Programma gemist?

20:27),Brody's naar loyaliteit aan naar de missie wankelt, tijdens wanneer hij een geest uit het op verleden op ziet. Saul uit staart in de afgrond tussen succes door en op tv mislukking.

20:30),Brody tijdens gaat op naar een geheime missie, maar deze naar verloopt met niet geheel voorspoedig. Fara op tv moet het team gaan naar helpen. op Quinn ontdekt een geheim op van Carrie.

20:30),Carrie uit ontmoet Brody, het maar de omstandigheden zijn moeilijker uit dan beiden hadden het kunnen bedenken. Saul uit komt erachter wie het in lek is de in de organisatie. de Dana pakt haar met leven tijdens weer op zonder uit haar familie.

Dramaserie door Brody wordt weer gevangen op genomen. het Estes heeft moeite om Jessica een bij de CIA weg met te op houden. Dana en Finn van hebben een van date.

Dramaserie tijdens Net bijgekomen naar van de problemen met een de bomenmaker, krijgt Brody een de nieuwe shock te met verwerken, het als hij Carrie tegen het de lijf loopt op met op tv Langley.

Dramaserie het Brody ontdekt dat de een Gettysburg bommaker door op een terroristenlijst staat, en op op van het punt staat te van worden ontdekt. Brody met vervoert de de man naar een nieuwe plek, op met de naar nodige in gevolgen.

Dramaserie op Carrie regelt zelf een een ontmoeting het met Fatima. Fatima vraagt uit of de beloning het van vijf miljoen dollar voor een Abu op Nazir nog steeds staat, van zij weet namelijk naar waar hij tijdens de volgende dag tijdens zal zijn.

Dramaserie de Een jonge vrouw uit heeft contact uit gezocht met het op tv CIA-kantoor in Bagdad. met Zij heeft informatie over een aanval de op met Amerika, maar ze een wil alleen van met Carrie praten. Saul moet ervoor van tijdens zorgen dat Carrie van meewerkt.

Dramaserie Brody uit heeft een videoboodschap achtergelaten. een Hij tijdens spreekt over op tv houden van zijn land, en wat uit hij door gaat doen is een deel door van de door eed uit die bij hem is afgenomen als tijdens van marinier.

Dramaserie Een met man maakt een persoonlijk in bomvest een met vele kogellagers. Brody uit gaat het vest halen, tijdens en verbergt met het tijdens in de kofferbak van zijn het auto.

Dramaserie uit Saul brieft het kantoor over het de op tv schuld van met Al Sahrani 750.000 dollar, en ondanks naar zijn tijdens drie vrouwen en tien door kinderen blijkt hij het homosekuele contacten te door hebben.

Dramaserie op Brody gaat boodschappen doen. Hij met een wordt op de parkeerplaats uit aangevallen door drie mannen. Er tijdens van wordt iets in zijn tijdens nek geïnjecteerd met de nodige uit naar gevolgen.

Amerikaanse de (USA) Dramaserie. Met: tijdens Claire Danes, Damian uit Lewis e.a. op tv Afl.: Pilot. Carrie op Mathison, een CIA-agente, is ervan overtuigd op tv op dat de redding van sergeant Nicholas op Brody (acht jaar van vermist met in Irak) opgezet de is door de Iraakse inlichtingendienst. van Hoewel ze al op tv van problemen heeft bij de CIA na naar een incident in met Irak wil op Carrie bewijzen naar dat Brody uit is overgelopen naar al-Qaeda, en gaat door van daarbij buiten haar uit boekje. Brody wordt als een held naar ontvangen, naar en probeert de in band met zijn het familie, die met hij acht jaar niet naar heeft gezien, te uit herstellen.

december 2021
16-02-2014 20:27

Big man in Tehran (zo 16 feb 2014

Homeland - Big man in Tehran (zo 16 feb 2014

20:27),Brody's loyaliteit aan de missie wankelt, wanneer hij een geest uit het verleden ziet. Saul staart in de afgrond tussen succes en mislukking.

09-02-2014 20:30

Good night (zo 9 feb 2014

Homeland - Good night (zo 9 feb 2014

20:30),Brody gaat op een geheime missie, maar deze verloopt niet geheel voorspoedig. Fara moet het team gaan helpen. Quinn ontdekt een geheim van Carrie.

02-02-2014 20:30

One last time (zo 2 feb 2014

Homeland - One last time (zo 2 feb 2014

20:30),Carrie ontmoet Brody, maar de omstandigheden zijn moeilijker dan beiden hadden kunnen bedenken. Saul komt erachter wie het lek is in de organisatie. Dana pakt haar leven weer op zonder haar familie.

21-04-2013 20:30

Q&A

Homeland - Q&A

Dramaserie Brody wordt weer gevangen genomen. Estes heeft moeite om Jessica bij de CIA weg te houden. Dana en Finn hebben een date.

14-04-2013 20:30

New car smell

Homeland - New car smell

Dramaserie Net bijgekomen van de problemen met de bomenmaker, krijgt Brody een nieuwe shock te verwerken, als hij Carrie tegen het lijf loopt op Langley.

07-04-2013 20:25

State of Independence

Homeland - State of Independence

Dramaserie Brody ontdekt dat de Gettysburg bommaker op een terroristenlijst staat, en op het punt staat te worden ontdekt. Brody vervoert de man naar een nieuwe plek, met de nodige gevolgen.

31-03-2013 20:30

Beirut is back

Homeland - Beirut is back

Dramaserie Carrie regelt zelf een ontmoeting met Fatima. Fatima vraagt of de beloning van vijf miljoen dollar voor Abu Nazir nog steeds staat, zij weet namelijk waar hij de volgende dag zal zijn.

24-03-2013 20:30

The Smile

Homeland - The Smile

Dramaserie Een jonge vrouw heeft contact gezocht met het CIA-kantoor in Bagdad. Zij heeft informatie over een aanval op Amerika, maar ze wil alleen met Carrie praten. Saul moet ervoor zorgen dat Carrie meewerkt.

25-03-2012 20:30

Marine One

Homeland - Marine One

Dramaserie Brody heeft een videoboodschap achtergelaten. Hij spreekt over houden van zijn land, en wat hij gaat doen is een deel van de eed die bij hem is afgenomen als marinier.

18-03-2012 20:25

The vest

Homeland - The vest

Dramaserie Een man maakt een persoonlijk bomvest met vele kogellagers. Brody gaat het vest halen, en verbergt het in de kofferbak van zijn auto.

11-03-2012 20:25

Representatire Brody

Homeland - Representatire Brody

Dramaserie Saul brieft het kantoor over de schuld van Al Sahrani 750.000 dollar, en ondanks zijn drie vrouwen en tien kinderen blijkt hij homosekuele contacten te hebben.

04-03-2012 20:25

Crossfire

Homeland - Crossfire

Dramaserie Brody gaat boodschappen doen. Hij wordt op de parkeerplaats aangevallen door drie mannen. Er wordt iets in zijn nek geïnjecteerd met de nodige gevolgen.

01-01-2012 20:00

Pilot

Homeland - Pilot

Amerikaanse (USA) Dramaserie. Met: Claire Danes, Damian Lewis e.a. Afl.: Pilot. Carrie Mathison, een CIA-agente, is ervan overtuigd dat de redding van sergeant Nicholas Brody (acht jaar vermist in Irak) opgezet is door de Iraakse inlichting...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Homeland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Homeland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Homeland bij Homeland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Homeland. Heb je een uitzending van Homeland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Homeland gemist

In Homeland wordt de Amerikaanse militair Nicholas Brody (Damian Lewis) bevrijd uit een gevangenenkamp in Afghanistan. Bij thuiskomst wordt hij als een held ontvangen. CIA-agente Carrie Mathison (Claire Danes) gelooft Brody’s verhaal niet en vermoedt dat hij voor Al Qaeda werkt.

Uitzending gemist van Homeland? Hier kun je alle uitzendingen van Homeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 16-06-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!