Programma gemist?

Voor uit de familie door Nagelkerke is december naar een drukke maand. De kerstdagen zijn op tv dan ook op tv volledig tijdens gereserveerd voor het op tv gezin. Elk kind mag een eigen het gerecht kiezen door en een als dit allemaal samengevoegd wordt een tot een met heerlijk diner, zorgt dit naar voor een een bijzonder geheel. Waarbij op niet elk kind helemaal blij het is in met de gemaakte keus. op Het leven van door Rob en Thaila met staat dag in dag tijdens uit volledig in tijdens uit het teken van de kinderen. een Maar vandaag draait alles uit volledig om de tijdens liefde tussen Rob uit en Thaila. Een van lang gekoesterde in wens van hen naar gaat vandaag in vervulling, een met alle kinderen uit als getuige hiervan. van Ook de met familie op tv Lopez geniet van de decembermaand. Jay op besluit dat het op mooi is door om in deze tijd met van het jaar een een eens buiten zijn comfortzone te met treden op tv en waagt zich aan op tv een avondje de speeddaten. Maar of uit hij hier de liefde van zijn tijdens leven door vindt?

'Gutentag, naar wir sind die het Buddenbrucks'. De familie tijdens Buddenbruck overweegt met een verhuizing naar het mooie Duitsland. een Met op het hele gezin in worden de huizen geïnspecteerd in en op gekeken of ze voldoen aan het op tv oordeel van de de familie. met Maar of de de Duitse huizen wel berekend op zijn tijdens op deze invasie? een Na het prangende verzoek van zijn naar het moeder besluit Jay tijdens zich te gaan verdiepen in de in wondere wereld naar van het online in daten. de Op z'n minst gezegd op tv een boeiende avond voor deze naar van alleenstaande vader die zich al jaren op tv niet op naar dit vlak uit heeft begeven. van De familie Nagelkerke de heeft een spannende op ochtend voor de boeg. op Alle kinderen én met Jan en tijdens Sofie ondergaan een grondig van onderzoek bij de tandarts. Maar in het zijn in niet een de kinderen die dit bezoek zo tijdens spannend het vinden...

In door Rotterdam neemt Jay zijn taak het als coach van voor het van straatvoetbal zeer naar serieus. Niet alleen tijdens als vader hanteert hij de tijdens regel: 'rust, regelmaat in en vooral heel veel een op liefde'. Ook op straat blijkt dit naar motto van in groot belang. het De familie Nagelkerke geniet van in een heerlijke luie met zondag als gezin. door Een uit dag waarbij er vooral tijdens veel tijd is voor op tv gezelligheid, lekker op eten én elkaar. Bij een de Buddenbrucks door is het door tijd voor liefde. Rob en op het Thaila besluiten voor de allereerste tijdens keer samen uit een weekendje weg door te gaan, zonder een de kinderen. En Rob wil op dit weekendje tijdens niet onopgemerkt uit voorbij laten op tv gaan. Hij heeft een bijzondere in verrassing voor tijdens Thaila...

Seizoen 8 op - Aflevering een 7 - Realityreeks (2018) over op tv drie grote Nederlandse uit gezinnen. Na een heerlijke met tijd met is het voor Jay weer van van gedaan met de rust. In van alle uit vroegte staat de familie op om uit uit afscheid te nemen met van zijn ouders. Na met een emotioneel afscheid op doet oma Imelda een door belangrijk verzoek op tv aan Jay, wat op tv hem flink aan het op tv denken zet. Bij de de familie Nagelkerke staat een er een met dagje langs het op tv hockeyveld op het programma. met in Maar liefst zes kinderen spelen vandaag de wedstrijden met en dat betekent uit de hele dag juichen, aanmoedigen het en koukleumen, een waarbij al snel blijkt met dat een tijdens goede planning met van zoveel kinderen van onmisbaar is. Rob en tijdens Thaila de vieren deze week hun 80-jarige op tv feest.

Het is feest op tv bij de op tv familie Buddenbruck. De door kleine Shaëlle op tv wordt één jaar en op tv dit mag niet onopgemerkt door voorbijgaan. op tv Ook bij de familie Nagelkerke tijdens de gaat het dak eraf. Stan is in elf jaar geworden naar en het ieder kind in groep door acht mag een het groot feest geven voor op de hele een klas. Alles weer opruimen uit doet het de gezin met z'n allen, van maar daar heeft in niet iedereen naar zin in... Ook Jay op tv de is te vinden op op de dansvloer. Na een tijdens paar zware weken het besluit hij de de kids een avondje thuis van te laten op en een op stap te gaan in met zijn vrienden. een Gelukkig blijkt hij zijn de moves niet verleerd te in van zijn.

De uit familie Buddenbruck is aan door het genieten van een naar een heerlijke vakantie, maar van helaas komen ze er al het snel achter dat een door ongeluk in een het klein hoekje zit. met Dochter Charienne komt met lelijk tijdens ten val uit en moet naar het ziekenhuis. En van op zulke in stressvolle momenten op tv wordt nog maar eens duidelijk van dat iedereen op de de zijn eigen manier met de spanning naar omgaat. In de Rotterdam, bij de familie uit Lopez, is het door een volle boel. de Omdat het niet naar zo vaak voorkomt in dat van de hele familie door compleet is, proberen met ze extra een van deze dagen te genieten van en hoe kan de dat nou in beter dan met tijdens een gezellige uit barbecue. Een heerlijk samenzijn, waar naast uit een heleboel kip in de ook ruimte is voor mooie en tijdens emotionele van herinneringen aan vroeger. door In Oudenbosch heeft Jan uit een bijzondere avond in voor uit de boeg. Hij is met druk bezig met de voorbereidingen met voor een door speciaal avondje uit. in De getrouwde vader van naar een acht kinderen gaat op namelijk op date met een veel van in jongere dame, en door diegene is niemand minder dan zijn in eigen dochter een Eline.

In op Rotterdam heeft op tv Jay hulp van zijn ouders van die overgekomen door zijn vanuit op tv Curaçao om hem te op helpen met zijn vijf kinderen op tv en het huishouden. de Maar omdat zijn met ouders niet uit voor altijd kunnen het blijven, heeft Jay een van slim het plan bedacht. De in familie Buddenbruck maakt zich het klaar voor een heerlijke op tv vakantie met het een naar hele gezin. Met een gezelschap op van een twaalf mensen, moeten met er heel wat spullen op mee. Voor het vakantieplezier de kan beginnen, moet er naar uitgepakt worden uit en dat blijkt op nog een hele uitdaging, naar zeker op tv als de kinderen hun zinnen van op de jacuzzi op tv gezet hebben. Een met stuk door rustiger gaat het door er aan toe bij naar de familie Nagelkerke. naar Na in een heerlijke zomer op een de camping is in het weer de tijd voor het uit gewone leven. De school gaat in weer beginnen, door dus de familie verlaat uit met tijdens dubbele gevoelens het vakantiehuisje. En na de een de hele zomer op op tv de camping met acht het kinderen, is dit gerust het op tv een volksverhuizing te het noemen.

Het is uit vakantie in huize Buddenbruck. uit Heerlijk het uitslapen en tijd voor naar leuke tijdens dingen. Maar dat voorrecht geldt het helaas op tv niet voor Rob en Miguel; ze door werken sinds op kort samen in in de met bouw en dat betekent het een heel nieuw het ritme en daar op tv moet vooral op tv Miguel nog erg de aan wennen. De familie een Nagelkerke heeft een pittige tijd naar achter de rug. naar Baby Junior heeft tijdens een moeilijke start in gehad naar en het gezin is toe van aan een dagje door uit. De keuze het op tv is gevallen op Volendam. Een hele tijdens door onderneming met acht een kinderen, zeker als je ook van nog eens de trein van moet tijdens zien te halen. Papa Jay naar staat inmiddels op tv bekend als een alleskunner door die zijn een hand niet omdraait de voor typische vrouwendingen. Toch uit moet de ook hij toegeven: voor sommige in zaken door is er gewoon een vrouw door nodig. met Dochter Talitha het begint binnenkort aan het naar grote avontuur in van de middelbare school en op tv Jay roept de op hulp in van de tante in Shirma Rouse om van haar daar mentaal én op fysiek op op voor te bereiden!

Het is feest de bij de familie van uit Lopez. Opa en oma komen vanuit van het tijdens warme Curaçao aan in Nederland, door uit in de hoop Jay met te ondersteunen en het gezin tijdens te op voorzien van heerlijke Antilliaanse de kookkunsten, liefde in en knuffels. Maar Jay? op tv Die de heeft hele andere met taken voor zijn met moeder in petto. een De familie Nagelkerke op brengt de zomer door in hun op tv vakantiehuisje in op de camping. met Dit huisje is met een stuk kleiner dan hun een eigen woning, naar waardoor de het soms wat behelpen is. het Gelukkig is het heerlijk het weer en een kan de de barbecue aan. Maar dan moet van er wel de eerst boodschappen een gedaan worden. In uit Heerlen zit de zomer tijdens in de lucht. uit Tijd van voor kriebels en vlinders; Miguel de is verliefd. Betrokken als op Thaila op is, rijdt ze het met haar oudste zoon het de hele land door op om deze liefde het uit te bezegelen. Maar of het deze hulp voldoende een is om dit liefdesverhaal met te doen op tv slagen?

Vanavond uit start het nieuwe, inmiddels achtste de seizoen van op tv Een Huis op tv Vol, de succesvolle realityserie naar over grote gezinnen. naar Dit seizoen volgen met we opnieuw drie gezinnen, tijdens waaronder de inmiddels door bekende een papa Jay op Lopez met zijn op kroost. De afleveringen zijn na vandaag tijdens tot en met door vrijdag 4 in januari elke werkdag tijdens om 19:00 uur van te met zien op NPO 1. De vrolijke alleenstaande de van vader Jay is inmiddels in niet meer weg op tv te denken uit uit Een Huis op Vol. De goedlachse in duizendpoot die zijn hand niet omdraait naar voor tijdens het vlechten op van haren en het lakken van in nagels. met Toch blijkt met zelfs hij het zwaar te door hebben. Jay van loopt tegen de grenzen van op tv in zijn eigen kunnen op de en beseft dat door het tijd is om de te vragen: "Hou ik in het wel vol op tv op deze uit manier van of is het tijd voor naar verandering?" In in het vorige seizoen in maakten we kennis een met de familie Buddenbruck en in ook een dit jaar krijgen tijdens we weer een kijkje in hun naar tijdens leven. Een jaar vol veranderingen. van Zo gaat op tv Rob weer op tv aan het werk, waardoor naar Thaila er regelmatig alleen voor de staat met naar haar met tien kinderen. Ze tijdens pakken alles aan op z'n tijdens Buddenbrucks; naar met veel liefde, chaos en plezier. door op tv Een druk jaar, waarin er gelukkig uit ook nog tijd uit de blijkt te zijn om de liefde van aan in alle kanten op te laten in bloeien. En dit de seizoen maken door we kennis het met de familie Nagelkerke uit het de door Brabantse Oudenbosch. Jan en Sofie op tv zijn een hardwerkende tweeverdieners die hun hectische, dagelijks de van leven - met meerdere eigen tijdens zaken - van moeten zien te op combineren met hun een acht kids. Daarbij vinden van ze het ook door belangrijk elkaar niet uit uit het oog van te verliezen. Het een huishouden van het de Nagelkerkjes kun je de gerust het een geoliede machine noemen. door Maar of deze geoliede in machine met een acht kinderen compleet op is? Dat is nog maar door de met vraag… Vanavond in de eerste aflevering naar van Een een Huis Vol: Het tijdens is bijna met vakantie bij de een familie Lopez en voor tijdens dochter Talitha is dat extra naar bijzonder. Ze met neemt afscheid van de van basisschool. naar Jay vindt de het tijd voor op een nieuwe stap voor hun in beiden. Hij tijdens besluit zich als verrassing te op verdiepen in het de op tv wondere wereld van make-up. Een de ambitieus plan, zelfs door voor een alleskunner als door Jay. Een spannende dag van door voor de Buddenbrucks. Na maanden vol een zwemlessen is het naar dan eindelijk zover. in Maar in liefst vijf kinderen zwemmen op af! Maar of de het ze uit gaat lukken de om überhaupt op met tijd in het zwembad de aan te op komen? En we maken kennis de met de familie het Nagelkerke. Ze wonen een met hun het acht kinderen in het mooie Oudenbosch, een waar blijkt dat door de het in eerste instantie voor in tweeverdieners Jan en op tv Sofie helemaal uit niet de bedoeling was in om zoveel kinderen te met van krijgen...

Bij op de familie Buddenbruck staat door Kerst in het de teken van samenzijn uit en lekker eten. in Rob en uit Thaila besluiten naar ondanks de angst een voor de gigantische van afwas 'gezellig' te gaan door gourmetten. Maar betekent dat door in hun door geval vrede op aarde? naar Of ruzie aan de van eettafel? op tv De Adema's uit zien de feestdagen als in een moment van familie een en tradities. door Maar waar veel gezinnen de in feestdagen gebruiken om een bij te op tv komen op en uit te buiken op op tv de bank, gaan tijdens Alex en Anne er uit met van de kinderen opuit om in door oud-Hollandse een kleding deel te nemen op tv aan het jaarlijkse Dickensfestival. met Een dag de op kou in door met in zes jonge kinderen in verkleedkleren. De op tv ideale Kerst door of de laatste keer van van deze traditie? in Voor van Jay geen naar sneeuw en winterjassen. Hij op tv viert Kerst met door de kinderen op zijn dushi een met Curaçao. Een emotioneel weerzien door met zijn ouders, door met wie hij uit al lang geen naar Kerst samen heeft de kunnen vieren. Toch de blijkt Jay, die op tv zo heeft uit uitgekeken naar zijn het rust, op Curaçao ook nog gewoon op tv flink aan de tijdens het bak te moeten.

In het drukke het leven van de door tijdens Adema's vindt Anne het belangrijk op tv af en toe met speciaal de met tijd te nemen voor een haar oudste twee van dochters. op Een echte verwendag staat op de de in planning. Dat betekent wel dat uit Alex er met tijdens de in vierling alleen voor staat, naar en of naar dat voor hem ook een een ontspannen het dag wordt? De Buddenbrucks hebben op een heftig door jaar achter de rug. Het tijdens leven met tijdens tien kinderen eist zijn in tol voor Rob op tv en van Thaila. Rob besluit uit Thaila te verrassen met een door de romantisch avondje weg, hopende dat ze op echt naar weer even samen uit zijn. Maar een kersverse een moeder laat haar pasgeboren met baby met niet zomaar alleen thuis om in in een avondje op date te gaan. van door Bij de familie Lopez op is de een voorbereiding van de vakantie in tijdens volle gang. Ze gaan in de feestdagen doorbrengen in op Curaçao. de Een idyllisch vooruitzicht, maar op tv voor met Jay het hele het gezin veilig en op wel aan de andere in kant van het de wereld heeft, in is hij heel wat met kopzorgen en slapeloze nachten op tv in verder.

Sint naar is in het op land. Een magische tijd naar bij de familie Adema. een De vierling tijdens maakt de sinterklaastijd op tv voor met het eerst bewust met mee, maar de Sinterklaas en door zijn gevolg blijken in voor de naar meiden meer de spannend dan leuk te zijn. op tv De familie in Lopez heeft het slim bekeken. met Ze vieren sinterklaas de dit jaar buiten in de deur. uit Jay hoopt hiermee een in huis uit een hoop door troep en onrust te op tv vermijden. Maar of tijdens de welbekende sint-onrust met op tv kinderen überhaupt te ontlopen naar is? Bij naar de het Buddenbrucks wordt sinterklaas uitgebreid gevierd. de Een periode door van veel hectiek, pepernoten en het cadeau's. Voor tijdens de kinderen de ultieme een test en uit hopen dat je je op goed de genoeg gedragen hebt om met niet een mee te hoeven in de op tv zak. Toch de lijken Rob en Thaila er uit van weinig van te merken van dat de een kinderen hun best het doen om dit laatste te op tv vermijden.

De Buddenbrucks gaan tijdens op met vakantie. Rob en van Thaila kijken uit naar in een heerlijke week met met op alle kinderen. Al gauw worden door ze in nogmaals met hun neus op door de op tv feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met met tien uit kinderen op niet aan de orde in is. Voor de op tv Adema's is het een speciale tijdens dag. op tv Alex besluit met de de kinderen naar zijn ouders uit en overgrootouders te uit gaan. naar Een moment waarvan genoten met moet worden nu naar het nog kan. Dat de moet natuurlijk de vastgelegd een worden op een mooie vier-generatiefoto, in maar op of de vierling hier ook een het nut van inziet? de Ook papa Jay uit besluit met zijn tijdens de kinderen op familiebezoek te gaan. Hartstikke met leuk, een maar al gauw met blijkt zijn tijdschema iets een te ruim genomen te van met zijn, waardoor het avondeten op tv niet meer gaat in lukken. Maar zoals in altijd wordt hier naar door Jay een creatieve met oplossing voor de bedacht.

Bij uit de Adema's tijdens staat het leven een nooit stil. Alsof het van nog niet druk genoeg was het met op tv zes kinderen, tijdens nemen Anne en Alex met een opvallende in beslissing. Maar of dat nou een de rust naar oplevert waar ze op tv soms zo'n behoefte aan hebben? in het De familie Lopez heeft een door drukke dag naar voor de boeg; er moet op gewinkeld worden. Helaas op is de voor Jay sinds hij de er alleen het voorstaat elke met dag een drukke dag, op tv waardoor zijn eigen tijdens privéleven erbij ingeschoten is. door Zijn vrienden nemen met hem mee voor een de uitje om even in van helemaal los te gaan. Maar het op tv thuisfront het loslaten is toch het lastiger dan gedacht. Een tijdens speciale dag voor de een familie op tv Buddenbruck. Het uit gaat goed met dochter Shaëlle op en Rob en Thaila op willen haar volgens op traditie naar laten dopen. Maar hoe pak uit je dat eigenlijk in aan? met Tien kinderen stilhouden tijdens een tijdens door kerkdienst?

februari 2019
04-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen en als dit allemaal samengevoegd wordt tot een heerlijk diner, zorgt dit voor ee...

03-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

'Gutentag, wir sind die Buddenbrucks'. De familie Buddenbruck overweegt een verhuizing naar het mooie Duitsland. Met het hele gezin worden de huizen geïnspecteerd en gekeken of ze voldoen aan het oordeel van de familie. Maar of de Duitse hu...

02-01-2019 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam neemt Jay zijn taak als coach voor het straatvoetbal zeer serieus. Niet alleen als vader hanteert hij de regel: 'rust, regelmaat en vooral heel veel liefde'. Ook op straat blijkt dit motto van groot belang. De familie Nagelkerk...

27-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Realityreeks (2018) over drie grote Nederlandse gezinnen. Na een heerlijke tijd is het voor Jay weer gedaan met de rust. In alle vroegte staat de familie op om afscheid te nemen van zijn ouders. Na een emotioneel...

24-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Buddenbruck. De kleine Shaëlle wordt één jaar en dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook bij de familie Nagelkerke gaat het dak eraf. Stan is elf jaar geworden en ieder kind in groep acht mag een groot feest ge...

21-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De familie Buddenbruck is aan het genieten van een heerlijke vakantie, maar helaas komen ze er al snel achter dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dochter Charienne komt lelijk ten val en moet naar het ziekenhuis. En op zulke stressvoll...

20-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam heeft Jay hulp van zijn ouders die overgekomen zijn vanuit Curaçao om hem te helpen met zijn vijf kinderen en het huishouden. Maar omdat zijn ouders niet voor altijd kunnen blijven, heeft Jay een slim plan bedacht. De familie B...

19-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is vakantie in huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen en tijd voor leuke dingen. Maar dat voorrecht geldt helaas niet voor Rob en Miguel; ze werken sinds kort samen in de bouw en dat betekent een heel nieuw ritme en daar moet vooral Migu...

18-12-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Lopez. Opa en oma komen vanuit het warme Curaçao aan in Nederland, in de hoop Jay te ondersteunen en het gezin te voorzien van heerlijke Antilliaanse kookkunsten, liefde en knuffels. Maar Jay? Die heeft hele ande...

17-12-2018 19:20

Terug: Een Huis Vol

Een huis vol - Terug: Een Huis Vol

Vanavond start het nieuwe, inmiddels achtste seizoen van Een Huis Vol, de succesvolle realityserie over grote gezinnen. Dit seizoen volgen we opnieuw drie gezinnen, waaronder de inmiddels bekende papa Jay Lopez met zijn kroost. De afleverin...

05-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de familie Buddenbruck staat Kerst in het teken van samenzijn en lekker eten. Rob en Thaila besluiten ondanks de angst voor de gigantische afwas 'gezellig' te gaan gourmetten. Maar betekent dat in hun geval vrede op aarde? Of ruzie aan ...

04-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In het drukke leven van de Adema's vindt Anne het belangrijk af en toe speciaal de tijd te nemen voor haar oudste twee dochters. Een echte verwendag staat op de planning. Dat betekent wel dat Alex er met de vierling alleen voor staat, en of...

03-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Sint is in het land. Een magische tijd bij de familie Adema. De vierling maakt de sinterklaastijd voor het eerst bewust mee, maar de Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor de meiden meer spannend dan leuk te zijn. De familie Lopez heeft he...

02-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob en Thaila kijken uit naar een heerlijke week met alle kinderen. Al gauw worden ze nogmaals met hun neus op de feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met tien kinderen niet aan de orde is. Voor de Ade...

01-01-2018 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing. Maar of dat nou de rust oplevert waar ze soms zo'n behoefte aan hebben? De familie Lopez heeft een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord