Programma gemist?

Voor een de familie de Nagelkerke is december een drukke naar maand. De kerstdagen een zijn dan ook in volledig gereserveerd het voor het gezin. Elk van kind mag op tv een eigen gerecht kiezen en op tv als dit allemaal het in samengevoegd wordt tot van een heerlijk diner, zorgt dit voor een een bijzonder uit geheel. Waarbij niet elk uit kind helemaal blij met uit is met de gemaakte in keus. Het met leven van Rob en Thaila staat tijdens met dag in dag uit de volledig in het teken door van op tv de kinderen. Maar vandaag draait alles op tv volledig om met de naar liefde tussen Rob en Thaila. een Een lang gekoesterde wens met van hen uit gaat met vandaag in vervulling, met alle kinderen het als getuige op tv hiervan. Ook de de familie op tv Lopez geniet van de decembermaand. een Jay besluit naar dat het mooi is om met in deze tijd van van de het jaar eens buiten een zijn comfortzone de te treden en een waagt zich aan een in avondje speeddaten. Maar of op tv hij hier op de liefde van zijn naar leven met vindt?

'Gutentag, met wir sind een die Buddenbrucks'. De familie in Buddenbruck overweegt een verhuizing naar van het mooie van Duitsland. Met het naar hele gezin worden door de huizen geïnspecteerd en het gekeken met of ze voldoen aan het in tijdens oordeel van de familie. Maar een of in de Duitse huizen op tv wel berekend zijn op een deze invasie? van Na het prangende verzoek van in zijn van moeder besluit Jay zich een te gaan verdiepen in de met wondere tijdens wereld van het online op daten. een Op z'n minst gezegd een boeiende door het avond voor deze met alleenstaande vader die zich op tv al jaren niet op dit uit de vlak heeft begeven. De familie Nagelkerke met heeft in een spannende het ochtend voor de boeg. Alle tijdens kinderen naar én Jan en Sofie ondergaan een door grondig uit onderzoek bij de tandarts. Maar uit het zijn niet een naar de kinderen die uit dit bezoek zo spannend op vinden...

In op tv Rotterdam neemt Jay zijn taak de als coach op tv voor het op tv straatvoetbal zeer serieus. van Niet alleen als vader met hanteert door hij de regel: 'rust, door regelmaat en tijdens vooral heel veel een liefde'. Ook op straat blijkt dit op motto van door groot naar belang. De familie Nagelkerke geniet een van een de heerlijke luie de zondag als gezin. uit Een dag waarbij er vooral veel tijdens tijd is door voor gezelligheid, van lekker eten én elkaar. een Bij de Buddenbrucks een is het het tijd voor liefde. Rob en de Thaila besluiten voor de op tv de allereerste keer samen op een weekendje weg de te gaan, zonder de naar kinderen. En het Rob wil dit weekendje niet de onopgemerkt voorbij laten door gaan. op tv Hij heeft het een bijzondere verrassing voor het Thaila...

Seizoen 8 op tv - Aflevering 7 de - Realityreeks in (2018) over drie grote Nederlandse naar gezinnen. Na een heerlijke met tijd is het het voor Jay weer in gedaan op met de rust. uit In alle vroegte staat uit de familie van op om afscheid te nemen uit van zijn een ouders. Na een naar emotioneel afscheid de doet oma Imelda een belangrijk op tv verzoek aan Jay, de wat in hem flink de aan het denken zet. Bij uit de familie Nagelkerke staat het er een dagje de in langs het hockeyveld op het programma. op tijdens Maar liefst zes kinderen door spelen vandaag op tv wedstrijden en dat betekent de uit hele tijdens dag juichen, aanmoedigen uit en koukleumen, waarbij in al snel blijkt dat een goede het planning met zoveel met de kinderen onmisbaar is. het Rob en Thaila vieren deze op week hun 80-jarige op feest.

Het is een feest bij de familie van Buddenbruck. met De kleine Shaëlle van wordt één jaar en uit dit mag uit niet onopgemerkt in voorbijgaan. Ook bij de familie Nagelkerke de gaat met het dak eraf. tijdens Stan is elf jaar geworden op tv en ieder op kind op in groep acht mag de een groot feest geven voor de de tijdens hele klas. Alles weer opruimen door doet naar het gezin met z'n door allen, maar daar heeft naar tijdens niet iedereen zin in... Ook Jay het is te vinden in op de dansvloer. van Na een paar uit op tv zware weken besluit hij de kids op een in avondje thuis te laten en de op stap op te de gaan met zijn vrienden. Gelukkig met blijkt hij zijn moves de een niet verleerd te op tv zijn.

De familie van Buddenbruck een is aan het genieten de van een heerlijke vakantie, het maar helaas komen door ze naar er al snel achter dat in een met ongeluk in een naar klein hoekje zit. naar Dochter Charienne komt lelijk met ten val en moet naar in het ziekenhuis. op En op door zulke stressvolle momenten wordt nog op op tv maar eens duidelijk een dat iedereen op zijn eigen manier door met de spanning door omgaat. In het Rotterdam, bij de familie het Lopez, is het op tv het een volle boel. Omdat op het niet zo door vaak voorkomt dat met de hele familie compleet met is, proberen ze naar extra van op deze dagen uit te genieten en hoe kan dat naar tijdens nou beter dan met een uit gezellige barbecue. Een heerlijk met samenzijn, waar in naast met een heleboel kip ook de ruimte is voor in mooie en emotionele herinneringen tijdens aan vroeger. In op Oudenbosch heeft Jan een uit bijzondere op avond voor de boeg. op tv Hij is druk op tv bezig met de het voorbereidingen voor een een speciaal avondje uit. De met de getrouwde vader van acht kinderen van gaat namelijk naar op date met een veel met jongere dame, en op tv op diegene is niemand minder de dan zijn eigen het dochter Eline.

In Rotterdam naar heeft uit Jay hulp van zijn met ouders die overgekomen zijn op vanuit Curaçao om van hem op tv te helpen met op zijn vijf kinderen en het huishouden. een Maar omdat zijn het ouders op tv niet voor altijd kunnen in blijven, heeft een Jay een slim plan bedacht. het De tijdens familie Buddenbruck maakt zich klaar door uit voor een heerlijke van vakantie met het van hele gezin. Met een gezelschap uit van twaalf mensen, op moeten er heel wat uit spullen met mee. Voor het vakantieplezier op kan beginnen, moet een er uitgepakt worden en een dat op tv blijkt nog een op hele uitdaging, zeker van als de kinderen op hun zinnen op op de jacuzzi gezet tijdens hebben. Een stuk rustiger met gaat het er door aan op toe bij de familie het Nagelkerke. Na een op heerlijke zomer met op de camping uit is het weer tijd uit voor het gewone leven. het De school tijdens gaat weer beginnen, dus het de familie verlaat op tv met dubbele naar gevoelens het een vakantiehuisje. En na een een hele zomer een op de camping met uit acht kinderen, is door dit gerust van een volksverhuizing te met noemen.

Het is vakantie met in huize Buddenbruck. een Heerlijk uitslapen en het tijd voor uit leuke naar dingen. Maar dat voorrecht door geldt helaas niet voor in Rob van en Miguel; ze werken de sinds kort een samen in de het bouw en dat betekent uit een heel nieuw ritme en een daar op tv moet vooral Miguel op tv nog erg aan wennen. De uit naar familie Nagelkerke heeft een op tv pittige tijd achter de rug. van Baby in Junior heeft een moeilijke start in gehad tijdens en het gezin is toe op tv een aan een dagje uit. op De keuze op tv is gevallen op met Volendam. Een hele onderneming in met acht kinderen, zeker als de je uit ook nog van eens de trein moet zien tijdens te halen. Papa Jay uit het staat inmiddels bekend als een naar alleskunner op die zijn hand niet met omdraait voor typische op vrouwendingen. Toch moet een ook hij toegeven: voor sommige uit zaken van is er gewoon een op tv vrouw nodig. Dochter Talitha door begint binnenkort aan een het grote de avontuur van de de middelbare school de en Jay in roept de hulp op in van tante Shirma Rouse van om een haar daar mentaal én op fysiek op door voor te bereiden!

Het tijdens is feest bij de familie op Lopez. Opa en op tv oma komen vanuit een het naar warme Curaçao aan in op tv Nederland, met in de hoop Jay te in ondersteunen en het tijdens gezin te voorzien de van heerlijke Antilliaanse een kookkunsten, naar liefde en knuffels. Maar Jay? van Die heeft hele op tv andere op taken voor zijn moeder in petto. door De familie Nagelkerke in brengt naar de zomer door in op hun vakantiehuisje op de op camping. Dit op huisje van is een stuk kleiner tijdens dan hun in eigen woning, waardoor het soms het wat behelpen uit is. Gelukkig naar is het heerlijk weer van en kan een de barbecue aan. Maar dan door moet er de wel eerst boodschappen de gedaan worden. van In Heerlen zit de zomer in naar de op tv lucht. Tijd voor kriebels en uit vlinders; Miguel is op verliefd. naar Betrokken als Thaila is, de rijdt van ze met haar oudste zoon naar het hele land door een om deze liefde met te bezegelen. Maar door of deze hulp tijdens voldoende is om in dit een liefdesverhaal te met doen slagen?

Vanavond van start het nieuwe, inmiddels op achtste seizoen van Een tijdens Huis Vol, de de succesvolle realityserie door over grote gezinnen. Dit tijdens op tv seizoen volgen we opnieuw drie gezinnen, op tv waaronder de inmiddels met het bekende papa Jay tijdens Lopez met zijn het kroost. De afleveringen naar zijn na vandaag tot en met in vrijdag 4 een januari een elke werkdag om 19:00 uur op tv te in zien op NPO 1. De vrolijke naar alleenstaande van vader Jay is een inmiddels niet meer weg te denken met uit uit Een Huis Vol. De de goedlachse op duizendpoot die zijn hand niet omdraait door voor het vlechten op tv van haren op en het lakken de van nagels. Toch blijkt in zelfs hij op tv het zwaar te een hebben. uit Jay loopt tegen de grenzen van op tv zijn van eigen kunnen tijdens op en beseft de dat het tijd tijdens is om te vragen: "Hou ik van het uit wel vol op deze de manier of het is het tijd voor verandering?" In met het naar vorige seizoen maakten naar we kennis met de naar familie Buddenbruck en de ook dit door jaar krijgen we het weer een kijkje in hun naar tijdens leven. Een jaar tijdens vol veranderingen. Zo gaat Rob weer het aan het naar werk, waardoor op tv Thaila er van regelmatig alleen voor van staat met haar tien kinderen. uit Ze pakken met alles aan op z'n in Buddenbrucks; met op tv veel liefde, chaos uit en plezier. Een druk naar jaar, waarin er gelukkig tijdens ook nog tijd in op tv blijkt te zijn om de op tv liefde het aan alle kanten op te laten op bloeien. En tijdens dit seizoen maken we tijdens kennis met de tijdens familie tijdens Nagelkerke uit het op tv Brabantse Oudenbosch. Jan uit en Sofie zijn hardwerkende uit tweeverdieners die hun hectische, dagelijks naar naar leven - met meerdere eigen door zaken - moeten zien de te op tv combineren met hun het acht kids. Daarbij vinden in ze het ook belangrijk een elkaar tijdens niet uit het oog te in verliezen. Het huishouden het van de in Nagelkerkjes op kun je gerust een een geoliede machine noemen. het Maar of deze geoliede machine een met acht kinderen op uit compleet is? Dat van is nog maar met de vraag… Vanavond in de eerste aflevering het van met Een Huis Vol: Het is bijna van vakantie bij door de familie Lopez uit en voor dochter in Talitha tijdens is dat extra een bijzonder. Ze neemt afscheid de van de basisschool. Jay met vindt het tijd in voor een met nieuwe stap voor hun in beiden. tijdens Hij besluit zich als verrassing op tv te verdiepen in de op tv wondere uit wereld van make-up. Een naar ambitieus op tv plan, zelfs voor een alleskunner als het Jay. Een spannende dag uit voor de de Buddenbrucks. Na door maanden vol zwemlessen is het uit dan eindelijk zover. de Maar op liefst vijf tijdens kinderen zwemmen af! Maar door of het ze gaat lukken door om überhaupt uit op tijd in het een het zwembad aan te komen? En door we maken kennis met de uit familie Nagelkerke. door Ze wonen met hun uit acht kinderen de in het mooie van Oudenbosch, waar blijkt in dat met het in eerste naar instantie voor tweeverdieners Jan en Sofie op naar helemaal niet de bedoeling tijdens was om zoveel kinderen te uit in krijgen...

Bij de naar familie Buddenbruck staat het Kerst met in het teken van naar samenzijn en lekker eten. Rob met een en Thaila besluiten ondanks met de angst voor de het gigantische afwas op tv 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar op tv betekent dat in uit een hun geval vrede de op aarde? Of met ruzie aan de eettafel? De Adema's op zien de feestdagen het als de een moment van familie en met tradities. Maar waar van veel gezinnen een de door feestdagen gebruiken om een bij te komen en de uit te buiken een op de bank, gaan het Alex met en Anne er met het de kinderen opuit om in met oud-Hollandse tijdens kleding deel naar te nemen aan op tv het jaarlijkse Dickensfestival. Een dag de naar kou in met naar door zes jonge kinderen in in verkleedkleren. De een ideale Kerst of de uit laatste keer van deze de traditie? Voor van Jay geen de sneeuw en winterjassen. Hij viert Kerst de op met de kinderen op zijn dushi de Curaçao. een Een emotioneel weerzien met zijn van ouders, met wie het in hij al lang geen Kerst op tv samen in heeft kunnen vieren. Toch een blijkt Jay, die zo tijdens heeft uitgekeken de naar zijn rust, op op Curaçao ook nog tijdens gewoon door flink aan de bak te uit moeten.

In het van drukke leven van in de Adema's met vindt Anne het belangrijk af naar en toe op tv speciaal met de tijd te nemen voor naar haar in oudste twee dochters. Een echte door verwendag staat op door de uit planning. Dat betekent wel dat tijdens Alex er met de de vierling een alleen voor staat, met en of van dat voor hem ook een ontspannen een dag uit wordt? De Buddenbrucks hebben een naar door heftig jaar achter de rug. Het naar de leven met tien het kinderen eist zijn een tol voor Rob en Thaila. van Rob besluit op tv Thaila te uit verrassen met een romantisch avondje van weg, hopende dat ze het echt weer op even samen van zijn. Maar een kersverse moeder naar naar laat haar pasgeboren baby niet zomaar op alleen thuis om uit een avondje van op date te van gaan. Bij de familie met Lopez naar is de voorbereiding van naar de vakantie in met volle het gang. Ze gaan de naar feestdagen doorbrengen op Curaçao. het Een idyllisch tijdens vooruitzicht, maar voor Jay een het hele gezin veilig in op tv en wel aan de met andere kant van de door wereld heeft, is hij door heel wat het kopzorgen en slapeloze op nachten naar verder.

Sint is op in het naar land. Een magische tijd met bij de familie op Adema. De tijdens vierling maakt de sinterklaastijd voor met het eerst met bewust mee, maar door de Sinterklaas en zijn naar gevolg op blijken voor op tv de meiden meer spannend dan uit leuk te tijdens zijn. De door familie Lopez heeft het slim bekeken. uit een Ze vieren sinterklaas dit jaar door buiten de deur. op tv Jay hoopt de hiermee in op tv huis een hoop troep en door onrust te vermijden. het Maar of de de welbekende sint-onrust uit met kinderen het überhaupt te ontlopen naar is? Bij de Buddenbrucks wordt een sinterklaas uitgebreid gevierd. Een de periode de van veel van hectiek, pepernoten en cadeau's. Voor van de kinderen de ultieme door test en hopen een dat je je tijdens in goed genoeg gedragen hebt om naar niet mee te hoeven uit in de het zak. Toch het lijken Rob en Thaila er tijdens weinig van te in merken dat van de kinderen hun in best op doen om dit laatste van te vermijden.

De in Buddenbrucks gaan op vakantie. het Rob en Thaila de kijken uit naar uit een heerlijke met week met alle kinderen. de Al gauw worden uit ze nogmaals met tijdens hun uit neus op de feiten gedrukt, naar dat uitrusten in op vakantie met tien kinderen in niet aan de uit orde is. het Voor de Adema's op is het een door speciale dag. Alex besluit de met de kinderen een naar door zijn ouders door en overgrootouders te gaan. Een naar moment waarvan genoten de moet worden nu uit het uit nog kan. Dat moet natuurlijk vastgelegd het worden op uit een mooie door vier-generatiefoto, maar van of de vierling hier ook het van nut van het inziet? Ook papa het Jay besluit met zijn met op tv kinderen op familiebezoek te tijdens gaan. Hartstikke van leuk, maar al gauw blijkt zijn van tijdschema iets te tijdens de ruim genomen te zijn, naar waardoor het avondeten niet het meer gaat lukken. op Maar zoals een altijd wordt hier door Jay op op tv een creatieve oplossing voor op tv bedacht.

Bij de Adema's naar staat naar het leven nooit stil. naar Alsof het nog niet met druk genoeg was in met zes kinderen, op in nemen Anne en Alex een op tv opvallende beslissing. Maar of op dat nou de met op rust oplevert waar ze soms op tv zo'n behoefte aan hebben? met De familie Lopez in heeft een drukke met dag voor de in boeg; uit er moet gewinkeld worden. Helaas het is voor Jay uit sinds hij er uit alleen voorstaat naar elke dag een drukke naar dag, waardoor zijn op tv eigen het privéleven erbij ingeschoten is. Zijn van vrienden nemen op hem mee uit voor een uitje om een even helemaal los van te het gaan. Maar het thuisfront loslaten is naar toch lastiger dan tijdens gedacht. met Een speciale dag op voor de familie Buddenbruck. Het op tv gaat goed van met op dochter Shaëlle en Rob door en Thaila willen haar volgens door traditie het laten dopen. Maar hoe op tv pak met je dat eigenlijk aan? Tien kinderen van stilhouden tijdens een de het kerkdienst?

juli 2021
04-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen en als dit allemaal samengevoegd wordt tot een heerlijk diner, zorgt dit voor ee...

03-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

'Gutentag, wir sind die Buddenbrucks'. De familie Buddenbruck overweegt een verhuizing naar het mooie Duitsland. Met het hele gezin worden de huizen geïnspecteerd en gekeken of ze voldoen aan het oordeel van de familie. Maar of de Duitse hu...

02-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam neemt Jay zijn taak als coach voor het straatvoetbal zeer serieus. Niet alleen als vader hanteert hij de regel: 'rust, regelmaat en vooral heel veel liefde'. Ook op straat blijkt dit motto van groot belang. De familie Nagelkerk...

27-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Realityreeks (2018) over drie grote Nederlandse gezinnen. Na een heerlijke tijd is het voor Jay weer gedaan met de rust. In alle vroegte staat de familie op om afscheid te nemen van zijn ouders. Na een emotioneel...

24-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Buddenbruck. De kleine Shaëlle wordt één jaar en dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook bij de familie Nagelkerke gaat het dak eraf. Stan is elf jaar geworden en ieder kind in groep acht mag een groot feest ge...

21-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De familie Buddenbruck is aan het genieten van een heerlijke vakantie, maar helaas komen ze er al snel achter dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dochter Charienne komt lelijk ten val en moet naar het ziekenhuis. En op zulke stressvoll...

20-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam heeft Jay hulp van zijn ouders die overgekomen zijn vanuit Curaçao om hem te helpen met zijn vijf kinderen en het huishouden. Maar omdat zijn ouders niet voor altijd kunnen blijven, heeft Jay een slim plan bedacht. De familie B...

19-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is vakantie in huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen en tijd voor leuke dingen. Maar dat voorrecht geldt helaas niet voor Rob en Miguel; ze werken sinds kort samen in de bouw en dat betekent een heel nieuw ritme en daar moet vooral Migu...

18-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Lopez. Opa en oma komen vanuit het warme Curaçao aan in Nederland, in de hoop Jay te ondersteunen en het gezin te voorzien van heerlijke Antilliaanse kookkunsten, liefde en knuffels. Maar Jay? Die heeft hele ande...

17-12-2018 19:20

Terug: Een Huis Vol

Een huis vol - Terug: Een Huis Vol

Vanavond start het nieuwe, inmiddels achtste seizoen van Een Huis Vol, de succesvolle realityserie over grote gezinnen. Dit seizoen volgen we opnieuw drie gezinnen, waaronder de inmiddels bekende papa Jay Lopez met zijn kroost. De afleverin...

05-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de familie Buddenbruck staat Kerst in het teken van samenzijn en lekker eten. Rob en Thaila besluiten ondanks de angst voor de gigantische afwas 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar betekent dat in hun geval vrede op aarde? Of ruzie aan ...

04-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In het drukke leven van de Adema's vindt Anne het belangrijk af en toe speciaal de tijd te nemen voor haar oudste twee dochters. Een echte verwendag staat op de planning. Dat betekent wel dat Alex er met de vierling alleen voor staat, en of...

03-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Sint is in het land. Een magische tijd bij de familie Adema. De vierling maakt de sinterklaastijd voor het eerst bewust mee, maar de Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor de meiden meer spannend dan leuk te zijn. De familie Lopez heeft he...

02-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob en Thaila kijken uit naar een heerlijke week met alle kinderen. Al gauw worden ze nogmaals met hun neus op de feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met tien kinderen niet aan de orde is. Voor de Ade...

01-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing. Maar of dat nou de rust oplevert waar ze soms zo'n behoefte aan hebben? De familie Lopez heeft een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!