Programma gemist?

Thema: op tv Gemeenteraadsverkiezingen. Hoe verlopen in de voorbereidingen van de de gemeenteraadsverkiezingen van een 2014?

05:38),Vanaf 2015 bepalen uit het gemeentes zelf wie in er zorg krijgen en in van wie. Dit geldt naar ook voor de een jeugdzorg. Het kan door dan zo zijn het dat een werkloze of met door je buurman je uit bed haalt, door als je hulp op tv op nodig hebt.

05:30),Als uit je onvoldoende inkomen hebt, krijg door de je een uitkering de van de gemeente waar je woont. het In op tv Rotterdam worden mensen in uit de bijstand uit thuis bezocht door en gecontroleerd op naar bijvoorbeeld samenwonen.

05:22),Landelijk tijdens is bepaald uit dat snorscooters op het op fietspad moeten en in dat een helm niet door per de se hoeft. Maar een de vier grote steden willen op tv die een bepalingen aanpassen.

05:16),De PVV Almere op tv en de de PVV Den Haag dienen uit honderden moties de in. Slechts een zeer op tv klein aantal op wordt op aangenomen.

05:11),Bestuurders horen integer uit met te zijn. Soms moeten bestuurders op aftreden met omdat ze van een strafbaar tijdens feit verdacht op tv worden.

05:05),Project X Haren door begon op tv met een uitnodiging op uit de sociale media voor door de een verjaardagsfeest, maar op mondde uit in een bijeenkomst van van door duizenden jongeren en van rellen.

05:00),Sommige in gemeentes geven op tv boetes als ze jongeren zien het blowen. een Andere geven jongeren in voorlichting om te voorkomen dat van ze drugs gaan naar gebruiken.

Dramaserie Tijdens de haar stage met komt Eileen in aanraking in met de erbarmelijke uit leefomstandigheden in door de sloppenwijken van door Colombia. Tegen de zin uit van haar familie een keert ze terug naar en sluit uit ze zich aan bij met de het FARC.

Dramaserie. Met: van Sophie van van Winden, Joke Tjalsma, uit Kees Hulst e.a. Eileen groeit op tv op in met Groningen in in een harmonieus gezin. Ze tijdens is een de vrolijke, sociaal bewogen jonge vrouw naar die in het haar geboortestad uit Spaans studeert en het verkeert in krakerskringen. Ze door krijgt de gelegenheid stage in te lopen in in Bogotá, Colombia. uit Hoewel de ze daar in een een gegoed milieu verblijft, in komt ze ook in aanraking uit tijdens met de erbarmelijke leefomstandigheden tijdens in de sloppenwijken. het Bij haar terugkomst in Nederland tijdens is Eileen veranderd. tijdens Ze vindt haar een vrienden uit op tv de kraakbeweging op verwend en egocentrisch. Zij op tv hebben geen belangstelling met voor de werkelijk relevante tijdens politieke problemen, zoals het die waarmee zij door tijdens in Latijns-Amerika geconfronteerd werd. Tegen het de zin door van haar familie keert in ze een terug naar Colombia, omdat op ze vindt dat ze in ter plekke uit iets moet door doen aan het onrecht dat daar het heerst. in In Bogotá naar komt ze via een met Colombiaanse student die uit ze in Groningen had ontmoet het in naar contact met de FARC. Ze een wordt op uit de met proef gesteld en tenslotte een ingelijfd in de verzetsbeweging. uit Haar aanvankelijke enthousiasme en de geloof in de de goede naar zaak komen met onder druk te staan, als de ze betrokken raakt op bij acties die in tijdens op haar ogen ontoelaatbaar zijn. Toch verschuiven met in langzamerhand haar normen. Ze radicaliseert uit en met wordt een van de de meest toegewijde strijders. het Zo groeit in ze ook uit tot een op internationaal een symbool van de door FARC, een belangrijk wapen uit in de PR strategie door van naar de guerrillabeweging. Maar is dit werkelijk de wat ze zocht? op van En laat haar familie het uit er zomaar bij het zitten?

oktober 2019
11-03-2014 05:44

Special - Gemeenteraadsverkiezingen 2014 (di 11 mrt 201...

Eileen - Special - Gemeenteraadsverkiezingen 2014 (di 11 mrt 201...

Thema: Gemeenteraadsverkiezingen. Hoe verlopen de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen van 2014?

11-03-2014 05:38

Gemeente en zorgbeleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Gemeente en zorgbeleid (di 11 mrt 2014

05:38),Vanaf 2015 bepalen gemeentes zelf wie er zorg krijgen en van wie. Dit geldt ook voor de jeugdzorg. Het kan dan zo zijn dat een werkloze of je buurman je uit bed haalt, als je hulp nodig hebt.

11-03-2014 05:30

Hoe pakt de gemeente fraude aan? (di 11 mrt 2014

Eileen - Hoe pakt de gemeente fraude aan? (di 11 mrt 2014

05:30),Als je onvoldoende inkomen hebt, krijg je een uitkering van de gemeente waar je woont. In Rotterdam worden mensen in de bijstand thuis bezocht en gecontroleerd op bijvoorbeeld samenwonen.

11-03-2014 05:22

Fiets- en scooterbeleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Fiets- en scooterbeleid (di 11 mrt 2014

05:22),Landelijk is bepaald dat snorscooters op het fietspad moeten en dat een helm niet per se hoeft. Maar de vier grote steden willen die bepalingen aanpassen.

11-03-2014 05:16

Moties en beleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Moties en beleid (di 11 mrt 2014

05:16),De PVV Almere en de PVV Den Haag dienen honderden moties in. Slechts een zeer klein aantal wordt aangenomen.

11-03-2014 05:11

Gemeente wil eerlijke bestuurders (di 11 mrt 2014

Eileen - Gemeente wil eerlijke bestuurders (di 11 mrt 2014

05:11),Bestuurders horen integer te zijn. Soms moeten bestuurders aftreden omdat ze van een strafbaar feit verdacht worden.

11-03-2014 05:05

Project X Haren (di 11 mrt 2014

Eileen - Project X Haren (di 11 mrt 2014

05:05),Project X Haren begon met een uitnodiging op de sociale media voor een verjaardagsfeest, maar mondde uit in een bijeenkomst van duizenden jongeren en rellen.

11-03-2014 05:00

Drugs kopzorg gemeente (di 11 mrt 2014

Eileen - Drugs kopzorg gemeente (di 11 mrt 2014

05:00),Sommige gemeentes geven boetes als ze jongeren zien blowen. Andere geven jongeren voorlichting om te voorkomen dat ze drugs gaan gebruiken.

09-11-2012 23:15

Aflevering van vrijdag 9 november 2012

Eileen - Aflevering van vrijdag 9 november 2012

Dramaserie Tijdens haar stage komt Eileen in aanraking met de erbarmelijke leefomstandigheden in de sloppenwijken van Colombia. Tegen de zin van haar familie keert ze terug en sluit ze zich aan bij de FARC.

19-12-2011 21:00

Aflevering 2

Eileen - Aflevering 2

Dramaserie. Met: Sophie van Winden, Joke Tjalsma, Kees Hulst e.a. Eileen groeit op in Groningen in een harmonieus gezin. Ze is een vrolijke, sociaal bewogen jonge vrouw die in haar geboortestad Spaans studeert en verkeert in krakerskringen....

Eileen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eileen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eileen bij Eileen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eileen. Heb je een uitzending van Eileen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eileen gemist

Eileen is een dramaserie met Sophie van Winden, Joke Tjalsma, Kees Hulst. Eileen groeit op in Groningen in een harmonieus gezin. Ze is een vrolijke, sociaal bewogen jonge vrouw die in haar geboortestad Spaans studeert en verkeert in krakerskringen. Ze krijgt de gelegenheid stage te lopen in Bogotá, Colombia. Hoewel ze daar in een gegoed milieu verblijft, komt ze ook in aanraking met de erbarmelijke leefomstandigheden in de sloppenwijken. Bij haar terugkomst in Nederland is Eileen veranderd. Ze vindt haar vrienden uit de kraakbeweging verwend en egocentrisch. Zij hebben geen belangstelling voor de werkelijk relevante politieke problemen, zoals die waarmee zij in Latijns-Amerika geconfronteerd werd. Tegen de zin van haar familie keert ze terug naar Colombia, omdat ze vindt dat ze ter plekke iets moet doen aan het onrecht dat daar heerst. In Bogotá komt ze via een Colombiaanse student die ze in Groningen had ontmoet in contact met de FARC. Ze wordt op de proef gesteld en tenslotte ingelijfd in de verzetsbeweging. Haar aanvankelijke enthousiasme en geloof in de goede zaak komen onder druk te staan, als ze betrokken raakt bij acties die in haar ogen ontoelaatbaar zijn. Toch verschuiven langzamerhand haar normen. Ze radicaliseert en wordt een van de meest toegewijde strijders. Zo groeit ze ook uit tot een internationaal symbool van de FARC, een belangrijk wapen in de PR strategie van de guerrillabeweging. Maar is dit werkelijk wat ze zocht? En laat haar familie het er zomaar bij zitten?

Uitzending gemist van Eileen? Hier kun je alle uitzendingen van Eileen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 11-03-2014 om 05:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!