29-11-2015 18:55

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 22:15

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

30-11-2014 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

De Players Championships Finals van 2014 is de generale repetitie voor het WK dat medio december begint. De beste 32 spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om de prijzenpot van ruim 350.000 euro.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Players Championship Finals bij RTL 7 Darts: Players Championship Finals liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Players Championship Finals. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist

RTL 7 Darts is een dartsprogramma van RTL 7. Iedere week worden in RTL 7 Darts de laatste dartstoernooien behandeld, met toppers van vaderlandse bodem als Raymond van Barneveld, Co StompƩ en wereldtoppers als Phil Taylor.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Players Championship Finals? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Players Championship Finals kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-11-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!