Programma gemist?

Thema: Gemeenteraadsverkiezingen. in Hoe verlopen de voorbereidingen een van de door gemeenteraadsverkiezingen van op tv 2014?

05:38),Vanaf 2015 bepalen met gemeentes de zelf wie er zorg krijgen een en van wie. de een Dit geldt ook voor tijdens de jeugdzorg. een Het kan dan het zo zijn dat op tv een werkloze of je buurman je de het uit bed haalt, als naar je hulp nodig met hebt.

05:30),Als je door onvoldoende inkomen hebt, van krijg je een van uitkering door van de gemeente de waar je woont. In Rotterdam in worden mensen uit in de bijstand op thuis bezocht en gecontroleerd op van bijvoorbeeld van samenwonen.

05:22),Landelijk is bepaald met dat snorscooters in op het fietspad moeten van en dat een door helm tijdens niet per se op tv hoeft. Maar tijdens de vier grote steden naar willen die bepalingen op tv aanpassen.

05:16),De tijdens PVV Almere en de de PVV Den Haag dienen een honderden moties in. de Slechts een het zeer door klein aantal wordt in aangenomen.

05:11),Bestuurders een horen integer te met zijn. Soms moeten met bestuurders aftreden omdat ze tijdens van een strafbaar naar feit naar verdacht worden.

05:05),Project tijdens X Haren begon met op tv een uitnodiging door op de de sociale media voor een verjaardagsfeest, uit maar tijdens mondde uit in een bijeenkomst van tijdens duizenden met jongeren en naar rellen.

05:00),Sommige gemeentes uit geven boetes als een ze jongeren zien blowen. uit Andere geven jongeren de van voorlichting om te op tv voorkomen dat ze drugs gaan de gebruiken.

Dramaserie met Tijdens haar door stage komt Eileen in tijdens aanraking met de erbarmelijke leefomstandigheden op in de van sloppenwijken van Colombia. Tegen op tv de zin op tv van een haar familie keert ze terug en op naar sluit ze zich aan bij uit de een FARC.

Dramaserie. het Met: Sophie naar van Winden, Joke van Tjalsma, Kees Hulst tijdens e.a. Eileen groeit op in tijdens Groningen in in een harmonieus gezin. Ze op tv is een vrolijke, in sociaal tijdens bewogen jonge vrouw die in haar het geboortestad Spaans het studeert en het verkeert in krakerskringen. Ze krijgt door de gelegenheid stage met te in lopen in Bogotá, tijdens Colombia. Hoewel ze daar een in met een gegoed milieu verblijft, komt de ze de ook in aanraking met naar de erbarmelijke leefomstandigheden in de de sloppenwijken. Bij haar tijdens het terugkomst in Nederland is van Eileen veranderd. Ze vindt in haar vrienden uit de op kraakbeweging verwend het en egocentrisch. Zij op tv hebben het geen belangstelling voor de werkelijk door relevante politieke problemen, met zoals het die waarmee zij in door Latijns-Amerika geconfronteerd werd. uit Tegen de zin op tv van haar familie in keert ze terug naar op tv Colombia, omdat het ze vindt dat ze ter door plekke iets een moet doen aan het uit onrecht dat de daar door heerst. In Bogotá komt ze via de een Colombiaanse tijdens student die ze het in Groningen had ontmoet op tv naar in contact met de FARC. Ze uit wordt op de in proef uit gesteld en tenslotte ingelijfd in de de van verzetsbeweging. Haar aanvankelijke enthousiasme tijdens en geloof in de met goede zaak komen in onder druk een te staan, als ze tijdens betrokken raakt bij op tv door acties die in haar ogen in ontoelaatbaar zijn. Toch verschuiven met langzamerhand haar naar normen. Ze radicaliseert en op tv wordt met een van de meest toegewijde door de strijders. Zo groeit ze ook uit op tot in een internationaal een symbool van de FARC, een op belangrijk door wapen in de de PR strategie van de in guerrillabeweging. Maar is de dit werkelijk wat ze zocht? uit En van laat haar familie het er door zomaar naar bij zitten?

mei 2020
11-03-2014 05:44

Special - Gemeenteraadsverkiezingen 2014 (di 11 mrt 201...

Eileen - Special - Gemeenteraadsverkiezingen 2014 (di 11 mrt 201...

Thema: Gemeenteraadsverkiezingen. Hoe verlopen de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen van 2014?

11-03-2014 05:38

Gemeente en zorgbeleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Gemeente en zorgbeleid (di 11 mrt 2014

05:38),Vanaf 2015 bepalen gemeentes zelf wie er zorg krijgen en van wie. Dit geldt ook voor de jeugdzorg. Het kan dan zo zijn dat een werkloze of je buurman je uit bed haalt, als je hulp nodig hebt.

11-03-2014 05:30

Hoe pakt de gemeente fraude aan? (di 11 mrt 2014

Eileen - Hoe pakt de gemeente fraude aan? (di 11 mrt 2014

05:30),Als je onvoldoende inkomen hebt, krijg je een uitkering van de gemeente waar je woont. In Rotterdam worden mensen in de bijstand thuis bezocht en gecontroleerd op bijvoorbeeld samenwonen.

11-03-2014 05:22

Fiets- en scooterbeleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Fiets- en scooterbeleid (di 11 mrt 2014

05:22),Landelijk is bepaald dat snorscooters op het fietspad moeten en dat een helm niet per se hoeft. Maar de vier grote steden willen die bepalingen aanpassen.

11-03-2014 05:16

Moties en beleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Moties en beleid (di 11 mrt 2014

05:16),De PVV Almere en de PVV Den Haag dienen honderden moties in. Slechts een zeer klein aantal wordt aangenomen.

11-03-2014 05:11

Gemeente wil eerlijke bestuurders (di 11 mrt 2014

Eileen - Gemeente wil eerlijke bestuurders (di 11 mrt 2014

05:11),Bestuurders horen integer te zijn. Soms moeten bestuurders aftreden omdat ze van een strafbaar feit verdacht worden.

11-03-2014 05:05

Project X Haren (di 11 mrt 2014

Eileen - Project X Haren (di 11 mrt 2014

05:05),Project X Haren begon met een uitnodiging op de sociale media voor een verjaardagsfeest, maar mondde uit in een bijeenkomst van duizenden jongeren en rellen.

11-03-2014 05:00

Drugs kopzorg gemeente (di 11 mrt 2014

Eileen - Drugs kopzorg gemeente (di 11 mrt 2014

05:00),Sommige gemeentes geven boetes als ze jongeren zien blowen. Andere geven jongeren voorlichting om te voorkomen dat ze drugs gaan gebruiken.

09-11-2012 23:15

Aflevering van vrijdag 9 november 2012

Eileen - Aflevering van vrijdag 9 november 2012

Dramaserie Tijdens haar stage komt Eileen in aanraking met de erbarmelijke leefomstandigheden in de sloppenwijken van Colombia. Tegen de zin van haar familie keert ze terug en sluit ze zich aan bij de FARC.

19-12-2011 21:00

Aflevering 2

Eileen - Aflevering 2

Dramaserie. Met: Sophie van Winden, Joke Tjalsma, Kees Hulst e.a. Eileen groeit op in Groningen in een harmonieus gezin. Ze is een vrolijke, sociaal bewogen jonge vrouw die in haar geboortestad Spaans studeert en verkeert in krakerskringen....

Eileen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eileen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eileen bij Eileen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eileen. Heb je een uitzending van Eileen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eileen gemist

Eileen is een dramaserie met Sophie van Winden, Joke Tjalsma, Kees Hulst. Eileen groeit op in Groningen in een harmonieus gezin. Ze is een vrolijke, sociaal bewogen jonge vrouw die in haar geboortestad Spaans studeert en verkeert in krakerskringen. Ze krijgt de gelegenheid stage te lopen in Bogotá, Colombia. Hoewel ze daar in een gegoed milieu verblijft, komt ze ook in aanraking met de erbarmelijke leefomstandigheden in de sloppenwijken. Bij haar terugkomst in Nederland is Eileen veranderd. Ze vindt haar vrienden uit de kraakbeweging verwend en egocentrisch. Zij hebben geen belangstelling voor de werkelijk relevante politieke problemen, zoals die waarmee zij in Latijns-Amerika geconfronteerd werd. Tegen de zin van haar familie keert ze terug naar Colombia, omdat ze vindt dat ze ter plekke iets moet doen aan het onrecht dat daar heerst. In Bogotá komt ze via een Colombiaanse student die ze in Groningen had ontmoet in contact met de FARC. Ze wordt op de proef gesteld en tenslotte ingelijfd in de verzetsbeweging. Haar aanvankelijke enthousiasme en geloof in de goede zaak komen onder druk te staan, als ze betrokken raakt bij acties die in haar ogen ontoelaatbaar zijn. Toch verschuiven langzamerhand haar normen. Ze radicaliseert en wordt een van de meest toegewijde strijders. Zo groeit ze ook uit tot een internationaal symbool van de FARC, een belangrijk wapen in de PR strategie van de guerrillabeweging. Maar is dit werkelijk wat ze zocht? En laat haar familie het er zomaar bij zitten?

Uitzending gemist van Eileen? Hier kun je alle uitzendingen van Eileen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 11-03-2014 om 05:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!