Programma gemist?

Wie het denkt dat wijzen het en herders als onbeweeglijke een figuranten in de naar kerststal thuis tijdens horen, heeft het goed tijdens mis. Ons een land kent zeer wijze voorgangers door en het herderlijke predikers, op die heel het volk op op kerstavond een inspirerende naar nachtzoen geven. De evangelist het Lucas doelde al het op deze onvergetelijke op gebeurtenis, toen in hij een sprak: 'Vreest niet, een want zie, ik verkondig u door grote tijdens blijdschap, die heel het volk ten in deel tijdens zal vallen.' Juist nu, Kerst een 2011 kunnen we op tv deze boodschap als op tv nooit tevoren in gebruiken. Want waar tijdens zijn we zo bang het de voor? Wat is dat goede nieuws? een Is het licht een werkelijk al aan van het op terugkeren? Onze het lichtbrengers geven op kerstavond hun van persoonlijke tijdens antwoord op al het deze vragen en nemen naar een cadeau met mee voor het kind het in de kribbe. Laat op tv u troosten, op inspireren en opwarmen door bekende met uit en onbekende wijzen met en herders van in Nederland. Christa Anbeek, Mechteld door Jansen, Abeltje Hoogenkamp, Manuela op tv Kalsky, met Henk Leegte, Carel ter Linden, een Zeth Mustamu, Hein Stufkens, door Klaas Vos uit en Ruben van naar Zwieten op laten u dromend de van nieuwe vergezichten het de nacht ingaan. En tijdens natuurlijk ontbreekt naar het engelenkoor ook niet. met Het heren ensemble Frommermann met zorgt op voor grote blijdschap met hun elegante het mix van door humor het en melancholie, charmante de klasse en ontwapenende eenvoud. Hoogste tijd uit in dus voor de kerstnachtzoen uit met Annemiek Schrijver, die dit in alles in een haar tijdens hart bewaart. Presentatie: Annemiek de Schrijver.

oktober 2019
24-12-2011 22:05

Aflevering 1

De Kerstnachtzoen - Aflevering 1

Wie denkt dat wijzen en herders als onbeweeglijke figuranten in de kerststal thuis horen, heeft het goed mis. Ons land kent zeer wijze voorgangers en herderlijke predikers, die heel het volk op kerstavond een inspirerende nachtzoen geven. D...

De Kerstnachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerstnachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerstnachtzoen bij De Kerstnachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerstnachtzoen. Heb je een uitzending van De Kerstnachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerstnachtzoen gemist

Wie denkt dat wijzen en herders als onbeweeglijke figuranten in de Kerststal thuis horen, heeft het goed mis. Ons land kent zeer wijze voorgangers en herderlijke predikers, die heel het volk op Kerstavond een inspirerende nachtzoen geven. De evangelist Lucas doelde al op deze onvergetelijke gebeurtenis, toen hij sprak: 'Vreest niet, want zie, ik verkondig u grote blijdschap, die heel het volk ten deel zal vallen.’ Juist nu, Kerst 2011 kunnen we deze boodschap als nooit tevoren gebruiken. Want waar zijn we zo bang voor? Wat is dat goede nieuws? Is het licht werkelijk al aan het terugkeren? Onze lichtbrengers geven op Kerstavond hun persoonlijke antwoord op al deze vragen en nemen een cadeau mee voor het kind in de kribbe. Laat u troosten, inspireren en opwarmen door bekende en onbekende wijzen en herders van Nederland. Christa Anbeek, Mechteld Jansen, Abeltje Hoogenkamp, Manuela Kalsky, Henk Leegte, Carel ter Linden, Zeth Mustamu, Hein Stufkens, Klaas Vos & Ruben van Zwieten, laten u dromend van nieuwe vergezichten de nacht ingaan.En natuurlijk ontbreekt het engelenkoor ook deze keer niet. Het heren ensemble Frommermann zorgt voor grote blijdschap met hun elegante mix van humor en melancholie, charmante klasse en ontwapenende eenvoud.Hoogste tijd dus voor de Kerstnachtzoen met Annemiek Schrijver, die dit alles in haar hart bewaart.

Uitzending gemist van De Kerstnachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerstnachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2011 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!