Programma gemist?

Hier brengt een de groep een tijdens bezoek aan Giant?s uit Causeway, van een indrukwekkende rotsformatie. Aan diezelfde naar imposante kust ligt met ook Carrick-a-Rede. Hier wordt een een het vasteland door middel van een uit touwbrug verbonden op met het eilandje op tv Carrick de Island. De groep maakt ook de een stop bij het een van de meest de gefotografeerde plekken de van Ierland. Gigantische bomen op tv met vormen een tunnel om Bregagh road. met Een indrukwekkend gezicht, op dat van vooral de fans van op de hit-serie op Game of Thrones op zullen herkennen. In Belfast wordt er op een bezoek in gebracht aan naar het Titanic met Museum. De groep een maakt een stadsrit de door de stad, waar de de scheidingsmuur tussen het het protestantste en in katholieke deel te zien is. het De groep speelt met de uit finale van jeu een de boules. Wie in zal er met de winst op vandoor de gaan?

Toch een vinden Kees en Lydi de het veel op tv te leuk met de groep op tv en besluiten in daarom gewoon verder mee op te reizen, mét uit een huurauto. uit En op iedere camping een denkt de groep het mee over een met oplossing naar uit een slaapplek: de ene naar keer belandt van het koppel van in een bed & uit breakfast en de andere door keer op tv doen zij hun oogjes naar toe in een huurcaravan. het Martine en in Dita gaan op een in vrije door dag naar Dooagh. Een paar met maanden tijdens geleden was dit slaperige dorpje door wereldnieuws, omdat met het strand dat 30 de jaar geleden na van tijdens een storm in de één nacht was weggevaagd, nu het plotseling met in één nacht op weer terug is op tv gekomen. Een paar maanden op tv geleden was het mirakel met van een dit strand nieuws van Australië tot het door Japan. De baas met van het plaatselijke toeristenbureau vertelt er de vol trots over. in De reis vervolgt een naar Connemara, van een prachtig door natuurgebied. Daarna reist de van groep verder door naar Sligo, waar het nog een op een hele klus in blijkt te zijn om een de caravans waterpas te uit krijgen.

De vierde in aflevering van We zijn naar door er Bijna! brengt ons op tv in Doolin, in bij de prachtige Cliffs of Moher. het De groep naar staat daar met op een camping met tijdens uitzicht op de kliffen. de de Het groene gras en de grazende tijdens koeien zijn het opvallend met zo dichtbij de zee. Lenie schildert met in haar vrije de tijd het op liefst koeien, dus tijdens samen met Martine een trekt ze van het weiland in van om koeienfoto?s naar te maken.In Bunratty woont de met groep een tijdens Middeleeuwse avond door met eten, drank en zang bij. in op tv En Kees en Lydi hebben pech. een De poelie onder met op hun oude camper naar is plotseling verdwenen. Technisch het begeleider Cees denkt dat tijdens hij gestolen tijdens is. Hoe dan ook: tijdens zonder van poelie kunnen ze niet op tv verder rijden?

De op groep staat ?aan op tv het einde van de tijdens wereld?. uit Leus vertelt op deze tijdens bijzondere plek over haar tijdens moeder van 89 op die door ze thuis achter tijdens moest laten. Normaal bezoekt ze naar haar elke dag, met dus ze heeft lang een tijdens getwijfeld of ze deze reis van wel moest met maken. Vaderdag wordt in op met de camping elk jaar op tv gevierd als mannendag. De begeleiders op tv verzorgen daarom de een uit ontbijt met eieren en op spek. Iedereen neemt zijn op tv eigen tafel, uit stoelen en bestek mee voor uit een tijdens gezamenlijk ontbijt. van En ze hebben geluk! Het is een voor de door verandering prachtig weer, er in kan dus buiten tijdens ontbeten de worden. Tot slot is begeleider op tv Lei op jarig én van Lydi geeft ochtendgymnastiek.

Tipperary is een door regionaal centrum waar de verder niet zo het veel gebeurt, maar het de op naam Tipperary spreekt op tv velen tot de door verbeelding. Het beroemde lied It's naar a Long de Way to Tipperary heeft in de stad tijdens namelijk wereldfaam bezorgd. uit Op de camping uit komen de op deelnemers niet op tv veel verder dan de eerste op twee regels, maar uit in de stad komt tijdens op tv Martine samen met Menne de en Hilly in een muzikale dame de tegen die met volle op tv overgave het gehele lied met voordraagt. een Muziek en zingen is met de Ierland verweven. op In elke Ierse pub door zijn dagelijks optredens, op maar opvallend is het vooral een de spontaniteit van cafégasten op tv die een op lied aanheffen. In korte tijd zingt met de gehele pub uit een mee.

Vanaf vanavond een start er weer een een nieuw tijdens seizoen van We van zijn er op Bijna! In deze realityreeks op doet presentatrice Martine van naar Os verslag van een op op groep reislustige vijftigplussers die het met eigen caravan tijdens of camper erop uit trekt. tijdens De bestemming van van dit tijdens jaar: Ierland. met De reis begint op op een camping in Brielle. Na tijdens de eerste kennismakingsdag door maakt de op tv groep per van nachtboot de van oversteek naar Engeland. Daarna het reizen ze uit dwars door het Verenigd Koninkrijk op tv om vervolgens door een dag uit te van rusten met voor de volgende oversteek over het een het water naar Dublin, de op tv hoofdstad van met Ierland. Hier gaat het rondje met van 1500 door kilometer over het groene eiland in beginnen. Met hun tijdens eigen een caravan of door camper reizen de Nederlandse toeristen in door groepsverband langs verschillende een door hoogtepunten. Vanaf maandag 31 op juli is We zijn er Bijna het zes tijdens weken lang het te zien op maandag rond door 21.25 uur op een NPO in 1.

De op tv laatste tocht brengt van de reizigers van Agrigento op tv naar het Palermo. Onderweg is tijdens het één grote bende langs de tijdens straten in tijdens de bermen. op Het is verboden om afval op te op tv dumpen maar de Sicilianen lijken door zich er weinig tijdens van aan in te trekken. De reizigers op hebben tijdens een lange excursiedag. Ze bezoeken uit het de Catacomben Van het de Capucijnen. Op de laatste reisdag in is het een vaderdag. Alle mannen ontbijten in samen aan naar een lange tafel de op de camping. De met finale van jeu uit de op tv boules gaat dit jaar van tussen 2 een dames. In Palermo neemt naar de groep na ruim een 5 weken tijdens neemt de nachtboot een naar het vasteland van Italië. Op op tv de de kade neemt Martine afscheid het van alle tijdens reizigers. Dit is een herhaling van in 25 naar augustus 2014.

De naar groep staat op op een camping bij Avola, aan een de oostkust van de Sicilië. naar Behalve een excursiedag naar in het historische centrum uit van de stad Syracuse, een van staat er weinig op het programma. van Iedereen heeft een in uit paar vrije dagen naar om zelf in te uit vullen. De camping in het Avola is een een mooie plek naar om het verder in rustig aan naar te doen op de vrije dagen: het naar de kampeerplekken liggen pal aan zee. met De tijdens woeste golven worden getrotseerd. Het vertrek in het van de camping met in Avola gaat het niet zonder slag door of stoot. De toegangsweg is een van smal, bochtig uit straatje met hoge door betonnen tijdens muren waar de brede Hollandse een caravans op tv maar net doorheen kunnen. met Technisch begeleiders Wim en Emmy uit loodsen de met hun walkie talkies van de tijdens groep van de camping naar de in doorgaande van weg. De reis gaat verder van naar Agrigento een aan de zuidkust. door Het doel van de deze stop uit is het bezoeken de van de Tempelvallei. Zeven Griekse tempels van staan op naar een naar heuvelrug en de op grootste tempel behoort tot de tijdens drie best bewaarde in Griekse tempels ter op tv wereld. Het tempo van de uit reis op is na een kleine maand tijdens aangepast aan van het Italiaanse ritme: naar piano, piano. Dit is in een op tv herhaling van 18 augustus de 2014.

De reisgroep kampeert het uit met uitzicht op vulkaan Etna, waarna een tijdens ze met de naar ferry oversteken naar Sicilië. tijdens De tocht begint vandaag aan op met de kust in de zuidelijke provincie het uit Calabrië. De camping heeft een uit prachtig de zicht op de Etna, de in vulkaan die gezichtsbepalend op tv is voor het gehele met oostelijk deel van van Sicilië. Er is de een excursie op gepland, maar niet tijdens iedereen gaat het mee. Rianne moet het terug naar Nederland naar en er is een aantal het zieken. De rest van uit met de groep gaat naar met de kabelbaan en grote jeeps naar tot op aan de kraterrand op met de top van naar de Etna. Het het is een de prachtig gezicht, uit totdat het weer omslaat. Vanaf het de laatste camping de op het vasteland naar vertrekt de groep naar een de haven in richting Sicilië. de De boottocht naar de Siciliaanse havenstad het Messina duurt een van half uurtje, maar het het op tv grootste deel van naar de groep van heeft pech. Wie tijdens als eerste in naar de rij staat, gaat namelijk op tv niet vanzelfsprekend als eerste uit de boot op. uit Het op vrachtverkeer heeft namelijk het voorgang, met als met resultaat lange wachttijden. Dit het is een herhaling een van 11 door augustus 2014.

De 44-koppige reisgroep tijdens staat op van een bijzondere camping tijdens vlakbij op tv Napels. Ze gaan op excursie naar van de vulkaan Vesuvius. van Het kampeerveld uit bij tijdens Pozzuoli, een kleine havenstad de vlakbij Napels, is onderdeel van door een in enorme vulkaankrater. naar Op meerdere plekken komt op tv stoom uit de grond. het Maar de camping op tv valt mede door op tv de stinkende zwavellucht niet een bij iedereen in een de de smaak. De groep door gaat op excursie uit naar de vulkaan het Vesuvius. De laatste uitbarsting op van deze vulkaan was in op tv 1944 en omdat op tv er naar om de 50 in jaar een eruptie het plaatsvindt, kan de kratermond in elk op moment as en stenen een uitspuwen. Daarna gaat de uit reis verder naar de kustplaats met Marina di het Camerota. Martine tijdens bezoekt het met stadje samen met reiziger Wim. op tv Hij reist in naar zijn eentje de mee. Aan het Martine vertelt hij in zijn bijzondere verhaal. Dit is een door herhaling de van 4 augustus naar 2014.

We in maken kennis met de de diverse groep die in van het noorden naar het een het zuiden van Italië reist. De een de tocht begint in Toscane. naar Begeleidend echtpaar Ed en Ria een zijn een al maanden voor vertrek in uit in de weer om in alles voor de tijdens kampeerders in goede banen te leiden. Wim uit en Emmy op tv vormen het tijdens technisch begeleidingsechtpaar. Hun taken op tv bestaan met van het repareren op tv van een kledinghaakje tot van het vastmaken van naar wielbouten en verwisselen van banden. De op tv tocht begint door op het op tv Toscaanse platteland in Troghi, in vlakbij Florence. naar Natuurlijk wordt de stad bezocht in en na een met rustdag gaat de op reis naar in Rome. een Hoewel de meeste deelnemers de Italiaanse van met hoofdstad al vaker hebben bezocht, blijft van uit het de moeite op waard en worden weer nieuwe het plekjes ontdekt. Na Rome strijkt tijdens de groep naar neer op een camping tijdens in Pozzuoli, door vlakbij Napels. Dit is in een naar herhaling van 28 juli met 2014.

De een kampeergroep gaat de de laatste week van hun op tv vakantie in. van Vanaf de met camping aan zee reizen ze in van in groepsverband het binnenland in, in met als bestemming: uit Kalambaka. Eenmaal in op de camping worden de pootjes van een uitgedraaid aan de voet van indrukwekkende tijdens rotspilaren een waar zeshonderd jaar geleden onder op tv moeilijke omstandigheden een kloosters zijn een gebouwd. Een bezoek in aan de Meteora op Kloosters ligt voor naar de in hand en wordt door de deelnemers tijdens als een hoogtepunt uit van de in reis beschouwd. De laatste een met reisdag van de tocht door door Griekenland brengt de tijdens groep naar de noordwestkust een van het vasteland. een Vlakbij in de havenplaats op tv Igoumenitsa gaan voor de laatste een keer op de luifels uit. Op de naar camping aan zee doet een iedereen rustig tijdens aan en genieten ze op tv nog met even van de een laatste vakantiedagen. het Eén groot evenement staat naar nog wel op het in programma: de op finale van de de jeu de naar boules competitie. Het wordt een strijd naar tussen twee vrouwen naar die door door technisch van begeleider Hermien Dommerholt aan uit een heuse urine dopingtest van worden het onderworpen. Wat zal hier uit op tv komen? Dit is op tv een herhaling op tv van 24 augustus de 2015.

De kampeergroep met verlaat het Delphi en reist noordwaarts naar richting Volos, van de hoofdstad van het schiereiland uit de op tv Pilion. Deze hele week blijven op de caravans het en campers verder op op hun pootjes de staan. De excursies naar tijdens alle Griekse oudheidkundige in plekken zijn voorbij en tijdens er is tijd door voor zwemmen, zonnebaden op tv en wandeltochten. Het van schiereiland de Pilion het is door een toeristische trekpleister. van Het heeft bergen, dichte bossen en van in witte kiezelstranden. De welvaart met dankt het gebied op tv aan het in beroemde Piliontreintje. In 1894 werd het door op tv traject van dit stoomtreintje aangelegd door tussen de bergdorpen van en met de havenstad Volos. de Het fruit uit de uit dorpen kon naar via het spoor met snel richting haven het worden getransporteerd. Voor de naar moeilijk te uit bereiken bergdorpen betekende dit naar een economische vooruitgang. Nog tijdens steeds is de Pilion tijdens een een welvarende streek. uit Het treintje vervoert geen fruit op tv meer, maar door rijdt nu uit met toeristen rond. Dit in is een herhaling van 17 op tv augustus op 2015.

De kampeergroep een staat op een van stadscamping in de het hoofdstad Athene. Daar door staan hoogtepunten van als een uit bezoek aan de Akropolis het op het programma. De groep naar bezoekt het op politieke machtscentrum, op voor het parlementsgebouw vindt door de wisseling het van de wacht plaats. Soldaten tijdens houden daar op tv stoicijns de wacht. het Het zijn erebanen waarvoor de je als soldaat in wordt naar gevraagd en het met is geen optie te weigeren. de Een op tv makkelijk baantje is de het niet: uren aan van een stuk staan op ze de stokstijf stil. Alleen in op gezag van de president mogen door de ze hun post verlaten. Na Athene is van Delphi met de bestemming. Hier heeft een de groep van een aantal rustdagen. op Er wordt gewandeld, naar gezwommen en er worden uit markten bezocht. Van met toeristisch begeleiders op tv At en Greet krijgen het de deelnemers een op opdracht: maak het een Grieks recept voor op een feestelijke gezamenlijke de maaltijd op tv op de camping. Dit is in een herhaling in van 10 augustus door 2015.

De kampeergroep reist de dwars door tijdens de Peloponnesos naar tijdens het een vasteland van Griekenland en op komt aan in de tijdens hoofdstad Athene. Onderweg is van er veel naar te zien. naar Ze bezoeken Monemvassia, beter het bekend als het Gibraltar op tv van Griekenland. Een een boottocht een brengt de groep op tv naar een andere toeristische het attractie: het autoloze een eiland Hydra waar ezels een nog steeds voor het in vervoer op van mens en goederen zorgen. met Hoogtepunt uit is het theater door van Epidaurus. Bijna de van helft van een de kampeergroep zingt tijdens in koren dus de verleiding met is groot uit om in het eeuwenoude naar theater zangkunsten het te tonen. Dit is op een in herhaling van 3 augustus naar 2015.

februari 2018
04-09-2017 21:20

Carrick Island

We zijn er bijna! - Carrick Island

Hier brengt de groep een bezoek aan Giant?s Causeway, een indrukwekkende rotsformatie. Aan diezelfde imposante kust ligt ook Carrick-a-Rede. Hier wordt het vasteland door middel van een touwbrug verbonden met het eilandje Carrick Island. ...

28-08-2017 21:30

Connemara

We zijn er bijna! - Connemara

Toch vinden Kees en Lydi het veel te leuk met de groep en besluiten daarom gewoon verder mee te reizen, mét een huurauto. En op iedere camping denkt de groep mee over een oplossing naar een slaapplek: de ene keer belandt het koppel in een b...

21-08-2017 21:30

Doolin

We zijn er bijna! - Doolin

De vierde aflevering van We zijn er Bijna! brengt ons in Doolin, bij de prachtige Cliffs of Moher. De groep staat daar op een camping met uitzicht op de kliffen. Het groene gras en de grazende koeien zijn opvallend zo dichtbij de zee. Lenie...

14-08-2017 21:30

Mizen Head

We zijn er bijna! - Mizen Head

De groep staat ?aan het einde van de wereld?. Leus vertelt op deze bijzondere plek over haar moeder van 89 die ze thuis achter moest laten. Normaal bezoekt ze haar elke dag, dus ze heeft lang getwijfeld of ze deze reis wel moest maken. Va...

07-08-2017 21:30

Tipperary

We zijn er bijna! - Tipperary

Tipperary is een regionaal centrum waar verder niet zo veel gebeurt, maar de naam Tipperary spreekt velen tot de verbeelding. Het beroemde lied It's a Long Way to Tipperary heeft de stad namelijk wereldfaam bezorgd. Op de camping komen de...

31-07-2017 21:30

Start: We zijn er Bijna!

We zijn er bijna! - Start: We zijn er Bijna!

Vanaf vanavond start er weer een nieuw seizoen van We zijn er Bijna! In deze realityreeks doet presentatrice Martine van Os verslag van een groep reislustige vijftigplussers die met eigen caravan of camper erop uit trekt. De bestemming van ...

22-06-2017 17:05

Agrigento - Palermo

We zijn er bijna! - Agrigento - Palermo

De laatste tocht brengt de reizigers van Agrigento naar Palermo. Onderweg is het één grote bende langs de straten in de bermen. Het is verboden om afval te dumpen maar de Sicilianen lijken zich er weinig van aan te trekken. De reizigers heb...

21-06-2017 17:05

Avola - Agrigento

We zijn er bijna! - Avola - Agrigento

De groep staat op een camping bij Avola, aan de oostkust van Sicilië. Behalve een excursiedag naar het historische centrum van de stad Syracuse, staat er weinig op het programma. Iedereen heeft een paar vrije dagen om zelf in te vullen. De ...

20-06-2017 17:05

Marina di Nicotera - Avola

We zijn er bijna! - Marina di Nicotera - Avola

De reisgroep kampeert met uitzicht op vulkaan Etna, waarna ze met de ferry oversteken naar Sicilië. De tocht begint vandaag aan de kust in de zuidelijke provincie Calabrië. De camping heeft een prachtig zicht op de Etna, de vulkaan die gezi...

19-06-2017 17:05

Pozzuoli - Marina di Camerota

We zijn er bijna! - Pozzuoli - Marina di Camerota

De 44-koppige reisgroep staat op een bijzondere camping vlakbij Napels. Ze gaan op excursie naar de vulkaan Vesuvius. Het kampeerveld bij Pozzuoli, een kleine havenstad vlakbij Napels, is onderdeel van een enorme vulkaankrater. Op meerdere ...

16-06-2017 17:05

Troghi - Pozzuoli

We zijn er bijna! - Troghi - Pozzuoli

We maken kennis met de diverse groep die van het noorden naar het zuiden van Italië reist. De tocht begint in Toscane. Begeleidend echtpaar Ed en Ria zijn al maanden voor vertrek in de weer om alles voor de kampeerders in goede banen te lei...

20-04-2017 22:20

We zijn er!

We zijn er bijna! - We zijn er!

De kampeergroep gaat de laatste week van hun vakantie in. Vanaf de camping aan zee reizen ze in groepsverband het binnenland in, met als bestemming: Kalambaka. Eenmaal op de camping worden de pootjes uitgedraaid aan de voet van indrukwekken...

13-04-2017 22:20

Van Delphi naar Volos

We zijn er bijna! - Van Delphi naar Volos

De kampeergroep verlaat Delphi en reist noordwaarts richting Volos, de hoofdstad van het schiereiland de Pilion. Deze hele week blijven de caravans en campers verder op hun pootjes staan. De excursies naar alle Griekse oudheidkundige plekke...

06-04-2017 22:20

Van Athene naar Delphi

We zijn er bijna! - Van Athene naar Delphi

De kampeergroep staat op een stadscamping in de hoofdstad Athene. Daar staan hoogtepunten als een bezoek aan de Akropolis op het programma. De groep bezoekt het politieke machtscentrum, voor het parlementsgebouw vindt de wisseling van de wa...

30-03-2017 22:20

Zangkunsten in Epidaurus

We zijn er bijna! - Zangkunsten in Epidaurus

De kampeergroep reist dwars door de Peloponnesos naar het vasteland van Griekenland en komt aan in de hoofdstad Athene. Onderweg is er veel te zien. Ze bezoeken Monemvassia, beter bekend als het Gibraltar van Griekenland. Een boottocht bre...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We zijn er bijna! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We zijn er bijna! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We zijn er bijna! bij We zijn er bijna! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We zijn er bijna!. Heb je een uitzending van We zijn er bijna! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We zijn er bijna! gemist

Mensen in We zijn er bijna! kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. We volgen deze zomer in We zijn er bijna! veertig mensen in een groepsreis naar het Franse Corsica en het Italiaanse Sardinië, een tocht van 5000 kilometer. Martine van Os reist mee en doet verslag van het wel en wee van de vakantiegangers. Presentatie: Martine van Os.

Uitzending gemist van We zijn er bijna!? Hier kun je alle uitzendingen van We zijn er bijna! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 67
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord