Programma gemist?

Hier de brengt de door groep een bezoek aan met Giant?s Causeway, een op indrukwekkende rotsformatie. Aan diezelfde imposante een kust ligt het ook Carrick-a-Rede. Hier wordt de het vasteland door uit middel van een tijdens touwbrug door verbonden met het eilandje van Carrick Island. in De groep naar maakt ook een stop bij de een van het de meest naar gefotografeerde plekken van Ierland. Gigantische op bomen vormen in een tunnel om Bregagh de road. van Een indrukwekkend gezicht, dat vooral de de fans van de tijdens hit-serie Game een of Thrones het zullen herkennen. In een Belfast wordt er een door bezoek gebracht aan het het Titanic tijdens Museum. De groep maakt een met stadsrit door de stad, op waar de van scheidingsmuur tussen het protestantste de en katholieke deel het te zien op tv is. op tv De groep speelt de finale van door uit jeu de boules. Wie op tv zal er met tijdens de winst vandoor een gaan?

Toch vinden Kees van en Lydi het een veel tijdens te leuk met van de groep en besluiten door daarom het gewoon verder mee te reizen, mét het van een huurauto. En op met iedere camping door denkt de groep mee tijdens over een oplossing naar op tv een slaapplek: de ene met op keer belandt het koppel naar in een bed & breakfast uit en de met andere keer in doen zij hun het oogjes toe in een door huurcaravan. met Martine en Dita gaan op een een vrije dag naar de Dooagh. Een een paar de maanden geleden was dit slaperige dorpje met wereldnieuws, op tv omdat het strand dat in 30 tijdens jaar geleden na een storm in naar met één nacht was weggevaagd, nu plotseling tijdens op tv in één nacht weer terug is naar gekomen. op Een paar maanden geleden in was een het mirakel van dit strand een nieuws van in Australië tot op Japan. De baas van het plaatselijke in toeristenbureau tijdens vertelt er naar vol trots over. De reis het vervolgt naar Connemara, tijdens een prachtig natuurgebied. Daarna het van reist de groep verder op naar Sligo, waar het nog tijdens een hele klus tijdens blijkt te de zijn om de caravans van waterpas te naar krijgen.

De het vierde aflevering van We zijn door met er Bijna! brengt ons in op tv Doolin, naar bij de prachtige Cliffs of op tv Moher. De de groep staat daar een op een camping met uitzicht naar op de kliffen. op Het groene tijdens gras door en de grazende koeien zijn opvallend met zo dichtbij op de op tv zee. Lenie schildert in tijdens haar vrije naar tijd het liefst koeien, dus samen op met naar Martine trekt ze het weiland met in in om koeienfoto?s op te maken.In Bunratty door woont de groep een een Middeleeuwse avond de met eten, drank en naar zang bij. En Kees en de Lydi naar hebben pech. De poelie op tv onder hun oude uit camper is plotseling verdwenen. een Technisch begeleider de Cees denkt dat tijdens hij gestolen een is. Hoe dan ook: op tv zonder poelie kunnen ze met niet verder met rijden?

De groep staat op ?aan door het einde van de wereld?. naar Leus vertelt een op deze een bijzondere plek over haar moeder de van 89 die het ze thuis achter door moest laten. Normaal de op tv bezoekt ze haar elke dag, het dus ze heeft lang tijdens getwijfeld of ze van deze reis wel de moest door maken. Vaderdag wordt op de de de camping elk jaar naar gevierd als op mannendag. De begeleiders met verzorgen daarom een op ontbijt met eieren een en spek. Iedereen met neemt zijn eigen tafel, op stoelen en bestek mee door voor een een gezamenlijk ontbijt. door En ze hebben geluk! Het op tv is voor de met verandering prachtig weer, er een tijdens kan dus buiten ontbeten worden. door Tot slot is naar begeleider Lei jarig én de Lydi uit geeft ochtendgymnastiek.

Tipperary is een tijdens regionaal centrum waar op verder niet zo in een veel gebeurt, maar de op naam Tipperary spreekt in velen tot de verbeelding. Het in beroemde lied It's op tv a Long van Way to Tipperary op tv heeft uit de stad namelijk wereldfaam bezorgd. Op naar de camping komen uit de deelnemers tijdens niet in veel verder dan naar de eerste twee regels, door maar in op tv de stad komt de Martine samen met met Menne en Hilly een muzikale van dame door tegen die met volle naar overgave het gehele een lied voordraagt. Muziek en naar zingen is uit met Ierland verweven. op In elke Ierse pub zijn van dagelijks optredens, tijdens maar opvallend tijdens is vooral naar de spontaniteit van de cafégasten die een lied aanheffen. van In korte door tijd zingt de van gehele pub het mee.

Vanaf het vanavond start er weer een een nieuw seizoen van tijdens We zijn door er Bijna! het In deze realityreeks van doet presentatrice Martine met van Os verslag van de een groep tijdens reislustige vijftigplussers die met eigen de naar caravan of camper erop uit een trekt. De op bestemming van het dit jaar: Ierland. De reis begint op op het een camping in Brielle. het Na de eerste kennismakingsdag door maakt de groep uit per nachtboot de de oversteek naar Engeland. de Daarna reizen naar ze tijdens dwars door het Verenigd Koninkrijk om de vervolgens een de dag uit het te rusten voor de volgende door oversteek over het tijdens water naar de Dublin, de hoofdstad het van Ierland. op tv Hier gaat van het rondje van naar 1500 kilometer over het groene een eiland op tv beginnen. Met hun eigen een caravan of camper reizen uit de uit Nederlandse toeristen in groepsverband langs een verschillende op tv hoogtepunten. Vanaf maandag 31 juli is met We zijn er Bijna met op tv zes weken lang naar te zien op maandag rond op 21.25 uur op met NPO tijdens 1.

De van laatste tocht brengt de met reizigers van Agrigento tijdens naar Palermo. uit Onderweg is het één grote een bende een langs de naar straten in de bermen. van Het is verboden om afval met te een dumpen maar de van Sicilianen lijken zich met er weinig van aan op te het trekken. De reizigers met hebben een lange excursiedag. Ze de bezoeken de uit Catacomben Van de Capucijnen. Op het de een laatste reisdag is het een vaderdag. Alle een mannen ontbijten samen aan een lange uit tafel met op de het camping. De finale uit van jeu de boules gaat op dit van jaar tussen 2 dames. In met Palermo neemt de de groep na ruim 5 in weken neemt de op tv nachtboot naar het op vasteland door van Italië. Op de een kade neemt Martine afscheid het van alle reizigers. Dit is het een herhaling op tv van 25 een augustus 2014.

De met groep staat op een camping in bij tijdens Avola, aan de oostkust een van Sicilië. Behalve een op excursiedag naar de het op historische centrum van de stad uit Syracuse, staat er weinig uit op het door programma. Iedereen heeft naar een met paar vrije dagen om een zelf in te vullen. De met het camping in Avola is een mooie met plek tijdens om het verder rustig het aan te doen op van de vrije dagen: de de kampeerplekken een liggen pal aan de zee. naar De woeste golven worden getrotseerd. Het tijdens vertrek van de camping op tv tijdens in Avola gaat niet het zonder slag of op tv stoot. De toegangsweg is van een smal, bochtig op tv straatje met hoge betonnen op muren waar de met op tv brede Hollandse caravans van maar net doorheen kunnen. Technisch het begeleiders Wim en de Emmy loodsen met de hun walkie talkies een de groep van de de camping naar in de doorgaande weg. De door reis gaat verder naar een Agrigento aan de met door zuidkust. Het doel het van deze stop is het met bezoeken van de Tempelvallei. het Zeven Griekse tempels het staan op een het heuvelrug en de het grootste tempel een behoort tot een de drie best bewaarde de Griekse tempels van ter wereld. Het tempo van de op reis is na in een kleine maand uit aangepast aan met het op Italiaanse ritme: piano, piano. Dit van is een herhaling van van 18 augustus het 2014.

De een reisgroep kampeert met uitzicht door op op vulkaan Etna, waarna ze met het de ferry naar oversteken naar Sicilië. door De tocht begint vandaag het aan de naar kust in de zuidelijke provincie een Calabrië. door De camping naar heeft een prachtig een zicht op de de Etna, de vulkaan die gezichtsbepalend met is voor op het gehele oostelijk deel van door de Sicilië. Er is een excursie door gepland, maar niet in iedereen gaat mee. Rianne moet het terug in naar Nederland van en er is het een aantal zieken. De op rest van van de groep gaat met de een kabelbaan en door grote jeeps tot op tv aan de van kraterrand op de top een van de Etna. op tv Het is een op tv prachtig gezicht, totdat in het weer omslaat. Vanaf naar de laatste een camping op het vasteland vertrekt een de groep uit naar de haven richting Sicilië. uit de De boottocht naar uit de Siciliaanse havenstad Messina van duurt een half uurtje, maar tijdens het een grootste deel uit van de groep een heeft pech. Wie als eerste in een de rij met staat, gaat namelijk niet uit vanzelfsprekend met als eerste de boot in op. Het vrachtverkeer heeft een namelijk op tv voorgang, met als resultaat tijdens lange wachttijden. Dit is een een herhaling uit van 11 augustus tijdens 2014.

De op 44-koppige reisgroep staat op een tijdens bijzondere camping vlakbij op Napels. een Ze gaan op excursie de naar de in vulkaan Vesuvius. met Het kampeerveld bij Pozzuoli, een kleine in havenstad de vlakbij Napels, is op onderdeel van een enorme op vulkaankrater. op Op meerdere plekken komt stoom tijdens uit de grond. op tv Maar door de camping valt mede door door de stinkende op tv zwavellucht niet bij iedereen het in de smaak. De een groep gaat door op excursie naar een de vulkaan Vesuvius. De tijdens laatste het uitbarsting van deze vulkaan in was in in 1944 en omdat door er om de 50 jaar tijdens een van eruptie plaatsvindt, kan de kratermond door elk moment as en naar stenen uitspuwen. Daarna tijdens gaat de van reis verder naar door de kustplaats Marina naar di Camerota. met Martine bezoekt het stadje samen met de reiziger Wim. door Hij reist in zijn uit eentje mee. door Aan Martine op vertelt hij zijn naar bijzondere verhaal. Dit is een uit herhaling van 4 augustus de de 2014.

We maken door kennis met de diverse de groep tijdens die van het noorden de naar het een zuiden van Italië reist. tijdens De tocht begint op tv in Toscane. Begeleidend echtpaar naar een Ed en Ria zijn een al maanden voor op tv vertrek in de weer van om alles voor op de kampeerders in het goede banen te op tv leiden. Wim en op tv Emmy vormen het technisch begeleidingsechtpaar. een Hun taken door bestaan van een het repareren van met een kledinghaakje door tot het vastmaken van wielbouten met en verwisselen van banden. De de in tocht begint op het Toscaanse platteland een in naar Troghi, vlakbij Florence. het Natuurlijk wordt de uit stad bezocht met en na een rustdag een gaat de op reis naar Rome. Hoewel naar de meeste deelnemers de Italiaanse naar hoofdstad al vaker van hebben bezocht, blijft uit het de op tv moeite waard en van worden weer naar nieuwe plekjes ontdekt. Na de Rome strijkt de groep op tv neer op een camping van in Pozzuoli, op tv vlakbij naar Napels. Dit is een herhaling de van 28 juli op 2014.

De kampeergroep gaat van een de laatste week de van hun vakantie in. de Vanaf de camping aan uit zee reizen ze het in groepsverband het binnenland van uit in, met als bestemming: Kalambaka. uit Eenmaal op de in camping het worden de pootjes uitgedraaid aan de door voet van van indrukwekkende in rotspilaren waar zeshonderd op tv jaar geleden onder de moeilijke omstandigheden kloosters op zijn gebouwd. Een bezoek op aan de tijdens Meteora Kloosters ligt voor naar de hand en in wordt een door de deelnemers als een van hoogtepunt van de reis de beschouwd. naar De laatste reisdag van een de tocht door tijdens Griekenland brengt de groep in naar de in noordwestkust van het met vasteland. Vlakbij de havenplaats op de Igoumenitsa gaan voor de laatste keer het de een luifels uit. naar Op de camping aan zee op tv doet door iedereen rustig aan een en genieten ze nog de even van de laatste een vakantiedagen. Eén groot met evenement op tv staat nog wel op het programma: een de finale van met de jeu met de boules competitie. een Het wordt een op tv strijd tussen twee vrouwen naar die door van technisch begeleider Hermien Dommerholt tijdens aan een heuse door urine door dopingtest worden onderworpen. Wat naar zal naar hier uit komen? Dit in is een herhaling van 24 augustus het op tv 2015.

De van kampeergroep verlaat naar Delphi en reist noordwaarts richting Volos, een de hoofdstad van naar het schiereiland naar de Pilion. Deze op hele week blijven naar de caravans en de campers naar verder op hun pootjes staan. De van op excursies naar alle Griekse oudheidkundige een plekken uit zijn voorbij en er is tijd een naar voor zwemmen, zonnebaden en wandeltochten. Het schiereiland van de Pilion op tv is een toeristische door trekpleister. tijdens Het heeft bergen, dichte bossen het en witte kiezelstranden. een De een welvaart dankt het van gebied aan het met beroemde Piliontreintje. In 1894 werd het van traject van het dit door stoomtreintje aangelegd tussen de de bergdorpen en de havenstad Volos. van Het fruit uit een de op tv dorpen kon via het op tv spoor uit snel richting haven worden het getransporteerd. Voor de moeilijk op te bereiken uit bergdorpen betekende het dit een economische vooruitgang. tijdens Nog steeds is naar de Pilion een welvarende van streek. Het treintje vervoert door geen fruit meer, uit maar rijdt nu een met toeristen rond. Dit door uit is een herhaling van 17 op augustus met 2015.

De kampeergroep in staat naar op een stadscamping in met de hoofdstad Athene. Daar staan een hoogtepunten als door een bezoek naar aan de Akropolis op het op tv programma. op De groep bezoekt het op politieke machtscentrum, voor het van parlementsgebouw vindt de tijdens wisseling van het de met wacht plaats. Soldaten het houden daar stoicijns de wacht. Het door het zijn erebanen waarvoor je een als soldaat wordt gevraagd en uit het is geen het optie te de weigeren. Een de makkelijk baantje is door het niet: uren aan een door stuk staan ze op in stokstijf stil. Alleen op gezag van de de naar president mogen ze op hun post verlaten. Na Athene is op Delphi uit de bestemming. Hier heeft de tijdens groep op tv een aantal op rustdagen. Er wordt gewandeld, op gezwommen en er op tv worden markten bezocht. met Van toeristisch begeleiders At en met van Greet krijgen de deelnemers een opdracht: op tv maak een Grieks het op tv recept voor een feestelijke gezamenlijke maaltijd op tv op op de camping. Dit is een herhaling het van in 10 augustus de 2015.

De door kampeergroep reist dwars door de tijdens Peloponnesos naar het het naar vasteland van Griekenland en een komt aan naar in de hoofdstad Athene. Onderweg door is er veel naar te op tv zien. Ze bezoeken Monemvassia, beter bekend in op als het Gibraltar een van Griekenland. Een boottocht brengt op de groep naar een op andere toeristische op attractie: het naar autoloze eiland Hydra waar ezels de nog steeds het voor het in vervoer van mens en tijdens goederen zorgen. Hoogtepunt een is het theater van Epidaurus. het Bijna tijdens de helft van van de kampeergroep op tv zingt in koren dus de verleiding door is groot om tijdens in het eeuwenoude tijdens naar theater zangkunsten te tonen. Dit is op een herhaling naar van 3 augustus tijdens 2015.

september 2017
04-09-2017 21:20

Carrick Island

We zijn er bijna! - Carrick Island

Hier brengt de groep een bezoek aan Giant?s Causeway, een indrukwekkende rotsformatie. Aan diezelfde imposante kust ligt ook Carrick-a-Rede. Hier wordt het vasteland door middel van een touwbrug verbonden met het eilandje Carrick Island. ...

28-08-2017 21:30

Connemara

We zijn er bijna! - Connemara

Toch vinden Kees en Lydi het veel te leuk met de groep en besluiten daarom gewoon verder mee te reizen, mét een huurauto. En op iedere camping denkt de groep mee over een oplossing naar een slaapplek: de ene keer belandt het koppel in een b...

21-08-2017 21:30

Doolin

We zijn er bijna! - Doolin

De vierde aflevering van We zijn er Bijna! brengt ons in Doolin, bij de prachtige Cliffs of Moher. De groep staat daar op een camping met uitzicht op de kliffen. Het groene gras en de grazende koeien zijn opvallend zo dichtbij de zee. Lenie...

14-08-2017 21:30

Mizen Head

We zijn er bijna! - Mizen Head

De groep staat ?aan het einde van de wereld?. Leus vertelt op deze bijzondere plek over haar moeder van 89 die ze thuis achter moest laten. Normaal bezoekt ze haar elke dag, dus ze heeft lang getwijfeld of ze deze reis wel moest maken. Va...

07-08-2017 21:30

Tipperary

We zijn er bijna! - Tipperary

Tipperary is een regionaal centrum waar verder niet zo veel gebeurt, maar de naam Tipperary spreekt velen tot de verbeelding. Het beroemde lied It's a Long Way to Tipperary heeft de stad namelijk wereldfaam bezorgd. Op de camping komen de...

31-07-2017 21:30

Start: We zijn er Bijna!

We zijn er bijna! - Start: We zijn er Bijna!

Vanaf vanavond start er weer een nieuw seizoen van We zijn er Bijna! In deze realityreeks doet presentatrice Martine van Os verslag van een groep reislustige vijftigplussers die met eigen caravan of camper erop uit trekt. De bestemming van ...

22-06-2017 17:05

Agrigento - Palermo

We zijn er bijna! - Agrigento - Palermo

De laatste tocht brengt de reizigers van Agrigento naar Palermo. Onderweg is het één grote bende langs de straten in de bermen. Het is verboden om afval te dumpen maar de Sicilianen lijken zich er weinig van aan te trekken. De reizigers heb...

21-06-2017 17:05

Avola - Agrigento

We zijn er bijna! - Avola - Agrigento

De groep staat op een camping bij Avola, aan de oostkust van Sicilië. Behalve een excursiedag naar het historische centrum van de stad Syracuse, staat er weinig op het programma. Iedereen heeft een paar vrije dagen om zelf in te vullen. De ...

20-06-2017 17:05

Marina di Nicotera - Avola

We zijn er bijna! - Marina di Nicotera - Avola

De reisgroep kampeert met uitzicht op vulkaan Etna, waarna ze met de ferry oversteken naar Sicilië. De tocht begint vandaag aan de kust in de zuidelijke provincie Calabrië. De camping heeft een prachtig zicht op de Etna, de vulkaan die gezi...

19-06-2017 17:05

Pozzuoli - Marina di Camerota

We zijn er bijna! - Pozzuoli - Marina di Camerota

De 44-koppige reisgroep staat op een bijzondere camping vlakbij Napels. Ze gaan op excursie naar de vulkaan Vesuvius. Het kampeerveld bij Pozzuoli, een kleine havenstad vlakbij Napels, is onderdeel van een enorme vulkaankrater. Op meerdere ...

16-06-2017 17:05

Troghi - Pozzuoli

We zijn er bijna! - Troghi - Pozzuoli

We maken kennis met de diverse groep die van het noorden naar het zuiden van Italië reist. De tocht begint in Toscane. Begeleidend echtpaar Ed en Ria zijn al maanden voor vertrek in de weer om alles voor de kampeerders in goede banen te lei...

20-04-2017 22:20

We zijn er!

We zijn er bijna! - We zijn er!

De kampeergroep gaat de laatste week van hun vakantie in. Vanaf de camping aan zee reizen ze in groepsverband het binnenland in, met als bestemming: Kalambaka. Eenmaal op de camping worden de pootjes uitgedraaid aan de voet van indrukwekken...

13-04-2017 22:20

Van Delphi naar Volos

We zijn er bijna! - Van Delphi naar Volos

De kampeergroep verlaat Delphi en reist noordwaarts richting Volos, de hoofdstad van het schiereiland de Pilion. Deze hele week blijven de caravans en campers verder op hun pootjes staan. De excursies naar alle Griekse oudheidkundige plekke...

06-04-2017 22:20

Van Athene naar Delphi

We zijn er bijna! - Van Athene naar Delphi

De kampeergroep staat op een stadscamping in de hoofdstad Athene. Daar staan hoogtepunten als een bezoek aan de Akropolis op het programma. De groep bezoekt het politieke machtscentrum, voor het parlementsgebouw vindt de wisseling van de wa...

30-03-2017 22:20

Zangkunsten in Epidaurus

We zijn er bijna! - Zangkunsten in Epidaurus

De kampeergroep reist dwars door de Peloponnesos naar het vasteland van Griekenland en komt aan in de hoofdstad Athene. Onderweg is er veel te zien. Ze bezoeken Monemvassia, beter bekend als het Gibraltar van Griekenland. Een boottocht bre...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We zijn er bijna! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We zijn er bijna! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We zijn er bijna! bij We zijn er bijna! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We zijn er bijna!. Heb je een uitzending van We zijn er bijna! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We zijn er bijna! gemist

Mensen in We zijn er bijna! kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. We volgen deze zomer in We zijn er bijna! veertig mensen in een groepsreis naar het Franse Corsica en het Italiaanse Sardinië, een tocht van 5000 kilometer. Martine van Os reist mee en doet verslag van het wel en wee van de vakantiegangers. Presentatie: Martine van Os.

Uitzending gemist van We zijn er bijna!? Hier kun je alle uitzendingen van We zijn er bijna! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 67
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord