Programma gemist?

Bach, Vivaldi, Haitink, het een Mahler, Brüggen, Ives, Wagner, Van Zweden, de uit Callas, Mozart, Van Keulen, Schat het en de poes van op tv Misha Mengelberg. Een het tombola van bijzonder op archiefmateriaal de voor klassieke muziekliefhebbers uit een vrijwel het gehele door scala van op de klassieke muziek. door Met bijzondere fragmenten, met ingeleid en van commentaar en een anekdotes voorzien door op Hans Haffmans tijdens en zijn gasten door dirigent Lawrence Renes de en van pianist Ralph van Raat. Ook op tv komt mezzosopraan op tv Karin Strobos, de het ontdekking van het afgelopen het operaseizoen, zingen. van De smaak en van de keuze van de het publiek staan centraal. uit Vanaf 2 in december kan door de kijker/luisteraar via de website de een stem uitbrengen in door zes van categorieeën met van honderdvierenveertig beeldfragmenten. Het stemmen leidt tot op tv een klassieke het jukebox, waaruit van kijkers tijdens de op tv-uitzending aanvragen kunnen doen. Het het programma wordt door diep in uit de nacht afgesloten door een in integraal door concert.

november 2019
25-12-2011 22:40

Aflevering 1

De lange nacht van de klassieke muziek - Aflevering 1

Bach, Vivaldi, Haitink, Mahler, Brüggen, Ives, Wagner, Van Zweden, Callas, Mozart, Van Keulen, Schat en de poes van Misha Mengelberg. Een tombola van bijzonder archiefmateriaal voor klassieke muziekliefhebbers uit vrijwel het gehele scala v...

De lange nacht van de klassieke muziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De lange nacht van de klassieke muziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De lange nacht van de klassieke muziek bij De lange nacht van de klassieke muziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De lange nacht van de klassieke muziek. Heb je een uitzending van De lange nacht van de klassieke muziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De lange nacht van de klassieke muziek gemist

De lange nacht van de klassieke muziek is een serie over klassieke muziek, uitgezonden in de nacht. Bach, Vivaldi, Haitink, Mahler, Brüggen, Ives, Wagner, Van Zweden, Callas, Mozart, Van Keulen, Schat en de poes van Misha Mengelberg. Een tombola van bijzonder archiefmateriaal.

Uitzending gemist van De lange nacht van de klassieke muziek? Hier kun je alle uitzendingen van De lange nacht van de klassieke muziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2011 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!