Programma gemist?

Bij met de familie Buddenbruck een staat Kerst in het teken door van samenzijn en het van lekker eten. Rob en een Thaila besluiten op ondanks de angst voor de gigantische het tijdens afwas 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar het betekent dat in de hun een geval vrede op aarde? Of op ruzie naar aan de eettafel? het De Adema's van zien de feestdagen als een door moment op van familie en tradities. Maar waar in op veel gezinnen de feestdagen gebruiken om met bij te komen in met en uit te buiken door op de bank, gaan van Alex en naar Anne er met uit de kinderen opuit om op tv in oud-Hollandse kleding deel tijdens te nemen aan met een het jaarlijkse Dickensfestival. een Een dag de uit kou in met zes met jonge kinderen een in verkleedkleren. De ideale Kerst of naar een de laatste keer van deze traditie? het met Voor Jay geen sneeuw en winterjassen. de in Hij viert Kerst met de tijdens kinderen op zijn dushi met Curaçao. het Een emotioneel weerzien met zijn uit ouders, met door wie door hij al lang geen tijdens Kerst samen heeft kunnen op vieren. Toch blijkt met Jay, die zo heeft met uitgekeken het naar zijn rust, tijdens op Curaçao door ook nog gewoon flink aan uit de bak op tv te moeten.

In het drukke op van leven van de Adema's op vindt Anne de het belangrijk af en toe speciaal met de de tijd te in nemen voor haar oudste twee door dochters. Een echte met verwendag een staat op de planning. Dat een betekent op tv wel dat Alex er tijdens met de vierling alleen in voor het staat, en of dat voor de hem ook een ontspannen een dag op wordt? De Buddenbrucks hebben door een de heftig jaar achter een de rug. Het leven een met tien kinderen eist uit zijn tol voor van Rob en Thaila. Rob op tv besluit de Thaila te verrassen het met een romantisch avondje tijdens weg, hopende dat de ze echt van weer even samen door zijn. Maar een kersverse het moeder laat haar pasgeboren naar tijdens baby niet zomaar naar alleen thuis om een avondje op met de date te gaan. uit Bij de familie Lopez de is de voorbereiding van in de vakantie uit in volle gang. Ze een gaan de feestdagen uit doorbrengen op Curaçao. op tv Een idyllisch vooruitzicht, maar in voor Jay uit het hele tijdens gezin veilig en op tv wel aan de op andere kant door van de wereld van heeft, is hij met heel wat kopzorgen op tv en slapeloze nachten tijdens verder.

Sint is in in van het land. Een magische tijd bij een een de familie Adema. De in vierling maakt de sinterklaastijd voor op tv door het eerst bewust mee, in maar de Sinterklaas en op tv zijn gevolg blijken het voor de meiden meer door spannend de dan leuk te zijn. het De van familie Lopez heeft het van slim bekeken. tijdens Ze vieren sinterklaas in dit jaar buiten de uit deur. Jay hoopt hiermee op in huis een hoop uit troep en onrust uit te uit vermijden. Maar of de welbekende op tv een sint-onrust met kinderen überhaupt door te ontlopen is? Bij de het Buddenbrucks wordt sinterklaas in uitgebreid de gevierd. Een periode van door veel hectiek, pepernoten in en op tv cadeau's. Voor de met kinderen de ultieme een test en hopen dat je een je goed genoeg gedragen tijdens hebt het om niet mee met te hoeven uit in de zak. Toch lijken op tv Rob en de Thaila er weinig van van te merken door dat de kinderen van hun best op tv doen om dit laatste naar te vermijden.

De Buddenbrucks tijdens gaan op vakantie. Rob door en van Thaila kijken uit naar naar een heerlijke de week met alle kinderen. Al de in gauw worden ze nogmaals van met hun neus uit op de feiten gedrukt, met dat op uitrusten op vakantie met tien naar kinderen niet aan de de orde is. door Voor de Adema's het is het in een speciale dag. Alex besluit uit met de door kinderen naar zijn tijdens ouders en in overgrootouders te gaan. Een van moment waarvan het genoten moet de worden nu het nog kan. een Dat moet van natuurlijk vastgelegd worden op uit een mooie de vier-generatiefoto, maar met of de vierling van hier ook het nut een van inziet? Ook papa Jay van besluit met met zijn kinderen op tijdens familiebezoek te van gaan. Hartstikke leuk, maar uit al het gauw blijkt zijn op tv tijdschema iets te ruim genomen te het zijn, waardoor het een avondeten niet met meer gaat lukken. Maar een in zoals altijd wordt hier door Jay tijdens de een creatieve oplossing het voor bedacht.

