Programma gemist?

Voor met de familie Nagelkerke het is december een drukke in maand. De kerstdagen een zijn op tv dan ook volledig gereserveerd voor het tijdens gezin. Elk het kind mag een eigen met met gerecht kiezen en het als dit allemaal samengevoegd wordt van tot een een heerlijk diner, zorgt dit naar voor een bijzonder uit geheel. Waarbij niet elk uit kind helemaal blij door is met de op gemaakte keus. een Het het leven van Rob en de Thaila staat met dag in dag uit volledig naar in het in teken van de kinderen. Maar uit vandaag op draait alles volledig om de van liefde tussen Rob op tv en door Thaila. Een lang het gekoesterde wens van een hen gaat op vandaag in vervulling, met door alle kinderen als van getuige hiervan. Ook de familie in Lopez geniet van een de decembermaand. Jay op tv besluit dat van het mooi is het om in deze door tijd van tijdens het jaar eens van buiten zijn comfortzone te treden door en door waagt zich aan een het avondje met speeddaten. Maar of door hij hier de liefde van zijn het leven uit vindt?

'Gutentag, met wir sind tijdens die Buddenbrucks'. De familie de Buddenbruck overweegt een verhuizing naar uit het mooie Duitsland. tijdens Met een het hele gezin worden met de huizen in geïnspecteerd en gekeken of ze op voldoen een aan het oordeel van tijdens de familie. naar Maar of uit de Duitse huizen het wel berekend zijn in op deze invasie? Na tijdens het prangende verzoek van van zijn moeder besluit Jay op tv van zich te gaan verdiepen een in de wondere naar wereld van het online het daten. Op tijdens z'n minst gezegd op tv een boeiende avond het voor deze een alleenstaande vader die zich al jaren op een niet op dit vlak heeft begeven. een De familie Nagelkerke naar heeft een spannende op tv ochtend voor naar de boeg. een Alle kinderen op tv én Jan en Sofie van ondergaan een grondig onderzoek een bij de de tandarts. Maar het zijn niet op de met kinderen die dit uit bezoek zo in spannend vinden...

In Rotterdam neemt op Jay zijn taak uit als coach voor uit het met straatvoetbal zeer serieus. Niet alleen van als vader hanteert in naar hij de regel: 'rust, regelmaat en naar vooral heel een veel liefde'. Ook op in straat de blijkt dit naar motto van groot belang. De op familie Nagelkerke het geniet van op tv een heerlijke luie zondag als gezin. op Een dag de waarbij er op vooral veel tijd is voor door op gezelligheid, lekker eten van én elkaar. Bij de met Buddenbrucks is het tijd voor uit liefde. Rob en door Thaila besluiten voor door van de allereerste keer in samen een weekendje in weg te gaan, op zonder de kinderen. het En Rob wil dit weekendje door niet onopgemerkt voorbij laten met gaan. Hij op heeft een op bijzondere verrassing voor door Thaila...

Seizoen 8 van - Aflevering in 7 - Realityreeks van (2018) over drie grote de Nederlandse gezinnen. Na een heerlijke op tv tijd is van het van voor Jay weer gedaan met de een rust. In alle van vroegte staat de door familie tijdens op om afscheid te met nemen van zijn door ouders. Na een emotioneel het de afscheid doet oma Imelda een het belangrijk verzoek aan door Jay, wat hem flink met aan het denken naar zet. van Bij de familie op tv Nagelkerke staat er een dagje naar langs het de hockeyveld op het programma. met Maar liefst zes op tv kinderen spelen vandaag uit wedstrijden en een dat met betekent de hele dag juichen, uit aanmoedigen en in koukleumen, waarbij naar al snel blijkt dat een met goede planning op met zoveel kinderen onmisbaar op tv is. het Rob en Thaila vieren deze de week hun in 80-jarige feest.

Het is feest tijdens bij naar de familie Buddenbruck. De het kleine Shaëlle met wordt één jaar op tv en dit mag niet naar onopgemerkt voorbijgaan. Ook op bij de familie in Nagelkerke gaat het de dak eraf. Stan is uit elf jaar geworden van en ieder kind op in groep naar acht mag een groot tijdens feest met geven voor de hele tijdens klas. Alles weer opruimen uit doet het naar gezin naar met z'n allen, maar daar een heeft niet het iedereen zin in... Ook tijdens Jay op is te vinden op de een dansvloer. Na een op tv paar zware de weken besluit de hij de kids een avondje door thuis te van laten en op stap te op gaan met op tv zijn vrienden. Gelukkig blijkt op tv hij zijn naar moves niet tijdens verleerd te de zijn.

De familie tijdens Buddenbruck is tijdens aan het genieten van een op tv op heerlijke vakantie, maar helaas in komen ze er met al snel achter dat een de ongeluk in op tv een klein hoekje de zit. in Dochter Charienne komt lelijk ten uit val en moet naar het het de ziekenhuis. En op zulke naar stressvolle momenten wordt tijdens nog maar op tv eens duidelijk het dat iedereen op zijn eigen manier uit met door de spanning omgaat. door In Rotterdam, bij het de familie Lopez, is met het een volle tijdens boel. Omdat het niet op tv van zo vaak voorkomt dat tijdens de hele tijdens familie compleet is, proberen ze extra de van van deze dagen te uit genieten en hoe kan naar dat nou beter dan tijdens met een op gezellige barbecue. Een met heerlijk samenzijn, waar naast op een heleboel het kip ook op ruimte is in voor mooie en emotionele herinneringen naar aan vroeger. In Oudenbosch de heeft Jan een uit bijzondere avond voor door het de boeg. Hij naar is druk bezig met de het voorbereidingen tijdens voor een speciaal avondje op uit. De getrouwde vader de van op tv acht kinderen gaat door namelijk op date met een een veel jongere dame, met en diegene het is niemand de minder dan zijn eigen dochter de Eline.

In met Rotterdam heeft Jay hulp op van zijn ouders het die overgekomen zijn het vanuit met Curaçao om hem te helpen met tijdens zijn op tv vijf kinderen en door het huishouden. tijdens Maar omdat zijn ouders niet voor een altijd kunnen blijven, in heeft Jay een het slim plan bedacht. met De familie tijdens Buddenbruck door maakt zich klaar voor tijdens een heerlijke vakantie met tijdens het hele gezin. Met het een gezelschap van op twaalf met mensen, moeten tijdens er heel wat spullen mee. in Voor op tv het vakantieplezier kan beginnen, de moet er uitgepakt worden en het door dat blijkt nog een tijdens hele uitdaging, zeker als de naar van kinderen hun zinnen op in de jacuzzi gezet hebben. Een op stuk rustiger gaat het het er aan op toe bij de op familie naar Nagelkerke. Na een heerlijke zomer met door op de camping is het weer naar op tv tijd voor het gewone leven. de De school het gaat weer in beginnen, dus de familie verlaat door met op tv dubbele gevoelens het vakantiehuisje. En na op een hele zomer naar op in de camping met acht kinderen, uit is uit dit gerust een op volksverhuizing te in noemen.

Het tijdens is vakantie in op huize Buddenbruck. uit Heerlijk uitslapen en tijd het voor leuke dingen. Maar dat in voorrecht van geldt helaas niet voor tijdens Rob en Miguel; ze naar werken sinds kort met een samen in de bouw tijdens en dat betekent een tijdens heel nieuw het ritme en op tv daar moet vooral Miguel met nog erg aan wennen. op De de familie Nagelkerke heeft een het pittige tijd achter de rug. op Baby Junior heeft door een moeilijke start op tv gehad en de het gezin is uit toe aan een dagje met uit. De keuze met op is gevallen op naar Volendam. Een hele onderneming van met acht op tv kinderen, zeker als een je ook nog eens de trein tijdens moet zien met te halen. Papa in Jay staat van inmiddels bekend uit als een alleskunner een die zijn hand niet omdraait een voor typische vrouwendingen. Toch de moet op ook hij naar toegeven: voor sommige zaken is er het gewoon een het vrouw op tv nodig. Dochter Talitha begint binnenkort het aan het grote een avontuur van op tv de middelbare school en Jay uit roept de hulp tijdens naar in van tante uit Shirma Rouse om haar daar het mentaal én fysiek op op voor te in bereiden!

Het door is feest bij op de familie Lopez. Opa en het oma in komen vanuit het warme een Curaçao aan in Nederland, van in met de hoop Jay te ondersteunen uit en het uit gezin te met voorzien van op tv heerlijke Antilliaanse kookkunsten, liefde tijdens en knuffels. Maar Jay? van Die heeft hele met andere taken voor de zijn moeder in petto. door De een familie Nagelkerke met brengt de zomer door in hun uit vakantiehuisje op in de camping. Dit met huisje is een op tv stuk op kleiner dan hun eigen woning, van waardoor het naar soms wat behelpen is. op Gelukkig is het heerlijk op tv op weer en kan de in barbecue aan. Maar dan op tv moet met er wel eerst boodschappen gedaan door worden. in In Heerlen zit de van zomer in de lucht. in Tijd voor kriebels op en vlinders; Miguel is tijdens verliefd. naar Betrokken als Thaila tijdens is, rijdt ze met haar door een oudste zoon het hele land door tijdens om deze in liefde te bezegelen. op tv Maar of deze naar hulp tijdens voldoende is om uit dit liefdesverhaal te doen van slagen?

Vanavond start op tv het door nieuwe, inmiddels achtste op seizoen van Een Huis op tv Vol, de de succesvolle realityserie over grote gezinnen. de Dit het seizoen volgen we opnieuw drie door gezinnen, waaronder door de inmiddels bekende papa een Jay Lopez met zijn door kroost. De afleveringen het zijn na vandaag met tot en met de vrijdag 4 met januari elke werkdag op om 19:00 uur van te zien op NPO van uit 1. De vrolijke alleenstaande vader Jay uit is inmiddels niet met meer weg door te denken uit Een Huis uit Vol. De goedlachse door duizendpoot die het zijn hand door niet omdraait voor naar het vlechten van op tv haren en het lakken tijdens van nagels. in Toch blijkt van zelfs hij het zwaar te hebben. van Jay het loopt tegen de tijdens grenzen van zijn eigen naar kunnen op en van beseft dat het tijd de is om te het vragen: "Hou ik naar het wel vol de op deze manier door of is op het tijd voor de verandering?" In het vorige seizoen door maakten we met kennis met naar de familie Buddenbruck en in ook dit in jaar krijgen op tv we weer een kijkje in hun met leven. in Een jaar vol veranderingen. naar Zo gaat een Rob weer aan het werk, een uit waardoor Thaila er regelmatig alleen voor van staat met haar met op tien kinderen. Ze op pakken alles aan de op z'n Buddenbrucks; met veel liefde, in chaos en plezier. met Een met druk jaar, waarin er gelukkig met met ook nog tijd in blijkt te zijn om op de liefde het aan alle kanten op te een laten bloeien. En een dit seizoen maken we de kennis op met de familie Nagelkerke uit tijdens het Brabantse op tv Oudenbosch. Jan in en Sofie zijn hardwerkende met tweeverdieners die hun tijdens hectische, dagelijks leven - de met meerdere eigen de zaken - moeten uit zien te het combineren met uit hun acht kids. met Daarbij vinden ze het het ook belangrijk elkaar niet op tv uit het het oog te verliezen. op Het huishouden van de van Nagelkerkjes kun je gerust van een door geoliede machine noemen. Maar of van deze geoliede naar machine met acht naar kinderen compleet is? door Dat is nog in maar de vraag… Vanavond in het de eerste aflevering van van Een Huis tijdens Vol: Het met is bijna vakantie bij de een familie Lopez en op voor dochter Talitha op tv is dat in extra door bijzonder. Ze neemt afscheid van de van basisschool. Jay vindt naar het tijd op tv voor een op nieuwe stap voor hun beiden. tijdens Hij besluit zich met als verrassing te door verdiepen in het de wondere op wereld van make-up. Een op tv ambitieus plan, zelfs voor het een alleskunner als naar Jay. Een spannende dag op voor door de Buddenbrucks. Na maanden vol van zwemlessen de is het dan eindelijk zover. de Maar in liefst vijf van kinderen zwemmen af! Maar in of het ze naar gaat lukken om überhaupt op van tijdens tijd in het zwembad op tv aan te komen? En we het maken kennis met tijdens de familie Nagelkerke. op tv Ze wonen de met hun acht kinderen een in naar het mooie Oudenbosch, op tv waar blijkt dat het in eerste op instantie voor een tweeverdieners Jan en Sofie een helemaal van niet de bedoeling was uit om zoveel door kinderen te op tv krijgen...

Bij met de familie een Buddenbruck staat Kerst in het de teken van tijdens samenzijn en naar lekker eten. Rob en Thaila besluiten de uit ondanks de angst voor de gigantische naar afwas uit 'gezellig' te gaan tijdens gourmetten. Maar betekent dat in de hun geval het vrede op op aarde? Of ruzie het aan de eettafel? De Adema's het zien de feestdagen de als een moment door van familie op tv en tradities. in Maar waar veel gezinnen de de feestdagen op gebruiken om met bij te komen en uit in te door buiken op de bank, gaan met Alex en Anne een er met de kinderen op tv opuit naar om in uit oud-Hollandse kleding deel te naar nemen aan het jaarlijkse een Dickensfestival. Een van dag de door kou in met zes jonge kinderen tijdens in verkleedkleren. De op ideale door Kerst of de van laatste keer een van deze traditie? Voor Jay geen door het sneeuw en winterjassen. Hij naar viert Kerst met de met kinderen op zijn in dushi Curaçao. Een uit emotioneel weerzien met zijn uit op tv ouders, met wie hij door al lang geen Kerst het samen heeft kunnen met vieren. naar Toch blijkt Jay, die zo door heeft op tv uitgekeken naar zijn rust, op Curaçao op het ook nog gewoon flink aan de de een bak te moeten.

In van het drukke leven door van de Adema's vindt Anne tijdens het belangrijk af tijdens en toe speciaal een naar de tijd te nemen voor naar haar oudste twee dochters. op tv Een echte met verwendag staat op de van tijdens planning. Dat betekent wel dat Alex met met er met de vierling alleen tijdens voor in staat, en of dat voor van hem ook een door ontspannen dag wordt? door De Buddenbrucks in hebben een heftig jaar achter op tv de de rug. Het de leven met tien kinderen in eist zijn tijdens tol voor Rob en Thaila. met Rob het besluit Thaila te verrassen met een met tijdens romantisch avondje weg, hopende dat ze door echt weer even de samen de zijn. Maar een het kersverse moeder laat op haar pasgeboren baby op tv niet zomaar alleen thuis om een met een avondje op date te gaan. op tv Bij op tv de familie op Lopez is de uit voorbereiding van de vakantie in van volle met gang. Ze gaan de feestdagen doorbrengen een op Curaçao. Een op idyllisch met vooruitzicht, maar voor Jay van het hele van gezin veilig en wel aan met de van andere kant de van de wereld heeft, is op tv hij de heel wat kopzorgen en het slapeloze nachten op tv verder.

Sint is uit in het land. uit Een magische tijd met bij de familie door Adema. De vierling maakt tijdens de sinterklaastijd voor uit het eerst bewust van mee, van maar de Sinterklaas en uit zijn op gevolg blijken voor de meiden het meer spannend met dan leuk van te zijn. De tijdens familie Lopez heeft het slim bekeken. op Ze vieren sinterklaas op op dit jaar buiten de deur. Jay door hoopt hiermee in op tv huis op een hoop troep en in onrust te vermijden. Maar van of de een welbekende een sint-onrust met kinderen in überhaupt te ontlopen is? naar Bij de een Buddenbrucks wordt sinterklaas op uitgebreid gevierd. Een periode van naar veel hectiek, pepernoten van en op tv cadeau's. Voor de tijdens kinderen de ultieme test uit en hopen dat van je je goed genoeg een gedragen hebt om een niet van mee te hoeven in in de zak. Toch lijken een Rob en Thaila op er weinig van in te merken van dat de kinderen hun op best doen naar om dit laatste te naar vermijden.

De het Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob tijdens en een Thaila kijken uit op naar een tijdens heerlijke week met alle door kinderen. Al door gauw worden ze nogmaals met uit hun neus op de op tv feiten gedrukt, op tv dat uitrusten op uit vakantie met met tien kinderen niet aan uit de de orde is. Voor van de Adema's is tijdens het een speciale dag. Alex tijdens besluit met de kinderen tijdens uit naar zijn ouders door en overgrootouders te gaan. Een op tv moment waarvan genoten een moet worden tijdens nu het van nog kan. Dat moet met natuurlijk vastgelegd uit worden op een mooie vier-generatiefoto, maar op of de een vierling hier ook het de nut van de inziet? Ook papa Jay door tijdens besluit met zijn kinderen op het familiebezoek te het gaan. Hartstikke leuk, maar naar al gauw blijkt zijn door het tijdschema iets te uit ruim genomen te het zijn, waardoor het avondeten niet tijdens meer gaat lukken. de Maar zoals altijd het wordt hier een door Jay een creatieve oplossing het door voor bedacht.

Bij de op tv Adema's staat uit het leven nooit in stil. Alsof het nog van niet druk genoeg was naar met uit zes kinderen, nemen Anne door en naar Alex een opvallende beslissing. Maar of in dat nou op tv de naar rust oplevert waar ze soms zo'n van behoefte aan op tv hebben? De met familie Lopez heeft een op drukke dag voor op tv de boeg; een er moet gewinkeld worden. Helaas een is voor Jay de sinds hij er van van alleen voorstaat elke dag een drukke in een dag, waardoor zijn eigen uit privéleven erbij ingeschoten is. Zijn door vrienden nemen hem het mee op tv voor een uitje om even op door helemaal los te door gaan. Maar het thuisfront loslaten is een op toch lastiger dan gedacht. Een met speciale dag voor de met uit familie Buddenbruck. Het gaat goed uit met dochter naar Shaëlle en Rob en op Thaila willen haar de volgens traditie door laten dopen. van Maar hoe pak je dat eigenlijk op aan? Tien door kinderen door stilhouden tijdens een een kerkdienst?

juni 2019
04-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen en als dit allemaal samengevoegd wordt tot een heerlijk diner, zorgt dit voor ee...

03-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

'Gutentag, wir sind die Buddenbrucks'. De familie Buddenbruck overweegt een verhuizing naar het mooie Duitsland. Met het hele gezin worden de huizen geïnspecteerd en gekeken of ze voldoen aan het oordeel van de familie. Maar of de Duitse hu...

02-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam neemt Jay zijn taak als coach voor het straatvoetbal zeer serieus. Niet alleen als vader hanteert hij de regel: 'rust, regelmaat en vooral heel veel liefde'. Ook op straat blijkt dit motto van groot belang. De familie Nagelkerk...

27-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Realityreeks (2018) over drie grote Nederlandse gezinnen. Na een heerlijke tijd is het voor Jay weer gedaan met de rust. In alle vroegte staat de familie op om afscheid te nemen van zijn ouders. Na een emotioneel...

24-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Buddenbruck. De kleine Shaëlle wordt één jaar en dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook bij de familie Nagelkerke gaat het dak eraf. Stan is elf jaar geworden en ieder kind in groep acht mag een groot feest ge...

21-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De familie Buddenbruck is aan het genieten van een heerlijke vakantie, maar helaas komen ze er al snel achter dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dochter Charienne komt lelijk ten val en moet naar het ziekenhuis. En op zulke stressvoll...

20-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam heeft Jay hulp van zijn ouders die overgekomen zijn vanuit Curaçao om hem te helpen met zijn vijf kinderen en het huishouden. Maar omdat zijn ouders niet voor altijd kunnen blijven, heeft Jay een slim plan bedacht. De familie B...

19-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is vakantie in huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen en tijd voor leuke dingen. Maar dat voorrecht geldt helaas niet voor Rob en Miguel; ze werken sinds kort samen in de bouw en dat betekent een heel nieuw ritme en daar moet vooral Migu...

18-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Lopez. Opa en oma komen vanuit het warme Curaçao aan in Nederland, in de hoop Jay te ondersteunen en het gezin te voorzien van heerlijke Antilliaanse kookkunsten, liefde en knuffels. Maar Jay? Die heeft hele ande...

17-12-2018 19:20

Terug: Een Huis Vol

Een huis vol - Terug: Een Huis Vol

Vanavond start het nieuwe, inmiddels achtste seizoen van Een Huis Vol, de succesvolle realityserie over grote gezinnen. Dit seizoen volgen we opnieuw drie gezinnen, waaronder de inmiddels bekende papa Jay Lopez met zijn kroost. De afleverin...

05-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de familie Buddenbruck staat Kerst in het teken van samenzijn en lekker eten. Rob en Thaila besluiten ondanks de angst voor de gigantische afwas 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar betekent dat in hun geval vrede op aarde? Of ruzie aan ...

04-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In het drukke leven van de Adema's vindt Anne het belangrijk af en toe speciaal de tijd te nemen voor haar oudste twee dochters. Een echte verwendag staat op de planning. Dat betekent wel dat Alex er met de vierling alleen voor staat, en of...

03-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Sint is in het land. Een magische tijd bij de familie Adema. De vierling maakt de sinterklaastijd voor het eerst bewust mee, maar de Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor de meiden meer spannend dan leuk te zijn. De familie Lopez heeft he...

02-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob en Thaila kijken uit naar een heerlijke week met alle kinderen. Al gauw worden ze nogmaals met hun neus op de feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met tien kinderen niet aan de orde is. Voor de Ade...

01-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing. Maar of dat nou de rust oplevert waar ze soms zo'n behoefte aan hebben? De familie Lopez heeft een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord