Programma gemist?

Wim Kok, van Karin Bloemen, Ed van het van Thijn, Ruud Gullit, uit Astrid Joosten: allemaal worden door ze emotioneel als de ze over de Zuid-Afrikaanse oud-president door Mandela spreken. door Waarom vielen ze als door naar een blok voor Madiba, zoals op tv Nelson een Mandela bij zijn stamnaam op tv genoemd wordt? In de VARA-documentaire De van Magie van Mandela, in die eerder door te zien door was in december op tv 2011, gaat Astrid Joosten naar op zoek met naar de overtuigingskracht en op het uit charisma van Mandela. Haar zoektocht leidt op tv haar op langs bijzondere op verhalen en bijzondere mensen in Zuid-Afrika van op en Nederland. Astrid Joosten: "Tijdens een met benefietshow van de VARA de een 19 jaar geleden verbleef ik ineens door een paar op tv uur in op tv de omgeving uit van Mandela. Het is met het enige met moment in mijn carrière door geweest dat door ik eigenlijk niet verder kon presenteren. met Mandela vulde een de hele het studio met met dat magische charisma." Vier jaar naar na zijn vrijlating is Mandela de in 1994 naar in Nederland het om aandacht te vragen het voor democratische verkiezingen in op tv Zuid-Afrika. Ruud het Gullit kon de toen eindelijk de bokaal, die van hij zeven een jaar eerder ontving uit als Europees voetballer van op tv het de jaar, aan van hem overhandigen. In de documentaire een vertelt uit Gullit over de tijdens jarenlange vriendschap, die begon toen op tv Mandela met nog op Robbeneiland op tv zat.

20:38,Wat maakt op Mandela nu zo bijzonder met dat mensen met emotioneel worden als ze tijdens een het over een ontmoeting met Mandela van hebben? een Met die de vraag in de het hand begint Astrid Joosten haar tijdens zoektocht.

Iedereen uit weet nog waar ie naar was toen Mandela werd op tv vrijgelaten. Dat op moment de staat voor velen onuitwisbaar uit in het geheugen gegrift. Maar een mensen die van Mandela op ooit mochten ontmoeten, gaan nog een het stap verder. met Zij spreken door bijna unaniem over het 'de meest indrukwekkende ontmoeting ooit'. met En uit ze vertellen over 'dat hele uit bijzondere' een van Mandela. Dat op er sprake door was van 'Magie'. Maar wat op tv is dat dan, die de Magie van Mandela? een het Wat maakt Mandela nu zo bijzonder tijdens van dat mensen emotioneel worden als ze naar het over op tv een ontmoeting het met Mandela van hebben, zelfs als het jaren een geleden uit is? Met die uit laatste vraag in de hand begint in Astrid Joosten haar naar zoektocht. Astrid mocht met in 1994 op de op uitzending 'Geef Zuid-Afrika in een kans' presenteren de en daardoor was ze een paar het uur in met de in nabijheid van Mandela. met Nog steeds noemt Astrid de ontmoeting de met van Mandela een hoogtepunt in haar van televisiecarrière. Maar uit ook voetballer Ruud Gullit, door oud-premier Wim in Kok, van oud-burgemeester Ed van Thijn het en Karin Bloemen op tv hebben hun eigen verhaal op tv over hun ontmoetingen met met de grootste de levende legende. Ze vertellen een in de documentaire met over de rol een die Mandela voor tijdens hen op persoonlijk in een hun leven speelde. En van duiden wat dan die magie op van Mandela was. uit Mandela, de man het die leerde vergeven. de Maar een die ook door zonder uitzondering mensen weet te raken. de Door zijn het manier van tijdens spreken, door zijn manier van tijdens door kijken of juist door de naar manier uit waarop hij kan luisteren. Naar die uit bijna betoverende gaven naar van door Mandela gaat Astrid op naar zoek, van in Nederland maar ook in Zuid-Afrika. met het Haar zoektocht leidt haar langs met bijzondere verhalen een en bijzondere mensen. Aan het het einde op van ieder op tv interview schrijven alle geïnterviewden een persoonlijke de boodschap in in een prachtig leren naar boek: een laatste woord op van vriendschap aan tijdens tijdens de man die zo in veel mensen naar raakte en misschien met wel zo veel levens veranderde. Presentatie: van een Astrid Joosten.

juni 2020
17-07-2018 21:05

Docu: De magie van Mandela

De Magie van Mandela - Docu: De magie van Mandela

Wim Kok, Karin Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, Astrid Joosten: allemaal worden ze emotioneel als ze over de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom vielen ze als een blok voor Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn stamnaam...

06-12-2013 20:38

Vr 6 dec 2013

De Magie van Mandela - Vr 6 dec 2013

20:38,Wat maakt Mandela nu zo bijzonder dat mensen emotioneel worden als ze het over een ontmoeting met Mandela hebben? Met die vraag in de hand begint Astrid Joosten haar zoektocht.

23-12-2011 23:00

Aflevering 1

De Magie van Mandela - Aflevering 1

Iedereen weet nog waar ie was toen Mandela werd vrijgelaten. Dat moment staat voor velen onuitwisbaar in het geheugen gegrift. Maar mensen die Mandela ooit mochten ontmoeten, gaan nog een stap verder. Zij spreken bijna unaniem over 'de mees...

De Magie van Mandela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Magie van Mandela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Magie van Mandela bij De Magie van Mandela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Magie van Mandela. Heb je een uitzending van De Magie van Mandela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Magie van Mandela gemist

De Magie van Mandela is een documentaire over Nelson Mandela. Wim Kok, Karin Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, Astrid Joosten: allemaal worden ze emotioneel als ze over de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom vielen ze als een blok voor Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn stamnaam genoemd wordt? In de VARA documentaire ‘De Magie van Mandela’ gaat Astrid Joosten op zoek naar de overtuigingskracht en het charisma van Mandela. Haar zoektocht leidt haar langs bijzondere verhalen en bijzondere mensen in Zuid-Afrika en Nederland.

Uitzending gemist van De Magie van Mandela? Hier kun je alle uitzendingen van De Magie van Mandela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-07-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!