Programma gemist?

Dramaserie over een uit vrouw in die probeert de een moeder, echtgenote en vorstin het te met zijn. Na de aanslag op de uit familie herkent de Beatrix haar door land amper terug. Een het kabinetscrisis, de opkomst van met de PVV. Wat door wordt haar naar rol?

Dramaserie met over een uit moeder, echtgenote en vorstin. met Na de dood het van Claus vecht Beatrix van om zich staande de te met houden. Maar politieke een crisis en ontboezemingen van Margarita en tijdens uit Edwin drijven haar in tot het uiterste.

Dramaserie over met een vrouw die probeert op tv de de onmogelijke balans op tv te vinden tussen moeder, echtgenote en op tv vorstin. Is op tv Máxima degene, die van Willem-Alexander kan van steunen op de uit troon?

Nederlandse in (NL) Dramaserie. Met: Willeke uit van Ammelrooy, Bastiaan op tv Ragas, een Katja Herbers e.a. in Apeldoorn, Koninginnedag 2009. naar Een man rijdt in uit op de menigte in in een poging tot met een aanslag op op de Koninklijke familie. met Enkele uren later houdt door Koningin Beatrix tijdens een korte toespraak, waarin een Nederland haar kwetsbaarder uit ziet uit dan ooit. De serie de opent met met de Koninklijke tourbus, op tv luttele minuten voor de aanslag, door en vertelt het het uit verhaal van de Koninklijke familie in uit de uren op direct na door de aanslag en de van jaren daarna, waarbij op tv heden naar en verleden samensmelten. Juist nu naar merkt naar Beatrix hoe erg op tv ze Claus mist. Haar herinnering schiet door terug naar met de tijd dat uit ze op tv hem leerde kennen, toen zij en op op haar zussen zochten naar van de mannen die hen van zouden bijstaan op dit tijdens soort vreselijke momenten. het Ook gaan haar tijdens gedachten in naar de protesten tegen naar haar keuze voor Claus, op tv die van een smet waren op haar op trouwdag op tv en haar troonbestijging. Het door is het een drama over uit een vrouw die van probeert de onmogelijke op balans te vinden tussen in moeder, echtgenote en vorstin. Afl.: met De roeping. de De door aanslag op de Koninklijke familie raakt naar door Beatrix hard. Kan ze naar dit nog wel aan? Of het uit had ze veel eerder toe de moeten geven wat ze op van Claus beloofd heeft?

september 2020
23-01-2012 22:05

De troon

Beatrix - De troon

Dramaserie over een vrouw die probeert een moeder, echtgenote en vorstin te zijn. Na de aanslag op de familie herkent Beatrix haar land amper terug. Een kabinetscrisis, de opkomst van de PVV. Wat wordt haar rol?

16-01-2012 22:10

De omwenteling

Beatrix - De omwenteling

Dramaserie over een moeder, echtgenote en vorstin. Na de dood van Claus vecht Beatrix om zich staande te houden. Maar politieke crisis en ontboezemingen van Margarita en Edwin drijven haar tot het uiterste.

09-01-2012 22:05

De prijs

Beatrix - De prijs

Dramaserie over een vrouw die probeert de onmogelijke balans te vinden tussen moeder, echtgenote en vorstin. Is Máxima degene, die Willem-Alexander kan steunen op de troon?

02-01-2012 22:05

De roeping

Beatrix - De roeping

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Willeke van Ammelrooy, Bastiaan Ragas, Katja Herbers e.a. Apeldoorn, Koninginnedag 2009. Een man rijdt in op de menigte in een poging tot een aanslag op de Koninklijke familie. Enkele uren later houdt Konin...

Beatrix gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beatrix de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beatrix bij Beatrix liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beatrix. Heb je een uitzending van Beatrix gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beatrix gemist

Oranje onder vuur,Beatrix, Oranje onder Vuur is een meeslepende serie die laat voelen hoe zwaar Beatrix’ taak haar soms valt. Het is het drama over een vrouw die probeert de onmogelijke balans te vinden tussen moeder, echtgenote en vorstin. Vanaf Apeldoorn, Koninginnedag 2009 wanneer een man inrijdt op de menigte in een poging tot een aanslag op de Koninklijke familie. Enkele uren later houdt Koningin Beatrix een korte toespraak, waarin Nederland haar kwetsbaarder ziet dan ooit.

Uitzending gemist van Beatrix? Hier kun je alle uitzendingen van Beatrix kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-01-2012 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!