Programma gemist?

Voor een de familie een Nagelkerke is december een drukke uit maand. de De kerstdagen zijn dan ook volledig door gereserveerd voor de het gezin. Elk kind door mag een eigen het de gerecht kiezen en als dit allemaal op samengevoegd wordt een tot een heerlijk diner, een met zorgt dit voor een bijzonder geheel. de Waarbij in niet elk kind helemaal blij in een is met de gemaakte keus. Het uit leven van met Rob en Thaila uit staat met dag in dag uit op volledig in het teken door van naar de kinderen. Maar vandaag uit draait alles volledig om uit de de liefde tussen Rob van en Thaila. Een lang gekoesterde met wens van uit hen gaat vandaag in uit vervulling, door met alle kinderen als getuige tijdens hiervan. Ook de met familie in Lopez geniet van de decembermaand. Jay van besluit uit dat het mooi is om op tv in deze tijd de van het op jaar eens op buiten zijn comfortzone een te treden en waagt op zich aan op een avondje met speeddaten. Maar of hij hier tijdens de van liefde van zijn leven tijdens vindt?

'Gutentag, wir sind een die op tv Buddenbrucks'. De familie de Buddenbruck overweegt een verhuizing naar op tv het mooie op Duitsland. van Met het hele gezin worden door de een huizen geïnspecteerd en van gekeken of ze voldoen uit aan het in oordeel van de familie. Maar van of de Duitse huizen het wel berekend in zijn uit op deze invasie? Na uit het prangende verzoek op van zijn in moeder besluit Jay met zich te gaan verdiepen in door de wondere wereld van van door het online daten. met Op z'n minst gezegd een het boeiende avond voor deze uit alleenstaande in vader die door zich al jaren niet op op dit vlak door heeft begeven. De familie Nagelkerke een in heeft een spannende ochtend voor met de met boeg. Alle kinderen én Jan en in Sofie het ondergaan een grondig een onderzoek bij de tandarts. Maar uit het zijn niet in de naar kinderen die dit een bezoek zo spannend uit vinden...

In het Rotterdam neemt Jay op zijn taak als coach voor met het straatvoetbal zeer met serieus. Niet uit alleen als vader de hanteert hij de op regel: 'rust, regelmaat en met naar vooral heel veel tijdens liefde'. Ook op straat blijkt dit door uit motto van groot belang. op De familie Nagelkerke geniet van op een heerlijke luie naar zondag als gezin. met naar Een dag waarbij er vooral in veel naar tijd is voor het gezelligheid, lekker eten én elkaar. Bij een de Buddenbrucks is van door het tijd voor liefde. Rob op en Thaila in besluiten voor naar de allereerste keer samen op een weekendje van weg te gaan, zonder de naar kinderen. En in Rob wil door dit weekendje niet onopgemerkt voorbij laten het uit gaan. Hij heeft de een bijzondere verrassing voor de Thaila...

Seizoen met 8 - Aflevering het 7 - Realityreeks (2018) over naar door drie grote Nederlandse gezinnen. Na een het heerlijke tijd het is het voor Jay op weer gedaan door met de rust. de In alle vroegte staat de op tv van familie op om de afscheid te nemen van zijn tijdens ouders. de Na een emotioneel het afscheid doet oma door Imelda een belangrijk verzoek aan tijdens Jay, wat hem flink de aan het denken de door zet. Bij de een familie Nagelkerke staat van er een dagje langs uit het hockeyveld op het tijdens programma. naar Maar liefst zes door kinderen spelen vandaag wedstrijden en tijdens dat betekent de hele uit dag juichen, aanmoedigen naar en koukleumen, waarbij het al snel in blijkt dat een goede door planning met door zoveel kinderen onmisbaar het is. Rob en met Thaila vieren deze week op hun door 80-jarige feest.

Het is feest een op bij de familie Buddenbruck. De met kleine Shaëlle wordt het één jaar met en dit mag niet onopgemerkt het voorbijgaan. Ook bij uit de naar familie Nagelkerke gaat het een dak eraf. met Stan is elf jaar geworden in en ieder op tv kind in in groep acht mag een op groot feest van geven voor de hele een klas. tijdens Alles weer opruimen van doet het gezin met naar z'n allen, maar daar heeft van niet iedereen door zin in... Ook Jay op is een te vinden op de dansvloer. op tv Na een paar met zware weken van besluit hij de uit kids een naar avondje thuis de te laten en met op stap te door gaan met zijn het vrienden. Gelukkig blijkt hij zijn met moves naar niet verleerd te een zijn.

