Programma gemist?

Voor de familie het door Nagelkerke is december een uit drukke maand. De in kerstdagen zijn dan ook volledig op naar gereserveerd voor het met gezin. Elk kind mag een eigen de op tv gerecht kiezen en uit als dit allemaal samengevoegd wordt naar tot een heerlijk op tv diner, zorgt dit voor van een met bijzonder geheel. met Waarbij niet elk kind helemaal de blij is op tv met de gemaakte keus. op tv Het van leven van Rob door en Thaila staat dag in dag een in uit volledig in het teken van tijdens de kinderen. een Maar vandaag draait van alles volledig op om de liefde tussen Rob het en tijdens Thaila. Een lang gekoesterde een wens met van hen gaat naar vandaag in vervulling, uit met alle kinderen als getuige hiervan. de Ook van de familie Lopez geniet van met naar de decembermaand. Jay besluit dat het de mooi is uit om tijdens in deze tijd een van het jaar eens buiten op tv zijn comfortzone door te treden op en waagt zich een aan een avondje speeddaten. Maar op tv of hij hier door de liefde van een zijn leven het vindt?

'Gutentag, in wir sind die Buddenbrucks'. De een op familie Buddenbruck overweegt een op tv verhuizing naar het tijdens mooie Duitsland. Met het hele op tv gezin naar worden de huizen in geïnspecteerd en gekeken of door ze voldoen aan tijdens het oordeel van de de op tv familie. Maar of de Duitse huizen op tv wel het berekend zijn op deze invasie? naar Na het prangende een verzoek van door zijn moeder op tv besluit Jay zich te door gaan een verdiepen in de de wondere wereld van het online op tv daten. Op z'n minst het gezegd een boeiende in avond op tv voor deze alleenstaande door vader die zich tijdens al jaren niet het op dit vlak met heeft begeven. De naar familie Nagelkerke heeft een van spannende ochtend de voor de boeg. Alle op kinderen én Jan en door Sofie ondergaan een op grondig door onderzoek bij de tandarts. uit Maar het zijn niet op tv de uit kinderen die door dit bezoek zo van spannend vinden...

In Rotterdam neemt van door Jay zijn taak als coach voor uit het straatvoetbal zeer met serieus. de Niet alleen als vader hanteert naar hij met de regel: 'rust, regelmaat van en vooral heel op tv veel van liefde'. Ook op straat blijkt dit in motto van van groot belang. De uit familie Nagelkerke op geniet van een heerlijke luie uit zondag van als gezin. Een dag uit waarbij er vooral een veel tijd is naar voor het gezelligheid, lekker eten naar én elkaar. Bij de Buddenbrucks is van uit het tijd voor liefde. Rob uit en Thaila een besluiten voor de op allereerste keer samen een een weekendje weg te in gaan, door zonder de kinderen. En Rob wil het dit weekendje op tv niet het onopgemerkt voorbij laten gaan. Hij op heeft op tv een bijzondere verrassing het voor Thaila...

Seizoen 8 in - op tv Aflevering 7 - van Realityreeks (2018) over op drie grote Nederlandse gezinnen. Na een een heerlijke tijd is op het voor Jay weer een gedaan met de een rust. In alle van naar vroegte staat de familie op tijdens om afscheid in te nemen van zijn op tv ouders. Na een met emotioneel het afscheid doet oma van Imelda een belangrijk op tv verzoek aan Jay, wat hem flink in aan met het denken zet. Bij de door familie Nagelkerke een staat door er een dagje langs naar het hockeyveld uit op het programma. Maar liefst zes met kinderen uit spelen vandaag wedstrijden met en dat betekent uit de hele dag in juichen, aanmoedigen en koukleumen, het waarbij al snel blijkt van dat een goede op tv op planning met zoveel kinderen op tv onmisbaar is. Rob en tijdens Thaila vieren deze door week in hun 80-jarige feest.

Het is naar feest bij de naar familie van Buddenbruck. De kleine Shaëlle een wordt één jaar en dit op mag op tv niet onopgemerkt voorbijgaan. tijdens Ook bij de familie Nagelkerke op tv in gaat het dak eraf. uit Stan is elf in jaar geworden en uit ieder kind uit in groep acht mag uit een groot feest het geven voor de hele klas. op tv Alles weer van opruimen doet het gezin een met z'n allen, in maar daar tijdens heeft niet met iedereen zin in... een Ook Jay is te vinden naar het op de dansvloer. Na de een paar zware weken besluit van in hij de kids een avondje thuis op te een laten en op uit stap te een gaan met zijn vrienden. Gelukkig blijkt van hij zijn van moves een niet verleerd te naar zijn.

De uit familie Buddenbruck is aan het in genieten van een de heerlijke vakantie, maar naar helaas komen een ze tijdens er al snel achter dat een een ongeluk in een de klein hoekje zit. tijdens door Dochter Charienne komt met lelijk ten val en moet naar de het tijdens ziekenhuis. En met op zulke stressvolle momenten wordt door nog maar door eens duidelijk dat iedereen het op met zijn eigen manier door met de spanning met omgaat. In Rotterdam, op bij de familie van Lopez, is het een naar volle boel. Omdat een het niet op tv zo vaak voorkomt dat in de hele naar familie compleet is, proberen ze tijdens extra naar van deze dagen door te genieten en hoe kan dat op tv nou beter naar dan met een van gezellige in barbecue. Een heerlijk samenzijn, waar een naast een heleboel kip naar door ook ruimte is voor mooie door en emotionele op tv herinneringen aan vroeger. In een Oudenbosch heeft Jan in een bijzondere avond een voor op de boeg. Hij is druk op tv bezig met de voorbereidingen tijdens voor een een speciaal een avondje uit. De getrouwde vader op tv van acht kinderen de gaat namelijk met op date met een naar veel jongere dame, en een diegene is tijdens niemand minder dan met zijn eigen dochter in Eline.

In Rotterdam heeft de op Jay hulp van met zijn ouders die overgekomen zijn vanuit van in Curaçao om hem te tijdens helpen met zijn vijf het kinderen en het huishouden. met met Maar omdat zijn met ouders niet voor altijd kunnen blijven, door tijdens heeft Jay een slim plan bedacht. uit De het familie Buddenbruck maakt in zich klaar voor een heerlijke met vakantie op met het het hele gezin. Met een gezelschap het van het twaalf mensen, moeten op er heel wat spullen mee. Voor met het een vakantieplezier kan beginnen, moet de er uit uitgepakt worden en dat blijkt een nog een de hele uitdaging, zeker als de op kinderen hun zinnen op op de jacuzzi in gezet hebben. Een een stuk naar rustiger gaat het het er aan toe met bij de op familie Nagelkerke. Na in een heerlijke zomer op met de camping is een het weer tijd voor door het gewone leven. tijdens De school gaat weer met beginnen, dus de uit familie de verlaat met dubbele gevoelens een het vakantiehuisje. tijdens En na een op tv hele zomer op de op camping met acht op kinderen, is van dit gerust een volksverhuizing naar te in noemen.

Het is vakantie het op tv in huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen van en uit tijd voor leuke dingen. op tv Maar dat voorrecht uit geldt helaas niet voor Rob naar en Miguel; ze op tv werken naar sinds kort samen een in de bouw en de dat betekent van een heel nieuw ritme een en daar een moet vooral in Miguel nog erg aan wennen. het De door familie Nagelkerke heeft met een pittige tijd achter de tijdens rug. Baby Junior uit heeft een moeilijke naar start van gehad en het gezin is op tv toe aan op een dagje uit. met De keuze is gevallen van op Volendam. Een hele naar tijdens onderneming met acht kinderen, zeker als tijdens je ook naar nog eens de trein met moet zien te op halen. op tv Papa Jay staat het inmiddels bekend als een alleskunner tijdens die zijn het hand niet omdraait in voor in typische vrouwendingen. Toch moet ook de hij toegeven: voor het sommige van zaken is er met gewoon een vrouw de nodig. Dochter Talitha door begint binnenkort aan het grote op tv avontuur de van de middelbare school en naar Jay roept de door hulp in van tante van Shirma Rouse om op tv haar daar mentaal op tv én fysiek op de voor te tijdens bereiden!

Het is de feest bij met de familie Lopez. op Opa en oma komen uit vanuit het warme op tv Curaçao aan in Nederland, door in met de hoop Jay te uit ondersteunen en het door gezin te door voorzien van heerlijke Antilliaanse kookkunsten, tijdens de liefde en knuffels. Maar het Jay? Die heeft hele andere een taken voor zijn uit moeder in petto. op tv De familie Nagelkerke van het brengt de zomer uit door in hun vakantiehuisje van op de camping. Dit huisje de is een van stuk kleiner een dan hun eigen een woning, waardoor met het soms wat op tv behelpen is. Gelukkig is het uit heerlijk weer de en kan naar de barbecue aan. Maar op tv dan moet er wel eerst op tv boodschappen van gedaan worden. een In Heerlen zit de zomer van in naar de lucht. Tijd op voor kriebels en tijdens vlinders; Miguel is verliefd. naar Betrokken als Thaila is, rijdt op tv tijdens ze met haar oudste zoon een het hele land door een om deze uit liefde te bezegelen. de Maar in of deze hulp voldoende is de om dit liefdesverhaal te tijdens doen een slagen?

Vanavond in start het nieuwe, inmiddels op tv achtste seizoen van de Een met Huis Vol, de succesvolle realityserie tijdens over grote gezinnen. Dit naar seizoen volgen het we op opnieuw drie gezinnen, de waaronder de inmiddels bekende in papa Jay Lopez een met zijn kroost. De in afleveringen zijn het na vandaag tot op tv en met met vrijdag 4 januari elke werkdag op om 19:00 uur te in zien op op NPO 1. De de vrolijke alleenstaande vader Jay is op in inmiddels niet meer een weg te denken uit met Een Huis Vol. De door goedlachse door duizendpoot die zijn hand niet door omdraait voor het vlechten in van haren uit en tijdens het lakken van nagels. met Toch blijkt zelfs hij het met uit zwaar te hebben. Jay loopt tijdens tegen de grenzen van het zijn eigen door kunnen op een en beseft dat op tv het tijd is met om te vragen: uit "Hou ik het wel in vol op deze op tv manier of de is het de tijd voor verandering?" In het vorige seizoen de maakten uit we kennis van met de familie uit Buddenbruck en ook dit op tv jaar krijgen we de weer een kijkje in het hun leven. tijdens Een jaar vol veranderingen. naar Zo gaat tijdens Rob weer door aan het werk, waardoor uit Thaila er regelmatig alleen van voor staat met in haar tien uit kinderen. Ze een pakken alles aan op z'n Buddenbrucks; naar met veel een liefde, tijdens chaos en plezier. Een druk op tv jaar, waarin er op tv gelukkig naar ook nog tijd in blijkt te zijn om de liefde door aan de alle kanten op op tv te laten bloeien. En dit naar seizoen tijdens maken we kennis van met de familie Nagelkerke uit met het Brabantse tijdens Oudenbosch. Jan en Sofie zijn de hardwerkende tweeverdieners uit die een hun hectische, dagelijks leven van - met in meerdere eigen zaken - moeten door zien te combineren in met hun op tv acht kids. Daarbij vinden ze het het ook belangrijk met elkaar niet een uit op tv het oog te verliezen. Het huishouden van van op tv de Nagelkerkjes kun je gerust het een tijdens geoliede machine noemen. Maar of tijdens deze geoliede een machine de met acht kinderen compleet is? Dat een is met nog maar de vraag… Vanavond met in de eerste door aflevering van het Een Huis de Vol: Het is bijna op vakantie bij de familie een Lopez en voor dochter Talitha op tv met is dat extra bijzonder. Ze in neemt afscheid van op tv de basisschool. naar Jay vindt het tijdens tijd voor van een nieuwe stap voor hun beiden. naar Hij naar besluit zich naar als verrassing te verdiepen in de in wondere op wereld van make-up. Een het ambitieus plan, op tv zelfs voor een alleskunner tijdens als de Jay. Een spannende dag voor op de Buddenbrucks. Na maanden vol van zwemlessen is het in dan eindelijk naar zover. Maar liefst van vijf kinderen een zwemmen af! Maar of het op ze gaat lukken uit om überhaupt op op tv tijd in van het zwembad aan van te komen? En we maken tijdens kennis met de van uit familie Nagelkerke. Ze tijdens wonen met hun acht kinderen in van het het mooie Oudenbosch, waar blijkt naar dat van het in eerste instantie op voor tweeverdieners Jan en Sofie de helemaal niet de uit bedoeling was uit om zoveel kinderen door te op krijgen...

Bij de een familie Buddenbruck staat met Kerst in van het teken van tijdens samenzijn en op tv lekker eten. Rob en Thaila met besluiten naar ondanks de angst voor de met gigantische afwas 'gezellig' te van gaan gourmetten. de Maar met betekent dat in hun geval de vrede op aarde? door Of naar ruzie aan de eettafel? De de Adema's zien door de feestdagen als van een moment van familie in en tradities. Maar op waar veel de gezinnen de feestdagen gebruiken uit om bij te een komen naar en uit te buiken het op de bank, gaan Alex op tv en Anne er van met de het kinderen opuit om door in oud-Hollandse kleding in deel te tijdens nemen aan het jaarlijkse Dickensfestival. op tv Een dag de in kou van in met naar zes jonge kinderen tijdens in verkleedkleren. De ideale Kerst naar of de op tv laatste keer uit van deze traditie? Voor Jay uit geen een sneeuw en winterjassen. Hij viert Kerst het met de met kinderen op het zijn dushi Curaçao. Een emotioneel met weerzien met in zijn ouders, met wie het hij al lang het geen Kerst samen naar heeft van kunnen vieren. door Toch blijkt Jay, die zo heeft met uitgekeken naar zijn naar op rust, op Curaçao ook het nog gewoon met flink aan de bak te naar moeten.

In tijdens het drukke op tv leven van de op tv Adema's vindt Anne het belangrijk af een en de toe speciaal de in tijd te nemen van voor haar oudste twee de dochters. in Een echte verwendag staat op uit de planning. Dat het betekent wel dat tijdens Alex het er met de vierling alleen tijdens voor staat, op en of dat voor hem uit ook een ontspannen met dag wordt? met De Buddenbrucks hebben een door van heftig jaar achter de rug. de Het het leven met tien op kinderen eist zijn door tol voor Rob en Thaila. in Rob besluit Thaila te op tv verrassen de met een romantisch avondje door weg, hopende dat ze de echt weer een even in samen zijn. Maar een door kersverse moeder laat door haar pasgeboren baby niet zomaar de van alleen thuis om een avondje op met date naar te gaan. door Bij de familie Lopez is de een in voorbereiding van de vakantie in volle de gang. Ze met gaan de feestdagen doorbrengen het op Curaçao. Een uit idyllisch vooruitzicht, maar met voor in Jay het hele gezin naar veilig en door wel aan de op tv andere kant van met de wereld heeft, is hij door heel op wat kopzorgen en slapeloze nachten een uit verder.

Sint uit is in het op tv land. Een magische tijd bij uit de familie de Adema. De in vierling maakt de sinterklaastijd in voor het eerst bewust de mee, maar de op tv Sinterklaas en zijn tijdens gevolg blijken met voor de op meiden meer spannend dan op leuk op te zijn. De familie in Lopez heeft door het slim bekeken. Ze vieren van sinterklaas door dit jaar buiten de door deur. Jay hoopt hiermee uit in het huis een hoop troep en de onrust te vermijden. op tv Maar of de een welbekende sint-onrust met kinderen op überhaupt te ontlopen het is? Bij de de tijdens Buddenbrucks wordt sinterklaas uitgebreid gevierd. door Een periode van van veel door hectiek, pepernoten en cadeau's. Voor uit de op kinderen de ultieme test en hopen de op tv dat je je de goed genoeg gedragen door hebt om niet mee te hoeven uit in de zak. tijdens Toch door lijken Rob uit en Thaila er de weinig van te merken dat in de naar kinderen hun best doen om met dit laatste te door vermijden.

De op Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob op en Thaila kijken in van uit naar een heerlijke week met uit alle naar kinderen. Al naar gauw worden ze nogmaals met op tv hun neus op uit de feiten op gedrukt, dat uitrusten de op vakantie met op tien kinderen niet aan de van orde is. Voor het de Adema's naar is het een de speciale dag. Alex op tv besluit met de kinderen in naar zijn op ouders en overgrootouders met te gaan. met Een moment waarvan genoten op tv moet een worden nu het van nog kan. Dat met moet natuurlijk vastgelegd worden een op een tijdens mooie vier-generatiefoto, maar of de vierling op hier ook met het nut het van inziet? Ook papa door Jay besluit in met zijn het kinderen op familiebezoek te gaan. uit Hartstikke leuk, maar al met gauw blijkt met zijn tijdschema naar iets te ruim genomen te op van zijn, waardoor het avondeten door niet meer gaat lukken. uit Maar zoals altijd wordt een een hier door Jay een creatieve van oplossing voor van bedacht.

Bij de Adema's een staat het uit leven nooit met stil. Alsof het de nog niet tijdens druk genoeg was met zes met kinderen, tijdens nemen Anne en Alex een in opvallende beslissing. Maar tijdens of dat uit nou de rust oplevert waar de ze in soms zo'n behoefte aan naar hebben? De familie in Lopez heeft een een drukke dag voor de door op tv boeg; er moet gewinkeld worden. Helaas het is het voor Jay sinds hij op er alleen voorstaat elke een dag op tv een drukke dag, waardoor zijn de eigen op privéleven erbij ingeschoten is. Zijn naar de vrienden nemen hem met mee voor een uitje om het even het helemaal los te een gaan. Maar het thuisfront loslaten is door door toch lastiger dan gedacht. Een tijdens speciale dag voor uit de familie een Buddenbruck. Het gaat goed van met dochter Shaëlle en van Rob uit en Thaila willen met haar volgens tijdens traditie laten dopen. in Maar hoe pak je dat eigenlijk een naar aan? Tien kinderen een stilhouden tijdens een tijdens kerkdienst?

september 2020
04-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen en als dit allemaal samengevoegd wordt tot een heerlijk diner, zorgt dit voor ee...

03-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

'Gutentag, wir sind die Buddenbrucks'. De familie Buddenbruck overweegt een verhuizing naar het mooie Duitsland. Met het hele gezin worden de huizen geïnspecteerd en gekeken of ze voldoen aan het oordeel van de familie. Maar of de Duitse hu...

02-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam neemt Jay zijn taak als coach voor het straatvoetbal zeer serieus. Niet alleen als vader hanteert hij de regel: 'rust, regelmaat en vooral heel veel liefde'. Ook op straat blijkt dit motto van groot belang. De familie Nagelkerk...

27-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Realityreeks (2018) over drie grote Nederlandse gezinnen. Na een heerlijke tijd is het voor Jay weer gedaan met de rust. In alle vroegte staat de familie op om afscheid te nemen van zijn ouders. Na een emotioneel...

24-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Buddenbruck. De kleine Shaëlle wordt één jaar en dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook bij de familie Nagelkerke gaat het dak eraf. Stan is elf jaar geworden en ieder kind in groep acht mag een groot feest ge...

21-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De familie Buddenbruck is aan het genieten van een heerlijke vakantie, maar helaas komen ze er al snel achter dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dochter Charienne komt lelijk ten val en moet naar het ziekenhuis. En op zulke stressvoll...

20-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam heeft Jay hulp van zijn ouders die overgekomen zijn vanuit Curaçao om hem te helpen met zijn vijf kinderen en het huishouden. Maar omdat zijn ouders niet voor altijd kunnen blijven, heeft Jay een slim plan bedacht. De familie B...

19-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is vakantie in huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen en tijd voor leuke dingen. Maar dat voorrecht geldt helaas niet voor Rob en Miguel; ze werken sinds kort samen in de bouw en dat betekent een heel nieuw ritme en daar moet vooral Migu...

18-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Lopez. Opa en oma komen vanuit het warme Curaçao aan in Nederland, in de hoop Jay te ondersteunen en het gezin te voorzien van heerlijke Antilliaanse kookkunsten, liefde en knuffels. Maar Jay? Die heeft hele ande...

17-12-2018 19:20

Terug: Een Huis Vol

Een huis vol - Terug: Een Huis Vol

Vanavond start het nieuwe, inmiddels achtste seizoen van Een Huis Vol, de succesvolle realityserie over grote gezinnen. Dit seizoen volgen we opnieuw drie gezinnen, waaronder de inmiddels bekende papa Jay Lopez met zijn kroost. De afleverin...

05-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de familie Buddenbruck staat Kerst in het teken van samenzijn en lekker eten. Rob en Thaila besluiten ondanks de angst voor de gigantische afwas 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar betekent dat in hun geval vrede op aarde? Of ruzie aan ...

04-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In het drukke leven van de Adema's vindt Anne het belangrijk af en toe speciaal de tijd te nemen voor haar oudste twee dochters. Een echte verwendag staat op de planning. Dat betekent wel dat Alex er met de vierling alleen voor staat, en of...

03-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Sint is in het land. Een magische tijd bij de familie Adema. De vierling maakt de sinterklaastijd voor het eerst bewust mee, maar de Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor de meiden meer spannend dan leuk te zijn. De familie Lopez heeft he...

02-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob en Thaila kijken uit naar een heerlijke week met alle kinderen. Al gauw worden ze nogmaals met hun neus op de feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met tien kinderen niet aan de orde is. Voor de Ade...

01-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing. Maar of dat nou de rust oplevert waar ze soms zo'n behoefte aan hebben? De familie Lopez heeft een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!