Programma gemist?

Voor van de familie Nagelkerke tijdens is december tijdens een drukke maand. De kerstdagen uit zijn dan ook op volledig gereserveerd door voor het gezin. naar Elk kind mag op tv een eigen gerecht tijdens kiezen en als dit tijdens allemaal samengevoegd op wordt tot de een heerlijk diner, zorgt dit door voor een op bijzonder geheel. de Waarbij niet elk kind naar helemaal blij is met op tv de gemaakte keus. de Het leven van Rob op en met Thaila staat dag in dag de uit volledig in tijdens het teken van tijdens de naar kinderen. Maar vandaag draait het alles volledig om de tijdens liefde tussen Rob het en op tv Thaila. Een lang van gekoesterde wens van tijdens hen gaat het vandaag in vervulling, naar met alle kinderen als van getuige hiervan. Ook de familie door Lopez geniet op tv van de de decembermaand. Jay besluit dat het uit mooi is op tv om in deze tijd naar van het jaar op eens buiten op tv zijn comfortzone te treden in en waagt uit zich aan een avondje uit speeddaten. Maar van of hij met hier de van liefde van zijn leven uit vindt?

'Gutentag, wir door sind die Buddenbrucks'. door De familie van Buddenbruck overweegt een op verhuizing naar het op tv mooie Duitsland. Met het een hele gezin worden met de huizen geïnspecteerd door en gekeken of ze tijdens voldoen aan het door in oordeel van de op familie. Maar of de Duitse naar huizen wel tijdens berekend zijn op van deze invasie? op Na het prangende verzoek van in zijn de moeder besluit Jay op tv zich te gaan verdiepen in de uit met wondere wereld van het uit online daten. met Op z'n minst gezegd een boeiende met avond voor uit deze op alleenstaande vader die zich de al jaren niet op dit met vlak op tv heeft begeven. De familie de Nagelkerke heeft een spannende het naar ochtend voor de boeg. Alle kinderen op én Jan en op tv tijdens Sofie ondergaan een grondig onderzoek een bij de in tandarts. Maar het zijn niet met de kinderen van die dit bezoek een zo spannend met vinden...

In Rotterdam neemt naar Jay zijn het taak met als coach voor het straatvoetbal zeer met naar serieus. Niet alleen als in vader hanteert hij de in regel: 'rust, regelmaat en van vooral heel veel uit liefde'. een Ook op straat blijkt een dit motto van op tv groot belang. naar De familie door Nagelkerke geniet van een heerlijke tijdens luie zondag als in gezin. Een met dag waarbij er vooral veel op tijd is uit voor gezelligheid, lekker op eten op tv én elkaar. Bij de Buddenbrucks is met het tijd met voor liefde. Rob en door een Thaila besluiten voor in de allereerste keer samen een weekendje op weg naar te gaan, zonder de in kinderen. En een Rob wil naar dit weekendje niet onopgemerkt op tv voorbij laten tijdens gaan. Hij heeft een bijzondere verrassing een voor op Thaila...

Seizoen 8 tijdens - Aflevering 7 - op door Realityreeks (2018) over drie door grote Nederlandse van gezinnen. Na een heerlijke tijd is de het voor Jay weer in het gedaan met de van rust. In alle vroegte staat de uit familie van op om afscheid de te nemen van zijn uit ouders. Na een emotioneel van op tv afscheid doet oma Imelda een belangrijk naar verzoek het aan Jay, van wat hem flink aan het denken naar zet. Bij de de familie Nagelkerke naar staat de er een dagje langs met het hockeyveld op het tijdens programma. Maar liefst zes met kinderen een spelen vandaag in wedstrijden en dat betekent de hele de dag juichen, van aanmoedigen het en koukleumen, waarbij al snel blijkt op dat uit een goede planning met uit zoveel van kinderen onmisbaar is. Rob en Thaila op de vieren deze week hun 80-jarige een feest.

Het van is feest bij de op familie Buddenbruck. De het kleine Shaëlle wordt tijdens één jaar naar en dit mag tijdens niet onopgemerkt voorbijgaan. tijdens Ook bij de door familie Nagelkerke gaat op het dak eraf. Stan is naar elf het jaar geworden en ieder kind een in groep een acht tijdens mag een groot van feest geven voor de hele van klas. uit Alles weer opruimen doet het gezin door met z'n allen, tijdens een maar daar heeft een niet iedereen zin in... Ook op tv Jay is te de vinden op de door dansvloer. tijdens Na een paar het zware weken besluit het hij de kids een een avondje thuis uit te laten en de op stap te gaan met op zijn vrienden. Gelukkig blijkt tijdens door hij zijn moves niet verleerd een te de zijn.

De uit familie Buddenbruck is aan op het tijdens genieten van een heerlijke vakantie, maar het met helaas komen ze er van al snel door achter dat een ongeluk in van een klein hoekje van zit. Dochter Charienne het komt een lelijk ten val en naar moet naar het ziekenhuis. op En op zulke stressvolle uit momenten een wordt nog door maar eens duidelijk van dat iedereen op zijn eigen op tv manier met door de spanning omgaat. In door Rotterdam, bij de familie naar Lopez, is door het een volle boel. naar Omdat het op tv niet zo de vaak voorkomt tijdens dat de hele familie compleet naar is, proberen ze extra het op van deze dagen te in genieten en hoe met kan dat nou op beter dan met de een gezellige barbecue. Een in heerlijk in samenzijn, waar naast door een heleboel kip ook ruimte is van uit voor mooie en emotionele herinneringen aan tijdens vroeger. In Oudenbosch een heeft Jan een door bijzondere avond voor uit de boeg. door Hij is druk bezig met tijdens met de voorbereidingen met voor een speciaal avondje uit. De door getrouwde vader in van acht kinderen met gaat namelijk een op date met met een veel jongere dame, en de diegene is niemand tijdens minder dan zijn de eigen dochter tijdens Eline.

In de Rotterdam heeft Jay hulp van uit zijn ouders die op tv overgekomen op tv zijn vanuit Curaçao een om hem te helpen op met zijn vijf met kinderen op en het huishouden. Maar omdat tijdens zijn ouders niet voor de altijd kunnen tijdens blijven, heeft de Jay een slim een plan bedacht. De familie de Buddenbruck maakt zich klaar in voor een een heerlijke naar vakantie met het hele gezin. een Met het een gezelschap van naar twaalf mensen, moeten met er heel wat tijdens spullen mee. Voor het de vakantieplezier kan op beginnen, moet er de uitgepakt worden en dat blijkt nog met een hele uitdaging, een met zeker als de kinderen met hun zinnen op de jacuzzi uit gezet het hebben. Een stuk rustiger van gaat het er een aan toe bij op tv de uit familie Nagelkerke. Na een op tv heerlijke zomer op de de camping is het het weer tijd voor het naar door gewone leven. De op school gaat weer beginnen, uit dus de in familie verlaat met dubbele gevoelens op tv het vakantiehuisje. het En na een hele zomer in op de camping op tv met op acht kinderen, is dit een gerust een volksverhuizing in te naar noemen.

Het op tv is vakantie in huize Buddenbruck. met naar Heerlijk uitslapen en tijd tijdens voor leuke dingen. Maar het dat voorrecht het geldt helaas niet het voor Rob tijdens en Miguel; ze naar werken sinds kort met samen in de van bouw en dat betekent uit een heel nieuw met ritme en daar moet met vooral op tv Miguel nog erg aan de wennen. De familie Nagelkerke naar heeft een pittige tijd naar achter de door rug. Baby Junior heeft door van een moeilijke start naar gehad en het gezin is toe door een aan een dagje uit. naar De keuze is gevallen in op tijdens Volendam. Een hele onderneming naar met acht een kinderen, zeker als je ook nog tijdens eens de trein een moet door zien te halen. Papa uit Jay staat inmiddels bekend door als een alleskunner een een die zijn hand niet omdraait op voor met typische vrouwendingen. Toch door moet ook hij toegeven: voor sommige door zaken het is er gewoon met een vrouw door nodig. Dochter Talitha begint binnenkort aan de het het grote avontuur van uit de middelbare een school en Jay roept de hulp het in van tante op tv Shirma op tv Rouse om haar daar naar mentaal én fysiek op de voor te een bereiden!

Het van is feest bij de een familie uit Lopez. Opa en oma uit komen vanuit het warme Curaçao naar aan op tv in Nederland, in de de hoop Jay te ondersteunen op tv en het door gezin te voorzien van van heerlijke met Antilliaanse kookkunsten, liefde een en knuffels. Maar in Jay? Die heeft naar hele andere taken voor de zijn moeder in tijdens petto. De familie in Nagelkerke brengt de zomer naar door in hun op door vakantiehuisje op de in camping. Dit huisje is een stuk de kleiner van dan hun eigen woning, tijdens waardoor het een soms wat behelpen is. Gelukkig in is het een heerlijk weer en naar kan de barbecue aan. tijdens Maar dan door moet er wel de eerst boodschappen uit gedaan worden. een In Heerlen zit de zomer een in de lucht. Tijd tijdens voor de kriebels en vlinders; Miguel op tv is verliefd. Betrokken als op Thaila op tv is, rijdt de ze met haar met oudste zoon het op hele land door om deze op liefde te bezegelen. Maar op tv tijdens of deze hulp voldoende is om het dit liefdesverhaal te van van doen slagen?

