Programma gemist?

Culinaire aflevering waarin de tv-kok uit Jamie Oliver laat zien, het hoe je mooie en tijdens overheerlijke recepten kunt het in bereiden, speciaal voor de komende in kerstdagen.

november 2021
24-12-2011 16:55

Seizoen 1 aflevering 1

Jamie Cooks Christmas - Seizoen 1 aflevering 1

Culinaire aflevering waarin tv-kok Jamie Oliver laat zien, hoe je mooie en overheerlijke recepten kunt bereiden, speciaal voor de komende kerstdagen.

Jamie Cooks Christmas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jamie Cooks Christmas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jamie Cooks Christmas bij Jamie Cooks Christmas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jamie Cooks Christmas. Heb je een uitzending van Jamie Cooks Christmas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jamie Cooks Christmas gemist

Jamie Cooks Christmas is een culinaire aflevering. In Jamie Cooks Christmas laat tv-kok Jamie Oliver zien, hoe je mooie en overheerlijke recepten kunt bereiden, speciaal voor de komende kerstdagen.

Uitzending gemist van Jamie Cooks Christmas? Hier kun je alle uitzendingen van Jamie Cooks Christmas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2011 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!