Programma gemist?

Begin 2011 van woedde een enorme van brand op het tijdens terrein van het bedrijf de met Chemie-Pack in Moerdijk. tijdens Na de fik tijdens brandde ook de kritiek los. De door communicatie tussen de de overheid naar en burgers was ronduit een slecht.

De naar dreigende uitzetting van de uit 18-jarige Mauro zorgde in het afgelopen jaar voor het heftige reacties in het het hele land. het met In Oostrum, het dorp waar hij van woonde, gaat Sophie het langs bij zijn van van oude buren om te kijken met hoe uit zij dit het afgelopen jaar hebben door op ervaren.

Occypy de zette het Beursplein door vol met tenten en van verbleef het er lange tijd om te met protesteren de tegen het kapitalisme. Sophie neemt een in een kijkje in het in kamp.

Heumen in werd door Weekblad Elsevier de het afgelopen uit jaar verkozen tot gezelligste gemeente op op van Nederland. Da's naar mooi! Dan vinden de in bewoners het vast door gezellig als Sophie en met haar crew op op bezoek het komen!

Sophie gaat de naar Alphen aan den uit Rijn, van dat het afgelopen jaar het wereldnieuws werd door van het met bloedbad dat Tristan van met der V. aanrichtte. Hoe kijken in de de bewoners daarop terug en hoe op heeft het naar hun op leven veranderd?

Sophie de Hilbrand bezoekt in de plaatsen die het op afgelopen halfjaar booming met waren in het met nieuws. In het 2011 klaagde een op homostel de politie en gemeente met van Leidsche Rijn naar aan omdat ze waren van weggepest uit een het met dorp.

juli 2020
09-02-2012 22:25

Moerdijk

Nu we er toch zijn - Moerdijk

Begin 2011 woedde een enorme brand op het terrein van het bedrijf Chemie-Pack in Moerdijk. Na de fik brandde ook de kritiek los. De communicatie tussen de overheid en burgers was ronduit slecht.

02-02-2012 22:25

Oostrum

Nu we er toch zijn - Oostrum

De dreigende uitzetting van de 18-jarige Mauro zorgde het afgelopen jaar voor heftige reacties in het hele land. In Oostrum, het dorp waar hij woonde, gaat Sophie langs bij zijn oude buren om te kijken hoe zij dit het afgelopen jaar hebben ...

26-01-2012 22:25

Amsterdam

Nu we er toch zijn - Amsterdam

Occypy zette het Beursplein vol met tenten en verbleef er lange tijd om te protesteren tegen het kapitalisme. Sophie neemt een kijkje in het kamp.

19-01-2012 22:25

Heumen

Nu we er toch zijn - Heumen

Heumen werd door Weekblad Elsevier het afgelopen jaar verkozen tot gezelligste gemeente van Nederland. Da's mooi! Dan vinden de bewoners het vast gezellig als Sophie en haar crew op bezoek komen!

12-01-2012 22:25

Alphen aan den Rijn

Nu we er toch zijn - Alphen aan den Rijn

Sophie gaat naar Alphen aan den Rijn, dat het afgelopen jaar wereldnieuws werd door het bloedbad dat Tristan van der V. aanrichtte. Hoe kijken de bewoners daarop terug en hoe heeft het hun leven veranderd?

05-01-2012 22:30

Aflevering van donderdag 5 januari 2012

Nu we er toch zijn - Aflevering van donderdag 5 januari 2012

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. In 2011 klaagde een homostel de politie en gemeente van Leidsche Rijn aan omdat ze waren weggepest uit het dorp.

Nu we er toch zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu we er toch zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu we er toch zijn bij Nu we er toch zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu we er toch zijn. Heb je een uitzending van Nu we er toch zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu we er toch zijn gemist

In Nu we er toch zijn zie je welke plaatsen in Nederland door BNN'ers beoordeeld worden als gastvrij. Daarnaast zie je in Nu we er toch zijn natuurlijk ook welke plaatsen ze eigenlijk het liefst zouden willen platgooien om er een mooi plantsoen van te maken?

Uitzending gemist van Nu we er toch zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Nu we er toch zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-02-2012 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!