Programma gemist?

Een grote met wens van Willy Vink een gaat van eindelijk in vervulling: ze gaan met met de de hele familie in uit eten van en ze laten uit een nieuw familieportret maken. Een naar grote wens met van Willy op tv Vink gaat eindelijk in vervulling: ze met gaan met de tijdens op hele familie uit eten in en ze laten het een nieuw naar familieportret maken. Eugene laat een het grote tattoo op zijn op tv naar rug zetten, gaat samen met het de familie op de wintersport en het verrast Samantha een met een sexy kalender, van hemzelf! de Alex is met het zijn twee in oudste door dochters in Londen. uit Anne is alleen thuis met uit de vierling, maar tijdens maakt tijd met vrij voor haar grote hobby, in zingen! De Adema's het kunnen uit niet lang zonder elkaar, het dus naar het weerzien op Schiphol het is een groot feest. met En de drie het gezinnen blikken terug met op het afgelopen de seizoen van en blikken ook alvast vooruit. Zijn op de op tv ouders klaar voor het naar lege nest-syndroom? op tv En wat zijn de in toekomstplannen?

De op tv vierling moet voor controle tijdens naar het naar consultatiebureau. Anne is uit op van op de zenuwen. En Alex wil meer met 'quality-time' met Ymre op en Meike, van zijn met twee oudst... De Vinkjes hebben in een familie-uitje. Willy en door uit de kinderen gaan sumoworstelen en karten. naar De door grote vraag is: uit wie vliegt er als de eerste door uit de bocht? tijdens En Willy krijgt een een verrassing van op tv haar dochters. Samantha uit en haar 7 meiden gaan op 'back to tijdens their roots' en hijsen zich de op tv in een Koto Misi, uit de traditionele op Surinaamse klederdracht. En Eugene naar gaat uit uit de kleren voor een sexy fotoshoot. de De vierling op moet voor controle naar tijdens het het consultatiebureau. Anne is op op van tijdens de zenuwen. En Alex tijdens wil meer uit 'quality-time' met Ymre en naar Meike, zijn twee oudste in dochters.

De Baumgards zijn op op in de gezonde het toer en bezoeken een het bioboerderij waar ze voor uit het een eerst van hun leven verse in koeienmelk drinken. op Willy Vink gaat op door stap op met haar kleinkinderen en een gaat helemaal los bij het de bingo in Barbie's naar Bar in met Scheveningen. De Baumgards door zijn op door de gezonde naar toer en bezoeken een bioboerderij waar uit ze voor het een eerst van hun met leven verse van koeienmelk drinken. En groot in feest bij een de Adema's, want de op vierling uit wordt twee van jaar!

Samantha de Baumgard heeft een nieuwe hobby de een bedacht voor haar en Eugene: Nordic een walking. Maar tijdens of Eugene tijdens daar nu zo warm tijdens voor loopt...? De op tv Vinkjes gaan naar ADO op tv Den Haag de waar ze bij hoge tijdens het uitzondering de heilige grasmat mogen betreden. naar Durft Ricardo zijn met grote held Tommie op tv Beugelsdijk om tijdens een handtekening op tv te vragen? Samantha op tv Baumgard heeft een nieuwe hobby in bedacht voor haar de en Eugene: van Nordic walking. van Maar of Eugene daar naar nu zo warm voor tijdens loopt...? Alex en op tv Anne Adema op hebben zes uit kinderen en allebei een door drukke de baan. Hoe doen tijdens ze dat? Anne zit op uit hete door kolen, ze heeft avonddienst, maar Alex de is door veel te de laat.

In een Den Haag op bouwen de Vinkjes een feestje, op tv want moeder Willy van is jarig. Maar hoe uit oud het is ze eigenlijk geworden? uit In Den Haag bouwen door een de Vinkjes een feestje, het want moeder Willy is jarig. de Maar op hoe oud is ze uit eigenlijk geworden? een De Baumgards gaan op op tv culturele ontdekkingstocht door het een Duitse stadje met Monschau en krijgen een van rondleiding door uit het biermuseum en in genieten uit van de Duitse bratwursten. Maar valt op tv dit het 'bejaardenstadje' in op de smaak bij de het kinderen? En de Adema's staan tijdens voor hun door grootste vakantie tijdens uitdaging tot nu toe: met het 4 baby's in zwemmen!

Voor uit de Vinkjes geen door vakantie meer, want school op tv is weer begonnen. op Het valt in voor moeder Willy niet mee met om iedereen het op tijd uit door bed te trommelen. de Voor de Vinkjes in geen door vakantie meer, want school is weer met naar begonnen. Het valt van voor moeder Willy niet mee met om iedereen op van tijd uit uit bed te trommelen. de En Destiny met en Ricardo krijgen voor het tijdens eerst kookles, maar in klopt naar het boodschappenlijstje van op Willy wel? * uit De Baumgards genieten nog volop een van hun vakantie tijdens in in Duitsland. Vandaag staat naar een bezoekje aan een pretpark naar op een het programma. Maar het met gezellige familie-uitje krijgt door opeens een heel andere wending met de als moeder Samantha opeens spoorloos is in verdwenen. naar * De Adema's zijn uit in in Belgiƫ op vakantie en uit laden met de nodige naar obstakels de vierling in in tijdens de bakfiets om op de omgeving te verkennen. Maar de van kinderboerderij met is toch iets verder dan door ze hadden een gedacht.

De op Vinkjes bouwen een feestje het op de naar camping in Brabant, waar met Willy haar het eigen stacaravan heeft. De op Vinkjes het bouwen een feestje op de door camping in door Brabant, waar Willy de haar eigen stacaravan heeft. door Dochters Charella en de Richella zijn jarig de en op tv dat moet natuurlijk gevierd worden, een maar ja, een dan moet uit de barbecue het wel doen. * door De Baumgards naar gaan met vijftien personen met op vakantie naar met Duitsland en ze een nemen mee? op tv Gelukkig een spreekt de familie al een aardig het naar woordje over de grens, maar boodschappen van door doen in een Duitse supermarkt met zorgt voor de nodige het spraakverwarring. * De op Adema's met doen een poging om tijdens naar op tv Belgiƫ af te reizen, de maar dat gaat met horten de en stoten. Het het is de een hele naar volksverhuizing. En dan een zijn ze, tot hun in grote schrik, ook nog eens van het naar belangrijkste vergeten!

Vanavond de start op NPO 1 de het zesde seizoen op tv van in de populaire realityserie Een Huis Vol. tijdens Dit met seizoen volgen we drie uit grote gezinnen, de waaronder de nieuwe familie Vink in uit Den Haag. op tv Met aan op tv het hoofd Willy Vink. naar naar Zij is single, met maar nooit alleen, want Willy is het de trotse moeder op tv een van 11 kinderen (van twee verschillende met partners). Haar de 6 jongste kinderen het wonen nog naar thuis, de door 5 oudsten zijn inmiddels de in deur uit. door Maar zij uit komen zo vaak mogelijk een bij moeders een Willy langs, want de Vinkjes kunnen van niet lang op zonder met elkaar! Het is een naar gezellige Haagse familie: een en naar de al zoete inval, rechtdoorzee en met de onvervalste Haagse het humor. De familie Vink door met breidt zich al aardig uit, de want Willy is op ook het nog eens de trotse op tv oma van uit maar liefst 8 kleinkinderen! tijdens De familie Adema met uit Bathmen deed vorig jaar op voor het in eerst van mee. Zij zagen met de geboorte een van hun vierling naar naar in een keer door het aantal gezinsleden verdubbelen door van vier het naar acht. Een ingrijpende verandering voor tijdens het het hele gezin. Alex en de Anne hebben in nog steeds hun handen vol uit aan de op vier dreumesen, de die inmiddels hun op tv eerste stapjes hebben gezet en op al uit aardig kunnen op brabbelen. Als twee werkende ouders, die in ook quality naar time willen inplannen van voor hun twee op oudste dochters, moeten ze een alle naar ballen hoog het houden, maar ze slaan zich het er dapper door een heen. De Surinaamse tijdens familie Baumgard een wordt al sinds de tijdens start van Een Huis Vol een gevolgd van en zijn, met hun 13 de kinderen, inmiddels een het vertrouwd gezicht naar in de Nederlandse huiskamers. in Ook door dit jaar zorgen Eugene een en Samatha door Baumgard en hun het 13 kinderen weer de voor de op tv nodige chaos, humor en met gezelligheid.

De vijftienkoppige naar familie Baumgard groeit nog met de dichter naar elkaar toe in de uit in Ardennen en bereidt zich ondertussen in voor naar op hun feestelijke familieconcert.Meer De tijdens vijftienkoppige familie Baumgard een groeit door nog dichter naar elkaar toe in het in de Ardennen en bereidt uit zich ondertussen voor met op hun feestelijke familieconcert. Het op tv hele op gezin zal op het podium uit verschijnen, met een door glansrol op tv voor Eugene. van Hij treedt (na enig aandringen van van Samantha) op als uit Bollywood van vrouw. En heeft op dus voor op tv het eerst in met zijn leven een jurk aan. Een naar memorabel door moment voor de familie Adema, met die het het bewogen tijdens jaar afsluiten met de de doop van naar hun vier dochters.Minder

Onderneemster Samantha op tv gaat tijdens voor het eerst in haar leven de haar een kookkunsten vertonen in een met foodtruck op de een kookfestival. Het door hele gezin helpt mee!Meer op Anne op tv en Alex zijn helemaal gewend tijdens aan hun in nieuwe huis. in En hun drukke leven met wordt nog mooier dankzij tijdens de aanschaf van op tv een busje. Nu naar hoeven ze niet op tv meer steeds met de 2 auto's naar op pad als ze het ergens heen uit willen gaan met hun in gezin. het En onderneemster Samantha gaat voor het tijdens eerst in in haar leven haar kookkunsten van vertonen in naar een foodtruck op een door kookfestival. Het hele het gezin helpt mee! uit Zullen uit haar Surinaamse van gerechten in de smaak vallen bij naar het op kritische festival het publiek?Minder

Alex op tv en Anne gaan voor het de eerst met hun van zes dochters een op tv weekendje weg. Zodra van ze terug zijn, door zitten met ze niet meer alleen het tot over hun oren naar in de tijdens luiers, door maar ook in het bouwstof tijdens en de verhuisdozen!Meer de Alex een en Anne gaan met voor het eerst met hun zes uit op tv dochters een weekendje weg. op Zodra ze terug zijn, een zitten naar ze niet meer op alleen tot over van hun oren in de luiers, maar door ook de in het bouwstof naar en de verhuisdozen! Samantha en met Eugene zijn het op een van romantische honeymoon in een pipowagen, van op en beleven spannende door avonturen tijdens een jeep safari. Eugene een heeft het het prima naar met zijn zin, in maar Samantha zit vooral in in angst.Minder

De van familie Adema heeft het nog op tv uit steeds heel druk met het de zorg voor hun vierling. in En alsof het tijdens nog niet druk met genoeg is, moeten een ze naar ook nog eens het gaan verhuizen.Meer op tv Samantha zet Eugene een opnieuw aan het werk, want tijdens de komst van van de het nieuwe eethoek smaakt naar meer. De een hele in woonkamer is naar toe aan een make over, en uit dat gaat een bij de Baumgards een niet zonder slag of naar stoot. De familie van Adema heeft door het een nog steeds heel tijdens druk met de zorg voor naar hun met vierling. En alsof het nog een niet druk tijdens genoeg is, moeten op tv ze ook nog eens op gaan de verhuizen.Minder

De familie Baumgard van krijgt gezinsuitbreiding, maar uit dan in de de vorm op van een gigantische eethoek, naar groot met genoeg voor vijftien personen. uit Maar zal Eugene de eethoek door wel het door huis in door krijgen?Meer We zien hoe de de vier tijdens veel te een vroeg geboren baby's van de tijdens familie Adema ineens het tijdens ziekenhuis mogen op tv verlaten, en hun huishouden in daarmee plots op verandert met in een vierling-fabriek. naar En de familie Baumgard in krijgt ook gezinsuitbreiding, naar maar dan in de vorm door van een gigantische op eethoek, op tv groot genoeg voor vijftien een personen. Maar zal Eugene een de de eethoek wel tijdens het huis in in krijgen?Minder

We op tv volgen de tijdens grote gezinnen Quadackers, Deijs uit en Baumgard, met in respectievelijk elf, twaalf en dertien in op tv kinderen. Hoe gaat het uit nu met ze en tijdens wat hebben ze van het afgelopen jaar allemaal op meegemaakt?Meer Het is tijdens feest bij uit de op Deijsjes! Marcel en Ingridt naar zijn 30 jaar met getrouwd. Twaalf kinderen naar later zijn ze naar nog steeds samen. Hoe op tv houden ze het vol met met elkaar? tijdens Voor de Baumgards de is het de van dag: het huwelijk van door Samantha en door Eugene. Maar past Samantha tijdens in haar droomjurk? met naar De Quaedackers pakken flink uit met uit kerst. Met elf op helpende handjes van en de in woonkamer vol kerstballen is naar de kerstboom versieren op al een tijdens hele klus.Minder

We volgen de op grote gezinnen door Quadackers, op tv Deijs en Baumgard, met respectievelijk op elf, twaalf met en dertien kinderen. Hoe in gaat het nu het met ze en naar wat hebben ze naar het tijdens afgelopen jaar allemaal meegemaakt?Meer Familie Deijs met slaapt een van nacht op in traditionele Marokkaanse tenten. een De volgende ochtend tijdens wordt iedereen het gebroken wakker. Tijdens tijdens het vrijgezellenfeest van Samantha krijgen van de dames een op tv workshop erotische tijdens bonbons maken. Stripper Choco Prince op naar komt assisteren. Samantha weet het daar wel raad mee.... Bij een de uit Quaedackers worden maar liefst in zeven kinderen de in een keer op tv gedoopt. Nadine werkt naar zich in uit het zweet om haar hele van elftal in mooi aan te tijdens kleden. Als Michel ook een nog weg moet, uit ziet Nadine het niet meer van uit zitten.Minder

juni 2017
05-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Een grote wens van Willy Vink gaat eindelijk in vervulling: ze gaan met de hele familie uit eten en ze laten een nieuw familieportret maken. Een grote wens van Willy Vink gaat eindelijk in vervulling: ze gaan met de hele familie uit eten en...

04-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De vierling moet voor controle naar het consultatiebureau. Anne is op van de zenuwen. En Alex wil meer 'quality-time' met Ymre en Meike, zijn twee oudst... De Vinkjes hebben een familie-uitje. Willy en de kinderen gaan sumoworstelen en kart...

03-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Baumgards zijn op de gezonde toer en bezoeken een bioboerderij waar ze voor het eerst van hun leven verse koeienmelk drinken. Willy Vink gaat op stap met haar kleinkinderen en gaat helemaal los bij de bingo in Barbie's Bar in Scheveninge...

02-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Samantha Baumgard heeft een nieuwe hobby bedacht voor haar en Eugene: Nordic walking. Maar of Eugene daar nu zo warm voor loopt...? De Vinkjes gaan naar ADO Den Haag waar ze bij hoge uitzondering de heilige grasmat mogen betreden. Durft Ric...

27-12-2016 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Den Haag bouwen de Vinkjes een feestje, want moeder Willy is jarig. Maar hoe oud is ze eigenlijk geworden? In Den Haag bouwen de Vinkjes een feestje, want moeder Willy is jarig. Maar hoe oud is ze eigenlijk geworden? De Baumgards gaan op...

26-12-2016 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de Vinkjes geen vakantie meer, want school is weer begonnen. Het valt voor moeder Willy niet mee om iedereen op tijd uit bed te trommelen. Voor de Vinkjes geen vakantie meer, want school is weer begonnen. Het valt voor moeder Willy nie...

24-12-2016 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Vinkjes bouwen een feestje op de camping in Brabant, waar Willy haar eigen stacaravan heeft. De Vinkjes bouwen een feestje op de camping in Brabant, waar Willy haar eigen stacaravan heeft. Dochters Charella en Richella zijn jarig en dat ...

23-12-2016 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Vanavond start op NPO 1 het zesde seizoen van de populaire realityserie Een Huis Vol. Dit seizoen volgen we drie grote gezinnen, waaronder de nieuwe familie Vink uit Den Haag. Met aan het hoofd Willy Vink. Zij is single, maar nooit alleen, ...

18-12-2015 19:00

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

De vijftienkoppige familie Baumgard groeit nog dichter naar elkaar toe in de Ardennen en bereidt zich ondertussen voor op hun feestelijke familieconcert.Meer De vijftienkoppige familie Baumgard groeit nog dichter naar elkaar toe in de Arden...

17-12-2015 19:04

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

Onderneemster Samantha gaat voor het eerst in haar leven haar kookkunsten vertonen in een foodtruck op een kookfestival. Het hele gezin helpt mee!Meer Anne en Alex zijn helemaal gewend aan hun nieuwe huis. En hun drukke leven wordt nog mooi...

16-12-2015 19:00

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

Alex en Anne gaan voor het eerst met hun zes dochters een weekendje weg. Zodra ze terug zijn, zitten ze niet meer alleen tot over hun oren in de luiers, maar ook in het bouwstof en de verhuisdozen!Meer Alex en Anne gaan voor het eerst met h...

15-12-2015 19:00

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

De familie Adema heeft het nog steeds heel druk met de zorg voor hun vierling. En alsof het nog niet druk genoeg is, moeten ze ook nog eens gaan verhuizen.Meer Samantha zet Eugene opnieuw aan het werk, want de komst van de nieuwe eethoek sm...

14-12-2015 19:24

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

De familie Baumgard krijgt gezinsuitbreiding, maar dan in de vorm van een gigantische eethoek, groot genoeg voor vijftien personen. Maar zal Eugene de eethoek wel het huis in krijgen?Meer We zien hoe de vier veel te vroeg geboren baby's van...

23-12-2014 19:01

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

We volgen de grote gezinnen Quadackers, Deijs en Baumgard, met respectievelijk elf, twaalf en dertien kinderen. Hoe gaat het nu met ze en wat hebben ze het afgelopen jaar allemaal meegemaakt?Meer Het is feest bij de Deijsjes! Marcel en Ingr...

22-12-2014 19:01

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

We volgen de grote gezinnen Quadackers, Deijs en Baumgard, met respectievelijk elf, twaalf en dertien kinderen. Hoe gaat het nu met ze en wat hebben ze het afgelopen jaar allemaal meegemaakt?Meer Familie Deijs slaapt een nacht in traditione...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 05-01-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord