Programma gemist?

Voor de familie door Nagelkerke is een december de een drukke maand. De kerstdagen zijn in dan het ook volledig gereserveerd voor het tijdens tijdens gezin. Elk kind mag een tijdens eigen het gerecht kiezen en als dit allemaal op tv van samengevoegd wordt tot een heerlijk op diner, zorgt dit uit voor een bijzonder geheel. door Waarbij niet een elk uit kind helemaal blij is de met de gemaakte in keus. Het het leven van Rob een en Thaila staat dag in dag tijdens uit volledig op tv in het teken de van de kinderen. Maar de vandaag draait alles het een volledig om de liefde tussen Rob uit en op Thaila. Een lang gekoesterde op wens van hen uit gaat uit vandaag in vervulling, met met alle kinderen als op getuige hiervan. van Ook de familie Lopez met geniet van de decembermaand. Jay met besluit dat het op tv mooi een is om in deze van tijd uit van het jaar eens buiten door zijn comfortzone te op treden en waagt zich met de aan een avondje speeddaten. Maar of met hij in hier de liefde van de zijn leven het vindt?

'Gutentag, wir sind in die Buddenbrucks'. met De tijdens familie Buddenbruck overweegt een verhuizing naar door het mooie Duitsland. de een Met het hele gezin worden de met huizen geïnspecteerd en in gekeken in of ze voldoen aan tijdens het oordeel op tv van de naar familie. Maar of de uit Duitse huizen wel met berekend zijn op op deze invasie? Na het prangende naar verzoek van in zijn van moeder besluit Jay zich te het gaan verdiepen op tv in de wondere wereld van uit het met online daten. Op z'n tijdens minst gezegd een met boeiende avond naar voor deze alleenstaande vader een die zich al jaren naar niet door op dit vlak de heeft begeven. De uit familie Nagelkerke de heeft een spannende het ochtend voor de boeg. op Alle kinderen naar én Jan en naar Sofie ondergaan een grondig onderzoek bij op de in tandarts. Maar naar het zijn niet met de kinderen die dit bezoek op zo een spannend vinden...

In uit Rotterdam neemt Jay zijn taak in als coach voor de het straatvoetbal uit zeer de serieus. Niet alleen naar als vader hanteert op tv hij de regel: tijdens 'rust, regelmaat en vooral heel op tv veel liefde'. de Ook op van straat blijkt dit tijdens motto van groot belang. De van familie Nagelkerke een geniet van een heerlijke luie tijdens zondag als in gezin. Een dag op waarbij er door vooral veel tijd het is voor gezelligheid, lekker het eten een én elkaar. Bij de Buddenbrucks is op tv door het tijd voor tijdens liefde. Rob en door Thaila besluiten voor de allereerste door keer samen met een weekendje weg de te gaan, zonder uit de kinderen. En het Rob wil dit het weekendje niet op onopgemerkt voorbij laten van gaan. Hij heeft op tv een bijzondere verrassing voor in Thaila...

Seizoen 8 van - Aflevering in 7 - de Realityreeks (2018) over door drie grote Nederlandse gezinnen. Na een heerlijke op tv tijd op is het tijdens voor Jay weer het gedaan met de rust. In een alle vroegte staat de tijdens familie in op om afscheid te naar nemen van zijn ouders. tijdens Na een naar emotioneel afscheid doet oma de door Imelda een belangrijk verzoek aan een Jay, wat hem tijdens flink aan het denken van zet. Bij uit de familie naar Nagelkerke staat er een in dagje langs naar het hockeyveld op het op programma. Maar liefst zes de kinderen spelen vandaag in het wedstrijden en dat betekent de tijdens hele dag juichen, tijdens aanmoedigen en koukleumen, waarbij met al op tv snel blijkt dat in een goede planning met in zoveel kinderen onmisbaar is. van Rob en Thaila de in vieren deze week hun 80-jarige van feest.

Het uit is feest de bij de familie Buddenbruck. De van kleine Shaëlle wordt één van jaar en tijdens dit mag het niet onopgemerkt voorbijgaan. op Ook bij de naar familie Nagelkerke uit gaat het dak eraf. Stan is naar elf jaar geworden met en ieder kind door in groep acht het mag een uit groot feest geven op tv voor op tv de hele klas. naar Alles weer opruimen doet het gezin van met z'n een allen, door maar daar heeft niet het iedereen zin in... Ook tijdens Jay is te vinden het op de dansvloer. een Na een in paar zware weken uit besluit hij de de kids een naar avondje thuis te een laten en op in stap te gaan met met zijn door vrienden. Gelukkig blijkt hij het zijn moves niet verleerd uit te naar zijn.

De familie tijdens Buddenbruck is aan het tijdens genieten op tv van een heerlijke vakantie, uit maar helaas komen ze van er al naar snel achter dat een van ongeluk in in een klein naar hoekje zit. Dochter met Charienne komt lelijk met ten val en moet van naar het ziekenhuis. door En op tv op zulke stressvolle de momenten wordt nog maar op tv eens duidelijk dat een iedereen op uit zijn eigen manier met op tv de spanning omgaat. een In Rotterdam, bij de uit familie Lopez, van is het een de volle boel. op tv Omdat het niet zo een vaak voorkomt dat tijdens de hele familie tijdens compleet is, naar proberen ze extra van deze dagen uit te genieten en naar hoe tijdens kan dat nou beter van dan met de een gezellige met barbecue. Een heerlijk samenzijn, waar van naast een heleboel naar kip ook ruimte door is voor door mooie en emotionele uit herinneringen aan op tv vroeger. In Oudenbosch heeft Jan een een bijzondere avond een voor de boeg. uit Hij is druk een bezig met de voorbereidingen de naar voor een speciaal avondje van uit. De van getrouwde vader van acht een kinderen gaat in namelijk op date met door een veel jongere dame, en uit diegene is met niemand minder in dan zijn het eigen dochter Eline.

In van Rotterdam heeft uit Jay hulp van zijn ouders naar die op tv overgekomen zijn vanuit Curaçao om hem de in te helpen met zijn vijf kinderen uit en het huishouden. op tv Maar door omdat zijn de ouders niet voor altijd het kunnen blijven, heeft van Jay een slim plan in bedacht. De familie Buddenbruck in maakt zich de klaar het voor een heerlijke vakantie met het in hele gezin. Met naar tijdens een gezelschap van twaalf mensen, moeten op tv er heel wat in uit spullen mee. Voor van het vakantieplezier kan beginnen, moet er het uitgepakt worden een en dat met blijkt nog een hele uitdaging, een zeker uit als de op kinderen hun zinnen op in de jacuzzi gezet hebben. Een naar stuk rustiger naar gaat het er het aan toe bij op tv de familie de Nagelkerke. Na een heerlijke zomer de op het de camping het is het weer tijd voor naar het gewone leven. De op school in gaat weer beginnen, dus op tv de familie verlaat met met tijdens dubbele gevoelens het vakantiehuisje. En door na een hele de zomer op met de camping met acht kinderen, op tv in is dit gerust het een volksverhuizing te een noemen.

Het met is vakantie in huize Buddenbruck. de van Heerlijk uitslapen en tijd voor tijdens leuke dingen. een Maar dat het voorrecht geldt helaas niet voor door Rob en van Miguel; ze naar werken sinds kort samen naar in de bouw en dat door betekent tijdens een heel op nieuw ritme en een daar moet vooral tijdens Miguel nog erg aan de wennen. De familie een Nagelkerke heeft een pittige naar tijd achter de rug. op Baby Junior heeft op een moeilijke start door naar gehad en het gezin is toe van aan een een dagje een uit. De keuze is gevallen op tv op Volendam. tijdens Een hele onderneming met acht door kinderen, zeker op als op je ook nog de eens de trein de moet zien te uit halen. Papa Jay staat inmiddels bekend naar als een met alleskunner die in zijn hand niet omdraait voor op tv tijdens typische vrouwendingen. Toch naar moet ook hij de toegeven: voor sommige zaken de is er gewoon een op tv vrouw nodig. Dochter in Talitha naar begint binnenkort aan het grote in avontuur de van de middelbare school en Jay tijdens roept de hulp op tv in met van tante Shirma Rouse om het door haar daar mentaal én tijdens fysiek op voor te uit bereiden!

Het is feest door bij de familie met naar Lopez. Opa en oma komen vanuit op tv het het warme Curaçao aan in met Nederland, in de hoop de Jay te ondersteunen de en het uit gezin te voorzien van naar heerlijke Antilliaanse kookkunsten, het in liefde en knuffels. Maar Jay? Die uit de heeft hele andere taken voor zijn naar door moeder in petto. De tijdens familie Nagelkerke het brengt de zomer door in hun naar vakantiehuisje op het de camping. Dit huisje van is een stuk naar kleiner door dan hun eigen woning, in waardoor het soms wat met een behelpen is. Gelukkig is in het heerlijk weer het en kan de barbecue aan. uit in Maar dan moet er op wel eerst boodschappen naar gedaan worden. In van Heerlen zit de op tv zomer in met de lucht. Tijd voor kriebels door en vlinders; tijdens Miguel is verliefd. Betrokken tijdens als de Thaila is, rijdt ze met uit haar oudste zoon het een hele tijdens land door om deze liefde een in te bezegelen. Maar of op deze hulp voldoende de is om dit door liefdesverhaal te door doen slagen?

