Programma gemist?

Dramaserie naar over een vrouw de die probeert een moeder, door echtgenote en vorstin op tv te zijn. het Na de aanslag op op tv de familie herkent Beatrix in haar land amper op tv op terug. Een kabinetscrisis, de een opkomst van de PVV. in Wat wordt haar met rol?

Dramaserie op tv over een moeder, echtgenote in en vorstin. op tv Na de dood van Claus door vecht Beatrix om door zich staande te in naar houden. Maar politieke op tv crisis en ontboezemingen door van Margarita en Edwin drijven met haar tot met het uiterste.

Dramaserie van over een vrouw die het probeert de onmogelijke het balans te vinden tussen tijdens moeder, echtgenote en uit vorstin. op tv Is Máxima degene, die Willem-Alexander op van kan steunen op de van troon?

Nederlandse van (NL) Dramaserie. van Met: Willeke van Ammelrooy, door Bastiaan Ragas, Katja Herbers in e.a. Apeldoorn, naar Koninginnedag 2009. met Een man rijdt van in op de menigte op tv in een poging tot in een aanslag op de uit Koninklijke familie. in Enkele uren naar later houdt Koningin Beatrix een met korte toespraak, op tv waarin Nederland het haar kwetsbaarder naar ziet dan ooit. De de serie opent met de Koninklijke door tourbus, luttele met minuten voor de op tv aanslag, en met vertelt het verhaal van de in Koninklijke met familie in de een uren direct na de tijdens aanslag en de tijdens jaren daarna, naar waarbij heden en verleden samensmelten. in Juist nu door merkt Beatrix hoe het erg ze Claus op tv mist. Haar herinnering door schiet terug door naar de tijd van dat ze hem door leerde kennen, toen zij uit en haar zussen zochten op tv naar het de mannen die hen een zouden bijstaan op dit naar soort door vreselijke momenten. het Ook gaan haar gedachten op tv naar de door protesten tegen haar naar keuze voor Claus, die naar een smet waren op haar naar een trouwdag en haar van troonbestijging. Het is het met drama over een naar vrouw die probeert met de onmogelijke met balans te vinden tussen moeder, uit echtgenote en vorstin. Afl.: naar De roeping. door De aanslag op de met naar Koninklijke familie raakt Beatrix hard. op tv Kan ze dit de nog wel aan? Of met had naar ze veel van eerder toe moeten door geven wat ze Claus een beloofd heeft?

mei 2020
23-01-2012 22:05

De troon

Beatrix - De troon

Dramaserie over een vrouw die probeert een moeder, echtgenote en vorstin te zijn. Na de aanslag op de familie herkent Beatrix haar land amper terug. Een kabinetscrisis, de opkomst van de PVV. Wat wordt haar rol?

16-01-2012 22:10

De omwenteling

Beatrix - De omwenteling

Dramaserie over een moeder, echtgenote en vorstin. Na de dood van Claus vecht Beatrix om zich staande te houden. Maar politieke crisis en ontboezemingen van Margarita en Edwin drijven haar tot het uiterste.

09-01-2012 22:05

De prijs

Beatrix - De prijs

Dramaserie over een vrouw die probeert de onmogelijke balans te vinden tussen moeder, echtgenote en vorstin. Is Máxima degene, die Willem-Alexander kan steunen op de troon?

02-01-2012 22:05

De roeping

Beatrix - De roeping

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Willeke van Ammelrooy, Bastiaan Ragas, Katja Herbers e.a. Apeldoorn, Koninginnedag 2009. Een man rijdt in op de menigte in een poging tot een aanslag op de Koninklijke familie. Enkele uren later houdt Konin...

Beatrix gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beatrix de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beatrix bij Beatrix liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beatrix. Heb je een uitzending van Beatrix gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beatrix gemist

Oranje onder vuur,Beatrix, Oranje onder Vuur is een meeslepende serie die laat voelen hoe zwaar Beatrix’ taak haar soms valt. Het is het drama over een vrouw die probeert de onmogelijke balans te vinden tussen moeder, echtgenote en vorstin. Vanaf Apeldoorn, Koninginnedag 2009 wanneer een man inrijdt op de menigte in een poging tot een aanslag op de Koninklijke familie. Enkele uren later houdt Koningin Beatrix een korte toespraak, waarin Nederland haar kwetsbaarder ziet dan ooit.

Uitzending gemist van Beatrix? Hier kun je alle uitzendingen van Beatrix kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-01-2012 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!