Programma gemist?

Voor het de familie Nagelkerke is in december een drukke op maand. het De kerstdagen zijn dan op tv ook volledig van gereserveerd voor het gezin. naar Elk kind mag een eigen op met gerecht kiezen en als dit op allemaal samengevoegd wordt met tot een heerlijk naar diner, zorgt dit tijdens voor een bijzonder in geheel. Waarbij niet met elk van kind helemaal blij is met de door gemaakte naar keus. Het leven van met Rob tijdens en Thaila staat dag in dag tijdens uit volledig in de van het teken van met de kinderen. Maar vandaag in draait alles het volledig om de liefde door tussen Rob een en Thaila. Een lang gekoesterde van wens van hen naar gaat vandaag in vervulling, uit met het alle kinderen tijdens als getuige hiervan. tijdens Ook de familie uit Lopez geniet van de door decembermaand. Jay besluit dat een het naar mooi is om in met deze tijd van het door jaar eens de buiten zijn comfortzone op tv te treden en waagt tijdens zich aan een de avondje speeddaten. Maar of het tijdens hij hier de liefde een van zijn leven een vindt?

'Gutentag, wir het sind van die Buddenbrucks'. De familie Buddenbruck op overweegt een verhuizing een naar naar het mooie Duitsland. Met het hele van gezin op tv worden de huizen geïnspecteerd en uit gekeken of ze uit met voldoen aan het oordeel een van de familie. in Maar of de Duitse naar huizen wel berekend zijn met op met deze invasie? Na het door prangende verzoek van zijn op tv moeder in besluit Jay zich op te gaan verdiepen in de uit wondere wereld van uit het online daten. naar Op z'n minst het gezegd een tijdens boeiende uit avond voor deze alleenstaande met vader die zich al een jaren niet op het dit vlak uit heeft begeven. De met familie Nagelkerke de heeft een spannende ochtend voor de naar boeg. Alle de kinderen én de Jan en Sofie naar ondergaan een grondig onderzoek bij naar de op tandarts. Maar naar het zijn niet het de kinderen die dit bezoek zo een spannend van vinden...

In Rotterdam van neemt Jay zijn op tv taak het als coach voor het straatvoetbal zeer de serieus. Niet alleen van als vader hanteert in hij het de regel: 'rust, regelmaat tijdens en vooral heel naar veel liefde'. Ook met op het straat blijkt dit motto van van groot tijdens belang. De familie de Nagelkerke geniet van een heerlijke luie op zondag als tijdens gezin. Een op tv dag waarbij er vooral veel in tijd is voor het gezelligheid, lekker eten de én het elkaar. Bij de in Buddenbrucks is het tijd voor tijdens liefde. op Rob en Thaila op besluiten voor een de allereerste keer samen in een weekendje weg te tijdens gaan, zonder van de kinderen. En Rob door wil dit weekendje niet tijdens onopgemerkt voorbij laten naar het gaan. Hij heeft tijdens een bijzondere verrassing voor in Thaila...

Seizoen op 8 - Aflevering 7 - van Realityreeks (2018) over tijdens drie met grote Nederlandse gezinnen. Na een met heerlijke tijdens tijd is het voor Jay weer de gedaan met de uit rust. In alle de vroegte naar staat de familie op om door afscheid te in nemen van zijn ouders. uit in Na een emotioneel afscheid doet oma op Imelda een belangrijk naar verzoek op tv aan Jay, wat een hem flink aan tijdens het denken zet. Bij de de familie uit Nagelkerke staat uit er een dagje langs het uit hockeyveld naar op het programma. Maar naar liefst zes kinderen spelen uit vandaag uit wedstrijden en dat betekent de op tv hele dag juichen, aanmoedigen uit en koukleumen, waarbij het in al snel blijkt in dat een goede planning met zoveel tijdens uit kinderen onmisbaar is. Rob de en Thaila naar vieren deze week hun 80-jarige van feest.

Het is het feest bij de familie tijdens uit Buddenbruck. De kleine Shaëlle wordt van één jaar en op tv dit mag niet onopgemerkt tijdens op voorbijgaan. Ook bij de op tv familie Nagelkerke tijdens gaat het dak uit eraf. Stan is elf jaar uit geworden en ieder uit kind in groep een acht mag een groot op tv feest uit geven voor de van hele klas. Alles de weer opruimen doet het in gezin met het z'n allen, maar daar heeft van niet op iedereen zin in... Ook Jay met is te vinden op de op de dansvloer. Na een op tv paar zware weken besluit met hij de door kids een tijdens avondje thuis te de laten en op op tv stap te gaan met in zijn vrienden. met Gelukkig blijkt de hij zijn moves niet verleerd te uit op tv zijn.

De naar familie Buddenbruck is aan tijdens het genieten van de een heerlijke door vakantie, maar helaas komen tijdens ze er uit al snel uit achter dat een naar ongeluk in een klein hoekje van zit. Dochter van Charienne komt lelijk ten uit val en moet naar door op tv het ziekenhuis. En op de zulke stressvolle momenten met wordt nog maar eens tijdens duidelijk een dat iedereen op met zijn eigen manier met de door spanning omgaat. In op Rotterdam, bij de de familie Lopez, is het tijdens een tijdens volle boel. Omdat uit het niet van zo vaak voorkomt dat uit de hele door familie compleet is, proberen ze de extra van deze dagen het te genieten en naar hoe de kan dat nou beter dan een van met een gezellige barbecue. Een heerlijk uit samenzijn, waar met naast een de heleboel kip van ook ruimte is de voor mooie en emotionele herinneringen op aan naar vroeger. In Oudenbosch heeft door Jan een bijzondere avond voor naar de naar boeg. Hij is druk bezig tijdens door met de voorbereidingen voor een speciaal het avondje uit. De uit getrouwde vader naar van acht kinderen naar gaat namelijk op door date met een de veel een jongere dame, en diegene is tijdens niemand minder dan zijn door met eigen dochter Eline.

In Rotterdam heeft een Jay hulp tijdens van uit zijn ouders die overgekomen zijn vanuit het Curaçao om hem de te helpen met van zijn de vijf kinderen en het huishouden. naar Maar omdat met zijn het ouders niet voor altijd de kunnen blijven, heeft Jay een met in slim plan bedacht. De het familie Buddenbruck maakt de zich klaar voor op een heerlijke vakantie met het door hele op tv gezin. Met een gezelschap naar van twaalf mensen, op moeten er heel wat naar met spullen mee. Voor het vakantieplezier kan naar beginnen, moet er van uitgepakt worden en een dat blijkt nog een een naar hele uitdaging, zeker het als de kinderen hun zinnen door op tv op de jacuzzi uit gezet hebben. Een stuk rustiger op tv gaat het het er aan tijdens toe bij de familie Nagelkerke. Na van een een heerlijke zomer op de tijdens camping is het weer op tv tijd van voor het naar gewone leven. De naar school gaat weer beginnen, door dus de familie verlaat met op uit dubbele gevoelens het vakantiehuisje. En na met een door hele zomer op de in camping met acht kinderen, uit is dit naar gerust met een volksverhuizing te het noemen.

Het het is vakantie in op huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen en op tv tijdens tijd voor leuke dingen. op Maar dat voorrecht geldt helaas in niet voor op tv Rob en Miguel; ze naar werken sinds naar kort samen de in de bouw op en dat betekent een heel in nieuw in ritme en van daar moet vooral Miguel nog het erg aan wennen. een De familie Nagelkerke heeft een op een pittige tijd door achter de rug. Baby Junior heeft een een moeilijke start uit gehad en het het gezin is een toe aan een dagje een uit. op De keuze is op tv gevallen op uit Volendam. Een hele onderneming van met acht kinderen, naar zeker als je ook door nog eens de de trein moet zien op tv te halen. op tv Papa Jay staat inmiddels tijdens bekend als een alleskunner uit die zijn het hand niet omdraait voor een typische uit vrouwendingen. Toch moet ook naar hij toegeven: voor sommige op tv zaken is er de uit gewoon een vrouw op tv nodig. Dochter Talitha begint binnenkort aan met het grote tijdens avontuur van de een middelbare school en Jay van roept de het hulp in van tante het Shirma Rouse door om de haar daar mentaal én in fysiek op voor te met bereiden!

Het is op tv feest bij de familie uit Lopez. op Opa en op tv oma komen vanuit het warme met Curaçao aan in Nederland, van in door de hoop Jay te in ondersteunen en het gezin op te tijdens voorzien van van heerlijke Antilliaanse kookkunsten, liefde en door knuffels. tijdens Maar Jay? Die het heeft hele andere op tv taken voor zijn moeder een in petto. De uit familie Nagelkerke brengt de met zomer op tv door in hun vakantiehuisje op de de met camping. Dit huisje is een het stuk kleiner het dan hun eigen van woning, waardoor een het soms wat behelpen in is. Gelukkig is het op tv heerlijk weer de en kan de op barbecue aan. Maar op tv dan moet er wel naar eerst van boodschappen gedaan worden. In Heerlen zit naar uit de zomer in tijdens de lucht. Tijd voor kriebels en naar vlinders; Miguel is in verliefd. van Betrokken als Thaila is, met rijdt ze met tijdens haar oudste zoon het een hele land door het om deze van liefde te bezegelen. van Maar of deze hulp naar voldoende is de om het dit liefdesverhaal te op tv doen slagen?

Vanavond van start het nieuwe, inmiddels het achtste seizoen van Een de Huis Vol, op tv de succesvolle naar realityserie over grote gezinnen. Dit uit seizoen volgen we met opnieuw op drie gezinnen, uit waaronder de inmiddels bekende papa de Jay Lopez met van zijn kroost. De de afleveringen zijn na vandaag het het tot en met vrijdag 4 in januari naar elke werkdag om 19:00 naar uur te zien van op NPO 1. De de vrolijke alleenstaande van vader Jay is inmiddels niet het meer weg te van denken uit Een Huis op tv de Vol. De goedlachse duizendpoot die zijn op een hand niet omdraait in voor het vlechten van door haren en het lakken naar van nagels. Toch blijkt een zelfs hij van het zwaar te hebben. tijdens Jay loopt tijdens tegen de tijdens grenzen van zijn eigen kunnen door op en beseft op dat het op tv tijd is om te het vragen: uit "Hou ik door het wel vol het op deze manier van of is het het tijd voor verandering?" In het vorige de seizoen maakten we kennis van met het de familie Buddenbruck en ook met dit jaar op krijgen we weer een een kijkje in hun het leven. Een jaar met vol veranderingen. Zo met gaat Rob weer met aan het werk, van naar waardoor Thaila er regelmatig alleen voor met tijdens staat met haar met tien kinderen. Ze het pakken alles aan een op z'n Buddenbrucks; met op veel liefde, tijdens chaos en plezier. in Een druk jaar, waarin er gelukkig uit uit ook nog tijd blijkt te een zijn om de door liefde aan een alle kanten tijdens op te laten de bloeien. En dit seizoen maken we kennis van met de familie naar Nagelkerke uit het de Brabantse de Oudenbosch. Jan en Sofie zijn op hardwerkende een tweeverdieners die van hun hectische, dagelijks het leven - met meerdere eigen op tv zaken - moeten in zien te combineren met tijdens hun acht kids. door Daarbij vinden op ze het ook belangrijk in elkaar in niet uit het oog op te de verliezen. Het huishouden een van de Nagelkerkjes kun je naar gerust een geoliede machine op noemen. Maar of op deze van geoliede machine in met acht kinderen compleet is? van Dat is nog maar in de uit vraag… Vanavond in de eerste aflevering de van Een naar Huis Vol: Het is naar bijna vakantie bij naar de de familie Lopez en voor dochter in Talitha door is dat extra bijzonder. Ze neemt de afscheid van de de door basisschool. Jay vindt van het tijd voor een nieuwe stap tijdens voor hun naar beiden. Hij een besluit zich als tijdens verrassing te verdiepen in op de wondere wereld van in met make-up. Een ambitieus plan, op tv zelfs voor een alleskunner in als met Jay. Een spannende dag in voor de Buddenbrucks. Na van maanden vol zwemlessen is het in van dan eindelijk zover. Maar liefst vijf het kinderen de zwemmen af! in Maar of het ze gaat met lukken op tv om überhaupt op een tijd in het tijdens zwembad aan te komen? En op tv we maken kennis met op de familie uit Nagelkerke. Ze wonen met naar hun van acht kinderen in het mooie met Oudenbosch, waar van blijkt dat de het in eerste instantie een voor tweeverdieners Jan een en Sofie een helemaal niet de door bedoeling was om zoveel op tv kinderen te naar krijgen...

Bij door de familie Buddenbruck staat Kerst uit in het in teken van samenzijn en tijdens lekker eten. naar Rob en Thaila naar besluiten ondanks de op tv angst voor de door gigantische afwas met 'gezellig' te gaan van gourmetten. Maar van betekent dat in hun geval vrede op op aarde? het Of op tv ruzie aan de eettafel? op De Adema's zien de het feestdagen als een moment in van van familie en tradities. op tv Maar waar een veel gezinnen de feestdagen gebruiken het om bij te een komen en van uit te buiken door op de bank, gaan van Alex en in Anne er met uit de kinderen uit opuit om in oud-Hollandse op tv kleding deel te nemen aan een het jaarlijkse in Dickensfestival. Een uit dag de kou in door met zes jonge met kinderen in met verkleedkleren. De ideale Kerst een of de op laatste keer op tv van deze traditie? op Voor Jay geen van sneeuw en winterjassen. de Hij viert Kerst met de tijdens kinderen van op zijn dushi Curaçao. Een tijdens emotioneel weerzien naar met zijn ouders, met wie het hij al lang met geen Kerst op samen van heeft kunnen vieren. Toch blijkt Jay, het die van zo heeft op uitgekeken naar zijn rust, op Curaçao een ook uit nog gewoon flink aan van de bak tijdens te moeten.

In de het drukke leven van de op door Adema's vindt Anne het van belangrijk af uit en toe speciaal in de tijd te nemen voor haar op tv in oudste twee dochters. Een een echte verwendag staat op met de planning. Dat in betekent wel het dat Alex er met uit de vierling door alleen voor staat, van en of in dat voor hem ook een ontspannen het dag wordt? door De Buddenbrucks hebben een uit heftig met jaar achter de rug. in Het leven het met tien kinderen eist met zijn tol een voor Rob en Thaila. Rob de besluit naar Thaila te verrassen een met een romantisch avondje het weg, hopende met dat ze echt tijdens weer even tijdens samen zijn. Maar door een kersverse moeder de laat haar pasgeboren baby niet een zomaar alleen thuis om met een avondje op door date te gaan. door Bij de in familie Lopez in is de voorbereiding van naar de vakantie in in volle gang. Ze naar gaan de feestdagen een doorbrengen op op tv Curaçao. Een idyllisch vooruitzicht, maar een een voor Jay het hele het gezin veilig van en wel aan naar de andere kant van de wereld de heeft, is hij op tv heel wat uit kopzorgen en slapeloze nachten uit op tv verder.

Sint de is in tijdens het land. Een in magische tijd bij de familie de Adema. het De vierling maakt tijdens de sinterklaastijd voor de het eerst bewust naar mee, maar de Sinterklaas en zijn in gevolg blijken voor door de meiden meer met spannend dan leuk een een te zijn. De een familie Lopez heeft in het slim bekeken. Ze in vieren sinterklaas op dit jaar buiten de uit deur. Jay hoopt hiermee met in naar huis een hoop de troep en onrust te vermijden. tijdens Maar een of de welbekende sint-onrust met kinderen een überhaupt te ontlopen op tv is? naar Bij de Buddenbrucks naar wordt sinterklaas uitgebreid de gevierd. Een periode van naar veel hectiek, pepernoten en een in cadeau's. Voor de de kinderen de ultieme test van en hopen dat naar je je uit goed genoeg gedragen hebt een om niet mee te door hoeven naar in de zak. Toch lijken naar Rob en tijdens Thaila er weinig een van te merken dat op de kinderen het hun best door doen om dit door laatste te vermijden.

De Buddenbrucks van gaan op van vakantie. Rob naar en Thaila kijken uit naar naar een heerlijke week met uit alle kinderen. Al in gauw worden ze in nogmaals op met hun neus op van de feiten in gedrukt, dat uitrusten op vakantie tijdens met tien kinderen op tv niet het aan de orde uit is. Voor de naar Adema's is het met een speciale dag. in Alex besluit met de uit kinderen naar op tv zijn ouders en overgrootouders een te gaan. Een naar moment waarvan genoten met moet een worden nu het nog kan. Dat het moet natuurlijk vastgelegd uit een worden op een mooie door vier-generatiefoto, maar of de vierling het hier ook het de nut van inziet? van uit Ook papa Jay besluit in met zijn kinderen op in familiebezoek te op gaan. Hartstikke met leuk, maar al gauw blijkt het zijn tijdschema in iets te ruim genomen een te zijn, waardoor in het avondeten de niet meer op tv gaat lukken. Maar een zoals altijd wordt hier door door Jay een tijdens creatieve oplossing uit voor bedacht.

Bij van de Adema's staat het leven met een nooit stil. Alsof een het nog niet druk genoeg met was met op zes kinderen, nemen Anne en van Alex het een opvallende beslissing. Maar op tv of dat op nou de rust oplevert uit waar ze soms op zo'n een behoefte aan hebben? De familie Lopez tijdens heeft het een drukke dag voor de tijdens boeg; het er moet gewinkeld worden. Helaas naar is voor naar Jay tijdens sinds hij er alleen uit voorstaat elke dag in een drukke dag, waardoor zijn met in eigen privéleven erbij ingeschoten is. uit Zijn in vrienden nemen hem de mee voor een uitje om naar even met helemaal los te gaan. van Maar het thuisfront loslaten uit is toch lastiger een dan de gedacht. Een speciale dag voor de met familie Buddenbruck. Het met gaat goed met naar dochter van Shaëlle en Rob en Thaila een willen haar de volgens traditie laten van dopen. Maar hoe tijdens pak met je dat eigenlijk aan? Tien kinderen in tijdens stilhouden tijdens een op kerkdienst?

januari 2021
04-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen en als dit allemaal samengevoegd wordt tot een heerlijk diner, zorgt dit voor ee...

03-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

'Gutentag, wir sind die Buddenbrucks'. De familie Buddenbruck overweegt een verhuizing naar het mooie Duitsland. Met het hele gezin worden de huizen geïnspecteerd en gekeken of ze voldoen aan het oordeel van de familie. Maar of de Duitse hu...

02-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam neemt Jay zijn taak als coach voor het straatvoetbal zeer serieus. Niet alleen als vader hanteert hij de regel: 'rust, regelmaat en vooral heel veel liefde'. Ook op straat blijkt dit motto van groot belang. De familie Nagelkerk...

27-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Realityreeks (2018) over drie grote Nederlandse gezinnen. Na een heerlijke tijd is het voor Jay weer gedaan met de rust. In alle vroegte staat de familie op om afscheid te nemen van zijn ouders. Na een emotioneel...

24-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Buddenbruck. De kleine Shaëlle wordt één jaar en dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook bij de familie Nagelkerke gaat het dak eraf. Stan is elf jaar geworden en ieder kind in groep acht mag een groot feest ge...

21-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De familie Buddenbruck is aan het genieten van een heerlijke vakantie, maar helaas komen ze er al snel achter dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dochter Charienne komt lelijk ten val en moet naar het ziekenhuis. En op zulke stressvoll...

20-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam heeft Jay hulp van zijn ouders die overgekomen zijn vanuit Curaçao om hem te helpen met zijn vijf kinderen en het huishouden. Maar omdat zijn ouders niet voor altijd kunnen blijven, heeft Jay een slim plan bedacht. De familie B...

19-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is vakantie in huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen en tijd voor leuke dingen. Maar dat voorrecht geldt helaas niet voor Rob en Miguel; ze werken sinds kort samen in de bouw en dat betekent een heel nieuw ritme en daar moet vooral Migu...

18-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Lopez. Opa en oma komen vanuit het warme Curaçao aan in Nederland, in de hoop Jay te ondersteunen en het gezin te voorzien van heerlijke Antilliaanse kookkunsten, liefde en knuffels. Maar Jay? Die heeft hele ande...

17-12-2018 19:20

Terug: Een Huis Vol

Een huis vol - Terug: Een Huis Vol

Vanavond start het nieuwe, inmiddels achtste seizoen van Een Huis Vol, de succesvolle realityserie over grote gezinnen. Dit seizoen volgen we opnieuw drie gezinnen, waaronder de inmiddels bekende papa Jay Lopez met zijn kroost. De afleverin...

05-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de familie Buddenbruck staat Kerst in het teken van samenzijn en lekker eten. Rob en Thaila besluiten ondanks de angst voor de gigantische afwas 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar betekent dat in hun geval vrede op aarde? Of ruzie aan ...

04-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In het drukke leven van de Adema's vindt Anne het belangrijk af en toe speciaal de tijd te nemen voor haar oudste twee dochters. Een echte verwendag staat op de planning. Dat betekent wel dat Alex er met de vierling alleen voor staat, en of...

03-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Sint is in het land. Een magische tijd bij de familie Adema. De vierling maakt de sinterklaastijd voor het eerst bewust mee, maar de Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor de meiden meer spannend dan leuk te zijn. De familie Lopez heeft he...

02-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob en Thaila kijken uit naar een heerlijke week met alle kinderen. Al gauw worden ze nogmaals met hun neus op de feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met tien kinderen niet aan de orde is. Voor de Ade...

01-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing. Maar of dat nou de rust oplevert waar ze soms zo'n behoefte aan hebben? De familie Lopez heeft een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!