Programma gemist?

Tijdens een een picknick wordt van een heel gezin een in koelen op bloede vermoord door een de onbekende schutter. op Het onderzoek wijst in uit de richting van op de man in met wie de moeder van tijdens het gezin officieel het nog steeds naar getrouwd was. Maar door zit de zaak echt in zo met eenvoudig in elkaar?

Bij van een gewapende door politieactie wordt per ongeluk een Poolse tijdens tiener doodgeschoten. Niet uit lang daarna van wordt vlak bij in de plek van een het incident op het verminkte de lijk van een door Turkse man gevonden. Nikki en haar een team worden ingeschakeld van om in te helpen bij een het onderzoek.

Een voormalig uit gevangene wordt op brute met wijze een vermoord en met het lijkt erop in dat een onlangs vrijgekomen kindermoordenaar van de dader met is. In de loop op van op tv het onderzoek komen er nog tijdens meer voorwaardelijk op vrijgelaten gevangenen in van beeld.

Als de het onderzoeksteam tijdens op het punt door staat om de vervreemde met echtgenoot van de in moeder op te pakken, op tv vinden ze een aanwijzing naar die het tijdens onderzoek volledig op op zijn kop naar zet.

Tijdens een in picknick uit wordt een heel op tv gezin in koelen door bloede vermoord door een door onbekende schutter. van Het onderzoek wijst een in de richting van de uit man met wie op tv de moeder van uit het gezin officieel de nog steeds op tv getrouwd was. Maar uit zit de zaak naar echt zo eenvoudig het in elkaar?

Terwijl een er andere slachtoffers ten de prooi op tv vallen aan de moordenaar, door wijzen de onderzoeken uit dat de het op tv gaat om een uit hoog opgeleid individu. Jack met brengt zichzelf in gevaar naar om de moordenaar naar te op vinden.

Bij een door gewapende uit politieactie wordt per ongeluk een tijdens Poolse tiener tijdens doodgeschoten. Niet lang daarna op tv wordt vlak tijdens bij de plek van naar het incident het met verminkte lijk van een het Turkse in man gevonden. in Nikki en haar de team worden ingeschakeld van om te helpen bij het op onderzoek.

Het team naar ontdekt dat Paul met zich anders voordoet met dan hij is. uit Hij blijkt op in het verleden betrokken te op tv zijn door geweest bij een met moord en er naar worden oude door wonden opengehaald voor de familie door van uit het slachtoffer als tijdens de vijftien jaar oude zaak opnieuw uit onderzocht naar wordt.

Een voormalig het gevangene wordt de op brute wijze het vermoord en het lijkt erop uit dat een onlangs het vrijgekomen kindermoordenaar door de dader is. het In de een loop van het onderzoek komen tijdens er nog meer in voorwaardelijk vrijgelaten de gevangenen in met beeld.

Thomas tijdens moet zijn de persoonlijke gevoelens opzij zetten van als het naar team Begovic opspoort uit voordat ze opnieuw kan door toeslaan. Het wordt uit al snel duidelijk uit dat ze niet alleen werkt door met en dit schept uit verwarring over de mogelijke van dader van de door moord op een Aziz.

Na met de moord op een met bekende antifundamentalistische op moslim is de door vraag wie het tijdens gemunt had de op deze vreedzame in man. De verdenking valt op op een taxichauffeur. Hij op tv is lid van een het door extreemrechtse organisatie en zijn tijdens zoon is om het leven door met gebracht door de door Taliban.

20:30),Leo heeft tijdens wat rust nodig onder de andere uit omdat zijn naar relatie met Janet over is. in Hij neemt een een korte vakantie en gaat uit op bezoek door bij zijn uit oude studievriend een psychiater Sean Delaney in met Essex.

23:30),Het naar forensisch team van onder leiding van Leo onderzoekt een een moord een in de uit Redhill gevangenis.

21:19),Harry wordt de opgeroepen naar op een buitenwijk waar uit zich een tijdens familiedrama heeft afgespeeld. Hij uit is van slag als hij het uit doorheeft dat hij uit de familie kent.

21:20),Seriemoordenaar Arnold Mears uit heeft een zwak door op voor gedichten, maar geen spijt van tijdens de moord op tv op drie tieners. op Arnold stuurt naar Annie, de moeder van de naar vermiste een tiener Tina, een aanwijzingen waar de lichamen verborgen van zijn.

januari 2019
04-11-2018 00:20

Afl. 5 - River's edge

Silent witness - Afl. 5 - River's edge

Tijdens een picknick wordt een heel gezin in koelen bloede vermoord door een onbekende schutter. Het onderzoek wijst in de richting van de man met wie de moeder van het gezin officieel nog steeds getrouwd was. Maar zit de zaak echt zo eenvo...

28-10-2018 00:00

Afl. 4 - In plain sight

Silent witness - Afl. 4 - In plain sight

Bij een gewapende politieactie wordt per ongeluk een Poolse tiener doodgeschoten. Niet lang daarna wordt vlak bij de plek van het incident het verminkte lijk van een Turkse man gevonden. Nikki en haar team worden ingeschakeld om te helpen b...

21-10-2018 00:10

Afl. 3 - Life licence

Silent witness - Afl. 3 - Life licence

Een voormalig gevangene wordt op brute wijze vermoord en het lijkt erop dat een onlangs vrijgekomen kindermoordenaar de dader is. In de loop van het onderzoek komen er nog meer voorwaardelijk vrijgelaten gevangenen in beeld.

31-08-2018 20:35

Afl. 9 - River's edge (2/2)

Silent witness - Afl. 9 - River's edge (2/2)

Als het onderzoeksteam op het punt staat om de vervreemde echtgenoot van de moeder op te pakken, vinden ze een aanwijzing die het onderzoek volledig op zijn kop zet.

24-08-2018 20:35

Afl. 8 - River's edge (1/2)

Silent witness - Afl. 8 - River's edge (1/2)

Tijdens een picknick wordt een heel gezin in koelen bloede vermoord door een onbekende schutter. Het onderzoek wijst in de richting van de man met wie de moeder van het gezin officieel nog steeds getrouwd was. Maar zit de zaak echt zo eenvo...

17-08-2018 20:35

Afl. 7 - In plain sight (2/2)

Silent witness - Afl. 7 - In plain sight (2/2)

Terwijl er andere slachtoffers ten prooi vallen aan de moordenaar, wijzen de onderzoeken uit dat het gaat om een hoog opgeleid individu. Jack brengt zichzelf in gevaar om de moordenaar te vinden.

10-08-2018 20:35

Afl. 6 - In plain sight (1/2)

Silent witness - Afl. 6 - In plain sight (1/2)

Bij een gewapende politieactie wordt per ongeluk een Poolse tiener doodgeschoten. Niet lang daarna wordt vlak bij de plek van het incident het verminkte lijk van een Turkse man gevonden. Nikki en haar team worden ingeschakeld om te helpen b...

08-06-2018 20:35

Life licence (2/2)

Silent witness - Life licence (2/2)

Het team ontdekt dat Paul zich anders voordoet dan hij is. Hij blijkt in het verleden betrokken te zijn geweest bij een moord en er worden oude wonden opengehaald voor de familie van het slachtoffer als de vijftien jaar oude zaak opnieuw on...

01-06-2018 20:35

Life licence deel 1 van 2

Silent witness - Life licence deel 1 van 2

Een voormalig gevangene wordt op brute wijze vermoord en het lijkt erop dat een onlangs vrijgekomen kindermoordenaar de dader is. In de loop van het onderzoek komen er nog meer voorwaardelijk vrijgelaten gevangenen in beeld.

25-05-2018 20:35

Flight deel 2 van 2

Silent witness - Flight deel 2 van 2

Thomas moet zijn persoonlijke gevoelens opzij zetten als het team Begovic opspoort voordat ze opnieuw kan toeslaan. Het wordt al snel duidelijk dat ze niet alleen werkt en dit schept verwarring over de mogelijke dader van de moord op Aziz.

18-05-2018 20:35

Flight deel 1 van 2

Silent witness - Flight deel 1 van 2

Na de moord op een bekende antifundamentalistische moslim is de vraag wie het gemunt had op deze vreedzame man. De verdenking valt op een taxichauffeur. Hij is lid van een extreemrechtse organisatie en zijn zoon is om het leven gebracht doo...

11-06-2014 20:30

Fear (wo 11 jun 2014

Silent witness - Fear (wo 11 jun 2014

20:30),Leo heeft wat rust nodig onder andere omdat zijn relatie met Janet over is. Hij neemt een korte vakantie en gaat op bezoek bij zijn oude studievriend psychiater Sean Delaney in Essex.

08-06-2014 23:30

Red Hill (zo 8 jun 2014

Silent witness - Red Hill (zo 8 jun 2014

23:30),Het forensisch team onder leiding van Leo onderzoekt een moord in de Redhill gevangenis.

04-06-2014 21:19

Domestic (wo 4 jun 2014

Silent witness - Domestic (wo 4 jun 2014

21:19),Harry wordt opgeroepen naar een buitenwijk waar zich een familiedrama heeft afgespeeld. Hij is van slag als hij doorheeft dat hij de familie kent.

28-05-2014 21:20

Paradise lost (wo 28 mei 2014

Silent witness - Paradise lost (wo 28 mei 2014

21:20),Seriemoordenaar Arnold Mears heeft een zwak voor gedichten, maar geen spijt van de moord op drie tieners. Arnold stuurt Annie, de moeder van de vermiste tiener Tina, aanwijzingen waar de lichamen verborgen zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Silent witness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Silent witness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Silent witness bij Silent witness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Silent witness. Heb je een uitzending van Silent witness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Silent witness gemist

Politie en openbaar ministerie roepen in Silent witness bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van het forensisch laboratorium. Daar worden lijken worden ontleed en geanalyseerd om de ware toedracht van een mogelijk delict te achterhalen. Centraal in het onderzoeksteam van Silent witness staat forensisch patholoog Sam Ryan (in latere afleveringen Emilie Fox). In haar hardnekkigheid om de waarheid boven tafel te krijgen beperkt ze haar onderzoek niet tot binnen de muren van het laboratorium. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, zowel professioneel als privé.

Uitzending gemist van Silent witness? Hier kun je alle uitzendingen van Silent witness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord