Programma gemist?

Opiniërend met cultuurprogramma. Afl.: Special van Piet Römer. Hoe kon een tijdens jongen met op alleen van lagere school en baantjes als op tv kolenboer naar uitgroeien tot een op tv van de beroemdste Nederlandse acteurs? (3 tijdens X Gouden naar Televisier-Ring; van Stiefbeen & Zoon; 't Schaep op met de 5 Pooten; van Baantjer). in Zoon Peter Römer, kleinzoon tijdens Thijs Römer en van Baantjer-collega en vriend tijdens Victor een Reinier geven hun kijk op deze uit man naar uit de Amsterdamse Jordaan die naar geheel zijn de eigen koers volgde richting een de zijn doel: van uit een dubbeltje een kwartje worden naar en met vrij zijn. Over zijn geheim als op de acteur, zijn onzekerheden, zijn hardheid uit voor zichzelf in en anderen en zijn rol naar op tv in zijn inmiddels op beroemde familie. Een rijk geïllustreerde naar special met bekende op tv en in minder bekende fragmenten door uit Piets toneel-, een televisie- en filmverleden. En, met tijdens nieuws over de nabije op toekomst, want uitgespeeld naar is verhalenverteller het Piet een Römer nog lang niet. in Presentatie: Cornald op Maas.

augustus 2020
18-12-2011 15:10

Special Piet Römer

Opium Radio - Special Piet Römer

Opiniërend cultuurprogramma. Afl.: Special Piet Römer. Hoe kon een jongen met alleen lagere school en baantjes als kolenboer uitgroeien tot een van de beroemdste Nederlandse acteurs? (3 X Gouden Televisier-Ring; Stiefbeen & Zoon; 't Schaep ...

Opium Radio gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opium Radio de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opium Radio bij Opium Radio liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opium Radio. Heb je een uitzending van Opium Radio gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opium Radio gemist

Opium Radio is het kunst en cultuurmagazine van de Avro, gepresenteerd door Hans Smit.

Uitzending gemist van Opium Radio? Hier kun je alle uitzendingen van Opium Radio kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-12-2011 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!