Programma gemist?

Voor op de familie Nagelkerke is met december een drukke maand. op De kerstdagen een zijn dan ook van volledig gereserveerd op tv voor het gezin. Elk het kind mag een eigen tijdens gerecht met kiezen en als op dit allemaal de samengevoegd wordt tot op een heerlijk diner, op zorgt dit voor een bijzonder geheel. tijdens op tv Waarbij niet elk kind naar helemaal blij door is met de gemaakte keus. in Het leven van uit Rob en door Thaila staat dag met in dag uit volledig in op het teken van naar de kinderen. Maar het vandaag draait alles naar op tv volledig om de uit liefde tussen Rob en Thaila. Een van lang een gekoesterde wens van hen met gaat vandaag in op vervulling, met de alle kinderen van als getuige hiervan. Ook tijdens de familie naar Lopez geniet van de decembermaand. Jay naar besluit dat een het in mooi is om de in deze tijd op tv van het jaar eens buiten zijn van comfortzone te het treden en waagt een zich naar aan een avondje speeddaten. Maar of de hij hier in de liefde van van zijn de leven vindt?

'Gutentag, wir sind het die op Buddenbrucks'. De het familie Buddenbruck overweegt door een verhuizing naar het mooie Duitsland. naar Met het tijdens hele gezin worden een de huizen in geïnspecteerd en gekeken of de ze voldoen naar aan het oordeel van in de familie. uit Maar of met de Duitse huizen wel berekend het zijn op deze invasie? van van Na het prangende verzoek tijdens van zijn moeder besluit Jay op in zich te gaan verdiepen uit in de wondere door wereld van het online in daten. Op tijdens z'n minst gezegd uit een boeiende avond voor deze op alleenstaande vader die op zich al door jaren op tv niet op dit vlak heeft begeven. naar een De familie Nagelkerke heeft een spannende een ochtend voor op tv de van boeg. Alle kinderen én door Jan en op Sofie ondergaan een naar grondig onderzoek bij de tandarts. Maar de het zijn niet in de kinderen die het dit een bezoek zo spannend het vinden...

In het Rotterdam neemt Jay het zijn taak als coach in voor naar het straatvoetbal zeer serieus. Niet tijdens alleen als vader hanteert op hij de uit regel: tijdens 'rust, regelmaat en vooral heel een veel liefde'. Ook op met straat de blijkt dit op motto van groot belang. met De familie Nagelkerke geniet uit van een heerlijke luie het zondag als gezin. naar door Een dag waarbij er vooral uit veel tijd is van voor gezelligheid, lekker eten het én elkaar. het Bij de tijdens Buddenbrucks is het in tijd voor op liefde. Rob en Thaila besluiten naar voor de allereerste van keer samen een weekendje de weg te met gaan, zonder de kinderen. van En tijdens Rob wil dit met weekendje niet onopgemerkt voorbij een laten gaan. Hij uit heeft een bijzondere verrassing een voor tijdens Thaila...

Seizoen 8 - door met Aflevering 7 - Realityreeks (2018) over op drie van grote Nederlandse een gezinnen. Na een heerlijke tijd naar is het het voor Jay weer gedaan met tijdens de een rust. In alle uit vroegte staat de een familie op om afscheid te nemen uit van naar zijn ouders. Na het een emotioneel afscheid doet op oma Imelda een belangrijk met verzoek aan door Jay, wat hem flink van tijdens aan het denken zet. door Bij de familie een Nagelkerke staat er door een dagje langs het uit hockeyveld op het in programma. Maar het liefst zes kinderen spelen op vandaag wedstrijden en van dat betekent door de hele dag juichen, naar aanmoedigen van en koukleumen, waarbij al snel naar blijkt dat van een goede planning met uit zoveel in kinderen onmisbaar is. tijdens Rob en Thaila vieren deze week in hun 80-jarige door feest.

Het is door feest bij de familie de Buddenbruck. De het kleine Shaëlle wordt één het jaar en op dit mag het niet onopgemerkt voorbijgaan. door Ook bij de naar familie Nagelkerke gaat het het dak eraf. Stan het is elf jaar het geworden en ieder kind naar in tijdens groep acht mag een tijdens groot feest geven door voor uit de hele klas. Alles weer opruimen de doet het tijdens gezin met z'n allen, tijdens maar daar de heeft niet iedereen zin naar in... Ook Jay uit uit is te vinden op de dansvloer. tijdens Na een tijdens paar zware weken de besluit het hij de kids uit een avondje thuis te naar laten en op stap te op gaan met zijn in vrienden. Gelukkig blijkt op tv hij zijn moves door niet verleerd te in uit zijn.

De in familie Buddenbruck is aan het op genieten van van een tijdens heerlijke vakantie, maar op tv helaas komen ze er al snel van achter dat op tv een ongeluk in uit een op tv klein hoekje zit. Dochter Charienne komt tijdens lelijk in ten val en op tv moet naar tijdens het ziekenhuis. En op zulke stressvolle op momenten door wordt nog op tv maar eens duidelijk door dat iedereen op zijn eigen manier tijdens met de spanning van omgaat. door In Rotterdam, bij de familie naar Lopez, is uit het een volle tijdens boel. Omdat door het niet zo uit vaak voorkomt dat de naar hele familie compleet is, naar proberen het ze extra in van deze dagen te op tv genieten en van hoe kan dat op tv nou beter dan met naar een gezellige barbecue. Een in heerlijk samenzijn, naar waar naast een heleboel in kip ook van ruimte is een voor mooie en emotionele herinneringen door aan door vroeger. In Oudenbosch heeft Jan een het bijzondere avond het voor op tv de boeg. Hij is druk op tv bezig met de in voorbereidingen voor een op tv speciaal avondje de uit. De getrouwde vader van op acht kinderen gaat met namelijk op het date op met een veel een jongere dame, en diegene tijdens is niemand naar minder dan zijn eigen op tv dochter Eline.

In tijdens Rotterdam heeft Jay hulp van de zijn ouders die tijdens overgekomen zijn de vanuit Curaçao naar om hem van te helpen met zijn vijf kinderen door en van het huishouden. Maar naar omdat zijn ouders niet op voor altijd kunnen op tv blijven, heeft Jay uit een slim plan bedacht. naar uit De familie Buddenbruck maakt zich met klaar voor in een heerlijke vakantie met het het de hele gezin. Met een gezelschap van op twaalf mensen, moeten in op tv er heel wat spullen in mee. Voor het het vakantieplezier kan met beginnen, moet er door uitgepakt worden en dat een blijkt nog een naar hele uitdaging, zeker de als de kinderen hun een zinnen op de van jacuzzi tijdens gezet hebben. Een stuk rustiger op tv gaat het een er aan toe bij de tijdens familie van Nagelkerke. Na een heerlijke op tv zomer tijdens op de camping is op tv het weer op tijd voor het gewone leven. naar De school gaat weer op beginnen, in dus de familie van verlaat met in dubbele gevoelens het vakantiehuisje. naar En na een het hele zomer op van de camping met acht uit kinderen, is dit gerust door een tijdens volksverhuizing te naar noemen.

Het is het vakantie in huize tijdens Buddenbruck. Heerlijk uitslapen en met een tijd voor leuke dingen. in Maar dat voorrecht naar geldt helaas niet voor Rob door en Miguel; ze in werken sinds uit kort samen in de een bouw op tv en dat naar betekent een heel nieuw ritme met en daar moet vooral het de Miguel nog erg aan wennen. met De familie het Nagelkerke heeft een pittige tijd uit op achter de rug. Baby op tv Junior heeft een moeilijke het start gehad de en het de gezin is toe aan de een dagje door uit. De keuze is door gevallen op Volendam. Een hele op tv onderneming de met acht kinderen, zeker het als in je ook nog uit eens de trein moet een zien te halen. Papa Jay het staat inmiddels uit bekend als een tijdens alleskunner die zijn hand met naar niet omdraait voor tijdens typische vrouwendingen. Toch de moet ook hij toegeven: van voor sommige zaken in is er gewoon in een vrouw nodig. tijdens Dochter Talitha begint binnenkort van aan het grote in avontuur een van de middelbare tijdens school en Jay uit roept de hulp in van tante van Shirma Rouse in om haar met daar mentaal een én fysiek op voor te de bereiden!

Het is feest tijdens bij de familie in Lopez. Opa uit en met oma komen vanuit uit het warme Curaçao naar aan in Nederland, in de hoop op tv Jay de te ondersteunen uit en het gezin naar te voorzien van heerlijke het Antilliaanse kookkunsten, liefde van en knuffels. Maar Jay? in Die heeft uit hele andere taken op voor zijn moeder in in petto. De uit familie Nagelkerke brengt het de zomer door in tijdens hun vakantiehuisje op de op tv camping. Dit door huisje is op een stuk kleiner dan hun door eigen woning, waardoor het op tv het soms wat behelpen is. het Gelukkig op tv is het heerlijk weer en kan op tv de de barbecue aan. Maar dan moet van er wel eerst uit boodschappen gedaan worden. een In Heerlen de zit de de zomer in de lucht. Tijd een voor kriebels door en de vlinders; Miguel is verliefd. naar Betrokken als Thaila is, rijdt een ze met haar door oudste op zoon het uit hele land door om tijdens deze liefde te bezegelen. Maar naar of deze uit hulp naar voldoende is om dit het liefdesverhaal te doen met slagen?

Vanavond start door het met nieuwe, inmiddels achtste op seizoen van Een in Huis Vol, de succesvolle realityserie in over grote gezinnen. met Dit seizoen volgen we van tijdens opnieuw drie gezinnen, waaronder de het inmiddels bekende in papa Jay Lopez naar met zijn kroost. De afleveringen met een zijn na vandaag tot en uit met vrijdag 4 met januari elke werkdag om op tv 19:00 uur te de zien op het NPO van 1. De vrolijke alleenstaande vader tijdens Jay is inmiddels niet meer door weg te denken het uit Een Huis in Vol. met De goedlachse een duizendpoot die zijn hand niet op tv omdraait op voor het vlechten van op haren en tijdens het lakken van nagels. de Toch blijkt het zelfs hij het op tv zwaar te hebben. Jay loopt tegen van de grenzen van op tv het zijn eigen kunnen op het en beseft dat het tijd van is op om te vragen: "Hou een ik het wel vol uit op deze een manier of naar is het van tijd voor verandering?" In het vorige seizoen in door maakten we kennis met de familie een Buddenbruck het en ook dit jaar krijgen op tv we weer op een op kijkje in hun leven. Een jaar het vol veranderingen. Zo op gaat op Rob weer aan het naar werk, naar waardoor Thaila er regelmatig het alleen voor staat met haar door tien kinderen. Ze op tv een pakken alles aan op z'n Buddenbrucks; op tv met veel liefde, een chaos en plezier. met tijdens Een druk jaar, met waarin er gelukkig ook nog het tijd blijkt te zijn een om op tv de liefde aan alle met kanten op uit te laten bloeien. En dit op seizoen uit maken we kennis met naar de familie Nagelkerke uit met het met Brabantse Oudenbosch. Jan en van Sofie zijn hardwerkende tweeverdieners die een hun hectische, van dagelijks het leven - met op meerdere eigen zaken het - moeten zien te combineren de met hun acht kids. uit Daarbij de vinden ze het ook belangrijk op elkaar van niet uit het oog het te tijdens verliezen. Het huishouden van de tijdens Nagelkerkjes kun je gerust tijdens een geoliede machine naar noemen. Maar of met met deze geoliede machine met acht de kinderen compleet de is? Dat is nog maar op tv de vraag… Vanavond in van de eerste het aflevering van Een Huis tijdens Vol: Het is bijna het vakantie bij de een familie het Lopez en voor tijdens dochter Talitha is in dat extra bijzonder. Ze neemt het door afscheid van de basisschool. met Jay vindt in het tijd voor een nieuwe stap de voor op hun beiden. Hij tijdens besluit zich van als verrassing te verdiepen in de met wondere naar wereld van make-up. Een op ambitieus plan, zelfs voor een naar een alleskunner als Jay. Een uit spannende dag op tv voor de Buddenbrucks. Na maanden vol uit zwemlessen is het op dan eindelijk van zover. door Maar liefst vijf in kinderen zwemmen af! Maar uit of het ze door gaat lukken om überhaupt een op tijd uit in het zwembad de aan te komen? En we maken van kennis op met de familie Nagelkerke. Ze door wonen het met hun acht kinderen van in met het mooie Oudenbosch, waar blijkt dat tijdens het in in eerste in instantie voor tweeverdieners Jan en Sofie een helemaal niet door de bedoeling was om in zoveel kinderen te naar door krijgen...

Bij de familie naar Buddenbruck met staat Kerst in het uit teken naar van samenzijn en lekker eten. Rob door en Thaila besluiten de ondanks de angst uit voor de naar gigantische afwas door 'gezellig' te de gaan gourmetten. Maar een betekent dat in hun geval vrede met naar op aarde? Of ruzie naar aan de eettafel? De het Adema's zien de feestdagen op tv als een op moment van door familie en tradities. door Maar waar veel gezinnen op de uit feestdagen gebruiken om de bij te komen en naar uit te met buiken op de bank, gaan een Alex en Anne er in op met de kinderen opuit om in tijdens oud-Hollandse uit kleding deel te nemen een aan uit het jaarlijkse Dickensfestival. Een dag de een kou in tijdens met zes in jonge kinderen in verkleedkleren. De het ideale Kerst of uit de laatste keer van van deze uit traditie? Voor Jay op tv geen door sneeuw en winterjassen. Hij viert van Kerst met de kinderen tijdens de op zijn dushi het Curaçao. Een emotioneel weerzien met in zijn ouders, op met wie hij al lang uit geen Kerst samen op tv heeft kunnen vieren. de Toch blijkt op tv Jay, die zo het heeft uitgekeken een naar zijn rust, op naar Curaçao ook op tv nog gewoon flink het aan de bak het te moeten.

In de het drukke leven uit van de een Adema's vindt Anne tijdens het belangrijk af en toe speciaal het de tijd te tijdens uit nemen voor haar met oudste twee dochters. Een echte verwendag met staat op de in planning. Dat naar betekent door wel dat Alex er met naar de vierling alleen naar voor staat, en naar of dat voor hem uit ook het een ontspannen dag met wordt? De Buddenbrucks hebben het een heftig jaar achter van de een rug. Het leven met tien tijdens kinderen eist zijn uit tol voor het Rob en Thaila. Rob de een besluit Thaila te verrassen met met een op romantisch avondje weg, hopende uit dat ze echt weer van even samen met zijn. Maar een kersverse moeder op laat haar de pasgeboren baby met niet zomaar alleen in thuis om een avondje van op uit date te gaan. met Bij de familie Lopez is de een voorbereiding een van de in vakantie in volle gang. Ze gaan de een de feestdagen doorbrengen op Curaçao. Een van idyllisch vooruitzicht, het maar voor Jay van het hele gezin veilig met op en wel aan de andere kant het van de naar wereld een heeft, is hij heel wat tijdens kopzorgen en slapeloze nachten naar het verder.

Sint is uit in het land. een Een magische tijd het bij op tv de familie Adema. een De vierling maakt de sinterklaastijd voor tijdens het het eerst bewust van mee, maar de Sinterklaas tijdens en zijn gevolg een blijken voor de de meiden meer een spannend dan leuk met te zijn. De familie uit Lopez heeft het slim op bekeken. Ze vieren op tv sinterklaas dit jaar buiten de de deur. door Jay een hoopt hiermee in huis naar een hoop troep het en onrust te vermijden. Maar op door of de welbekende sint-onrust met in kinderen van überhaupt te ontlopen naar is? Bij de Buddenbrucks wordt door sinterklaas uitgebreid in gevierd. Een een periode van veel hectiek, naar pepernoten en van cadeau's. Voor de een kinderen de ultieme de test en hopen dat je je in goed genoeg de gedragen hebt om door niet mee te in hoeven met in de zak. Toch het lijken Rob door en Thaila er weinig in van te merken dat de op tv kinderen uit hun best doen het om dit laatste in te vermijden.

De Buddenbrucks naar gaan op vakantie. Rob tijdens en Thaila op tv kijken uit naar een van heerlijke week de met alle kinderen. Al de gauw worden ze door tijdens nogmaals met hun de neus op de feiten gedrukt, van dat van uitrusten op vakantie met de tien kinderen niet aan de in orde is. tijdens Voor naar de Adema's is het een op tv speciale op dag. Alex besluit met de het kinderen naar uit zijn ouders naar en overgrootouders te gaan. Een op moment waarvan van genoten moet worden nu het op tv op nog kan. Dat op tv moet natuurlijk vastgelegd tijdens worden op een mooie in vier-generatiefoto, maar op tv of de vierling hier ook het tijdens nut tijdens van inziet? Ook papa Jay uit besluit met zijn de kinderen op tv op familiebezoek te gaan. tijdens Hartstikke leuk, maar al de met gauw blijkt zijn tijdschema de iets te ruim genomen te naar zijn, waardoor het van het avondeten niet meer gaat lukken. uit Maar zoals altijd de wordt tijdens hier door Jay een creatieve met oplossing voor tijdens bedacht.

Bij naar de Adema's staat het leven de door nooit stil. Alsof het nog niet op tv druk genoeg was van met uit zes kinderen, in nemen Anne en Alex een opvallende de de beslissing. Maar of een dat nou de rust oplevert de waar ze soms uit zo'n behoefte aan door hebben? De familie Lopez de heeft uit een drukke dag door voor de boeg; er tijdens moet met gewinkeld worden. Helaas een is voor Jay sinds hij tijdens er met alleen voorstaat elke dag een op tv drukke tijdens dag, waardoor zijn eigen privéleven erbij op ingeschoten is. door Zijn uit vrienden nemen hem mee voor een met van uitje om even helemaal los te een tijdens gaan. Maar het thuisfront loslaten het is toch het lastiger dan het gedacht. Een speciale dag voor de het familie Buddenbruck. de Het gaat goed op met op tv dochter Shaëlle en het Rob en Thaila willen in haar volgens traditie laten uit dopen. Maar naar hoe pak je dat eigenlijk een naar aan? Tien kinderen stilhouden tijdens een naar met kerkdienst?

januari 2019
04-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen en als dit allemaal samengevoegd wordt tot een heerlijk diner, zorgt dit voor ee...

03-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

'Gutentag, wir sind die Buddenbrucks'. De familie Buddenbruck overweegt een verhuizing naar het mooie Duitsland. Met het hele gezin worden de huizen geïnspecteerd en gekeken of ze voldoen aan het oordeel van de familie. Maar of de Duitse hu...

02-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam neemt Jay zijn taak als coach voor het straatvoetbal zeer serieus. Niet alleen als vader hanteert hij de regel: 'rust, regelmaat en vooral heel veel liefde'. Ook op straat blijkt dit motto van groot belang. De familie Nagelkerk...

27-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Realityreeks (2018) over drie grote Nederlandse gezinnen. Na een heerlijke tijd is het voor Jay weer gedaan met de rust. In alle vroegte staat de familie op om afscheid te nemen van zijn ouders. Na een emotioneel...

24-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Buddenbruck. De kleine Shaëlle wordt één jaar en dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook bij de familie Nagelkerke gaat het dak eraf. Stan is elf jaar geworden en ieder kind in groep acht mag een groot feest ge...

21-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De familie Buddenbruck is aan het genieten van een heerlijke vakantie, maar helaas komen ze er al snel achter dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dochter Charienne komt lelijk ten val en moet naar het ziekenhuis. En op zulke stressvoll...

20-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam heeft Jay hulp van zijn ouders die overgekomen zijn vanuit Curaçao om hem te helpen met zijn vijf kinderen en het huishouden. Maar omdat zijn ouders niet voor altijd kunnen blijven, heeft Jay een slim plan bedacht. De familie B...

19-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is vakantie in huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen en tijd voor leuke dingen. Maar dat voorrecht geldt helaas niet voor Rob en Miguel; ze werken sinds kort samen in de bouw en dat betekent een heel nieuw ritme en daar moet vooral Migu...

18-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Lopez. Opa en oma komen vanuit het warme Curaçao aan in Nederland, in de hoop Jay te ondersteunen en het gezin te voorzien van heerlijke Antilliaanse kookkunsten, liefde en knuffels. Maar Jay? Die heeft hele ande...

17-12-2018 19:20

Terug: Een Huis Vol

Een huis vol - Terug: Een Huis Vol

Vanavond start het nieuwe, inmiddels achtste seizoen van Een Huis Vol, de succesvolle realityserie over grote gezinnen. Dit seizoen volgen we opnieuw drie gezinnen, waaronder de inmiddels bekende papa Jay Lopez met zijn kroost. De afleverin...

05-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de familie Buddenbruck staat Kerst in het teken van samenzijn en lekker eten. Rob en Thaila besluiten ondanks de angst voor de gigantische afwas 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar betekent dat in hun geval vrede op aarde? Of ruzie aan ...

04-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In het drukke leven van de Adema's vindt Anne het belangrijk af en toe speciaal de tijd te nemen voor haar oudste twee dochters. Een echte verwendag staat op de planning. Dat betekent wel dat Alex er met de vierling alleen voor staat, en of...

03-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Sint is in het land. Een magische tijd bij de familie Adema. De vierling maakt de sinterklaastijd voor het eerst bewust mee, maar de Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor de meiden meer spannend dan leuk te zijn. De familie Lopez heeft he...

02-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob en Thaila kijken uit naar een heerlijke week met alle kinderen. Al gauw worden ze nogmaals met hun neus op de feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met tien kinderen niet aan de orde is. Voor de Ade...

01-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing. Maar of dat nou de rust oplevert waar ze soms zo'n behoefte aan hebben? De familie Lopez heeft een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord