Programma gemist?

Begin 2011 tijdens woedde door een enorme brand op de het terrein van het door bedrijf Chemie-Pack in op tv Moerdijk. Na de met fik tijdens brandde ook de kritiek los. De het uit communicatie tussen de overheid en burgers door was op tv ronduit slecht.

De naar dreigende uitzetting van de uit 18-jarige de Mauro zorgde het op afgelopen jaar voor heftige reacties op in het hele de land. In Oostrum, naar het dorp waar hij een het woonde, gaat Sophie langs bij zijn in oude van buren om te kijken hoe van zij dit het op afgelopen uit jaar hebben van ervaren.

Occypy in zette het Beursplein op vol met tenten de en verbleef er tijdens lange tijd om te uit protesteren tegen van het kapitalisme. met Sophie neemt een kijkje in met het een kamp.

Heumen uit werd door Weekblad Elsevier het op in afgelopen jaar verkozen tot van gezelligste gemeente van Nederland. het Da's de mooi! Dan vinden de van bewoners het vast gezellig als op tv Sophie het en haar crew op op bezoek de komen!

Sophie op gaat naar op Alphen aan den het Rijn, dat het afgelopen de jaar wereldnieuws op tv werd door het de bloedbad dat Tristan van door der V. van aanrichtte. Hoe kijken de het bewoners daarop terug op en hoe heeft het van hun leven van veranderd?

Sophie de Hilbrand bezoekt de plaatsen naar die het afgelopen halfjaar in booming waren in op tv het nieuws. naar In 2011 klaagde met een homostel de de politie en gemeente van tijdens de Leidsche Rijn aan omdat ze een waren weggepest uit het door op tv dorp.

december 2021
09-02-2012 22:25

Moerdijk

Nu we er toch zijn - Moerdijk

Begin 2011 woedde een enorme brand op het terrein van het bedrijf Chemie-Pack in Moerdijk. Na de fik brandde ook de kritiek los. De communicatie tussen de overheid en burgers was ronduit slecht.

02-02-2012 22:25

Oostrum

Nu we er toch zijn - Oostrum

De dreigende uitzetting van de 18-jarige Mauro zorgde het afgelopen jaar voor heftige reacties in het hele land. In Oostrum, het dorp waar hij woonde, gaat Sophie langs bij zijn oude buren om te kijken hoe zij dit het afgelopen jaar hebben ...

26-01-2012 22:25

Amsterdam

Nu we er toch zijn - Amsterdam

Occypy zette het Beursplein vol met tenten en verbleef er lange tijd om te protesteren tegen het kapitalisme. Sophie neemt een kijkje in het kamp.

19-01-2012 22:25

Heumen

Nu we er toch zijn - Heumen

Heumen werd door Weekblad Elsevier het afgelopen jaar verkozen tot gezelligste gemeente van Nederland. Da's mooi! Dan vinden de bewoners het vast gezellig als Sophie en haar crew op bezoek komen!

12-01-2012 22:25

Alphen aan den Rijn

Nu we er toch zijn - Alphen aan den Rijn

Sophie gaat naar Alphen aan den Rijn, dat het afgelopen jaar wereldnieuws werd door het bloedbad dat Tristan van der V. aanrichtte. Hoe kijken de bewoners daarop terug en hoe heeft het hun leven veranderd?

05-01-2012 22:30

Aflevering van donderdag 5 januari 2012

Nu we er toch zijn - Aflevering van donderdag 5 januari 2012

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. In 2011 klaagde een homostel de politie en gemeente van Leidsche Rijn aan omdat ze waren weggepest uit het dorp.

Nu we er toch zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu we er toch zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu we er toch zijn bij Nu we er toch zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu we er toch zijn. Heb je een uitzending van Nu we er toch zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu we er toch zijn gemist

In Nu we er toch zijn zie je welke plaatsen in Nederland door BNN'ers beoordeeld worden als gastvrij. Daarnaast zie je in Nu we er toch zijn natuurlijk ook welke plaatsen ze eigenlijk het liefst zouden willen platgooien om er een mooi plantsoen van te maken?

Uitzending gemist van Nu we er toch zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Nu we er toch zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-02-2012 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!