Programma gemist?

Begin 2011 in woedde een enorme brand naar in op het terrein tijdens van het bedrijf Chemie-Pack in in Moerdijk. Na de fik met brandde ook de de kritiek de los. De communicatie tijdens tussen de overheid van en burgers was ronduit in slecht.

De met dreigende uitzetting van de 18-jarige uit Mauro zorgde het het afgelopen jaar voor met heftige reacties de in het hele land. uit In Oostrum, naar het dorp waar op hij woonde, gaat uit Sophie langs bij zijn uit oude buren om uit te kijken naar hoe zij met dit het uit afgelopen jaar hebben op tv ervaren.

Occypy de zette het Beursplein door vol met de tenten en verbleef er door lange tijd tijdens om te protesteren tegen een het kapitalisme. Sophie naar neemt een kijkje in het op van kamp.

Heumen werd naar door op tv Weekblad Elsevier het uit afgelopen jaar verkozen tot gezelligste gemeente van op tv van Nederland. Da's mooi! de Dan vinden de bewoners uit het tijdens vast gezellig als Sophie en uit haar crew naar op bezoek de komen!

Sophie gaat naar van op tv Alphen aan den Rijn, dat het op tv afgelopen jaar wereldnieuws op tv werd door het in bloedbad een dat Tristan van der uit V. aanrichtte. naar Hoe kijken een de bewoners daarop door terug en hoe heeft het van hun leven het veranderd?

Sophie het Hilbrand bezoekt de plaatsen die met het afgelopen het halfjaar het booming waren in het een nieuws. In 2011 tijdens klaagde een homostel door de politie en gemeente van met Leidsche Rijn aan op tv omdat ze naar waren van weggepest uit het uit dorp.

februari 2021
09-02-2012 22:25

Moerdijk

Nu we er toch zijn - Moerdijk

Begin 2011 woedde een enorme brand op het terrein van het bedrijf Chemie-Pack in Moerdijk. Na de fik brandde ook de kritiek los. De communicatie tussen de overheid en burgers was ronduit slecht.

02-02-2012 22:25

Oostrum

Nu we er toch zijn - Oostrum

De dreigende uitzetting van de 18-jarige Mauro zorgde het afgelopen jaar voor heftige reacties in het hele land. In Oostrum, het dorp waar hij woonde, gaat Sophie langs bij zijn oude buren om te kijken hoe zij dit het afgelopen jaar hebben ...

26-01-2012 22:25

Amsterdam

Nu we er toch zijn - Amsterdam

Occypy zette het Beursplein vol met tenten en verbleef er lange tijd om te protesteren tegen het kapitalisme. Sophie neemt een kijkje in het kamp.

19-01-2012 22:25

Heumen

Nu we er toch zijn - Heumen

Heumen werd door Weekblad Elsevier het afgelopen jaar verkozen tot gezelligste gemeente van Nederland. Da's mooi! Dan vinden de bewoners het vast gezellig als Sophie en haar crew op bezoek komen!

12-01-2012 22:25

Alphen aan den Rijn

Nu we er toch zijn - Alphen aan den Rijn

Sophie gaat naar Alphen aan den Rijn, dat het afgelopen jaar wereldnieuws werd door het bloedbad dat Tristan van der V. aanrichtte. Hoe kijken de bewoners daarop terug en hoe heeft het hun leven veranderd?

05-01-2012 22:30

Aflevering van donderdag 5 januari 2012

Nu we er toch zijn - Aflevering van donderdag 5 januari 2012

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. In 2011 klaagde een homostel de politie en gemeente van Leidsche Rijn aan omdat ze waren weggepest uit het dorp.

Nu we er toch zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu we er toch zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu we er toch zijn bij Nu we er toch zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu we er toch zijn. Heb je een uitzending van Nu we er toch zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu we er toch zijn gemist

In Nu we er toch zijn zie je welke plaatsen in Nederland door BNN'ers beoordeeld worden als gastvrij. Daarnaast zie je in Nu we er toch zijn natuurlijk ook welke plaatsen ze eigenlijk het liefst zouden willen platgooien om er een mooi plantsoen van te maken?

Uitzending gemist van Nu we er toch zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Nu we er toch zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-02-2012 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!