Programma gemist?

Bach, met Vivaldi, Haitink, Mahler, Brüggen, Ives, met Wagner, in Van Zweden, Callas, met Mozart, Van Keulen, Schat op en uit de poes van Misha naar Mengelberg. Een tombola van bijzonder tijdens archiefmateriaal voor de klassieke muziekliefhebbers uit een vrijwel een het gehele scala van de op tv klassieke muziek. Met op bijzondere fragmenten, ingeleid en op tv van commentaar en in anekdotes voorzien tijdens door Hans op tv Haffmans en op zijn gasten dirigent tijdens Lawrence Renes en pianist Ralph een van van Raat. Ook komt de mezzosopraan Karin Strobos, uit de ontdekking van het afgelopen operaseizoen, een zingen. van De smaak en de keuze op tv van het van publiek een staan centraal. Vanaf 2 december de kan de de kijker/luisteraar via de website tijdens een met stem uitbrengen in zes categorieeën met naar honderdvierenveertig beeldfragmenten. in Het stemmen leidt het tot een klassieke met jukebox, waaruit kijkers het tijdens de tv-uitzending aanvragen tijdens kunnen met doen. Het de programma wordt diep in de nacht in afgesloten door een op integraal het concert.

september 2020
25-12-2011 22:40

Aflevering 1

De lange nacht van de klassieke muziek - Aflevering 1

Bach, Vivaldi, Haitink, Mahler, Brüggen, Ives, Wagner, Van Zweden, Callas, Mozart, Van Keulen, Schat en de poes van Misha Mengelberg. Een tombola van bijzonder archiefmateriaal voor klassieke muziekliefhebbers uit vrijwel het gehele scala v...

De lange nacht van de klassieke muziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De lange nacht van de klassieke muziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De lange nacht van de klassieke muziek bij De lange nacht van de klassieke muziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De lange nacht van de klassieke muziek. Heb je een uitzending van De lange nacht van de klassieke muziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De lange nacht van de klassieke muziek gemist

De lange nacht van de klassieke muziek is een serie over klassieke muziek, uitgezonden in de nacht. Bach, Vivaldi, Haitink, Mahler, Brüggen, Ives, Wagner, Van Zweden, Callas, Mozart, Van Keulen, Schat en de poes van Misha Mengelberg. Een tombola van bijzonder archiefmateriaal.

Uitzending gemist van De lange nacht van de klassieke muziek? Hier kun je alle uitzendingen van De lange nacht van de klassieke muziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2011 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!