Programma gemist?

We van zijn er Bijna! keert vanaf het vandaag een terug op NPO door 1. Dit jaar reist uit presentatrice Martine van Os tijdens mee met met een groep van uit 44 kampeerders, op tv tijdens hun reis naar de tijdens hak van van de laars in Italië. de door Met caravan of door camper maken ze op een tocht van ruim vierduizend kilometer in naar het zonnige op tv de zuiden. We zijn er Bijna! naar is elke van week om met 21:25 uur te van zien op NPO de 1. De kampeertocht begint in de het stad Bologna het en gaat via de Adriatische door kust naar de op tv meest het zuidelijke punt in van de hak van de Italiaanse uit laars. Dit gebied, in Puglia, in is nog een steeds een onontdekt de stukje Italië. De op tv kampeergroep bestaat uit twintig door echtparen en door vier alleenstaanden. Bijna vijf weken lang een trekken met ze met op tv elkaar op. De reis wordt begeleid door door het Vlaamse in echtpaar in Lut en Willy. Vanavond in met aflevering van 1: de reis van in meer dan uit 4000 kilometer begint op op een stadscamping met aan de rand van Bologna. naar De begeleiders in Lut en Willy de verwelkomen de kampeerders het met koffie en koek, met zodat de groep op uitgebreid kennis van met elkaar in maakt. Vervolgens reizen zij op verder naar Novafeltria. Martine uit van Os met maakt onderweg kennis met het weduwenaar Joop, hij wil op tv echter niet bij op de pakken neer op tv zitten en besloot een daarom mee van te gaan met deze van reis. Lut een en Willy maakten deze naar reis naar al drie keer op eerder en kennen de mooie plekjes. op tv Voor door de groep hebben zij op een uitje de bedacht: een exclusieve uit rondleiding door uit een klein houten theatertje in de de het buurt. Iets waar de gehele groep op tv wel oren naar naar heeft. Voor op tv de tijdens overige vrije dagen, maken door zij een dagkrant een met informatie over op tv de bezienswaardigheden in de buurt. De door reizigers op staat een hectische dag het op met de weg tegemoet. Er is een van wielerwedstrijd op tv gaande en het van parcours ligt precies door op de route van tijdens de kampeergroep. De door coureurs trekken op zich minder van de door caravanrijders in aan dan andersom. Links en rechts met schieten de hardrijdende met fietsers tussen door de caravan- en camperwielen door voorbij. Ook de befaamde met jeu de boules-competitie met gaat naar van start. En met er staat veel op op het spel: de op gouden tijdens beker!

Eenmaal op de in camping worden van de pootjes uitgedraaid naar aan op tv de voet van naar indrukwekkende rotspilaren waar in zeshonderd jaar geleden de onder moeilijke omstandigheden kloosters zijn gebouwd. het Een op bezoek aan de tijdens Meteora Kloosters ligt naar voor de de hand en wordt door de deelnemers op tv als een op hoogtepunt met van de reis beschouwd. De laatste reisdag naar door van de tocht met door Griekenland brengt de de groep naar de een noordwestkust van het vasteland. Vlakbij een de havenplaats Igoumenitsa van gaan de voor de laatste keer in de luifels uit. Op de een camping op tv aan zee doet iedereen rustig uit aan en genieten de ze nog een even van een de laatste vakantiedagen. Eén groot op evenement staat nog van wel op op het op programma: de finale van de de jeu met de boules competitie. Het van wordt een strijd tussen twee door vrouwen met die door technisch begeleider het Hermien Dommerholt aan van een heuse op urine dopingtest in worden onderworpen. Wat op zal hier uit komen? Dit tijdens is een herhaling van op tv 24 augustus naar 2015.

Deze tijdens hele week blijven de caravans van een en campers verder het op hun pootjes staan. van De excursies op naar alle Griekse oudheidkundige het plekken zijn het voorbij en er naar is tijd voor tijdens zwemmen, zonnebaden en met wandeltochten. Het schiereiland de door Pilion is een toeristische een trekpleister. Het van heeft bergen, dichte tijdens bossen en witte kiezelstranden. De welvaart de dankt uit het gebied aan tijdens het beroemde Piliontreintje. de In 1894 naar werd het traject van dit stoomtreintje met in aangelegd tussen de bergdorpen met en de havenstad op Volos. Het fruit uit de op dorpen kon via uit het het spoor snel richting haven tijdens worden getransporteerd. Voor op tv de op moeilijk te bereiken van (enter weg) bergdorpen betekende dit een naar economische vooruitgang. uit Nog steeds is de naar Pilion een welvarende naar streek. Het treintje vervoert een geen fruit meer, op tv in maar rijdt nu met toeristen het rond. Dit naar is een herhaling van 17 tijdens augustus op tv 2015.

De in groep bezoekt naar het politieke machtscentrum, voor het door parlementsgebouw vindt de wisseling met van een de wacht plaats. het Soldaten houden daar uit stoicijns de wacht. Het op zijn erebanen waarvoor in je als in soldaat wordt gevraagd in en het is geen door optie te weigeren. de Een makkelijk het baantje is het tijdens niet: uren aan een stuk tijdens staan ze naar stokstijf stil. Alleen op met gezag van de op president mogen ze de hun post verlaten. Na naar Athene is Delphi op tv de uit bestemming. Hier de heeft de groep een aantal van rustdagen. van Er wordt gewandeld, gezwommen en het er worden markten bezocht. met Van toeristisch een begeleiders van At en Greet krijgen door de deelnemers een met opdracht: maak een Grieks recept op tv voor van een feestelijke gezamenlijke maaltijd op tv op de camping. Dit is van door een herhaling van 10 augustus naar 2015.

Onderweg is met er het veel te zien. uit Ze bezoeken Monemvassia, beter bekend uit als door het Gibraltar van tijdens Griekenland. Een boottocht brengt de groep op naar een een andere toeristische attractie: het tijdens autoloze op tv eiland Hydra waar ezels uit nog steeds voor het vervoer op van van mens en naar goederen zorgen. Hoogtepunt is tijdens het theater van Epidaurus. Bijna met de helft van in de op kampeergroep zingt in op koren dus de verleiding is groot tijdens om in het met eeuwenoude theater zangkunsten het te met tonen. Dit is een de herhaling van uit 3 augustus 2015.

In naar Olympia bezoeken de op tv reigers de opgravingen in Olympia, in waar in de allereerste Olympische Spelen door werden gehouden. Ruim uit 700 jaar met voor Christus gingen van mensen al de strijd uit met van elkaar aan om wie van het sterkst of op tv snelst was. De spelregels waren destijds in iets anders in dan tijdens op de huidige Olympische op Spelen. ?Alle soorten stoten en tijdens trappen waren geoorloofd, in uit ook als dat de dood uit tot van gevolg had?, vertelt de gids. tijdens ?Het enige tijdens wat niet was toegestaan, was in iemands ogen op tv uitsteken.? Dit is een herhaling een van 27 juli het het 2015.

At en Greet naar zijn al een op paar dagen uit van tevoren op tv op de camping het om alles gereed te maken. in Het begeleiden van de de groep kampeerders naar uit is voor hen een vrijwillige klus. In een de de begeleiding worden ze geholpen door op tv de Henk en Hermien. Henk door is zijn leven lang door wegenwachter met geweest en dit jaar uit gestopt met werken. Hij uit en zijn vrouw op staan klaar bij met pech met en ander ongemak. Dit is een herhaling de van een 20 juli op tv 2015.

Waar elders de in Europa op naar zo?n plek het het watertoerisme een welig zou tieren, van is het hier op tv rustig op het spiegelgladde wateroppervlak. Het meer het op tv ligt een uur rijden door van de Bulgaarse hoofdstad het Sofia. door De Nederlands sprekende een gids Tsvetelin Valkov in loodst de mensen door de op stad langs op tv de grootste bezienswaardigheden: door de Nevski uit Kathedraal en de tijdens parlementsgebouwen. De laatste reisdag van het programma naar het gaat de bergen in tijdens naar het beroemde tijdens Rilaklooster. Het vertrek heeft nog met wat op voeten in aarde, want een met op tv paar honderd meter na op tv vertrek vanaf een de camping is tijdens er een diep in gat in de in weg. Wil, de technische man, op bezoekt de naar avond voor vertrek op tv met alle chauffeurs deze hindernis. Dit een is een herhaling van op van 26 augustus uit 2013.

Bij de de plaatselijke apotheek naar verzamelt Japik met het handen en een voeten de benodigde tijdens medicijnen voor zijn op tv reisgenoot. De reis is over de de helft de en op deze rustdag uit aan zee lucht iedereen een de dekbedden. De op volgende bestemming is Veliko de Tarnovo, de voormalige het hoofdstad in van het Tweede Bulgaarse Rijk. De het oude van stad torent hoog boven het het nieuwere gedeelte. met De groep heeft geluk tijdens met met de jaarlijkse spectaculaire lichtshow. naar De camping ligt op de 20 kilometer naar afstand op van de stad in een glooiende met omgeving midden in het de natuur. een Maar ook van natuur met kan men wakker op liggen. De luid van een kwakende kikkers houden de een meeste deelnemers ?s nachts naar uit met hun slaap. Vanaf Veliko Tarnovo van reist de van groep verder het binnenland door en de in bergen in. Op de uit reisdag over de Klisura Pas het een krijgen Jan en Corrie pech op tv met de auto. met En als dan op ook van de telefoonverbindingen niet meer werken, duurt uit met het even voordat de technische de ploeg uit ter plaatse is. Maar de oudste een deelnemers van door de reis een laten zich uit niet snel van van de wijs brengen? Dit is een door herhaling van 19 op tv augustus door 2013.

Een klein door gezelschap naar van de deelnemers de valt met de neus in de naar boter als ze op op eigen op gelegenheid de hoofdstad bezoeken. de Omdat een het werkpaleis van van de oud in dictator ter gelegenheid van een een feestdag van is opengesteld voor naar publiek, kunnen onder tijdens andere Henk en tijdens Yvonne het beroemde balkon door betreden. Vanaf Boekarest door reist de groep met verder naar de Zwarte Zee. De op aankomst bij met de tijdens populaire badplaats Mamaia onder de met rook op tv van Constanta valt letterlijk door in het water, het want het de regent pijpenstelen. In deze aflevering leren tijdens we Benny en tijdens Minny op kennen. Ook leren we Wil op tv door en Fieke beter kennen. een Wil en Fieke begeleiden uit dit soort het reizen al jaren en beleven uit er naar zelf de grootste in lol aan. Tijdens de volgende reisdag door trekt de karavaan op tv uit opnieuw een grens over. Van het door Roemeense Mamaia gaat het het naar Obzor op tv in het Bulgarije, ook aan de Zwarte tijdens de Zee. Omdat er weinig Engels of op tv Duits wordt gesproken uit naar door de Bulgaarse naar bevolking, reist er een op tv Nederlands sprekende met gids mee. Tsevetelin Valkov wordt door na aankomst met op een borrel op tv welkom geheten. Dit is in een herhaling van 12 augustus de het 2013.

We maken kennis met met Henny uit de Kuijer. Vorig jaar op verloor hij zijn door vrouw. een Samen maakten naar ze veel reizen met van de caravan, op tv en dit jaar gaat Henny de voor een het eerst alleen. De reis op over de Balkan is het pittig. de Er worden veel kilometers gereden en op veel excursies gemaakt. op van Een rustdag is daarom op tv af en toe zeer welkom. naar met Jan van der de Leer maakt tijd voor de uit wekelijkse het kapbeurt van zijn vrouw Corrie. Het reisgezelschap in trekt verder door Roemenië in en van stopt in een de plaats Bran. Dit rustige naar dorp is door sinds het verhaal van van Graaf Dracula de veranderd in door een toeristische attractie. In de het hoofdstad Boekarest in hebben de kampeerders een op tv bijzondere het ervaring. Ze overnachten niet naar op tijdens gras, maar op in asfalt. Dit is een herhaling van tijdens 5 augustus een 2013.

We op tv maken kennis met door Cor Langbroek. De voormalige hoofdonderwijzer op tv heeft samen op met zijn vrouw Fenna een zijn draai op tv als begeleidersechtpaar gevonden. met Iedere naar zomer trekken ze met kampeergroepen door de op tv Europa. Jan en Corrie van op tv der Leer zijn de oudste van reizigers in op het gezelschap. in Jan van der Leer is het met zijn 82 uit jaar van de oudste reiziger in in het gezelschap. Hij schiet tijdens meteen te hulp het als de op overburen op een mierenplaag hebben. Arend een en Agatha Vrijhof vertellen op tv op een van terras in Boedapest hoe ze op tv allebei ongeveer tegelijkertijd hun van de partner hebben verloren de aan kanker. De twee het zijn nu op alweer elf jaar bij elkaar. Dit op is een herhaling van in 29 juli van 2013.

Hier tijdens brengt de groep een bezoek in de aan Giant?s Causeway, een indrukwekkende het rotsformatie. uit Aan diezelfde imposante kust ligt uit ook Carrick-a-Rede. Hier het wordt het tijdens vasteland door in middel van een touwbrug met verbonden met het eilandje naar Carrick Island. de De groep maakt ook op een op stop bij een op van de meest gefotografeerde plekken door van Ierland. door Gigantische bomen vormen een tunnel tijdens om Bregagh het road. Een indrukwekkend door gezicht, dat vooral op tv de van fans van de hit-serie Game of de Thrones in zullen herkennen. In Belfast wordt er door een bezoek gebracht op tv aan door het Titanic Museum. De groep op tv in maakt een stadsrit door de de stad, waar de scheidingsmuur op tv tussen naar het protestantste en tijdens katholieke deel te uit zien is. De groep speelt door de in finale van jeu de de boules. Wie zal er het met de naar winst vandoor naar gaan?

Toch vinden Kees van en Lydi het het tijdens veel te leuk op met de groep en door besluiten daarom door gewoon verder mee in te reizen, mét een het huurauto. En op iedere de camping denkt door de groep mee over een uit oplossing op naar een slaapplek: tijdens de ene keer belandt het naar koppel in de een bed & van breakfast en de andere van keer doen op tv zij in hun oogjes toe in in een huurcaravan. Martine in en Dita gaan op een in vrije dag door naar het Dooagh. Een paar maanden in geleden was dit slaperige dorpje naar wereldnieuws, omdat het van door strand dat 30 jaar geleden na op tv tijdens een storm in één uit nacht was weggevaagd, nu van plotseling in uit één nacht weer terug uit is de gekomen. Een paar maanden geleden de was het mirakel van van dit een strand nieuws van op Australië tot Japan. De baas van van het in plaatselijke toeristenbureau van vertelt er vol tijdens trots over. De reis in vervolgt door naar Connemara, een prachtig natuurgebied. het Daarna uit reist de groep een verder naar Sligo, van waar het nog tijdens een hele klus op tv blijkt te zijn om de caravans naar waterpas uit te krijgen.

De vierde aflevering een van het We zijn er Bijna! brengt op tv een ons in Doolin, bij de prachtige naar Cliffs door of Moher. naar De groep staat de daar op een camping met het uitzicht op de uit kliffen. Het groene in gras het en de grazende koeien zijn met opvallend zo naar dichtbij de zee. uit Lenie schildert in de haar vrije in tijd het liefst door koeien, dus samen met Martine trekt op tv ze het een weiland in om de koeienfoto?s te het maken.In Bunratty het woont de groep een Middeleeuwse avond in met eten, drank uit en zang uit bij. een En Kees en Lydi hebben een pech. op De poelie onder in hun oude camper uit is plotseling verdwenen. tijdens Technisch begeleider Cees in denkt dat hij gestolen met is. Hoe dan ook: in zonder poelie kunnen door ze niet verder door rijden?

augustus 2019
23-07-2018 21:25

Terug: We zijn er Bijna!

We zijn er bijna! - Terug: We zijn er Bijna!

We zijn er Bijna! keert vanaf vandaag terug op NPO 1. Dit jaar reist presentatrice Martine van Os mee met een groep van 44 kampeerders, tijdens hun reis naar de hak van de laars in Italië. Met caravan of camper maken ze een tocht van ruim v...

26-04-2018 17:05

We zijn er!

We zijn er bijna! - We zijn er!

Eenmaal op de camping worden de pootjes uitgedraaid aan de voet van indrukwekkende rotspilaren waar zeshonderd jaar geleden onder moeilijke omstandigheden kloosters zijn gebouwd. Een bezoek aan de Meteora Kloosters ligt voor de hand en word...

25-04-2018 17:05

Van Delphi naar Volos

We zijn er bijna! - Van Delphi naar Volos

Deze hele week blijven de caravans en campers verder op hun pootjes staan. De excursies naar alle Griekse oudheidkundige plekken zijn voorbij en er is tijd voor zwemmen, zonnebaden en wandeltochten. Het schiereiland de Pilion is een toeris...

24-04-2018 17:05

Van Athene naar Delphi

We zijn er bijna! - Van Athene naar Delphi

De groep bezoekt het politieke machtscentrum, voor het parlementsgebouw vindt de wisseling van de wacht plaats. Soldaten houden daar stoicijns de wacht. Het zijn erebanen waarvoor je als soldaat wordt gevraagd en het is geen optie te weiger...

23-04-2018 17:05

Zangkunsten in Epidaurus

We zijn er bijna! - Zangkunsten in Epidaurus

Onderweg is er veel te zien. Ze bezoeken Monemvassia, beter bekend als het Gibraltar van Griekenland. Een boottocht brengt de groep naar een andere toeristische attractie: het autoloze eiland Hydra waar ezels nog steeds voor het vervoer van...

20-04-2018 17:05

Olympia

We zijn er bijna! - Olympia

In Olympia bezoeken de reigers de opgravingen in Olympia, waar de allereerste Olympische Spelen werden gehouden. Ruim 700 jaar voor Christus gingen mensen al de strijd met elkaar aan om wie het sterkst of snelst was. De spelregels waren des...

19-04-2018 17:05

Vertrek vanaf Kramsach

We zijn er bijna! - Vertrek vanaf Kramsach

At en Greet zijn al een paar dagen van tevoren op de camping om alles gereed te maken. Het begeleiden van de groep kampeerders is voor hen een vrijwillige klus. In de begeleiding worden ze geholpen door Henk en Hermien. Henk is zijn leven l...

18-04-2018 17:05

Klisura - Rila

We zijn er bijna! - Klisura - Rila

Waar elders in Europa op zo?n plek het watertoerisme welig zou tieren, is het hier rustig op het spiegelgladde wateroppervlak. Het meer ligt een uur rijden van de Bulgaarse hoofdstad Sofia. De Nederlands sprekende gids Tsvetelin Valkov loo...

17-04-2018 17:05

Obzor - Klisura

We zijn er bijna! - Obzor - Klisura

Bij de plaatselijke apotheek verzamelt Japik met handen en voeten de benodigde medicijnen voor zijn reisgenoot. De reis is over de helft en op deze rustdag aan zee lucht iedereen de dekbedden. De volgende bestemming is Veliko Tarnovo, de ...

16-04-2018 17:05

Boekarest - Obzor

We zijn er bijna! - Boekarest - Obzor

Een klein gezelschap van de deelnemers valt met de neus in de boter als ze op eigen gelegenheid de hoofdstad bezoeken. Omdat het werkpaleis van de oud dictator ter gelegenheid van een feestdag is opengesteld voor publiek, kunnen onder ander...

13-04-2018 17:05

Hajdúszoboszló - Boekarest

We zijn er bijna! - Hajdúszoboszló - Boekarest

We maken kennis met Henny de Kuijer. Vorig jaar verloor hij zijn vrouw. Samen maakten ze veel reizen met de caravan, en dit jaar gaat Henny voor het eerst alleen. De reis over de Balkan is pittig. Er worden veel kilometers gereden en veel ...

12-04-2018 17:05

Wenen - Hajdúszoboszló

We zijn er bijna! - Wenen - Hajdúszoboszló

We maken kennis met Cor Langbroek. De voormalige hoofdonderwijzer heeft samen met zijn vrouw Fenna zijn draai als begeleidersechtpaar gevonden. Iedere zomer trekken ze met kampeergroepen door Europa. Jan en Corrie van der Leer zijn de ouds...

04-09-2017 21:20

Carrick Island

We zijn er bijna! - Carrick Island

Hier brengt de groep een bezoek aan Giant?s Causeway, een indrukwekkende rotsformatie. Aan diezelfde imposante kust ligt ook Carrick-a-Rede. Hier wordt het vasteland door middel van een touwbrug verbonden met het eilandje Carrick Island. ...

28-08-2017 21:30

Connemara

We zijn er bijna! - Connemara

Toch vinden Kees en Lydi het veel te leuk met de groep en besluiten daarom gewoon verder mee te reizen, mét een huurauto. En op iedere camping denkt de groep mee over een oplossing naar een slaapplek: de ene keer belandt het koppel in een b...

21-08-2017 21:30

Doolin

We zijn er bijna! - Doolin

De vierde aflevering van We zijn er Bijna! brengt ons in Doolin, bij de prachtige Cliffs of Moher. De groep staat daar op een camping met uitzicht op de kliffen. Het groene gras en de grazende koeien zijn opvallend zo dichtbij de zee. Lenie...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We zijn er bijna! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We zijn er bijna! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We zijn er bijna! bij We zijn er bijna! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We zijn er bijna!. Heb je een uitzending van We zijn er bijna! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We zijn er bijna! gemist

Mensen in We zijn er bijna! kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. We volgen deze zomer in We zijn er bijna! veertig mensen in een groepsreis naar het Franse Corsica en het Italiaanse Sardinië, een tocht van 5000 kilometer. Martine van Os reist mee en doet verslag van het wel en wee van de vakantiegangers. Presentatie: Martine van Os.

Uitzending gemist van We zijn er bijna!? Hier kun je alle uitzendingen van We zijn er bijna! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 19-08-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord