Programma gemist?

Wie in denkt dat wijzen in en herders als het onbeweeglijke figuranten in in de kerststal thuis naar horen, heeft het in goed mis. Ons de land kent zeer wijze voorgangers door en tijdens herderlijke predikers, die heel het op volk de op kerstavond tijdens een inspirerende nachtzoen geven. De evangelist tijdens Lucas doelde het al op tijdens deze onvergetelijke gebeurtenis, toen hij door naar sprak: 'Vreest niet, want zie, ik op verkondig naar u grote blijdschap, die heel een de het volk ten deel zal vallen.' naar Juist nu, Kerst tijdens 2011 kunnen uit we op tv deze boodschap als nooit tevoren uit gebruiken. op tv Want waar zijn de we zo bang voor? Wat een is dat tijdens goede nieuws? Is het tijdens licht van werkelijk al aan het naar terugkeren? Onze lichtbrengers op geven op kerstavond hun op tv persoonlijke antwoord op al tijdens deze met vragen en nemen een cadeau uit mee voor het op tv kind de in de kribbe. van Laat u uit troosten, inspireren en opwarmen een door bekende en een onbekende wijzen en herders van op Nederland. Christa Anbeek, het Mechteld in Jansen, Abeltje Hoogenkamp, het Manuela Kalsky, Henk de Leegte, Carel tijdens ter Linden, Zeth Mustamu, Hein Stufkens, naar Klaas Vos en uit Ruben van een Zwieten een laten u dromend door van nieuwe vergezichten uit de nacht ingaan. door En natuurlijk ontbreekt het uit engelenkoor ook met niet. Het heren ensemble Frommermann met zorgt voor grote op blijdschap met het hun elegante mix met van humor en melancholie, op charmante klasse en ontwapenende op tv eenvoud. van Hoogste tijd met dus voor de tijdens kerstnachtzoen met Annemiek Schrijver, tijdens die dit alles in door haar tijdens hart bewaart. Presentatie: Annemiek van Schrijver.

januari 2021
24-12-2011 22:05

Aflevering 1

De Kerstnachtzoen - Aflevering 1

Wie denkt dat wijzen en herders als onbeweeglijke figuranten in de kerststal thuis horen, heeft het goed mis. Ons land kent zeer wijze voorgangers en herderlijke predikers, die heel het volk op kerstavond een inspirerende nachtzoen geven. D...

De Kerstnachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerstnachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerstnachtzoen bij De Kerstnachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerstnachtzoen. Heb je een uitzending van De Kerstnachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerstnachtzoen gemist

Wie denkt dat wijzen en herders als onbeweeglijke figuranten in de Kerststal thuis horen, heeft het goed mis. Ons land kent zeer wijze voorgangers en herderlijke predikers, die heel het volk op Kerstavond een inspirerende nachtzoen geven. De evangelist Lucas doelde al op deze onvergetelijke gebeurtenis, toen hij sprak: 'Vreest niet, want zie, ik verkondig u grote blijdschap, die heel het volk ten deel zal vallen.’ Juist nu, Kerst 2011 kunnen we deze boodschap als nooit tevoren gebruiken. Want waar zijn we zo bang voor? Wat is dat goede nieuws? Is het licht werkelijk al aan het terugkeren? Onze lichtbrengers geven op Kerstavond hun persoonlijke antwoord op al deze vragen en nemen een cadeau mee voor het kind in de kribbe. Laat u troosten, inspireren en opwarmen door bekende en onbekende wijzen en herders van Nederland. Christa Anbeek, Mechteld Jansen, Abeltje Hoogenkamp, Manuela Kalsky, Henk Leegte, Carel ter Linden, Zeth Mustamu, Hein Stufkens, Klaas Vos & Ruben van Zwieten, laten u dromend van nieuwe vergezichten de nacht ingaan.En natuurlijk ontbreekt het engelenkoor ook deze keer niet. Het heren ensemble Frommermann zorgt voor grote blijdschap met hun elegante mix van humor en melancholie, charmante klasse en ontwapenende eenvoud.Hoogste tijd dus voor de Kerstnachtzoen met Annemiek Schrijver, die dit alles in haar hart bewaart.

Uitzending gemist van De Kerstnachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerstnachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2011 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!