Programma gemist?

Dramaserie over op een vrouw die op probeert een moeder, de echtgenote en met vorstin te zijn. op Na de naar aanslag op de familie herkent Beatrix een haar land in amper terug. Een kabinetscrisis, door de op tv opkomst van de een PVV. Wat van wordt haar rol?

Dramaserie over een een moeder, echtgenote en in door vorstin. Na de in dood van Claus op tv vecht Beatrix om zich door staande te houden. Maar het politieke van crisis en ontboezemingen door van Margarita en Edwin drijven naar haar het tot het uiterste.

Dramaserie met over een vrouw een die probeert de onmogelijke naar balans te op tv vinden tussen moeder, uit echtgenote en vorstin. op Is Máxima degene, die door Willem-Alexander kan naar steunen op in de troon?

Nederlandse van (NL) Dramaserie. Met: op tv Willeke van van Ammelrooy, Bastiaan Ragas, Katja Herbers door e.a. Apeldoorn, Koninginnedag in 2009. Een man rijdt een tijdens in op de op menigte in een poging tot het een aanslag op door de Koninklijke familie. het Enkele uren later tijdens houdt Koningin Beatrix uit een korte door toespraak, waarin Nederland haar kwetsbaarder op tv ziet dan tijdens ooit. tijdens De serie opent met de Koninklijke een tourbus, tijdens luttele minuten op tv voor de aanslag, en door vertelt het verhaal van door de Koninklijke familie uit in de uren direct tijdens op tv na de aanslag en het de jaren daarna, met waarbij heden en verleden samensmelten. het Juist de nu merkt Beatrix uit hoe erg ze Claus tijdens mist. Haar herinnering op schiet terug naar van de tijd dat ze een met hem leerde kennen, toen met zij en haar de zussen zochten naar de een mannen die hen zouden de bijstaan met op dit op soort vreselijke momenten. Ook gaan haar het gedachten naar de naar protesten tegen haar op tv keuze voor het Claus, het die een smet waren op het haar trouwdag van en haar troonbestijging. Het is in met het drama over een van vrouw die probeert de met onmogelijke op balans te vinden in tussen moeder, echtgenote en vorstin. naar Afl.: De roeping. naar De aanslag op tijdens de Koninklijke familie raakt op Beatrix hard. Kan in met ze dit nog wel aan? Of op tv had een ze veel eerder toe moeten het geven wat door ze Claus beloofd de heeft?

mei 2021
23-01-2012 22:05

De troon

Beatrix - De troon

Dramaserie over een vrouw die probeert een moeder, echtgenote en vorstin te zijn. Na de aanslag op de familie herkent Beatrix haar land amper terug. Een kabinetscrisis, de opkomst van de PVV. Wat wordt haar rol?

16-01-2012 22:10

De omwenteling

Beatrix - De omwenteling

Dramaserie over een moeder, echtgenote en vorstin. Na de dood van Claus vecht Beatrix om zich staande te houden. Maar politieke crisis en ontboezemingen van Margarita en Edwin drijven haar tot het uiterste.

09-01-2012 22:05

De prijs

Beatrix - De prijs

Dramaserie over een vrouw die probeert de onmogelijke balans te vinden tussen moeder, echtgenote en vorstin. Is Máxima degene, die Willem-Alexander kan steunen op de troon?

02-01-2012 22:05

De roeping

Beatrix - De roeping

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Willeke van Ammelrooy, Bastiaan Ragas, Katja Herbers e.a. Apeldoorn, Koninginnedag 2009. Een man rijdt in op de menigte in een poging tot een aanslag op de Koninklijke familie. Enkele uren later houdt Konin...

Beatrix gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beatrix de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beatrix bij Beatrix liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beatrix. Heb je een uitzending van Beatrix gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beatrix gemist

Oranje onder vuur,Beatrix, Oranje onder Vuur is een meeslepende serie die laat voelen hoe zwaar Beatrix’ taak haar soms valt. Het is het drama over een vrouw die probeert de onmogelijke balans te vinden tussen moeder, echtgenote en vorstin. Vanaf Apeldoorn, Koninginnedag 2009 wanneer een man inrijdt op de menigte in een poging tot een aanslag op de Koninklijke familie. Enkele uren later houdt Koningin Beatrix een korte toespraak, waarin Nederland haar kwetsbaarder ziet dan ooit.

Uitzending gemist van Beatrix? Hier kun je alle uitzendingen van Beatrix kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-01-2012 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!