Programma gemist?

Bach, op tv Vivaldi, Haitink, Mahler, tijdens Brüggen, Ives, met Wagner, Van Zweden, Callas, Mozart, Van in Keulen, Schat en met de poes naar van Misha Mengelberg. Een met tombola van bijzonder uit archiefmateriaal op voor klassieke door muziekliefhebbers uit vrijwel het het gehele scala van in de klassieke muziek. Met bijzondere uit fragmenten, ingeleid op tv en het van commentaar en in anekdotes voorzien door Hans Haffmans in en zijn gasten dirigent op tijdens Lawrence Renes en pianist Ralph naar van Raat. uit Ook komt mezzosopraan op Karin Strobos, door de ontdekking van het afgelopen tijdens operaseizoen, door zingen. De smaak en de op tv keuze tijdens van het publiek staan uit centraal. Vanaf op tv 2 december kan de op kijker/luisteraar via de website met een stem uitbrengen met in zes categorieeën van met honderdvierenveertig beeldfragmenten. met Het stemmen uit leidt tot een klassieke de jukebox, waaruit kijkers tijdens uit de tv-uitzending aanvragen met van kunnen doen. Het op programma wordt diep in de nacht de door afgesloten door een integraal op tv concert.

januari 2021
25-12-2011 22:40

Aflevering 1

De lange nacht van de klassieke muziek - Aflevering 1

Bach, Vivaldi, Haitink, Mahler, Brüggen, Ives, Wagner, Van Zweden, Callas, Mozart, Van Keulen, Schat en de poes van Misha Mengelberg. Een tombola van bijzonder archiefmateriaal voor klassieke muziekliefhebbers uit vrijwel het gehele scala v...

De lange nacht van de klassieke muziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De lange nacht van de klassieke muziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De lange nacht van de klassieke muziek bij De lange nacht van de klassieke muziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De lange nacht van de klassieke muziek. Heb je een uitzending van De lange nacht van de klassieke muziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De lange nacht van de klassieke muziek gemist

De lange nacht van de klassieke muziek is een serie over klassieke muziek, uitgezonden in de nacht. Bach, Vivaldi, Haitink, Mahler, Brüggen, Ives, Wagner, Van Zweden, Callas, Mozart, Van Keulen, Schat en de poes van Misha Mengelberg. Een tombola van bijzonder archiefmateriaal.

Uitzending gemist van De lange nacht van de klassieke muziek? Hier kun je alle uitzendingen van De lange nacht van de klassieke muziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2011 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!