Programma gemist?

Jack moet alles door op alles zetten van om de Nikki op te het sporen. Als door een mysterieus persoon eisen stelt aan het de vrijlating van op tv Nikki, uit worden Jacks door morele principes op naar de proef gesteld.

Na tijdens de dood van haar vriend tijdens reist met Nikki naar Mexico, waar ze van een gevaarlijke ontdekking naar doet. door Jack moet Nikki ophalen, maar naar raakt het al snel diepgaand bij de van situatie het betrokken.

Nikki helpt de Becky een haar trauma te verwerken. Jack de denkt in in een paranoïde door bui dat Clarissa weggaat van bij het op tv Lyell Centre, en Paul kan op het allemaal door niet meer op tv bevatten

In East End een vinden tijdens een vader van en zoon de dood in een een vreselijk verkeersongeluk. Nikki in naar en Jack moeten tijdens samenwerken met een politieagent met in wraakgevoelens.

Nikki op ligt onder vuur nadat met zij informatie naar over een verdachte heeft gelekt. een naar Het team moet de het verdwijning van een tiener oplossen het voordat de door moordenaar op opnieuw toeslaat.

In van de Thames wordt het van lijk van een op vrouw aangetroffen. Deze vondst een zet het Nikki en Jack naar op het spoor van een op tv drie jaar oude het zaak: de verdwijning op tv van het een tienermeisje. Als de de moeder van op dit meisje de tijdens verdachte aanvalt, komt Nikki de onder vuur te in liggen naar wegens het lekken van op tv informatie.

Nikki bezoekt door een in op tv ongenade gevallen oud-collega die mogelijk op tv de sleutel van tot het mysterie bezit. tijdens Ondertussen ontdekt door Thomas een de bizarre waarheid over de dood het tijdens van Tina.

Als in een fotogenieke, jonge schoolmeester vermist tijdens een raakt, worden Nikki en Jack erbij het tijdens gehaald. Al snel bevinden uit ze zich in het centrum een van naar een mediastorm.

Nikki, Jack naar en Thomas doen op tv een afgrijselijke ontdekking door in de wagen. een Ze op tv worden geconfronteerd met het tijdens werk van een door moordenaar die jacht maakt op tijdens uit illegale immigranten.

Als het lijk het de van een mensensmokkelaar wordt gevonden, duikt op Nikki in tijdens de schimmige een wereld van de het illegale immigranten in uit Londen. Ze trekt zich het uit lot van op een Syrische tiener een aan, maar komt daarbij door voor een moreel uit dilemma te uit staan.

Tijdens een picknick de wordt van een heel gezin in op tv koelen bloede vermoord door met een onbekende schutter. op Het onderzoek wijst uit op in de richting van de man door met wie de op tv een moeder van het gezin officieel nog naar op steeds getrouwd was. Maar de zit de door zaak echt zo met eenvoudig in elkaar?

Bij van een gewapende politieactie wordt per op tv ongeluk een Poolse op tiener naar doodgeschoten. Niet lang daarna tijdens wordt vlak naar bij de van plek van het incident het in verminkte door lijk van een Turkse tijdens man gevonden. Nikki en haar in team de worden ingeschakeld op tv om te helpen bij het naar onderzoek.

Een voormalig gevangene tijdens het wordt op brute een wijze vermoord en het lijkt erop een dat van een onlangs vrijgekomen het kindermoordenaar de door dader is. In de in loop van het onderzoek een komen er nog meer tijdens uit voorwaardelijk vrijgelaten gevangenen in naar beeld.

Als een het onderzoeksteam op het naar punt staat om de op tv vervreemde echtgenoot naar van de moeder op van met te pakken, vinden ze een aanwijzing met die het onderzoek van volledig op de zijn kop op zet.

Tijdens tijdens een picknick door wordt een heel gezin in in koelen bloede van vermoord door een onbekende op schutter. Het onderzoek wijst in in in de richting van de naar man met in wie de op moeder van het gezin het officieel nog steeds naar getrouwd was. door Maar zit de zaak echt een zo eenvoudig naar in elkaar?

mei 2021
10-08-2019 20:30

Awakening (2/2)

Silent witness - Awakening (2/2)

Jack moet alles op alles zetten om Nikki op te sporen. Als een mysterieus persoon eisen stelt aan de vrijlating van Nikki, worden Jacks morele principes op de proef gesteld.

03-08-2019 20:30

Awakening (1/2)

Silent witness - Awakening (1/2)

Na de dood van haar vriend reist Nikki naar Mexico, waar ze een gevaarlijke ontdekking doet. Jack moet Nikki ophalen, maar raakt al snel diepgaand bij de situatie betrokken.

27-07-2019 20:30

Covenant (2/2)

Silent witness - Covenant (2/2)

Nikki helpt Becky haar trauma te verwerken. Jack denkt in een paranoïde bui dat Clarissa weggaat bij het Lyell Centre, en Paul kan het allemaal niet meer bevatten

20-07-2019 20:45

Covenant (1/2)

Silent witness - Covenant (1/2)

In East End vinden een vader en zoon de dood in een vreselijk verkeersongeluk. Nikki en Jack moeten samenwerken met een politieagent met wraakgevoelens.

13-07-2019 20:15

Remembrance (2/2)

Silent witness - Remembrance (2/2)

Nikki ligt onder vuur nadat zij informatie over een verdachte heeft gelekt. Het team moet de verdwijning van een tiener oplossen voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.

06-07-2019 20:15

Remembrance (1/2)

Silent witness - Remembrance (1/2)

In de Thames wordt het lijk van een vrouw aangetroffen. Deze vondst zet Nikki en Jack op het spoor van een drie jaar oude zaak: de verdwijning van een tienermeisje. Als de moeder van dit meisje de verdachte aanvalt, komt Nikki onder vuur te...

29-06-2019 21:10

Discovery (2/2)

Silent witness - Discovery (2/2)

Nikki bezoekt een in ongenade gevallen oud-collega die mogelijk de sleutel tot het mysterie bezit. Ondertussen ontdekt Thomas de bizarre waarheid over de dood van Tina.

22-06-2019 21:10

Discovery (1/2)

Silent witness - Discovery (1/2)

Als een fotogenieke, jonge schoolmeester vermist raakt, worden Nikki en Jack erbij gehaald. Al snel bevinden ze zich in het centrum van een mediastorm.

15-06-2019 21:10

Discovery

Silent witness - Discovery

Nikki, Jack en Thomas doen een afgrijselijke ontdekking in de wagen. Ze worden geconfronteerd met het werk van een moordenaar die jacht maakt op illegale immigranten.

08-06-2019 21:25

Afl. 1 - Identity

Silent witness - Afl. 1 - Identity

Als het lijk van een mensensmokkelaar wordt gevonden, duikt Nikki in de schimmige wereld van de illegale immigranten in Londen. Ze trekt zich het lot van een Syrische tiener aan, maar komt daarbij voor een moreel dilemma te staan.

04-11-2018 00:20

Afl. 5 - River's edge

Silent witness - Afl. 5 - River's edge

Tijdens een picknick wordt een heel gezin in koelen bloede vermoord door een onbekende schutter. Het onderzoek wijst in de richting van de man met wie de moeder van het gezin officieel nog steeds getrouwd was. Maar zit de zaak echt zo eenvo...

28-10-2018 00:00

Afl. 4 - In plain sight

Silent witness - Afl. 4 - In plain sight

Bij een gewapende politieactie wordt per ongeluk een Poolse tiener doodgeschoten. Niet lang daarna wordt vlak bij de plek van het incident het verminkte lijk van een Turkse man gevonden. Nikki en haar team worden ingeschakeld om te helpen b...

21-10-2018 00:10

Afl. 3 - Life licence

Silent witness - Afl. 3 - Life licence

Een voormalig gevangene wordt op brute wijze vermoord en het lijkt erop dat een onlangs vrijgekomen kindermoordenaar de dader is. In de loop van het onderzoek komen er nog meer voorwaardelijk vrijgelaten gevangenen in beeld.

31-08-2018 20:35

Afl. 9 - River's edge (2/2)

Silent witness - Afl. 9 - River's edge (2/2)

Als het onderzoeksteam op het punt staat om de vervreemde echtgenoot van de moeder op te pakken, vinden ze een aanwijzing die het onderzoek volledig op zijn kop zet.

24-08-2018 20:35

Afl. 8 - River's edge (1/2)

Silent witness - Afl. 8 - River's edge (1/2)

Tijdens een picknick wordt een heel gezin in koelen bloede vermoord door een onbekende schutter. Het onderzoek wijst in de richting van de man met wie de moeder van het gezin officieel nog steeds getrouwd was. Maar zit de zaak echt zo eenvo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Silent witness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Silent witness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Silent witness bij Silent witness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Silent witness. Heb je een uitzending van Silent witness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Silent witness gemist

Politie en openbaar ministerie roepen in Silent witness bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van het forensisch laboratorium. Daar worden lijken worden ontleed en geanalyseerd om de ware toedracht van een mogelijk delict te achterhalen. Centraal in het onderzoeksteam van Silent witness staat forensisch patholoog Sam Ryan (in latere afleveringen Emilie Fox). In haar hardnekkigheid om de waarheid boven tafel te krijgen beperkt ze haar onderzoek niet tot binnen de muren van het laboratorium. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, zowel professioneel als privé.

Uitzending gemist van Silent witness? Hier kun je alle uitzendingen van Silent witness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!