Programma gemist?

Wim Kok, Karin de naar Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, tijdens Astrid door Joosten: allemaal worden naar ze emotioneel op tv als ze over de Zuid-Afrikaanse door oud-president Mandela spreken. Waarom tijdens vielen het ze als de een blok voor het Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn de door stamnaam genoemd wordt? In de op VARA-documentaire De Magie naar van Mandela, die door eerder te zien uit was in een december 2011, gaat Astrid op Joosten op zoek naar de tijdens overtuigingskracht met en het charisma van op Mandela. Haar zoektocht naar leidt haar in langs bijzondere verhalen en op bijzondere mensen het in Zuid-Afrika en van Nederland. Astrid Joosten: tijdens "Tijdens een benefietshow het van de VARA in 19 jaar geleden verbleef ik ineens met een paar met uur in de omgeving het van op Mandela. Het is het enige de moment in op tv mijn carrière geweest dat met ik eigenlijk niet tijdens verder kon presenteren. uit tijdens Mandela vulde de hele op studio met de dat magische charisma." Vier jaar een na zijn vrijlating is tijdens Mandela in 1994 het in de Nederland om aandacht te vragen een voor in democratische verkiezingen in Zuid-Afrika. Ruud Gullit tijdens kon de toen eindelijk de op tv bokaal, die hij zeven de jaar eerder ontving een als op tv Europees voetballer van het door jaar, aan hem overhandigen. In uit de documentaire vertelt uit Gullit op over de jarenlange vriendschap, die naar begon toen op Mandela nog van op Robbeneiland naar zat.

20:38,Wat maakt het Mandela een nu zo bijzonder dat in mensen emotioneel op worden als ze het op over een ontmoeting van met Mandela met hebben? Met die tijdens vraag in de hand van begint Astrid Joosten haar tijdens zoektocht.

Iedereen weet nog op waar op tv ie was toen Mandela met werd vrijgelaten. Dat moment in staat voor van velen onuitwisbaar met in het geheugen gegrift. Maar met tijdens mensen die Mandela ooit in mochten ontmoeten, gaan uit nog een stap de verder. Zij met spreken bijna unaniem een over 'de meest indrukwekkende ontmoeting ooit'. tijdens En ze op tv vertellen over 'dat op hele in bijzondere' van Mandela. Dat er naar sprake was een van 'Magie'. Maar wat de is dat dan, in die naar Magie van Mandela? Wat maakt Mandela van nu op tv zo bijzonder dat mensen emotioneel op tv worden uit als ze het tijdens over een ontmoeting in met Mandela van hebben, zelfs als het jaren geleden in op tv is? Met die met laatste vraag in op de hand begint Astrid Joosten haar tijdens zoektocht. door Astrid mocht in 1994 de in op uitzending 'Geef Zuid-Afrika een kans' uit presenteren en de daardoor was in ze een paar uur het in de nabijheid van op Mandela. in Nog steeds noemt op Astrid de ontmoeting met tijdens Mandela een hoogtepunt met in haar televisiecarrière. Maar ook op voetballer Ruud Gullit, het op oud-premier Wim Kok, op tv oud-burgemeester Ed van tijdens Thijn en Karin Bloemen hebben het hun eigen verhaal op over hun ontmoetingen met door de grootste uit levende een legende. Ze vertellen met in de documentaire over de in rol tijdens die Mandela voor hen naar persoonlijk in hun leven speelde. in En duiden wat op tv door dan die magie op tv van Mandela was. door Mandela, de man die leerde vergeven. een Maar de die ook zonder uitzondering in mensen weet te raken. door Door naar zijn manier in van spreken, door zijn manier door van het kijken of juist door de manier door waarop hij van kan luisteren. Naar die in bijna betoverende gaven op tv van Mandela gaat de de Astrid op zoek, een in Nederland maar ook het in Zuid-Afrika. Haar een zoektocht leidt haar langs door bijzondere van verhalen en bijzondere mensen. Aan uit het einde van ieder het interview schrijven tijdens alle geïnterviewden tijdens een persoonlijke boodschap in een door prachtig leren tijdens boek: een laatste op tv woord van een vriendschap aan de man die door zo veel mensen op tv de raakte en misschien wel de zo veel levens veranderde. naar Presentatie: Astrid het Joosten.

juni 2021
17-07-2018 21:05

Docu: De magie van Mandela

De Magie van Mandela - Docu: De magie van Mandela

Wim Kok, Karin Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, Astrid Joosten: allemaal worden ze emotioneel als ze over de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom vielen ze als een blok voor Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn stamnaam...

06-12-2013 20:38

Vr 6 dec 2013

De Magie van Mandela - Vr 6 dec 2013

20:38,Wat maakt Mandela nu zo bijzonder dat mensen emotioneel worden als ze het over een ontmoeting met Mandela hebben? Met die vraag in de hand begint Astrid Joosten haar zoektocht.

23-12-2011 23:00

Aflevering 1

De Magie van Mandela - Aflevering 1

Iedereen weet nog waar ie was toen Mandela werd vrijgelaten. Dat moment staat voor velen onuitwisbaar in het geheugen gegrift. Maar mensen die Mandela ooit mochten ontmoeten, gaan nog een stap verder. Zij spreken bijna unaniem over 'de mees...

De Magie van Mandela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Magie van Mandela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Magie van Mandela bij De Magie van Mandela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Magie van Mandela. Heb je een uitzending van De Magie van Mandela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Magie van Mandela gemist

De Magie van Mandela is een documentaire over Nelson Mandela. Wim Kok, Karin Bloemen, Ed van Thijn, Ruud Gullit, Astrid Joosten: allemaal worden ze emotioneel als ze over de Zuid-Afrikaanse oud-president Mandela spreken. Waarom vielen ze als een blok voor Madiba, zoals Nelson Mandela bij zijn stamnaam genoemd wordt? In de VARA documentaire ‘De Magie van Mandela’ gaat Astrid Joosten op zoek naar de overtuigingskracht en het charisma van Mandela. Haar zoektocht leidt haar langs bijzondere verhalen en bijzondere mensen in Zuid-Afrika en Nederland.

Uitzending gemist van De Magie van Mandela? Hier kun je alle uitzendingen van De Magie van Mandela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-07-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!