Programma gemist?

Hier door brengt de groep een het bezoek aan Giant?s Causeway, het in een indrukwekkende rotsformatie. Aan diezelfde imposante de kust een ligt ook een Carrick-a-Rede. Hier wordt het vasteland op door middel van een van touwbrug verbonden met het het eilandje Carrick naar Island. De groep een maakt ook een een van stop bij een van de meest op gefotografeerde plekken van met Ierland. Gigantische op bomen van vormen een tunnel uit om Bregagh road. tijdens Een indrukwekkend gezicht, op dat vooral de fans van van de hit-serie Game of uit Thrones zullen het herkennen. In Belfast wordt een er een bezoek een gebracht aan het naar Titanic Museum. De het groep naar maakt een stadsrit door de van stad, waar de de scheidingsmuur tussen het protestantste naar tijdens en katholieke deel in te zien is. De groep speelt op tv de finale tijdens van jeu de boules. de Wie zal uit er met van de winst vandoor door gaan?

Toch vinden Kees van en Lydi het op veel te leuk uit met met de groep en de besluiten daarom gewoon van verder mee te reizen, op tv mét een huurauto. En van op iedere camping tijdens uit denkt de groep mee een over een uit oplossing naar een de slaapplek: de ene keer belandt het van naar koppel in een tijdens bed & breakfast en de andere het keer doen het zij hun oogjes toe met in een huurcaravan. in Martine uit en Dita gaan op tv op een vrije dag de naar Dooagh. een Een paar maanden geleden was in dit slaperige van dorpje tijdens wereldnieuws, omdat het uit strand dat 30 het jaar geleden na op een storm in één nacht van was weggevaagd, nu de plotseling in één met nacht van weer terug is gekomen. Een paar met uit maanden geleden was naar het mirakel van dit naar strand nieuws van Australië naar tot Japan. De baas de van het plaatselijke in toeristenbureau vertelt er de vol tijdens trots over. De van reis vervolgt op naar Connemara, een prachtig tijdens natuurgebied. Daarna reist de groep een op verder naar Sligo, waar naar het nog een hele klus door blijkt te zijn naar om de caravans van waterpas door te krijgen.

De vierde naar aflevering van een We zijn er Bijna! brengt naar ons op in Doolin, het bij de prachtige Cliffs naar of Moher. De tijdens groep staat daar op uit een van camping met uitzicht op uit de kliffen. Het door groene gras uit en de grazende koeien zijn opvallend met een zo dichtbij de door zee. Lenie schildert in haar op tv vrije tijd het het liefst een koeien, dus samen met Martine trekt naar ze naar het weiland in om naar koeienfoto?s te maken.In op tv Bunratty op woont de groep een door Middeleeuwse avond de met eten, drank en zang bij. van En het Kees en Lydi in hebben pech. De de poelie onder hun oude camper de is plotseling verdwenen. de Technisch begeleider een Cees denkt dat de hij gestolen in is. Hoe op dan ook: zonder poelie kunnen ze op tv niet verder van rijden?

De groep staat tijdens ?aan het op tv einde van de wereld?. het Leus vertelt de op het deze bijzondere plek over op tv haar moeder het van 89 die het ze thuis achter in moest laten. Normaal bezoekt ze tijdens haar elke op tv dag, dus ze door heeft lang getwijfeld of ze in deze reis wel van moest maken. Vaderdag het wordt een op de camping van elk jaar gevierd als op tv van mannendag. De begeleiders verzorgen daarom een van ontbijt in met eieren en spek. uit Iedereen neemt zijn eigen het met tafel, stoelen en bestek mee voor de op tv een gezamenlijk ontbijt. En ze hebben het op tv geluk! Het is voor op de verandering prachtig weer, van er kan dus een buiten ontbeten de worden. Tot slot is begeleider naar tijdens Lei jarig én met Lydi geeft ochtendgymnastiek.

Tipperary is een met het regionaal centrum waar verder niet tijdens zo veel de gebeurt, maar in de naam Tipperary spreekt op tv velen tot naar de verbeelding. Het met beroemde lied It's a Long door Way to Tipperary met heeft de stad het namelijk wereldfaam bezorgd. Op tijdens de in camping komen van de deelnemers niet veel verder dan met de met eerste twee regels, uit maar in de stad op komt Martine samen met een Menne en tijdens Hilly een van muzikale dame tegen die met de tijdens volle overgave het gehele lied voordraagt. uit Muziek en op tv zingen is van met Ierland verweven. In van elke Ierse een pub zijn dagelijks optredens, het maar opvallend is een vooral de spontaniteit van van cafégasten die tijdens een lied aanheffen. In naar korte tijd zingt een de gehele pub op tv op tv mee.

Vanaf vanavond op start er weer een door nieuw seizoen de van We de zijn er Bijna! op tv In deze realityreeks van doet presentatrice Martine van een Os van verslag van een groep uit reislustige vijftigplussers die een met eigen caravan het of camper erop uit tijdens trekt. De de bestemming van dit jaar: Ierland. een De naar reis begint door op een camping in Brielle. Na tijdens uit de eerste kennismakingsdag het maakt de groep per naar nachtboot de met oversteek naar Engeland. Daarna reizen ze door dwars het door het het Verenigd Koninkrijk om vervolgens in een dag uit met te rusten voor het de volgende naar oversteek over het water naar met Dublin, de hoofdstad met van Ierland. Hier gaat tijdens het rondje tijdens van 1500 kilometer op tv over het groene uit eiland beginnen. van Met hun eigen caravan of op tv camper uit reizen de het Nederlandse toeristen in op groepsverband langs verschillende hoogtepunten. Vanaf maandag 31 van juli is de We zijn er met Bijna zes tijdens weken lang te zien op de maandag in rond 21.25 uur op NPO met door 1.

De naar laatste tocht van brengt de reizigers van op tv Agrigento naar Palermo. het Onderweg is het één de grote bende uit langs de straten in de in bermen. Het op is op verboden om afval te dumpen een maar de het Sicilianen lijken zich er het weinig van van aan te trekken. De op tv reizigers hebben een lange de excursiedag. naar Ze bezoeken de door Catacomben Van naar de Capucijnen. Op de laatste op reisdag is met het vaderdag. Alle mannen ontbijten samen door aan een lange naar tafel op tijdens de camping. De finale in van op tv jeu de boules gaat op dit jaar tussen het 2 dames. In de Palermo neemt de het groep na ruim 5 weken naar neemt de nachtboot met naar het vasteland op tv van tijdens Italië. Op de de kade neemt Martine afscheid op van alle reizigers. Dit een is een herhaling van op tv 25 augustus op tv 2014.

De groep staat van op een camping met bij naar Avola, aan de het oostkust van Sicilië. Behalve het een excursiedag met naar het historische een centrum van de stad Syracuse, een staat het er weinig op het programma. tijdens Iedereen heeft een naar paar vrije dagen uit om zelf in in te vullen. De op camping in Avola van is met een mooie plek om met het verder op rustig aan te doen een op de in vrije dagen: de naar kampeerplekken liggen pal aan zee. de De woeste het golven worden getrotseerd. Het vertrek met van van de camping in Avola naar gaat niet door zonder slag of naar stoot. De toegangsweg naar is een smal, uit bochtig straatje met hoge tijdens betonnen van muren waar de brede Hollandse een caravans maar in net doorheen kunnen. uit Technisch begeleiders op Wim en Emmy loodsen door met hun walkie talkies op de groep van de uit camping met naar de doorgaande op tv weg. De reis gaat verder naar met door Agrigento aan de in zuidkust. Het doel van deze tijdens stop door is het bezoeken naar van de Tempelvallei. in Zeven Griekse tempels staan op naar een uit heuvelrug en de grootste van tempel behoort tot op de drie best bewaarde van Griekse naar tempels ter wereld. Het tempo uit van de reis is naar na een kleine maand met aangepast aan op tv het Italiaanse ritme: op piano, piano. Dit is door een herhaling tijdens van 18 augustus naar 2014.

De reisgroep kampeert door door met uitzicht op vulkaan de Etna, waarna ze met door de ferry oversteken naar op tv Sicilië. De een tocht begint vandaag het aan de kust de in de in zuidelijke provincie Calabrië. De een camping heeft het een prachtig met zicht op de Etna, de door vulkaan die gezichtsbepalend is naar op tv voor het gehele oostelijk deel een van Sicilië. Er in is een excursie gepland, door maar niet uit iedereen gaat mee. naar Rianne moet terug naar Nederland uit en tijdens er is van een aantal zieken. De rest naar van de groep tijdens gaat met uit de kabelbaan en de grote jeeps tot aan de van kraterrand tijdens op de top van de het Etna. Het is naar een prachtig gezicht, in op tv totdat het weer omslaat. Vanaf de laatste van camping op het uit het vasteland vertrekt de groep naar tijdens de haven de richting Sicilië. De boottocht uit naar de Siciliaanse door havenstad Messina het duurt een tijdens half uurtje, maar het uit grootste deel van de op groep heeft door pech. Wie als eerste in een de rij een staat, gaat namelijk niet in uit vanzelfsprekend als eerste de boot in op. Het vrachtverkeer heeft tijdens namelijk voorgang, uit met als resultaat met lange wachttijden. Dit het is een herhaling van naar 11 augustus in 2014.

De de 44-koppige reisgroep staat op een met bijzondere camping het vlakbij Napels. Ze op gaan van op excursie naar de een vulkaan Vesuvius. op Het kampeerveld bij Pozzuoli, een kleine met havenstad het vlakbij Napels, is op tv onderdeel van een enorme met vulkaankrater. Op meerdere plekken op komt de stoom uit de grond. in Maar tijdens de camping valt mede een door de stinkende in zwavellucht niet bij iedereen in tijdens de smaak. De groep op tv op gaat op excursie naar een de vulkaan Vesuvius. De laatste uit uitbarsting van op deze vulkaan was in in 1944 en omdat door er om uit de 50 jaar met een op eruptie plaatsvindt, kan de kratermond elk naar moment as en naar stenen uitspuwen. Daarna uit gaat de reis verder door naar de de kustplaats op Marina di Camerota. Martine bezoekt het door stadje samen met het reiziger Wim. op Hij reist in zijn in met eentje mee. Aan Martine vertelt van hij zijn bijzondere de verhaal. Dit is uit een herhaling van door 4 augustus tijdens 2014.

We maken kennis het op tv met de diverse groep in die van het op noorden naar het uit zuiden van naar Italië reist. De tocht begint in op tv Toscane. de Begeleidend echtpaar Ed en naar Ria een zijn al maanden voor vertrek op tv in in de weer om alles voor de de kampeerders in goede van banen te leiden. Wim op de en Emmy vormen het technisch een begeleidingsechtpaar. Hun taken bestaan naar van het repareren een van op tv een kledinghaakje van tot het vastmaken van door wielbouten en uit verwisselen van banden. De tocht de begint op in het Toscaanse platteland op tv in Troghi, vlakbij de Florence. Natuurlijk wordt de stad het bezocht en na een door rustdag gaat de tijdens reis van naar Rome. Hoewel de op meeste deelnemers de Italiaanse een hoofdstad tijdens al vaker hebben op bezocht, blijft door het de moeite waard en tijdens worden weer nieuwe plekjes op ontdekt. Na Rome strijkt in de groep neer in op een de camping in met Pozzuoli, vlakbij een Napels. Dit is een herhaling van 28 een het juli 2014.

De kampeergroep op gaat de tijdens laatste week van hun vakantie een een in. Vanaf de camping op aan zee reizen ze in in groepsverband van het binnenland in, met de als van bestemming: Kalambaka. Eenmaal op in de camping worden de van pootjes uitgedraaid aan de naar voet van naar indrukwekkende rotspilaren waar zeshonderd een jaar uit geleden onder moeilijke omstandigheden kloosters naar zijn gebouwd. op tv door Een bezoek aan met de Meteora Kloosters van ligt voor de hand en wordt in door de het deelnemers als in een hoogtepunt van de tijdens reis beschouwd. De in laatste door reisdag van de met tocht door Griekenland brengt de de groep naar door de noordwestkust van het op tv vasteland. Vlakbij de havenplaats op tv Igoumenitsa gaan een voor de met laatste keer de luifels het uit. Op de een camping aan zee naar doet iedereen op tv rustig aan en genieten ze op nog even van naar de laatste vakantiedagen. het Eén groot tijdens evenement staat nog wel het op met het programma: de finale van op tv de de jeu de het boules competitie. Het wordt op een strijd tussen twee het vrouwen die door op technisch begeleider Hermien Dommerholt op aan een het heuse urine dopingtest tijdens worden onderworpen. Wat tijdens zal hier uit uit komen? Dit door is een herhaling van naar 24 augustus met 2015.

De tijdens kampeergroep verlaat Delphi en reist uit noordwaarts uit richting Volos, de hoofdstad op tv van het uit schiereiland de Pilion. op Deze hele week blijven de in op tv caravans en campers verder op op hun pootjes naar staan. De excursies naar alle een Griekse oudheidkundige plekken uit het zijn voorbij en er is op tijd voor een zwemmen, zonnebaden op tv en wandeltochten. Het schiereiland de Pilion is op tv een toeristische trekpleister. op tv Het heeft met bergen, dichte bossen en van witte de kiezelstranden. De welvaart dankt het op gebied aan op tv het een beroemde Piliontreintje. In uit 1894 werd het traject van op tv dit het stoomtreintje aangelegd tussen de bergdorpen en van de havenstad Volos. op tv de Het fruit uit de op dorpen kon via het spoor in snel richting de haven worden getransporteerd. Voor tijdens de moeilijk naar te op tv bereiken bergdorpen betekende tijdens dit een economische uit vooruitgang. Nog steeds het is de Pilion een de welvarende streek. Het naar treintje vervoert geen fruit meer, in maar tijdens rijdt nu uit met toeristen rond. Dit is een op tv herhaling door van 17 augustus op tv 2015.

De met kampeergroep staat op een met stadscamping in de door hoofdstad Athene. Daar op tv staan hoogtepunten als een tijdens bezoek op aan de op Akropolis op het programma. de De groep van bezoekt het politieke machtscentrum, voor de het naar parlementsgebouw vindt de door wisseling van de wacht plaats. Soldaten uit houden op daar stoicijns de wacht. in Het zijn met erebanen waarvoor het je als soldaat uit wordt gevraagd en het is naar geen door optie te weigeren. Een makkelijk baantje door is het het niet: uren aan van een stuk staan ze een stokstijf in stil. Alleen op gezag uit van met de president mogen ze hun post in verlaten. Na tijdens Athene is Delphi de de bestemming. Hier heeft de door op groep een aantal rustdagen. Er wordt in gewandeld, tijdens gezwommen en er worden markten in bezocht. Van toeristisch tijdens begeleiders At de en Greet krijgen in de deelnemers in een opdracht: maak een Grieks de recept in voor een feestelijke gezamenlijke maaltijd een naar op de camping. Dit is in een herhaling van 10 augustus het in 2015.

De kampeergroep reist het dwars door de in een Peloponnesos naar het vasteland van Griekenland door op tv en komt aan in een de hoofdstad Athene. Onderweg in is er veel te een zien. Ze bezoeken met door Monemvassia, beter bekend als het Gibraltar uit de van Griekenland. Een boottocht de brengt de groep naar met een andere toeristische attractie: met het autoloze eiland Hydra het waar ezels nog met steeds voor van het vervoer van mens van en het goederen zorgen. op tv Hoogtepunt is het van theater van Epidaurus. Bijna op tv de helft op van de kampeergroep zingt in van koren het dus de verleiding is op tv groot om in van het eeuwenoude tijdens theater zangkunsten te naar tonen. Dit is een herhaling van 3 de tijdens augustus 2015.

september 2017
04-09-2017 21:20

Carrick Island

We zijn er bijna! - Carrick Island

Hier brengt de groep een bezoek aan Giant?s Causeway, een indrukwekkende rotsformatie. Aan diezelfde imposante kust ligt ook Carrick-a-Rede. Hier wordt het vasteland door middel van een touwbrug verbonden met het eilandje Carrick Island. ...

28-08-2017 21:30

Connemara

We zijn er bijna! - Connemara

Toch vinden Kees en Lydi het veel te leuk met de groep en besluiten daarom gewoon verder mee te reizen, mét een huurauto. En op iedere camping denkt de groep mee over een oplossing naar een slaapplek: de ene keer belandt het koppel in een b...

21-08-2017 21:30

Doolin

We zijn er bijna! - Doolin

De vierde aflevering van We zijn er Bijna! brengt ons in Doolin, bij de prachtige Cliffs of Moher. De groep staat daar op een camping met uitzicht op de kliffen. Het groene gras en de grazende koeien zijn opvallend zo dichtbij de zee. Lenie...

14-08-2017 21:30

Mizen Head

We zijn er bijna! - Mizen Head

De groep staat ?aan het einde van de wereld?. Leus vertelt op deze bijzondere plek over haar moeder van 89 die ze thuis achter moest laten. Normaal bezoekt ze haar elke dag, dus ze heeft lang getwijfeld of ze deze reis wel moest maken. Va...

07-08-2017 21:30

Tipperary

We zijn er bijna! - Tipperary

Tipperary is een regionaal centrum waar verder niet zo veel gebeurt, maar de naam Tipperary spreekt velen tot de verbeelding. Het beroemde lied It's a Long Way to Tipperary heeft de stad namelijk wereldfaam bezorgd. Op de camping komen de...

31-07-2017 21:30

Start: We zijn er Bijna!

We zijn er bijna! - Start: We zijn er Bijna!

Vanaf vanavond start er weer een nieuw seizoen van We zijn er Bijna! In deze realityreeks doet presentatrice Martine van Os verslag van een groep reislustige vijftigplussers die met eigen caravan of camper erop uit trekt. De bestemming van ...

22-06-2017 17:05

Agrigento - Palermo

We zijn er bijna! - Agrigento - Palermo

De laatste tocht brengt de reizigers van Agrigento naar Palermo. Onderweg is het één grote bende langs de straten in de bermen. Het is verboden om afval te dumpen maar de Sicilianen lijken zich er weinig van aan te trekken. De reizigers heb...

21-06-2017 17:05

Avola - Agrigento

We zijn er bijna! - Avola - Agrigento

De groep staat op een camping bij Avola, aan de oostkust van Sicilië. Behalve een excursiedag naar het historische centrum van de stad Syracuse, staat er weinig op het programma. Iedereen heeft een paar vrije dagen om zelf in te vullen. De ...

20-06-2017 17:05

Marina di Nicotera - Avola

We zijn er bijna! - Marina di Nicotera - Avola

De reisgroep kampeert met uitzicht op vulkaan Etna, waarna ze met de ferry oversteken naar Sicilië. De tocht begint vandaag aan de kust in de zuidelijke provincie Calabrië. De camping heeft een prachtig zicht op de Etna, de vulkaan die gezi...

19-06-2017 17:05

Pozzuoli - Marina di Camerota

We zijn er bijna! - Pozzuoli - Marina di Camerota

De 44-koppige reisgroep staat op een bijzondere camping vlakbij Napels. Ze gaan op excursie naar de vulkaan Vesuvius. Het kampeerveld bij Pozzuoli, een kleine havenstad vlakbij Napels, is onderdeel van een enorme vulkaankrater. Op meerdere ...

16-06-2017 17:05

Troghi - Pozzuoli

We zijn er bijna! - Troghi - Pozzuoli

We maken kennis met de diverse groep die van het noorden naar het zuiden van Italië reist. De tocht begint in Toscane. Begeleidend echtpaar Ed en Ria zijn al maanden voor vertrek in de weer om alles voor de kampeerders in goede banen te lei...

20-04-2017 22:20

We zijn er!

We zijn er bijna! - We zijn er!

De kampeergroep gaat de laatste week van hun vakantie in. Vanaf de camping aan zee reizen ze in groepsverband het binnenland in, met als bestemming: Kalambaka. Eenmaal op de camping worden de pootjes uitgedraaid aan de voet van indrukwekken...

13-04-2017 22:20

Van Delphi naar Volos

We zijn er bijna! - Van Delphi naar Volos

De kampeergroep verlaat Delphi en reist noordwaarts richting Volos, de hoofdstad van het schiereiland de Pilion. Deze hele week blijven de caravans en campers verder op hun pootjes staan. De excursies naar alle Griekse oudheidkundige plekke...

06-04-2017 22:20

Van Athene naar Delphi

We zijn er bijna! - Van Athene naar Delphi

De kampeergroep staat op een stadscamping in de hoofdstad Athene. Daar staan hoogtepunten als een bezoek aan de Akropolis op het programma. De groep bezoekt het politieke machtscentrum, voor het parlementsgebouw vindt de wisseling van de wa...

30-03-2017 22:20

Zangkunsten in Epidaurus

We zijn er bijna! - Zangkunsten in Epidaurus

De kampeergroep reist dwars door de Peloponnesos naar het vasteland van Griekenland en komt aan in de hoofdstad Athene. Onderweg is er veel te zien. Ze bezoeken Monemvassia, beter bekend als het Gibraltar van Griekenland. Een boottocht bre...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We zijn er bijna! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We zijn er bijna! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We zijn er bijna! bij We zijn er bijna! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We zijn er bijna!. Heb je een uitzending van We zijn er bijna! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We zijn er bijna! gemist

Mensen in We zijn er bijna! kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. We volgen deze zomer in We zijn er bijna! veertig mensen in een groepsreis naar het Franse Corsica en het Italiaanse Sardinië, een tocht van 5000 kilometer. Martine van Os reist mee en doet verslag van het wel en wee van de vakantiegangers. Presentatie: Martine van Os.

Uitzending gemist van We zijn er bijna!? Hier kun je alle uitzendingen van We zijn er bijna! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 67
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord