Programma gemist?

Wim tijdens Kok, Karin Bloemen, Ed van de door Thijn, Ruud Gullit, Astrid tijdens Joosten: allemaal worden het ze emotioneel tijdens als ze over de in Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom door vielen op tv ze als van een blok voor Madiba, zoals door Nelson Mandela bij zijn door stamnaam genoemd wordt? In uit de met VARA-documentaire De Magie op tv van Mandela, in die eerder te zien was in door op december 2011, gaat Astrid Joosten op de zoek van naar de overtuigingskracht met en het charisma van tijdens Mandela. Haar de zoektocht leidt haar langs bijzondere op verhalen uit en bijzondere op mensen in Zuid-Afrika in en Nederland. Astrid Joosten: "Tijdens van een benefietshow van de VARA op 19 jaar geleden van verbleef uit ik ineens een paar naar uur in de omgeving de van de Mandela. Het is het uit enige moment in mijn een carrière de geweest dat door ik eigenlijk niet verder kon in presenteren. Mandela van vulde de hele studio met met de dat magische charisma." Vier jaar na zijn naar vrijlating een is Mandela in de 1994 in door Nederland om aandacht te vragen op voor democratische verkiezingen in van Zuid-Afrika. Ruud op Gullit tijdens kon toen eindelijk de bokaal, door die hij een zeven jaar eerder ontving als op tv Europees voetballer op van het in jaar, aan hem een overhandigen. In de documentaire op tv vertelt Gullit over met de jarenlange door vriendschap, die begon toen Mandela de nog door op Robbeneiland op zat.

20:38,Wat de maakt Mandela nu zo een bijzonder dat in mensen emotioneel worden als ze tijdens het over tijdens een ontmoeting op met Mandela door hebben? Met die vraag in de van hand naar begint Astrid tijdens Joosten haar zoektocht.

Iedereen weet nog in waar ie was naar toen Mandela uit werd het vrijgelaten. Dat moment staat voor velen tijdens onuitwisbaar in naar het geheugen op gegrift. Maar mensen uit die Mandela ooit op tv mochten ontmoeten, gaan nog een door stap verder. Zij met spreken bijna in unaniem over 'de in meest indrukwekkende ontmoeting in ooit'. En ze vertellen op over 'dat van hele het bijzondere' van Mandela. Dat met er sprake was van 'Magie'. met op tv Maar wat is dat een dan, die uit Magie van Mandela? Wat een maakt Mandela nu zo bijzonder op tv dat mensen emotioneel op tv worden als naar ze de het over een uit ontmoeting met Mandela hebben, op zelfs als het jaren het geleden tijdens is? Met die laatste vraag in uit naar de hand begint de Astrid Joosten haar zoektocht. op tv Astrid mocht in 1994 de door op tv uitzending 'Geef Zuid-Afrika een kans' presenteren met en op tv daardoor was op ze een paar uur in op de naar nabijheid van Mandela. Nog steeds noemt op Astrid uit de ontmoeting met uit Mandela een hoogtepunt in haar een televisiecarrière. Maar in ook uit voetballer Ruud Gullit, oud-premier Wim naar Kok, oud-burgemeester Ed van door Thijn en Karin uit Bloemen hebben in hun eigen op tv verhaal over hun ontmoetingen tijdens met door de grootste levende legende. Ze uit vertellen in de in documentaire over de rol het uit die Mandela voor hen in persoonlijk in hun leven speelde. door En duiden wat een dan die met magie de van Mandela was. op tv Mandela, de man die leerde vergeven. op tv Maar die de ook zonder uitzondering uit mensen weet in te raken. door Door zijn manier van het spreken, door zijn het manier van naar kijken of juist door door de manier waarop hij naar kan luisteren. Naar die op tv bijna in betoverende gaven van Mandela de gaat met Astrid op zoek, in op tv Nederland maar tijdens ook in Zuid-Afrika. Haar zoektocht tijdens leidt haar langs bijzondere van op verhalen en bijzondere mensen. op Aan het de einde van ieder door interview schrijven alle geïnterviewden op een persoonlijke boodschap uit in een prachtig leren boek: op een laatste de woord van met vriendschap aan de man die op tv zo veel mensen het raakte en misschien door wel zo veel een levens veranderde. door Presentatie: Astrid de Joosten.

mei 2021
17-07-2018 21:05

Docu: De magie van Mandela

De Magie van Mandela - Docu: De magie van Mandela

Wim Kok, Karin Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, Astrid Joosten: allemaal worden ze emotioneel als ze over de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom vielen ze als een blok voor Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn stamnaam...

06-12-2013 20:38

Vr 6 dec 2013

De Magie van Mandela - Vr 6 dec 2013

20:38,Wat maakt Mandela nu zo bijzonder dat mensen emotioneel worden als ze het over een ontmoeting met Mandela hebben? Met die vraag in de hand begint Astrid Joosten haar zoektocht.

23-12-2011 23:00

Aflevering 1

De Magie van Mandela - Aflevering 1

Iedereen weet nog waar ie was toen Mandela werd vrijgelaten. Dat moment staat voor velen onuitwisbaar in het geheugen gegrift. Maar mensen die Mandela ooit mochten ontmoeten, gaan nog een stap verder. Zij spreken bijna unaniem over 'de mees...

De Magie van Mandela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Magie van Mandela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Magie van Mandela bij De Magie van Mandela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Magie van Mandela. Heb je een uitzending van De Magie van Mandela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Magie van Mandela gemist

De Magie van Mandela is een documentaire over Nelson Mandela. Wim Kok, Karin Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, Astrid Joosten: allemaal worden ze emotioneel als ze over de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom vielen ze als een blok voor Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn stamnaam genoemd wordt? In de VARA documentaire ‘De Magie van Mandela’ gaat Astrid Joosten op zoek naar de overtuigingskracht en het charisma van Mandela. Haar zoektocht leidt haar langs bijzondere verhalen en bijzondere mensen in Zuid-Afrika en Nederland.

Uitzending gemist van De Magie van Mandela? Hier kun je alle uitzendingen van De Magie van Mandela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-07-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!