Programma gemist?

Jack van moet alles op alles tijdens zetten met om Nikki op door te sporen. Als een mysterieus persoon van eisen stelt aan het de vrijlating van op uit Nikki, worden Jacks morele het principes op met de proef gesteld.

Na de met dood van uit haar vriend naar reist Nikki naar Mexico, met waar ze naar een gevaarlijke ontdekking op doet. Jack moet Nikki ophalen, maar naar raakt al een snel diepgaand bij de van situatie door betrokken.

Nikki het helpt Becky haar trauma te het verwerken. Jack in denkt in op een paranoïde bui dat tijdens Clarissa weggaat bij het een Lyell Centre, van en Paul op tv kan het uit allemaal niet meer uit bevatten

In van East End vinden uit een vader en zoon de in op dood in een vreselijk verkeersongeluk. Nikki van en Jack moeten op tv door samenwerken met een politieagent met op wraakgevoelens.

Nikki naar ligt onder vuur nadat zij het informatie met over een verdachte heeft gelekt. door Het team moet op de uit verdwijning van een tiener door oplossen voordat de moordenaar op tijdens opnieuw toeslaat.

In de Thames door wordt het het lijk van een vrouw tijdens op aangetroffen. Deze vondst zet Nikki een en Jack op het naar spoor op tv van een drie door jaar oude zaak: de verdwijning een van een de tienermeisje. Als de in moeder van van dit meisje op tv de verdachte aanvalt, komt Nikki onder uit vuur te liggen op tv wegens het naar lekken van een informatie.

Nikki een bezoekt een door in ongenade gevallen oud-collega die op mogelijk een de sleutel tot het mysterie bezit. de een Ondertussen ontdekt Thomas van de bizarre waarheid over een de dood van naar Tina.

Als een op fotogenieke, jonge schoolmeester vermist met raakt, het worden Nikki en Jack van erbij gehaald. Al van snel bevinden in ze zich in het centrum op tv van een een mediastorm.

Nikki, uit Jack en de Thomas doen een afgrijselijke ontdekking in op tv de wagen. Ze het worden van geconfronteerd met het werk van door een naar moordenaar die jacht maakt op tv op door illegale immigranten.

Als met het lijk van op tv een mensensmokkelaar wordt in gevonden, duikt een Nikki in de schimmige in wereld van de illegale immigranten van in Londen. tijdens Ze trekt zich een het lot van een in met Syrische tiener aan, maar het komt daarbij voor een moreel op dilemma te in staan.

Tijdens met een picknick wordt een van heel gezin in koelen met bloede vermoord met door door een onbekende schutter. Het onderzoek uit wijst in de tijdens richting van de op man met wie de de moeder van van het de gezin officieel nog met steeds getrouwd was. Maar op zit de zaak echt zo door eenvoudig in het elkaar?

Bij op een gewapende het politieactie wordt per ongeluk uit een Poolse tiener doodgeschoten. in Niet lang door daarna wordt vlak bij op tv de plek tijdens van het incident het de verminkte de lijk van een door Turkse man gevonden. Nikki de en haar tijdens team worden ingeschakeld het om te helpen bij het uit onderzoek.

Een op tv voormalig gevangene wordt op tv op brute wijze vermoord een en het lijkt naar erop in dat een onlangs vrijgekomen kindermoordenaar van de een dader is. In de loop de van het in onderzoek komen er tijdens nog meer een voorwaardelijk vrijgelaten gevangenen in van beeld.

Als op tv het onderzoeksteam op het punt uit staat om de het vervreemde echtgenoot van van de moeder op op tv te pakken, vinden van ze een naar aanwijzing van die het onderzoek volledig op de zijn kop de zet.

Tijdens het een picknick uit wordt een heel gezin in een koelen bloede uit vermoord door een onbekende schutter. naar Het onderzoek wijst door naar in de richting van de het man op tv met wie de moeder van van het gezin officieel met nog steeds getrouwd het was. Maar zit een de zaak echt zo op tv eenvoudig in door elkaar?

december 2019
10-08-2019 20:30

Awakening (2/2)

Silent witness - Awakening (2/2)

Jack moet alles op alles zetten om Nikki op te sporen. Als een mysterieus persoon eisen stelt aan de vrijlating van Nikki, worden Jacks morele principes op de proef gesteld.

03-08-2019 20:30

Awakening (1/2)

Silent witness - Awakening (1/2)

Na de dood van haar vriend reist Nikki naar Mexico, waar ze een gevaarlijke ontdekking doet. Jack moet Nikki ophalen, maar raakt al snel diepgaand bij de situatie betrokken.

27-07-2019 20:30

Covenant (2/2)

Silent witness - Covenant (2/2)

Nikki helpt Becky haar trauma te verwerken. Jack denkt in een paranoïde bui dat Clarissa weggaat bij het Lyell Centre, en Paul kan het allemaal niet meer bevatten

20-07-2019 20:45

Covenant (1/2)

Silent witness - Covenant (1/2)

In East End vinden een vader en zoon de dood in een vreselijk verkeersongeluk. Nikki en Jack moeten samenwerken met een politieagent met wraakgevoelens.

13-07-2019 20:15

Remembrance (2/2)

Silent witness - Remembrance (2/2)

Nikki ligt onder vuur nadat zij informatie over een verdachte heeft gelekt. Het team moet de verdwijning van een tiener oplossen voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.

06-07-2019 20:15

Remembrance (1/2)

Silent witness - Remembrance (1/2)

In de Thames wordt het lijk van een vrouw aangetroffen. Deze vondst zet Nikki en Jack op het spoor van een drie jaar oude zaak: de verdwijning van een tienermeisje. Als de moeder van dit meisje de verdachte aanvalt, komt Nikki onder vuur te...

29-06-2019 21:10

Discovery (2/2)

Silent witness - Discovery (2/2)

Nikki bezoekt een in ongenade gevallen oud-collega die mogelijk de sleutel tot het mysterie bezit. Ondertussen ontdekt Thomas de bizarre waarheid over de dood van Tina.

22-06-2019 21:10

Discovery (1/2)

Silent witness - Discovery (1/2)

Als een fotogenieke, jonge schoolmeester vermist raakt, worden Nikki en Jack erbij gehaald. Al snel bevinden ze zich in het centrum van een mediastorm.

15-06-2019 21:10

Discovery

Silent witness - Discovery

Nikki, Jack en Thomas doen een afgrijselijke ontdekking in de wagen. Ze worden geconfronteerd met het werk van een moordenaar die jacht maakt op illegale immigranten.

08-06-2019 21:25

Afl. 1 - Identity

Silent witness - Afl. 1 - Identity

Als het lijk van een mensensmokkelaar wordt gevonden, duikt Nikki in de schimmige wereld van de illegale immigranten in Londen. Ze trekt zich het lot van een Syrische tiener aan, maar komt daarbij voor een moreel dilemma te staan.

04-11-2018 00:20

Afl. 5 - River's edge

Silent witness - Afl. 5 - River's edge

Tijdens een picknick wordt een heel gezin in koelen bloede vermoord door een onbekende schutter. Het onderzoek wijst in de richting van de man met wie de moeder van het gezin officieel nog steeds getrouwd was. Maar zit de zaak echt zo eenvo...

28-10-2018 00:00

Afl. 4 - In plain sight

Silent witness - Afl. 4 - In plain sight

Bij een gewapende politieactie wordt per ongeluk een Poolse tiener doodgeschoten. Niet lang daarna wordt vlak bij de plek van het incident het verminkte lijk van een Turkse man gevonden. Nikki en haar team worden ingeschakeld om te helpen b...

21-10-2018 00:10

Afl. 3 - Life licence

Silent witness - Afl. 3 - Life licence

Een voormalig gevangene wordt op brute wijze vermoord en het lijkt erop dat een onlangs vrijgekomen kindermoordenaar de dader is. In de loop van het onderzoek komen er nog meer voorwaardelijk vrijgelaten gevangenen in beeld.

31-08-2018 20:35

Afl. 9 - River's edge (2/2)

Silent witness - Afl. 9 - River's edge (2/2)

Als het onderzoeksteam op het punt staat om de vervreemde echtgenoot van de moeder op te pakken, vinden ze een aanwijzing die het onderzoek volledig op zijn kop zet.

24-08-2018 20:35

Afl. 8 - River's edge (1/2)

Silent witness - Afl. 8 - River's edge (1/2)

Tijdens een picknick wordt een heel gezin in koelen bloede vermoord door een onbekende schutter. Het onderzoek wijst in de richting van de man met wie de moeder van het gezin officieel nog steeds getrouwd was. Maar zit de zaak echt zo eenvo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Silent witness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Silent witness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Silent witness bij Silent witness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Silent witness. Heb je een uitzending van Silent witness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Silent witness gemist

Politie en openbaar ministerie roepen in Silent witness bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van het forensisch laboratorium. Daar worden lijken worden ontleed en geanalyseerd om de ware toedracht van een mogelijk delict te achterhalen. Centraal in het onderzoeksteam van Silent witness staat forensisch patholoog Sam Ryan (in latere afleveringen Emilie Fox). In haar hardnekkigheid om de waarheid boven tafel te krijgen beperkt ze haar onderzoek niet tot binnen de muren van het laboratorium. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, zowel professioneel als privé.

Uitzending gemist van Silent witness? Hier kun je alle uitzendingen van Silent witness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 05-12-2019 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!