Programma gemist?

De laatste tocht op brengt de reizigers op door van Agrigento naar Palermo. naar Onderweg is het één grote de bende langs de door straten op tv in de tijdens bermen. Het is verboden een om afval te dumpen een maar de door Sicilianen lijken zich er een weinig van aan op te van trekken. De reizigers het hebben een lange excursiedag. naar Ze bezoeken van de Catacomben Van de Capucijnen. Op uit de laatste reisdag is de het naar vaderdag. Alle mannen ontbijten van samen aan een op tv lange uit tafel op de uit camping. De finale van jeu de de boules gaat van dit jaar het tussen 2 dames. In Palermo neemt met een de groep na ruim 5 naar weken op tv neemt de nachtboot naar het vasteland naar van Italië. van Op de kade naar neemt het Martine afscheid van alle reizigers. Dit is in een van herhaling van 25 augustus met 2014.

De op groep staat door op een camping bij Avola, aan tijdens van de oostkust van Sicilië. Behalve een een excursiedag naar het het historische centrum op van de stad Syracuse, tijdens staat er weinig op de op het programma. Iedereen heeft een uit naar paar vrije dagen om zelf het in te vullen. De de de camping in Avola op tv is een mooie op plek om het tijdens verder rustig aan te doen uit op op de vrije dagen: de kampeerplekken liggen uit pal aan het zee. De tijdens woeste golven het worden getrotseerd. Het vertrek van de camping het in in Avola gaat niet door zonder slag of tijdens stoot. De toegangsweg is tijdens een smal, het bochtig straatje met op hoge betonnen muren waar naar de van brede Hollandse caravans maar net in doorheen kunnen. met Technisch begeleiders Wim en Emmy de op loodsen met hun walkie talkies de met het groep van de camping naar een de doorgaande weg. De met reis gaat verder in naar Agrigento naar aan de zuidkust. Het uit doel van op deze stop is het door bezoeken van een de Tempelvallei. Zeven Griekse tijdens tempels staan op met een heuvelrug en de van grootste tempel behoort in tot de drie op tv op tv best bewaarde Griekse in tempels ter wereld. Het het tempo van de de reis is na door een kleine maand aangepast aan in het de Italiaanse ritme: piano, piano. Dit is een met herhaling van in 18 augustus uit 2014.

De reisgroep op tv kampeert met op tv uitzicht op vulkaan Etna, waarna tijdens ze met de op tv van ferry oversteken naar Sicilië. De tocht in begint vandaag aan op de kust in tijdens de zuidelijke in provincie Calabrië. tijdens De camping heeft de een prachtig zicht op een de naar Etna, de vulkaan de die gezichtsbepalend is op voor het gehele oostelijk deel uit van Sicilië. Er van is een excursie gepland, maar naar niet op iedereen gaat mee. naar Rianne moet op tv terug naar Nederland met en er is op een aantal zieken. De rest van een de groep gaat tijdens in met de kabelbaan en met grote jeeps het tot aan de kraterrand op uit de top van met de Etna. Het is een een prachtig op tv gezicht, totdat van het weer omslaat. Vanaf een de laatste camping op het van vasteland vertrekt de op de groep naar de haven van richting Sicilië. een De boottocht naar de Siciliaanse tijdens havenstad Messina de duurt een half met uurtje, maar het grootste deel naar van de groep een heeft het pech. Wie als eerste in van de het rij staat, gaat namelijk op tv niet vanzelfsprekend met als eerste de het boot op. Het een vrachtverkeer heeft namelijk met voorgang, met als resultaat lange uit wachttijden. Dit is een in herhaling van 11 de augustus op 2014.

De 44-koppige reisgroep tijdens staat op op tv een bijzondere camping tijdens vlakbij Napels. Ze het gaan op excursie naar naar op de vulkaan Vesuvius. in Het kampeerveld bij Pozzuoli, een van kleine havenstad vlakbij een Napels, het is onderdeel van een enorme vulkaankrater. in Op meerdere plekken op tv komt stoom naar uit naar de grond. Maar de camping valt de mede uit door de stinkende zwavellucht van niet bij iedereen in een de smaak. De groep naar met gaat op excursie naar de vulkaan in Vesuvius. tijdens De laatste de uitbarsting van deze vulkaan was in op tv 1944 tijdens en omdat op er om de op 50 jaar een eruptie plaatsvindt, van kan de kratermond door elk op tv moment as en stenen uitspuwen. Daarna gaat met de reis door verder naar de in kustplaats tijdens Marina di Camerota. Martine tijdens bezoekt het op stadje samen met reiziger op Wim. Hij uit reist in zijn eentje mee. naar Aan Martine vertelt hij de zijn bijzondere verhaal. Dit het is een herhaling met van 4 naar augustus een 2014.

We maken de kennis uit met de diverse groep die van met naar het noorden naar in het zuiden van Italië reist. De het tocht een begint in Toscane. Begeleidend echtpaar uit Ed en Ria met door zijn al maanden de voor vertrek in een de weer om alles voor het de in kampeerders in goede banen te het leiden. Wim en Emmy vormen met het uit technisch begeleidingsechtpaar. Hun taken een bestaan van het uit repareren van een van kledinghaakje met tot het vastmaken van wielbouten en naar verwisselen van banden. De in tocht begint uit op het de Toscaanse platteland in Troghi, met vlakbij Florence. Natuurlijk wordt door de stad de bezocht een en na een rustdag de gaat de reis naar door Rome. Hoewel de de meeste deelnemers tijdens de Italiaanse hoofdstad al naar vaker uit hebben bezocht, blijft uit het de moeite waard en het worden weer nieuwe plekjes door een ontdekt. Na Rome strijkt de groep uit neer tijdens op een camping in Pozzuoli, op vlakbij Napels. Dit is een met een herhaling van 28 juli door 2014.

De tijdens kampeergroep gaat het de laatste week van hun vakantie naar in. Vanaf de de met camping aan zee reizen naar ze in groepsverband het op tv binnenland in, met van als bestemming: Kalambaka. op Eenmaal op tv op de camping worden de uit pootjes uitgedraaid aan de in voet van de indrukwekkende rotspilaren naar waar zeshonderd tijdens jaar geleden onder op moeilijke omstandigheden kloosters zijn tijdens gebouwd. op tv Een bezoek aan de Meteora op tv Kloosters ligt voor op tv de hand en wordt door van door de deelnemers als een de hoogtepunt van de in reis beschouwd. De tijdens laatste reisdag met van de tocht op door Griekenland brengt de groep de naar naar de noordwestkust van in het vasteland. Vlakbij in de havenplaats Igoumenitsa gaan de voor de door laatste keer met de luifels uit. Op uit de camping van aan zee doet iedereen rustig naar aan en met genieten ze nog even van het op tv de laatste vakantiedagen. de Eén groot evenement staat nog wel de het op het programma: de een finale van de jeu de door boules competitie. tijdens Het wordt in een strijd een tussen twee vrouwen die door technisch door begeleider Hermien door Dommerholt aan een van heuse urine dopingtest worden het onderworpen. Wat zal door hier uit het komen? Dit is een op herhaling het van 24 augustus op tv 2015.

De kampeergroep verlaat de Delphi op en reist het noordwaarts richting Volos, naar de hoofdstad van op tv het schiereiland de het Pilion. Deze hele week blijven de op tv op caravans en campers verder van op hun pootjes staan. met De excursies naar alle met Griekse oudheidkundige van plekken zijn de voorbij en er met is tijd voor zwemmen, zonnebaden op tv een en wandeltochten. Het schiereiland de Pilion naar is de een toeristische trekpleister. van Het heeft bergen, dichte bossen en op met witte kiezelstranden. De op welvaart dankt het naar gebied aan het beroemde met Piliontreintje. In door 1894 werd het met traject van dit stoomtreintje aangelegd tussen door de bergdorpen door en de havenstad het Volos. op Het fruit uit de dorpen kon tijdens via de het spoor snel richting haven met worden in getransporteerd. Voor de moeilijk op tv te bereiken in bergdorpen betekende dit een uit economische met vooruitgang. Nog steeds is de van Pilion een welvarende op streek. Het treintje tijdens vervoert geen een fruit meer, maar rijdt nu naar met toeristen met rond. Dit is een herhaling van van 17 augustus op tv uit 2015.

De kampeergroep het staat op een met stadscamping in de hoofdstad op tv op tv Athene. Daar staan hoogtepunten als een uit bezoek aan de de het Akropolis op het programma. De in groep van bezoekt het politieke machtscentrum, voor uit het parlementsgebouw in vindt de een wisseling van de wacht door plaats. Soldaten houden daar met stoicijns de een wacht. Het van zijn erebanen waarvoor tijdens je als soldaat wordt gevraagd en uit naar het is geen optie te het weigeren. Een makkelijk het baantje is het van niet: uren op tv aan een stuk staan ze een naar stokstijf stil. Alleen op gezag van het de tijdens president mogen ze hun post op tv verlaten. Na met Athene is op Delphi de bestemming. Hier heeft het de groep een aantal de rustdagen. uit Er wordt gewandeld, op gezwommen en er worden markten met met bezocht. Van toeristisch begeleiders At uit en Greet krijgen de de in deelnemers een opdracht: uit maak een Grieks recept voor een een op feestelijke gezamenlijke maaltijd de op de camping. Dit is een tijdens herhaling van 10 naar augustus uit 2015.

De kampeergroep reist de een dwars door de Peloponnesos door naar het vasteland van uit Griekenland en komt met aan in de hoofdstad door Athene. op tv Onderweg is uit er veel te zien. met Ze bezoeken Monemvassia, beter bekend met de als het Gibraltar van Griekenland. Een de boottocht het brengt de groep naar een in andere toeristische uit attractie: het autoloze eiland Hydra in waar ezels het nog steeds voor het in vervoer van mens in en van goederen zorgen. Hoogtepunt is door het theater van Epidaurus. tijdens Bijna van de helft tijdens van de kampeergroep zingt tijdens in koren in dus de verleiding op is groot om in het naar eeuwenoude theater zangkunsten te door tonen. Dit naar is een herhaling van 3 het augustus het 2015.

De het eerste week naar in Griekenland brengt de groep door het op tv op de Peloponnese, met het grote schiereiland in het een zuiden. In door Olympia bezoeken de reigers de met opgravingen in Olympia, tijdens waar tijdens de allereerste Olympische Spelen tijdens werden gehouden. door Ruim 700 jaar voor uit Christus gingen uit mensen al op de strijd met elkaar naar aan om wie het van sterkst of snelst in was. De spelregels met waren destijds iets anders op tv van dan tijdens de huidige Olympische een Spelen. “Alle soorten in stoten en in trappen waren geoorloofd, ook als door dat de dood uit tot het gevolg had”, vertelt de gids. een met “Het enige wat niet was op toegestaan, was iemands op ogen uitsteken.” Dit naar is een een herhaling van 27 juli tijdens 2015.

De naar tocht van bijna 5000 in kilometer begint in het in Oostenrijkse Kramsach. At op tv door en Greet zijn al een uit paar op tv dagen van tevoren op de de camping om alles gereed met te maken. Het van begeleiden van de een groep kampeerders is het voor hen door een vrijwillige klus. In tijdens de van begeleiding worden ze geholpen door Henk door tijdens en Hermien. Henk is zijn op tv leven lang door wegenwachter geweest en dit een jaar gestopt met werken. naar op Hij en zijn vrouw staan van klaar bij pech en op tv ander ongemak. Dit is op tv een herhaling van op 20 het juli 2015.

De in groep trekt de van de Portugese noordoostkust verder naar de het zuiden. Hier naar wordt gevist op tv met grote netten en met lopen veel vrouwen op tv op in klederdracht.Meer Het is pinksterochtend, het een mooie gelegenheid met voor de naar groep om gezamenlijk een te ontbijten. door Na veel grijze op dagen breekt nu eindelijk op tv de zon een aan de Portugese noordoostkust door. op tv Vlakbij de camping wordt het een het hondenrace gehouden. naar De snelste honden ter met wereld rennen van met bijna 70 van kilometer per uur in naar de finish. Een met van de naar vakantiegangers kan deze race echter niet naar van waarderen. De volgende dag trekt op de groep verder op langs de Portugese tijdens door kust naar het het zuiden, naar Praia de door Mira. In dit kleine vissersdorp door wordt uit gevist met grote door netten die met rokende tractoren de een het strand op worden gesleept. met Nazare is op de volgende stop en naar ook deze uit toeristische badplaats herinnert het aan vroegere tijden. in Veel vrouwen de lopen in klederdracht inclusief op tv onderrokken en hoog opgetrokken naar wollen de kousen.Minder

De in groep reist van tijdens het regenachtige Spaanse tijdens bergdorp Puebla de Sanabria via door tijdens Portonovo over de Portugese tijdens grens. Ze houden een spelletjesdag op tv en gaan een op excursies naar Santiago op de Compostella en van Porto.Meer uit De groep is neergestreken op in het een Spaanse bergdorp Puebla het de Sanabria. tijdens Het natuurgebied rondom de het dorp leent zich bij door uitstek voor lange het wandelingen, maar het de regent pijpenstelen. het De natte dag op de naar camping wordt een daarom met een spelletjesdag met kaarten in het op camping-restaurant of uit met op tv monopoly in de caravan. met De naar volgende dag trekt een de karavaan naar de kust het bij de uit toeristenstad Portonovo, maar ook tijdens daar blijft het strand een onbemand. Het een Spaanse weer is uit van slag: in een Nederland is met het zomers warm; de Spanje en tijdens Portugal schuilen onder grijze wolken. Tijdens de op tv een excursie naar het beroemde uit pelgrimsoord Santiago tijdens de Compostella breekt de met zon door. op Bij de op volgende reisdag passeert de groep een de in Portugese grens en worden de op tv pootjes het van de caravans - de al dan niet automatisch met - uitgedraaid op tijdens een camping door langs een kilometers lang in van zandstrand. De temperaturen zijn nog de steeds niet het Portugees te noemen, dus verder een van dan de knie durft niemand op tv het water in. op Het strand naar leent zich op tv wel goed voor wandelaars en het hardlopers. De laatste de dag van deze aflevering het gaat de groep op tv op met excursie naar Porto. In de deze oude een Portugese stad in is een bezoek aan de portkelders, de inclusief een proeverij, in op onontbeerlijk.Minder

juli 2017
22-06-2017 17:05

Agrigento - Palermo

We zijn er bijna! - Agrigento - Palermo

De laatste tocht brengt de reizigers van Agrigento naar Palermo. Onderweg is het één grote bende langs de straten in de bermen. Het is verboden om afval te dumpen maar de Sicilianen lijken zich er weinig van aan te trekken. De reizigers heb...

21-06-2017 17:05

Avola - Agrigento

We zijn er bijna! - Avola - Agrigento

De groep staat op een camping bij Avola, aan de oostkust van Sicilië. Behalve een excursiedag naar het historische centrum van de stad Syracuse, staat er weinig op het programma. Iedereen heeft een paar vrije dagen om zelf in te vullen. De ...

20-06-2017 17:05

Marina di Nicotera - Avola

We zijn er bijna! - Marina di Nicotera - Avola

De reisgroep kampeert met uitzicht op vulkaan Etna, waarna ze met de ferry oversteken naar Sicilië. De tocht begint vandaag aan de kust in de zuidelijke provincie Calabrië. De camping heeft een prachtig zicht op de Etna, de vulkaan die gezi...

19-06-2017 17:05

Pozzuoli - Marina di Camerota

We zijn er bijna! - Pozzuoli - Marina di Camerota

De 44-koppige reisgroep staat op een bijzondere camping vlakbij Napels. Ze gaan op excursie naar de vulkaan Vesuvius. Het kampeerveld bij Pozzuoli, een kleine havenstad vlakbij Napels, is onderdeel van een enorme vulkaankrater. Op meerdere ...

16-06-2017 17:05

Troghi - Pozzuoli

We zijn er bijna! - Troghi - Pozzuoli

We maken kennis met de diverse groep die van het noorden naar het zuiden van Italië reist. De tocht begint in Toscane. Begeleidend echtpaar Ed en Ria zijn al maanden voor vertrek in de weer om alles voor de kampeerders in goede banen te lei...

20-04-2017 22:20

We zijn er!

We zijn er bijna! - We zijn er!

De kampeergroep gaat de laatste week van hun vakantie in. Vanaf de camping aan zee reizen ze in groepsverband het binnenland in, met als bestemming: Kalambaka. Eenmaal op de camping worden de pootjes uitgedraaid aan de voet van indrukwekken...

13-04-2017 22:20

Van Delphi naar Volos

We zijn er bijna! - Van Delphi naar Volos

De kampeergroep verlaat Delphi en reist noordwaarts richting Volos, de hoofdstad van het schiereiland de Pilion. Deze hele week blijven de caravans en campers verder op hun pootjes staan. De excursies naar alle Griekse oudheidkundige plekke...

06-04-2017 22:20

Van Athene naar Delphi

We zijn er bijna! - Van Athene naar Delphi

De kampeergroep staat op een stadscamping in de hoofdstad Athene. Daar staan hoogtepunten als een bezoek aan de Akropolis op het programma. De groep bezoekt het politieke machtscentrum, voor het parlementsgebouw vindt de wisseling van de wa...

30-03-2017 22:20

Zangkunsten in Epidaurus

We zijn er bijna! - Zangkunsten in Epidaurus

De kampeergroep reist dwars door de Peloponnesos naar het vasteland van Griekenland en komt aan in de hoofdstad Athene. Onderweg is er veel te zien. Ze bezoeken Monemvassia, beter bekend als het Gibraltar van Griekenland. Een boottocht bre...

23-03-2017 22:20

Olympia

We zijn er bijna! - Olympia

De eerste week in Griekenland brengt de groep door op de Peloponnese, het grote schiereiland in het zuiden. In Olympia bezoeken de reigers de opgravingen in Olympia, waar de allereerste Olympische Spelen werden gehouden. Ruim 700 jaar voor ...

16-03-2017 22:20

Vertrek vanaf Kramsach

We zijn er bijna! - Vertrek vanaf Kramsach

De tocht van bijna 5000 kilometer begint in het Oostenrijkse Kramsach. At en Greet zijn al een paar dagen van tevoren op de camping om alles gereed te maken. Het begeleiden van de groep kampeerders is voor hen een vrijwillige klus. In de b...

01-08-2016 21:25

We zijn er Bijna!

We zijn er bijna! - We zijn er Bijna!

Mensen in We zijn er bijna! kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. We volgen deze zomer in We zijn er bijna! veertig mensen in een groepsreis naar het Franse Corsica en het Italia...

25-07-2016 21:25

We zijn er Bijna!

We zijn er bijna! - We zijn er Bijna!

Mensen in We zijn er bijna! kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. We volgen deze zomer in We zijn er bijna! veertig mensen in een groepsreis naar het Franse Corsica en het Italia...

18-07-2016 21:25

We zijn er Bijna!

We zijn er bijna! - We zijn er Bijna!

De groep trekt van de Portugese noordoostkust verder naar het zuiden. Hier wordt gevist met grote netten en lopen veel vrouwen in klederdracht.Meer Het is pinksterochtend, een mooie gelegenheid voor de groep om gezamenlijk te ontbijten. Na ...

11-07-2016 21:25

We zijn er Bijna!

We zijn er bijna! - We zijn er Bijna!

De groep reist van het regenachtige Spaanse bergdorp Puebla de Sanabria via Portonovo over de Portugese grens. Ze houden een spelletjesdag en gaan op excursies naar Santiago de Compostella en Porto.Meer De groep is neergestreken in het Spaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We zijn er bijna! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We zijn er bijna! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We zijn er bijna! bij We zijn er bijna! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We zijn er bijna!. Heb je een uitzending van We zijn er bijna! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We zijn er bijna! gemist

Mensen in We zijn er bijna! kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. We volgen deze zomer in We zijn er bijna! veertig mensen in een groepsreis naar het Franse Corsica en het Italiaanse Sardinië, een tocht van 5000 kilometer. Martine van Os reist mee en doet verslag van het wel en wee van de vakantiegangers. Presentatie: Martine van Os.

Uitzending gemist van We zijn er bijna!? Hier kun je alle uitzendingen van We zijn er bijna! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 22-06-2017 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord