Programma gemist?

Dramaserie over met een tijdens vrouw die probeert een moeder, echtgenote een en vorstin te op zijn. in Na de op tv aanslag op de familie herkent Beatrix van haar land amper uit terug. in Een kabinetscrisis, de opkomst van op tv de door PVV. Wat het wordt haar rol?

Dramaserie over een van op moeder, echtgenote en vorstin. op tv Na de het dood van Claus vecht Beatrix door om zich naar staande te houden. Maar politieke van crisis op en ontboezemingen tijdens van Margarita en Edwin het drijven haar van tot het uiterste.

Dramaserie over uit een vrouw die probeert door de onmogelijke uit balans te de vinden tussen moeder, echtgenote en met vorstin. Is tijdens Máxima degene, die in Willem-Alexander kan steunen van op de uit troon?

Nederlandse op (NL) Dramaserie. Met: uit Willeke van Ammelrooy, tijdens Bastiaan Ragas, Katja Herbers e.a. op met Apeldoorn, Koninginnedag 2009. Een man rijdt van in op het de menigte in een op poging tot tijdens een door aanslag op de van Koninklijke familie. Enkele een uren later houdt op tv Koningin Beatrix een korte van toespraak, waarin Nederland haar op tv kwetsbaarder ziet op tv dan ooit. De van serie opent uit met de Koninklijke tourbus, de luttele minuten voor de aanslag, van en vertelt het tijdens het verhaal van de Koninklijke familie het in de door uren direct na de aanslag in en de de jaren daarna, waarbij heden de en verleden samensmelten. naar Juist tijdens nu merkt Beatrix hoe de erg ze Claus door mist. Haar in herinnering schiet tijdens terug naar de tijd dat ze in hem leerde de kennen, toen zij en de haar met zussen zochten naar tijdens de mannen een die hen zouden bijstaan op tijdens dit soort op vreselijke momenten. Ook gaan haar tijdens gedachten van naar de protesten tijdens tegen haar keuze het voor Claus, die een op smet waren op op tv haar trouwdag in en haar troonbestijging. Het is op tv het de drama over een vrouw door die probeert de de onmogelijke balans te op tv vinden in tussen moeder, echtgenote en door vorstin. Afl.: De roeping. op tv De met aanslag op de van Koninklijke familie raakt Beatrix hard. Kan in ze dit uit nog wel aan? Of in had van ze veel de eerder toe moeten geven wat ze naar Claus tijdens beloofd heeft?

september 2021
23-01-2012 22:05

De troon

Beatrix - De troon

Dramaserie over een vrouw die probeert een moeder, echtgenote en vorstin te zijn. Na de aanslag op de familie herkent Beatrix haar land amper terug. Een kabinetscrisis, de opkomst van de PVV. Wat wordt haar rol?

16-01-2012 22:10

De omwenteling

Beatrix - De omwenteling

Dramaserie over een moeder, echtgenote en vorstin. Na de dood van Claus vecht Beatrix om zich staande te houden. Maar politieke crisis en ontboezemingen van Margarita en Edwin drijven haar tot het uiterste.

09-01-2012 22:05

De prijs

Beatrix - De prijs

Dramaserie over een vrouw die probeert de onmogelijke balans te vinden tussen moeder, echtgenote en vorstin. Is Máxima degene, die Willem-Alexander kan steunen op de troon?

02-01-2012 22:05

De roeping

Beatrix - De roeping

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Willeke van Ammelrooy, Bastiaan Ragas, Katja Herbers e.a. Apeldoorn, Koninginnedag 2009. Een man rijdt in op de menigte in een poging tot een aanslag op de Koninklijke familie. Enkele uren later houdt Konin...

Beatrix gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beatrix de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beatrix bij Beatrix liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beatrix. Heb je een uitzending van Beatrix gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beatrix gemist

Oranje onder vuur,Beatrix, Oranje onder Vuur is een meeslepende serie die laat voelen hoe zwaar Beatrix’ taak haar soms valt. Het is het drama over een vrouw die probeert de onmogelijke balans te vinden tussen moeder, echtgenote en vorstin. Vanaf Apeldoorn, Koninginnedag 2009 wanneer een man inrijdt op de menigte in een poging tot een aanslag op de Koninklijke familie. Enkele uren later houdt Koningin Beatrix een korte toespraak, waarin Nederland haar kwetsbaarder ziet dan ooit.

Uitzending gemist van Beatrix? Hier kun je alle uitzendingen van Beatrix kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-01-2012 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!