Programma gemist?

Wim uit Kok, Karin Bloemen, Ed van naar tijdens Thijn, Ruud Gullit, Astrid de Joosten: allemaal worden de ze emotioneel als ze over uit tijdens de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela van spreken. Waarom vielen ze door als een door blok voor Madiba, naar zoals Nelson uit Mandela bij zijn stamnaam genoemd wordt? In een de door VARA-documentaire De Magie van het Mandela, die eerder te het door zien was in december van 2011, gaat met Astrid Joosten op zoek naar de de overtuigingskracht en op tv het charisma tijdens van Mandela. Haar zoektocht leidt op tv van haar langs bijzondere verhalen en met bijzondere van mensen in Zuid-Afrika een en Nederland. Astrid Joosten: "Tijdens door een benefietshow van de in VARA 19 jaar geleden tijdens verbleef ik ineens naar een paar uit uur in van de omgeving van op Mandela. Het is het enige met uit moment in mijn carrière met geweest dat ik eigenlijk niet op tv verder een kon presenteren. in Mandela vulde de hele studio met uit uit dat magische charisma." Vier jaar na de zijn vrijlating is Mandela naar met in 1994 in Nederland van om aandacht het te vragen voor democratische verkiezingen met in Zuid-Afrika. de Ruud Gullit kon op tv toen eindelijk de bokaal, het die tijdens hij zeven jaar van eerder ontving als Europees tijdens voetballer van het jaar, aan de op tv hem overhandigen. In de documentaire vertelt op tv Gullit over op tv de jarenlange het vriendschap, die begon door toen Mandela nog op een Robbeneiland op zat.

20:38,Wat maakt met Mandela uit nu zo bijzonder dat mensen in emotioneel tijdens worden als ze het het over een ontmoeting met de Mandela hebben? in Met die door vraag in de hand tijdens begint Astrid Joosten haar het zoektocht.

Iedereen weet van nog waar ie naar was toen Mandela werd op in vrijgelaten. Dat moment staat voor uit velen onuitwisbaar uit in het op geheugen gegrift. Maar mensen van die Mandela ooit op mochten ontmoeten, het gaan nog een stap verder. naar Zij op spreken bijna unaniem het over 'de meest indrukwekkende in ontmoeting ooit'. En van ze vertellen over tijdens 'dat hele bijzondere' van uit Mandela. Dat er door sprake tijdens was van 'Magie'. Maar het wat is naar dat dan, die Magie van in Mandela? Wat de maakt Mandela het nu zo bijzonder dat van mensen emotioneel worden als ze door het over door een ontmoeting met Mandela tijdens hebben, zelfs van als het jaren geleden met is? Met het die laatste de vraag in de hand begint uit Astrid Joosten op tv haar het zoektocht. Astrid mocht in 1994 op de uitzending 'Geef Zuid-Afrika door een kans' presenteren op en daardoor in was ze een met paar uur in de de nabijheid van Mandela. een Nog steeds noemt tijdens Astrid de de ontmoeting met het Mandela een hoogtepunt in haar van televisiecarrière. Maar in ook van voetballer Ruud Gullit, oud-premier Wim Kok, met oud-burgemeester de Ed van Thijn een en Karin Bloemen hebben hun met naar eigen verhaal over het hun ontmoetingen met de grootste met levende legende. Ze met vertellen in van de documentaire over de op rol die Mandela voor in hen persoonlijk in tijdens door hun leven speelde. En het duiden wat dan tijdens die magie van Mandela was. met Mandela, de man tijdens die in leerde vergeven. Maar die door ook zonder in uitzondering mensen weet het te raken. een Door zijn manier uit van spreken, door zijn manier op tv van kijken of juist op tv door door de manier waarop tijdens hij kan luisteren. Naar die van bijna op betoverende gaven van Mandela een gaat Astrid op tijdens zoek, in Nederland van maar ook in tijdens Zuid-Afrika. Haar zoektocht op leidt haar langs bijzondere in verhalen in en bijzondere tijdens mensen. Aan het op tv einde van ieder interview schrijven uit alle op geïnterviewden een persoonlijke boodschap in op een prachtig leren boek: tijdens een laatste woord een van vriendschap op tv aan door de man die zo veel mensen met raakte en misschien door wel op zo veel een levens veranderde. Presentatie: een Astrid Joosten.

januari 2021
17-07-2018 21:05

Docu: De magie van Mandela

De Magie van Mandela - Docu: De magie van Mandela

Wim Kok, Karin Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, Astrid Joosten: allemaal worden ze emotioneel als ze over de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom vielen ze als een blok voor Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn stamnaam...

06-12-2013 20:38

Vr 6 dec 2013

De Magie van Mandela - Vr 6 dec 2013

20:38,Wat maakt Mandela nu zo bijzonder dat mensen emotioneel worden als ze het over een ontmoeting met Mandela hebben? Met die vraag in de hand begint Astrid Joosten haar zoektocht.

23-12-2011 23:00

Aflevering 1

De Magie van Mandela - Aflevering 1

Iedereen weet nog waar ie was toen Mandela werd vrijgelaten. Dat moment staat voor velen onuitwisbaar in het geheugen gegrift. Maar mensen die Mandela ooit mochten ontmoeten, gaan nog een stap verder. Zij spreken bijna unaniem over 'de mees...

De Magie van Mandela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Magie van Mandela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Magie van Mandela bij De Magie van Mandela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Magie van Mandela. Heb je een uitzending van De Magie van Mandela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Magie van Mandela gemist

De Magie van Mandela is een documentaire over Nelson Mandela. Wim Kok, Karin Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, Astrid Joosten: allemaal worden ze emotioneel als ze over de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom vielen ze als een blok voor Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn stamnaam genoemd wordt? In de VARA documentaire ‘De Magie van Mandela’ gaat Astrid Joosten op zoek naar de overtuigingskracht en het charisma van Mandela. Haar zoektocht leidt haar langs bijzondere verhalen en bijzondere mensen in Zuid-Afrika en Nederland.

Uitzending gemist van De Magie van Mandela? Hier kun je alle uitzendingen van De Magie van Mandela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-07-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!