Programma gemist?

Terugblik het op 60 jaar in levensbeschouwelijke tv met en de Nederlandse in samenleving. Veel mensen zijn op een zoek naar 'iets'. een Jacobine naar Geel en Hella van de der Wijst praten over programma's in die tijdens gaan over dat op 'iets'.

Onder door andere oud-directeur Henk Hagoort en op tv de huidige directeur in Arjan op Lock van de het EO praten over de een veranderingen in de op samenleving de en bij de de EO.

De seksuele revolutie een tijdens in de jaren zestig leidt tot het een de wezenlijke verandering in de beeldvorming op tv over de huwelijk en seksualiteit. Langzamerhand wordt de een nu ook homoseksualiteit door geaccepteerd.

In tijdens de jaren door tachtig bieden kleinere alternatieve groeperingen op nieuwe vormen van op tv verdieping, de tijdens aandacht voor op tv het paranormale groeit. Tineke op de Nooij praat over met haar programma's tijdens over paranormale een zaken.

Terugblik in op zestig met jaar levensbeschouwelijke televisie en de veranderde het uit Nederlandse samenleving. Chander Mathura (OHM) en een uit Tanja Jadnanansing (PvdA) praten van over de OHM en de op tv hindoes in het Nederland.

Terugblik uit op 60 op jaar levensbeschouwelijke tv de en de veranderde het Nederlandse samenleving. O.a. Jeroen Snel op tv (EO) en oud-programmamaker en tijdens presentator Joop tijdens van met Zijl spreken over het Koninklijk in Huis uit op tv.

Terugblik op zestig in jaar levensbeschouwelijke door televisie en de veranderde een Nederlandse samenleving. met Na de ontzuiling gaan op tv mensen naar op zoek naar zingeving zonder in religie. Dit de resulteert met in de omroep in HUMAN.

Terugblik tijdens op 60 jaar levensbeschouwelijke televisie naar uit en de veranderde Nederlandse samenleving. het O.a. Rashied door Alibux (NMO) naar en Esmaa Alariachi praten over de van roerige op tv geschiedenis van de door moslimomroepen.

oktober 2020
25-02-2012 08:30

Het ietsisme

En toen was er beeld - Het ietsisme

Terugblik op 60 jaar levensbeschouwelijke tv en de Nederlandse samenleving. Veel mensen zijn op zoek naar 'iets'. Jacobine Geel en Hella van der Wijst praten over programma's die gaan over dat 'iets'.

18-02-2012 08:25

Twijfel over de boodschap

En toen was er beeld - Twijfel over de boodschap

Onder andere oud-directeur Henk Hagoort en de huidige directeur Arjan Lock van de EO praten over de veranderingen in de samenleving en bij de EO.

11-02-2012 08:30

Taboes doorbroken

En toen was er beeld - Taboes doorbroken

De seksuele revolutie in de jaren zestig leidt tot een wezenlijke verandering in de beeldvorming over huwelijk en seksualiteit. Langzamerhand wordt nu ook homoseksualiteit geaccepteerd.

04-02-2012 08:30

In hogere sferen

En toen was er beeld - In hogere sferen

In de jaren tachtig bieden kleinere alternatieve groeperingen nieuwe vormen van verdieping, de aandacht voor het paranormale groeit. Tineke de Nooij praat over haar programma's over paranormale zaken.

28-01-2012 08:30

Kleurrijke televisie: De OHM

En toen was er beeld - Kleurrijke televisie: De OHM

Terugblik op zestig jaar levensbeschouwelijke televisie en de veranderde Nederlandse samenleving. Chander Mathura (OHM) en Tanja Jadnanansing (PvdA) praten over de OHM en de hindoes in Nederland.

21-01-2012 08:30

Het hart van de natie

En toen was er beeld - Het hart van de natie

Terugblik op 60 jaar levensbeschouwelijke tv en de veranderde Nederlandse samenleving. O.a. Jeroen Snel (EO) en oud-programmamaker en presentator Joop van Zijl spreken over het Koninklijk Huis op tv.

14-01-2012 08:30

Geloof zonder religie: De HUMAN

En toen was er beeld - Geloof zonder religie: De HUMAN

Terugblik op zestig jaar levensbeschouwelijke televisie en de veranderde Nederlandse samenleving. Na de ontzuiling gaan mensen op zoek naar zingeving zonder religie. Dit resulteert in de omroep HUMAN.

07-01-2012 08:25

Een ander geluid: de Moslimomroepen

En toen was er beeld - Een ander geluid: de Moslimomroepen

Terugblik op 60 jaar levensbeschouwelijke televisie en de veranderde Nederlandse samenleving. O.a. Rashied Alibux (NMO) en Esmaa Alariachi praten over de roerige geschiedenis van de moslimomroepen.

En toen was er beeld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van En toen was er beeld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van En toen was er beeld bij En toen was er beeld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van En toen was er beeld. Heb je een uitzending van En toen was er beeld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

En toen was er beeld gemist

In En toen was er beeld neemt Spirit 24 de kijker mee door de geschiedenis van zestig jaar levensbeschouwelijke televisie. Bekende televisiegezichten en makers halen herinneringen op en blikken terug op de veranderingen in de Nederlandse samenleving. Van de verzuilde samenleving met de verzuilde omroepen in 1951, via de roerige jaren zestig, de ontzuiling in de jaren zeventig, de jaren tachtig met het verlies van ontzag voor de religieuze instituten, de jaren negentig en nieuwe vormen van spiritualiteit naar de volgens velen ‘zoekende’ samenleving van nu. De presentatie is in handen van Lex Bohlmeijer.

Uitzending gemist van En toen was er beeld? Hier kun je alle uitzendingen van En toen was er beeld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-02-2012 om 08:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!