Programma gemist?

Begin 2011 woedde tijdens een op enorme brand op het terrein een van het bedrijf het Chemie-Pack in door Moerdijk. Na de met fik brandde ook uit de kritiek los. een De communicatie tussen op de overheid en burgers het was ronduit de slecht.

De op dreigende uitzetting van uit de 18-jarige Mauro met zorgde het afgelopen jaar in voor heftige op tv reacties in met het hele land. In Oostrum, het op dorp waar hij door woonde, gaat Sophie met langs bij zijn een oude buren op tv om te kijken uit hoe zij dit het het een afgelopen jaar hebben in ervaren.

Occypy van zette het Beursplein naar vol met de tenten en verbleef er lange tijd op om in te protesteren tegen het kapitalisme. de de Sophie neemt een kijkje in de het uit kamp.

Heumen met werd door Weekblad op Elsevier het door afgelopen jaar verkozen tot gezelligste gemeente op van een Nederland. Da's mooi! op Dan vinden de bewoners het in het vast gezellig als Sophie en haar de crew op bezoek het op tv komen!

Sophie gaat de naar Alphen een aan den Rijn, dat op tv het afgelopen uit jaar wereldnieuws door werd door het bloedbad dat op tv Tristan van der V. van aanrichtte. Hoe kijken uit tijdens de bewoners daarop met terug en hoe heeft het hun van leven uit veranderd?

Sophie van Hilbrand bezoekt door de plaatsen die het met afgelopen halfjaar booming tijdens waren in het nieuws. een In 2011 op tv klaagde een homostel de politie naar een en gemeente van in Leidsche Rijn aan omdat ze de waren weggepest op uit het tijdens dorp.

oktober 2020
09-02-2012 22:25

Moerdijk

Nu we er toch zijn - Moerdijk

Begin 2011 woedde een enorme brand op het terrein van het bedrijf Chemie-Pack in Moerdijk. Na de fik brandde ook de kritiek los. De communicatie tussen de overheid en burgers was ronduit slecht.

02-02-2012 22:25

Oostrum

Nu we er toch zijn - Oostrum

De dreigende uitzetting van de 18-jarige Mauro zorgde het afgelopen jaar voor heftige reacties in het hele land. In Oostrum, het dorp waar hij woonde, gaat Sophie langs bij zijn oude buren om te kijken hoe zij dit het afgelopen jaar hebben ...

26-01-2012 22:25

Amsterdam

Nu we er toch zijn - Amsterdam

Occypy zette het Beursplein vol met tenten en verbleef er lange tijd om te protesteren tegen het kapitalisme. Sophie neemt een kijkje in het kamp.

19-01-2012 22:25

Heumen

Nu we er toch zijn - Heumen

Heumen werd door Weekblad Elsevier het afgelopen jaar verkozen tot gezelligste gemeente van Nederland. Da's mooi! Dan vinden de bewoners het vast gezellig als Sophie en haar crew op bezoek komen!

12-01-2012 22:25

Alphen aan den Rijn

Nu we er toch zijn - Alphen aan den Rijn

Sophie gaat naar Alphen aan den Rijn, dat het afgelopen jaar wereldnieuws werd door het bloedbad dat Tristan van der V. aanrichtte. Hoe kijken de bewoners daarop terug en hoe heeft het hun leven veranderd?

05-01-2012 22:30

Aflevering van donderdag 5 januari 2012

Nu we er toch zijn - Aflevering van donderdag 5 januari 2012

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. In 2011 klaagde een homostel de politie en gemeente van Leidsche Rijn aan omdat ze waren weggepest uit het dorp.

Nu we er toch zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu we er toch zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu we er toch zijn bij Nu we er toch zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu we er toch zijn. Heb je een uitzending van Nu we er toch zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu we er toch zijn gemist

In Nu we er toch zijn zie je welke plaatsen in Nederland door BNN'ers beoordeeld worden als gastvrij. Daarnaast zie je in Nu we er toch zijn natuurlijk ook welke plaatsen ze eigenlijk het liefst zouden willen platgooien om er een mooi plantsoen van te maken?

Uitzending gemist van Nu we er toch zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Nu we er toch zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-02-2012 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!