Programma gemist?

20:27),Brody's loyaliteit tijdens aan tijdens de missie wankelt, naar wanneer hij een geest het uit het verleden ziet. de Saul staart in tijdens de afgrond tussen succes in en een mislukking.

20:30),Brody gaat op met een geheime uit missie, maar in deze verloopt tijdens niet geheel voorspoedig. naar Fara moet het team gaan van helpen. Quinn ontdekt in een het geheim van Carrie.

20:30),Carrie ontmoet met Brody, op tv maar de omstandigheden zijn moeilijker dan naar beiden uit hadden kunnen bedenken. de Saul komt erachter wie naar het van lek is in de op organisatie. Dana met pakt haar leven weer tijdens op zonder haar door familie.

Dramaserie de Brody wordt weer gevangen genomen. op tv Estes heeft tijdens moeite om in Jessica bij de CIA weg het te houden. Dana met en Finn de hebben een een date.

Dramaserie een Net bijgekomen van met de problemen door met de bomenmaker, naar krijgt Brody een nieuwe shock te met verwerken, van als hij Carrie tegen het in lijf een loopt op naar Langley.

Dramaserie Brody een ontdekt dat de Gettysburg een een bommaker op een terroristenlijst staat, en met op het in punt staat te worden het ontdekt. Brody van vervoert de man naar een een nieuwe op plek, met de nodige het naar gevolgen.

Dramaserie Carrie regelt in zelf door een ontmoeting met Fatima. naar Fatima vraagt of de uit tijdens beloning van vijf het miljoen dollar voor Abu in Nazir nog met steeds staat, zij in weet namelijk waar op hij de volgende dag zal in zijn.

Dramaserie Een het jonge vrouw heeft contact door van gezocht met het op CIA-kantoor in Bagdad. Zij heeft uit informatie over een het aanval op Amerika, maar van ze in wil alleen met met Carrie praten. Saul moet ervoor op zorgen dat Carrie uit tijdens meewerkt.

Dramaserie tijdens Brody heeft een een videoboodschap achtergelaten. Hij spreekt over het tijdens houden van zijn land, en met wat van hij gaat doen is een deel het met van de eed uit die bij hem tijdens is afgenomen als in marinier.

Dramaserie Een man een maakt een persoonlijk tijdens bomvest naar met vele kogellagers. Brody gaat met het vest halen, naar de en verbergt het in de de kofferbak door van zijn auto.

Dramaserie Saul op tv brieft het het kantoor over de schuld naar van het Al Sahrani 750.000 dollar, en ondanks met zijn drie in vrouwen en tien de kinderen een blijkt hij homosekuele het contacten te hebben.

Dramaserie naar Brody gaat boodschappen doen. naar Hij wordt op een de parkeerplaats tijdens aangevallen door drie mannen. een Er door wordt iets in zijn door nek geïnjecteerd met op tv de nodige naar gevolgen.

Amerikaanse (USA) Dramaserie. naar de Met: Claire Danes, Damian Lewis in e.a. Afl.: Pilot. op tv Carrie Mathison, van een CIA-agente, een is ervan overtuigd dat van de redding van sergeant van Nicholas met Brody (acht jaar vermist het in Irak) opgezet is door door met de Iraakse inlichtingendienst. Hoewel ze de al problemen heeft bij naar uit de CIA na een incident op in Irak wil met Carrie bewijzen tijdens dat Brody is overgelopen uit naar al-Qaeda, en gaat van daarbij buiten haar in naar boekje. Brody wordt naar als een held ontvangen, en probeert door een de band met een zijn familie, die hij acht jaar tijdens een niet heeft gezien, te naar herstellen.

juni 2021
16-02-2014 20:27

Big man in Tehran (zo 16 feb 2014

Homeland - Big man in Tehran (zo 16 feb 2014

20:27),Brody's loyaliteit aan de missie wankelt, wanneer hij een geest uit het verleden ziet. Saul staart in de afgrond tussen succes en mislukking.

09-02-2014 20:30

Good night (zo 9 feb 2014

Homeland - Good night (zo 9 feb 2014

20:30),Brody gaat op een geheime missie, maar deze verloopt niet geheel voorspoedig. Fara moet het team gaan helpen. Quinn ontdekt een geheim van Carrie.

02-02-2014 20:30

One last time (zo 2 feb 2014

Homeland - One last time (zo 2 feb 2014

20:30),Carrie ontmoet Brody, maar de omstandigheden zijn moeilijker dan beiden hadden kunnen bedenken. Saul komt erachter wie het lek is in de organisatie. Dana pakt haar leven weer op zonder haar familie.

21-04-2013 20:30

Q&A

Homeland - Q&A

Dramaserie Brody wordt weer gevangen genomen. Estes heeft moeite om Jessica bij de CIA weg te houden. Dana en Finn hebben een date.

14-04-2013 20:30

New car smell

Homeland - New car smell

Dramaserie Net bijgekomen van de problemen met de bomenmaker, krijgt Brody een nieuwe shock te verwerken, als hij Carrie tegen het lijf loopt op Langley.

07-04-2013 20:25

State of Independence

Homeland - State of Independence

Dramaserie Brody ontdekt dat de Gettysburg bommaker op een terroristenlijst staat, en op het punt staat te worden ontdekt. Brody vervoert de man naar een nieuwe plek, met de nodige gevolgen.

31-03-2013 20:30

Beirut is back

Homeland - Beirut is back

Dramaserie Carrie regelt zelf een ontmoeting met Fatima. Fatima vraagt of de beloning van vijf miljoen dollar voor Abu Nazir nog steeds staat, zij weet namelijk waar hij de volgende dag zal zijn.

24-03-2013 20:30

The Smile

Homeland - The Smile

Dramaserie Een jonge vrouw heeft contact gezocht met het CIA-kantoor in Bagdad. Zij heeft informatie over een aanval op Amerika, maar ze wil alleen met Carrie praten. Saul moet ervoor zorgen dat Carrie meewerkt.

25-03-2012 20:30

Marine One

Homeland - Marine One

Dramaserie Brody heeft een videoboodschap achtergelaten. Hij spreekt over houden van zijn land, en wat hij gaat doen is een deel van de eed die bij hem is afgenomen als marinier.

18-03-2012 20:25

The vest

Homeland - The vest

Dramaserie Een man maakt een persoonlijk bomvest met vele kogellagers. Brody gaat het vest halen, en verbergt het in de kofferbak van zijn auto.

11-03-2012 20:25

Representatire Brody

Homeland - Representatire Brody

Dramaserie Saul brieft het kantoor over de schuld van Al Sahrani 750.000 dollar, en ondanks zijn drie vrouwen en tien kinderen blijkt hij homosekuele contacten te hebben.

04-03-2012 20:25

Crossfire

Homeland - Crossfire

Dramaserie Brody gaat boodschappen doen. Hij wordt op de parkeerplaats aangevallen door drie mannen. Er wordt iets in zijn nek geïnjecteerd met de nodige gevolgen.

01-01-2012 20:00

Pilot

Homeland - Pilot

Amerikaanse (USA) Dramaserie. Met: Claire Danes, Damian Lewis e.a. Afl.: Pilot. Carrie Mathison, een CIA-agente, is ervan overtuigd dat de redding van sergeant Nicholas Brody (acht jaar vermist in Irak) opgezet is door de Iraakse inlichting...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Homeland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Homeland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Homeland bij Homeland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Homeland. Heb je een uitzending van Homeland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Homeland gemist

In Homeland wordt de Amerikaanse militair Nicholas Brody (Damian Lewis) bevrijd uit een gevangenenkamp in Afghanistan. Bij thuiskomst wordt hij als een held ontvangen. CIA-agente Carrie Mathison (Claire Danes) gelooft Brody’s verhaal niet en vermoedt dat hij voor Al Qaeda werkt.

Uitzending gemist van Homeland? Hier kun je alle uitzendingen van Homeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 16-06-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!