Programma gemist?

Wie door denkt dat wijzen en in herders als onbeweeglijke figuranten het in de naar kerststal een thuis horen, heeft de het goed mis. tijdens Ons land kent door zeer wijze voorgangers en op herderlijke predikers, die van heel het in volk op kerstavond met een inspirerende nachtzoen geven. de De evangelist naar Lucas doelde al op deze onvergetelijke uit gebeurtenis, toen hij naar sprak: 'Vreest niet, met want zie, ik op tv verkondig u in grote blijdschap, die heel met het volk van ten op tv deel zal vallen.' Juist nu, op Kerst 2011 kunnen uit we deze boodschap naar als nooit tevoren gebruiken. door Want op waar zijn we zo op tv bang naar voor? Wat is met dat goede nieuws? Is het licht de werkelijk een al aan het terugkeren? in Onze lichtbrengers geven op van kerstavond de hun persoonlijke antwoord op al op tv deze vragen op en nemen van een cadeau mee voor uit het kind in de een kribbe. het Laat u troosten, inspireren uit en opwarmen op door bekende en onbekende het wijzen en het herders van door Nederland. Christa Anbeek, tijdens Mechteld Jansen, Abeltje Hoogenkamp, naar Manuela Kalsky, Henk Leegte, Carel in ter een Linden, Zeth Mustamu, Hein Stufkens, uit tijdens Klaas Vos en Ruben van tijdens Zwieten laten u een dromend tijdens van nieuwe vergezichten de op tv nacht ingaan. En natuurlijk ontbreekt het het het engelenkoor ook niet. Het heren op ensemble Frommermann van zorgt voor grote door blijdschap tijdens met hun elegante mix van humor het en met melancholie, charmante klasse en het ontwapenende de eenvoud. Hoogste tijd dus voor het de het kerstnachtzoen met Annemiek Schrijver, die met dit alles in door haar tijdens hart bewaart. Presentatie: op tv Annemiek Schrijver.

september 2021
24-12-2011 22:05

Aflevering 1

De Kerstnachtzoen - Aflevering 1

Wie denkt dat wijzen en herders als onbeweeglijke figuranten in de kerststal thuis horen, heeft het goed mis. Ons land kent zeer wijze voorgangers en herderlijke predikers, die heel het volk op kerstavond een inspirerende nachtzoen geven. D...

De Kerstnachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerstnachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerstnachtzoen bij De Kerstnachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerstnachtzoen. Heb je een uitzending van De Kerstnachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerstnachtzoen gemist

Wie denkt dat wijzen en herders als onbeweeglijke figuranten in de Kerststal thuis horen, heeft het goed mis. Ons land kent zeer wijze voorgangers en herderlijke predikers, die heel het volk op Kerstavond een inspirerende nachtzoen geven. De evangelist Lucas doelde al op deze onvergetelijke gebeurtenis, toen hij sprak: 'Vreest niet, want zie, ik verkondig u grote blijdschap, die heel het volk ten deel zal vallen.’ Juist nu, Kerst 2011 kunnen we deze boodschap als nooit tevoren gebruiken. Want waar zijn we zo bang voor? Wat is dat goede nieuws? Is het licht werkelijk al aan het terugkeren? Onze lichtbrengers geven op Kerstavond hun persoonlijke antwoord op al deze vragen en nemen een cadeau mee voor het kind in de kribbe. Laat u troosten, inspireren en opwarmen door bekende en onbekende wijzen en herders van Nederland. Christa Anbeek, Mechteld Jansen, Abeltje Hoogenkamp, Manuela Kalsky, Henk Leegte, Carel ter Linden, Zeth Mustamu, Hein Stufkens, Klaas Vos & Ruben van Zwieten, laten u dromend van nieuwe vergezichten de nacht ingaan.En natuurlijk ontbreekt het engelenkoor ook deze keer niet. Het heren ensemble Frommermann zorgt voor grote blijdschap met hun elegante mix van humor en melancholie, charmante klasse en ontwapenende eenvoud.Hoogste tijd dus voor de Kerstnachtzoen met Annemiek Schrijver, die dit alles in haar hart bewaart.

Uitzending gemist van De Kerstnachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerstnachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2011 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!