Programma gemist?

Thema: tijdens Gemeenteraadsverkiezingen. Hoe op tv verlopen de voorbereidingen van uit de gemeenteraadsverkiezingen op van 2014?

05:38),Vanaf het 2015 bepalen gemeentes een zelf wie er zorg krijgen door en van uit wie. Dit in geldt ook voor de met jeugdzorg. het Het kan dan op zo zijn dat een werkloze het of je buurman naar je uit bed haalt, naar door als je hulp nodig op tv hebt.

05:30),Als je onvoldoende van inkomen hebt, krijg een je de een uitkering in van de gemeente waar uit je woont. In Rotterdam op tv worden mensen in de tijdens bijstand naar thuis bezocht in en gecontroleerd op bijvoorbeeld een samenwonen.

05:22),Landelijk met is bepaald dat snorscooters op op tv het fietspad moeten van en dat een op tv helm naar niet per in se hoeft. Maar de de vier grote steden willen die in bepalingen de aanpassen.

05:16),De een PVV Almere en de met PVV de Den Haag dienen honderden moties een in. tijdens Slechts een zeer klein aantal wordt de het aangenomen.

05:11),Bestuurders horen integer in te zijn. door Soms in moeten bestuurders aftreden omdat ze met van een strafbaar op tv feit verdacht in worden.

05:05),Project X Haren van begon met een tijdens uitnodiging op met de sociale van media voor een verjaardagsfeest, op maar van mondde uit in een door bijeenkomst van duizenden jongeren en in een rellen.

05:00),Sommige tijdens gemeentes geven boetes als ze door jongeren een zien blowen. Andere de geven jongeren voorlichting om te het voorkomen op tv dat ze drugs gaan in gebruiken.

Dramaserie met Tijdens haar stage naar komt Eileen in aanraking uit met de erbarmelijke van leefomstandigheden met in de sloppenwijken van Colombia. Tegen op tv de zin van in haar familie tijdens keert door ze terug en in sluit ze zich aan bij de op tv van FARC.

Dramaserie. het Met: Sophie van het Winden, Joke Tjalsma, op tv Kees Hulst e.a. Eileen groeit door op in de Groningen in een harmonieus naar gezin. op tv Ze is een met vrolijke, sociaal bewogen jonge vrouw op tv die uit in haar geboortestad Spaans op tv studeert en verkeert de in krakerskringen. naar Ze krijgt de gelegenheid stage de de te lopen in Bogotá, Colombia. uit Hoewel ze daar door in door een gegoed milieu verblijft, uit komt ze het ook in aanraking met een de erbarmelijke leefomstandigheden op tv in de van sloppenwijken. Bij haar terugkomst in Nederland in is in Eileen veranderd. Ze vindt uit haar vrienden de uit de kraakbeweging het verwend en egocentrisch. Zij hebben de geen een belangstelling voor de werkelijk relevante in met politieke problemen, zoals uit die waarmee zij in tijdens Latijns-Amerika geconfronteerd werd. de Tegen de zin van door haar familie op keert ze terug naar een Colombia, omdat ze de vindt dat ze van ter plekke de iets moet op tv doen aan het onrecht de dat daar heerst. op tv In Bogotá een komt ze via een de Colombiaanse student die van ze in naar Groningen had ontmoet in met contact met de FARC. Ze naar wordt op een de een proef gesteld en tenslotte ingelijfd in de de op verzetsbeweging. Haar aanvankelijke enthousiasme op en geloof in de het goede zaak komen van onder naar druk te staan, als uit ze een betrokken raakt bij het acties die in naar haar ogen ontoelaatbaar zijn. Toch uit verschuiven langzamerhand op haar normen. Ze op radicaliseert en wordt een van van de meest tijdens toegewijde strijders. tijdens Zo groeit ze ook uit in tot naar een internationaal symbool door van de FARC, het een belangrijk wapen in de van PR strategie van uit de op tv guerrillabeweging. Maar is dit werkelijk met wat ze zocht? tijdens op tv En laat haar familie het op er zomaar bij de zitten?

september 2021
11-03-2014 05:44

Special - Gemeenteraadsverkiezingen 2014 (di 11 mrt 201...

Eileen - Special - Gemeenteraadsverkiezingen 2014 (di 11 mrt 201...

Thema: Gemeenteraadsverkiezingen. Hoe verlopen de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen van 2014?

11-03-2014 05:38

Gemeente en zorgbeleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Gemeente en zorgbeleid (di 11 mrt 2014

05:38),Vanaf 2015 bepalen gemeentes zelf wie er zorg krijgen en van wie. Dit geldt ook voor de jeugdzorg. Het kan dan zo zijn dat een werkloze of je buurman je uit bed haalt, als je hulp nodig hebt.

11-03-2014 05:30

Hoe pakt de gemeente fraude aan? (di 11 mrt 2014

Eileen - Hoe pakt de gemeente fraude aan? (di 11 mrt 2014

05:30),Als je onvoldoende inkomen hebt, krijg je een uitkering van de gemeente waar je woont. In Rotterdam worden mensen in de bijstand thuis bezocht en gecontroleerd op bijvoorbeeld samenwonen.

11-03-2014 05:22

Fiets- en scooterbeleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Fiets- en scooterbeleid (di 11 mrt 2014

05:22),Landelijk is bepaald dat snorscooters op het fietspad moeten en dat een helm niet per se hoeft. Maar de vier grote steden willen die bepalingen aanpassen.

11-03-2014 05:16

Moties en beleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Moties en beleid (di 11 mrt 2014

05:16),De PVV Almere en de PVV Den Haag dienen honderden moties in. Slechts een zeer klein aantal wordt aangenomen.

11-03-2014 05:11

Gemeente wil eerlijke bestuurders (di 11 mrt 2014

Eileen - Gemeente wil eerlijke bestuurders (di 11 mrt 2014

05:11),Bestuurders horen integer te zijn. Soms moeten bestuurders aftreden omdat ze van een strafbaar feit verdacht worden.

11-03-2014 05:05

Project X Haren (di 11 mrt 2014

Eileen - Project X Haren (di 11 mrt 2014

05:05),Project X Haren begon met een uitnodiging op de sociale media voor een verjaardagsfeest, maar mondde uit in een bijeenkomst van duizenden jongeren en rellen.

11-03-2014 05:00

Drugs kopzorg gemeente (di 11 mrt 2014

Eileen - Drugs kopzorg gemeente (di 11 mrt 2014

05:00),Sommige gemeentes geven boetes als ze jongeren zien blowen. Andere geven jongeren voorlichting om te voorkomen dat ze drugs gaan gebruiken.

09-11-2012 23:15

Aflevering van vrijdag 9 november 2012

Eileen - Aflevering van vrijdag 9 november 2012

Dramaserie Tijdens haar stage komt Eileen in aanraking met de erbarmelijke leefomstandigheden in de sloppenwijken van Colombia. Tegen de zin van haar familie keert ze terug en sluit ze zich aan bij de FARC.

19-12-2011 21:00

Aflevering 2

Eileen - Aflevering 2

Dramaserie. Met: Sophie van Winden, Joke Tjalsma, Kees Hulst e.a. Eileen groeit op in Groningen in een harmonieus gezin. Ze is een vrolijke, sociaal bewogen jonge vrouw die in haar geboortestad Spaans studeert en verkeert in krakerskringen....

Eileen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eileen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eileen bij Eileen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eileen. Heb je een uitzending van Eileen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eileen gemist

Eileen is een dramaserie met Sophie van Winden, Joke Tjalsma, Kees Hulst. Eileen groeit op in Groningen in een harmonieus gezin. Ze is een vrolijke, sociaal bewogen jonge vrouw die in haar geboortestad Spaans studeert en verkeert in krakerskringen. Ze krijgt de gelegenheid stage te lopen in Bogotá, Colombia. Hoewel ze daar in een gegoed milieu verblijft, komt ze ook in aanraking met de erbarmelijke leefomstandigheden in de sloppenwijken. Bij haar terugkomst in Nederland is Eileen veranderd. Ze vindt haar vrienden uit de kraakbeweging verwend en egocentrisch. Zij hebben geen belangstelling voor de werkelijk relevante politieke problemen, zoals die waarmee zij in Latijns-Amerika geconfronteerd werd. Tegen de zin van haar familie keert ze terug naar Colombia, omdat ze vindt dat ze ter plekke iets moet doen aan het onrecht dat daar heerst. In Bogotá komt ze via een Colombiaanse student die ze in Groningen had ontmoet in contact met de FARC. Ze wordt op de proef gesteld en tenslotte ingelijfd in de verzetsbeweging. Haar aanvankelijke enthousiasme en geloof in de goede zaak komen onder druk te staan, als ze betrokken raakt bij acties die in haar ogen ontoelaatbaar zijn. Toch verschuiven langzamerhand haar normen. Ze radicaliseert en wordt een van de meest toegewijde strijders. Zo groeit ze ook uit tot een internationaal symbool van de FARC, een belangrijk wapen in de PR strategie van de guerrillabeweging. Maar is dit werkelijk wat ze zocht? En laat haar familie het er zomaar bij zitten?

Uitzending gemist van Eileen? Hier kun je alle uitzendingen van Eileen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 11-03-2014 om 05:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!