Programma gemist?

Verslag van naar de Players met Championship Finals, het een laatste grote naar toernooi voor het WK naar losbarst. De top van 64 van de Protour in strijdt door om de titel en tijdens een prijzenpot van 500.000 uit pond. Daryl Gurney tijdens is de naar verdedigend kampioen.

Verslag tijdens van de het Players Championship Finals, het met laatste grote het toernooi voor het WK losbarst. De van top 64 door van een de Protour strijdt om de titel met op en een prijzenpot van 500.000 pond. van Daryl Gurney is op de verdedigend op kampioen.

Live verslag van naar de op Players Championship Finals van darts met een de 64 beste spelers van van het van afgelopen jaar. RTL 7 een doet vanaf in deze vrijdag 22 november tot en uit met komende zondag naar het 24 november elke in avond live verslag. Eerste ronde In de tijdens eerste ronde komen alle de spelers in naar actie, verdeeld de over twee podia. van Een deel speelt 's van middags en een deel tijdens 's avonds. In tijdens de avond op uit podium 1 onder op op anderen: - Gerwyn Price van tegen Mickey Mansell - James Wade van tegen Ted Evetts - op Michael van Gerwen tegen op tv Luke Humphries - op tv Peter Wright tegen James op tv op Wilson - Nathan Aspinall door tegen Raymond van Barneveld Rest van het met van toernooi Op zaterdag en zondag uit is de het rest van het toernooi te het zien, met de tijdens tweede het en derde ronde de op zaterdag een tijdens zondag de kwartfinales, halve finales en van de finale. Beide het avonden tijdens vanaf 18:00 uur te zien uit op RTL op tv 7.

Verslag de van dit PDC-dartstoermooi. De met 64 spelers die van het een afgelopen jaar het best op de in vloertoernooien hebben de gepresteerd, komen een in actie.

Live op verslag van het PDC-dartstoernooi door Players Championship op Finals met de naar 64 beste spelers van van het op tv afgelopen jaar. Vanavond is de op uitzending van 20:00 de uur tot middernacht door te zien. Op in zaterdag en zondag is in de uitzending op van 18:00 uur van tot middernacht op RTL op 7 het te zien. De 64 spelers die uit het met afgelopen jaar het de best hebben gepresteerd op de op vloertoernooien de komen in actie. in Hierdoor zijn er op het dit toernooi op tv vaak spelers te een zien die op andere toernooien uit minder aan het bod komen. Dit uit jaar beginnen op maar liefst negen Nederlanders aan van tijdens het toernooi, waaronder Ron het Meulenkamp, Jan met Dekker en Vincent van der op tv Voort. Uiteraard door is Michael van de Gerwen weer van op de partij. De Nederlanders komen vandaag naar uit in de de komende de wedstrijden: - Jeffrey uit de Zwaan - door Jelle Klaasen - Michael van tijdens Gerwen - Matthew Edgar uit - van Vincent van der Voort - op Michael uit Smith - Jermaine Wattimena - Stephen Burton een in - Jan Dekker - Ricky Evans - een Danny Noppert - op tv Rowby-John Rodriguez - Ron een Meulenkamp - Chris het Dobey met - Jeffrey De op tv Graaf - Darren in Webster

Verslag uit van dit PDC-dartstoermooi. De 64 in spelers een die het afgelopen een jaar het best hebben uit gepresteerd door op de vloertoernooien, komen in naar actie.

Verslag van dit een PDC-dartstoermooi. op De 64 een spelers die het afgelopen jaar het naar van best hebben gepresteerd op de door vloertoernooien, komen door in actie.

Verslag van een het met PDC-dartstoermooi Players Championship Finals, dat van de vrijdag tot en tijdens van met zondag wordt gespeeld. De een 64 spelers tijdens die het afgelopen op tv jaar het best op tv hebben gepresteerd op de met vloertoernooien, komen in uit actie. op Hierdoor zijn er op op dit toernooi op tv vaak spelers te zien die uit op andere toernooien met minder aan bod komen. Raymond in uit van Barneveld zal het het in de eerste op ronde opnemen tegen met de Engelsman een Ian White. Michael naar van Gerwen speelt tegen de Australiƫr het Paul Nicholson. op Jelle Klaassen speelt tegen in de Engelsman naar Alan van Norris en Vincent van der Voort op speelt ook tegen in een Engelsman: Robbie op naar Green. Er komen nog meer Nederlanders de naar in actie, zoals Benito het van de Pas, Christian het Kist en tijdens Jeffrey de naar Zwaan.

Verslag van dit op tv PDC-dartstoermooi. De 32 uit spelers een die het afgelopen een jaar het best de hebben gepresteerd op de naar vloertoernooien, het komen in actie.

Verslag van het dit PDC-dartstoermooi. De 32 een spelers tijdens die het afgelopen jaar door het op best hebben gepresteerd door op de vloertoernooien, komen in met actie.

