Programma gemist?

Registratie Marc-Marie Punt op tv is een het vierde soloprogramma de van Marc-Marie Huijbregts. Hij de maakt in naar zijn nieuwe voorstelling niet een zozeer een punt, maar op door hij zet er wel in een.

mei 2021
04-01-2012 21:25

Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Marc-Marie Punt - Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Registratie Marc-Marie Punt is het vierde soloprogramma van Marc-Marie Huijbregts. Hij maakt in zijn nieuwe voorstelling niet zozeer een punt, maar hij zet er wel een.

Marc-Marie Punt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marc-Marie Punt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marc-Marie Punt bij Marc-Marie Punt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marc-Marie Punt. Heb je een uitzending van Marc-Marie Punt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marc-Marie Punt gemist

Marc-Marie Punt is na Marc-Marie H, M-M Huijbregtsen en Opdat ik niet vergeet het vierde soloprogramma van Marc-Marie Huijbregts. Hij maakt in Marc-Marie Punt niet zozeer een punt, maar hij zet er wel een. Namelijk achter zijn eeuwige zoektocht naar het antwoord op de vraag: 'wie ben ik eigenlijk?'. Met zijn 'cavia' in de hand en gehuld in een comfortabel joggingpak komt de verhalenverteller via heel veel hilarische zijpaadjes op zijn bestemming.

Uitzending gemist van Marc-Marie Punt? Hier kun je alle uitzendingen van Marc-Marie Punt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!