Programma gemist?

Toon met Vermeulen (75) is veertien het jaar geleden uit naar Torremolinos verhuisd om dichtbij met zijn op dochter en kleinkinderen te wonen. met Maar in in 2014 belandt in hij in een verzorgingshuis.Meer van Toon Vermeulen het (75) is veertien jaar met geleden naar Torremolinos het verhuisd van om dichtbij zijn dochter en naar kleinkinderen tijdens te wonen. Maar in 2014 tijdens belandt hij naar in een verzorgingshuis. Zijn op tv dochter in is inmiddels geëmigreerd naar op Cuba en Toon kwijnt tijdens weg, door tussen de dementerende naar ouderen. Omdat Toon niet uit dementeert en in zich door het infarct niet tijdens meer goed een kan uitdrukken in de Spaanse naar in taal, is het met de verkeerde plek voor van hem om te wonen. Toon een wil daarom in niets liever dan het terug naar Nederland, van maar kan dit zelf naar niet regelen. door Ook zijn op tv familie en vrienden lukt door het niet om dit met via (overheids)instanties naar voor met elkaar te krijgen. Daarom schakelt in goede vriend Jan Smits naar de naar Soresdienst van MAX Maakt door Mogelijk in. op En met succes! Wat op tv niemand anders lukte, naar is de vrijwilligers op tv van De Soresdienst wél tijdens in gelukt; Toon naar Nederland halen het én het een woonruimte voor van hem regelen. Na het een jaar intensieve bemiddeling tijdens is het met dan zo ver, een emotionele Toon door met komt aan op naar Schiphol waar hij wordt opgewacht door uit Jan tijdens Slagter. Daarna volgt met een bijzondere hereniging met met vrienden en familie. met Vlak de voor de feestdagen de bezocht Jan Slagter het in straatarme dorp Stefanesti tijdens in Moldavië. van De meeste naar mensen kunnen zich daar naar geen dagelijkse maaltijd veroorloven. Kerst op vieren van met wat het extra eten is een luxe die het tijdens de mensen zich al helemaal niet het kunnen permitteren. Daarom van door deelt MAX Maakt Mogelijk door kerstpakketten uit aan alle 2306 van inwoners van het de de dorp. In totaal is twintig door ton voedsel per op vrachtwagen vanuit Heerenveen naar naar tijdens Moldavië gereden. De de pakketten zijn ook voorzien van een naar nuttig tijdens cadeau zoals tijdens mutsen, wanten en zeep, maar tijdens ook zit er speelgoed uit bij voor in de de kleintjes. Het hele uit dorp is uitgelopen om de door aankomst op van de vrachtwagens te op tv zien. En op ook aan de ouderen die niet de op tv naar de vrachtwagen kunnen komen door is naar gedacht. Jan Slagter bezoekt deze ouderen door thuis, uiteraard de mét uit kerstpakket.Minder

In op het programma ziet u wat uit Stichting van MAX Maakt Mogelijk met tijdens uw van donaties heeft gedaan. U in krijgt te zien naar wat de ontwikkelingen zijn van uit op de lopende en door nieuwe projecten in naar binnen- en buitenland.

In het uit programma door ziet u wat Stichting uit MAX Maakt Mogelijk met uit uw donaties heeft een gedaan. U krijgt te een met zien wat de ontwikkelingen zijn van het de lopende en door nieuwe projecten op tv in binnen- en de buitenland.

In de het programma ziet u met wat Stichting in MAX Maakt Mogelijk door met uw donaties op tv heeft gedaan. U krijgt te tijdens zien wat de door ontwikkelingen zijn van een een de lopende en nieuwe in projecten in binnen- van en buitenland.

U ziet op wat Stichting MAX Maakt op tv Mogelijk naar met uw donaties heeft de gedaan. U van krijgt te op tv zien wat de ontwikkelingen zijn van op tv de lopende door en naar nieuwe projecten in op tv binnen- en buitenland.

Toon Vermeulen uit (75) is veertien jaar uit geleden naar Torremolinos een verhuisd om op dichtbij zijn met dochter en uit kleinkinderen te wonen. Maar in op tv 2014 belandt hij de in een verzorgingshuis.Meer Toon op Vermeulen (75) is van het veertien jaar geleden naar Torremolinos verhuisd met om dichtbij zijn van dochter en door kleinkinderen op te wonen. Maar in 2014 belandt tijdens hij in door een verzorgingshuis. Zijn een dochter is inmiddels het geëmigreerd naar Cuba en door op Toon kwijnt weg, tussen de dementerende van ouderen. Omdat de Toon niet naar dementeert en naar zich door het infarct tijdens niet meer goed kan in uitdrukken in door de Spaanse van taal, is het de verkeerde plek met voor hem om met te wonen. van Toon wil daarom niets de door liever dan terug naar het Nederland, maar kan door dit zelf niet regelen. op Ook zijn familie en in de vrienden lukt het niet om dit het via (overheids)instanties voor het elkaar te op krijgen. Daarom schakelt goede uit vriend Jan in Smits de Soresdienst naar van MAX Maakt van Mogelijk in. En met op tv succes! door Wat niemand op anders lukte, is de van vrijwilligers van met De Soresdienst wél gelukt; Toon het naar de Nederland halen én een woonruimte voor met hem regelen. Na door met een jaar intensieve bemiddeling is het in dan zo met ver, een emotionele Toon tijdens komt op aan op Schiphol waar hij met tijdens wordt opgewacht door Jan Slagter. Daarna door volgt een tijdens bijzondere hereniging met van vrienden op tv en familie. Vlak tijdens voor de feestdagen bezocht tijdens Jan Slagter het het straatarme dorp Stefanesti een in tijdens Moldavië. De meeste mensen kunnen van zich uit daar geen dagelijkse maaltijd veroorloven. van Kerst vieren met op wat extra naar eten is een luxe die op de mensen een zich uit al helemaal niet kunnen permitteren. in Daarom deelt MAX Maakt van door Mogelijk kerstpakketten uit uit aan alle 2306 inwoners van het een dorp. In de totaal is twintig van ton voedsel per een vrachtwagen vanuit een Heerenveen naar Moldavië gereden. naar De pakketten zijn met ook met voorzien van een het nuttig cadeau zoals op mutsen, wanten en zeep, door maar ook zit er het speelgoed op tv bij voor de kleintjes. Het op hele dorp met is uitgelopen naar om de aankomst de van de vrachtwagens te zien. door En ook aan de de ouderen van die niet naar de uit vrachtwagen kunnen komen is door gedacht. het Jan Slagter van bezoekt deze ouderen op thuis, uiteraard mét van kerstpakket.Minder

Jan tijdens Slagter brengt een bezoek naar aan een Kaapstad. Achter de mooie stranden, natuur, uit architectuur van en luxe uitgaansgebieden gaat hier door in de in buitenwijken, oftewel townships, op tv een wereld van armoede een schuil.Meer van Jan Slagter brengt op een bezoek de aan Kaapstad. Achter de mooie naar stranden, door natuur, architectuur en met luxe uitgaansgebieden gaat van hier in de buitenwijken, oftewel townships, op tv een door wereld van armoede schuil. De een ouderen zijn op tv arm, wonen in krotten van en met hebben niet genoeg geld om het zichzelf en hun met inwonende kinderen tijdens en kleinkinderen het te onderhouden. het Een ontmoetingscentrum is de enige uit mogelijkheid om overdag even de aan de ellende met van uit thuis te ontsnappen. een In 2008 renoveerde MAX met Maakt Mogelijk al een door ontmoetingscentrum het in het township door Phillipi West van en dit jaar uit wil het een op tv ontmoetingscentrum opknappen in township in Langa. Jan ontmoet in een deze uitzending van de bewoners van een Langa en gaat ook terug de naar het ontmoetingscentrum van dat van MMM in 2008 een heeft gerenoveerd.Minder

MAX Maakt door Mogelijk brengt wensen van de ouderen van in vervulling die om uiteenlopende met het redenen iets positiefs verdienen. Ook ziet uit u tijdens wat Stichting MAX van Maakt Mogelijk op met uw donaties heeft op gedaan.

MAX op tv Maakt Mogelijk brengt wensen naar van ouderen in vervulling het die om uiteenlopende het redenen iets op positiefs verdienen. Ook op ziet u tijdens wat Stichting MAX Maakt Mogelijk met met uw donaties het heeft door gedaan.

Joop van en Martin zamelen door in Nederland geld in door en gaan met twee keer het per jaar op eigen kosten naar door Tanzania om met tijdens een groep tijdens vrijwilligers huisjes te door bouwen van het het geld de dat ze hebben ingezameld.Meer Joop op en van Martin zijn echte de doe-het-zelvers: ze zamelen met in Nederland geld in en van gaan twee op tv keer per jaar op op eigen kosten naar de Tanzania om met naar een groep vrijwilligers de huisjes te bouwen van op het naar geld dat ze hebben naar ingezameld. Dit op alles doen ze samen vanuit het hun Stichting tijdens Bouw Woningen in de Tanzania, in van samenwerking met de op tv lokale priester Erasto. Hij kent in alle families het en weet daardoor tijdens precies welke oma door (bibi) of van welk gezin een het nieuw huisje het hardst in nodig tijdens heeft. Samen met deze mannen gaat een Jan langs het de verschillende in bibi's.Minder

Jan in gaat naar Moldavië. Naast een op groot door tekort aan het goede voeding, medicijnen het en een verwarmd huisje in is er op nog iets waar het de ouderen met in Moldavië aan de ontbreekt: van hygiëne en een toilet.Meer een Jan gaat naar de Moldavië. Naast een uit groot tekort tijdens aan goede voeding, medicijnen en op een naar verwarmd huisje is er in nog op iets waar het de ouderen in het Moldavië aan ontbreekt: op hygiëne door en een toilet. Dit met geldt ook voor de op tv 92-jarige Olimpiade een uit Straseni. van Ze is bijna blind, het woont alleen en sjouwt in iedere dag van een oude vieze op emmer - waar de ze haar behoefte in van in doet - naar buiten. Ook 's de winters van als het 20 in graden vriest. Het huisje stinkt de met en het tilwerk is te op zwaar op tv voor de oude vrouw. Voor slechts de 80 euro op tv kan Tijd voor MAX door Maakt Mogelijk een op chemisch toilet voor uit haar in kopen, zodat de het stank in huis weg op is en Olimpiade op in met een menswaardige manier naar het van toilet door kan.Minder

MAX tijdens Maakt Mogelijk tijdens brengt wensen van ouderen in uit vervulling die in om uiteenlopende uit redenen iets positiefs verdienen. Ook ziet door van u wat Stichting in MAX Maakt Mogelijk met in uw donaties heeft door gedaan.

MAX van Maakt Mogelijk brengt wensen door van ouderen in vervulling door die om uiteenlopende op tv redenen iets in positiefs verdienen. naar Ook ziet u een wat Stichting MAX op Maakt Mogelijk het met uw donaties heeft op gedaan.

augustus 2017
25-07-2016 13:20

MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk - MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk realiseert projecten ter verbetering van het welzijn van ouderen in Nederland of in het buitenland. Het zijn altijd projecten met een duidelijk einddoel. Vaak kleinere projecten, af en toe iets groter. Bijvoorbeeld het aa...

09-07-2016 11:25

MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk - MAX Maakt Mogelijk

Toon Vermeulen (75) is veertien jaar geleden naar Torremolinos verhuisd om dichtbij zijn dochter en kleinkinderen te wonen. Maar in 2014 belandt hij in een verzorgingshuis.Meer Toon Vermeulen (75) is veertien jaar geleden naar Torremolinos ...

09-05-2016 14:20

MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk - MAX Maakt Mogelijk

In het programma ziet u wat Stichting MAX Maakt Mogelijk met uw donaties heeft gedaan. U krijgt te zien wat de ontwikkelingen zijn van de lopende en nieuwe projecten in binnen- en buitenland.

02-05-2016 14:15

MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk - MAX Maakt Mogelijk

In het programma ziet u wat Stichting MAX Maakt Mogelijk met uw donaties heeft gedaan. U krijgt te zien wat de ontwikkelingen zijn van de lopende en nieuwe projecten in binnen- en buitenland.

25-04-2016 14:20

MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk - MAX Maakt Mogelijk

In het programma ziet u wat Stichting MAX Maakt Mogelijk met uw donaties heeft gedaan. U krijgt te zien wat de ontwikkelingen zijn van de lopende en nieuwe projecten in binnen- en buitenland.

18-04-2016 14:20

MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk - MAX Maakt Mogelijk

U ziet wat Stichting MAX Maakt Mogelijk met uw donaties heeft gedaan. U krijgt te zien wat de ontwikkelingen zijn van de lopende en nieuwe projecten in binnen- en buitenland.

28-03-2016 15:20

MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk - MAX Maakt Mogelijk

Toon Vermeulen (75) is veertien jaar geleden naar Torremolinos verhuisd om dichtbij zijn dochter en kleinkinderen te wonen. Maar in 2014 belandt hij in een verzorgingshuis.Meer Toon Vermeulen (75) is veertien jaar geleden naar Torremolinos ...

08-02-2016 11:09

MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk - MAX Maakt Mogelijk

Jan Slagter brengt een bezoek aan Kaapstad. Achter de mooie stranden, natuur, architectuur en luxe uitgaansgebieden gaat hier in de buitenwijken, oftewel townships, een wereld van armoede schuil.Meer Jan Slagter brengt een bezoek aan Kaapst...

01-02-2016 10:58

MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk - MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk brengt wensen van ouderen in vervulling die om uiteenlopende redenen iets positiefs verdienen. Ook ziet u wat Stichting MAX Maakt Mogelijk met uw donaties heeft gedaan.

25-01-2016 10:56

MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk - MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk brengt wensen van ouderen in vervulling die om uiteenlopende redenen iets positiefs verdienen. Ook ziet u wat Stichting MAX Maakt Mogelijk met uw donaties heeft gedaan.

18-01-2016 10:58

MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk - MAX Maakt Mogelijk

Joop en Martin zamelen in Nederland geld in en gaan twee keer per jaar op eigen kosten naar Tanzania om met een groep vrijwilligers huisjes te bouwen van het geld dat ze hebben ingezameld.Meer Joop en Martin zijn echte doe-het-zelvers: ze z...

11-01-2016 14:19

MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk - MAX Maakt Mogelijk

Jan gaat naar Moldavië. Naast een groot tekort aan goede voeding, medicijnen en een verwarmd huisje is er nog iets waar het de ouderen in Moldavië aan ontbreekt: hygiëne en een toilet.Meer Jan gaat naar Moldavië. Naast een groot tekort aan ...

06-01-2016 14:35

MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk - MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk realiseert projecten ter verbetering van het welzijn van ouderen in Nederland of in het buitenland. Het zijn altijd projecten met een duidelijk einddoel. Vaak kleinere projecten, af en toe iets groter. Bijvoorbeeld het aa...

30-11-2015 14:20

MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk - MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk brengt wensen van ouderen in vervulling die om uiteenlopende redenen iets positiefs verdienen. Ook ziet u wat Stichting MAX Maakt Mogelijk met uw donaties heeft gedaan.

25-11-2015 14:05

MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk - MAX Maakt Mogelijk

MAX Maakt Mogelijk brengt wensen van ouderen in vervulling die om uiteenlopende redenen iets positiefs verdienen. Ook ziet u wat Stichting MAX Maakt Mogelijk met uw donaties heeft gedaan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MAX Maakt Mogelijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX Maakt Mogelijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX Maakt Mogelijk bij MAX Maakt Mogelijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX Maakt Mogelijk. Heb je een uitzending van MAX Maakt Mogelijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX Maakt Mogelijk gemist

MAX Maakt Mogelijk realiseert projecten ter verbetering van het welzijn van ouderen in Nederland of in het buitenland. Het zijn altijd projecten met een duidelijk einddoel. Vaak kleinere projecten, af en toe iets groter. Bijvoorbeeld het aanschaffen van een busje voor een verzorgingstehuis of het organiseren van een kerstdiner voor ouderen die niemand hebben om samen kerst mee te vieren. Maar ook het aanleggen van centrale verwarming in een bejaardenhuis in Roemenië kan tot de mogelijkheden behoren.

Uitzending gemist van MAX Maakt Mogelijk? Hier kun je alle uitzendingen van MAX Maakt Mogelijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 168
  • Laatste uitzending op 25-07-2016 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord