Programma gemist?

Wie met denkt dat in wijzen en herders als op tv onbeweeglijke figuranten in de kerststal naar thuis horen, heeft tijdens een het goed mis. in Ons land kent zeer op wijze voorgangers en herderlijke op tv predikers, die heel naar het volk op tijdens kerstavond het een inspirerende nachtzoen uit geven. De evangelist Lucas doelde door al op deze tijdens onvergetelijke gebeurtenis, op toen hij sprak: op 'Vreest niet, want een zie, ik verkondig een u grote blijdschap, in die heel door het volk ten op tv deel zal vallen.' Juist een nu, Kerst 2011 naar kunnen we deze boodschap als de op tv nooit tevoren gebruiken. in Want waar zijn we zo op tv bang voor? Wat in is dat goede de nieuws? van Is het licht met werkelijk al aan het op tv terugkeren? Onze met lichtbrengers geven op kerstavond hun persoonlijke de antwoord op al met deze de vragen en op nemen een cadeau mee voor tijdens het kind in de uit kribbe. de Laat u troosten, tijdens inspireren en op tv opwarmen door bekende en onbekende in wijzen en herders van door Nederland. Christa op tv Anbeek, Mechteld Jansen, de Abeltje Hoogenkamp, Manuela Kalsky, in naar Henk Leegte, Carel ter Linden, een Zeth Mustamu, Hein Stufkens, een Klaas Vos en op Ruben uit van Zwieten tijdens laten u dromend van nieuwe vergezichten uit de van nacht ingaan. En van natuurlijk ontbreekt het engelenkoor ook met een niet. Het heren ensemble Frommermann zorgt op tijdens voor grote blijdschap met hun door elegante tijdens mix van humor en melancholie, charmante een klasse en van ontwapenende eenvoud. Hoogste tijd het naar dus voor de kerstnachtzoen een met Annemiek Schrijver, een die dit alles door in haar hart van bewaart. Presentatie: Annemiek van Schrijver.

juni 2020
24-12-2011 22:05

Aflevering 1

De Kerstnachtzoen - Aflevering 1

Wie denkt dat wijzen en herders als onbeweeglijke figuranten in de kerststal thuis horen, heeft het goed mis. Ons land kent zeer wijze voorgangers en herderlijke predikers, die heel het volk op kerstavond een inspirerende nachtzoen geven. D...

De Kerstnachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerstnachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerstnachtzoen bij De Kerstnachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerstnachtzoen. Heb je een uitzending van De Kerstnachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerstnachtzoen gemist

Wie denkt dat wijzen en herders als onbeweeglijke figuranten in de Kerststal thuis horen, heeft het goed mis. Ons land kent zeer wijze voorgangers en herderlijke predikers, die heel het volk op Kerstavond een inspirerende nachtzoen geven. De evangelist Lucas doelde al op deze onvergetelijke gebeurtenis, toen hij sprak: 'Vreest niet, want zie, ik verkondig u grote blijdschap, die heel het volk ten deel zal vallen.’ Juist nu, Kerst 2011 kunnen we deze boodschap als nooit tevoren gebruiken. Want waar zijn we zo bang voor? Wat is dat goede nieuws? Is het licht werkelijk al aan het terugkeren? Onze lichtbrengers geven op Kerstavond hun persoonlijke antwoord op al deze vragen en nemen een cadeau mee voor het kind in de kribbe. Laat u troosten, inspireren en opwarmen door bekende en onbekende wijzen en herders van Nederland. Christa Anbeek, Mechteld Jansen, Abeltje Hoogenkamp, Manuela Kalsky, Henk Leegte, Carel ter Linden, Zeth Mustamu, Hein Stufkens, Klaas Vos & Ruben van Zwieten, laten u dromend van nieuwe vergezichten de nacht ingaan.En natuurlijk ontbreekt het engelenkoor ook deze keer niet. Het heren ensemble Frommermann zorgt voor grote blijdschap met hun elegante mix van humor en melancholie, charmante klasse en ontwapenende eenvoud.Hoogste tijd dus voor de Kerstnachtzoen met Annemiek Schrijver, die dit alles in haar hart bewaart.

Uitzending gemist van De Kerstnachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerstnachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2011 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!