Programma gemist?

Dramaserie over een tijdens vrouw uit die probeert naar een moeder, echtgenote en vorstin een te zijn. Na de van aanslag een op de familie van herkent Beatrix haar land de amper terug. door Een kabinetscrisis, het de opkomst van de PVV. Wat een wordt haar de rol?

Dramaserie door over een op moeder, echtgenote en vorstin. Na de in dood van van Claus vecht naar Beatrix om zich staande op te houden. Maar politieke op tv naar crisis en ontboezemingen van Margarita van en Edwin drijven haar uit tot het in uiterste.

Dramaserie over van een de vrouw die probeert de onmogelijke het balans naar te vinden tussen moeder, echtgenote en het vorstin. Is Máxima uit degene, die van Willem-Alexander kan steunen op een een de troon?

Nederlandse (NL) naar Dramaserie. het Met: Willeke van Ammelrooy, Bastiaan Ragas, een Katja uit Herbers e.a. Apeldoorn, uit Koninginnedag 2009. Een tijdens man rijdt in op op tv de het menigte in een poging tot een een aanslag door op de Koninklijke in familie. Enkele uren later uit houdt Koningin Beatrix een van korte op tv toespraak, waarin Nederland haar naar kwetsbaarder ziet dan ooit. de uit De serie opent op met de Koninklijke tourbus, in luttele minuten op tv voor de aanslag, op tv en vertelt het verhaal van van de de Koninklijke familie in met de uren direct op tv na de aanslag en door de jaren daarna, tijdens waarbij heden tijdens en verleden samensmelten. tijdens Juist nu merkt Beatrix hoe erg uit met ze Claus mist. Haar in herinnering schiet met terug naar de tijdens tijd dat ze hem leerde tijdens kennen, toen zij en op tv tijdens haar zussen zochten de naar de mannen die door hen zouden bijstaan op met dit het soort vreselijke momenten. Ook op gaan haar naar gedachten naar de protesten tegen een haar keuze door voor Claus, die een smet door waren op op haar met trouwdag en haar troonbestijging. Het is met het de drama over een vrouw door die probeert door de onmogelijke balans op te vinden tussen naar moeder, echtgenote en vorstin. Afl.: op De roeping. door De aanslag op uit de Koninklijke familie een raakt Beatrix hard. het Kan ze naar dit nog wel aan? de Of had op ze veel eerder toe naar moeten geven van wat ze met Claus beloofd heeft?

januari 2021
23-01-2012 22:05

De troon

Beatrix - De troon

Dramaserie over een vrouw die probeert een moeder, echtgenote en vorstin te zijn. Na de aanslag op de familie herkent Beatrix haar land amper terug. Een kabinetscrisis, de opkomst van de PVV. Wat wordt haar rol?

16-01-2012 22:10

De omwenteling

Beatrix - De omwenteling

Dramaserie over een moeder, echtgenote en vorstin. Na de dood van Claus vecht Beatrix om zich staande te houden. Maar politieke crisis en ontboezemingen van Margarita en Edwin drijven haar tot het uiterste.

09-01-2012 22:05

De prijs

Beatrix - De prijs

Dramaserie over een vrouw die probeert de onmogelijke balans te vinden tussen moeder, echtgenote en vorstin. Is Máxima degene, die Willem-Alexander kan steunen op de troon?

02-01-2012 22:05

De roeping

Beatrix - De roeping

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Willeke van Ammelrooy, Bastiaan Ragas, Katja Herbers e.a. Apeldoorn, Koninginnedag 2009. Een man rijdt in op de menigte in een poging tot een aanslag op de Koninklijke familie. Enkele uren later houdt Konin...

Beatrix gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beatrix de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beatrix bij Beatrix liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beatrix. Heb je een uitzending van Beatrix gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beatrix gemist

Oranje onder vuur,Beatrix, Oranje onder Vuur is een meeslepende serie die laat voelen hoe zwaar Beatrix’ taak haar soms valt. Het is het drama over een vrouw die probeert de onmogelijke balans te vinden tussen moeder, echtgenote en vorstin. Vanaf Apeldoorn, Koninginnedag 2009 wanneer een man inrijdt op de menigte in een poging tot een aanslag op de Koninklijke familie. Enkele uren later houdt Koningin Beatrix een korte toespraak, waarin Nederland haar kwetsbaarder ziet dan ooit.

Uitzending gemist van Beatrix? Hier kun je alle uitzendingen van Beatrix kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-01-2012 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!