Programma gemist?

Begin het 2011 woedde een met enorme brand op tv op het terrein van met het bedrijf Chemie-Pack in Moerdijk. de Na de op tv fik brandde een ook de kritiek los. naar De communicatie het tussen de van overheid en burgers door was ronduit slecht.

De dreigende uit uitzetting van de 18-jarige met Mauro zorgde het in afgelopen jaar voor van heftige reacties in met het het hele land. In Oostrum, het in dorp waar hij door op tv woonde, gaat Sophie langs bij zijn tijdens oude buren om op tijdens te kijken hoe zij in dit het afgelopen met jaar hebben tijdens ervaren.

Occypy zette naar het Beursplein vol met door naar tenten en verbleef naar er lange tijd om te op protesteren tegen van het kapitalisme. tijdens Sophie neemt een kijkje in uit het met kamp.

Heumen de werd door Weekblad Elsevier door het tijdens afgelopen jaar verkozen tot gezelligste uit gemeente een van Nederland. Da's naar mooi! Dan vinden door de bewoners het vast gezellig als met Sophie in en haar crew op met bezoek het komen!

Sophie gaat naar van Alphen aan den op Rijn, dat het in afgelopen jaar wereldnieuws in naar werd door het in bloedbad dat Tristan in van der V. aanrichtte. van Hoe kijken de bewoners daarop van terug en op hoe heeft het hun op tv leven een veranderd?

Sophie een Hilbrand bezoekt de in plaatsen die het naar afgelopen halfjaar de booming waren in het nieuws. door In 2011 uit klaagde een homostel naar de politie en gemeente van uit Leidsche Rijn aan het omdat ze waren uit weggepest op tv uit het op dorp.

september 2020
09-02-2012 22:25

Moerdijk

Nu we er toch zijn - Moerdijk

Begin 2011 woedde een enorme brand op het terrein van het bedrijf Chemie-Pack in Moerdijk. Na de fik brandde ook de kritiek los. De communicatie tussen de overheid en burgers was ronduit slecht.

02-02-2012 22:25

Oostrum

Nu we er toch zijn - Oostrum

De dreigende uitzetting van de 18-jarige Mauro zorgde het afgelopen jaar voor heftige reacties in het hele land. In Oostrum, het dorp waar hij woonde, gaat Sophie langs bij zijn oude buren om te kijken hoe zij dit het afgelopen jaar hebben ...

26-01-2012 22:25

Amsterdam

Nu we er toch zijn - Amsterdam

Occypy zette het Beursplein vol met tenten en verbleef er lange tijd om te protesteren tegen het kapitalisme. Sophie neemt een kijkje in het kamp.

19-01-2012 22:25

Heumen

Nu we er toch zijn - Heumen

Heumen werd door Weekblad Elsevier het afgelopen jaar verkozen tot gezelligste gemeente van Nederland. Da's mooi! Dan vinden de bewoners het vast gezellig als Sophie en haar crew op bezoek komen!

12-01-2012 22:25

Alphen aan den Rijn

Nu we er toch zijn - Alphen aan den Rijn

Sophie gaat naar Alphen aan den Rijn, dat het afgelopen jaar wereldnieuws werd door het bloedbad dat Tristan van der V. aanrichtte. Hoe kijken de bewoners daarop terug en hoe heeft het hun leven veranderd?

05-01-2012 22:30

Aflevering van donderdag 5 januari 2012

Nu we er toch zijn - Aflevering van donderdag 5 januari 2012

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. In 2011 klaagde een homostel de politie en gemeente van Leidsche Rijn aan omdat ze waren weggepest uit het dorp.

Nu we er toch zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu we er toch zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu we er toch zijn bij Nu we er toch zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu we er toch zijn. Heb je een uitzending van Nu we er toch zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu we er toch zijn gemist

In Nu we er toch zijn zie je welke plaatsen in Nederland door BNN'ers beoordeeld worden als gastvrij. Daarnaast zie je in Nu we er toch zijn natuurlijk ook welke plaatsen ze eigenlijk het liefst zouden willen platgooien om er een mooi plantsoen van te maken?

Uitzending gemist van Nu we er toch zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Nu we er toch zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-02-2012 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!