Programma gemist?

Wim de Kok, Karin Bloemen, Ed tijdens van Thijn, Ruud Gullit, het Astrid het Joosten: allemaal tijdens worden ze emotioneel als ze over de de door Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom uit vielen ze als op tv een blok een voor Madiba, zoals Nelson van Mandela bij zijn in stamnaam genoemd wordt? In de de VARA-documentaire de De op Magie van Mandela, tijdens die eerder te zien was in uit uit december 2011, gaat Astrid Joosten in op zoek naar naar de overtuigingskracht en het door charisma van Mandela. een Haar met zoektocht leidt haar langs bijzondere de verhalen en bijzondere in met mensen in Zuid-Afrika het en Nederland. Astrid Joosten: "Tijdens een naar benefietshow in van de VARA door 19 jaar geleden verbleef op ik ineens een paar op uur in de de omgeving de van Mandela. Het is een het enige moment in mijn op carrière geweest dat door ik uit eigenlijk niet verder kon naar presenteren. Mandela vulde de het hele studio op met dat magische naar charisma." Vier jaar na zijn uit naar vrijlating is Mandela met in 1994 in Nederland tijdens om aandacht te vragen van voor het democratische verkiezingen in Zuid-Afrika. Ruud in Gullit kon toen eindelijk met de op tv bokaal, die hij met zeven jaar tijdens eerder ontving als de Europees voetballer van het jaar, uit aan hem met overhandigen. In de documentaire vertelt een Gullit over tijdens de jarenlange vriendschap, die tijdens begon toen Mandela in nog op Robbeneiland van de zat.

20:38,Wat een maakt Mandela nu op zo bijzonder dat mensen door emotioneel worden als ze naar het het over een een ontmoeting met Mandela hebben? met Met die vraag in op de hand de begint Astrid Joosten haar op zoektocht.

Iedereen de weet nog waar ie met was uit toen Mandela werd vrijgelaten. Dat moment naar staat voor op velen op tv onuitwisbaar in het geheugen op gegrift. Maar het mensen die Mandela ooit een mochten ontmoeten, gaan nog een door naar stap verder. Zij spreken het bijna unaniem over 'de meest op indrukwekkende ontmoeting ooit'. door En ze vertellen op tv over 'dat hele naar bijzondere' van een Mandela. Dat een er sprake was van van 'Magie'. Maar tijdens wat is dat op dan, die Magie van op tv Mandela? Wat maakt Mandela op tv nu naar zo bijzonder dat mensen uit emotioneel naar worden als ze het het over een ontmoeting met op tv Mandela met hebben, zelfs als met het jaren geleden is? Met het die laatste vraag tijdens in de hand tijdens begint in Astrid Joosten haar zoektocht. Astrid op mocht in 1994 de de uitzending 'Geef Zuid-Afrika tijdens het een kans' presenteren naar en daardoor was ze een paar in uur in de op tv de nabijheid van Mandela. op Nog steeds noemt Astrid de ontmoeting het met Mandela een uit hoogtepunt in haar in televisiecarrière. door Maar ook voetballer Ruud met Gullit, met oud-premier Wim Kok, op tv oud-burgemeester Ed van Thijn en een Karin Bloemen hebben hun uit eigen verhaal over uit hun ontmoetingen met op tv de grootste levende tijdens legende. Ze vertellen uit in de documentaire een over de in rol die Mandela voor het hen persoonlijk in op tv op hun leven speelde. het En duiden wat dan naar die magie door van Mandela was. Mandela, de door man die een leerde vergeven. Maar die een ook zonder uitzondering mensen een weet te op raken. Door zijn manier op tv van spreken, uit door zijn een manier van kijken door of juist naar door de manier waarop hij kan naar luisteren. op Naar die bijna betoverende door gaven van Mandela op gaat Astrid tijdens op zoek, in Nederland door maar ook in het Zuid-Afrika. Haar naar zoektocht leidt haar langs de bijzondere verhalen en bijzondere de in mensen. Aan het einde op tv van ieder interview tijdens schrijven alle geïnterviewden een persoonlijke een boodschap in met een prachtig leren met boek: een laatste een woord door van vriendschap aan de man die op zo veel met mensen van raakte en misschien wel op tv zo veel levens veranderde. Presentatie: in op tv Astrid Joosten.

oktober 2019
17-07-2018 21:05

Docu: De magie van Mandela

De Magie van Mandela - Docu: De magie van Mandela

Wim Kok, Karin Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, Astrid Joosten: allemaal worden ze emotioneel als ze over de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom vielen ze als een blok voor Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn stamnaam...

06-12-2013 20:38

Vr 6 dec 2013

De Magie van Mandela - Vr 6 dec 2013

20:38,Wat maakt Mandela nu zo bijzonder dat mensen emotioneel worden als ze het over een ontmoeting met Mandela hebben? Met die vraag in de hand begint Astrid Joosten haar zoektocht.

23-12-2011 23:00

Aflevering 1

De Magie van Mandela - Aflevering 1

Iedereen weet nog waar ie was toen Mandela werd vrijgelaten. Dat moment staat voor velen onuitwisbaar in het geheugen gegrift. Maar mensen die Mandela ooit mochten ontmoeten, gaan nog een stap verder. Zij spreken bijna unaniem over 'de mees...

De Magie van Mandela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Magie van Mandela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Magie van Mandela bij De Magie van Mandela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Magie van Mandela. Heb je een uitzending van De Magie van Mandela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Magie van Mandela gemist

De Magie van Mandela is een documentaire over Nelson Mandela. Wim Kok, Karin Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, Astrid Joosten: allemaal worden ze emotioneel als ze over de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom vielen ze als een blok voor Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn stamnaam genoemd wordt? In de VARA documentaire ‘De Magie van Mandela’ gaat Astrid Joosten op zoek naar de overtuigingskracht en het charisma van Mandela. Haar zoektocht leidt haar langs bijzondere verhalen en bijzondere mensen in Zuid-Afrika en Nederland.

Uitzending gemist van De Magie van Mandela? Hier kun je alle uitzendingen van De Magie van Mandela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-07-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!