Programma gemist?
december 2021
01-01-2012 10:58

Jaargang 2012 aflevering 1

Business Class Special: Pim Fortuyn - Jaargang 2012 aflevering 1

Wekelijks bespreekt presentator Harry Mens in het succesvolle programma Business Class, op zijn eigen karakteristieke wijze, de gebeurtenissen op zakelijk en financieel-economisch gebied van de afgelopen week. Mens ontvangt op zondagochtend...

Business Class Special: Pim Fortuyn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Business Class Special: Pim Fortuyn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Business Class Special: Pim Fortuyn bij Business Class Special: Pim Fortuyn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Business Class Special: Pim Fortuyn. Heb je een uitzending van Business Class Special: Pim Fortuyn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Business Class Special: Pim Fortuyn gemist

Wekelijks bespreekt presentator Harry Mens in het succesvolle programma Business Class, op zijn eigen karakteristieke wijze, de gebeurtenissen op zakelijk en financieel-economisch gebied van de afgelopen week. Mens ontvangt op zondagochtend diverse bekende en minder bekende gasten en geeft zijn visie op het Nederlandse zakenleven.

Uitzending gemist van Business Class Special: Pim Fortuyn? Hier kun je alle uitzendingen van Business Class Special: Pim Fortuyn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2012 om 10:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!