Programma gemist?

Seizoen met 12 - Aflevering uit 3 - Britse misdaadserie. Terror het (part 2). Nikki gaat uit op de bezoek bij Isra, het zusje van op tv een met van de verdachten en van de enige naar ooggetuige. Ze van is stellig: haar broer tijdens is onschuldig. Als de Nikki ontdekt hoe ruw het het meisje naar wordt behandeld, denkt ze aan door een op dekmantel. Harry krijgt een schok het te van verwerken als blijkt dat op hij het het slachtoffer kent.

Seizoen 12 in - Aflevering tijdens 3 - Britse misdaadserie. Terror de (part 1). Het team onderzoekt de een gewapende overval het op een terroristencel met waarbij twee van terroristen en een op tv politieagent gedood op tv werden. Als Nikki's met bevindingen wijzen op geknoei bij de de op tv raid beginnen heel in wat mensen de de verantwoordelijkheid door te schuiven. Als naar ze te weten van wil een komen wat er de precies verkeerd is gegaan, van worden de rangen gesloten met en uit wordt ze vijandelijk behandeld. Harry uit in moet een van de met slachtoffers identificeren.

Harry begeleidt een tijdens geneeskundestudente en uit betrekt haar bij een een onderzoek. met In een berm is het een verminkte vrouw gevonden. van Nikki probeert in haar gezicht de te reconstrueren, een zodat ze geïdentificeerd kan worden. Er tijdens uit blijkt een connectie tijdens te zijn met een een Russische crimineel.

Harry door begeleidt een geneeskundestudente en betrekt op tv haar tijdens bij een onderzoek. in In een berm een is een verminkte vrouw gevonden. tijdens Nikki probeert uit haar gezicht uit te reconstrueren, zodat ze geïdentificeerd door kan worden. tijdens Er blijkt een tijdens connectie te op zijn met een Russische door crimineel.

Leo is aangehouden door voor het rijden onder door invloed en moet een taakstraf tijdens doen door in een achterbuurt. Hij op tv raakt betrokken bij bendegerelateerd geweld. op Nikki onderzoekt op tv de dood van van een tienermeisje. Ze op viel uit een kermisattractie, op tv maar in had voor het ritje een al een steekwond door opgelopen.

Leo is uit aangehouden voor in rijden onder van invloed en moet een een taakstraf doen in een achterbuurt. door Hij raakt betrokken door met bij bendegerelateerd geweld. Nikki onderzoekt de de dood met van een tienermeisje. het Ze viel uit een uit kermisattractie, maar had voor met het ritje al met een steekwond tijdens opgelopen.

november 2019
14-11-2019 21:37

Silent Witness

Silent witness - Silent Witness

Seizoen 12 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. Terror (part 2). Nikki gaat op bezoek bij Isra, het zusje van een van de verdachten en de enige ooggetuige. Ze is stellig: haar broer is onschuldig. Als Nikki ontdekt hoe ruw het meisje wor...

14-11-2019 20:30

Silent Witness

Silent witness - Silent Witness

Seizoen 12 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. Terror (part 1). Het team onderzoekt een gewapende overval op een terroristencel waarbij twee terroristen en een politieagent gedood werden. Als Nikki's bevindingen wijzen op geknoei bij de...

07-11-2019 21:37

Death's door (part 2)

Silent witness - Death's door (part 2)

Harry begeleidt een geneeskundestudente en betrekt haar bij een onderzoek. In een berm is een verminkte vrouw gevonden. Nikki probeert haar gezicht te reconstrueren, zodat ze geïdentificeerd kan worden. Er blijkt een connectie te zijn met e...

07-11-2019 20:29

Death's door (part 1)

Silent witness - Death's door (part 1)

Harry begeleidt een geneeskundestudente en betrekt haar bij een onderzoek. In een berm is een verminkte vrouw gevonden. Nikki probeert haar gezicht te reconstrueren, zodat ze geïdentificeerd kan worden. Er blijkt een connectie te zijn met e...

31-10-2019 21:38

Safe (part 2)

Silent witness - Safe (part 2)

Leo is aangehouden voor rijden onder invloed en moet een taakstraf doen in een achterbuurt. Hij raakt betrokken bij bendegerelateerd geweld. Nikki onderzoekt de dood van een tienermeisje. Ze viel uit een kermisattractie, maar had voor het r...

31-10-2019 20:30

Safe (part 1)

Silent witness - Safe (part 1)

Leo is aangehouden voor rijden onder invloed en moet een taakstraf doen in een achterbuurt. Hij raakt betrokken bij bendegerelateerd geweld. Nikki onderzoekt de dood van een tienermeisje. Ze viel uit een kermisattractie, maar had voor het r...

Silent witness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Silent witness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Silent witness bij Silent witness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Silent witness. Heb je een uitzending van Silent witness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Silent witness gemist

Politie en openbaar ministerie roepen in Silent witness bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van het forensisch laboratorium. Daar worden lijken worden ontleed en geanalyseerd om de ware toedracht van een mogelijk delict te achterhalen. Centraal in het onderzoeksteam van Silent witness staat forensisch patholoog Sam Ryan (in latere afleveringen Emilie Fox). In haar hardnekkigheid om de waarheid boven tafel te krijgen beperkt ze haar onderzoek niet tot binnen de muren van het laboratorium. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, zowel professioneel als privé.

Uitzending gemist van Silent witness? Hier kun je alle uitzendingen van Silent witness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 21:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!