Programma gemist?

Thema: Gemeenteraadsverkiezingen. Hoe in op tv verlopen de voorbereidingen in van de gemeenteraadsverkiezingen van in 2014?

05:38),Vanaf 2015 bepalen door gemeentes zelf wie de er zorg in krijgen en van in wie. Dit een geldt ook voor de jeugdzorg. het Het op tv kan dan zo zijn op dat een door werkloze of met je buurman je uit het bed haalt, als je met hulp nodig op hebt.

05:30),Als met je onvoldoende inkomen op hebt, krijg je naar een uitkering van de het gemeente waar je woont. door In Rotterdam worden uit mensen in met de bijstand thuis bezocht in en gecontroleerd op het naar bijvoorbeeld samenwonen.

05:22),Landelijk is tijdens bepaald dat in snorscooters op het fietspad de moeten en dat een het helm niet op tv per het se hoeft. Maar een de vier grote steden willen tijdens die bepalingen met aanpassen.

05:16),De PVV Almere uit door en de PVV Den Haag van dienen honderden moties in. uit Slechts met een zeer naar klein aantal wordt op tv aangenomen.

05:11),Bestuurders horen integer in het te zijn. Soms moeten op tv bestuurders aftreden omdat ze van met in een strafbaar feit verdacht met worden.

05:05),Project door X Haren begon in met een uitnodiging op het de sociale media op tv voor een verjaardagsfeest, maar op mondde uit een in een op tv bijeenkomst van duizenden jongeren op en in rellen.

05:00),Sommige gemeentes geven in met boetes als ze jongeren zien een blowen. Andere geven het jongeren voorlichting om met te in voorkomen dat ze een drugs gaan gebruiken.

Dramaserie in Tijdens haar op tv stage komt Eileen in aanraking in met de de erbarmelijke leefomstandigheden in de van sloppenwijken van Colombia. Tegen tijdens de zin van de haar familie keert in ze de terug en sluit van ze zich aan het bij de naar FARC.

Dramaserie. een Met: Sophie van in Winden, Joke Tjalsma, Kees Hulst het e.a. Eileen in groeit met op in Groningen in van een harmonieus gezin. Ze in is een een vrolijke, sociaal bewogen een jonge vrouw die in haar van geboortestad Spaans het studeert en verkeert van in krakerskringen. met Ze krijgt op tv de gelegenheid stage te lopen uit in van Bogotá, Colombia. Hoewel het ze daar in tijdens een gegoed milieu verblijft, komt een ze ook in naar aanraking met op de erbarmelijke leefomstandigheden in de tijdens sloppenwijken. Bij uit haar terugkomst in een Nederland is op Eileen veranderd. in Ze vindt haar vrienden uit het de kraakbeweging in verwend en egocentrisch. Zij de hebben geen belangstelling voor met de werkelijk naar relevante een politieke problemen, zoals die waarmee met zij op tv in Latijns-Amerika geconfronteerd werd. Tegen de met zin van door haar op tv familie keert ze terug naar Colombia, met omdat ze vindt het dat ze in ter door plekke iets moet doen uit aan het onrecht dat uit daar uit heerst. In Bogotá op tv komt ze via een Colombiaanse door student die ze het in Groningen had ontmoet het op tv in contact met een de FARC. Ze op tv wordt op de proef gesteld de en tenslotte ingelijfd in met de de verzetsbeweging. Haar het aanvankelijke enthousiasme en geloof in de naar het goede zaak komen onder druk in te uit staan, als ze betrokken raakt van bij van acties die in haar in ogen ontoelaatbaar zijn. Toch het verschuiven langzamerhand door haar normen. Ze radicaliseert en in wordt een een van de meest het toegewijde strijders. een Zo groeit ze ook uit de door tot een internationaal naar symbool van de met FARC, een belangrijk wapen met in de het PR strategie van de de guerrillabeweging. Maar is uit dit werkelijk wat van ze zocht? En laat tijdens haar familie op tv het er zomaar bij van zitten?

januari 2021
11-03-2014 05:44

Special - Gemeenteraadsverkiezingen 2014 (di 11 mrt 201...

Eileen - Special - Gemeenteraadsverkiezingen 2014 (di 11 mrt 201...

Thema: Gemeenteraadsverkiezingen. Hoe verlopen de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen van 2014?

11-03-2014 05:38

Gemeente en zorgbeleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Gemeente en zorgbeleid (di 11 mrt 2014

05:38),Vanaf 2015 bepalen gemeentes zelf wie er zorg krijgen en van wie. Dit geldt ook voor de jeugdzorg. Het kan dan zo zijn dat een werkloze of je buurman je uit bed haalt, als je hulp nodig hebt.

11-03-2014 05:30

Hoe pakt de gemeente fraude aan? (di 11 mrt 2014

Eileen - Hoe pakt de gemeente fraude aan? (di 11 mrt 2014

05:30),Als je onvoldoende inkomen hebt, krijg je een uitkering van de gemeente waar je woont. In Rotterdam worden mensen in de bijstand thuis bezocht en gecontroleerd op bijvoorbeeld samenwonen.

11-03-2014 05:22

Fiets- en scooterbeleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Fiets- en scooterbeleid (di 11 mrt 2014

05:22),Landelijk is bepaald dat snorscooters op het fietspad moeten en dat een helm niet per se hoeft. Maar de vier grote steden willen die bepalingen aanpassen.

11-03-2014 05:16

Moties en beleid (di 11 mrt 2014

Eileen - Moties en beleid (di 11 mrt 2014

05:16),De PVV Almere en de PVV Den Haag dienen honderden moties in. Slechts een zeer klein aantal wordt aangenomen.

11-03-2014 05:11

Gemeente wil eerlijke bestuurders (di 11 mrt 2014

Eileen - Gemeente wil eerlijke bestuurders (di 11 mrt 2014

05:11),Bestuurders horen integer te zijn. Soms moeten bestuurders aftreden omdat ze van een strafbaar feit verdacht worden.

11-03-2014 05:05

Project X Haren (di 11 mrt 2014

Eileen - Project X Haren (di 11 mrt 2014

05:05),Project X Haren begon met een uitnodiging op de sociale media voor een verjaardagsfeest, maar mondde uit in een bijeenkomst van duizenden jongeren en rellen.

11-03-2014 05:00

Drugs kopzorg gemeente (di 11 mrt 2014

Eileen - Drugs kopzorg gemeente (di 11 mrt 2014

05:00),Sommige gemeentes geven boetes als ze jongeren zien blowen. Andere geven jongeren voorlichting om te voorkomen dat ze drugs gaan gebruiken.

09-11-2012 23:15

Aflevering van vrijdag 9 november 2012

Eileen - Aflevering van vrijdag 9 november 2012

Dramaserie Tijdens haar stage komt Eileen in aanraking met de erbarmelijke leefomstandigheden in de sloppenwijken van Colombia. Tegen de zin van haar familie keert ze terug en sluit ze zich aan bij de FARC.

19-12-2011 21:00

Aflevering 2

Eileen - Aflevering 2

Dramaserie. Met: Sophie van Winden, Joke Tjalsma, Kees Hulst e.a. Eileen groeit op in Groningen in een harmonieus gezin. Ze is een vrolijke, sociaal bewogen jonge vrouw die in haar geboortestad Spaans studeert en verkeert in krakerskringen....

Eileen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eileen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eileen bij Eileen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eileen. Heb je een uitzending van Eileen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eileen gemist

Eileen is een dramaserie met Sophie van Winden, Joke Tjalsma, Kees Hulst. Eileen groeit op in Groningen in een harmonieus gezin. Ze is een vrolijke, sociaal bewogen jonge vrouw die in haar geboortestad Spaans studeert en verkeert in krakerskringen. Ze krijgt de gelegenheid stage te lopen in Bogotá, Colombia. Hoewel ze daar in een gegoed milieu verblijft, komt ze ook in aanraking met de erbarmelijke leefomstandigheden in de sloppenwijken. Bij haar terugkomst in Nederland is Eileen veranderd. Ze vindt haar vrienden uit de kraakbeweging verwend en egocentrisch. Zij hebben geen belangstelling voor de werkelijk relevante politieke problemen, zoals die waarmee zij in Latijns-Amerika geconfronteerd werd. Tegen de zin van haar familie keert ze terug naar Colombia, omdat ze vindt dat ze ter plekke iets moet doen aan het onrecht dat daar heerst. In Bogotá komt ze via een Colombiaanse student die ze in Groningen had ontmoet in contact met de FARC. Ze wordt op de proef gesteld en tenslotte ingelijfd in de verzetsbeweging. Haar aanvankelijke enthousiasme en geloof in de goede zaak komen onder druk te staan, als ze betrokken raakt bij acties die in haar ogen ontoelaatbaar zijn. Toch verschuiven langzamerhand haar normen. Ze radicaliseert en wordt een van de meest toegewijde strijders. Zo groeit ze ook uit tot een internationaal symbool van de FARC, een belangrijk wapen in de PR strategie van de guerrillabeweging. Maar is dit werkelijk wat ze zocht? En laat haar familie het er zomaar bij zitten?

Uitzending gemist van Eileen? Hier kun je alle uitzendingen van Eileen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 11-03-2014 om 05:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!