Programma gemist?

Na op tv de succesvolle eerste serie tijdens gaat de Hokjesman (Michael in naar Schaap) opnieuw op veldonderzoek binnen de met op tv leefwereld van aansprekende Nederlandse de gemeenschappen.

Er moet op tv een in passagier vervoerd worden, op de faunabeheerder vangt een buizerd en door de Marechaussee komt naar in een actie.

Er naar is een mogelijk lastige door landing, er zijn vliegtuigspotters de en er naar komen tijdens ruim honderd reizigers met richting Mekka.

We naar zien Joris Linssen tijdens met Hello Goodbye, op tv vliegtuigen worden uit versleept en de brandweer in rukt uit.

Er is de een onverwachte tegenvaller, een tijdens op tv oude bekende en een zoektocht uit naar Koreaanse door hardlopers.

Er is een op tv auto-ongeluk, een in grondige controle door en twee vliegtuigspotters met kijken hun de ogen uit.

Vandaag ontmoeten van we geldhond in Layka, moet Howard snel op tv vliegtuigen tijdens schoonmaken en is er een door bruiloft.

Het op tv wordt herfst de op de luchthaven, twee Somalische van gezinnen komen weer bij de elkaar en er het wordt het veel gevonden op bij de douane.

Vandaag op wordt een man uitgezet van naar Rome en moet tijdens van cateraar Thom binnen enkele op tv minuten bij op een vlucht zijn.

Er de is ongekende drukte door passagiers uit die tijdens moeten doorvliegen, en een uit medewerker helpt tijdens een reiziger die tijdens niet is het opgehaald.

Het de ambulancepersoneel komt in een actie en de brandweerofficier bereidt naar zich het voor op een op tv brandweeroefening

Pastor de Joop heeft een in bijzondere taak naar en Fishman Han komt in met een naar nieuwe lading vissen

Angelina is operations met door manager. Zij is verantwoordelijk op tv voor op tv alle passagiers vanaf de A4 tijdens tot aan de vliegtuigdeur. in een Ze is druk met een reanimatie.Marc op tv tijdens Eijkens is de weddingplanner van in Schiphol. in Hij bereidt zich op tv samen met de uit buitengewoon ambtenaar op van de uit burgerlijke stand voor op een door trouwerij die in alle met met vroegte plaats gaat vinden. door Senior Hondengeleider René Smeets doet in met het zijn hond een Kitty de dagelijkse training. op tv Hij traint Kitty van op het zoeken naar in explosieven. Hij het krijgt een melding dat er de onbeheerde een bagage is tijdens gevonden. Zijn hond doorzoekt het de bagage op van eventuele explosieven.

juni 2021
19-09-2014 21:05

TIP Hokjesman

De Luchthaven - TIP   Hokjesman

Na de succesvolle eerste serie gaat de Hokjesman (Michael Schaap) opnieuw op veldonderzoek binnen de leefwereld van aansprekende Nederlandse gemeenschappen.

27-11-2012 19:30

Bikers & een buizerd

De Luchthaven - Bikers & een buizerd

Er moet een passagier vervoerd worden, de faunabeheerder vangt een buizerd en de Marechaussee komt in actie.

20-11-2012 19:25

Mekka & een spannende landing

De Luchthaven - Mekka & een spannende landing

Er is een mogelijk lastige landing, er zijn vliegtuigspotters en er komen ruim honderd reizigers richting Mekka.

13-11-2012 19:30

Hello Goodbye & de brandweer

De Luchthaven - Hello Goodbye & de brandweer

We zien Joris Linssen met Hello Goodbye, vliegtuigen worden versleept en de brandweer rukt uit.

06-11-2012 19:25

Hardlopen & een oude bekende

De Luchthaven - Hardlopen & een oude bekende

Er is een onverwachte tegenvaller, een oude bekende en een zoektocht naar Koreaanse hardlopers.

30-10-2012 19:30

Auto-ongeluk en vliegtuigspotters

De Luchthaven - Auto-ongeluk en vliegtuigspotters

Er is een auto-ongeluk, een grondige controle en twee vliegtuigspotters kijken hun ogen uit.

23-10-2012 19:30

Geldhond & bruiloft

De Luchthaven - Geldhond & bruiloft

Vandaag ontmoeten we geldhond Layka, moet Howard snel vliegtuigen schoonmaken en is er een bruiloft.

16-10-2012 19:25

Herfstbloemen en smokkelwaar

De Luchthaven - Herfstbloemen en smokkelwaar

Het wordt herfst op de luchthaven, twee Somalische gezinnen komen weer bij elkaar en er wordt veel gevonden bij de douane.

02-10-2012 19:25

Tijdsdruk & een grote hoofdwond

De Luchthaven - Tijdsdruk & een grote hoofdwond

Vandaag wordt een man uitgezet naar Rome en moet cateraar Thom binnen enkele minuten bij een vlucht zijn.

25-09-2012 20:17

Aflevering van dinsdag 25 september 2012

De Luchthaven - Aflevering van dinsdag 25 september 2012

Er is ongekende drukte door passagiers die moeten doorvliegen, en een medewerker helpt een reiziger die niet is opgehaald.

06-03-2012 21:29

Aflevering van dinsdag 6 maart 2012

De Luchthaven - Aflevering van dinsdag 6 maart 2012

Het ambulancepersoneel komt in actie en de brandweerofficier bereidt zich voor op een brandweeroefening

28-02-2012 21:58

Aflevering van dinsdag 28 februari 2012

De Luchthaven - Aflevering van dinsdag 28 februari 2012

Pastor Joop heeft een bijzondere taak en Fishman Han komt met een nieuwe lading vissen

03-01-2012 19:25

Aflevering 1

De Luchthaven - Aflevering 1

Angelina is operations manager. Zij is verantwoordelijk voor alle passagiers vanaf de A4 tot aan de vliegtuigdeur. Ze is druk met een reanimatie.Marc Eijkens is de weddingplanner van Schiphol. Hij bereidt zich samen met de buitengewoon a...

De Luchthaven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Luchthaven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Luchthaven bij De Luchthaven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Luchthaven. Heb je een uitzending van De Luchthaven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Luchthaven gemist

In De Luchthaven zie je hoe de werkdag van een bird controller op Schiphol eruit? Met welke issues heeft een pastoor te maken die op de luchthaven werkzaam is? We volgen in De Luchthaven gepassioneerde en gedreven werknemers die er trots op zijn om hun werk op Schiphol te kunnen doen. Met birdcontroller Roel rijden we in alle vroegte over de landingsbanen en krijgen zijn gevoel van vrijheid en gedrevenheid mee. Op de meest symbolische plek van de luchthaven zien we hoe luchtverkeersleider Marco de vliegtuigen binnenhaalt. En met operational manager Angelina krijgen we een kijkje achter de schermen in de terminal. Maar ook de weddingplanner, de pastoor, de stewardess, de grenswachter, de aquariumverzorger en veel anderen krijgen een plek in deze serie die een boeiende wereld laat zien die men normaal niet te zien krijgt.

Uitzending gemist van De Luchthaven? Hier kun je alle uitzendingen van De Luchthaven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 19-09-2014 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!