Programma gemist?

Terugblik op 60 het jaar levensbeschouwelijke een tv en op de Nederlandse de samenleving. Veel mensen een zijn op zoek naar 'iets'. Jacobine van Geel en Hella naar van der het Wijst praten van over programma's tijdens die gaan over dat op 'iets'.

Onder andere met oud-directeur met Henk Hagoort en de huidige directeur uit Arjan Lock van op tv naar de EO praten over de in veranderingen uit in de samenleving en bij de een in EO.

De naar seksuele revolutie in in de jaren zestig het leidt tot een naar wezenlijke verandering van in de beeldvorming over huwelijk met en seksualiteit. Langzamerhand de wordt op tv nu ook homoseksualiteit door geaccepteerd.

In van de jaren naar tachtig bieden kleinere alternatieve naar groeperingen nieuwe vormen een van verdieping, de met aandacht voor het paranormale groeit. in uit Tineke de Nooij praat over op haar programma's door over paranormale op zaken.

Terugblik van op zestig jaar levensbeschouwelijke de televisie van en de veranderde een Nederlandse samenleving. Chander tijdens Mathura (OHM) en tijdens Tanja Jadnanansing (PvdA) praten op tv over de OHM en op tv de hindoes van in Nederland.

Terugblik het op 60 jaar levensbeschouwelijke het tv met en de veranderde Nederlandse samenleving. een O.a. Jeroen een Snel (EO) en oud-programmamaker en door presentator Joop van op tv Zijl op tv spreken over het Koninklijk Huis van op tijdens tv.

Terugblik op uit zestig jaar een levensbeschouwelijke televisie en in de veranderde Nederlandse samenleving. naar Na de ontzuiling op gaan mensen op een zoek naar het zingeving zonder religie. Dit door resulteert in de omroep uit tijdens HUMAN.

Terugblik tijdens op 60 jaar op tv levensbeschouwelijke televisie en de naar veranderde tijdens Nederlandse samenleving. O.a. Rashied uit Alibux (NMO) en de Esmaa Alariachi praten over naar de roerige geschiedenis van van de door moslimomroepen.

december 2020
25-02-2012 08:30

Het ietsisme

En toen was er beeld - Het ietsisme

Terugblik op 60 jaar levensbeschouwelijke tv en de Nederlandse samenleving. Veel mensen zijn op zoek naar 'iets'. Jacobine Geel en Hella van der Wijst praten over programma's die gaan over dat 'iets'.

18-02-2012 08:25

Twijfel over de boodschap

En toen was er beeld - Twijfel over de boodschap

Onder andere oud-directeur Henk Hagoort en de huidige directeur Arjan Lock van de EO praten over de veranderingen in de samenleving en bij de EO.

11-02-2012 08:30

Taboes doorbroken

En toen was er beeld - Taboes doorbroken

De seksuele revolutie in de jaren zestig leidt tot een wezenlijke verandering in de beeldvorming over huwelijk en seksualiteit. Langzamerhand wordt nu ook homoseksualiteit geaccepteerd.

04-02-2012 08:30

In hogere sferen

En toen was er beeld - In hogere sferen

In de jaren tachtig bieden kleinere alternatieve groeperingen nieuwe vormen van verdieping, de aandacht voor het paranormale groeit. Tineke de Nooij praat over haar programma's over paranormale zaken.

28-01-2012 08:30

Kleurrijke televisie: De OHM

En toen was er beeld - Kleurrijke televisie: De OHM

Terugblik op zestig jaar levensbeschouwelijke televisie en de veranderde Nederlandse samenleving. Chander Mathura (OHM) en Tanja Jadnanansing (PvdA) praten over de OHM en de hindoes in Nederland.

21-01-2012 08:30

Het hart van de natie

En toen was er beeld - Het hart van de natie

Terugblik op 60 jaar levensbeschouwelijke tv en de veranderde Nederlandse samenleving. O.a. Jeroen Snel (EO) en oud-programmamaker en presentator Joop van Zijl spreken over het Koninklijk Huis op tv.

14-01-2012 08:30

Geloof zonder religie: De HUMAN

En toen was er beeld - Geloof zonder religie: De HUMAN

Terugblik op zestig jaar levensbeschouwelijke televisie en de veranderde Nederlandse samenleving. Na de ontzuiling gaan mensen op zoek naar zingeving zonder religie. Dit resulteert in de omroep HUMAN.

07-01-2012 08:25

Een ander geluid: de Moslimomroepen

En toen was er beeld - Een ander geluid: de Moslimomroepen

Terugblik op 60 jaar levensbeschouwelijke televisie en de veranderde Nederlandse samenleving. O.a. Rashied Alibux (NMO) en Esmaa Alariachi praten over de roerige geschiedenis van de moslimomroepen.

En toen was er beeld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van En toen was er beeld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van En toen was er beeld bij En toen was er beeld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van En toen was er beeld. Heb je een uitzending van En toen was er beeld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

En toen was er beeld gemist

In En toen was er beeld neemt Spirit 24 de kijker mee door de geschiedenis van zestig jaar levensbeschouwelijke televisie. Bekende televisiegezichten en makers halen herinneringen op en blikken terug op de veranderingen in de Nederlandse samenleving. Van de verzuilde samenleving met de verzuilde omroepen in 1951, via de roerige jaren zestig, de ontzuiling in de jaren zeventig, de jaren tachtig met het verlies van ontzag voor de religieuze instituten, de jaren negentig en nieuwe vormen van spiritualiteit naar de volgens velen ‘zoekende’ samenleving van nu. De presentatie is in handen van Lex Bohlmeijer.

Uitzending gemist van En toen was er beeld? Hier kun je alle uitzendingen van En toen was er beeld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-02-2012 om 08:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!