Programma gemist?

Eenmaal de op de camping worden de uit pootjes uitgedraaid aan tijdens een de voet van indrukwekkende rotspilaren op tv waar zeshonderd jaar geleden uit onder naar moeilijke omstandigheden de kloosters zijn gebouwd. Een door bezoek aan een de Meteora Kloosters ligt voor de in hand met en wordt door tijdens de deelnemers als een hoogtepunt op op van de reis beschouwd. De op tv laatste reisdag van door de tocht door door Griekenland brengt de groep naar naar de noordwestkust van op uit het vasteland. Vlakbij de op tv havenplaats Igoumenitsa gaan in voor de laatste keer de met luifels uit. Op een de camping aan zee de in doet iedereen rustig in aan en genieten ze nog even op tv van de laatste in vakantiedagen. naar Eén groot tijdens evenement staat nog wel op het op tv het programma: de finale een van de jeu de boules op competitie. Het wordt een uit op strijd tussen twee vrouwen die een door technisch het begeleider Hermien Dommerholt het aan een op tv heuse urine dopingtest uit worden onderworpen. Wat zal hier uit op tv komen? Dit is het een herhaling van uit 24 augustus door 2015.

Deze hele week in de blijven de caravans en campers in verder naar op hun pootjes het staan. De excursies naar alle Griekse op oudheidkundige plekken zijn uit voorbij en er een is naar tijd voor zwemmen, zonnebaden en van op wandeltochten. Het schiereiland de een Pilion is een toeristische trekpleister. naar Het heeft bergen, dichte van bossen en witte de naar kiezelstranden. De welvaart dankt een het gebied op tv aan het beroemde Piliontreintje. op tv In 1894 werd op tv het traject van dit stoomtreintje in aangelegd tussen de naar met bergdorpen en de havenstad Volos. Het door fruit uit de met dorpen kon via het het de spoor snel richting haven worden de getransporteerd. de Voor de in moeilijk te bereiken (enter weg) bergdorpen naar betekende de dit een economische vooruitgang. Nog steeds op is de de Pilion een met welvarende streek. Het treintje vervoert tijdens geen fruit meer, een maar rijdt nu in met toeristen rond. Dit met is tijdens een herhaling een van 17 augustus op tv 2015.

De groep tijdens bezoekt het politieke op tv machtscentrum, voor het de parlementsgebouw vindt de door wisseling van in de wacht tijdens plaats. Soldaten houden daar stoicijns de naar wacht. Het het zijn erebanen tijdens waarvoor je als soldaat met wordt gevraagd de en het is geen optie een te weigeren. een Een makkelijk baantje het is het de niet: uren aan met een stuk staan in ze stokstijf met stil. Alleen op op gezag van de president mogen ze op hun post verlaten. Na van Athene op is Delphi de bestemming. op Hier heeft tijdens de groep een in aantal rustdagen. met Er wordt gewandeld, gezwommen en door er worden markten bezocht. van de Van toeristisch begeleiders het At en Greet krijgen door de deelnemers een opdracht: maak op een Grieks het recept voor een een feestelijke gezamenlijke uit maaltijd op de camping. Dit is het naar een herhaling van 10 in augustus 2015.

Onderweg is er naar veel op te zien. een Ze bezoeken Monemvassia, tijdens beter bekend als het Gibraltar naar van Griekenland. Een boottocht in brengt de groep naar uit een in andere toeristische attractie: het een autoloze eiland Hydra waar het ezels nog steeds een voor naar het vervoer het van mens en goederen zorgen. Hoogtepunt op is het het theater van Epidaurus. Bijna de door helft van de met kampeergroep zingt in door koren dus de tijdens verleiding de is groot om in het met naar eeuwenoude theater zangkunsten uit te tonen. Dit is een herhaling van van tijdens 3 augustus 2015.

In een Olympia bezoeken van de reigers de opgravingen in Olympia, op het waar de allereerste Olympische Spelen naar werden gehouden. Ruim 700 tijdens jaar door voor Christus op gingen mensen al de strijd op tv met elkaar het aan om wie het sterkst door het of snelst was. De spelregels waren tijdens destijds iets anders dan op tijdens tijdens de huidige Olympische met Spelen. ?Alle een soorten stoten en trappen waren tijdens geoorloofd, ook in als dat op de dood tot gevolg had?, vertelt door de naar gids. ?Het enige wat op niet een was toegestaan, was iemands ogen uitsteken.? Dit op tv naar is een herhaling het van 27 juli een 2015.

At het en Greet zijn al de een paar dagen van van tevoren op de met camping tijdens om alles gereed door te maken. naar Het begeleiden van de een groep kampeerders is voor hen met een een vrijwillige klus. In de het begeleiding worden ze geholpen van door een Henk en Hermien. Henk is zijn op tv van leven lang wegenwachter in geweest en dit jaar uit gestopt met een werken. Hij en zijn vrouw staan op tv klaar bij pech van en een ander ongemak. Dit is een herhaling van van 20 juli het uit 2015.

Waar elders in in door Europa op zo?n plek het tijdens watertoerisme welig zou tieren, uit de is het hier rustig in op het spiegelgladde wateroppervlak. Het tijdens meer het ligt een uur rijden van van de Bulgaarse hoofdstad Sofia. naar De naar Nederlands sprekende gids door Tsvetelin Valkov loodst de mensen tijdens door op tv de stad langs de grootste in een bezienswaardigheden: de Nevski Kathedraal en de uit parlementsgebouwen. De laatste op tv reisdag van het programma met door gaat de bergen een in naar het beroemde door Rilaklooster. Het vertrek uit heeft nog wat door voeten in aarde, want een van paar honderd meter de met na vertrek vanaf van de camping is er een door diep gat met in de weg. Wil, de van van technische man, bezoekt de uit avond voor uit vertrek met alle chauffeurs deze met hindernis. Dit is een van herhaling van 26 uit augustus een 2013.

Bij tijdens de plaatselijke apotheek verzamelt Japik van door met handen en voeten met de benodigde naar medicijnen voor zijn naar reisgenoot. De reis is over uit de helft en op op deze rustdag op tv aan zee lucht iedereen de uit dekbedden. De volgende bestemming in van is Veliko Tarnovo, de voormalige met hoofdstad van een het Tweede een Bulgaarse Rijk. De oude stad torent op tv hoog boven een het nieuwere gedeelte. De een groep heeft geluk naar met de jaarlijkse tijdens uit spectaculaire lichtshow. De camping ligt op een 20 kilometer door afstand van de stad de uit in een glooiende omgeving een midden in de natuur. in Maar ook het van natuur kan men het wakker liggen. De luid met op kwakende kikkers houden uit de meeste deelnemers ?s naar nachts uit met hun slaap. Vanaf Veliko Tarnovo reist het de met groep verder het binnenland en op tv de bergen in. een Op de een reisdag over de in Klisura Pas krijgen Jan een en door Corrie pech met de in auto. En als dan ook in de de telefoonverbindingen niet in meer werken, duurt het even tijdens voordat de technische ploeg in ter plaatse op is. Maar een de oudste van deelnemers van de reis laten in zich niet snel van van de wijs brengen? Dit van is een de herhaling van de 19 augustus tijdens 2013.

Een het klein gezelschap het van de deelnemers valt met van de neus in de door boter als ze door op eigen de gelegenheid door de hoofdstad bezoeken. Omdat op tv het werkpaleis uit van de oud dictator ter gelegenheid in van een tijdens feestdag is opengesteld tijdens voor de publiek, kunnen onder andere Henk door en Yvonne het op beroemde met balkon betreden. Vanaf Boekarest reist de groep uit verder met naar de Zwarte Zee. De uit aankomst op tv bij de naar populaire badplaats Mamaia onder het de rook van Constanta valt door letterlijk in het op tv water, want in het regent pijpenstelen. op tv In deze aflevering leren met we Benny met en Minny kennen. Ook een leren we van Wil en Fieke in beter kennen. met Wil en Fieke de begeleiden dit naar soort reizen al jaren door en beleven naar er zelf de grootste lol aan. Tijdens met de tijdens volgende reisdag trekt door de karavaan opnieuw een grens in over. op tv Van het Roemeense door Mamaia gaat het naar naar Obzor in op tv Bulgarije, ook aan de het Zwarte Zee. Omdat er van op tv weinig Engels of Duits wordt een gesproken door de de Bulgaarse op bevolking, reist er een Nederlands sprekende op gids mee. Tsevetelin op Valkov wordt de na in aankomst met een borrel welkom geheten. Dit een is uit een herhaling een van 12 augustus het 2013.

We naar maken kennis met Henny de door Kuijer. Vorig op jaar van verloor hij zijn vrouw. door Samen maakten tijdens ze veel reizen met de caravan, de en dit op jaar naar gaat Henny voor het eerst met alleen. De reis over de van Balkan is tijdens pittig. Er worden veel op kilometers gereden naar en veel het excursies gemaakt. Een op rustdag is daarom uit af en toe een zeer welkom. Jan van der naar Leer maakt uit tijd voor tijdens de wekelijkse op kapbeurt van zijn de vrouw Corrie. Het reisgezelschap trekt verder Roemenië met in en met stopt naar in de plaats Bran. Dit rustige op dorp is sinds naar het verhaal door van Graaf op tv Dracula veranderd in een op tv toeristische attractie. de In de hoofdstad Boekarest hebben het van de kampeerders een naar bijzondere ervaring. Ze overnachten niet op in gras, maar op in asfalt. Dit de is een het herhaling van 5 augustus op tv 2013.

We naar maken kennis met Cor Langbroek. naar De voormalige hoofdonderwijzer op tv heeft samen met in zijn van vrouw Fenna zijn de draai als begeleidersechtpaar gevonden. een Iedere op tv zomer trekken ze op tv met kampeergroepen door Europa. Jan en Corrie naar van der Leer tijdens zijn van de oudste reizigers tijdens in het het gezelschap. Jan van op tv der Leer is met zijn op tv 82 van jaar de oudste reiziger in in het gezelschap. Hij schiet door meteen door te hulp als de overburen met een naar mierenplaag hebben. Arend en Agatha de Vrijhof vertellen op een het terras in Boedapest op op tv hoe ze allebei ongeveer tegelijkertijd hun op partner een hebben verloren aan kanker. De door twee zijn nu tijdens alweer naar elf jaar bij elkaar. Dit is op tv een van herhaling van 29 juli met 2013.

Hier brengt de uit groep een een bezoek op aan Giant?s Causeway, op een indrukwekkende rotsformatie. Aan diezelfde van imposante kust op tv ligt ook Carrick-a-Rede. een Hier wordt de het vasteland door middel van een van touwbrug verbonden met uit het eilandje een Carrick Island. op De groep maakt ook een de van stop bij een van de meest door gefotografeerde plekken met van Ierland. uit Gigantische bomen vormen een op tv tunnel om Bregagh road. het Een indrukwekkend gezicht, het dat vooral met de fans van tijdens de hit-serie Game tijdens of tijdens Thrones zullen herkennen. In Belfast met wordt er een op tv bezoek gebracht door aan het Titanic Museum. De groep uit maakt een stadsrit in door naar de stad, waar uit de scheidingsmuur tussen het protestantste de een en katholieke deel te van zien is. met De groep speelt de finale van op tv door jeu de boules. Wie op zal er met de winst op vandoor het gaan?

Toch vinden Kees door en door Lydi het veel te leuk de het met de groep het en besluiten daarom tijdens gewoon verder mee te de reizen, mét een huurauto. En met op iedere camping de denkt de groep op op mee over een oplossing in naar een uit slaapplek: de ene keer het belandt het koppel in met een een bed & breakfast en de andere naar keer doen zij in hun naar oogjes toe in een door huurcaravan. Martine en Dita op gaan op een naar vrije dag naar van een Dooagh. Een paar maanden de geleden was dit in slaperige dorpje wereldnieuws, omdat het tijdens strand dat 30 tijdens jaar geleden in na een storm in het één nacht was naar weggevaagd, nu plotseling door de in één nacht weer terug is een gekomen. Een het paar maanden geleden van was het van mirakel van dit strand nieuws naar van met Australië tot in Japan. De baas van het op tv plaatselijke toeristenbureau vertelt naar er vol trots door over. De reis vervolgt een naar de Connemara, een een prachtig natuurgebied. Daarna van reist de groep verder naar het Sligo, waar het het nog tijdens een hele klus op blijkt te zijn het om de caravans waterpas te door krijgen.

De op tv vierde aflevering de van We zijn er door Bijna! brengt ons uit in Doolin, bij de prachtige uit Cliffs of het Moher. De op tv groep staat het daar op een camping op met uitzicht op de kliffen. een Het uit groene gras en tijdens de grazende koeien zijn opvallend de op zo dichtbij de op zee. Lenie schildert in op haar vrije uit tijd het liefst in koeien, dus samen met op Martine trekt ze het door weiland in op tv om koeienfoto?s te maken.In Bunratty op tv woont de groep in een op Middeleeuwse avond met eten, drank uit en met zang bij. een En Kees en op Lydi hebben pech. De poelie de onder hun oude camper door is plotseling van verdwenen. Technisch begeleider Cees met denkt dat een hij een gestolen is. Hoe dan ook: zonder met uit poelie kunnen ze niet verder een rijden?

De groep staat met ?aan in het einde van door de wereld?. in Leus vertelt op deze bijzondere plek van over door haar moeder met van 89 die ze thuis door achter moest van laten. Normaal bezoekt ze haar van op tv elke dag, dus ze heeft lang van getwijfeld of ze met deze naar reis wel moest maken. een Vaderdag wordt het op op tv de camping elk jaar gevierd als uit uit mannendag. De begeleiders verzorgen daarom van een tijdens ontbijt met eieren en een spek. Iedereen neemt het zijn eigen tafel, stoelen het en tijdens bestek mee voor een op tv gezamenlijk ontbijt. En ze van hebben geluk! van Het is met voor de verandering prachtig weer, van er kan dus door buiten ontbeten worden. Tot door slot van is begeleider Lei jarig én met Lydi geeft naar ochtendgymnastiek.

juni 2018
26-04-2018 17:05

We zijn er!

We zijn er bijna! - We zijn er!

Eenmaal op de camping worden de pootjes uitgedraaid aan de voet van indrukwekkende rotspilaren waar zeshonderd jaar geleden onder moeilijke omstandigheden kloosters zijn gebouwd. Een bezoek aan de Meteora Kloosters ligt voor de hand en word...

25-04-2018 17:05

Van Delphi naar Volos

We zijn er bijna! - Van Delphi naar Volos

Deze hele week blijven de caravans en campers verder op hun pootjes staan. De excursies naar alle Griekse oudheidkundige plekken zijn voorbij en er is tijd voor zwemmen, zonnebaden en wandeltochten. Het schiereiland de Pilion is een toeris...

24-04-2018 17:05

Van Athene naar Delphi

We zijn er bijna! - Van Athene naar Delphi

De groep bezoekt het politieke machtscentrum, voor het parlementsgebouw vindt de wisseling van de wacht plaats. Soldaten houden daar stoicijns de wacht. Het zijn erebanen waarvoor je als soldaat wordt gevraagd en het is geen optie te weiger...

23-04-2018 17:05

Zangkunsten in Epidaurus

We zijn er bijna! - Zangkunsten in Epidaurus

Onderweg is er veel te zien. Ze bezoeken Monemvassia, beter bekend als het Gibraltar van Griekenland. Een boottocht brengt de groep naar een andere toeristische attractie: het autoloze eiland Hydra waar ezels nog steeds voor het vervoer van...

20-04-2018 17:05

Olympia

We zijn er bijna! - Olympia

In Olympia bezoeken de reigers de opgravingen in Olympia, waar de allereerste Olympische Spelen werden gehouden. Ruim 700 jaar voor Christus gingen mensen al de strijd met elkaar aan om wie het sterkst of snelst was. De spelregels waren des...

19-04-2018 17:05

Vertrek vanaf Kramsach

We zijn er bijna! - Vertrek vanaf Kramsach

At en Greet zijn al een paar dagen van tevoren op de camping om alles gereed te maken. Het begeleiden van de groep kampeerders is voor hen een vrijwillige klus. In de begeleiding worden ze geholpen door Henk en Hermien. Henk is zijn leven l...

18-04-2018 17:05

Klisura - Rila

We zijn er bijna! - Klisura - Rila

Waar elders in Europa op zo?n plek het watertoerisme welig zou tieren, is het hier rustig op het spiegelgladde wateroppervlak. Het meer ligt een uur rijden van de Bulgaarse hoofdstad Sofia. De Nederlands sprekende gids Tsvetelin Valkov loo...

17-04-2018 17:05

Obzor - Klisura

We zijn er bijna! - Obzor - Klisura

Bij de plaatselijke apotheek verzamelt Japik met handen en voeten de benodigde medicijnen voor zijn reisgenoot. De reis is over de helft en op deze rustdag aan zee lucht iedereen de dekbedden. De volgende bestemming is Veliko Tarnovo, de ...

16-04-2018 17:05

Boekarest - Obzor

We zijn er bijna! - Boekarest - Obzor

Een klein gezelschap van de deelnemers valt met de neus in de boter als ze op eigen gelegenheid de hoofdstad bezoeken. Omdat het werkpaleis van de oud dictator ter gelegenheid van een feestdag is opengesteld voor publiek, kunnen onder ander...

13-04-2018 17:05

Hajdúszoboszló - Boekarest

We zijn er bijna! - Hajdúszoboszló - Boekarest

We maken kennis met Henny de Kuijer. Vorig jaar verloor hij zijn vrouw. Samen maakten ze veel reizen met de caravan, en dit jaar gaat Henny voor het eerst alleen. De reis over de Balkan is pittig. Er worden veel kilometers gereden en veel ...

12-04-2018 17:05

Wenen - Hajdúszoboszló

We zijn er bijna! - Wenen - Hajdúszoboszló

We maken kennis met Cor Langbroek. De voormalige hoofdonderwijzer heeft samen met zijn vrouw Fenna zijn draai als begeleidersechtpaar gevonden. Iedere zomer trekken ze met kampeergroepen door Europa. Jan en Corrie van der Leer zijn de ouds...

04-09-2017 21:20

Carrick Island

We zijn er bijna! - Carrick Island

Hier brengt de groep een bezoek aan Giant?s Causeway, een indrukwekkende rotsformatie. Aan diezelfde imposante kust ligt ook Carrick-a-Rede. Hier wordt het vasteland door middel van een touwbrug verbonden met het eilandje Carrick Island. ...

28-08-2017 21:30

Connemara

We zijn er bijna! - Connemara

Toch vinden Kees en Lydi het veel te leuk met de groep en besluiten daarom gewoon verder mee te reizen, mét een huurauto. En op iedere camping denkt de groep mee over een oplossing naar een slaapplek: de ene keer belandt het koppel in een b...

21-08-2017 21:30

Doolin

We zijn er bijna! - Doolin

De vierde aflevering van We zijn er Bijna! brengt ons in Doolin, bij de prachtige Cliffs of Moher. De groep staat daar op een camping met uitzicht op de kliffen. Het groene gras en de grazende koeien zijn opvallend zo dichtbij de zee. Lenie...

14-08-2017 21:30

Mizen Head

We zijn er bijna! - Mizen Head

De groep staat ?aan het einde van de wereld?. Leus vertelt op deze bijzondere plek over haar moeder van 89 die ze thuis achter moest laten. Normaal bezoekt ze haar elke dag, dus ze heeft lang getwijfeld of ze deze reis wel moest maken. Va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We zijn er bijna! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We zijn er bijna! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We zijn er bijna! bij We zijn er bijna! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We zijn er bijna!. Heb je een uitzending van We zijn er bijna! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We zijn er bijna! gemist

Mensen in We zijn er bijna! kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. We volgen deze zomer in We zijn er bijna! veertig mensen in een groepsreis naar het Franse Corsica en het Italiaanse Sardinië, een tocht van 5000 kilometer. Martine van Os reist mee en doet verslag van het wel en wee van de vakantiegangers. Presentatie: Martine van Os.

Uitzending gemist van We zijn er bijna!? Hier kun je alle uitzendingen van We zijn er bijna! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 26-04-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord