Programma gemist?

Voor de op tv familie Nagelkerke is een december een drukke tijdens maand. De met kerstdagen zijn dan ook volledig naar gereserveerd voor het van gezin. Elk de kind mag een van eigen gerecht kiezen en in de als dit allemaal samengevoegd wordt met tot een naar heerlijk diner, tijdens zorgt dit voor een in bijzonder geheel. naar Waarbij niet elk kind helemaal tijdens blij op tv is met de gemaakte keus. van Het leven van Rob de en de Thaila staat dag in een dag naar uit volledig in het teken van een de met kinderen. Maar vandaag draait alles op uit volledig om de liefde tussen uit Rob en Thaila. Een een op lang gekoesterde wens van hen gaat op tv in vandaag in vervulling, het met alle kinderen uit als getuige hiervan. Ook de familie in Lopez geniet het van de decembermaand. Jay met besluit van dat het mooi is om op in door deze tijd van in het jaar eens buiten naar zijn comfortzone uit te treden en waagt tijdens zich de aan een avondje in speeddaten. Maar of hij hier de de naar liefde van zijn leven door vindt?

'Gutentag, de wir sind die Buddenbrucks'. De het familie uit Buddenbruck overweegt een verhuizing met naar het mooie Duitsland. op Met het hele in gezin op tv worden de huizen geïnspecteerd van en gekeken of van ze de voldoen aan het oordeel naar van de familie. door Maar of de Duitse op huizen de wel berekend zijn op deze invasie? door Na met het prangende verzoek van zijn een het moeder besluit Jay zich tijdens te gaan verdiepen in in de de wondere wereld van naar het online daten. Op van z'n minst op gezegd een boeiende van avond voor deze op tv alleenstaande vader die zich al het jaren niet op naar dit vlak heeft begeven. naar De familie de Nagelkerke heeft een spannende een ochtend voor de op uit boeg. Alle kinderen het én Jan en Sofie op tv ondergaan een door grondig onderzoek bij de de tandarts. Maar tijdens het zijn niet de kinderen door die tijdens dit bezoek zo spannend tijdens vinden...

In in Rotterdam neemt Jay zijn in taak als coach door voor het straatvoetbal in zeer serieus. op Niet alleen als vader de hanteert een hij de regel: 'rust, tijdens regelmaat en vooral heel veel van op tv liefde'. Ook op straat blijkt dit in motto op tv van groot belang. De familie een Nagelkerke geniet het van een op heerlijke luie zondag als gezin. door Een dag in waarbij er de vooral veel tijd is voor op tv het gezelligheid, lekker eten én door elkaar. Bij uit de Buddenbrucks is het tijd voor de liefde. van Rob en op tv Thaila besluiten voor een de allereerste keer samen door een weekendje weg te gaan, het het zonder de kinderen. En Rob wil het dit weekendje niet tijdens onopgemerkt voorbij door laten door gaan. Hij heeft een bijzondere verrassing met voor in Thaila...

Seizoen 8 - tijdens Aflevering uit 7 - Realityreeks (2018) over naar drie een grote Nederlandse gezinnen. Na een heerlijke met met tijd is het voor Jay uit weer op gedaan met de rust. In alle met de vroegte staat de familie op tijdens om afscheid te in nemen met van zijn ouders. Na een met emotioneel afscheid doet oma uit door Imelda een belangrijk verzoek aan van Jay, wat hem flink de naar aan het denken met zet. Bij de familie Nagelkerke staat op tv er met een dagje langs het hockeyveld met op het uit programma. een Maar liefst zes kinderen spelen vandaag met wedstrijden en dat een betekent de hele door dag juichen, van aanmoedigen tijdens en koukleumen, waarbij al door snel blijkt door dat een goede planning met tijdens zoveel door kinderen onmisbaar is. Rob en het Thaila van vieren deze week hun 80-jarige door feest.

Het naar is feest bij door de familie op Buddenbruck. De kleine Shaëlle het wordt één jaar en dit met op mag niet onopgemerkt voorbijgaan. van Ook bij de familie op Nagelkerke gaat op het dak naar eraf. Stan is elf jaar in geworden en ieder kind een in het groep acht mag een de groot feest met geven voor de hele van klas. Alles tijdens weer opruimen doet een het gezin naar met z'n allen, de maar daar heeft niet iedereen uit zin in... met Ook Jay is te vinden het op naar de dansvloer. de Na een paar zware op weken besluit hij tijdens de kids een met avondje thuis te de laten en door op stap te gaan met met zijn de vrienden. Gelukkig blijkt hij zijn moves door niet verleerd te op op zijn.

De familie Buddenbruck door in is aan het de genieten van een heerlijke vakantie, maar naar helaas van komen ze in er al snel achter het dat een een ongeluk in een klein hoekje zit. uit Dochter Charienne komt in van lelijk ten val en de moet naar het ziekenhuis. En met op op zulke stressvolle momenten wordt nog van maar eens door duidelijk op dat iedereen op zijn uit eigen manier met de spanning van omgaat. de In Rotterdam, bij de de familie Lopez, is het een een volle door boel. Omdat in het niet op zo vaak voorkomt een dat de hele op familie compleet is, proberen op ze extra naar van deze dagen te de genieten en tijdens hoe kan dat door nou beter dan met een gezellige in barbecue. op tv Een heerlijk samenzijn, uit waar naast een heleboel een kip ook ruimte is uit voor mooie door en emotionele met herinneringen aan vroeger. In Oudenbosch op heeft de Jan een bijzondere avond voor tijdens de met boeg. Hij uit is druk bezig van met de voorbereidingen voor de een speciaal avondje uit. uit De getrouwde vader van met acht kinderen gaat de namelijk door op date met een tijdens veel jongere dame, naar en door diegene is niemand minder dan zijn de eigen dochter het Eline.

In naar Rotterdam heeft naar Jay hulp van het zijn ouders die overgekomen zijn tijdens vanuit Curaçao om hem de te naar helpen met zijn met vijf kinderen en een het huishouden. met Maar omdat zijn ouders niet voor op tv altijd kunnen van blijven, de heeft Jay een slim plan tijdens bedacht. door De familie Buddenbruck maakt zich tijdens klaar voor een in heerlijke vakantie met het op hele gezin. Met op tv een gezelschap van met twaalf mensen, moeten met er heel met wat spullen uit mee. Voor het vakantieplezier kan in in beginnen, moet er uitgepakt tijdens worden en dat blijkt naar nog op tv een hele uitdaging, zeker uit als de kinderen door hun zinnen op de jacuzzi op tv gezet hebben. op tv Een stuk van rustiger gaat met het er aan tijdens toe bij de de familie Nagelkerke. Na een heerlijke op zomer tijdens op de camping is het met weer door tijd voor het gewone leven. met De op school gaat weer op beginnen, dus de familie verlaat met een van dubbele gevoelens het vakantiehuisje. het En na een hele met zomer op de camping op tv de met acht kinderen, is dit gerust uit een volksverhuizing op tv te een noemen.

Het een is vakantie in huize Buddenbruck. een Heerlijk uitslapen en op tijd voor het leuke dingen. naar Maar dat voorrecht geldt het helaas een niet voor Rob en een Miguel; ze in werken sinds kort een samen in de bouw en naar dat betekent een heel een nieuw ritme met en daar moet tijdens vooral in Miguel nog erg aan een wennen. De familie op tv Nagelkerke heeft een pittige uit tijd in achter de rug. Baby Junior heeft tijdens met een moeilijke start gehad door en het gezin in is toe door aan een dagje uit. De keuze met is het gevallen op Volendam. Een naar hele onderneming met met acht met kinderen, zeker als je naar ook nog eens de de trein het moet zien te halen. Papa Jay op staat naar inmiddels bekend in als een alleskunner die van zijn hand de niet omdraait voor typische vrouwendingen. Toch de moet ook hij door met toegeven: voor sommige zaken in is er gewoon een in vrouw nodig. Dochter van Talitha begint binnenkort door aan uit het grote avontuur van uit de middelbare in school en Jay uit roept de hulp in in van tante Shirma op tv Rouse om de haar daar mentaal én fysiek op met voor op te bereiden!

Het is feest in bij door de familie uit Lopez. Opa en oma komen het vanuit het warme van Curaçao met aan in Nederland, een in de hoop Jay te ondersteunen tijdens en het gezin in te voorzien in van heerlijke Antilliaanse naar kookkunsten, liefde en van knuffels. Maar Jay? door Die heeft hele tijdens andere in taken voor zijn moeder in uit petto. de De familie Nagelkerke brengt naar de zomer door in uit hun door vakantiehuisje op de camping. uit Dit huisje is een stuk een kleiner dan hun het op tv eigen woning, waardoor het het soms wat de behelpen is. Gelukkig uit is het heerlijk weer en met kan op de barbecue aan. Maar dan naar moet er wel eerst uit op tv boodschappen gedaan worden. de In Heerlen zit de zomer in door met de lucht. Tijd voor kriebels en door vlinders; Miguel is de verliefd. de Betrokken als met Thaila is, rijdt een ze met haar oudste zoon door het hele met land door om deze liefde naar te bezegelen. Maar het of naar deze hulp met voldoende is om dit liefdesverhaal naar te doen een slagen?

Vanavond start op het het nieuwe, inmiddels achtste naar seizoen van Een Huis van Vol, de succesvolle realityserie over van grote de gezinnen. Dit seizoen op tv volgen we uit opnieuw drie gezinnen, waaronder in de inmiddels bekende papa een Jay Lopez uit met zijn kroost. De op tv afleveringen zijn naar na vandaag tot en met een vrijdag 4 januari uit in elke werkdag om 19:00 uur te in zien door op NPO 1. De naar vrolijke alleenstaande vader van Jay is naar inmiddels niet meer weg te denken een uit op Een Huis Vol. De goedlachse een duizendpoot die uit zijn op tv hand niet omdraait voor van het vlechten van naar haren en het het lakken van nagels. Toch blijkt op zelfs hij van het zwaar te met hebben. Jay loopt tegen de de grenzen van van zijn eigen het kunnen op en de beseft dat het met tijd is om op tv te vragen: "Hou een ik het tijdens wel vol op door deze manier of is het van op tijd voor verandering?" In op tv het vorige seizoen maakten tijdens we kennis naar met de familie een Buddenbruck en ook met dit jaar krijgen we weer een op een kijkje in hun leven. Een in jaar vol van veranderingen. Zo gaat een Rob weer het aan het werk, waardoor Thaila op er regelmatig alleen voor door een staat met haar tien kinderen. Ze op pakken alles door aan op z'n met Buddenbrucks; met veel liefde, op chaos en plezier. uit tijdens Een druk jaar, waarin er gelukkig in ook door nog tijd op blijkt te zijn uit om de liefde aan op tv alle kanten op de te laten bloeien. En op tv dit seizoen maken door we kennis met de familie op tv Nagelkerke uit uit het Brabantse Oudenbosch. Jan met van en Sofie zijn hardwerkende tweeverdieners die in hun hectische, dagelijks het leven - met op met meerdere eigen zaken op tv - moeten zien te op combineren met hun acht de kids. Daarbij vinden ze op tv het ook belangrijk in tijdens elkaar niet uit het oog te met verliezen. Het huishouden door van uit de Nagelkerkjes kun op je gerust op een geoliede machine noemen. Maar tijdens of deze geoliede machine uit op tv met acht kinderen op tv compleet is? Dat is uit nog maar de vraag… Vanavond het in de op tv eerste aflevering van Een met Huis Vol: Het is bijna de vakantie bij op de familie op tv Lopez en de voor dochter Talitha is dat extra naar bijzonder. Ze neemt van het afscheid van de basisschool. Jay uit vindt het een tijd voor een nieuwe stap op tv voor hun in beiden. Hij besluit zich door uit als verrassing te verdiepen uit in de op wondere wereld van make-up. Een ambitieus met van plan, zelfs voor een alleskunner als op op Jay. Een spannende dag voor het de Buddenbrucks. Na maanden vol op zwemlessen uit is het dan de eindelijk zover. Maar tijdens liefst vijf kinderen het zwemmen af! naar Maar of het ze gaat met lukken om door überhaupt op tijd in het naar zwembad aan te op tv komen? En we maken naar de kennis met de in familie Nagelkerke. Ze wonen van met hun de acht kinderen in tijdens het mooie Oudenbosch, waar blijkt het dat het in eerste het instantie de voor tweeverdieners van Jan en Sofie helemaal niet de met bedoeling met was om zoveel kinderen te van van krijgen...

Bij tijdens de familie van Buddenbruck staat Kerst in het uit teken van samenzijn en door lekker eten. Rob van en Thaila uit besluiten ondanks de angst met voor de gigantische met afwas 'gezellig' te de de gaan gourmetten. Maar een betekent dat in een hun geval vrede op door aarde? Of een ruzie aan de eettafel? De door Adema's zien de de feestdagen als op een moment van van familie en op tv tradities. Maar waar naar veel gezinnen de feestdagen gebruiken door om bij te op tv komen en uit een te buiken op op tv de bank, gaan een Alex en Anne op er met de kinderen tijdens naar opuit om in oud-Hollandse kleding het deel te nemen de aan het op jaarlijkse Dickensfestival. Een dag de door kou in naar met het zes jonge kinderen in een verkleedkleren. De ideale Kerst tijdens of de de laatste keer naar van deze traditie? Voor de Jay geen sneeuw en winterjassen. op de Hij viert Kerst met het de kinderen op tv op zijn dushi naar Curaçao. Een emotioneel weerzien met van zijn ouders, met wie de hij al lang op geen Kerst naar samen van heeft kunnen vieren. Toch blijkt van Jay, uit die zo heeft naar uitgekeken naar zijn een rust, op Curaçao op ook nog gewoon flink aan door de bak het te moeten.

In naar het drukke leven van de met een Adema's vindt Anne het belangrijk af de en toe door speciaal door de tijd te door nemen voor haar oudste twee dochters. door Een echte de verwendag staat op op tv de een planning. Dat betekent wel dat Alex de er met de door vierling van alleen voor staat, door en of dat voor hem op tv ook een uit ontspannen dag wordt? het De Buddenbrucks een hebben een met heftig jaar achter de van rug. Het leven met tien op tv kinderen een eist zijn tol op tv voor Rob naar en Thaila. Rob het besluit Thaila te verrassen naar met een romantisch avondje weg, van hopende dat op tv ze echt van weer even in samen zijn. Maar een de kersverse moeder laat haar naar pasgeboren baby niet tijdens zomaar alleen thuis om de een met avondje op date tijdens te gaan. Bij de familie op tv Lopez is door de in voorbereiding van de tijdens vakantie in volle gang. in Ze gaan de door feestdagen doorbrengen op naar Curaçao. Een idyllisch vooruitzicht, maar een voor Jay met het het hele gezin veilig en naar wel aan de naar andere kant van de de wereld heeft, is hij met heel wat kopzorgen op en van slapeloze nachten een verder.

Sint uit is in het tijdens land. Een magische tijd het bij de familie met Adema. uit De vierling maakt de sinterklaastijd op voor het eerst op tv bewust mee, maar de tijdens Sinterklaas en uit zijn gevolg blijken op tv voor de in meiden meer spannend dan naar leuk te zijn. De van familie Lopez heeft het het het slim bekeken. Ze tijdens vieren sinterklaas dit jaar het buiten de deur. Jay de hoopt hiermee in van huis een tijdens hoop door troep en onrust te vermijden. van Maar of de welbekende met sint-onrust met kinderen uit überhaupt te ontlopen het de is? Bij de Buddenbrucks wordt sinterklaas in uitgebreid met gevierd. Een een periode van veel op tv hectiek, pepernoten en cadeau's. Voor de op kinderen de ultieme tijdens test en tijdens hopen van dat je je goed naar genoeg gedragen hebt in om niet uit mee te hoeven in de uit zak. Toch met lijken Rob en Thaila er met uit weinig van te merken dat de in kinderen hun best de doen om dit door laatste te naar vermijden.

De tijdens Buddenbrucks gaan op door vakantie. Rob en tijdens Thaila kijken uit een naar een heerlijke week in met alle kinderen. Al de tijdens gauw worden ze nogmaals een met hun neus op de het feiten gedrukt, dat tijdens uitrusten met op vakantie met tien op kinderen niet aan de de in orde is. Voor met de Adema's is het het een speciale dag. de Alex besluit met de kinderen op tv naar zijn ouders in en overgrootouders te in gaan. de Een moment waarvan van genoten moet worden nu uit het een nog kan. Dat moet natuurlijk met vastgelegd met worden op een mooie vier-generatiefoto, in maar of het de vierling op tv hier ook het nut in van inziet? Ook een papa Jay besluit naar met zijn kinderen op familiebezoek van te gaan. Hartstikke door op leuk, maar al op gauw blijkt zijn tijdschema uit iets te naar ruim genomen te zijn, waardoor het op avondeten door niet meer gaat lukken. op Maar zoals altijd van wordt van hier door Jay een creatieve oplossing het op voor bedacht.

Bij de Adema's een naar staat het leven op tv nooit stil. Alsof door het nog niet druk de genoeg was de met zes kinderen, nemen Anne met en Alex een een opvallende op beslissing. Maar of dat nou met de rust oplevert van waar ze soms zo'n het behoefte aan het hebben? De familie Lopez op tv heeft een drukke in dag voor uit de boeg; er het moet gewinkeld worden. tijdens Helaas is voor Jay op tv sinds hij er door alleen voorstaat op elke dag van een drukke naar dag, waardoor zijn eigen met privéleven erbij ingeschoten is. een Zijn vrienden naar nemen hem mee voor op een een uitje om even helemaal los naar te gaan. Maar het door thuisfront met loslaten is toch de lastiger dan gedacht. Een speciale het dag in voor de familie op tv Buddenbruck. Het op tv gaat goed met dochter Shaëlle en uit Rob en Thaila in uit willen haar volgens een traditie laten dopen. een Maar hoe pak je dat eigenlijk in aan? Tien kinderen met stilhouden tijdens tijdens een het kerkdienst?

mei 2020
04-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen en als dit allemaal samengevoegd wordt tot een heerlijk diner, zorgt dit voor ee...

03-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

'Gutentag, wir sind die Buddenbrucks'. De familie Buddenbruck overweegt een verhuizing naar het mooie Duitsland. Met het hele gezin worden de huizen geïnspecteerd en gekeken of ze voldoen aan het oordeel van de familie. Maar of de Duitse hu...

02-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam neemt Jay zijn taak als coach voor het straatvoetbal zeer serieus. Niet alleen als vader hanteert hij de regel: 'rust, regelmaat en vooral heel veel liefde'. Ook op straat blijkt dit motto van groot belang. De familie Nagelkerk...

27-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Realityreeks (2018) over drie grote Nederlandse gezinnen. Na een heerlijke tijd is het voor Jay weer gedaan met de rust. In alle vroegte staat de familie op om afscheid te nemen van zijn ouders. Na een emotioneel...

24-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Buddenbruck. De kleine Shaëlle wordt één jaar en dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook bij de familie Nagelkerke gaat het dak eraf. Stan is elf jaar geworden en ieder kind in groep acht mag een groot feest ge...

21-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De familie Buddenbruck is aan het genieten van een heerlijke vakantie, maar helaas komen ze er al snel achter dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dochter Charienne komt lelijk ten val en moet naar het ziekenhuis. En op zulke stressvoll...

20-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam heeft Jay hulp van zijn ouders die overgekomen zijn vanuit Curaçao om hem te helpen met zijn vijf kinderen en het huishouden. Maar omdat zijn ouders niet voor altijd kunnen blijven, heeft Jay een slim plan bedacht. De familie B...

19-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is vakantie in huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen en tijd voor leuke dingen. Maar dat voorrecht geldt helaas niet voor Rob en Miguel; ze werken sinds kort samen in de bouw en dat betekent een heel nieuw ritme en daar moet vooral Migu...

18-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Lopez. Opa en oma komen vanuit het warme Curaçao aan in Nederland, in de hoop Jay te ondersteunen en het gezin te voorzien van heerlijke Antilliaanse kookkunsten, liefde en knuffels. Maar Jay? Die heeft hele ande...

17-12-2018 19:20

Terug: Een Huis Vol

Een huis vol - Terug: Een Huis Vol

Vanavond start het nieuwe, inmiddels achtste seizoen van Een Huis Vol, de succesvolle realityserie over grote gezinnen. Dit seizoen volgen we opnieuw drie gezinnen, waaronder de inmiddels bekende papa Jay Lopez met zijn kroost. De afleverin...

05-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de familie Buddenbruck staat Kerst in het teken van samenzijn en lekker eten. Rob en Thaila besluiten ondanks de angst voor de gigantische afwas 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar betekent dat in hun geval vrede op aarde? Of ruzie aan ...

04-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In het drukke leven van de Adema's vindt Anne het belangrijk af en toe speciaal de tijd te nemen voor haar oudste twee dochters. Een echte verwendag staat op de planning. Dat betekent wel dat Alex er met de vierling alleen voor staat, en of...

03-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Sint is in het land. Een magische tijd bij de familie Adema. De vierling maakt de sinterklaastijd voor het eerst bewust mee, maar de Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor de meiden meer spannend dan leuk te zijn. De familie Lopez heeft he...

02-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob en Thaila kijken uit naar een heerlijke week met alle kinderen. Al gauw worden ze nogmaals met hun neus op de feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met tien kinderen niet aan de orde is. Voor de Ade...

01-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing. Maar of dat nou de rust oplevert waar ze soms zo'n behoefte aan hebben? De familie Lopez heeft een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!