Programma gemist?

Begin 2011 op woedde een tijdens enorme brand op door het terrein van op het bedrijf Chemie-Pack in de Moerdijk. Na met de fik brandde tijdens ook de kritiek los. naar De het communicatie tussen de overheid en burgers het was van ronduit slecht.

De dreigende uitzetting op tv van de van 18-jarige Mauro zorgde het naar met afgelopen jaar voor heftige reacties in door het hele land. van In Oostrum, in het op tv dorp waar hij met woonde, gaat Sophie langs op tv bij zijn oude door buren om te kijken hoe door zij dit van het afgelopen jaar hebben tijdens een ervaren.

Occypy met zette het tijdens Beursplein vol met uit tenten en verbleef er een lange tijd om te protesteren in tegen het op kapitalisme. Sophie van neemt een door kijkje in het met kamp.

Heumen werd door van naar Weekblad Elsevier het afgelopen jaar op tv verkozen naar tot gezelligste gemeente van Nederland. tijdens Da's mooi! Dan van vinden de bewoners tijdens het vast op tv gezellig als Sophie door en haar crew op bezoek tijdens uit komen!

Sophie gaat naar het Alphen aan den tijdens Rijn, met dat het afgelopen jaar wereldnieuws uit werd door op tv het bloedbad dat Tristan uit van tijdens der V. met aanrichtte. Hoe kijken de bewoners in daarop terug en hoe van heeft het tijdens hun leven door veranderd?

Sophie Hilbrand het bezoekt de plaatsen die de in het afgelopen halfjaar booming waren met in het naar nieuws. In 2011 klaagde een uit homostel uit de politie en een gemeente van Leidsche Rijn aan op tv in omdat ze waren weggepest uit op het op dorp.

januari 2020
09-02-2012 22:25

Moerdijk

Nu we er toch zijn - Moerdijk

Begin 2011 woedde een enorme brand op het terrein van het bedrijf Chemie-Pack in Moerdijk. Na de fik brandde ook de kritiek los. De communicatie tussen de overheid en burgers was ronduit slecht.

02-02-2012 22:25

Oostrum

Nu we er toch zijn - Oostrum

De dreigende uitzetting van de 18-jarige Mauro zorgde het afgelopen jaar voor heftige reacties in het hele land. In Oostrum, het dorp waar hij woonde, gaat Sophie langs bij zijn oude buren om te kijken hoe zij dit het afgelopen jaar hebben ...

26-01-2012 22:25

Amsterdam

Nu we er toch zijn - Amsterdam

Occypy zette het Beursplein vol met tenten en verbleef er lange tijd om te protesteren tegen het kapitalisme. Sophie neemt een kijkje in het kamp.

19-01-2012 22:25

Heumen

Nu we er toch zijn - Heumen

Heumen werd door Weekblad Elsevier het afgelopen jaar verkozen tot gezelligste gemeente van Nederland. Da's mooi! Dan vinden de bewoners het vast gezellig als Sophie en haar crew op bezoek komen!

12-01-2012 22:25

Alphen aan den Rijn

Nu we er toch zijn - Alphen aan den Rijn

Sophie gaat naar Alphen aan den Rijn, dat het afgelopen jaar wereldnieuws werd door het bloedbad dat Tristan van der V. aanrichtte. Hoe kijken de bewoners daarop terug en hoe heeft het hun leven veranderd?

05-01-2012 22:30

Aflevering van donderdag 5 januari 2012

Nu we er toch zijn - Aflevering van donderdag 5 januari 2012

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. In 2011 klaagde een homostel de politie en gemeente van Leidsche Rijn aan omdat ze waren weggepest uit het dorp.

Nu we er toch zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu we er toch zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu we er toch zijn bij Nu we er toch zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu we er toch zijn. Heb je een uitzending van Nu we er toch zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu we er toch zijn gemist

In Nu we er toch zijn zie je welke plaatsen in Nederland door BNN'ers beoordeeld worden als gastvrij. Daarnaast zie je in Nu we er toch zijn natuurlijk ook welke plaatsen ze eigenlijk het liefst zouden willen platgooien om er een mooi plantsoen van te maken?

Uitzending gemist van Nu we er toch zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Nu we er toch zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-02-2012 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!