De familie Buddenbruck een is aan het uit genieten van een met een heerlijke vakantie, maar uit helaas komen ze er de al snel achter dat op tv een de ongeluk in een klein uit hoekje zit. Dochter het Charienne komt lelijk ten de val en moet door naar het ziekenhuis. van En op zulke stressvolle van momenten een wordt nog maar naar eens duidelijk dat het iedereen op de zijn eigen manier met in de spanning omgaat. In Rotterdam, de bij de op familie Lopez, is het het een volle het boel. de Omdat het niet het zo vaak voorkomt dat met de hele het familie compleet is, proberen een ze extra van deze de dagen van te genieten en hoe kan door dat nou beter met dan met een gezellige van barbecue. tijdens Een heerlijk samenzijn, door waar naast een heleboel kip het met ook ruimte is in voor mooie en emotionele herinneringen aan van vroeger. In tijdens Oudenbosch heeft uit Jan een bijzondere avond tijdens voor de boeg. Hij van uit is druk bezig met de voorbereidingen op voor een op tv speciaal avondje in uit. De getrouwde met vader van de acht kinderen gaat namelijk op een date met een in veel jongere dame, op tv en diegene is niemand naar tijdens minder dan zijn de eigen dochter Eline.

In Rotterdam heeft het Jay met hulp van zijn ouders de die overgekomen zijn op tv vanuit Curaçao door om hem te helpen naar met zijn met vijf kinderen en het huishouden. een de Maar omdat zijn ouders niet voor met uit altijd kunnen blijven, op tv heeft Jay een slim plan in bedacht. De tijdens familie Buddenbruck maakt zich klaar in voor een heerlijke de met vakantie met het hele met gezin. Met een naar gezelschap van twaalf mensen, moeten uit van er heel wat spullen mee. Voor het van het vakantieplezier kan beginnen, moet tijdens er een uitgepakt worden en dat naar blijkt nog een met hele uitdaging, zeker als met de kinderen het hun zinnen op de jacuzzi de gezet met hebben. Een stuk rustiger gaat door een het er aan toe bij de uit een familie Nagelkerke. Na naar een heerlijke zomer op tv op de camping is uit het weer tijd voor uit het gewone leven. De tijdens school uit gaat weer beginnen, dus de tijdens familie verlaat door met dubbele op tv gevoelens het vakantiehuisje. een En na een hele de zomer op de camping met met acht kinderen, een is dit uit gerust een volksverhuizing van te door noemen.

Het is vakantie het op tv in huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen naar en in tijd voor leuke dingen. door Maar dat de voorrecht geldt helaas niet voor Rob een en Miguel; van ze in werken sinds kort samen in in de bouw en op dat betekent met een heel nieuw ritme het en daar moet vooral uit Miguel nog erg in aan naar wennen. De familie Nagelkerke in heeft een pittige tijd naar tijdens achter de rug. met Baby Junior heeft een moeilijke start in op tv gehad en het gezin is toe naar naar aan een dagje uit. De keuze met is op gevallen op een Volendam. Een hele onderneming met op tv acht kinderen, tijdens zeker als je op tv ook nog eens de de trein moet tijdens zien te op halen. Papa Jay staat inmiddels bekend de als een alleskunner van die zijn hand van niet met omdraait voor typische vrouwendingen. Toch naar een moet ook hij toegeven: voor op tv sommige zaken is met er gewoon een van vrouw nodig. op tv Dochter Talitha begint binnenkort op tv aan het de grote avontuur op tv van de middelbare school en Jay op tv roept de hulp tijdens in van tante met Shirma in Rouse om haar daar door mentaal én fysiek op in tijdens voor te bereiden!

Het op is feest bij het de familie de Lopez. Opa en oma komen vanuit een het de warme Curaçao aan een in Nederland, in de hoop met Jay te met ondersteunen van en het gezin te voorzien in van heerlijke Antilliaanse in kookkunsten, liefde de en knuffels. Maar Jay? Die tijdens heeft het hele andere uit taken voor zijn moeder in op tv petto. De familie door Nagelkerke brengt de zomer uit door in hun tijdens vakantiehuisje een op de camping. uit Dit huisje is van een stuk kleiner dan hun het eigen uit woning, waardoor een het soms wat tijdens behelpen is. Gelukkig is het heerlijk van tijdens weer en kan van de barbecue aan. Maar door dan moet tijdens er wel eerst boodschappen een gedaan worden. In van Heerlen zit door de zomer in de lucht. het Tijd voor met kriebels en vlinders; Miguel tijdens is met verliefd. Betrokken als Thaila is, op tv rijdt ze met haar een oudste zoon door het hele land door de om deze de liefde te bezegelen. Maar op of deze uit hulp voldoende uit is om het dit liefdesverhaal te doen met slagen?

Vanavond in start het nieuwe, inmiddels achtste tijdens seizoen van naar Een Huis Vol, op de succesvolle in realityserie over grote gezinnen. Dit met seizoen volgen we tijdens opnieuw tijdens drie gezinnen, waaronder van de inmiddels bekende papa Jay een Lopez met op tv zijn kroost. De op tv afleveringen zijn een na vandaag de tot en met een vrijdag 4 januari elke werkdag om tijdens 19:00 uur te in zien op NPO een 1. De vrolijke alleenstaande op tv vader Jay is naar inmiddels niet meer tijdens weg te de denken in uit Een Huis op tv Vol. De goedlachse van duizendpoot die zijn in hand niet omdraait voor naar het vlechten van van haren en het op lakken van nagels. het Toch blijkt op zelfs hij het zwaar van te hebben. Jay loopt in tegen in de grenzen van zijn uit eigen kunnen uit op en beseft dat het tijd het in is om te vragen: "Hou ik van het wel vol uit op naar deze manier op of is het door tijd voor verandering?" In het vorige seizoen met maakten we kennis het met de naar familie Buddenbruck en ook het van dit jaar krijgen we een weer een kijkje de in hun leven. Een jaar de vol in veranderingen. Zo gaat uit Rob weer aan het werk, uit waardoor van Thaila er van regelmatig alleen voor staat met haar op tien kinderen. een Ze pakken tijdens alles aan op van z'n Buddenbrucks; op tv met veel liefde, chaos en van plezier. Een druk uit jaar, in waarin er gelukkig ook nog tijd met het blijkt te zijn om de een liefde aan alle kanten tijdens op naar te laten op bloeien. En dit seizoen maken we kennis in met de familie van Nagelkerke uit in het tijdens Brabantse Oudenbosch. Jan en met Sofie zijn hardwerkende tweeverdieners tijdens die hun in hectische, dagelijks leven het - met meerdere eigen uit zaken - moeten door zien naar te combineren met van hun acht kids. Daarbij vinden ze het het ook belangrijk in elkaar in niet uit door het oog te verliezen. Het huishouden van van de met Nagelkerkjes kun uit je gerust op een geoliede machine noemen. een Maar of deze geoliede machine een met acht een kinderen de compleet is? Dat is nog maar op tv de met vraag… Vanavond in door de eerste aflevering van Een naar Huis met Vol: Het is bijna tijdens vakantie bij de familie met Lopez en voor op dochter Talitha is op dat extra met bijzonder. Ze neemt afscheid in van de basisschool. Jay van vindt het tijd voor in een uit nieuwe stap een voor hun beiden. Hij uit besluit zich als verrassing in te de verdiepen in de met wondere wereld van make-up. een Een ambitieus van plan, zelfs voor een een alleskunner als Jay. Een van spannende dag de voor de Buddenbrucks. van Na maanden vol zwemlessen is het uit dan eindelijk zover. het Maar liefst vijf door kinderen op zwemmen af! naar Maar of het ze naar gaat lukken om überhaupt in op tijd van in het zwembad aan door te komen? En het we maken kennis door met de familie Nagelkerke. op Ze de wonen met hun acht kinderen naar in het door mooie Oudenbosch, op waar blijkt dat het op in eerste instantie voor van tweeverdieners Jan van en Sofie helemaal op tv niet de een bedoeling was om zoveel kinderen met te in krijgen...

Bij de familie naar Buddenbruck staat Kerst van in naar het teken van samenzijn het en lekker het eten. Rob en de Thaila besluiten ondanks van de angst voor de op tv gigantische naar afwas 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar een door betekent dat in hun naar geval vrede op in aarde? Of met ruzie aan de eettafel? De uit Adema's zien de feestdagen tijdens met als een moment van familie en door tradities. Maar tijdens waar op veel gezinnen de feestdagen gebruiken door om bij in te komen en een uit te het buiken op de bank, gaan Alex van en Anne er in met de kinderen tijdens een opuit om in in oud-Hollandse kleding deel te nemen de aan het uit jaarlijkse Dickensfestival. Een dag op de kou in naar met zes jonge naar kinderen met in verkleedkleren. De ideale op tv Kerst of de de laatste keer van deze een traditie? naar Voor Jay geen sneeuw en winterjassen. het Hij op viert Kerst met met de kinderen op zijn dushi het Curaçao. Een het emotioneel weerzien met zijn met ouders, met met wie hij met al lang geen Kerst samen uit in heeft kunnen vieren. Toch blijkt Jay, uit die zo heeft op tv uitgekeken naar zijn door rust, op Curaçao op ook nog het gewoon flink in aan de bak van te moeten.

In in het drukke leven van op tv de Adema's naar vindt Anne het belangrijk af van en op toe speciaal de een tijd te naar nemen voor haar oudste de twee dochters. Een echte uit verwendag staat uit op de planning. Dat betekent van wel de dat Alex er in met de vierling op alleen voor de staat, en of dat voor op hem in ook een ontspannen dag op tv wordt? De Buddenbrucks hebben een door heftig jaar achter op tv de rug. uit Het leven met tien het van kinderen eist zijn tol voor het Rob en Thaila. Rob met besluit Thaila te op tv verrassen met naar een op romantisch avondje weg, hopende op tv dat ze echt weer van even samen zijn. op tv Maar een op kersverse moeder laat haar uit pasgeboren met baby niet zomaar alleen thuis op tv om een avondje op op tv date te gaan. op in Bij de familie Lopez is de de voorbereiding van de tijdens vakantie in tijdens volle gang. tijdens Ze gaan de een feestdagen doorbrengen op Curaçao. Een de op idyllisch vooruitzicht, maar voor Jay op het hele gezin in veilig en tijdens wel aan de in andere kant van de wereld een heeft, is op tv hij in heel wat kopzorgen met en slapeloze nachten met verder.

Sint een is in het land. op tv Een magische tijd op bij van de familie Adema. van De vierling maakt de sinterklaastijd voor in het eerst het bewust mee, maar de op tv Sinterklaas naar en zijn gevolg blijken voor naar met de meiden meer spannend dan het leuk te zijn. De tijdens op tv familie Lopez heeft het op slim bekeken. Ze vieren sinterklaas op dit van jaar buiten de deur. tijdens Jay het hoopt hiermee in een huis een hoop troep en onrust naar te vermijden. Maar het met of de welbekende sint-onrust op met kinderen überhaupt een te ontlopen is? Bij de uit Buddenbrucks wordt sinterklaas door uit uitgebreid gevierd. Een periode van met veel de hectiek, pepernoten en in cadeau's. Voor de een kinderen de ultieme test en op hopen dat je op je het goed genoeg gedragen hebt om niet door mee te het hoeven in door de zak. Toch lijken door Rob en Thaila van er weinig van te op merken de dat de uit kinderen hun best doen uit om dit laatste te in vermijden.

De een Buddenbrucks gaan op vakantie. een Rob een en Thaila kijken uit naar een tijdens heerlijke week met met alle kinderen. tijdens Al gauw worden uit ze nogmaals met de hun neus op de tijdens feiten in gedrukt, dat uitrusten op vakantie een met tien kinderen in niet aan de de orde is. Voor met de tijdens Adema's is het een door speciale dag. Alex op besluit met de de kinderen naar zijn tijdens ouders en overgrootouders te een de gaan. Een moment waarvan genoten in moet worden nu het een nog kan. door Dat moet natuurlijk vastgelegd uit worden door op een mooie van vier-generatiefoto, maar de of de vierling hier ook tijdens het nut van inziet? op de Ook papa Jay besluit tijdens met zijn kinderen op familiebezoek van te gaan. in Hartstikke op tv leuk, maar al gauw blijkt van zijn tijdschema iets een te ruim genomen het te zijn, waardoor het naar avondeten een niet meer gaat lukken. Maar op naar zoals altijd wordt tijdens hier door Jay een creatieve oplossing het voor met bedacht.

Bij van de Adema's staat het leven het de nooit stil. Alsof het nog niet een druk genoeg in was met tijdens zes kinderen, nemen op Anne en Alex een opvallende het beslissing. Maar of naar dat tijdens nou de rust met oplevert waar ze tijdens soms zo'n behoefte naar aan hebben? De familie Lopez door heeft een drukke naar dag met voor de boeg; er moet tijdens gewinkeld uit worden. Helaas is van voor Jay sinds op hij er alleen het voorstaat elke door dag een drukke op dag, waardoor zijn naar eigen privéleven erbij ingeschoten naar is. Zijn vrienden nemen uit hem mee voor een op tv uit uitje om even helemaal het los te gaan. Maar de het op thuisfront loslaten is van toch lastiger dan gedacht. van Een speciale dag met voor de familie door Buddenbruck. Het gaat goed met met dochter Shaëlle en met Rob en in Thaila willen haar de volgens traditie laten door dopen. Maar hoe op tv pak tijdens je dat eigenlijk aan? Tien kinderen uit stilhouden uit tijdens een met kerkdienst?

februari 2020
04-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen en als dit allemaal samengevoegd wordt tot een heerlijk diner, zorgt dit voor ee...

03-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

'Gutentag, wir sind die Buddenbrucks'. De familie Buddenbruck overweegt een verhuizing naar het mooie Duitsland. Met het hele gezin worden de huizen geïnspecteerd en gekeken of ze voldoen aan het oordeel van de familie. Maar of de Duitse hu...

02-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam neemt Jay zijn taak als coach voor het straatvoetbal zeer serieus. Niet alleen als vader hanteert hij de regel: 'rust, regelmaat en vooral heel veel liefde'. Ook op straat blijkt dit motto van groot belang. De familie Nagelkerk...

27-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Realityreeks (2018) over drie grote Nederlandse gezinnen. Na een heerlijke tijd is het voor Jay weer gedaan met de rust. In alle vroegte staat de familie op om afscheid te nemen van zijn ouders. Na een emotioneel...

24-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Buddenbruck. De kleine Shaëlle wordt één jaar en dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook bij de familie Nagelkerke gaat het dak eraf. Stan is elf jaar geworden en ieder kind in groep acht mag een groot feest ge...

21-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De familie Buddenbruck is aan het genieten van een heerlijke vakantie, maar helaas komen ze er al snel achter dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dochter Charienne komt lelijk ten val en moet naar het ziekenhuis. En op zulke stressvoll...

20-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam heeft Jay hulp van zijn ouders die overgekomen zijn vanuit Curaçao om hem te helpen met zijn vijf kinderen en het huishouden. Maar omdat zijn ouders niet voor altijd kunnen blijven, heeft Jay een slim plan bedacht. De familie B...

19-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is vakantie in huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen en tijd voor leuke dingen. Maar dat voorrecht geldt helaas niet voor Rob en Miguel; ze werken sinds kort samen in de bouw en dat betekent een heel nieuw ritme en daar moet vooral Migu...

18-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Lopez. Opa en oma komen vanuit het warme Curaçao aan in Nederland, in de hoop Jay te ondersteunen en het gezin te voorzien van heerlijke Antilliaanse kookkunsten, liefde en knuffels. Maar Jay? Die heeft hele ande...

17-12-2018 19:20

Terug: Een Huis Vol

Een huis vol - Terug: Een Huis Vol

Vanavond start het nieuwe, inmiddels achtste seizoen van Een Huis Vol, de succesvolle realityserie over grote gezinnen. Dit seizoen volgen we opnieuw drie gezinnen, waaronder de inmiddels bekende papa Jay Lopez met zijn kroost. De afleverin...

05-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de familie Buddenbruck staat Kerst in het teken van samenzijn en lekker eten. Rob en Thaila besluiten ondanks de angst voor de gigantische afwas 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar betekent dat in hun geval vrede op aarde? Of ruzie aan ...

04-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In het drukke leven van de Adema's vindt Anne het belangrijk af en toe speciaal de tijd te nemen voor haar oudste twee dochters. Een echte verwendag staat op de planning. Dat betekent wel dat Alex er met de vierling alleen voor staat, en of...

03-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Sint is in het land. Een magische tijd bij de familie Adema. De vierling maakt de sinterklaastijd voor het eerst bewust mee, maar de Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor de meiden meer spannend dan leuk te zijn. De familie Lopez heeft he...

02-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob en Thaila kijken uit naar een heerlijke week met alle kinderen. Al gauw worden ze nogmaals met hun neus op de feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met tien kinderen niet aan de orde is. Voor de Ade...

01-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing. Maar of dat nou de rust oplevert waar ze soms zo'n behoefte aan hebben? De familie Lopez heeft een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!