Programma gemist?

20:30),Leo van heeft wat rust van nodig onder andere omdat van zijn relatie met naar Janet een over is. Hij neemt op een korte vakantie en gaat op tv op bezoek uit bij zijn oude studievriend het het psychiater Sean Delaney in het Essex.

23:30),Het door forensisch team onder op tv leiding van Leo de onderzoekt een in moord in de Redhill een gevangenis.

21:19),Harry wordt met opgeroepen door naar een buitenwijk waar zich een tijdens familiedrama heeft afgespeeld. een een Hij is van slag als hij in doorheeft dat met hij de familie van kent.

21:20),Seriemoordenaar uit Arnold Mears een heeft een zwak voor gedichten, op maar geen met spijt van de moord op op drie tieners. van Arnold stuurt Annie, de in moeder een van de door vermiste tiener Tina, op tv aanwijzingen waar de lichamen op tv verborgen zijn.

21:20),Nikki is op tv getuige van een ongeval een de als een jong meisje op tv door een op auto omver wordt gereden. Het met meisje blijkt misbruikt een te uit zijn door een loverboy. tijdens Nikki doet er op tv alles aan haar te het helpen.

21:20),Het naar forensisch team wordt opgeroepen met voor de een driedubbele moord op een de boerderij. De naar pathologen vinden naar DNA dat overeenkomt met op tv dat van een uit mysterieuze seriemoordenaar. Toch heeft Nikki een een van andere kijk op deze uit zaak.

21:20),Detectiveserie Bij een naar schietpartij op de op tv Nederlandse op tv ambassade in door Londen zijn verschillende slachtoffers gevallen, waaronder uit op tv de echtgenote van de van ambassadeur.

21:20),Detectiveserie Harry tijdens krijgt een telefoontje op uit Boedapest van zijn het vriendin, mensenrechtenactiviste Anna het Sandor. Zij wil naar dat hij het naar Boedapest met komt om een tweede van autopsie een te verrichten op de een verdronken prostituee.

21:20),Detectiveserie tijdens Uit een naar rivier wordt het lijk van van een op tv jonge vrouw opgevist. Nikki een neemt de lijkschouwing voor met haar het rekening en ze merkt dat in de door vrouw nog maar kort geleden bevallen het een is.

21:20),Detectiveserie In een met afgelegen een moeras in Sheffield wordt een een merkwaardig goed bewaard op lichaam het teruggevonden. Archeoloog Patrick Cain denkt van dat het om uit een van heel oud uit lijk gaat.

Detectiveserie Wanneer uit drie patiënten in dezelfde op tv afdeling van in een door Londens ziekenhuis op één nacht sterven, een door wordt al snel duidelijk in dat er kwaad opzet in op tv van het spel is. Dr. Nikki de Alexander onderzoekt in de zaak.

Detectiveserie naar Leo, Harry de en Nikki zijn in in Zuid-Afrika voor een conferentie. Nikki met is een in Kaapstad opgegroeid en tijdens helpt mee bij het een opgraven tijdens van een 25 jaar van oud van massagraf, waar de lichamen door van vijf ANC-activisten op tv zouden moeten liggen. Nikki vindt een echter in tot ieders naar verba

Detectiveserie uit Jason, een student biochemie, wordt de op op het dak van de de campus dood gevonden. naar Het lijkt op zelfmoord. Als Harry en Nikki van een op en ander tijdens op de universiteit uitzoeken een hoort Harry pistoolschoten en tijdens voor het ze het in in de gaten hebben, zijn ze naar betrokken op tv bij een bloedba

Detectiveserie Leo keert een terug een naar zijn een werk na zijn uit herstel van de levensbedreigende de hoofdwond. Zijn eerste op tv zaak gaat over een uit jonge vrouw, Ruth op Gardiner, die blijkbaar van door een appartementgebouw is uit gevallen. Hij het ontdekt dat ze op voor met haar dood in uit het hoofd werd uit gescho

Detectiveserie de Harry voert op tv de officiële lijkschouwing op uit op het een lijk van de rijke bankierster op Bridget Flannery. De met advocaat van uit haar man laat Nikki uit een tweede een uitvoeren en de tijdens resultaten zijn zeer verschillend. op Volgens Harry van werd ze met een hard een het voorwerp op het een h

augustus 2017
11-06-2014 20:30

Fear (wo 11 jun 2014

Silent witness - Fear (wo 11 jun 2014

20:30),Leo heeft wat rust nodig onder andere omdat zijn relatie met Janet over is. Hij neemt een korte vakantie en gaat op bezoek bij zijn oude studievriend psychiater Sean Delaney in Essex.

08-06-2014 23:30

Red Hill (zo 8 jun 2014

Silent witness - Red Hill (zo 8 jun 2014

23:30),Het forensisch team onder leiding van Leo onderzoekt een moord in de Redhill gevangenis.

04-06-2014 21:19

Domestic (wo 4 jun 2014

Silent witness - Domestic (wo 4 jun 2014

21:19),Harry wordt opgeroepen naar een buitenwijk waar zich een familiedrama heeft afgespeeld. Hij is van slag als hij doorheeft dat hij de familie kent.

28-05-2014 21:20

Paradise lost (wo 28 mei 2014

Silent witness - Paradise lost (wo 28 mei 2014

21:20),Seriemoordenaar Arnold Mears heeft een zwak voor gedichten, maar geen spijt van de moord op drie tieners. Arnold stuurt Annie, de moeder van de vermiste tiener Tina, aanwijzingen waar de lichamen verborgen zijn.

14-05-2014 21:20

And then I fell in love (wo 14 mei 2014

Silent witness - And then I fell in love (wo 14 mei 2014

21:20),Nikki is getuige van een ongeval als een jong meisje door een auto omver wordt gereden. Het meisje blijkt misbruikt te zijn door een loverboy. Nikki doet er alles aan haar te helpen.

07-05-2014 21:20

Death has no dominion (wo 7 mei 2014

Silent witness - Death has no dominion (wo 7 mei 2014

21:20),Het forensisch team wordt opgeroepen voor een driedubbele moord op een boerderij. De pathologen vinden DNA dat overeenkomt met dat van een mysterieuze seriemoordenaar. Toch heeft Nikki een andere kijk op deze zaak.

22-05-2013 21:20

The prodigal (wo 22 mei 2013

Silent witness - The prodigal  (wo 22 mei 2013

21:20),Detectiveserie Bij een schietpartij op de Nederlandse ambassade in Londen zijn verschillende slachtoffers gevallen, waaronder de echtgenote van de ambassadeur.

15-05-2013 21:20

Bloodlines (wo 15 mei 2013

Silent witness - Bloodlines  (wo 15 mei 2013

21:20),Detectiveserie Harry krijgt een telefoontje uit Boedapest van zijn vriendin, mensenrechtenactiviste Anna Sandor. Zij wil dat hij naar Boedapest komt om een tweede autopsie te verrichten op een verdronken prostituee.

08-05-2013 21:20

First casualty (wo 8 mei 2013

Silent witness - First casualty  (wo 8 mei 2013

21:20),Detectiveserie Uit een rivier wordt het lijk van een jonge vrouw opgevist. Nikki neemt de lijkschouwing voor haar rekening en ze merkt dat de vrouw nog maar kort geleden bevallen is.

01-05-2013 21:20

Lost (wo 1 mei 2013

Silent witness - Lost  (wo 1 mei 2013

21:20),Detectiveserie In een afgelegen moeras in Sheffield wordt een merkwaardig goed bewaard lichaam teruggevonden. Archeoloog Patrick Cain denkt dat het om een heel oud lijk gaat.

24-04-2013 21:20

A guilty mind

Silent witness - A guilty mind

Detectiveserie Wanneer drie patiënten in dezelfde afdeling van een Londens ziekenhuis op één nacht sterven, wordt al snel duidelijk dat er kwaad opzet in het spel is. Dr. Nikki Alexander onderzoekt de zaak.

25-01-2012 21:15

Home

Silent witness - Home

Detectiveserie Leo, Harry en Nikki zijn in Zuid-Afrika voor een conferentie. Nikki is in Kaapstad opgegroeid en helpt mee bij het opgraven van een 25 jaar oud massagraf, waar de lichamen van vijf ANC-activisten zouden moeten liggen. Nikki v...

20-01-2012 20:30

Shadows

Silent witness - Shadows

Detectiveserie Jason, een student biochemie, wordt op het dak van de campus dood gevonden. Het lijkt zelfmoord. Als Harry en Nikki een en ander op de universiteit uitzoeken hoort Harry pistoolschoten en voor ze het in de gaten hebben, zijn ...

13-01-2012 20:30

Run

Silent witness - Run

Detectiveserie Leo keert terug naar zijn werk na zijn herstel van de levensbedreigende hoofdwond. Zijn eerste zaak gaat over een jonge vrouw, Ruth Gardiner, die blijkbaar van een appartementgebouw is gevallen. Hij ontdekt dat ze voor haar d...

11-01-2012 21:25

Voids

Silent witness - Voids

Detectiveserie Harry voert de officiële lijkschouwing uit op het lijk van de rijke bankierster Bridget Flannery. De advocaat van haar man laat Nikki een tweede uitvoeren en de resultaten zijn zeer verschillend. Volgens Harry werd z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Silent witness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Silent witness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Silent witness bij Silent witness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Silent witness. Heb je een uitzending van Silent witness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Silent witness gemist

Politie en openbaar ministerie roepen in Silent witness bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van het forensisch laboratorium. Daar worden lijken worden ontleed en geanalyseerd om de ware toedracht van een mogelijk delict te achterhalen. Centraal in het onderzoeksteam van Silent witness staat forensisch patholoog Sam Ryan (in latere afleveringen Emilie Fox). In haar hardnekkigheid om de waarheid boven tafel te krijgen beperkt ze haar onderzoek niet tot binnen de muren van het laboratorium. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, zowel professioneel als privé.

Uitzending gemist van Silent witness? Hier kun je alle uitzendingen van Silent witness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 11-06-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord