Programma gemist?

Een door grote wens van Willy Vink uit gaat de eindelijk in vervulling: ze gaan van met de hele op tv tijdens familie uit eten op tv en ze laten van een nieuw familieportret maken. uit Een grote uit wens van Willy het Vink gaat eindelijk in vervulling: ze de gaan met de in hele familie uit uit eten en ze in laten een op nieuw familieportret maken. van Eugene laat een grote in tattoo op zijn het rug zetten, gaat de samen met van de familie naar op wintersport en verrast Samantha het met een sexy van kalender, van in hemzelf! Alex is met naar zijn naar twee oudste dochters in met Londen. uit Anne is alleen thuis met van de vierling, maar een maakt tijd vrij tijdens voor haar met grote hobby, een zingen! De Adema's kunnen niet met lang zonder elkaar, dus op tv naar het weerzien op Schiphol is op tv een groot feest. op En in de drie gezinnen blikken op terug op naar het afgelopen seizoen met en blikken ook alvast op tv vooruit. Zijn de van ouders klaar op voor het lege nest-syndroom? En met wat zijn de door toekomstplannen?

De vierling een moet voor controle naar op het consultatiebureau. met Anne is door op van de door zenuwen. En Alex wil meer de 'quality-time' met naar Ymre en Meike, zijn het twee door oudst... De Vinkjes hebben een op familie-uitje. Willy de en de kinderen van gaan sumoworstelen het en karten. De een grote vraag is: uit wie vliegt er als eerste uit uit de een bocht? En Willy door krijgt de een verrassing van haar met dochters. Samantha en haar 7 tijdens meiden gaan een 'back to their van roots' en hijsen zich de in in een Koto door Misi, de traditionele Surinaamse klederdracht. En met Eugene van gaat uit de kleren tijdens voor een sexy fotoshoot. door De op vierling moet voor controle naar met met het consultatiebureau. Anne is op uit van de zenuwen. van En Alex wil door meer 'quality-time' in met Ymre en van Meike, zijn twee oudste op tv dochters.

De Baumgards van zijn op van de gezonde toer en bezoeken het een van bioboerderij waar ze voor het tijdens eerst van hun een leven verse koeienmelk het drinken. uit Willy Vink gaat op stap door met naar haar kleinkinderen en gaat in helemaal los bij een de tijdens bingo in Barbie's Bar in Scheveningen. naar naar De Baumgards zijn het op de gezonde toer uit en bezoeken een bioboerderij waar met ze voor in het eerst van met hun leven van verse koeienmelk met drinken. En groot tijdens feest bij de Adema's, want naar de op tv vierling wordt twee het jaar!

Samantha naar Baumgard heeft een nieuwe tijdens hobby bedacht op voor haar en uit Eugene: Nordic walking. met Maar of van Eugene daar nu zo van warm voor in loopt...? De Vinkjes uit gaan naar ADO tijdens Den Haag waar door ze bij hoge uitzondering van de heilige grasmat mogen betreden. de Durft op tv Ricardo zijn grote held Tommie naar door Beugelsdijk om een handtekening te vragen? op tv Samantha Baumgard heeft uit een nieuwe hobby een bedacht door voor haar en Eugene: in Nordic walking. uit Maar of Eugene daar door nu zo warm voor uit loopt...? met Alex en Anne van Adema hebben zes kinderen van en allebei een drukke het op tv baan. Hoe doen ze dat? Anne een zit op van hete kolen, ze heeft met avonddienst, maar Alex een is veel de te van laat.

In uit Den Haag bouwen met de Vinkjes een op feestje, want moeder Willy het is jarig. Maar tijdens hoe oud is ze op de eigenlijk geworden? In Den van Haag bouwen de op Vinkjes een feestje, want door moeder uit Willy is jarig. een Maar hoe oud uit is ze eigenlijk geworden? De van Baumgards gaan op culturele het ontdekkingstocht door het op Duitse stadje Monschau een en krijgen door een met rondleiding door het biermuseum en genieten de van tijdens de Duitse met bratwursten. Maar valt van dit 'bejaardenstadje' in de van smaak bij de het kinderen? En de Adema's in staan voor hun grootste tijdens vakantie tijdens uitdaging tot nu naar toe: met 4 door baby's zwemmen!

Voor door de Vinkjes geen met vakantie meer, want met school is door weer begonnen. Het valt door voor moeder Willy met niet mee om met iedereen op tijd uit uit bed te trommelen. in Voor de Vinkjes met geen vakantie meer, in want naar school is weer begonnen. tijdens Het valt voor moeder tijdens Willy met niet mee om iedereen in op tijd uit op tv bed te in trommelen. En Destiny en Ricardo krijgen de voor het door eerst de kookles, maar klopt het boodschappenlijstje van uit Willy wel? naar * De Baumgards tijdens genieten nog volop van de in hun vakantie in de Duitsland. Vandaag staat een bezoekje op aan een pretpark van op het de programma. Maar het de gezellige familie-uitje krijgt opeens een met heel met andere wending als moeder Samantha op tv van opeens spoorloos is in verdwenen. * De Adema's zijn een in Belgiƫ de op vakantie en naar laden met de nodige de obstakels de vierling uit in in de bakfiets om de omgeving op tv te tijdens verkennen. Maar de op kinderboerderij is toch iets een verder dan tijdens ze hadden gedacht.

De de Vinkjes bouwen een feestje de op de camping het in tijdens Brabant, waar Willy uit haar eigen stacaravan heeft. De Vinkjes de bouwen een feestje op op de in camping in het Brabant, waar Willy haar van eigen de stacaravan heeft. Dochters Charella en tijdens Richella zijn jarig en de dat van moet natuurlijk van gevierd worden, maar ja, door dan moet de barbecue een het wel doen. * met De Baumgards in gaan de met vijftien personen op vakantie naar op Duitsland met en ze nemen het mee? Gelukkig door spreekt de familie uit al een aardig woordje tijdens over de grens, tijdens maar boodschappen doen met in een Duitse supermarkt zorgt op tv de voor de nodige in spraakverwarring. * De Adema's doen naar een poging om naar naar Belgiƫ af te in in reizen, maar dat het gaat met horten van en stoten. Het op is een hele volksverhuizing. tijdens En dan zijn ze, door tot hun grote schrik, op tv ook door nog eens het door belangrijkste vergeten!

Vanavond start tijdens op het NPO 1 het naar zesde seizoen van de populaire realityserie het een Een Huis Vol. Dit naar seizoen volgen naar we drie grote uit gezinnen, waaronder de nieuwe familie van Vink uit uit Den Haag. door Met aan het op hoofd Willy Vink. Zij is single, met op maar nooit alleen, want Willy de is de trotse moeder het van 11 naar kinderen (van twee van verschillende door partners). Haar 6 jongste het kinderen wonen nog thuis, tijdens de 5 oudsten naar zijn inmiddels de deur in uit. Maar zij de komen zo een vaak mogelijk bij een moeders Willy langs, van want de Vinkjes kunnen door niet lang van zonder elkaar! de Het is een gezellige in Haagse het familie: een en al een zoete inval, door rechtdoorzee en met onvervalste Haagse humor. in De door familie Vink breidt zich tijdens al aardig uit, want op Willy een is ook het nog eens de trotse op tv oma van maar liefst 8 tijdens kleinkinderen! De familie naar in Adema uit Bathmen uit deed vorig jaar voor het naar eerst de mee. Zij zagen met de geboorte de van hun vierling met in een tijdens keer op tv het aantal gezinsleden verdubbelen van een vier naar acht. in Een ingrijpende een verandering voor het hele gezin. van Alex en Anne door hebben nog steeds uit het hun handen vol aan de met vier dreumesen, die een inmiddels hun eerste naar stapjes hebben gezet de en al de aardig kunnen brabbelen. naar Als twee met werkende ouders, die ook op quality time willen een inplannen voor hun twee met oudste op tv dochters, moeten ze alle een ballen hoog uit houden, maar ze slaan van zich er door dapper door heen. De Surinaamse familie Baumgard het op tv wordt al sinds de het start van Een Huis Vol in gevolgd en zijn, door met op hun 13 kinderen, inmiddels tijdens een vertrouwd gezicht door in op de Nederlandse huiskamers. Ook in dit jaar naar zorgen Eugene en Samatha Baumgard en van hun 13 kinderen met weer voor een de nodige chaos, tijdens humor en door gezelligheid.

De een vijftienkoppige familie Baumgard de groeit nog dichter de naar elkaar toe het in de Ardennen en bereidt het zich ondertussen voor met op op hun feestelijke tijdens familieconcert.Meer De vijftienkoppige familie Baumgard van groeit nog dichter op naar met elkaar toe in de Ardennen op en bereidt zich ondertussen de voor een op hun feestelijke familieconcert. uit Het met hele gezin zal het op het podium verschijnen, met naar een glansrol naar voor Eugene. Hij uit treedt (na enig aandringen in van Samantha) op als op tv Bollywood vrouw. het En tijdens heeft dus voor het eerst een in zijn van leven een jurk aan. Een op tv van memorabel moment voor de de familie Adema, in die het bewogen jaar afsluiten door met de doop van uit hun vier in dochters.Minder

Onderneemster Samantha tijdens gaat met voor het eerst in een haar leven in haar kookkunsten vertonen in een met foodtruck op een kookfestival. op tv een Het hele gezin helpt tijdens mee!Meer Anne en Alex zijn het helemaal uit gewend aan de hun nieuwe huis. En hun drukke in leven wordt nog van op mooier dankzij de aanschaf van een de uit busje. Nu hoeven ze niet meer op steeds met 2 op auto's op pad op tv de als ze ergens heen naar willen gaan met in hun gezin. En onderneemster Samantha in gaat de voor het eerst in haar tijdens leven haar kookkunsten van vertonen in tijdens een foodtruck van op een kookfestival. Het tijdens hele gezin helpt tijdens mee! uit Zullen haar Surinaamse gerechten in de het smaak het vallen bij het kritische op festival het publiek?Minder

Alex op tv en Anne van gaan voor het eerst het met hun het zes dochters een weekendje weg. Zodra tijdens de ze terug zijn, zitten ze van niet in meer alleen tot over het hun oren in op tv de luiers, maar ook de in het met bouwstof en de door verhuisdozen!Meer Alex het en Anne gaan de voor het eerst met van hun zes dochters een weekendje op weg. Zodra ze op tv uit terug zijn, zitten op tv ze niet meer de alleen tot over hun op oren in de luiers, op tv maar ook in het het in bouwstof en de verhuisdozen! Samantha naar en Eugene naar zijn op een romantische het honeymoon in een pipowagen, door en tijdens beleven spannende door avonturen tijdens een jeep safari. Eugene door heeft het naar prima naar zijn zin, de maar een Samantha zit vooral van in angst.Minder

De familie van Adema heeft door het nog naar steeds heel druk met de zorg van voor op hun vierling. En alsof het op nog van niet druk genoeg is, moeten van ze ook nog met eens de gaan verhuizen.Meer door Samantha zet Eugene opnieuw aan op het werk, op tv want de komst van in de nieuwe eethoek het smaakt naar meer. met De hele woonkamer is op de toe aan een een make over, en op tv dat gaat bij de Baumgards de niet op tv zonder slag of stoot. door De familie Adema het heeft het nog tijdens steeds heel druk met de tijdens zorg naar voor hun tijdens vierling. En alsof het van nog niet druk genoeg is, op tv moeten door ze ook nog eens gaan naar een verhuizen.Minder

De door familie Baumgard de krijgt gezinsuitbreiding, maar dan in de in vorm van de een gigantische de eethoek, groot genoeg voor op tv vijftien personen. het Maar zal Eugene de eethoek een het wel het huis in van krijgen?Meer We zien hoe op de op vier veel te op tv vroeg geboren baby's van de op familie Adema ineens het op ziekenhuis mogen op verlaten, en hun uit huishouden tijdens daarmee plots verandert in een naar vierling-fabriek. En de de familie Baumgard krijgt op tv ook gezinsuitbreiding, maar dan uit in de de vorm het van een gigantische uit eethoek, groot genoeg voor de vijftien personen. Maar zal het Eugene de eethoek met wel het naar huis in het krijgen?Minder

We volgen met de uit grote gezinnen Quadackers, Deijs en van Baumgard, met respectievelijk een elf, twaalf en dertien op tv kinderen. tijdens Hoe gaat het nu door met ze en wat op tv op tv hebben ze het een afgelopen jaar allemaal meegemaakt?Meer op Het is feest bij door de op tv Deijsjes! Marcel en Ingridt zijn 30 op de jaar getrouwd. Twaalf een kinderen later zijn ze uit nog steeds samen. Hoe houden naar ze het vol tijdens met het elkaar? Voor de met Baumgards is het de dag: tijdens op het huwelijk van het Samantha en Eugene. Maar past Samantha op in met haar droomjurk? De Quaedackers het pakken flink een uit met een kerst. Met elf helpende handjes het en op de woonkamer vol de kerstballen is de kerstboom versieren het al een op hele klus.Minder

We de volgen de grote gezinnen Quadackers, op met Deijs en Baumgard, met respectievelijk elf, tijdens twaalf en dertien op tv kinderen. in Hoe gaat het op nu met ze op en wat hebben tijdens ze het op tv afgelopen jaar allemaal meegemaakt?Meer Familie Deijs met het slaapt een nacht op in traditionele Marokkaanse tenten. De tijdens volgende tijdens ochtend wordt iedereen het gebroken wakker. Tijdens het een vrijgezellenfeest van Samantha door krijgen de dames een workshop op tv erotische bonbons maken. op tv een Stripper Choco Prince komt het assisteren. Samantha weet naar daar wel raad mee.... uit Bij de door Quaedackers worden maar liefst zeven naar uit kinderen in een keer gedoopt. van Nadine werkt op tv zich in het zweet om door op haar hele elftal met mooi aan te kleden. Als Michel van ook nog met weg met moet, ziet Nadine door het niet meer het zitten.Minder

november 2017
05-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Een grote wens van Willy Vink gaat eindelijk in vervulling: ze gaan met de hele familie uit eten en ze laten een nieuw familieportret maken. Een grote wens van Willy Vink gaat eindelijk in vervulling: ze gaan met de hele familie uit eten en...

04-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De vierling moet voor controle naar het consultatiebureau. Anne is op van de zenuwen. En Alex wil meer 'quality-time' met Ymre en Meike, zijn twee oudst... De Vinkjes hebben een familie-uitje. Willy en de kinderen gaan sumoworstelen en kart...

03-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Baumgards zijn op de gezonde toer en bezoeken een bioboerderij waar ze voor het eerst van hun leven verse koeienmelk drinken. Willy Vink gaat op stap met haar kleinkinderen en gaat helemaal los bij de bingo in Barbie's Bar in Scheveninge...

02-01-2017 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Samantha Baumgard heeft een nieuwe hobby bedacht voor haar en Eugene: Nordic walking. Maar of Eugene daar nu zo warm voor loopt...? De Vinkjes gaan naar ADO Den Haag waar ze bij hoge uitzondering de heilige grasmat mogen betreden. Durft Ric...

27-12-2016 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

In Den Haag bouwen de Vinkjes een feestje, want moeder Willy is jarig. Maar hoe oud is ze eigenlijk geworden? In Den Haag bouwen de Vinkjes een feestje, want moeder Willy is jarig. Maar hoe oud is ze eigenlijk geworden? De Baumgards gaan op...

26-12-2016 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Voor de Vinkjes geen vakantie meer, want school is weer begonnen. Het valt voor moeder Willy niet mee om iedereen op tijd uit bed te trommelen. Voor de Vinkjes geen vakantie meer, want school is weer begonnen. Het valt voor moeder Willy nie...

24-12-2016 19:05

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

De Vinkjes bouwen een feestje op de camping in Brabant, waar Willy haar eigen stacaravan heeft. De Vinkjes bouwen een feestje op de camping in Brabant, waar Willy haar eigen stacaravan heeft. Dochters Charella en Richella zijn jarig en dat ...

23-12-2016 19:00

Een Huis Vol

Een huis vol - Een Huis Vol

Vanavond start op NPO 1 het zesde seizoen van de populaire realityserie Een Huis Vol. Dit seizoen volgen we drie grote gezinnen, waaronder de nieuwe familie Vink uit Den Haag. Met aan het hoofd Willy Vink. Zij is single, maar nooit alleen, ...

18-12-2015 19:00

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

De vijftienkoppige familie Baumgard groeit nog dichter naar elkaar toe in de Ardennen en bereidt zich ondertussen voor op hun feestelijke familieconcert.Meer De vijftienkoppige familie Baumgard groeit nog dichter naar elkaar toe in de Arden...

17-12-2015 19:04

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

Onderneemster Samantha gaat voor het eerst in haar leven haar kookkunsten vertonen in een foodtruck op een kookfestival. Het hele gezin helpt mee!Meer Anne en Alex zijn helemaal gewend aan hun nieuwe huis. En hun drukke leven wordt nog mooi...

16-12-2015 19:00

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

Alex en Anne gaan voor het eerst met hun zes dochters een weekendje weg. Zodra ze terug zijn, zitten ze niet meer alleen tot over hun oren in de luiers, maar ook in het bouwstof en de verhuisdozen!Meer Alex en Anne gaan voor het eerst met h...

15-12-2015 19:00

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

De familie Adema heeft het nog steeds heel druk met de zorg voor hun vierling. En alsof het nog niet druk genoeg is, moeten ze ook nog eens gaan verhuizen.Meer Samantha zet Eugene opnieuw aan het werk, want de komst van de nieuwe eethoek sm...

14-12-2015 19:24

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

De familie Baumgard krijgt gezinsuitbreiding, maar dan in de vorm van een gigantische eethoek, groot genoeg voor vijftien personen. Maar zal Eugene de eethoek wel het huis in krijgen?Meer We zien hoe de vier veel te vroeg geboren baby's van...

23-12-2014 19:01

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

We volgen de grote gezinnen Quadackers, Deijs en Baumgard, met respectievelijk elf, twaalf en dertien kinderen. Hoe gaat het nu met ze en wat hebben ze het afgelopen jaar allemaal meegemaakt?Meer Het is feest bij de Deijsjes! Marcel en Ingr...

22-12-2014 19:01

Een huis vol

Een huis vol - Een huis vol

We volgen de grote gezinnen Quadackers, Deijs en Baumgard, met respectievelijk elf, twaalf en dertien kinderen. Hoe gaat het nu met ze en wat hebben ze het afgelopen jaar allemaal meegemaakt?Meer Familie Deijs slaapt een nacht in traditione...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een huis vol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een huis vol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een huis vol bij Een huis vol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een huis vol. Heb je een uitzending van Een huis vol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 05-01-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord