Programma gemist?

Wie door denkt dat wijzen door en herders als onbeweeglijke een figuranten met in de kerststal thuis in horen, heeft het van goed mis. in Ons land kent zeer de wijze voorgangers en herderlijke uit predikers, die heel op tv het volk op in kerstavond een inspirerende nachtzoen door geven. De een evangelist Lucas doelde al uit op met deze onvergetelijke gebeurtenis, een toen hij sprak: in 'Vreest niet, door want zie, ik verkondig het u grote uit blijdschap, die heel op het volk ten deel zal vallen.' van Juist met nu, Kerst 2011 kunnen door we deze boodschap als van nooit tevoren tijdens gebruiken. Want waar de zijn van we zo bang voor? Wat uit is dat goede een nieuws? Is het licht van van werkelijk al aan de het terugkeren? Onze lichtbrengers met geven op kerstavond hun persoonlijke tijdens antwoord op op tv al deze de vragen en door nemen een cadeau mee voor het met kind met in de kribbe. Laat u in troosten, inspireren en het een opwarmen door bekende van en onbekende wijzen en herders van van Nederland. uit Christa Anbeek, van Mechteld Jansen, Abeltje met Hoogenkamp, Manuela Kalsky, tijdens Henk Leegte, Carel ter Linden, Zeth van Mustamu, uit Hein Stufkens, op tv Klaas Vos en Ruben van Zwieten het laten u van dromend tijdens van nieuwe vergezichten van de nacht ingaan. En op tv natuurlijk ontbreekt het engelenkoor uit ook niet. met Het heren ensemble tijdens Frommermann zorgt tijdens voor grote blijdschap van met hun elegante met mix van humor in en melancholie, charmante klasse en in ontwapenende de eenvoud. Hoogste tijd dus voor de het kerstnachtzoen met Annemiek op tv de Schrijver, die dit alles in haar een hart het bewaart. Presentatie: met Annemiek Schrijver.

mei 2021
24-12-2011 22:05

Aflevering 1

De Kerstnachtzoen - Aflevering 1

Wie denkt dat wijzen en herders als onbeweeglijke figuranten in de kerststal thuis horen, heeft het goed mis. Ons land kent zeer wijze voorgangers en herderlijke predikers, die heel het volk op kerstavond een inspirerende nachtzoen geven. D...

De Kerstnachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerstnachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerstnachtzoen bij De Kerstnachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerstnachtzoen. Heb je een uitzending van De Kerstnachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerstnachtzoen gemist

Wie denkt dat wijzen en herders als onbeweeglijke figuranten in de Kerststal thuis horen, heeft het goed mis. Ons land kent zeer wijze voorgangers en herderlijke predikers, die heel het volk op Kerstavond een inspirerende nachtzoen geven. De evangelist Lucas doelde al op deze onvergetelijke gebeurtenis, toen hij sprak: 'Vreest niet, want zie, ik verkondig u grote blijdschap, die heel het volk ten deel zal vallen.’ Juist nu, Kerst 2011 kunnen we deze boodschap als nooit tevoren gebruiken. Want waar zijn we zo bang voor? Wat is dat goede nieuws? Is het licht werkelijk al aan het terugkeren? Onze lichtbrengers geven op Kerstavond hun persoonlijke antwoord op al deze vragen en nemen een cadeau mee voor het kind in de kribbe. Laat u troosten, inspireren en opwarmen door bekende en onbekende wijzen en herders van Nederland. Christa Anbeek, Mechteld Jansen, Abeltje Hoogenkamp, Manuela Kalsky, Henk Leegte, Carel ter Linden, Zeth Mustamu, Hein Stufkens, Klaas Vos & Ruben van Zwieten, laten u dromend van nieuwe vergezichten de nacht ingaan.En natuurlijk ontbreekt het engelenkoor ook deze keer niet. Het heren ensemble Frommermann zorgt voor grote blijdschap met hun elegante mix van humor en melancholie, charmante klasse en ontwapenende eenvoud.Hoogste tijd dus voor de Kerstnachtzoen met Annemiek Schrijver, die dit alles in haar hart bewaart.

Uitzending gemist van De Kerstnachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerstnachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2011 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!