Vanavond start het naar nieuwe, inmiddels achtste de seizoen op tv van Een Huis van Vol, de succesvolle op realityserie over grote gezinnen. in Dit seizoen volgen tijdens we opnieuw drie een gezinnen, waaronder de inmiddels met bekende papa Jay tijdens Lopez door met zijn kroost. De afleveringen met zijn door na vandaag tot en met uit vrijdag naar 4 januari elke werkdag om het 19:00 uur de te door zien op NPO 1. De vrolijke alleenstaande op op tv vader Jay is in inmiddels niet meer weg door te denken uit Een met Huis Vol. De de goedlachse met duizendpoot die zijn uit hand niet omdraait voor het vlechten de van haren de en het naar lakken van nagels. een Toch blijkt zelfs hij een het zwaar te door hebben. met Jay loopt tegen de grenzen tijdens van zijn eigen met kunnen op op tv en beseft op dat het tijd is om te uit vragen: naar "Hou ik het wel op tv vol op naar deze manier of van is het op tv tijd voor verandering?" In het van vorige seizoen maakten de we kennis met met de familie Buddenbruck en op ook dit met jaar krijgen de we weer een een kijkje in hun leven. Een met jaar met vol veranderingen. Zo gaat van Rob weer aan het werk, door waardoor Thaila er op in regelmatig alleen voor in staat met haar tien kinderen. op tv Ze pakken alles met aan op op tv z'n Buddenbrucks; met een veel liefde, chaos op en plezier. een Een druk jaar, waarin er gelukkig een ook op tv nog tijd blijkt de te zijn om de naar liefde aan alle kanten een uit op te laten bloeien. En dit de seizoen maken in we kennis met de door familie Nagelkerke uit het het tijdens Brabantse Oudenbosch. Jan en Sofie zijn door uit hardwerkende tweeverdieners die hun hectische, dagelijks door leven het - met meerdere eigen zaken op uit - moeten zien op te combineren met hun acht kids. de Daarbij de vinden ze in het ook belangrijk op elkaar niet uit het op tv oog te verliezen. Het de huishouden van de naar Nagelkerkjes kun je gerust door een geoliede machine met op tv noemen. Maar of deze geoliede op machine tijdens met acht kinderen compleet is? de Dat is op nog maar de vraag… Vanavond in tijdens de eerste in aflevering met van Een Huis Vol: Het een is bijna vakantie naar bij de het familie Lopez en voor het dochter Talitha op tv is dat extra op tv bijzonder. Ze neemt afscheid van het de basisschool. Jay op vindt de het tijd voor een nieuwe naar stap voor een hun beiden. Hij uit besluit zich als verrassing te op tv verdiepen een in de wondere wereld tijdens van een make-up. Een ambitieus plan, zelfs voor door een alleskunner als op op tv Jay. Een spannende dag voor een de Buddenbrucks. Na maanden door vol zwemlessen de is het dan de eindelijk zover. Maar liefst vijf in kinderen zwemmen een af! het Maar of het door ze gaat lukken om überhaupt op een de tijd in het zwembad aan op te komen? En met we maken kennis met de de familie Nagelkerke. Ze uit wonen een met hun acht kinderen in met het mooie Oudenbosch, op tv waar blijkt met dat het in eerste een instantie voor tweeverdieners op tv de Jan en Sofie helemaal niet de de bedoeling was tijdens om zoveel kinderen het te de krijgen...

Bij de met familie Buddenbruck staat de Kerst in met het teken van samenzijn en uit lekker tijdens eten. Rob en Thaila besluiten met ondanks de angst op de voor de gigantische afwas met 'gezellig' te gaan tijdens gourmetten. Maar betekent een dat in op tv hun geval vrede op tv op aarde? Of op ruzie aan de eettafel? in De Adema's zien de tijdens feestdagen als een op moment de van familie en tradities. Maar waar in de veel gezinnen de naar feestdagen gebruiken om bij te komen door en uit te uit buiken op op de bank, op tv gaan Alex en Anne naar er met de met kinderen het opuit om in in oud-Hollandse kleding deel te nemen het aan het jaarlijkse naar Dickensfestival. met Een dag de op kou in met zes op jonge kinderen in het verkleedkleren. De ideale van Kerst of de laatste keer uit van deze traditie? een Voor in Jay geen uit sneeuw en winterjassen. op Hij viert Kerst met op tv de kinderen op van zijn dushi van Curaçao. Een emotioneel weerzien met de zijn ouders, op met wie met hij al lang geen door Kerst samen heeft een kunnen vieren. uit Toch blijkt Jay, een die zo heeft uitgekeken naar zijn naar rust, op Curaçao uit ook nog door gewoon flink aan de de uit bak te moeten.

In het tijdens drukke leven tijdens van de Adema's vindt Anne met het belangrijk af uit en toe speciaal van een de tijd te nemen voor haar naar oudste twee dochters. het in Een echte verwendag staat op uit de planning. Dat betekent tijdens wel dat het Alex er met met de vierling door alleen voor staat, een en of dat voor op hem ook het een ontspannen op tv dag wordt? De Buddenbrucks hebben een tijdens heftig door jaar achter de van rug. Het op tv leven met tien kinderen eist tijdens zijn tol voor Rob tijdens en Thaila. Rob een besluit Thaila op tv te verrassen met op een op romantisch avondje weg, hopende dat uit ze door echt weer even samen van zijn. Maar een kersverse van moeder laat haar tijdens pasgeboren baby de niet zomaar alleen thuis om een een avondje uit op date te door gaan. de Bij de familie Lopez door is de voorbereiding van naar de vakantie in met volle door gang. Ze gaan de feestdagen een doorbrengen op tijdens Curaçao. Een idyllisch vooruitzicht, tijdens maar voor Jay de het hele gezin in veilig door en wel aan de andere op tv kant van de wereld tijdens heeft, is op hij heel wat kopzorgen door in en slapeloze nachten een verder.

Sint het is in het het land. Een tijdens magische tijd bij de familie door Adema. de De vierling maakt de sinterklaastijd in voor op tv het eerst bewust op tv mee, maar de tijdens Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor met de meiden meer tijdens tijdens spannend dan leuk te zijn. naar De het familie Lopez heeft met het slim bekeken. Ze vieren met sinterklaas dit jaar op tv buiten de deur. Jay van naar hoopt hiermee in huis met een hoop troep in en onrust te vermijden. Maar het of de in welbekende sint-onrust met tijdens kinderen überhaupt tijdens te ontlopen is? Bij naar de Buddenbrucks wordt op sinterklaas uitgebreid gevierd. een Een op tv periode van veel hectiek, pepernoten en door cadeau's. Voor in de kinderen een de ultieme test en hopen op dat uit je je goed de genoeg gedragen hebt om tijdens niet mee uit te hoeven een in de zak. de Toch lijken Rob en van Thaila er naar weinig van te merken dat de tijdens kinderen het hun best doen om dit een laatste in te vermijden.

De Buddenbrucks uit gaan op vakantie. Rob in en Thaila in kijken uit naar op een heerlijke week met op tijdens alle kinderen. Al gauw worden naar ze nogmaals op tv met hun neus op door de feiten op gedrukt, dat uitrusten op tijdens vakantie met op tv tien kinderen niet aan de op tv orde is. naar Voor de Adema's is met het een in speciale op dag. Alex besluit met de naar kinderen naar de zijn ouders door en overgrootouders te gaan. Een moment met waarvan genoten op moet van worden nu het van nog kan. Dat moet door natuurlijk vastgelegd een worden op een het mooie vier-generatiefoto, maar of de door vierling op tv hier ook het in nut van inziet? Ook papa Jay op tv het besluit met zijn uit kinderen op familiebezoek te gaan. van Hartstikke leuk, maar al een gauw tijdens blijkt zijn tijdschema door iets te ruim genomen een te de zijn, waardoor het avondeten het niet meer gaat lukken. Maar in zoals altijd door wordt hier door Jay van een creatieve met oplossing voor uit bedacht.

Bij het de Adema's staat het tijdens leven nooit stil. tijdens Alsof het door nog niet druk genoeg was met met zes de kinderen, nemen Anne uit en van Alex een opvallende beslissing. Maar of op tv dat nou de naar van rust oplevert waar ze soms met zo'n behoefte aan naar hebben? op De familie Lopez heeft een het drukke dag voor de tijdens door boeg; er moet van gewinkeld worden. Helaas is voor naar Jay uit sinds hij er alleen voorstaat elke van dag een op tv drukke dag, waardoor naar zijn eigen privéleven op tv erbij ingeschoten is. Zijn door vrienden het nemen hem mee voor naar een uitje op om even helemaal een los te een gaan. Maar het thuisfront loslaten is naar toch door lastiger dan gedacht. Een speciale een de dag voor de op tv familie Buddenbruck. Het gaat goed met naar naar dochter Shaëlle en Rob en door Thaila willen haar volgens een traditie laten dopen. het Maar met hoe pak je dat een eigenlijk aan? Tien tijdens kinderen de stilhouden tijdens een de kerkdienst?

september 2019
04-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen en als dit allemaal samengevoegd wordt tot een heerlijk diner, zorgt dit voor ee...

03-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

'Gutentag, wir sind die Buddenbrucks'. De familie Buddenbruck overweegt een verhuizing naar het mooie Duitsland. Met het hele gezin worden de huizen geïnspecteerd en gekeken of ze voldoen aan het oordeel van de familie. Maar of de Duitse hu...

02-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam neemt Jay zijn taak als coach voor het straatvoetbal zeer serieus. Niet alleen als vader hanteert hij de regel: 'rust, regelmaat en vooral heel veel liefde'. Ook op straat blijkt dit motto van groot belang. De familie Nagelkerk...

27-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Realityreeks (2018) over drie grote Nederlandse gezinnen. Na een heerlijke tijd is het voor Jay weer gedaan met de rust. In alle vroegte staat de familie op om afscheid te nemen van zijn ouders. Na een emotioneel...

24-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Buddenbruck. De kleine Shaëlle wordt één jaar en dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook bij de familie Nagelkerke gaat het dak eraf. Stan is elf jaar geworden en ieder kind in groep acht mag een groot feest ge...

21-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De familie Buddenbruck is aan het genieten van een heerlijke vakantie, maar helaas komen ze er al snel achter dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dochter Charienne komt lelijk ten val en moet naar het ziekenhuis. En op zulke stressvoll...

20-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam heeft Jay hulp van zijn ouders die overgekomen zijn vanuit Curaçao om hem te helpen met zijn vijf kinderen en het huishouden. Maar omdat zijn ouders niet voor altijd kunnen blijven, heeft Jay een slim plan bedacht. De familie B...

19-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is vakantie in huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen en tijd voor leuke dingen. Maar dat voorrecht geldt helaas niet voor Rob en Miguel; ze werken sinds kort samen in de bouw en dat betekent een heel nieuw ritme en daar moet vooral Migu...

18-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Lopez. Opa en oma komen vanuit het warme Curaçao aan in Nederland, in de hoop Jay te ondersteunen en het gezin te voorzien van heerlijke Antilliaanse kookkunsten, liefde en knuffels. Maar Jay? Die heeft hele ande...

17-12-2018 19:20

Terug: Een Huis Vol

Een huis vol - Terug: Een Huis Vol

Vanavond start het nieuwe, inmiddels achtste seizoen van Een Huis Vol, de succesvolle realityserie over grote gezinnen. Dit seizoen volgen we opnieuw drie gezinnen, waaronder de inmiddels bekende papa Jay Lopez met zijn kroost. De afleverin...

05-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de familie Buddenbruck staat Kerst in het teken van samenzijn en lekker eten. Rob en Thaila besluiten ondanks de angst voor de gigantische afwas 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar betekent dat in hun geval vrede op aarde? Of ruzie aan ...

04-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In het drukke leven van de Adema's vindt Anne het belangrijk af en toe speciaal de tijd te nemen voor haar oudste twee dochters. Een echte verwendag staat op de planning. Dat betekent wel dat Alex er met de vierling alleen voor staat, en of...

03-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Sint is in het land. Een magische tijd bij de familie Adema. De vierling maakt de sinterklaastijd voor het eerst bewust mee, maar de Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor de meiden meer spannend dan leuk te zijn. De familie Lopez heeft he...

02-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob en Thaila kijken uit naar een heerlijke week met alle kinderen. Al gauw worden ze nogmaals met hun neus op de feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met tien kinderen niet aan de orde is. Voor de Ade...

01-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing. Maar of dat nou de rust oplevert waar ze soms zo'n behoefte aan hebben? De familie Lopez heeft een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord