Programma gemist?

Jack door moet alles op alles zetten door om Nikki op in te met sporen. Als een van mysterieus persoon eisen stelt aan door in de vrijlating van Nikki, met worden Jacks morele principes op in de proef een gesteld.

Na door de dood de van haar vriend reist uit Nikki naar naar Mexico, waar ze een gevaarlijke ontdekking van naar doet. Jack moet tijdens Nikki ophalen, maar raakt al op tv snel diepgaand bij door de situatie een betrokken.

Nikki uit helpt Becky haar trauma de te het verwerken. Jack denkt in een tijdens paranoïde bui dat Clarissa een weggaat tijdens bij het Lyell Centre, in en Paul kan het tijdens in allemaal niet meer door bevatten

In East naar End vinden het een vader en het zoon de dood in een een vreselijk verkeersongeluk. op tv Nikki en Jack moeten op samenwerken het met een politieagent een met wraakgevoelens.

Nikki uit ligt onder vuur nadat zij uit informatie met over een verdachte heeft tijdens gelekt. op Het team moet de verdwijning van de een door tiener oplossen voordat van de moordenaar opnieuw naar toeslaat.

In tijdens de Thames de wordt het lijk van de een vrouw van aangetroffen. Deze vondst zet tijdens Nikki en uit Jack op het spoor van een een drie jaar op oude zaak: de verdwijning op tv van een van tienermeisje. Als in de moeder van in dit meisje de verdachte aanvalt, door komt in Nikki onder vuur uit te liggen op wegens het lekken van de informatie.

Nikki van bezoekt een in in ongenade gevallen oud-collega uit die mogelijk de sleutel de tot het mysterie de bezit. Ondertussen ontdekt Thomas de de bizarre waarheid in uit over de dood van van Tina.

Als een een fotogenieke, jonge schoolmeester vermist de raakt, op tv worden Nikki en Jack van erbij door gehaald. Al snel uit bevinden ze zich in in het centrum op tv van een mediastorm.

Nikki, op Jack en Thomas doen een met afgrijselijke naar ontdekking in de wagen. Ze naar worden geconfronteerd met de het werk van tijdens een moordenaar van die tijdens jacht maakt op het illegale immigranten.

Als een het lijk van een mensensmokkelaar het wordt gevonden, duikt naar op tv Nikki in de van schimmige wereld van de uit illegale immigranten in het Londen. Ze de trekt zich het lot het van een door Syrische tiener aan, maar komt daarbij een uit voor een moreel tijdens dilemma te staan.

Tijdens uit een picknick wordt door een heel gezin in koelen het bloede vermoord door een een in onbekende schutter. Het onderzoek wijst op in in de richting van het de man met van wie de met moeder van het gezin in officieel nog steeds getrouwd was. op tv Maar uit zit de zaak echt zo in eenvoudig in van elkaar?

Bij van een gewapende politieactie wordt naar per ongeluk een Poolse in tiener doodgeschoten. Niet naar in lang daarna wordt vlak bij tijdens de met plek van het incident het verminkte uit lijk uit van een van Turkse man gevonden. Nikki en haar uit met team worden ingeschakeld om te het helpen bij het naar onderzoek.

Een voormalig in gevangene tijdens wordt op brute wijze vermoord en de het lijkt door erop dat een het onlangs van vrijgekomen kindermoordenaar de dader is. In de door de loop van het in onderzoek komen er nog tijdens meer voorwaardelijk vrijgelaten het gevangenen van in beeld.

Als een het onderzoeksteam op het punt met staat om tijdens de op vervreemde echtgenoot van de de moeder op het te pakken, vinden ze een aanwijzing het op die het onderzoek volledig in op zijn kop tijdens zet.

Tijdens op een picknick de wordt een heel gezin in in koelen bloede vermoord door uit een onbekende het schutter. Het naar onderzoek wijst in de in richting het van de man met wie de tijdens moeder op tv van het gezin officieel nog het een steeds getrouwd was. Maar zit tijdens de zaak op tv echt zo eenvoudig in op elkaar?

september 2020
10-08-2019 20:30

Awakening (2/2)

Silent witness - Awakening (2/2)

Jack moet alles op alles zetten om Nikki op te sporen. Als een mysterieus persoon eisen stelt aan de vrijlating van Nikki, worden Jacks morele principes op de proef gesteld.

03-08-2019 20:30

Awakening (1/2)

Silent witness - Awakening (1/2)

Na de dood van haar vriend reist Nikki naar Mexico, waar ze een gevaarlijke ontdekking doet. Jack moet Nikki ophalen, maar raakt al snel diepgaand bij de situatie betrokken.

27-07-2019 20:30

Covenant (2/2)

Silent witness - Covenant (2/2)

Nikki helpt Becky haar trauma te verwerken. Jack denkt in een paranoïde bui dat Clarissa weggaat bij het Lyell Centre, en Paul kan het allemaal niet meer bevatten

20-07-2019 20:45

Covenant (1/2)

Silent witness - Covenant (1/2)

In East End vinden een vader en zoon de dood in een vreselijk verkeersongeluk. Nikki en Jack moeten samenwerken met een politieagent met wraakgevoelens.

13-07-2019 20:15

Remembrance (2/2)

Silent witness - Remembrance (2/2)

Nikki ligt onder vuur nadat zij informatie over een verdachte heeft gelekt. Het team moet de verdwijning van een tiener oplossen voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.

06-07-2019 20:15

Remembrance (1/2)

Silent witness - Remembrance (1/2)

In de Thames wordt het lijk van een vrouw aangetroffen. Deze vondst zet Nikki en Jack op het spoor van een drie jaar oude zaak: de verdwijning van een tienermeisje. Als de moeder van dit meisje de verdachte aanvalt, komt Nikki onder vuur te...

29-06-2019 21:10

Discovery (2/2)

Silent witness - Discovery (2/2)

Nikki bezoekt een in ongenade gevallen oud-collega die mogelijk de sleutel tot het mysterie bezit. Ondertussen ontdekt Thomas de bizarre waarheid over de dood van Tina.

22-06-2019 21:10

Discovery (1/2)

Silent witness - Discovery (1/2)

Als een fotogenieke, jonge schoolmeester vermist raakt, worden Nikki en Jack erbij gehaald. Al snel bevinden ze zich in het centrum van een mediastorm.

15-06-2019 21:10

Discovery

Silent witness - Discovery

Nikki, Jack en Thomas doen een afgrijselijke ontdekking in de wagen. Ze worden geconfronteerd met het werk van een moordenaar die jacht maakt op illegale immigranten.

08-06-2019 21:25

Afl. 1 - Identity

Silent witness - Afl. 1 - Identity

Als het lijk van een mensensmokkelaar wordt gevonden, duikt Nikki in de schimmige wereld van de illegale immigranten in Londen. Ze trekt zich het lot van een Syrische tiener aan, maar komt daarbij voor een moreel dilemma te staan.

04-11-2018 00:20

Afl. 5 - River's edge

Silent witness - Afl. 5 - River's edge

Tijdens een picknick wordt een heel gezin in koelen bloede vermoord door een onbekende schutter. Het onderzoek wijst in de richting van de man met wie de moeder van het gezin officieel nog steeds getrouwd was. Maar zit de zaak echt zo eenvo...

28-10-2018 00:00

Afl. 4 - In plain sight

Silent witness - Afl. 4 - In plain sight

Bij een gewapende politieactie wordt per ongeluk een Poolse tiener doodgeschoten. Niet lang daarna wordt vlak bij de plek van het incident het verminkte lijk van een Turkse man gevonden. Nikki en haar team worden ingeschakeld om te helpen b...

21-10-2018 00:10

Afl. 3 - Life licence

Silent witness - Afl. 3 - Life licence

Een voormalig gevangene wordt op brute wijze vermoord en het lijkt erop dat een onlangs vrijgekomen kindermoordenaar de dader is. In de loop van het onderzoek komen er nog meer voorwaardelijk vrijgelaten gevangenen in beeld.

31-08-2018 20:35

Afl. 9 - River's edge (2/2)

Silent witness - Afl. 9 - River's edge (2/2)

Als het onderzoeksteam op het punt staat om de vervreemde echtgenoot van de moeder op te pakken, vinden ze een aanwijzing die het onderzoek volledig op zijn kop zet.

24-08-2018 20:35

Afl. 8 - River's edge (1/2)

Silent witness - Afl. 8 - River's edge (1/2)

Tijdens een picknick wordt een heel gezin in koelen bloede vermoord door een onbekende schutter. Het onderzoek wijst in de richting van de man met wie de moeder van het gezin officieel nog steeds getrouwd was. Maar zit de zaak echt zo eenvo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Silent witness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Silent witness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Silent witness bij Silent witness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Silent witness. Heb je een uitzending van Silent witness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Silent witness gemist

Politie en openbaar ministerie roepen in Silent witness bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van het forensisch laboratorium. Daar worden lijken worden ontleed en geanalyseerd om de ware toedracht van een mogelijk delict te achterhalen. Centraal in het onderzoeksteam van Silent witness staat forensisch patholoog Sam Ryan (in latere afleveringen Emilie Fox). In haar hardnekkigheid om de waarheid boven tafel te krijgen beperkt ze haar onderzoek niet tot binnen de muren van het laboratorium. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, zowel professioneel als privé.

Uitzending gemist van Silent witness? Hier kun je alle uitzendingen van Silent witness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!