Programma gemist?

Wim op tv Kok, Karin Bloemen, Ed uit van de Thijn, Ruud Gullit, Astrid met Joosten: allemaal worden van ze emotioneel als ze over de de Zuid-Afrikaanse een oud-president Mandela spreken. door Waarom vielen ze uit als een de blok voor een Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn in op stamnaam genoemd wordt? In een de VARA-documentaire De Magie op van Mandela, die eerder te naar zien was in de december 2011, tijdens gaat het Astrid Joosten op zoek naar naar de overtuigingskracht en het in met charisma van Mandela. het Haar zoektocht leidt haar langs in bijzondere tijdens verhalen en bijzondere in mensen in Zuid-Afrika door en Nederland. Astrid Joosten: "Tijdens een door benefietshow door van de VARA een 19 jaar geleden verbleef ik ineens op een paar van uur de in de omgeving van van Mandela. Het is het enige door moment in mijn het carrière geweest dat met ik eigenlijk van niet verder kon presenteren. van Mandela vulde de op de hele studio met dat tijdens magische charisma." Vier een jaar na zijn vrijlating door is Mandela in 1994 van in het Nederland om aandacht het te vragen voor door democratische verkiezingen in Zuid-Afrika. naar Ruud Gullit kon toen tijdens eindelijk op de bokaal, die hij zeven de jaar in eerder ontving als tijdens Europees voetballer van het van jaar, aan hem met overhandigen. In in de documentaire vertelt door Gullit over de jarenlange een vriendschap, die begon toen uit Mandela het nog op Robbeneiland tijdens zat.

20:38,Wat maakt door Mandela nu naar zo bijzonder dat mensen de emotioneel worden het als ze het over naar een ontmoeting op met Mandela hebben? Met die een vraag op in de hand op tv begint Astrid Joosten op tv haar zoektocht.

Iedereen weet nog door waar ie was tijdens tijdens toen Mandela werd vrijgelaten. Dat moment uit van staat voor velen onuitwisbaar in het de een geheugen gegrift. Maar mensen van die Mandela ooit de mochten ontmoeten, gaan nog in een stap op tv verder. Zij spreken bijna unaniem het een over 'de meest indrukwekkende ontmoeting ooit'. tijdens En uit ze vertellen over 'dat van hele bijzondere' van Mandela. door naar Dat er sprake was van 'Magie'. een Maar wat is tijdens op tv dat dan, die met Magie van Mandela? Wat maakt van Mandela door nu zo bijzonder dat tijdens mensen emotioneel worden als op tv ze het over een van ontmoeting met in Mandela hebben, zelfs door als het op tv jaren geleden is? op Met die laatste op tv vraag in de hand met begint Astrid Joosten haar op tv zoektocht. Astrid mocht de het in 1994 de uitzending uit 'Geef Zuid-Afrika een tijdens kans' presenteren en daardoor van was ze een van paar uur in de in nabijheid de van Mandela. Nog door steeds noemt Astrid de ontmoeting op met Mandela in een hoogtepunt in haar tijdens televisiecarrière. met Maar ook voetballer Ruud Gullit, het oud-premier Wim Kok, een oud-burgemeester Ed de van een Thijn en Karin Bloemen hebben hun het eigen verhaal naar over het hun ontmoetingen met de grootste levende van van legende. Ze vertellen in de documentaire met over naar de rol die Mandela door voor hen persoonlijk in in hun leven speelde. het op En duiden wat dan die magie op van door Mandela was. de Mandela, de man die leerde vergeven. de het Maar die ook zonder van uitzondering mensen weet te met raken. Door met zijn manier van met spreken, door op zijn manier van kijken of juist tijdens door tijdens de manier waarop hij kan het tijdens luisteren. Naar die bijna met betoverende gaven van Mandela op gaat het Astrid op zoek, in Nederland het maar ook in Zuid-Afrika. in op Haar zoektocht leidt haar het langs bijzondere verhalen en bijzondere van mensen. Aan in het einde van ieder in met interview schrijven alle geïnterviewden naar een persoonlijke boodschap in met een prachtig leren boek: een van een laatste woord van vriendschap naar aan de op man die zo tijdens veel mensen raakte het en misschien uit wel zo veel levens veranderde. de Presentatie: Astrid het Joosten.

september 2021
17-07-2018 21:05

Docu: De magie van Mandela

De Magie van Mandela - Docu: De magie van Mandela

Wim Kok, Karin Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, Astrid Joosten: allemaal worden ze emotioneel als ze over de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom vielen ze als een blok voor Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn stamnaam...

06-12-2013 20:38

Vr 6 dec 2013

De Magie van Mandela - Vr 6 dec 2013

20:38,Wat maakt Mandela nu zo bijzonder dat mensen emotioneel worden als ze het over een ontmoeting met Mandela hebben? Met die vraag in de hand begint Astrid Joosten haar zoektocht.

23-12-2011 23:00

Aflevering 1

De Magie van Mandela - Aflevering 1

Iedereen weet nog waar ie was toen Mandela werd vrijgelaten. Dat moment staat voor velen onuitwisbaar in het geheugen gegrift. Maar mensen die Mandela ooit mochten ontmoeten, gaan nog een stap verder. Zij spreken bijna unaniem over 'de mees...

De Magie van Mandela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Magie van Mandela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Magie van Mandela bij De Magie van Mandela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Magie van Mandela. Heb je een uitzending van De Magie van Mandela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Magie van Mandela gemist

De Magie van Mandela is een documentaire over Nelson Mandela. Wim Kok, Karin Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, Astrid Joosten: allemaal worden ze emotioneel als ze over de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom vielen ze als een blok voor Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn stamnaam genoemd wordt? In de VARA documentaire ‘De Magie van Mandela’ gaat Astrid Joosten op zoek naar de overtuigingskracht en het charisma van Mandela. Haar zoektocht leidt haar langs bijzondere verhalen en bijzondere mensen in Zuid-Afrika en Nederland.

Uitzending gemist van De Magie van Mandela? Hier kun je alle uitzendingen van De Magie van Mandela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-07-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!