De Players op Championship uit Finals worden dit weekend gehouden in de Minehead. De 64 op tv beste spelers van uit het afgelopen met jaar uit op de vloertoernooien strijden om de deze titel. door Voor Nederland de staan er twaalf spelers op van de startlijst. De het lijst wordt aangevoerd van door Michael van Gerwen de tijdens die als eerste naar is geplaatst. Er wordt in Minehead op tv de op eerste twee dagen uit op twee podiums gespeeld. Zondag op tv een zijn de kwart- halve- en uit finale op het van hoofdpodium. Alle tijdens partijen die vandaag gespeeld het worden: 13:45-18:00 uur: Hoofdpodium Joe tijdens Cullen v Steve Brown Ian White v op tv Keegan in Brown Chris Dobey v Mick met McGowan Jelle Klaasen op tv v Simon Stevenson Simon Whitlock uit v Matthew Edgar Cristo de Reyes v Berry van van Peer Christian Kist van v een Ricky Evans Dave Chisnall v met Kevin Painter Podium 2 James een Wilson v in Vincent Kamphuis Joe Murnan van v Jermaine Wattimena Justin Pipe v Andy de met Jenkins Darren Webster v Jonny Clayton Josh Payne in v Mark een Walsh Vincent tijdens van der Voort v Andrew een Gilding Jamie Caven de v Jamie Lewis Robbie Green op v Devon een Petersen 20:00-24:00 uur: Hoofdpodium James Wade v op tv Mervyn King Gerwyn Price van v Dimitri met Van den Bergh Mensur Suljovic v door tijdens Raymond van Barneveld Benito van op tv de Pas v het Brendan Dolan Michael van Gerwen v een Andy Hamilton Gary uit Anderson v John Henderson Peter op tv Wright uit v Jason Wilson Adrian het Lewis v uit Robert Thornton Podium 2 Steve West op v Jan Dekker Steve naar Beaton v Jeffrey de een Graaf Mark Webster tijdens v Terry Jenkins Daryl Gurney v op Ronnie Baxter Kim Huybrechts op tv v uit Mickey Mansell Alan Norris v het Michael Smith Ronny naar Huybrechts v Rowby-John Rodriguez Stephen Bunting naar v Ron het Meulenkamp

Verslag in van dit PDC-dartstoermooi. De in 32 spelers die het de afgelopen jaar het op tv best hebben gepresteerd van op de vloertoernooien, op komen tijdens in actie.

Verslag uit van dit PDC-dartstoermooi. op tv De 32 met spelers die het afgelopen jaar tijdens het een best hebben gepresteerd de op de vloertoernooien, komen door in actie.

Verslag van op dit PDC-dartstoermooi. De naar 32 spelers van die het op tv afgelopen jaar het best een hebben gepresteerd naar op de vloertoernooien, komen naar in actie.

De Players uit Championships Finals van door 2014 met is de generale repetitie voor het de WK met dat medio met december begint. De beste naar 32 spelers van van het afgelopen jaar op op tv de vloertoernooien strijden op tv om de een prijzenpot van ruim met 350.000 euro.

september 2021
24-11-2019 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

23-11-2019 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van de Players Championship Finals, het laatste grote toernooi voor het WK losbarst. De top 64 van de Protour strijdt om de titel en een prijzenpot van 500.000 pond. Daryl Gurney is de verdedigend kampioen.

22-11-2019 19:30

Live: Players Championship Finals darts

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live: Players Championship Finals darts

Live verslag van de Players Championship Finals darts met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. RTL 7 doet vanaf deze vrijdag 22 november tot en met komende zondag 24 november elke avond live verslag. Eerste ronde In de eerste ron...

25-11-2018 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best op de vloertoernooien hebben gepresteerd, komen in actie.

23-11-2018 19:58

Live darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live darts: Players Championship Finals

Live verslag van het PDC-dartstoernooi Players Championship Finals met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. Vanavond is de uitzending van 20:00 uur tot middernacht te zien. Op zaterdag en zondag is de uitzending van 18:00 uur tot mid...

26-11-2017 18:00

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2017 17:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

24-11-2017 22:00

Darts: Players Championship Finals

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Darts: Players Championship Finals

Verslag van het PDC-dartstoermooi Players Championship Finals, dat van vrijdag tot en met zondag wordt gespeeld. De 64 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie. Hierdoor zijn er op dit...

27-11-2016 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

26-11-2016 17:57

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

25-11-2016 22:01

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

De Players Championship Finals worden dit weekend gehouden in Minehead. De 64 beste spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om deze titel. Voor Nederland staan er twaalf spelers op de startlijst. De lijst wordt aangevo...

29-11-2015 18:55

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 22:15

Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 2

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

28-11-2015 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 1

Verslag van dit PDC-dartstoermooi. De 32 spelers die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd op de vloertoernooien, komen in actie.

30-11-2014 17:58

Afl. 3

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Afl. 3

De Players Championships Finals van 2014 is de generale repetitie voor het WK dat medio december begint. De beste 32 spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om de prijzenpot van ruim 350.000 euro.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Players Championship Finals bij RTL 7 Darts: Players Championship Finals liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Players Championship Finals. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist

RTL 7 Darts is een dartsprogramma van RTL 7. Iedere week worden in RTL 7 Darts de laatste dartstoernooien behandeld, met toppers van vaderlandse bodem als Raymond van Barneveld, Co StompƩ en wereldtoppers als Phil Taylor.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Players Championship Finals? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Players Championship Finals kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-11-2019 om 17:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!