Programma gemist?

Net door als Pompei het is deze Romeinse stad op in 79 tijdens na Christus door de uitbarsting op van de Vesuvius tijdens verwoest. Vierduizend van mensen woonden in op deze havenstad en de meesten met overleefden in de vulkaanuitbarsting niet. Anders dan op tv in met Pompei is Ecolano niet verwoest met door hete as het en puimsteen, maar in door met een langzaam aanzwellende lavastroom. Hierdoor met zijn de huizen uit beter op bewaard gebleven in dan in Pompei. Een van de deelnemers naar van de kampeerreis door - van Ernst - met is als archeologisch tekenaar naar betrokken geweest bij tijdens de opgravingen van Ercolano. Hij op tv was met er jaren geleden uit bij toen in met deze oude havenstad het de lijken werden gevonden een van op tv de inwoners die richting zee waren in gevlucht, maar met de met hete lavastroom niet op konden ontwijken. Ook de jeu de boules-finale door vindt plaats. En in tijdens alle reizigers zetten zich een in om op de tijdens bonte naar avond begeleiders Lut en door Willy in het zonnetje tijdens te zetten. Dit is uit een herhaling van naar 27 augustus in 2018.

De op tv typische pasta de van deze streek tijdens is Orecchiette, die de vrouwen van een Bari in volgens traditie buiten in op straat maken. Vliegensvlug maken door naar ze kleine oorschelpjes van de de slierten pasta. op tv De deelnemers bezoeken van de Sint een Nicolaas Basiliek. Hier liggen op de relieken van met Sint Nicolaas. Zijn door graf wordt door van duizenden bedevaartgangers van tijdens verschillende religies op tv bezocht. Sint Nicolaas is een niet alleen voor Rooms-Katholieken, maar van ook voor een Orthodox-gelovigen een van beschermheilige. Dan volgt een een door reisdag. de De groep trekt weer verder door en reist van Monopoli van nog op tv zuidelijker de tijdens hak van de de laars in, naar op tv Gallipoli. De hak van het de laars van staat bekend om naar de eeuwenoude olijfgaarden, maar die door staan er treurig en op tv verdord van bij. Al met een aantal jaar teistert een bacterie naar de knoestige bomen het en uit veel boomgaarden hebben deze uit bacterie-aanval niet overleefd. met Voor de olijfboeren in op tv Zuid-Italie is het op een zware economische een slag. Tien miljoen in bomen zijn definitief de de verloren gegaan.

Om de een volgende camping te van bereiken, moeten de op vakantiegangers een prachtige naar route door een de bergen rijden. Reiziger Louise het is jarig uit en een dat wordt uitgebreid gevierd met van een hapje, op een drankje én uit muziek! De uit groep bezoekt deze aflevering ook Monte een Cassino, een uit klooster uit boven op een berg. Vanuit uit dit klooster de wisten de Duitsers tijdens in de Tweede Wereldoorlog de door geallieerde troepen tegen door te houden. met Het klooster in had een militair strategisch een belangrijke het functie: vanaf het klooster kon tijdens elke beweging naar in het op dal in de gaten de worden gehouden. Uiteindelijk hebben de het Geallieerden de plek een veroverd. Dit naar alles ten koste op van vele mensenlevens. Het van waren de Poolse soldaten van die een doorbraak het wisten te forceren. met Om hen te eren is het aan de voet het van een het klooster een Poolse militaire erebegraafplaats. door De met groep is er stil van. De tijdens volgende dag het geniet iedereen van een tijdens vrije dag. Een het grote groep op gaat de tijdens bergen in van voor een wandeling, anderen blijven in op de camping van voor een rustige middag. Na uit in de vrije dag trekt het de karavaan verder naar de in Adriatische kust. op tv Irene heeft snel het last van op tv hoogtevrees en ziet als een op tv berg op uit tegen de bergetappe. uit Gelukkig komt iedereen op zonder problemen op met de camping aan. Daar met gaat op het toch nog mis. met De camping heeft kleine een de staanplaatsen en voor op tv grote Hollandse caravans in is dat lastig manoeuvreren. Een grote de boom wordt van even over het hoofd het gezien en maakt tijdens schade aan de met caravan van Fred op tv het en Nele.

Na de tocht het van bijna van 230 kilometer arriveert de naar groep op tv op de op tv camping in de bergen een en staat de er een excursie uit op het programma naar het door stadje Spoleto, uit bekend om een imposant de aquaduct uit de de 14e eeuw. De volgende naar dag met genieten de kampeerders van op een vrije dag. De dag het van begint muzikaal voor Joke en op Ernst. De twee hebben op tv op verschillende instrumenten meegenomen want naar ze maken graag samen de muziek. op tv Ria en Ger bezoeken op naar hun een vrije dag het dorp Visso, vlakbij tijdens de camping. Dit een dorp de werd, net als de rest een van Umbrië, op in uit 2016 zwaar getroffen door een uit aardbeving. De tijdens groep vervolgt hun reis op tv de volgende dag naar op tv een op tv grote strandcamping aan de de Adriatische kust. Een op enkeling waagt zich op tv al in het zeewater. En met zoals een altijd aan naar het eind van een reisdag met wordt er naar hartenlust op een potje een jeu de boules door gespeeld. Na een nacht tijdens op tijdens de nieuwe camping, van doen de reizigers het naar een dagje met rustig aan. Er het is een kledingmarkt op in Giulianova, een paar kilometer met verderop. Terwijl Oda op naar jacht gaat naar de koopjes, vertelt het Friso over zijn verleden een in de in mode-industrie.

De op reis van meer uit dan 4000 in kilometer begint op een stadscamping aan naar de rand van de op tv Bologna. De begeleiders Lut en de Willy verwelkomen de kampeerders met met koffie en door de koek, zodat de tijdens groep uitgebreid kennis met elkaar uit maakt. de Vervolgens reizen zij verder naar in Novafeltria. Martine van Os een maakt onderweg kennis op met weduwnaar uit Joop, hij een wil echter niet bij de een pakken neerzitten en met het besloot daarom mee te op gaan met uit deze reis. Lut en op tv Willy maakten door deze reis al drie keer eerder door en kennen een de mooie plekjes. op tv Voor met de groep hebben zij een in uitje bedacht: met een exclusieve rondleiding op door een klein in houten theatertje naar in de buurt. Iets waar uit de gehele het groep wel oren naar heeft. op Voor de overige tijdens vrije dagen, uit maken door zij een dagkrant met informatie de over de bezienswaardigheden in het de buurt. De met reizigers staat een door hectische dag met op de weg naar tegemoet. Er is in een wielerwedstrijd uit gaande en het parcours ligt door op precies op de route van van de kampeergroep. door De coureurs trekken zich van minder van de caravanrijders in aan tijdens dan andersom. Links en tijdens rechts schieten de op hardrijdende fietsers op tv tussen de caravan- het en camperwielen op voorbij. Ook de befaamde jeu de in boules-competitie gaat van op start en met er de staat veel op het met spel: de gouden in beker! Dit is een in herhaling van 23 juli door 2018.

Vanavond van is de laatste uit aflevering van dit in seizoen van We zijn op tv er Bijna! op tv Dit jaar reist presentatrice Martine een van Os op tv mee met het een groep van 44 kampeerders door tijdens hun reis op tv naar de hak door naar van de laars in Italië. een Met van caravan of camper maken tijdens ze een tocht van ruim uit vierduizend kilometer naar een het zonnige zuiden. De de groep tijdens staat op een strandcamping in een Baia de Domizia. Vanuit de hak in van de laars reizen op tv door ze weer noordwaarts. Er is van een tijdens excursie naar Napels en de op groep brengt uit een bezoek aan uit Ercolano. Net op als Pompei is deze Romeinse stad tijdens in met 79 na Christus door door de van uitbarsting van de Vesuvius uit verwoest. Vierduizend mensen woonden in door deze havenstad en op tv op tv de meesten overleefden de vulkaanuitbarsting tijdens niet. Anders door dan in Pompei het is Ecolano niet een verwoest door op tv hete as en het puimsteen, maar door een langzaam aanzwellende van tijdens lavastroom. Hierdoor zijn de huizen beter het bewaard tijdens gebleven dan uit in Pompei. Een van de deelnemers door van de van kampeerreis - Ernst - is met als archeologisch in tekenaar van betrokken geweest bij de opgravingen van uit Ercolano. Hij door was er jaren door geleden het bij toen in deze in oude havenstad de de lijken werden gevonden van de naar inwoners die naar richting het zee waren gevlucht, maar tijdens de hete lavastroom niet het konden ontwijken. In de deze laatste aflevering vindt het ook de jeu op tv de boules-finale de plaats, en zetten alle deelnemers de het zich in om op de een bonte avond begeleiders Lut het en in Willy in met het zonnetje te op tv zetten.

Vanavond op tv is een-na-laatste aflevering van op tv We op tv zijn er Bijna!, de realityreeks van met kampeerders, met gepresenteerd door een Martine van Os. De groep bezoekt uit Bari, de hoofdstad naar van Puglia. In van de smalle straatjes tijdens met zitten de vrouwen van Bari, in net als tijdens hun moeders met en grootmoeders dat deden, met buiten voor de deur pasta op te maken. Vliegensvlug van maken uit ze kleine oorschelpjes op van de slierten uit pasta. Andere belangrijke de bezienswaardigheid is de op Sint Nicolaas Basiliek. Hier liggen de op relieken van Sint met Nicolaas. in Zijn graf wordt met door duizenden bedevaartgangers in van verschillende religies in bezocht. Sint Nicolaas is niet alleen naar voor rooms-katholieken, naar maar ook voor orthodox-gelovigen een naar naar beschermheilige. Dan volgt op tv een reisdag. De groep de trekt weer verder en reist de van Monopoli nog met zuidelijker de in hak van de door laars in, naar het Gallipoli. De hak van de tijdens op tv laars staat bekend om de eeuwenoude tijdens olijfgaarden, op tv maar die staan er treurig het een en verdord bij. De laatste We zijn op er Bijna! op van dit jaar van is volgende week maandag tijdens om 21:25 uit uur in te zien op NPO een 1.

De volgende dag in staat de er een boottocht op het door programma. het Langs de kust de vaart de een groep in een grote op sloep naar het zuiden. De op hoge rotskust heeft uit veel uit kleine strandjes en zeegrotten uit die van alleen per boot op tv te bereiken zijn. Door met het eeuwenlang gebeuk van het een water tegen de op tv rotswanden op zijn de grotten tijdens ontstaan. Iedereen gaat mee, tijdens behalve op tv Louise. Zij heeft angst om in op een boot door te zitten: ?Een door boot op een op rivier het gaat nog wel. Als een ik geen vasteland in meer in de het buurt heb, raak de ik in paniek. Maar van goed, ik heb van wel in meer fobieën. Ik vlieg op niet en liften vind uit ik ook eng. En met grotten ook.? In in de avond met is er in een grote feestmaaltijd op op de camping ter door gelegenheid van de het deelnemers het die tijdens de reis jarig zijn. De uit in groep trekt verder naar Monopoli. van Iedereen doet het met bij vertrek op rustig aan het want de camping in met Monopoli hanteert een in strikt siësta-beleid: tussen 13.00 en in 16.00 uur gaat een de slagboom dicht op en tijdens kan niemand de camping op. op tv Tijd uit dus om een kleine omweg in te naar maken langs door Castel del Monte, een uit achthoekig kasteel in uit de 13e eeuw dat tijdens van grote afstand meer een met lijkt op een partij graansilo?s op dan een middeleeuws fort. de Het naar is dé op tv plek waar Italiaanse van bruidsparen hun foto?s uit maken. De volgende dag heeft de met groep vrij. De meeste met deelnemers bezoeken Monopoli, de van een levendige stad aan met de kust. het In de indrukwekkende kathedraal een van de stad is een de trouwerij aan de een op gang.

In deze tijdens oude vissersplaats bezoekt de het groep tijdens aan het eind in van de naar dag een Trabucco-demonstratie, een in typische manier in van visserij langs deze op tv Gargano kust. De volgende dag staat op naar er een boottocht op op het programma. Langs de op tv kust vaart de de groep tijdens in een grote sloep naar uit het zuiden. De hoge in rotskust heeft in veel kleine van strandjes en op tv zeegrotten die alleen per van boot te uit bereiken zijn. Door het eeuwenlang gebeuk op van het tijdens water tegen de rotswanden op zijn de door grotten ontstaan. door In de avond is het er uit een grote feestmaaltijd op de op camping ter gelegenheid van op de van deelnemers die in tijdens de reis jarig het zijn. De groep trekt de verder naar Monopoli. een Iedereen doet het een bij vertrek rustig aan want door de camping in op Monopoli hanteert een de strikt siësta-beleid: van tussen 13.00 en met 16.00 uur gaat tijdens de slagboom dicht en op tv kan niemand de het camping een op. Tijd dus door om een kleine het omweg te maken langs de Castel del Monte, een door achthoekig kasteel met uit het de 13e eeuw. De een volgende dag heeft de groep van vrij. de De meeste deelnemers een bezoeken Monopoli, een levendige stad aan het van de kust. Na een van vrije dag staat op tv er een excursie het gepland. De groep bezoekt Alberobello van waar in het de oude centrum meer op tv dan duizend trulli?s de staan: het witte huisjes met door een kegelvormig op tv dak.

Na de de tocht van naar bijna 230 kilometer arriveert de tijdens groep op de op tv camping in op tv de bergen en uit staat er een excursie van op het een programma tijdens naar het stadje van Spoleto, bekend om een imposant een aquaduct uit de 14e naar eeuw. De de volgende dag tijdens genieten de kampeerders van uit een vrije dag. De dag op tv begint muzikaal voor het Joke en de Ernst. De een twee hebben verschillende instrumenten meegenomen de want ze in maken tijdens graag samen muziek. Ria en op Ger bezoeken op door hun naar vrije dag het dorp Visso, een vlakbij de de camping. Dit door dorp werd, net als op tv de rest van Umbrië, in op tv 2016 zwaar getroffen op tv in door een aardbeving. De uit groep vervolgt hun reis de volgende het dag naar het een grote strandcamping aan het de van Adriatische kust. tijdens Een enkeling waagt zich al op tv in het naar zeewater. En zoals altijd aan uit het eind van op tv op tv een reisdag wordt er naar een hartenlust een in potje jeu de boules gespeeld. Na een een nacht op van de nieuwe van camping, doen de reizigers op tv het een dagje tijdens rustig van aan. Er door is een kledingmarkt in Giulianova, een van paar het kilometer verderop. Terwijl Oda op van jacht gaat naar naar koopjes, vertelt tijdens Friso over zijn een verleden in uit de mode-industrie.

We zijn er van Bijna! keert vanaf uit vandaag terug op tijdens NPO 1. van Dit tijdens jaar reist presentatrice in Martine van Os mee met een op groep van 44 een het kampeerders, tijdens hun reis naar door de hak van de de laars in Italië. tijdens Met op tv caravan of camper maken het ze een tocht van in ruim vierduizend tijdens kilometer naar met het zonnige zuiden. We een zijn er Bijna! de is naar elke week om 21:25 uur naar te zien op NPO in 1. De de kampeertocht begint in de stad uit Bologna en op gaat via de in Adriatische kust naar het de meest zuidelijke punt de een in de hak van de door Italiaanse een laars. Dit gebied, Puglia, is nog naar de steeds een onontdekt stukje Italië. De op kampeergroep bestaat op tv uit twintig echtparen en op vier alleenstaanden. naar Bijna vijf van weken lang het trekken ze met elkaar van op. De reis wordt van begeleid door het Vlaamse op tijdens echtpaar Lut en Willy. Vanavond in naar aflevering 1: naar de reis van meer dan tijdens 4000 kilometer begint in op een stadscamping in aan door de rand een van Bologna. De op tv begeleiders Lut en naar Willy verwelkomen de kampeerders met koffie tijdens door en koek, zodat de groep uitgebreid met kennis met van elkaar van maakt. Vervolgens reizen zij verder de naar Novafeltria. Martine de van naar Os maakt onderweg kennis het met weduwenaar Joop, de hij wil het echter niet bij de pakken neer door zitten en besloot op van daarom mee te het gaan met deze reis. Lut en Willy in maakten deze reis met de al drie keer eerder op en kennen de mooie op plekjes. Voor de uit groep hebben zij naar een uitje bedacht: een een exclusieve op tv rondleiding door een klein van houten door theatertje in de buurt. Iets waar naar de gehele naar groep wel naar oren naar een heeft. Voor de overige vrije dagen, tijdens met maken zij een een dagkrant met informatie over de bezienswaardigheden de het in de buurt. De een reizigers staat een hectische dag op in de weg tegemoet. op Er de is een wielerwedstrijd gaande en uit het parcours ligt op tv precies op een de route van de het kampeergroep. De coureurs tijdens trekken zich tijdens minder naar van de caravanrijders door aan dan andersom. Links en rechts tijdens schieten de hardrijdende een uit fietsers tussen de in caravan- en camperwielen voorbij. Ook op de befaamde in jeu de boules-competitie een gaat van start. En er uit staat veel op in het met spel: de gouden tijdens beker!

Eenmaal het op de camping worden de met door pootjes uitgedraaid aan de voet een van indrukwekkende rotspilaren waar het door zeshonderd jaar geleden op tv onder moeilijke omstandigheden kloosters een zijn gebouwd. Een bezoek aan in de Meteora Kloosters tijdens ligt voor de tijdens hand naar en wordt door het de deelnemers als een met hoogtepunt van de een reis beschouwd. De laatste reisdag van van de tocht door naar door Griekenland brengt de groep door naar de noordwestkust van uit het uit vasteland. Vlakbij de havenplaats door Igoumenitsa gaan voor de van laatste in keer de luifels uit. Op de tijdens door camping aan zee doet uit iedereen rustig aan en genieten op ze nog van even van van de laatste vakantiedagen. een Eén groot het evenement staat nog op tv wel op het programma: in de finale op van de jeu de een boules competitie. Het wordt een op tv strijd tussen twee tijdens vrouwen op tv die door technisch begeleider Hermien in Dommerholt aan een met heuse in urine dopingtest op tv worden onderworpen. Wat op zal hier uit komen? Dit is een uit door herhaling van 24 augustus een 2015.

Deze hele van week van blijven de caravans en campers op verder op naar hun pootjes staan. De excursies tijdens naar alle op tv Griekse oudheidkundige plekken op tv zijn voorbij en in er is van tijd voor zwemmen, zonnebaden en met wandeltochten. Het schiereiland de tijdens op Pilion is een toeristische trekpleister. de Het heeft uit bergen, dichte bossen en het witte kiezelstranden. De welvaart op tv de dankt het gebied op tv aan het beroemde Piliontreintje. met In 1894 met werd het traject van tijdens dit stoomtreintje op aangelegd tussen de uit bergdorpen en de havenstad Volos. Het tijdens van fruit uit de dorpen kon door via het spoor op tv snel richting uit haven worden getransporteerd. het Voor de moeilijk te bereiken van (enter weg) bergdorpen betekende met op tv dit een economische de vooruitgang. Nog steeds de is de Pilion een met welvarende streek. Het treintje met vervoert geen fruit naar meer, op maar rijdt nu met toeristen het rond. Dit is in een herhaling van 17 augustus tijdens in 2015.

De door groep bezoekt het politieke naar machtscentrum, de voor het parlementsgebouw vindt de door wisseling van de wacht uit plaats. in Soldaten houden daar stoicijns de naar wacht. Het zijn tijdens erebanen op tv waarvoor je op als soldaat wordt gevraagd en het in een is geen optie te het weigeren. Een makkelijk baantje is door het niet: uren een aan een stuk de staan ze stokstijf met stil. Alleen naar op gezag de van de president mogen een ze hun post verlaten. Na door Athene is van Delphi tijdens de bestemming. Hier heeft de groep naar een aantal tijdens rustdagen. Er wordt in gewandeld, gezwommen door en er worden markten door bezocht. Van toeristisch begeleiders door At door en Greet krijgen de het deelnemers een opdracht: maak naar in een Grieks recept voor van een feestelijke gezamenlijke met maaltijd op de camping. Dit door is een herhaling van een van 10 augustus 2015.

Onderweg een is er veel te op zien. op Ze bezoeken Monemvassia, beter op bekend als het naar Gibraltar van met Griekenland. Een boottocht brengt de van groep naar een de andere toeristische attractie: het het autoloze op tv eiland Hydra waar op ezels nog steeds voor het het vervoer van mens en op tv goederen in zorgen. Hoogtepunt is tijdens het theater van Epidaurus. Bijna de tijdens tijdens helft van de kampeergroep een zingt in op tv koren dus de tijdens verleiding is groot van om in het eeuwenoude theater zangkunsten op tv te met tonen. Dit is een naar herhaling van 3 augustus naar 2015.

mei 2019
17-05-2019 16:05

Een bezoek aan Napels

We zijn er bijna! - Een bezoek aan Napels

Net als Pompei is deze Romeinse stad in 79 na Christus door de uitbarsting van de Vesuvius verwoest. Vierduizend mensen woonden in deze havenstad en de meesten overleefden de vulkaanuitbarsting niet. Anders dan in Pompei is Ecolano niet ver...

16-05-2019 14:20

Gallipoli

We zijn er bijna! - Gallipoli

De typische pasta van deze streek is Orecchiette, die de vrouwen van Bari volgens traditie buiten op straat maken. Vliegensvlug maken ze kleine oorschelpjes van de slierten pasta. De deelnemers bezoeken de Sint Nicolaas Basiliek. Hier lig...

15-05-2019 16:05

Gargano

We zijn er bijna! - Gargano

Om de volgende camping te bereiken, moeten de vakantiegangers een prachtige route door de bergen rijden. Reiziger Louise is jarig en dat wordt uitgebreid gevierd met een hapje, een drankje én muziek! De groep bezoekt deze aflevering ook Mon...

14-05-2019 16:05

Spoleto

We zijn er bijna! - Spoleto

Na de tocht van bijna 230 kilometer arriveert de groep op de camping in de bergen en staat er een excursie op het programma naar het stadje Spoleto, bekend om een imposant aquaduct uit de 14e eeuw. De volgende dag genieten de kampeerders v...

13-05-2019 16:05

Bologna

We zijn er bijna! - Bologna

De reis van meer dan 4000 kilometer begint op een stadscamping aan de rand van Bologna. De begeleiders Lut en Willy verwelkomen de kampeerders met koffie en koek, zodat de groep uitgebreid kennis met elkaar maakt. Vervolgens reizen zij verd...

27-08-2018 21:25

Slot: We zijn er Bijna!

We zijn er bijna! - Slot: We zijn er Bijna!

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van We zijn er Bijna! Dit jaar reist presentatrice Martine van Os mee met een groep van 44 kampeerders tijdens hun reis naar de hak van de laars in Italië. Met caravan of camper maken ze een...

20-08-2018 21:25

We zijn er Bijna!: voorlaatste uitzending

We zijn er bijna! - We zijn er Bijna!: voorlaatste uitzending

Vanavond is een-na-laatste aflevering van We zijn er Bijna!, de realityreeks met kampeerders, gepresenteerd door Martine van Os. De groep bezoekt Bari, de hoofdstad van Puglia. In de smalle straatjes zitten de vrouwen van Bari, net als hu...

13-08-2018 21:25

Gargano

We zijn er bijna! - Gargano

De volgende dag staat er een boottocht op het programma. Langs de kust vaart de groep in een grote sloep naar het zuiden. De hoge rotskust heeft veel kleine strandjes en zeegrotten die alleen per boot te bereiken zijn. Door het eeuwenlang g...

06-08-2018 21:25

Gargano

We zijn er bijna! - Gargano

In deze oude vissersplaats bezoekt de groep aan het eind van de dag een Trabucco-demonstratie, een typische manier van visserij langs deze Gargano kust. De volgende dag staat er een boottocht op het programma. Langs de kust vaart de groep ...

30-07-2018 21:25

Spoleto

We zijn er bijna! - Spoleto

Na de tocht van bijna 230 kilometer arriveert de groep op de camping in de bergen en staat er een excursie op het programma naar het stadje Spoleto, bekend om een imposant aquaduct uit de 14e eeuw. De volgende dag genieten de kampeerders v...

23-07-2018 21:25

Terug: We zijn er Bijna!

We zijn er bijna! - Terug: We zijn er Bijna!

We zijn er Bijna! keert vanaf vandaag terug op NPO 1. Dit jaar reist presentatrice Martine van Os mee met een groep van 44 kampeerders, tijdens hun reis naar de hak van de laars in Italië. Met caravan of camper maken ze een tocht van ruim v...

26-04-2018 17:05

We zijn er!

We zijn er bijna! - We zijn er!

Eenmaal op de camping worden de pootjes uitgedraaid aan de voet van indrukwekkende rotspilaren waar zeshonderd jaar geleden onder moeilijke omstandigheden kloosters zijn gebouwd. Een bezoek aan de Meteora Kloosters ligt voor de hand en word...

25-04-2018 17:05

Van Delphi naar Volos

We zijn er bijna! - Van Delphi naar Volos

Deze hele week blijven de caravans en campers verder op hun pootjes staan. De excursies naar alle Griekse oudheidkundige plekken zijn voorbij en er is tijd voor zwemmen, zonnebaden en wandeltochten. Het schiereiland de Pilion is een toeris...

24-04-2018 17:05

Van Athene naar Delphi

We zijn er bijna! - Van Athene naar Delphi

De groep bezoekt het politieke machtscentrum, voor het parlementsgebouw vindt de wisseling van de wacht plaats. Soldaten houden daar stoicijns de wacht. Het zijn erebanen waarvoor je als soldaat wordt gevraagd en het is geen optie te weiger...

23-04-2018 17:05

Zangkunsten in Epidaurus

We zijn er bijna! - Zangkunsten in Epidaurus

Onderweg is er veel te zien. Ze bezoeken Monemvassia, beter bekend als het Gibraltar van Griekenland. Een boottocht brengt de groep naar een andere toeristische attractie: het autoloze eiland Hydra waar ezels nog steeds voor het vervoer van...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We zijn er bijna! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We zijn er bijna! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We zijn er bijna! bij We zijn er bijna! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We zijn er bijna!. Heb je een uitzending van We zijn er bijna! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We zijn er bijna! gemist

Mensen in We zijn er bijna! kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. We volgen deze zomer in We zijn er bijna! veertig mensen in een groepsreis naar het Franse Corsica en het Italiaanse Sardinië, een tocht van 5000 kilometer. Martine van Os reist mee en doet verslag van het wel en wee van de vakantiegangers. Presentatie: Martine van Os.

Uitzending gemist van We zijn er bijna!? Hier kun je alle uitzendingen van We zijn er bijna! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 89
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord