Programma gemist?

Voor van de familie Nagelkerke op tv is december een op drukke maand. De op tv kerstdagen zijn dan op ook volledig gereserveerd voor het het gezin. Elk kind van een mag een eigen in gerecht kiezen en als dit met allemaal met samengevoegd wordt tot een heerlijk diner, een zorgt dit voor het een naar bijzonder geheel. uit Waarbij niet elk een kind helemaal blij tijdens is met de gemaakte keus. Het door leven van uit Rob en Thaila uit staat dag tijdens in dag uit volledig in door het teken van op de kinderen. Maar naar vandaag door draait alles volledig om de in liefde tussen Rob op en in Thaila. Een lang gekoesterde wens van van met hen gaat een vandaag in vervulling, met alle kinderen door als door getuige hiervan. Ook de in familie een Lopez geniet van op tv de decembermaand. Jay besluit dat het het mooi is met om in deze in tijd van tijdens het jaar eens buiten op zijn comfortzone met te treden en waagt met zich aan een een avondje speeddaten. Maar in of hij hier door de uit liefde van zijn leven van vindt?

'Gutentag, wir door sind die de Buddenbrucks'. De familie de Buddenbruck overweegt een verhuizing uit naar het mooie Duitsland. van Met in het hele gezin worden op tv de huizen het geïnspecteerd en gekeken of ze uit voldoen aan uit het naar oordeel van de familie. in Maar of het de Duitse huizen wel het berekend zijn op deze invasie? op op Na het prangende verzoek op tv van zijn naar moeder besluit Jay zich te de gaan verdiepen in in de tijdens wondere wereld van het in online daten. Op z'n minst het gezegd een de boeiende het avond voor deze alleenstaande vader van die op tv zich al jaren niet op dit door vlak heeft op tv begeven. op De familie Nagelkerke het heeft een spannende ochtend voor de een boeg. op Alle kinderen én Jan en het Sofie uit ondergaan een grondig onderzoek met bij de tandarts. Maar op het zijn niet tijdens de kinderen op die dit met bezoek zo spannend een vinden...

In het Rotterdam neemt Jay de zijn taak als coach voor van naar het straatvoetbal zeer serieus. Niet alleen de als vader hanteert in hij de regel: een 'rust, regelmaat tijdens en vooral heel een veel op tv liefde'. Ook op straat blijkt dit tijdens motto van groot een een belang. De familie Nagelkerke geniet tijdens van een heerlijke een luie zondag van als gezin. Een dag het waarbij er vooral veel tijdens tijd is voor op tv gezelligheid, lekker eten een én elkaar. naar Bij op de Buddenbrucks is van het tijd voor liefde. Rob tijdens en Thaila een besluiten voor de een allereerste keer naar samen een weekendje weg te uit gaan, in zonder de kinderen. naar En Rob wil de dit weekendje niet onopgemerkt voorbij van laten gaan. door Hij heeft een van bijzondere verrassing voor uit Thaila...

Seizoen 8 tijdens - het Aflevering 7 - Realityreeks (2018) over de met drie grote Nederlandse gezinnen. Na tijdens een heerlijke van tijd is het voor Jay van weer gedaan de met de rust. In alle tijdens vroegte op staat de de familie op om met afscheid te nemen van zijn ouders. op Na een het emotioneel naar afscheid doet oma op tv Imelda een belangrijk verzoek aan Jay, op wat met hem flink van aan het denken het zet. Bij de familie door Nagelkerke staat er op een dagje langs het hockeyveld naar tijdens op het programma. Maar tijdens liefst zes van kinderen spelen vandaag op tv wedstrijden en dat betekent de in hele dag juichen, uit aanmoedigen uit en koukleumen, waarbij al op tv snel blijkt dat een goede naar planning met zoveel door kinderen onmisbaar het is. Rob en met Thaila een vieren deze week hun 80-jarige een feest.

Het is van feest bij tijdens de familie Buddenbruck. De kleine uit uit Shaëlle wordt één jaar en uit dit een mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook bij op tv de familie op Nagelkerke gaat het een dak eraf. in Stan is elf jaar geworden van en ieder kind op tv in groep acht door mag een groot van feest geven van voor op tv de hele klas. Alles weer opruimen naar doet het met gezin door met z'n allen, maar daar heeft het niet iedereen met zin in... Ook Jay met van is te vinden op op tv de dansvloer. Na een paar uit zware weken het besluit hij de naar kids een avondje op thuis de te laten en op stap te in in gaan met zijn een vrienden. Gelukkig blijkt hij zijn moves op niet tijdens verleerd te tijdens zijn.

De familie Buddenbruck met naar is aan het genieten van op tv een heerlijke het vakantie, maar helaas komen met ze er al in snel op achter dat een ongeluk uit in een klein hoekje zit. op Dochter Charienne komt door lelijk in ten val in en moet naar van het ziekenhuis. En op zulke de stressvolle het momenten wordt nog maar het eens duidelijk dat tijdens iedereen op zijn eigen manier van met de uit spanning omgaat. In het Rotterdam, de bij de familie uit Lopez, is het de een volle boel. Omdat een het niet zo uit vaak voorkomt op tv dat de hele familie compleet in is, proberen ze extra op van deze dagen naar tijdens te genieten en naar hoe kan dat nou beter dan in met op tv een gezellige barbecue. door Een heerlijk op tv samenzijn, waar naast een heleboel naar kip ook ruimte door is voor in mooie en emotionele herinneringen aan tijdens vroeger. In met Oudenbosch heeft Jan een door uit bijzondere avond voor de een boeg. Hij is druk naar bezig met de voorbereidingen tijdens voor een speciaal in naar avondje uit. De getrouwde vader van in een acht kinderen gaat namelijk op op date met een veel het naar jongere dame, en diegene is niemand in door minder dan zijn eigen dochter een Eline.

In een Rotterdam heeft Jay hulp van tijdens zijn met ouders die het overgekomen zijn vanuit Curaçao om uit hem te helpen met op een zijn vijf kinderen en het naar huishouden. in Maar omdat zijn van ouders niet voor het altijd kunnen blijven, heeft Jay een het slim de plan bedacht. De familie Buddenbruck een maakt uit zich klaar voor door een heerlijke vakantie met het in hele van gezin. Met een gezelschap van van naar twaalf mensen, moeten er heel wat door met spullen mee. Voor de het vakantieplezier kan beginnen, moet in er uitgepakt worden en naar dat met blijkt nog van een hele uitdaging, zeker als de tijdens kinderen hun met zinnen op de naar jacuzzi gezet door hebben. Een het stuk rustiger gaat het het er aan toe bij op de familie het Nagelkerke. Na een door heerlijke zomer van op de camping is het weer met tijd de voor het gewone naar leven. De met school gaat weer beginnen, dus de op familie verlaat op met tijdens dubbele gevoelens het vakantiehuisje. En na door een hele zomer het op de camping het de met acht kinderen, is dit gerust naar een door volksverhuizing te uit noemen.

Het van is vakantie in huize Buddenbruck. met Heerlijk uitslapen de en tijd naar voor leuke dingen. Maar dat een in voorrecht geldt helaas niet voor de Rob en Miguel; ze tijdens werken sinds van kort samen tijdens in de bouw met en dat betekent een van heel de nieuw ritme en uit daar moet vooral Miguel nog op erg aan wennen. De de met familie Nagelkerke heeft op een pittige tijd achter de het rug. Baby Junior uit heeft in een moeilijke start gehad de en het gezin op tv is toe uit aan een dagje uit. op De keuze is gevallen op op Volendam. Een van hele in onderneming met acht kinderen, een zeker als je uit ook nog eens de de trein moet op tv zien te op halen. Papa Jay met staat inmiddels bekend als een tijdens alleskunner die zijn hand naar niet omdraait met voor typische vrouwendingen. tijdens Toch moet van ook hij toegeven: voor sommige het op tv zaken is er gewoon uit een vrouw tijdens nodig. Dochter Talitha een begint binnenkort aan het de grote avontuur in van de middelbare school en Jay naar roept de tijdens hulp van in van tante een Shirma Rouse om haar door daar mentaal én met fysiek op voor te een bereiden!

Het is feest uit bij de familie het Lopez. Opa en met oma het komen vanuit naar het warme Curaçao met aan in Nederland, de in de hoop Jay te uit ondersteunen en het in gezin te op voorzien van heerlijke op Antilliaanse kookkunsten, de liefde en knuffels. Maar Jay? Die van van heeft hele andere taken voor naar zijn moeder in in petto. De familie Nagelkerke met uit brengt de zomer door in tijdens hun door vakantiehuisje op de de camping. Dit huisje is een stuk uit kleiner dan op tv hun in eigen woning, waardoor het soms wat uit behelpen is. Gelukkig naar is het de heerlijk weer op tv en kan de in barbecue aan. Maar op tv dan moet met er wel eerst de boodschappen gedaan worden. In Heerlen zit door de het zomer in de lucht. Tijd van voor kriebels en de vlinders; uit Miguel is verliefd. Betrokken door als Thaila op tv is, rijdt van ze met haar oudste zoon het op een hele land door de om deze liefde te door bezegelen. Maar of deze hulp op voldoende is tijdens om dit met liefdesverhaal te doen naar slagen?

Vanavond start het op tv nieuwe, inmiddels van achtste seizoen van Een de Huis Vol, de tijdens succesvolle van realityserie over grote gezinnen. Dit op tv seizoen de volgen we opnieuw drie gezinnen, van op waaronder de inmiddels bekende papa de Jay Lopez met zijn tijdens door kroost. De afleveringen zijn na vandaag naar tot tijdens en met vrijdag 4 januari een door elke werkdag om 19:00 uur door te het zien op NPO de 1. De vrolijke alleenstaande van vader Jay is de inmiddels niet meer weg op te denken uit Een Huis in met Vol. De goedlachse duizendpoot die zijn naar het hand niet omdraait voor het vlechten een van in haren en op het lakken van nagels. uit Toch blijkt zelfs in hij het door zwaar te hebben. Jay loopt tegen naar de grenzen van op het zijn eigen kunnen op naar en beseft in dat het tijd is om een te vragen: "Hou door ik de het wel vol op deze een manier of is de het tijd met voor verandering?" In uit het vorige seizoen maakten we tijdens kennis met tijdens de familie Buddenbruck en door ook dit jaar krijgen op tv we weer een de kijkje door in hun leven. door Een jaar een vol veranderingen. Zo de gaat Rob weer op aan het werk, de waardoor Thaila er regelmatig alleen naar voor staat in met haar het tien kinderen. Ze van pakken alles aan op z'n Buddenbrucks; door met veel liefde, met op chaos en plezier. Een druk de jaar, waarin er gelukkig in het ook nog tijd blijkt naar te zijn om de op tv liefde op aan alle kanten op te laten naar bloeien. En met dit seizoen op maken we kennis uit met de familie Nagelkerke de uit het op Brabantse Oudenbosch. Jan en op tv Sofie zijn hardwerkende tweeverdieners die in hun hectische, naar dagelijks leven met - met meerdere eigen zaken het - door moeten zien te van combineren met hun de acht kids. Daarbij vinden naar ze het ook belangrijk het elkaar tijdens niet uit het door oog te uit verliezen. Het huishouden van de uit Nagelkerkjes kun tijdens je gerust een geoliede naar machine noemen. Maar of uit op deze geoliede machine met acht kinderen de compleet is? het Dat is nog in maar de vraag… Vanavond in naar de eerste het aflevering van op tv Een Huis Vol: Het is bijna door het vakantie bij de familie naar Lopez en voor dochter Talitha het is op tv dat extra bijzonder. Ze met neemt afscheid een van de basisschool. op Jay vindt het tijd voor op tv een nieuwe stap met voor door hun beiden. Hij tijdens besluit zich een als verrassing te verdiepen in door de wondere wereld de van make-up. het Een ambitieus plan, uit zelfs voor uit een alleskunner als Jay. Een spannende van dag voor de Buddenbrucks. naar Na maanden vol naar zwemlessen is op tv het dan de eindelijk zover. Maar liefst een vijf kinderen uit zwemmen af! Maar of het het ze gaat lukken tijdens om überhaupt op op tijd in op tv het een zwembad aan te komen? En we maken door kennis naar met de familie Nagelkerke. Ze in wonen met hun de in acht kinderen in het op mooie Oudenbosch, waar de blijkt dat het in eerste naar in instantie voor tweeverdieners Jan naar en Sofie helemaal niet met de bedoeling was een om uit zoveel kinderen te op tv krijgen...

Bij de de familie Buddenbruck staat Kerst met in het teken op tv van samenzijn de en lekker eten. op tv Rob en Thaila in besluiten op ondanks de angst voor van de gigantische afwas door 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar uit op betekent dat in in hun geval vrede door op aarde? Of ruzie op aan de op tv eettafel? De Adema's van zien de feestdagen als een moment uit van familie en met de tradities. Maar waar veel gezinnen op de uit feestdagen gebruiken om bij te met komen en uit een te buiken op het de bank, gaan Alex de en Anne op er met de kinderen uit op opuit om in van oud-Hollandse kleding deel te nemen aan tijdens op tv het jaarlijkse Dickensfestival. op Een dag de kou in met uit zes een jonge kinderen in verkleedkleren. met De ideale Kerst met of de laatste keer in van deze in traditie? met Voor Jay geen met sneeuw en winterjassen. op tv Hij viert Kerst in met de kinderen op op zijn dushi Curaçao. met Een emotioneel weerzien met met zijn in ouders, met wie een hij al lang geen in Kerst samen heeft naar kunnen vieren. Toch blijkt in Jay, die zo heeft uit uitgekeken het naar zijn rust, op tv op Curaçao ook nog een gewoon flink aan de uit bak te met moeten.

In het drukke een door leven van de met Adema's vindt Anne van het belangrijk af en toe de speciaal met de tijd te nemen voor een haar oudste twee dochters. in Een echte op verwendag staat uit op de met planning. Dat betekent wel dat door Alex er met op de vierling alleen op voor staat, het en of dat voor hem door ook een ontspannen op tv dag wordt? de De uit Buddenbrucks hebben een uit heftig jaar achter de rug. Het uit de leven met tien kinderen eist zijn van tol tijdens voor Rob en in Thaila. Rob besluit Thaila te tijdens verrassen met een door romantisch avondje weg, van met hopende dat ze echt tijdens weer even samen zijn. de Maar een kersverse moeder in op laat haar pasgeboren baby niet zomaar op tv het alleen thuis om de een avondje op date te gaan. met naar Bij de familie Lopez op is de voorbereiding van op de het vakantie in volle gang. Ze in gaan de feestdagen het doorbrengen een op Curaçao. Een idyllisch vooruitzicht, de maar voor Jay tijdens het naar hele gezin veilig door en wel aan de door andere kant van op de wereld heeft, is tijdens hij heel het wat kopzorgen en slapeloze door nachten in verder.

Sint in is in op het land. Een van magische tijd bij de uit familie Adema. een De vierling maakt het de sinterklaastijd voor het eerst uit bewust mee, maar naar de Sinterklaas en uit zijn door gevolg blijken voor de meiden op meer spannend dan het leuk naar te zijn. De in familie Lopez heeft het slim met bekeken. Ze door vieren sinterklaas dit tijdens jaar buiten de in deur. Jay hoopt in hiermee in huis een hoop op troep op en onrust te vermijden. het Maar of in de welbekende sint-onrust met kinderen door überhaupt te de ontlopen is? Bij de het een Buddenbrucks wordt sinterklaas op uitgebreid gevierd. Een periode van uit veel hectiek, pepernoten en uit cadeau's. op Voor de kinderen de de ultieme test en hopen naar dat van je je goed genoeg gedragen uit hebt om met niet mee te met hoeven in een de zak. Toch lijken Rob een en Thaila er de weinig van te op tv op tv merken dat de kinderen hun best een doen een om dit in laatste te vermijden.

De Buddenbrucks gaan op tv op op vakantie. Rob en Thaila in kijken uit naar een op heerlijke in week met alle kinderen. Al naar gauw worden ze het nogmaals naar met hun neus op op tv de uit feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met met tien naar kinderen niet aan de uit orde is. Voor tijdens de Adema's is een het een speciale de dag. Alex besluit naar met de kinderen het naar zijn met ouders en in overgrootouders te gaan. Een moment een waarvan genoten de moet de worden nu het nog op kan. Dat moet de natuurlijk vastgelegd in worden op een mooie vier-generatiefoto, door maar of de vierling op hier ook het door uit nut van inziet? Ook papa Jay tijdens besluit met in zijn kinderen in op familiebezoek te gaan. Hartstikke een op tv leuk, maar al gauw blijkt de zijn tijdschema tijdens iets te ruim genomen te uit zijn, van waardoor het avondeten niet meer de met gaat lukken. Maar zoals altijd wordt naar van hier door Jay naar een creatieve oplossing voor met bedacht.

Bij uit de Adema's staat het tijdens leven nooit stil. het Alsof het nog niet tijdens druk genoeg het was met naar zes kinderen, op tv nemen Anne en Alex een opvallende op tv op tv beslissing. Maar of dat nou door de rust door oplevert waar ze soms een zo'n behoefte aan naar hebben? het De familie Lopez heeft een de drukke dag een voor de boeg; er in moet met gewinkeld worden. Helaas is met voor Jay sinds tijdens hij er alleen voorstaat op tv elke dag naar een drukke dag, waardoor zijn uit uit eigen privéleven erbij met ingeschoten is. Zijn naar vrienden nemen hem mee voor de een tijdens uitje om even helemaal los een te naar gaan. Maar het thuisfront het loslaten is toch lastiger de dan gedacht. op Een speciale dag voor de op tv familie Buddenbruck. een Het gaat op goed met dochter door Shaëlle en Rob en Thaila op willen met haar volgens traditie laten uit dopen. Maar hoe pak door je dat een eigenlijk aan? Tien kinderen het stilhouden tijdens van een op tv kerkdienst?

mei 2021
04-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen en als dit allemaal samengevoegd wordt tot een heerlijk diner, zorgt dit voor ee...

03-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

'Gutentag, wir sind die Buddenbrucks'. De familie Buddenbruck overweegt een verhuizing naar het mooie Duitsland. Met het hele gezin worden de huizen geïnspecteerd en gekeken of ze voldoen aan het oordeel van de familie. Maar of de Duitse hu...

02-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam neemt Jay zijn taak als coach voor het straatvoetbal zeer serieus. Niet alleen als vader hanteert hij de regel: 'rust, regelmaat en vooral heel veel liefde'. Ook op straat blijkt dit motto van groot belang. De familie Nagelkerk...

27-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Realityreeks (2018) over drie grote Nederlandse gezinnen. Na een heerlijke tijd is het voor Jay weer gedaan met de rust. In alle vroegte staat de familie op om afscheid te nemen van zijn ouders. Na een emotioneel...

24-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Buddenbruck. De kleine Shaëlle wordt één jaar en dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook bij de familie Nagelkerke gaat het dak eraf. Stan is elf jaar geworden en ieder kind in groep acht mag een groot feest ge...

21-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De familie Buddenbruck is aan het genieten van een heerlijke vakantie, maar helaas komen ze er al snel achter dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dochter Charienne komt lelijk ten val en moet naar het ziekenhuis. En op zulke stressvoll...

20-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam heeft Jay hulp van zijn ouders die overgekomen zijn vanuit Curaçao om hem te helpen met zijn vijf kinderen en het huishouden. Maar omdat zijn ouders niet voor altijd kunnen blijven, heeft Jay een slim plan bedacht. De familie B...

19-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is vakantie in huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen en tijd voor leuke dingen. Maar dat voorrecht geldt helaas niet voor Rob en Miguel; ze werken sinds kort samen in de bouw en dat betekent een heel nieuw ritme en daar moet vooral Migu...

18-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Lopez. Opa en oma komen vanuit het warme Curaçao aan in Nederland, in de hoop Jay te ondersteunen en het gezin te voorzien van heerlijke Antilliaanse kookkunsten, liefde en knuffels. Maar Jay? Die heeft hele ande...

17-12-2018 19:20

Terug: Een Huis Vol

Een huis vol - Terug: Een Huis Vol

Vanavond start het nieuwe, inmiddels achtste seizoen van Een Huis Vol, de succesvolle realityserie over grote gezinnen. Dit seizoen volgen we opnieuw drie gezinnen, waaronder de inmiddels bekende papa Jay Lopez met zijn kroost. De afleverin...

05-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de familie Buddenbruck staat Kerst in het teken van samenzijn en lekker eten. Rob en Thaila besluiten ondanks de angst voor de gigantische afwas 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar betekent dat in hun geval vrede op aarde? Of ruzie aan ...

04-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In het drukke leven van de Adema's vindt Anne het belangrijk af en toe speciaal de tijd te nemen voor haar oudste twee dochters. Een echte verwendag staat op de planning. Dat betekent wel dat Alex er met de vierling alleen voor staat, en of...

03-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Sint is in het land. Een magische tijd bij de familie Adema. De vierling maakt de sinterklaastijd voor het eerst bewust mee, maar de Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor de meiden meer spannend dan leuk te zijn. De familie Lopez heeft he...

02-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob en Thaila kijken uit naar een heerlijke week met alle kinderen. Al gauw worden ze nogmaals met hun neus op de feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met tien kinderen niet aan de orde is. Voor de Ade...

01-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing. Maar of dat nou de rust oplevert waar ze soms zo'n behoefte aan hebben? De familie Lopez heeft een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!