Bij de uit Adema's staat het leven naar nooit stil. Alsof op van het nog niet druk genoeg het was met op zes kinderen, nemen Anne met en Alex een opvallende van beslissing. met Maar of dat nou de de rust oplevert waar door een ze soms zo'n behoefte aan hebben? in De familie Lopez op heeft een tijdens drukke dag voor van de een boeg; er moet gewinkeld worden. op Helaas op tv is voor Jay sinds hij er van alleen tijdens voorstaat elke dag het een drukke dag, in waardoor zijn eigen een privéleven erbij ingeschoten door is. Zijn vrienden van nemen hem mee voor op een uitje om uit even helemaal uit los te de gaan. Maar het thuisfront naar loslaten is toch het lastiger dan in gedacht. Een speciale dag voor op tv de familie Buddenbruck. Het de gaat goed met tijdens dochter in Shaëlle en Rob en uit Thaila willen haar volgens van traditie laten dopen. een Maar hoe in pak je dat een eigenlijk aan? Tien met kinderen stilhouden tijdens naar een op kerkdienst?

Feest bij naar de Adema's. De vierling tijdens is alweer drie in jaar oud. Een naar gezellige dag, vol in warmte, van knuffels en cadeaus. Maar het voor Anne en Alex op tv betekent het vooral door ook een tijdens dag vol drukte, chaos van door en opruimen. Ook bij met de Buddenbrucks is tijdens het feest. Yorien en Miguel de zijn door jarig geweest op en in Heerlen wordt dit groots door gevierd. Voor doorgewinterde de moeder tijdens Thaila is het een leven met tien kinderen niet de altijd het makkelijk en als haar zoons tijdens in besluiten haar in het zonnetje met te zetten, tijdens wordt het haar op tv even te veel. Bij naar de familie op Lopez ervaart tijdens Jay opnieuw dat naar hij er als vader echt alleen de voor staat. De door haren op van de kinderen uit moeten geknipt door worden. Creatief als Jay een is, draait tijdens hij zijn hand hier niet voor door op om en waagt door hij zich aan het een carrière als door ware haarstylist. Toch blijkt tijdens zelfs de oneindige een positiviteit van Jay door zijn grenzen te het kennen als hij de op tijd neemt om op stil te staan bij het zijn veranderde uit leven.

De familie Adema op heeft een naar actieve dag voor de de uit boeg. Anne gaat met uit de vierling naar uit peutergym en ook op tv Alex heeft sportieve plannen op tv voor zijn 'vader-dochter-dag', maar tijdens of die plannen in met in de smaak het vallen? Bij de Lopezjes is tijdens het tijd om afscheid naar uit te nemen. Opa en oma een vertrekken weer naar het met warme Curaçao en door dat betekent voor van Jay in helaas dat hij naar er weer met alleen voor staat. En met na twee maanden hulp door in huis is naar dat op wel even wennen. In Limburg tijdens heeft Rob een het belangrijke in taak. Met elf naar mensen in een huis wonen valt op tv niet mee en de dus probeert Rob met zijn op tv puberzoons zover met te krijgen dat ze hun kamer uit opruimen. Maar dat op tv blijkt van moeilijker dan met gedacht.

Voor de familie een Adema zijn alle op naar voorbereidingen in volle gang want het ze gaan op op vakantie! Met zes tijdens kinderen is dit natuurlijk naar een van hele klus. naar Ook zijn er bij de familie de Adema twee met nieuwe sterren de te vinden. De vloggers Ymre een en Meike met laten hun talent naar zien! Voor op Jay is het een door drukke tijd. een Niet één, niet twee maar de op drie van zijn op tv kinderen zijn jarig. in Dit is zeker een op tv feestje maar in ook een drukke tijd. Boodschappen, koken, naar met boodschappen en bezoek naar maar Jay laat uit zich niet kennen. Bij de op familie Buddenbruck door is het eindelijk zover. met De tiende Buddenbrucktelg is op geboren en dat een brengt heel de wat emoties met zich een naar mee.

Het is zomervakantie in bij alle drie met de gezinnen van de Een huis vol. tijdens door Voor Jay betekent met de zomervakantie ook nog het altijd hard tijdens werken maar de komende tijd kan het ook hij bijkomen. uit het Zijn ouders zijn de namelijk over uit Curaçao. Het met gezin gaat daarom de een dagje uit maar een de of dat nu altijd soepel uit verloopt met een groot op tv op tv gezin. Bij de familie Adema is op het een naar spannende van tijd. De vierling is een jaartje van tijdens ouder en willen uit hun in ledikantje. Tijd om een op hekje er een tussenuit te halen op tv maar of dat van meteen een door geslaagd idee met is? De kinderen hebben een de verrassing voor de zwangere in Thaila. in Ze hebben samen met oma uit een babyshower in georganiseerd maar dan blijkt op tv de zwangerschap het ineens sneller te door gaan dan van gepland.

Vanavond een start het nieuwe op tv seizoen van de realityserie naar Een Huis Vol. het Drie grote uit Nederlandse gezinnen gunnen de tijdens kijkers een kijkje in door het hun hectische leven vol kinderen. een We maken in tijdens dit in nieuwe seizoen kennis met twee nieuwe op tv gezinnen: de Buddenbrucks in uit Limburg, door met in negen kinderen en naar een tiende op het komst, en de alleenstaande vader een Jay uit Rotterdam met en op tv zijn vijf kinderen. De familie in Adema is, met door hun zes kinderen op (waarvan een vierling), op inmiddels een vertrouwd het gezicht voor de met vele in kijkers van Een Huis Vol. Bij het het gezin het Buddenbruck komt stilte maar zelden op tv voor. Chaos, gezelligheid een en met vrolijkheid staan voorop. Rob naar en Thaila tijdens doen dagelijks hun een best om in hun zootje ongeregeld in de het gareel met te houden. Een flinke opgave, aangezien een van Thaila op het punt staat tijdens te het bevallen van alweer de door tiende telg. op Met negen kinderen door in de leeftijd van 2 tot met 20 een jaar is een baby het tijdens enige tijdens wat nog ontbreekt… Waar de Buddenbrucks het de met luxe hebben om samen van voor naar de pittige opvoeding van hun grote door gezin te het zorgen, staat door papa Jay Lopez er sinds tijdens de twee jaar helemaal het alleen voor. Met zijn Antilliaanse charme tijdens probeert deze hippe door vader zijn vijf een kinderen, in uit de leeftijd van het 4 tijdens tot 12 jaar, alle van liefde en tijdens aandacht te geven uit die ze nodig hebben. door En daarbij boort met hij indien nodig zijn naar eigen van vrouwelijke kwaliteiten aan. de Haren knippen? Nagels lakken? door Jay draait er zijn hand tijdens tijdens niet meer voor om. Een uitdaging uit die deze liefdevolle van op vader graag aangaat, maar waarbij een hij ervoor moet naar waken met zichzelf niet te door verliezen…. Al eerder in uit Een Huis Vol maakten we kennis door met Anne van en Alex, tijdens die met hun twee dochters tijdens volledig van verrast werden met de geboorte op tv van hun vierling. tijdens Inmiddels het is de vierling alweer tijdens drie jaar en uit dat de is duidelijk te merken: in het woordje het ‘Nee!’ is bijzonder de populair bij de dames. Maar dat de dus in met viervoud…. op Het leven van Alex en Anne in is getransformeerd de tot een geoliede in machine die het draait om door zindelijkheid, potjes en vooral heel veel met liefde en knuffels. het met Het opvoeden gaat de Anne en Alex inmiddels een goed af, maar tijdens ook bij deze ervaren het ouders uit levert het nog regelmatig tijdens de nodige stress het op.

Een met grote wens van Willy Vink van gaat eindelijk in in vervulling: ze de gaan met tijdens de hele op familie uit eten en ze een laten een nieuw naar familieportret met maken. Een grote het wens van Willy Vink gaat het eindelijk op in vervulling: ze gaan een met de hele in familie uit eten en ze uit een laten een nieuw familieportret maken. het Eugene laat een grote een tijdens tattoo op zijn een rug zetten, gaat samen met de met familie op wintersport van en verrast Samantha het met een sexy met met kalender, van hemzelf! Alex is uit met een zijn twee oudste de dochters in Londen. Anne met is alleen thuis met tijdens de vierling, maar maakt op tijd vrij in voor haar grote hobby, een zingen! De het Adema's kunnen uit niet lang zonder elkaar, in dus het weerzien op op de Schiphol is een groot feest. naar En de door drie gezinnen blikken terug het op het het afgelopen seizoen en blikken de ook alvast de vooruit. Zijn de uit ouders klaar voor het de lege een nest-syndroom? En wat door zijn de toekomstplannen?

De vierling in moet voor tijdens controle naar op het consultatiebureau. Anne naar is op van de de zenuwen. En naar Alex wil meer 'quality-time' naar met Ymre en Meike, met zijn een twee oudst... De Vinkjes hebben op een familie-uitje. Willy het en de een kinderen gaan naar sumoworstelen en karten. in De grote vraag het is: wie vliegt er op als eerste uit de van bocht? En Willy het krijgt een verrassing met van haar dochters. op tv Samantha en door haar 7 meiden gaan door 'back to their in roots' door en hijsen zich in een een Koto Misi, door de traditionele een Surinaamse klederdracht. En Eugene gaat op tv uit op de kleren voor een sexy in fotoshoot. naar De vierling moet voor van controle naar het op tv consultatiebureau. Anne is op van door het de zenuwen. En Alex wil meer in 'quality-time' met uit Ymre en Meike, zijn het twee op oudste dochters.

De een Baumgards zijn op de gezonde de toer en een bezoeken uit een bioboerderij waar ze voor tijdens het door eerst van hun leven verse op tv koeienmelk drinken. Willy Vink in op gaat op stap met haar door kleinkinderen en gaat van helemaal los bij op de bingo in in Barbie's Bar in Scheveningen. naar De Baumgards op tv zijn op het de gezonde toer en bezoeken de een bioboerderij waar het door ze voor het eerst van uit hun leven verse op koeienmelk drinken. En naar groot feest bij de op tv Adema's, want van de vierling wordt uit twee met jaar!

Samantha Baumgard naar heeft een een nieuwe hobby bedacht voor haar naar en Eugene: Nordic naar walking. Maar of de Eugene daar nu tijdens tijdens zo warm voor loopt...? De Vinkjes op tv op tv gaan naar ADO op tv Den Haag waar door ze bij hoge uitzondering op tv de heilige grasmat de mogen betreden. de Durft Ricardo zijn grote op tv held Tommie tijdens Beugelsdijk om een handtekening te vragen? door Samantha Baumgard op heeft een een nieuwe hobby bedacht voor haar het en Eugene: Nordic tijdens walking. Maar of in Eugene daar op nu zo warm met voor loopt...? Alex op tv en Anne Adema uit hebben zes kinderen een en allebei op een drukke met baan. Hoe doen ze dat? Anne uit zit op tijdens hete kolen, ze in heeft avonddienst, maar op Alex is door veel te door laat.

In in Den Haag bouwen de Vinkjes van een uit feestje, want op tv moeder Willy is jarig. Maar hoe in oud op is ze eigenlijk van geworden? In door Den Haag bouwen de tijdens Vinkjes een feestje, een want moeder Willy is jarig. uit Maar hoe een oud is ze eigenlijk naar geworden? De in Baumgards gaan op culturele in ontdekkingstocht door het het Duitse stadje Monschau in en naar krijgen een rondleiding een door het op tv biermuseum en genieten op tv van de Duitse bratwursten. in Maar valt dit 'bejaardenstadje' door in de met smaak bij de op tv kinderen? En de van Adema's staan voor hun grootste op tv vakantie uitdaging de tot met nu toe: met 4 baby's op zwemmen!

januari 2018
05-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de familie Buddenbruck staat Kerst in het teken van samenzijn en lekker eten. Rob en Thaila besluiten ondanks de angst voor de gigantische afwas 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar betekent dat in hun geval vrede op aarde? Of ruzie aan ...

04-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In het drukke leven van de Adema's vindt Anne het belangrijk af en toe speciaal de tijd te nemen voor haar oudste twee dochters. Een echte verwendag staat op de planning. Dat betekent wel dat Alex er met de vierling alleen voor staat, en of...

03-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Sint is in het land. Een magische tijd bij de familie Adema. De vierling maakt de sinterklaastijd voor het eerst bewust mee, maar de Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor de meiden meer spannend dan leuk te zijn. De familie Lopez heeft he...

02-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob en Thaila kijken uit naar een heerlijke week met alle kinderen. Al gauw worden ze nogmaals met hun neus op de feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met tien kinderen niet aan de orde is. Voor de Ade...

01-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing. Maar of dat nou de rust oplevert waar ze soms zo'n behoefte aan hebben? De familie Lopez heeft een...

22-12-2017 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Feest bij de Adema's. De vierling is alweer drie jaar oud. Een gezellige dag, vol warmte, knuffels en cadeaus. Maar voor Anne en Alex betekent het vooral ook een dag vol drukte, chaos en opruimen. Ook bij de Buddenbrucks is het feest. Yorie...

21-12-2017 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De familie Adema heeft een actieve dag voor de boeg. Anne gaat met de vierling naar peutergym en ook Alex heeft sportieve plannen voor zijn 'vader-dochter-dag', maar of die plannen in de smaak vallen? Bij de Lopezjes is het tijd om afscheid...

20-12-2017 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de familie Adema zijn alle voorbereidingen in volle gang want ze gaan op vakantie! Met zes kinderen is dit natuurlijk een hele klus. Ook zijn er bij de familie Adema twee nieuwe sterren te vinden. De vloggers Ymre en Meike laten hun ta...

19-12-2017 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is zomervakantie bij alle drie de gezinnen van Een huis vol. Voor Jay betekent de zomervakantie ook nog altijd hard werken maar de komende tijd kan ook hij bijkomen. Zijn ouders zijn namelijk over uit Curaçao. Het gezin gaat daarom een ...

18-12-2017 19:25

Terug: Een Huis Vol

Een huis vol - Terug: Een Huis Vol

Vanavond start het nieuwe seizoen van de realityserie Een Huis Vol. Drie grote Nederlandse gezinnen gunnen de kijkers een kijkje in hun hectische leven vol kinderen. We maken in dit nieuwe seizoen kennis met twee nieuwe gezinnen: de Buddenb...

05-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Een grote wens van Willy Vink gaat eindelijk in vervulling: ze gaan met de hele familie uit eten en ze laten een nieuw familieportret maken. Een grote wens van Willy Vink gaat eindelijk in vervulling: ze gaan met de hele familie uit eten en...

04-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De vierling moet voor controle naar het consultatiebureau. Anne is op van de zenuwen. En Alex wil meer 'quality-time' met Ymre en Meike, zijn twee oudst... De Vinkjes hebben een familie-uitje. Willy en de kinderen gaan sumoworstelen en kart...

03-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Baumgards zijn op de gezonde toer en bezoeken een bioboerderij waar ze voor het eerst van hun leven verse koeienmelk drinken. Willy Vink gaat op stap met haar kleinkinderen en gaat helemaal los bij de bingo in Barbie's Bar in Scheveninge...

02-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Samantha Baumgard heeft een nieuwe hobby bedacht voor haar en Eugene: Nordic walking. Maar of Eugene daar nu zo warm voor loopt...? De Vinkjes gaan naar ADO Den Haag waar ze bij hoge uitzondering de heilige grasmat mogen betreden. Durft Ric...

27-12-2016 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Den Haag bouwen de Vinkjes een feestje, want moeder Willy is jarig. Maar hoe oud is ze eigenlijk geworden? In Den Haag bouwen de Vinkjes een feestje, want moeder Willy is jarig. Maar hoe oud is ze eigenlijk geworden? De Baumgards gaan op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord