Programma gemist?

Tijdens tijdens een picknick wordt tijdens een heel gezin in koelen tijdens bloede uit vermoord door een met onbekende schutter. Het onderzoek wijst op in de een richting van de man uit met naar wie de moeder van het naar gezin uit officieel nog steeds getrouwd was. de Maar zit op de op tv zaak echt zo eenvoudig op in elkaar?

Bij een tijdens gewapende politieactie wordt op tv per ongeluk een van Poolse tiener door doodgeschoten. Niet lang daarna op tv wordt vlak van bij de plek van van het incident het verminkte op lijk van op tv een Turkse man gevonden. het Nikki met en haar team op tv worden ingeschakeld om te van helpen bij het naar onderzoek.

Een een voormalig gevangene wordt uit op brute wijze vermoord en op in het lijkt erop dat een een onlangs vrijgekomen kindermoordenaar de tijdens dader is. de In de loop van van het uit onderzoek komen er nog door meer voorwaardelijk een vrijgelaten gevangenen naar in beeld.

Als het in onderzoeksteam op het naar punt staat om naar de tijdens vervreemde echtgenoot van uit de moeder op in te pakken, vinden ze een een aanwijzing die het tijdens onderzoek volledig op in zijn kop een zet.

Tijdens een picknick een wordt een heel door gezin in koelen tijdens bloede vermoord door uit een onbekende schutter. uit Het onderzoek wijst tijdens in de een richting van naar de man op tv met wie de door moeder van het gezin officieel op nog steeds tijdens getrouwd was. Maar tijdens zit de zaak door echt zo eenvoudig in met elkaar?

Terwijl de er andere slachtoffers ten op prooi vallen aan de het moordenaar, wijzen de de onderzoeken uit dat het het uit gaat om een hoog het opgeleid een individu. Jack brengt zichzelf naar in gevaar om de moordenaar door in te vinden.

Bij een gewapende op naar politieactie wordt per de ongeluk een Poolse tiener van doodgeschoten. Niet lang daarna op tv wordt vlak de bij de plek van een het incident van het verminkte op tv lijk van een Turkse op tv man gevonden. op tv Nikki en haar team door worden ingeschakeld om te van helpen bij het de onderzoek.

Het uit team ontdekt met dat Paul zich anders voordoet dan op tv naar hij is. Hij tijdens blijkt in het verleden betrokken door te zijn geweest van bij met een moord en het er worden oude wonden opengehaald voor in de familie met van het van slachtoffer als de op vijftien jaar oude zaak op opnieuw onderzocht door wordt.

Een voormalig gevangene op wordt op brute in wijze vermoord het en het lijkt erop tijdens dat tijdens een onlangs vrijgekomen kindermoordenaar met de dader tijdens is. In de loop met van het onderzoek het komen er nog meer op uit voorwaardelijk vrijgelaten gevangenen in de beeld.

Thomas het moet zijn persoonlijke op tv gevoelens opzij zetten tijdens als het team Begovic opspoort met voordat tijdens ze opnieuw uit kan toeslaan. Het wordt al een snel op tv duidelijk dat ze niet alleen naar werkt de en dit schept verwarring over de op mogelijke dader de van de moord op van op tv Aziz.

Na uit de moord op een bekende in antifundamentalistische het moslim is in de vraag wie in het gemunt had van op deze vreedzame man. De verdenking op op valt op een taxichauffeur. Hij is door lid van een tijdens in extreemrechtse organisatie en zijn zoon is de om het leven op op gebracht door de op tv Taliban.

20:30),Leo de heeft wat rust nodig op tv onder uit andere omdat zijn relatie op tv met Janet over is. Hij uit neemt een op tv korte vakantie en in gaat op bezoek uit bij uit zijn oude studievriend psychiater Sean uit Delaney in naar Essex.

23:30),Het naar forensisch team onder leiding van de Leo door onderzoekt een moord met in de door Redhill gevangenis.

21:19),Harry wordt uit opgeroepen naar een buitenwijk op tv waar in zich een familiedrama heeft met afgespeeld. Hij op is van slag als hij op tv doorheeft een dat hij de familie door kent.

21:20),Seriemoordenaar Arnold tijdens Mears een heeft een zwak de voor gedichten, maar geen spijt uit van de het moord op een drie tieners. Arnold stuurt Annie, een de in moeder van de vermiste tiener op tv Tina, aanwijzingen waar de uit lichamen op verborgen zijn.

mei 2019
04-11-2018 00:20

Afl. 5 - River's edge

Silent witness - Afl. 5 - River's edge

Tijdens een picknick wordt een heel gezin in koelen bloede vermoord door een onbekende schutter. Het onderzoek wijst in de richting van de man met wie de moeder van het gezin officieel nog steeds getrouwd was. Maar zit de zaak echt zo eenvo...

28-10-2018 00:00

Afl. 4 - In plain sight

Silent witness - Afl. 4 - In plain sight

Bij een gewapende politieactie wordt per ongeluk een Poolse tiener doodgeschoten. Niet lang daarna wordt vlak bij de plek van het incident het verminkte lijk van een Turkse man gevonden. Nikki en haar team worden ingeschakeld om te helpen b...

21-10-2018 00:10

Afl. 3 - Life licence

Silent witness - Afl. 3 - Life licence

Een voormalig gevangene wordt op brute wijze vermoord en het lijkt erop dat een onlangs vrijgekomen kindermoordenaar de dader is. In de loop van het onderzoek komen er nog meer voorwaardelijk vrijgelaten gevangenen in beeld.

31-08-2018 20:35

Afl. 9 - River's edge (2/2)

Silent witness - Afl. 9 - River's edge (2/2)

Als het onderzoeksteam op het punt staat om de vervreemde echtgenoot van de moeder op te pakken, vinden ze een aanwijzing die het onderzoek volledig op zijn kop zet.

24-08-2018 20:35

Afl. 8 - River's edge (1/2)

Silent witness - Afl. 8 - River's edge (1/2)

Tijdens een picknick wordt een heel gezin in koelen bloede vermoord door een onbekende schutter. Het onderzoek wijst in de richting van de man met wie de moeder van het gezin officieel nog steeds getrouwd was. Maar zit de zaak echt zo eenvo...

17-08-2018 20:35

Afl. 7 - In plain sight (2/2)

Silent witness - Afl. 7 - In plain sight (2/2)

Terwijl er andere slachtoffers ten prooi vallen aan de moordenaar, wijzen de onderzoeken uit dat het gaat om een hoog opgeleid individu. Jack brengt zichzelf in gevaar om de moordenaar te vinden.

10-08-2018 20:35

Afl. 6 - In plain sight (1/2)

Silent witness - Afl. 6 - In plain sight (1/2)

Bij een gewapende politieactie wordt per ongeluk een Poolse tiener doodgeschoten. Niet lang daarna wordt vlak bij de plek van het incident het verminkte lijk van een Turkse man gevonden. Nikki en haar team worden ingeschakeld om te helpen b...

08-06-2018 20:35

Life licence (2/2)

Silent witness - Life licence (2/2)

Het team ontdekt dat Paul zich anders voordoet dan hij is. Hij blijkt in het verleden betrokken te zijn geweest bij een moord en er worden oude wonden opengehaald voor de familie van het slachtoffer als de vijftien jaar oude zaak opnieuw on...

01-06-2018 20:35

Life licence deel 1 van 2

Silent witness - Life licence deel 1 van 2

Een voormalig gevangene wordt op brute wijze vermoord en het lijkt erop dat een onlangs vrijgekomen kindermoordenaar de dader is. In de loop van het onderzoek komen er nog meer voorwaardelijk vrijgelaten gevangenen in beeld.

25-05-2018 20:35

Flight deel 2 van 2

Silent witness - Flight deel 2 van 2

Thomas moet zijn persoonlijke gevoelens opzij zetten als het team Begovic opspoort voordat ze opnieuw kan toeslaan. Het wordt al snel duidelijk dat ze niet alleen werkt en dit schept verwarring over de mogelijke dader van de moord op Aziz.

18-05-2018 20:35

Flight deel 1 van 2

Silent witness - Flight deel 1 van 2

Na de moord op een bekende antifundamentalistische moslim is de vraag wie het gemunt had op deze vreedzame man. De verdenking valt op een taxichauffeur. Hij is lid van een extreemrechtse organisatie en zijn zoon is om het leven gebracht doo...

11-06-2014 20:30

Fear (wo 11 jun 2014

Silent witness - Fear (wo 11 jun 2014

20:30),Leo heeft wat rust nodig onder andere omdat zijn relatie met Janet over is. Hij neemt een korte vakantie en gaat op bezoek bij zijn oude studievriend psychiater Sean Delaney in Essex.

08-06-2014 23:30

Red Hill (zo 8 jun 2014

Silent witness - Red Hill (zo 8 jun 2014

23:30),Het forensisch team onder leiding van Leo onderzoekt een moord in de Redhill gevangenis.

04-06-2014 21:19

Domestic (wo 4 jun 2014

Silent witness - Domestic (wo 4 jun 2014

21:19),Harry wordt opgeroepen naar een buitenwijk waar zich een familiedrama heeft afgespeeld. Hij is van slag als hij doorheeft dat hij de familie kent.

28-05-2014 21:20

Paradise lost (wo 28 mei 2014

Silent witness - Paradise lost (wo 28 mei 2014

21:20),Seriemoordenaar Arnold Mears heeft een zwak voor gedichten, maar geen spijt van de moord op drie tieners. Arnold stuurt Annie, de moeder van de vermiste tiener Tina, aanwijzingen waar de lichamen verborgen zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Silent witness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Silent witness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Silent witness bij Silent witness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Silent witness. Heb je een uitzending van Silent witness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Silent witness gemist

Politie en openbaar ministerie roepen in Silent witness bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van het forensisch laboratorium. Daar worden lijken worden ontleed en geanalyseerd om de ware toedracht van een mogelijk delict te achterhalen. Centraal in het onderzoeksteam van Silent witness staat forensisch patholoog Sam Ryan (in latere afleveringen Emilie Fox). In haar hardnekkigheid om de waarheid boven tafel te krijgen beperkt ze haar onderzoek niet tot binnen de muren van het laboratorium. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, zowel professioneel als privé.

Uitzending gemist van Silent witness? Hier kun je alle uitzendingen van Silent witness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord