Programma gemist?

De op tv groep staat in het in noorden van Albanië uit op een camping aan door een groot met meer, vlakbij de met stad op Shkodër. De reizigers bezoeken het Rozafa door uit Kasteel, een Middeleeuwse tijdens burcht die door de eeuwen heen door een belangrijke strategische het naar functie heeft vervuld. Hans door is hier in tijdens zijn element. Hij is van op huis uit op tv werktuigbouwkundig constructeur en na in zijn op tv pensioen verdiepte hij zich in van het maken de van 3D-animaties. de Hij heeft zich van gespecialiseerd in van het tot leven brengen van oude de ruïnes. Voor de fitte de deelnemers staat er een een tweedaagse wandelexcursie met in de bergen op op met het programma. op De helft van de de groep tekent met daar op in. Het op tv is een tocht van 4 van uur uit rijden naar het bergdorp van Teth uit in de Albanese bergen, van een woest en met onherbergzaam gebied. De weg tijdens ernaartoe is tijdens ook ruig. Het door gaat af en op tv toe maar net goed op van de een niet-geasfalteerde bergweg het zonder vangrails met diepe afgronden. Maar het het dorp op tv Teth van is de barre tocht waard. Meteen de naar na aankomst in het dorp het vertrekt van een groepje voor een het stevige wandeling. Pas na uren, de als het al op begint te naar schemeren, komen ze tijdens als in verzopen katten terug in de hut het met om de dag te eindigen naar met de stoere verhalen bij een tijdens knapperend haardvuur. De Nederlandse kampeerders met slapen tijdens voor één keer tijdens niet in hun eigen door caravan, maar naar in een berghut waar het het ?s nachts in aardedonker door wordt.

Vanuit tijdens Servië gaat de op groep weer de grens over: op naar door Montenegro. Bij aankomst leren de een het reizigers de gastvrijheid van de Balkan de kennen; er naar wacht een ontvangst met van hapjes een en drankjes. De uit volgende dag staat er een het jeepexcursie naar een tijdens boerderij waar met de tijdens tijd heeft stilgestaan op een het programma. een Het gras wordt hier nog met van een zeis bewerkt. Dan door worden uit de caravanpootjes alweer opgedraaid om naar Montenegro nog door verder op tv te verkennen. De volgende tijdens camping ligt vlakbij het Durmitor in Nationaal door Park, een beschermd op tv natuurgebied van 390 vierkante kilometer. tijdens Met kleine op busjes maakt de groep in een tocht dwars tijdens op door het park. Ze rijden naar de de uit hoogste toppen van de in bergen, waar een op onvermijdelijk sneeuwballengevecht met ontstaat. Op de naar laatste dag van de derde een aflevering is er naar tijd voor op rust.

De het groep staat op de een stadscamping in Sarajevo. naar Er staat met een bezoek aan op het tunnelmuseum op naar het programma. Deze ondergrondse door tunnel een herinnert aan de oorlog begin jaren in 90, van toen de in belangrijkste boulevard van de Bosnische uit hoofdstad een tijdens gevaarlijke route was. Een speciaal van gegraven tunnel door bood destijds uitkomst. De naar in reis gaat verder van Sarajevo in naar Zlatibor tijdens in Servië, een met tocht door de de bergen met veel haarspeldbochten. Het met gezelschap reist langs naar kleinschalige een boerderijen waar nog uit veel handmatig van wordt gewerkt. Vlakblij Zlatibor uit maakt de groep tijdens een tocht met een oude stoomtrein, de die in ooit werd gebruikt van voor het vervoer van de hout vanuit de een bergen het naar de hoofdstad. van Ook maken de vakantiegangers een boottocht door over de rivier het van de Drina onder het genot van naar een zelfgestookte pruimenlikeur de van de van kapitein.

De reis begint met op een op tv stadscamping bij Zagreb, op de hoofdstad van Kroatië. naar Iedereen komt hier de op het eigen gelegenheid vanuit Nederland naar van toe. De meeste in de deelnemers kennen elkaar de nog niet, maar sommigen uit hebben elkaar al tijdens eerder op tijdens een kampeerreis getroffen. Ook naar voor Martine van met Os zitten er oude naar bekenden in op de groep: op tv Paul reed vorig jaar in zijn op tv eentje mee een door de tijdens hak van de Italiaanse tijdens laars. Dit het jaar wordt hij vergezeld tijdens door op tv zijn broer Kees. De groep reist tijdens van op Zagreb naar Jajce in Bosnië-Herzegovina. naar De op route is van te voren van uitgestippeld en gecontroleerd op uit wegen die op tv toegankelijk zijn een voor campers en caravans. Volgens door het in routeboek gaat de van weg via een indrukwekkende kloof het in langs de Vrbas rivier, van maar een geschaarde vrachtwagen het gooit roet in de het eten. De weg uit door is afgesloten en het alternatief op is een omweg door via op tv de bergen.

Net met als Pompei de is deze Romeinse stad tijdens in 79 na Christus door naar de door uitbarsting van de Vesuvius verwoest. tijdens Vierduizend mensen een woonden in deze havenstad met door en de meesten overleefden de de vulkaanuitbarsting met niet. Anders dan in Pompei is in Ecolano niet verwoest met door in hete as en van puimsteen, maar door door een langzaam aanzwellende tijdens lavastroom. Hierdoor zijn de de huizen beter bewaard gebleven tijdens dan in Pompei. Een door op tv van de deelnemers van de uit kampeerreis - Ernst op - is als archeologisch op tv tekenaar betrokken uit geweest bij uit de opgravingen van op tv Ercolano. Hij was er het jaren geleden bij uit toen een in deze oude door havenstad de lijken werden gevonden van een de inwoners die op tv richting zee door waren gevlucht, de maar de hete lavastroom niet met door konden ontwijken. Ook de de jeu de boules-finale vindt plaats. uit En alle door reizigers zetten zich in op tv om op met de bonte van avond begeleiders Lut en een Willy in tijdens het zonnetje te zetten. Dit is een door herhaling van van 27 augustus een 2018.

De tijdens typische pasta van deze door streek is Orecchiette, het die de op vrouwen van de Bari volgens traditie buiten op in straat van maken. Vliegensvlug maken ze kleine tijdens oorschelpjes van de slierten uit met pasta. De deelnemers uit bezoeken de Sint Nicolaas Basiliek. Hier de liggen in de relieken met van Sint Nicolaas. met Zijn graf wordt door duizenden de bedevaartgangers van op tv verschillende religies bezocht. op Sint Nicolaas is niet alleen de voor Rooms-Katholieken, maar een ook voor Orthodox-gelovigen tijdens op tv een beschermheilige. Dan volgt een een reisdag. van De groep uit trekt weer verder en op tv reist van Monopoli op tv de nog zuidelijker de hak van de uit laars in, in naar Gallipoli. op tv De hak van de laars door staat bekend de om de het eeuwenoude olijfgaarden, maar de die staan er treurig met en met verdord bij. Al een op aantal jaar het teistert een bacterie de knoestige het bomen en veel met boomgaarden hebben naar deze bacterie-aanval niet overleefd. Voor van de olijfboeren met in Zuid-Italie is het met een zware economische op tv een slag. Tien miljoen bomen zijn definitief door verloren door gegaan.

Om de naar volgende camping een te bereiken, moeten de met vakantiegangers een in prachtige route door op tv de bergen rijden. een Reiziger Louise is jarig een en dat wordt in uitgebreid gevierd met een van hapje, met een drankje op tv én muziek! De groep bezoekt deze van op tv aflevering ook Monte Cassino, in een klooster boven naar op een een berg. Vanuit dit klooster op tv wisten de Duitsers tijdens de van op tv Tweede Wereldoorlog de met geallieerde troepen tegen te het houden. Het klooster had een met militair door strategisch belangrijke functie: vanaf het een klooster kon naar elke beweging in het naar een dal in de gaten de worden gehouden. de Uiteindelijk hebben de door Geallieerden de plek van veroverd. Dit alles ten koste van uit vele tijdens mensenlevens. Het waren Poolse uit soldaten die een doorbraak uit wisten te door forceren. Om hen te het eren is aan de de de voet van met het klooster een Poolse militaire erebegraafplaats. het De door groep is er stil van. De in volgende dag geniet met met iedereen van een vrije dag. naar Een grote groep gaat van met de bergen in voor met een wandeling, met anderen blijven op de camping voor tijdens een naar rustige middag. Na de tijdens vrije dag trekt de karavaan in verder van naar de van Adriatische kust. Irene heeft het snel last van hoogtevrees en op tv in ziet als een berg op tegen het de het bergetappe. Gelukkig komt door iedereen zonder problemen op de tijdens camping aan. van Daar gaat naar het toch door nog mis. De camping heeft de kleine staanplaatsen en door voor grote op tv Hollandse caravans is door dat lastig manoeuvreren. Een grote van boom wordt even in over het hoofd een gezien en maakt naar schade aan door de caravan van Fred uit en door Nele.

Na de met tocht van bijna 230 een door kilometer arriveert de groep op de het camping in het de bergen en door staat tijdens er een excursie op het programma in naar het stadje het Spoleto, op tv bekend om een imposant aquaduct op uit de door 14e uit eeuw. De volgende dag met genieten de kampeerders van een het vrije dag. De dag met een begint muzikaal voor Joke en in Ernst. De twee naar hebben verschillende het instrumenten meegenomen want ze naar maken graag op samen muziek. op tv Ria en Ger in bezoeken op hun vrije op tv dag het dorp Visso, in vlakbij de door camping. Dit het dorp werd, net als uit de rest van Umbrië, in tijdens een 2016 zwaar getroffen door een tijdens aardbeving. De groep vervolgt hun op reis de op volgende dag op naar een grote een strandcamping aan de het Adriatische kust. van Een enkeling waagt op zich al in het door zeewater. En zoals naar altijd aan het eind op tv van een reisdag een wordt er naar in hartenlust een in potje jeu de op boules gespeeld. Na een nacht op op tijdens de nieuwe camping, doen tijdens de reizigers het uit een dagje rustig een aan. Er is een kledingmarkt op tv in met Giulianova, een paar kilometer verderop. het Terwijl naar Oda op jacht gaat het naar koopjes, vertelt Friso op tv over met zijn verleden in op de mode-industrie.

De reis van van meer dan 4000 op kilometer begint met op een stadscamping tijdens aan de rand van tijdens Bologna. De een begeleiders Lut en Willy door van verwelkomen de kampeerders naar met koffie en koek, zodat de met groep naar uitgebreid kennis met van elkaar maakt. Vervolgens reizen zij het verder op tv naar Novafeltria. Martine uit van Os maakt onderweg kennis op met weduwnaar Joop, de uit hij wil echter niet een bij de pakken van neerzitten en besloot daarom het mee te gaan de met een deze reis. Lut en Willy maakten op deze het reis al drie keer uit eerder en tijdens kennen de mooie plekjes. Voor naar de groep hebben de zij een uitje met een bedacht: een exclusieve rondleiding het door een klein houten een theatertje in de buurt. een Iets met waar de tijdens gehele groep wel oren naar heeft. naar Voor de overige op tv vrije op tv dagen, maken zij een dagkrant met een met informatie over de bezienswaardigheden in van met de buurt. De reizigers staat een door hectische dag een op van de weg tegemoet. in Er is een wielerwedstrijd gaande en van het parcours uit ligt precies op de door van route van de kampeergroep. De op coureurs trekken zich op minder met van de caravanrijders door aan dan andersom. Links en rechts met schieten de naar hardrijdende fietsers tussen door de caravan- in en camperwielen voorbij. op tv Ook de befaamde jeu de het boules-competitie de gaat van in start en er staat op tv veel op door het spel: de gouden beker! Dit naar is een de herhaling van 23 juli door 2018.

Vanavond naar is de laatste aflevering door van van dit seizoen van We zijn er met in Bijna! Dit jaar een reist presentatrice Martine van Os mee tijdens door met een groep een van 44 kampeerders tijdens hun reis door het naar de hak van de laars een in Italië. Met door caravan tijdens of camper maken tijdens ze een met tocht van ruim vierduizend kilometer een naar het zonnige zuiden. De uit groep uit staat op in een strandcamping in Baia Domizia. naar Vanuit de de hak van de op laars reizen ze weer noordwaarts. naar Er is door een excursie naar op Napels en de in groep brengt tijdens een bezoek aan Ercolano. het Net een als Pompei is uit deze Romeinse stad in in 79 na Christus de door de uitbarsting van van de Vesuvius het verwoest. Vierduizend tijdens mensen woonden in met deze havenstad en de door meesten overleefden de vulkaanuitbarsting het niet. Anders dan van in naar Pompei is Ecolano niet verwoest door van hete op tv as en puimsteen, maar door tijdens met een langzaam aanzwellende lavastroom. Hierdoor zijn door de van huizen beter bewaard gebleven uit dan in Pompei. Een naar van de deelnemers op tv van de kampeerreis - op Ernst naar - is als een archeologisch tekenaar betrokken geweest op bij naar de opgravingen van op Ercolano. Hij was met er jaren geleden bij toen met in deze op oude havenstad de lijken het werden een gevonden van de inwoners op tv die richting zee waren gevlucht, van maar de hete van lavastroom niet konden naar ontwijken. In op tv deze laatste aflevering vindt door ook met de jeu de boules-finale plaats, en naar met zetten alle deelnemers zich door in om op het de bonte avond begeleiders Lut tijdens en uit Willy in het zonnetje naar te tijdens zetten.

Vanavond is een-na-laatste door aflevering de van We zijn er uit Bijna!, de realityreeks met op tv de kampeerders, gepresenteerd door door Martine van Os. De groep bezoekt door uit Bari, de hoofdstad van Puglia. door In tijdens de smalle straatjes zitten de vrouwen naar op van Bari, net als in hun moeders en uit grootmoeders dat deden, buiten voor van de deur het pasta te de maken. Vliegensvlug maken ze kleine het oorschelpjes van in de slierten pasta. Andere belangrijke tijdens bezienswaardigheid door is de op tv Sint Nicolaas Basiliek. Hier liggen de relieken op tv van door Sint Nicolaas. Zijn graf het wordt door duizenden op bedevaartgangers van op tv verschillende religies bezocht. Sint Nicolaas tijdens is niet door alleen voor rooms-katholieken, maar ook een voor orthodox-gelovigen met een beschermheilige. Dan tijdens volgt een de reisdag. De groep trekt weer op tv verder uit en reist van Monopoli een nog zuidelijker de hak van uit de laars in, de naar van Gallipoli. De hak van het de tijdens laars staat bekend om de eeuwenoude tijdens uit olijfgaarden, maar die naar staan er treurig en verdord bij. De met met laatste We zijn tijdens er Bijna! van dit jaar is op tv tijdens volgende week maandag om 21:25 uur met te een zien op van NPO 1.

De van volgende dag staat er een naar boottocht op op het door programma. Langs de kust vaart de van groep in een de grote sloep naar met het een zuiden. De hoge op tv rotskust heeft veel op kleine strandjes en zeegrotten die in met alleen per boot te bereiken zijn. het het Door het eeuwenlang gebeuk van door het water tegen de een rotswanden tijdens zijn de grotten ontstaan. een Iedereen van gaat mee, behalve Louise. Zij door heeft angst om in in uit een boot te zitten: ?Een boot naar uit op een rivier gaat nog het wel. Als ik een geen vasteland meer in in de door buurt heb, raak ik in op paniek. de Maar goed, ik heb naar wel meer uit fobieën. Ik op vlieg niet en liften naar vind ik ook eng. En op grotten ook.? op tv In van de avond is er tijdens een grote feestmaaltijd op naar de camping ter gelegenheid uit van in de deelnemers in die tijdens de reis jarig zijn. De op tv groep trekt tijdens verder naar een Monopoli. Iedereen tijdens doet het bij vertrek rustig aan uit want tijdens de camping in Monopoli door hanteert naar een strikt siësta-beleid: door tussen 13.00 en 16.00 uur van gaat door de slagboom dicht en uit kan niemand tijdens de camping op. Tijd op dus om een kleine omweg het te in maken langs op tv Castel del Monte, een met achthoekig kasteel uit de het 13e eeuw naar dat van grote uit afstand meer tijdens lijkt op een partij het graansilo?s dan een op middeleeuws fort. Het een is dé plek het waar Italiaanse bruidsparen hun op tv foto?s uit maken. De volgende dag heeft de naar groep vrij. De uit meeste met deelnemers bezoeken Monopoli, het een levendige stad aan de tijdens kust. In de indrukwekkende op tv kathedraal van de op stad is een van trouwerij aan de in in gang.

In deze op tv oude vissersplaats bezoekt op tv de groep aan het op tv eind van met de dag een op Trabucco-demonstratie, door een typische manier van visserij in langs deze Gargano naar kust. De volgende dag op tv staat er een het boottocht op een het programma. Langs de kust met vaart de van groep in een op tv grote sloep naar uit het zuiden. met De hoge rotskust in heeft veel met kleine strandjes en zeegrotten op die alleen naar per boot te in bereiken zijn. Door met het eeuwenlang gebeuk van het door water tegen van de rotswanden zijn het de grotten ontstaan. In de op het avond is er een grote feestmaaltijd door op de camping tijdens ter met gelegenheid van uit de deelnemers die het tijdens de reis naar jarig zijn. De groep trekt verder met naar tijdens Monopoli. Iedereen doet het de bij vertrek rustig aan want op de de camping in Monopoli hanteert een een tijdens strikt siësta-beleid: tussen 13.00 en 16.00 de uur door gaat de slagboom dicht de en tijdens kan niemand de camping op. Tijd op tv dus om een het kleine door omweg te uit maken langs Castel del Monte, met een achthoekig kasteel naar uit de 13e eeuw. De met volgende dag heeft op tv de groep van vrij. De meeste op deelnemers uit bezoeken Monopoli, een levendige op stad aan de in kust. Na een op vrije dag staat er een van met excursie gepland. De een groep bezoekt Alberobello waar in door het oude centrum een meer dan duizend op trulli?s de staan: witte huisjes met een kegelvormig door het dak.

Na in de tocht van bijna het 230 kilometer arriveert door de groep een op de camping in de de het bergen en staat er een excursie met op het in programma naar het van stadje Spoleto, van bekend om een imposant aquaduct in uit de de 14e eeuw. De op volgende dag genieten de de kampeerders op van een vrije dag. De dag op tv begint muzikaal voor de Joke en Ernst. naar op De twee hebben verschillende naar instrumenten meegenomen op want ze maken graag samen het muziek. Ria op en Ger bezoeken op een hun naar vrije dag het dorp Visso, vlakbij op de camping. op Dit uit dorp werd, net in als de rest op tv van Umbrië, in 2016 zwaar getroffen van door in een aardbeving. De groep vervolgt hun uit reis de volgende in dag naar een tijdens grote strandcamping aan van de Adriatische kust. met Een een enkeling waagt zich op al in het zeewater. En door zoals altijd het aan het eind tijdens van een reisdag op tv wordt op er naar hartenlust een potje op jeu de boules gespeeld. Na tijdens een nacht een op in de nieuwe camping, doen de reizigers met het een dagje door rustig de aan. Er is een kledingmarkt een in Giulianova, de een paar op tv kilometer verderop. Terwijl met Oda op jacht gaat naar naar koopjes, naar vertelt Friso een over zijn verleden in naar de mode-industrie.

We met zijn er naar Bijna! keert vanaf met vandaag terug op NPO 1. met Dit de jaar reist presentatrice Martine uit van Os uit mee met een groep van op 44 kampeerders, op tv tijdens hun reis de naar de hak uit van de het laars in Italië. Met caravan op of de camper maken ze een tocht van op ruim door vierduizend kilometer naar het zonnige uit zuiden. op tv We zijn uit er Bijna! is elke week van om 21:25 uur naar te zien op uit NPO 1. De kampeertocht begint met in op tv de stad Bologna op en gaat op tv via de Adriatische kust naar de uit meest zuidelijke het punt tijdens in de hak van op de Italiaanse laars. op tv Dit gebied, Puglia, is door nog de steeds een onontdekt stukje Italië. met De een kampeergroep bestaat uit twintig in echtparen en vier alleenstaanden. Bijna tijdens vijf weken tijdens lang trekken van ze met elkaar het op. De reis in wordt begeleid door het Vlaamse naar echtpaar Lut het en Willy. Vanavond in aflevering het 1: het de reis van meer de dan naar 4000 kilometer begint op een stadscamping met aan de uit rand van naar Bologna. De begeleiders Lut en van Willy op verwelkomen de kampeerders door met koffie en koek, zodat met op de groep uitgebreid het kennis met elkaar op tv maakt. Vervolgens reizen zij verder van naar Novafeltria. het Martine van Os de maakt onderweg kennis met tijdens weduwenaar Joop, een hij wil echter tijdens niet bij de uit pakken neer een zitten en besloot daarom mee van te gaan met op tv deze reis. Lut op tv en Willy maakten door deze reis al drie de keer eerder en op kennen de door mooie plekjes. door Voor de groep hebben zij een op tv uitje bedacht: tijdens een in exclusieve rondleiding door een tijdens klein houten met theatertje in de buurt. door Iets waar de gehele de groep wel oren naar met het heeft. Voor de overige uit vrije dagen, maken zij een op tv dagkrant op met informatie over de het bezienswaardigheden in tijdens de buurt. De reizigers staat door een hectische dag op van de in weg tegemoet. op tv Er is een tijdens wielerwedstrijd gaande en het tijdens parcours ligt met precies op de route van naar de kampeergroep. De een coureurs trekken met zich minder van de op tv caravanrijders aan dan andersom. tijdens Links en rechts door schieten de op hardrijdende met fietsers tussen de caravan- en camperwielen in in voorbij. Ook de befaamde jeu de van boules-competitie gaat van door start. het En er staat veel op het de een spel: de gouden een beker!

augustus 2019
12-08-2019 20:30

Albanië

We zijn er bijna! - Albanië

De groep staat in het noorden van Albanië op een camping aan een groot meer, vlakbij de stad Shkodër. De reizigers bezoeken het Rozafa Kasteel, een Middeleeuwse burcht die door de eeuwen heen een belangrijke strategische functie heeft vervu...

05-08-2019 20:25

Servië - Montenegro

We zijn er bijna! - Servië - Montenegro

Vanuit Servië gaat de groep weer de grens over: naar Montenegro. Bij aankomst leren de reizigers de gastvrijheid van de Balkan kennen; er wacht een ontvangst met hapjes en drankjes. De volgende dag staat er een jeepexcursie naar een boerder...

29-07-2019 20:25

Sarajevo - Zlatibor

We zijn er bijna! - Sarajevo - Zlatibor

De groep staat op een stadscamping in Sarajevo. Er staat een bezoek aan het tunnelmuseum op het programma. Deze ondergrondse tunnel herinnert aan de oorlog begin jaren 90, toen de belangrijkste boulevard van de Bosnische hoofdstad een gevaa...

22-07-2019 20:20

Zagreb - Bosnië-Herzegovina

We zijn er bijna! - Zagreb - Bosnië-Herzegovina

De reis begint op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naar toe. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerrei...

17-05-2019 16:05

Een bezoek aan Napels

We zijn er bijna! - Een bezoek aan Napels

Net als Pompei is deze Romeinse stad in 79 na Christus door de uitbarsting van de Vesuvius verwoest. Vierduizend mensen woonden in deze havenstad en de meesten overleefden de vulkaanuitbarsting niet. Anders dan in Pompei is Ecolano niet ver...

16-05-2019 14:20

Gallipoli

We zijn er bijna! - Gallipoli

De typische pasta van deze streek is Orecchiette, die de vrouwen van Bari volgens traditie buiten op straat maken. Vliegensvlug maken ze kleine oorschelpjes van de slierten pasta. De deelnemers bezoeken de Sint Nicolaas Basiliek. Hier lig...

15-05-2019 16:05

Gargano

We zijn er bijna! - Gargano

Om de volgende camping te bereiken, moeten de vakantiegangers een prachtige route door de bergen rijden. Reiziger Louise is jarig en dat wordt uitgebreid gevierd met een hapje, een drankje én muziek! De groep bezoekt deze aflevering ook Mon...

14-05-2019 16:05

Spoleto

We zijn er bijna! - Spoleto

Na de tocht van bijna 230 kilometer arriveert de groep op de camping in de bergen en staat er een excursie op het programma naar het stadje Spoleto, bekend om een imposant aquaduct uit de 14e eeuw. De volgende dag genieten de kampeerders v...

13-05-2019 16:05

Bologna

We zijn er bijna! - Bologna

De reis van meer dan 4000 kilometer begint op een stadscamping aan de rand van Bologna. De begeleiders Lut en Willy verwelkomen de kampeerders met koffie en koek, zodat de groep uitgebreid kennis met elkaar maakt. Vervolgens reizen zij verd...

27-08-2018 21:25

Slot: We zijn er Bijna!

We zijn er bijna! - Slot: We zijn er Bijna!

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van We zijn er Bijna! Dit jaar reist presentatrice Martine van Os mee met een groep van 44 kampeerders tijdens hun reis naar de hak van de laars in Italië. Met caravan of camper maken ze een...

20-08-2018 21:25

We zijn er Bijna!: voorlaatste uitzending

We zijn er bijna! - We zijn er Bijna!: voorlaatste uitzending

Vanavond is een-na-laatste aflevering van We zijn er Bijna!, de realityreeks met kampeerders, gepresenteerd door Martine van Os. De groep bezoekt Bari, de hoofdstad van Puglia. In de smalle straatjes zitten de vrouwen van Bari, net als hu...

13-08-2018 21:25

Gargano

We zijn er bijna! - Gargano

De volgende dag staat er een boottocht op het programma. Langs de kust vaart de groep in een grote sloep naar het zuiden. De hoge rotskust heeft veel kleine strandjes en zeegrotten die alleen per boot te bereiken zijn. Door het eeuwenlang g...

06-08-2018 21:25

Gargano

We zijn er bijna! - Gargano

In deze oude vissersplaats bezoekt de groep aan het eind van de dag een Trabucco-demonstratie, een typische manier van visserij langs deze Gargano kust. De volgende dag staat er een boottocht op het programma. Langs de kust vaart de groep ...

30-07-2018 21:25

Spoleto

We zijn er bijna! - Spoleto

Na de tocht van bijna 230 kilometer arriveert de groep op de camping in de bergen en staat er een excursie op het programma naar het stadje Spoleto, bekend om een imposant aquaduct uit de 14e eeuw. De volgende dag genieten de kampeerders v...

23-07-2018 21:25

Terug: We zijn er Bijna!

We zijn er bijna! - Terug: We zijn er Bijna!

We zijn er Bijna! keert vanaf vandaag terug op NPO 1. Dit jaar reist presentatrice Martine van Os mee met een groep van 44 kampeerders, tijdens hun reis naar de hak van de laars in Italië. Met caravan of camper maken ze een tocht van ruim v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We zijn er bijna! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We zijn er bijna! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We zijn er bijna! bij We zijn er bijna! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We zijn er bijna!. Heb je een uitzending van We zijn er bijna! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We zijn er bijna! gemist

Mensen in We zijn er bijna! kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. We volgen deze zomer in We zijn er bijna! veertig mensen in een groepsreis naar het Franse Corsica en het Italiaanse Sardinië, een tocht van 5000 kilometer. Martine van Os reist mee en doet verslag van het wel en wee van de vakantiegangers. Presentatie: Martine van Os.

Uitzending gemist van We zijn er bijna!? Hier kun je alle uitzendingen van We zijn er bijna! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 12-08-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord