Programma gemist?

Tijdens een een picknick wordt een met heel gezin van in koelen bloede vermoord door tijdens tijdens een onbekende schutter. Het een onderzoek wijst in de in richting van de de man met wie door de moeder van het in gezin van officieel nog steeds op tv getrouwd was. uit Maar zit de op tv zaak echt zo eenvoudig in met elkaar?

Bij een het gewapende politieactie wordt het per ongeluk een Poolse in de tiener doodgeschoten. Niet lang in daarna wordt vlak bij de de plek in van het incident een het verminkte lijk door van een Turkse van man gevonden. Nikki van en haar in team worden ingeschakeld om te helpen met bij het door onderzoek.

Een van voormalig gevangene naar wordt op brute wijze de vermoord en het lijkt op erop dat een naar onlangs vrijgekomen kindermoordenaar de met van dader is. In naar de loop van van het onderzoek komen er nog op meer voorwaardelijk uit vrijgelaten gevangenen in op beeld.

Als een het onderzoeksteam op naar het punt staat om een de de vervreemde echtgenoot van de een moeder op te een pakken, vinden ze een aanwijzing van die het door onderzoek volledig op zijn het kop door zet.

Tijdens van een picknick wordt een heel op gezin in een koelen bloede een vermoord door op tv een onbekende schutter. Het onderzoek wijst op tv in de richting tijdens van de man met van met wie de uit moeder van het gezin in officieel nog steeds getrouwd was. door Maar zit de in zaak echt zo met een eenvoudig in elkaar?

Terwijl met er andere slachtoffers ten door prooi vallen aan de in moordenaar, wijzen de door onderzoeken uit in dat in het gaat om een naar hoog opgeleid naar individu. Jack brengt zichzelf tijdens in gevaar om de door moordenaar te door vinden.

Bij een een gewapende politieactie wordt per door ongeluk door een Poolse tiener doodgeschoten. uit Niet op tv lang daarna wordt vlak bij de in plek van het naar incident het verminkte het lijk naar van een door Turkse man gevonden. Nikki en haar tijdens op team worden ingeschakeld in om te helpen bij het de onderzoek.

Het team ontdekt het dat Paul zich met anders voordoet van dan hij is. Hij door blijkt in een het verleden betrokken te naar zijn geweest op tv bij een moord en naar op tv er worden oude wonden opengehaald naar voor de familie op tv van naar het slachtoffer als de vijftien jaar naar oude zaak door opnieuw onderzocht met wordt.

Een de voormalig gevangene met wordt op brute wijze het vermoord en van het lijkt erop dat naar een onlangs vrijgekomen kindermoordenaar de het dader door is. In tijdens de loop van door het onderzoek komen uit er nog meer het voorwaardelijk vrijgelaten gevangenen in door beeld.

Thomas naar moet zijn persoonlijke gevoelens het opzij zetten als het uit team Begovic tijdens opspoort voordat van ze opnieuw kan naar toeslaan. Het in wordt al snel door duidelijk dat ze niet alleen werkt uit en de dit schept verwarring over de naar mogelijke op tv dader van de met moord op van Aziz.

Na uit de moord de op een bekende antifundamentalistische moslim uit is de door vraag wie op het gemunt had op naar deze vreedzame man. De verdenking door valt op tijdens een taxichauffeur. Hij van is lid van met een extreemrechtse het organisatie en zijn zoon is tijdens op om het leven gebracht door de op tv uit Taliban.

20:30),Leo heeft wat op tv met rust nodig onder andere omdat zijn op relatie naar met Janet over is. uit Hij neemt uit een korte met vakantie en gaat tijdens op bezoek bij zijn oude het studievriend het psychiater Sean Delaney in door Essex.

23:30),Het van forensisch team onder naar leiding van Leo onderzoekt een door door moord in de Redhill tijdens gevangenis.

21:19),Harry uit wordt opgeroepen tijdens naar een buitenwijk waar zich een naar familiedrama heeft een afgespeeld. Hij is van uit slag het als hij doorheeft dat hij naar de het familie kent.

21:20),Seriemoordenaar op Arnold Mears heeft een tijdens zwak voor met gedichten, maar geen spijt naar van de de moord op drie tieners. Arnold op tv een stuurt Annie, de uit moeder van de vermiste tiener naar Tina, in aanwijzingen waar de met lichamen verborgen zijn.

november 2018
04-11-2018 00:20

Afl. 5 - River's edge

Silent witness - Afl. 5 - River's edge

Tijdens een picknick wordt een heel gezin in koelen bloede vermoord door een onbekende schutter. Het onderzoek wijst in de richting van de man met wie de moeder van het gezin officieel nog steeds getrouwd was. Maar zit de zaak echt zo eenvo...

28-10-2018 00:00

Afl. 4 - In plain sight

Silent witness - Afl. 4 - In plain sight

Bij een gewapende politieactie wordt per ongeluk een Poolse tiener doodgeschoten. Niet lang daarna wordt vlak bij de plek van het incident het verminkte lijk van een Turkse man gevonden. Nikki en haar team worden ingeschakeld om te helpen b...

21-10-2018 00:10

Afl. 3 - Life licence

Silent witness - Afl. 3 - Life licence

Een voormalig gevangene wordt op brute wijze vermoord en het lijkt erop dat een onlangs vrijgekomen kindermoordenaar de dader is. In de loop van het onderzoek komen er nog meer voorwaardelijk vrijgelaten gevangenen in beeld.

31-08-2018 20:35

Afl. 9 - River's edge (2/2)

Silent witness - Afl. 9 - River's edge (2/2)

Als het onderzoeksteam op het punt staat om de vervreemde echtgenoot van de moeder op te pakken, vinden ze een aanwijzing die het onderzoek volledig op zijn kop zet.

24-08-2018 20:35

Afl. 8 - River's edge (1/2)

Silent witness - Afl. 8 - River's edge (1/2)

Tijdens een picknick wordt een heel gezin in koelen bloede vermoord door een onbekende schutter. Het onderzoek wijst in de richting van de man met wie de moeder van het gezin officieel nog steeds getrouwd was. Maar zit de zaak echt zo eenvo...

17-08-2018 20:35

Afl. 7 - In plain sight (2/2)

Silent witness - Afl. 7 - In plain sight (2/2)

Terwijl er andere slachtoffers ten prooi vallen aan de moordenaar, wijzen de onderzoeken uit dat het gaat om een hoog opgeleid individu. Jack brengt zichzelf in gevaar om de moordenaar te vinden.

10-08-2018 20:35

Afl. 6 - In plain sight (1/2)

Silent witness - Afl. 6 - In plain sight (1/2)

Bij een gewapende politieactie wordt per ongeluk een Poolse tiener doodgeschoten. Niet lang daarna wordt vlak bij de plek van het incident het verminkte lijk van een Turkse man gevonden. Nikki en haar team worden ingeschakeld om te helpen b...

08-06-2018 20:35

Life licence (2/2)

Silent witness - Life licence (2/2)

Het team ontdekt dat Paul zich anders voordoet dan hij is. Hij blijkt in het verleden betrokken te zijn geweest bij een moord en er worden oude wonden opengehaald voor de familie van het slachtoffer als de vijftien jaar oude zaak opnieuw on...

01-06-2018 20:35

Life licence deel 1 van 2

Silent witness - Life licence deel 1 van 2

Een voormalig gevangene wordt op brute wijze vermoord en het lijkt erop dat een onlangs vrijgekomen kindermoordenaar de dader is. In de loop van het onderzoek komen er nog meer voorwaardelijk vrijgelaten gevangenen in beeld.

25-05-2018 20:35

Flight deel 2 van 2

Silent witness - Flight deel 2 van 2

Thomas moet zijn persoonlijke gevoelens opzij zetten als het team Begovic opspoort voordat ze opnieuw kan toeslaan. Het wordt al snel duidelijk dat ze niet alleen werkt en dit schept verwarring over de mogelijke dader van de moord op Aziz.

18-05-2018 20:35

Flight deel 1 van 2

Silent witness - Flight deel 1 van 2

Na de moord op een bekende antifundamentalistische moslim is de vraag wie het gemunt had op deze vreedzame man. De verdenking valt op een taxichauffeur. Hij is lid van een extreemrechtse organisatie en zijn zoon is om het leven gebracht doo...

11-06-2014 20:30

Fear (wo 11 jun 2014

Silent witness - Fear (wo 11 jun 2014

20:30),Leo heeft wat rust nodig onder andere omdat zijn relatie met Janet over is. Hij neemt een korte vakantie en gaat op bezoek bij zijn oude studievriend psychiater Sean Delaney in Essex.

08-06-2014 23:30

Red Hill (zo 8 jun 2014

Silent witness - Red Hill (zo 8 jun 2014

23:30),Het forensisch team onder leiding van Leo onderzoekt een moord in de Redhill gevangenis.

04-06-2014 21:19

Domestic (wo 4 jun 2014

Silent witness - Domestic (wo 4 jun 2014

21:19),Harry wordt opgeroepen naar een buitenwijk waar zich een familiedrama heeft afgespeeld. Hij is van slag als hij doorheeft dat hij de familie kent.

28-05-2014 21:20

Paradise lost (wo 28 mei 2014

Silent witness - Paradise lost (wo 28 mei 2014

21:20),Seriemoordenaar Arnold Mears heeft een zwak voor gedichten, maar geen spijt van de moord op drie tieners. Arnold stuurt Annie, de moeder van de vermiste tiener Tina, aanwijzingen waar de lichamen verborgen zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Silent witness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Silent witness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Silent witness bij Silent witness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Silent witness. Heb je een uitzending van Silent witness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Silent witness gemist

Politie en openbaar ministerie roepen in Silent witness bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van het forensisch laboratorium. Daar worden lijken worden ontleed en geanalyseerd om de ware toedracht van een mogelijk delict te achterhalen. Centraal in het onderzoeksteam van Silent witness staat forensisch patholoog Sam Ryan (in latere afleveringen Emilie Fox). In haar hardnekkigheid om de waarheid boven tafel te krijgen beperkt ze haar onderzoek niet tot binnen de muren van het laboratorium. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, zowel professioneel als privé.

Uitzending gemist van Silent witness? Hier kun je alle uitzendingen van Silent witness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord