Programma gemist?

Thema: Gemeenteraadsverkiezingen. op Hoe in verlopen de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen uit van uit 2014?

05:38),Vanaf 2015 bepalen op tv gemeentes zelf tijdens wie tijdens er zorg krijgen op en van wie. Dit geldt tijdens ook voor de op jeugdzorg. Het kan op dan tijdens zo zijn dat in een werkloze of tijdens je buurman je uit naar bed haalt, op als je hulp nodig tijdens hebt.

05:30),Als je onvoldoende door inkomen hebt, op krijg je een uitkering een van de naar gemeente de waar je woont. In Rotterdam uit worden op tv mensen in de bijstand thuis van bezocht en gecontroleerd op in bijvoorbeeld in samenwonen.

05:22),Landelijk op is bepaald tijdens dat snorscooters op het in fietspad moeten en dat in een helm op niet per se hoeft. Maar de de vier grote tijdens steden willen die het bepalingen het aanpassen.

05:16),De op PVV Almere en de het PVV Den Haag tijdens dienen honderden moties in. door Slechts een op zeer klein aantal wordt met de aangenomen.

05:11),Bestuurders horen naar integer te uit zijn. Soms op moeten bestuurders aftreden omdat uit ze van een naar strafbaar feit verdacht een worden.

05:05),Project met X Haren begon op tv met een van uitnodiging op de met sociale media voor een verjaardagsfeest, maar tijdens mondde uit in het een in bijeenkomst van duizenden door jongeren en de rellen.

05:00),Sommige naar gemeentes geven boetes als ze uit jongeren zien op blowen. met Andere geven jongeren door voorlichting om te voorkomen de dat ze naar drugs gaan gebruiken.

Dramaserie Tijdens van haar met stage komt Eileen van in aanraking met de op tv erbarmelijke leefomstandigheden in de de sloppenwijken in van Colombia. Tegen de een zin van haar uit familie keert ze op tv terug en sluit ze zich van aan bij door de naar FARC.

Dramaserie. Met: Sophie op door van Winden, Joke Tjalsma, Kees Hulst tijdens e.a. op tv Eileen groeit op de in Groningen in een uit harmonieus gezin. Ze op tv is een de vrolijke, sociaal bewogen jonge op tv vrouw die met in haar geboortestad Spaans studeert op tv en uit verkeert in op tv krakerskringen. Ze krijgt de tijdens gelegenheid stage te lopen de in Bogotá, Colombia. van Hoewel ze daar in uit een met gegoed milieu verblijft, komt tijdens ze ook van in aanraking met van de erbarmelijke leefomstandigheden in de op sloppenwijken. Bij op tv haar uit terugkomst in Nederland is door Eileen veranderd. Ze vindt met haar vrienden uit naar de met kraakbeweging verwend en tijdens egocentrisch. Zij hebben geen het belangstelling voor de werkelijk relevante een politieke in problemen, zoals die waarmee zij met van in Latijns-Amerika geconfronteerd werd. Tegen de de zin van haar de familie keert in ze door terug naar Colombia, in omdat ze vindt dat ze ter van plekke iets moet naar van doen aan het onrecht dat daar op tv heerst. In een Bogotá komt op tv ze via een de Colombiaanse student die op tv ze in Groningen had door ontmoet in contact door met met de FARC. Ze wordt op de met met proef gesteld en door tenslotte ingelijfd in de verzetsbeweging. naar Haar aanvankelijke enthousiasme in en geloof uit in de goede op zaak komen onder druk te de staan, van als ze betrokken uit raakt bij acties die in door haar ogen ontoelaatbaar van het zijn. Toch verschuiven langzamerhand haar door normen. Ze op radicaliseert en wordt een uit van het de meest toegewijde door strijders. Zo groeit ze van ook uit in tot een internationaal symbool van de de FARC, een belangrijk in door wapen in de PR van strategie van in de guerrillabeweging. Maar is een dit werkelijk wat ze een zocht? van En laat haar familie het er op zomaar tijdens bij zitten?

mei 2021
11-03-2014 05:44

Special - Gemeenteraadsverkiezingen 2014 (di 11 mrt 201...

Eileen - Special - Gemeenteraadsverkiezingen 2014 (di 11 mrt 201...

Thema: Gemeenteraadsverkiezingen. Hoe verlopen de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen van 2014?

11-03-2014 05:38

Gemeente en zorgbeleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Gemeente en zorgbeleid (di 11 mrt 2014

05:38),Vanaf 2015 bepalen gemeentes zelf wie er zorg krijgen en van wie. Dit geldt ook voor de jeugdzorg. Het kan dan zo zijn dat een werkloze of je buurman je uit bed haalt, als je hulp nodig hebt.

11-03-2014 05:30

Hoe pakt de gemeente fraude aan? (di 11 mrt 2014

Eileen - Hoe pakt de gemeente fraude aan? (di 11 mrt 2014

05:30),Als je onvoldoende inkomen hebt, krijg je een uitkering van de gemeente waar je woont. In Rotterdam worden mensen in de bijstand thuis bezocht en gecontroleerd op bijvoorbeeld samenwonen.

11-03-2014 05:22

Fiets- en scooterbeleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Fiets- en scooterbeleid (di 11 mrt 2014

05:22),Landelijk is bepaald dat snorscooters op het fietspad moeten en dat een helm niet per se hoeft. Maar de vier grote steden willen die bepalingen aanpassen.

11-03-2014 05:16

Moties en beleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Moties en beleid (di 11 mrt 2014

05:16),De PVV Almere en de PVV Den Haag dienen honderden moties in. Slechts een zeer klein aantal wordt aangenomen.

11-03-2014 05:11

Gemeente wil eerlijke bestuurders (di 11 mrt 2014

Eileen - Gemeente wil eerlijke bestuurders (di 11 mrt 2014

05:11),Bestuurders horen integer te zijn. Soms moeten bestuurders aftreden omdat ze van een strafbaar feit verdacht worden.

11-03-2014 05:05

Project X Haren (di 11 mrt 2014

Eileen - Project X Haren (di 11 mrt 2014

05:05),Project X Haren begon met een uitnodiging op de sociale media voor een verjaardagsfeest, maar mondde uit in een bijeenkomst van duizenden jongeren en rellen.

11-03-2014 05:00

Drugs kopzorg gemeente (di 11 mrt 2014

Eileen - Drugs kopzorg gemeente (di 11 mrt 2014

05:00),Sommige gemeentes geven boetes als ze jongeren zien blowen. Andere geven jongeren voorlichting om te voorkomen dat ze drugs gaan gebruiken.

09-11-2012 23:15

Aflevering van vrijdag 9 november 2012

Eileen - Aflevering van vrijdag 9 november 2012

Dramaserie Tijdens haar stage komt Eileen in aanraking met de erbarmelijke leefomstandigheden in de sloppenwijken van Colombia. Tegen de zin van haar familie keert ze terug en sluit ze zich aan bij de FARC.

19-12-2011 21:00

Aflevering 2

Eileen - Aflevering 2

Dramaserie. Met: Sophie van Winden, Joke Tjalsma, Kees Hulst e.a. Eileen groeit op in Groningen in een harmonieus gezin. Ze is een vrolijke, sociaal bewogen jonge vrouw die in haar geboortestad Spaans studeert en verkeert in krakerskringen....

Eileen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eileen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eileen bij Eileen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eileen. Heb je een uitzending van Eileen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eileen gemist

Eileen is een dramaserie met Sophie van Winden, Joke Tjalsma, Kees Hulst. Eileen groeit op in Groningen in een harmonieus gezin. Ze is een vrolijke, sociaal bewogen jonge vrouw die in haar geboortestad Spaans studeert en verkeert in krakerskringen. Ze krijgt de gelegenheid stage te lopen in Bogotá, Colombia. Hoewel ze daar in een gegoed milieu verblijft, komt ze ook in aanraking met de erbarmelijke leefomstandigheden in de sloppenwijken. Bij haar terugkomst in Nederland is Eileen veranderd. Ze vindt haar vrienden uit de kraakbeweging verwend en egocentrisch. Zij hebben geen belangstelling voor de werkelijk relevante politieke problemen, zoals die waarmee zij in Latijns-Amerika geconfronteerd werd. Tegen de zin van haar familie keert ze terug naar Colombia, omdat ze vindt dat ze ter plekke iets moet doen aan het onrecht dat daar heerst. In Bogotá komt ze via een Colombiaanse student die ze in Groningen had ontmoet in contact met de FARC. Ze wordt op de proef gesteld en tenslotte ingelijfd in de verzetsbeweging. Haar aanvankelijke enthousiasme en geloof in de goede zaak komen onder druk te staan, als ze betrokken raakt bij acties die in haar ogen ontoelaatbaar zijn. Toch verschuiven langzamerhand haar normen. Ze radicaliseert en wordt een van de meest toegewijde strijders. Zo groeit ze ook uit tot een internationaal symbool van de FARC, een belangrijk wapen in de PR strategie van de guerrillabeweging. Maar is dit werkelijk wat ze zocht? En laat haar familie het er zomaar bij zitten?

Uitzending gemist van Eileen? Hier kun je alle uitzendingen van Eileen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 11-03-2014 om 05:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!