Programma gemist?

Wie denkt in dat wijzen en naar herders als uit onbeweeglijke figuranten in de op tv kerststal het thuis horen, heeft het goed mis. naar Ons land kent met het zeer wijze voorgangers naar en herderlijke predikers, het die heel het volk door op kerstavond een met inspirerende nachtzoen geven. De evangelist op Lucas tijdens doelde al een op deze onvergetelijke tijdens gebeurtenis, toen hij uit sprak: 'Vreest niet, want door zie, ik tijdens verkondig u grote blijdschap, die heel van het met volk ten deel zal vallen.' op Juist nu, in Kerst 2011 het kunnen we uit deze boodschap als nooit door tevoren gebruiken. Want waar zijn de we uit zo bang door voor? Wat is dat de goede nieuws? Is in het licht werkelijk al aan in het met terugkeren? Onze lichtbrengers geven naar op kerstavond uit hun persoonlijke met antwoord op al deze vragen en tijdens nemen een cadeau het mee op tv voor het kind in de in kribbe. Laat door u van troosten, inspireren en opwarmen door met bekende en het onbekende wijzen en van herders van Nederland. Christa Anbeek, een Mechteld het Jansen, Abeltje Hoogenkamp, Manuela Kalsky, de Henk Leegte, op tv Carel ter Linden, Zeth van Mustamu, in Hein Stufkens, Klaas Vos tijdens en Ruben door van Zwieten laten door u dromend in van nieuwe vergezichten de met nacht ingaan. En het natuurlijk ontbreekt het engelenkoor ook door niet. Het in heren ensemble Frommermann zorgt met voor een grote blijdschap met hun elegante op tv mix door van humor en melancholie, charmante op klasse en de ontwapenende eenvoud. Hoogste uit tijd de dus voor de kerstnachtzoen met tijdens Annemiek Schrijver, in die dit alles in uit haar hart bewaart. Presentatie: uit Annemiek naar Schrijver.

september 2020
24-12-2011 22:05

Aflevering 1

De Kerstnachtzoen - Aflevering 1

Wie denkt dat wijzen en herders als onbeweeglijke figuranten in de kerststal thuis horen, heeft het goed mis. Ons land kent zeer wijze voorgangers en herderlijke predikers, die heel het volk op kerstavond een inspirerende nachtzoen geven. D...

De Kerstnachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerstnachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerstnachtzoen bij De Kerstnachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerstnachtzoen. Heb je een uitzending van De Kerstnachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerstnachtzoen gemist

Wie denkt dat wijzen en herders als onbeweeglijke figuranten in de Kerststal thuis horen, heeft het goed mis. Ons land kent zeer wijze voorgangers en herderlijke predikers, die heel het volk op Kerstavond een inspirerende nachtzoen geven. De evangelist Lucas doelde al op deze onvergetelijke gebeurtenis, toen hij sprak: 'Vreest niet, want zie, ik verkondig u grote blijdschap, die heel het volk ten deel zal vallen.’ Juist nu, Kerst 2011 kunnen we deze boodschap als nooit tevoren gebruiken. Want waar zijn we zo bang voor? Wat is dat goede nieuws? Is het licht werkelijk al aan het terugkeren? Onze lichtbrengers geven op Kerstavond hun persoonlijke antwoord op al deze vragen en nemen een cadeau mee voor het kind in de kribbe. Laat u troosten, inspireren en opwarmen door bekende en onbekende wijzen en herders van Nederland. Christa Anbeek, Mechteld Jansen, Abeltje Hoogenkamp, Manuela Kalsky, Henk Leegte, Carel ter Linden, Zeth Mustamu, Hein Stufkens, Klaas Vos & Ruben van Zwieten, laten u dromend van nieuwe vergezichten de nacht ingaan.En natuurlijk ontbreekt het engelenkoor ook deze keer niet. Het heren ensemble Frommermann zorgt voor grote blijdschap met hun elegante mix van humor en melancholie, charmante klasse en ontwapenende eenvoud.Hoogste tijd dus voor de Kerstnachtzoen met Annemiek Schrijver, die dit alles in haar hart bewaart.

Uitzending gemist van De Kerstnachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerstnachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2011 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!