Programma gemist?

Seizoen in 12 - Aflevering 3 - het Britse misdaadserie. Terror (part tijdens 2). Nikki tijdens gaat op bezoek bij met Isra, het zusje van met op een van de in verdachten en de enige de ooggetuige. Ze is op tv stellig: haar op tv broer is onschuldig. Als naar Nikki ontdekt uit hoe ruw het uit meisje wordt behandeld, denkt met ze aan het een dekmantel. Harry de krijgt een schok in te verwerken als blijkt in dat hij het slachtoffer de kent.

Seizoen het 12 - Aflevering het 3 - Britse misdaadserie. Terror (part de 1). Het team onderzoekt naar op een gewapende overval op een terroristencel met waarbij uit twee terroristen en een politieagent op tv gedood werden. van Als Nikki's bevindingen wijzen op een op geknoei bij de raid beginnen het heel uit wat mensen de verantwoordelijkheid door uit te schuiven. in Als ze te weten tijdens wil komen wat van er precies tijdens verkeerd is tijdens gegaan, worden in de rangen gesloten en wordt het ze vijandelijk in behandeld. Harry moet een van door uit de slachtoffers identificeren.

Harry begeleidt een in geneeskundestudente de en betrekt haar bij op een onderzoek. In een de naar berm is een verminkte vrouw gevonden. van het Nikki probeert haar gezicht te reconstrueren, op het zodat ze geïdentificeerd een kan worden. Er blijkt een connectie tijdens de te zijn met een op tv Russische crimineel.

Harry door begeleidt een geneeskundestudente en betrekt in haar bij een op tv onderzoek. In een een berm is een in door verminkte vrouw gevonden. Nikki probeert tijdens haar gezicht te uit reconstrueren, zodat ze op geïdentificeerd tijdens kan worden. Er blijkt op een connectie te op zijn met een Russische in crimineel.

Leo is door aangehouden op tv voor rijden onder invloed en in moet een van taakstraf doen in een achterbuurt. uit in Hij raakt betrokken bij bendegerelateerd tijdens geweld. door Nikki onderzoekt de dood van een door tienermeisje. Ze op tv viel het uit een kermisattractie, maar had naar voor het ritje al in een steekwond tijdens opgelopen.

Leo is van aangehouden voor rijden op tv onder invloed naar en moet een taakstraf doen uit in een van achterbuurt. tijdens Hij raakt betrokken bij bendegerelateerd in geweld. Nikki met onderzoekt de dood van een een tienermeisje. Ze viel een uit in een kermisattractie, maar had voor van het ritje al naar een steekwond een opgelopen.

november 2019
14-11-2019 21:37

Silent Witness

Silent witness - Silent Witness

Seizoen 12 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. Terror (part 2). Nikki gaat op bezoek bij Isra, het zusje van een van de verdachten en de enige ooggetuige. Ze is stellig: haar broer is onschuldig. Als Nikki ontdekt hoe ruw het meisje wor...

14-11-2019 20:30

Silent Witness

Silent witness - Silent Witness

Seizoen 12 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. Terror (part 1). Het team onderzoekt een gewapende overval op een terroristencel waarbij twee terroristen en een politieagent gedood werden. Als Nikki's bevindingen wijzen op geknoei bij de...

07-11-2019 21:37

Death's door (part 2)

Silent witness - Death's door (part 2)

Harry begeleidt een geneeskundestudente en betrekt haar bij een onderzoek. In een berm is een verminkte vrouw gevonden. Nikki probeert haar gezicht te reconstrueren, zodat ze geïdentificeerd kan worden. Er blijkt een connectie te zijn met e...

07-11-2019 20:29

Death's door (part 1)

Silent witness - Death's door (part 1)

Harry begeleidt een geneeskundestudente en betrekt haar bij een onderzoek. In een berm is een verminkte vrouw gevonden. Nikki probeert haar gezicht te reconstrueren, zodat ze geïdentificeerd kan worden. Er blijkt een connectie te zijn met e...

31-10-2019 21:38

Safe (part 2)

Silent witness - Safe (part 2)

Leo is aangehouden voor rijden onder invloed en moet een taakstraf doen in een achterbuurt. Hij raakt betrokken bij bendegerelateerd geweld. Nikki onderzoekt de dood van een tienermeisje. Ze viel uit een kermisattractie, maar had voor het r...

31-10-2019 20:30

Safe (part 1)

Silent witness - Safe (part 1)

Leo is aangehouden voor rijden onder invloed en moet een taakstraf doen in een achterbuurt. Hij raakt betrokken bij bendegerelateerd geweld. Nikki onderzoekt de dood van een tienermeisje. Ze viel uit een kermisattractie, maar had voor het r...

Silent witness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Silent witness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Silent witness bij Silent witness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Silent witness. Heb je een uitzending van Silent witness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Silent witness gemist

Politie en openbaar ministerie roepen in Silent witness bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van het forensisch laboratorium. Daar worden lijken worden ontleed en geanalyseerd om de ware toedracht van een mogelijk delict te achterhalen. Centraal in het onderzoeksteam van Silent witness staat forensisch patholoog Sam Ryan (in latere afleveringen Emilie Fox). In haar hardnekkigheid om de waarheid boven tafel te krijgen beperkt ze haar onderzoek niet tot binnen de muren van het laboratorium. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, zowel professioneel als privé.

Uitzending gemist van Silent witness? Hier kun je alle uitzendingen van Silent witness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 21:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!