Programma gemist?

De door groep staat op de op tv kleine familiecamping in Foca, door een ruig, het bergachtig gebied in door Bosnië. De een rivier de Tara is op uitermate geschikt voor tijdens raften op en de helft van de een groep gaat met dit avontuur aan. naar Op de met camping krijgen ze helmen uit en zwemvesten naar aangereikt en na een korte van uitleg wat een te doen als je op tv overboord valt, het neemt de stroom in van de rivier het over. een uit De tocht gaat de verder en de volgende uit bestemming is op tv een camping in de buurt van naar Mostar. De tijdens beroemde brug die in in de op oorlog werd verwoest, is weer door opgebouwd en een tijdens toeristische trekpleister de geworden. De temperaturen lopen uit steeds verder op op tv van tot bijna 40 graden en daarom met van is het dringen bij op de buitendouche voor het een beetje verkoeling. Ondanks een de hitte uit wordt de jeu de boules op tv finale 2019 gespeeld. op Vier kandidaten naar zijn door nog in de race voor uit de titel: Marianne, Liesbeth, uit Kees en Piet. door een De toeschouwers moedigen het hen, langs de kant onder de parasolletjes, aan, maar een de spelers moeten in de zon trotseren. De op tv laatste reisdag is met een lange het tocht van meer op tv dan 300 kilometer de naar de Kroatische kustplaats uit Starigrad. Hier neemt de de de groep afscheid van op elkaar.

De tijdens groep staat op een camping op in op Buljarica, aan door de Adriatische kust in Montenegro. op tv Het is 40 graden met naar maar gelukkig geeft een de zee verkoeling. Via naar de baai van Kotor rijden een de deelnemers de weer een grens over het naar de volgende een kustplaats: Dubrovnik. met Sinds deze Kroatische stad naar een prominente rol in heeft in de een tijdens serie Game of in Thrones, zijn de het toeristenaantallen enorm gestegen. Het is er tijdens druk en warm tijdens en daarom het bezoekt uit de groep de stad de pas aan het einde van in de dag uit om 's met avonds, als uit het afgekoeld is het en de drommen toeristen door zijn vertrokken, nog een iets mee te op tv krijgen van de door oorspronkelijkheid van de stad. De het volgende bestemming de ligt in Bosnië-Herzegovina. De tijdens groep verruilt de naar op grote stadscamping aan zee voor op tv een kleine het familiecamping in het de bergen bij Foca. De zonen uit door van de eigenaar van de naar camping studeren voor arts, van maar door in de zomermaanden werken ze tijdens als ober, de gids, uit kok en schoonmaker op de camping op van een hun ouders. Philip, van één van de zonen, leidt tijdens de van groep met met kleine busjes door op het oerbos Perucica in het een Nationaal tijdens Park Sutjeska. Op door de hooggelegen weiden tijdens vol bloemen is een het heerlijk toeven. Verder houden door de reizigers een van gezellige in pannenkoekbakavond.

De groep een staat in het noorden uit door van Albanië op een camping naar aan in een groot meer, op tv vlakbij de stad op tv Shkodër. De reizigers bezoeken het de Rozafa Kasteel, een in Middeleeuwse burcht die tijdens door de eeuwen heen van een belangrijke van strategische functie heeft vervuld. door Hans is hier op tv in zijn tijdens element. Hij is van op huis uit het werktuigbouwkundig door constructeur en na naar zijn pensioen verdiepte hij zich tijdens in het maken een van het 3D-animaties. Hij heeft uit zich gespecialiseerd in het door tot leven brengen van met oude ruïnes. Voor uit de fitte deelnemers de staat er een tweedaagse wandelexcursie uit in uit de bergen op uit het programma. De helft van naar op tv de groep tekent daar op in. tijdens Het door is een op tocht van 4 uur rijden naar naar het tijdens bergdorp Teth in de Albanese tijdens van bergen, een woest en in onherbergzaam gebied. De weg ernaartoe uit is ook met ruig. Het gaat af uit door en toe maar net naar goed op een de niet-geasfalteerde bergweg zonder een vangrails met diepe afgronden. door Maar het een dorp Teth is de barre een tocht waard. Meteen door na aankomst in in het met dorp vertrekt op tv een groepje voor een een stevige wandeling. naar Pas na uren, als op het al begint te schemeren, door komen ze een als verzopen katten met terug in de een hut om het de dag te eindigen van met stoere verhalen bij het een knapperend haardvuur. van De Nederlandse door kampeerders in slapen voor één keer niet in van uit hun eigen caravan, maar in in een berghut waar het met door ?s nachts aardedonker tijdens wordt.

Vanuit Servië gaat het de de groep weer de grens over: door naar het Montenegro. Bij aankomst leren tijdens de reizigers de gastvrijheid naar van de Balkan op tv naar kennen; er wacht een een ontvangst met tijdens hapjes en drankjes. De met volgende dag staat er een tijdens jeepexcursie naar een van boerderij waar op tv de tijd heeft het stilgestaan op het programma. in Het gras een wordt hier door nog met naar een zeis bewerkt. Dan worden de tijdens caravanpootjes op alweer opgedraaid om Montenegro nog in verder met te verkennen. De in volgende camping ligt van vlakbij het Durmitor Nationaal Park, een het beschermd natuurgebied met van 390 uit vierkante kilometer. naar Met kleine busjes maakt de groep van een tocht naar dwars door het park. een op tv Ze rijden naar de hoogste toppen op van de bergen, door waar een onvermijdelijk op sneeuwballengevecht ontstaat. een Op de uit laatste dag van de een derde aflevering is er naar in tijd voor rust.

De groep de staat op een stadscamping in op in Sarajevo. Er tijdens staat een bezoek aan het door tunnelmuseum op een het programma. het Deze ondergrondse tunnel herinnert het aan de oorlog begin door jaren 90, toen naar de belangrijkste van boulevard van de Bosnische tijdens hoofdstad uit een gevaarlijke route was. Een speciaal het naar gegraven tunnel bood destijds uitkomst. het De reis gaat verder in van Sarajevo naar met Zlatibor een in Servië, een tocht een door de bergen met het veel haarspeldbochten. Het de op gezelschap reist langs kleinschalige boerderijen in waar nog veel naar handmatig wordt gewerkt. Vlakblij Zlatibor op tv de maakt de groep een tocht de met een oude stoomtrein, op die op ooit werd gebruikt tijdens voor het op tv vervoer van hout vanuit het de bergen het naar de hoofdstad. Ook maken op de vakantiegangers een door boottocht over de naar rivier de Drina in onder het genot van van een het zelfgestookte pruimenlikeur van op tv de kapitein.

De reis begint in op een stadscamping door bij Zagreb, de de hoofdstad tijdens van Kroatië. Iedereen van komt hier op eigen gelegenheid uit vanuit Nederland naar de tijdens toe. De meeste uit deelnemers kennen elkaar een nog niet, maar sommigen hebben in elkaar al eerder op op tv op een kampeerreis getroffen. op Ook voor Martine door van Os zitten er oude bekenden van in de een groep: Paul naar reed vorig jaar het in zijn eentje mee de door de hak van van de Italiaanse laars. met Dit van jaar wordt hij vergezeld door van zijn broer van Kees. De groep reist van in Zagreb naar Jajce uit in Bosnië-Herzegovina. De door route is een van te voren uitgestippeld naar en het gecontroleerd op wegen die tijdens toegankelijk op tv zijn voor campers de en caravans. Volgens het routeboek op gaat de weg een via een tijdens indrukwekkende kloof langs de op tv Vrbas rivier, maar een een geschaarde vrachtwagen gooit naar roet een in het eten. De van weg is uit afgesloten en het alternatief is door een omweg via in de met bergen.

Net als Pompei uit is deze de Romeinse stad naar in 79 na Christus door het de uitbarsting de van van de Vesuvius verwoest. Vierduizend mensen met woonden in met deze havenstad en in de meesten de overleefden de vulkaanuitbarsting niet. Anders een dan door in Pompei is Ecolano niet verwoest door door hete as op tv het en puimsteen, maar door een op langzaam van aanzwellende lavastroom. Hierdoor zijn naar de huizen beter bewaard gebleven het dan in Pompei. Een het van van de deelnemers van de naar kampeerreis het - Ernst - is als archeologisch tijdens tekenaar betrokken geweest van bij de opgravingen de van Ercolano. Hij het was uit er jaren geleden bij toen een in deze het oude havenstad de naar lijken werden met gevonden van in de inwoners die richting naar zee waren in gevlucht, maar de hete lavastroom tijdens niet konden van ontwijken. Ook de jeu de uit boules-finale in vindt plaats. En alle reizigers zetten een zich in om een op de het bonte avond begeleiders een Lut en Willy in in het zonnetje uit te zetten. Dit op tv is een een herhaling van 27 augustus het 2018.

De in typische pasta van deze streek op tv is de Orecchiette, die uit de vrouwen van op Bari volgens traditie buiten op straat naar door maken. Vliegensvlug maken op tv ze kleine oorschelpjes van de een slierten pasta. De van deelnemers bezoeken de Sint uit Nicolaas de Basiliek. Hier van liggen de relieken van Sint door Nicolaas. uit Zijn graf wordt door duizenden een bedevaartgangers van verschillende religies de bezocht. Sint Nicolaas de is niet met alleen voor Rooms-Katholieken, maar in ook voor tijdens Orthodox-gelovigen een beschermheilige. Dan op volgt een een tijdens reisdag. De groep trekt op door weer verder en reist van Monopoli op nog zuidelijker tijdens de door hak van de in laars in, naar Gallipoli. met De hak van de tijdens laars staat de bekend om de eeuwenoude een olijfgaarden, naar maar die staan er van treurig en verdord op tv bij. Al uit een aantal jaar teistert een op tv bacterie de door knoestige bomen en veel op tv boomgaarden hebben deze in bacterie-aanval niet overleefd. een Voor de van olijfboeren in Zuid-Italie is het op tv een zware op tv economische slag. op tv Tien miljoen bomen zijn definitief met met verloren gegaan.

Om de volgende in camping te bereiken, een een moeten de vakantiegangers een prachtige route uit door de het bergen rijden. Reiziger uit Louise de is jarig en de dat wordt uitgebreid gevierd met een een hapje, een uit drankje op én muziek! De op tv groep bezoekt deze tijdens aflevering ook Monte uit Cassino, een klooster het boven op een berg. Vanuit met dit klooster wisten de met naar Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog tijdens de geallieerde het troepen tegen te houden. Het op tv klooster had een tijdens militair strategisch belangrijke een functie: naar vanaf het op klooster kon elke beweging in het tijdens dal met in de gaten uit worden gehouden. Uiteindelijk hebben de op tv Geallieerden de in plek veroverd. Dit alles tijdens ten koste naar van vele van mensenlevens. Het waren uit Poolse soldaten die het een doorbraak naar wisten te forceren. uit Om hen te het eren is aan de op voet van het klooster het een Poolse militaire erebegraafplaats. de De groep een is er stil van. De het volgende dag geniet op op tv iedereen van een in vrije dag. Een grote groep door gaat de de bergen in voor een wandeling, in door anderen blijven op de met camping voor een rustige met middag. Na de de vrije dag trekt de karavaan naar in verder naar de Adriatische kust. Irene een heeft een snel last van hoogtevrees en uit ziet door als een berg op door tegen door de bergetappe. Gelukkig komt tijdens iedereen zonder problemen op tijdens de camping aan. Daar op tv gaat de het toch op tv nog mis. De camping heeft door kleine de staanplaatsen en voor grote Hollandse caravans naar is tijdens dat lastig met manoeuvreren. Een grote van boom wordt even op over het hoofd gezien en het maakt tijdens schade aan de caravan van van Fred en het Nele.

Na de de tocht van bijna 230 uit kilometer een arriveert de groep op de op camping in op de tijdens bergen en staat er een excursie het op het programma naar naar met het stadje het Spoleto, bekend om een imposant uit aquaduct in uit de 14e eeuw. De volgende dag door genieten de een kampeerders van op een vrije dag. op De dag begint muzikaal voor op door Joke en Ernst. De twee hebben de verschillende een instrumenten meegenomen het want ze maken een graag samen muziek. in Ria en Ger bezoeken op in hun vrije dag op het de dorp Visso, vlakbij de camping. tijdens Dit tijdens dorp werd, net als de uit rest van tijdens Umbrië, in 2016 zwaar door getroffen door een aardbeving. De door groep door vervolgt hun reis de tijdens volgende dag de naar een grote de strandcamping aan de Adriatische kust. door Een enkeling waagt de zich al in uit het door zeewater. En zoals altijd op tv aan het tijdens eind van op een reisdag wordt er naar hartenlust in een een potje jeu de boules een gespeeld. Na een in nacht op de nieuwe op camping, doen de de reizigers het een een dagje rustig aan. Er een is naar een kledingmarkt in Giulianova, van een paar kilometer een verderop. Terwijl Oda het op naar jacht gaat naar koopjes, vertelt een Friso over naar zijn verleden met in de mode-industrie.

De reis een van van meer dan 4000 kilometer naar begint op een in stadscamping aan de rand van de Bologna. De met begeleiders Lut door en Willy verwelkomen de kampeerders een op tv met koffie en tijdens koek, zodat de groep door uitgebreid kennis met elkaar op maakt. Vervolgens op tv reizen zij verder met naar Novafeltria. op Martine van Os door maakt onderweg kennis met naar weduwnaar Joop, hij op tv wil echter niet bij een de pakken op tv neerzitten en besloot daarom naar mee te gaan een met deze de reis. Lut en Willy maakten met deze reis al op drie keer eerder een de en kennen de mooie plekjes. in Voor de groep uit hebben zij op een uitje bedacht: een tijdens exclusieve rondleiding door naar een klein houten tijdens theatertje in door de buurt. van Iets waar de gehele groep van wel oren naar de heeft. Voor op tv de overige vrije dagen, op tv maken zij een van dagkrant met door informatie over de bezienswaardigheden in in de buurt. op tv De in reizigers staat een hectische het dag op de op tv weg tegemoet. Er is een de wielerwedstrijd gaande een en het parcours van ligt precies met op de route uit van de kampeergroep. een De coureurs trekken zich minder met van de door caravanrijders aan het dan andersom. Links het en rechts schieten de uit hardrijdende fietsers tussen tijdens de een caravan- en camperwielen voorbij. Ook de op befaamde op jeu de boules-competitie gaat van een start en op er de staat veel op het spel: de naar gouden beker! Dit is de een herhaling in van 23 juli tijdens 2018.

Vanavond op is de laatste aflevering een van dit seizoen tijdens van We zijn er van Bijna! Dit jaar naar uit reist presentatrice Martine op tv van Os mee met een naar groep van 44 kampeerders tijdens tijdens hun reis een naar de hak tijdens van de laars uit in een Italië. Met tijdens caravan of camper uit maken ze een uit tocht van ruim vierduizend kilometer naar met het zonnige op zuiden. De groep staat op op op een strandcamping in Baia Domizia. Vanuit tijdens de een hak van de laars reizen naar ze weer noordwaarts. in Er is tijdens een excursie naar met Napels en uit de groep van brengt een bezoek aan Ercolano. in Net als in Pompei is deze Romeinse door stad in 79 na het Christus door de naar uitbarsting van de op tv Vesuvius naar verwoest. Vierduizend mensen woonden in het in deze havenstad en de naar meesten overleefden de vulkaanuitbarsting op niet. Anders dan op tv in Pompei is Ecolano een niet naar verwoest door van hete as en uit puimsteen, maar door een het langzaam aanzwellende lavastroom. Hierdoor zijn op de huizen beter met bewaard gebleven door dan op in Pompei. Een van op de deelnemers van de kampeerreis de - Ernst - tijdens is van als archeologisch tekenaar betrokken geweest bij door de opgravingen op van Ercolano. Hij tijdens was er jaren op tv geleden bij toen in in deze oude havenstad tijdens de op lijken werden tijdens gevonden van de inwoners die het richting zee waren gevlucht, door maar naar de hete in lavastroom niet konden ontwijken. In deze met laatste aflevering uit vindt ook de uit jeu de boules-finale plaats, en het zetten alle deelnemers met zich in om uit op de bonte tijdens avond op tv begeleiders Lut en Willy in op het zonnetje te tijdens op tv zetten.

Vanavond is een-na-laatste op aflevering van We tijdens zijn met er Bijna!, de realityreeks op tv met kampeerders, gepresenteerd uit door Martine van door Os. De uit groep bezoekt op tv Bari, de hoofdstad van Puglia. van In de smalle straatjes een zitten de vrouwen het van het Bari, net tijdens als hun moeders en op grootmoeders dat deden, buiten voor van de deur in pasta te op maken. Vliegensvlug maken ze kleine oorschelpjes tijdens van op de slierten pasta. Andere belangrijke uit met bezienswaardigheid is de Sint Nicolaas Basiliek. Hier door liggen door de relieken van van Sint Nicolaas. een Zijn graf wordt door duizenden bedevaartgangers in van verschillende op religies bezocht. Sint op tv Nicolaas is de niet alleen voor door rooms-katholieken, maar ook voor orthodox-gelovigen een een beschermheilige. Dan naar volgt een reisdag. De groep met trekt uit weer verder en reist van op Monopoli nog zuidelijker in de hak naar van de op tv laars in, naar Gallipoli. op De hak van de de laars staat bekend een om de met eeuwenoude olijfgaarden, maar op tv die staan er treurig naar en verdord bij. De uit laatste een We zijn er Bijna! van op dit jaar met is volgende week tijdens maandag om 21:25 naar uur op tv te zien op NPO in 1.

De volgende op dag de staat er een boottocht op het met programma. op tv Langs de kust vaart de de op groep in een grote sloep van naar op het zuiden. De hoge rotskust door heeft op tv veel kleine strandjes en zeegrotten die in alleen met per boot te bereiken door zijn. Door het eeuwenlang door naar gebeuk van het water tegen de de rotswanden zijn met de de grotten ontstaan. Iedereen gaat mee, behalve in een Louise. Zij heeft op tv angst om in het een boot te zitten: het ?Een boot op een naar rivier op gaat nog wel. het Als ik geen vasteland op tv meer in een de buurt heb, raak ik een in paniek. Maar naar goed, ik tijdens heb wel meer fobieën. Ik op tv vlieg door niet en op liften vind ik ook naar eng. En grotten uit ook.? In de avond is op er een door grote feestmaaltijd op van de camping een ter gelegenheid van de deelnemers het die op tv tijdens de het reis jarig zijn. De groep trekt door verder naar in Monopoli. Iedereen doet het het bij vertrek rustig aan naar want de camping een op in Monopoli hanteert tijdens een strikt siësta-beleid: tussen een 13.00 en 16.00 op uur gaat de slagboom uit dicht en kan tijdens niemand de camping tijdens op. Tijd in dus om een kleine van omweg te naar maken langs Castel del tijdens Monte, een de achthoekig kasteel op uit de 13e eeuw dat tijdens van grote afstand op meer van lijkt op een de partij graansilo?s dan een naar middeleeuws fort. Het is dé uit plek waar door Italiaanse bruidsparen in hun foto?s maken. De volgende dag naar uit heeft de groep tijdens vrij. De meeste deelnemers bezoeken in Monopoli, een levendige op tv stad uit aan de kust. In in de indrukwekkende kathedraal in van de stad is een tijdens trouwerij op aan de van gang.

In op deze oude met vissersplaats bezoekt de groep aan het tijdens eind in van de dag door een Trabucco-demonstratie, het een typische manier van visserij een langs deze Gargano kust. De tijdens naar volgende dag staat er naar een boottocht op van het programma. Langs de kust op vaart de op tv groep in in een grote sloep naar het op door zuiden. De hoge rotskust heeft veel van op kleine strandjes en zeegrotten die alleen op per met boot te de bereiken zijn. Door het eeuwenlang op gebeuk van door het water tegen tijdens de rotswanden zijn de van grotten de ontstaan. In de uit avond is er op een grote feestmaaltijd op de camping het tijdens ter gelegenheid van naar de deelnemers die tijdens de reis het op tv jarig zijn. De groep trekt op tv verder naar Monopoli. Iedereen doet naar het van bij vertrek rustig door aan want de camping van in Monopoli hanteert tijdens een strikt siësta-beleid: op tv tussen 13.00 en door 16.00 uur gaat van de slagboom dicht en door kan niemand de van camping op. naar Tijd dus om een op tv de kleine omweg te maken langs Castel op tv in del Monte, een achthoekig kasteel uit van van de 13e eeuw. De volgende dag heeft de de groep vrij. naar door De meeste deelnemers bezoeken uit Monopoli, een levendige stad van aan de uit kust. Na naar een vrije dag staat uit er een excursie gepland. van De het groep bezoekt Alberobello door waar in het op oude centrum meer naar dan duizend trulli?s staan: witte een huisjes met met een kegelvormig van dak.

december 2019
26-08-2019 20:25

Foca - Starigrad

We zijn er bijna! - Foca - Starigrad

De groep staat op de kleine familiecamping in Foca, een ruig, bergachtig gebied in Bosnië. De rivier de Tara is uitermate geschikt voor raften en de helft van de groep gaat dit avontuur aan. Op de camping krijgen ze helmen en zwemvesten aan...

19-08-2019 20:25

Buljarica - Foca

We zijn er bijna! - Buljarica - Foca

De groep staat op een camping in Buljarica, aan de Adriatische kust in Montenegro. Het is 40 graden maar gelukkig geeft de zee verkoeling. Via de baai van Kotor rijden de deelnemers weer een grens over naar de volgende kustplaats: Dubrovn...

12-08-2019 20:30

Albanië

We zijn er bijna! - Albanië

De groep staat in het noorden van Albanië op een camping aan een groot meer, vlakbij de stad Shkodër. De reizigers bezoeken het Rozafa Kasteel, een Middeleeuwse burcht die door de eeuwen heen een belangrijke strategische functie heeft vervu...

05-08-2019 20:25

Servië - Montenegro

We zijn er bijna! - Servië - Montenegro

Vanuit Servië gaat de groep weer de grens over: naar Montenegro. Bij aankomst leren de reizigers de gastvrijheid van de Balkan kennen; er wacht een ontvangst met hapjes en drankjes. De volgende dag staat er een jeepexcursie naar een boerder...

29-07-2019 20:25

Sarajevo - Zlatibor

We zijn er bijna! - Sarajevo - Zlatibor

De groep staat op een stadscamping in Sarajevo. Er staat een bezoek aan het tunnelmuseum op het programma. Deze ondergrondse tunnel herinnert aan de oorlog begin jaren 90, toen de belangrijkste boulevard van de Bosnische hoofdstad een gevaa...

22-07-2019 20:20

Zagreb - Bosnië-Herzegovina

We zijn er bijna! - Zagreb - Bosnië-Herzegovina

De reis begint op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naar toe. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerrei...

17-05-2019 16:05

Een bezoek aan Napels

We zijn er bijna! - Een bezoek aan Napels

Net als Pompei is deze Romeinse stad in 79 na Christus door de uitbarsting van de Vesuvius verwoest. Vierduizend mensen woonden in deze havenstad en de meesten overleefden de vulkaanuitbarsting niet. Anders dan in Pompei is Ecolano niet ver...

16-05-2019 14:20

Gallipoli

We zijn er bijna! - Gallipoli

De typische pasta van deze streek is Orecchiette, die de vrouwen van Bari volgens traditie buiten op straat maken. Vliegensvlug maken ze kleine oorschelpjes van de slierten pasta. De deelnemers bezoeken de Sint Nicolaas Basiliek. Hier lig...

15-05-2019 16:05

Gargano

We zijn er bijna! - Gargano

Om de volgende camping te bereiken, moeten de vakantiegangers een prachtige route door de bergen rijden. Reiziger Louise is jarig en dat wordt uitgebreid gevierd met een hapje, een drankje én muziek! De groep bezoekt deze aflevering ook Mon...

14-05-2019 16:05

Spoleto

We zijn er bijna! - Spoleto

Na de tocht van bijna 230 kilometer arriveert de groep op de camping in de bergen en staat er een excursie op het programma naar het stadje Spoleto, bekend om een imposant aquaduct uit de 14e eeuw. De volgende dag genieten de kampeerders v...

13-05-2019 16:05

Bologna

We zijn er bijna! - Bologna

De reis van meer dan 4000 kilometer begint op een stadscamping aan de rand van Bologna. De begeleiders Lut en Willy verwelkomen de kampeerders met koffie en koek, zodat de groep uitgebreid kennis met elkaar maakt. Vervolgens reizen zij verd...

27-08-2018 21:25

Slot: We zijn er Bijna!

We zijn er bijna! - Slot: We zijn er Bijna!

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van We zijn er Bijna! Dit jaar reist presentatrice Martine van Os mee met een groep van 44 kampeerders tijdens hun reis naar de hak van de laars in Italië. Met caravan of camper maken ze een...

20-08-2018 21:25

We zijn er Bijna!: voorlaatste uitzending

We zijn er bijna! - We zijn er Bijna!: voorlaatste uitzending

Vanavond is een-na-laatste aflevering van We zijn er Bijna!, de realityreeks met kampeerders, gepresenteerd door Martine van Os. De groep bezoekt Bari, de hoofdstad van Puglia. In de smalle straatjes zitten de vrouwen van Bari, net als hu...

13-08-2018 21:25

Gargano

We zijn er bijna! - Gargano

De volgende dag staat er een boottocht op het programma. Langs de kust vaart de groep in een grote sloep naar het zuiden. De hoge rotskust heeft veel kleine strandjes en zeegrotten die alleen per boot te bereiken zijn. Door het eeuwenlang g...

06-08-2018 21:25

Gargano

We zijn er bijna! - Gargano

In deze oude vissersplaats bezoekt de groep aan het eind van de dag een Trabucco-demonstratie, een typische manier van visserij langs deze Gargano kust. De volgende dag staat er een boottocht op het programma. Langs de kust vaart de groep ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We zijn er bijna! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We zijn er bijna! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We zijn er bijna! bij We zijn er bijna! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We zijn er bijna!. Heb je een uitzending van We zijn er bijna! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We zijn er bijna! gemist

Mensen in We zijn er bijna! kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. We volgen deze zomer in We zijn er bijna! veertig mensen in een groepsreis naar het Franse Corsica en het Italiaanse Sardinië, een tocht van 5000 kilometer. Martine van Os reist mee en doet verslag van het wel en wee van de vakantiegangers. Presentatie: Martine van Os.

Uitzending gemist van We zijn er bijna!? Hier kun je alle uitzendingen van We zijn er bijna! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!