Programma gemist?
mei 2017
05-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Een grote wens van Willy Vink gaat eindelijk in vervulling: ze gaan met de hele familie uit eten en ze laten een nieuw familieportret maken. Een grote wens van Willy Vink gaat eindelijk in vervulling: ze gaan met de hele familie uit eten en ze laten een nieuw familieportret maken. Eugene laat een grote tattoo op zijn rug zetten, gaat samen met de familie op wintersport en verrast Samantha met een sexy kalender, van hemzelf! Alex is met zijn twee oudste dochters in Londen. Anne is alleen thuis met de vierling, maar maakt tijd vrij voor haar grote hobby, zingen! De Adema's kunnen niet lang zonder elkaar, dus het weerzien op Schiphol is een groot feest. En de drie gezinnen blikken terug op het afgelopen seizoen en blikken ook alvast vooruit. Zijn de ouders klaar voor het lege nest-syndroom? En wat zijn de toekomstplannen?

04-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De vierling moet voor controle naar het consultatiebureau. Anne is op van de zenuwen. En Alex wil meer 'quality-time' met Ymre en Meike, zijn twee oudst... De Vinkjes hebben een familie-uitje. Willy en de kinderen gaan sumoworstelen en karten. De grote vraag is: wie vliegt er als eerste uit de bocht? En Willy krijgt een verrassing van haar dochters. Samantha en haar 7 meiden gaan 'back to their roots' en hijsen zich in een Koto Misi, de traditionele Surinaamse klederdracht. En Eugene gaat uit de kleren voor een sexy fotoshoot. De vierling moet voor controle naar het consultatiebureau. Anne is op van de zenuwen. En Alex wil meer 'quality-time' met Ymre en Meike, zijn twee oudste dochters.

03-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Baumgards zijn op de gezonde toer en bezoeken een bioboerderij waar ze voor het eerst van hun leven verse koeienmelk drinken. Willy Vink gaat op stap met haar kleinkinderen en gaat helemaal los bij de bingo in Barbie's Bar in Scheveningen. De Baumgards zijn op de gezonde toer en bezoeken een bioboerderij waar ze voor het eerst van hun leven verse koeienmelk drinken. En groot feest bij de Adema's, want de vierling wordt twee jaar!

02-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Samantha Baumgard heeft een nieuwe hobby bedacht voor haar en Eugene: Nordic walking. Maar of Eugene daar nu zo warm voor loopt...? De Vinkjes gaan naar ADO Den Haag waar ze bij hoge uitzondering de heilige grasmat mogen betreden. Durft Ricardo zijn grote held Tommie Beugelsdijk om een handtekening te vragen? Samantha Baumgard heeft een nieuwe hobby bedacht voor haar en Eugene: Nordic walking. Maar of Eugene daar nu zo warm voor loopt...? Alex en Anne Adema hebben zes kinderen en allebei een drukke baan. Hoe doen ze dat? Anne zit op hete kolen, ze heeft avonddienst, maar Alex is veel te laat.

27-12-2016 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Den Haag bouwen de Vinkjes een feestje, want moeder Willy is jarig. Maar hoe oud is ze eigenlijk geworden? In Den Haag bouwen de Vinkjes een feestje, want moeder Willy is jarig. Maar hoe oud is ze eigenlijk geworden? De Baumgards gaan op culturele ontdekkingstocht door het Duitse stadje Monschau en krijgen een rondleiding door het biermuseum en genieten van de Duitse bratwursten. Maar valt dit 'bejaardenstadje' in de smaak bij de kinderen? En de Adema's staan voor hun grootste vakantie uitdaging tot nu toe: met 4 baby's zwemmen!

26-12-2016 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de Vinkjes geen vakantie meer, want school is weer begonnen. Het valt voor moeder Willy niet mee om iedereen op tijd uit bed te trommelen. Voor de Vinkjes geen vakantie meer, want school is weer begonnen. Het valt voor moeder Willy niet mee om iedereen op tijd uit bed te trommelen. En Destiny en Ricardo krijgen voor het eerst kookles, maar klopt het boodschappenlijstje van Willy wel? * De Baumgards genieten nog volop van hun vakantie in Duitsland. Vandaag staat een bezoekje aan een pretpark op het programma. Maar het gezellige familie-uitje krijgt opeens een heel andere wending als moeder Samantha opeens spoorloos is verdwenen. * De Adema's zijn in Belgiƫ op vakantie en laden met de nodige obstakels de vierling in de bakfiets om de omgeving te verkennen. Maar de kinderboerderij is toch iets verder dan ze hadden gedacht.

24-12-2016 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Vinkjes bouwen een feestje op de camping in Brabant, waar Willy haar eigen stacaravan heeft. De Vinkjes bouwen een feestje op de camping in Brabant, waar Willy haar eigen stacaravan heeft. Dochters Charella en Richella zijn jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden, maar ja, dan moet de barbecue het wel doen. * De Baumgards gaan met vijftien personen op vakantie naar Duitsland en ze nemen mee? Gelukkig spreekt de familie al een aardig woordje over de grens, maar boodschappen doen in een Duitse supermarkt zorgt voor de nodige spraakverwarring. * De Adema's doen een poging om naar Belgiƫ af te reizen, maar dat gaat met horten en stoten. Het is een hele volksverhuizing. En dan zijn ze, tot hun grote schrik, ook nog eens het belangrijkste vergeten!

23-12-2016 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Vanavond start op NPO 1 het zesde seizoen van de populaire realityserie Een Huis Vol. Dit seizoen volgen we drie grote gezinnen, waaronder de nieuwe familie Vink uit Den Haag. Met aan het hoofd Willy Vink. Zij is single, maar nooit alleen, want Willy is de trotse moeder van 11 kinderen (van twee verschillende partners). Haar 6 jongste kinderen wonen nog thuis, de 5 oudsten zijn inmiddels de deur uit. Maar zij komen zo vaak mogelijk bij moeders Willy langs, want de Vinkjes kunnen niet lang zonder elkaar! Het is een gezellige Haagse familie: een en al zoete inval, rechtdoorzee en met onvervalste Haagse humor. De familie Vink breidt zich al aardig uit, want Willy is ook nog eens de trotse oma van maar liefst 8 kleinkinderen! De familie Adema uit Bathmen deed vorig jaar voor het eerst mee. Zij zagen met de geboorte van hun vierling in een keer het aantal gezinsleden verdubbelen van vier naar acht. Een ingrijpende verandering voor het hele gezin. Alex en Anne hebben nog steeds hun handen vol aan de vier dreumesen, die inmiddels hun eerste stapjes hebben gezet en al aardig kunnen brabbelen. Als twee werkende ouders, die ook quality time willen inplannen voor hun twee oudste dochters, moeten ze alle ballen hoog houden, maar ze slaan zich er dapper door heen. De Surinaamse familie Baumgard wordt al sinds de start van Een Huis Vol gevolgd en zijn, met hun 13 kinderen, inmiddels een vertrouwd gezicht in de Nederlandse huiskamers. Ook dit jaar zorgen Eugene en Samatha Baumgard en hun 13 kinderen weer voor de nodige chaos, humor en gezelligheid.

18-12-2015 19:00

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

De vijftienkoppige familie Baumgard groeit nog dichter naar elkaar toe in de Ardennen en bereidt zich ondertussen voor op hun feestelijke familieconcert.Meer De vijftienkoppige familie Baumgard groeit nog dichter naar elkaar toe in de Ardennen en bereidt zich ondertussen voor op hun feestelijke familieconcert. Het hele gezin zal op het podium verschijnen, met een glansrol voor Eugene. Hij treedt (na enig aandringen van Samantha) op als Bollywood vrouw. En heeft dus voor het eerst in zijn leven een jurk aan. Een memorabel moment voor de familie Adema, die het bewogen jaar afsluiten met de doop van hun vier dochters.Minder

17-12-2015 19:04

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

Onderneemster Samantha gaat voor het eerst in haar leven haar kookkunsten vertonen in een foodtruck op een kookfestival. Het hele gezin helpt mee!Meer Anne en Alex zijn helemaal gewend aan hun nieuwe huis. En hun drukke leven wordt nog mooier dankzij de aanschaf van een busje. Nu hoeven ze niet meer steeds met 2 auto's op pad als ze ergens heen willen gaan met hun gezin. En onderneemster Samantha gaat voor het eerst in haar leven haar kookkunsten vertonen in een foodtruck op een kookfestival. Het hele gezin helpt mee! Zullen haar Surinaamse gerechten in de smaak vallen bij het kritische festival publiek?Minder

16-12-2015 19:00

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

Alex en Anne gaan voor het eerst met hun zes dochters een weekendje weg. Zodra ze terug zijn, zitten ze niet meer alleen tot over hun oren in de luiers, maar ook in het bouwstof en de verhuisdozen!Meer Alex en Anne gaan voor het eerst met hun zes dochters een weekendje weg. Zodra ze terug zijn, zitten ze niet meer alleen tot over hun oren in de luiers, maar ook in het bouwstof en de verhuisdozen! Samantha en Eugene zijn op een romantische honeymoon in een pipowagen, en beleven spannende avonturen tijdens een jeep safari. Eugene heeft het prima naar zijn zin, maar Samantha zit vooral in angst.Minder

15-12-2015 19:00

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

De familie Adema heeft het nog steeds heel druk met de zorg voor hun vierling. En alsof het nog niet druk genoeg is, moeten ze ook nog eens gaan verhuizen.Meer Samantha zet Eugene opnieuw aan het werk, want de komst van de nieuwe eethoek smaakt naar meer. De hele woonkamer is toe aan een make over, en dat gaat bij de Baumgards niet zonder slag of stoot. De familie Adema heeft het nog steeds heel druk met de zorg voor hun vierling. En alsof het nog niet druk genoeg is, moeten ze ook nog eens gaan verhuizen.Minder

14-12-2015 19:24

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

De familie Baumgard krijgt gezinsuitbreiding, maar dan in de vorm van een gigantische eethoek, groot genoeg voor vijftien personen. Maar zal Eugene de eethoek wel het huis in krijgen?Meer We zien hoe de vier veel te vroeg geboren baby's van de familie Adema ineens het ziekenhuis mogen verlaten, en hun huishouden daarmee plots verandert in een vierling-fabriek. En de familie Baumgard krijgt ook gezinsuitbreiding, maar dan in de vorm van een gigantische eethoek, groot genoeg voor vijftien personen. Maar zal Eugene de eethoek wel het huis in krijgen?Minder

23-12-2014 19:01

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

We volgen de grote gezinnen Quadackers, Deijs en Baumgard, met respectievelijk elf, twaalf en dertien kinderen. Hoe gaat het nu met ze en wat hebben ze het afgelopen jaar allemaal meegemaakt?Meer Het is feest bij de Deijsjes! Marcel en Ingridt zijn 30 jaar getrouwd. Twaalf kinderen later zijn ze nog steeds samen. Hoe houden ze het vol met elkaar? Voor de Baumgards is het de dag: het huwelijk van Samantha en Eugene. Maar past Samantha in haar droomjurk? De Quaedackers pakken flink uit met kerst. Met elf helpende handjes en de woonkamer vol kerstballen is de kerstboom versieren al een hele klus.Minder

22-12-2014 19:01

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

We volgen de grote gezinnen Quadackers, Deijs en Baumgard, met respectievelijk elf, twaalf en dertien kinderen. Hoe gaat het nu met ze en wat hebben ze het afgelopen jaar allemaal meegemaakt?Meer Familie Deijs slaapt een nacht in traditionele Marokkaanse tenten. De volgende ochtend wordt iedereen gebroken wakker. Tijdens het vrijgezellenfeest van Samantha krijgen de dames een workshop erotische bonbons maken. Stripper Choco Prince komt assisteren. Samantha weet daar wel raad mee.... Bij de Quaedackers worden maar liefst zeven kinderen in een keer gedoopt. Nadine werkt zich in het zweet om haar hele elftal mooi aan te kleden. Als Michel ook nog weg moet, ziet Nadine het niet meer zitten.Minder

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 05-01-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord