Programma gemist?

Bach, het Vivaldi, Haitink, de Mahler, Brüggen, Ives, naar Wagner, Van Zweden, Callas, van Mozart, Van Keulen, Schat door en de poes van op de Misha Mengelberg. Een tombola uit van bijzonder op tv archiefmateriaal voor klassieke muziekliefhebbers in uit vrijwel naar het gehele scala tijdens van de klassieke muziek. Met tijdens bijzondere fragmenten, de ingeleid en van commentaar en tijdens anekdotes op voorzien door op Hans Haffmans en zijn een gasten dirigent Lawrence Renes en het pianist Ralph op van Raat. in Ook komt mezzosopraan Karin het Strobos, de ontdekking het van het afgelopen operaseizoen, op zingen. De smaak van een en de keuze van het publiek van staan van centraal. Vanaf 2 december tijdens kan de tijdens kijker/luisteraar via de website een een stem met uitbrengen in een zes categorieeën met van honderdvierenveertig beeldfragmenten. Het stemmen op leidt tot de een klassieke jukebox, naar waaruit kijkers tijdens de een tv-uitzending aanvragen kunnen doen. in Het programma wordt een diep van in de nacht afgesloten door een op tv integraal uit concert.

september 2021
25-12-2011 22:40

Aflevering 1

De lange nacht van de klassieke muziek - Aflevering 1

Bach, Vivaldi, Haitink, Mahler, Brüggen, Ives, Wagner, Van Zweden, Callas, Mozart, Van Keulen, Schat en de poes van Misha Mengelberg. Een tombola van bijzonder archiefmateriaal voor klassieke muziekliefhebbers uit vrijwel het gehele scala v...

De lange nacht van de klassieke muziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De lange nacht van de klassieke muziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De lange nacht van de klassieke muziek bij De lange nacht van de klassieke muziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De lange nacht van de klassieke muziek. Heb je een uitzending van De lange nacht van de klassieke muziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De lange nacht van de klassieke muziek gemist

De lange nacht van de klassieke muziek is een serie over klassieke muziek, uitgezonden in de nacht. Bach, Vivaldi, Haitink, Mahler, Brüggen, Ives, Wagner, Van Zweden, Callas, Mozart, Van Keulen, Schat en de poes van Misha Mengelberg. Een tombola van bijzonder archiefmateriaal.

Uitzending gemist van De lange nacht van de klassieke muziek? Hier kun je alle uitzendingen van De lange nacht van de klassieke muziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2011 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!