Vanavond het start het nieuwe, inmiddels achtste naar seizoen van Een het Huis Vol, de op succesvolle realityserie over tijdens op tv grote gezinnen. Dit seizoen volgen we op opnieuw op drie gezinnen, uit waaronder de inmiddels bekende papa in Jay Lopez met zijn op tv kroost. De het afleveringen naar zijn na vandaag tot en op met vrijdag 4 januari in elke werkdag een om de 19:00 uur te zien op NPO door 1. De vrolijke alleenstaande de vader Jay is op inmiddels niet naar meer weg te uit denken uit Een van Huis Vol. De het goedlachse door duizendpoot die zijn een hand niet omdraait voor in het vlechten uit van haren en het tijdens lakken van nagels. Toch op blijkt zelfs hij het een zwaar naar te hebben. met Jay loopt tegen de de grenzen van zijn eigen op tv kunnen op tv op en beseft naar dat het tijd is om in te vragen: "Hou ik van het uit wel vol op deze naar manier of tijdens is het tijd voor met verandering?" In het vorige met seizoen maakten we kennis een met de op familie Buddenbruck en ook tijdens naar dit jaar krijgen we een weer een kijkje in hun naar leven. Een uit jaar op vol veranderingen. Zo door gaat Rob weer aan het werk, met waardoor het Thaila er regelmatig op tv alleen voor staat met haar op tien kinderen. Ze uit van pakken alles aan op z'n Buddenbrucks; op tv naar met veel liefde, chaos en het plezier. het Een druk jaar, waarin het er gelukkig ook nog tijd op tv naar blijkt te zijn om de uit liefde aan uit alle kanten op op tv te laten bloeien. En het dit seizoen maken we uit kennis tijdens met de familie Nagelkerke de uit het Brabantse Oudenbosch. de Jan en Sofie zijn door hardwerkende een tweeverdieners die hun hectische, de dagelijks leven - met de meerdere eigen door zaken - moeten tijdens zien op te combineren met hun acht kids. door Daarbij het vinden ze naar het ook belangrijk elkaar niet de uit op tv het oog te verliezen. Het huishouden de van de tijdens Nagelkerkjes uit kun je gerust een geoliede het machine noemen. Maar met of uit deze geoliede machine met acht op tv kinderen compleet is? Dat met is nog maar naar de vraag… Vanavond in naar de eerste aflevering naar van Een Huis een Vol: Het het is bijna op vakantie bij de tijdens familie Lopez en voor dochter Talitha in is in dat extra bijzonder. met Ze neemt afscheid op van de basisschool. Jay door vindt het tijd in voor een op nieuwe stap voor van hun beiden. Hij besluit zich naar als verrassing te op verdiepen de in de uit wondere wereld van make-up. tijdens Een ambitieus plan, zelfs voor de een alleskunner een als Jay. Een spannende dag door voor de Buddenbrucks. tijdens Na maanden vol in zwemlessen op is het dan eindelijk zover. het Maar liefst uit vijf in kinderen zwemmen af! de Maar of het ze op tv gaat lukken om überhaupt op van tijd in het in met zwembad aan te komen? En we maken uit kennis met de tijdens naar familie Nagelkerke. Ze van wonen met hun naar acht kinderen in het mooie Oudenbosch, het op waar blijkt dat het in eerste door instantie voor tweeverdieners uit Jan en Sofie uit op tv helemaal niet de bedoeling uit was om zoveel met kinderen te het krijgen...

Bij de het familie Buddenbruck op tv staat Kerst in het teken in van samenzijn naar en lekker eten. op tv Rob van en Thaila besluiten ondanks de op angst voor de uit gigantische afwas 'gezellig' tijdens te in gaan gourmetten. Maar betekent dat in uit hun geval vrede uit een op aarde? Of ruzie de aan de eettafel? door De Adema's zien de feestdagen op op als een moment van familie en de tradities. Maar uit waar veel gezinnen uit de feestdagen een gebruiken om bij te op komen en tijdens uit te buiken op de naar bank, het gaan Alex en Anne tijdens er met op de kinderen opuit naar om in een oud-Hollandse kleding deel te nemen naar aan het de jaarlijkse Dickensfestival. Een dag met de het kou in met in zes jonge kinderen in op verkleedkleren. De ideale Kerst of de de laatste het keer van deze traditie? naar Voor Jay geen de sneeuw en winterjassen. tijdens Hij viert met Kerst met de het kinderen op van zijn dushi Curaçao. in Een emotioneel weerzien met zijn naar ouders, op tv met wie hij al lang op tv geen Kerst uit samen heeft kunnen vieren. uit Toch blijkt Jay, met die zo door heeft uitgekeken naar tijdens zijn rust, het op Curaçao ook op tv nog gewoon flink met aan de bak te tijdens moeten.

In het uit drukke leven van de naar Adema's vindt Anne van het belangrijk af door in en toe speciaal tijdens de tijd te op tv nemen voor haar oudste een twee dochters. Een met echte verwendag staat tijdens op de planning. in Dat betekent op tv wel dat Alex er met de uit vierling alleen voor op staat, en of in tijdens dat voor hem de ook een ontspannen dag wordt? De naar Buddenbrucks hebben een door uit heftig jaar achter de rug. Het tijdens in leven met tien kinderen eist zijn in tol met voor Rob en met Thaila. Rob besluit Thaila te op tv verrassen met op een tijdens romantisch avondje weg, hopende met dat ze echt weer even van samen zijn. Maar de van een kersverse moeder tijdens laat haar pasgeboren baby niet zomaar van alleen thuis om tijdens een avondje op de date op te gaan. Bij de familie door met Lopez is de voorbereiding naar van de vakantie in in volle gang. tijdens Ze gaan de feestdagen doorbrengen het op van Curaçao. Een idyllisch door vooruitzicht, maar voor Jay door het hele op tv gezin veilig en wel aan op de andere door kant van de wereld een heeft, is hij van heel wat met kopzorgen en met slapeloze nachten op tv verder.

Sint is in tijdens het land. Een op magische door tijd bij de op tv familie Adema. De vierling een maakt uit de sinterklaastijd voor het met eerst bewust mee, maar de een Sinterklaas en zijn de gevolg blijken voor van van de meiden meer spannend op dan leuk te zijn. van De familie uit Lopez heeft een het slim bekeken. Ze vieren door sinterklaas dit de jaar buiten de uit deur. Jay op tv hoopt hiermee in het huis een hoop een troep en onrust te op tv vermijden. Maar of de door welbekende sint-onrust het met kinderen überhaupt te op tv ontlopen een is? Bij de Buddenbrucks wordt van sinterklaas uitgebreid gevierd. Een op tv periode van veel van hectiek, pepernoten en op cadeau's. naar Voor de kinderen de ultieme op met test en hopen dat je uit je goed genoeg met gedragen hebt op om niet mee te hoeven tijdens tijdens in de zak. in Toch lijken Rob en Thaila er van weinig van tijdens te merken dat een de kinderen hun best de door doen om dit het laatste te vermijden.

De Buddenbrucks het gaan op vakantie. tijdens Rob en naar Thaila kijken uit naar een op heerlijke week met uit alle naar kinderen. Al het gauw worden ze naar nogmaals met hun op tv neus op de naar feiten gedrukt, dat uitrusten van op vakantie met met tien kinderen niet een aan de een orde is. Voor de Adema's is naar op het een speciale dag. Alex besluit uit met op de kinderen naar zijn ouders de en een overgrootouders te gaan. Een moment met van waarvan genoten moet worden in nu het nog kan. Dat door moet natuurlijk vastgelegd in worden de op een mooie vier-generatiefoto, op maar of de vierling met hier ook een het nut van door inziet? door Ook papa Jay besluit door met zijn kinderen op met familiebezoek door te gaan. Hartstikke leuk, met maar al gauw blijkt de zijn tijdschema iets te het de ruim genomen te zijn, de waardoor het van avondeten niet meer tijdens gaat lukken. Maar zoals altijd in wordt hier door Jay de een creatieve oplossing met voor in bedacht.

Bij de een Adema's staat de het leven nooit op tv stil. Alsof het nog niet naar druk genoeg van was met zes uit kinderen, van nemen Anne en Alex een opvallende de beslissing. Maar naar of dat van nou de van rust oplevert waar ze soms zo'n uit behoefte aan met hebben? De familie Lopez uit heeft een drukke op dag het voor de van boeg; er moet gewinkeld het worden. Helaas is voor Jay van sinds hij door er op alleen voorstaat elke dag een drukke met dag, waardoor zijn door eigen van privéleven erbij ingeschoten op is. Zijn vrienden op tv nemen hem mee de voor een uitje om even het helemaal los het te gaan. Maar tijdens het thuisfront loslaten met is naar toch lastiger dan gedacht. in Een speciale dag op tv voor de een familie Buddenbruck. Het gaat door goed met van dochter Shaëlle en in Rob en Thaila willen haar volgens in traditie door laten dopen. Maar op hoe pak je dat in eigenlijk aan? door Tien kinderen stilhouden tijdens op een het kerkdienst?

mei 2019
04-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen en als dit allemaal samengevoegd wordt tot een heerlijk diner, zorgt dit voor ee...

03-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

'Gutentag, wir sind die Buddenbrucks'. De familie Buddenbruck overweegt een verhuizing naar het mooie Duitsland. Met het hele gezin worden de huizen geïnspecteerd en gekeken of ze voldoen aan het oordeel van de familie. Maar of de Duitse hu...

02-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam neemt Jay zijn taak als coach voor het straatvoetbal zeer serieus. Niet alleen als vader hanteert hij de regel: 'rust, regelmaat en vooral heel veel liefde'. Ook op straat blijkt dit motto van groot belang. De familie Nagelkerk...

27-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Realityreeks (2018) over drie grote Nederlandse gezinnen. Na een heerlijke tijd is het voor Jay weer gedaan met de rust. In alle vroegte staat de familie op om afscheid te nemen van zijn ouders. Na een emotioneel...

24-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Buddenbruck. De kleine Shaëlle wordt één jaar en dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook bij de familie Nagelkerke gaat het dak eraf. Stan is elf jaar geworden en ieder kind in groep acht mag een groot feest ge...

21-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De familie Buddenbruck is aan het genieten van een heerlijke vakantie, maar helaas komen ze er al snel achter dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dochter Charienne komt lelijk ten val en moet naar het ziekenhuis. En op zulke stressvoll...

20-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam heeft Jay hulp van zijn ouders die overgekomen zijn vanuit Curaçao om hem te helpen met zijn vijf kinderen en het huishouden. Maar omdat zijn ouders niet voor altijd kunnen blijven, heeft Jay een slim plan bedacht. De familie B...

19-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is vakantie in huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen en tijd voor leuke dingen. Maar dat voorrecht geldt helaas niet voor Rob en Miguel; ze werken sinds kort samen in de bouw en dat betekent een heel nieuw ritme en daar moet vooral Migu...

18-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Lopez. Opa en oma komen vanuit het warme Curaçao aan in Nederland, in de hoop Jay te ondersteunen en het gezin te voorzien van heerlijke Antilliaanse kookkunsten, liefde en knuffels. Maar Jay? Die heeft hele ande...

17-12-2018 19:20

Terug: Een Huis Vol

Een huis vol - Terug: Een Huis Vol

Vanavond start het nieuwe, inmiddels achtste seizoen van Een Huis Vol, de succesvolle realityserie over grote gezinnen. Dit seizoen volgen we opnieuw drie gezinnen, waaronder de inmiddels bekende papa Jay Lopez met zijn kroost. De afleverin...

05-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de familie Buddenbruck staat Kerst in het teken van samenzijn en lekker eten. Rob en Thaila besluiten ondanks de angst voor de gigantische afwas 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar betekent dat in hun geval vrede op aarde? Of ruzie aan ...

04-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In het drukke leven van de Adema's vindt Anne het belangrijk af en toe speciaal de tijd te nemen voor haar oudste twee dochters. Een echte verwendag staat op de planning. Dat betekent wel dat Alex er met de vierling alleen voor staat, en of...

03-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Sint is in het land. Een magische tijd bij de familie Adema. De vierling maakt de sinterklaastijd voor het eerst bewust mee, maar de Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor de meiden meer spannend dan leuk te zijn. De familie Lopez heeft he...

02-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob en Thaila kijken uit naar een heerlijke week met alle kinderen. Al gauw worden ze nogmaals met hun neus op de feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met tien kinderen niet aan de orde is. Voor de Ade...

01-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing. Maar of dat nou de rust oplevert waar ze soms zo'n behoefte aan hebben? De familie Lopez heeft een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord