Programma gemist?

Hier brengt op de uit groep een bezoek aan in Giant?s Causeway, een door indrukwekkende rotsformatie. Aan diezelfde imposante tijdens kust ligt ook door Carrick-a-Rede. door Hier wordt het vasteland op tv door middel op tv van een touwbrug verbonden naar met het een eilandje Carrick Island. De naar groep maakt ook op tv een stop een bij een van de op tv meest gefotografeerde plekken van tijdens Ierland. Gigantische bomen door op tv vormen een tunnel om Bregagh road. op tv Een op tv indrukwekkend gezicht, dat het vooral de fans van de het hit-serie Game of in Thrones zullen herkennen. In door een Belfast wordt er een bezoek gebracht een aan tijdens het Titanic Museum. De een groep maakt een stadsrit op door op tv de stad, waar de scheidingsmuur van tussen het protestantste in en op tv katholieke deel te zien is. tijdens De groep speelt van de finale op tv van uit jeu de boules. Wie zal er tijdens het met de winst vandoor de gaan?

Toch vinden Kees in en het Lydi het veel de te leuk met met de groep en besluiten daarom op tv met gewoon verder mee tijdens te reizen, mét een door huurauto. En op iedere camping op tv denkt de groep met uit mee over een oplossing naar tijdens een slaapplek: een de ene keer belandt het uit koppel met in een bed het & breakfast en de andere het keer doen door zij hun op tv oogjes toe tijdens in een huurcaravan. op tv Martine en Dita gaan in op een van vrije dag naar Dooagh. Een naar paar een maanden geleden was naar dit slaperige dorpje wereldnieuws, omdat het in strand dat 30 naar jaar het geleden na door een storm in een één nacht was weggevaagd, de nu plotseling in één met nacht weer het terug is tijdens gekomen. Een paar op tv maanden geleden was het mirakel van een het dit strand nieuws van Australië tot in een Japan. De baas op van het plaatselijke toeristenbureau op vertelt er vol trots over. tijdens De op reis vervolgt de naar Connemara, een prachtig natuurgebied. Daarna een reist de groep de verder van naar Sligo, waar naar het nog een hele klus een tijdens blijkt te zijn om de in caravans waterpas te op tv krijgen.

De vierde door aflevering van op We zijn er Bijna! brengt het ons in in Doolin, bij de het prachtige op tv Cliffs of Moher. De groep staat van daar op een het camping met in uitzicht op de de kliffen. van Het groene gras en de in grazende koeien zijn opvallend het zo dichtbij op tv de in zee. Lenie schildert van in haar vrije tijd het uit liefst het koeien, dus samen de met Martine trekt door ze het weiland in met om koeienfoto?s te maken.In Bunratty de tijdens woont de groep een Middeleeuwse een avond met eten, in drank en zang bij. de En door Kees en Lydi hebben op pech. De tijdens poelie onder op hun oude camper is van plotseling verdwenen. Technisch begeleider een Cees op denkt dat hij gestolen is. Hoe uit dan tijdens ook: zonder de poelie kunnen ze niet verder door rijden?

De met groep staat door ?aan het einde van de door wereld?. door Leus vertelt op in deze bijzondere plek over haar moeder de van 89 die uit het ze thuis achter tijdens moest laten. Normaal bezoekt ze een haar elke uit dag, dus ze heeft door lang tijdens getwijfeld of ze deze reis wel van moest maken. de Vaderdag tijdens wordt op de camping elk naar een jaar gevierd als door mannendag. De begeleiders op tv verzorgen daarom een ontbijt tijdens met eieren uit en spek. Iedereen uit neemt zijn eigen op tv tafel, stoelen en bestek op tv mee voor een gezamenlijk op tv ontbijt. van En ze hebben op tv geluk! Het is voor op de verandering prachtig in weer, er kan dus met buiten ontbeten worden. Tot van slot is begeleider van Lei jarig het én Lydi de geeft ochtendgymnastiek.

Tipperary naar is een de regionaal centrum waar verder niet uit zo tijdens veel gebeurt, maar de op naam Tipperary de spreekt velen tot de verbeelding. Het door beroemde op tv lied It's a Long op Way to Tipperary heeft op tv de stad namelijk op tv wereldfaam van bezorgd. Op de camping een komen de deelnemers door niet veel verder dan uit de eerste twee het regels, het maar in de stad in komt Martine samen met het van Menne en Hilly een een muzikale dame tegen het die met volle overgave het een gehele op lied voordraagt. Muziek en zingen door is met Ierland tijdens naar verweven. In elke het Ierse pub zijn naar dagelijks optredens, maar opvallend is vooral een uit de spontaniteit van uit cafégasten die een lied aanheffen. In van korte tijd door zingt de gehele met pub van mee.

Vanaf vanavond start een er door weer een nieuw door seizoen van We zijn er op tv Bijna! naar In deze van realityreeks doet presentatrice Martine naar van Os verslag tijdens van een groep met reislustige vijftigplussers die met eigen met caravan of van camper het erop uit trekt. een De bestemming van dit jaar: op Ierland. De reis naar begint op een in camping in Brielle. Na het de op eerste kennismakingsdag maakt de van groep per nachtboot de een oversteek naar op tv Engeland. Daarna op tv reizen ze dwars door het het Verenigd Koninkrijk om met uit vervolgens een dag uit door te rusten voor de volgende uit oversteek over van het water naar Dublin, van een de hoofdstad van van Ierland. Hier gaat het rondje van uit het 1500 kilometer over het op groene eiland beginnen. Met hun uit eigen caravan of van camper reizen een de Nederlandse toeristen tijdens in groepsverband het langs verschillende hoogtepunten. Vanaf uit maandag 31 juli is een We van zijn er Bijna zes weken naar lang te zien naar op maandag rond in 21.25 uur op NPO van op 1.

De de laatste tocht brengt het de reizigers met van Agrigento naar Palermo. door Onderweg is het één uit grote bende op langs de straten op tv in de bermen. Het naar is verboden om met afval met te dumpen maar de Sicilianen een lijken zich er weinig op tv met van aan te trekken. met De reizigers hebben een met lange excursiedag. door Ze bezoeken de Catacomben naar Van de naar Capucijnen. Op de de laatste reisdag is het vaderdag. de Alle het mannen ontbijten samen de aan een lange uit tafel op de camping. De het finale van naar jeu de een boules gaat dit jaar tussen de 2 dames. In Palermo de neemt de groep op na ruim 5 door weken neemt tijdens de nachtboot het naar het vasteland van Italië. Op het de tijdens kade neemt het Martine afscheid van alle reizigers. Dit is in het een herhaling van de 25 augustus 2014.

De op tv groep staat op een het camping bij Avola, op aan de tijdens oostkust van Sicilië. Behalve een uit van excursiedag naar het historische centrum de van de in stad Syracuse, staat op tv er weinig op het met programma. Iedereen heeft een een paar vrije dagen op om uit zelf in uit te vullen. De naar camping in Avola op tv is een mooie de plek om het verder rustig aan een te op doen op op tv de vrije dagen: de kampeerplekken liggen uit pal aan zee. in De woeste golven tijdens worden het getrotseerd. Het vertrek van de camping de in met Avola gaat niet zonder naar slag of stoot. op De toegangsweg is door een smal, bochtig door straatje met hoge in betonnen van muren waar de brede Hollandse caravans de maar net doorheen het kunnen. Technisch met begeleiders Wim en van Emmy loodsen tijdens met hun walkie talkies de naar groep van de een camping op tv naar de doorgaande weg. De reis op gaat verder naar van Agrigento aan in de zuidkust. Het een doel van op deze stop is het bezoeken op tv van de van Tempelvallei. in Zeven Griekse tempels staan op een met de heuvelrug en de grootste naar tempel behoort tot de op drie best in bewaarde Griekse uit tempels ter wereld. Het tempo door van de reis is op na een in kleine maand aangepast door aan het Italiaanse op tv ritme: piano, piano. Dit op is een herhaling van de 18 augustus in 2014.

De reisgroep tijdens kampeert met uitzicht door op uit vulkaan Etna, waarna ze door met de door ferry oversteken naar het Sicilië. De tocht begint vandaag aan in de kust een in de zuidelijke provincie in Calabrië. De op tv camping heeft een prachtig uit zicht op op de Etna, op de vulkaan die gezichtsbepalend in is voor het gehele door uit oostelijk deel van Sicilië. Er is een de excursie gepland, van maar niet iedereen gaat in naar mee. Rianne moet door terug naar Nederland en van er is een in aantal zieken. De rest tijdens van de de groep gaat met met de kabelbaan en grote jeeps op tv tot aan de het op kraterrand op de top op tv van de het Etna. Het is een prachtig een gezicht, totdat het het weer omslaat. Vanaf de tijdens laatste op tv camping op het vasteland vertrekt met de groep naar de door haven van richting Sicilië. De boottocht de naar de uit Siciliaanse havenstad Messina duurt een naar half uurtje, de maar het grootste uit deel door van de groep heeft pech. tijdens Wie van als eerste in de tijdens rij staat, gaat namelijk niet met vanzelfsprekend als eerste in van de boot op. Het vrachtverkeer naar heeft namelijk voorgang, de met de als resultaat lange wachttijden. Dit naar is een herhaling in van 11 door augustus 2014.

De met 44-koppige reisgroep staat in op een door bijzondere camping vlakbij door Napels. Ze gaan op het excursie naar de vulkaan de Vesuvius. Het tijdens kampeerveld bij Pozzuoli, een op kleine havenstad uit vlakbij Napels, een is onderdeel van een enorme vulkaankrater. tijdens Op door meerdere plekken komt stoom tijdens uit de op tv grond. Maar de camping valt tijdens mede door de van stinkende zwavellucht het niet bij iedereen in uit de smaak. De groep in gaat op de excursie naar de vulkaan op tv uit Vesuvius. De laatste met uitbarsting van deze vulkaan was in in 1944 en omdat van er om de de 50 jaar een op tv eruptie plaatsvindt, in kan in de kratermond elk moment een as en stenen uitspuwen. Daarna gaat naar de reis verder van naar de kustplaats tijdens Marina di uit Camerota. Martine in bezoekt het stadje samen in met reiziger tijdens Wim. Hij reist in zijn met eentje mee. Aan het Martine een vertelt hij uit zijn bijzondere verhaal. Dit is een op tv herhaling van van 4 augustus tijdens 2014.

We van maken kennis met de diverse met van groep die van het noorden tijdens naar het zuiden van tijdens Italië op tv reist. De tocht begint de in Toscane. naar Begeleidend echtpaar Ed en Ria uit zijn al met maanden voor van vertrek in de weer om door alles uit voor de kampeerders in goede naar banen te leiden. Wim door en Emmy het vormen het op technisch begeleidingsechtpaar. Hun tijdens taken bestaan uit van het repareren uit van een kledinghaakje uit tot het vastmaken van wielbouten en op tv verwisselen van banden. De in tocht begint op het het Toscaanse platteland uit in in Troghi, vlakbij op tv Florence. Natuurlijk wordt de tijdens stad bezocht en na een een rustdag gaat van de een reis naar Rome. Hoewel de in meeste deelnemers de Italiaanse naar hoofdstad op al vaker door hebben bezocht, blijft het de moeite op in waard en worden weer naar nieuwe plekjes de ontdekt. Na Rome strijkt met de groep neer op een naar camping in Pozzuoli, vlakbij de Napels. Dit is een uit herhaling van 28 door juli van 2014.

De kampeergroep in gaat de op tv laatste week van hun met vakantie op tv in. Vanaf de camping van aan zee reizen ze het in met groepsverband het binnenland in, met als van bestemming: op tv Kalambaka. Eenmaal op de uit camping worden op tv de pootjes uitgedraaid op aan de voet van indrukwekkende naar tijdens rotspilaren waar zeshonderd jaar geleden onder op moeilijke omstandigheden op tv kloosters op zijn gebouwd. Een bezoek aan op de Meteora in Kloosters ligt van voor de hand en van wordt in door de deelnemers als een in hoogtepunt van de met reis beschouwd. De de laatste reisdag van de op op tocht door Griekenland met brengt de groep naar het de noordwestkust van op het vasteland. Vlakbij naar de havenplaats van Igoumenitsa gaan voor de de laatste keer de luifels uit. door Op de camping tijdens aan zee het doet iedereen rustig aan op en genieten ze van nog even het van de door laatste vakantiedagen. Eén groot tijdens evenement staat nog met wel op in het programma: de finale van een de jeu de naar boules in competitie. Het wordt een naar strijd tussen door twee vrouwen die door technisch door begeleider Hermien door Dommerholt aan een tijdens heuse op tv urine dopingtest worden onderworpen. Wat zal op hier uit komen? Dit in een is een herhaling door van 24 augustus uit 2015.

De kampeergroep verlaat de Delphi en tijdens reist noordwaarts richting naar Volos, de in hoofdstad van het schiereiland de op Pilion. Deze op hele week blijven de het het caravans en campers verder het op hun pootjes staan. De naar op excursies naar alle met Griekse oudheidkundige plekken zijn voorbij en op naar er is tijd voor zwemmen, zonnebaden het en naar wandeltochten. Het schiereiland de Pilion is het een toeristische tijdens trekpleister. naar Het heeft bergen, dichte door bossen en witte kiezelstranden. De op tv welvaart dankt het naar gebied aan het de beroemde Piliontreintje. In tijdens 1894 de werd het traject van dit in stoomtreintje een aangelegd tussen de tijdens bergdorpen en de het havenstad Volos. Het de fruit uit de dorpen kon door via het spoor uit snel het richting haven worden getransporteerd. Voor in het de moeilijk te bereiken uit bergdorpen betekende dit een het economische vooruitgang. Nog steeds in is de naar Pilion van een welvarende streek. Het treintje een vervoert geen het fruit meer, tijdens maar rijdt nu met toeristen rond. Dit op tv is een herhaling tijdens op van 17 augustus tijdens 2015.

De kampeergroep staat op de op een stadscamping in de naar hoofdstad naar Athene. Daar staan hoogtepunten door als een bezoek aan de met met Akropolis op het programma. De groep naar bezoekt het politieke naar machtscentrum, voor het het parlementsgebouw van vindt de wisseling van met de wacht van plaats. Soldaten houden uit daar stoicijns de de wacht. Het de zijn erebanen waarvoor je als een soldaat wordt gevraagd en door uit het is geen optie het te weigeren. tijdens Een makkelijk baantje uit is het niet: uren aan een uit stuk de staan ze stokstijf stil. tijdens Alleen op gezag op van de het president mogen van ze hun post verlaten. Na Athene op tv is naar Delphi de bestemming. Hier heeft de op groep een van aantal rustdagen. Er een wordt een gewandeld, gezwommen en er worden markten uit naar bezocht. Van toeristisch het begeleiders At en Greet krijgen naar de deelnemers op een opdracht: maak op tv een Grieks van recept voor een in feestelijke gezamenlijke maaltijd met op de camping. Dit is een herhaling van van van 10 augustus in 2015.

De kampeergroep reist van dwars door naar de Peloponnesos naar het het vasteland van op tv Griekenland en komt met aan in de hoofdstad uit met Athene. Onderweg is er veel te de zien. naar Ze bezoeken de Monemvassia, beter bekend als het van Gibraltar door van Griekenland. Een boottocht brengt een de groep naar de een andere toeristische tijdens attractie: het door autoloze eiland Hydra waar door ezels nog steeds voor het het vervoer van mens het en goederen de zorgen. Hoogtepunt is het het theater van de Epidaurus. op tv Bijna de helft van de kampeergroep het zingt in koren een dus de op verleiding van is groot om in het eeuwenoude op theater zangkunsten naar te tijdens tonen. Dit is een een herhaling van 3 augustus tijdens 2015.

november 2017
04-09-2017 21:20

Carrick Island

We zijn er bijna! - Carrick Island

Hier brengt de groep een bezoek aan Giant?s Causeway, een indrukwekkende rotsformatie. Aan diezelfde imposante kust ligt ook Carrick-a-Rede. Hier wordt het vasteland door middel van een touwbrug verbonden met het eilandje Carrick Island. ...

28-08-2017 21:30

Connemara

We zijn er bijna! - Connemara

Toch vinden Kees en Lydi het veel te leuk met de groep en besluiten daarom gewoon verder mee te reizen, mét een huurauto. En op iedere camping denkt de groep mee over een oplossing naar een slaapplek: de ene keer belandt het koppel in een b...

21-08-2017 21:30

Doolin

We zijn er bijna! - Doolin

De vierde aflevering van We zijn er Bijna! brengt ons in Doolin, bij de prachtige Cliffs of Moher. De groep staat daar op een camping met uitzicht op de kliffen. Het groene gras en de grazende koeien zijn opvallend zo dichtbij de zee. Lenie...

14-08-2017 21:30

Mizen Head

We zijn er bijna! - Mizen Head

De groep staat ?aan het einde van de wereld?. Leus vertelt op deze bijzondere plek over haar moeder van 89 die ze thuis achter moest laten. Normaal bezoekt ze haar elke dag, dus ze heeft lang getwijfeld of ze deze reis wel moest maken. Va...

07-08-2017 21:30

Tipperary

We zijn er bijna! - Tipperary

Tipperary is een regionaal centrum waar verder niet zo veel gebeurt, maar de naam Tipperary spreekt velen tot de verbeelding. Het beroemde lied It's a Long Way to Tipperary heeft de stad namelijk wereldfaam bezorgd. Op de camping komen de...

31-07-2017 21:30

Start: We zijn er Bijna!

We zijn er bijna! - Start: We zijn er Bijna!

Vanaf vanavond start er weer een nieuw seizoen van We zijn er Bijna! In deze realityreeks doet presentatrice Martine van Os verslag van een groep reislustige vijftigplussers die met eigen caravan of camper erop uit trekt. De bestemming van ...

22-06-2017 17:05

Agrigento - Palermo

We zijn er bijna! - Agrigento - Palermo

De laatste tocht brengt de reizigers van Agrigento naar Palermo. Onderweg is het één grote bende langs de straten in de bermen. Het is verboden om afval te dumpen maar de Sicilianen lijken zich er weinig van aan te trekken. De reizigers heb...

21-06-2017 17:05

Avola - Agrigento

We zijn er bijna! - Avola - Agrigento

De groep staat op een camping bij Avola, aan de oostkust van Sicilië. Behalve een excursiedag naar het historische centrum van de stad Syracuse, staat er weinig op het programma. Iedereen heeft een paar vrije dagen om zelf in te vullen. De ...

20-06-2017 17:05

Marina di Nicotera - Avola

We zijn er bijna! - Marina di Nicotera - Avola

De reisgroep kampeert met uitzicht op vulkaan Etna, waarna ze met de ferry oversteken naar Sicilië. De tocht begint vandaag aan de kust in de zuidelijke provincie Calabrië. De camping heeft een prachtig zicht op de Etna, de vulkaan die gezi...

19-06-2017 17:05

Pozzuoli - Marina di Camerota

We zijn er bijna! - Pozzuoli - Marina di Camerota

De 44-koppige reisgroep staat op een bijzondere camping vlakbij Napels. Ze gaan op excursie naar de vulkaan Vesuvius. Het kampeerveld bij Pozzuoli, een kleine havenstad vlakbij Napels, is onderdeel van een enorme vulkaankrater. Op meerdere ...

16-06-2017 17:05

Troghi - Pozzuoli

We zijn er bijna! - Troghi - Pozzuoli

We maken kennis met de diverse groep die van het noorden naar het zuiden van Italië reist. De tocht begint in Toscane. Begeleidend echtpaar Ed en Ria zijn al maanden voor vertrek in de weer om alles voor de kampeerders in goede banen te lei...

20-04-2017 22:20

We zijn er!

We zijn er bijna! - We zijn er!

De kampeergroep gaat de laatste week van hun vakantie in. Vanaf de camping aan zee reizen ze in groepsverband het binnenland in, met als bestemming: Kalambaka. Eenmaal op de camping worden de pootjes uitgedraaid aan de voet van indrukwekken...

13-04-2017 22:20

Van Delphi naar Volos

We zijn er bijna! - Van Delphi naar Volos

De kampeergroep verlaat Delphi en reist noordwaarts richting Volos, de hoofdstad van het schiereiland de Pilion. Deze hele week blijven de caravans en campers verder op hun pootjes staan. De excursies naar alle Griekse oudheidkundige plekke...

06-04-2017 22:20

Van Athene naar Delphi

We zijn er bijna! - Van Athene naar Delphi

De kampeergroep staat op een stadscamping in de hoofdstad Athene. Daar staan hoogtepunten als een bezoek aan de Akropolis op het programma. De groep bezoekt het politieke machtscentrum, voor het parlementsgebouw vindt de wisseling van de wa...

30-03-2017 22:20

Zangkunsten in Epidaurus

We zijn er bijna! - Zangkunsten in Epidaurus

De kampeergroep reist dwars door de Peloponnesos naar het vasteland van Griekenland en komt aan in de hoofdstad Athene. Onderweg is er veel te zien. Ze bezoeken Monemvassia, beter bekend als het Gibraltar van Griekenland. Een boottocht bre...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We zijn er bijna! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We zijn er bijna! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We zijn er bijna! bij We zijn er bijna! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We zijn er bijna!. Heb je een uitzending van We zijn er bijna! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We zijn er bijna! gemist

Mensen in We zijn er bijna! kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. We volgen deze zomer in We zijn er bijna! veertig mensen in een groepsreis naar het Franse Corsica en het Italiaanse Sardinië, een tocht van 5000 kilometer. Martine van Os reist mee en doet verslag van het wel en wee van de vakantiegangers. Presentatie: Martine van Os.

Uitzending gemist van We zijn er bijna!? Hier kun je alle uitzendingen van We zijn er bijna! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 67
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord