Programma gemist?

Wim in Kok, Karin naar Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, van Astrid Joosten: in allemaal een worden ze emotioneel in als ze over tijdens de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom in vielen op ze als een blok in voor Madiba, op zoals Nelson de Mandela bij zijn stamnaam op genoemd wordt? In het de VARA-documentaire De Magie van de Mandela, de die eerder te zien was door in december 2011, met gaat op Astrid Joosten op zoek op naar de overtuigingskracht en het op tv charisma van met Mandela. Haar zoektocht leidt in haar langs naar bijzondere op tv verhalen en bijzondere mensen in een Zuid-Afrika op tv en Nederland. Astrid Joosten: in "Tijdens een benefietshow naar van de VARA 19 jaar geleden van verbleef ik ineens een op tv een paar uur van in de omgeving van Mandela. op tv Het in is het enige moment in mijn de carrière geweest op dat een ik eigenlijk niet verder naar kon presenteren. de Mandela vulde de met hele studio met dat magische charisma." Vier naar jaar na zijn het vrijlating het is Mandela op tv in 1994 in door Nederland om aandacht te vragen voor de democratische verkiezingen in in Zuid-Afrika. Ruud een Gullit kon toen eindelijk met de naar bokaal, die uit hij zeven jaar eerder ontving van als Europees voetballer door van het jaar, door aan hem overhandigen. In tijdens met de documentaire vertelt Gullit over uit de jarenlange vriendschap, die op tv een begon toen Mandela nog op in Robbeneiland in zat.

20:38,Wat de maakt Mandela nu zo met bijzonder door dat mensen emotioneel met worden als ze door het over een op tv ontmoeting met Mandela hebben? Met die op in vraag in de hand begint tijdens Astrid Joosten haar van zoektocht.

Iedereen op tv weet nog waar op ie was toen met Mandela werd vrijgelaten. Dat de moment staat voor velen tijdens onuitwisbaar het in het geheugen gegrift. een Maar mensen het die Mandela een ooit mochten ontmoeten, in gaan nog een stap verder. Zij met de spreken bijna unaniem over 'de meest op indrukwekkende ontmoeting op ooit'. En ze vertellen met over tijdens 'dat hele door bijzondere' van Mandela. in Dat er sprake met was van 'Magie'. Maar naar wat is dat naar dan, die een Magie van Mandela? met Wat maakt Mandela tijdens nu zo bijzonder dat tijdens mensen emotioneel op tv worden als ze het naar over een ontmoeting het met Mandela hebben, zelfs het als het tijdens jaren geleden uit is? Met die het laatste vraag in de hand begint met in Astrid Joosten haar naar zoektocht. Astrid mocht van in 1994 de uitzending 'Geef door Zuid-Afrika een op kans' presenteren en op tv daardoor was ze een paar op uur in de op nabijheid van tijdens Mandela. Nog een steeds noemt Astrid naar de ontmoeting met Mandela een in tijdens hoogtepunt in haar televisiecarrière. Maar tijdens ook voetballer Ruud op Gullit, oud-premier door Wim Kok, oud-burgemeester Ed uit van een Thijn en Karin Bloemen hebben hun op eigen verhaal over uit hun ontmoetingen met naar de grootste levende een op tv legende. Ze vertellen in de documentaire door over de de rol die op tv Mandela voor op hen persoonlijk in hun leven op speelde. En duiden wat naar dan naar die magie van Mandela was. tijdens Mandela, uit de man in die leerde vergeven. Maar die het ook zonder uitzondering de mensen tijdens weet te raken. Door zijn het manier van spreken, op tv door zijn manier van op tv kijken of op tv juist door de manier van waarop hij kan in het luisteren. Naar die een bijna betoverende gaven van Mandela door gaat Astrid op de zoek, in Nederland het maar ook in Zuid-Afrika. uit Haar zoektocht tijdens leidt haar langs het bijzondere verhalen en bijzondere van mensen. naar Aan het einde van op ieder interview schrijven alle het geïnterviewden een persoonlijke uit boodschap een in een van prachtig leren boek: een laatste naar woord van het vriendschap aan de man die op tv zo veel mensen op tv raakte en misschien uit het wel zo veel levens veranderde. Presentatie: op Astrid uit Joosten.

september 2020
17-07-2018 21:05

Docu: De magie van Mandela

De Magie van Mandela - Docu: De magie van Mandela

Wim Kok, Karin Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, Astrid Joosten: allemaal worden ze emotioneel als ze over de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom vielen ze als een blok voor Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn stamnaam...

06-12-2013 20:38

Vr 6 dec 2013

De Magie van Mandela - Vr 6 dec 2013

20:38,Wat maakt Mandela nu zo bijzonder dat mensen emotioneel worden als ze het over een ontmoeting met Mandela hebben? Met die vraag in de hand begint Astrid Joosten haar zoektocht.

23-12-2011 23:00

Aflevering 1

De Magie van Mandela - Aflevering 1

Iedereen weet nog waar ie was toen Mandela werd vrijgelaten. Dat moment staat voor velen onuitwisbaar in het geheugen gegrift. Maar mensen die Mandela ooit mochten ontmoeten, gaan nog een stap verder. Zij spreken bijna unaniem over 'de mees...

De Magie van Mandela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Magie van Mandela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Magie van Mandela bij De Magie van Mandela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Magie van Mandela. Heb je een uitzending van De Magie van Mandela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Magie van Mandela gemist

De Magie van Mandela is een documentaire over Nelson Mandela. Wim Kok, Karin Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, Astrid Joosten: allemaal worden ze emotioneel als ze over de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom vielen ze als een blok voor Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn stamnaam genoemd wordt? In de VARA documentaire ‘De Magie van Mandela’ gaat Astrid Joosten op zoek naar de overtuigingskracht en het charisma van Mandela. Haar zoektocht leidt haar langs bijzondere verhalen en bijzondere mensen in Zuid-Afrika en Nederland.

Uitzending gemist van De Magie van Mandela? Hier kun je alle uitzendingen van De Magie van Mandela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-07-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!