Programma gemist?

Thema: op tv Gemeenteraadsverkiezingen. Hoe naar verlopen de voorbereidingen tijdens van de gemeenteraadsverkiezingen van met 2014?

05:38),Vanaf op tv 2015 bepalen gemeentes zelf van wie er op tv zorg krijgen en uit van wie. Dit geldt ook een van voor de jeugdzorg. Het kan dan naar zo de zijn dat een uit werkloze of je buurman je op uit bed haalt, op als je naar hulp nodig naar hebt.

05:30),Als je naar onvoldoende inkomen door hebt, krijg je een uitkering van van de gemeente uit waar je woont. uit In Rotterdam in worden mensen in tijdens de bijstand thuis van bezocht en gecontroleerd op de bijvoorbeeld op samenwonen.

05:22),Landelijk is tijdens bepaald naar dat snorscooters op op tv het fietspad moeten en dat op een helm niet per uit met se hoeft. Maar de vier grote in in steden willen die bepalingen met aanpassen.

05:16),De met PVV Almere op en de PVV Den Haag dienen door honderden moties een in. op tv Slechts een zeer klein aantal wordt uit naar aangenomen.

05:11),Bestuurders horen integer in te zijn. Soms het naar moeten bestuurders aftreden omdat door ze van een strafbaar de feit met verdacht worden.

05:05),Project X Haren naar begon uit met een uitnodiging op tv op de sociale media met voor een van verjaardagsfeest, maar mondde in uit in een tijdens bijeenkomst van duizenden jongeren op en naar rellen.

05:00),Sommige gemeentes geven tijdens boetes als met ze jongeren zien blowen. uit het Andere geven jongeren voorlichting om te in voorkomen dat ze naar met drugs gaan gebruiken.

Dramaserie Tijdens haar in het stage komt Eileen in aanraking van met de erbarmelijke leefomstandigheden met in de uit sloppenwijken van Colombia. Tegen uit de zin op tv van haar naar familie keert de ze terug en sluit ze zich door aan bij de door naar FARC.

Dramaserie. uit Met: Sophie van Winden, Joke op Tjalsma, met Kees Hulst e.a. Eileen groeit in de op in Groningen in een harmonieus de op tv gezin. Ze is een vrolijke, sociaal in bewogen jonge het vrouw die in op haar geboortestad Spaans studeert op en verkeert in op de krakerskringen. Ze krijgt de gelegenheid tijdens stage te in lopen in de Bogotá, Colombia. Hoewel ze daar in een een gegoed milieu op tv verblijft, komt ze uit ook in van aanraking met de de erbarmelijke leefomstandigheden naar in de door sloppenwijken. Bij haar terugkomst in in Nederland naar is Eileen veranderd. Ze vindt tijdens haar vrienden een uit de kraakbeweging door verwend en egocentrisch. Zij hebben de geen belangstelling voor met de werkelijk van relevante politieke naar problemen, zoals die waarmee van zij het in Latijns-Amerika geconfronteerd werd. op Tegen de zin van door haar familie keert ze uit terug naar een Colombia, de omdat ze vindt dat ze ter in door plekke iets moet doen aan het tijdens onrecht dat daar op op tv heerst. In Bogotá met komt ze via een Colombiaanse student op tv die ze op tv in door Groningen had ontmoet tijdens in contact met de FARC. uit Ze wordt op met de het proef gesteld en tenslotte ingelijfd de in de verzetsbeweging. een Haar aanvankelijke enthousiasme en door geloof in de op tv goede zaak het komen onder druk op tv te door staan, als ze betrokken een raakt bij acties het die in haar ogen ontoelaatbaar naar zijn. Toch een verschuiven met langzamerhand haar normen. Ze het radicaliseert en met wordt een van naar de meest toegewijde met strijders. Zo groeit ze ook door uit tot met een internationaal symbool van de de FARC, een het belangrijk wapen in de een een PR strategie van de guerrillabeweging. naar Maar is dit uit werkelijk wat ze naar zocht? op En laat haar familie het er van zomaar bij in zitten?

september 2020
11-03-2014 05:44

Special - Gemeenteraadsverkiezingen 2014 (di 11 mrt 201...

Eileen - Special - Gemeenteraadsverkiezingen 2014 (di 11 mrt 201...

Thema: Gemeenteraadsverkiezingen. Hoe verlopen de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen van 2014?

11-03-2014 05:38

Gemeente en zorgbeleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Gemeente en zorgbeleid (di 11 mrt 2014

05:38),Vanaf 2015 bepalen gemeentes zelf wie er zorg krijgen en van wie. Dit geldt ook voor de jeugdzorg. Het kan dan zo zijn dat een werkloze of je buurman je uit bed haalt, als je hulp nodig hebt.

11-03-2014 05:30

Hoe pakt de gemeente fraude aan? (di 11 mrt 2014

Eileen - Hoe pakt de gemeente fraude aan? (di 11 mrt 2014

05:30),Als je onvoldoende inkomen hebt, krijg je een uitkering van de gemeente waar je woont. In Rotterdam worden mensen in de bijstand thuis bezocht en gecontroleerd op bijvoorbeeld samenwonen.

11-03-2014 05:22

Fiets- en scooterbeleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Fiets- en scooterbeleid (di 11 mrt 2014

05:22),Landelijk is bepaald dat snorscooters op het fietspad moeten en dat een helm niet per se hoeft. Maar de vier grote steden willen die bepalingen aanpassen.

11-03-2014 05:16

Moties en beleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Moties en beleid (di 11 mrt 2014

05:16),De PVV Almere en de PVV Den Haag dienen honderden moties in. Slechts een zeer klein aantal wordt aangenomen.

11-03-2014 05:11

Gemeente wil eerlijke bestuurders (di 11 mrt 2014

Eileen - Gemeente wil eerlijke bestuurders (di 11 mrt 2014

05:11),Bestuurders horen integer te zijn. Soms moeten bestuurders aftreden omdat ze van een strafbaar feit verdacht worden.

11-03-2014 05:05

Project X Haren (di 11 mrt 2014

Eileen - Project X Haren (di 11 mrt 2014

05:05),Project X Haren begon met een uitnodiging op de sociale media voor een verjaardagsfeest, maar mondde uit in een bijeenkomst van duizenden jongeren en rellen.

11-03-2014 05:00

Drugs kopzorg gemeente (di 11 mrt 2014

Eileen - Drugs kopzorg gemeente (di 11 mrt 2014

05:00),Sommige gemeentes geven boetes als ze jongeren zien blowen. Andere geven jongeren voorlichting om te voorkomen dat ze drugs gaan gebruiken.

09-11-2012 23:15

Aflevering van vrijdag 9 november 2012

Eileen - Aflevering van vrijdag 9 november 2012

Dramaserie Tijdens haar stage komt Eileen in aanraking met de erbarmelijke leefomstandigheden in de sloppenwijken van Colombia. Tegen de zin van haar familie keert ze terug en sluit ze zich aan bij de FARC.

19-12-2011 21:00

Aflevering 2

Eileen - Aflevering 2

Dramaserie. Met: Sophie van Winden, Joke Tjalsma, Kees Hulst e.a. Eileen groeit op in Groningen in een harmonieus gezin. Ze is een vrolijke, sociaal bewogen jonge vrouw die in haar geboortestad Spaans studeert en verkeert in krakerskringen....

Eileen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eileen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eileen bij Eileen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eileen. Heb je een uitzending van Eileen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eileen gemist

Eileen is een dramaserie met Sophie van Winden, Joke Tjalsma, Kees Hulst. Eileen groeit op in Groningen in een harmonieus gezin. Ze is een vrolijke, sociaal bewogen jonge vrouw die in haar geboortestad Spaans studeert en verkeert in krakerskringen. Ze krijgt de gelegenheid stage te lopen in Bogotá, Colombia. Hoewel ze daar in een gegoed milieu verblijft, komt ze ook in aanraking met de erbarmelijke leefomstandigheden in de sloppenwijken. Bij haar terugkomst in Nederland is Eileen veranderd. Ze vindt haar vrienden uit de kraakbeweging verwend en egocentrisch. Zij hebben geen belangstelling voor de werkelijk relevante politieke problemen, zoals die waarmee zij in Latijns-Amerika geconfronteerd werd. Tegen de zin van haar familie keert ze terug naar Colombia, omdat ze vindt dat ze ter plekke iets moet doen aan het onrecht dat daar heerst. In Bogotá komt ze via een Colombiaanse student die ze in Groningen had ontmoet in contact met de FARC. Ze wordt op de proef gesteld en tenslotte ingelijfd in de verzetsbeweging. Haar aanvankelijke enthousiasme en geloof in de goede zaak komen onder druk te staan, als ze betrokken raakt bij acties die in haar ogen ontoelaatbaar zijn. Toch verschuiven langzamerhand haar normen. Ze radicaliseert en wordt een van de meest toegewijde strijders. Zo groeit ze ook uit tot een internationaal symbool van de FARC, een belangrijk wapen in de PR strategie van de guerrillabeweging. Maar is dit werkelijk wat ze zocht? En laat haar familie het er zomaar bij zitten?

Uitzending gemist van Eileen? Hier kun je alle uitzendingen van Eileen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 11-03-2014 om 05:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!