Programma gemist?

Voor in de familie Nagelkerke is op tv december het een drukke maand. De op kerstdagen zijn dan ook volledig met gereserveerd voor uit het gezin. door Elk kind mag een eigen naar gerecht een kiezen en als dit met allemaal op samengevoegd wordt tot de een heerlijk diner, zorgt dit voor de een een bijzonder geheel. Waarbij tijdens niet elk kind het helemaal blij is met de de in gemaakte keus. Het leven van Rob naar en Thaila staat een dag de in dag uit volledig in op in het teken van op tv de kinderen. Maar vandaag draait alles op volledig uit om de liefde tussen Rob op tv en tijdens Thaila. Een lang gekoesterde naar wens van hen gaat naar vandaag in vervulling, de met alle het kinderen als getuige hiervan. een Ook de naar familie Lopez geniet het van het de decembermaand. Jay besluit tijdens dat het op tv mooi is om in met deze tijd van het de jaar een eens buiten zijn comfortzone tijdens te treden door en waagt zich aan een avondje uit speeddaten. Maar van of met hij hier de liefde van zijn met leven tijdens vindt?

'Gutentag, wir sind op die op Buddenbrucks'. De het familie Buddenbruck overweegt een verhuizing door naar het mooie door Duitsland. Met het op tv hele gezin op worden de uit huizen geïnspecteerd en uit gekeken of ze voldoen aan op tv het oordeel van de in op tv familie. Maar of de Duitse de huizen wel door berekend zijn op de deze invasie? Na het op prangende verzoek van zijn van in moeder besluit Jay zich te van gaan verdiepen in de uit op wondere wereld van het online naar daten. Op uit z'n minst gezegd een boeiende naar avond voor met deze met alleenstaande vader die zich al jaren uit niet een op dit vlak door heeft begeven. De de familie Nagelkerke heeft de een spannende ochtend voor de op boeg. Alle met kinderen naar én Jan en Sofie een ondergaan een grondig onderzoek uit bij de naar tandarts. Maar het zijn tijdens niet het de kinderen die op dit bezoek zo de spannend vinden...

In door Rotterdam neemt Jay het zijn taak als coach voor het de het straatvoetbal zeer serieus. Niet uit alleen als vader naar hanteert hij de tijdens regel: de 'rust, regelmaat en op tv vooral heel veel liefde'. tijdens Ook op straat blijkt uit dit motto van uit groot belang. De familie naar in Nagelkerke geniet van een een heerlijke luie zondag als gezin. met Een dag een waarbij er vooral op veel tijd is het voor gezelligheid, lekker op eten én elkaar. Bij het een de Buddenbrucks is het tijdens tijd voor liefde. Rob met en Thaila besluiten voor het de allereerste met keer op samen een weekendje weg te gaan, van zonder de kinderen. van En Rob van wil de dit weekendje niet het onopgemerkt voorbij laten gaan. Hij heeft in een bijzondere verrassing in voor van Thaila...

Seizoen 8 - van Aflevering in 7 - Realityreeks (2018) de over drie grote op Nederlandse van gezinnen. Na een heerlijke tijd is het op tv naar voor Jay weer gedaan met naar de rust. In alle met vroegte staat uit de familie op om van in afscheid te nemen van zijn een ouders. naar Na een emotioneel van afscheid doet oma een Imelda een belangrijk verzoek aan op tv Jay, wat de hem flink aan het denken tijdens zet. uit Bij de familie op Nagelkerke staat er een dagje tijdens langs uit het hockeyveld een op het programma. Maar liefst zes op tv van kinderen spelen vandaag wedstrijden en dat in betekent de tijdens hele van dag juichen, aanmoedigen en koukleumen, waarbij uit al tijdens snel blijkt dat een de goede planning op met zoveel op tv kinderen onmisbaar is. Rob en Thaila het vieren deze op tv week op hun 80-jarige feest.

Het de is feest bij de familie tijdens tijdens Buddenbruck. De kleine Shaëlle op tv wordt één tijdens jaar en dit mag niet onopgemerkt een op tv voorbijgaan. Ook bij naar de familie Nagelkerke een gaat het dak eraf. het Stan is elf met jaar geworden en ieder in kind in groep met acht mag een groot tijdens feest geven de voor de door hele klas. uit Alles weer opruimen de doet het gezin met een z'n allen, maar in daar heeft niet iedereen in zin in... op Ook Jay is het te vinden op de dansvloer. op tv op Na een paar zware een weken besluit het hij de kids een avondje een thuis te een laten en tijdens op stap te gaan tijdens met zijn vrienden. Gelukkig uit blijkt hij zijn in moves niet verleerd te door een zijn.

De familie tijdens Buddenbruck is naar aan het genieten tijdens van een heerlijke in vakantie, maar helaas komen ze de er al op tv snel achter dat een op ongeluk naar in een klein hoekje zit. naar in Dochter Charienne komt lelijk ten op tv val en de moet naar het ziekenhuis. de En op door zulke stressvolle momenten wordt nog de maar eens duidelijk de dat iedereen op op tijdens zijn eigen manier met de spanning een in omgaat. In Rotterdam, bij door de familie Lopez, is met het een volle van boel. Omdat het op niet zo tijdens vaak voorkomt in dat de hele familie compleet is, uit proberen ze extra op tv van naar deze dagen in te genieten en hoe kan uit dat nou beter dan de met het een gezellige barbecue. Een heerlijk met samenzijn, waar naast op tv door een heleboel kip ook ruimte op tv is op tv voor mooie en met emotionele herinneringen aan met vroeger. In Oudenbosch heeft de Jan een bijzondere avond voor van naar de boeg. Hij is druk op bezig op tv met de voorbereidingen van voor een speciaal avondje uit. op De getrouwde vader op tv van acht kinderen gaat in namelijk op het date van met een veel jongere dame, een en diegene is tijdens niemand minder een dan zijn door eigen dochter Eline.

In tijdens Rotterdam heeft Jay hulp met van zijn uit ouders die overgekomen op tv zijn vanuit in Curaçao om hem te helpen met het naar zijn vijf kinderen en het met huishouden. Maar omdat door zijn ouders een niet voor altijd kunnen blijven, op naar heeft Jay een in slim plan bedacht. De familie Buddenbruck met maakt op tv zich klaar voor een tijdens heerlijke vakantie met het uit hele gezin. op Met een gezelschap van van twaalf mensen, in moeten er heel naar wat spullen door mee. Voor de het vakantieplezier kan beginnen, moet er uit de uitgepakt worden en naar dat blijkt nog een uit hele uitdaging, zeker op als de op tv kinderen hun zinnen op de jacuzzi in gezet hebben. met Een uit stuk rustiger gaat het er in aan toe bij op tv de familie Nagelkerke. een Na een naar heerlijke zomer een op de camping op tv is het weer tijd voor het tijdens op gewone leven. De school gaat weer de beginnen, dus de een met familie verlaat met dubbele gevoelens het in vakantiehuisje. En van na een hele zomer op op de het camping met van acht kinderen, het is dit gerust een het volksverhuizing te van noemen.

Het naar is vakantie in huize Buddenbruck. de Heerlijk uitslapen en de tijd door voor leuke dingen. Maar dat in het voorrecht geldt helaas niet voor door Rob en Miguel; het ze werken sinds in kort samen van in de bouw op tv en dat betekent een heel door nieuw ritme en uit daar moet op tv vooral Miguel nog het erg aan wennen. De van een familie Nagelkerke heeft een het pittige tijd achter de rug. op tv Baby uit Junior heeft op een moeilijke start gehad en het in gezin op tv is toe aan een dagje naar uit. De naar keuze is het gevallen op Volendam. Een hele door onderneming met acht de kinderen, een zeker als je ook nog door eens op de trein moet door zien te halen. naar Papa Jay staat inmiddels van bekend als een op tv alleskunner de die zijn hand niet omdraait voor op tv typische vrouwendingen. tijdens Toch op tv moet ook hij toegeven: voor sommige het zaken is tijdens er het gewoon een vrouw nodig. Dochter Talitha een begint binnenkort aan naar het op grote avontuur uit van de middelbare school tijdens en Jay roept het de hulp de in van tante Shirma met Rouse om haar naar daar mentaal tijdens én fysiek op voor in te bereiden!

Het het is feest uit bij de familie Lopez. de Opa en oma komen vanuit tijdens het van warme Curaçao aan in het Nederland, in de hoop de Jay in te ondersteunen en het gezin van te voorzien met van heerlijke tijdens Antilliaanse kookkunsten, liefde en knuffels. naar Maar Jay? van Die heeft hele andere naar taken voor op zijn moeder in het petto. De familie Nagelkerke van brengt de zomer op door een in hun met vakantiehuisje op de op tv camping. Dit huisje door is een stuk kleiner dan hun een eigen woning, door waardoor het soms op tv wat behelpen is. naar Gelukkig is het met heerlijk weer een en kan de door barbecue aan. Maar dan moet op tv er het wel eerst boodschappen gedaan worden. uit In Heerlen zit met de met zomer in een de lucht. Tijd voor kriebels het en vlinders; naar Miguel is verliefd. Betrokken als tijdens tijdens Thaila is, rijdt ze met door haar oudste in zoon het hele het land door om deze van liefde te naar bezegelen. Maar of het deze hulp voldoende is om met op tv dit liefdesverhaal te tijdens doen slagen?

Vanavond in start het nieuwe, inmiddels achtste uit seizoen de van Een Huis Vol, de op succesvolle realityserie naar over grote gezinnen. Dit uit seizoen volgen van we opnieuw drie op gezinnen, in waaronder de inmiddels bekende papa in Jay uit Lopez met zijn kroost. De afleveringen met zijn na tijdens vandaag tot in en met het vrijdag 4 januari elke werkdag naar om 19:00 uur te op zien door op NPO 1. De vrolijke met alleenstaande vader naar Jay is inmiddels niet naar meer weg te een denken het uit Een Huis van Vol. De goedlachse duizendpoot van die zijn hand door niet omdraait voor het vlechten met van haren naar en het lakken van een van nagels. Toch blijkt zelfs op tv hij het door zwaar te hebben. Jay loopt tegen op tv de grenzen naar van zijn eigen het kunnen op en beseft door dat het tijd een is door om te tijdens vragen: "Hou ik een het wel vol op naar deze manier of is op tv het tijd voor verandering?" In tijdens het het vorige seizoen maakten we kennis in met de een familie Buddenbruck op en ook de dit jaar krijgen we in weer een kijkje in hun op leven. Een naar jaar vol op tv veranderingen. Zo gaat Rob weer uit aan het door werk, waardoor Thaila er van regelmatig in alleen voor staat met op tv haar de tien kinderen. Ze pakken alles aan op tv op z'n Buddenbrucks; het op tv met veel liefde, chaos en plezier. naar Een een druk jaar, waarin van er gelukkig naar ook nog tijd door blijkt te zijn om op tv de liefde aan alle kanten uit op de te laten bloeien. En dit van seizoen maken we van kennis naar met de familie Nagelkerke uit het van Brabantse de Oudenbosch. Jan uit en Sofie zijn het hardwerkende tweeverdieners die een hun hectische, dagelijks leven - met de meerdere eigen een zaken van - moeten zien te combineren naar met op tv hun acht kids. Daarbij in vinden ze het ook belangrijk de uit elkaar niet uit het met oog te verliezen. naar Het huishouden door van de Nagelkerkjes in kun je gerust op tv een geoliede machine noemen. Maar of door op deze geoliede machine met acht kinderen met een compleet is? Dat naar is nog maar de vraag… Vanavond in tijdens het de eerste aflevering een van Een Huis Vol: Het is bijna in vakantie op tv bij de familie Lopez en naar voor dochter Talitha van is dat extra het door bijzonder. Ze neemt op tv afscheid van de basisschool. Jay vindt naar het op tv tijd voor een in nieuwe stap op tv voor hun beiden. Hij besluit op tv zich in als verrassing te verdiepen in door de wondere wereld uit van make-up. Een door ambitieus plan, de zelfs voor een een alleskunner als Jay. Een spannende dag van van voor de Buddenbrucks. Na maanden een vol zwemlessen is uit het uit dan eindelijk zover. tijdens Maar liefst vijf kinderen zwemmen af! op tv Maar of het op tv ze gaat lukken in om überhaupt tijdens op met tijd in het op zwembad aan te het komen? En we maken kennis in met de met familie Nagelkerke. Ze wonen op met hun acht in kinderen in het mooie Oudenbosch, op tv waar blijkt een dat het in in eerste instantie voor tweeverdieners een Jan en Sofie tijdens op tv helemaal niet de bedoeling was om met naar zoveel kinderen te tijdens krijgen...

Bij op tv de familie Buddenbruck staat Kerst in in het in teken van naar samenzijn en lekker met eten. Rob en naar Thaila besluiten ondanks de op angst met voor de gigantische afwas het 'gezellig' te met gaan gourmetten. Maar betekent dat in in hun geval in vrede met op aarde? Of ruzie aan uit de in eettafel? De Adema's zien de op feestdagen als op tv een moment van op tv familie en in tradities. Maar waar veel gezinnen van de van feestdagen gebruiken om bij te het komen door en uit te buiken op de tijdens bank, gaan op tv Alex en Anne er een met de op tv kinderen opuit een om in oud-Hollandse van kleding deel te op nemen aan het jaarlijkse Dickensfestival. door Een dag op tv de kou met in met zes jonge kinderen naar in tijdens verkleedkleren. De het ideale Kerst of de laatste keer op tv van uit deze traditie? Voor Jay geen op sneeuw van en winterjassen. met Hij viert Kerst met de naar kinderen op tijdens zijn dushi Curaçao. Een naar emotioneel door weerzien met zijn ouders, met tijdens wie hij met al lang geen Kerst samen op heeft het kunnen vieren. een Toch blijkt Jay, het die zo heeft uitgekeken naar het zijn rust, op met Curaçao ook nog gewoon op flink de aan de bak te tijdens moeten.

In het drukke een leven van de de Adema's vindt op tv Anne het belangrijk door af het en toe speciaal de tijd te de nemen in voor haar oudste twee van dochters. Een echte verwendag van staat op de in planning. Dat de betekent wel door dat Alex er met uit de vierling alleen naar voor staat, en of op tv dat voor hem in naar ook een ontspannen dag wordt? De naar Buddenbrucks hebben een een het heftig jaar achter de rug. Het door leven het met tien kinderen eist zijn de op tol voor Rob en Thaila. Rob op besluit Thaila door te verrassen met in een romantisch avondje weg, de een hopende dat ze echt een weer even samen met zijn. Maar een kersverse met moeder de laat haar pasgeboren baby niet naar zomaar alleen thuis met om een de avondje op de date te gaan. Bij de naar familie het Lopez is de voorbereiding in van de vakantie in in volle gang. Ze gaan door de naar feestdagen doorbrengen op Curaçao. een Een op tv idyllisch vooruitzicht, maar voor Jay het op tv hele gezin veilig tijdens en met wel aan de andere kant uit van met de wereld heeft, is hij op heel op tv wat kopzorgen en slapeloze nachten naar op tv verder.

Sint is op tv in tijdens het land. Een magische tijd bij in de familie van Adema. De vierling maakt op met de sinterklaastijd voor op tv het eerst bewust de mee, maar de Sinterklaas en zijn op tv gevolg blijken voor in de meiden naar meer spannend dan de leuk te zijn. De door tijdens familie Lopez heeft het op tv slim bekeken. Ze vieren tijdens sinterklaas het dit jaar buiten naar de deur. Jay hoopt een hiermee in huis een hoop met troep en onrust naar te vermijden. Maar uit of de welbekende het sint-onrust in met kinderen überhaupt te ontlopen door is? Bij tijdens de Buddenbrucks naar wordt sinterklaas uit uitgebreid gevierd. Een een periode van veel van hectiek, pepernoten en cadeau's. met Voor de uit kinderen de ultieme test en hopen naar dat je je het naar goed genoeg gedragen hebt tijdens om niet mee te op tv hoeven in de zak. van Toch lijken Rob de en het Thaila er in weinig van te merken dat de door kinderen hun het best doen om dit tijdens laatste te in vermijden.

De door Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob op tv in en Thaila kijken uit door naar een heerlijke week uit met alle tijdens kinderen. Al gauw in worden ze nogmaals met uit hun neus op de een feiten gedrukt, dat het uitrusten op met vakantie met in tien kinderen niet aan de de orde is. van Voor de Adema's is naar het een een speciale het dag. Alex besluit met de kinderen van uit naar zijn ouders en overgrootouders uit te gaan. het Een moment waarvan genoten moet de worden nu de het nog een kan. Dat moet natuurlijk vastgelegd een een worden op een op mooie vier-generatiefoto, maar of de vierling van hier ook het door tijdens nut van inziet? Ook papa Jay met besluit met zijn op kinderen door op familiebezoek te uit gaan. Hartstikke leuk, in maar al gauw blijkt zijn door tijdschema iets op te ruim de genomen te zijn, het waardoor het op tv avondeten niet meer gaat lukken. op Maar op tv zoals altijd wordt op hier door Jay een creatieve met oplossing voor naar bedacht.

Bij de de Adema's staat het in leven nooit stil. op tv Alsof het nog niet een op druk genoeg was tijdens met zes kinderen, nemen Anne en in Alex door een opvallende beslissing. Maar of met tijdens dat nou de rust het oplevert waar ze soms met zo'n tijdens behoefte aan hebben? De familie Lopez in heeft een uit drukke dag voor de op boeg; er moet in gewinkeld worden. van Helaas het is voor Jay sinds hij op er alleen een voorstaat elke dag van een drukke dag, waardoor zijn uit eigen privéleven tijdens erbij ingeschoten de is. Zijn vrienden nemen van hem op tv mee voor een uitje om even in helemaal los te met gaan. Maar uit het het thuisfront loslaten is toch lastiger tijdens dan in gedacht. Een speciale dag voor een de familie naar Buddenbruck. Het tijdens gaat goed met dochter Shaëlle een en de Rob en Thaila willen haar de volgens naar traditie laten dopen. Maar van hoe pak je dat eigenlijk naar aan? Tien kinderen door stilhouden tijdens op tv een van kerkdienst?

juni 2021
04-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen en als dit allemaal samengevoegd wordt tot een heerlijk diner, zorgt dit voor ee...

03-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

'Gutentag, wir sind die Buddenbrucks'. De familie Buddenbruck overweegt een verhuizing naar het mooie Duitsland. Met het hele gezin worden de huizen geïnspecteerd en gekeken of ze voldoen aan het oordeel van de familie. Maar of de Duitse hu...

02-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam neemt Jay zijn taak als coach voor het straatvoetbal zeer serieus. Niet alleen als vader hanteert hij de regel: 'rust, regelmaat en vooral heel veel liefde'. Ook op straat blijkt dit motto van groot belang. De familie Nagelkerk...

27-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Realityreeks (2018) over drie grote Nederlandse gezinnen. Na een heerlijke tijd is het voor Jay weer gedaan met de rust. In alle vroegte staat de familie op om afscheid te nemen van zijn ouders. Na een emotioneel...

24-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Buddenbruck. De kleine Shaëlle wordt één jaar en dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook bij de familie Nagelkerke gaat het dak eraf. Stan is elf jaar geworden en ieder kind in groep acht mag een groot feest ge...

21-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De familie Buddenbruck is aan het genieten van een heerlijke vakantie, maar helaas komen ze er al snel achter dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dochter Charienne komt lelijk ten val en moet naar het ziekenhuis. En op zulke stressvoll...

20-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam heeft Jay hulp van zijn ouders die overgekomen zijn vanuit Curaçao om hem te helpen met zijn vijf kinderen en het huishouden. Maar omdat zijn ouders niet voor altijd kunnen blijven, heeft Jay een slim plan bedacht. De familie B...

19-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is vakantie in huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen en tijd voor leuke dingen. Maar dat voorrecht geldt helaas niet voor Rob en Miguel; ze werken sinds kort samen in de bouw en dat betekent een heel nieuw ritme en daar moet vooral Migu...

18-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Lopez. Opa en oma komen vanuit het warme Curaçao aan in Nederland, in de hoop Jay te ondersteunen en het gezin te voorzien van heerlijke Antilliaanse kookkunsten, liefde en knuffels. Maar Jay? Die heeft hele ande...

17-12-2018 19:20

Terug: Een Huis Vol

Een huis vol - Terug: Een Huis Vol

Vanavond start het nieuwe, inmiddels achtste seizoen van Een Huis Vol, de succesvolle realityserie over grote gezinnen. Dit seizoen volgen we opnieuw drie gezinnen, waaronder de inmiddels bekende papa Jay Lopez met zijn kroost. De afleverin...

05-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de familie Buddenbruck staat Kerst in het teken van samenzijn en lekker eten. Rob en Thaila besluiten ondanks de angst voor de gigantische afwas 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar betekent dat in hun geval vrede op aarde? Of ruzie aan ...

04-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In het drukke leven van de Adema's vindt Anne het belangrijk af en toe speciaal de tijd te nemen voor haar oudste twee dochters. Een echte verwendag staat op de planning. Dat betekent wel dat Alex er met de vierling alleen voor staat, en of...

03-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Sint is in het land. Een magische tijd bij de familie Adema. De vierling maakt de sinterklaastijd voor het eerst bewust mee, maar de Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor de meiden meer spannend dan leuk te zijn. De familie Lopez heeft he...

02-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob en Thaila kijken uit naar een heerlijke week met alle kinderen. Al gauw worden ze nogmaals met hun neus op de feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met tien kinderen niet aan de orde is. Voor de Ade...

01-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing. Maar of dat nou de rust oplevert waar ze soms zo'n behoefte aan hebben? De familie Lopez heeft een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!